van alles
Inhoud blog
  • huzarensalade (zoals het behoort)
  • derde en vierde methode
  • tweede recept
  • recepten
  • Proficiat!

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    10-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tweede recept




    De tweede methode.

    Het zelfde recept.

    Bij deze methode wordt de basterdsuiker vervangen door kristalsuiker (melis).

    Verwarm eau bien marie de eieren met de kristalsuiker tot 35 graden.

    Klop deze massa luchtig.

    Het moet bijna wit zijn

    Ondertussen wordt de boter gesmolten.

    Als de massa goed luchtig is voorzichtig de verwarmde boter door spadelen.

    Dan de gezeefde bloem (geen zelfrijzend bakmeel a.u.b.) rustig doorspadelen

    Afbakken op 160 graden.

    10-10-2005, 23:47 geschreven door robel

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 31/10-06/11 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!