van alles
Inhoud blog
  • huzarensalade (zoals het behoort)
  • derde en vierde methode
  • tweede recept
  • recepten
  • Proficiat!

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    18-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.derde en vierde methode

    De derde methode verschild niet veel met methode 2

    Nu wordt eerst de bloem toegevoegd en pas de boter.

    Methode 4 is de moeilijkste.

    Er wordt nu ook gewone suiker gebruikt.

    Eerst worden de eieren opgeslagen met de suiker.(a.b.m)

    Daarna wordt de boter met de bloem luchtig geklopt.

    De boter wordt voor de helft gesmolten (niet te warm maken) daarna met beetje voor beetje de bloem al kloppend toevoegen.

    Er moet voor gezorgd dat de eieren /suiker massa bijna even luchtig is dan de boter/bloem massa.

    De helft van de opgeslagen eieren rustig vermengen met de boter/bloem massa.

    Daarna de andere helft van de opgeslagen eieren.

    Het dient aanbeveling om de bakblikken na het invetten met bloem te bestuiven. Daarna de blikken goed uitkloppen.

    Bakken op 155 graden Celsius.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 31/10-06/11 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!