sam de labra
Inhoud blog
  • pensioen
  • de laatste
  • Laatste keer in Lichtaart
  • Parel der Kempen Westerlo
  • Laatste in Moldernete

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Inhoud blog
  • pensioen
  • de laatste
  • Laatste keer in Lichtaart
  • Parel der Kempen Westerlo
  • Laatste in Moldernete
  • Wedstrijd in Meerhout
  • Laatste keer Genenbos
  • De Liereman
  • Lommel in mei 2008
  • Heet in Rijkevorsel
  • snuffeldag 2008
  • Feest van de arbeid
  • LAMcup Meerhout
  • Het kan beter
  • winter in Turnhout

    Blog als favoriet !

    Foto


    Foto

    sam
    14-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.selectie interclub
    Vandaag was er de selectie voor de interclubwedstrijd. Vermits ik niet mee zou doen was deze wedstrijd voor mij niet echt belangrijk. Ik aanzag het dan ook als een training. Eerste oefening was de 2 min ter plaatse blijven liggen. Dit was natuurlijk geen enkel probleem en de eerste 10 punten waren al binnen. Daarna was het voorstellen, ook geen probleem natuurlijk en weer 5 punten erbij. Volgende oefening was de onderbreking. Door het natte gras had ik niet veel goesting om te gaan zitten. Een extra bevel natuurlijk als resultaat. Daarna lag ik natuurlijk weer een meterke tever in het midden, weer een puntje eraf dus. Op het einde verloor ik nog een punt omdat men zitvoor scheef was. Totaal op deze oefening was 17 op 20. Volgende oefening was de aangelijnde volgoefening. Deze was heel goed, enkel men voet miste ik op het einde. Ook hier een mooie scoren, namelijk 14 op 15. Volgende oefening was de aangelijnde volgoefening. Ook deze ging voor mij vrij goed. Drie halve meterkes koste 3 punten. Tel daar nog een AW en geen voet bij. Vijf punten eraf dus, resultaat 10 op 15. Volgende oefening was een combinatie van de houdingen met het  voedsel weigeren. Eerst staan in de autoband, leverde me wel een extra bijbevel op. Rest van de houdingen ging wel goed, en ook van het voedsel ben ik netjes afgebleven. De behaalde punten waren 9 op 10 voor de houdingen en 10 op 10 voor voedsel weigeren.
    Laatste oefening was het apporteren. Het duurde wel even voor ik de goede weg gevonden had, maar ik vond netjes men apportje. Men baasje moest op de terugweg wel een extra bevel geven, en ik al men hevigheid liet ik het ook nog eens  vallen. Resultaat was 13 op 15.
    Alle punten nu optellen om tezien hoeveel ik er gehaald had. Dit bleek toch een mooie score tezijn, namelijk 88 op 100.
    Hiermee was ik de 5de van de club, meer dan tevreden ik dus.
    De volgende 3 weken staat er iedere keer een wedstrijd op het programma. Nu zondag is het de wedstrijd van de Paai in Gierle.
    Tot dan.
    Groetjes
    Sam

    14-10-2007, 11:56 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht weer in Lille
    Voor de wedstrijd van vandaag trokken we naar Lille. Thuis vertrokken met regen, en toen we daar aankwamen regende het nog altijd. Juist voor het begin van de wedstrijd is het dan overgegaan. Beginnen deden we met het voorstellen. Eerste 5 punten meteen binnen. Volgende oefening waren de houdingen. Deze waren in volgorde zitten - staan - zitten. Ook hier geen probleem en dus ook die 10 punten waren binnen. Volgende oefening was men gevreesde losse volgoefening. Men start was niet echt goed, een wacht en een volg hond koste me 2 puntjes. Tussenin nog eens een half meterke, en op het einde geen voet. Dit alles koste me samen 4 punten, dus bleven er 11 van de 15 over. Laatste oefening van het eerste deel was de onderbreking. Hier kreeg ik een rem van -1, en ook men voet was aan de scheve kant. Beloning was toch weer 18 op 20.  Het tweede gedeelte werd aangevangen met het 2 min ter plaatse blijven liggen. Dat deed ik weer voortreffelijk, dus weer 10 punten erbij. Volgende oefening was de aangelijnde volgoefening.  Ook deze deed ik formidabel goed. Niets was er op aan te merken, dus de volle buit van 15 punten waren men beloning. Op het einde van de  wandeling stond er dan nog een bord met voedsel. Hier ben ik ook netjes afgebleven en dus ook de 10 punten van voedselweigeren waren binnen. Laatste oefening was het apporteren. Ik vertrok heel goed maar ging toen de trap op. Vermits de tijd heel kort was, amper 35 sec, kwam ik natuurlijk nooit meer op tijd bij het apportje. Jammer maar helaas, hier geen punten. Even alles optellen dan, en dan zien naar het resultaat. Dit viel heel goed mee, 79/100 en dat zonder apport.
    Heel goed gewerkt vandaag dus.
    Volgende wedstrijd is op 21 oktober bij De Paai .
    Tot dan.
    Sam

    29-09-2007, 20:52 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arendonk 15-09-2007

    Vandaag was er de wedstrijd van de eigen club, namelijk op het terrein gelegen aan de Steert in Arendonk. Daar aangekomen was het al heel vlug duidelijk dat het een hele moeilijke wedstrijd zou worden.
    We begonnen eraan met de 2 min ter plaatse blijven liggen. Zalig liggen tussen 2 grote pluchen beren. Tof, de eerste 10 punten waren al binnen. Volgende oefening was een hele lange onderbreking. Vertrekken vanuit een ronde hoepel, en op naar het middenstuk. Tempo lag te laag, wat me 2 punten koste, en ook men liggen ging niet snel genoeg. Ook dat koste me nog een puntje. Daarna netjes de tonnen over, verder huppellen en mooi in zitvoor boven op een bank.  Mijn beloning was 17 op 20.Volgende oefening was een hele moeilijke en lange losse volgoefening. Bijna iedereen zegde dat deze niet normaal was. Wat er allemaal fout ging zal ik maar  niet uitleggen, maar ik had maar liefst 7 halve meterkes, 1 volle meter en een wacht. Dit alles samen koste me 10 punten, dus bleven er amper 5 van de te verdienen 15 over. Midden in deze oefening stond er ook nog eens voedsel, maar hier bleef in natuulijk netjes af. Die 10 punten waren dus wel binnen. Op naar het 2de gedeelte dat we begonnen met het voorstellen. Weer 5 punten binnen. Volgende oefening hier was de vaste volgoefening. Ook deze was weer heel moeilijk en heel lang. Heel veel keren en draaien, en vele addertjes onder het gras verstopt. Toch ging het heel goed. Amper 2 halve meterkes , dus toch weer 13 punten verdiend. Op naar de houdingen. Bij de beginhouding pikte ik al een meterke. Ook de tweede houding ging niet direkt, dus leverde me dat ook weer een bijbevel op. Toch was het resultaat nog 8 op 10. Laatste oefening was het apporteren. Ik zat zo hevig dat ik natuurlijk weer tevroeg  vertrok. Dat koste me weer 2 punten. Ook men zit miste ik dan ook nogeens, wat me weer een puntje koste. Toch leverde het me 12 punten op.  Het optellen van alles dan. Het leverde me 80 op 100 op.
    Ook al valt het resultaat tegen, toch heb ik een hele goede wedstrijd gespeeld. Het was echt een hele moeilijke wedstrijd.
    Volgende wedstrijd is over 2 weken in Lille.
    Tot dan.
    Sam

    15-09-2007, 20:45 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichtaart, 26-08-2007
    Vandaag stond de volgende wedstrijd weeral op het programma. Plaats van afspraak was Lichtaart. Eerste oefening was het  voorstellen. Een weggevertje  van 5 punten. Op naar de volgende oefening, de 2 min ter plaatse blijven liggen. Ook deze waren geen probleem, dus ook die 10 punten binnen. Volgende oefening was de onderbreking. Mooi blijven zitten in het  bandje, mooi tempo bij men  vertrek, tijdig en op de juiste plaats gaan zitten, mooi terug  vertrokken, netjes over de cavaletti en dan in een rechte zitvoor. Wat wil je nog meer. Geweldig dus, en dan ook 20 op 20. Laatste oefening van het eerste gedeelte was de losse  volgoefening. Deze was weer heel lang, en veel keren en draaien rond kegels en autobanden. De eerste ton  vergat ik over te gaan, dit koste me een half meterke en een aw omdat ik er niet over gegaan was. De rest ging heel goed verder, aan de kegels geen enkel probleem en enkel aan al die bandjes 1 half meterke. Ook men voet boven op de band was goed, dus waren ook de punten goed , namelijk 12 op 15. Op naar het tweede gedeelte dat we begonnen met de aangelijnde volgoefening. Ook deze was weer heel lang met veel keren en draaien. Middenin stond er dan nog eens voedsel waar we een keer of 4 juist langs moesten draaien. Hier ging het  heel even fout. Ik wou eens zien wat voor voedsel het was.  Koste me een half meterke, en eeen ruk van het baasje. Ook op het einde miste ik de voet. Toch weer een mooie puntenbuit, 11 op 15 voor de volgoefening en nog eens 10 punten omdat ik  van dat voedsel was afgebleven. Voorlaatste oefening waren de houdingen. Deze waren op een matras. Het liggen ging goed, en ook het staan was ok. Dan duurde het lang voor de keurder zegde dat ik mocht gaan zitten, dus deed ik het maar uit mezelf. Fout natuurlijk, een bijbevel om terug te gaan staan. Nadien liggen was dan wel goed en dus weer 9 punten binnen. Laatste oefening was het apporteren. Omdat ik het spoor een beetje bijster was gaf het baasje me een bijbevel. Goede richting gevonden, poortje door, hekje door en apportje vast genomen. De tijd was echter heel kort en ik was nog 2 meter van het baasje toen ze zegde dat het tijd was. Totaal trokken ze er 4 punten af, dus 11 op 15.
    Alles eens netjes optellen en dan  zagen we dat het resultaat 89 op 100 was. Wederom een mooie uitslag dus.
    Nu heb ik weer een vakantie  voor de boeg. Omdat het baasje volgende week zaterdag naar Kreta  vertrekt heb ik hier het rijk een hele week alleen.  Huisje passen, wat graven in de tuin en verder veel rusten en slapen. Zo zal men week er dan uitzien.
    Men volgende wedstrijd is op 15 september bij de eigen club.
    Tot dan.
    Sam

    26-08-2007, 13:35 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parel der Kempen
    Vandaag stond er weeral een wedstrijd op het programma. Onder een dreigende wolkenhemel begonnen we met de houdingen. Deze waren onder een tafel en waren geen problemen. Vermits er ook een bord met voedsel bij stond, waar ik netjes afbleef was dat 2 keer de volle puntenbuit. De eerste 20 punten binnen dus. Op naar de losse volgoefening. Deze was heel lang en dus weer niet simpel voormij.
    Toen ik juist vertrok begon in de wei juist ernaast nog een ezel te balken ook. Ik natuurlijk helemaal afgeleid. Natuurlijk ging het toen helemaal fout.  Vier halve meters, een hele meter, een bijbevel van men baasje en tenslotte geen voet. Dat alles koste me maar liefst 8 punten. Er bleef dus maar 7 van de 15 teverdienen punten over.
    Op naar het tweede gedeelte dat we begonnen met  het voorstellen gevolgd door de  2 min ter plaatse blijven liggen. Dat is voor mij  geen enkel probleem natuurlijk en dus waren die 10 punten binnen, alsook 5 van het voorstellen. Voorlaatste oefening was de aangelijnde volgoefening. Ook deze was vrij lang. Deze koste me 2 keer een half meterke, een wacht en op het einde geen voet. Totaal was 11 op 15.
    Laatste oefening was het apporteren. Ik stond er zo hevig voor, dat ik amper kon wachten om te vertrekken. Na een bijbevel van men baasje kwam ik bij men apportje. Snel terug naar het baasje, afgeven en dan natuurlijk weer te vlug terug recht. Dat alles koste me 2 punten, er bleven er dus nog 13 van de 15 over.
    Men eindtotaal was dan 83/100.
    Volgende week trekken we naar Lichtaart.
    Tot dan.
    Sam

    19-08-2007, 20:40 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd Moldernete
    Na een maandje vakantie moest ik er  vandaag terug aan beginnen. Onder een stralende zon trokken we richting Mol. Toen ik eraan moest beginnen was het ondertussen snikheet geworden. Met een tuinslang kreeg ik  van men baasje nog een frisse afkoeling, iets wat echt deugd deed. De eerste oefening was de aangelijnde volgoefening. Deze was heel lang met heel veel keren en draaien. Toch ging deze vrij goed, slecht 2 halve meterkes die me dan ook 2 punten koste. Resultaat 13 op 15. Volgende oefening was de onderbreking. De eerste hindernis nam ik heel gezwind. Men remmen was weer iets minder en dus lag ik weer een meterke tever. Ook de laatste hindernis miste ik weer. Resultaat hier was 16 op 20. Op naar de volgende oefening. Dat was de 2 min terplaatse blijven liggen. In deze hitte was dat geen probleem, ik was zo blij als iet dat ik kon gaan liggen. Die 10 punten waren dus ook weer binnen. Tussendoor kwam men ook nog eens langs met een hele schotel  voedsel. Ook daar bleef ik af en dus weer 10 punten erbij. Op naar het 2de deel dat we begonnen met het voorstellen. Geen probleem natuurlijk en weer 5 punten rijker. Volgende oefening waren de houdingen. Ik lag er zo goed bij dat ik niet hoorde dat men baasje staan zegde. Een bijbevel dus dat me een puntje koste. Toch waren er weer 9 binnen. Op naar de losse volgoefening. Marieetje had haar slechte bril op denk ik. Een kan dichter van -2 smeerde ze aan men pootjes. Daarbij nog eens een half meterke en dat was alles. Ook hier een mooie buit, 12 op 15 wat heeeeel  goed is voor mij.
    Laatste oefening was het apporteren. De laatste wedstrijden ging dit niet altijd even vlot, maar vandaag geen enkel probleem. Hekje door, dan het platen kot binnen en daar box per box controleren. Apportje vast en terug naar men baasje. Hier dus 15 op 15.
    Alles optellen en het eindresultaat was 90 op 100. Dit had niemand durven denken voor aanvang. Nog een  extra douchke gekregen van men baasje en dan mocht ik terug naar huis.
    Volgende wedstrijd is vandaag over 14 dagen, op 19/08 in Vpprtkapel Westerlo bij de mensen van De Parel Der Kempen.
    Tot dan.
    Sam

    05-08-2007, 21:05 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 23-06-07
    Weeral een volgende wedstrijd op pragramma vandaag. Plaats van afspraak was bij de club De natte neuzen uit Meerhout.
    In de gietende regen begonnen we aan de wedstrijd. De eerste oefening was het apporteren. Door de regen stond ik veel te hevig en vertrok dan ook weer veel tevroeg. Met 2 bijbevelen kreeg het baasje me terug op het goede spoor. Apportje vast en dan de weg terug. Nog een ommetje gemaakt via de keurmeesters wat me een or opleverde en dus nog een extra bijbevel. Totaal toch nog een 9 op 15. Volgende oefening was de 2 min ter plaatse blijven liggen. In de gietende regen valt dat niet mee, maar het lukte me toch. Die 10 punten waren dus binnen. Terwijl ik daar nog lag kwamen ze met het voedsel. Ook daar bleef ik af en dus ook weer die 10 punten binnen. Volgende oefening was het los volgen. Onder tussen was het wel opgehouden met regenen. Deze was weer zeer lang met veel keren en draaien. Tot voorbij halfweg ging het heel goed. Slechts 2 halve meterkes had ik toen. Op de laatste hindernis ging het fout helaas. Ik vergat mee af te draaien en was 2 meter achter. Die 2 meter koste me ook nog 3 punten. Resultaat was 10 op 15. Op naar het tweede gedeelte. Hier begonnen we met de houdingen. Deze waren door de zware regen midden in een plas water. Bij alle drie de houdingen had ik een extra bijbevel nodig. Dit koste me dan ook 3 punten, er bleven er dus 7 van de 10 over. Volgende oefening was de onderbreking. Een rem en een onrechtstreekse koste me 2 punten. Hier was de buit 18 op 20. Volgende oefening was het aangelijnd volgen. Ook dit ging weer heel goed. Slechts 1 tonnetje miste ik. Dat we tussen door ook nog een wacht kregen moeten we er dan ook bijnemen, toch weer 13 punten binnen. Afsluiten deden we met het voorstellen. Een geschenk van 5 punten dus. Alles netjes afgewerkt en dus het totaal even optellen.
    Dat was best goed, namelijk 82 op 100.
    Als je ziet naar de weersomstandigheden is dit een heel goed resultaat.
    Nu komen er enkele weken van rust. De volgende wedstrijd is pas begin augustus. Dan trekken we naar Moldernete in Mol.
    Tot dan.
    Sam

    23-06-2007, 22:10 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genenbos 06-07-2007
    Vandaag stond er weeral een wedstrijd op het programma. Plaats  van afspraak was in Ham bij de mensen van K.V.Genenbos. Alles behalve goed weer hadden we. Regelmatig een bui en ook het nodige onweer erbij. Om 13 zijn we eraan begonnen met het voorstellen. Een weggevertje en dus al 5 punten op zak. Op naar de volgende oefening, de 2 min op de plaats blijven liggen. Ook hier weer geen probleem en dus ook die 10 punten weeral binnen. Volgende oefening was de aangelijnde volgoefening. Veel slalommen en lopen hierin.Slechts 1 keer een half meterke en geen voet koste me een paar puntjes. Toch weer 13 punten op 15 binnen gehaald. Volgende oefening was de onderbreking. Mooi op snelheid vertrokken maar zoals gewoonlijk weer niet snel genoeg gaan liggen en die houding weeral kwijt. Ook men zitvoor was weer niet recht en koste me ook nog een puntje. Beloning waren 18 van de 20 te verdienen punten. Op naar het apporteren. Deze was niet echt super moeilijk maar was toch ook weer niet simpel. Bij het terug komen ging ik de verkeerde kant op. Een bijbevel van men baasje bracht me terug op het goede spoor. Toen ik nog 2 meter van men baasje was bleek de tijd om.  Dat koste me 2 punten voor die laatste 2 meter, en nog eens 1 puntje omdat ik dus geen zit had. Resultaat 11 op 15. Op naar de volgende oefening, de houdingen. Deze waren boven op een soort tafel. Daaronder lag het vol met lekkere worstjes waar ik natuurlijk afbleef en de 10 punten van het voedsel weigeren binnen haalde. Ook de houdingen gingen perfect en dus ook nu weer 10 punten erbij. Op naar de laatste oefening, het los volgen. Deze oefening was dezelfde als de aangelijnde volgoefening, alleen in de andere richting nu. Waar we toen aankwamen moest men nu vertrekken. Ook nu ging deze oefening boven alle verwachtingen. Slechts 2 halve meterkes koste me 2 puntjes en leverde me weer eens 13 punten op. Alles optellen en het resultaat was 90/100.  Ook nu weer een geweldig resultaat. Waar men heel blij mee is , is het feit dat de laatste weken men volgoefeningen heel goed zijn. Daar staat dan weer tegevover dat het apporteren iets minder is.
    Nu heb ik een weekje rust. Volgende wedstrijd is op 23-06-07 in Meerhout bij de Natte Neuzen.
    Tot dan.
    Sam 

    09-06-2007, 23:04 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Liereman

    Vandaag was er de wedstrijd in Oud-Turnhout, gastheer was de club de Liereman. Eerste oefening was het voorstellen. Een weggevertje en de eerste 5 punten binnen. Volgende oefening de onderbreking. Eerste stuk was perfect, dan 2 meter te laat gestopt. Om te eindigen een te traag tempo en geen zitvoor. Totaal was 16 op 20. Laatste oefening van deel 1 was de aangelijnde volgoefening. Ook deze verliep heel goed. Pas op het einde 1 halve meter en geen voet. Totaal 13 op 15.
    Op naar het 2de gedeelte. Daar was de eerste oefening het apporteren.
    Ook dit ging vrij goed, slecht 1 bijbevel moest het baasje bijgeven. Beloning hier 14 op 15. Volgende oefening was de losse volgoefening.
     Hier miste ik in het begin de 2 bussen wat me 2 punten koste. Om te eindigen miste ik ook nog men voet. Totaal hier 12 punten op 15. Weer een heel goed resultaat in de door mij gevreesde oefening. Laatste oefening was de combinatie van de houdingen met het voedsel weigeren. Ook deze beide leverde geen enkel probleem op, en dus 2 keer weer 10 punten binnen. Zodra alles opgeteld was bleek het resultaat 90/100 tezijn, gewoon geweldig dus.
    Nu een weekje uitrusten, en dan trekken we zaterdag naar Genenbos.
    Tot dan.
    Sam

    03-06-2007, 20:52 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27/05/2007 H.V.Lommel
    Vandaag trokken we naar Lommel voor de jaarlijkse wedstrijd aldaar. Eerste oefening was het voorstellen, een weggevertje van 5 punten. Volgende oefening was de 2 min, ook dat was geen probleem en ook die 10 punten waren dus binnen. Op naar de volgende, het apporteren.
    Deze was zeer moeilijk, maar na 2 bijbevelen van het baasje zat ik op het goede spoor. Nog een bijbevel in het terug komen, en dan net op tijd terug. Het was zeker net op tijd, er bleef nog amper 1 sec over. Weer 12 punten erbij dus. Laatste oefening van het eerste gedeelte was men zo gevreesde losse volgoefening. Vandaag had ik echter een superdag, want ook deze ging geweldig goed. De volgoefening was niet lang maar wel heel moeilijk. Slechts 1 half meterke had ik, maar men baasje volgde niet het goede baantje, dus een -1 voor een aw. Toch bleven er nog 13 punten over. Op naar het tweede deel dat we begonnen met de houdingen. Ook deze waren niet zo heel simpel, ik moest ze doen in 2 kleine autobandjes. Toch leverde het  geen probleem op, weer 10 punten erbij. Op naar het aangelijnd volgen. Ook hier weer een hele lange oefening die niet echt simpel was. Ik deed ook hier men best, en had slechts 3 halve meterkes aan men pootjes. Laatste oefening was de onderbreking. Juist waar ik moest vertrekken stond een hele schotel met voedsel. Omdat ik daar afbleef waren die 10 punten ook weer binnen. Door dit alles vergat ik bij het vertrek wel om over het hekje te springen. Omdat ik ook weer telaat remde, en 2 meter te verlag koste de onderbreking me 3 punten en bleven er dus 17 van over. Wedstrijd gedaan en dan kijken naar de score; 89 op 100. Zeker een heel goed resultaat in een moeilijke wedstrijd.
    Volgende week trekken we naar Oud-Turnhout waar de mensen van de Liereman de wedstrijd inrichten. De week nadien trekken we dan naar Genenbos.
    Tot dan.
    Sam

    27-05-2007, 20:13 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rijkevorsel 12-05-2007
    Vandaag trokken we naar Rijkevorsel, meer bepaalt bij Kemposch. Beginnen deden we met de 2 min af. Geen enkel probleem en de eerste 10 punten waren binnen. Toen de 2 min om waren kwamen ze met een bordje lekker eten me verleiden, maar ik had geen honger en bleef eraf. Weer 10 punten erbij. Op naar de aangelijnde volgoefening. Deze was niet zo heel moeilijk, en buiten een halve meter en geen voet waren er geen problemen. Beloning was 13 punten op 15. laatse oefening van het eerste gedeelte waren de houdingen. Deze waren in een rioolbuis, maar ze leverde geen probleem op en dus weer 10 punten verdient.
    Op naar het tweede gedeelte dat begon met het weggevertje van 5 punten, namelijk het voorstellen. Daarna was het de beurt aan de gehate losse volgoefening. Deze was heel lang en ook heel moeilijk.
    Vijf halve meters, een hele meter, een bijbevel en geen voet koste me maar liefst 9 punten, een magere score van 6 op 15 dus. Op naar de onderbreking. Ook deze was heel lang. Op tijd stoppen lukte niet, ik kwam namelijk 3 meter tever. Men houding en men zitvoor was dan wel weer goed. Hier dus 17 punten op de te behalen 20 punten. Laatste oefening was het apporteren. De laatste 4 wedstrijden heb ik die iedere keer gemist. Ook nu dreigde het fout te lopen daar ik de verkeerde kant op vertrok. Twee bevelen van men baasje brachten me terug op het goede spoor. Netjes het hoekje om, siloke binnen, apportje genomen en terug naar men baasje waar ik hem in een mooie zit terug afgaf. Dertien punten kreeg ik dan als beloning.
    Alles eens even optellen en het eindresultaat was 84 op 100.
    Een resultaat om heel blij mee te zijn natuurlijk. Nu kan ik twee weekjes rust nemen, de  volgende wedstrijd is op 27-05-2007 in Lommel.
    Tot dan.
    Sam

    12-05-2007, 22:07 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snuffeldag
    Vandaag was er de jaarlijkse clubwedstrijd. Onder een goed weertje begonnen we met het aangelijnd volgen. Dit was een heel goede oefening, slecht 1 wacht en dus 14punten op de te behalen 15 punten.Hierna was het de beurt aan het voorstellen, een weggevertje van 5 punten.Volgende oefening was de onderbreking. Deze was vrij lang. De eerste hindernis ben ik naast gegaan in plaats van erover, min 1 puntje dus. Vervolgens riep men baasje een meterke tevroeg, weer een punt eraf dus. In het  volgende stuk vertikte ik het weer om over de hindernis te gaan, en ook men zitvoor was weer alles behalve recht. Er bleven dan ook maar 16 punten over. Bij het aankomen van de onderbreking hield men mij een schoteltje kaas voor men neus. Natuurlijk kwam ik hier niet aan en dus ook die 10 punten binnen.
    Op naar het tweede gedeelte dat begon met de 2 min. Ook dit leverde geen enkel probleem op en dus weer 10 punten verdiend. Volgende oefening was de losse volgoefening. Het eerste gedeelte was vrij goed, het tweede gedeelte was een beetje minder. Een bijbevel, een halve meter, een hele meter en geen voet koste me in totaal 5 punten. Er bleven er dus 10 van de 15 over. Volgende oefening was het apporteren. Dit was een apport die we al enkele keren gedaan hebben op training. Gaat deze dan zonder problemen, dan was het nu een ramp. Ik was de enige die de goede richting niet vond, en dus het apportje niet vond. Een 0 dus. Laatste oefening waren de houdingen. Deze ging prima en leverde geen enkel probleem op, en werden dan ook beloond met 10 punten. Het eindresultaat was 75/100.
    Vermits ik de laatste tijd regelmatig het apportje mis, zal er deze week eens extra op getraind worden. Hopelijk leverd dat resultaat op de volgende wedstrijd. Deze gaat door nu zaterdag in Rijkevorsel.
    Tot dan.
    Sam

    06-05-2007, 20:19 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd de dappere vriend Herentals

    Vandaag 1 mei, dag van de arbeid. Voor de meeste een dagje verlof, maar niet voor mij. Vandaag trokken we naar Herentals  voor de eerste van vier wedstrijden die ik deze maand moet afwerken. Onder een zomerse temperatuur begonnen we eraan. De eerste oefening waren de houdingen. Deze verliepen zonder probleem en de eerste 10 punten waren binnen. Op naar de aangelijnde volgoefening. Deze was vrij lang en ook vrij moeilijk, veel keren en draaien.  Toch verliep deze vrij vlot. Slechts 2 halve meterkes koste me dan ook slechts 2 puntjes, resultaat was dan ook 13 op 15. Op het einde van deze volgoefening had men een koppel lekkere bouletten liggen, dit voor het voedsel weigeren. Al zagen er deze heel lekker uit, toch ben ik er maar afgebleven en dus leverde me dat ook weer 10 punten op. Laatste oefening van deel 1 was het apporteren. Ook deze was wel heel moeilijk, en ondanks dat ik enorm bleef zoeken kon ik de ingang niet vinden , een 0 dus. Dat het moeilijk was bewijst het feit dat van al die al voor mij geweest waren deze dag, er maar een 5 tal de apport gevonden hadden. Op naar het 2de deel dan maar wat begon met het  voorstellen. Een weggevertje van 5 punten. Op naar de volgende, de 2 min ter plaatse blijven liggen. Dit leverde geen enkel probleem op, dus 10 punten binnen. Volgende oefening was de onderbreking. Volgens de keurder was ik in het eerste gedeelte niet snel genoeg en lapte hij mij een tempo van -2 aan men pootjes. Men baasje riep dan weer een meterke tevroeg, weer een puntje eraf dus. Natuurlijk ging ik weer niet snel genoeg liggen en was ik ook die houding weer kwijt. Alsof dat nog niet genoeg was smeerde ze me in het tweede gedeelte nog maar eens een tempo van -1 aan men pootjes. Resultaat 15 op 20. Op naar de doormij zo gehate losse volgoefening. Ook deze was weer verschrikkelijk moeilijk en enorm lang. Deze koste me maar liefst 6 halve meters en dus ook 6 punten wat me voor deze oefening 9 op 15 opbracht. Alles even optellen dan en zo kom ik aan 72 op 100. Iedereen was het er over eens, dit was een hele moeilijke wedstrijd.
    Volgende week is er de wedstrijd voor de snuffeldag. Op 12 mei trekken we dan naar Rijkevorsel en op 27 mei naar Lommel. Zoals je ziet nog een hele drukke maand voor de boeg.

    groetjes
    Sam

    01-05-2007, 20:58 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07-04-2007 N.H.V. Westerlo
    Vandaag trokken we naar Westerlo voor de wedstrijd. Eerste oefening was de 2 min af. Dit leverde geen enkel probleem op, en dus waren de eerste 10 punten al binnen. Volgende oefening was men zo gehate losse volgoefening. Deze was lang en vrij moeilijk. Niet tegenstaande dit alles verliep deze vrij vlot. Slecht 3 halve meterkes en geen voet koste me een paar puntjes, 4 om precies te zijn. Resultaat was 11 op 15. Op naar de houdingen. Deze waren in een bak gevuld met allemaal schelpen van het strand. Enkel bij de tweede houding,het zitten had ik een bijbevel nodig. De score was dan ook 9 op 10. Laatste oefening op dit deel van het terrein was de onderbreking. Ook deze oefening was niet simpel. Allereerst moest ik door een stel banden, dan het liggen onder een tentje, en tenslotte een zitvoor in een bak. Toch ging het ook hier supergoed. Enkel een tempoke van -1 koste me een puntje. Resultaat hier was 19 op 20. Op naar het tweede gedeelte dat we begonnen met het voorstellen. Een weggevertje en dus weer 5 puntjes erbij. Volgende oefening was de aangelijnde volgoefening. Ook deze leverde weinig problemen op, slecht 1 half meterke dat me een puntje koste. Ook hier dus een mooie score, 14 op 15. Op het einde van deze volgoefening stond er dan ook nog eens een hele schotel vol met vlees. Natuurlijk ben ik er niet aan geweest, en dus waren die 10 punten van het voedsel weigeren binnen. Laaste oefening was het apporteren. Ook deze was enorm moeilijk. Na eerst door een paar hekjes te slalommen kwam ik aan een put van een meter diep. Daarin lag men apportje. Helaas durfde ik niet in dat gat springen, dus behaalde ik ook geen punten op het apporteren. Wedstrijd gedaan en dus alle punten optellen. De score was 78 op 100. Als je dan ziet dat ik men apport gemist heb wil dit zeggen dat ik heel hard gewerkt heb. Met men apport erbij zou ik 93 punten behaald hebben.
    Na deze moeilijke wedstrijd was ik wel heel moe. Nadat iedereen zijn wedstrijd had afgewerkt ben ik dan ook nog een tijdje gaan zwemmen in de vijver aldaar.
    Nu komen er enkele weekjes rust. Volgende wedstrijd is op 1 mei en dat in Herentals.

    Tot dan.
    Sam

    07-04-2007, 20:35 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    03-04-2007, 23:20 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    03-04-2007, 23:18 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAMcup Meerhout 01-04-2007
    Vandaag was er de wedstrijd om de LAM cup in Meerhout. Na de schandalige vertoning van verleden week had ik wel iets goed te maken. Eerste oefening was het voorstellen. Vijf puntjes binnen dus.
    Direct daarna de onderbreking. De eerste hindernis vlot genomen, en ook op tijd en binnen de lijnen gaan liggen. De zitvoor op het einde, die op een bank was miste ik. Dat koste me 2 puntjes. Resultaat 18 op 20. Volgende oefening was de losse volgoefening. Een kan dichter koste me 2 puntjes. Een half meterke koste me ook nog eens een puntje. Resultaat hier was 12 op 15. Op naar de volgende oefening, namelijk de 2 min. Dit leverde geen probleem op, en dus ook die 10 punten waren binnen. Hierna was het de beurt aan de vaste volg-oefening. Ook hier gaf ik natuurlijk weer een paar puntjes af. Drie halve meterkes koste me 3 punten, resultaat nu 12 op 15. In het laatste stuk van deze oefening lag dan ook weer eens voedsel. Hier bleef ik natuurlijk netjes af, 10 punten weeral binnen. Voorlaatste oefening was de houdingen. Ook deze ging heel goed, geen enkel foutje en dus ook die 10 punten binnen. Laatste oefening was het apporteren. Ik denk dat er geen enkel hondje zo snel zijn apport is gaan halen. Ook hier de volle buit, 15 punten binnen dus. Alles optellen dan maar en het resultaat mocht best gezien worden, 92 op 100.  Deze uitslag was ook goed voor de 3de beste van de Snuffel, dus telde hij mee voor de club.Ook al was het maar een wedstrijd om de LAM cup, het resultaat was een stuk beter als verleden week. Volgende zaterdag trekken we naar N.H.V. Westerlo. Daar beginnen we eraan om 15 uur.
    Tot dan.
    Sam

    01-04-2007, 19:56 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 24-03-2007
    Voor deze wedstrijd trokken we naar Turnhout waar de plaatselijke club K.K.K. de wedstrijd organiseerde. Beginnen deden we om 10 uur, een uur dat ik niet gewoon ben om er aan te beginnen. Allereerste oefening was het voorstellen. Geen enkel probleem en de eerste 5 puntjes waren binnen. Oefening 2 waren de houdingen. Deze waren op een kwikkwak. Bij het liggen kwam ik een meterke naar voor, en ook bij het staan ging het fout. Hier moest het baasje 2 bijbevelen geven. Slechts 7 op 10 was de score.Op naar de volgende oefening, het apporteren. De moeilijke ingang had ik zo gevonden, en ook men apportje had ik zo.  Helaas had er juist voor mij daar een hondje pipi gedaan. Dus liet ik het apportje vallen en ging vrolijk snuffelen. Men baasje gaf me dan nog 3 bijbevelen, en zodoende was ik buiten tijd terug. Ook nog een opmerking omdat baasje apport niet ver genoeg had gegooid. Een  vind voorwerp leverde me slechts 2 punten op. Laatste oefening van het eerste deel was het los  volgen. Ook dit ging helemaal fout.  Drie halve meters, een wacht, een bijbevel en een meter koste me weer heel wat punten. Hier slechts 7 op 15. Op naar het tweede gedeelte dat we begonnen met de 2 min af. Vandaag was liggen ook niet men grootste eigenschap. Twee keer men poep van de grond koste me ook weer 2 punten en dus ook hier maar 8 op 10. Volgende oefening was de vaste volgoefening. Natuurlijk was ook deze weer ver van ideaal. Tel maar op; een ruk, twee keer aw, een halve meter, een meter, een bijbevel en geen voet koste me weer veel punten. Hier behaalde ik dan ook maar 8 op 15. Laatste oefening was de onderbreking. Hopen maar dat deze goed zou gaan dus. Helaas was ook dit een enorme flop. Ik ging zo snel dat ik niet gestopt geraakte, dus gaf men baasje nog een bijbevel. Bovendien lag ik 5 meter te ver. Om het helemaal compleet te maken miste ik dan ook nog men zitvoor.
    Toen we alles optelde kwam ik aan 58/100. Deze uitslag was een schande. Dit is het slechtste resultaat ooit in programma 1 voor mij.
    Na 2 eerdere wedstrijden met een heel mooi resultaat was dit een hele grote ontgoocheling. Hopelijk was dit gewoon een totale offday en was dit slechts eenmalig. Herkansing is er volgende week in Meerhout, al gaat het hier dan maar om een wedstrijd voor de LAMcup. De week nadien is er dan de wedstrijd bij N.H.V. Westerlo. Hopelijk terug 2 wedstrijden met een goed resultaat.

    Sam

    24-03-2007, 19:55 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd De Link
    Vandaag trokken we naar Ravels voor de wedstrijd bij De Link.
    Net toen we het terrein opgingen begon het vrij hard te regenen.
    De eerste oefening was het voorstellen, een weggevertje van 5 punten.
    Op naar de volgende oefening, de 2 min ter plaatse blijven liggen.
    Ook dit leverde geen probleem op, dus weer 10 punten erbij. Volgende oefening was de door mij zo gehate losse volgoefening.
    Maar vandaag ging deze enorm goed. Slechts 2 halve meterkes koste me evenveel puntjes, en dus was het resultaat 13 op 15. Op naar de volgende oefening, de onderbreking. Hier ging ik natuurlijk weer niet vlug genoeg liggen wat me een houding koste dus. Ook men zitvoor was alles behalve recht. Toch ook hier weer een mooie score: 18 op 20. Volgende oefening waren de houdingen. Deze leverde geen enkel probleem op en dus 10 punten binnen. Ook de volgende oefening leverde de volle 10 punten op, deze  van het voedsel weigeren. Met nog 2 oefeningen tegaan begon iedereen te beseffen dat er wel eens een hele hoge score kon inzitten. Voorlaatste oefening was de vaste volgoefening. Het intresseerde me niet echt en dus vertrok ik niet met de nodige aandacht. Resultaat waren onmiddelijk 2 halve meters. Iedereen begon het ergste te vrezen, maar ik herpakte me en de rest van de oefening verliep foutloos. De score was 13 op 15. Laatste oefening was het apporteren. Hier zorgde ik weer voor de nodige spanning, ik begon namelijk op een verkeerde plaats te zoeken. Gelukkig snapte ik het tijdig, ging de goede kant op en pakte men apportje en leverde het mooi in zit af bij het baasje. Volle buit binnen, dus 15 op 15. Het eindresultaat was verbluffend, 94 op 100. Iedereen was trots op mijn prestatie. Hier ga ik eens goed van genieten, zoiets maak ik misschien nooit meer mee.
    Volgende wedstrijd is einde maart bij de K.K.K. in Turnhout.

    Tot dan.
    Sam

    24-02-2007, 20:41 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd Kempense Kwispel

    Voor de eerste echte wedstrijd van het jaar 2007 trokken we naar Mol. Als je weet dat het resultaat daar  vorig jaar 61 op 100 was, dan weet je dat ik iets goed te maken had. Eerst begonnen we met het voorstellen, een weggevertje van 5 punten. Op naar het apporteren dan. Men baasje gaf me een bijbevel, en meteen ging ik de goede weg op. Bij het terug komen vergiste ik me en ging voor de keurders zitten met men apportje. Weer een bijbevel van men baasje, en tot overmaat van ramp liet ik hem ook nog eens vallen. Toch nog 12 op 15. Op naar de volgende oefening, de 2 min af. Dit was geen probleem en dus 10 punten binnen. Daarna was het de beurt aan de onderbreking. Het eerste stuk was goed, alleen ging ik weer niet  vlug genoeg liggen. Daarna ging ik nog eens rond de band in plaats van erdoor, en ook dat koste me nog een puntje. Toch was de score mooi, 18 op 20. Op naar de losse volgoefening. Deze was vrij lang, maar al bij al ging die vrij vlot. Slechts  4 halve meterkes leverde me wat strafpuntjes op. Resultaat was 11 op 15. Op naar de houdingen die op een soort tafel waren waarop ook nog eens voedsel stond. Van dat voedsel bleef ik netjes af, en dus waren die 10 punten ook weer binnen. Ook de houdingen gingen vrij vlot, alleen bij de laatste houding moets het baasje een bijbevel geven. Hier dus 9 op 10. De wedstrijd zat erop dus en konden we alle punten optellen. Dit gaf het geweldige resultaat van 89/100. Dit had niemand verwacht natuurlijk.
    Volgende week staat de wedstrijd op de Link in Ravels op het programma. We beginnen eraan daar om 15u30.

    tot dan
    Sam

    18-02-2007, 20:21 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 20/10-26/10 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 12/11-18/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 04/04-10/04 2005
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Bezoek
  • Vriendelijke groetjes van Trucker_John
  • dinsdag
  • Vriendelijke groetjes van Trucker_John
  • hallo Sam

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Inhoud blog
  • pensioen
  • de laatste
  • Laatste keer in Lichtaart
  • Parel der Kempen Westerlo
  • Laatste in Moldernete

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!