Inhoud blog
  • nog +/- 3 weken
  • Cato en Beau
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Cato en Beau
    Valkparkieten
    25-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog +/- 3 weken
    Jihaaa !! weer een week eraf !! Ik ben zo blij !! Ik hoop dat ze er eerder is (hoop hoop) !! Onze krijser had een wekje rust en begint nu weer te krijsen als je hem geen aandacht geeft pfff (echt vermoeiend) !! net nu ik dacht dat het over was !! pff nooit ni denken hé !!

    Ma kom, ooit zal hij het wel leren (altijd de moed erin houden, niet waar !!)

    Enfin, int kort gezegd -> tot de volgende !!

    25-09-2006 om 18:37 geschreven door Holbewoonster nummer 1

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    19-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cato en Beau
    Beste lezer,

    Ik begin vandaag zo'n dagboekje van onze valkparkieten. Het is altijd prettig om erna te kijken wat ze een jaar geleden allemaal uitspookten, nietwaar !!

    Nu ja, we hebben onze valk (Beau) nu nog maar net hoor. Hij is nu 4 weken bij ons. We hebben hem gekocht in een dierenwinkel (Tom en Co). Hij zag er gezond uit en we wilden alle 2 een nieuw huisdiertje. Vermits ik altijd al een valkparkiet heb gehad leek ons dat wel geschikt. We kennen er immers niets van, van vogels. Nu ja ik ook niet echt van valkparkieten en mijn man dus ook niet echt. Hij heeft nooit echt vogels gehad thuis. Doordat we hem uit een dierenwinkel hebben gehaald weten we dus niet hoe oud hij is. Toen we thuiskwamen zagen we ook dat hij een nagel miste. Al paniek, want is dat erg, maar volgens kwekers zou dit niet erg zijn. Ach ja. Voor de rest is hij een echte krijser. Je hoort hem tot beneden in de garage en zelfs tot buiten. Ja aandacht denken we. Hij zit alleen in een nogal grote kooi. En eigenlijk van dag 2 is hij beginnen krijsen. We hadden een spiegel voor hem, maar dat hebben we er dan maar uitgehaald. Nu 4 weken later is hij al wel kalmer maar hij kan toch nog altijd behoorlijk kressen. Gelukkig kan hij ook al langere tijden gewoon fluiten. Gezelliger voor onze oren hoor.

    Onze Cato is nu nog bij haar ouders. Ze is 4 weken oud. Binnen een goei 4 weken mogen we haar gaan halen en we zijn benieuwd wat het gaat geven. We gingen haar erbij zetten omdat kenners dit hadden aangeraden. Nu ja ik hoop dat ze toch niet te vlug gaan beginnen kweken, want ja man en vrouw bijeen ;o) !! Ze zijn nu althans te jong hiervoor, maar toch. Het is dan te hopen dat hij zijn kressen stopt, omdat er iemand is die hem aandacht geeft (Cato) enne dat hij niet voortdoet en Cato het plezant vindt en mee begint te doen. Al ma goe da vrouwtjes meestal stiller zijn ;o) !! Als dat het geval zou zijn, dan zou Beau wel eens weg moeten want zo krijsen dat kunnen we niet houden in een appartement hé !!

    lol, allez ja, tis precies al een goeie start hé!! zo'n lang bericht !!

    volgende keer meer nieuws !!

    grtz Catje !!

    19-09-2006 om 11:53 geschreven door Holbewoonster nummer 1

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Welkom !!!

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!