Inhoud blog
  • BIANCA RYAN
  • Songz.nl
  • Absent Minded
  • Aaron Carter
  • Aaliyah
  • A balladeer
  • #
  • 50 Cent
  • 3T
  • 3 Doorsdown
  • 2 Pac
  • 01
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Yoo Blogdogs, Welkom op muhn BloG..
    Over mijzelf
    Ik ben Leander, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Songz.nl.
    Ik ben een man en woon in Bergeijk (Nederland) en mijn beroep is ScHoOl!.
    Ik ben geboren op 18/04/1993 en ben nu dus 31 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Drummen, Websites maken(Computeren).
    Hoi ik ben leander(webmaster van Songz.nl) Ben een 13 jarige student, in valkenswaard. Ik hou van drummen en Computeren. In muhn vrije tijd doe ik het liefste een beetje relaxee(H)
    Byanca Ryan
    Zingt de Sterren
    van de hemel!


     
    Bianca                  Bianca's vader
    Bianca Ryan Het elf Jarige Meisje zingt de sterren van de hemel!
    Ze Scoorde Al een Grote hit met: "Why could it be christmas every day"

     

    Ongelooflijk 11 Jaar oud!!
    Songz.nl
    Informatie over de grootste artiesten.
    13-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent

    50 Cent

    Naam:




    Curtis Jackson

    Geboorteplaats:

    New York

    Geboortedatum:

    06/07/1976 (30jr)

    Familie:

    Moeder: Sabrina Jackson Zoon: Marquise

    Liefde:

    Veel vrouwen, weinig relaties...

    Opleiding:

    'De straten van New York'

    Beroep:

    Zanger, tekstschrijver

    Genre:

    Urban

    Website:

    www.50cent.com

    Biografie

    De muziekcarriere van 50 Cent is alles behalve soepel verlopen. Hij werd op 6 juli 1976 geboren als Curtis Jackson in de wijk Queens in New York. Zijn vader heeft hij nooit gekend en hij groeide op bij zijn alleenstaande moeder. De buurt waar hij zijn hele leven heeft gewoond was geen pretje. Op achtjarige leeftijd verloor Curtis zijn moeder onder nogal verdachte omstandigheden en hij werd opgenomen door zijn grootouders. Er werd veel drugs gedealed en ook Curtis liet zich verleiden tot het makkelijke geld. Op zijn twaalfde was hij druk bezig in de verkeerde kringen en veranderde hij zijn naam naar 50 Cent.

    Vroeger wou hij altijd bokser worden, maar ook het rappen trok hem heel erg. Zijn talenten als rapper liet hij ook op straat zien om wat bij te verdienen naast zijn lucratieve drugs business. De grootste ommekeer in zijn criminele leven was toen zijn zoontje Marquise werd geboren. Hij kapte alles af wat met zijn drugsverleden te maken had en ging helemaal voor de muziek. Dankzij hulp van de inmiddels overleden Run DMC-er Jam Master Jay werden zijn raps gestructureerder en tekende hij een contract bij JMJ. Maar zijn verleden liet hem niet met rust. In april 2000 werd hij beschoten door wat oud-collega's en werd hij door negen kogels geraakt. Wonder boven wonder overleeft 50 Cent de aanslag. Zelfs daarna gaat hij gewoon keihard door met mixtapes maken.

    Dan komt er hulp uit onverwachte hoek. De populaire rebel rapper Eminem zegt in een interview dat 50 Cent zijn favoriete rapper is. Niet lang daarna staan Eminem en Dr. Dre op zijn stoep en 50 Cent tekent een contract. Al zijn werk is dus niet voor niets en al snel komt het album 'No Mercy, No Fear' uit. Ook verzorgt hij een een nummer voor de soundtrack van de film van Eminem '8 Mile'. In 2002 komt zijn echte debuutalbum 'Get Rich Or Die Trying' uit. Deze verkocht de eerste week gelijk 900.000 exemplaren en is daarmee het bestverkochte debuut sinds tijden.

    Nu timmert 50 Cent behoorlijk aan de weg in de muziekwereld. Hij kan putten uit een behoorlijke hoeveelheid levenservaring en weet de dingen te vertellen zoals ze zijn. Bovendien gaat hij nu net als Eminem een filmcarriere beginnen. De film heet 'Locked And Loaded' en is behoorlijk autobiografisch. Het gaat namelijk over een drugsdealer die de criminaliteit uitstapt om een muziekcarriere te beginnen. De film wordt geregiseerd door Jim Sheridan, die al met twee eerdere films genomineerd is voor een oscar.


    klik hier voor de muziek

    informatie beschikt gesteld door TMF

    13-01-2007 om 00:00 geschreven door Songz.nl

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3T
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    3T

    Naam:



    3T
    Geboortedatum: 30/11/1991 (15jr)

    Familie:

    Jackson familie

    Beroep:

    zangers

    Genre:

    Pop

    Website:

    www.3t.com/

    Biografie

    Muziek stroomt bij de familie Jackson door de aderen, dus is het meer dan logisch dat de neefjes van Micheal en Janet Jackson ook de showbizz ingaan. De broers Tariano Adaryll 'Taj', Taryll Adren en Tito Joseph 'TJ' zijn de zoons van Tito Jackson en Delores Martes. Tito zong vroeger zelf in Jackson Five.

    De drie broers zingen al van jongs af aan want de muzieknoten worden er met de paplepel ingegoten. In het begin noemen ze zich Three T's maar later wordt deze naam hip afgekort tot 3T. In 1992 schrijven de jongens een paar nummers voor de documentaire serie 'The Jacksons: An American Dream'. Daarnaast werkten ze ook mee aan de soundtracks voor Free Willy 1 en 2.

    Oom Michael gaat met de jongens aan de slag, waardoor ze in 1995 hun debuutalbum 'Brotherhood' uitbrengen. In Amerika is dit album een daverend succes. In de jaren daarna brengen de broers regelmatig nieuwe singles uit zoals 'I Need You', Gotta Be You', 'Tease Me',en 'Anything' die wereldwijd hoog in de hitlijsten belandden.

    In januari 2000 richtten Taj, Taryll en TJ hun eigen platenlabel TTT Music op. Daarna is het in Europa jaren stil rondom 3T. Maar in 2004 zijn de jongens plotseling terug met een nieuwe single 'Stuck on You'.

    Laat A.U.B een berichtje achter, of geef je mening over de tekst. Dank U

    13-01-2007 om 00:00 geschreven door Songz.nl

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 Doorsdown
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    3 Doorsdown

    Naam:




    Brad Arnold

    Geboorteplaats:

    Escatawpa

    Geboortedatum:

    27/09/1978 (28jr)

    Beroep:

    Zanger

    Genre:

    Rock

    Website:

    www.3doorsdown.com


    Biografie

    3 Doors Down komt tot stand in het niemandslanddorpje Escatawpa in Mississippi. De band bestaat in eerste instantie uit Brad Arnold (drummer en zanger), Matt Roberts (gitarist), Todd Harrell (bassist) en later komt Chris Henderson (gitarist) er nog bij. Weer later wordt er een drummer aangetrokken zodat Arnold zich alleen maar op de zang hoefde te richten. Drummer Richard Liles komt in 1997 de band versterken. Ze worden dan veel gedraaid op locale radiostations en worden steeds bekender door hun live-optredens waar het dak eraf gaat.

    Dan wordt hun nummer 'Kryptonite' bekend bij de grotere radiostations en begint de chaos. Ze krijgen een label waar hun eerste album 'The Better Life' op uitkomt. In augustus 2000 gaat het debuutalbum 2 keer platina en komt de doorbraak 'Kryptonite' in de top tien terecht. Uiteindelijk wordt het album 4 keer platina en de single 'Kryptonite' is goed voor een Grammy Award in februari 2001.

    Ondanks het succes van de heren blijven ze zichzelf en laten ze zich niet gek maken. Ze nemen een periode rust en gaan met z'n allen terug naar hun vertrouwde dorpje. Na vier maanden begint het echter weer te kriebelen en beginnen ze aan hun tweede album, wat ook weer een groot succes wordt. In 'Away From The Sun' laten ze zien te zijn gegroeid en ook daar komen een paar mooie hits vanaf. Met 'When I'm Gone' komen ze ook weer in de top 40 en is hun naam definitief gemaakt.

    Omdat ze zo populair zijn bij het grote publiek wordt 3 Doors Down vaak als pop benoemd. Daar zijn de heren niet blij mee. Ze hebben hun roots in de rock liggen en noemen zichzelf ook expliciet een rockband. Toch is het niet zo verwonderlijk dat deze 'vergissing' gemaakt wordt. De nummers van hun tweede album zijn namelijk erg gevoelig.

    Omdat ze veel op reis zijn geweest om hun eerste album te promoten, gaan veel nummers op het tweede album over eenzaamheid. Zanger Arnold zegt hierover: "Op tournee heb je eigenlijk heel veel tijd over. Je bent erg geisoleerd en daar heb ik ook veel over geschreven. Ik wil dat mensen weten dat het niet raar is om je zo te voelen. Er zijn veel mensen die precies hetzelfde voelen." Het nummer 'When I'm Gone' schreef hij in een hotel op een avond in Puerto Rico. Hij had het gevoel dat iedereen hem dacht te kennen, terwijl dat helemaal niet zo was.

    Na het succes van het album 'Away From The Sun' met nummer 1 hit 'Here Without You' komt 3 Doors Down in november 2003 met het live-album 'Another 700 Miles' waar zes nieuwe nummers op staan. In de zomer van 2004 toeren ze rond met Nickelback en als het goed is kunnen we in 2005 een nieuw album verwachten.

    De muziek moest van de site af wegens technische problemen!
    Check hier hoelang je op de site bent
    Time:

    13-01-2007 om 00:00 geschreven door Songz.nl

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 Pac
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Yoo Blogdogs weer een nieuwe tekst

    2 PAC

    Naam:

    Tupak Amaru Shakur
    Geboorteplaats: New York
    Geboortedatum: 16/06/1971 (35jr)

    Genre:

    Urban

    Website:

    www.2paclegacy.com

    Biografie

    Lesane Parish Crooks zag voor het eerst het daglicht in het New Yorkse Brooklyn. Zijn ouders waren leden van de Black Panthers en dus geen lieverdjes! Zijn moeder zat hoogzwanger in de gevangenis maar werd vlak voor zijn geboorte vrijgelaten. Al snel werd zijn naam veranderd in Tupac Amaru Shakur, naar de Inca-revolutionair Tupac Amaru, wat Blinkende Slang betekent.

    Terwijl zijn vader in de bak zit, verhuisde Tupac met zijn moeder naar Baltimore waar hij kennis maakt met dansen en acteren. Hij blijkt hier erg goed in en men ziet een rooskleurige toekomst voor Tupac. Maar dan verhuist hij met zijn familie naar Oakland in Californië en komt hij met foute mensen in aanraking. Hij wordt meerdere keren gearresteerd maar hoeft nog niet de bak in.

    In Californië begint Tupac met rappen, hij is dan zo'n 15 jaar oud en richt de groep Digital Underground op. Op 20 jarige leeftijd komt zijn eerste solo-album uit, 2Pacalyse Now. Hij wordt hierdoor mega beroemd in de rapscene en is erg populair. Hij speelt zelf in films met o.a. Janet Jackson. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en als zoon van twee Black Panthers wordt Tupac een rascrimineel. Het gevolg hiervan is dat hij in 1994 wordt neergeschoten bij een roofoverval. Hij overleeft de 5 kogels, maar leert hier niet van. Tijdens zijn revalidatie wordt hij tot 4,5 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor de verkrachting van een 19-jarige fan.

    Terwijl hij in de gevangenis zit, wordt zijn derde album 'Me against the world' uitgebracht. Dit album belandt op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten. Uiteindelijk weet zijn platenlabel Death Row Records hem vervroegd vrij te krijgen uit de gevangenis. Maar Tupac blijft hangen in de verkeerde scene en wordt opnieuw beschoten op 6 september 1996. In het ziekenhuis wordt gevochten voor zijn leven. Er wordt zelfs een long verwijderd, maar dat mag niet baten. Tupac overlijdt op 13 september op 25-jarige leeftijd.

    Tot op de dag van vandaag is Tupac's moordenaar nooit gevonden. Hardnekkige geruchten gaan de ronde dat Notorious BIG, die enkele maanden later zelf vermoord werd, achter de aanslag zou zitten. Maar het bewijs is hiervoor nooit gevonden.

    13-01-2007 om 00:00 geschreven door Songz.nl

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.01

    01

    Naam:



    01
    Geboortedatum: 09/01/2007 (0jr)

    Beroep:

    band

    Genre:

    Pop

    Website:

    www.01music.nl


    Biografie

    01 is een knipoog naar het binaire talstelsel ofwel computertaal, waarin de getallen 0 en 1 de code vormen voor informatie. Of het nou een CD is of een gedownloade track van het internet: wat je hoort is opgebouwd uit nullen en enen.

    De informatie die 01 met jou wil delen is dan ook alleen te downloaden. Niet alleen vanwege de opkomst van internet als distributiekanaal van muziek; het internet stelde de creatieven achter 01, bepaald geen buren, in staat om aan hun songs te werken.

    Zolderkamers fungeerden als homestudio's, ideeën werden over het web uitgewisseld in een zoektocht naar de mooiste melodieën en de beste manier om een verhaal te vertellen.

    De videoclip van Waterfalls:
    De muziekvideo wordt gemaakt door Job, Joris en Marieke ook wel bekend als Job Roggeveen, Joris Oprins en Marieke Blaauw. Dit trio heeft een studio voor film, animatie en motion-graphics. Zij zijn alle drie afgestudeerd op de Design Academy waar hun samenwerking begon. Hun werk loopt uiteen van commercials en e-flyers tot vrije animatiefilms en videoclips. Ze maakten videoclips voor onder andere de bands Clashing Egos en Omski, en hun animatiefilms draaiden op verscheidene internationale filmfestivals.

     

    13-01-2007 om 00:00 geschreven door Songz.nl

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 07/05-13/05 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007

    Gastenboek
  • Dank voor je bezoekjes !!
  • Dank voor je bezoekjes !!
  • fijne avond
  • hallo Leander hier ben ik nog eens
  • hallo Leander hier ben ik nog eens

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Startpagina !


    Mail!

    Klik op de knop om het mailtje te versturen.



    Kies een andere week


             



    Yoo blogdogs,

    OPGELET!!

    Om de vijf dagen een nieuw hoofdstuk.
    (Voorbeeld: Staat er "A" als hoofdstuk van de artiesten, dan zal dus over vijf dagen de artiesten van hoofstuk B op het blog staan, dan over vijf dagen hoofdstuk C etc.)

    Het aantal verschilt van artiesten per hoofdstuk!!

    Groeten,

    Songz.nl

    Vergroot de lettertype


    ATTENTIE!

    De tijd en de Datum van de bloggen kloppen NIET!

    20 - 01 - 07 13.25



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!