Inhoud blog
  • Was wat ziekjes
  • Bassies schuld
  • En hebben jullie mij gemist?
  • Ongewenste berichten
  • 4 maandjes
    Archief per maand
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
    Laatste commentaren
  • waarom steekt mijn tekkel zich altijd weg (nathalia)
        op En nog een keer Hoera
  • hey (Dogsfriendly)
        op Weer een dag voorbij
  • veel succes met de eerste show..... (Amor Fati)
        op Was wat ziekjes
  • Andere teckel links
  • Website van Veertje
  • Leven met teckels
  • Teckels.nl (teckelforum
  • Het teckel blafhoekje (forum)
  • Teckel gekwebbel (forum)
  • Webcam van Veertje thuis
  • Veertjes Forum
  • Tips van Bassie
  • Bassie bestel
  • Teckel webshop
  • Het grote honden ruil forum
  • Schapendoezen
  • De bende van Doebas
  • Doezenforum
  • Schapendoes vereniging
  • Een interessant adres?
    Foto serie
    Veer met speeltje
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Veertje 9 weken
    Foto
    Veertje 10 weken
    Foto
    Veertje 11 weken
    Foto
    Veertje 12 weken
    Foto
    Veertje 13 weken
    Foto
    Veertje 14 weken
    Foto
    Veer 15 weken
    Foto
    Veertje de teckel

    13-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Was wat ziekjes
    Zo hier ben ik weer eens. Ik ben wat ziekjes geweest maar nu gaat het wel weer. Gewoon een griepje of wat.....Dientje is ook niet zo lekker nu. Heeft ook gespuugd en diaree gehad.
    Voordeel van ziek zijn....je hoeft niet in de bench s'nachts maar mag lekker in bed naast het vrouwtje. Ik had mij nog wel wat langer ziek willen houden als....ja als het vandaag niet mijn grote dag was geweest

    Vandaag ga ik naar mijn eerste show. Vandaar dat we zo vroeg zijn. Wens  mij maar succes

    13-01-2007 om 05:29 geschreven door veertje  


    >> Reageer (1)
    09-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassies schuld
    Het is Bassies Schuld Ze had het te druk om mij even te helpen met de web blog want ik kan het allemaal niet zo alleen. Ik zeg wat ze moet typen en Bassie typt dan maar dan moet ze wel achter de compie gaan zitten

    Ik heb afgelopen zondag mijn familie weer gezien en heb heerlijk gespeeld met mijn zusje Tortilla




    Is ze niet lief? Mijn zusje...

    Ik zie mijn zusje zaterdag weer op de clubmatch van KC Waalwijk.
    Bassie heeft mij trouwens ook opgegeven voor de jonge hondendag in Veenendaal en daarom moet ik ook maar even vanaf volgende week ringtraining gaan volgen. Hoe verzint ze het het

    09-01-2007 om 05:27 geschreven door veertje  


    >> Reageer (0)
    05-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En hebben jullie mij gemist?
    Gisteren dan bedoel ik Tja de vrouwtjes waren een beetje aan het tutten. Je kent dat wel, uitslapen, die bellen en die bellen Nou ja ik vergeef het ze dus dat moeten jullie dan ook maar doen.
    Heb ook gehoord dat we zondag naar mijn geboorteplaats gaan. nou daar ben ik al een tijd niet geweest sinds ik het huis uitgegaan ben. Wel zo'n zes weken geloof ik. Misschien kom ik mijn moeder nog wel tegen of mijn zusje.
    Intussen ben ik ook aan een opleiding begonnen. Die van kapster en geloof mij dat is nog niet makkelijk.





    Wat ben ik vergeten?



    Sorry Roxy, hier zit nog een klitje.....even weg halen.

    05-01-2007 om 06:26 geschreven door veertje  


    >> Reageer (0)
    03-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongewenste berichten
      Ik haat dat...van die berichten met alleen maar een link. Berichten daar kan op gereageerd worden maar dan ook op het bericht zelf....helaas verdwijnen ook de andere leuke berichten als ik die berichten weg haal. Het is niet anders.

    Nogmaals het verzoek hier geen links te plaatsen zonder een zinnige reactie. Als je een link wil plaatsen dan kan dat op mijn forum maar niet hier Dit is een web blog en geen link pagina.

    Veer

    03-01-2007 om 10:24 geschreven door veertje  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 maandjes
    Alweer een beetje jarig Ben alweer 4 maanden oud en ik bezit intussen een heleboel namen zoals...Teckie, dikkerd, monster, mafkees, lolbroek en Veertje. Het lijkt wel een verzameling eens kijken wat ik de komende maanden nog toebedeeld krijgt.
    Ik groei al aardig. Gisteren hoorde ik Bassie nog tegen Pret zeggen "wat wordt ze al groot hee" en ik moet zeggen ik doe mijn best. Ze vallen vooral op mijn kontje. Dat wiebelt zo leuk met die twee lichte plekjes zeggen ze....ik val op mijn beurt op hun allebei...vooral als ze op de doezenbank liggen. Dan kom ik als een raket er aan geschoten...hoppa boven op ze en dan lijken ze wel een giechel bal of een babbelbal..zou ook kunnen want ze babbelen wat af. Niet dat het wat uitmaakt hoor...giechelen of babbelen. In beide geval zijn ze goed gemutst en kan ik wel een potje breken.
    Bassie heeft trouwens naar mij geluisterd dus hier nog twee nieuwe foto's van mij.





    Zou zo zeggen....veel plezier vandaag

    03-01-2007 om 06:34 geschreven door veertje  


    >> Reageer (0)
    02-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe ik oudejaars avond vierde
    Heerlijk languit dus..naast Prette vrouwtje....we staan er allemaal op. De hele bende dus alhoewel sommige maar half maar dat is de schuld van Bassie Ik lig tussen de twee doezen op de doezenbank in.

    02-01-2007 om 18:53 geschreven door veertje  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo even pauze
    Vrouwtje is druk bezig geweest met poetsen, zuigen, dweilen en strijken en nu hebben we even pauze. Wel handig dat soppen...zo kom je er nog eens achter dat de webcam achterstevoren staat. Heeft vrouwtje meteen weer goed gezet...dus als je mij wilt zien....
    Klik hier

    Zal het vrouwtje vertellen dat ze weer foto's moet maken..ik heb helemaal niks meer om jullie te laten zien Alleen plaatjes van andere honden

     

    02-01-2007 om 12:00 geschreven door veertje  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    De bende van Doebas

    De vergadering

    Midden in de kamer van huize Doebas zitten zes schapendoezen netjes in een kring. Hun oortjes zowaar gespitst. Ze luisteren met gefronste wenkbrauwen naar een klein teckeltje dat eigenwijs in het midden zit. “En daarom” eindigt de kleine een heel betoog   “ daarom is het beter als ik de leiding neem”.
    Even is het stil.  Dan barst de oudste van het stel, Mira, in lachen uit. “Hahaha” hikt ze “moet je horen wie het zegt “een kale dwergdoes, ver onder de maat met een neus waar de vrouwtje te hard aan hebben getrokken anders zou die niet zo lang zijn en een rug die zo lang is dat Dien er niets bij is”. 
    “Nou “piept Dien “toevallig heb ik helemaal niet zo een lange rug”. “Toevallig niet” valt nu ook Daisy in.

    “Stilte” roept de kleine teckel en ze kijkt nu heel streng “allereerst, ik ben een teckel en jullie zijn reuzen, ten tweede hebben de vrouwtjes niet aan mijn neus getrokken dat hoort zo”. “Zekers”begint Gucci de enige heer in het gezelschap “om je neus beter in andermans zaken te kunnen stoppen”. Veertje, want zo heet de kleine teckel, haalt diep adem “ jullie gedragen je als kleine puppy’s en juist omdat ik een teckel ben is het beter dat ik de baas wordt dan hoeven jullie ook geen ruzie te maken”.

    Wederom schiet Mira in de lach “jij durft”zegt ze   “je bent notabene de kleinste en de jongste”. “Maar toevallig wel de meest slimste van het stel die alles durft”. Antwoord Veertje. “Boehoe wat ben ik bang en onder de indruk”  grapt Mira “….die alles durft, nou nou” en ze schud eens met haar hoofd.
    “ Maar mams “ begint Femke, “ze zat laatst wel in je bench naast je”.
    “Dat is waar oma” roept Roxy “en dat is tot nu toe geen does nog gelukt”.
    Mira zwijgt en gelukkig dat  doezen flink veel haar hebben anders hadden ze nu vast haar rode wangen gezien. “Kijk dat bedoel ik dus” roept Veertje triomfantelijk. “ik bepaal wat ik kan en mag” en ze kijkt de kring eens rond.

    “Ik ben het er toch niet mee eens” zegt Daisy “en zolang ik dat niet ben dan ben ik het niet” en ze steekt haar neus zover mogelijk in de lucht en haar staart doet vrolijk mee. “Ja maar” piept Veertje nu toch wat voorzichtiger “het is toch een mooi plan dat er dan geen ruzie wordt gemaakt”. Gauw draait ze zich om “dus de motie is aangenomen” en ze wil al met haar staart gaan trommelen ten teken dat het beslist is maar Daisy draait zich om, staat op en hangt haar hoofd over Veer heen “er is hier helemaal niets aangenomen” . Veer duikt inelkaar en draait zich snel op haar rug want Daisy tja Daisy daar moet je niet mee spotten. “Dientje” piept ze “zeg jij dan eens wat”. Maar Dien rekt zich uit en staart onverschillig de kring rond en moppert “ik zeg niets, mij kan het niet schelen wie er de baas is als ik maar gewoon mijzelf mag zijn en dat baasgedoe zoeken jullie  maar uit” en verveeld stapt ze de kring uit en gaat op haar kistje voor het raam zitten. Ook Gucci draait zich om...hij hoeft geen baas te worden hij is het al...al die dames in huis zijn van hem en hij zoekt zijn plekje op de bank op. Mira vertrekt naar haar bench en Femke en Roxy verdwijnen naar de doezenbank.

    Daisy staat nog steeds over Veertje heen “zeg Sorry” zegt ze. Even aarzelt Veertje maar dan kiest ze toch eieren voor haar geld “ Sorry Daisy” piept ze. Daisy draait zich om, kijkt nog een keer naar Veer en loopt statig naar haar hoekje tussen de kast en het kistje voor het raam.

    Veer waagt het weer om rechtop te gaan zitten en roept nog snel “vergadering geschorst, volgende week, zelfde tijd stemmen we weer en nemen mijn motie aan”. Uit de verte kijken 6 dreigende gezichten haar aan “ik bedoel over een jaar of tien…” roept ze snel “bel mij maar niet...ik bel jullie wel” en weg is ze. Haar huisje in…..
    (uit Veertjes Teckel en Doezen Krant)

     

     

    02-01-2007 om 11:59 geschreven door veertje  


    >> Reageer (0)
    01-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig Nieuw jaar
    Wij uit huize Doebas wensen jullie een goed en gelukkig Nieuwjaar en hopen dat het een jaar wordt met veel vreugde, vrede en liefde in je hart voor jezelf maar ook voor de mensen en dieren om je heen.
     
    Veertje

     

    01-01-2007 om 09:16 geschreven door veertje  


    >> Reageer (0)


    Veertjes teckel en doezen krant

    Nummer 0 is uit en nu gratis te bezichtigen op internet:

    Klik hier

    Wil je alle nummers lezen/krijgen?
    Abbonneer je dan!






    Belangrijk!

    ** Je kunt ook op berichtjes reageren.
    klik op reageer onder het berichtje.
    **Meer over mij zie ook mijn website
    ** 13 januari: Gucci en Roxy 5 jaar
    ** 13 januari: Clubmatch Waalwijk
    ** 17 januari start ringtraining
    ** 27 januari teckelwandeling te Bladel
    ** 10 febrauari Jonge Hondendag te Veenendaal


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!