Reis USA 2011
Foto



Gastenboek
  • Ontmoeting in RevArte
  • Lieve groetjes
  • mr
  • Hugo en Diane
  • Reis USA 2011

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Laatste commentaren
  • xiaozhengmm66 (xiaozhengmm66)
        op Dag 13 : wo 29-06-2011
  • chanel handbags (xiaozhengm123)
        op Dag 13 : wo 29-06-2011
  • Moe (Dieter)
        op Dag 1 : vr 17-06-2011

  • Blog als favoriet !

    18-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 1 : vr 17-06-2011
    Eindelijk zijn we op onze bestemming aangekomen !
    In Brussel mooi op tijd vertrokken met onze Airbus van Air-Canada. De vlucht verliep rimpelloos via Londen en Ierland de grote plas over. Het vliegtuig was maar goed voor de helft gevuld en de middelste rijen (2-4-2) waren al direct ingenomen om languit te slapen, Carine was er één van natuurlijk ! Een dekentje en een hoofdkussen en ze heeft maar 2 "tukskes" gedaan zei ze, maar dan wel van 3 uur elk. Eten en drinken allemaal gratis met rode en witte wijn, de dames elk 2 fleskes natuurlijk. In Montreal hadden we 1,5 uur de tijd om verder te vliegen naar Toronto met hetzelfde vliegtuig. Maar ... alle bagage moest eruit, wij terug door de controle, bagage ophalen, bagage terug afgeven, door de imigratiedienst van Canada en verder terug door de scanning. Dit heeft bijna 1,5 uur geduurd en konden we terug vertrekken voor een vluchtje van nog geen uur.



    In Toronto echte chaos, slechte organisatie en lange wachttijden. Gelukkig hadden we hier meer dan 2 uur dus dat moest lukken. Ja watte .. hier was het precies stiptijdsactie van de imigratiedienst van de USA, hetgeen we later in de krant ook lazen, was er staking geweest en die was vandaag juist opgelost, oef ... Hier werden we al opgeroepen voor de "last call" want ons volgend vliegtuig stond te wachten naar San Francisco.
    Nu was de vlucht volgeboekt en alhoewel het ook een Air-Canada was moesten we hier eten en drinken extra betalen; 2 sanwiches en een biertje voor 20$ ! Om 19:40, mooi op tijd geland en dan zoeken naar de Alamo rent-à-car shuttle. In San Francisco is dit prachtig opgelost met een treintje dat u voor de deur van de autoverhuur afzet en alle terminals afdoet. Hier werden we vriendelijk onthaald door een blonde dame en we kregen zelfs de keuze uit 2 auto's, een grote hoge Dodge SUV of een Grote Toyota Sienna monovolume, de keuze was snel gemaakt en we kozen voor de Toyota, splinter nieuw (3500 km) en veel zuiniger waarschijnlijk dan de SUV.
    Het hotel ligt vlakbij de luchthaven dus geen probleem om daar te geraken.
    Hier liggen we nu op de 8ste verdieping van de Best Western en gaan we slapen want we zijn al meer dan 24 uur onderweg, het is nu 22:40 (Belgische tijd is dat 7:40) Slaapwel allemaal !



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    18-06-2011
    Moe
    Na zo'n reis, toch nog zo'n tekst op je blog kunnen zetten Geniet er van alle 4!

    18-06-2011, 09:34 geschreven door Dieter


    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!