Reis USA 2011
Foto



Gastenboek
  • Ontmoeting in RevArte
  • Lieve groetjes
  • mr
  • Hugo en Diane
  • Reis USA 2011

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Laatste commentaren
  • xiaozhengmm66 (xiaozhengmm66)
        op Dag 13 : wo 29-06-2011
  • chanel handbags (xiaozhengm123)
        op Dag 13 : wo 29-06-2011
  • Moe (Dieter)
        op Dag 1 : vr 17-06-2011

  • Blog als favoriet !

    19-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 2 : za 18-06-2011
    4 uur 's morgens en iedereen was al wakker ! Toch maar blijven liggen tot 6 uur en dan maar opgestaan. We konden ontbijten vanaf 6u30 en om 7 uur waren we zeker niet alleen in de eetzaal. Buffet zoals beloofd, maar met kartonnen borden en plastieken vork en mes ! En dat voor een Best Western ? Het ontbijt was perfect niks op aan te merken en met volle maag trokken we richting San Francisco, Fishermans Warf, waar we de gekende wijk nog eens hebben verkend. Om 12 uur konden we voor slechts 15$/pp met een vissersboot uitvaren tot onder de Golden Gate Bridge en rond het eilandje Alcatras waar de beruchte gevangenis van Al Capone opstaat.

     

    OK deze gelegenheid laten we niet voorbij gaan en vermits het weer vandaag veel beter was dan gisteren, de zon scheen prachtig maar er was wel veel wind. De schipper waarschuwde ook dat het in de namiddag meestal winderiger en mistig wordt, dus was het ideaal om de trip om 12 uur te nemen.
    Indrukwekkend is die brug als ge ziet dat een containerschip er met gemak onderdoor kan varen, dan zijn de autotjes die erover rijden maar kleine miniatuurvoertuigjes.
    Daarna met de auto alle straatjes van Chinatown eens doorgereden en dan terug afgezakt naar de haven om te eten. Er was inderdaad meer mist opgekomen en de temperatuur zakt dan ook snel. Op een verwarmd terras gingen we eerst een aperitiefje drinken. Dit was toch iets speciaals want we zaten op een wijnproeversterras ! Ieder van ons zijn eigen voorkeur : champagne, witte wijnen, zoete wijnen en ik rode wijnen. Van elke soort kregen we 3 glazen wijn van verschillende herkomst en dat met een stukje brood en een kaastafeltje, niet slecht, de prijs was ook niet min ! Een beetje verder gingen we een restaurant binnen en AndrĂ© trakteerde voor zijn verjaardag. Lekker gegeten  en voldaan keerden we via de vele winkels naar ons hotel terug. Het is nog vroeg maar we gaan eens vroeg slapen (22 uur)



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!