Reis USA 2011
Foto



Gastenboek
  • Ontmoeting in RevArte
  • Lieve groetjes
  • mr
  • Hugo en Diane
  • Reis USA 2011

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Laatste commentaren
  • xiaozhengmm66 (xiaozhengmm66)
        op Dag 13 : wo 29-06-2011
  • chanel handbags (xiaozhengm123)
        op Dag 13 : wo 29-06-2011
  • Moe (Dieter)
        op Dag 1 : vr 17-06-2011

  • Blog als favoriet !

    23-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 6 : Wo 22-06-2011
    De airco heeft goed gewerkt, redelijk goed geslapen en niet te warm. Het ontbijt viel tegen, we waren nogal laat want men kon al ontbijten vanaf 5 uur ?? en het meeste was al op. Er waren maar 3 tafeltjes dus bijzitten bij andere mensen. Voor een full breakfast was dit beneden maats. Gaan tanken (4,77 $/gallon) en om 9 uur op weg naar Las Vegas. Het was weeral 30°C toen we vertrokken en het zou niet beteren. Ieder zijn fles water voor onderweg en rijden maar.
    Eindeloze rechte autobaan door de woestijn met prachtige bergformaties en steeds hogere temperaturen alhoewel we steeds stegen in hoogte, van 350 m tot boven de 1500 m. De temperatuur ook ... 42°C met veel wind, dit lijkt op een haardroger.
    Onderweg, een 40 km voor Las Vegas, al een groot winkelcentrum, een Fashion Outlet. De vrouwtjes niet te houden natuurlijk, maar ze hebben niets gekocht (vreemd) !
    Het hotel in Las Vegas hadden we deze morgen nog geboekt, hetzelfde Best Western als voor 3 jaar, dus gemakkelijk om te vinden. Eerst hebben we de "Strip" eens afgereden met de auto, zodat we de nieuwigheden konden bewonderen. Enorm veel nieuwe buildings en dat om 3 jaar tijd !
    Deze middag rustpause genomen en aan het zwembad wat verfrist met een koele pint, het water was zeker 32-33°C, bah ... te warm !



    En nu de "Strip" aflopen op zoek naar een geschikt restaurant.Wat ge daar allemaal ziet op de straat reikt aan het ongelooflijke ! De vreemste typetjes staan daar te schouwen voor enkele dollars. Massa's Mexikanen leuren met kaartjes voor "de mooie meisjes". De temperatuur was niet te houden, een warme ventilator blaast precies in je gezicht en droogt je ogen uit. Dan maar vlug in de "Casino Venetian" binnen, een kopie van Venetië, om iets te gaan eten. Vlug .... aanschuiven ja, het was 21 uur en iedereen wilde de lekkere Italiaanse keuken proeven. Dan maar besteld en om 21u45 mochten we aanschuiven op een terrasje op het San Marcoplein. Een lekkere spagetti met zeevruchten, een flesje Pinot Noir Amerikaanse rode wijn en we waren 220 $ kwijt.
    Bij het buiten komen, ondertussen 23u30 was het nog verschrikkelijk heet en wandelden we naar het hotel. Daar nog een frisdrank gedronken en maar naar bed.
    Morgen ook niet zo ver (500 km) naar Flagstaff - Winslow, weer door de woestijn, het zal weer warm worden !



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!