HET ETEN VAN FRUIT.
Fruit eten op een lege maag!!!
Dr. Stephen Mak behandelt terminale kankerpatiënten op een 'onorthodoxe' manier en geneest veel patiënten.
Hij gelooft in de natuurlijke genezing van het lichaam tegen ziekten.
Zie het artikel hieronder.
Het eten van fruit ....
We denken allemaal, dat het eten van fruit alleen inhoudt: het kopen van fruit, het in stukken snijden en het in onze mond stoppen.
Het is niet zo simpel, als je denkt.
Het is heel belangrijk om te weten hóe en wannéér je fruit moet eten.
Wat is de juiste manier van fruit eten?
In elk geval niet: het eten van fruit ná je maaltijden! Vruchten moeten worden gegeten op een lege maag.
Als je zó je fruit eet, zal het een grote rol spelen bij het ontgiften van je systeem en levert het je een grote hoeveelheid energie op, gewichtsverlies en andere belangrijke zaken.
Fruit is het belangrijkste voedsel.
Voorbeeld: je eet twee sneetjes brood en dan een paar stukjes fruit.
Het gegeten fruit is klaar om via de maag naar de darmen te gaan, maar het wordt daartoe gehinderd door het daarvóór gegeten brood, dat in de weg zit.
Intussen begint de hele maaltijd te rotten en te gisten, doordat alles aangepakt wordt door het maagzuur.
Op het moment dat het fruit in contact komt met het voedsel in de maag en de spijsverteringssappen, begint de hele voedselmassa te bederven.
Dus eet liever je fruit op een lege maag of vóór je maaltijden!
Je hoort mensen vaak klagen: elke keer als ik watermeloen eet, risp ik op; als ik een bepaald gerecht eet, begint mijn maag op te zwellen; als ik een banaan eet, moet ik naar het toilet, etc.
Het fruit vermengt zich met het andere rottende voedsel en produceert gas en dús gaat je maag opzwellen!
In feite zal dit alles niet gebeuren, als je het fruit op een lege maag eet.
Grijs haar, kaalheid, nerveuze uitbarstingen en donkere kringen onder de ogen: al dit zal niet gebeuren, als je fruit op een lege maag eet.
Hoewel sommige soorten zuur zijn, zoals bijvoorbeeld citroenen, is dit geen probleem, omdat alle vruchten alkalisch worden in ons lichaam, volgens Dr. Herbert Shelton, die onderzoek deed naar dit onderwerp.
Als je het beheerst om op de juiste manier vruchten te eten, heb je het geheim van schoonheid, duurzaamheid, gezondheid, energie, geluk en een normaal gewicht ontdekt.
Wanneer je vruchtensap drinkt - drink dan alleen verse fruitsappen, niet uit blik.
Ook geen sap drinken, dat is opgewarmd.
Eet zeker geen gekookte vruchten, omdat je dan helemaal geen voedingsstoffen naar binnen krijgt; je proeft alleen maar de smaak.
Koken vernietigt alle vitaminen!!!
Ook dit: het eten van een hele vrucht is beter, dan het drinken van alleen het sap.
Indien je het sap drinkt, drink het dan in kleine teugjes langzaam op, want het moet zich met het speeksel mengen vóór het doorslikken.
Je kunt op een 3-dagen fruitdieet gaan, om je lichaam snel te reinigen.
Gewoon gedurende 3 dagen fruit eten en vers geperst vruchtensap drinken en je zult verrast zijn, wanneer je vrienden je vertellen, hoe stralend je er uitziet!
Kiwi:
Klein maar krachtig, een vitaminenbom.
Dit is een goede bron van kalium, magnesium, vitamine E en vezels.
Het vitamine C-gehalte is tweemaal dat van een sinaasappel.
Appel:
Een appel per dag houdt de dokter weg?
Hoewel een appel een laag vitamine C-gehalte heeft, bezit hij anti-oxidanten en flavonoïden, die de activiteit van vitamine C verhogen en er aldus aan bijdragen om het risico van darmkanker, hartaanvallen en beroertes te helpen verlagen.
Aardbei:
Beschermend Fruit.
Aardbeien hebben de krachtigste anti-oxidanten en beschermen het lichaam tegen kankerverwekkende, bloedvatverstoppende vrije radicalen.
Sinaasappel:
Lekkerste geneesmiddel.
Het nemen van 2-4 sinaasappels per dag kan helpen om verkoudheid weg te houden, cholesterol te verlagen, nierstenen te voorkomen en op te lossen en het vermindert het risico op darmkanker.
Watermeloen:
Koelste dorstlesser.
Samengesteld uit 92% water, het is ook voorzien van een gigantische dosis glutathion, dat ons immuunsysteem helpt versterken.
Watermeloen is ook een belangrijke bron van lycopeen - de kankerbestrijdende oxidant.
Andere voedingsstoffen, die gevonden worden in watermeloen, zijn vitamine C en Kalium.
Guava en Papaya:
Ze zijn de duidelijke winnaars door hun hoge vitamine C-gehalte.
Guava is ook rijk aan vezels, die helpen constipatie te voorkomen.
Papaja is rijk aan caroteen; dit is goed voor je ogen.
Koud water drinken na de maaltijd is heel slecht! Voor degenen, die graag koud water drinken, is deze paragraaf belangrijk.
Het is lekker om een beker koude drank na een maaltijd te drinken.
Toch zal het koude water de vette dingen doen stollen, die je zojuist hebt gegeten.
Het zal daarbij ook de spijsvertering vertragen.
Zodra dit 'slib' reageert met het zuur in de maag, wordt het afgebroken en wordt sneller door de darm geabsorbeerd, dan het andere, vaste voedsel.
Het zal door de darm gaan, maar na een bepaalde tijd kan dit veranderen in vetten en kan het leiden tot kanker.
Het beste is om warme soep of warm water te drinken na de maaltijd.
Een serieuze opmerking over hartaanvallen:
Vrouwen moeten weten, dat niet ieder symptoom van een hartaanval naar de linker arm gaat, dat pijn gaat doen.
Let ook op hevige pijn in de kaaklijn.
Je kunt de eerste pijn op de borst niet als een hartaanval zien. Misselijkheid en intens zweten zijn ook gemeenschappelijke symptomen.
Zestig procent van de mensen krijgt een hartaanval, terwijl ze slapen en niet meer wakker worden.
Pijn in de kaak kan u uit een diepe slaap wakker maken.
Laten we voorzichtig zijn en alert blijven.
Hoe meer we weten, hoe groter de kans is om te kunnen overleven.
Een cardioloog zegt, dat als iedereen, die deze e-mail krijgt, hem naar 10 andere mensen stuurt, hij/zij er zeker van kan zijn, dat we ten minste één leven redden.
Doe je mee ????
|