Inhoud blog
  • Zevenjaarlijkse Kroningsprocessie
  • Hoofdpijn bij Mannen !!!!!
  • Het zal je maar gebeuren !!!
  • Reuzenberenklauw
  • Dierendromen !!!
  • Binnenkort in de VAN DALE !!!
  • Kort maar goed !!!
  • Op cruise !!!
  • Nog enkele tips
  • Handige tips voor de zomer !!!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Felix
    Foto

    Chico (chihuahua)

    meer foto's volgen
    Mijn hobby’s


    Keyboard spelen



    Computeren


    Fietsen

    Wandelen



    Lezen

    ONS HOEKJE

    WELKOM OP MIJN BLOG
    26-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar ligt Amerika ? ? ?
    De meester vraagt aan Karel waar Amerika ligt. Karel : Amerika? Aah, Amerika! Euh … (springt naar de wereldbol) Hier! Meester: goed,goed hoe heb je dat gevonden? Karel: Ik had geluk, het lag nog op dezelfde plaats als het jaar daarvoor! Meester: “Volgende vraag : wie heeft Amerika ontdekt?” Jan: “Karel, Karel!”

    26-03-2009 om 15:15 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    24-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hemelse bouwfraude !!!
    Er staan drie aannemers bij de hemelpoort: een Nederlander, een Belg en een Duitser.
    Zegt Petrus tegen hen: “Heren, voordat u hier binnen mag, moet ik jullie toch nog iets vragen. God wil graag dat er na al die eeuwen iets aan de hemelpoort wordt gedaan, wat met dat volgens jullie kosten?”

    “Nou, “zeggen die heren, “we willen eerst weten wat er allemaal moet gebeuren.” “Oke, zegt Petrus, er moet een nieuw kozijntje in en wat nieuwe bestrating.”

    Petrus laat de Nederlander bij zich komen om en prijs in te dienen. “Nou,” zegt de Nederlander, “ik doe het voor 3000 euro.” “Zo!”, roept Petrus, “en hoe kom je aan dat bedrag?””Ach, zegt de Nederlander, dat is 1000 euro voor het materiaal, 1000 euro voor de arbeid en 1000 euro voor in de broekzak.”

    Petrus roept de Duitser erbij en vraagt hem hetzelfde. De Duitser noemt ook een prijs 6000 euro! “Hoe kom je daar nou bij?”, vraagt Petrus. Antwoord de Duitser: “2000 euro voor het materiaal, 2000 euro voor de arbeid en 2000 euro voor in de broekzak.”

    Petrus denkt bij zichzelf: “Dan die Belg maar, die zal het wel beter weten. De Belg komt bij Petrus staan en vermeld niet eens te hoeven kijken, hij weet het allemaal al. “Oke, zegt petrus, en wat is jouw prijs dan?” “9000 euro”, zegt de Belg.

    Petrus snapt er helemaal niets meer van en vraagt: “Hoe kom je dan aan die prijs?”

    Antwoord de belg: “Dat is heel simpel, 3000 euro voor jou, 3000 euro voor mij en dan laten we die Nederlander het werk doen.

    24-03-2009 om 15:49 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toneel : De muizenvanger
    Bob De Naaier runt een bedrijfje dat al jaren onderzoek doet naar een nieuw soort lijm. Net voor de grote doorbraak van de P300, die wereldwijd “opzienbarend” kan genoemd worden, komen Bob en zijn vrouw in de problemen. Hun villa wordt geteisterd door een overvloed aan muizen. Er is maar één oplossing: een gespecialiseerde muizenvanger bellen. Ze contacteren Den Hoed, maar die heeft het zelf veel te druk met zijn job en stuurt dan maar een van zijn werknemers naar de woonst van de familie De Naaier. Toevallig is die opdracht weggelegd voor Gust, een simpele en aan lager wal geraakte ziel, die zijn eerste werkdag maakt en al meteen controle krijgt van zijn eigen vouw. Kan Gust het “muizenprobleem” oplossen? Het was een heel ontspannende avond met veel lach- en kijkgenot.

    23-03-2009 om 11:37 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    21-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het sauslepeltje !!!
    Een oudere priester heeft een jongere collega op bezoek. Tijdens het avondeten bemerkt de jonge priester het bevallige figuur van de huishoudster. Hij weet niet wat hij zich bij de relatie van de oudere priester met diens huishoudster moet voorstellen. De oude priester bemerkt de blik in de ogen van de jonge priester en verzekert hem dat er niets gaande is tussen hem en zijn huishoudster.

    Een week later merkt de huishoudster op dat er al een week een sauslepel ontbreekt. De oudere priester schrijft hierop een brief naar zijn jongere collega: “Ik zeg niet dat je de sauslepel hebt meegenomen, maar ik zeg ook niet dat je hem niet hebt meegenomen; een feit is wel dat hij nu al een week ontbreekt.”

    Enkele dagen later ontvangt de oudere priester een antwoord: “Ik zeg niet dat je met je huishoudster slaapt en ik zeg ook niet dat je niet met haar slaapt, maar een feit is wel dat als je in je eigen bed sliep, je hem nu al wel gevonden zou hebben.”

    21-03-2009 om 10:43 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    19-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mopje
    Twee mussen zitten op een tak, als er een straaljager overvliegt.
    Zegt de ene tegen de andere: "Nou, die kan gillen!"
    Zegt de andere mus: "Ja, wat zou jij doen als je staart in de brand stond?"

    19-03-2009 om 12:24 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    17-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als dat geen goei is !!!!!!!
    Een boerenknecht rijdt met zijn jeep over het land om de afsluitingen te controleren. Na een paar minuten belt hij met zijn gsm de boer op en zegt : "Boer, ik heb een probleem. ............Ik heb onderweg een zwaan aangereden en nu zit die vast in de grill van mijn jeep. Het spartelt zo hard dat ik het er niet uitkrijg. Wat moet ik doen ? "Achterin de jeep ligt een jachtgeweer", zegt de boer, "schiet het af en wanneer het niet meer spartelt trek je het los en gooi je het maar ergens in de bosjes." "Oké", zegt de knecht en hij haakt in. Tien minuten later belt hij echter terug naar de boer en zegt "Boer, ik deed wat je gezegd hebt, ik heb het afgeschoten, losgetrokken en in de kant gesmeten." "Wat is het probleem dan nu weer ?" snauwt de boer. "Het blauwe licht op zijn moto blijft flikkeren !"

    17-03-2009 om 17:41 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    16-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peper ???
    Er zit een man in de trein, die steeds peper en zout uit het raampje strooit.
    De man die tegenover hem zit, vraagt: "Waarom strooit u toch steeds peper en zout uit het raam?" "Dat is tegen de leeuwen", zegt de ander.
    "Maar hier zijn toch helemaal geen leeuwen?" zegt de één weer.
    Zegt de ander: "Zie je wel dat het helpt!"

    16-03-2009 om 19:08 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    11-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opmaken ???
    Omdat het regende, mocht Jelle bij zijn buurjongetje op zolder spelen. Op een gegeven moment moest hij naar de wc, die een etage lager was. "Ik wijs je de weg wel even," zei zijn buurjongetje. Ze daalden de trap af en kwamen voorbij de slaapkamer van de moeder, die zich uitgebreid zat op te maken. Aandachtig bleef het tweetal kijken. Moeder had niets in de gaten. Toen zei Jelle: "Papa zegt: Dat is net zoiets als bij een gebruikte auto de kilometerteller terugdraaien!"

    11-03-2009 om 17:22 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    10-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onverzadigbaar ???
    Komt een man met een poes op zijn schouder een cafe binnen en gaat aan de bar zitten. Hij bestelt voor zichzelf een biertje en voor de poes tien bitterballen. De man drinkt zijn biertje op en de poes eet in know time de bitterballen. Vijf minuten later herhaalt zich dat en na een half uur zijn er al vijf bestellingen gedaan. De barman wordt nieuwsgierig en zegt tegen de man: hier moet vast een verhaal achter zitten. Dat klopt zegt de man. Ik liep in een bos en kwam een fee tegen. Ik mocht drie wensen doen. De eerste wens was veel geld en de man maakt zijn brieventas open en laat een enorm bedrag aan geld zien. Mijn tweede wens was allemaal mooie kleren en de barman zegt: deze wens is zeker ook in vervulling gegaan want u ziet er picobelo uit. En de derde wens dan vraagt de barman? Tja zegt de man, ik vroeg om een onverzadigbare poes maar dit heeft ze verkeerd begrepen.

    10-03-2009 om 12:49 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    07-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geld !!!
    Een vrouw vertelde haar vrienden: 'Ik heb van mijn man een miljonair gemaakt'.
    'En wat was hij voor je hem trouwde?', vroeg een vriendin.
    De vrouw antwoordde 'Een multimiljonair.'

    07-03-2009 om 12:31 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    05-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerecht ???
    Een man wordt beschuldigd van valsmunterij en moet voor de rechtbank verschijnen. Rechter : U wordt beschuldigd van valsmunterij wat hebt U hierop te zeggen. Man : Onschuldig edelachtbare. Rechter : Maar de politie heeft alle materiaal om geld te drukken in uw huis gevonden !! Man : Jamaar, dan kan u mij ook beschuldigen van verkrachting. Rechter : Heeft u ook iemand verkracht ?? Man : Neen maar ik heb wel het materiaal.

    05-03-2009 om 19:19 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    04-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk !!!
    Het huwelijk is frustrerend. In het eerste jaar spreekt de man en luistert de vrouw. In het tweede jaar spreekt de vrouw en luistert de man. In het derde jaar spreken beide en luisteren de buren.

    04-03-2009 om 17:44 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    02-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knap vrouwtje ???
    Een jonge knappe vrouw komt op een avond thuis, en laat aan haar man een schitterende parelring zien. "Kijk eens schat hoe mooi! Mijn baas en ik spelen samen in de lotto en vandaag hebben we een flinke prijs gewonnen. Toen heeft hij die ring voor mij gekocht." Twee weken later komt ze weer laat thuis en laat stralend haar nieuwe bontjas zien. "Lieverd, we hebben weer stevig met de lotto gewonnen, daar heeft hij vandaag deze nerts voor gekocht." Omdat ze moe is vraagt ze haar man of hij het bad wil laten vollopen. Dat doet hij, want hij doet alles voor zijn vrouw. Even later roept hij: "Schat je bad is klaar!" Ze komt de badkamer binnen en is stom verbaasd: "Maar schat, de bodem van het bad staat net onder water." "Natuurlijk liefje, anders wordt je lottoformulier nat."

    02-03-2009 om 17:10 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    28-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw ???
    Als een man de deur opendoet voor zijn vrouw, weet je één ding zeker: of de auto is nieuw of de vrouw

    28-02-2009 om 13:05 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    27-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kippen !!!
    Een vrouw koopt van een boer twintig eieren. De volgende dag is ze weer bij de boer. "Die eieren waren allemaal leeg!" zegt ze woedend. Dan rent de boer net zo woedend naar het kippenhok en schreeuwt: "Wie van jullie gebruikt de pil!"

    27-02-2009 om 11:19 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    25-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed gelovige vrouw !!!
    Een man heeft een avontuurtje met z`n secretaresse in een hotel kamer. Na een vrij wilde middag valt de man in slaap en wordt vervolgens om 20.30 uur wakker. Geschrokken springt hij uit bed en geeft de opdracht aan zijn secretaresse zijn schoenen buiten over het grasveld hardhandig te wrijven. De secretaresse is enigszins verbaasd maar gaat aan de slag terwijl de man een douche neemt. Omstreeks 21.30 uur komt de man thuis en wordt daar niet al te hartelijk ontvangen door zijn vrouw. Nadat de man heeft uitgelegd dat hij rond de middag met z`n secretaresse naar een hotelkamer is gegaan om ze vervolgens even lekker te nemen en per ongeluk in slaap gevallen is. De vrouw observeert haar man en zegt: Vuile Leugenaar, je bent weer eens gaan Golfen he!

    25-02-2009 om 12:04 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    24-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het begin van Alzheimer !!!!!
    Van uit zijn ziekenbed in het hospitaal roept een patiënt in paniek : "BLANKENBERGE ! BLANKENBERGE ! BLANKENBERGE ! "

    Niemand begrijpt er wat van en uiteindelijk wordt de verpleegster erbij gehaald en door de stank ontdekt deze vlug wat er scheelt.

    "Maar meneer U had naar «de panne» moeten vragen !!!" 

    " Da was 't ;maar ik kon op de naam ni komen !!!"

    24-02-2009 om 13:58 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mopje !!!
    Een vrouw met een hazenlip (die daardoor de L niet uit kan spreken) is 25 jaar getrouwd en besluit een lekker etentje te maken voor als haar man thuiskomt. Zegt ze; 'kijk eens man,omdat je zo nief bent heb ik een nekker etentje voor je gemaakt' Inderdaad,ze hebben lekker gegeten en na het eten nog een glaasje champagne en lekker vroeg naar bed. Eenmaal in bed komt haar man met de verrassing van de dag tevoorschijn. Twee tickets om met z'n tweeën 14 dagen naar de Bahamas te gaan. De vrouw is in de zevende hemel van dit cadeau en zegt dan ook 'Hartstikke nief, echt heel erg nief.' en ze besluit dan ook maar om haar man eens extra te verwennen. Ze gaat met haar hoofd onder de dekens en zakt naar beneden en verwent haar man als nooit tevoren. Onderwijl vraagt zij hem: 'Is het Nekker man ??' 'Nee!,' zegt de man, 'Het is van jet-air.'

    23-02-2009 om 12:07 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op kantoor !!!

    De nieuwe werknemer stond wat hulpeloos bij de papierversnipperaar.

    "Kan ik u helpen?" vroeg een secretaresse.

    "Ja," zei hij, "hoe werkt dat ding?"

    "Heel simpel," zegt ze, en pakte het dikke dossier en stopte het in de

    versnipperaar.

    "Bedankt, maar waar komen de kopieën er nu uit?"

     

    22-02-2009 om 11:58 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tunnel !!!
    Boer Jansen ging voor de eerste keer in zijn leven naar Antwerpen. De twee grootste deugnieten van de parochie hadden hem wijsgemaakt dat hij door de voetgangerstunnel moest en dat de tunnel heel lang is. " Dat maakt me niks uit " zegt Jansen, " ik neem boterhammen mee voor onderweg ". En met zijn boterhamzak trekt hij de volgende dag naar Antwerpen en loopt door de tunnel. In de tunnel komt hij een vrouw tegen die zwanger is. " Pardon madam " zegt Jansen, hoe lang is het nog". Waarop de vrouw zegt: "nog een goede week meneer". "Verdikke" zegt Jansen, ik zou het beste terugkeren want ik heb geen boterhammen genoeg mee".

    20-02-2009 om 11:27 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)





    Archief per maand
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Carpe Diem

  • Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!