Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 26de week van 2024
Foto
Bij steffie

20-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- dat....

Dat weten we allen en hebben   in os leven reeds op een of andere manier  zeker in de eerste en misschien  ook in de tweede geval  terecht gekomen  en weten we hoe zoiets aanvoelt ! Het éérste is makkelijk en ben er zeker van daar hebben we ons doorheen geworsteld  .Maar het tweede is een stuk moeilijker , ook al proberen we  dit van op meer afstand te bekijken is een heel stuk moeilijker en in sommige gevallen wel  bijna onmogelijk ! Maar  de wereld draait ondanks alles toch steeds door en wij ... kunnen niets anders wij moeten mee draaien !

liefs


>> Reageer (10)
19-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- als

Werkt zoiets nu opbeurend of klinkt het te melig op een grijze dag ??????? Wat er  ook  van aan is we hebben al gedonder - bliksem en regen genoeg gezien voor vandaag maar .....spijtig genoeg telt onze mening niet en moeten we tevreden zijn met wat we krijgen .Voila sé dat komentaar( of gezaag ) op het weer zit er ook al op (verd....eens je mening zeggen kan toch opluchten é )We kunnen er nu verder met goed moed terug invliegen sé !

liefs


>> Reageer (9)
18-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- ieder .....

Ieder jaar opnieuw als ik die bloemen zie vraag ik me af " hoe komen ze toch op de naam Herfsthooi ?

Ze bloeien nu in de vroege zomer ... doet die plant jullie denken aan hooi ? mij in alle geval niet ! Ieder jaar weer stel ik mezelf die vraag en ieder jaar blijft die onbeantwoord ! Wie kwam verdorie op die  naam of is dit de juiste vertaling van de latijnse bloemnaam ? Wel gedaan sé met erover te piekeren , zal heel eenvoudig genieten van de vele bloemen ervan punt !Nog een prettige dag ( al is het hier voorlopig zonder zon )

liefs


>> Reageer (7)
17-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- echt ....

Echt veel om te krabbelen of te zeggen heb  ik nu vandaag niet sé alleen dit .......Joepie !!!!!!! het is vandaag een stralende en  ...

liefs


>> Reageer (8)
16-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- iedereen......

Iedereen maar nu eens iedereen zit uit te kijken naar de zon en  de zomerse warmte .We zijn er allen klaar voor om ervan te genieten , zelfs de kleinste bubbel van de ganse Clan

  Jaiden zit al te popelen  van ongeduld tot het zover is  ! Je kan hem zeker geen ongelijk geven stel je nu ff in zen plaats ....geen stap moeten verzetten - lekker rond gereden worden en al die nieuwe dingen kunnen zien en als dat allemaal te vermoeiend word ...simpelweg je oogjes sluiten en een dutje doen ! Kan het leven nog mooier zijn ? Fijne Zondag aan allen ( liefst met ).

liefs


>> Reageer (9)
15-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- en

En van dat weer zon of geen zon .....daar trekken we nu  ons eens niets van aan sé , we laten ons weekendje daardoor niet verpesten !Tegenvallers in het leven hebben we al genoeg gekregen en hebben die ook overwonnen , een  grijs weekendje is maar klein bier daar kunnen we wel tegen ! Die fleurige kleedjes zullen maar nog wat verder moeten dansen van ongeduld  in de kleerkast om er uit te mogen ....voorlopig doet dat pulleke overuren zeker voor de koukleunen onder ons ( waar ik ook toe behoor ) Alé genoeg daarover want zoals steeds " wat nu niet is - kan nog komen hé"

liefs


>> Reageer (5)
14-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 jullie......

Jullie ook ??????Die dag is toch altijd ééntje van opluchting om wat er zal volgen " het weekend " dan mogen we de touwtjes wat losser laten ( zonder schuldgevoel ) ! Helaba ....geen gezaag vandaag want de zon schijnt of het zo zal blijven ? dat zullen we wel zien ! Maar voorlopig baad alles in heerlijke zonneschijn dus ...met volle moed er tegenaan  en geniet van wat de dag met zich meebrengt !

liefs


>> Reageer (7)
13-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- een .....

Een goede morgen

gewenst !..Ook zouden we als senioor zoiets  niet moeten doen maar soms is dat een stuk makkelijker gezegd dan gedaan ! Waarom toch zijn we altijd druk in de weer en plannen zoveel mogelijk en denken we  dan dat alles op wieltjes zal lopen ? Er is ot zit toch altijd  wel een  of andere stoorzender in inze planning en vliegen we dan  de muren op ? Hoeveel keren zouden we onszelf niet beloven " nu zal ik het wat rustiger aandoen "  en zijn we toch weer aan het plannen hoe alles zou moeten verlopen ! Och dat is nu nu éénmaal de drukke wereld van tegenwoordig zeker en wij doen mee aan die gekte ! Is het misschien  omdat  wij  als senioren niet het gevoel zouden krijgen dat we niet meer tellen in die gekke drukke wererld  ??????????

liefs


>> Reageer (8)
12-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- regen

Weet wel dat regen broodnodig is maar ......plezant is dat nu niet bepaald hé .Je moet   ff iets halen in het tuinhuisje of garage en zal wel niet de enige zijn die de tijd niet wil nemen om vlug iets aan te trekken met als resultaat ....haar nat -pul nat pfff! Zullen maar aan ists anders denken ....aan ons leeuwke misschien ? Die kan   niet spreken er kwam zelfs tot een viertal jaren terug nooit niet een klank uit haar mondje dan .....begon ze plots nu een dan wat geluiden uit te brengen onsamenhangende geluiden en getier  ( vandaar de naam brullend leeuwke ) Maar na 47 jaar komt er nu en dan één woordje uit " mama" niet dat ze beseft wat ze zegt maar ....het was toch ff slikken als je het voor de éérste maal hoorde!

liefs


>> Reageer (9)
11-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- we zijn ...

 

We zijn Dinsdag ....we zijn Dinsdag .......ook al  door dat extra dagje verlengd weekend met het idee rond gelopen ( zoals hier pfff)" we zijn vandaag maandag ?"Amaai zunne ...heb ze nochtans  nog alle 5 mooi op een rijtje hoor  ,heb  het er  nu goed ingetimmerd ...."we zijn vandaag Dinsdag !"Zouden we een zonnig dagje krijgen ? hopelijk wel want van dat fleurige kleedje of bloesje hangt nog altijd  af te wachten op warmte en zon ! en nu genoeg want we zijn maandag oesje ....een maandagse dinsdag dan !

liefs


>> Reageer (7)
10-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- oef !!!!

Oef .....dat druk weekendje zit erop ! We krijgen zelfs een extra dagje voor we echt de  werkweek starten ! Druk was het wel maar een gezellige drukte die je gelukkig maakt dat je er mocht en kon bij zijn , dat uitrusten (?)zullen we wel doen als alles weer zen gewone alledaagse gangetje gaat !Dus met de wens dat  het  ook nog een zonnige week mag worden ......

liefs


>> Reageer (6)
09-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9-voila sé

Voila s" ....de kleindochter ( waarop ik apestots ben is getrouwd , hopelijk is het de start voor een lang en gelukkig leven samen !Nog een Fijne Zondag en geniet ervan ( heb ik gisteren ook gedaan )

liefs


>> Reageer (7)
08-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- vlug..

Vlug ff langs komen om jullie een schitterend ( ondanks het weer ) weekend te wensen en hier is het vandaag de grote dag ...

veel liefs en tot morgen


>> Reageer (3)
07-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- ook!....

Ook al is het bijna middag toch vlug ff hier op de blog neuzen , hier nog steeds " haastjewerejezere " maar volgende week zal dat treintje van elke dag ( gelukkig ) weer meer een boemeltreintje worden dan  zoals nu een sneltrein ! Zal het dan maar voor nu nog ff kort houden maar wens jullie allen  toch wat ook het weer is of word een ...

liefs


>> Reageer (6)
06-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- ik.....

Want ik ben wat nukkig vandaag en als je een baaldag hebt dan wil je wel eens niet doen van wat je zou moeten doen .....ik kom en ik ga inplaats van lekker te blijven schijnen ! Heb het hier inderdaad over de zon hé ! Al zou ik dat ook wel een beetje moeten doen want die inspiratie ( wat een groot woord  voor dat gekrabbel ) is  wel wat zoek , er zitten andere dingen in dat koppeke die de spanning wat opdrijven ...Zaterdag trouwt een kleinind ! Iedere moeder en grootmoeder weet wat dit inhoud é .....zorgen maken die zoals later zal blijken totaal overbodig waren, maar zo zijn wij vrouwen nu éénmaal zeker ?

liefs


>> Reageer (10)
05-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- vandaag ....

Vandaag moet het weer eens in sneltreinvaart gebeuren  , geen tijd voor lang geklets sorry  Daarom krijgen jullie inplaats van dat geklets  voor allen een heeeeeeeeeeeeeeeeel dikke zoen van Liam mijn achterkleinkind ......

met liefs en groetjes ( en ook van mij )


>> Reageer (10)
04-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- en ....

grtz & bedankt

En het beloofd een goede morgen  te worden en wie weet misschien wel de ganse dag maar ....we mogen niet vooruit lopen op de feiten  want het het weer waarover ik het had kan in1-2-3 totaal veranderen hé dus duimen maar dat die  wens  ook werkelijkheid word ! Dat was dan weer het weerpraatje van de dag en kunnen we weer aan de slag !Van één ding moet ik vandaag toch niet  naar raden wat er zal gebeuren ....geen muziek in huis  want ons brullende Leeuwke zorgt voor de nodige decibels , denk dat de buren zich niet zullen moeten afvragen of ons Stefke thuis is of niet  je kan gerust oordopjes gebruiken Pfff.Maar inplaats van zeggen - zal ik het omzetten in doen ,terug aan de slag  met ( kan je verzekeren niet op de achtergrond hoor )muziek van ons Leeuwke !

liefs


>> Reageer (8)
03-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- wie....

Wie had dit gisteren durven of kunnen denken , het is bij manier van spreken " van de hemel naar de hel " ( of toch  ergens tussen die twee in ) heb het natuurlijk over het weer hé ! Zit hier aan de pc met één oog naar de buiten te loeren of er geen druppels vallen want dan zou die was zeker niet drogen ! Of we nu erover vitten of niet we  kunnen beter tevreden zijn met wat we krijgen dus ....ondanks dat grijze weer wat witte roosjes uit eigen tuin om  je  wat op te kikkeren en maak er toch een

   van!

liefs 


>> Reageer (8)
02-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-nog....

Nog zo'n heerlijk dagje we kunnen er maar van  dat rustdagje genieten ! Geen weertje voor veel geklets en aan die pc te zitten .Al  zullen we toch die schaduw opzoeken met een fris drankje bij de hand  en wat fantasie    mag ik  gerust zeggen " we zijn op  een verre vakantie  in warmere oorden maar .....dan op ons eigen terrassje !

liefs


>> Reageer (11)
01-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-vraag.....

Vraag met toch af.......

.Hier op dat plaatje is de zon ons niet wat aan het uitlachen , dat ze zo hard zal schijnen dat we ons koffietje zullen moeten vervangen door iets fris ??????? Wel dat hebben we er nu wel voor over sé , we hebben gevraagd ( al leek het soms meer op smeken )voor zon en warmte en dat hebben we nu ( eindelijk )!Kan slechts  nog één woord daaraan toevoegen " GENIET" want wie weet hoelang het maar zal duren !

liefs


>> Reageer (4)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Op een mooie zaterdag !!!
  • Vriendelijke Zaterdagsgroeten van willy
  • Goede morgen Steffie

    Krabbelhoekje


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!