NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Brasschaat 2014

blij weerzien

Foto

gezellig tafelen

Foto

En dan ....ff gek doen

Foto
Foto
Blogmeeting 2013
Antwerpen
Foto
die digitaaltjes
deden weer overuren
!
Foto
lachen is gezond !
Foto
toosten met zen
allen op
 ...
volgende  blogmeeting !
Foto
Blogmeeting Antwerpen 2012
Foto
blij terugzien en zoveel bij te praten !
Foto
voetjes onder tafel !
Foto
dan die overtollige kalorietjes wegwerken en een dansje placeren
Foto
zelfs dan word er druk door getetterd !
Foto
Antwerpen 2011
Foto
blij weerzien en wat bijpraten !
Foto
en maar tetteren !
Foto
na eten een dansje
wagen
Foto
eens gek doen
hoort er ook bij
Foto

Blogmeeting Antwerpen

18 -september 2010

Foto

een " must " op

een blogmeeting

ff gek doen

Foto

een babbeltje tussen

de soep en de patattjes hoort erbij

Foto

een traditie

het jaarlijkse fotoke

 

 

Foto

en dit hoort er

zeker ook bij

Foto

Antwerpen

19- September 2009

Foto

Blij weerzien

Foto

en maar babbelen

Foto

Proost !

 

Foto

en dat dansen lukt

ook nog !

Foto

Blogmeeting Antwerpen

20- 9 2008

Foto

niets anders dan

lachende gezichten

Foto

voorloper van de K3 ?

Foto

dan de voetjes

onder tafel

Foto

die digitaaltjes

deden overuren

Foto
Blogmeeting
Diksmude 21-06-2008
Prachtig uitzicht
Foto
Leerrijke rondleiding
in Ijzetoren door Hugo
Foto
Wie ontbrak er zeker niet ?
ons drummertje
Foto
en maar babbelen
Foto
Lekker smullen !
Foto
we werden in de
watten geled
Foto
Foto

Aartrijke 2 -2007
blij weerzien

Foto
nog 1drankje en dan ...
Foto
dansje wagen ..
oma & kleinkind
Foto
Foto
Aartrijke 2006
een namiddag babbeltje
in de zon
Foto

 erbij zijn
ondanks alles !

Foto
drummer Joeltje
Foto
een lekker hapje
Foto
Foto
niets dan lachende
gezichten
Foto
Foto
Aartrijke
13 oktober-2007
Foto

wachten op .......

Foto
joeltje & zijn band
Foto
zelfs een dansje wagen
Foto
en verder babbelen
Foto

Blogmeeting Burcht

2005

Foto
Foto

aangename kennismaking

Foto

The big boss himself

Foto
We zijn de 26de week van 2017
Foto
Foto
Bij steffie

26-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- voila ......

Al zien we er niet meer opgedirkt uit en hebben we die " Zondagse schoenen en kleren "( bestaat dat nog ?) bij de was gebonjourd en weer  voor onze gewone gemakkelijke spullen  gekozen voor we aan die Maandagse klusjes beginnen ! Maarwat  ik nu vertel is ook wel verleden tijd maar dat is ergens nog een overblijfsel uit de kindertijd zeker ? Wehadden ( als de ouders het zich konden veroorloven ) 1( die je een ganse week moest dragen ) of 2 kleedjes een tweetal schorten om naar school te gaan en als je veel geluk had je ook een "best kleedje " dat mocht je maar dragen als het Zondag of  kermis was en daar mocht je zeker niet in spelen want het moest zo vlug mogelijk terug in de kast tot de volgende  gebeurtenis !Pffff Soms vraag ik me af .... zou dat  ook niet een beetje de reden zijn dat we nu  zo graag shoppen ?????

liefs


>> Reageer (10)
25-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- en .....

Veel woorden hoeven we daar in feite  niet aan toe te voegen , dit zegt al alles wat we vanaf hier onze blogmaatjes wensen ! Alleen nog dit ....gisterenavond hebben we gespijbeld  wat de blog betreft maar vanavond zijn we weer trouw op post en kom ik terug ff langs .... zet al vast de koffie maar gereed !

liefs


>> Reageer (12)
24-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- en dat ...

En dat zullen we zeker doen , we zijn weer boordevol energie en een druppel regen ? wel er zal meer moeten gebeuren om ons van de wijs te brengen , we hebben de hitte doorstaan dus  door een druppel( of meer ) zullen we ons weekend niet laten verpesten ! Oei .... had mezelf voor genomen om niet meer over dat weer te krabbelen en zijn we toch weer bij dat weer aan beland zeker pffff ! Zal maar braafjes men mond houden maar toch nog dit .... geniet van je weekend wat het weer ook word !

liefs


>> Reageer (9)
23-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- en ....

En een goede morgen is het zowel letterlijk als figuurlijk geworden , mooie zon maar wat afkoeling( oef )wat kan een mens meer wensen We kunnen weer normaal ademen en buiten wandelen , we hoeven niet meer ons binnen zou bijna zeggen " verstoppen " tegen die brandende zon en voor ons toch te warme temperaturen !Om het kort te maken .... we kunnen weer ons gewone leventje terug oppakken en  bij deze sluiten we ook het hoofdstuk over de hittegolf af !

liefs 


>> Reageer (8)
22-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- en.....

En die zon straalt ongendagig verder , alles word dor en uitgedroogd ! Zelfs de inspiratie ( wat een groot woord ) voor een krabbeltje moet erbij inleveren !We kijken uit naar wat verfrissing .... wat moet het nu niet zijn voor de bedlegerige zieken  als wij zelf bij die temperatuur geen afkoeling krijgen voor een goede nachtrust ? Maar zoals het spreekwoord zegt " en de boer ploegde voort " ( al vrees ik dat dit momenteel ook niet van toepassing is )hopen we op straks toch  op een mindere temperatuur en als het zou kunnen een fikse regenbui A-U -B !!!!!!

liefs


>> Reageer (7)
21-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- daar ...

Daar is ze weer ....

.

Voorlopig toch wat minder in temperatuur en meer dragelijk met een fris windje erbij maar .... of het zo zal blijven in een groot ? .Zelfs ons leeuwke zoekt de koelte op in haar kamertje bij de airco .Een mens zou verdorie nog die grote treurwilg missen met zen heerlijke schaduw .Vogels in je tuin is heerlijk maar als 2  Spechten  die3 jaar na elkaar een nestje bouwen  en jongen grootbrengen in het midden van de stam van de treurwilg een nest uithollen    dat ondertussen een groot gat van bijna 1 meter diep geworden was wel ..... dan hield de treurwilg  het voor bekeken  en gaf de pijp aan Maarten ! Dus met pijn in het hart die grote boom moeten omhakken en wij ......zijn ons geliefd schaduwplekje kwijt pffff!

lief  


>> Reageer (11)
20-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- We ....

We houden allen van de zomer - zon en warmte maar als we eerlijk zijn ....die aanhoudende warmte begint verdorie toch onder je leden te kruipen .We hebben minder energie als anders ook al willen  we het misschien niet toegeven .Waar we anders een hekel hebben aan een fikse regenbui zou je nu toch er beginnen naar uitkijken !Wij mensjes zijn toch rare beestjes  , we vinden wel altijd iets om over door te bomen  hé !

liefs


>> Reageer (9)
19-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- warm...

Warm of niet we zijn toch hier onze week begonnen met een groot kop

Al goed en wel " je moet water drinken" maar de dag starten met water ???? geen denken aan geef mij maar een koffietje ( of 2 ) en we kunnen starten !Vrees dat het vandaag een dagje zal worden om wat schaduw op te zoeken , we moeten maar  denken dat het nog weekend is en het wat rustig houden !Maar voorlopig is het binnen nog lekker fris dus gaan we nog maar  wat terug aan de slag !

liefs


>> Reageer (10)
18-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- hebben

Hebben  jullie de Zondagmorgen als je wakker ook zo'n soort gevoel van " ahaaa we zijn Zondag vandaag we zullen er eens zonder schuldgevoel van genieten sé " We zien ons zelf reeds zitten  ......

.Maar of het ook zo iets  word is steeds de grote vraag , sommige ( goede ) voornemens blijven ook wat ze zijn " voornemens " maar het idee om het te doen is al een plezier op zich en voor de rest is het ...we zullen wel zien wat we zullen zien !Geniet van je Zondag .

liefs


>> Reageer (8)
17-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- is nu...

Het is nu niet bepaald dat ik een zo'n overgrote fan  ben van een " Harley "( maar vind het persoonlijk toch de koning onder de moto's) of dat ik in de startblokken sta om er vanonder te muizen dit weekend dat het juist dit plaatje is .... het is de tekst die telt !Al zit die zon (hier toch) nog ergens tussen de wolken , een mens zou met dit mooie weer het verdorie voelen kriebelen om eens iets anders te doen dan anders maar ....vrees dat het hier toch een thuisblijversweekend zal worden .Gelukkig is er de tuin en  we dromen die verre stranden er maar bij en dat is toch ook een beetje vakantie  Nu vlug nog éérst voor ff op het treintje van iedere dag springen  voor het deze namiddag ff luieren word( of tenminste toch proberen )

liefs


>> Reageer (6)
16-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- ben .....

Ben niet bepaald iemand die met zen hoofd in de wolken leeft en vele ( soms holle) woorden  indruk op me maken en voor waarheid aan neemt .... sta gelukkig rotsvast met beide voeten op de grond ! Maar het volgende  viel me toch op .....

Misschien is dat iets  wat wij senioren als  we zoals altijd weer eens druk in de weer zijn ,  deze raad als leidraad door wat ons nog rest van het leven toch zouden moeten in overweging nemen !

liefs


>> Reageer (11)
15-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15-met .....

het is weer in vliegende vaart zunne !Met iemand zoals ons leeuwke  die zichzelf een soort "Picasso "waant  en zo erg verzot is op moderne kunst dat lakens - donsdeken - pyjama  en tenslotte  zij zelf  volledig  haar kunst tentoon stellen  wel.... dan kan het gebeuren dat je zoals gisteren avond dat bloggen achterwege laat voor één avondje ( ook al zou ik het liever anders willen ), kan je verzekeren  dan staat je kaarsje op een laag pitje !Het eindresultaat van al dat geschilder is dan vandaag ook nog merkbaar aan de " hymalayaberg "was die erdoor moet dus .......is het voor nu vlug terug aan de slag .Dat is nu één van die zaken waar gezonde mensen nooit aan denken en niet over spreken  maar hier regelmatig voorkomen  ! Maar vanavond ben ik er terug( vingers kruisen )

liefs


>> Reageer (9)
14-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- veel ....;

Veel woorden moeten we vandaag niet gebruiken om iedereen erop te wijzen dat het weer vandaag...

is en je moet al met je ogen toezitten om het niet te zien !Dat was dan het weerbericht voor vandaag en voorlopig heb ik geen flater begaan zoals het met een weerman( of vrouw) wel eens gebeurd !Ben maar wat  aan het zwanzen hoor , zou het niet wagen om het weer te voorspellen !Wat er ook van aan is .....heerlijk weer en daar zullen we dan ook van genieten sé !

liefs


>> Reageer (10)
13-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- soms

Latijnse benaming van planten onthouden is niet bepaald men ding maar..... vraag me verdorie toch af waar ze die Nederlandse naam voor een plant soms vandaan halen . Zoals deze "de  hypericum " en nog wat......

(niet verder vertellen maar  heb die naam eerst moeten opzoeken op google hoor ) in onze taal is dit" Herfsthooi " Waar zou die naam toch vandaan komen dat is een groot  ?????  Ze bloeien niet in de hooimaand of in de Herfst en lijken in de verste verte niet op hooi , zal wel altijd een duister geheim blijven en ondertussen bloeit die herfsthooi lustig door !

liefs


>> Reageer (13)
12-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- ook....

Ook een kopje ? hier  is het ondenkbaar de dag te starten zonder dat kopje koffie en op  Maandag mogen het gerust 2 worden , een mens moet toch sterk staan om aan de maandagse klusjes te beginnen of niet soms ?Jaja ....'k  stop al met die ode aan dat bakje koffie, vrees dat iedereen zowiezo al weet dat ik een grote koffieteut ben !Maar ....ik hier zitten tokkelen en Maandag zijn ? Foei Steffie aan de slag !!!

liefs


>> Reageer (12)
11-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- na...

Na de mama's verleden maand is het nu de beurt aan de papa's om in de bloemetjes ( figuurlijk dan ) gezet te worden !Daarom van harte

liefs


>> Reageer (16)
10-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- joehoe!!!!!

En of we dik kontent zijn dat het weekend is , is wel te zien zeker aan dat zot plaatje  ! Of zou die zotte bui toch  eentje zijn van opluchting na het ongeval van een kleinkind gisteren en nu weten dat buiten veel blauwe plekken en pijn alles  al bij al nog meevalt ? Dat zal er wel voor iets tussen zitten zeker ?We kunnen weer opgelucht adem halen oef !! .Dat het weer( hier toch )niet zo meevalt als de voorspellingen kan  zelfs dat goede humeur niet de grond niet in boren dus ......zon of geen zon geniet van je weekend  zal ik ook doen !

liefs 


>> Reageer (10)
09-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- als......

Als je een klimplant koopt wat verwacht je ervan ? dat hij klimt natuurlijk ! Sommige doen  dat werkelijk ook zoals deze klinhortensia die braafjes groeit langs die afscheidingsdraad ...

Maar je hebt ook zoals onder de mensen sommige die koppig hun eigen weg volgen en het vertikken te doen wat ze zouden moeten zoals deze klimhortensia ...

Hoe hoog hij al gegroeid is en zich een echte boom waant is te zien aan het dak van het tuinhuisje dat er naast staat ! Ieder mens is verschillend van aard dus blijkbaar geld dit ook in de plantenwerld !

liefs


>> Reageer (13)
08-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- ben ...

Ben maar weer eens deze morgen door de tuin gelopen en deze bloemen zijn weer volop aan het bloeien ....

" De Aronskelk "ook al is die momenteel niet meer zo geliefd als vroeger en word er vertelt dat het ouderwetse en giftige planten zijn en veel water nodig hebben .... trek er me niets van aan en die planten nog minder .Het blijven mooie bloemen en kan erbij vertellen ondanks de droogte en zijn de struiken wat kleiner dan andere jaren ze doen ze het toch goed .Ola .....verdacht geluid in de keuken ons Leeuwke is weer aan het gooien dus vlug ...

liefs


>> Reageer (10)
07-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- want....

Want vrees als we voor ons  goed humeur  afhangkelijk zijn van het weer .... dan zal het niet veel soeps worden hoor !Dus zwijgen we erover en volgen die  raad op want " een goed begin is al de helft van het werk " klinkt het gezegde ! Maar ...... kan je aan hand van gezegden en spreuken voorspellen wat onze volgende stap zal zijn ????? Vrees dat dit toch een soort fabeltje is  !Ieder mens is verschillend en handeld volgens zen eigen inzicht en zoiets voorspellen is koffiedik kijken !Oesje waar zijn we vandaag weer mee bezig , we houden er maar mee op want ons Leeuwke is aan het brullen hoor mezelf niet meer denken !

liefs


>> Reageer (9)
06-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- oeioei .....

Oeioei ..... dat is verdorie een ander soor weertje vandaag ,is wel ff wennen aan die wind en regen gelukkig voorlopig nu weer droog .We wachten af of het word zoals voorspeld deze namiddag storm en windstoten tot 100  km per uur , dat is verdraaid al geen lachterje meer maar... afwachten we zullen wel zien wat we zien ! Maar een opkikkertje vandaag mag best zoals deze bloemetjes  die naast de voordeur hangen als verwelkoming een  bellenplantje of fuchsia...

Alé we zijn weer wat opgekikkerd dus terug aan de slag !

liefs


>> Reageer (12)
05-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- en ....

En of het een fijne Maandag is daar hoef ik geen tekeningtje bij te maken, het is een Mdag met een Zondags tintje Dus dik kontent en waarschijnlijk denken er nog velen zo over ! Als de jongeren denken dat voor de senioren dat extra verlofdagje van geen geen tel meer is wel .. dan slaan ze de bal lelijk mis ! Zeker een zonnige  dag als vandaag met de beloofde regen ( morgen ?)voor onze neus .Dus ....geniet van je dag ( zal ik ook doen )!

liefs


>> Reageer (12)
04-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-wel....

Wel vandaag houden we het hier letterlijk en figuurlijk op zen Zondag's ! Geen komentaar of kritiek op onze maatschapij , ook al zet het kwaad bloed ( we proberen ) geen gefoeter te uiten over de wreedheid van een bepaalde groep mensen  met  weeral een aanslag in Londen  . Wat en hoe wij kleine mensjes  erover denken word toch geen rekening mee gehouden !We houden het vandaag  dan ook maar zoals de dag komt en proberen er van te genieten !

liefs


>> Reageer (13)
03-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- luieren

Dat wens ik jullie allen en dat hopen we hier  ook iedere week opnieuw , als is het meestal aan men hoela met ons Leeuwke in huis. Toch proberen we er het beste van te maken ! Temperatuur wat lager ( hier aan de kust toch )we kunnen weer ademen .Vrees dat het een kort gekrabbel zal worden ons Leeuwke is aan het brullen en dat wil zeggen einde getokkel en " springen " en dat is nu wat ik ga doen sé !

liefs


>> Reageer (9)
02-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- de tijd

De tijd dat wij na ons  60jaar vernoemd werden als " oude mensen " is gelukkig voorbij , die moesten dan braafjes binnenblijven in hun zetel zitten ,patattjes schillen en meer van die saaie klusjes verichten om de tijd te doden kortom .....ze werden afgedankt door de maatschapij hun leven was voorbij .Tegenwoordig zijn we trots op de naam senioren  en hebben we eindelijk begrepen dat het leven van genieten dan pas begint , kinderen de deur uit - gaan en staan waar we willen- een terrasje met een drankje  - in de zon in badpak - alles kan ! Alle komentaar zelfs spot zoals dit .....

lappen we gewoon aan onze laars ! We hebben ons deel  in het leven bij gedragen nu draait alles om "genieten " Hoop dat jullie dat vandaag dan ook doen !

liefs


>> Reageer (11)
01-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-

Ben totaal niet bijgelovig over wat betreft stoeffen op iets en je woorden zijn nog niet koud en het is totaal het tegenovergestelde ( maar toch uit voorzorg ) ...... Ssssst stilletjes krabbelen .... het  is nog allijd heerlijk weer voor de fans van de

Weet niet of wij hier tot een soort minderheid horen maar wij hebben zelfs geen bbq in huis  en een bbq etentje is hier een zeldzaamheid ! Zijn dan  de kinderen die voor bbq's zorgen en kok spelen en en dat vind ik dan wel heel gezellig !Hou me persoonlijk  nog liever als het warm is aan  verfrissende  koude gerechten , is dat ouderwets ? Misschien wel  maar dan is het maar zo ! Maar genoeg daarover ...zou beter denken aan het eten voor straks en moet zelf in de potjes roeren dus .....

liefs


>> Reageer (11)
31-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31-- een

Een plaatje met een potlood om jullie een fijne dag te wensen , is dat potlood nog zo in trek als in onze kinderjaren ? gebruiken de kleintjes van tegenwoordig buiten hun kleurpotloden nog een potlood ? Zou het niet weten maar vrees dat hun tablet in hun ogen meer waarde heeft dan een gewoon potlood ! Nochtans kan je er veel mee doen en dit doet me terugdenken aan een tijdje geleden toen dochter en mezelf rustig zaten een koffietje te drinken in Oostende .Het tafeltje naast ons zat wat je zou kunnen noemen " een echte stoere macho " in ze marcelleke - tatoos op beide armen - dikke ketting rond de hals en doodskop ring aan de vinger met...... een watertje voor zich maar dat verbaasde me niet het meest ! Het was wat hij aan het doen was die me het meest verbaasde ...een doodgewoon blad paier en potlood en daarop toverde hij streepje na  streepje met engelengeduld het ontwerp van een muurschildering.Daar zat toch wel een dubbele les in ...... het potlood heeft zeker niet zen beste tijd gehad en wat belanglijker is .... oordeel of veroordeel nooit een mens op zen uiterlijk !

liefs


>> Reageer (10)
30-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- dromen

" Dromen " en daarmee bedoel ik niet "dagdromen "doen we allen wel eens maar het dromen in de nacht en ' s morgens nog weten wat je droomde .Spreek ook niet over het soort dromen  als de zorgen te zwaar wegen en je die in je slaap  meeneemt maar over onbestaande toestanden waar je nooit aan denkt ! Meestal zijn het onzinnige dingen waar je in de morgen jezelf afvraagt " hoe kom ik verdorie toch daar nu weer bij ?" en word erover gezwegen !We zijn maar gewone mensen en onze dromen laten uitleggen vinden we kwakzalverij maar wat ons er niet van weerhoud om toch een uitleg te zoeken voor dat dwaas gedroom !Meestal vinden we geen antwoord en moeten er ons bij neerleggen " mensen zijn soms ingewikkelde beestjes hé "Maar genoeg over dromen terug met beide voetjes op de grond en aan de slag !

liefs


>> Reageer (13)
29-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- zien ....

Zien jullie dat ...... het is Maandag en het is  met een " big smile "hoe kan het ook anders als je naar  buiten kijkt ! Wat niet meteen wil zeggen dat ik er anders als een vieze troela bij loop hoor! Maar met de zon erbij lijkt alles veel  beter en vlugger te gaan ook al is het slechts een waanbeeld !Wat er ook van aan is ...het is en het blijft Mdag dus.....

liefs


>> Reageer (11)
28-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- Ijsje

"Een ijsje " het is er het weer naar en het kan verdraaid lekker en verfrissend zijn zo'n ijsje !Maar....schotel me er geen voor in een diep bord want dat is genoeg dat ogenblikkelijk men trek in een ijsjes over is ! Geef mij maar een zo'n  ouwerwetse " coepe " zoals we ze noemden maar nog liefst van al tussen twee droge ijswafeltjes .Waarom ?????? zou het verdraaid niet kunnen uitleggen ! Wat er ook van aan is .... geniet van het weer een een grote

liefs


>> Reageer (10)
27-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27-zouden .....

Zouden jullie ook wel kunnen een dansje plaseren vandaag ?

ik anders wel hoor maar .....zal het toch maar braafjes houden bij het plaatje over zot gedans en een uitgelaten bui !Men kleinkinderen zouden wel denken dat er bij hun oma een vijsje los zit en gelukkig is alles nog oké in die bovenkamer !Toch kan de  dag kan niet meer stuk....  weekend  een zonnig terras  en dan nog als toemaatje dat mooie weer  wat kunnen we nog meer wensen ! Maar nu vlug dat getokkel stil leggen voor er in de keuken iets aanbrand en ons Leeuwke moet wachten op haar eten want , wachten op haar eten is in haar boekje de grootste ramp die er bestaat !

liefs


>> Reageer (5)
26-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- zon....

Zon - Zon  en nog eens Zon......

Met dit weer zit het blogje wel wat in het vergeethoekje .Wat niet wil zeggen dat ik jullie vergeet zeker niet maar denk dat jullie net doen zoals hier genieten van het weer want wie weet hoelang we er nog kunnen van genieten !

liefs en geniet zoveel je kan !


>> Reageer (5)
25-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- gisteren ...

Gisteren lagen ze er nog stilletjes en slaperig bij , maar vanaf vandaag zal het wel anders zijn ! Heb het over die schepen in Oostende pronkstukken die geschiedenis hebben geschreven zoals onder andere de " Noa Victoria "

Spijtig genoeg maar een replica van het eerste schip die het aandurfde de wereld rond te varen .En zo heeft iedere boot zen eigen geschiedenis als je de tijd neemt om alles eens rustig te bekijken , al vrees ik dat het rustig met de verwachte drukte er wel niet veel zal inzitten !maar ....wat je ook doet geniet van het mooie weer !

liefs


>> Reageer (6)
24-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24-reeds....

Reeds eerder gehad over bloemen die samen of niet samen willen opgroeien wel een treffend voorbeeld  zijn de  volgende maar eerst beginnen bij het begin ....Vroeger was het terras niet afgezet met een afsluiting en ons Leeuwke had het vlug in de smiezen dat ze  kon langs de tuin er vanonder muizen .Na een drietal maal een bange zoektocht werd er beslist er komt een omheining rond het terras dat ze niet meer in de tuin kan maar dan eentje waar ze nog alles kon blijven zien gewone gaatjesdraad ! Het terras werd afgesloten maar om toch nog wat bloemen op het terras te hebben werd er een klein stukje muur gezet met allemaal  bloembakken erin maar .....na al die jaren ziet het er zo uit ......

De klimop heeft alles overwoekerd en alle plantjes hebben de geest gegeven alleen ..... die kleine campanula blijft koppig volhouden en ieder jaar staan er russen de klimop kleine purperen bloemetje ! Waarom deze en de andere niet daar hebben we het raden naar !

liefs


>> Reageer (9)
23-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- weet ......

Weet wel dat die klein en achterkleinkinderen hun oma eens graag in haar hemd zetten omdat we niet geboren zijn in het computertijdperk . Voledig mee eens dat we misschien wel bij de start ervan met ons handen in het haar zaten en stomme dingen deden maar .....die tijd is voorbij en ons peeceeke heeft voor ons ook geen geheimen meer ! Dus ....laat ze maar lachen " wie laast lacht enzovoort " Ze hebben waarschijnlijk niet door dat we soms voor iets hun hulp vragen alleen maar omdat ze dan ons iets kunnen ( zogezegd ) leren en er zich gewichtig en alwetend  bij voelen ( gelukkig zijn  ze nog te jong om ons te doorzien ..hihi )!

liefs


>> Reageer (8)
21-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- bloemen .....

Bloemen zijn net als mensen ..... sommige planten verdragen niet dat er een andere plant in hun omgeving staat .Ze reageren dan op verschillende manieren .... sommige overwoekeren de andere plant er zijn er die simpelweg er de brui aan geven en verwelken tot ze de geest geven . Maar deze twee zijn de beste maatjes ......

de Klimhortensia beschermt met ze sterke takken de tere  Clematis en laat hem lustig door zen eigen bladerdek doorgroeien, ze hebben dubbel zoveel bloemen als de alleenstaande clematis !

Daar kunnen wij mensen nog een voorbeeld aan nemen !

liefs


>> Reageer (15)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- op

Op Zondag mag dat gekrabbel al eens zonder veel woorden zijn , een lieve groet met een bloemetje ook al is het uit eigen tuin is al voldoende ( het is het gebaar die telt hé )Een donkere "Dendron "

Zijn donkere bloemen niet je ding dan heb ik hier voor U zen broertje ( of zusje )een witte  !

liefs


>> Reageer (11)
20-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- hallo.....

Hallo ......hallo is daar iemand .......Halloooooooo?????????

Wel dan moet het maar langs het dagelijkse krabbeltje gebeuren en het is daarom niet minder hartelijk hoor !Dit gezegd zijnde ..... bij jullie ook zon ? hier speelt ze toch af en toe verstoppertje pfffff maar het positief bekijken ze toont zich toch ! Verdraaid hoe je ook draaid en keert we komen  toch altijd  met dat gekrabbel bij het weer terecht zeker ! Gedaan  we zwijgen erover !Wat ik wel nog kwijt wil is ....geniet van het weekend !( met of zonder zon )

liefs


>> Reageer (8)
19-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- en ....

 

En er zullen waarshijnlijk nog velen  het daar mee eens  zijn ! Verdorie wat kunnen we toch dat zonnetje missen hé , maar vrees toch dat we ons  leventje niet zouden willen opgeven om in zo'n warm land te gaan wonen ! Een vakantie kan nog maar voorgoed ? neen mij niet gezien ! Ook al foeteren we soms over ons Belgenlandje , " zo " slecht is het hier ook weer niet ! Oesje ...straks lijkt het hier meer op een promotieblad dan op een dagelijks krabbeltje , zou het komen dat we ondanks alles toch trots zijn op ons Belgenlandje  met zen gezellige drukke kust en rustgevende Ardennen ? Zal wel iets van aan zijn zeker !Maar nu is het wel genoeg met promoten ,terug naar het eigen Rommelkotje ....wacht er hier ééntje op haar soep dus .....

liefs


>> Reageer (11)
18-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- hé !!!

Je laat toch je goed humeur niet verpesten door af en toe enkele druppeltjes zeker ? Aha ....goed dus ....geen negetief gedoe ! het is wat graden minder  en we hebben voorlopig nog geen zonnebril nodig " so what ?" we hebben kunnen genieten voor enkele shitterende dagen en we zijn dik kontent , vol moed op naar het volgende zonne of zomerprikje ! Hou steeds in gedachten  " Wat niet is kan nog komen "!Vandaag hebben we ook de kans om wat klusjes te klaren die we effe uitgesteld hebben om te genieten van het mooie weer ! Zo zie je maar ...niets is ooit zo negatief dat er niet ergens toch een positief kantje aan zit !

liefs


>> Reageer (12)
17-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-soms....

Soms wil je iets op beeld vasleggen en krijg je een extraatje zomaar als kadootje erbij .....

We noemen ze niet voor niets" bezige bijtjes " ook al is het vroeg in de morgen ! En genieten jullie van het weer ??????? Kan toch zalig zijn die eerste warmte , over het voor hoelang daar denken we niet aan .Het druk maken over de zorgen van morgen dat is verleden tijd , het is het hier en nu die telt ! Al lukt dat niet altijd maar  zo zou het toch moeten zijn !Heb er hier ééntje( leeuwke ) die zich geen zorgen maakt en geniet van het weer of is er  toch iets  dat  door haar koppeke spookt ????Zo ja ...dan ben ik zeker dat  het gaat over  " Wat en waneer eten we ?".

liefs


>> Reageer (14)
16-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- gekortwiekt

Verleden najaar werden de " Dendrons " gekortwiekt "(geknipt ) want een bijna 3m hoge muur van bloemen is wat teveel van het goede . (gelukkig hebben we geen buren langs die kant waar ze staan )En dank zij dat geknip en het  kwakkelweer van het voorjaar zijn ze aan de late kant maar ze zijn er terug in alle kleuren  en dat doet steeds een plezier om die te zien , hier dus  een tweetal ....

liefs


>> Reageer (12)
15-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- kan ..;

Kan het maar vragen hé ! Voila dat verwendagje is ook weer voorbij , al zal het waarschijnlijk voor velen onder ons  druk geweest zijn  maar toch een gelukzalig gevoel hebben gegeven ! We zijn het niet gewoon om plots in het midden van de belangstelling te komen en werken liever stilletjes op de achtergrond( zal wel in de aard van een moeder zitten zeker ?)! Maar ..... vandaag gaat alles weer zen gewone gangetje en vanavond zijn we weer trouw op post aan ons peeceeke na een dagje spijbelen !

liefs


>> Reageer (14)
13-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14-wens....

Wens iedere mama samen met een heel dikke knuffel een heel...

.

met veel liefs van uit 't rommelkotje en geniet van je dag !


>> Reageer (14)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- als

En als je de dag met een positieve gedachte start dan verloopt de rest van de dag ook positief ( dat hopen we toch) !Ook al zijn de geleerden nog zo knap we kunnen nog altijd niet in de toekomst kijken , of dit nu een bepaald een goed idee zou zijn ? heb daar zo men twijfels over ! Zouden we niet aan veel dingen grote of kleine onze broek vegen als we weten dat het toch nutteloos is wat we doen ? Hoe zou de wereld er dan uit zien ? Zou bij voorbeeld  de uitvinder van de atoombom zijn ontdekkingen doorgezet hebben als hij geweten had wat een ellende voor het mensdom en de volgende generatis die  met zich zou meebrengen ?????? Genoeg gepieker  daarover voor sommige gedane zaken is er geen terugkeer .  We zijn weekend en geniet ervan zolang we kunnen wat ook het weer de volgende dagen voor ons in petto heeft !

liefs 


>> Reageer (6)
12-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-Voila sé

Voila sé....het moet niet altijd even ernstig zijn , waarom zouden we ook niet eens mogen het zotje uithangen ? Want vraag me toch soms eens af of in deze wereld niet meer mensen zijn die doordraaien .Het enige verschil ligt erin ... als wij eens lekker gek doen maken we slechts ons alleen belachelijk en verder heeft er niemand hinder van maar .....er zijn er die gek doen en belachelijk is het zeker niet en andere mensen zijn het slachtoffer van hun gekte !!!!!Maar wees gerust er is nog steeds geen vijsje los in de bovenkamer !( zal het weekend  zijn die al begint  te kriebelen zeker )

liefs


>> Reageer (8)
11-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- veel ....

Veel hoef ik daar niet aan toe te voegen , als je buiten kijkt zegt het zonnetje genoeg en hier is de wind ook wat gaan liggen ! Dat wil zeggen ......hou het kort dan kunnen we straks ook wat van de zon genieten op eigen terassje ! Ons Leeuwke hoef je zoiets niet te vertellen die geniet al in haar" ferarie " van de zon ! Zullen we straks ook doen met handwerkje - met een koffietje op eigen terassje met uitzicht op groen en bomen .....wat kan het leven toch mooi zijn( als het weer meezit ) !

liefs


>> Reageer (8)
10-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- en dat ....

En  die begroeting is nu eens twee vliegen in één klap sé , het is zowel bedoeld als begroeting aan dat vrolijk schijnende zonnetje maar ook voor diegene die dit aan het lezen  is ! Want wie nu niet vrolijk is bij het zien van het mooie weer moet wel een echte zuurpruim zijn ! Die fleurige zomerjurkjes en bloesjes lachen je toe als je die kast opentrekt en het lijkt of ze je toeroepen " neem mij " maar we gaan niet zweven en blijven met beide voetjes op de grond en wachten af ! Maar is er hier ééntje( leeuwke ) voor wie het woordje " wachten "niet in haar woordenboek voor komt ....als ze zegt " springen " dan spring ik dus voor nu ...

liefs


>> Reageer (7)
09-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- dat ....

Dat zou hier vandaag van toepassing kunnen zijn ...hadden bericht gekregen " vandaag van 9u tot 15u geen stroom " en geen stroom is ook geen pc en dat is balen ! Maar tussendoor toch ff stroom dus geen probleem ervan maken , we kunnen ff krabbelen ! Nog vlug ff uploaden voor die stroom weer foetsie is dus word het tot vanavond !

liefs


>> Reageer (14)
08-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- het.....

Het weer zit niet bepaald mee vandaag dus we  lappen  dat gezaag erover aan onze laars want we vallen toch maar in hehaling en nog eens in  herhaling enzovoort !Dus we starten de week met voor allen een

te wensen en een schitterende start van die nieuwe week ! Maar we kunnen er toch niet onderuit ( ook al zouden we misschien graag willen ) Maandag is en blijft Maandag en die brengen de Maandagse klusje mee met als gevolg Steffie neem je g...in je armen stop dat getokkel en  vlieg erin ! pff!

liefs


>> Reageer (12)


Foto

Foto

moeder van 6 kinderen & 1 zorgenkind (7 dus)
oma van 9 zonnetjes van kleinkinderen
3 achterkleinkinderen  !


Foto

Gastenboek
 • fijne dinsdag.
 • dag Steffie en Stefke
 • Lieve groetjes van roosje
 • Wens je een héél fijne week,lieve groeten!!
 • Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK 001


  Foto

  E-mail mij!


  Voor de zieke

  senioren


  Foto


  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM


   De kinderen
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  21 januari - Hechtel
  blogmeeting

  Blij weerzien
  Foto

  bediend als een koning
  met een natje & droogje


  Foto

  zelfs dank zij Joeltje
  een dansje wagen

  Foto

  tevreden naar huis
  Foto

  Foto

  5 j seniorennet
  Oostende-2006

  veel fotos
  Foto

  veel gebabbel
  Foto

  veel luisteren
  Foto

  gezellige koffieklets
  Foto

  veel lol


  Foto

  voor iedereen
  groot of klein


  Foto

  Foto


  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  vanhissenhoven
  blog.seniorennet.be/vanhiss
  Over mijzelf
  Ik ben jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam steffie.
  Ik ben een vrouw en woon in de omgeving van Oostende (belgie) en mijn beroep is huisvrouw.
  Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 75 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: waken over het welzijn van Stefke & de andere kinderen.

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  sakadan
  blog.seniorennet.be/sakadan
  Foto

  Blog als favoriet !

  Foto


  <bgsound src="muziek/P7416714-2629e25a95d3ff9e02c47cc9ff015eac.mid" loop="infinite">

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!