NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 08de week van 2018
<bgsound src="muziek/P7906596-025fc5bf7ea1d8fead3e80b97ff28a5b.mid" loop="infinite">
Foto
E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

Foto
Bij steffie

20-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 we....

We zullen het goed kunnen gebruiken om ons te verwarmen als  zeg er wel  " als " we krijgen wat ze ons voorspellen ! " Bittere winterkou van -10 gr  tot in de hoge Venen -20gr "Ben nu wel niet  iemand  die in razende vaart  een extra dikke trui gaat kopen als ik zoiets hoor , ben meer op men plaats bij  de mensen die rustigzeggen  " we zullen wel zien wat er van terecht komt van die voorspellingen "We zijn ondertussen al door meer watertjes gezwommen om nu in paniek te slaan bij die ( juist of onjuiste???? ) voorspellingen .Wens jullie allen ook al is het ( nog ) geen zonnige dag een fijne dag en geniet van de nu nog milde temperatuur voor de tijd van het jaar ! ( je weet maar nooit hé ) 

liefs


>> Reageer (6)
19-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- heb......

Heb je wel af en toe  last van die " Maandagziekte "????Moet je op die dag jezelf wat moed in spreken om eraan te beginnen ? Misschien helpen de volgende woorden om je een zetje te geven .....

Want positief denken en de wereld ziet er plots veel roosleuriger uit !!( zeker weten )Wens je dus een aangename Maadag en dat gekke als een achterdeur dat mag gerust ook eens hoor !  

liefs


>> Reageer (12)
18-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- het ...

Het is Zondag vandaag dus .....

Of we kunnen het maar ff uit testen  hé.Of dat zal lukken zullen we wel zien al denk ik toch dat de uitslag van die test " noppes " zal zijn .Maar ff neuzen in de blog dat valt onder ontspanning zoiets mag en moet kunnen .Zal maar beginnen met dat niets doen vraag me toch af .... in de potjes roeren en Leeuwke soep geven- de was en de afwas doen- pampers verversen enzovoort  valt dat ook onder het niets doen ? Als het antwoord daarop " ja " is heb ik nog een kans dat het lukt indien " neen " wel dan is men test nu al in het water gevallen ! Wat het ook word .... wens je een gezellige " niets doen dag "

liefs


>> Reageer (9)
17-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- oef !!!

 

Oef weekend !.... dit wil zeggen mag al eens wat langer duren dat kopje koffie ( al is het hier gewoonlijk ons Leeuwke die beslist hoe lang het mag duren )Maar daar zullen we in  het weekend  niet over hebben .Voorlopig laat de zon het hier afweten maar wat niet is kan nog komen hé ! Nu moet ik er een punt achter zetten want  die was loopt nog niet in zen ééntje naar de droogkast!

Liefs


>> Reageer (6)
16-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- ja .....

 Ja klein ukje dat kan tegenwoordig gebeuren in deze moderne tijd ! Maar nog wat geduld en straks zit je naast hen op de bank net hetzelfde te doen  ! Morgen is het weekend  .... dat betekent ook  rust voor de werkende man ( of klein bubbeltje ) en ben je lekker van je klusjes verlost ! Ben er zeker van dat de mama en papa evenzeer uitkijken naar die 2 dagen rust  zoals jij  dat doet en wie weet is die  Facebook  bij hen ook dan  op rust je weet maar nooit hé !Verdraaid .....nu genoeg het zotje uit gehangen nu ff ernstiger worden Steffie .... wens jullie een zonnige Vrijdag als aanloop naar een zonnig weekend ( heeft de weerman ons toch beloofd )

liefs 


>> Reageer (10)
15-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15-oef !

Oef !!! die Valentijn is ook weer achter de rug al word het hier in huis ook niet gevierd ( gewoonte zeker ?) heb er totaal geen problemen mee want .......

 Dat wil meteen ook zeggen ..dagje met  een keer   naderen we toch de Lente , ook al zijn we door de weerman nog hevige koude voorspeld !. Maar we zijn oud genoeg geleefd om te weten dat we persoonlijk tegen de opwarming van de aarde niet veel kunnen doen om het tij te doen keren . We doen wat we kunnen maar als die hoge heren (zoals ééntje en zen naam begint met een " T" )er hun  broek aan vegen wat kunnen wij klein mensje dan daar tegen in brengen ? Alé laat ons he beste hopen en toch voor vandaag een fijne Donderdag wensen

liefs


>> Reageer (7)
14-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- dag....

14 Februarie -dag om eens te tonen wat je voelt  voor je partner .... Of dit nog eens extra nodig is om  tonen wat je voelt ?????? Of word het alleen opgeklopt  voor de verkoop ? Ieder heeft daarover zen eigen mening maar wens toch voor die diegene die rotsvast in die dag geloven een.....

met heel veel liefs


>> Reageer (8)
13-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- het is .....

 

Het éérste  is maar omdat we het niet zouden vergeten , je weet maar nooit hé !En het tweede.....daar zullen we zeker zelf voor moeten zorgen ook al schijnt er een zonnetje !Maar een klaagzang over de Winter word het hier zeker niet , die kou kan nog altijd erger zijn dan het nu is dus  we zijn al bij al toch tevreden ( al verkiezen we toch de zomer )! Denk dat er veel jonge koppeltjes zich vandaag nu   suf zitten te denken waarmee ze morgen  hun parnter met een origineel kadooke kunnen  een plezier doen .(zal nu eens ouwe meekespraat uit kramen  sé) In onze jeugdjaren bestond er nog geen Valentijn , toch spijtig dat we zoiets gemist hebben maar ....het is nooit te laat om nu nog op die dag te zorgen voor een "specialleke "al is het maar een simpele extra knuffel !( je op een ideetje gebracht ??????)

liefs


>> Reageer (9)
12-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- en als ....

En als we nu eens onszelf konden overtuigen dat die wijze raad ook juist is en dat we dit ook konden als waarheid aanvaarden ..... dan zouden we ons minder of geen zorgen meer maken  - beter kunnen slapen enzovoort !Maar en het is een grote maar ..... we zijn wel geneigd het te geloven maar dat koppeke weigert halstarrig daaraan mee te werken , we blijven ons zorgen maken ! Dat is de aard van het beestje " de mens " zeker ? Genoeg erover ... lukt het  mij niet misschien voor een ander wel dus wens ik jullie ... een zorgeloze Maandag !

liefs


>> Reageer (8)
11-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-het ....

Het is in vliegende vaart (pfff) maar kon het niet laten om toch ff op de blog te loeren en jullie allen dit te wensen ......


>> Reageer (9)
10-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- geen ......

Geen sneeuw meer te bespeuren ( hier toch )een stralende zon en Weekend !!! Wat kan een mens nog meer wensen na die kleine winterprik ? We zijn weer opgewekt en vol energie dus zal het me ook wel vergeven worden als ik eens de wijsneus uithang met wat we noemen goede raad ( als dit nog mocht nodig zijn ) .....

Geniet van een gezellig weekend en ...

liefs


>> Reageer (13)
09-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- ben ....

Ben er volledig mee eens ...... mooi zijn die dwarrelende witte vlokjes die een wit taijt vormen en alles omhullen met een stilte  zeker ! Maar als je bedenkt wat een ellende zoiets kan teweeg brengen , dan is dat dromerige en dichterlijk buitje vlug over  !Maar zoals altijd " we staan er voor en moeten er door !"We kunnen alleen hopen dat het geen te dik wit tapijt word !

liefs


>> Reageer (11)
08-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Voor mij ziet er en dat wil ik graag met jullie delen een dubbel opkikkertje er zo uit .....

Een stralend zonnetje en twee  kopjes koffie ( die je ook kan vervangen door thee voor de fans ervan ) En nu alleen nog hopen dat er een einde komt aan die Winterprik en de dag kan niet meer stuk .Zo te horen werkt zoiets als het zonnetje ook bij ons leeuwke als een grote "boost " ( maar dan zonder die koffie )want ze brult het ganse huis omver , oordopjes zouden  nu heerlijk zijn maar ..... dan kan je ook niet meer horen als ze kattekwaad uitsteekt dus we laten we ze maar brullen !Er is toch ook een  pluspuntje aan  .... je weet steeds zonder te kijken waar ze zit!

liefs 


>> Reageer (11)
07-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- nu we ....

Nu we reeds overal die Valentijn hartjes zien en mooie woorden van " love you " enzovoort ! Als ik zo rondom me kijk vraag ik me soms af of de ware betekenis van de woorden  van " liefde is"  In ere word gehouden of is dit tegenwoordig uit de mode en zijn wij het maar senioren die zoiets nog hoog in ons vaandel dragen ? Hoop uit de grond van men hart dat ik het mis heb en er volledig naast zit want wat is er mooier dan dit ?

liefs


>> Reageer (9)
06-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- ja wadde !

Ja wadde !!!..... en wij die dachten dat die Winter zou voorbij gaan zonder het te koud werd , ja dat is dan mooi aan onze hoela !Nu maar hopen dat die vroege bloemknoppen  en eerste bloemen en  jonge blaadjes er het bijltje niet bij neerleggen  .Maar erover zagen helpt niet de natuur doet toch haar zin ! Nu genoeg over dat weer ... we staan ervoor en moeten erdoor ! We troosten ons met de gedachte ....het  is nog te doen het kon nog veel erger zijn en .... toch een mooie dag gewenst en " leve de dikke trui " !

liefs


>> Reageer (10)
05-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- goede.....

Een opkikkertje voor de start van die nieuwe ( koude?) week en daarmee is bijna alles gewenst wat er te wensen valt ! Alleen .....zo te zien ( en te voelen ) zullen we die dikke trui nog goed kunnen gebruiken dus .... hou het warm !En dat is nu toch alles voor nu te wijten aan ?????? nee niet aan ons Leeuwke deze keer maar aan die maandag Pfffff! l

liefs


>> Reageer (11)
04-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- het is ......

Het is Zondag vandaag dus heb ik dit mee gebracht......

Wat het weer betreft is het niet veel soeps geen zon - grijs - windstil en (tot nu toe ) geen regen , het is wat je zou kunnen noemen " geen weer " of is   het simpelweg in afwachting van wat moet komen ? We maken er ons niet druk in en proberen te genieten van die rustdag  en hoop dat jullie dit ook doen !

liefs


>> Reageer (9)
03-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- Zou ......

Zou het zo erg worden volgende week zoals ze ons voorspellen of zal het waneer het volgende week is de wind uit een andere richting komen ? Dat proberen  koffiedik te  kijken  is nu niet bepaald men ding en reeds dagen op voorhand met de bibbers te zitten van wat nog moet komen nog minder  !Hier leven we één dag met een keer en wat moet komen en je niet kan tegenhouden  komt dus .... waarom je er  nu reeds zorgen over te maken !Genieten van het nu is de leuze en dat is voor nu ..... weekend daarom wens ik jullie allen een  ....

                                                                                        Met veel liefs


>> Reageer (6)
02-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-wat....

Wat er ook gebeurd of gebeurde het leven gaat verder ,we kunnen niet blijven leven in het verleden al is het soms niet altijd even makkelijk wij leven in het heden ! Dus met volle kracht er weer tegenaan de bloemen zullen zoals ieder jaar weer ongstoord bloeien , zoals de Camelia die dank zij de bijna vorstvrije Winter wel heel vroeg is dit jaar !

Bloemen geven hoop op beter weer en nog zoveel meer .Ola er iets die voorlopig nog niet veranderd en dat is .... ééntje ( leeuwke ) vlug er gebruik van maakt tijdens  dat getokkel op de pc om de kast in te duiken op zoek naar snoep dus vlug ..... liefs


>> Reageer (13)
01-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.- vandaag....

Vandaag is de zin om een vrolijk krabbetje te schrijven wat zoek , vandaag is het 9 jaar geleden dat de zoon op 42 jarige  leeftijd overleed ! Daarom proberen we te denken aan de gelukkige tijden van zen leven .Ondere andere .....

Toen hij huwde met zijn bruid in Las Vegas Amerika en daarna een bezoekje bacht aan de " Grand Cayon" het geluk straalde er van af !Eindelijk heb ge rust gevonden daarboven achter de regenboog maar ... we missen je !

liefs


>> Reageer (16)
31-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- zon .....

"Zon gegaan - regen & wind gekomen " of we dat nu plezant vinden of niet .Dachten  jullie dat ik nu hier een tirade ging afsteken over de regen ?Mooi niet ... zoveel mensen is zoveel verschillende meningen , of  dat ik nu de lofzang ga zingen over die toch ook nodige regen en dat er zelfs zijn die genieten van de regen !

Nogmaals mooi niet ! Mijn eigen bescheiden mening is ...... je moet toch nemen wat er komt dus eender welk weer maak er het beste van !

liefs


>> Reageer (9)
30-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-soms

Soms zien we het leven van zen donkere kant of het nu door ziekte of een andere tegenslag is maar ......

En dat vergeten we soms wel eens , dat is nu eenmaal het leven met zen " ups & downs".We zijn als vechters geboren en omdat we senioor zijn en hier en daar iets hebben dat niet meer mee wil , wil het niet zeggen dat we er het bijltje moeten bij neer gooien.We blijven vechten om terug in de zonneschijn te komen !Amaai zijn weer de gedachten vandaag zunne maar kijk ff naar buiten ...... daar schijnt ( letterlijk ) de zon dus geniet en maak er( letterlijk & figuurlijk ) een zonnige dag van !

liefs


>> Reageer (7)
29-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29-we....

We kunnen maar beter een goede start nemen met  die Maandag en zen klusjes  met een bak(je) troost , dat is toch mijn persoonlijk gedacht  !Goed gewapend de dag aanvatten en dan lukt alles beter dat hopen we toch , want " een goed begin is de helft van het werk " zei men mam altijd ! Dat gewapend wel met een korreltje zout nemen hé , geen een  of ander gevaarlijk spul in onze handen .Dat bakje koffie ( of thee ) is het wapen van de vrouw met dit kan ze vreedzaam bergen verzetten , alhoewel met ouder worden moeten het " bergjes " zijn .Oesje die trekker en dweil staan hier te springen om verder te werken ........

liefs


>> Reageer (9)
28-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-zondag

Vandaag houden we het rustig ( of proberen toch ) al is dat totaal niet men ding , die strijk moet maar ff wachten tot morgen sé .Een ding staat er zeker nog op dat " te doen "lijstje en dat is ...jullie van harte een

te wensen,wat bij deze ook  al gedaan is !


>> Reageer (10)
27-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- en....

En als je nu jezelf afvraagt " waar komen al die te vriendelijke woorden vandaan ?" wel dan hoef je maar buiten te kijken ...." een zonnige dag en daarbij ook nog weekend "wat kan een mens meer wensen om goedgemutst te zijn ! Al hadden enkele graadjes meer er gerust ook bij gemogen maar we kunnen niet alles hebben is tenslotte nog ( zij het wel tot nu toe zachte )Winter .Ola .... zal er een punt moeten achter zetten want......het is de éérste keer niet en zal wel de laatste keer niet zijn  dus de rest is jullie wel al bekend zeker ?


>> Reageer (7)
26-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- hallo

Oef !!!!! daar zijn we dan ! Denk dat er hier een soort van vervloeking op die pc zit deze week ... eerst was de blog bijna en dan totaal verdwenen - de volgende dag weigerde die pc een teken van leven te geven - vandaag de ganse voormiddag zonder internet gezeten Pfffff Al is die onderbreking waarschijnlijk te wijten aan de grondwerken die  hier dichtbij uit gevoerd worden maar wat het is wat het wil ben er terug en dat is ( voor mij toch ) het voornaamste ! Ook al is het nu in vliegende vaart want dat Leeuwke ( stefke )heeft honger !

liefs


>> Reageer (12)
25-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- relax

" Relax "Waarom voelen we ons eingelijk een beetje schuldig als we ff vijf minutjes adem halen ? Waarom mogen we alleen in het weekend( zonder schuldgevoel ?) wat kalmer aandoen ? Met ons Leeuwke is dat hier totaal iets anders  maar .....soms verwondert het me als ik zo rond me kijk . Waarom moet je als de kinderen het huis uit  zijn.... je bent slechts met zen tweetjes of alleen , jezelf nog steeds zoveel druk opleggen ?Ben je bang dat je  in de moderne drukke tijd niet meer meetelt als je niet druk bezig bent ?Of is het de   macht der gewoonte  van vroeger die je niet kan kwijtraken ?Zal het antwoord schuldig moeten blijven maar iedereen  heeft wel zijn persoonlijke reden zeker ?

liefs


>> Reageer (8)
24-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- eindelijk !

grtz & bedankt

Met een big smile eindelijk ... ben er terug al had ik gisterenavond de schok van men leven .... blog was volledig verdwenen Pffffff gelukkig is alles terug in orde gekomen en die pc staat ook weer bijna op punt .Hopelijk is nu al dat gefoefel bijna achter de rug en kan een mens weer genieten van het bloggen !Zal het voor nu daarbij laten want wil het lot niet tarten

liefs


>> Reageer (12)
23-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-ver.......

verdorie  alles lijkt hier verkeerd te lopen,men pc weigert nu halsstarrig te starten  !dus vanaf de tablet nog fff geduld hebben a u b .b !! 

Veel liefs 

Hoop er vanavond terug te zijn 


>> Reageer (11)
22-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 - oef -

Oef - oef en nog eens oef !!!!! Het wilde maar niet in orde komen met die blog dan maar de ganse  de pc  ledigen en alle documenten  foetsie natuurlijk, maar we zijn er terug en  kaarsje is opgebrand voor vandaag maar morgen ben ik er terug met een bezoekje hoor ( als dat blogje zen manieren houd )liefs


>> Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- weet

Weet niet hoe men blog bij jullie overkomt maar hier is alles bijna weg , het is " even geduld "blijkbaar  hopelijk komt alles weer in orde want zonder blog ??????????? pffffff!


>> Reageer (7)
21-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- dat .....

Dat is nu eens wat je gerust mag noemen 100% genieten van je


Spijtig dat ook al zouden het  wel eens willen het ons niet zou lukken ! Heb nog nooit gezien dat de potjes uit de kast kwamen en zelf op het vuur gingen staan om op tijd voor het eten te zorgen ( jullie wel ?)Dus houden we het kort en gaan maar zelf in de potjes ! roeren !

liefs


>> Reageer (15)
20-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- wat....


Wat een gezegde sorry !!!!!!! maar toch zijn het  woorden die we tussen haakjes allen wel eens durven uitspreken als het het weer niet meezit ! Maar wat van onder staat is belangrijker dan wat van boven staat  , hopelijk zijn die bovenste woorden me dan vergeven . Dat is de aard van het beestje " de mens " dat we graag over alles en nog wat " tegenpruttelen "zeker ? Al bekijk ik persoonlijk het leven liever van de possitieve kant...... Halt stop geen zwaar gedoe vandaag , is weekend en tijd om van wat rust  te genieten en zullen we ook doen ( of toch proberen )

liefs


>> Reageer (8)
19-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- smile


" Smile " en dan liefst en" big smile" want we hebben vandaag zonnetje !We moeten ervan genieten nu we kunnen ( want wie weet hoelang het maar zal duren ) Het weekend staat weer voor de deur dus de dag kan niet meer stuk ! Dat het hier weer lopen en vliegen is dat zijn we gewoon maar dat wil ook zeggen .... hou het hier kort ! Dan hou ik het maar  bij een Vrijdagse groet en geniet van je dag want ... iedere dag is er ééntje aan plus !!

liefs


>> Reageer (11)
18-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- de ......


"Is geen weer om een hond door te jagen" luid het spreekwoord , erg diervriendelijk klinkt zoiets nu niet bepaald maar jullie zullen wel zelf zien buiten wat ik bedoel ! Amaai wat een storm gelukkig nog geen regen gezien , hopelijk krijgt de weerman gelijk en zal die wind wat luwen na de middag ! Hebben we het nu hier weeral over dat weer pfff! Zal me maar houden aan wat er op dat plaatje staat ! Niet dat ik anders iemand ben die zomaar voor de gezondheid of de lijn een stukje ga lopen hoor , dat lopen gebeurt in huis daar zorgt men sportcoach ( stefke ) wel voor !Ola ze is een " chipkensdans "( chips in de grond gesmeten en er lustig in staan trappelen )aan het doen dus....opruimen geblazen !

liefs


>> Reageer (9)
17-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- die ...


Die wind hebben we ... die regen gelukkig ( nog ) niet ! Het is nu al vechten tegen de wind en de weerman beloofd voor morgen nog erger ! Wat zal het dan worden ... binnen blijven ? Héla we zijn hier geen zwartkijkers we hebben 1op de 2 kansen dat hij gelijk heeft maar dat wil ook zeggen dat we evenveel kansen hebben dat het anders uitdraaid ( dus duimen maar dat hij of zij ongelijk krijgt )Nu genoeg over dat weer we moeten toch nemen wat we krijgen met of zonder gezaag erover !Ola ....... daar gaan we weer gedaan met het getokkel want ons Leeuwke enzovoort ......

liefs


>> Reageer (10)
16-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-spotten


Zo'n vaart zal het hier wel ook niet lopen om die enkele lijntjes hier in te tikken hoor !Maar mezelf voor aap zetten omdat ik vandaag echt niet weet wat gekrabbeld ........ dat kan dan weer wel  !"Liever spotten met jezelf dan te zitten jammeren  "is mijn motto !Dus houden we het vandaag kort , komt ervan als je een mens bent van weinig woorden hé

liefs


>> Reageer (15)
15-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- voila ....

Voila sé daar zijn we terug van die drukke dag .... en of het een drukke dag geweest is zou je eens moeten vragen aan de 2 kleinste ( voorlopig ) van de Clan Guiliano & Maybelleke .Ze zagen me nog maar en het kreeg al de vraag " waneer mogen die pakjes open ?" die ze zagen staan en die pakjes open was voor hen een lastige karwei hoor ( had wat extra plaklint opgeplakt om hen wat langer bezig te houden stout é van mij )


Maar lang heeft het niet geduurd of ze hadden die toch open !Zeg dan nog dat kinderen niet nieuwsgierig genoeg zijn tegenwoordig Ola.....  met hier te zitten terugdenken aan gisteren gaat het vandaag voor geen meter vooruit dus....... 

liefs


>> Reageer (11)
14-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- kon ...

Kon het verdorie niet laten om toch nog vlug ff op de loeren , al is het maar om allen een mooie ( zonnige ?)Zondag te wensen met ...>> Reageer (11)
13-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- 2x oef !!!!

Oef het zit erop alles is maar meer op te warmen mag nu men kokmuts aan de haak hangen voor vandaag .


De ganse dag lopen en in potjes roeren voor morgen alles gereed te krijgen voor de samenkomst van de ganse Clan ( 26pers ) Morgen zal dat peeceeke wat triest en verlaten in zen hoekje staan ( misschien morgenavond als dat kaarsje nog brand wie weet )Wens jullie allen een heel gezellig weekend ! Grtz met veel

liefs 


>> Reageer (11)
12-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- heeft .....


Heeft dat kleine prutsje van een poesje toch wel een toverstokje in haar pootjes zeker en wij maar zoeken om ook zoiets in ons bezit te krijgen maar dat is verdorie nergens te vinden ! Had ik zoiets in men bezit gehad dan was die wafeltjesbak  van deze morgen in 1-2-3 gefikst maar geen toverstokje dus ...het was zelf bakken ! Alles is weer achter de rug nu ff op adem komen met???????goed geraden !We zijn Vrijdag vandaag geniet ervan we kunnen al wat uitbollen naar het weekend toe !

liefs

 


>> Reageer (8)
11-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 oef !

Oef !!!! ff ademhalen tussendoor met een bakje troost .Al zijn er misschien die zich afvragen "wat vinden ze toch zo goed dat ze er (bijna é) verslaafd aan raken ?" .Inplaats van hier de lofzang af te stekken over wat zij noemen " dat zwart spul " zal ik het zonder woorden in beeld brengen ......


Dat zegt genoeg zeker ? Onderussen is het tot op de bodem leeg dus versterkt  en wel gezind terug aan de slag !

liefs


>> Reageer (14)
10-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- je kan .....

Vandaag zal ik me eens op gevaarlijk terein begeven hopelijk word het niet verkeerd opgevat !Je kan er  tegenwoordig niet naast kijken overal zie of hoor je iets van ongewenste intimiteiten en machtsmisbruik van mannen tegenover  zij het nu hun ondergeshikte of totaal vreemde vrouwen vind zoiets verschrikkelijk .Kan het heel goed begrijpen dat zoiets voor de rest van je leven bijblijft .Zij misbruiken  iets dat een teder en een liefdevol gebaar is tussen 2 mensen en geven het  een afschuwlijke betekenis .Jullie zullen al begrepen hebben  zeker dat ik als ik dat hoor men haren ten berge rijzen !Maar om toch met een possitieve noot af te sluiten ..... wees gerust in eigen huis kan een klein gebaar nog steeds liefdevol overkomen en daar doen wij vrouwen graag aan mee .......


liefs


>> Reageer (10)
09-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9-met.....


Met een knipoog tegen de nieuwe dag gaan we weer vol moed die Dinsdag in , van die kou trekken we ons niets aan ! Een dikke jas en je bottekes en we kunnen er weer tegen ! Geen gezaag over die Winter of kou , we hebben het nog stukken beter dan sommige mensen op deze planeet .Bij de ene weten ze niet wat doen om zich te verwarmen van de kou en op andere  plaatsen weten ze dan niet wat doen om wat af te koelen en wij ..... de gelukzakken zitten er tussenin !In alles is iets goeds te ontdekken zolang je maar de moeite neemt om het te zien !Het leven is dus veel simpeler als je het glas halfvol ziet in plaats van half leeg !

liefs


>> Reageer (9)
08-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- dat ....


Dat is nu eens iets waar ik heel zeker over ben, dat word dagelijks bevestigd door het aantal was dat die wasautomaat  dagelijks te slikken krijgt .Maar we gaan verdraaid de week niet inzetten met een klaaglied hoor , want " een goed begin is de helft van het werk " als je die ouwe spreuk mag geloven ( wat ik dan ook doe ).Ondertussen is het toch en nog voor de ganse dag Maandag dus ...... handen uit de mouwen en aan de slag want " ik ben "

liefs 


>> Reageer (10)
07-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- Zondag

Daar zijn we dan weer terug na een onderbreking op het seniorennet netjes gekleed op zen Zondags .Op zen Zondags gekleed zou zoiets nog bestaan ? Toen we kind waren haden we een 1kleerkast voor de ganse Familie met daarin 2 jurkjes voor ons  in de week en ééntje voor de Zondag en bijzondere gelegenheden .Toen we eindelijk eens dat Zondags kleedje mochten aan trekken   waren we intussen er al uit gegroeid en voelden ons als een garnaal in de pel pfffff !Gelukkig is die tijd voorbij en hebben kinderen ( en wij ook ) een eigen kleerkast vol gestouwd met gemakkelijk zittende kleren waar nog heel weinig rekening word gehouden met Zondag en weekdag.Nu genoeg daarover , tevreden dat het seniorennet er terug is en wens jullie nog een aangename Zondagnamiddag !En die koffie ..........


liefs


>> Reageer (11)
06-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- oesje....


Oesje....de morgen zit er  ondertussen al op en dat krantje zullen we ook maar vergeten !Want na een nacht met weinig slaap en veel gebrul heeft ons Leeuwke vandaag een heel kort lontje en lange tenen ....is uitkijken wat je doet of je krijgt de volle lading ( en dat zijn verdorie geen knuffels zunne !) !Al begrepen zeker ..... het word kort maar toch een fijn Weekend gewenst met

liefs


>> Reageer (11)
05-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- misschien .....

Misschien zou je dit een opvolger kunnen noemen van gisteren alleen is het vandaag wat ernstiger !


Dat zou ons levenmotto moeten zijn " kijk niet naar wat je niet hebt maar wel naar wat je allemaal wel hebt " We hebben als senioren onze bijdrage aan de maatschapij gelevert , nu is aan ons om na een leven van  werken en mee te draaien in die mallemolen van het leven er rustig af te stappen en te genieten van kalmte en rust . Wat nu ook niet willen zeggen dat we eens niet lekker uit de bol mogen gaan .....om het in 4 woorden te zeggen  " Geniet van  het leven ! 

liefs


>> Reageer (10)
04-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- als....

Als ik nu vandaag met een stout of spot plaatje op de proppen kom , zou iemand me dat kwakelijk nemen ook  al zit er misschien toch wat waarheid in ? Na al die feestdagen gevuld met lekker eten en geschenkjes zou het soms kunnen gebeuren dat we zoiets tegen komen ?


Och ......zo'n vaart zal het wel niet lopen zeker ?Maar het moet verdorie niet altijd ernstig zijn , het leven kan al op zich ernstig genoeg zijn en ff de lolbroek ( ? ) uithangen pakt de spanning van de zorgen wat weg ! Nog een prettige dag ( ondanks de regen ) met  veel ...

liefs van uit 't rommelkotje


>> Reageer (12)
03-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- leef .....


Ook al is het zoals vandaag vliegende storm en is het je vashouden aan de takken van de bomen ! Of ook al is het zoals hier in sneltreinvaart dat die tijd verdorie weer voorbij vliegt en zullen we het ( weeral ) eens super kort moeten houden Pfff ! Oja ....als antwoord op die vragen ...met mij alles oké hoor  krakende wagens lopen lang hoor Geniet van je dag wat een weer het ook is ( of nog kan komen ).

liefs


>> Reageer (8)

Foto

Foto

moeder van 6 kinderen & nog  1 zorgenkind (7 dus)
oma van 9 zonnetjes van kleinkinderen  en partners
3 achterkleinkinderen  !


 • Midweeksegroetjes
 • Groetjes
 • lieve groetjes van roosje
 • Een fijne nieuwe week
 • Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK001


  Foto

  Voor de zieken  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM


   De kinderen
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Over mijzelf
  Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
  Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
  Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 76 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  waken over de kinderen en ons leeuwke

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!