Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 17de week van 2024
Foto
Bij steffie

31-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- het ...


Het is zover ... de laatste dag van 2022 ! Wil dan ook van harte men beste wensen voor een super jaar aan jullie doorsturen ! Wat zou dat het nieuwe jaar voor ons in petto hebben ???? Zorgen ??? geluk ?? een wereldoorlog of vrede ???? Dat is iets wat we niet in onze handen hebben ! Ook al staan we voor die grote dingen machteloos ... voor veel kleine dingen hebben we wel in handen zoals ... goed zorgen voor je gezondheid - af en toe wat rusten moet ook kunnen - genieten van je kind - klein en achterkleinkinderen - vooral genieten van de kleine dingen in het leven en dit zijn voor ons senioren de belangrijkste dingen die wij iedereen wensen !


Veel liefs en geniet van die feestdagen !


>> Reageer (6)
30-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- het ..

Het jaar 2022 loopt op zen laatste benen en dit doet me nadenken over  ... de Blogmaatjes ! Hoe de vriendschap en die bezoekjes ook al is het langs het internet  en toch voelt het soms aan  als een lijfelijk bezoekje ! Hoe  een groet of enkele woorden je soms een duwtje in de rug kunnen geven want ...als we eerlijk zoiets kunnen we allen wel eens nodig hebben  ! Dus hou ik heel simpel maar van harte ... Bedankt blogmaatjes voor de vriendschap en ...


Veel liefs van uit 't Rommelkotje 


>> Reageer (11)
29-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- alles...

Alles ziet er somber en grijs uit buiten maar dat eindejaar is in het zicht en dat is een opkikkertje van groot formaat en toch wil ik er eentje bijvoegen ! Met wat geduld staat er na deze feestdagen ons  ook weer dit te wachten ..


Bloemen en zonnige fijne dagen  staan ons na deze Winter te wachten ( we mogen toch even dagdromen  over  wat het jaar 2023 ons ook zal brengen  è ) Maar we staan met beide voetjes op de grond en nemen het het leven en de natuur zoals ze is ( ook al maakt die natuur tegenwoordig onverwachte bokkesprongen )Vandaag nog 2 dagen en .... 2022 zit er dan op en behoort dan ook  tot  ons  verleden  ! 

liefs 


>> Reageer (8)
28-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-een ...

Een ...


 

we zoeken allen op deze tijd van het jaar nog eens wat  extra gezellig te maken ... een dekentje - een kaarsje - brandende lichtje en als toemaatje een kopje warme koffie - thee- chocomelk of wat iedereen   ook maar graag lust om iedereen( en jezelf ) een warm knus gevoel te geven ! Als we eerlijk zijn geeft zoiets in de avonduren je een rustig tevreden gevoel ... geen gejammer dat het jaar er al weer bjna op zit en we weer wat ouder worden  en alles duurder word enzov ... zet zoiets maar mooi aan de kant en geniet van het nu ! Want straks is er dat nieuwe jaar een onbeschreven blad dat slechts dag per dag zal ingevuld worden en het ligt ook gedeelttelijk aan ons om uit iedere dag het beste te halen maar .... zover zijn we nog niet ! Eerst genieten van het jaareinde ... dan kunnen het volle blad van 2022 tevreden afsluiten ! 

liefs


>> Reageer (7)
27-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- een ...

Een ..


.

En zo te zien beloofd het een stralende zonnige dag te worden ... oef dat doet plezier die zon weer even te zien . Ben waarschijnlijk niet de enige die als je in de Winter de zon ziet dan lijkt het plots een stukje warmer en kan die kou je niet meer schelen ... dan is het net of die zon je wenkt en in je oor fluistert van " Nu is hey moment om buiten te komen en te genieten van mijn warmte gevend gezelschap " en dan is het verdraaid moeilijk om daaraan te weerstaan  ... zit er in die vriezer niet nog ergens iets te kort voor de eindejaarsdagen  die we vandaag moeten ophalen ???? Alle uitvluchten  om buiten te wandelen vinden we okè ...  zelfs zonder reden  "Genieten  van deze zonnige dag  " !!!

liefs


>> Reageer (11)
26-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- voila...


Voila ... dat is dan het laatste Kerstplaatje voor dit jaar ! En of jullie goed gemutst zijn vandaag ??? wat een vraag hoe kan het ook anders  zeker goedgemutst na die 2  dagen dat er een glimlach op je gezicht is en  vandaag kunnen we nog lekker  nagenieten ! Stilletjes start de aanloop naar de laatste dag van het jaar ...  hoor al zeggen "Weer een jaar voorbij pfff"  Neen niet zoiets in die aard maar liever ' Een nieuw jaar staat voor onze neus .... met mooiedingen en ...  de minder mooie dingen ( als die komen )zullen we wel zien ! Olaba .... dat is vooruitlopen op de tijd of zit die eindejaars stemming al wat te kriebelen ????Wens jullie noig een heel gezellige dag met veel ... 

liefs


>> Reageer (6)
25-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- wij ...

Wij met zen allen uit 't Rommelkotje ...


 

Veel liefs van ons 


>> Reageer (4)
24-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- eindelijk...

Eindelijk zover.... weinig geklets vandaag alleen di wat uit de grond van men hart komt ..


liefs en geniet van je avond ! 


>> Reageer (7)
23-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- rond ...

Rond deze drukke  tijd van het jaar  denken we  wel eens terug aan de voorbije Kerstdagen ( zal waarschijnlijk niet de enige zijn )Hoe in de loop der jaren  die feestdagen verlopen zijn .... als kind  werd alles veel soberder gevierd je mocht  al gelukkig zijn als er een kerstboom(tje) in huis kwam met brandende lichtjes en het toppunt van geluk was als er daar een klein pakje onderlag voor je !Het tradionele Kerstmenu was steeds gebakken kip met frietjes en dat was het ! Beetje bij beetje werd dat kerstfeest uitgebreider overal Kerstversiering - overal lichtjes -we  haalden onze kookkunsten boven met die kookpotjes  of er werd simpelweg  eten besteld enzov! Zels die vrolijke  Kerstan kreeg een "make over "ook al ziet hij er wat nors uit....


 

En dat was nu de laatste ouwe meekespraat van het jaar sè liefs


>> Reageer (8)
22-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22--we ...

We kijken uit naar die feestdagen maar dit plaatje deed me even stil staan bij  de mensen die die dagen alleen moeten doorbrengen en tevreden zijn als alles weer achter de rug is en het leven weer zen gewone kalme gangetje gaat  ...


Wat er in die dagen door hun hoofd gaat kunnen we wel raden maar soms staan we machteloos om hen een beetje vreugde te brengen in die dagen ! Misschien is het een heel  klein opkikkertje dat we in onze feestvreugde ook e-ven aan hen denken en hun graag zouden willen laten vorlen wat wij voelen op die dagen ! Maar zoiets  doet ons meteen ook beseffen hoe gelukkig wij toch zijn die dagen te kunnen doorbrengen in gezelschap van kind- klein & achterklijnkinderen die even langs komen om je een vrolijk Kerstfeest of Nieuwjaar te wensen ! Hoe je die dagen ook doorbrengt geniet ervan  ! 

liefs


>> Reageer (8)
21-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- is ..


Is nu niet bepaald dat  ook al is een wit winterlandschap wondermooi we  hier een fanatieke fan zijn van dat wintergedoe maar we eerbiedigen de seizoenen !  We hebben in ons leven geleerd of je het nu moeilijk vind of niet " Waar je voor staat moet je door " en dat lukt je  een stuk beter met een glimlach dan met gemoper ! Maar .... laat ons liever denken aan het plus punt inplaats van het min punt  van die 21 december ... we zijn weer een dagje dichter bij het Kerstfeest en daar kijken we allen naar uit ... ondertussen is het menu gekozen - frigo en kasten bijgevuld enzv en nu geduldig ( geduldig ? )afwachten op die dag waar we naar uitkeken ! Maar zover zijn we nog niet dat was even vooruit lopen op de tijkd  ook al is het nog zover niet geniet toch van je dag !

liefs


>> Reageer (10)
20-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- vraag ...

Vraag me af bij het zien van dit ...


Is die Kerstman die legende dat  de kleintjes vol overtuiging geloven dat hij steeds langs de schouw komt voor hen en toont hij trots zijn geheime sleuter  en komt hij dit jaar langs de deur binnen ??? Of .... heb ik het totaal mis met  de hoop  uit het diepste van men hart dat hij de sleutel is die op deze tijd van het jaar alle harten  doet open bloeien en zorgen voor het  einde van oorlogen en vrede brengt  ?????Vragen ... vragen waa wij kleine mensjes en  niemand  onder ons een antwoord op weet of kan geven  en toch.... blijven we koppig voor het laatste duimen ! 

liefs 


>> Reageer (10)
19-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- voila sè..


Voila sè ... we zijn vandaag gestart met de laatste dagen die ons nog scheiden van het Kerstfeest ! Gelukkig heeft die vriezeman zen boeltje gepakt en is die temperatuur al een stukje milder ... die wind en regen zullen we er moeten bij nemen ! Denken jullie bij die dagen ook wel eens terug aan de voorbije jaren hoe druk we het toen hadden ? Hoe  vindingrijk moesten zijn omdat de kinderen niet zouden ontdekken wat er in hun pakje onder de Kerstboom lag !We  wisten dat ze  toch stiekem eens dat pakje zouden betasten of ze niet konden ontdekken wat er in zat ! Druk was het wel maar een verdraaid gezellige drukte ! Nu is alles rustiger wat niet wil zeggen dat we niet zullen genieten van die dagen maar ... de gedachten dwalen wel even  terug naar die  drukke tijd van toen !

liefs


>> Reageer (11)
18-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- Iedere ...

Iedere dag is er eentje dichter bij die Feestdagen ... dat blijven we maar ieder jaar opnieuw herhalen en ieder jaar opnieuw kijken we even ongeduldig en vol verwachting uit naar die dagen ! Dan  kan het niet vlug ggenoeg gaan en vergeten we wel eens dat we soms morren dat die dagen slechts open en toe gaan en in een fluit voorbij zijn ! Och ... geen gepieker vandaag we zijn het laatste gewone( rustige ?) weekend van het jaar en maak er een ...


van ! 

liefs


>> Reageer (10)
17-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- halokkes !!!!

Hallokes ... hier ben ik weer eens Stefke ( of leeuwke )is weeral een tijdje geleden è! Hebben jullie ook genoeg van die vriezeman en dat wit en gladheid buiten ??? ik anders wel want binnen zitten is niet bepaald mijn ding  ! Geef mij maar groen en zon en buiten lopen maar gelukkig komen de feestdagen er nu aan en zal het lekker eten en snoepen worden ( suikervrij pfff ) .De reden  waarvoor ik er vandaag weer eens ben ???? Wel wou graag de bezoekers die bij mama langs komen even bedanken dat ze ook even aan mij denken en niet vergeten  ... dat doet echt plezier ! Daarom ( ook  al is het nog wat vroeg) wil ik jullie een heerlijke Kerstdag en nieuwjaar wensen en ....


dikke knuffel van Leeuwke ! 


>> Reageer (10)
16-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16_ ook ...


Ook al even aan het neuzen in een kookboek wat het Kerstmenu word ...of hou je dez kerst eens simpel zonder veel tralala en dat wil dan zeker niet zeggen dat het je minder zal bevallen  ! Die drukke jaren van alles uitdokteren van " dit of dat eet die of die graag of juist niet graag " zijn voor velen onder ons verleden tijd !Dus houden we het hier eens dit jaar ook  simpel ... het is tenslotte het gezelschap die het belangrijkste is ! Olaba daar is de zon weer ... weet wel dat een sneeuwlandschap wondermooi is om naar te kijken maar geef mij toch maar liever zoals gisteren een koud maar zonnig dagje !Laat niets je tegenhouden om van je dag te genieten en ... het weekend staat voor de deur !!

liefs


>> Reageer (9)
15-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- wat ...

Wat zijn 3 weken in een mensenleven ??? Die dagen  vliegen voorbij en  zonder dat je het beseft zijn die dagen weken geworden en is er niets veranderd en gaat het leven gewoon verder ... ! Maar.... bij een boorling ( zoals hier bij  achterkleinkind  Elay betekenen  3 weken al een groot verschil in hun leven ..


.

De onrust van de geboorte is verdwenen  het gezichtje is rustiger en ronder  geworden en je ziet dat hij  geniet van zijn slaap!Verddraaid wat zijn wij groot of overgrootouders toch trots op onze nakomelingen ! Mischien zit er  toch in dat plaatje( ook al is het heel grof uitgedrukt )  een ietsje van waarheid in .....


liefs


>> Reageer (11)
14-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- we ...

We staan tegenwoordig met onze twee voetjes in de Winterse werkelijkheid en dat winters gedoe schuiven we voor even wat opzij en begroeten lullie daarom  vandaag eens op deze  wat Lentachtige wijze....


We mogen toch eens dagdromen van die Lente die zal volgen  op die kou of niet soms of is dat nog wat te vroeg voor zoiets  ????Vroeg of niet doet altijd plezier aan zoiets te denken !Maar we houden ons toch terug bij het nu ... ook zo een stralend zonnetje bij jullie ( voorlopig toch ) ! Ahaaa ... vandaar komt die Lente gedachten  ronsdwarrelen in men koppeke ... door die stalende zon ! Wel geniet er dan maar van zolang ze er is is ! 

liefs 


>> Reageer (8)
13-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- hebben ...

Hebben jullie ook soms de indruk als je al een tijdje niet meer in de bijzonderste winkelstraat van een stad geweest bent dat alles lijkt veranders te zijn ??? Heb het nu niet over de wekelijkse boodschappen om die kasten wat bij te vullen maar over een lekker gaan shoppen ! Je lievelingswinkel ziet er  plots anders uit alles ligt op een ander plaats ! Sommige winkels staan leeg of hebben totaal andere  digen in huis en dan voel je jezelf wat uitgeschud en het lijkt of de dag op zen kop staat  .Dan maar als troost een koffietje gaan drinken op je gewone plekje en ... je staat voor een gesloten deur Pfff ! Verdraaid alles veranderd zo vlug dat je het bijna  niet meer kan bijbenen ! Gelukkig is er èèn ding die steeds het zelfde blijft ... De Kerstsfeer gelukkig maar ! Wens jullie ook al is het mischien binnen een ...


liefs 


>> Reageer (11)
12-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- goedgemutst?


Of we goedgemuts zijn vandaag ????? We kunnen bijna niets anders we zijn weer van start gegaan met een niuwe week en dat is weer een stap dichter bij het Kersrfeest ! Die vriezeman zeg nu niet bepaald  dat die vol vreugde word okthaald  maaar is nog steeds een stuk beter dan de sneeuwman ! Die kou ???  een dikkere  pul - warme bottekes en een dikke jas zorgen  voor de oplossing  bij het buiten gaan dus waarrom zouden we nie t goedgemutst zijn ondanks alles  ???Wens jullie dan ook een gezellige dag lekker warm binnen met af en toe een lekker warm kopje koffie of thee  !

liefs


>> Reageer (11)
11-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een ...

Een ...


Vandaag besloten om het eens lekker rustig aan te doen ???? dat zal wel aan men hoela zijn  ... daar zal ons Stefke wel voor zorgen en ook al is het een mooie dagdroom vrees dat het een dagdroom zal blijven ! Maar haar gezelschap maakt veel goed  en we maken er dan maar weer een verwendagje voor haar van .. haar favoriete eten - lekker dessertje  dan nog een pateke enzovoort ! Aan haar buikje re zien s' avonds  dan heeft die dag haar steeds goed bevallen en dat is het  die telt !  vVn hieruit geniet  ten volle van je dag met veel...liefs uit t' rommelkotje 


>> Reageer (7)
10-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- oef!

Oef !! ... daar is het Weekend weer al zijn voor wat ons nog rest van het jaar  niet teveel geen gewone Weekends  meer over !Want die twee laatste van het jaar zijn feest weekends en die zullen wel een stukje drukker worden...  die we dan ook al zijn ze drukker met heel veel plezier zullen verwelkomen ! Maar zover zijn we nog niet dus maken er maar een gewoon rustig (?) weekend van! Verdraaid ook al schint de zon de vriezeman is toch op bezoek geweest deze nacht en die ontvangen minder graag dan de kerstman ... ola nu loop ik weer vooruit op de tijd maar "waar de mond van is loopt de tong van over é "dus hou ik het maar bij dit....liefs

...


>> Reageer (9)
09-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- we

We laten eens die vriezekou - sneeuw buiten  voor de deur  staan ( waar ze thuishoren )en starten de dag met een zomers opkikkerje ..


.

Oja  ...de de dag  nog maar gestart ???  wel dat  moet je wel  met een korreltje zout nemen hoor ,want vrees dat het hier ook is zoals bij  vele  senioren slechte slapers  ! Genoeg daarover  want  die 2 mooie dagen van de week staan voor de deur en dat is nog een opkikkertje ( dat zijn er dus al 2 voor vandaag )! Maar over opkikkertjes gesproken er staat er hier  nog eentje naast mij aan de pc vergeet dit niet ...


Je warm kopje koffie of thee( of die ook zal staan dansen ??? vrees van niet  )

liefs


>> Reageer (10)
08-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- we ...

We zijn vandaag Donderdag dus zijn we al dat gewone werkweek ritme weer goed gewoon ... onbijt - koffietje en daarna even dat  ingebeelde boekje doornemen met het tedoenlijstje voor de dag ! Wat stond er bovenaan dat lijste ????   Eerst je blogmaatjes een gezellige dag wensen  en daarom ben ik maar meteen met dat lijste verder gegaan !  !Och iwaarom mogen we als senioor  ook  niet  eens gek doen en  alle trukjes zijn goed om er een vrolijke start van de dag van te maken waarom niet??? waarom  moeten  we  altijd ernstig zijn ???


Denk nu niet  dat er ergens een vijse los zit maar zag dit plaatje en dacht meteen... waarom nu  eens niet gek doen vandaag ?????

liefs


>> Reageer (10)
07-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- wel...

Wel   kom vandaag een ietsje in opstand tegen dat Winterweer - sneeuw en ook regen kortom over alles wat te maken heeft met de Winter! Maar hou het toch braafjes en de beste manier is dan dit...


Een vrolijk zomers bloemetje om julie een gezellige dag te wensen inplaats van een winters plaatje Want ... als we onze neus buiten steken voelen we genoeg wat een tijd van het jaar het is ! Wat nu ook niet wil zeggen dat ik  met  tegenzin uitkijkt naar die rest van de maand integendeel verheug me op wat er zit aan te komen ! Maar dat weer is niet bepaald men ding ( ben waarschijnlijk niet de enige )Voila dat is weer eens van het hart en wens jullie ondanks alles een heel gezellige dag en .... zelfs de Winter met zen sneeus en alles wat er bij hoort   krijgt ons senioren nog  niet klein !!!

liefs


>> Reageer (6)
06-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- vandaag ...

Vandaag blijven we nog even denken aan die Lieve Sint die zoveel kleintjes gelukkig maakt maar ... morgen starten we vol goede moed op de weg naar het volgende Feest dat in het zicht komt  en waar wij als volwassenen evenveel van genieten als  de kinderen  ... het Kerstfeest ! Ook al laat de zon  het afweten in ons hart weten we dat het volgende een vaststaand feit is ....


 

Geniet van je dag en de vele mooie dagen die steeds dichterbij komen !

liefs


>> Reageer (9)
05-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- hopelijk ...

Hopelijk kijken jullie niet  op die o zo mooie witte vlokjes ... mooi en ze geven rust en kalmte bij het zien van een wit tapijt buiten. Ben ook een fan ervan om zoiets te zien maar ... maar ... maar de de moeilijkheden dat zo een sneeuwtapijt met zich mee brengt  zijn zeker niet te onderschatten ! Dat was even doemdenken ... we halen  nu ons optimisme terug  boven en hopen dat die  1ste  sneeuwvlokjes zonder brokken maken  verloopt  voor iedereen ! Wat ook het weer is of zal worden bij iedereen en  vergeet  vooral dit  niet.... 


liefs


>> Reageer (9)
04-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- een ...

Een ...


En een verdraaid frisse morgen maar dat moeten we er maar bij nemen en aanvaarden ... de Winter is er  !  Maar zelfs in de Winter zijn er altijd lichtpuntjes die er een mooie dag van kunnen maken ! Het is hier weer eens op zen Zondags ... druk en hier  superkort maar toch  wens ik julle een gezellige en rustige Zondag van hier uit het rommelkotje met veem .... 

liefs


>> Reageer (10)
03-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- oef !

Oef ... wat later dan andere dagen maar kan gebeuren è ! Niet dat ik de Weekendmood al uitbuit tot op het gaatje hoor  Maar kreeg  bezoek van kleinzoon en partner  met hun  kleine bubbeltje Elay ! Als je  als overgrootmoeder zoiets ziet  geniet je er met volle teugen van en vergeet je al de rest maar toch nu nog vlug dit ....


 

liefs


>> Reageer (7)
02-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- zag ...

Zag onlangs dit ...


En dit zette me aan het nadenken ...  Is dit plaatjes gemaakt door iemand die bitter is  over de hedendaagse  manier van leven ??? Of  is  het bedoeld  als een soort humor en spot op onze samenleving  en  gewoontes van tegen woordig ??? Zal het maar bij het laatste houden maar toch soms kan humor een bitter nasmaakje geven dat je jezelf vragen stelt ... zijn we werkelijk zo geworden   dat we het bijzonderste in het leven wat vergeten ?????  Wel  mijn antwoord daar op is ... eender in welke tijden we leven we zijn mens  met onze voor en nadelen maar we blijven  mensen ! Genoeg gepiekert ... wens jullie nog een heel gezellige dag en morgen is het  ... WEEKEND !!!

liefs


>> Reageer (9)
01-12-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1) vaarwel ....


Is nu niet bepaald dat we staan te trappelen van ongeduld  tot die snaauwman langs komt maar die  Sint - de Kersrman en die sneeuwman zijn onafsheidelijk verbonszn met de laatste maand van het jaar en we kunnen er zeker van  zijn hoe of waar we kijken we wel een van die drie zullen zien ! En toch ook al was deze morgen die temperatuur dicht bij het nulpunt is er nu ... stralende zon en dat geeft een mens een goed  gevoel ! Die feestdagen zijn op komst en het vooruitzicht van gezelschap iedereen eens lekker verwenne ( je zelf inbegrepen )  wat kunnen we nog meer wensen ! Een mens zit al te dromen van die dagen maar zover zijn we nog niet ... wens jullie voor vandaag dan ook een gezellige dag en haal uit die dag wat je kan ! 

liefs 


>> Reageer (7)
30-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- de ...

De laatste dag van November en als je buiten kijkt ziet er als een rustige grijze  dag  uit - geen zon -geen - stormwind - geen regen kortom een kalme rustige dag waar we kunnen van genieten ! Rustig lang onbijtje dan rustig alles weer terug op zen gewone plaatsje zetten dan  even rustig op adem komen  met een koffietje ( of thee )tot je op je dooie gemak in de potjes mag roeren ! Heerlijk toch dat rustig  senioor zijn ! Oei heb ik het hier over rustig in de potjes roeren ??? Wel hier verllopt dat potjes roeren toch wat anders want ...


 

Os Stefke in haar ferarie   is steeds de toekijkende kok of alles goed verloopt en het kan nooit vlug genoeg gaan ! Als ik dan eindelijk ide borden op tafel zet gaat ze vlug naar haar plaatje aan tafel rechstaande te wachten tot ik haar Ferarie bijschuif dat ons juffrouwke kan zitten en als haat bord niet vlug genoeg gevuld is vliegen de vork- lepels en zelfs de borden in de grond ! Waar had ik het daarnet over ???  oja over  rustig als senioor  !

Nog een rustige dag gewenst met veel liefs


>> Reageer (6)
29-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- toen ?...

Toen ik deze morgen buiten keek en die grijze mist zag dacht terug aan die mooie  zomerdagen en   kwam er een liedje een  ouwertje van vele jaren terug bij me op en dat ging ongeveer  zo .... " Dit waren nog eens dagen vrienden - we dachten dat ze nooit zouden eindigen - en blijven voor altijd en een dag " Maar de rest van de tekst is verwaagt  net zoals dat zomerweer we missen het wel  ! Maar de werkelijkheid nam het dan over van dat achterom kijken  en hou meer van het volgende ...


 

Wat alles in het leven en  het weer ook is we maken er steeds het beste van zonder heimweer naar wat niet is of niet meer is ( toch voor een tijdje )! Wens jullie nog een gezellige dag met veel 

liefs 


>> Reageer (8)
28-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- oef !


Oef .... daar zijn we weer  even een koffiestop houden op die klusjes maandag is wel geen Zondag vandaag maar het moet  ook maar  eens kunnen sè ! Dat is een van de pluspuntjes van senioor te zijn ..niemand die staat te trappelen tot alles weer netjes op zen plaats staat  zoals vroeger toen we met 9 in huis waren ( ook al mis je dat soms wel eens die drukte ) Ook bij jullie geen zon en wel  mist ?zullen we toch nog de zon zien vandaag ?We zullen wel zien wat we zien en nu ... tijd om een vervolg te breien aan die klusjes Maandag ...maar eerst nog aan iedereen een heel gezellige dag wensen hoe het weer ook uitdraat ... is het niet buiten dan blijven we lekker warm binnen ! 

liefs


>> Reageer (6)
27-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- we ...

We nemen vandaag in schoonheid afscheid van de voorbije week met de kroon op ieder week zoals  iedere Zondag ! Een dag waar alles mag wat we in de week niet kunne ( of beter wat we denken dat we dat niet kunnen doen op een gewone dag ) Bijvoorbeeld eens jezelf verwennen met een lekker gebakje of lui in de zetel hangen voor tv  of die was &  strijk laten liggen tot morgen alles mag en kan op een Zondag !Ook al is het hier zoals iedere Zondag druk wens jullie toch een gezellige  ...


pannekoekje  en een kopje kpffie gaat ook goed binnen op Zondag !!!

liefs


>> Reageer (8)
26-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- na ...

Wil jullie toch eerst bedanken voor de vriendelijke en ondersteunende woorden  dat doet plezier te horen dat niet iedereen er  mee eens is met  wat ik dan te horen kreeg ! Dus dat minder mooi moment  en al die gelijkaardige minder mooie momenten in het leven duwen we in een hoekje en kijken uit naar de mooie momenten die  nog op ons staan te wachten !  En nu kijken we terug naar het nu ...We zijn Weekend en de zorgen zetten we wat aan de kant en genieten  van de die dag ( ook al is de zon nog ver te zoeken ) we kijken naar het pluspuntje van die dag en dat  is  (is voorlopig) geen regen ! Wens jullie dan ook een heel mooi Wekend en geniet van ieder moment die is en nog zal komen !


 

liefs 


>> Reageer (8)
25-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- soms...

Soms als je een foto ziet komen er beelden terug van vroeger over bepaalde dingen die je niet vergeet ! Dan ga je terug in de tijd en beleef je alles weer  opnieuw ... Toen ons Stefke kleiner was dan ging ik wel eens wandelen dicht nij huis en een koffietje drinken hoorde dan daar ook bij . Tot op bepaalde dag toen we koffiedronken ons Leeuwke agresief werd en aan men haar trok  dat kwam nog voor  en tilde daar niet zwaar aan !  Maar ... het was het komentaar  van de mensen in de zaal die hard aan kwam" hoe is dat mogelijk - ik zou zou zoiets niet toelaten  niet mij zou zoiets niet  gebeuren " en nog meer van die dingen luid genoeg dat je het hoort maar niet tegen je persoonlijk  Wat moet je dan doen ??? uitleg geven over het waarom ?? of doodgewoon recht  staan en vertrekken ??? en dat heb ik dan  ook gedaan en nooit meer daar binnen geweest  ! Dat alles kwam terug boven bij het bekijken van dit ....


Hoe gelukkig ze ook kan zijn en nieuwsgierig rondkijkt naar de kerstversiering ondanks alles   en dat maakt veel goed  ze is en blijft je dochter  ondanks alles ! ( dat moest nu even van de tong want  steeds zwijgen  is ook niet de oplossing  ) 

liefs 


>> Reageer (10)
24-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- een ..

Een ...


En of het een goede en mooie morgen is ??? dan moeten we maar even naar buiten kijken en zien een stralende  zon ( hier toch ) ! Of het zo zal blijven ... zullen wel zien maar zoals steeds we zijn en blijven een opyimist !Denk dat ze daarboven ons aan het verwennen zijn wat het weer betreft  dat we als dat weertje eindelijk in zen gewone Winter ritme zal zijn we  zullen bibberen  in onze kleren  ! Olaba ... dat is doemdenken en dat is totaal  niet men ding , zal het houden bij dit ...

Geniet van die prachtige dag ...              liefs


>> Reageer (6)
23-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 hebben ...

Hebben jullie als senioren ook  soms de indruk dat er zoveel veranderd dat we het soms niet kunnen bijhouden ??? Ja het word weer ouwe meekespraat vandaag maar zoiets moet ook een kunnen è !Heb het nu maar simpel over namen .. voor onze kleinkinderen zijn we memè & pepè of oma & opa  en dat was een vaste traditie ! Maar voor de achterkleinkinderen krijgt hun oma tegenwoordig een andere naam ( meestal door de oma zelf gekozen  omdat memè of oma te ouwerwets klinkt ) en dat gaat van " moetje - omi "enzovoort  ! De namen van de grootouders of overgrootouders veranderen en een traditie valt in het water !  Maar toch zoals hier onze dochter Claude zie "  het Moetje "   apetrost op haar kleinzoontje  Elay die slechts enkele uren oud was ....


Dan vraag is me toch af ... is de wereld zoveel veranderd ??????? De manier van aanpak of namen  zijn  veranderd maar ....echte gevoelens blijven steeds dezelfde !Nog een gezellige dag gewenst !

liefs


>> Reageer (9)
22-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-eerst...

Eerst een...


.

Dat stevig  ontbijt is al lang achter de rug en de dag kon niet beter beginnen zoals hier met het goede nieuws van een van de kleinzonen die opbelde om vlug te vertellen dat onze Clan terug wat groter geworden is met de geboorte van zijn  flinke  gezonde zoon  ! Dat t is nu eens heerlijk goed nieuws iom  te horen  in de morgen en je dag mee te starten ... mijn dag kan alvast niet meer stuk ! kan je verezkeren dat we hier op hete kolen zitten om dat kleine bubbeltje voor de eerste keer te zien ! Zal het daarom nu hier bij laten alleen nog dit ... ook al lijken we meer en meer in de Winter terecht te komen ( daarom die vele sneeuwballen op de blog om het gewoon te worden ) ... geniet van je dag ( zal ik zeker ook doen )

liefs


>> Reageer (7)
21-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een..

Een ...


Dat Weekend is weer  achter de rug en we zijn een nieuwe week gestart of het nu  een klusjesmaandag is of niet we starten deze nie week vol goede moed en blijgezind ! Afvragen wat die ons zal brengen doen we niet  we hebben in ons leven wel geleerd dat de toekomst niet te voorspellen is dus ...  we zullen zien  !  Min moeder zei altijd ... " kind als gewone mensjes moet je steeds gereed zijn voor het ergste maar toch steeds het beste hopen " Of dit nu doemdenken is of het tegendeel ??? Ik persoonlijk zie zoiets als een grote optimist die klaar staat om moeilijkheden op te lossen ( als ze er zijn) maar toch gelooft in de mooie kant van het leven ! Maar nu genoeg getokkeld alleen nog dit ... Geniet van je dag ! 

liefs


>> Reageer (9)
20-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- een ...

Een ...


En zoals steeds  een heel gezellige Zondag ( en dat drukke nemen we er dan maar al te graag bij )Dus zoals iedere Zondag houden we hier dan ook eens weer superkort maar nog dit  ... geniet ten volle van je Zondag ( zal ik ook doen )

liefs


>> Reageer (7)
19-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- een...

Een dansje doen in de living  op de tonen  van  meeslepende   vrolijke muziek ... waarom ook niet ??? we zijn Weekend en alles mag en kan op die 2 dagen ! We zijn  in een vrolijke weekendbui (ook al laat de zon het afweten )   maar we houden het  hier toch wat kalmer  Morren  over  het gebrek aan zon doen we zeker niet ... we hadden een zonnige herfst ! Oja ... over weekend gesproken wens  jullie allen een...


En een Gezellige Zaterdag !                                 liefs


>> Reageer (6)
18-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- hebben ...

Hebben jullie er al aan gedacht   ????We zijn ...


Verdraaid wat een domme vraag ... iedere vrijdagmorgen is een van onze eerste gedachten ... ' ahaa morgen weer weekend "Ook al zeggen ze steeds dat het voor  ons senioren iedere dag Weekend is... het lijkt mischien zo maar het voelt toch anders aan ! We kijken  evenveel naar dat Weekend uit net zoals  in de vroegere drukke dagen zoiets leer je niet af ( Of zijn wij  simpelweg gewoontebeestjes )Zelfs die Vrijdag voelt al een ietsje aan als een voorsmaakje van wat morgen komt ! Ook al moerten we het niet meer doen voor een mooi zonnig Weekend we blijven die 2 dagen in ere houden ! 

liefs


>> Reageer (8)
17-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- daar...

Daar hebben we eindelijk ons gewone stormachtige Oktoberweertje! Helaba ....denk nu niet dat er een vijse los zit omdat ik  spreek over Oktober nu we halfweg November zijn hoor ! Maar je zou je toch vragen beginnen stellen ... is er echt iets mis met de natuur ? zijn de seizoenen zich aan het verleggen ? komen  die warme temperaturen naar hier overgewaaid ? of is het simpelweg momenteel  het weer  die grillige  buien  heeft en wat is dan de oorzaak ????? Vragen - vragen en nog een vragen  waar wij gewone mensjes geen antwoord op weten of kunnen geven ! ! Wat het ook is of word ... we vergeten zeker niet de mooie kant van het leven en daatom  ondanks het stormweer  ...


Ook al is het veilig binnen ! liefs


>> Reageer (7)
16-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- toen ...

Toen ik deze morgen de pc opende dacht ik aan vriendschap en  de blog maar ook aan vroeger aan onze ouders en grootouders  hoe triest het was in hun tijd als senioor te leven .... ze werden dan bespempeld als oud- versleten en afgedaan ! Maar was dat werkelijk zo ??????Als we dieper graven in ons verleden ... dan komen de beelden terug van onze ouders s' avonds die als het mooi weer was  hun stoel buiten op straat zetten en een lekker babbeltje sloegen met de buren en de ganse straat ! Hoe als het kouder werd  de buurvrouw even langs kwam tussen die huishoudklusjes door voor een  warm koffietje en babbeltje - als er iemand in de staat in problemen zat ....dan staken de buren een ha ndje toe enzovoort ! Neen dus ....onze ouders en grootouders hebben niets gemist .... het waren andere tijden en andere manieren  om hun vriendschap te tonen dat is alles !Vriendschap is en blijft ...Vriendschap 



liefs 


>> Reageer (7)
15-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- wel...

Wel we  houden ons vandaag hier eens niet aan het tradionele "goede morgen "of "fijne dag gewenst " maar op de manier die de achterkleinkinderen ons geleerd hebben tijdens de Coronaplaag toen knuffelen niet mocht een "Vuistje" zoals ze het ook noemden of een  vrolijke ...


 

Vrolijk is het zeker na enkele grijze dagen hier aan de kust hebben we eindelijk ook zon ( of het lang zal duren is een andere vraag  ) maar wat we krijgen daar  moeten we van genieten ook al kan het gezegde " een blek voor een lek "( eerst zon dan regen ) straks hier ook  meschien weer van toepassing zijn ! Maar we zijn optimist en blijven het het dus .... geniet van je dag ! 

liefs


>> Reageer (7)
14-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- niet ...

Niet bepaald een heerlijke temperatuur maar toch...


We zijn een nieuwe week gestart als we wakker werden en hoe die zal verlopen is steeds een raadsel want iedere dag is een  soort van puzel waarvan de stukjes in de loop van de dag in elkaar  moeten passen ! Soms lukt het ons zonder problemen en kunnen we s' avonds tevreden kijken naar dat volmaakte werkstukje van de dag! Maar soms loopt dat puzelen minder vlot en moeten we onze fantasie boven halen om het  werkstukje van de dag af te werken ! Wat zegt  zoiets ons ?? Ieder stukje is  het " nu " die bijgezet word geniet  daarvan en ....  kan je   vanavond  tevreden terugkijken  naar een mooie dagpuzel !   

liefs


>> Reageer (7)
13-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- als...

Als de tijd dringt en je wil toch nog hier iets krabbelen dan heb je geen andere opkossing dan een plaatje te zetten  dat in een drietal woorden alles zegt wat je iedereen van harte wilde toewensen op deze mooie zonnige Zondag ....


 


>> Reageer (11)
12-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- die ...

Die coronatijd waar we dit of dat niet konden en mochten  doen ligt reeds een tijdje achter ons ( hopelik blijft het zo )Maar toch denken we wel eens terug aan die tijd en dan is er èèn ding die steeds bij me opkomt ..



 

Nu alles weer kan en mag  moeten we  niet alles aanvaarden als een normaal  simpel ritme maar dubbel genieten van wat we toen niet  mochten of konden  en nu terug  wel ! Geniet van de zon en deze mooie dag ! 

liefs


>> Reageer (7)
11-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-mijn...



Mijn vader was heel trots op zen " medailles " !Maar toch vraag ik me af .... heeft dat die 4 jaren vol ellende en de duizende doden - de 4 jaren in de loopgraven doen vergeten ???? denk het niet want nooit werd daar over gesproken ! Heeft mijn moeder met een klein kind   die meehielp in een  veldhospitaal dicht bij de loopgraven alle ellende die ze had gezien vergeten ???? denk het niet !!! Gelukkig toen alles achter de rug was konden ze eindelijk leven en hun gezin op opbouwen tot ..... zovele jaren later de ellende opnieuw begon en deze keer was het hun zoon die  als soldaat in een kamp terecht kwam  en was het terug bang afwachten of alles terug goed zou komen ! Al die doden - al die ellende omdat er 1 of enkele  machtige mannen probeerden andere landen te bemachtigen omdat ze zich onaantasbaar voelden en anderen volkeren onder hun macht willen  krijgen om zich een een held ? een redder ?  of machtig man ?  te voelen ?!!! Waar heb ik dat onlangs nog  weer  zoiets  gezien en gehoord ???????? 

liefs


>> Reageer (5)
10-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- ook ...

Ook al  gaat mijn voorkeur uit naar een hond want ben nu niet bepaald een kattemadam toch vandaag een goede morgen wensen met dit ...


 

En daar is de zon terug we worden weer verwent want het  belooft  (hopelijk toch )een mooie dag te worden !Maar hier moeten we het wat kort houden want er staat wat anders  op het " te doen lijstje " voor vandaag ... kan gebeuren è ! Geniet van je  dag !

liefs


>> Reageer (8)
09-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een...

Een...


En   zoals hier begint de dag steeds met een grote kop koffie en onbijt zolang je dat koffietje  niet binnen hebt is de dag nog niet gestart. ! Je zit aan de pc en dat koffietje staat bij je - je bent aan die huishoudkusjes bezig en je stopt even voor ... een koffietje en zo gaat het de ganse dag door ! Sommigen noemen zoiets een verslaving is het zoiets ??? Wel dan zou ik daarop antwoorden ... neen dat is simpelweg een duwtje in de rug om terug op adem te komen en met volle moed terug aan de slag te gaan !( ben waarschijnlijk niet de enige die er zo over denkt ) Nu genoeg daarover Wens jullie een gezellige dag  ! ( geniet van je  koffietje wantdie vele  kleine  pleziertje maken  er een mooie dag van !!!)

liefs


>> Reageer (6)
08-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een ...



Kunnen we niet meer genieten van een stralende zon en warme temperaturen ... wel dan gaan we mee met de seizoenen en genieten we van die natuur in zen herfsttooi ! Dit jaar heeft het lang geduurd voor we die bruine bladeren zagen aan de bomen en als we eerlijk dat is steeds een prachtig zicht ! Ook al weten we dat zoiets niet lang duurt en de winter stilletjesaan om het hoekje komt kijken ! Maar wij als senioren kijken niet te ver meer vooruit en proberen van ieder moment van het nu  te genieten ! Er is in alles iets goeds en moois te vinden ( zoals nu nog geen regen)het ligt aan ons om het te willen zien !

liefs


>> Reageer (7)
07-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 - voila sè ..

Voila sè we zijn weer een nieuwe week gestart ,ook al is de dag gestart met een stevig kopje (s) koffie als je buiten kijkt ziet het er geen weer uit om  met een Big Smile "een gat in de lucht te springen van  geestdrift om aan die klusjes Maandag te starten ! Overkomt het jullie ook wel eens zoiets ??? Wel dan haal  ik  vlug een opkikkertje bij de hand zoals bij voorneeld  dit  ....


Als je zoets ziet ...die 2 achterkleinkindjes   grote zus Lize en haar klein broertje Leon smelt je hart en vind je het meteen een stalende  vrolijke dag ! 

liefs


>> Reageer (10)
06-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- hou..

Hou enorm van de Zondag maar het is steeds een verdraaid drukke dag hier ! Je hoort me al afkomen zeker dat het weer  voor nu een mini krabbeltje zal worden   ? Maar kon het toch niet nalaten om in sneltreinvaart iedereen een ...


te wensen ! 

liefs


>> Reageer (7)
05-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- die ...

Die dikke pullekes mogen we stilletjesaan uit  hun zomerslaap  wakker schudden en uit de kast halen ! Niet bepaald een prettig vooruitzicht maar zijn toch dik tevreden met al dat mooi weer dat we gekregen hebben dit jaar dus ... waarom zouden we nu erover dat frisser  pruttelen ! ( Al is er toch iets die vandaag wat tegenprutteld namelijk  ... de blog  Pffff ) Over iets anders we zijn Weekend ( en voorlopig zonder regen )dus wens ik jullie allen een heel ...


Geniet ervan! liefs! 


>> Reageer (7)
04-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- we ... ...

We staan al weer met het  Weekend voor onze neus  en dat vertelt veel hoe we ons voelen ! Iedere week opnieuw heeft dat Weekend ons een zalig gevoel , de tijd van de drukte gedurende die 2 dagen ligt achter ons en wat nu die  dagen ons brengen is wat wij er zelf  van willen  maken ! Kalmte en rust - een herfstwandeling - jezelf een verwennen - alles kan en mag op die dagen ! Wat nu ook niet wil zeggen dat zoiets niet kan op op andere dagen maar we zijn nog altijd een soort van gewoonte mensjes en denken nog steeds dat dat de gewone dagen " druk - druk " moeten zijn en toch we zijn vandaag ....


Maak er JOU dag van dat kan en  mag op die dag ook hoor !

liefs


>> Reageer (8)
03-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- na ...



Na 2 dagen wat stil te staan en veel achterom te kijken s het tijd om weer  in het treintje van iedere dag te stappen en vooruit te kijken ! Het mooie  zonnige Lenteweer is spijtig genoeg verleden tijd  w staan terug met beide voetjes in de Herfst ! Niets kan blijven duren maar als we eerlijk zijn .. we hebben verdraaid echt genoten van dat weertje ! Maar dat wil niet zeggen dat  wat het weer ook is of word we er toch  niet een gerzellige dag van kunnen maken ! Hopelijk denken jullie er ook zo over ! 

liefs


>> Reageer (8)
02-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- vandaag ...

Vandaag zijn we ...


En zoals steeds op die dagen  staan we even stil  en kijken we terug in het verleden ! Ook al denken we dagelijks aan hen waar we met pijn in het hart afscheid hebben moeten nemen  die dag is steeds een moeilijke dag  voor digenen die achterbijven !

liefs


>> Reageer (6)
01-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- die ...



Die 1 en 2 November zijn voor velen onder ons moeilijke dagen ... dus wens ik jullie heel veel sterkte en denk aan de mooie momenten van onze dierbaren die ons ontvallen zijn !

liefs


>> Reageer (7)
31-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- we...

We nemen in schoonheid afscheid van een maand die we niet zo vlug zullen vergeten , een maad zoals we die nog nooit in ons leven hebben meegemaakt ! Een maand vol zonnesh!in en  temperaturen die zelfs meer doen denken aan een mooie zachte Lente dan van de Herfst Nu we die maand in de bloemetjes gezet hebben ( ook al is het klusjesmaandag) kijken we benieuwd uit wat de volgende maand ons zal brengen ...zorgen - geen zorgen maar wat het ook zal zijn we zullen zoals steeds er het beste van maken !Voor nu nog een vriendelijke groet en wens jullie een ...


liefs


>> Reageer (6)
30-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- die ...

Die maand loopt stilletjesaan op zen laatste benen  en meteen ook halloween ; wil de fans ervan een gelukkig ( of grizelig)halloween wensen ! Gun diegene die daarvan houden van harte hun pleziertje ! Genoeg daarover ... Zondag - stralende zon  en een dag om jezelf ( en je omgeving )eens lekker te verwennen wat kunnen we nog meer wensen dus geniet van je dag !


liefs


>> Reageer (6)
29-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- het ....

Het is zover ... het laatste weekend van Oktober ,een weekend waar de kinderen ( en ook wel sommige volwassenen ) naar uit keken hun halloweenweekend ! Omdat ik nu niet bepaald een fan ben van dat gedoe wil niet zeggen dat ik de fans van halloween geen gezellig ( griezelig ?)verkleedpartijtje toewens hoor geniet ervan ! Maar hier houden we het wat kalmer en zullen genieten van die heerlijke temperatuur en van de zon ( als ze er is want voorlopig is alles nog grijs ) Hoe of wat je ook beslist hoe het weekend voor jou zal verlopen ....


Geniet er van ! 

liefs 


>> Reageer (7)
28-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- toch..

Toch maar even een geheugensteuntje gezet....n!et omdat  ik denk dat we ze niet allemaal meer op een rijtje hebben hoor maar simpelweg je zou verdraaid bijna vergeten met die temperatuur dat we in de ...


zijn ! Het lijkt of  die seizoenen totaal op hun kop staan , al is het nu een bonus en kan die verwarming wat lager gedraaid worden ( en nog goed voor onze portemonè ook ) Nu alleen nog hopen dat die weersvoorspellingen ook werkelijkheid worden met  al die pluspuntjes gaan we dan ook  morgen vrolijk  het weekend in ! Maar voor deze dag ???? wel dan wens ik jullie een voorsmaakje van het Weekend ...geniet van je dag ! 

liefs


>> Reageer (7)
27-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27-en ..

En daar is de zon ... als de dag zo start dan hebben we veel kans dat we nog een extra warm Lentedagje krijgen in de laatste dagen van Oktober !  Als je zoiets enkele jare terug moeten uitspreken dan hadden ze zeker gedacht dat je ergens een vijsje los had in dat koppeke !En toch zijn er heel veel dingen die niet zijn wat ze lijken te zijn ! Neem nu even bv het weer ... waarom zou een regendag  voor jou persoonlijk een slechte dag moeten worden ? Volledig mee eens buiten lopen en kletsnat  van de regen is niet prettig maar daarom is  die ganse dag nog geen slechte dag ! Ben niet bepaald een fan van halloween ( ook al heb ik even de gekke trend gevolgd op de blog )Het moet niet altijd griezelig zijn je  kan er ook  met wat fantasie  een....


of dagen van maken alles is zoals je het zelf bekijkt in het leven ! 

liefs


>> Reageer (7)
26-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- we ..

We zijn vandaag ...


Als ik dat plaatje bekijk met die laptop vraag ik me toch af ... ben ik een ouwerwets ding dat ik me nog steeds het beste voel aan een huis computer en die verkies boven een laptop ???? Ook al ben ik niet blind voor de voordelen die een laptop meebrengt ... je kan zowel op je terras of rustig in je zetel  mee zitten  of meenemen als je weg moet !s je getokkel afgelopen dan berg je die in een kast en alles is terug tip- top in orde in huis ! Ondanks al die voordelen geef mij maar men hoekje in de living waar men peeceeke dag en nacht blijft staan  volledig startklaar ! Ben ik dan een ouwerwets ding ??? wel dan is het maar zo!Fjne dag nog maar die zon is voorlopig nog zoek maar zoals altijd ... wat niet is -kan... enzv !

liefs


>> Reageer (5)
25-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- we ...

We kunnen weer genieten vandaag van een zalige temperatuur die we voor eind Oktober zelfs niet durfden van dromen ! Maar we zijn niet alleen die daarvan genieten ... bloemen die normaal in het voorjaar bloeien tone, al hun bloemen zoals deze Camelia. die reeds in bloei staat .


Die soort Camelia is een vroegbloeier en normaal staan de bloemen eind Januari in volle bloei en geven je steeds hoop dat er een eind komt aan de Winter ! Door die temperatuur is het een  heel stuk vroeger  en is het nu een soort af scheid jammer genoeg  van de mooie dagen !Maar voorlopig nog mooi weer dus word het genieten van iedere dag en wat er daarna komt ... zullen we wel dan zien ! 

liefs


>> Reageer (8)
24-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- na ...

Na die  eerste Oktober onweersbui  van Gisterenavond blijven we optimist wat het weer betreft en  starten  we vanndaag met dit ...


 

We laten even dat Halloween gedoe voor wat het is en houden ons hier aan dit fleurige opkikkertje ( al hou ik toch liever men kkoffiekopje voor koffie dan voor bloemetjes in te zetten )Was wel even schrikken met die donder en bliksem hopelijk hebben jullie ook geen schade ! Mar vooruit met de geit ( weer zo'n dier onvriendelijk gezegde pff) die nieuwe week is gestart en hopelijk heeft de weervoorspelling het bij het rechte eind en mogen we nog zalige temperaturen verwachten deze week ! Een buitje tussendoor nemen we er dan maar bij ! Wat het ook word of is geniet van je dag ! 

liefs


>> Reageer (7)
23-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 na.

Na een avondje zonder blog ( Pfff) zijn we hier terug !Binnen enkele dagen Halloween en dit zette me aan het denken … heb nog nooit in men leven aan die grkke boel mee gedaan ! Toen ik kind was… was er hier nog geen sprake van Halloween! Later was er een drukke tijd in huis met een verkleedpartij voor de kinderen maar dat was Carnaval ! Wel … dan moet het nu maar de eerste keer zijn eens lekker gek doen moet kunnen eender welke leeftijd !Heb het toch niet te bont gemaakt en dat gek doen heeft zich beperkt voor enkele dagen ( gelukkig maar ) juist tot in het rommelkotje !Na die ( tijdelijke )gekte wens ik jullie nog een  heel gezellige ...


liefs


>> Reageer (9)
22-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- wat ...

Wat vroeger dan anders want straks word dat peeceeke in ze blootje gezet voor een een grondige kuisbeurt maar  ben er straks  weer terug !Zo iets moet  ook wel eens gebeuren è !   Maar wens jullie toch nog eerst een ...


liefs


>> Reageer (7)
21-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-we...


Voila sè we beginnen vandaag eens met wat normaal steeds het einde van een krabbeltje is of vogens de regeltjes zou moeten zijn ! Omdat we senioren zijn wil niet zeggen wat we niet nog eens graag tegen de stroming in gaaan  al houden we he t meestal braafjes en zetten de wereld of onze omgeving  niet meer op zen kop! Als we in een gekke bui zijn waarom zouden we zoiets moeten verbergen achter een ernstig gezicht ?Verdraaid ... genoeg daarover het Weekend staat voor de deur - ze beloven ons terug zon wat willen we nog meer dan genieten van alles wat maar kan ( dat is dan een van de grote  pluspunten van senioor te zijn alles mag en kan waneer wij het zelf   willen  )

liefs 


>> Reageer (7)
20-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- wel ...

Wel het is zover hier toch ... regen!  Geen vrolijke dansende was buiten aan die wasdraden we hebben dus maar die droogautomaat aan het werk gezet en tegen de middag zit alles weer netjes in de kast  We roeien met de rizmen die we hebben   !Doet me terug denken aan de kindertijd toen  die was echt een karwei was  die niet in zoals nu  in 1-2-3 terug in de kast ligt maar iets dat enkele dagen kon duren! Die witte was eerst laten koken en daarna  stuk voor stuk op een plank met de borstel afschuren daarna stuk per stuk spoelen en met de hand  uitwringen daarna de beurt aan het gekleurde wasgoed !( veel mee geholpen als kind en tiener  dat was verdraaid geen lolletje )  Dat drogen was s' zomers geen probleem maar in de Winter was dat andere koek alles moest binnen drogen... zie je die was al hangen in je keuken ????  Pfff  Dat was pas " roeien met de riemen die ze hadden ! Als je dit zou vertellen aan de jonlui van tegenwoordig zouden ze  echt denken dat er bij ons een vijsje los zit !Nog een ..


gewenst ( ondanks die regen ) liefs


>> Reageer (9)
19-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- een ..

Een ...


En" een goede start  is alles  reeds voor de helft gewonnen "was wat mijn moeder me  sreeds vertelde  als ik voor iets tegenstribbelde ! Zij kon het weten want het mens   had een zwaar leven achter de rug...2 oorlogen mee gemaakt - 3kinderen verloren en toch klaagde ze nooit en  liep ze tot haar laatste dag opgewekt  rond ! Soms vraag ik me af ...zouden wij  nog zoiets aan kunnen of zijn wij  mischien ondertussen  watjes geworden ???? Voila... we zitten weer aan het piekeren over het verleden tewijl buiten een stralende zon schijnt dus... geen gepieker meer en genieten van het nu ! Wat er nog zou kunnen komen  zullen we dan wel zien als het zover is ! Weet  zeker dat als het  nog  kon ze me  zeker  deze raad zou gegeven hebben !   

liefs


>> Reageer (7)
18-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- amaai ...

Amaai - amaaai we kunnen er niet over zwijgen , iedere morgen opnieuw zijn we verbaasd over die zachte temperatuur en die zonnige en ..


We zijn echt verwend mat het mooie weer betreft ! Voelen jullie ook die kriebels om buiten te genieten van het de dag ???? Een koffietje op een terrasje in Oktober is dat mogelijk  ?  Nu we deze kans krijgen  moeten we ze met beide handen aan nemen en ervan genieten want .... de winter zal nog lang genoeg zijn ! 

liefs


>> Reageer (8)
17-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- maar


Maar hier hoor je toch geen gezaag over het weer hoor ! We moeten niet altijd de mindere kant van iets  bekijken  zonder de pluskanr ervan te vergeten   ...  voor nu  regen en ja wat dan ????het is een heerlijke temperatuur  waar we slechts kunnen van dromen halfweg Oktober !We  zetten die nieuwe week  ( gesteund door ons kopje koffie ) vol goede moed en vrolijk in ondanks die regen( en die klusjesdag )! Wens jullie allen een heel gezellige dag en laat die regen voor wat hij is en geniet van de zachte  temperatuur ( want  dat is nog goed voor de energie factuur ook)

liefs     


>> Reageer (7)
16-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- en nu...

Een nu eerst ..


Dat mag en kan op een zondagmorgen wat langer uitlopen dan andere dagen maar hier is daarvan  geen sprake want mijn Chef (Stefke ) zorgt er wel voor dat die koffiepauze aan de pc niet te nang uitloopt ! Och dat zijn we ondertussen al goed gewoon en zullen er nu dan maar braafjes een punt achter zetten ! Maar niet zonder dit ..  jullie een gezellige rustige Zondag te wensen ! 

liefs 


>> Reageer (9)
15-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- we ..

We zijn het weekend gestart dus kan het niet anders dan dat  we  vandaag...


zijn !Ook al word of beter is het een dagje met grijze lucht en regen maar dat lappen we mooi aan onze laars en maken er zelf een gezellige dag van ! Een mens is steeds benieuwd wat de pas gesrarte dag je zal brengen we hopen steeds het beste  ! Maar in het weekend laten we dat soort  gepieker  voor wat het is en leven we zou bijna durven zeggen zorgeloos ( al is dit weer een groot woord ) en genieten we  van wat we hebben ! Dus geniet van je Weekend !

liefs 


>> Reageer (6)
14-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ..

Een ..


.

Gewenst  We  hebben de laatste( voorlopig grijze ) dag van de werkweek ingezet en dat is steeds een opkikkertje daar we weten ... morgen Weekend ! Soms vraag ik me af ...w aarom blijven we als senioor toch nog altijd uitkijken naar het weekend net zoals toen  we een druk leven hadden ??? Een gewoonte die maar niet slijt ?Of is het omdat we dan  met gerust hart zonder schuldgevoel  de touwtjes wat mogen vieren in het weekend waar alles mag en kan ? Och laten we heel eenvoudig genieten van dat komende( hopelijk zonnig )  weekend  zonder na te denken ! 

liefs


>> Reageer (8)
13-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- ziet ...

Ziet er nog niet bepaald zonnig uit buiten Pfff  ! Olala ... klinkt zoiets nu niet bepaald  possitief ? Dat is zeker de bedoeling niet want  wat niet is - kan nog komen ! Wij zijn toch verwende mensjes dit jaar .. andere jaren is Oktober een maand van storm en regen en nu zouden we zorgen maken  omdat de zon er even niet is ! En dit tewijl we al de ellende zien van die  oorlog dat is iets om ons zorgen om te maken ... komt er vlug een einde aan ??? komt die oorlog steeds dichterbij ??? Vragen en nog eens vragen waar er niemand van ons gewone mensjes het antwoord op weet zelfs niet kan raden ! Oef dat moest er even af en ondanks alles wens ik jullie toch een ..


liefs 


>> Reageer (8)
12-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- voila sè


Voila sè ... ook al is die al goed gestart want  die was hant reeds  buiten  om te drogen met het mooie weer  en zo  die droogkast nog een extra dagje verlof geven bij al de rest die ze reeds gekregen heeft   deze zomer( en zo  nog wat extra besparen op die energierekening want... Pfff!)Och  erover klagen en zagen helpt geen sikkepit waar we voor staan moeten we door ook al vliegen alle prijzen tegenwoordig  stilletjesaan de pan uit !Maar de zon schijnt en we laten ons niet overdonderen door eende wat ook en maken er toch een gezellige dag van !  

liefs


>> Reageer (7)
11-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- ook ...

Ook al zijn we senioren en hebben we in ons leven al door veel watertjes gezwonnen komen we steeds nog dingen tegen in het leven die we nog nooit gezien of mee gemaakt hebben ! Heb het nu niet over die oorlog en de gevolgen ervan die hoge prijzen en  van alles enzovoort maar over iets totaal anders namelijk over... bloemen of toch èèn bepaalde soort bloemen de rododendron ! Hier in de tuin staan ze al vele jaren en zijn dit jaar reeds gesnoeid gereed voor de winter en toch kunnen ze tonen wat je totaal niet verwachte of nog  gezien had in je leven ...


 

  

Door de warme temperaturen en hebben ze droge takken  zijn de bloemknoppen die slechts in het voorjaar open bloeien reeds een piepklein bloemetje tevoorshijn getoverd ! Zoiets zien doet voor even alle ellende in de wereld vergeten !

liefs 


>> Reageer (6)
10-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- we ...

We starten steeds die nieuwe week opgewekt en met  goede moed benieuwd wat deze week voor ons in petto heeft en vandaag is het niet anders dan andere maandagen ( ondanks die maandagse klusjesdag) hoop dat jullie het ook zien  daarom eersrt dit wens jullie  ...


Zon voor vandaag ???? die is wel wat zoek ( hier toch ) maar dat ook al is het jammer kan ons niet tegenhouden om er een gezellige dag van te maken ( als die klusjes erop zitten  è )als we dat willen waar maken is het voor nu .. terug aan de slag !

liefs   


>> Reageer (7)
09-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- voor ...

Voor iedereen een...


Oef is er toch van gekomen ... dacht al  dat het  maagje van ons leeuwke niet ging voldaan geraken  deze morgen maar ....  na al haar " koekestuutjes "  die ze binnen speelde toch de kans gekregen om hier een Zondags krabbeltje te zetten ! Maar weet maar al te goed dat zoiets vliegensvlug moet gaan of krijg gezelschap en dan ...komt er niet veel meer in huis van dat krabbeltje ! Nog een heerlijke zonnige dag gewenst , geniet ervan ! 

liefs  


>> Reageer (6)
08-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- joepie !!

Joepie !!! Terug zon  na gisteren een grijze dag - wat minder van  die erg frisse wind en erbovenop Weekend  en dat alles in Oktober  wat kan een mens meer wensen ! Dus de dag is hier aan de kust  ook schitterend gestart... nu de vingers kruisen en hopen dat het zo blijft !We zullen het hier ook eens op zen Weekends houden met weinig gekrabbel maar hoop  van harte dat jullie de de volgende woorden  kunnen omzetten in daden   ..


.

liefs


>> Reageer (6)
07-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- voila ...

Voila sè we zitten weer aan die pc  ( met een onafscheidelijk koffietje ) om hier wat te neuzen of alles okè is met iedereen ! Vraag me toch af ...hebben jullie ook dat kittelgevoel om s' morgens even  vlug  tussendoor die pc open te zetten ??? We lachen soms wel eens met die jongeren van tegenwoordig die niet zonder hun Gsm kunnen en zelfs mee nemen naar bed maar .... zijn wij ook  niet  een ietsiepietsie verslaafd  aan onze pc of laptop  ??? ( en kunnen of  durven we dat niet toegeven ? ) Wel ik moet eerlijk bekennen als er iets mis is met dat peeceeke dan is het balen maar ... pcc okè = ik ook  okè! Genoeg daarover ... we zijn de laatste dag van de werkweek en daarom.


liefs


>> Reageer (7)
06-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- we ...

We starten vandaag die enkele woordjes gekrabbel met dit


"Steeds vrienlijk zijn in het leven tegen je medemens"zoiets werd je  vroeger  door je mama samen met de  paplepe ingegeven l ! Al vraag ik me soms af ... als je rondom en naar het nieuws kijkt en leest  wat er allemaal gebeurt   ... zou dat nu nog een van die belangrijkste zaken zijn als je ziet hoe weinig dat tegenwoordig een mensenleven  voor die machthebbers maar waarde hebben ??? Och we zijn maar kleine mensjes en weten niet wat in de hoofden van die machthebbers omgaat maar wij kunnen die woorden van de mama nog steeds in ere houden in onze omgeving zo lang we kunnen en dat is toch al iets ! 

liefs  


>> Reageer (8)
05-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- Voila sè ..

Voila sè daar ben ik ook eens terug en deze keer is het niet men mama  hier maar ik Stefke of zo als men mama veel zegt Leeuwke! Wou toch eens vertellen over  men verjaardagfeestje! begrijp wel niet veel maar voor een feestje .. daar zeg ik nooit nee tegen ( zeker als je de ster van de dag word) met wat luidruchtige muziek ( en een gekke hoed pff ) een polonaise dansen daar zeg ik geen neen tegen ! maar wat de bedoeling  voor vandaagis is  het volgende ...


Gewenst zelfs eens gek doen mag en kan hoor ! Tot de volgende keer è dada 

 Nu is het nog de beurt  aan de mama... Even weg dromen over hoe het had kunnen verlopen in haar leven kan geen kwaad maar...  we staan toch met beide voeten in de werkelijkheid en weten dat het slechts bij erover dagdromen zal blijven !

liefs

 


>> Reageer (7)
04-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- vandaag ...

Vandaag ..


Onze huisdieren  waren hier honden en een mens mist ze nog  altijd ,  telkens ik een hond zie denk ik aan hen terug! Ze waren allen  heel lief voor ons Stefke ... de grote loebas van een Deense dog lag te slapen en het nog kleinere leeuwke ging soms eens bovenop hem zitten ... dan keek hij even wie het was en ... sliep rustig verder ! Nooit of nooit heb ik er van al de honden hier in huis geweest zijn moeten tussen komen dat ik Stefke mioest  beschermen ! Het was net of ze wisten dat er iets was met haar en op hun manier voor haar hielpen zorgen !Maar het zijn niet alleen de huisdieren waar we aan denken vandaag  maar aan alle diereen daarom wees lief voor de dieren in je omgeving ... als iedereen het zou doen is er ook voor hen een betere wereld ! 

liefs 


>> Reageer (7)
03-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- even ...

Voila sè ... even die Maandagse klusjes opzij zetten en een koffietje drinken zoiets moet kunnen! Er is èèn ding die steeds verbonden is met dat koffietje  .. jullie  kunnen al wel raden zeker wat het is ? Ben waarschijnkijk niet de enige die steeds  2 dingen met elkaar verbind ... een koffietje wil zeggen even op de pc loeren en ....als die pc start  staat er reeds een koffietje naast !Maar ondertussen is er hier al een leeg kopje en we zullen maar braafjes terug aan die huishoudklusjes verder doen ( tot de volgende koffiestop )


liefs


>> Reageer (7)
02-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- vandaag ..

Vandaag weer de mooiste dag van de week of het nu letterlijk de mooiste dag van de week zal worden of is ... daar zal of kan ik me niet over uitspreken maar ziet er toch niet zonnig uit buiten ! Wat en hoe het er ook uitziet het is en blijft de mooiste dag van de week en ook al is die dag hier steeds een drukke dag toch dit  ..



. Ook al zit het weer niet mee we proberen er  toch  zelf  een gezellige dag van te maken  !

liefs

 


>> Reageer (5)
01-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- voorlopig ...

Voorlopig hier nog zon maar ... het is met een grote maar wat er daarop zal volgen is volgens de weerlui een stuk minder rooskleurig zeker aan de kust ! We zijn weer met goede moed  een nieuwe maand gestart ook al weten we dat in die maand  storm en regen soms dagelijkse kost is !  We zullen wel zien wat het word ... dat  alles houd me toch niet tegen om jullie allen toch dit te wensen ..


liefs 


>> Reageer (7)
30-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- nog ...

Nog ..

" Geduld" dat is tegenwoordig iets dat bij velen zoek is , alles moet vlug en nu gebeuren afwachten zit er voor sommigen niet meer in !Verdorie is dat weer ouwe meekespraat vandaag ???? Waren wij ook niet zo vroeger  dat alles liefst zo vlug mogelijk moest gaan of in orde komen  maar...  nu dat alles als senioor( soms nood gewongen ) wat rustiger en kalmer  aan gaat zijn we dit vergeten of hebben we  simpelweg zoiets  aan de kant gezet   ? Genoeg daatover ... buiten stralende zon - haal maar en dikker pulleke uit de kast en geniet rustig  van die mooie  dag zonder " haastjewerjezere " als senioor mag en kan dat !!! 

liefs


>> Reageer (8)
29-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- we ...

We zijn zover of we het nu graag hebben of niet ... het is Herfst ! Straks zullen die bomenhun bladeren  verkleuren en daarna die vallende blaadjes ... dat is steeds even mooi om te zien   (  de dagelijkse opkuis ervan zullen we maar nog niet aan denken )Maar herfst is  ook een heerlijke tijd voor alle liefhebbers van het volgende en  is de Herfst noor hen  het hoogseizoen van  de   .


.

Pompoen! Een heerlijk  warm vers  potje  pompoen soep ! Zo heeft ieder seizoen wel iets vaar je naar uitkijkt en die ons plezier doet ! Wens jullie dus een gezellige dag  ( al is het nu  nog zonder pompoensoep)

liefs 


>> Reageer (7)
28-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-en ...

Een ...


.

En het is  zeker een goede morgen want het is er eentje met veel  zon hopelijk blijft het zo maar we willen de wereld niet langs de zwarte bekijken  en hopen (x3) dat het zo blijft voor de rest van de dag ! Verdraaid ... we kunnen of willen ook al is het Herfst  geen afscheid nemen van die zon è, al weten we maar al te  goed wat er zit aan te komen  ! We denken er nog niet teveel aan en genieten van wat we nu hebben dus ... geniet van je dag !

liefs 


>> Reageer (5)
27-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 verleden (2)

Verleden Zaterdag was niet alleen een feestje voor achterkleinkind Leon maar ook voor zen grote  zus Lize die 2jaar werd ! En die ballonnen  vond ze verdraaid leuk  en wilde  ze zelf ook ...



.  

Als haar iets   nog niet lukt( omdat ze nog te bubbeltje is )  kan ze zich verdraaid kwaad maken maar zoals  het gezegde " de aanhouder wint " blijft ze proberen tot het  wel lukt en dan kan voor haar de pret niet op !Ze heeft van die dag zeker genoten en voor de familie die haar bezig zag ook !Voor allen nog een gezellige dag want na die fikse regenbuui hebben we nu.... zon ! 

liefs   


>> Reageer (4)
26-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- verleden ...

Verleden week Zaterdag werd Leon  de kleinste (voorlopig?) van de ganse Clan   gedoopt ! het ventje keek zen ogen uit naar die plotse drukte en de vele kiekjes die zen doopmeter van hem maakte ! Hij had er blijkbaar genoeg van dat ze hem steeds  lachend op dat plaatje wilde ! Net of hij dacht ...


 

"Nu is het genoeg geweest .. lachen doe ik nu niet meer nè " Het maakt je  toch gelukkig  als overgrootouders dit nog alles te mogen mee maken ! Wens jullie ondanks de regen toch een gezellige dag ! 

liefs 


>> Reageer (7)
25-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- na ...

Na 2 feestjes in èèn feest  gisteren ..de doop van het kleinste achterklein kind Leon  en de verjaardag van zen zusje Lize en daarna  een avondje zonder blog( was uitgeteld) zijn we  weer terug op ons gewonne plekje ... aan de pc ! Wat een prettige  verassing deze morgen ... de zon is er terug of het lang zal duren zullen we wel zien maar wat we gekregen hebben of nog krijgen kunnen ze ons niet meer afnemen  !Maar zit er al weer eentje aan men arm te trekken ( stefke  ze heeft weeral een hongertje ) voor nu nog vlug dit ...


   

liefs 


>> Reageer (8)
24-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- we ...

We zijn Weekend en dat is steeds de kroon op de week ! Die zon ???? is ver te zoeken maar toch wens ik iedereen dit  ..


Valt het weer niet mee ??? wel laat zoiets je niet tegen houden  en  maak er zelf 2  gezellige dagen van !Een bezoekje doen of krijgen met een koekje en wat bij babbelen( of even gek doen alles mag en kan ) dat lukt even goed binnen als op dat zommers terrasje !Hou je van rust ... dan zijn die 2 dagen " de " dagen om je jezelf te verwennen met wat je ook wil ! Kortom ... maak van dit grijze regen weekend " jou Weekend " 

liefs  


>> Reageer (6)
23-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- we ...

We zijn weer zover ... de laatste dag van de werkweek ( als wij senioren die dag nog zo mogen noemen ) en die dag ziet er grijs en grauw uit ! Heb dan maar een pulleke aan getrokken en even de tuin ingelopen .. ze zeggen dat een bloemeke je dag ook al is die grijs een zonnig moment kan geven en daarom heb ik vandaag dit hier gezet om jullie een ..


te wensen en meteen ook je dag wat op te fleuren ! Zon of geen zon met hun felle gele kleuren zijn ze een van de laatste zomerbloemen en het is net of ze ons willen vertellen  ... de herfst is er en wij sluiten die zomerse  bloementijd hier mee af !

liefs  


>> Reageer (7)
22-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-we ...

We hadden deze voorbije zomer een weertje dat het echt aanvoelde of  we ons  in een of ander warm land op vakantie waren! Ook al werd het af en toe wel een binnerblijversdagje als het te warm werd  maar ... aan alle mooie liedjes komt er steeds een eind zoiets kon niet blijven duren ! We krijgen weer ons gewone weertje en een pulleke kunnen we al gebruiken  ook al is er vandaag  een stralende zon maar die dagen worden stilletjesaan minder en minder daarom voor vandaag   dit niet vergeten ..


.

liefs  


>> Reageer (6)
21-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een ..

Een..


Gewenst ! Een dag  met buiten een vriendelijk zonnetje  die onze wereld steeds een stuk beter maakt dat is een goede start van een dag ! Nu nog leren ons niet over kleine dingen en van alles zorgen te maken   en onze dag kan dan niet meer stuk ! Zorgen maken over wat ( misshien ) zou kunnen  komen ??? Vrees dat het het er bij ons ingebakken zit zeker in deze onzekere tijd maar alles steeds zwart inzien helpt geen sikkepit ... het verpest alleen ieder moment die we nu beleven ! Iedere dag  zeker voor ons senioren is een geschenk geniet ervan en wat nog komt ... zullen we dan wel zien ! Geniet van die zonnige dag !

liefs 


>> Reageer (4)
20-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-een ..

Een ..


.

Als is die morgen al wat ver gevorderd ( te danken aan die kort  bijgesneden haren  )maar gelukkig nog geeen middag ! Die kapper of kapster  ... veel vrouwen ( en ook mannen ) gaan graag naar de kapper of kapster  en zijn trots op hun fris bijgesneden koppeke , ze vinden het er  gezellig om zowat met iedereen wat   bij te babbelen!Wel dat is nu niet bepaald men ding het is steeds een soort van  opluchting als ik terug  die deur achter me sluit van " oef dit is weer  achter de rug "!( ben ik alleen met dat gevoel .... geen idee ) Ook al is de kapster een heel vriendelijk mens en word er steeds een koffietje voor je neus gezet ! Voila sè  dat lag op de tong en moest er effen af ! 

liefs 


>> Reageer (8)
19-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- tussen ..

Tussen die Maandagklusjes door vond ik dat het samen met een goedemorgen .


.

Tijd was om even op adem te komen en  een koffietje( of thee ) dat gaat er altijd goed in ! Waarom zouden wij ons zoiets moeten ontzeggen .. die trekker en dweil lopen echt niet weg en alleen verder doen zonder ons zit er ook niet in dus ...  de blog en dat koffietje passen heel goed samen   en dat koffietje smaakt dan nog beter dan  anders   We zijn vol  moed en goed humeur de nieuwe week gestart maar ondertussen is dat  kopje tot op de bodem leeg en dat wil zeggen .. terug die trekker en dweil een handje toesteken dat ze hun werk tot in de puntjes uitvoeren !

liefs 


>> Reageer (7)
18-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- nog even ..


Nog even blijven liggen op Zondag ??? dat zit er hier niet in hoor daar zorgt  osn Stefke wel voor ! We zijn onderrtussen al weer druk in de weer om ons madammeke te dienen op haar wensen want de Zondag is haar verwendag en dat weet ze maar al te goed ! Maar dat houd me niet tegen( ook al word het hier weer eens  superkort ) om jullie allen een gezege ( en rustige !) Zondag te wensen ! 

liefs 


>> Reageer (7)
17-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- het ...

Oef .. het is zover de eerste dag van het Weekend en zoals ieder weekend dat wil zeggen ..


.  dat is steeds opnieuw een heerlijk gevoel . Even die huishoud klusjes opzij zetten en rustig een wandelingetje doen op de internetwegen - hier een krabbeltje zetten enzv dat alles mag op Zaterdag  evengoed als op de Zondag !Na het onweer van verleden nacht zien we ( voorlopig ?) weer een stralens zonnetje en dat draagt bij tot een heerlijk Weekendgevoel ! Wens jullie daarom ook een gezellig Weekend met een heerlijk " zen" gevoel ! 

liefs 


>> Reageer (8)
16-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- niet ...

Ziet er niet  bepaald een mooie daguit buiten  maar wens jullie toch een ..


.

met een gek vrolijk plaatje om je dag wat  op te vrolijken en dat weer ? Wel daar storen we ons niet aan , we hebben in ons leven  al genoeg watertjes doorzwommen om te weten " is het geen mooie dag buiten is  - maak er dan zelf  een gezellige dag van binnen " Dat Weekend dat voor de deur staat is dan o k nog  een extra duwtje in de rug! Wat ook de dag nog zal brengen zullen we wel zien en geniet ondertussen  van de kleine dingen in het leven  ( een koffietje of thee in een rustpauze enzv) dan kan   je dag niet meer stuk  !

liefs  


>> Reageer (7)
15-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- deze ....

Deze dag is er eentje waar we wel even achterom kijken in de tijd want de oudste zoon is vandaag jarig ... van 1961 tot nu  amaai...  hij hoort bijna ook bij ons senioren ( al zal hij dat niet graag horen ) !Toch kunnen we goed die geboorte herinneren net  of het gisteren gebeurde  ! Alleen in een kamertje liggentot het eindelijk zover was ! Gelukkig voor de toekomstige mamas is alles nu totaal anders en kunnen man en vrouw   deze mooie ( soms moeilijke tijd )samen  beleven ! Verdraaid wat een datum soms herinneringen kan wakker roepen è ?Voor allen ... ..


.

( en zeker voor onze  zoon  ) liefs 


>> Reageer (8)
14-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- nu ..



Nu zien en voelen we dat de Herfst op komst is ... het afscheid van de zomer valt altijd zwaar maar we hebben veel en lang  kunnen genieten van het mooie weer ! En die regen van nu ???? wel die is broodnodig en is reeds een voorproefje aan wat ons te wachten staat ... de herfdt en daarna de Winter ! Maa als  we het zo gaan bekijken moeten we nog wat verder kijken ... na die Winter komt terug de Lente !!!  Als de blaadjes van de bomen  en struiken niet bruin worden en afvallen in de Herfst hebben we geen fris groen en bloemetjes  in de Lente ! Dus waarom vooruit lopen en proberen alles te zien in de toekomst ... we zullen wel zien   wat het word dag per dag en ieder seizoen heeft ons iets te bieden ! Maak er ondanks de regen toch dan maar  zelf er  een Gezellige dag van !

liefs


>> Reageer (8)
13-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- eindelijk ...

Eindelijk ...  ben  hier ook eens weer Stefke beter bekend als Leeuwke  herken je me nog ???maar eerst jullie... 



wensen ! Wel toen ik me zo zag herkende ik mezelf bijna niet hoe dat kwam ... zal het eens uit de doeken doen .Was op vakantie aan de kust en de verzorgster wilde eens iets uitproberen met mijn haar... heb wel wat licht krulhaar maar ze moeten niet overdrijven è maar kon er wel mee lachen hoor ! Dat was het dan voor nu tot de volgende keer en bedankt voor de lieve groetjes die voor  mij hier terechtkomen ! Liefs  Leeuwke 

( Een mens mag toch eens dagdromen hoe alles had kunnen verlopen è ( mama steffie )  


>> Reageer (7)
12-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- een ...

Eennieuwe dag en  ..




.

Wat later dan andere dagen  want seniorennet was hier  niet bereikbaar daarnet en  Amaai ... als zoiets gebeurt dan is het balen hoor !  Zijn we dan toch  verslaafd aan ons blogje ? we zullen mogen onze mond houden in plaats van te  spreken( of lachen ) van die jonglui die verslaafd zijn  aan hun gsm ( zal ik zeker niet meer doen ) Maar ondertussen tikt het klokje rustig verder en met die stralende zon daar buiten  maken we zo vlug mogelijk een einde aan dat Maandags klusjesgedoe  dus ...

liefs


>> Reageer (5)
11-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- we ..

We zijn aan nr2 van het weekend  met zon gestart en deze dag is steeds de kroon op de ganse week ! We zijn nog even gelukkig als vroeger in drukkere tijden als die dag er is ook al is ons leven als senioor minder druk dan toen ! Zou zoiets liggen aan ons mensjes dat we een schuldgevoel hebben als we het wat rustiger aan doen op de gewone dagen en dat we zoiets niet voelen op de Zondag ??? Olaba   geen gepieker op Zondag want vandaag mag alles en niets moet dus ...




.

liefs 


>> Reageer (8)
10-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- oef..

Oef .. het is zover we zijn vandaag .




de eerste dag van het Weekend !! Rat is bedoeld om op adem te komen en te genieten van die laatste zomerzon al moeten we af en toe een regenbuitje erbij nemen ! Wat je ook doet geniet van je Weekend want die 2 dagen zijn  zonder dat je het eingelijk goed beseft weer voorbij  ! 

liefs


>> Reageer (6)
09-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- spijtig...

Sijtig genoeg maar het ziet er naar uit dat er een eind zal komen aan die mooie(soms veel te )warme zomer ... gedaan met puffen en zweten   we moeten er ons bij neerleggen de Herfst is stilletjesaan op komst ! Hopelijk word alles weer wat het weer betreft  we  gewoon zijn in ons Belgenlandje kortom  in zen  gewone normale ritme en temperatuur  !Spijtig voor die kleintjes die van nu af aan slechts zullen kunnen dromen van hoe plezant het was te spelen in dat verfrissend zwembad ... elkaar nat spuiten met hun waterpistooltjes enzv ! Maar ieder seizoen heeft ook voor hen mogelijkheden en dat zullen ze wel betje bij beetje  ontdekken !


liefs  


>> Reageer (5)
08-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- daar ...

Daar is ze terug ... de zon heerlijk ! De natuur kan voor mooie dingen zorgen in het leven die plezier doen om naar te kijken maar ... soms kan ze ook  door aanhoudende regen of zon keihard en vernietigend zijn !Zoals bv enkel van  deze rhododendrons en de grote vraag is nu ... zullen ze het ..




.

Zoiets zullen we maar zien in het voorjaar wat de schade is aan de beplanting in tuin en volle natuur van die overdadige zomerse hitte ! Hoe het weer vandaag ook is of word maak er een gezellige dag van ! 

liefs 


>> Reageer (10)
07-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- we..

We zijn al weer ..



Vandaag.. wat gaat die tijd toch vlug pfff ! Helaba ...ga hier niet beginnen met zeuren hoor op een zonnige dag waar het   plezier doet  om buiten te kijken en te zien  hoe die was aan die wasdraad hangt te dansen. Zoiets doet me terug denken aan de droge zomer van 1976... toen liepen  er hier nog  7 kinderen in huis of liever gezegd buiten  ! Ze liepen van 'smorgens tot s'avond buiten in de zon in  zwembroek en bikini op het terras waar  een opblaasbaar  zwembad stond  elkaar nat spuiten en zovoort !  En dat had ook zo zen voordelen ... rustig verder werken binnen zonder stoorzenders ...minder was ... geen droogautomaat nodig ! Ola ... genoeg over het verleden .. laat ons liever  tenvolle   genieten van het nu  !

liefs


>> Reageer (4)
06-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ...

Een..


.

Na een ( piepklein) buitje van  gisterenavond is de zon weer van de partij vandaag  ! Verdraaid wat deed het plezier om even ( hoe kort het ook was ) die regen te zien en heb dan maar  eens gedaan wat achterkleinkind Lizeke zo  graag doet ... inde regen gelopen ! J e zou verdraaid bijna vergeten zijn hoe zoiets aanvoelt ! Het volgende  zal misshien niet in dank aanvaard worden maar hoop toch dat we nu en dan zo een verfrissend  buitje krijgen! Al wens ik iedereen een zonnige dag hoop dat jullie toch ook van die vallende regendruppels  hebt kunnen of konden genieten ! 

liefs    


>> Reageer (9)
05-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ...

Een ..


.

Want een goede start met volle moed de nieuwe week in  is steeds een goed  begin ! We kijken nog steeds uit naar die eerste regendruppels want het doet pijn aan het hart om als je natuur bekijkt  te zien dat veel struiken en bloemen de strijd tegen die droogte opgegeven hebben en er al verdord bij staan ! Kortom we kijken verwachtend uit naar die eerste regenbui( hier toch  als je dit de voorbije zomers had moeten zeggen gingen ze zich zeker afvragen of er bij je een vijsje los zat ) We houden heel veel  van de stralende  zon maar... maar een afwisseld regenbuitje zou ook zeer  welkom zijn ! Maar toch wens ik jullie hoe het weer ook is of word  een gezellige dag ! 

liefs


>> Reageer (7)
04-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- een ..

Een schitterende zon .. Zondag wat kunnen we nog meer wensen om er een gezellige dag van te maken ! En toch is het hier weer in vliegende vaart want een vervolg aan het verwendagje van gisteren zou er hier zeker eentje ( stefke ) heel plezant vinden ! Dus voorlopig zetten we er hier een punt achter maar toch nog dit   ..




.

liefs


>> Reageer (6)
03-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- dat ..

Dat kleine bubbeltje van toen die door de dokters bestempeld was als iemand die nooit zou kunnen lopen en dat we ons mochten eraan verwachten dat ze nooit de 13jaar zou halen " Ons Stefke is vandaag ..


Ze kan lopen ( was wel 7jaar eer het zover was) ook al heeft ze  op haar 17de bijna 1jaar in bed gelegen is nu ondanks ze nog steeds zwaar  mentaal minder valide is  weer kergezond en springlevend !Zo zie je maar dat zelfs die hooggeleerde dokters er eens naast kunnen zitten en wat ze soms ook  voorspellen je  nooit mag wanhopen ! 

liefs 


>> Reageer (14)
02-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- als...


Als we eerlijk zijn is een rustige morgen start is voor ons senioren steeds een goede start van de dag ,som svoelen wij ons bij zoiets net of we op vakantie zijn (ook al zijn we thuis in ons eigen kotje )  ! Ja en nu over iets anders .... het Weekend staat voor de deur ( en zoiiets vergeten we niet è )maar  genoeg gekrabbeld want die wasautomaat verwittigd me dat zijn (of  haar) werk erop zit, die droogkast krijgt nog een  dagje verlof erbij want de zon neemt weer  die taak op zich ( en dan ruikt alles lekker naar de buitenlucht )Geniet van deze zonnige dag !

liefs


>> Reageer (7)
01-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 een..

Een ..


.

Vandaag is dat zeker  bedoeld  voor alle jonge mamas die hun klein bubbeltje( mischien met traantjes )  voor de eerste  keer   zien binnenstappen in de school ! Weet maar al te goed hoe zoiets aanvoelt! Wees gerust maak je geen zorgen als ze thuis komen zullen ze niet kunnen zwijgen over wat ze vandaag allemaal gezien en gedaan hebben ! Maar denk ook aan de mamas van grotere kinderen hoe zij zich voelen door die plotse stilte en  kalmte in huis ... een soort van opluchting ( wat ze zeker  nooit of nooit zouden  willen toegeven ) maar alles zal vlug weer een dagelijks ritme worden ! Maar wij senioren hebben die soms moeilijke dag reeds lang achter de rug maar toch... op 1September denken wij steeds opnieuw  terug aan die eerste schooldag van onze kleine bubbels ( ook al zijn die ondertussen al zelf oma of opa ! )

liefs  


>> Reageer (10)
31-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- laatste ...

Laayste dag van die zomermaanden ? Ook al is de wetenschap ver gevorderd het weer hebben ze niet onder kontrole het is grillig en soms onvoorspelbaar ... het is en  blijft nog steeds een raadsel! !Dat weer lapt alles aan zen laars en volgt zen eigen weg!  Genoeg over dat weer  we zullen wel zien wat het word - als we zover zijn ! Maar ook vandaag de laatste vakantiedag voor de schoolgaande jeugd... waar is de tijd toen dat hier zover was ! Zes startklare van klein tot grote kinderen  in huis die opgewonden en niewsgierig waren  hoe het die eerst eschooldag zou kunnen verlopen hoe dat was ??? Wel kan daar gerust op antwoorden ... het huis stond op zen kop !Helaba ... zat eerst in de toekomst en dan in het verleden???? Zal me nu  maar  weer houden aan  het heden de dag van vandaag en   ...


 liefs  


>> Reageer (6)
30-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- een ...

Een .


.

Omdat het plaatje vandaag  een vogeltje is wil niet meteen zeggen dat ik iedere morgen ook een vroege vogel ben hoor  !   De drukke  tijd van  iedere morgen vroeg  wakker gemaakt worden door  die rinkelende wekker behoort tot het verleden ! Je tijd en leefwijze  word niet meer bepaald door je verplichtingen ... je kan nu mooi je eigen levensritme bepalen ! En toch leggen we ons  soms nog teveel druk op( dat zit er bij ons ingebakken zeker ?)en vergeten een beetje het gezegde  van " niets moet alles mag "  in ere te houden ! Voila sè dat is weer van het hart ( wat een krabbeltje al niet kan doen  kan  è  Geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (6)
29-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- daar ...

Daar zijn we dus weer een nieuwe week  en hopen dat zoals iedere week  dat alles op wieltjes loopt ook al zijn het soms wel hobbelige wegen ! De zon is er en dat is steeds een extra duwtje in de rug om te genieten van je dag ! Ons leeuwke geeft een mooi voorbeeld hoe het op die dagen kan zijn van  de zon genieten met een..


.

Van zodra ze ziet dat die doos met ijs uit de diepvries komt dan gaat ze zich al klaar zetten in haar ferarie op ons terras en laat ze zich mooi bedienen ! Dat kunnen wij ook even een rustpauze inlassen ergens op een terrasje en we  worden dan ook nog alles voor onze neus gezet! Maar dat eigen terrasje met een jisje uit de diepvries en een  zelf gechonken drankje is ( voor mij persoonlijk) even zalig

liefs 


>> Reageer (7)
28-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ...

Een Zonnige en daarboven op een Zondag  die bedoeld is om iedereen in onze omgeving en jezelf ( dat mag ook wel eens ) wat te verwennen  wat kunnen  we nog meer  wensen om er een gezellige vrolijke  dag van te maken ! Dat krabbeltje  is hier zoals iedere zondag  in een soort sneltreinvaart maar daarom niet minder harteijk dus ik wens jullie allen een ..


liefs


>> Reageer (8)
27-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- ook ...

Ook al is er nog een grijze lucht buiten we duimen toch dat het een zonnig Weekend word ! Verdraaid toch ...we  hebben  lopen puffen deze zomer enals de  zon is er even nie tis   missen ze  al ... dat beloofd voor de komende Winter we zullen met heimweer terug denken aan al die mooie dagen  ( en dat we zwetend rondliepen zullen we vergeten er bij te zeggen )  ! Maar zo ver zijn we nu nog niet we kunnen maar genieten van wat we nog krijgen en wat komt ... zullen we wel zien ! Wens jullie daarom  .. 


Geniet ervan ! liefs 


>> Reageer (6)
26-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- wens ...

Wens jullie met deze  bloem uit de tuin een ..


.

Als die zonnebloemen trots hun bloemen tonen dan weten we dat het eind van de Zomer in het zicht is (ook al waren ze dit jaar wat vroeger dan anders )! Het is pelzier om te zien hoe ze steeds hun  bloemen daaien en de ganse dag de zon volgen , al zal het niet voor vandaag zijn want hier is die zon ( voorlopig ?) ver zoek ! Wat er ook komt of is we kijken uit naar het Weekend dat voor de deur staat en wat het weer ook is of zal worden dat is steeds een mooi vooruitzicht Geniet van je dag ! 

liefs 


>> Reageer (7)
25-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- van bij ...

Van bij de start van het delijks krabbeltje wens ik jullie allen een ..


Het beloofd ook een heel warme dag te worden ! Bij het zien van die zee zou je niet dromen  om daar nu te zijn ? Kan je  bij het zien ervan in gedahten aanvoelen  hoe verfrissend het zou zijn om daar nu te kunnen in te duiken ?  Maar dromen zijn bedrog we zullen maar onder de bomen de schaduw opzoeken of binnen blijven en af en toe die handen  onder  lekker verftissen  koud wate houden ! Ook al is het niet in de zee het voelt ook heerlijk verfrissend  aan  en geniet van je dag ( ook al is het in ons eigen kotje )

liefs!   


>> Reageer (8)
24-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24-

We zijn vandaag al weer..


.

Verdraaid wat gaan die dagen vlug voorbij ( voor os toch )Waar is de tijd gebleven dat de dagen niet vlug genoeg konden voorbij gaan zodat we volwassen zouden zijn ???? Daar zijn we dus weer bezig met ouwemeekespraat te verkopen maar ...alles we eerlijk zijn denken wer allen niet zo ietsje in die aard erover  ??Soms terug denken aan die zorgloze kindertijd  van  vroeger is onvermijdelijk verbonden aan het ouder worden en daarover hoeven je ons niet te schamen ook al vinden die jonger  generatie zoiets ouwemeekespraat ! Wij als senioor   weten  dat ze later net hetzelde zullen denken zo als wij doen  en onze ouders ook deden ! 

liefs 


>> Reageer (3)
23-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23-als...

Als we eerlijk zijn ( ook al bekennen het niet graag ) als we ouder worden zijn er sommige klusjes die wat zwaarder wegen dan vroeger ! Maar heb een mooi altenatief gezien ..




.

achterkleinkind Jaiden doet niets liever bij zen mama dan te helpen met die huishoudklusjes en doet het nog netjes ook ! ( dat hij er daarna even graag alles op zen kop zet zullen we maar niet bij zetten zeker )Genukkig zijn we dik  tevreden ( ook al gaat het wat minder vlug ) dat we( bijna ) alles nog zelf kunnen doen   en als we die bubbeltjes  op bezoek krijgen ze nog lekker mogen spelen ( of de boel op stelten zetten? )Wens jullie een heerlijke dag en... rustig aan doen lukt ook hoor ! 

liefs 


>> Reageer (6)
22-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-als...

Als ik zo buiten kijk ... grijze lucht  pfff... daarnet gelezen " temperatuur kan oplopen tot 27gr " ja wadde... als ik die lucht zie zal het nog niet voor nu zijn maar zoals steeds ... wat niet is ...enzovoort !  Heb ik nu die maandag ingezet met morren over het weer ???? Zeker niet het is meer een beetje spotten met onszelf ... toen het snikheet was klaagden we over de warmte en die fel brandende zon..  nu ze er niet is missen we ze !!Och wat het ook is of word die klusjesmaandag  is gestart met en opgewekt gevoel (en koffietjes) en wens jullie dan ook (hoe het weer ookis of  word ) een ...


liefs 


>> Reageer (8)
21-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een...

Een ...


Bovendien is het Weekend en Zondag ... dus maak er maar een verwendagje van voor je omgeving en voor jezelf want dat mag ook wel eens gebeuren  ! Hier is het zoals iedere Zondag in vliegende vaart want is hier eentje ( ons leeuwke ) die zoiets de normaalste zaak van de wereld vind dat die dag haar dag is dus voo rnu een gezellige Zondag en geniet van het mooie weer ! 

liefs


>> Reageer (7)
20-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- als ...

Als je naaste buur aan de ene kant veel groen en bomen zijn dan is zoiets heerlijk om te zien Maar  ... als je tegenwoordig  hier s' morgens buiten komt dan zie je dit ...


 

Dan vraag je jezelf wel eens af "zijn we nu echt nog Augustus of heb ik het mis ...  iedere dag opnieuw droge blaadjes zo vroeg????"Het lijkt al begin van de Herfst  door die warme temperaturen en gebrek aan regen  ! De  Natuur  is bijna niet te voorspellen  doet haar eigen dingl en wij moeten  er ons bij neerleggen en  aanvaarden!  Zoals steeds ondanks alles  we blijven optimist en wat op het plaatje geschreven is ... is van harte gewenst van uit 't rommelkotje ! 

liefs 


>> Reageer (6)
19-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- wij ...

Wij zijn gelukkig dat het wat minder warm is maar ... zouden de kleintjes er ook zo over denken ??? Als ik zo de snuitjes zag Zondag toen ze inhet  water speelden en zie van die kleine deugenieten  Lize & Liam op een  wandeling  in de zon dan geloof ik toch dat die kleintjes dat weer super ..




.

vonden !Als we de weerman mogen geloven zullen ze er volgende week weer kunnen van genieten ( en wij genieten dan ook mee als we hen bezig zien ! )

liefs   


>> Reageer (7)
18-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- voor ...

Voor iedereen een ...


Dat is toch waar wij allen iedere dag  opnieuw naar uitkijkeneen het vooruitzicht van een mooie & gezellige dag met  goede en rustige  start en wat er ok volgt ... zullen we dan wel zien !Na die  verfrissende dag van gisteren kunnen we er weer tegen wat de stralende zon betreft ! Die regen had  niet alleen voor verfrissing van ons gezorgd maar ook een zegen voor de natuur! De planten hebben   weer dapper hun blaadjes  kunnen  strekken en de bloemen heffen weer trots hun kopje naar de zon !Dus.... wat  ook je dag is of word probeer er steeds het beste uit te halen !

liefs


>> Reageer (6)
17-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een samenkost zoals verleden Zondag hier  van achter - klein en kinderen geeft altijd een prettig gevoel ! Er worden herinneringen opgehaald van hun deugeniete streken ! Ondertussen speelden de kleinsten lekker in hun bad in die  schaduw onder een boom ! Ze hadden zelfs reuzepret dat ze af en toe met hun waterpistooltjes  zelf eens die volwassen mochten nat spuiten ( en dat hoefde je zelfs geen tweemaal te zeggen of vragen  ) Maar ... soms komt er ook emotioneel momentje in die samenkomsten  voor zoals Zondag  toen de taarten op tafel werden gezet door de dochter gebakken en versierd door haar man  en een ervan had dit opshrift 

 

( bedankt memè & pepè)

liefs  


>> Reageer (7)
16-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- had ...

Had nooit in men leven  kunnen denken dat ik ooit zoiets zou intikken zelfs niet denken of zeggen  maar toch  vandaag dit ... Een  heel 


gewenst  gelukkig (voorlopig ? ) zonder die brandende zon ! We kunnen die huishoudklusjes vlugger en gemakkelijker afwerken  - we kunnen vrij buiten lopen zonder die schaduw op te moeten  zoeken kortom we kunnen weer even vrij ademen ! Maar wie weet ...  zullen  we als die zon te voorschijn komt zullen we toch blij zijn dat ze er terug is ! Het weer kan  ondanks alle moderne snufjes en voorspellingen toch grillig zijn maar....maar zijn wij mensjes soms  dat ook niet ??????

liefs 


>> Reageer (9)
15-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ...

Een...


Voila sè daar zijn we dus weer op deze extra heerlijke Maandag (geen klusjes vandaag )na een drukke en een  ( bijna) blogloze  dag !We springen weer op het gewoonte treintje wat de blog betreft !

Geniet van deze heerlijke extra dag... liefs 


>> Reageer (9)
14-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- wens ;;

Wens jullie allen een heel ..




En daar zal het voor vandaag wel waarschijnlijk bij blijven want het word  een drukdagje maar ook een   blogarm dagje ...alle kind - klein en achterkleinkinderen komen op bezoek ( 30pers ) !  beloofd een drukke dag te worden !Dus geniet van je Zondag ( zal ik ook wel doen )

liefs


>> Reageer (11)
13-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1wat ...

Wat later dan anders maar toch nog vlug een goede dag komen wensen en even rondneuzen ook al is hier momenteel nogal druk  ( kon het echt  niet laten ) Dus blijft het voor nu bij een simpele groet en wens jullie allen een ...



Een  heel gezellig Weekend ! liefs 


>> Reageer (7)
12-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-een ...

Een goede start gewenst van deze Vrijdag ook wel met het vooruitzicht van het Weekend voor de deur  deur een gezellige dag van!  dus  ...


 

Ook al moeten wij het senioren wat kalmer aan doen  met die warmte en meer  binnen blijven  waar we het  kunnen lekker fris houden!  Of in de  de schaduw buiten kunnen we evenveel genieten met een koel drankje of een ijsje als  toen we jonger waren en de kinderen rollebolden in het water en genoten van die stralende zon ! Dus hou het rustig en veilig ! 

liefs

 


>> Reageer (7)
11-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- we ...

We starten voor vandaag met iedereen een ...


te wensen ! Gelukkig is dit  een van de weinige  dingen die met de jaren niet veranderd is ,zoiets doet nog steeds plezier als iemand je een goede morgen of een goede  dag wenst (of heb ik het mis en  zijn wij ouderwets ?) ! Och alles veranderd zo vlug dat we bijna niet meer kunnen bijbenen en soms bij iedere nieuwe dag ons afvragen ... "wat zal er vandaag weer veranderen ?"Maar erover piekeren helpt geen  sikkepit... we zullen zien wat er komt als de dingen zich voordoen en dan pas kunnen we iets doen ! En nu hou ik op met die "ouwemeekespraat " en we  maken  er  met zen allen een gezellige dag van !

liefs  


>> Reageer (6)
10-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- Dat ...

Dar fris windje die gisteren voor afkoeling zorgde aan de kust heeft  het hier ook bijna volledig  opgegeven ... spijtig want het was een  heerlijke dag ! Verdraaid wat zit ik hier te jammeren  over dat warme weer  zou beter  dit wijs gezegde ... "Een dag is steeds wat je er zelf van maakt "  in ere houden en dat zal ik ook doen sè ... we laten  door niets onze dag naar de vaantjes helpen !Daarom voor iedereen ook al word het warm  (er bestaat ook nog zoiets als schaduw )of een binneszittersdagje  maak er toch  een...



 

van ! liefs


>> Reageer (5)
09-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- vandaag ...

Vandaag lukt het niet al te best om hier een krabbeltje te zetten want wil het nu eens  niet over het weer hebben ...al hoewel we toch dik tevreden zijn dat het hier aan de kust wat mindere temperatuur zal zijn dan in het binnenland  ! Verdraaid ...daar heb ik nu toch over het weer ! Och we zijn allen bezig over dat warme weer en dat we nog  nooit  zoiets meegemaakt hebben enzovoort ! Weet zeker dat we de komende Winter met heimwee zullen terug denken aan die zonnige dagen en wens jullie dan ook maar èèn ding ... geniet ervan en wens jullie dan ook een heel ..




.

liefs


>> Reageer (6)
08-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- soms ..

Soms hebben we allen wel een eens een rustig plekje nodig om in ons eentje of het nu is om alles eens rustig op een rijtje te zetten of doodgewoon even om  rustig adem te halen en er dan weer tegenaan te gaan  of doodgewoon ergens op een rustig plekje een boek te lezen enzovoort ! Maar denk  toch dat er niemand onder  ons zo een origineel plekje uitzoekt als achterkleinkind Jaiden ...


Onder een salontafeltje liggen op de grond zie ik ons nu niet bepaald ook doen !! Maar wens jullie toch een een rustig plekje toe om te genieten van deze dag ! 

liefs 


>> Reageer (5)
07-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- dat...

Het ziet er naar uit dat het een heerlijke dag word vandaag en dat is een van de dingen in het leven dat we in dank aanvaarden ( al is het hier nu wel in vliegende vaart )!Maar toch voor ons Leeuwke de boel op stelten zet ( dat is haar lievelings bezigheid ) nog vlug van harte dit ...


liefs


>> Reageer (8)
06-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ...

Een ...


 

gewenst ! Een mooie dag is het zeker het ligt nu aan ons om er een een gezellige dag van te maken (wat we zeker allen ook van plan zijn ) Oesje ... heb ik tevroeg gesproken want de zon verbergt zich nu  net achter de wolken maar we blijven optimist en  ...  we zullen wel zien ! Ola ... daar is bezoek dus ...

liefs


>> Reageer (7)
05-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- oef !

Oef ... eindelijk eens  geen zwetersdagje of binnen blijversdagje maar een gewone zomerse dag die we in ons belgenlandje gewoon zijn( of is het waren ??) we kunnen er dan ook maar van genieten ! We zullen maar het hoe en  het waarom het  weer tegenwoordig  op zen kop lijkt te staan van ons afzetten en genieten van deze dag  want straks zit de zomer er weer op ! Ondertussen zit die week er ook al weer bijna op en staat het Weekend reeds voor de deur en dat is steeds velkom  !Wat het ook nog is of word vandaag ...




 

liefs 


>> Reageer (4)
04-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-weet ..

Weet niet hoe het bij jullie is of was  maar de zon maakte er  hier deze morgen een "uitslapersdagje "van maar ondertussen is ze toch wakker geworden en zit ze weer te pronken met haar stralen ! Wij zijn dus meteen ook  verwittigd  door die  stralende zon   met de boodschap "ik geef niet op ... vergeet de regen" !Verdraaid ... wie had dat ooit kunnen denken dat we in volle zomer met alle plezier die regen zouden verwelkomen maar ...  genoeg daarover we zullen wel zien wat de dag ons zal brengen maar wat het weer ook is of word ik wens jullie allen van harte een ...


liefs

 


>> Reageer (7)
03-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- vraag ...

Vraag me soms af .... zou dit geen zomer zijn die  bij de kleintjes en alle kinderen ergens  blijft hangen in hun gedachten en ze later zich zullen herinneren ??? Ook al zijn ze vergeten in welk jaar het was dat ze de gans zomer bijna iedere dag opnieuw in het water konden spelen en de vele ijsjes die ze zo 




vonden !  Zullen ze later als volwassene ook wel eens  terugdenken ( wat wij ook wel af en toe doen  ) aan hun kindertijd ???? Och dat alles is koffiedik kijken endat was en is nog steeds niet men ding dus we houden het maar aan het nu en wens jullie allen een gezellige dag !

liefs


>> Reageer (6)
02-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- en ...

En daar is ze weer ... de zon die zorgt voor warmte en vrolijkheid onder de mensen die nu dubbel genieten van hun vakantie ! Drukte langs de straten in winkels - hotels -volle terrasjes  genietend van het mooie weer en vooral van de zon ! Maar er is ook een maar aan verbonden aan al dat moois iets waar we niet naast kunnen kijken ... de bloemen laten hun kopje hangen  - de struiken met verbrande en opgekrulde blaadjes  - bomen die als er wat wind is hun blaadjes verliezen zoals bij de start van de herfst Pff ! Dit alles ik ook te danken aan de zon en tekort aan wat koelte en regen ! Krijgen diemensen  die voorspellen dat het nog enkele jaren zo zal zijn gelijk ?????We zullen moeten doen zoals alles in het leven want de natuur laat zich niet de les spellen  dus word het  .... afwachten en zien !maar toch dit ...


liefs


>> Reageer (6)
01-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- vandaag ...

Vandaag is alles nieuw ... een nieuwe maand - een niewe week en een nieuwe dag niet dat wij  senioren   zo benieuwd zijn of er iets op komst zou kunnen  komen  die ons leven op zen kop zet hoor ! Het mooiste in ons leven is bezoek krijgen van kind- klein  en achterkleininderen  en vverder  houden we  ons het liefst  aan het rustige treintje  met een kalm ritme van iedere dag ! Maar nieuw of niet niew Maandag is en blijft Maandag en dat is nog steeds "klusjesmaandag "dus ...




liefs 


>> Reageer (7)
31-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- zoals//

Zoals iedere Zondag is het hier supetkort maar jullie toch dit ..




.

En de rest is voor deze avond als de rust en stilte  in huis is terug geker-erd !

liefs


>> Reageer (8)
30-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- vlug ...

Vlug na een bezoekje van klein en2  achterkleinkindjes  hier nog even neuzen op de blog en iedereen  ( ook al is het weer eens in vliegende vaart àeen groetje brengen ! dus..


.(en nu verder vlug  in de potjes gaan  roeren sè)

liefs 


>> Reageer (6)
29-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- vandaag ..

Vandaag ziet het er naar uit dat het ook al is het maar morgen Weekend om alles zonder spijt even aan de kant te schuiven en te genieten ! Het weer kon niet beter wat de temperatuur betreft  ( dus geen binnen bliversdagje )Laat dat " heb geen tijd want  moet nog eerst dit en dat doen "even voor wat het is en maak er jou dagje van ! We kunnen een voorbeeld nemen aan die kleine bubbeltjes als ze in plopsaland zijn ! ze weten maar al te goed zoals hier achterkleininderen Lize & Liam hoe ...


een verwendagje  kan zijn dat staatop hun snuitjes geschreven  ! 

liefs 


>> Reageer (9)
28-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- soms ...

Soms als je verder kijkt dan je eigen veilige omgeving ben je bang over wat die achterkleinkinderen misschien nog zullen moeten mee maken - oorlog - drang naar macht en geld - de natuur die in opstand komt  ! We wensten dat wij het voor hen makkelijker konden maken maar ... wie zijn wij kleine mensjes die niets in de pap te roeren hebben ! Verdaaid  ... laat men dag en jullie dag  niet naar de waantjes helpen door die gedachten ... we doen  als senioor wat we kunnen in onze veilige omgeving en hoop voor iedereen nu en zolang we kunnen  het volgende ...


liefs


>> Reageer (9)
27-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- als ...

Als we dit zeggen ... " Die kleintjes worden zo vlug groot zonder dat je het ziet  " dan hebben we het meestal over onze klein en achterkleinkinderen maar vandaag nu eens mooi niet sè ! Dat is een gezegde je  zeker niet kan en mag toepassen op dit nog kleine bubbeltje van een ...


 

Twee of drie dagen er niet naar kijken en je ziet zo dat het nu nog kleine bubbeltje  al wat gegroeid is al heeft het  nog een lange weg af te leggen voor hij ( of zij ?) volwassen zal zijn ! Wens  jullie allen een zonnige dag ! (dat is ook van tel voor die nog kleine pompoentjes )

liefs en.. geniet van je dag ! 


>> Reageer (6)
26-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-zon ...

Waar is de zon ???? hier laat ze het momenteel nog afweten maar we zijn optimist in het leven en "Wat nu niet is ... kan nog komen "! Nu we senioren zijn kan ik me toch nog verwonderen over die stilte die soms  in huis  is ... dan denk ik terug aan dat drukke en luidruchtige  leven van vroeger ! Hoe blij we waren als iedereen sliep en je zelfs hoe onbergrijpelijk het ook klinkt  ... de stilte kon  horen  ! Stop !!! gedaan met te rommelen en terug gaan in het verleden  we leven NU  en daarom als optimist ook nog dit ...



 

(is het niet hier dan is  die zon misschien bij jullie )    liefs


>> Reageer (7)
25-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25-we...

We zijn vandaag de eerste dag van een nieuwe week en dat wil zeggen ...




En dat doen met veel plezier een geestdeift ook al start die  dag een stuk minder  zonnig en is de temperatuur een heel stuk minder dan gisteren of moet ik nu zeggen "gelukkig maar " Die week start  iedere keer opnieuw  zoals we allen weten met de klusjesmaandag en dit wil ook zeggen ... die trekker en dweil doen alles nog niet hun eentje dus we houden het hier aan de korte kant ! Maar wens  jullie toch  als die klusjes erop zitten  een gezellige dag ! 

liefs


>> Reageer (7)
24-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- zoals...

Zoals iedere Zondag in vliegende vaart maar toch vlug een mini krabbeltje met dit ..




.

liefs


>> Reageer (9)
23-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- en ...




En dit zegt overduidelijk wat ik jullie allen toewens voor het ganse Weekend ( niet alleen voor de weekend hoor maar  voor iedere dag !)Nu nog hopen dat die wensen ook voor allen werkelijkheid worden en dan kunnen we spreken van een schitterend Weekend ! 

liefs


>> Reageer (5)
22-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- de....

Ook al verstopt ze zich nu en dan... de zon is er terug en dat is steeds  hoop gevend op een  vooruitzicht van  een zonnig Weekend !We hebben wel gemord toen het 40gr was maar we zijn toch tevreden dat ze weer  terug is dat zonneke we kunnen er weer van genieten op ons eigen terrasje  in het Weekend dat voor de deur staat ! Ook al is maar morgen Weekend geniet toch ook  maar van deze Vrijdag en daarom ook dit  ...


liefs


>> Reageer (6)
21-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- vandaag ....

Vandaag Nationale Feestdag een dag om in ere te houden in ons Belgenlandje en er bovenop een Zondagsdaje in de week is steeds meer dan welkom ! Ook al laat de zon het ( hier toch ) het voorlopig afweten we houden vandaag een verwendagje in die werkweek en daarom ..


.

en ...geniert van je dag ( zullen we hier ook doen ) 

liefs


>> Reageer (9)
20-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- oef !!

Oef !!! We kunnen weer normaal adem halen zelfs die enkele druppels regen die vallen( hier toch ) zijn meer dan welkom , die lange vakantie van de droogautomaat zit er ( voor nu toch )even op ! Dat was dan eens een zeldzame tijd in ons belgenlandje  dat we gelukkig zijn dat het wat minder warm is en gedaan  is voor ons met dat binnen blijven we kunnen weer van de buitenlucht genieten ,kinderen kunnen weer zonder zonnebrand gevaar buiten stoeien  ! Kortom ...zelfs al is de zon( (voorlopig ?) niet van de partij we kunnen weer in de vrije natuur ( of terrasje ) Geniet ervan !



liefs


>> Reageer (10)
19-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19-en...

En vandaag starten we ons dagelijks krabbeltje met dit ...



Ook al ziet het er naar uit dat die dag waarschijnlijk weer een record zal breken wat de temperatuur betr eft in ons Belgenlandje ! Amaai ... daar zijn we er weer mee  een  zaag spanne en kritiek geven over het weer ,iets waarvan we we weten dat niets  of niemand iets kan aan veranderen( niet moeilijk è zoiets   )maar wat het weer ook is of zal worden maak er er een gezellige dag van ( ook al is het binnen en draait de verkoeling op volle toeren )

liefs


>> Reageer (8)
18-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.- een ..

Een nieuwe week dus zijn we  .



.

Als we met een goede gevoel een nieuwe week starten is dat ook een goede start ! Wat die week ons verder zal brengen zullen we wel zien ! Ook  al gaan wxe niet op vakantie en blijven mooi thuis iedere dag is een  nieuwe ontsekkingstocht  en we weten nooit wat we zullen ontdekken ! Word het een dag  dat gewone treintje  of staat er ons iets nieuws te wachten ... Dat is nu eenmaal het leven ...  een groot avontuur en wat je tegen komt ontdek je slachts beetje bij beetje en hoop dat jullie avonturen voor vandaag je een goed gevoel geven en ... geniet ervan !

liefs


>> Reageer (9)
17-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- wens

Wens iedereen een ..



Of zou ik beter zeggen" een vrolijke zomerse vewendagzondag  " een dag om van te genieten ! En nu komt er een eind aan dat gekrabbel  hoe kort het ook is want  er   is hier een eentje (ons Stefke )die verdraaid goed weet wat een verwendag is en ze sleurt me bijna van men stoel dus  voor nu ...

liefs


>> Reageer (10)
16-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- wensen ..

" Wensen " buiten de gewone dag en avondwensen voor de mensen rondom ons  die hebben we allen of moet ik zeggen dagdromen die we verborgen houden en toch stiekem hopen dat ze werkelijkheid worden!  Ook al weten we soms maar al te goed dat het slechts dagdromen zijn  en we toch  moeten  zonder morren aanvaarden wat het leven ons brengt   ! Ola ...  we zijn Weekend en dat betekent zet al die wensen en dagdromen even opzij en geniet van het de werkelijkheid de  zon - de kalmte- je familie   om het kort te houden .. van alles rondom je en wens jullie allen dan ook  van harte  een 



 

liefs   


>> Reageer (5)
15-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ....

"Een groet doet steeds goed" .dat is een waarheid als een koe maar ..



een vrijdagse groet doet dubbel zo goed want ...dan staat het Weekend voor onze neus en dit is steeds een schitterend  vooruitzicht en daar bovenop de voorspelling van een zonnig Weekend  ! Zoiets kan je Vrijdag tot een vrolijke dag maken wat ik jullie dan ook van harte toewens ! 

liefs


>> Reageer (9)
14-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een koffiepauze houden zo tussendoor en ff een wandelingetje maken op het het internet  jezelf zoiets  gunnen dat mag en moet kunnen !  Als senioor is alles niet meer zo dringend en dat is dan iets wat we  dan  ook met alle plezier  doen even al dat druk gedoe  van tegenwoordig aan je laars lappen en ontspannen ! We zetten dan ook  in onze dagagenda op  de eerste plaats   ...



liefs


>> Reageer (8)
13-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- we ...

We beginnen vandaag met iedereen een ...



 

te wensen , ook al zal het wel voor velen onder ons een binnenblijversdagje worden want  ook al houden we van zon en warme temperaturen teveel is...  teveel !We zijn hier niet aan het morren hoor  want we hoeven zelfs niet  op vakantie te gaan naar de warme landen  ,  we passen ons aan de temperatuur en houden het fris binnen met open vensters en deuren zodat we toch wat  aangepast van de zomer kunnen genieten ! Het enige wat kunnen en zouden  moeten doen is rustig genieten van  dat alles rondom ons ! 

liefs 


>> Reageer (9)
12-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- als..

Als je tegenwoordig boodschappen doe en al die drukte op de straten zie .. dan denk ik terug aan de tijd dat er thuis kinderen rondliepen die met de fiets naar school reden! Hoe tevreden je was toen ze thuiskwamen en je had steeds gevoel ... oef alles oke !! Maar nu is alles nog veel drukker en kan me voorstellen hoe de moeders zich voelen als hun kinderen met de fiets vertrekken ! Of die kleinste steeds even gelukkig zijn van die opgelegde veiligheidregegeltjes van de mama???? dat zal wel niet maar voorlopig rijd achterkleinkind Jaiden toch braafjes voor( met veiligsheid helm op )  zen mama  !



Oja ... voor iedereen nog een fijne dag en word het een fietsdag ... hou het veilig !

liefs 


>> Reageer (7)
11-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- de...

De mooiste en heerlijkste manier zeker als  overgrootoma - memè- moetje - omi of hoe we tegenwoordig   ook genoemd worden  om je dag of nieuwe week te starten is iets zoals  dit ....



Twee lachende snuitjes van achterkleinkinderen ... Lizeke met haar broertje Leon ! Samen met hen wens ik jullie allen dus een  dag zonder zorgen en geniet  ervan!

liefs

 


>> Reageer (11)
10-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- het ..

het is weer zoals iedere Zondag in vliegende vaart want Zondag is zoals iedere Zondag verwendag van en voor ons Leeuwke  ! Als je nu denkt dat ze dat niet weet ? denk dan maar vlug iets anders want ze maakt er dubbel en dik gebruik van ! Dus voor vandaagvoor iedereen   ...



en geniet ervan !

liefs 


>> Reageer (8)
09-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- ondanks ..

Ondanks alles zijn we hier toch terug op post voor ons dagelijks krabbeltje eender waar of hoe alles verloopt  ! We zijn weer Weekend en dat zonnetje  krijgen we er gratis bij dus  hoef ik er geen tekeningetje bij te maken ... we kijken vol goede moed  wat die 2 dagen ons zullen brengen ! Het enige wat van tel is... wens jullie allen van harte een heel ...



 

liefs 


>> Reageer (5)
08-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- daar ...

 

Daar is ze dus weer na een dagje haar kat gezonden  te hebben  ... de zon ! En  dat is een waarheid als een koe  en daar hebben we meteen ook weer een  van die  oude gezegdes waar je soms toch vragen zou  bij stellen ...  een kat de bel aanbinden - een waarheid als een koe  en nog zovele anderen  te veel om op te noemen ! Waar komen die gezegdes toch vandaan ??? Ook al werden ze vroeger meer gebruikt in de omganstaal dan nu , toch weten wij ogenblikkelijk wat er mee bedoeld word ! vrees dat de reden hoe die gezegdes ontstaan zijn steeds een raadsel zal blijven ! Zal me dus maar houden bij gewone simpele woorden zoals dit ...


liefs


>> Reageer (5)
07-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- na ..

Na een ganse voormidag in de spoed zijn we al is het wat later dan anders  er weer terug aan ons eigen peeceeke .. oef ! Meteen zetten we het spreekwoord " moeilijk gaat ook " in daden om  al houden we het voor nu bij een kort krabbeltje ! Wens jullie ook al laat het de zon ( hier toch ) voorlopig het aweten wens jullie toch voor de rest van de dag nog een ..



.

liefs


>> Reageer (1)
06-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- weet..

Weet niet of bij jullie ook zo was maar gisterenavond hadden we hier wat problemen met het seniorennet pfff! Maar blijkbaar is alles nu weer in kannen en kruiken en kunnen  we weer gewoon wat krabbelen en bij de blogmaatjes langs komen oeffff  dat is een hele opluchting !  Verdorie  wat zijn wij toch gewoonte beestjes  gewordeis  wat het seniorennet betreft , straks mogen we niet meer die jongelui plagen met hun Gsm want wij zij net  de zelfde  wat de blog betreft ! (Gelukkig is het hier voor senioren en lezen klein en achterkleinkinderen hier niet anders hebben zij een reden om ons te plagen  )Genoeg daarover we zijn vandaag ...



 

liefs 


>> Reageer (9)
05-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- nr 2...

We zijn vandaag al nr 2 van onze week kalender en we doen verder zoals we gisteren gestart zijn .. een heerlijk weertje en de zorgen in de wereld en  rondom ons proberen we wat opzij te schuiven ! Want waar we als kleine menjes  niets kunnen aan veranderen of laten eindigen  zoals politiek & oorlog  we totaal niets in de pap te brokken hebben  te  helpen verandere is totaal nutteloos  ( dat hebben we ondertussen wel ondervonden in ons leven ) Geniet ieder moment van alles ...kunnen het geen verre ontdekkingsreizen worden dan  maar genieten van alles rondom ons die mooi is ....Planten - bloemen iets  zoals die yucca in eigen tuin want Zomertijd is gelijk aan ...



 Nog een  gezellige dag en geniet van je dag  ! 

liefs


>> Reageer (4)
04-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- het ...

Het is zover ... we zijn weer gestart met een nieuwe week , het is als een leeg blad  die voor ons ligt dat slechts beetje bij beetje zal ingevuld worden! Wat er op dat blad zal terecht komen is steeds een raadsel ... zullen we op het einde van die week  er gelukkig mee zijn of niet ?Er aan veranderen  of herschrijven kunnen we toch niet ! Maar ondertussen is die koffie uit en de koffiepauze afgelopen want die nieuwe week start nog steeds met een maandag en die is nog steeds ???? ... klusjesdag  ! Maar toch nog eerst dit ...



liefs


>> Reageer (7)
03-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3-...

Al is het Zondag het is hier weer in vliegende vaart want Zondag is het hier altijd " leeuwkesdag " en dat weet ze verdraaid maar al te goed ! Zer laat zich verwennen zoals een koningskind ! Dus wens ik jullie allen een ..



Laat jullie ook verwennen door de zon en  de warme temperatuur en geniet ervan ! 

liefs


>> Reageer (7)
02-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- van ...

Van vele dingen in het leven als je iets start moet je afwachten wat de uitslag zal worden , misschien goed of minder goed of een totale mislukking en zit je met de gebakken peren ! Maar er is toch èèn ding waar je nooit moet aan twijfelen en  bij iedere nieuwe start ervan weet je .....de uitslag is steeds hetzelfe! Over wat ik het nu heb ??? Wel over een dagje  ravotten in Plopsaland voor en met  met kleine bubbeltjes .Het afsluiten van dat dagje ziet er ( zoals hier 2 achterkleinkinderen met hun mama & moetje ) steeds zo uit ....



Nog een gezellig Weekend en geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (8)
01-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- we ..

We starten vandaag  met  je vele dingen te wensen.... mooie momenten - aangename uren  en een



 

zonder die  heerlijke zonnige  nieuwe maand Jullie  te vergeten !   Blijft dat zonnige  vandaag straks  wat achterwegen wel dat nemen we het er dan maar bij ! kortom wat een dag je kan bieden maak er iets van waar je s' avonds tevreden kan op terug kijken !

liefs 


>> Reageer (9)
30-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- even ..

Even een koffiepauze houden ..wat vroeger niet kon door al die drukte kan nu wel  dus ...ligt aan ons om er ook gebruik van te maken ! Al vrees ik toch dat er iets is blijven hangen van toen  we steeds onszelf wijsmakten van .. nog eerst dit of dat doen !Wel vandaag nu eens niet sè ! Ook al die grijze lucht  afgespeurd om te zien of er niet ergens een zonnestraaltje te zien is ??? hier is het nog steeds noppes  maar zoals steeds .. wat nu niet is kan nog komen en daar kijken we steeds  naar uit  ! ( hoop in je  leven is toch een mooi ding è ) Wens julle dus toch een( zonnige ?)en  ..



 

liefs 


>> Reageer (11)
29-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- zonneschijn ...

Zonnescijn en warmte zijn 2 heerlijke daingen maar ... straks zal het weer zijn alles is te te droog en er is tkort aan water  dan is het  ... wees zuinig met het water! Wel dan kunnen we een voorbeeld nemen aan Lizeke ( achterkleinkind) ...



als het water van haar zwembadje aan verversen toe is dan doet ze niets liever dan met haar speelgietertje alle bloemetjes water gaan geven met dat badwater ! Ook al vind ze zoiets nu superleuk ... de kleintjes worden nu spelenderwijs geleerd dat we moeten zuinig zijn met water ! Nog een gezellige zonnige dag ( en geen water verspillen è)

liefs


>> Reageer (8)
28-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- ze ...

Ze is er weer in haar volle glorie ..een stralende zon , we kunnen weer genieten van een stralende  en  ..



Hoe  gelukkig we zijn als je smorgens uit ond bed komen en de zon zien  dan zie je soms in een flits hoe  grijs een grauw  het er uitzag in de winter Brr dan krijg bijna rillingen ! Maar aan zoiets denken we maar even  niet en genieten dan  van wat nu is  en die dagen zijn kostbaar ( touwens iedere dag is kostbaar ) . Over iets  hebben waar we van dromen of  wat we zouden  willen - mogen of  kunnen doen is makkelijk praten en het ook doen lijkt soms een stuk moeilijker ! Maar ..Waar een wil is - is ook een weg... en die weg is niet zo moeilijk als de wil er is ! 

liefs   


>> Reageer (8)
27-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- we ..

We zullen vandaag  die nieuwe week maar starten met wat normaal steeds het einde van een krabbeltje is jullie allen ...

te wensen ! En als het is zoals hier starten met een lekker warm koffietje ( of thee )  zonder zorgen en even niet denken aan  die klusjes of was en strijk of  wat de dag ons zou  brengen dan ... start immers iedere dag goed !   Ondertussen heeft dat este kopje koffie al enkele opvolgers gekregen dus ..vliegen we ermaar  met een smile  er hier maar in  !

liefs 


>> Reageer (8)
26-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-de...

De kroon op de week vandaag ... de zondag en zelfs een zonnige Zondag  wat kunnen we nog  meer wensen ! Een dagje om mooi op adem te komen oesje...  krijg weer hulp (???? ) van ons Stefke en ze is aan het meedeinen op men schoot op de  ritme van muziek  dus ... vrees dat de rest voor deze avond  zal worden  ! Maar toch nog vlug dit ...



liefs 


>> Reageer (9)
25-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- we ..

We zijn weer in de mooiste  2 dagen van de ganse week ... het weekend, wat die ons zal brengen wat het weer betreft en wat ons te wachten staat  wel  dat is afwachten en zullen we slechts beetje bij beetje ontdekken ! Toen we kinderen in huis hadden betekende het weekend ... druk - druk - druk maar nu is het rustiger en ligt het aan ons wat we van die 2 dagen willen -mogen  en kunnen   maken dus wens ik julie ook  een heel gezellig en ...



 Je zelf eens verwennen mag en kan                 liefs 


>> Reageer (9)
24-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- olala..

Olala...als we zouden wik-llen kunnen we een gratis doucke pakken in openlucht maar het bibberen van die frisse temperatuur zou je erbij moeten nemen  ( al zie ik dat persoonlijk  niet bepaald zien zitten  ) Regen en nog eens regen heeft van plaats verwisseld met de zon of we het graag hebben of niet we moeten er ons bij neerleggen ! Maar hoe het weer is of nog word maak er een  gezellige dag van en ....



liefs 


>> Reageer (7)
23-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- wat ...

Wat later dan gewoonlijk maar we weten allen dat een bezoekje aan de  dokter  soms wat kan uitlopen è ! daarom word het voor nu superkort maar wilde toch nog vlug even dit kwijt 



liefs


>> Reageer (10)
22-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- hoera..

Hoera daar is ze terug ... dat zonnetje ! Een dag zonder zon en we missen ze al ! Wat is het toch heerlijk als je buiten kijkt en je ziet al dat groen en struiken en bloemen , dan denk je terug aan de winter waar dit alles verdwenen was je zag slechts kale bomen en afgeknipte struiken die er doods uitzagen net of ze nooit meer terug zouden komen ! Maar ieder jaar opnieuw hebben ze de kracht  gevonden geholpen door de zon en warmte om terug  hun mooie zelf te zijn ! We kunnen een voorbeeld nemen aan hen als we in de winter morren over de kou en het grijze weer want wij weten ook dat  daar een einde zal aan komen en dat we net als die planten terug zullen open bloeien met de zon en het warmere weer ! Daarom wens ik jullie allen op deze....



en haal er uit wat er in zit en geniet ervan!

liefs


>> Reageer (7)
21-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- zondag ...

Zondag was de babyborrel van het laatst geboren achterkleinkind Leon en dan zie je kind - klein en achterkleinkinderen daar allen samen  rondlopen die kleinkinderen reeds met hun eigen kroost ( pff wat is die tijd toch vlug gegaan )  En soms  zie je in een flits beelden terug van toen die volwassen mensen  nog kleine bubbeltjes waren  ! En als je daaraan denkt ... wel dan ga je soms wel een rommelen in de oude fotos zoals dit  ...



Dit was 2008 bij de comunie van een van die  acrobaten op het springkasteel ... nu zijn ze  alle 3  jonge dames  waar eentje van hen  druk in de weer was om haar zus bij te springen op de babyborrel van haar petekind Leon ! (oei weer ouwemeekespraat vandaag ) Dan  wens ik jullie nog vlug  een prettige dag en zet er een punt achter voor nu . 

liefs


>> Reageer (8)
20-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- amaai ...

Amaai ...



Blijkbaar wel ... gedaan met feestjes  vieren terug in het gewone ritme ! Weet niet wat er gisteren mis was of het nu het internet of seniorennetwerk  of de pc was maar toen ik zoals gewoonlijk even probeerde langs te komen met een zondagse groet viel het internet op het seniorennet steeds maar uit en...  heb dan maar de pijp aan Maarten gegeven pffff ! Hoop dat alles vandaag weer normaal  zal werken  maar... weekend voorbij wij zijn vandag klusjesmaandag dus ..

liefs 


>> Reageer (8)
19-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- oef ...

Oef  !! daar ben ik terug nadat  het gisternavond een avondje zonder blog was! Het was een verwenavondje het was eens lekker de voetjes onder de tafel te steken bij de zoon  zonder eens  zelf in de potjes te moeten roeren ... heerlijk zoiets ! Verdraaid is wel weer even wennen aan die temperatuur hoor maar we kunnen niet klagen we zijn de laatste tijd wat teveel verwend wat het weer betreft en we weten dat zoiets niet kon blijven duren è ! Maar we kunnen roch van deze dag genieten ff jezelf verwennen met een  koffietje en koekje  moet ook kunnen en zo genieten we toch van een gezellige en  ...



liefs


>> Reageer (11)
18-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- oef !

Oef!!! het is zover we zijn de vandaag ...


 

 de eerste dag van het Weekend ! Een vrolijke dag  ? waarom niet dat moet kunnen ! Geen zorgen  maken over  morgen of wat nog kan komen , schuif die maar eens aan de kant ! Waarom willen we toch  ons steeds zorgen maken  over wat moet  komen ... wat moet komt  zowiezo en we zullen dan wel zien  !Och al dat geklets hoeft niet , wat ik wilde zeggen is ... Geniet  volop van wat nu is... een stalend zonnige dag en het Weekend ! 

liefs 


>> Reageer (8)
17-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- ook ...

Ook al worden al onze wensen niet altijd werkelijkheid maar soms zijn er van die dromen die werkelijkheid worden waar  wij persoonlijk niets aan kunnen doen of veranderen  toch werkelijkheid zoals... nu dit stalende zonnige weer! We kunne rustig verder doen zoals  de afgelopen dagen ... er een heerlijke zonnige vakantiedag van maken ! Dat coronabeestje en die winter zijn verdorie lang genoeg geweestmet dat verplicht moeten  binnen  blijven  in ons kot ! Kom buiten een maak  er weer een zonnige en...



Morgen is het Weekend en ( hopelijk ) kunnen we rustig verder doen met wat we nu doen .... GENITEN van alles wat op onze weg ligt !

liefs 


>> Reageer (8)
16-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-iedereen...

Iedereen heeft al wel gezien wat een heerlijk weertje het is vandaag en iedereen denkt bij zoiets aan ervan te genieten  zeker wij senioren en ... daar hebben we verdraaid groot gelijk in ook ! Want wat  toen  niet kon  door een dagelijks drukke agenda ... kan nu wel  aan ons om het ook te doen  ! Genoeg daarover hou het vandaag hierbij... om jullie van harte dit te wensen ...



liefs


>> Reageer (12)
15-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- het ...

Het is vandaag weer stralende zon en dat is zoals altijd een extra duwtje in de rug om het leven ook aan de zonnige kant te bekijken ! Iedere dag bestaat uit kleine momentjes  sommige goed sommige mindergoed en dat mindere laten we voorbij gaan  zelfs een beetje te vergeten maar de goede momenten en zeker de vrolijke blijven we in  ons hart bewaren ! Zoals dit ... de tweeling van dochter Claude wilden op de komuni van achterkleinkind  Maybelleke even uit testen of het hun nog zou lukken als ze net zoals ze kleine bubbeltjes waren nog beiden op hun mama haar schoot konden zitten ..



De test geslaagd ???? denk het niet maar zorgden wel  voor een vrolijk moment ! Nog een prettige zonnige dag gewenst met van uit het rommelkotje veel 

liefs  


>> Reageer (6)
14-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- zet...

Zet maar vandaag  dat zeteltje gereed op je terrasje met een bloemetje ernaast  of in de tuin met zicht op  al dat mooi groen  voor deze namiddag( met een muziekje op de achtergrond ??)! Of het nu in de zon of in de schaduw is het maakt allemaal niet uit ... als we maar kunnen genieten van het mooie weer ! Genoeg gekletst want als we deze namiddag willen een soort van vakantienamiddagje  van maken wil zeggen voor nu ... Vooruit met de geit of je namiddag valt in het water !Maar toch nog  vlug dit ..



liefs


>> Reageer (11)
13-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- of ...



Of dit nu een voorbeeld is wat je kan doen met oude schoenen ???? denk niet dat zoiets een prettig gevoel  zou geven  op je tafel  temidden van je eten !!! Och...we kunnen maar beter even gek doen dan  met een lang gezicht rond te lopen omdat het klusjesmaandag is!  Dus... we zijn weer gestart met een nieuwe week. Wat die week voor ons in petto heeft  van moois zullen we dag per dag en uur per uur wel zien ! Maar voor nu ... die klusjes zijn ondertussen niet alleen geklaard ...dat wil zeggen .. koffiepauze gedaan terug aan de slag ! 

liefs 


>> Reageer (11)
12-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- wens

Wens vndaag alle papa- vake - opa- pepé  en hoe  jullie ook door je  kinderen en  kleinkinderen en zoals ze hier  die kleine bubbels van achterkleinkinderen " grote pepé" zeggen een heel gezellige 

liefs en geniet ervan !


>> Reageer (10)
11-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- eindelijk ...

Eindelijk het is zover we zijn ...



Het is Weekend ook al krijgen we wel eens te horen dat het  voor ons senioren  iedere dag Weekend  is  kijken we  nog steeds net zoals  de jongeren tegenwoordig en wij vroeger  nog uit naar het Weekend !Toen ik het woord "senioren " intikte dacht ik terug aan men ouders en hoeveel de tijd veranderd is voor de  senioren ( is weer ouwe meekespraat  hoor vandaag  )Hoe zij leefden  toen ze op pensioen waren ... altijd in donkere kleren -  thuis patattjes schillen als bezigheid  - een babbeltje met de buren en dat was  het ...er was niets meer voor hen! Geen wandelingetjes - geen gezellige fietstochtjes met vrienden - geen zomaar een koffietje gaan drinken op een terrassjg - geen vakantie - niets !  ! Net of ze volledig afgeschreven waren en niet meer mee telden ! Als je dat allemaal ziet zijn wij senioren  van nu met onze nog steeds fleurige kleren - onze uitstapjes enzovoort  toch gelukkige mensen ! Laat er ons dan ook zoveel mogelijk van genieten ! 

liefs


>> Reageer (5)
10-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- en zo ...

En zo gaan we bijna zonder het te merken weer stilletjes naar het Weekend toe en zit die week er ook al weer bijna op , de 23ste in het jaar  2022 ! Dit doet me terugdenken aan de eeuw wisseling en al die dwaze voorspellingen  die ze maakten over het jaar 2000... voor sommigen zou dit  zefls het einde van de werld betekenen Pfff ! Zo zie je maar ... we zijn ondertussen al bijna 22jaar verder  en we zijn er nog steeds ,  niemand kan in de toekomst kijken en dat we zeker niet alles mogen geloven wat we horen of zien ! We leven van dag op dag en niemand weet wat de toekomst zal brengen! Onze levensleuze  zou moeten zijn " geniet van iedere minuut "en daarom wens ik jullie  dan ook een ..



liefs 


>> Reageer (7)
09-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 - voor ..

Voor ons senioren beperkt sporten zich meestal tot een fietsrit of een gezonde wandeling  dat is goed voor de gezondheid ( nu wat ouwe meekes praat )Toen we jong waren was sporten voor de lopers - voetballers enzovoort ? en een gewone mens dacht niet aan die dingen ! Maar tegenwoordig is de leuze ...



Zelfs achterkleinkind Jaiden  ook al is hij nog geen 4jaar kan al goed zen mannetje staan als het er op aankomt ! ( zou al men hart vasthouden als ik hem tot boven zou zien klimmen   ) Voor de zekerheid houden we ons maar aan ons fietstochtje of wandeling ! Nog een gezellige ( zonnige ? ) dag ! 

liefs


>> Reageer (7)
08-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- ook ....

Ook al zijn we hier nog stilletjes aan het nagenieten over die Zondagse bijeenkomst .. we worden letterlijk en figuurlijk met onze neus gedrukt op ... het leven gaat verder en het gaat niet altijd over rozen en mooie zonneschijn !Regen - regen en nog eens regen is aan de orde van de dag vanaag maar ... we laten onze dag niet naar de vaantjes helpen door die regen ! Zelfs binnen  in je eigen kotje kan je ( figuurlijke )zonneschijn brengen en er een gezellige dag van maken ! Wat het morgen word ... dat zullen we dan wel zien , wens jullie dan ook voor vandaag  ( met of zonder regen - met of zonder zonneschijn )  een...



 

liefs

 


>> Reageer (9)
07-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- ze ..



Maybelleke ....Ze was zo trots die dag op haar nieuw kleedjes en haar feestje!  Het was net een vonwassen gastvrouwtje ... ze stond aan de ingang  de deur versierd met ballonnen en  iedereen die binnen kwam  kreeg een dikke knuffel  van haar en dikke merci voor haar geschenkje !  Maar denk toch dat ze blij was als dat formele  gedoe achter de rug was dan kon ze eindelijk gaan ravotten met haar nichtjes en neefjes ! Het was voor haar een dagje die ze zich zeker later zal herinneren ! En wij ????  wij hebben dubbel genoten om dit alles nog te mogen meemaken ! 

Nog een gezellige dag gewenst ( met of zonder zon ) 

liefs 


>> Reageer (12)
06-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6) daar ...

Daar zijn we dan terug op deze Maandagse Zondag ! Gisterenavond is het er niet meer van gekomen om even langs te komen ( kaarsje was opgebrand pff )maar vanavond zijn we weer trouw op post Hat was gisteren inderdaad weer een dag met een gouden randje... zo weer eens allen samen dat hadden we door  die rot corona  wel erg gemist ... weer mogen knuffelen... de kleintjes  die ravotten  buiten en  dan  hun avonturen  komen vertellen  en samen wat bij babbelen  met iedereen over het vroeger en het nu ... heerlijk is zoiets ( ben er nog van aan het nagenieten ) Wat ook mooi mee genomen is voor vandag ... die klusjesmaandag word uitgesteld tot morgen(  ) dus word het nog een rustige dag en wens jullie alle ook een ...



( ook al speelt de zon nu en dan versroppertje)

liefs


>> Reageer (7)
05-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Een heel



..

Vandaag word het hier geen gewone Zondag  het is PinksterenZondag .. het word er eentje met een gouden randje Want Maybelleke ( achterkleinkind ) doet haar eerste komunie !Op deze dag denken we dan ook terug hoe druk we het dan hadden op die dagen om voor onze eigen kinderen we er probeerden iets van te maken die in hun herinnering zou blijven hangen ! Maar nu is alles  rustig  het enige wat we kunnen en  mogen doen is ... aanschuiven aan die feesttafel en ervan genieten ! Dus ... word het ook voor het  peeceeke een dagje verlof en wat vanavond volgt ??? dat zullen we dan wel zien ! 

liefs


>> Reageer (11)
04-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- ola ...

Olalla ... waar of waneer is die zon verdwenen ??? dat is een heel stuk minder dan  gisteren hoor maar zoals steeds... wat nu niet is kan nog komen en daar hopen we op ! Maar het is voor nu in vliegende vaart ( ook al is het weekend ) Maar wat het ook is of  word we zijn  ...



En een gezellige Weekend (met of zonder zon)

liefs


>> Reageer (6)
03-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- zo ..

Zo te zien gaan we weer een mooie dag krijgen met zon en gelukkig zonder veel wind ( nu toch nog  niet ) Verdorie hebben we toch weer die eeuwige  opener over het weer gebruikt  om te starten zeker pff ! Och ben waarshijnlijk niet de enige die soms naar dat scherm zit te staren en  die iedereen een groet wil brengen  om te laten weten dat we aan onze blogmaatjes denken maar ...die reeds bezig is van dit en dat moet nog  worden gedaan  met als resultaat .... je weet verdraaid niet wat intikken Grrr ! Klinkt dit toch ergens bekent in de oren ??? ( wel dan ben ik blij dat ik niet de enige ben ) Dus wens jullie allen  dan maar  van harte een gezellige zonnige  dag  en  ....



liefs 


>> Reageer (9)
02-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- daar ...

Daar is ze dan weer ... die stralende zon dus word het vandaag ...



 Of het nu die richting is van een eigen terrasje of een ontdekkingstochtje in eigen buurt of in een park of bos ...  zolang het maar je eigen keuze is en je ervan kan genieten !Al weet ik ook wel dat we soms iets plannen voor de dag en dat  alles plots  in het water kan vallen   maar ... er is niets mis mee  met het steeds opnieuw te proberen è   !!!

liefs


>> Reageer (9)
01-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- wens ...

Wens jullie allen een ...



Ook al is de zon niet van de partij ... wat nu is kan nog komen !We starten vandaag weer een nieuwe maand wat we al mogen noemen als een zomermaand , hopelijk hebben ze het daarboven ook begrepen en zal die maand ook die naam waardig zijn ! Vandaag de laatste keer met een warrig kopje haar  aan de pc want straks afspraak bij de kapster en dat is niet bepaald men lievelingsafspraak maar wat moet - moet è ! Omdat we senioor zijn wil niet zeggen  dat we erbij moeten lopen met  onverzorgt lang  haar zoals in die corona tijd ! Maar hier  houd het  op want ... kapperstime ! 

Geniet van je dag en haal eruit wat je kan ! 

liefs


>> Reageer (8)
31-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- daar ..

Daar is ze weer de zon maar ... voor hoelang  nog is een groot vraagteken . Waarom willen we verdraaid steeds  proberen te weten op voorhand wat de dag voor ons nog  in petto heeft ? Waarom willen eingelijk zo iets weten .. om alles naar onze hand te zetten ? Kunnen we niet gewoon genieten  van iedere minuut zonder ons vragen te stellen wat de volgende uren zullen brengen ? Och dat dat is de aard van het beestje mens zeker ... zorgen  maken over iets dat  we zelf  niet kunnen verhelpen of  toch niets kunnen  aan doen !Genoeg gekletst ... de zon schijnt nog steeds dus wens ik jullie allen een ...



liefs 


>> Reageer (10)
30-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-klusjesmaandag ...

Klusjesmaandag of niet dit maakt   je ganse dag goed...



Lizeke ( achterkleinkind ) neemt haar verplichting ( ook al is ze zelf nog een klein bubbeltje) als grote zus heel ernstig op en probeert haar kleine broertje te troosten als hij weent ! Wel ... als dat niet een opkikkertje om te zien is en ... geniet dan  van je dag ook al is het klusjesmaandag 

 

liefs


>> Reageer (9)
29-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29-zondag..

We zijn Zondag en vandaag is het  zoals iedere Zondag een krabbeltje aan de korte kant .. al is het vandaag door de omstandigheden superkort ! Maar ...wens jullie allen ook al is het in sneltreinvaart een ..



.

liefs


>> Reageer (10)
28-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-eerst ...

Eerst even een koffiepauze en even neuzen op de blog  .. dat is nu het mooie aan een Weekend zoiets kan en mag ( zonder schuldgevoel  ) op die 2 dagen ! Geen ( eigen opgelegde ) druk van dit en dat moet nog eerst gedaan voor we een stop inlassen ! Hier voorlopig stralende zon en wat de weerman nog voorspelde leggen we gewoon naast ons neer en genieten van het nu ! Zelfs hier hou ik het kort want de zon wenkt ons allen naar buiten om van haar stralen te genieten dus voor allen een...



( en een boek lezen op je eigen terrasje .. zalig ) 

liefs


>> Reageer (5)
27-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- we

We zitten reeds  met   onze gedachten uit te kijken naar wat  vandaag nog  voor onze neus staat voor morgen  .. het Weekend ! Zal het een zonnig weekend worden ?We zijn de laatste tijd zo verwend  geworden wat het weer betreft dat we het bijna normaal vinden die zon met  zomerse temperaturen ! Och in de toekomst kijken kunnen we nog niet dus word het hopen en word het toch grijze  lucht anders... wel een dagje gezellig luieren binnen is ook niet mis in het Weekend ! Genoeg over de dag van morgen we blijven bij wat nu is ...



met een Speels zonnetje dat nu en dan verstoppertje speelt i

liefs


>> Reageer (6)
26-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- en ..

En vandaag starten we eens  omgekeerd - beginnen met wat steeds het einde van een krabbeltje moe! zijn . Wens jullie allen een heel..



. 

Het is vandaag  figuurlijk een dag met een gouden randje zomaar in de werkweek een dagje om even op adem te komen ! Ook al laat de zon het nu een dan afweten ( hier toch )geniet  van je dag ! 

liefs


>> Reageer (8)
25-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- en ...

En hier kom ik dan ( apetrots) met de eerste foto  van de kleinste spruit ( voorlopig toch)van de ganse Clan ...



Leon het kleine broertje van  achterkleinind Lizeke ! Verdaaid  ... een mens kan toch nooit voorspellen hoe je levenspad er zal uitzien !  Had nooit kunnen denken toen we in het huwlijksbootje stapten dat de familie zo groot zou worden !Een mens is gelukkig dat je dit alles nog kan meemaken ! Daarom geniet van ieder ( kostbaar ) moment van de dag en het leven zolang we kunnen ! 

liefs 


>> Reageer (11)
24-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- berichtje

Hier volgt en berichje van achterkleinkind Lize ...



is het zover ik ben dan ook superblij  nu ik grote zus geworden ben ! Na al dat oefenen om te leren hoe je met een klein  broertje moet omgaan is het nu zover !  Blijkbaar had hij er genoeg van om verstopt te zitten bij mama en zal ik hem ook kunnen zien mijn kleine broertje Lèon ! ( vraag me af of we al samen zouden kunnen spelen ?) Voor nu dada tot de volgende keer è !

liefs 


>> Reageer (11)
23-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- muziek _

Muziek doet veel in een mensenleven ... het kan temidden van grote zorgen een troost zijn - het kanin  een trieste tijd  je opvrolijken  - bij een samenkomst met familie ff een deuntje zingen en herinneringen ophalen van vroeger enzovoort ! Dit is voor ons zo maar ook voor ons Stefke  al kan ze niet meezingen als ze muziek hoort wil ze mee ...



 

Zoals hier  met haar zus op de vrolijke tonen van Marino Punk ze neemt haar danspasjes ( al is het maar meewiegen )  heel ernstig  dat kan je genoeg zien aan haar snuitje ! Alleen moet je haar bij de hand houden of ze zou proberen die muziekant een handje toe te steken  

Nog een een gezellige dag !

liefs 


>> Reageer (12)
22-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- vandaag ..

Vandaag is weer de kroon op de week gezet de Zondag ..een dag waar niets moet en alles kan of mag !Wat niet meteen wil zeggen dat we nu gekke streken gaan uit halen , we laten dit over aan  de jonlui die bijna 2 jaar lang veel hebben moeten missen ! Maar dat wil niet zeggen dat we braafjes in een hoekje op onze stoel moeten zitten ! Er staat voor ons senioren ook iedere dag en zeker in  het weekend nog veel op ons tedoenlijstje van de dag ,  al mag  even ( met mate ) gek doen of uit de bol gaan  met klein of achterkleinkinderen zeker niet  op dat lijstje ontbreken !Vandaag komt het hier op neer... wat je ook doet geniet van een ...



 

liefs


>> Reageer (8)
21-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- Voila sè

Voila sè we zijn zover we zijn weer Weekend ! Ons leeuwke is al druk in de weer om alle kasten af te schuimen om te zien wat er allemaal ligt  om te knabbelen( ze weet maar al te goed dat er in het Weekend wat losser  word omgesprongen met dat anders strenge stdiabetis dieet en kan je verzekeren dat mondje heeft nog geen ogenblik rust gekregen !  genoeg gekrabbelt want Ze trekt me bijna van men stoel voor het volgende koekje dus...wens jullie dan ook allen een heel ...



Hopelijk haalt de zon vandaag weer de bovenhand en ... geniet er dan maar van ! 

liefs


>> Reageer (8)
20-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- we ..

We zijn vandaag ...



En we  wensen en hopen met zen allen zoals iedere dag opnieuw  dat het inderdaad een  vreugdevolle dag mag worden ! Al heeft het vooruitzicht van het Weekend dat voor de deur staat ons steeds een extra duwtje in de rug om uit de dag het beste te halen wat er of kan inzitten zelfs als is het voorspelde weer wat minder veel belovend! Maar  wij geven niet op en zetten koppig door ... vroeger ontbrak er door ons druk  leven wel eens  wat tijd  om zoiets  te doen maar nu hebben ( en maken  )we de tijd  om hoe dan ook er een gezellige dag van te maken eender hoe of eender waar ! 

liefs 


>> Reageer (6)
19-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- als...

Als start vandaag wens ik jullie ..



Ook al heeft die anders blauwe lucht nu een grijze kleur maar .. wat niet is kan nog komen ! Och we wisten dat aan dat  zomerse liedje van" sunshine" en het stilletjes aan "singing in the rain " zou  worden maar ... dat het dan weer van harte welkom zal zijn oei zal men woorde inslikken .. nu regent het  ! Genieten wij niet van die regen de natuur wel !  Zo zie je maar alles wat er ook gebeurt het is steeds voor iemand of iets goed ! Geniet van je dag ook al word het binnen ( voorlopig toch ) ! 

liefs 


>> Reageer (9)
18-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- zit..

Zit hier naar dat lege blad te staren Pfff ! Zijn zo van die dagen dat je weet dat er een klusje staat te trappelen  die dringend om je aandacht vraagt en probeer dan maar  eens  hier iets te krabbelen !  Je hebt zo van die dagen dat niet alles op wieltjes loopt( ondanks die stalende zon ) maar dat die wieltjes verroest lijken te zijn! Er zit dan maar èèn mogelijk in voor nu ...



 

Geniet er van en tot vanavond  !

Liefs 


>> Reageer (11)
17-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- als ...

Als je zo buiten kijkt dan zal die regen  vandaag nog geen spelbreker zijn en  we kunnen ondertussen verder genieten van die zon met een heerlijke temperatuur ! Vroeger hadden we het  te druk om ten volle te beseffen dat iedere dag een mooi geschenk is maar ...nu als senioor  beseffen wij dit maar al te goed ! Van boven op ons "te doen " lijstje zou moeten staan " Geniet van ieder moment " Verdraaid we zijn weer bezig met ouwe meekespraat vandaag Pfff ! Zal er maar een runt achter zetten met dit ...



liefs     


>> Reageer (8)
16-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- de ...



De nieuwe week inzetten doen we steeds met alle plezier ( al gaat die start op klusjesmaandag wat minder vlug dan op andere dagen ) Ook al was het wel even schrikken daarnet  van die donkergrijze lucht en enkele donderslagen.. wat nog zal volgen is afwachten ! Hoop dat jullie ook genoten hebben van dat zomerse Weekend ! Helaba zit hier te  kletsen op Maandag en die klusjes dan  ???? Zal er maar vlug  een punt achter zetten  voor nu en er terug invliegen ! 

liefs


>> Reageer (10)
15-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- hoikers ..

Hoikes ... hier ben ik ook weer eens ! En geniet ervan hoor zo buiten lopen en heb toen mama even niet keek vlug dat ding hier mee gepakt naar buiten zal wel niet lang duren voor mama dat ontdekt maar ondertussen is het ..



 

Dat mijn ene wang opgezwollen is  door wondroos kan me niet schelen hoor het is nog altijd " hoera voor de muziek "Nog een heerlijke dag vandaag en geniet ervan ( en van de muziek)

liefs van mij ( en van de mama )


>> Reageer (8)
14-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- even ...

Even een koffiestop houden in het Weekend mag en kan en moet zelfs gebeuren want daar is het weekend toch voor ... even op adem kopen ! De zon nodigd ons reeds uit om van haar warmte te genieten en dat zullen we zeker doen ! Heb dan maar als toemaatje voor vandaag ook nog wat bloemetjes uit eigen tuin mee gebracht !



Op de voorgrond de Climatis - op de achtergrond de dendrons en dat alles  beschermd door bomen( van de buurman  ) .Ben misshien wel een ouwerwets ding maar verkies dit  nog  het meest ... bloemen aan de struik waar ze thuishoren liever  dan in een vaas waar ze na enkele dagen toch in de vuilbak te rechtkomen ! 

liefs


>> Reageer (7)
13-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- het ..

Het is vandaag ...



Inderdaad vrijdag de 13de .. een zonnige dag en de vogeltjes hoor je blij fluiten en ... dat bijgeloof over die zogezegde "ongeluksdag" leggen we mooi naast ons neer . we zijn oud genoeg geleefd om te weten dat wat komen moet - komt eender welke dag het is ! Zou toch spijtig zijn dat we  weer een nieuwe  dag  zomaar laten voorbij gaan zonder ervan te genieten alleen uit schrik dat er misschien iets zou mislopen vandaag dus .. maak er een gezellige dag van en morgen .. is het weekend als dat geen schitterend vooruitzicht is !

liefs


>> Reageer (9)
12-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- zou...

Zou nu zo graag zeggen " Zie je wel dat we nooit onze hoop mogen verliezen "Zoals gisterenavond bij die grijze lucht en felle wind dat we toch ergens ondanks de weervoorspellingen  dachten dat het uit was met het liedje van het mooie weer !  Gelukkig is ze daar terug die zon en die wind is verdwenen ! We kunnen nu weer verder genieten van een koffietje ( of thee of ijsje )op een zonnig terrasje(ben er al van aan het dromen  Mmmm zalig ) Dus houden we het hier kort en wens jullie allen een ...



liefs 


>> Reageer (8)
11-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- toen ...

Toen ik deze foto zag van achterkleinkind Jaiden dacht ik terug aan de tijd dat bij ons  de eerste wasautomaat in huis kwam en er ook van die kleine deugenieten rond liepen in huis en ....er eentje  net het zelfde deed als Jaiden ....



 

Zo zie je maar kinderen blijven kinderen met deugeniete streken wat ook de tijd is ! Al weten in   deze tijd die kleintjes  dat het soms gevaarlijk  kan zijn met al  die dingen en je zou kunnen mee maken wat mij overkomen was !Toen ik aan iets anders bezig was  had  een kleine bubbel net gedaan als Jaiden maar .... die deur tegenaan getrokken en was muisstil met als resultaat .... ik maar zoeken waar hij zat en dan moet  een mens  proberen je lach in te houden  en hen toch de les  lezen ( niet makkelijk hoor )

liefs 


>> Reageer (8)
10-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10-dat...

Dat is wel even wennen een dagje zonder( voorlopig toch) zon maar met een  heerlijke zomerse temperatuur ! Verdorie we zijn  zo verwend geweest de laatste tijd  met dat weer dat wij zoiets  als normaal aanvaarden en verwachten dat het voor de ganse zomer zo zal worden! Zijn we niet te veesleisend geworden en denken dat zoiets moet ? Och...  laat ons  genieten van het nu met of zonder zon en wat het  morgen word .... zullen we morgen wel zien ! dus wens ik jullie( met of zonder zon ) een ..



liefs


>> Reageer (7)
09-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- oef !!!

Oef !!! daar zijn we helemaal  terug in bloggenland na die 2 drukke dagen  van het weekend !Zelfs  het dagelijkse avondbezoekje is weg gevallen  omdat het kaarsje totaal was opgebrand ( pfff) Maar vandaag is vandaag en  niet gisteren en daarom  wens ik iedereen ....



.en vandaag zijn we dus ook  weer terug opgestapt op het treintje van iedere dag! Geniet ( na die maandagklusjes)  van die heerlijke zonnige dag  !

liefs


>> Reageer (6)
08-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- of ..

Of we nu graag of niet graag willen toegeven de dag zoals vandaag is steeds een dag met een emotioneel kantje ! We denken terug aan onze eigen kindertijd en onze mama die ons bijstond met raad en daad in onze kinderjaren en nu zouden we graag van harte een moedertjes haar nog  eens dit zeggen ..



 

 Helaas is dat voor velen onder ons niet meer mogelijk ! Dus wensen we van harte alle jonge mamas - alle omas - memès - moetjes of omis zoals ze tegenwoordig ook genoemd worden - alle overgrootmoeders ( of zoals men eigen achterkleininderen zeggen " grote memè ) een schitterende dag en .... geniet ervan !

liefs


>> Reageer (7)
07-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- het ..

Het is vandaag de start  waar we iedere week steeds opnieuw naar uitkijken.. het Weekend ! Ook al proberen we van iedere dag steeds het beste te maken die twee dagen hebben iets wat d de gewone dagen lijken te missen ! Of zit dit alles in ons koppeke ??? Voelen wij ons schuldig als we in de week zo tussendoor er een verwendagje van maken ? Valt dat gevoel weg met het weekend ?Och waarom onszelf al die vragen  stellen ... het is Weekend en maak er simpelweg een gezellig zorgloos  weekend en ...



van !

liefs 


>> Reageer (9)
06-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6-vandaag...

Vandaag eens een kort verhaaltje over dappere stijdlust ... wees gerust zal het niet hebben over de gruwelen van die oorlog die nog steeds blijft duren  i ! Maar over de dappere strijd van het volgend plantje en de bloemetjes ervan. Het  piepkleine  struikje  staat reds  voor het 3 jaar in de tuin met een 4a5 blaadjes en 3 bloempjes niets meer of niet minder   !Maar dit jaar hebben ze een dappere strijd geleverd en eindelijk is het dit geworden ...



( met veel geduld van aan onze kant pffff) Wat is de les van dat piepkleine sruikje & bloemetjes ?????  nooit opgeven hoe uitzichloos de toestand ook lijkt ! Maak er een mooie dag !

liefs 


>> Reageer (8)
05-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5_maak...

Maak er vandaag eens een vrolijke dag van ! Waarom ook niet ?de temperatuur is heelijk ook al ontbeekt ( voorlopig nog ) de zon maar wat niet is- kan ...enzovoort !Zo te zien heeft  de natuur ook genoten van die regen of zou ik beter zeggen enkele druppeltjes !Ben je door alle zorgen in de wereld en rondom je  wat vergeten hoe het moet ??? wel neem dan een voorbeeld aan ons Leeuwke ( stefke) hoe ze samen met haar mede bewoners geniet van een optreden  met muziek en lolmakers !



 

liefs


>> Reageer (9)
04-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- voila ...



Voila daar is ze ook  hier weer .. de zon ! Al moet ik er meteen aan toevoegen ze heeft  verdraaid kuren in haar body hoor . Het is van ... ben er en dan .. ben er  voor even weer niet pffff ! Maar graag of niet we moeten er ons bij neerleggen ! We zijn wat te veel verwend  wat het weer betreft de laatste tijd en verwachten dat alles zo verder doorgaat ! Zitten we hier te zeuren over het weer en als je rondom je kijkt of nieuws kijkt of leest en al die ellende ziet en hoort ... zou een mens toch wat beschaamd zijn dat we vitten over van alles en nog wat terwijl er mensen zijn die alleen maar nog kunnen dromen over wat wij hebben - krijgen of bezitten en bovenal  veilig met familie en vrienden  rondom ons  zijn  !  l maak er een een gezellige dag van ! 

liefs


>> Reageer (8)
03-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3-en ...

En het weer is hier vandaag een kopie van gisteren( nog ) geen zon maar als het  volledige word zoals gisteren   dan mogen we na de middag ook genieten van een stralende zon !( dat was dan  het weerbericht van waar het rommelkotje thuis hoort )Zat daarnet te denken ... soms kunnen we wel eens morren dat een tuin veel werk oplevert maar .. als je er  nu naar kijkt en al dat jeugdig groen ziet groeien  en sommige bloemen al hun kopje tussen  dat groen door tonen kan je niet anders of dik tevreden zijn dat we zo mooi beloond word voor het  gedane werk ! Dus word het vandaag een dagwens met ...



Een bloemetje uit eigen tuin ! 

liefs

  


>> Reageer (12)
02-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- ook..

Ook al is het ( voorlopig ?) zonder zon we starten met  goed humeur die nieuwe week ( ook al is het de klusjes Maandag )Veel gekrabbel voor nu zit er niet in want die trekker en dweil houden niet bepaald van lui langs de kant te moeten staan dus alleen nog dit  ...



liefs


>> Reageer (11)
01-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- er ...

 Er zijn tegenwoordig voor alles en nog wat je maar ook  kan indenken aparte dagen die in ere moeten gehouden worden en daarom zeg ik met alle plezier ... We zijn vandaag  1  Mei  de dag ter ere van de gewone werkmens ...



geniet er ten volle van ! 

liefs 


>> Reageer (11)
30-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- iedereen ...

Iedereen heeft zo een eigen hobby en dat kan gaan van zowel een ingewikkeld en hoofdbrekend  ding  tot het simpele ... rustig wandelen of doodgewoon wat luieren  in de zetel als je de kans ziet ! Dat is niet alleen zo voor volwassenen maar ook voor kinderen zoals Jaiden die graag helpt koekjes bakken en ook  voor  de in September tweejarige Lize ( achterkleinkind )   die houd van schilderen ! En zoals je kan zien wijd ze al haar aandacht aan haar hobby dat ze zelfs niet door heeft dat haar mama haar aan het filmen was ...



 

Hoe ze eruit zag zag als alles achter de rug was ????( zullen we over zwijgen zeker)Wens allen nog een gezellig Weekend en geniet van je hobby( wat het ook is  )

liefs

 


>> Reageer (7)
29-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- voor ...

Voor nu als je naar de lucht kijkt zijn en geen wolkjes te bespreuren alles is èèn kleur ... alleen spijtig genoeg is het geen stralend blauw maar...  grijs !Maar we zijn en blijven positief " wat nu niet is - kan nog komen ! " Hoop is toch  een mooi ding  waar we niet zonder kunnen in het leven, we hebben het hier nu maar over het weer maar dat is zo voor alles op onze levensweg  ! Ola ... we gaan hier vandaag niet de wijsneus uithangen hoor ... we kunnen  ons  reeds verheugen op wat op komst is ! Of die lucht nu grijs of stralend blauw is voor morgen het weekend  is en blijft het weekend en dat iets om naar uit te kijken ! Maar  dit is voor nog  vandaag ...



liefs


>> Reageer (8)
28-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- we ..

We kunnen het maar niet laten om steeds opnieuw dat prachtige Aprilse weer  in de bloemetjes te zetten Want bloemetjes  betreft  dat is dan zowel figuurlijk als letterijk bedoeld ! Veel groen te zien en zelfs  bloemen die normaal later bloeien speiden  nu al hun mooie Lente en zomerkleuren ten toon  ! Om het het kort te houden je voelt je een gelukkig mens als je naar je tuin of de natuur kijkt ! Dus daaarom zet die zorgen even opzij   ...



 Geniet er van  !! liefs 


>> Reageer (10)
27-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- het ....

Het spreekwoord zegt ... " Jong geleerd is oud gedaan " en dat zal zeker waar zijn voor achterkleinkind Jaiden die nu al een hulp is voor zen mama en graag in de potjes r helpt oeren  maar ... een taart helpen bakken geniet toch zen voorkeur



( al is het waarschijnlijk we voor wat er op volgt ... lekker smullen ) En nu volgt er wat ouwe meekespraat ...De jongere generatie van mannen voelen zich tegenwoordig goed aan de kookpotten en bij  huisklusjes  met een uithuis werkende vrouwtje ! Doet toch plezier als senioor te zien dat alle klusjes in of buiten huis gedeelld worden en niet meer zowel mannen als vrouwen  niet meer  de stempel gedrukt krijgen zoals vroeger  van ... vrouwen binnenhuis en mannen buitenhus maar nu  alles met zen beidjes  gedaan word !  !

liefs  


>> Reageer (8)
26-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- voila sè ..

Voila sè daar is ze weer ... de zon al verstopt ze zich nu en dan eens achter de wolken ( om ons te plagen ?) Ondertussen is met de zon  die droogkast al enkle dagen onverwacht op congè en doet de zon & wind haar werk ! Het doet  plezier  die was te zien uitwaaien   en die lekkere geur van buitenlucht  als je alles strijkt en in de kast legt ...heerlijk !  Verdraaid ..  hier  kletsen over gewone  huishoudklusjes en de   blog is voor ons allen  toch bedoeld als  ontspanning  en vriendschapsbanden onderhouden met blogmaatjes???? Dus waarom  mag het niets eens  gaan  over gewone huiselijke dingen die we toch allen doen ???Maar met of zonder klusjes  wens ik jullie roch een ...



liefs


>> Reageer (10)
25-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- en .....

En als we dz dag kunnen starten met dit ..



 

Dan is het al een goede start zeker op maandag , want dan zit nog altijd wat die Weekendmood in  onze botten en ben waarshijnlijk niet de enige die het zo aanvoelt ! Maar die maandagse klusjes zullen  wel  ervoor zorgen dat we weer in  ons  gewone ritme  terecht komen ( gesterkt met nu en dan een koffiepauze moet kunnen è ) En daarna ??? wel dan mogen en kunnen we onszelf eens een vrije namiddag geven ( zoiets moet ook kunnen ) Dus ... al is de zon niet van de partij vandaag geniet van je dag ( na die maandagklusjes  )

liefs


>> Reageer (7)
24-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- het ...

Het is hier weer met ons Stefke in huis op zen Zondagsdat wil zeggen ... hou het hier kort of krijg gezelschap aan de computer en dat is nu niet bepaald een lolleke als zij ook op dat toetsenbord zit te tokkelen en steeds opnieuw mag beginnen ! Wens jullie allen een ..



.

( haar smuldesertje staat reeds gereed )

liefs


>> Reageer (5)
23-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- daar ...

Daar is ze toch terug die zon maar  verdraaid frisse wind hoor hier tegen de kust  ... we moeten er ond bij neerleggen dat uitzonderlijke  mooie warme  Aprilse weer neemt stilletjes beetje bij beetje afscheid ! Maar we hebben ervan kunnen genieten en we hebben dit alles  met veel dank aanvaart en  ervan genoten ! Nu g enoeg daarover ... we kijken niet meer achterom naar vooruit! Wens jullie allen een goede start van een ...



Geniet ervan ( ook al valt dat weer voorlopig wat minder mee ) ! 

liefs


>> Reageer (12)
22-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- we ..

We zijn vandaag al terug ..



We kijken al uit wat morgen zal komen  de kroon op de werkweek... het Weekend ! Twee dagen die werkende mensen wat ontlasting brengt en ze even mogen op adem komen .Wat verdraaid niet wel zeggen dat wij senioren ook niet genieten van het Weekend hoor .. Want dat vele jaren wektritme gevoel is iets dat maar blijft hangen in ons koppeke en wij nu toch  ook nog even  goed als de jongere generatie van die twee dagen zonder  werkdruk ( die wij ons steeds zelf opleggen Pfff)  kunnen  genieten !Dus morgen word het alle touwtjes lossen en  genieten van het weer - de zon- de rust- of een uitje  ! ( zelfs vandaag is het al wat voorgenieten van wat morgen komt )

liefs


>> Reageer (9)
21-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- ons ..

Ons Stefke gaat gedurende de dag graag wat op haar kamer spelen of zitten en in die zetel die er stond kon ze echt lekker lui  zitten en je zag haar ervan  genieten ...tot die zetel bij gebrek aan plaats verdween ! Kon het echt niet aanzien en ben dan maar op zoek gegaan naar iets die aan veel normen moest voldoen .. moet die lengte en die diepte die kon  - moet iets zijn die afwasbaar is als dat alles meevalt dat is er nog het belangrijkste ...Zal ze hem aanvaarden en er willen inzitten dat is steeds de moeilijkste voorwaarde om te vervullen ! We zetten onze aankoop op zen plaats en ze kwam binnen gestormd duwde ons weg en ...



Dus goede keus gedaan .. zij tevreden en ..wij tevreden  !!!

liefs 


>> Reageer (9)
20-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- boodschappen...

Heb al een heel lange tijd nooit geen gewone huisboodschappen gedaan met Stefke in huis was dat onbegonnen werk dus ... men huisgenoot had dit jobke om die kasten op te vullen over genomen ! Maar sedert Stefke minder thuis is gaan  we samen boodschappen doen en kan je verzekeren  was totaal uit geschud en verbaasd hoe die winkels ondertussen veranderd zijn ! Hoe alles wat er ligt gemaakt is om de huiskok  wat te  ontlasten !  Ook al ben ik nog steeds een ouderwetse  huiskok  van  alles  vers zelf te snijden  te wassen  en te koken en alles die erbij hoort  zelf te doen .....het doet toch een plezier zo  eens  alles op die niewe manier ( voor mij toch ) uit te  testen  zo tussendoor of het bevalt of niet  !!! Oja nog dit...



liefs

 


>> Reageer (8)
19-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- hoikes ...

Als mama van Stefke ( ons leeuwke ) moeten we steeds raden wat in haar koppeke omgaat en soms gaat een mens wel eens aan het dagdromen....hoe ze over alles zou kunnen  denken  en aanvoelen  Daarom heb ik maar eens die dagdroom in woorden  omgezet is het zo ???? dat zullen we spijtig nooit weten !! 

-------------

 Hoikes allemaal ! Mijn congè is ook weer uit en ben ondertussen al weer druk met van alles en nog wat bezig maar wilde toch langs deze weg  nog eens een goede dag wensen ! Hoe is je weekend verlopen ? ervan genoten ? Ik ook  maar... was wel druk hoor ! Eerst een stevig onbijtje  met chocolade erbij ( voor èèn keertje vergeten we die diabetis  zei mama Mmmm) Daarna een lekker lang badje ( en veel pletsen in dat water dat is pas plezant ) ! maar daarna was het toch ..



.  

even uitrusten hoor ( congè is er toch om uit te rusten of niet soms ? )Maar genoeg gekletst ... de zon schijnt buiten en zelfs zonder die congè geniet ik er iedere dag evenveel van !Voile sè tot de volgende keer è!

liefs van ons tweetjes 


>> Reageer (10)
18-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- met ..

Met Stefke op je schoot( koekjes aan het eten ) is niet bepaald de beste  manier om wat op dat toetsenbord te tokkelen dus ... hou het hier kort (pfff) maar dit wilde ik jullie toch wensen  ...



liefs


>> Reageer (6)
17-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- wens..

Wens jullie allen een ...



liefs 


>> Reageer (7)
16-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- voila sè ...

Voila sè ... we zijn zover dat weekend met een gouden randje is er en kunnen we eindelijk elkaar  dit wensen ..



Het is voor de kleintjes een van de hoogdagen van het jaar niet dat die datum hen al iets zegt maar... dat eitjes zoeken weten ze maar al te best wat dit beteken! Wat is het toch heerlijk om ervan te genieten als je ze zo dan bezig ziet ! Soms vraag ik me af ... wie geniet van dat eitjes rapen nu het meest ... die kleine sloebertjes of ... diegene die die eitjes verborgen heeft  ????  Maar of het nu met of zonder chocolade is geniet van je Weekend ! 

liefs


>> Reageer (8)
15-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- we ...

We zijn vandaag ...



Dat wil zeggen het Paasweekend staat voor de deur ! En als bonus van dat Paasweekend krijgen we  nog een extra dagje als geshenk en  zo word het  een velengd Weekend !Morgen zullen de kleintjes paaseitjes gaan rapen en dat is steeds een moment van vreugde voor hen maar ook voor de ouders en grootouders om hen te zien zoeken om zoveel mogelijk eitjes in hun mandjes te kunnen tonen!  Het  stralend zonnig weer doet er nog een schepje bovenop wat kunnen we meer wensen om er een heerlijk weekend van te maken . dus geniet zoveel je kan en zet alle zorgen voor even opzij !

liefs 


>> Reageer (5)
14-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- weet ...

Weet wel dat men niet tevroeg mag juichen maar dit kan ik nu eensecht  niet laten sè ... Wie sprak er daar  weer van regen vandaag ???? Wel naar die steek ik voor nu een dikke vinger op ( verdraaid  erg mooi is dat niet è ) maar voorlopig hebben we hier stralende zon en wat nog komen gaat zullen we wel zien maar dit kunnen ze al vast ons niet meer afnemen !! Oesje zit hier al weer over dat weer te krabbelen ?? Och na al dat coronagedoe en  het weinig  opbeurend werleld nieuws  mogen we eens niet uit ons dak gaan  van blijdschap  bij iets simpel zoals  ... een zonnig  aangenaam weer! Dus...



liefs  


>> Reageer (9)
13-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-oei ...

Oei... waar is dat mooi zonnetje gebleven vandaag? Zullen de weermannen of vrouw toch gelijk krijgen en zullen we straks ook nog regen krijgen Pfff  ? Wel gelukkig is het nog zo ver niet en kijken we aan tegen een afwachtende grijze lucht waar het nog alle kanten uit  kan ! Toch echt te gek ... ondanks alle oorlog ellende die  we dagelijks zien- horen en lezen - onze eigen zorgen om alles en nog wat ...  we toch nog  steeds dat weer in het oog houden hoe de dag is en nog kan verlopen .Net of alles wat lichter word  om dragen en te verwerken als de zon schijnt !( mensjes zijn toch rare beestjes è) Maar wens jullie toch ook wat het is of word ...



liefs


>> Reageer (8)
12-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- de ...

Gisteren ons Leeuwke Zondag zien genieten van de zon en vandaag ...



Het  kleinste( voorlopig toch nog )  bubbeltje van de Clan Lizeke  verleden week  in de sneeuw !Moet er geen tekeningetje bij maken zeker om te vertellen hoe plezant ze het vond om voor de eerste keer  in die sneeuw te spelen en te rollebollen ! Dat is nu eenmaal zo het leven ... de ene dag zo en de andere dag iets totaal anders en toch genieten ze alle twee evenveel ervan ! Hier geen sneeuw maar Lente zonnetje dus ... doe  zoals die twee zonnekloppertjes  en geniet er ook   maar van !

liefs 


>> Reageer (7)
11-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-hallo

Hallo... kom ook weer eens iedereen een goededag wensen ! Ook al verween die zon gisteren  in de namiddag nu en dan achter de wolken  gisteren  het was best een mooie dag ! En weten jullie voor mij is  ...



Heb dan ook een lange wandeling gemaakt. Al moet je dat "lange" met een korreltje zout nemen hoor voor mij is dat ... rondlopen op ons terras en  in gezelschap van ma - pa -zus of broer is dat  dan dubbel zo leuk  ! Heb geen zo'n ding nedig om men stappen te meten( en zij ook niet)  weet zowiezo dat  het erg  veel zijn ! Wel maar nu ben ik ribbedebie terug naar  het zonnetje ! 

liefs van leeuwke & mama 


>> Reageer (8)
10-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- ook



Ook al is het een stralende zonnige dag het is hier op zen Zondags ...  dat wil zeggen zoals iedere Zondag in vliegende vaart   ! Want zit er hier eentje( Stefke )  aan men arm te ekken om nog een koekje te krijgen ( want  als zij zelf  aan het rommelen gaat in die koekenkast pffff ) Dus geniet van een heerlijke zonnige Zondag !

liefs


>> Reageer (9)
09-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- het ...



Het Weekend is er om even op adem te komen en het ligt dus aan ons om het ook te doen ! We kunnen wel mooi praten erover maar dat doen  ... ben ook net als wij allen hoor i Steeds goede voornemens daarover nemen maar  altijd wel  een drogreden hebben van" verdraaid dit moet ik toch   toch nog eerst  dringend  dit of dat doen "  Net of de werld zal stoppen van draaien als dat nu eens niet dringend gedaan zal worden  !  Klinkt dit jullie bekend in de oren ??? Wel dan zijn we met zen allen wat verkeerd bezig want Weekend is bedoeld om  er van te genieten ... punt uit !( en nu proberen dat ook  waar te maken )

liefs  


>> Reageer (8)
08-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- en ...

 Al kunnen we vandaag  na al dat stormachtig gedoe buiten genieten van de rust en stilte .



We zijn nog steeds Vrijdag en ...en het plezanste van er nu tegen aan te gaan is  ...het is het laatste dagje van de werkweek dat we er nog moeten invliegen! Want vanaf morgen krijgen we weer het Weekend en dan mogen de touwtjes wat losser en is het weer van ... " niets moet en alles mag "!

Vrijdagklusjes achter de rug ???? Wel geniet dan verder van alles als een voorproefje op het Weekend

liefs 


>> Reageer (7)
07-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7-een ...

Een ...



Hier is het voor nu superkort kan wel eens gebeuren è !  Wij senioren laten ons  niet overdonderen door dat stormachtige weer , we blijven koppig  tegen pruttelen en maker er toch  een  gezellige dag van !

liefs


>> Reageer (7)
06-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- daar ..

Daar is ie weer ... die oktonerse stormachtige wind in April pff! Gelukkig hebben nu ook  dingen die ons hoop geven op mooier weer zoals ...



Die lente en zomerse striuiken  en bloemen reeds overal trots hun eerste blaadjes tonen ook al zijn ze nog piepklein .. ze zijn er al ! Dus nemen we wat nu is erbij en weten nu heel zeker! Binnenkort is dit alles verleden tijd enkunnen we genieten van een  van een rustiger en zonnig weer waar we allen naar uitkijken ! Dus nu genoeg  over dat weer wens je nog een gezellige dag binnen in ons eigen kotje ! 

liefs


>> Reageer (8)
05-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- en ...

En ...



Want vrees als ik zo buiten kijk dat we het vandaag het zelf zullen moeten in onze handen nemen om er iets moois van te maken ! Het hoeft niet altijd iets opzienbarends te zijn  de kleine  gewone alledaagse  dingen die we soms als heel gewoon aanvaarden kunnen je ook een goed gevoel geven ! Om iets bij de naam te noemen ... als je aan het tokkelen bent op dat toetsenbord waarom staat er altijd een kopje thee of koffie naast die Pc ?????Omdat het die 2 dingen samen je een goed gevoel geven  en bewust  al die zorgen om alles en nog wat even  opzij zet ! Dus maak erop je eigen manier een mooie dag van want ...  veel is daar niet voor nodig ! 

liefs 


>> Reageer (7)
04-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- vandaag ...

Vandaag zijn we weer gestart met ..



.

Hoopte dat die  nieuwe week  een start  zou zijn naar zinvolle besprekingen op de weg naar  vrede maar ... blijkbaar gaan de wreedheden gewoon door en word er zelfs nog flink wat olie op het oorlogvuur bij gegoten en ziet de toekomst er steeds donkerder uit ( zucht ) ! Wij kleine gewone mensjes staan machteloos tegen deze machtwellust !!! Daarom ook al zijn er Maandagklusjes en is het weer ook niet bepaald schitterend geniet van je dag en iedere moment ! 

liefs


>> Reageer (10)
03-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- vandaag ...

Vandaag zijn we ...



Een heel aparte dag voor de wielerliefhebbers... of het nu gewone liefhebbers zijn die de Zondag in groep of alleen een ritje maken of gewoon thuis die Ronde van Vlaanderen volgen op tv ... het is voor hen allen een dagje uit de duizend ! Wens hen dan ook  allen heel veel fietsplezier of kijkplezier ! 

liefs


>> Reageer (10)
02-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- we ..

We zijn weer aangekomen in de twee mooiste dagen van de week en daar mee heb ik het niet over het weer hoor ! Want dat weer is niet bepaald wat je van een Lentedag mag verwachten ook al is die frisse wind van gisteren toch al wat gaan liggen ! Veel gekrabbel hoeft er vandaag niet bij alleen dit .. laat die 2 dagen niet verpesten door het weer en hoe het weer ook is of nog zal worden  wees opstandig en toon dat die koude ( &regen of sneeuw?) je niet klein krijgt ! Dus wens ik jullie allen een ...



Geniet er van ! 

liefs


>> Reageer (7)
01-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- we ...

We zijn vandaag in de maand ..



En meteen toont die ons waarom hij zen naam " Aprilse  met zen grillen "meer dan verdient ! ,bijna niet te geloven... wind - regen en zelfs sneeuw na dat verwenweertje ! We zullen die coronaleuze nog maar eens uit de kast halen( met een kleine aanpassing ) .." Moet je niet dringend buiten zijn ...blijf dan lekker warm in je kot " Maar dit wilde ik toch ook even kwijt ...



liefs


>> Reageer (9)
31-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- Je ..

Je wil  enkele kiekjes van de achterkleinkinderen op de uitwendige schijf zetten en ben er bijna zeker van dat ik niet de enige ben die dan nog eens vlug in die oudere fotos gaat kijken !Eens terug kijken naar je eigen kleine bubbels   die ondertussen ook al grootmoeder of grootvader geworden zijn ! Zelf je eigen kinder en jongere tijd eens vluchtig overlopen want  iedere foto vertelt  een verhaal op zich zelf  ! Met dat gerommel in  die fotos kwam ook dit tegen van vele jaren rterug(meer dan 40jaar terug ... al zo lang geleden  ?pffff !) ... de opkomst van de vrije radios !Per toeval kwam ik daar ook terecht met een programma bedoelt als ontspanning tussen al drukte door en daarom noemde het ook ...



Maar nu terug naar het nu...wens jullie  nog een gezellige  dag en ... vergeet geen rustpuntje in te lassen met een kopje troost !!

liefs


>> Reageer (10)
30-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- en ..

En met dit zullen we vandaag  vlug starten starten ook al  is het door de omstandigheden superkort maar toch  ..



Winterweer - regen of geen zon  is altijd niet even plezant  dus niet getreurt daar voor  want ... een dag zonder zorgen is iets wat we  met zen allen toch het liefste op ons bord krijgen en ik jullie van harte toewens ! 

liefs


>> Reageer (7)
29-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- word...

Word het nu  eens een dagje zonder zon ??? Verdaaid wat zijn we toch verwend geworden deze zalige maand Maart , zodat we bijna dat zonnig weertje zien  alsof  zoiets  d de normaaste  zaak van de wereld is en ...dat is het zeker niet  ! Geen zon vandaag??? Wel  daar kunnen we ook mee leven en zoals het plaatje ons vertelt geniet dan dubbel  zoveel van de kleine dingetjes en zo maken we er ookeen fijne dag van  ...



liefs


>> Reageer (11)
28-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- mooie__

" Mooie dingen duren nooit lang " Dat is een wijs gezegde die soms wel van toepassing is op sommige dingen in het leven ! Maar als er nu èèn ding is waarop dit zeker van toepassing is dan staat de Magnolia  op de eetste plaats ! Heerlijk om die boom in bloei  te zien maar na 2a3 dagen is het al ..



.

Maar toch ... ook al is het wel eens foeteren voor al die bloemenblaadjes op de ggrond ! Toch  ook al kan  de natuur soms heel hard  en verwoestend  zijn ... soms geeft ze een heerlijk gevoel bij het zien van haar mooie kanten ! 

liefs


>> Reageer (8)
27-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- maar..

Verdraaid  voelen jullie dat ook .... die verandering van uur ? Stilder buiten blijkbaar zijn er nog mensen die moeite hebben met die uurwisseling of... is dat de zon ons niet wakker maakte deze morgen ??? Wens toch  jullie dit ...



Maar  momenteel Is dat relaxen hier aan de kust door wat grijze  mistige lucht  en gebrek aan zon nog steeds iets dat binnen moet gebeuren maar ... wat nu niet is kannog komen è !

liefs 


>> Reageer (8)
26-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- beter ...

" Beter  wat later  dan totaal niet"Dat is nu een gezegde die de laatkomers graag gebruiken ( al is het vandaag hier ook wel een klein beetje  van toepassig pfff ) Soms vraag ik me af ... waarom zijn we steeds zo druk bezig ? kunnen - mogen en moeten we al die klusjes niet wat rustiger aanpakken ? Och een mens is een gewoonte beestje en wat vroeger nodig was van " haastjewerjezere" hoeft nu niet meer en toch ... blijven we hangen in onze gewoontes ! Nu genoeg daatover ... Weekend en stralende zon wens jullie dan ook ....



liefs


>> Reageer (8)
25-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- dat ...

Dat stralend  zonnig weer is niet voor ons mensen een heerlijk geshenk ... ook de natuur geniet ervan  en dat toont ze dan ook trots bij bomen planten & struiken zelfs met bloemen ! Dit is  al een van de eerste bloemen van  de Rhododendrons waarvan de bloeiperiode  slechts start begin April ...



 

Doet echt plezier die nu al  zo vroeg te zien , het fleurt je ganse tuin  en je dag op ! Of doet dat Weekend die voor de deur staat ook een duit in het zakje voor vandaag ?Wat  of waarom het ook is ...geniet van je zonnige dag  !! 

liefs

 


>> Reageer (9)
24-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- een ..



Een mooie zelfs schitterende dag is het zowiezo maar het ligt nu nog aan ons om er ook een gezellige dag van te maken .Het  zijn het soms heel  kleine  gewone dingentjes die er dan toe bijdragen .. de Blaadjes aan de struiken die dapper hun kopje uitsteken - sommige bloemetjes die al  bloeien - was die buiten droogt inplaats van in de automaat -een terrasje doen zelfs al is het je eigen terras enzovoort !Het ligt aan ons ondanks alles heeft  iedere dag steeds zen mooie momenten  geniet er dan ook van

liefs


>> Reageer (6)
23-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- mocht ..

Mocht er iemand onder jullie twijfelen dat ondanks de zalige temperatuur- een stralend zonnetje of we nu al in de Lente zijn of niet ... wel hier is er het bewijs daarnet een fotoke van  een bloeiende Magnolia genomen  in  eigen  tuin  . We zijn ...



 

Hoelang dat heerlijke  Lenteweertje zal duren ??? dat is " Wait and see "!!

Dus geniet van het nu !!

liefs


>> Reageer (5)
22-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-beginnen ..

Beginnen met dit ..



En dat is steeds een goede start om zoiets te wensen maar ... toch  ben ik  er niet volledig mee eens met dit plaatje ! Er ontbreekt iets die in deze woellige tijd even belangrijk is als " love " het woordje " PEACE "! Die twee woordjes  vormen een gheel ..zonder liefde en respekt voor de medemens  geen vrede en...  geen vrede betekent geen liefde  en respekt voor de medemens ! We hopen allen dat die hoge heren  die de touwtjes in handen hebben  dat eindelijk ook inzien !

liefs 


>> Reageer (7)
21-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- daar

Daar zijn we dus weer gestart met een nieuwe week en nieuwe dag en wat vooral plezier doet .. een stralende zonnige dag( die maandagklusjes hebben we het nu eens niet over sè) Het is wel even wennen aan die grillen of die strijd tussen Lente en winterweer binnen de tijdspanne van 24uur je kan bijna niet meervlug genoeg volgen  wat je kleding voor de dag word  ...word het een dikke trui of een licht truitje ???.Ben wel wat aan het overdrijven hoor () we zijn dik tevreden met het weer ... wens jullie dan ook een ..



al zou ik toch beter zeggen .. een fijne zonnige en warme Maandag !!!!!

liefs


>> Reageer (10)
20-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 - zoals...

Zoals iedere Zondag is het hier weer super kort want hoor daar al weer eentje ( stefke ) aan de keukenkast rammelen  omdat blijkaar lege  maagje  nog wat bij te vullen! Dus wens jullie allen een heel gezellige Zondag en geniet ervan want  ...



(of dat hier ook  zo is ...  dat is steeds een  ??)

liefs 


>> Reageer (9)
19-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- vandaag ...

Vandaag  is een dagje om de zorgen wat opzij te zetten ( zonder je schuldig te voelen ) en wat genieten van de zon die ons een extra duwtje in de rug geeft om het ook daadwerkelijk te doen ! Hier geen lang gekrabbel vandaag het enige wat ik wilde zeggen is...Geniet van je dag en een 



gewenst!

liefs

 



>> Reageer (7)
18-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-een..



Een stralende zon ( ook al ishet verdraaid  frisjes ) en het weekend voor de deur meer moet dat niet zijn om van je dag een gezellige dag te maken ! Dus zijn we ondanks alle ellende in de wereld vol goede moed de dag gestart ! Nog ff doordrammen over dat weer ... kunnen jullie zich  ooit in je leven zo een zonnige maand Maart herinneren ????.Die maand staat bekend om zen wind -regen en soms  met sneeuw erbij ! Maar waarom  nu denken aan het verleden ,  we genieten van het weertje dat we krijgen ..we genieten van het nu ! 

liefs 


>> Reageer (11)
17-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- verdr...

Vesraaid boodschappen doen kan soms langer uitdraaien dan je verwacht had pfff.Dus word het superkort maar  wilde toch nog even vlug dit krabbelen ...



en nu hier vlug in de potjes gaan roeren sè en ... geniet  allen van die zon !!

liefs


>> Reageer (7)
16-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- haalde ...

Haalde daarnet toch enkele mondmaskers uit men hantas i  Dit deed me terugdenken aan ver terug in de tijd rond de jaren 1975- 76!  Toen een masker een gans andere en betere  betekenis had  en zeker voor kinderen voor wat dit veel plezier betekende en  zeker voor deze 2.... broer en zus...



Maar ... kan je verzekeren dat het steeds een drukke tijd was voor mezelf ..overschotjes gaan kiezen  in de winkel  - paroontjes maken - snijden - passen om iets in elkaar te foefelen voor hun gemaskerd feestje op school Pfff ! Maar al dat gedoe was vlug vergeten als ze  trots naar school vertrokken voor hun feestje ! Dat was dan eens een mondmasker bekeken van de goede zijde  sè ! 

liefs 


>> Reageer (6)
15-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- en ...



En hier ziet het er naar uit dat het een regendinsdagje  zal worden  ! Maar zeg nooit ... "nooit " wie weet krijgen we toch  even de zon te zien ! Voila sé dat was het weerbericht van aan de kust ( och even gek doen moet kunnen in deze woelige tijd dat kan wat   ontspannen ! ) Zal het daar maar bij laten voor nu en braafjes de was ( in plaats van buiten in zonnige  openluct gedroogd )  uit de droogautomaat halen ! Wens jullie allen toch een gezellige dag ook al is het binnen (met een  bakje troost en een koekje ?)

liefs


>> Reageer (9)
14-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- maar ...



Maar ondertussen zijn we al wat verder in de dag dan die prille morgen. Dus heeft dat  eerste koffietje in de dag al wel  enkele opvolgers gekregen ( eens een koffieteut - altijd een koffieteut è )Zou ze ... wil ze... kan ze ?Heb het over de zon of word het regen ? Verdraaid waarom willen we toch steeds op voorhand  proberen te weten wat er op ons afkomt  en heb het hier  niet alleen over  het weer????.Helaba ... nu geen gepieker want de kabotertjes hebben definitief hun ontslag gegeven en Maandag zijnde  de rest kunnen julie wel raden  !!

liefs


>> Reageer (8)
13-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- een ..

Zien we een zonnige Zondag ??? dat zullen we moeten afwachten maar wat het ook word wens allen een gezellige ...



Of het weer het zal toelaten om een gezellige Zondagse wandeling te maken dat is een ?Of je Gebruik zal kunnen maken van een uitnodigend bankje tijdens een zonnige wandeling dat is een ? Of houden we het gezellig thuis bij  een verwendagje  ?Dat zullen we allen zien beetje bij beetje wat het ook word geniet van je rustdag  !

liefs


>> Reageer (11)
12-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-en daar ...

 En daar is na een dipje gisteren namiddag  ze terug .. de zon ... het was maar een namiddag en we misten ze al! We zijn weekend en ondanks alle dreigende gevaren te danken aan ... o neen è we zwigen voor nu  voor even  daarover want ...de bedoeling van een   Weekend is... alle zorgen ( ook al steken we ons hoofd niet in het zand ) wat opzij te schuiven en op adem te komen ! Laat ons simpelweg genieten van wat we hebben !Wens jullie allen daarom een fijn - mooi - zonnig  en



 

liefs


>> Reageer (6)
11-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- iedere ..

Iedere zonnige dag is een geschenk die  we in deze maand Maart ... die bekend staat voor zen buien   met  dank aanvaarden! Zo kunnen  we ons weer wat opkrikken voor die Aprilse grillen eraan komen  maar zoals steeds .. we verwachten het slechte en hopen op het beste zoals ons mama steeds zei als er iets dreigde mis te lopen  ! Soms vraag ik me af ...hoe komt het  dat we de woorden die we  hoorden als kind een leven lang bij blijven ???? Zou het ook zo zijn later met de kinderen van nu ??? Stop !!!..genoeg daarover want  in de toekomst kijken kunnen we niet we zullen ons dan maar houden bij het NU ! Wens jullie allen een zonnige en ..



liefs


>> Reageer (7)
10-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

We hadden nooit gedacht dat wij senioren nog zoveel  wrede oorlogsbeelden   en menselijke ellende  zouden zien !  Iedere dag opnieuw kan je  het niet laten om naar het nieuws te kijken hopende dat die mannen daar aan de top eindelijk hun verstand zullen gebruiken en eens denken aan de gewone mensen van wie ze hun leven verwoesten  en zelfs mannen - vrouwen & kinderen er het leven bij verliezen ! . Iedere keer opnieuwword je hoop de grond in geduwd ! Wij voelen ons machteloos !  En toch ...geven we nog onze hoop niet op wens iedereen dan ook een fijne dag en hopen allen zo vlug mogelijk op ..



 

liefs


>> Reageer (10)
09-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 bij ..

Bij ons Stefke die 100 procent mentaal minder valide is ziet de wereld er door haar ogen gans anders uit dan  zoals wij  dat zien met als resultaat ... volgens haar draait de ganse wereld om haar en ze zoekt steeds het beste wat voor haar het meeste telt ! Dus ... waarom als je wil wat zitten of uitrusten een harde  koude stoel uitkiezeb als je lekker warm bij iemand op de schoot kan zitten ???



 

Ook al kan ze geen woord zeggen dat kan je dan ook aan haar gezichtje zien dat ze daarmee dik tevreden is en geniet !Doe zoals Leeuwke  en geniet van je dag !

Liefs 


>> Reageer (14)
08-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- weer ...

Weer een prachtige zonnige dag... dat de temperatuur aan de lage kant is moeten we er dan maar bijnemen( die dikke truien en bottekes zitten toch nog niet in hun veilige zomerplekje opgeborgen )  !Net of die zon ons moed wil geven en aantonen dat er ondanks alles wat er tegenwoordig gebeurt in de wereld er toch mooie dingen zijn waar gelukkig maar niemand over kan beslissen om ons  het  af te nemen ! Daaarom ook geniet dubbel van wat we nu nog hebben ..wens daarom iedereen een ...



Zonder ons kopje troost( of het nu koffie of thee is maakt niet uit ) te vergeten è !!

liefs


>> Reageer (8)
07-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7-of ..



Of het een mooie dag word om niet te vergete ???dat zullen we als de minuten en uren verstrijken wel zien maar... een zonnige dag word het zeker ! Om die magnoliz  te zien bloeien die in volle bloei staan op het plaatje ... dat is ook  bijna zover ( hier toch )  .Zo komen steeds meer en meer tekenen die ons vertellen dat de Lente steeds dichterbij komt ! Laat ons van die zonnige dagen genieten en voor even die mogelijke  aprilse grillen  en alle ellende in de wereld voor even  vergeten ! Maar Maandag is en blijft Maandag dus genoeg voor nu en geniet straks van een zalige  zonnige namiddag ( toch die dikke trui & sjaal niet vergeten als je buiten komt  è)

liefs 


>> Reageer (7)
06-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6-zoals ...

Zoals iedere Zondag is het hier weer in vliegende vaart hier een kijke nemen en iedereen dank zij dat stralende zonnetje dit voor jullie achter te laten ...



 

Want zit er hier eentje ( stefke ) me bijna van men stoel te trekken want volgens haar maagje is het nu meer dan tijd voor soep dus ... 

liefs


>> Reageer (11)
05-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5-we..

We zijn weer Weekend (nu vingers kruisen  dat de pc geen kuren heeft  zoals gisternavond ) De  tijd om alles wat we gezien of gehoord hebben  deze week wat naar de achtergrond te schuiven ... of we dat ook maar een heel klein beetje  kunnen is een  grote vraag ! Want het blijft rondspoken in ons hoofd ook al slingeren hier alle prijzen op alles de pan uit hebben we in vergelijking met sommige mensen momenteel moeten  door maken...  hebben we nog altijd hier een mooi leven ! Wat was dat begin ook al weer van dat krabbeltje van vandaag ?????alles wat aan de kant chuiven ???? Zal het  hier  ook   proberen  moeten , maar toch ...



 

liefs 


>> Reageer (5)
04-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 - dagdromen

Een mens zou zich wel eens met  plezier in deze tijd  zich  meer laten mee glijden   in onze  dagdromen !  We hopen dat aan die waanzinnige oorlog een einde komt en de mensen ginder vol moed hun leven  terug kunnen heopbouwen maar ... dagdromen zijn spijtig genoeg maar dromen en soms mijlenver van de werkelijkheid ( zucht )  Nu stilletjes aan  dat coronabeestje aan kracht verliest  laten we onze dagdromen van  een normaal leven zonder beperkingen dichter bijkomen .. bezoek ontvangen zonder gevaar dat de een de andere  zou kunnen  besmetten - gaan en staan waar we willen enzovoort ! Maar voorlopig houden we het het bij het volgende ...



 

En daar mee  hebben waarschijnlijk het meeste kans dat het  werkelijkheid word ( voorlopig toch )

liefs


>> Reageer (10)
03-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- zomaar -...

j

Zomaar eens die huisklusjes ( zonder schaamte gevoel ) voor even aan de kant gezet om   op de blog te kijken ( met een koffietje erbij ) ..moet kunne è ! Voorlopig hie aan de kust  ook stralende zon , duimen dat het zo blijft want dat is steeds een opkikkertje in deze  soms donkere dagen !  We hopen dat die oorlog vlug mag voorbij zijn en als we eerlijk zijn ... we kijken toch gespannen toe  of het  toch niet dichter in onze omgeving  zou of zal komen ! Is bijna onmogelijk ons in te beelden wat die kinderen en gewone mensen daar te verduren krijgen ... je zou rillingen over je rug voelen   bij de gedachte alleen al ! Daarom ondanks alles ....



 geniet van het nu ! liefs


>> Reageer (9)
02-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- wat...

Wat doet het toch plezier om die witte en gele bloemetjes te zien langs de wegen en in tuinen , ze zijn een voorbode van wat er stilletjes zit aan te komen iedere dag is er eentje dichter bij de Lente ! Maar hoe het weer ook is of word en doet we maken er het beste van iedere dag ! Maar momenteel zijn er donkere wolken die uit een totaal andere hoek misschien op ons af komen en dat is nu van ieder van ons momenteel onze grootste zorg ... ook al proberen we aan geen doemdenken te doen ! Soms vraag ik me af ... die heren daar is  alleen stinkend rijk zijn niet meer genoeg en willen ze nu beslissen  in hun zucht naar macht over leven of dood van de gewone mens ??????



Geniet toch van je dag ....liefs

 


>> Reageer (8)
01-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- deze...



Deze jonge man die vele jaren terug net bij het leger was ( een" groentje "noemde ze die dan )we zijn  nu al  62jaar gehuwd gehuwd - vader geworden van 7kinderen _  grootvader geworden en nu  overgrootvader ! Hij mag vandaag die 82 kaarsjes uitblazen ( figuurlijk dan è )  Dus wat ook gebeurt in de wereld we proberen er vandaag een gezellige dag van te maken ! 

liefs


>> Reageer (21)
28-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- hulp...

Hulp en zorg vopor onze medemens ... zoiets worden we met  de paplepel in de mond gegeven van kleinsaf ! Ook al vergeten sommige volwassenen   spijtig genoeg wel eens  hun lesje waar ze mee opgebracht zijn in deze tijd ! Maar soms zie je  liefdevolle dingen waarvan je denkt ... Er zullen altijd wel  kinderen en mensen zijn die zoiets niet zullen vergeten en dat geeft je moed en vertrouwen  dat er altijd mensen zullen zijn die eerbied en zorgzaam zijn  voor hun medemens! Ze kunnen een voorbeeld nemen aan achterkleinkind Liam hoe die zachtjes bij zen nichtje Lize haar...



 wat zij nog niet zelf kan doen ! 

liefs


>> Reageer (11)
27-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- een ..

Een zonnige Zondag ... heerlijk !




Al is het hier weer zoals iedere Zondag in vliegende vaart  toch nog vlug ff wat gekrabbel en iedereen een gezellige Zondag wensen en nu... teug aan de slag want Leeuwke is al in de kast aan het rommelen om wat lekkers te vinden dus ...dat was het voor nu !

liefs 


>> Reageer (9)
26-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- door ..

Door al dat minder goed nieuws die op ons afkomt de laatste tijd mogen we zeker niet vergeten dat er ondanks alles nog goede en mooie momenten zijn in het leven  waar we ondanks alles met hart en ziel kunnen van genieten ! Zoals vandaag .... stralende zon om van te genieten of soms zoals  daarnet een extraatje in je e-mailbox die je doet glimlachen en je dag goed maakt zoals dit ....



Achterkleinkind Lize die  met veel plezier aan het smullen is ! Gelukkig zijn ze klein en bestaat hun ganse wereld nog maar uit de mensen rondom hen en kunnen ze zorgeloos genieten !Geniet allen van het zonnige Weekend ! 

liefs  


>> Reageer (7)
25-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- geniet ...



Geniet van je bijna Weekend dag  en dat moeten we tegewoordig zeker zelf proberen te doen .Nu er  eindelijk wat beter nieuws komt van die corona komt er een ernstige  dreiging uit een totaal andere hoek op ons af ! We zijn hier wel geen doemdenkers maar goed nieuws is tegenwoordig op het nieuws ver te zoeken ! Laat ons met zen allen toch het beste hopen dat allen die  de touwtjes in handen hebben  tijdig hun verstand gebruiken ! Hun zucht naar macht wat laten zakken en voor èèn keer denken  aan de mensen die bij dit alles hun leven zullen laten ! Maar bij hun machtmisbruik is het leven van  de gewone mensen  spijtig genoeg  van  weinig waarde !Maar zolang het ons lukt komen we vreedzaam in opstand  en maken van iedere dag uit protest tegen al dat geweld er een goede dag van!

 

liefs 


>> Reageer (11)
24-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- hopelijk ..



Hopelijk is dat ook zo want ... Een dag goed begonnen is al half gewonnen ! Soms zit er in die spreuken veel waarheid maar of zoiets altijd ook de nagel op de kop is ?  dat laat ik aan jullie over iii Voorlopig nog wat zon wat het zal worden ...zullen we moeten afwachten want  we kunnen nog altijd niet zelf het weer bepalen ( gelukkig maar ) Hou het voor nu hier wat kort want we weten allen als die wasautomaat ons roeptdan is dat een bevel  -en moeten wij gehoorzamen !

liefs


>> Reageer (9)
23-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- joepie !!!

Joepie ... eindelijk  na al die regen en  stormgeweld  een heerlijk zonnetje ! Ook al zijn de voorspellingen voor de volgende dagen minder mooi , wat we vandaag krijgen word met veel dank aanvaard en ... dat kunnen ze alvast niet meer van ons afnemen ! Het ligt er dus hier vingerdik op dat een stralend   zonnetje hier zorgt voor een stralend  zonnig humeur  vandaag Dus de zon die krijgt vandaag  bovenhanop  op de zorgen  ( ben waarshijnlijk niet de enige  in bloggenland met dat gevoel ) Dus houden we het kort en wens jullie een een strallend zonnige  en ..



.

geniet ervan want morgen kan alles weer voorbij zijn !

liefs


>> Reageer (8)
22-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- creatief..



Creatief zijn ...Voor een leeg doek te zitten met  borsteltjes en verf  in  de hand en  langzaam iets erop zetten ... verdraaid dat is heel lang geleden ! De laatste schilderijtjes waren voor de eerste 2 kinderen toen ze kleine bubbeltjes waren met clouws erop en dan ... is die borstel en verf in de vergeethoek geraakt door het drukke leven  !!!  Hoe kan het zien  van een plaatje  toch  herinneringen oprroepn van zovele jaren terug ?????? ! Maar er zijn nog vele dingen in het leven waar we onze creatieve bui kunnen op bot vieren en dan kunnen we in deze tijd soms goed gebruiken !  Hopla .. we staan terug in het nu en wens jullie een gezellige ( regen ?)dag ! 

liefs


>> Reageer (10)
21-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- en ..

En zo zijn we weer een nieuwe week gestart, met weer veel wind ! Al klagen en zagen we niet want als je de schade ziet bij sommige mensen  mogen we  hier  ons nog altijd gelukkig achten dat we geluksvogels zijn die  nog altijd gespaard bleven ! Wel we duimen  en hopen voor iedereen dat het vandaag wat minder word ( hopelijk is dit  geen wensdroom )Maar wat het ook word... we zijn Maandag en dat is... klusjesdag dus terug aan de slag  en maak ook van deze stormdag het beste ervan !



liefs


>> Reageer (10)
20-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- wind ...

W!nd .. wind .. en nog eens wind .. die voelt zich blijkbaar goed hier en geeft  maar niet op pfff .Maar we laten onze Zondag niet naar de vaantjes helpen ook al is het momenteel geen lachertje buiten .Dan roeien we maar maar met de riemen die we hebben en blijven we lekker gezellig binnen want we kunnen ook ..



.. 

En eens de week moet zoiets ook kunnen ! Wens jeullie dan ook van harte een gezellige dag !

liefs


>> Reageer (11)
19-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- oef !

Oef !!! gelukkig wat minder stormwind vandaag ! Hopelijk hebben jullie niet te teveel of nog beter geen schade ! Hier word  het veel takken opruimen ,dat is nu eenmaal het naklusje als er veel bomen in je omgeving  !De zon is weer van de partij en minder wind en we starten het Weekend en duimen dat dit alles weer achter de rug is en blijft ! We kijken weer vooruit en wat rustiger ademen en die storm achter ons laten ...wens jullie dan ook allen een ...



en geniet ervan ! 

liefs


>> Reageer (8)
18-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- verdraaid ..

Verdraaid .. wat gaat die tijd zonder dat we er eg in hebben toch vlug voorbiij Pff Ben dank zij een blogmaatje die fotos doorstuurde van enkele jaren terug meer bepaald van 2012en  een van die blogmeetings ! Het was steeds even heerlijk de mensen te ontmoeten waar je kontakt mee had langs de blog !Bij de begroeting was het steeds ..



gezellig samen eten en ook we een dansje plaseren  ( zucht ) Onderussen zijn die blogmeetings verleden tijd en  zijn al verschillende mensen niet meer onder ons maar ... het was  steeds een heerlijke dag en blijft een mooie herinnering  die we voor altijd in ns hart  zullen bewaren ! 

liefs


>> Reageer (11)
17-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-ook..

Ook al heeft de wind tegenwoordig het eerste en laatste woord ... eens zal hij toch het moeten het bijltje er bij neer  leggen en de plaats ruimen voor ander weer  Dat is nu waar we allen naar uitkijken als is het nog niet meteen voor nu ! Maar er staat ons toch weer bijna  een opkikkertje te wachten want we zijn vandaag ..



En naar  dat Weekend daar kijken we toch iedere week opnieuw naar uit è ! geniet ondanks die stormwind  toch van je dag !

liefs


>> Reageer (9)
16-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- wind..

Wind - wind en nog eens wind en soms  af en toe een regebuitje maar met een temperatuur van 12graden ( waar we in de winter anders slechts kunnen van dromen )  wat niet wil zeggen dat ik hier voor weervrouw ga spelen hoor !We zijn  hier al dik tevreden dat  die dag gestart is  zonder vriezekou  mischien denken jullie er ook zo over  ! We zijn vandaag de 3de dag van de week die klusjesdag is achter de rug dus kijken we vol verwachting wat die volgende dagen ons nog zullen brengen dus aan iedereen een .



. Gewenst en hopen dat wat het plaatje aankondigd ook voor iedereen waarheid word ! 

liefs 


>> Reageer (10)
15-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- die ..

Die Valentijn is ook al weet aachter de rug voor dit jaar ... en nu proberen we er toch een vervolg aan te breien want af en toe eens laten weten aan partner of vriend doet in het jaar dubbel zoveel plezier dan op die ene dag ! We zijn vandaag  met een stralende zon ( voorlopig toch ) al weer ..



Wat ik jullie van harte toewens ! Iedere zonnestraal die er is moeten we van genieten want de weersvoorspellingen zien er niet bepaald zonnig uit ! Maar .. iedere dag is er eentje dichter bij de Lente en daar kijken we met zen allen naar uit !  

liefs


>> Reageer (8)
14-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- veel..

Veel woorden hoeven er vandaag niet bij het is niet alleen Maandag maar ook de 14de en daarom wens ik jullie een ...



geniet van je dag met veel liefde 

liefs 


>> Reageer (8)
13-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- we ...

We zijn vandaag ...



Dat zijn we dan ook van plan ... ook al weten we dat gemaakte plannen in het 100 kunnen lopen , er is niets mis mee met te proberen ondanks alles ze uit te voeren ! Maar Zondag wil hier zoals iedere Zondag zeggen ..hou het hier kort of krijg hulp (?) met dat gekrabbel van ons Stefke en of dit een hulp is ??? vrees van niet !Dus we laten het voor nu hierbij ! Wens je nog een heerlike verwen & genietdag( voorlopig met een stralende zon ! )

liefs


>> Reageer (8)
12-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- we ...

We zijn Weekend en daar verheugen wij ons iedere week opnieuw om ! Al is het voor velen een heel apart weekend ... het Valentijn weekend ! Ook al word het hier niet gevierd ( we zijn nog uit de ouwe doos è )Wens ik iedereen die het wel doet een Weekend die j e in je hart zal blijven koesteren ! Het in de bloemetjes zetten op die dag & weekend  of  niet ...  als we steeds het volgende blijven in ere houden  is dit het belangrijkste  ....



dus aan iedereen .. heerlijk Weekend geniet er van ! 

liefs 

 


>> Reageer (5)
11-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- en ..

En ze doen daarboven rustig verder waar ze onlangs mee gestart zijn ... een dag regen gevolgd door een dag zon!Dus hebben we vandaag weer stalende zon .. heerlijk ! Wat kan een een zonnetje toch veel invloed hebben op je huneur ( wat noet wil zeggen dat we er anders bij lopen met een lang gezicht hoor )! Maar  een zonnige dag is een opkikertje en doet ons dromen van de steeds dichter komende Lente .Ieder mens van jong tot senioor heeft dat wel eens  wegdromen nodig , al is het maar  om voor even  de soms harde werkelijkheid te vergeten .Genoeg daarover terug met beide voetjes op de grond en  ook dit nog ...



liefs


>> Reageer (8)
10-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- regen ..

Een dag droog een dag regen en dan opnieuw  hetzelfde liedje  enzv  ... pff! Sommige denken wellicht met wat heimwee terug aan een Winter met alles erop en eraan of kunnen we ons niet meer voorstellen hoe dat eruit zag ???? Wel ben dan maar ff gaan rommelen in oude fotos en terug gegaan naar ...



 

Mooi is  dat  wel  en zeker als je er niet door moet en lekker kan binnen blijven  maar ...de moeilijkheden dat dit moois meebracht  moesten we erbij nemen ! Wel dan zijn we deze Winter toch tevreden met wat we nu hebben Dus maak het beste van je dag en  geniet van je dag ook al is het binnen !

liefs


>> Reageer (8)
09-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- we ..

We zijn vandaag al ...



vanaf morgen gaan we al terug naar het Weekend toe ! Zo gaat de Winter stilletjesaan voorbij zonder sneeuw en ijzel  gelukkig maar ( hopen we  toch )  en iedere dag is er eentje dichter bij de Lente !Ola ... koffietje uit dat wil zeggen ... zet er voor nu een punt achter ( extra kort gekrabbel moet ook eens kunnen è ) dus ...

liefs 


>> Reageer (8)
08-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- dag ..

Dag nr 2 van die nieuwe week  ...weer een dagje dat we hopen dat die corona onze familie of ons niet te pakken zal krijgen ! Ook al spreken we er misschien niet graag over het  is en blijft onze grootste zorg ! We kijken met zen allen uit naar het einde van die reeds bijna 2jaar durende pandemie , het is spijtig genoeg niet iets dat je zomaar onder het tapijt kunnen vegen en zorgeloos verder leven ! Wat nu weer zeker niet wil zeggen dat we we moedeloos bij de pakken moeten blijven zitten ... zeker niet ! We proberen ondanks alles van iedere  dag het beste te maken dus ...



 

liefs 


>> Reageer (8)
07-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- hier ..

Hier is de Zondag een verwendag voor iedereen en zeker wat mij ... Stefke betreft (of zoals mama zegt Leeuwke ).Dan is het ontspannen lekker warm in een training want die winter Pff , geef  mij maar de zomer dan kan ik buiten rondlopen in de zon !  Oja die Zondag ... boterkoekjes en dan



soep ...ook al kan ik zoiets niet zelf doen word bediend zoals een koning ! Na de middag mag ik wel eens zondigen .. een pateeke eten al mag dat  wel niet daar ik diabeet ben (pff ) maar nu en dan moet kunnen zegt mama ( tegen niemand zeggen è) 

Maar dit was het voor nu .. zal wel nog eens hier langs komen ... dada en liefs van mama


>> Reageer (10)
06-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- eerst ...

Eerst een korte koffiepauze houden om vlug iedereen een goede dag (ook al is het buiten een rotweer stormwind & regen  )te wensen .Ook al is het op zen Zondags (wil zeggen  superkort ) moet kunnen  sé !  Dus wat er ook gebeurt vandaag lap het aan je laars want ... 



 

liefs


>> Reageer (10)
05-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- en oef !...

Oef ... we zitten weer ( voor ff toch  )op het plekje in huis waar we als we eerlijk zijn graag zitten ...aan ons peeceeke of laptop ! Het is iedere dag opnieuw onze verbinding met familie en  de buitenwereld en dat kunnen we in deze coronatijd zeker gebruiken  en dit alles zonder een stap buiten te zetten of besmettingsgevaar ! Al kijken we allen uit naar het leventje van ervoor ... drukte in huis van vrienden & familie ... koffietje uitschenken ... koekjes gereed zetten en zovoort  !Maar eens komt die tijd terug en wens ik jullie voor nu ...



 

en ...tot het zover is geniet aan je peeceeke i

liefs


>> Reageer (9)
04-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- ook ..

Ook al is ons bereik zover niet als van  dit beestje ..



We kijken toch  ook iedere Week opnieuw reikhalzend uit naar dat Weekend ! lAl  word over ons senioren wel eens verteld  van " voor jullie is het alle dagen weekend " dan  hou ik wijselijk men mond maar denk  ...." jou tijd komt ook nog en dan zal je wel zien " Dat de lucht grijs met lichte motregen is vegen we mooi aan ons hoela en maken er toch een fijne dag van ! Ben vlug even gaan  piepen in de keuken naar dat strijkijzer die klaar staat om te starten met de strijk( je weet maar nooit è ) maar .. nog altijd noppes pff ! Dus dan maar weer zelf aan de slag ! ( zou dat die Weekenmood zijn  die al in de kleren zit en zorgt voor een gekke bui vandaag ??? Och we moeten niet altijd even ernstig zijn è )

liefs


>> Reageer (9)
03-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- we ..

We zijn vandaag ...



We starten iedere dag met goede voornemens om er een mooie dag van te maken maar soms loopt het wel eens ongewild in het honderd ,dat is nu eenmaal het leven  .Maar dat wil niet zeggen dat we niet kunnen en  blijven proberen er het beste uit te halen wat   nog in die dag zit ! Ook al zijn goede voornemens en het doen soms 2  verschillende dingen ..het kan nooit kwaad om die voornemens proberen uit te voeren ( wat we hier gaan doen sè ...doen jullie mee ??? 

liefs


>> Reageer (9)
02-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- joepie !!!

Joepie ... zon vandaag ! Weet niet hoe het bij jullie is maar in de Winter kan een mens zich wel eens afvragen ... een zomer hoe zag dat er ook al weer uit ????? Wel heb dan maar een stap achteruit gekeken en meteen ook een grote stap genomen naar de eindjaren van 1979 ...Dat zag er hier 's zomers zo uit ...



De 3( toen toch )  kleinste bubbels van het gezin In het miden houd het grootste zusje  van de 3 bechermend haar arm over Stefke en haar kleinste zus !   .Alles zag er rooskleurig uit want Stefke kon eindelijk al wat lopen ook al kon ze niet  met haar oudere en jongere zusjemeespelen ze genoot van de zon ( wat ze trouwens nog altijd graag doet ) ! Nu genoeg  achterom gekeken in het verleden terug kijken naar het "nu "... naar buiten waar ook al is het een winterzonnetje heerlijk schijnt ! 

liefs


>> Reageer (11)
01-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- waar ..

Waar ...



 

Dus in deze nieuwe maand is en blijft dit onze leuze om door te gaan tot het gaatje en deze coronatijd te overwinnen ! We blijven zonder op te geven om deze nog steeds moeilijke  tijd te  overbruggen Want wat ons aan het einde wacht is .... het gewone leventje  van ervoor ! Nu kunnen we er  maar van dromen wat we vroeger  gewoon normaal vonden en nu ( nog altijd ) missen ! Maar we zijn en blijven ervoor gaan en proberen  van iedere dag het beste te maken ! 

liefs


>> Reageer (12)
31-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31-we ..

We starten vandaag op de laatste dag van de eerste maand van 2022 een nieuwe week en wens jullie  allzn van harte ....



Al is het vandaag een stormachtige start .. het mooie weer zoals gisteren  daar kunnen we voorlopig naar fluiten ! Maar toch aan al het minder mooie zit er toch altijd ( voorlopig toch ) een pluspuntje ... we hebben gelukkig nog geen regen ! Dat was dan weer een stukje weerbericht van aan de kust ! Men moet altijd zoeken tegenwoordig naar de pluspuntjes inplaats van op de minpunten te blijven staren  in het leven want ,tegenwoordig hebben  we de laatste 2jaar al genoeg van  die soort gezien ! Dus we starten met zen allen  ( na ons extra koffietje ) met goede moed en vol vcerwachting de nieuwe week ! 

liefs


>> Reageer (10)
30-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- een..

Een stralende zonnige Zondag hier aan de kust ... dat geeft ( ook al is het zelfs tegen beter weten in ) hoop op meer van dat moois ! We zullen maar genieten van wat we hebben een... geniet en verwendag ! Dat is hier zeker van tel voor ons Stefke ... de Zondag is haar dag en al het andere  word wel wat opzij gezet ! Daarom voor nu nog voor iedereen een ... 



 

en genietdag gewenst en dat is het voor nu !     

 liefs


>> Reageer (10)
29-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- we ..

We zijn aangekomen aan en in waar we steeds opnieuw naar uitkijken "het weekend "! Die 2dagen geven ons steeds een apart gevoel een soort bevrijding van " niets moet alles mag en kan " We kunnen die druk  ( druk????) van ons afzetten en genieten ! Oei ... die was automaat laat me duidelijk weten " mijn werk zit er op nu aan jou " Verdraaid had mooie voornemens gemaakt we zullen ze maar nog wat aan de kant schuiven maar ... uitgesteld is niet afgelast ! Wens iedereen  toch een ...



liefs


>> Reageer (8)
28-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- ook...



Ook al mocht ik het opschrift van het plaatje " Vrijdagse groet " wel vervangen hebben door " late  groet " Pfff ! Maar zoals we allen al ondervonden hebben .. een bezoekje aan de dokter kan nogal eens uitlopen door dat lange wachten è ! Och die dokters hebben het  in deze coronatijd allen het ook niet makkelijk en  superdruk  , we mogen al blij zijn als we een afspraak kunnen maken ! Dus Oef!! ..  dat is dus ook weer achter de rug en we kijken vooruit naar de  rest van de dag met een blij gemoed want ... de zon doet alle moeite om de bovenhand te halen  op die mistige grijze wolken en als ze het haalt dan  wens ik jullie niet aleen een gezellige dag  maar er bovenop een   zonnige dag ! 

liefs 


>> Reageer (9)
27-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- ook ...



Ook al is die afzondering niet meer zo streng toch is soms broodnodig want dat Coronabeestje komt soms heel dicht in je omgeving ! Het is en blijft een doem gedachte dat een van  je famlie of naaste omgeving  naar het ziekenhuis zou moeten ... daar alleen te moeten liggen zonder bezoek... Brrr mag er niet aan denken ! Maar we zullen nog niet het ergste denken en braafjes de regeltjes zoveel mogelijk volgen en daarbij  duimen we en het beste hopen ! Ook al kunnen we er niet naast kijken genoeg daarover wens je ondanks alles een gezellige dag ! 

liefs


>> Reageer (8)
26-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- weet..

Weet niet hoe het bij jullie is ( al denk ij dat het net hetzelfde is ) maar als je een foto van een van je klein of achterkleininderen ziet  dat is steeds een duwtje in de rug is om de dag  ook al is die zoals nu grijze lucht  wat ( onbestaande ) zonnestralen door dat grijs te zienzijn  ! Als ze daarbij nog eens poseert  zoals een echt supermodel zoals  achterkleinkind  Maybelleke  hier ....



dan kan er niets anders dan een big smile op je gezicht ,  verschijnen  en is de rest van de dag zonnig ! 

liefs


>> Reageer (7)
25-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- grijs ..

Grijs - grijs en nogmaals grijs .. zo ziet de  lucht er nu buiten uit , deze morgen rijmplekken zou de winter dus ons toch eens tonen wat hij( of zij ) kan ???Wel.. ben nu  niet bepaald een koppig iemand en ook al is de zon men beste maatje als het op het koude of slecht weer aankomt ben ik wel koppig  ! Dan kom ik in opstand en doe gewoon men eigen ding  wat de plannen ook  waren ! Laat  je dag  niet afhangen van het weer maak van iedere dag  het beste  .. wens jullie dan ook een ..



.

liefs 


>> Reageer (12)
24-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- haalde ..

Haalde daarnet de groenten uit de frigo voor deze middag en die gedachten dwaalden af ... naar de tijd dat de kinderen kleine bubbeltjes waren ! Geen gekochte potjes om hen te laten gewoon worden aan groenten maar meteen verse groenten en dat liep niet altijd van een leien dakje ! Soms was het proberen en herproberen tot de smaak hen wel beviel ! Maar ...



zo te zien  heeft de mama van achterkleinind Liam daar geen problemen mee .. Ze kreeg zelfs een dikke duim van hem ( of het zo gaat met al zen zijn eten ???? daar kan ik niet over meespreken) Maar hoe dit alles  van tel is voor nu .. een vriendelijk lachtend  kinder gezichtje om die Maandag goed te starten !

liefs


>> Reageer (8)
23-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- we ..

Ik wens..



De Zondag is er om van te genieten wat ook je voorkeur is voor de dag ... van wandelen tot  koffietje gaan drinken of doodgewoon lekker rustig thuisblijven en jezelf verwennen ... alles mag en kan op een Zondag dus maak er een genietdagje vandaag i

liefs


>> Reageer (8)
22-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- ola..

Olala .. wat gaat die tijd vlug als je in die kookpotjes staat te roeren ! Dus zijn we weer al eens aan de latere kant ... dan maar vuur op 0 gezet en koffietje bij de hand om  even hier rond te kijkenen  een goede dag te wensen ! Zonnig ziet het er niet bepaald  uit buiten maar het is verdraaid Weekend en we laten door niets of niemand onze 2 dagjes dat we de touwtjes zonder problemen ( of schuldgevoel ) mogen losser laten  verpesten ! Wens jullie van harte een .



liefs


>> Reageer (6)
21-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- rustig...

Rustig wakker worden .. een koppje koffie drinken en zo word het een ..



 

Dat is wat het iedere dag zou moeten worden voor ons senioren maar soms word er  doordat we onszelf teveel druk opleggen  " roet in het eten gegooid "en komt er van dat mooie voornemen  niet veel in huis .Maar toch is er  niets mis met het iedere dag opnieuw te proberen wat we dan ook ( hier toch )   van plan zijn !Verdaaid... is dat  dan nu  weer ouwe meekespraat vandaag  ???? Zal er maar mee ophouden en maak er ondanks de dreigende grijze lucht toch  een gezellige Vrijdag van  ! 

liefs  


>> Reageer (12)
20-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- het ..

Het is hier een drukke dag en het is nu in vliegende vaart eens kijken op de blog en dat zal het moeten zijn voor nu ! Maar wilde jullie toch nopg eerst  ( ook al ziet het er hier niet bepaald zonnig uit  ) een ..



.

wensen ! 

liefs 


>> Reageer (7)
19-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- je..

Je hebt zo van die dagen dat alles zo wat tegen zit en het is of alles in je handen blijft hangen ! Als  we eerlijk zijn ook al geven we het niet graag toe .....we hebben allemaal wel eens zo'n dagje ! Dan is het niet het moment om bij de pakken te blijven zitten ... kijk dan even rondom je  niet naar wat nog niet gedaan is of nog moet gedaan worden maar naar wat al al gedaan is ! Kijk naar de lucht buiten is die nu misschien grijs .. wie weet komt de zon je straks verrassen met haar stralen en zal alles er terug zonniger uitzien ! Dus wat het ook is of word in het leven  ...



 

liefs 


>> Reageer (9)
18-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- had..

Had het gisteren over Kleine bubbeltjes en de eindejaarsfeesten ... wel zal vandaag eens er maar  verder mee gaan ... Hoe die kleine bubbeltjes voor de eerste keer dit alles mee maken hebben we soms het raden naar maar .... hoe achterkleinkind Lizeke reageerde toen ze voor de eerste maal een kerstboom zag daar hoeven we niet naar te raden ...



 

haar verbazing en bewondering voor al die lichtjes en al dat moois was overduidelijk ! (en dat doet verdraaid veel plezier aan het hart  om zoiets te zien ! 

liefs


>> Reageer (10)
17-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- die ..

Die eindejaarsfeesten liggen weer achter ons en alles gaat weer zen gewone ( corona) gangetje en... dan denken we toch  even terug aan die dagen ! De kleintjes hebben ( ondanks die corona) kunnen genieten   zoals andere jaren  van hun kadootjes daar heeft iedere ouder proberen voor te zorgen ! Ook bij ons Stefke haar school( waar ze sedert verleden jaar is en de weekend naar huis komt )  werden ze lekker verwend !



Zo te zien was ze trots op haar mooi kadootje !Als ze thuis kwam werd ze nog eens dubbel en dik verwend ! Gelukkig maar dat die kleine bubbeltjes en mensen zoals on Stefke geen besef hebben van wat er zich tegenwoordig allemaal afspeeld en de zorgen die het voor iedereen meebrengt ! 

liefs


>> Reageer (8)
16-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- geen ...

Geen mist maar wel regen .. eerlijk gezegd voorlopig nog altijd een zachte Winter of het zo zal blijven ? Dat is koffiedik kijken en wat er ook nog volgt moeten we graag of niet toch aanvaarden  ! We zijn Zondag en hoe het weer ook  is of word laat je Zondagse vrije dag door niets af niemand verpesten geniet ervan en haal uit wat in die dag zit dus voor allen een...



 

liefs


>> Reageer (12)
15-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- we ..

We zijn zover ... we zijn weer in die 2dagen waar we iedere week steeds opnieuw naar uitkijken ! We mogen( en moeten ) ons  in die 2 dagen  wat minder druk opleggen , die strijk naar de Maandag opschuiven dat mag en kan  _ je omgeving( en jezelf ) eens verwennen en ervan genieten als je een glimlach  op hun gelaat  ziet dat mag en kan  ... alles mag zonder zorgen te maken en zonder schuldgevoel mag en kan op die twee dagen ! Kortom alles kan in het weekend dus  wens ik  jullie  een heel gezellig Weekend  ...



 

liefs


>> Reageer (8)
14-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- had..

Had daarnet bij het opruimen in de badkamer een handdoek met een gaatje erin dus bij de vodden  ! Maar  dit was genoeg om terug te keren in de kindertijd toen bij ons zoiets gebeurde . Bij ons thuis wat het zuinig zijn om rond te komen en de mama leerde mij van alles om het later ook te doen indien nodig ! Een handdoek met een gaatje ? toonde ze mij hoe je met snijden en stikken er nog washandjes kon van maken ! Waren  je  2 gebreide  pulekes  wat aan de magere kant ? wel dan deed je ze voorzichtig los en de uitgetrokken wol gbruikte je samen  en breide van die 2 pullekes een nieuw gespikkeld pulleke ! Gaatje in de sokken ? geen probleem.. zo moest je dat gaatje stoppen dat je er bijna niets van kon zien  en ze weer dragen !Amaai - amaai Is zoiets nog doen of denkbaar in deze tijd ????Geef mij maar de dag van vandaag hoor! Wens julle dan ook een( hopelijk ) zonnige dag en



 

liefs 


>> Reageer (10)
13-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-het ..

Het is vandaag Donderdag en weer koud en mistig maar ..



Dat is toch waar we allen naar uitkijken ook al zal het  nog wel even  duren voor we zover zijn maar ... geduld is een mooie deugd ! Ons even laten meevoeren in de toekomst op onze wensdromen moet wel  kunnen ... een stralende zon - niet meer moeten een dikke trui aan trekken om niet te bibberen van de kou  - warme temperaturen -alle  venster open om verfrissende  lucht binnen te laten - zitten zweten en ... ola hier stopt het .Dat is ver gegenoeg meegevoerd om alleen de goede kanten van ieder seizoen te zien  en te waarderen ( en de minder goede nemen we er dan maar bij)

liefs


>> Reageer (7)
12-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- ik ...



Ook al is het nu nog een grijze mist lucht maar wie weet krijgt de zon toch de bovenhand en krijgen we nog stralende zon ! Of het nu om het weer of andere dingen  gaat..  hoop is steeds belangrijk in het leven  ! Zal het vandaag hier  eens extra kortmoeten houden maar  .. hoe de dag ook verder verloopt probeer er  voor jezelf een zonnige dag ( met of zonder zon ) van te maken !

liefs


>> Reageer (6)
11-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- daar ..

Daar zijn we dan weer  .. wat later dan anders maar ondertussen zijn die haren  mooi weer bij gesneden , anders kon ik er bijna vlechtjes van maken ! Maar wat ik vandaag wilde hier zeggen ???? Ons voorlopig ) kleinste bubbeltje van de Clan Lizeke ...



Heeft met veel tamtam aangekondigd op haar pulleke (vrij vertaald ) " deze kleine juf word binnenkort de grote zus " ! Hier gaat het gezegde " Hoe meer zielen - hoe meer vreugde " zeker op !Dus voor vandaag geniet van je dag ( die van mij kan alvast niet meer stuk )

liefs


>> Reageer (12)
10-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- hoikes !

Hoikes iedereen ... ben hier weer eens Stefke of Leeuwke ( zoals men mama steeds zegt ) jullie dachten toch niet dat ik jullie vergeten was zeker maar het waren drukke tijden  met dat eindejaar ! Daarom kom ik vandaag eens langs om samen  te toosten met jullie en  een gezond en gelukkig Nieuwjaar te wensen ..



.En meteen ook iedereen te bedanken voor de vriendelijke groetjes dat doet me steeds plezier ! Tot de volgende keer daaaaaaag ! 

liefs ( en ook van  mama )  


>> Reageer (10)
09-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- zondag..

Zondag .. dat is steeds de kroon op de week en dat wil hier ook  zeggen " Maak het kort voor nu met je getokkel "anders word het plaatsje op men schoot weer bezet door ons Stefke ! Of het een goede hulp is aan die pc ? Vrees van niet nogmaals herbeginnen omdat zij ook op dat toetsenbord drukt zit er dik in dus voor nu hou ik het kort. Wens jullie allen nog een ..

..

.

liefs


>> Reageer (6)
08-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- en zo ...



En zo zijn  we al weer terug in het eerste gewone  weekend van 2022! Is nog wel wat wennen aan die cijfers 2022 maar alles went , zelfs die vervelende coronaregeltjes  pff !.Maar daar zullen we maar liever  niet over hebben want een weekend is om even adem te halen! Want  dan stopt het treintje van iedere dag even  en kunnen we genieten van die pauze  ! Wens jullie dan ook een gezellig weekend en gebruik het weekend om  jezelf eens  bovenaan te zetten  niet het " te doen lijstje maar...  van  het "wat mag en kan " lijstje ! 

liefs 


>> Reageer (7)
07-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- dat ..

Dat zonnetje die gisteren zo vrolijk straalde vandaag weer van de partij ??? dat is verdraaid mooi aan onze hoela maar weiger de dag  zwart in te zien  ...



 Het is al een donkere tijd genoeg waarom niet eens  al dat coronagedoe en de zorgen die het meebrengt  wat aan de kant zetten je bent  in je eigen huis niemand heeft er last van  ! Waarom niet eens lekker je uitleven en luid meezingen met een deuntje op de radio? Niemant ziet of hoort je ... en zo kan je wat druk die tegenwoordig op ons allen  ligt wat van je afschudden !  Denk nu niet dat er bij mij een vijsje los zit hoor alle manieren zijn goed om er ondanks alles een vrolijke dag van te maken ! Dat is wat ik jullie van harte wens...kan het geen ganse dag  worden dan toch een vrolijk moment

liefs


>> Reageer (9)
06-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- vandaag ...

Vandaag een stralende zonnige maar verdraaid frisse dag eentje voor een grote gezonde wandeling ! Maar zoiets isalleen  voor  als jullie al bekomen zijn van die drukke eindejaars periode ...nog niet helemaal ?? Wel dan aouden jullie een voorbeeld moeten nemen aan achterkleinkind Jaiden , die kan ook op zijn leeftijd met volle teugen genieten van een rustpauze zo tussendoor ..



zouden we ook meer moeten doen !

liefs


>> Reageer (6)
05-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- al..



Al ziet het hier aan de kust  naar dat het een dagje zal worden met veel wind aan "t' zeetje " . Och de natuur gaat zen gang en daar kunnen we niets aan veranderen gelukkig maar want stel je voor ... sommige mensen houden van zon - anderen willen in deze tijd van het jaar een witte  sneeuw wereld  - nog anderen verkiezen misschien  voor een stormachtig weer om de kracht van de natuur in volle aktie te zien ..Wat zou dat teweegbrengen in deze wereld de vrede zou ver zoek zijn  ! Dus ... gelukkig maar dat we niet zelf kunnen aanstippen wat ons favoriete weer is , wat ook het weer is of word van  ieder seizoen het mooiste van de natuur  proberen  te zien en van iedere dag zelf  het beste  ervan maken  !

liefs


>> Reageer (8)
04-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- en ...



En met een goed begin verloopt de rest van de dag ook goed  ... dat is toch wat het gezegde ons vertelt! Al weten we ondertussen wel dat een dag minuut per minuut word beleeft en we nooit weten wat de volgende minuut voor ons in petto heeft ! Gaan hier niet de brave wijze of zwartkijker  uithangen hoor, wat ik wilde zeggen is eenvoudig ... ondanks dat dreigend Coronabeesteje - ondanks de beperkingen geniet van je dag ( binnen de regeltjes )... een vriendelijke groet van ons

liefs


>> Reageer (8)
03-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- ik...



Een nieuw jaar - een nieuwe week en een gewone week .. we zijn weer met volle moed  op ons treintje van iedere dag gestapt en kijken vol verwachting uit wat al dat nieuwe ons zal brengen ! We hopen na al die drukte op wat rust maar we kunnen niet in de toekomst kijken  misschien is dat ook maar best zo ,!Gezond leven en proberen te genieten van ieder moment is de leuze van ons senioren en we  hopen ook dat iedereen  ook iets in die zin in gedachte heeft en we eindelijk samen  dat coronabeestje een halt kunnen toeroepen !  Maar weer  een gewone week wil ook zeggen ... een gewone Maaandag dus ..

liefs


>> Reageer (8)
02-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 we ...

We kijken er steeds naar uit naar die mooie eindejaarsdagen maar ..maar als we eerlijk zijn toch tevreden als die drukke dagen achter de rug zijn en ons treintje van iedere dag ons weer staat op te wachten om er terug in te stappen ! Hoop dat iedereen genoten heeft van die dagen  zodat we er terug weer wat  mooie herinneringen aan over  houden ! Het is vandaag weer een gewone ( of toch bijna ) Zondag en....



liefs 


>> Reageer (8)
01-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- wens...

Wens iedereen van harte een Gelukkig Nieuwjaar en   ...




>> Reageer (8)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goedemorgen
  • Goedemorgen lieve Steffie fijn weekend gewenst xxx
  • prachtig
  • goedemorgen marianne van ons stef
  • Vriendelijke Zaterdagsgroeten van willy


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!