Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 33de week van 2024
Foto
Bij steffie

28-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-wens ...

Wens jullie allen een heel zonnige Zondag ... vrees dat het voor even zonder plaatje zal wordenWant de oplader laat het voor even afweten en tijd om er een nieuwe oplader uit te zoeken  zit er voorlopîg  niet  in! Met ons Leeuwke ( stefke) die weer eens een hongertje heeft en voorturende in de koekekast zit ! Maar toch wens ik iedereen een heel zonnige en gezellige Zondag en geniet ervan ! 

liefs


>> Reageer (5)
27-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27-even ///

Even niet meer op dat klokje kijken hoe laat het al is  en toch nog vlug een koffiestop tussendoor inlassen  om jullie  toch nog  een goede morgen te kunnen wensen voor die morgen helemaal voorbij is ! Voila sè we zijn Weekend ... een tijd om van alles rustig  te genieten( ook al is dat soms wel eens door de  omstandigheden  een soort van wensdroom en is dat rustig genieten  aan je hoela)Maar dat is dan tochwat ik je wens maak er een ...

Vaan en een heerlijk Weekend waar je  ten volle van geniet ! 

liefs 


>> Reageer (5)
26-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-een ...

Een ..

"Het Weekend nadert" en dat is dan het extra duwtje in de rug vandaag ! Over dat weer van de dag hoe het er uitziet ??? ... daar  zullen we  nu maareens  over zwijgen !  Ook al heeft het weer invlook  op ons leven en is dit een van de makkelijste  themas om een gesprek te starten ! Verdraaid... zijn we nu toch  weer bezig over dat weer  ???Wel zal dan maar in dat gekrabbel van de dag  de optimist uithangen en jullie van harte een heerlijke zonnige Vrijdag wensen en ... deze avond starten we het Weekend met veel plezier ( wat of hoe het weer is of word nè sè   )

liefs


>> Reageer (8)
25-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een ...

Een ...

"Een mooie dag begint met  mooie gedachten " Die kunnen we vandaag goed gebruiken want hier zijn  er weer regendruppels inplaats van zon maar... we blijven koppig volhouden aan ons levensmotto!  Want we zijn hier  een ouwerwets ding en houden  hier nog steeds de raad van ons mama in ere die we al  meekregen als kind   " wat nu niet is -kab nog komen " !  Dus ... we hopen nog op zon die de dag een stralend tintje kan geven en als het dan  zover is geniet dubbel van je dag ! 

liefs    


>> Reageer (4)
24-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- een...

Een ...

En zo zitten we weer in de helft van de week met ..."zon" ! Op dat woordje leggen we de nadruk want" zon "maakt je  dag zelfs een stukje beter dan alleen maar goed ! Verdraaid nu hebben we die zon zon zo opgehemelt en over haar stralen gestoeft  ... hopelijk verdwijnt ze nu niet !Het  gekrabbel van de dag  komt hierop neer ... het is geen binnenzittersdagje  voor ons senioren  geniet van je dag lekker buiten met geen stikhete dag maar een zachte temperatuur  ... in de zon !

liefs


>> Reageer (8)
23-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een ...

Een .

.

" We starten dat dagje op ons gemakje - door  het genot van een  heerlijk bakje ... koffie "" !Ook al willen sommigen het niet graag  toegeven voor velen onder ons is dat steeds een goede start van de dag waar we niet zonder kunnen ( dat is dan geshreven van een echte koffieteut ) ! Ola ... waar is die zon weer vandaag ???? Komt ze nog of komt ze niet ??  Die voorspellingen lezen van die weerlui  hoe het weer er vandaag zal uitzien ??? niet bepaald men ding wacht liever af en me laten verrassen door de zonnestralen als ze er zijn ! Hoe of wat het ook word ... geniet van je dag !

liefs   


>> Reageer (5)
22-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- een..

Een ...

Laat of niet laat  toch eerst nog vlug een koffiestop houden ( en wat daar steeds bijhoort ook )voor de middag ! Die rest van die maandagklusjes zullen ondertussen  wel niet weglopen  !  We zijn weer een nieuwe  dag & week gestart en voorlopig nog steeds een zonnige dag ( hopelijk bij jullie ook ) ! Maar willen of niet ... tijd om in de potjes te roeren en er hier een punt achter te zetten voor nu dus ... genit deze namidag van het nog steeds zonnige weer ! 

liefs 

 

 


>> Reageer (5)
21-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een ..

Een  heel ...

Die Zondag is zeker  de kroon op de week maar ... waar is voorlopig die zon gebleven ??? Maar wat nu niet is kan nog komen en dat hopen we met zen allen ! Het is hier dan ook weer eens op zen Zondags suoer kort en maar wens jullie toch hoe het weer ook uitdraait is het geen zonnige dan een heel gezellige Zondag!  Zet je zorgen aan de kant  en geniet van deze dag ( met of zonder zon ) !

liefs 


>> Reageer (4)
20-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 Oef !

Oef ...daar zijn we eindelijk weer terug niet bepaald men ding om zolang te wachten v een krabbeltje Maar wens jullie een goede morgen( ook al zit die morgen er al bijna helemaal erop ...

Ondertussen is dat huwlijksbootje van de kleinzoon en zen vrouwtje  een goede start gemen  met de wensen van de ganse familie voor een lange vaart in een rustig vaarwater ! En zo zitten we hier weer op het treintje van iedere dag ( ook al zijn we wat later gestart ! Wens iedereen nog een heerlijke zonnige dag en Geniet er van  ! 

liefst  


>> Reageer (5)
19-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19-een...

Een heel goede morgen want ...

We rijden vandaag of liever deze avond weer het Weekend in ! Maar hier is deze Vrijdag al zowiezo een  dag met een gouden randje want ... er is een van de kleinkinderen die vandaag met veel plezier in het huwlijksbootje stapt en er een feestelijke dag van maakt met de familie ! Verdrorie ... zoiets  doet je wel even terug  gaan naar de tijd dat het bij ons de grote dag was ! Mijn zus en ik zijn op dezelfde dag getrouwd want we hadden geen oouders meer en het werd een simpele dag ! Maar dat is al  meer dan 63jaar geleden we kijken  nu niet meer  achterom... we kijken vooruit  naar wat vandaag komt ! De zon steekt zelfs een handje toe om er een stralende dag van te maken ! Geniet eender wat je doet ook van je dag ! 

liefs  


>> Reageer (7)
18-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- een ...

heel goede zonnige morgen eentje om van te genieten maar....

Maar vergeet ondertussen ook niet te genieten van andere kleine dingen die ook heel waardevol zijn ! Zo te zien krijgen we weer een mooie dag en we mogen  dat kwakkelweer voor even aan de kant zetten en vergeten ...OEF! Het ziet er herlijk stralend  zonnig uit vandaag en die zon roept ons naar buiten al is het voor sommigen onder ons senioren  in de schaduw geniet er tenvolle van deze Donderdag ! 

liefs


>> Reageer (2)
17-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-een ...

Een heel goede & ...

gewenst ! Of het hier deze morgen te danken aan de stralende zon en de belofte van de weerlui dat het voor een ganse dag ( meschien wat meer )  ook zo uitbundig er  aan toe ging  ??? Denk het niet ook al zijn we opgewekt en vrolijk maar dat wild dansen ??? Och waarom zouden wij ook niet  eens mogen gek doen omdat we senioren zijn en ons eens uitleven ....niet nadenken en doen (al vrees dat onze ouwe knoken wat  zouden in opstand komen!  .Geniet met volle teugen opgewekt  van het mooie weer en deze zonnige Woensdag we hebben er lang  moeten moeten op wachten !En nu maar hopen dat het mooie weer en al die voorspellingen ook werkelijk worden !

liefs


>> Reageer (7)
16-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ..

Een heel Goede morgen en ..

" Een nieuwe dag is aangebroken " Of het een mooie zonnige dag word ??? totaal geen idee maar ziet er momenteel ( weeral ) niet te best uit buiten maar we zijn van plan om er toch  het beste van te maken ! maar het is afwachten! Want dat weer kan verdraaid vlug veranderen tegenwoordig  ! Of ligt het ook een beetje  aan ons senioren omdat we nog altijd  terug denken aan de vroegere jaren en hun zonnige Zomers toen we nog  zorgeloos buiten speelden  en  onze zonnige herinneringen ook  in werkelijkheid  niet zo   waren zoals we  er nu erover denken ?? Och we leven in het nu en maken het beste uit iedere dag met of zonder zon ! 

liefs


>> Reageer (3)
15-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 een ...-

Een .

Of we er klaar voor  zijn om die nieuwe week in te starten  ?? dat is 100%zeker ! Al was het toch even wat gerommel voor we hier ons krabbeltje konden zetten vandag ! We zijn al jaren  bezig alles op dezelfde manier te doen op ons blogje dat we versteld staan als er iets aan veranderd pfff  !Verdraaid wat zijn wij toch gewoontebeestjes! Ook al is het ( voorlopig nog ) klusjesmaandag zonder een koffiestop() en wat er bij hoort  ) mij niet gezien hoor ! Mooi weer en stralende zon ( hopelijk blijft het zo ) wil ook zeggen ... een dag om van te genieten ( als die klusjes achter de rug zijn )dus met zen allen ook doen ! 

liefs.


>> Reageer (6)
14-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14-een ...

Een Zondagse .

"Laat ons vandaag eens lekker niets doen " dat is toch de raad van het plaatje of er iets van in huis komt is niet een? maar vele ???? ! We  kunnen het maar proberen even dagdromen van zoiets mag ook wel eens è   Al zijn we verdraaid  vandaag weer wat aan de late kant te danken aan problemen met ons peeceeke pff !Maar voorlopig stralende  zon hopelijk blijft het zo wens jullie dan ook een heel gezellige Zondag en geniet ervan zoveel je kan !

liefs


>> Reageer (8)
13-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-een ...

Een heel..

Ondanks  weer  die regen !Verdraaid .. als dit zo verder gaat zal deze zomer niet bestempeld worden als een " mooie  zonnige zomer "maar als een van de " natste  zomers sedert....?! Och genoeg daar over want we zijn Weekend en dat geeft ons steeds een goed gevoel _ een soort gevoel van vrijheid dat niets moet en alles mag  zeker voor ons senioren want... wij vergeten wel eens dat de drukke tijd van " haastjewerjezere " achter ons ligt! Genie van je dag &Weekend   - wie weet  krijgen we toch de zon te zien en daaar kijken we allen naar uit ! 

liefs   


>> Reageer (7)
12-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- een ...

Een heel...

Voila sè ons zomersdagje  zit er weer op we zitten  weer op ons regentreintje van deze zomer! Het is vandaag de laatste dag van de werkweek en   starten we deze avond met veel plezier   " het Weekend " daar kan zelfs dat regenweer niets aan veranderen !Al zullen sommige mensen de gemaakte planne voor het komende weekend wel in duigen vallen maar .. met  wat fantasie kunnen we er altijd een mouw aan passen ! Maar we lopen nu vooruit op de tijd en hoop van harte dat het gekrabbel van nu totaal overbodig zal zijn en we kunnen genieten van het Weekend zonder regen met zon  ! 

liefs 


>> Reageer (7)
11-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-een...

Een ..

.

Olala stralende zon buiten .... nu maar duimen dat het voor een ganse dag word maar al wat we krijgen  is mooi mee genomen ! Vandaag houden we het hier door de omstandigheden  aan de korte kant maar ... wil jullie toch nog in vliegende vaart een gezellige en zonnige dag wensen en ... geniet van deze dag !

liefs


>> Reageer (5)
10-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een heel ..

Gewenst dat "zonnige" zullen we ook al wensen we hier  het iedereen van harte !We weten tegenwoordig niet meer hoe dat weer zal uitdraaien ! De dag is nog maar goed gestart vandaag  en we hebben al van alles gekregen .. zon -  heel dokere wolken ( het leek net avond )- rendrupels -gelukkig hield de sterkewind zich nog wat   afzijdig en deed niet mee aan dat weerspelletje !! nu genoeg over dat weer maar... "Wat op het hart ligt - loopt de tong van over è " ! We hopen nog steeds het beste van dat (rot) weer ! Wat het ook word vandaag .. geen zon ? maak er dan wel een gezellige dag van en dat wens ik iedereen ! 

liefs  


>> Reageer (8)
09-07-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ...

Een ...

En die morgen is er ( voorlopig ? ) eentje zonder zon maar eentje met  een heerlijke zachte temperatuuren dat voelt ook al goed aan bij de start van deze dag  !het is momenteel de tijd van " de solden " in de winkels ! Dus  gisteren ook eens langs geweest in enkele winkels en wat me vooral opviel die drukte was een stukje rustiger als vroeger... toen was er een heel  lange wacghtrij om te betalen en nu ...als er 4of 5 klanten voorstaan dan hangen ze heel eenvoudig wat ze in handen hadden weer weg   en verdwijnen uit de winkel( heb dat echt gezien ) ! Pfff niets voor mij die drukte & solden maar dat koffietje op een kalm  terassje was helemaal men ding en daar geniet een mens van  en vergeten  we meteen  al  die drukte  !!

liefs en geniet van je dag ! 


>> Reageer (5)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • ,.Aangenaam weekend gewenst lieve Jackie.
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • Goede morgen Steffie en Leeuwke
  • vriendelijke Vrijdagsgroetjes van willy
  • prachtig

    Krabbelhoekje


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!