Inhoud blog
  • 9 juni - dag 33
  • 9 juni
  • 8 juni - dag 33
  • 8 juni
  • 7 juni - dag 32
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Via de la Plata
    Van Sevilla naar Santiago te voet.
    28-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 mei - dag 22

    Vannacht heb ik dus alleen en heel goed geslapen in mijn albergue met 15 bedden. Omdat ik vandaag wat verder wou gaan dan meestal ben ik om kwart na 6 al vertrokken in de schemer van de opkomende zon. Het was weer fris, maar dat kennen we al. Het eerste stuk was weer in de buurt van een autostrade, maar dan kwam ik weer tussen de velden terecht en werd het weer leuk.

    Weer wat verder zag ik beneden een meer iod liggen, daar moet je met een brug over. Als ik net over de brug was kwam de eerste verassing van de dag, ik moest via een heel smal paadje eerst op en neer langs het water en later tegen de berg omhoog over een zeer ruw en rotsig pad. Soms was het pad niet duidelijk te volgen omdat het allemaal rotsen waren. Gelukkig stond er hier en daar toch een gele pijl. Het was even een helse klim, maar daar hou ik wel van. Boven gekomen zag ik een jonge vrouw staan die foto's aan't maken was. Ze bleek van Leuven te zijn en noemt Marijke. Ik ben dan verder gestapt tot het te warm werd in de zon en ik even stopte om zonnecrème op te doen. Marijke haalde mij dan in omdat haar tempo ook vrij hoog lag zijn we samen tot Tabara gestapt. Zij is naar de albergue daar verder gegaan, ik heb in een bar een koffie en een tortilla genomen, en ben weer verder gestapt.

    Net buiten Tabara lag verassing nummer 2 op mij te wachten, een trapslang van wel 1m lang. Die wou snel ontsnappen, maar deze keer wou ik wel een foto eerst, en dus heb de slang met een van mijn stokken terug op de weg geduwd tot ik een foto kon maken. Het is een niet giftige slang, maar dat wist ik nog niet.

    Dan ben ik weer verder gestapt tot in albergue Alameda in Villanueva de las Peras. Volgens mijn berekening zou dat voor vandaag 40km moeten geweest zijn, maar volgens de app op mijn gsm heb ik er 45 gestapt. Morgen wat minder. 



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!