ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
24-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.met een knipoog !

.

9f5575286496325f7e4a65d4cf2868fc



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (26)

27-07-2022
Hey Ani

Je komt stilaan terug boven water en dat is goed om te zien want we kunnen je bijlange na nog niet missen hoor!

Het ergste van de opkuis is achter de rug nu nog enkel de ramen langs binnen een beurt geven en de witte gordijnen ook eens wassen en terug ophangen. Voor de buitenkant komt de ruitenwasser en dat was vandaag zijn dag!

Maar ik val nog niet stil want de moestuin begint stilaan vruchten af te werpen,courgettes en bonen en tomaten en braambessen voor confituur... dat komt nu met volle ladingen binnen dus ik zal me nog niet rap vervelen . Maar de helft van de oogst gaat naar de buren want voor ons is het altijd teveel en.... ze zeggen niet neen smiley-laughing.gif

Nog een hartelijke groet

vis.gif

27-07-2022, 15:50 geschreven door Natoken


mooi!

Zo goed te horen dat het weer wat beter gaat. och zo worden we allemaal ouder, met meer of minder gebreken. We moeten het ermee doen. Mooie uitdrukking van je schoondochter. Ik moest het wel even googelen want mijn spaans is te verwaarlozen. Tja, ik denk ook wel een terug aan 'De panne'. Bijzonder dag hè, het begin van een vriendschap. Wie weet zit het er nog eens in, ik denk aan oktober, Kijken of het dan nog een kleer lukt.

In september gaan we nog een weekje naar de Boomgaard. Daar zet mijn broer alles klaar met alle aansluitingen die nodig zijn. geweldig! Rick gaat dit jaar weer eens naar zijn nichtje in Canada! Hij heeft al geboekt. Ik vind het spannender dan hijzelf.  Hou de moed er in Ani! Je wordt gewaardeerd! Liefs van ons!

Hetty

27-07-2022, 12:03 geschreven door Hetty van der Kolk


Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe
oie-278246e-ABHHby8

Goedemorgen lieve vrienden.Sedert mijn doktersbezoek van gisterenavond ben ik terug wat opgelapt en heb deze nacht geslapen als een marmotje.Een uur langer dan normaal en dit is wel uitzonderlijk voor mij.Ik heb een goed gesprek gehad met mijn huisdokter en punt voor punt mijn bloedanalyse ontward.Vrijdagochtend raadde hij me nog aan om een hartonderzoek te laten uitvoeren in het A.Z.Groeninge in Kortrijk door dokter Ellegeert.Maar ik moet niet naar het ziekenhuis en mijn medicatie werdt aangepast(zwaardere) en ook mijn levensstijl moet anders.Half minder eten dan wat ik nu doe en mijn vierde maaltijd voor middernacht schrappen.Ik moet afvallen en ook meer bewegen.Vanaf volgende week ga ik terug naar het voetbal en doe ik mijn dagelijkse wandeling terug in het Provinciaal domein " de Gavers " hier vlak aan mijn appartement.Ik hoop dat het nu eindelijk eens beter zal worden en ik wat comfort in mijn leven kan terugkrijgen.Ik wens Jullie een fijne midweek en ik hoop dat we de zon nu eens echt in de namiddag zullen zien en ik kijk verlangend uit naar die warmere zomerdagen die de weerprofeten ons voorschotelen en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne midweek lieve Ani.Ik moet niet naar het zienhuis en mijn medicatie werdt heraangepast.Geniet van feze mooie midweek.

27-07-2022, 09:46 geschreven door Jos Vande Ghinste


wens je een fijne dag

BLOG TARRA sorry geen bloglink

27-07-2022, 09:05 geschreven door rudy


wens jou een fleurige dag !

female-lips-spring-flower-sexy-woman-mouth-flowers-oral-sex-orgasm-blowjob-licking-flower-girl-lips.webp
die ene bloem
brengt een wereld van verschil
haar kleur
maakt jouw dag mooi   !
liefs meeuw

27-07-2022, 08:35 geschreven door meeuw


Fijne midweek Ani

Dat is een hele waslijst ,ik hoop dat het al wat beter met je gaat,doe het maar op het gemakske zonder stress

http-www-seniorennet-be-Pages-Mailgroepen-attachements-f2ab0bde714323fff6c81efec032217c-SW1h-Z2-Ux-Lmp

Ik ben er weer om je een groetje te brengen met een heerlijke belgische zomer van wat regen heb ik geen schrik het hoort er immers bij

Geniet van je dagje lieverd

27-07-2022, 07:43 geschreven door rita


Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK001

0-2Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

27-07-2022, 07:17 geschreven door Annie & Rogier


Goedemorgen lieve Ani,fijne dag gewenst en steunknuffies voor jou xxx
warme-groetjes-lieve-poes-en-hond.gif

27-07-2022, 06:49 geschreven door Lenie


fijne mid-week

welkom opblog Bunic Jos

27-07-2022, 00:03 geschreven door Bunic Jos


26-07-2022
Goeie avond maatje

Vandaag was het hier minder heet en ik heb ervan geprofiteerd om eens grote kuis te houden in de living en ik heb blijkbaar de microbe te pakken want voor morgen staat de badkamer op het programma ALS het niet te heet is natuurlijk want dan valt mijn motor stil...

Hopelijk alles nog steeds ok met jou?

Een hartelijke groet en knuffel van hieruit!

natoken.gif

 

26-07-2022, 18:12 geschreven door Natoken


Goeden avond

Tekst.jpg

Goeden avond dinsdag
Ga nog even wat blokbezoekjes doen
Door alle drukte moet je de tijd wat verdelen
Mantelzorger zijn is een zwaar beroep
Wens u nog een fijne avond
gr.Dirk

26-07-2022, 17:40 geschreven door Dirk


DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden.
oie-2681759gkde-QHuj

Goedemorgen lieve vrienden.Stilaan begint Je te merken dat 's morgens de nieuwe dag een half uur korter is geworden en het 's avonds ook reeds wat vroeger donker is geworden.We zijn bijna op het einde van juli en voor velen nadert het einde van hun zomerverlof aan zee.Dat was zo vroeger bij mei toen ik 6 weken aan zee was.Gisteren kregen we maar weinig van de beloofde zon in de namiddag en vandaag zou het beter moeten zijn daar de wind in kracht is afgenomen en ze brede opklaringen voor deze namiddag voorspellen.Om 17u15 heb ik een gesprek aangevraagd bij mijn huisdokter om mijn bloedresultaten te evolueren en dan zien hoe het verder moet.Verder wens ik Jullie een mooie dinsdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne dinsdag lieve Ani.Hopelijk voel Je U reeds stukken beter en geniet van deze dinsdag.

26-07-2022, 09:18 geschreven door Jos Vande Ghinste


geniet van je dag !

o0484065314528023812.jpg
in alle eenvoud
stelen onze kleintjes
vaak de show   !
liefs meeuw

26-07-2022, 07:45 geschreven door meeuw


fijne dinsdag
animaatjes-dinsdag-60867.png
Tussen vriendschap en een roosje is
er een heel groot onderscheid.
 Rozen bloeien slechts een poosje,
maar vriendschap duurt een eeuwigheid.
Veel liefs van Freddy en Patty

26-07-2022, 00:47 geschreven door Patty en Freddy


echte vuistregels...volgen maar;..

welkom opblog Bunic Jos

26-07-2022, 00:14 geschreven door Bunic Jos


25-07-2022
Blijf gewoon verder ademen!
Maarten-nieuw.gif

25-07-2022, 11:20 geschreven door maarten


Aan iedereen een mooie en een gezellige maandag gewenst !!!
oie-258136-DMh-M3-Rl-E

Goedemorgen lieve vrienden.Ik heb terug een hele goeie nachtrust gehad die me het vertrouwen geeft om vandaag terug op bezoek te komen alhoewel ik gisteren terug een kleine appelflauwte kreeg maar deze keer heb ik me niet gegeven en een volledige blogronde op mijn dooie gemak kunnen afwerken.Gisteren heb ik mijn vriend Frank aan de telefoon gehad en na zijn zware open hartoperatie rijdt hij terug met de fiets en is gisteren naar Daring Brugge gereden met de auto waar Otto zijn zoon voetbalt daar hij daar op de sportschool zit.Dus Frank is goed op weg om totaal te genezen.Morgen om 17u15 heb ik een afspraak bij mijn dokter om mijn bloeduitslag te bespreken.Ik hoop van niet maar hij heeft me telefonisch reeds een hint gegeven om een hartcontrole te laten uitvoeren in het ziekenhuis net als 11 jaar geleden toen ik 2 stents gestoken werd.Natuurlijk ben ik angstig want het gaat over mijne motor en als die stopt is hier alles over.Ik wens Jullie een goede en een gezonde start van deze nieuwe warme week toe want vanaf donderdag klimmen de temperaturen terug naar de 30 graden en meer en wie geluk heeft krijgt een beetje druppels water want regen is in de verste verten op de weerkaarten niet te bespeuren.Ik wens Jullie een fijne en een zonnige maandag en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne maandag en een goede start van deze laatste volle week van deze maand lieve Ani.

25-07-2022, 10:31 geschreven door Jos


wens je een fijne dag

BLOG TARRA sorry geen bloglink

25-07-2022, 09:37 geschreven door rudy


. . .

Een fijne nieuwe week gaan we in, ze zal hopelijk niet meer zo warm zijn als de vorige week maar dat is telkens afwachten.  Tegen het begin van volgende week verwachten ze weer warme dagen, of ze ook zo heet gaan zijn als in de voorbije week weten we vooraf nooit dus afwachten wat het weer zal doen.
Gisteren in de morgen koelte wat gaan wandelen, even langs het kerkhof en zo naar huis weer toe langs een omweg via het open veld en daarna door het bosje en weer op de baan uit komen waar ikzelf dan ook woon.  Het was heerlijk om in de morgen te gaan wandelen, ook vrij rustig buiten wat wielertoeristen die zich goed aan de regels hielden, niet iedereen is daarover tevreden maar deze keer chapeau voor dat groepje mannen onder mekaar !  Meestal rijden ze nog langs de verkeerde kant op het fietspad en dwingen jezelf om aan de kant te gaan of omver gereden te worden en dit was hoffelijk voor iedereen.  Er was dan ook vrij weinig verkeer en dat viel daardoor allemaal goed mee !

Nog een mooie nieuwe week toegewenst Ani !

25-07-2022, 09:15 geschreven door Chris


een lieve groet van meeuw ...

d5a0cb37a9263049842f16f0c5e9fe52.jpg
speel je eigen lied
geen enkele melodie
is zo mooi
als die van jou   !
liefs meeuw

25-07-2022, 08:25 geschreven door meeuw


fijne maandag en een goede start van de nieuwe week.
animaatjes-maandag-98131.gif

Wij hebben geen hartje van zilver
of een hartje van goud.
Maar wel een hartje dat van
onze blogvrienden houdt.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

25-07-2022, 03:29 geschreven door Patty en Freddy


24-07-2022
Hier ben ik weer op je mooi blogje

<c

b-WXd8y-OG0-JOa-gif-x.gif

24-07-2022, 22:11 geschreven door franFrancoiscois


Dat is toch een pittige lijst als je het mij vraagt want niet simpel

IK ben blij dat ik jou hier en ok op mijn blog terugzie dat wil zeggen dat je stilaan terug boven water komt Ani.

En het weekend zit er bijna op, het was weer echt zomers al spreken ze van wat minder warm weer volgende week. Eerlijk? ik ben er niet kwaad om zolang het weer niet helemaal omslaat!

Een hartelijke avondgroet

<a href="http://blog.seniorennet.be/natoken"><img src="https://i.postimg.cc/76mcbcjt/vis.gif"border=0></a>

24-07-2022, 18:32 geschreven door Natoken


Zonnige zondagsgroetjes voor al mijn blogvrienden !!!
oie-2482146oaqzw-Kgw

Goedemorgen lieve vrienden.Na een zeer goede nachtrust en met het zonneke in mijn ogen put ik de moed om vandaag verder te gaan in bloggenland.Na het bloggen zal ik kijken wanneer ik een afspraak kan maken bij mijn huisdokter om mijn bloedanalyse te bespreken en dan eventueel een verwijsbrief te krijgen voor een afspraak in het ziekenhuis bij mijn cardioloog dokter Ellegeert.Wellicht zal de medicatie veranderen en krijg ik een verpicht dieet voorgeschoteld om uit de gevarenzone,dus onder de 5 risicohartinfarct te geraken.Nu is die 5,3 en is levensbedreigend.Ik wens Jullie allen een heel zonnige zomerdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en wie zien wel hoe alles verloopt.Een fijne en een zonnige zondag lieve Ani.Dan zal het een prachtige dag voor Je worden.Geniet ervan.

24-07-2022, 10:03 geschreven door Jos Vande Ghinste


Wens u nog een hele fijne dag

balon.jpg
Het is alweer de laatste dag van dit weekend
Morgen weer een nieuwe dag en een nieuwe week.
Weer is goed we gaan er weer wat van maken
Wens iedereen nog een fijne zondag
gr. Dirk

24-07-2022, 09:10 geschreven door Dirk


Hallo Ani

Goede morgen Ani,  jij kan die plaatjes altijd mooi maken. Als je rap tevreden bent, ben je een gelukkig mens. Ik voel me rijk gewoon door het gewone. Wens je een fijne zondag, en veel liefs, Alfy smiley-wink.gif

24-07-2022, 08:46 geschreven door Alfyvo


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!