Voor de leden die daar intersse voor hebben, zie hier deze prachtige foto's uit de verleden tijd van de rijnvaart, toen ik nog jong was heb ik met mijn vader met een sleepschip achter deze stoommonster de Rijn opgevaren, we waren toen met 8 sleepschepen getrokken door deze radderboot, je kunt wel denken dat we niet snel vaarde en hadden de tijd om de omgeving van de Rijn te bewonderen, met nostalgie denk ik er nog dikwijls aan , ze zijn nu allemaal spijtig genoeg verdwenen ,
dit recept is een aanrader, kook een kilo snijbonen , als ze gaar zijn afgieten en een soeplepel pikels van het merk ( Lemmens de Vos ) bijvoegen, afwerken met wat room om wat te verzachten , doen !!!! het is heel lekker
Ik ben benieuwd of onze ministers rekening gaan houden over de tussenkomst van onze rekening einde jaar voor het verbruik van onze verwarming, dat hadden ze toch belooft,,?????
dinsdag 14/3/06, was ik op de markt in merksem en daar zag ik voor het eerst voor een viskraam het vlogende liggen, ( kabiljouw-wangen ) ik was zeer verwonderd maar heb er toch vier stuks gekocht en ze klaargemaakt op deze wijze, ik heb ze eerst goed gebakken aan elke kant ( licht bruin ) dan heb ik ze geblust met wat Madeira, 2 soeplepels,kruiden met zout en peper, ook een weinig curry powder, vervolgens overgieten met room nog wat tomaten pure , ik neem gewoonlijk wat uit een tube , ongeveer een halve koffielepel,eventjes laten sudderen ( twee minutjes ) dan wat geroosterd brood er bij en smullen maar, het is een aanrader,
het is mij al een paar keer mislukt maar nu denk ik dat het wel zal doorkomen, dit is een van mijn schilderwerken , ik zal er later nog mee laten zien, en hoop van jullie ook eens een toegestuurd krijgen ,