Angeltjes
02-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katholieken protesteren

 

Gisteravond werd de blasfemische voorstelling  'On the concept of the face, regarding the son of God' in het Antwerpse cultuurcentrum De Singel verstoord door een hondertal katholieken die de grove beledigingen van hun geloof en de figuur van Christus niet pikken. Wij hebben over dit stuk reeds onze visie gegeven en geargumenteerd.

Van zodra er  een theaterstuk opgevoerd wordt waarin Mohammed met stenen en uitwerpselen bekogeld wordt onder het slaken van godslasterlijke kreten, dan willen wij graag de zo geroemde artistieke vrijheid heroverwegen.  De huidige gang van zaken hebben wij al jaren voorspeld : de polarisatie binnen onze Westerse beschaving leidt tot onvermijdelijke botsingen.

Met dank aan de Europese, belgische en Vlaamse politici die de invasie blijven aanmoedigen. Het sprookje van de multiculturele maatschappij en de artistieke meningsvrijheid sporen niet.  

Savat

(foto : Gazet van Antwerpen)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De weireld volgens Senior

 

Het zat eraan te komen. Koning winter laat zijn tanden zien en de tafelschuimers krijgen de volle aandacht bij al wat links is.
Eergisteren was het weer prijs. De emo-rakkers van de 0000 en ook deze van de VTM gingen op zoek naar de 1000 tot 1500 binnensluipers die op de straat moeten slapen wegens tekort aan opvang.

Beelden van kientjes met snottebellen als stalactieten, zwangere mamma's en ongeschoren tandenloze opa's werden weer op de kijkers losgelaten. Ook een groep Afghaanse jonge mannen die naar zij verklaarden op de loop waren voor de Taliban mochten het woord nemen. Deze helden gingen liever lopen dan de wapens op te nemen tegen hun belagers... neen, dat laten zij over aan de Westerse ongelovige honden. De Roma's en de Afghanen komen het leger tafelschuimers aanvullen en onze sociale zekerheid mee opvreten want enige bijdrage voor gekregen diensten moet je van die lieden nooit ofte nimmer verwachten. 

De linkse loeders zijn niet te spreken over de toestanden waarin hun lieverdjes zich nu bevinden en overladen Maggie met de piepoogjes met alle zonden Israëls. Zij is nu de gebeten hond die niet alert genoeg is en teveel tijd verspilt met nadenken i.p.v.
te handelen ondanks haar ronkend beleidsverklaring in de Kamer. De linksen hebben blijkbaar in Maggie een goede boksbal gevonden om hun doelen te bereiken. Echter moeten de multiculfanaten geen angst hebben dat Maggie er met de grove borstel zou doorgaan want de wetten i.v.m. verstrengde asiel en migratie die in het regeerakkoord staan, worden in de praktijk keurig omzeild en afgeblokt door de P.S. Hun aandacht gaat naar opvang voor hun kiesvee en niet naar terugkeer. Het ziet er dus sterk naar uit dat Maggie er voor spek en bonen zal bijlopen en gewoon moet zorgen voor kost en inwoon voor de tafelschuimers. 

Met de P.S. op de bok kan Maggi op de pot !

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reïncarnatie bestaat.

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje : koopjes (let wel op de tralies)

 

Wie goedkoop een huis in de zon wil aanschaffen, komt in Spanje aan zijn trekken.  De projectontwikkelaars en de lokale overheid dachten dat de bomen tot in het heelal groeiden.  De immobiliënmarkt is totaal ingestort.  Toegegeven, de prijzen waren al jaren niet meer realistisch.  De toegestane hypotheken nog minder.  Zelfs een asielzoeker kon 90% lenen op een eigendom dat 50% of hoger te duur verkocht werd: d.w.z. dat hij eigenlijk heel de hoofdsom, buiten de beschrijvingskosten, kon lenen.  Hoofdzakelijk de Britten zagen in Spanje een mogelijkheid om hun droom in het zuiden waar te maken.  Zij kochten bv. drie eenheden – drie appartementen of aansluitende huizen – op plan, namen een lening voor de drie, waarvan ze eigenlijk slechts één konden aflossen en hoopten met de verhuuropbrengsten drie hypotheken te kunnen terugbetalen.  Hun droom, op termijn één woning voor zichzelf ermee te kunnen verdienen, viel in duigen toen de crisis toesloeg.  Plotseling was er een overaanbod van nog niet verkochte eigendommen.  Of de bouwondernemer ging failliet, waardoor er halfafgewerkte spookprojecten met roestende ijzerbalken tussen de leegstaande “gated communities”  achter bleven.  De verhuurwaarde zakte omgekeerd evenredig met de toegenomen insolvabiliteit der eigenaars / verhuurders.  Die op hun beurt de hypotheek niet konden terugbetalen, wat dan weer betekende dat de banken beslag dienden te leggen op de eigendommen.  Bovenop de financiële crisis in heel Europa kwam er de werkloosheid in Spanje, waardoor ook de Spanjaarden zich verplicht zagen hun huis te verkopen. 

Die bankbeslagen worden in principe voor het saldo van de openstaande lening – of eerder voor een lager bedrag – verkocht.  Men kan on line bieden… afbieden.  De banken verkopen liever met een verlies dan opgezadeld te zitten met onbewoonde panden, die sowieso bij leegstand in verval geraken, waardoor hun waarde nog meer zal dalen.  Er worden daar nu echt wel koopjes aangeboden.  Wie geïnteresseerd is, zal vaststellen dat gelijkvloersappartementen lager geprijsd worden dan deze op een hogere verdieping.  Het onevenwicht in de verkoopprijzen is ook merkbaar voor meer afgelegen huizen op het platteland.  Wie een beetje uit zijn doppen kijkt, kan zonder meer een recent huis met 3 slaapkamers en een zwembad op een perceel van 700 / 2500 m2 verwerven voor € 150.000.  Kleine appartementjes of bungalows met één slaapkamer kunnen, afhankelijk van de ligging, voor prijzen tussen € 50.000 en 70.000 van de hand gaan.  Dan krijgt u er dikwijls nog de meubels bij.

Bij uw zoektocht moet u erop letten of er tralies voor de ramen – en dikwijls ook voor de deuren - op het gelijkvloers aangebracht werden.  Die dienen echt niet enkel om een vrijvliegende papegaai binnen te houden. 

Floriaan Terbeke


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is reeds lente in Egypte

 

Alhoewel wij van oordeel zijn dat staten het democratische recht hebben hun gemeenschap te organiseren zoals zijzelf verkiezen, moeten we toch tussendoor wijzen op bepaalde tendenzen die door onze regimemedia angstvallig verzwegen worden.  Niet alleen de moslims hebben lange tenen, de Westerse politiek-correcte partijen (en hun aanhang) zwijgen unisono als de moslimvrienden zich weer eens langs hun charmantste kant laten zien.  Na het gejuich over de Arabische Lente in een aantal hoofdzakelijk door socialisten geleide isamdictaturen, is het vooral de VRT met de naïeve islamaanbiddder, Rudy Vranckx, die wanhopig poogt om de kijkerds te overtuigen dat de zon rond de platte aarde draait.

Dit gezegd zijnde, verlenen wij het woord aan Xander die een leuk artikel vertaalde uit World Net Daily.

Als Sjeik Shehato aan de macht komt wil hij het Egyptische leger gaan gebruiken voor een islamitische veroveringstocht, eerst door de buurlanden en daarna zelfs de hele wereld. 
 
Sjeik Adel Shehato, een snel rijzende ster binnen de islamitische beweging die na de val van president Mubarak grote invloed heeft gekregen in Egypte, heeft in een interview met een Egyptische krant gezegd dat de christenen in zijn land zich moeten bekeren of onderwerpen aan de islam of anders uitgeroeid moeten worden. Verder wil hij in Egypte de streng islamitische, extreem racistische Sharia wet invoeren en tevens de wereldberoemde piramides en de Sfinx sluiten voor toeristen.
 
Sjeik Shehato is een hoge leider in de Egyptische tak van de Islamic Jihad terreurbeweging. Om die reden werd hij in 1991 gevangen gezet. Na de val van Mubarak begin dit jaar werd hij weer vrijgelaten. 

'Bent u tegen het opblazen van (christelijke) kerken?' vroeg de Egyptische krantAroz Al-Yousef hem. 'Ja en nee,' antwoordde hij. 'De christen is vrij om zijn God in zijn kerk te aanbidden, maar als hij problemen geeft voor de moslims, dan zal ik hen uitroeien. Ik word geleid door de Sharia, en die bepaalt dat zij in een staat van vernedering de jizya (onderwerpings) belasting moeten betalen.'
 
'Deze standpunten maken ons Egyptenaren bang,' reageerde de interviewer. Sheik Shehato: 'Ik zal niet om mensen te plezieren tegen mijn geloof in handelen... Wij zeggen tegen de christenen: bekeer je tot de islam of betaal de jizya, anders zullen wij tegen jullie vechten. De Shariah is niet gebaseerd op logica maar op goddelijke wetten. Daarom zijn wij tegen universele, door mensen ingestelde wetgevingen.'
 
Geen toerisme, geen kunst, geen zang en dans
'Vanwege (medische) behandelingen zal er nog toerisme bestaan, maar de piramides, de Sfinx en Sharm Al-Sheikh zullen worden gesloten voor toeristen. Het is namelijk mijn taak om mensen Allah te laten dienen in plaats van andere mensen. Geen enkele trotse moslim zal ooit van het toerisme willen leven, omdat toeristen wijn drinken en ontucht plegen. Als ze hier willen komen moeten ze instemmen met de vereisten en wetten van de islam. We zullen hen uitleggen de piramides volgens de Sharia uit een heidense en polytheïstische tijd stammen.'
 
'In de islam bestaat er niet zoiets als kunst. Schilderen, zingen en dansen zijn verboden. Omdat ik de cultuur van de ongelovigen niet kan onderwijzen zal er in onze staat alleen maar islamitische cultuur zijn... Wij zullen terugkeren tot de juiste cultuur van de moslims en hun voorvaderen, en tot de islamitische geschiedenis.'
 
Democratie is anti-islam 
Egypte krijgt volgens de Sheik dan ook géén democratie, zoals in het Westen wordt gehoopt. 'Als moslims moeten wij geloven dat de Koran onze wetgeving is, en dat het onmogelijk is een Westers democratisch regime te hebben. Ik ben tegen democratie omdat dit niet het geloof van de moslims is... Volgens de islam is het verboden dat het volk heerst en wetten uitvaardigt, omdat alleen Allah heerser is. Allah gaf ons als bestuursvorm niet de term (democratie), die zelfs totaal niet bestaat in de Arabische en islamitische woordenschat.'

'Zodra Allahs wet wordt ingesteld zal de rol van het volk ophouden en zal Allah de opperheerser zijn.' Volgens Sheik Shehato is het voor een islamitische leider zoals hij dan ook niet nodig te weten wat het volk wil. 'Er is geen overleg (door overheidsleiders) met de gewone man zoals arbeiders en fellahin. Ook is er geen overleg over zaken die tegen de Shariah ingaan.' De afgezette president Mubarak was volgens hem dan ook een afvallige moslim omdat hij zich niet aan de Shariah hield. 'Zij zijn, in tegenstelling tot ongelovigen als joden en christenen, afvallige ongelovigen. Iedereen die eraan twijfelt of zij ongelovigen zijn, is zelf een ongelovige.'
 
Opgepast voor christenen! 
Moslims moeten volgens de Sheik vooral oppassen voor christenen en geen vrienden met hen zijn. 'Ik moet de moslim steunen en tegen de christen zijn. Als er een christen is die mij geen kwaad doet zal ik beperkt contact met hem houden. Islam staat bepaalde vormen van contact met de christen toe, namelijk: beloften nakomen, eerlijk met hem omgaan, hem vriendelijk behandelen en vrienden met hem worden. De eerste drie zijn toegestaan maar de vierde wordt als gevaarlijk beschouwd, omdat het tegen het (Koran)vers ingaat dat zegt: 'O gij die gelooft! Neem niet mijn vijand en uw vijand tot vriend...'
 
Sheik kondigt oorlog tegen alle niet-moslims aan 
Als het aan Sheik Sehato ligt blijven zijn plannen niet beperkt tot Egypte. 'Natuurlijk zullen wij over de hele wereld een islamitische veroveringscampagne beginnen. Zodra de moslims en de islam de baas zijn in Egypte en de Sharia invoeren, zullen wij ons tot onze buurlanden en tot Libië en in het zuiden Soedan richten. Alle moslims in de wereld die de Sharia wereldwijd willen invoeren zullen zich bij het Egyptische leger voegen om zo islamitische bataljons te vormen, wiens taak het zal zijn te overwinnen...'
 
Over internationale betrekkingen was hij eveneens kort en duidelijk: 'Er zijn moslims en er zijn ongelovigen. Wij zullen in ieder land ambassadeurs hebben. Wij willen al die andere landen oproepen zich bij de islam te voegen, en dat zal dan ook de taak van de ambassadeurs zijn. Als deze landen weigeren, dan volgt er oorlog.'
 
Bron (1) World Net Daily
Vertaling : 
Xander


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balsem voor uw prangend geweten door Awoe Rimram

 

Fatwa over de vraag of een vrouw een volwassen, vreemde man borstvoeding mag geven  Van de invloedrijke moslimgeleerde Muhammad Nasser ad-Din al-Albani (die door vele soennitische moslims als de prominentste, meest onderlegde overleveringswetenschapper van de huidige tijd aanzien wordt): fatwa nr. cassette 6/66.

Vraag: “Ik verwijs naar de borstvoeding die Salem door Sahla bint Suhail kreeg.  Gaat Mohammeds leer uitsluitend over Salem of mag men dit uitgebreid interpreteren voor iedereen die zich in een dergelijke situatie bevindt ? (zoals de mening van  Ibn Taimiyya en Ibn Hazm)?”

Antwoord: “De stellingname van Ibn Taimiyya en Ibn Hazm is ook onze mening.”

Vraag: “Kunt u ons een concreet voorbeeld geven?”

Antwoord: “Ik geef geen voorbeelden.  Ik stel me een familie voor, die daarvoor in ongeloof en dwaling leefde.  Deze familie heeft twee broeders.  Eén van hen is getrouwd en de andere is vrijgezel.  Deze familie wenst zich te bekeren tot de islam.  De ontoereikende levensomstandigheden van de vrijgezel laten hem niet toe alleen te wonen; pas na een huwelijk zou hij op zichzelf kunnen wonen.

In dit geval mag Mohammeds leer over het geven van borstvoeding aan volwassenen toegepast worden.  Bijgevolg zal de vrijgezel borstvoeding krijgen van zijn schoonzus.  Op deze manier worden alle hinderenissen tot een gezamenlijk leven van de vrijgezel met zijn getrouwde broer en schoonzus van de baan geveegd.  Nu mag hij –het verhaal van de heer Salem en vrouwe Sahla indachtig  – in alle eer de woning delen.”

Awoe Rimram, de Zjeik-van-het-Kiel

 


01-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse satire in Japanse verpakking

 

We hebben geaarzeld om deze video te brengen : hij is Japans gesproken met Duitse ondertitels en het is uitgesloten om de ganse tekst te vertalen. 

Een goed stuk satire, ook al ontgaan ons sommige finesses, mag echter niet weggedrukt worden omwille van de verstaanbaarheid. De producent is de Duitse vereniging "Die Clown Union" die door een Japanse tv-zender een geveinsde bespreking laat plaatsgrijpen over het gekende Duitse schuldgevoel  en de zelfmoordpogingen van een ganse natie. Met dank aan PI.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort

 

Op gebied van mobiliteit heeft de wereld een gigantische evolutie gekend gedurende de laatste generaties. Treinen flitsen met duizenden reizigers tegen meer dan 300 km per uur over het land, vliegtuigen kunnen met méér dan 500 passagiers tegen ongeveer 1000 km per uur en dit zonder tussenstop, bijna alle wereldsteden verbinden en cruiseschepen met 4000 of 5000 personen aan boord zijn geen uitzondering meer.

Dankzij de technische vooruitgang zijn ongevallen bijna ondenkbaar geworden. En toch gebeuren ze nog steeds  maar die zijn dan meestal te wijten aan zware menselijke fouten. Overmoed, arrogantie, zelfmoord, dronkenschap : onbegrijpelijke fouten of een mengeling van dit alles liggen dan aan de basis van menselijke rampen.

De meest recente ramp is beslist deze van het cruiseschip "Concordia". Nadat de laatste vermisten zullen gevonden zijn zal het aantal slachtoffers toch nog relatief laag liggen en ongeveer een dertigtal bedragen. Maar het hadden er ook 300 of 3000 kunnen geweest zijn indien het schip zeer snel zou gezonken zijn hetgeen nu het geval niet was. Hoe de kapitein, een zekere Schettino, zoiets heeft kunnen laten gebeuren, tart iedere verbeelding. Het schip bevatte alle technische snufjes om het risico van een dergelijke ramp totaal uit te sluiten. Dag en nacht gaven de instrumenten de juiste positie van het schip aan tot op de meter nauwkeurig. Dag en nacht kon men aflezen hoeveel meter water er onder de boeg was enz.enz. Nooit had dergelijke ramp hoeven te gebeuren. Maar wanneer de persoon, aan wie men de leiding en dus alle vertrouwen heeft gegeven, om een dergelijk schip te besturen de meest elementaire veiligheidsregels aan zijn laars lapt dan is alles mogelijk. "Schettino" was, in opdracht of door arrogantie, geen 100 meter maar kilometers afgeweken van zijn opgegeven vaarroute. Een, nochtans duidelijk op alle navigatiekaarten aangegeven rots onder de zeespiegel, zorgde er voor dat het schip ten dode werd opgeschreven.

In onze moderne samenleving leven er nog honderden mensen van het type "Schettino". Zoals die gezagvoerder van een Airbus van de Russische maatschappij Aeroflot. Tijdens een non-stop vlucht van Moskou naar Hong Kong had die zijn twee kinderen meegenomen op de vlucht. Gewoon met papa meevliegen, bleek waarschijnlijk onvoldoende spectaculair zodat de gezagvoerder tijdens de vlucht besliste om zijn plaats aan een van de kinderen te geven. De aandacht van deze "kleine" werd getrokken door een rood knopje. Het indrukken van dat rode knopje schakelt onmiddellijk de automatische piloot uit waarop het toestel toen op 12 kilomer hoogte boven Siberië vloog. Na het indrukken van dat knopje wordt het vliegtuig terug manueel bestuurd. En in de nabijheid van dat knopje staat een handeltje dat bij alle moderne Airbussen de traditionele stick vervangt. En dus gebeurde iets dat NOOIT had mogen gebeuren. Onze nieuwsgierige kleine drukte even op het knopje en de lichte schok die daar op volgde toen het vliegtuig op manueel overschakelde, verontrustte nog niemand. Maar toen hij het handeltje naar voor drukte en het vliegtuig plots tegen 1000 per uur in de richting van de Siberische vlakte duikelde, was het te laat. Plots bevonden alle inzittenden zich in een toestand van gewichtloosheid en was het de gezagvoerder onmogelijk om nog zijn plaats terug in te nemen. Enkele seconden later werd de grootste krater,die ooit door een vliegtuig werd gemaakt, geboren. Dit verhaal kent men via de zwarte doos die zich in de staart van het vliegtuig bevindt en die moeiteloos werd gevonden.

Wij zouden moeiteloos, en alleen in de sector van het vervoer, een reeks ongevallen kunnen beschrijven die allemaal toe te schrijven waren aan de stupiede beslissingen van "Schettinos".

Meestal zijn de gevolgen van dergelijke stupiede beslissingen dramatisch.

Het feit dat men ons nu vertelt dat er in onze nieuwe regering enkele "Schettinos" zouden zitten doet ons huiveren!

Men zegge het voort ...

Freddy Van Gaever


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sjoemelen in Scharreleroi

 

Er moet iets in de lucht hangen in het Waalse Scharreleroi dat de lokale politici besmet met een onstuitbare drang om te graaien. Hoe zou deze ziekte heten in het fransoos ? Le tien c'est le mien ? (Dijn is mijn)

De PS-schandalen van voor enkele jaren gingen niet alle om geraffineerde corruptie maar ronduit om diefstal van gemeenschapsgelden. Herinner u het geval van de parkeergelden, om maar één pareltje uit de veelheid op te diepen, die rechtstreeks overgebracht werden naar een sportclub, beheerd door een socialistische politicus.  Niet een beetje van de parkeergelden verdwenen, neen de zakken met geld werden integraal leeggeschud in het kantoor van de socialistische maffiosi. 

De onderzoeken schijnen nog steeds aan de gang te zijn, want het Waalse gerecht werkt zeker niet rapper dan zijn Vlaamse tegenhanger. Langs de andere kant stellen we vast dat in het verlengde van deze dossiers, recentelijk de naam opdook van Didier Bellens van Belgacom samen met die Edmée de Groeve, nog zo'n prachtexemplaar uit de socialistische omgeving van Elio di Rupo.

Ditmaal gaat het om een behoorlijk officieel georganiseerde vorm van geldtransfers naar VZW's van de 4 Waalse partijen, de rode PS, de blauwe MR, de kleurloze CdH (van ministerin Milquet) en het groene blaadje Ecolo, dat geen deel uitmaakt van het schepencollege maar wel een stuk van de buit ontvangt. Deze vele kleuren van de regenboog laten zich bedienen door het schepencollege onder leiding van de CdH burgemeester Jean Claude Viseur. Het gaat om volgende organisaties die elk afhangen van de 4 genoemde partijen :

- De Action Libérale  (MR) krijgt voor de detachering van 2 personeelsleden 66000 euro.

- De VZW Génération socialiste (PS) eveneens voor detachering van personeel 73000 euro.

- De CdH zonder enige specificatie kan het doen met 32000 euro.

- Ecolo, eveneens zonder detaillering, ontvangt 38000 euro.

In totaal worden 209.000 euro gratis verdeeld over de vier Waalse politieke partijen door het stadsbestuur van Scharreleroi.

Wie ontdekte deze verdoken vorm van financiële fraude ?  Het FDF, dat zich nu ook in Wallonië aan het installeren is na de breuk met het liberale MR.  In afwachting dat ook zij langs de kassa mogen passeren ?

Ray

Bron : La Libre Belgique


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran : zweepslagen voor schotelantennes

 

Iraanse studenten protesteerden n.a.v. de Wereld Radiocommunicatie Conferentie (WRC) op 25.01.2012 in Genève tegen de censuur in hun land. 

De republiek van ayatollahs heeft de satellietzenders van NGO’s geblokkeerd met de motivatie dat men met hun uitzendingen “de geheime dienst van de vijand” binnenhaalt.  De Iraanse Nobelprijslaureaat voor de vrede, Shirin Ebadi,  vindt dat de uitzendingen van zijn thuisland in de Perzische taal internationaal moeten geblokkeerd worden zolang Iran niet bereid is satellietsignalen vanuit andere landen toe te laten.  

Dit was ook de oproep die van de betogende studenten uitging: zij klagen de plannen van de Iraanse overheid aan, die de bevolking wil opzadelen met halal internet.  De Iraanse minister van telecommunicatie, die deel neemt aan de WRC-conferentie,  ontkent de beschuldigingen.

Drie dagen later bevestigden Iraanse kranten de goedkeuring van een wet waarbij o.a. schotelantennes verboden worden.  Het verbod zit  vervat in artikel 19 van een wet die het smokkelen van goederen en valuta zwaar wil aanpakken. De verboden goederen zullen in beslag genomen en verbeurd verklaard worden.  Daar bovenop komt een boete van 10 X de waarde van de goederen, 74 zweepslapen en een gevangenisstraf van 6 maanden tot 2 jaar.

Welke goederen worden staatsgevaarlijk verklaard?  Alcohol, historisch-culturele eigendommen, schotelantennes, spelconsoles, “vulgair en obsceen” audio- en videomateriaal.  Wie schuldig is aan het bezit van een schotelantenne komt er met 6 maanden tot 2 jaar gevangenisstraf vanaf.  Vooropgesteld dat men door de eerste ronde van de zweepslagen geraakt.

Floriaan Terbeke
 
Bron: www.mohabatnews.com


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Witte wil open grenzen

 

De herbenoeming van Jozef De Witte aan het hoofd van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding (CGKR) liep niet van een leien dakje. Maar nu het toch zo ver is, steekt hij zijn opluchting niet onder stoelen of banken. In een uitgebreid interview met De Morgen en De Tijd laat De Witte nog eens in zijn kaarten kijken. Dat levert de gebruikelijke en intussen slaapverwekkende clichés op: ‘de kostprijs van discriminatie is gigantisch’, ‘we moeten weg uit het negatieve scenario waarbij elke migrant verdacht is’ en meer van die onzin. Maar er mag ook gelachen worden. Zo zegt De Witte: “We willen zeker geen gedachtepolitie zijn. Ik ben een fervent voorstander van vrije meningsuiting.” Een gedachtepolitie? Hoe komt hij dáár bij? “We roepen al jaren dat er een debat moet komen,” gaat De Witte verder. Jammer dat niemand dat gehoord heeft.

Gevaarlijk en misdadig

“De maatschappelijke teneur is nu: er is te veel migratie, en die moet beteugeld worden.” De Witte beseft dat hij de publieke opinie tegen heeft - meer dan ooit. Maar dat belet hem niet om te pleiten voor nog méér immigratie. Onder het mom van ‘economische immigratie’: “Anders zullen we ons binnen tien jaar voor de kop slaan dat de hooggeschoolde migranten Nederland of Frankrijk verkozen hebben boven ons land.” Waarbij De Witte de hardnekkige mythe van de ‘hoogopgeleide immigranten die de gaten op onze arbeidsmarkt moeten invullen” nog eens opdist. Een mythe, inderdaad, want die hoogopgeleide immigranten staan helemaal niet te trappelen om naar België te komen. Die verdienen ergens anders (Amerika, Canada…) veel meer en betalen daar ook veel minder belastingen. Het zijn de laag- of niet-opgeleide immigranten die massaal naar hier komen en blijven komen omdat de sociale zekerheid nergens zo gul is…

Maar we willen u vooral de uitsmijter van De Witte niet onthouden, omdat die eigenlijk alles zegt: ”Open grenzen, dát moet de finale doelstelling van het migratiebeleid zijn.” (De Morgen, 31.01.12). Ziezo, dat weten we alweer. Open grenzen! Iedereen is welkom! Van de vraag wie dat allemaal gaat betalen, ligt De Witte duidelijk niet wakker. En dat de nu al mislukte integratie dan helemaal mag vergeten worden, zal De Witte ook wel worst wezen. Open grenzen? Knettergek. Gevaarlijk, onbetaalbaar, misdadig.

Hoort De Witte niet eerder thuis in de psychiatrie dan aan het hoofd van het CGKR ?

Bron : VB


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes bij SOS-Oesterreich

 

 

 

We zijn even op bezoek geweest bij de vrienden van SOS-Oesterreich en hebben een kort artikeltje in het Engels geschreven dat zij in het Duits vertaald hebben. Een kennismaking met onze multiculturele stad Antwerpen. (die Oostenrijkers kennen ontzettend goed Duits)

http://sosheimat.wordpress.com/2012/01/31/gruse-aus-antwerpen/#comments


31-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartelijk welkom in Gent, Tariq Ramadan. En wanneer vertrek je ?

 

 

 

 

Vlaanderen islamiseert. Niet enkel door massa-immigratie, de bouw van moskeeën en de invoering van halalvlees, maar ook door infiltratie van moslims en Moslimbroeders die als uiteindelijk doel hebben de sharia, de islamitische wet, bij ons te implementeren. Hun tactiek noemt men ook wel ‘stealth jihad’, oftewel ‘jihad onder de radar’: de geleidelijke islamisering en shariaïsering van het Westen, zonder terroristische aanslagen of haatprediken, maar door infiltratie van keurig en beschaafd ogende jihadistische moslims en Moslimbroeders. Een infiltratie die wordt bewerkstelligd in zo veel mogelijk belangrijke geledingen van onze westerse maatschappij - de politiek, de socioculturele sector, de juridische wereld en de academische wereld - om ze vervolgens van binnenuit te islamiseren.

 

Doordat jihadistische moslimgroeperingen als Sharia4Belgium zeer openhartig en onverbloemd van de daken schreeuwen wat hun antiwesterse en inhumane aspiraties zijn, zouden ze vrij gemakkelijk op te volgen moeten zijn door onze veiligheidsdiensten. Ook een islamitische haatprediker zoals Khalid Yasin maakt absoluut geen geheim van zijn verwerpelijke jihadistische, antiwesterse en inhumane ideeën. Maar zoals men in Vlaanderen veel te laks omspringt met Sharia4Belgium, laat men ook gewoon toe dat Khalid Yasin op 12 februari in Antwerpen, middels een lezing, de breinen van jonge moslims komt vergiftigen met antiwesterse en islamofascistische retoriek. Echter, dankzij zijn openheid (het internet staat er vol van) zou Khalid Yasin net zoals Sharia4Belgium een gemakkelijke prooi voor Vlaamse gezagsdragers moeten zijn. Het Vlaams Belang stelde over de komst van Khalid Yasin en zijn lezing in Antwerpen dan ook pertinente vragen aan Minister van Binnenlandse Zaken en Gelijke Kansen, Joëlle Milquet. Zij laat hem echter, net zoals Sharia4Belgium, gewoon toe op ons grondgebied, en laat zijn verwerpelijke en opruiende lezing gewoon plaatsvinden. Of hoe onze misplaatste tolerantie en onze verkeerd begrepen humane waarden ons de nek omwringen en de islamisering van Vlaanderen faciliteren.

 

Tegelijkertijd doet ook de ‘stealth jihad’ zijn werk: op 1 februari doet Tariq Ramadan voor de zoveelste keer zijn intrede in Vlaanderen, wanneer hij een lezing geeft in Kunstcentrum Vooruit in Gent. Tariq Ramadan is niemand minder dan de kleinzoon van Hassan al-Banna, stichter van de gevaarlijke jihadistische en antiwesterse Moslimbroederschap. De Moslimbroederschap is op dit moment bezig van Egypte een shariastaat te maken, en heeft als leus: "Allah is ons doel, de Koran is onze grondwet, de Profeet onze leider, strijd onze weg, en dood voor Allah onze hoogste aspiratie." Tariq Ramadan moet worden beschouwd als een intelligente, aimabele, beschaafd sprekende en niet-carnavaleske versie van Sharia4Belgium/Khalid Yasin, en is dus zeer gevaarlijk. Dankzij zijn academische titel (hij studeerde filosofie en Franse literatuur) is hij als postmoderne Moslimbroeder geïnfiltreerd in de westerse academische wereld, alwaar hij in vele kringen op handen wordt gedragen. Door zijn verzorgd en beschaafd voorkomen, zijn prachtig Frans en zijn hoge aaibaarheidsfactor, windt hij naïevelingen van zowel islamitische als niet islamitische strekking rond zijn vinger. Vooral (islamitische) meisjes en vrouwen zijn dol op de aantrekkelijk man, en laten zich misleiden door zijn zeemzoete islamofiele en leugenachtige ‘islam is vrede’-praatjes.

 

Maar Tariq Ramadan is wat men noemt een ‘wolf in schaapskleren’, die als geen ander de islamitische huichelmethode - ‘taqiyya’ - aanwendt om niet-moslims te misleiden en zijn ware doelstelling te verbergen. In tegenstelling tot Sharia4Belgium en de islamitische haatprediker Khalid Yasin, liegt hij en misleidt hij op uiterst intelligente en geraffineerde wijze het westerse publiek, dat in de val trapt en denkt dat hij een ‘gematigde moslim’ en een of andere ‘gematigde islam’ representeert. Ramadan zou dé oplossing bieden voor een ‘samengaan van westerse en islamitische waarden’. Niets is minder waar. Caroline Fourest, een Frans feministisch journaliste en schrijfster, maakte een zeer grondige studie over Tariq Ramadan, met als veelzeggende titel: ‘Broeder Tariq: Discours, strategie en methode van Tariq Ramadan’ (Oorspr.: Frère Tariq: Discours, stratégie et méthode de Tariq Ramadan, Grasset & Fasquelle, 2004). Daarin concludeerde ze dat ondanks zijn westers voorkomen en ondanks zijn veelvuldige pleidooien voor integratie, Tariq Ramadan in wezen een ‘islamist’ is. In 2003 reeds liet Tariq Ramadan in Frankrijk zijn ware aard zien, toen hij in een gesprek met president Nicolas Sarkozy zei dat hij voor “een moratorium (tijdelijke opschorting) op steniging” is, dus niet voor een totaal verbod! Ook in Nederland, waar Ramadan een tijd was aangesteld als zogenaamde ‘bruggenbouwer tussen moslims en niet-moslims’ (!), kent men sinds 2009 zijn ware aard: men ontsloeg hem vanwege zijn samenwerking met het Iraanse regime en vanwege het feit dat hij meewerkte aan een Iraanse televisieprogramma waarin de islamitische staat wordt verheerlijkt. De Nederlandse rechtsgeleerde en felle islamcriticus van Iraanse afkomst, Afshin Ellian,  die verder kijkt dan de mooie en misleidende praatjes, noemde Tariq Ramadan reeds in 2008 een ‘slechte leugenaar’.

 

Het doel van Tariq Ramadan is exact hetzelfde is als dat van de Moslimbroederschap, Sharia4Belgium en Khalid Yasin, maar hij is nóg gevaarlijker omdat zijn tactiek erin bestaat zijn ware aard en beweegreden te verbloemen en te verbergen. Ondanks zijn veelvuldige ontmaskeringen wint hij met zijn misleidende (mooie) praatjes nog steeds veel naïeve westerse zieltjes, ook in academische en politieke kringen. Kortom, hij is de vleesgeworden ‘stealth jihad’, en het zegt veel dat islamofiele gesubsidieerde organisaties zoals KifKif en MANA, evenals mensen zoals Eva Brems (die hem al eens in 2009 uitgenodigde) zijn komst toejuichen, en dat het politieke establishment blijkbaar niet inziet dat ze met hem een verdoken jihadist binnenhalen, die net zoals haatprediker Khalid Yasin de Vlaamse breinen komt islamiseren. Tot vorig jaar liet de Verenigde Staten Tariq Ramadan niet meer toe op zijn grondgebied wegens zijn steun aan islamitische jihadistische organisaties, zoals Hamas.

 

Het Vlaams Belang is van oordeel dat deze wolf in schaapskleren geen plaats heeft in Vlaanderen. Ramadan dient de toegang tot ons grondgebied te worden ontzegd.

Filip Dewinter

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeten beroepsgroepen

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hartenwens van Samir

 

 

In het gratis 14-daagse  regimeblad De Nieuwe Antwerpenaar van januari waren wij verrast in de rubr!ek "Wie wenst u iets liefs ?"  de hartenkreet van Samir te ontdekken. Onze ijverige vriendin en lezeres Mieke, steeds begaan met de medemensch vooral als hij van allochtone oorsprong is, copieerde beeld en tekst en wij onderwerpen beide aan uw elegante oordeel :  lmag de wens van Samir ook de uwe zijn ?  Trouwen met een onbekende vrouw en gescheiden zijn van haar door de hardvochtige wetten van het land B, daar moet dringend wat aan gedaan.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VS bouwt themapark Afghanistan voor journalisten

 

 

Op een onbekende locatie in de woestijn ten zuiden van Las Vegas is het sinds enkele maanden een drukte van belang. Reservisten van het Amerikaanse leger bouwen de moderne Afghaanse samenleving na: een verharde weg, een meisjesschool, een dorpje en een veldje waar gewoon graan wordt verbouwd. Welkom in Afghanistan,Today.

“Over enkele weken is het openluchtmuseum operationeel”, zegt officier Steve McLoud. “Hier kunnen journalisten eindelijk zien hoe Afghanistan er de afgelopen tien jaar op vooruit is gegaan. Onze vrienden van de pers kunnen zien hoe meisjes naar school gaan en hoe in theehuizen beschaafde politieke gesprekken worden gevoerd.”

De Amerikanen besloten tot de bouw van het themapark, omdat ze de veiligheid van embedded journalisten niet meer konden garanderen, terwijl ze tegelijkertijd in Afghanistan vooruitgang zagen. McLoud: “Afghanistan is sinds kort het land van de ongekende mogelijkheden, van hoop, van geloof, van liefde. Dat kun je in het themapark ervaren.”

In een nabijgelegen trainingskamp oefenen Afghaanse jongetjes en meisjes op hun rol in het themapark. “Het is wel wennen om zonder gezichtssluier de straat op te gaan”, zegt de 11-jarige Sahi die een speciale werkvergunning heeft gekregen voor het park. Ze verheugt zich erop dat ze de komende maanden gewoon naar school kan gaan.

In een lokaaltje met zestien andere jongens leert Feisal (12) iedere dag de basisprincipes van de westerse democratie en rechtsstaat. “Ik begin ze aardig onder de knie te krijgen, maar het is wel wat droger dan de Hadith. Hopelijk kan ik binnenkort naar een echte school in de VS. Ik heb er altijd van gedroomd om in de VS op te groeien en dingen te bereiken.”

Journalisten zijn enthousiast over Afghanistan, Today. “Hoe moeilijk de verslaggeving uit oorlogsgebieden ook is,” zegt James Taranto van The Wall Street Journal, “het behoort tot de taak van de journalist om daar aanwezig te zijn. Verslag doen vanuit een openluchtmuseum is natuurlijk verre van ideaal, maar aan de andere kant kunnen nu een keer in alle rust en veiligheid met échte Afghanen praten.”

Bron : de speld

Het zou kunnen dat dit artikel satirisch bedoeld is.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Lijn verwittigt zwartrijders

 

De Vlaamse openbaarvervoermaatschappij De Lijn zal voortaan controles op zwartrijden op voorhand in de media aankondigen. Dat berichten Corelio-kranten dinsdag.

"Net zoals de NMBS via de gratis krant Metro op voorhand kenbaar maakt in welke stations er extra op vervoersbewijzen gecontroleerd wordt, zal vervoersmaatschappij De Lijn vanaf komende lente kenbaar maken op welke bus- en tramlijnen er controles plaatsvinden op zwartrijders", zegt woordvoerster Astrid Hullenhoven van De Lijn. "Dat zal niet betekenen dat de controles die dag enkel op die specifieke bus- of tramlijnen gebeuren, maar we willen via die aankondigingen duidelijk aangeven dat er een zeer reëel risico bestaat dat wie geen geldig vervoersbewijs heeft tegen de lamp kan lopen."

Het is nog niet duidelijk op welke manier De Lijn de controles zal communiceren. De Lijn past haar beleid aan omdat ze moet bezuinigen. Zo wordt het aantal controles opgetrokken met 5 procent, om zo dit jaar nog 200.000 euro extra boetes op te halen.

Tot zover dit heuglijke bericht uit Vandaag.be die het ook maar gehaald heeft bij De Standaard. Er zijn nogal wat zwartrijders die de gazetten niet lezen, om diverse redenen : omdat ze het niet verstaan, omdat het te duur is en omdat het meeste wat de gazetten drukken toch niet waar is.  Deze mensen worden gediscrimineerd. Beseft de Lijn dit ? Het wordt dringend tijd een bond voor de belangen van zwartrijders in het leven te roepen.

Ray  

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet de automatische indexering van de lonen verdwijnen ?

 

Het was ditmaal een boeiende poll bij Angeltjes, waarbij de pro's en contra's mekaar een hele tijd in evenwicht hielden maar finaal behaalden de voorstanders van het behoud van de geïndexeerde lonen en vergoedingen, de meerderheid.

Moet de automatische indexering van de lonen verdwijnen ?

Ja  45 %
Neen  50 %
Waar heeft u het over, mijnheer Angeltjes, alstublief ?  5 %


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geakte Redactie - 31 januari 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

@ Jean - Vakbonden

Onze Angeltjesvriend Jean was wéér in "vorm" met zijn lang epistel waarbij hij van mij, groot gelijk krijgt, behalve de helft van zijn zesde punt.

Het wordt hoog tijd dat de vakbonden een ànder statuut krijgen, vooral als het gaat over het uitbetalen van de werkloosheidvergoedingen, maar ze kùnnen ook nuttig zijn, vooral bij geschillen met de werkgever: : wie kan als eenvoudig man een proces aangaan tegenover de baas en kàn ook daarvoor een dure advokaat betalen ?Wie zou het kunnen aandurven om als enkeling te protesteren tegen het besluit om twee jaar langer te MOETEN werken terwijl er nog zoveel jonge gasten aan den dop staan ? Welk gevolg zou men geven aan het protest van een enkeling tegenover een geplande index-sprong ?

De vakbonden hebben nu hun nut bewezen door te staken tegen hun eigen partijen die steeds het overleg op de lange baan schoven.  En inderdaad, een staking kost enorm veel geld, doch wie niet horen wil, moet voelen

Moet ik nu mijn paraplu opentrekken of onder een winkelluifel beschutting zoeken ?

Victor van Vosselaer


*****

Enkele drastische suggesties

Volgens Van Quickenborne : 'Staking brengt ons land een enorme imagoschade toe' is een waarheid zo groot als een koe maar zou Quickie óók weten wat voor schade de bende o.l.v. het strikske met steun van Vlamingen de welvaart, veiligheid en leefbaarheid in Vlaanderen toebrengt ? I don’t think so.

Als de vld, cd&v, spa en groen minder zouden liegen en bedriegen en zich meer zouden profileren in het belang van Vlaanderen dan ontstond er een heel ander beeld in Europa, dan zouden véél bedrijven afzakken richting Vlaanderen i.p.v. weg te trekken.

Betreffende de pakbonden : wordt het niet hoogtijd dat wij Vlamingen die slopers voor de rechtbank slepen ?   We weten dat die rode, groene en blauwe plasticzakkendragers liever bezig zijn met sloopwerkzaamheden en vooral met nietsdoen maar dat brengt geen zaad in het bakje. Eerst het gigantische parasitisme aanpakken en het fraudesysteem uitschakelen, de grenzen sluiten en de nietsdoeners terugsturen met daaraan gekoppeld het afschaffen van die totaal overbodige resp. nutteloze instellingen die ons miljarden kosten. Gegarandeerd kunnen dan inkomens kleiner dan 2.500 euro bruto per maand gerust gelaten worden, ze kunnen zelfs stijgen. Daar hebben we geen pakbonden bij nodig.

Vlamingen vergeet één ding nooit: een vis begint altijd te rotten en te stinken aan de kop.

Jean

*****

Nochtans hét ei van Colombus.

Ik hoor ze net op het nieuws antwoorden op de vraag: "Zijn er geen andere manieren dan staken om je standpunten aan de regering kenbaar te maken?" Ik heb veel woorden gehoord maar de enige goeie manier heb ik nog niet horen vermelden: "Wij gaan aan onze verontwaardige achterban adviseren om bij de volgende verkiezingen NIET voor een regeringspartij te stemmen!"

Ludo

*****

Doeme toch !

Die van de 0000 waren toch wel vergeten te staken zeker !

Joos


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seefhoek & Unizo rinkelen met sleutels om aandacht te krijgen

 

In de Antwerpse wijk Seefhoek hebben een honderdtal lokale handelaars, buurtbewoners en sympathisanten maandagavond een  rinkelactie gehouden om aandacht te vragen voor de drugsproblematiek in Antwerpen-Noord. De ludiek actie was een initiatief van Unizo stad Antwerpen, bedoeld als "positief signaal". 

De sleutelbossen waarmee werd gerinkeld, stonden symbool voor alle vormen van eigendom die de buurt beter beschermd wil zien, zowel woningen, handelszaken als de straten en de buurt.

"Het is allemaal erg vreedzaam verlopen, zoals we ook gevraagd hadden. Er is een half uurtje met sleutels gerinkeld en we hebben onze eisen nogmaals kenbaar gemaakt", zegt de voorzitter van Unizo stad Antwerpen, Nico Volckeryck.

Tot die eisen hoort onder meer een grotere financiële inspanning om het imago van de buurt op te krikken, een harde aanpak van de drugsdealers en tegelijk een beleid van opvang en begeleiding voor de junkies die de vraag naar drugs hoog houden.

Op het stadhuis blijft men Oost-Indisch doof voor de terechte vragen van de Seefhoekbewoners. Reeds jaren wordt Antwerpen-Noord geplaagd door allerlei sociale overlast.  Dat deze te wijten is aan de talrijke vreemdelingen mag uiteraard niet gezegd worden, maar het is een feit, dat zelfs door Marokkaanse handelaars bevestigd wordt. Het aantal keren dat de stad verscherpte politiecontroles beloofd heeft, is niet meer bij te houden. Het scenario is gekend : maximum een week wordt de beveiliging enigszins opgedreven en dan verwatert de toestand opnieuw tot de volgende criminele climax.

Belga




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!