Angeltjes
03-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.65% NL-Marokkaanse jongeren in aanraking met politie.

 

Allochtone jongeren komen nog altijd veel vaker in aanraking met de politie dan autochtone jongeren. Dat blijkt uit het jaarrapport Integratie van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).

In het rapport staat onder meer dat 65 procent van de Marokkaans-Nederlandse jongens wel eens is aangehouden door de politie. Het SCP noemt dat 'schrikbarend'. Het rapport verschijnt pas volgende week, maar de PVV, die het rapport al heeft ingezien, vindt de cijfers uit het rapport 'funest voor de integratie'.

65% is twee-derde, wat er op duidt dat 1/3 nooit in aanraking komt met de politie en dat vinden wij een bijzonder verheugende en hoopgevende vaststelling.

Uit het rapport blijkt ook dat ruim twaalf procent van de allochtonen werkloos is, tegenover 4,5 procent van de autochtone bevolking. Dit zijn Nederlandse statistieken. Ook de schooluitval is groter. Bijna een derde van de allochtonen verlaat zonder diploma de schoolbanken. Onder autochtonen is dat percentage achttien procent.

Het rapport bevestigt volgens PVV-Kamerlid Joram van Klaveren 'de visie van de PVV dat de integratie is mislukt'. Gemaakte afspraken over keiharde politieoptredens, denaturalisatie van criminelen met een dubbele nationaliteit en geen bijstand voor mensen onder de 27 jaar kunnen wat Van Klaveren betreft niet snel genoeg worden gerealiseerd.

Bron : depers.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarajevo

 

Ooit werd Sarajevo het Jeruzalem van de Balkan genoemd.  Moslims, christenen en joden waren buren.  Hun gebedshuizen stonden op enkele stappen van elkaar.  De Bosnische oorlog, waarbij ca. 100.000 slachtoffers vielen, heeft de stad veranderd. 

17 Jaar na de oorlog is het overduidelijk dat de islam met westerse hulp ook op de Balkan floreert.  Vandaag heeft Sarajevo, de hoofdstad van Bosnië-Herzegovina, 400.000 inwoners en meer dan 120 moskeeën.  De minaretten markeren als vestingtorens het oprukkend moslimterrein. Het aantal katholieken is bijna tot op de helft gedaald. In de plaats daarvan kwamen ca. 3000 / 5000 Wahabieten (radicale soennitische moslims, Saoedische staatsreligie) en oliedollars uit Saoedi-Arabië.  Naar schatting zou meer dan 1 miljard dollars uit Riad naar de moslim broeders en zusters in Bosnië gevloeid zijn voor de bouw van moskeeën, voor bibliotheken, praktijkruimtes, kindertuinen e.d. De religie van de vrede vernietigt alles op zijn weg naar de overheersing.  Alleen al in Sarajevo kwamen 70 nieuwe moskeeën erbij.  Wij laten het allemaal maar gebeuren: het westen kijkt weg.  In 2010 kregen ze nog € 107 miljoen ontwikkelingshulp. 

Een kreet om steun door Vinko Kardinal Puljic, de aartsbisschop van Sarajevo:

“Katholieken worden systematisch op de arbeidsmarkt, in scholen en elders in de samenleving benadeeld.  Het doel is hen uit het land te verdrijven.  Kerkelijke gronden en gebouwen, tijdens de jaren van het communistisch regime geconfisqueerd, werden niet terug gegeven.  Bouwtoelatingen voor kerken worden op de lange baan geschoven.  Moslimeigendommen werden wel aan de vroegere eigenaars overgemaakt.  De katholieke kerk is de enige kracht in de maatschappij die ijvert voor een vredevolle samenleving met de verschillende volksgroepen en religies.  Een minderheid, die constructief wil meewerken aan het slagen van deze samenleving.”

40% Van de bevolking is moslim, 31% behoort tot de Servisch-orthodoxe kerk.  De rest is verdeeld over andere religies.  Er zijn nog slechts 10% katholieken. Het aantal daalt van dag tot dag. Waar de islam oprukt, moeten anderen wijken. 

Floriaan Terbeke

Bron: PI, der Spiegel


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische Elfstedentocht

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atlas in staking

 

Blogger agriffon publiceert een opmerkelijk compleet artikel over de Belgische bankwereld: http://agriffon.blogspot.com/2012/02/ingrid-lieten-verdedigt-instap-pmv-in.html

In een wanhoopspoging zijn de socialistische apparatsjiks bezig de putten van hun eigen financiële frauduleuze constructies te laten vullen door de nog werkende burger.

Let wel niet door de aangezogen en/of doelbewust geïmporteerde allochtoon die hier op ieders kosten aan het subsidie-infuus wordt gekoppeld omdat de allochtonenindustrie vooral een linkse hobby is en vooral de PS ten goede komt. Maar wel door de nog werkende burger : ambtenaar, zelfstandige, industrieel, bediende, arbeider en werkende vrouw gelijk.

Deze echte waarheden over banken hoor of zie je nooit in de indoctrinerende massamedia, en die lees of las je ook nooit in de regime-pers.

Koppel deze onethische waarheid over Ethias aan het schandaal van Dexia en aan de al even schandalige Fortis-saga en je hebt meteen door wat er gebeurt in dit land B en op welke manier.

De burgers worden belogen, bedrogen, geïntimideerd, bedreigd, uitgezogen en verraden zoals in de eerste de beste dictatuur. De elektriciteitsprijzen zijn er een goed voorbeeld van.

Voeg daarbij dat de resterende beursgenoteerde zogezegd Vlaamse bankinstellingen zoals bij voorbeeld KBC stiekem hun private-banking-dochter voor vermogende burgers reeds verpatsten aan lieden uit Dubai.

Voeg daarbij de door leugenaars als Verhofstadt klaargestoomde monetaire euro-crisis en je hebt geen enkele reden meer om vrolijk te zijn over uw eigen, noch over de financiële toestand van Vlaanderen.

De kersen op de taart van deze fascistische samenzwering zijn de algemene stakingen uitgeroepen door de kleurvakbonden die er in slagen iedereen schade te berokkenen om de machtshonger van enkele vakbondsbazen te stillen. Dit terwijl de enige daad van wettige belangenverdediging het afroepen van een algemene staking is om de onafhankelijkheid van Vlaanderen af te dwingen.

Slechts met zo een staking in ieders voordeel -ook in dat van de Walen- kan het einde van de walgelijke Belgische dictatuur bereikt worden.

Het wordt hoog tijd -om het met de woorden van Ayn Rand te zeggen- dat Atlas in staking gaat.

Lucky9


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationale conferentie in Europees parlement over 'plaasmoorde' op boeren in Zuid-Afrika

 

Het aantal slachtoffers van de gruwelijke plaasmoorde in Zuid-Afrika, de moorden uitgevoerd op blanken die leven op afgelegen boerderijen, bedraagt al minstens 1554 en wellicht meer.  Die plaasmoorde zijn geen gewone misdaad, maar passen in een context waarbij de ANC-regering om politieke redenen af wil van de vooral blanke boeren ;  dit is dus een genocide en een misdaad tegen de mensheid. Dat was de schokkende boodschap van Zuid-Afrikaan Henk van de Graaf, ondervoorzitter van de Transvaalse landbouwunie, gisteren in het Europees parlement op een internationale conferentie.

Meer dan 50 personen woonden de internationale conferentie bij die georganiseerd werd door Europees parlementslid Philip Claeys (Vlaams Belang).  De conferentie werd bijgewoond door Europese parlementsleden uit Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Vlaanderen en Oostenrijk.

De plaasmoorde worden in de hand gewerkt door de sfeer tegen de boeren die door het ANC geschapen wordt.  Er worden verhalen verteld over werkvolk dat door de boeren slecht behandeld worden – al blijken bewijzen steeds te ontbreken.  Boeren worden ook zonder bewijs beschuldigd van misdaden : shoot the Boers, they are rapists is een uitspraak van ANC-jongerenleider Malema, die daarvoor wel veroordeeld werd – maar in beroep ging, mét de steun van het ANC.  Er wordt ook beweerd dat de blanken 80% van het land bezitten – terwijl blijkt dat dit in 2001 nog maar 33% was, en sindsdien is blijven afnemen.

De omvang van de plaasmoorde wijst intussen op een genocide.  1554 plaasmoorde kan men exact documenteren, maar wellicht is dat cijfer onderschat. Dit jaar alleen al zijn er 17 doden (op een maand tijd), waarvan 6 door plaasmoorde.

De Afrikaners doen een oproep tot de wereld om de plaasmoorden, de genocide en het anti-blanke racisme te doen stoppen.  Ze hebben daarvoor intussen klacht ingediend bij het Internationale Strafhof in Den Haag wegens misdaden tegen de mensheid.  ‘Wij zullen ons uiterste best doen om dit probleem de volgende maanden en jaren blijvend op de agenda te plaatsen’, zo besloot Europees parlementslid Philip Claeys de conferentie.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wurlitzerdromen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Goede morgen Wurlitzerfans en toevallige bezoekers van Angeltjes

Vandaag vliegen we er opnieuw in met een swingend nummer. De artiest kan men niet bepaald een koorjongen noemen maar zijn plaatjes mochten er zijn.

Charles Edward Anderson, genaamd “Chuck”, Berry werd geboren op 18 oktober 1926 in St. Louis, Missouri.  Tijdens zijn middelbare schooltijd belandde hij tussen 1944 en 1947 in de gevangenis wegens een gewapende overval.  Na zijn vrijlating ging hij in een auto-assemblagefabriek werken, trouwde en viel niet verder op.  ’s Avonds trad hij bij gelegenheid op met het Johnnie Johnson Trio.  Zijn doorbraak kwam in 1955 toen hij de kans kreeg bij Chess Records “Maybellene” op te nemen.  Het plaatje zou meer dan een miljoen keer verkocht worden.  Tegen het einde van de vijftiger jaren was Chuck Berry een megaster met verschillende hits, filmoptredens en zeer winstgevende tours.  In St. Louis had hij zijn eigen nachtclub, Berry’s Club Bandstand. 

Tot er in januari 1962 een einde kwam aan zijn gouden jaren want hij werd veroordeeld tot 3 jaar hechtenis voor een misdrijf dat viel onder de Mann Act: hij had een 14-jarig meisje over de staatsgrens gesmokkeld.  Die wet, genoemd naar de indiener, volksvertegenwoordiger James Robert Mann, uit het jaar 1910, wou het smokkelen van “blanke slavinnen” voor “immorele doeleinden” aan banden leggen.  Eigenlijk ging het er gewoon om dat men de prostitutie en mensensmokkel tussen de Amerikaanse staten een halt wou toeroepen.  De Mann-wet werd bij vonnissen hoofdzakelijk ingeroepen voor het bestrijden van prostitutie met minderjarigen.  Naar verluidt zou de ontvoering van het 11-jarig meisje Florence Sally Horner door Frank LaSalle de inspiratiebron geweest zijn van Vladimir Nabokovs wereldbekende boek “Lolita”.

Chuck werd vervroegd vrijgelaten in 1963.  Hij kon nog verschillende hits scoren maar geen van de liedjes bereikte het gigantisch succes van de vorige jaren.  In de jaren 1970 werd hij veelal gevraagd voor nostalgische optredens.  President Jimmy Carter nodigde hem uit op het Witte Huis op 1 juni 1979.

Bovendien mocht hij nog eens genieten van de gastvrijheid van het hotel met de houten lepel, want hij kreeg vier maanden aan zijn broek voor belastingsfraude.

In de late jaren ’80 kocht hij een restaurant in Wentzville, Missouri, en in 1990 werd hij door de rechtbank uitgenodigd om zich te verantwoorden voor de installatie van een videocamera in de vrouwentoiletten.  Zijn verweer bestond eruit dat hij een dievegge wilde strikken… Chuck liet het niet tot een uitspraak komen, bood een schikking aan en gaf aan 59 vrouwen een schadevergoeding – naar schatting voor een totaal van ca. $ 1.2 miljoen + advocatenhonoraria.  Het verhaal kreeg nog een staartje toen bij een huiszoeking bleek dat er ook een minderjarige op een film te zien was en dat hij 62 gram marihuana in zijn bezit had, met een nieuwe aanklacht voor kindermisbruik en drugsbezit als gevolg. Hij pleitte “schuldig” om er een eind aan te maken, kreeg 6 maanden uitgestelde hechtenis, 2 jaar voorwaardelijk zonder supervisie en moest een boetesom van $ 5.000 aan een ziekenhuis geven. 

Geen brave jongen, die Chuck Berry.  Hij treedt als kranige tachtiger nog steeds op.  En hij heeft ons onvergetelijke nummers nagelaten, zoals: “Maybellene”, “Roll over Beethoven”, “Rock and Roll Music” , “Sweet little Sixteen” en het nummer van vandaag “Johnny B. Goode”.  Hij werd dan ook terecht opgenomen in de Rock ’n Roll Hall of Fame.

Veel luistergenot met Johnny B. Goode gezongen door Chuck Berry.

Knuffel

Lolita

 


02-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie (II) - 2 februari 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Charmeren is een kunst, zeker in zwarte tijden.

Z.M. de Koning feliciteerde de nieuwe regering omdat ze de Vlamingen zo ferm bij hun klontjes hebben. Applaus op alle banken. Leve België !

Sprak hij ook over het Fortis- en Dexia-gate? Over het daget in het Oosten waarnaar de verhuizingen der bedrijven in ras tempo vlieden ? Over het niet investeren van de multinationals in hun bedrijven hier te lande, zodat we straks het risico lopen een groeiend industrieel archeologisch museum te hebben ? Over de waterval van verdwijnende arbeidsplaatsen ? Over Belgische overheidsbedrijven waar syndicaten met hun verstikkende macht de overhand hebben ? Over de vermorste  25 miljard ? Over het voorlopige tekort van 2,5 miljard dat dringend moet opgehoest worden voor eind februari  ? Over de puinhoop op justitie ? Was dat allemaal in het applaus inbegrepen ? Echt ? Geloof het of niet, ik acht ze er toe in staat. Niet om dit verhaal hardop te doen, wel om ervoor te applaudisseren.

Vanwege Daniel

*****

Awoe Rimram

Ik val van de ene verbazing in de andere. Volgens deze geleerde Allahist moogt ge zelfs aan de tiet van je schoonzus tutteren, terwijl je broer wat TV kijkt . Dat noem ik nog eens een godsdienst. Ik hoop dat het vatbaar is voor uitbreiding vermits ik geen schoonzus heb, een soenakke bij en ik kan ongestraft beginnen tutteren.

René

NvdR : bedoel je met een soenakke, een speciaaltje uit de koran ?

*****

Onze alles-moet-kunnen-maatschappij 

Ik geef die Katholieken groot gelijk, als niet gelovige zou ik zelfs de neiging hebben om mee in de stoet te stappen als protest. De afbeelding van Jezus Chistus was en is nog steeds voor velen, hoop en troost in moeilijke tijden. Hoeveel stervenden of ter dood veroordeelden zouden niet als laatste daad die foto of symbool hebben gekust ?  Nu gooien ze met stront. Ge moet dat eens proberen met een Alla , dan is't kot te klein. René

*****

De Block is fout, en ook fout bezig.

Volgens Maggie De Block zijn er opvangplaatsen voor asielzoekers te kort. Nee er zijn asielzoekers te veel. Waneer gaat de kraan eindelijk dicht?

Walter

*****

Aan die redaktie van Angeltjes,

Otto zegt hiermee :  fijn van jullie mijn reactie in het Duits te plaatsen, ik kan veel beter Duits dan Nederlands.  En ja inderdaad is het toen wel niet zo goed afgelopen met de Kristalnacht maar dat is eigenlijk ook niet mijn werkekijke bedoeling. Mijn bedoeling is wel, als alle politici in Europa niet in staat zijn het gespuis er terug uit te zwieren, dan moet het gepeupel even zelf in opstand komen, en er blijven dan nog altijd meer als genoeg Einheimische over. Vroeger, ik weet het best, ik ben al meer dan  70 jaar oud, was de justitie zot, en nu veel te bot.

Otto (D)

*****

Ook wij delen in de klappen

Vandaag hebben wij het heugelijke nieuws ontvangen dat ons bedrijf ermee stopt. De dienstencheque sector is in deze de grote boosdoender. Ik ben 53 jaar, en heb geen perspectief meer, en ben bang voor wat de toekomst me zal brengen.

Gina

*****

Koc en Kocak ...

Doen mij denken aan een komisch duo zoals Gaston en Leo, met alle respect voor deze onvergetelijke artiesten. Met als sketches :  Koc en Kocak in de gemeenteraad, Koc en Kocak in het Turks bad, Koc en Kocak in Euroland, Koc en Kocak doen het weer.

René


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De weireld volgens Senior

 

De media staan bol over de stunt van Epo Van Campenhout.  Deze ex-zattefles is er in geslaagd om in vier weken tijd te gaan ontwennen ergens in de Caraïben. Daar kunnen ze bij onze AA instellingen nog een lesje van leren.  Vier weken lang coco's melk en annanassap zuipen doen wonderen. Elke avond moest den Epo meedoen met de voodoo-dansers om de slechte  alcohol geesten uit zijn lijf te zweten.

De new coming man van de NV-A voelt zich herboren en zit boordevol energie om er in te vliegen. Ik durf echter te wedden dat dat opgeblazen kikkertje tegen Pasen opnieuw aan de neut zit. Tegen dan is de werking van de cocomelk opgebrand. 

De Brusselse rode nicht die bevoegd is voor onderwijs in Vlaanderen is voorstander van eigen jeugdverenigingen voor de moslimmekes. Men is ereindelijk tot het besef gekomen dat allochtonen en autochtonen niet kunnen samenklitten en het beter is dat de allah zonen en dochters hun eigen verenigingen oprichten. Dit zal de allochtoontjes waarschijnlijk als prachtmuziek in de oren klinken want dat is dan weer een uitgelezen kans om "subsidiekes" los te peuteren bij de ongelovige idioten.

Vooruit met het schaap, hier komen de Arab-chiro-mannekes.

Tot slot nog een oproep tot alle dierenvrienden.Denk aan onze gevederde vriendjes buiten die niet kunnen genieten van gratis kost en inwoon tijdens de barre koude. Help hen met wat vogelzaad, te verkrijgen in de winkel voor enkel euro-centen ... véél goedkoper dan de kost van één tafelschuimer waar men niks aan heeft...ze fluiten zelfs niet.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caféruzie : SP-a lullo's tegen Nv-A- facho's

 

 

Kabinetsmedewerkers van de SP.A gingen vorige week bijna op de vuist met enkele N-VA-kamerleden. De crisis polariseert, de afkeer voor de tegenstander krijgt wrange trekjes.  Een ruzie in café Treurenberg, een uitspanning in de buurt van het parlement, illustreerde dit vorige week. Kabinetsmedewerkers van de socialisten Johan Vande Lanotte en John Crombez daagden via het maken van de Hitlergroet twee N-VA-kamerleden en een fractiesecretaris uit. Ternauwernood werd een handgemeen vermeden.

Donderdag blijft traditioneel een drukke dag voor het parlement. Na de plenaire vergadering trekken de N-VA-kamerleden Theo Francken, Manu Beuselinck en de fractiesecretaris in de Senaat Valerie Van Peel (ook VRT-bestuurslid) naar café Treurenberg. In het café klinken een tiental medewerkers van de SP.A op de week. Aanvankelijk lijkt er niets aan de hand. De SP.A'ers zitten vooraan, de N-VA'ers helemaal achterin. Plots scanderen enkele socialisten 'Theo facho,
Theo facho'. Nadat een medewerker van Vlaams minister Philippe Muyters (N-VA) in een mail SP.A'ers ooit voor 'lullo's' versleet, doemt in de Wetstraat een nieuw scheldwoord op. 'Dit pik ik niet', briest Francken. In plaats van verhaal te halen, stapt hij het toilet binnen. Een socialist maakt prompt de Hitlergroet in zijn richting. De zaak escaleert. Van Peel houdt enkele dronken socialisten en een geagiteerde Beuselinck uit elkaar.

'Fascisten', sissen de socialisten. Een medewerker van Crombez, die haast Van Peels neus afbijt, gaat na een duwtje van zatheid tegen de vlakte. De cafébaas excuseert zich maar vraagt het N-VA-trio toch om op te stappen.

De dag nadien bellen Jan Jambon en Bart De Wever verontwaardigd met Crombez en Vande Lanotte. De socialisten bieden hun verontschuldigingen aan en roepen de betrokkenen op het matje. Voor de N-VA is de zaak gesloten. Vande Lanotte blijft ermee verveeld: 'Is er drank is in de man, dan zit de wijsheid in de kan. Dit was niet voor herhaling vatbaar.'

© 2012 Corelio


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen tegen islamisering

 

Senator Anke Van dermeersch gaat eerstdaags van start met het initiatief “Vrouwen Tegen Islamisering”, tegen de juridische en maataschappelijke marginalisering. Inderdaad, de islam vernedert en onderdrukt vrouwen. “Vrouwen Tegen Islamisering” wil een dam opwerpen tegen de vrouwonvriendelijke islam. Vrouwen zijn  het eerste en belangrijkste slachtoffer van de toenemende islamisering.

Met als slogan : “Vrijheid of islam, durven kiezen” wordt een campagne georganiseerd www.vrouwentegenislamisering.be 

waarbij een dochter van Filip Dewinter fungeert als model voor een boerkini-bikini

Op 6 maart aanstaande vindt in zaal Felixpakhuis (Brouwersvliet Antwerpen) de lancering van “Vrouwen Tegen Islamisering” plaats. Vrouwelijke parlementsleden en vertegenwoordigers van partijen en organisaties uit Frankrijk (FN), Oostenrijk (FPÖ), Duitsland (Pro-Deutschland), Groot-Brittannië en Zuid-Afrika zullen er het woord voeren.

Naar aanleiding van deze startmeeting wordt ook het boek “Hoer noch slavin – vrouwen en islam” van Anke Van dermeersch voorgesteld.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterellende

 

Cartoon


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komt de islam de daklozen tegemoet ?

 

De moslimexecutieve stuurde de Belgische moskeeën woensdag een boodschap waarin ze hen oproept daklozen op te vangen.

Een Brussels moslim parlementslid roept de Brusselse regering overigens ook op om bussen van de MIVB in te zetten voor het vervoer van daklozen naar de opvangplaatsen. Het is niet de taak van de politie om in te staan voor het vervoer van daklozen, zij hebben andere opdrachten. Zet de MIVB in voor deze taak, zoals dat gebeurde tijdens de vorige legislatuur.

Tot zover dit bericht dat door diverse media verspreid wordt.

Wij staan niet positief tegenover de islam, dat weet u, want het mensbeeld dat deze schijnreligie oplegt, getuigt niet van een overdosis aan mensenliefde, caritas of tolerantie. We zullen vermoedelijk niet vernemen hoe de moskeeën staan te drummen om in te gaan op de vraag van de moslimexecutieve. En zo ja, zullen ook daklozen die niet tot het juiste geloof behoren opgevangen worden ? Er staat natuurlijk nergens een verwijzing in het groene boekje over vrieskou. Een uitstekend argument om niet in te gaan op de vraag naar een beetje caritas.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geakte Redactie - 2 februari 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Crisis in het avondland
 
Allemaal samen gaan we langer werken? Laat mij niet lachen. Waar dan wel,  vraag ik mij af ?  Bij Van Hool, Umicore, Crown Cork, Bekaert ?

Werk is pas echt werk als het welvaart of welzijn bijbrengt, dus toegevoegde waarde genereert. Zinvol werk is geen vrijblijvende bezigheid als (gedeeltelijke) daginvulling met vooral rechten en weinig plichten. Helaas komen veel "jobs vooral dan in de openbare of royaal gesubsidieerde soft- en alternatieve sectoren hierop wel neer (cultuur, milieu,  multicul) 

Mijn advies: Snoei grondig in deze verwende clubjes en stimuleer door lastenvermindering innovatie- technologie en industrie! Meteen een alternatief voor de repressieve treitermaatregelen die nu elke dag op ons los gelaten worden.

Res

*****

Kristalnacht-Moslimnacht.

De kristalnacht was mogelijk in een Nazi-Islam Duitsland en was gericht tegen de Joden. Het nieuwe links rood-groene Duitsland CDU ingesloten, is weer onder de invloed van de islam antisemitisch geworden.

Daar echter steeds meer mensen zich bewust worden van het gevaar van de islam voor onze westerse waarden en normen vrees ik dat het tussen 2012 en 2016 in heel Europa tot een moslimnacht zal komen. De kruik gaat zo lang te water tot ze barst en deze barsten worden door de dwingende eisen van de moslims steeds groter, vroeg of laat zal ze barsten. De meerderheid van de Europeanen is niet bereid naar de duistere Middeleeuwen terug te keren onder de heerschappij van een woestijngodsdienst.

Kartuizer.

*****

Asiel
 
Ik zou willen voorstellen de kosten van staatssecretarissen, speciale managers, commissarissen, tolken, advocaatjes, gerechtskosten, vergoedingen slachtoffers multicul, straathoekwerkers, gevangenisverblijf, gedapo met zijn 100 specialisten, uitkeringen, ziekenhuiskosten en ga zo maar door, gemaakt voor allochtonen van buiten de unie per direct van het budget ontwikkelingssamenwerking af te houden. Kunnen ze voor mijn part direkt 10 staatssecretarissen met hofhouding benoemen.
 
Victor L.

*****

Onderdak

"Zou u een asielzoeker onderdak geven bij u thuis tijdens deze vrieskou?" is een nieuwe rondvraag bij de 0000, de resultaten vallen een beetje tegen voor de poco's.
 
Lydia

Dit zijn de resultaten:
 
neen 77%
ja 23%
 
Totaal aantal deelnemers: 2071

*****

Hartelijk welkom in Gent, Tariq Ramadan. En wanneer vertrek je ? 

Het totaalspektakel van Tariq Ramadan wordt georganiseerd door "De Buren" (Vlaams Nederlands Huis) en MANA (expertise centre for Islamic Cultures in Flanders), twee ongetwijfeld door de VLAAMSE belastingbetaler gefinancierde islamiseringsinstrumenten. Het is wel degelijk om zwaar van te kotsen met hoeveel gemeenschapsgeld er ter instandhouding en promotie van dergelijke smeerlapperij gegooid wordt. Uw kinderen en kleinkinderen zullen u zeer dankbaar zijn.

Fred

*****

Jef Dewitte

GESTAPO !

Christina

*****

Men zegge het voort.

Een mooie fazantenveer voor op de hoed van de heer Van Gaevere ... maar toch een kleine opmerking: Kapitein Schettino kàn niet alléén schuldig zijn aan die ramp vermits er meerdere personen een groot schip besturen. Er is ook nog een "roerganger-van-dienst" (die géén roer bedient, maar een kleine joystick) èn een "detector" die de oppervlakteradar en dieptesonar in 't oog houdt en beide zijn steeds in contact met de Kapitein of de "officier van wacht". En dàt maakt dus, dat er minstens 3 stuks verantwoordelijken zijn. De navigator treft geen schuld : hij zet de te-varen-koers uit, maar die drie MOETEN die dan ook volgen ... zonder ervan af te wijken.

Dat geval met het Russisch vliegtuig werd (nagespeeld) reeds maaaanden geleden, uitgezonden op National Geographic, en was, zoals de heer Van Gaevere schreef, een stommiteit van de piloot die hij, én àlle passagiers, met de dood moesten bekopen.

Victor van Vosselaer

*****

Hang ze aan de galg.

Geachte redactie,

Nog geen 24-uren na de nationale staking hebben de beroepstakers van de NMBS de reizigers weer bij hun pietje. In Brussel-zuid vonden de trein begeleiders dat hun "VERLOF"-regeling in het gedrang kwam wegens bepaalde herschikkingen binnen het bedrijf en zij legden  spontaan het werk neer want "verlof" is blijkbaar hun hoofdbekommernis.

Hoe lang gaan die beroepsstakers nog ongestraft met de betalende reizigers hun edele delen spelen ?  Wanneer gaat er van hogerhand paal en perk gesteld worden aan deze vorm van terrorisme die steeds op de volle medewerking en goedkeuring van de overwegend linkse maffiabond kan rekenen ? 

Het is geweten dat de NMBS een (pakbonds)staat in de staat is die het stakingswapen met plezier gebruikt al was het maar om gekleurd W.C.papier te verkrijgen met treintjes op gedrukt. De minachting van deze openbare dienstverlener die oneindig veel privilegies en voordelen heeft voor de reiziger is meer dan hemeltergend.

Zonder de miljarden euri belastinggeld zou de NMBS binnen de kortste keren op de fles gaan en zou het bedrijf in handen van "de privé" komen zoals in Engeland en elders. Ik vrees dat die dag zeer nabij is dat er enkele van die "reizigerskloters" door moegetergde gebruikers van het spoor de ranseling van hun leven gaan krijgen zodat ze het woord staken nooit meer durven uitspreken.

mvg - Senior

*****

Unterwanderung der autochtonen.

Was wir dringend brauchen ist eine Europäische Kristallnacht, soll in die spätere Geschichte wohl heißen (Moslimnacht) und wir brauchen deswegen auch nicht mehr warten bis November!

Otto (D)

NvdR Angeltjes : Dat hebben we al eens meegemaakt en zeg nu eerlijk, Otto, goed is het niet afgelopen, nietwaar.

*****

Open grenzen

De Witte wil open grenzen ? Zou hij ook weten wat wij willen ? Ik denk het niet, want dat creatuur zweeft zoals een Chinees op een zweefrek. Het gevolg is dagelijks zichtbaar ,wat onbekwamen kunnen aanrichten : schade, overlast en miserie voor de Vlaamse bevolking.

Zelfs zonder een sneeuwtapijt gaat het hier met een gigantische snelheid bergaf, honderden zelfs duizenden mensen zullen hun job verliezen in 2012 a.g.v. de misdadig hoge belastingen, belastingen die enkel dienen om het profitariaat overeind te houden.I.p.v. nutteloze én waardeloze postjes resp. instellingen te sluiten, blijft met rustig verder modderen met het benoemen van totaal overbodige postjes.  Nu alweer een ondervoorzitter in het Vlaams parlement.

Op federaal gebied weten ze ook waar de peperkoek zit, 6 vieze eerste ministers, ik herhaal ZES, want elke partij heeft zijn vanger nodig. 6 regeringen, 7 parlementen, 10 provincies en tot overmaat van ramp ook nog een circus van jewelste, het kan blijkbaar niet op ? Gelukkig gaat het wat sneller richting "Loontje komt om zijn Boontje".

Jean


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Striemend betoog van Nigel Farage

 

In dit opnieuw striemende betoog van de Britse anti-EU democraat, Nigel Farage, neemt de kritisch opposant het op voor de kolonie die Griekenland geworden is onder de EU-dictatuur.  Ook deze visie heeft haar rechten. De belgische president van Europa luistert toe met een benepen gezicht, alsof hij buikkrampjes heeft. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beringen : Bert Schoofs eist opheldering inzake schorsing Turkse schepenen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Vlaams Belang-fractieleider Bert Schoofs vraagt op de gemeenteraad van 6 februari de schorsing van de SP.A-schepenen Koç en Koçak te verlengen tot zes maanden.

‘Opnieuw is gebleken dat zij hun taken niet naar behoren vervullen', zegt Schoofs. ‘Inmiddels is beslist om beiden een maand te schorsen. Deze sanctie lijkt niet in verhouding met de jarenlange nalatigheid in de uitoefening van hun mandaat.' Schoofs wil ook weten wat de schorsing concreet inhoudt en in welke mate individueel werd geoordeeld op basis van de dossiers.

‘Het opleggen van wat nu voorkomt als een louter symbolische, collectieve sanctie bij wijze van zoenoffer binnen de coalitie is onaanvaardbaar', vindt de VB-fractieleider.

@ Het Nieuwsblad


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische Lente verplaatst zich naar voetbalstadion : 73 of meer doden.

 

 Politiek is de revolutie niet geslaagd in Egypte, vandaar dat de rebelse gevoelens zich nu richten op het voetbal.  Aantal doden tussen 73 en 123 alnaargelang de bron. Je hoort ook de kreet Allah Akbar opklinken. Wat een zootje miserabele sukkels.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Moureaux sluit BTW-verhoging niet uit

 

PS-senator Philippe Moureaux sluit niet uit dat de regering een btw-verhoging zal doorvoeren om de begrotingsdoelstellingen op het spoor te houden. Moreaux is geen voorstander van zo'n verhoging, maar laat verstaan dat de regering mogelijk niet anders zal kunnen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De geloofwaardigheid van JP Van Rossem

 

De onopgevoede West-Vlaams koutende sjoemelaar JP Van Rossem zou niet enkel in 2014 bij de parlementsverkiezingen een nieuwe gooi doen naar een Kamerzetel, hij wil zijn proefballonnetje oplaten in Antwerpen bij de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen.

Dat hij (en anderen) er rekening willen mee houden, dat de stad van allah die in het verleden de reputatie genoot van een laboratorium voor politieke experimenten te zijn, inmiddels aan het degraderen is tot een Mekka van het Noorden.  Met steeds nauwer wordende mogelijkheden voor geestelijke, culturele en maatschappelijke vrijheden.  De toegang tot het labo wordt langzaam afgesloten door de fabelvertellers uit de koran en de daaruit voortvloeiende polarisatie.

De optocht naar de duistere Middeleeuwen wordt geleid door de semi- socialist Patrick Janssens.  Of de semi-nationalist Bart de Wever het beter en anders zou doen, is een groot vraagteken.

Intussen krijgt Van Rossem van bijna 1/4 van de Angeltjeslezers behoorlijk wat krediet. Wie beweert dat wij intolerant zijn ?

Bezit JP Van Rossem voldoende geloofwaardigheid om terug in de Kamer te komen ?
Ja  23 % 
Neen  69 % 
Wie is dat, alstublief ?  8 % 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katholieken protesteren

 

Gisteravond werd de blasfemische voorstelling  'On the concept of the face, regarding the son of God' in het Antwerpse cultuurcentrum De Singel verstoord door een hondertal katholieken die de grove beledigingen van hun geloof en de figuur van Christus niet pikken. Wij hebben over dit stuk reeds onze visie gegeven en geargumenteerd.

Van zodra er  een theaterstuk opgevoerd wordt waarin Mohammed met stenen en uitwerpselen bekogeld wordt onder het slaken van godslasterlijke kreten, dan willen wij graag de zo geroemde artistieke vrijheid heroverwegen.  De huidige gang van zaken hebben wij al jaren voorspeld : de polarisatie binnen onze Westerse beschaving leidt tot onvermijdelijke botsingen.

Met dank aan de Europese, belgische en Vlaamse politici die de invasie blijven aanmoedigen. Het sprookje van de multiculturele maatschappij en de artistieke meningsvrijheid sporen niet.  

Savat

(foto : Gazet van Antwerpen)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De weireld volgens Senior

 

Het zat eraan te komen. Koning winter laat zijn tanden zien en de tafelschuimers krijgen de volle aandacht bij al wat links is.
Eergisteren was het weer prijs. De emo-rakkers van de 0000 en ook deze van de VTM gingen op zoek naar de 1000 tot 1500 binnensluipers die op de straat moeten slapen wegens tekort aan opvang.

Beelden van kientjes met snottebellen als stalactieten, zwangere mamma's en ongeschoren tandenloze opa's werden weer op de kijkers losgelaten. Ook een groep Afghaanse jonge mannen die naar zij verklaarden op de loop waren voor de Taliban mochten het woord nemen. Deze helden gingen liever lopen dan de wapens op te nemen tegen hun belagers... neen, dat laten zij over aan de Westerse ongelovige honden. De Roma's en de Afghanen komen het leger tafelschuimers aanvullen en onze sociale zekerheid mee opvreten want enige bijdrage voor gekregen diensten moet je van die lieden nooit ofte nimmer verwachten. 

De linkse loeders zijn niet te spreken over de toestanden waarin hun lieverdjes zich nu bevinden en overladen Maggie met de piepoogjes met alle zonden Israëls. Zij is nu de gebeten hond die niet alert genoeg is en teveel tijd verspilt met nadenken i.p.v.
te handelen ondanks haar ronkend beleidsverklaring in de Kamer. De linksen hebben blijkbaar in Maggie een goede boksbal gevonden om hun doelen te bereiken. Echter moeten de multiculfanaten geen angst hebben dat Maggie er met de grove borstel zou doorgaan want de wetten i.v.m. verstrengde asiel en migratie die in het regeerakkoord staan, worden in de praktijk keurig omzeild en afgeblokt door de P.S. Hun aandacht gaat naar opvang voor hun kiesvee en niet naar terugkeer. Het ziet er dus sterk naar uit dat Maggie er voor spek en bonen zal bijlopen en gewoon moet zorgen voor kost en inwoon voor de tafelschuimers. 

Met de P.S. op de bok kan Maggi op de pot !

Senior




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!