Angeltjes
07-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Napoleon De Gucht : het arme kereltje wordt weer gepest door de BBI

 

Na het inkijken van zijn bankrekeningen struikelt de fiscus over een fikse winst die Karel De Gucht in 2005 realiseerde met het verkopen van aandelen. Dat schrijft De Tijd dinsdag.

In 2005 plukte De Gucht de vruchten van zijn verkooprecht op aandelen van de Belgische verzinkingsgroep Vista. Die werden toen verkocht aan een Britse bouwmaterialengroep. De vraag is of De Gucht belastingen heeft ontdoken op de forse meerwaarde die hij in 2005 boekte met de aandelenverkoop.

De Guchts advocaat, Victor Dauginet, bespreekt de heikele kwestie vandaag met de Bijzondere Belastinginspectie. "We zullen de nodige vragen beantwoorden en de fiscus zal wederom moeten besluiten dat er niets aan de hand is", reageert De Gucht.

"Het gaat enerzijds over een technische discussie, waarbij de belastinginspecteur helemaal naast de kwestie zit. Anderzijds heb ik er in 2005 geen geheim van gemaakt dat ik die aandelen heb verkocht. Ik herinner me nog goed dat ik er vragen over kreeg van de pers tijdens een reis in Zweden."

De Gucht en zijn echtgenote voeren nog altijd een rechtszaak tegen de fiscus over het opheffen van hun bankgeheim. Dat neemt niet weg dat de belastinginspectie de rekeningen intussen wel al heeft ingekeken.

@ Vandaag.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezond chauvinisme tegenover een Crapuleuze ecologist

 


Een gezonde portie aan chauvinisme zou versus de gevallen zoals een Olivier Deleuze enkel maar normaal zijn.  

Waar blijven in dit Vlaamse land de volksvertegenwoordigers die met stijlvolle replieken hun over-capaciteiten en overwicht allerhande eens gaan gebruiken? Zelfs woede zou gerechtvaardigd zijn. Niks daarvan, complete windstilte, de hond in zijn hok en de boer ploegde voort. Schrik voor de stok of gewoon ondertussen al verbasterd tot een onherkenbaar kwispelend ras. 

Afgeblaft worden is de apathische norm, gewenning voor het hondenras : Apporte ! en coucher ! volstaan voor een doorsnee keffer met spikkels en vlekken, een hond is immers nooit polyglot, al spreekt ie één taal meer dan Frans.

De Vlaamse boer ploegt voort en zijn hond ligt slapend aan de ketting voor het erf.
Misschien moet men de conclusie trekken dat de hardwerkende en daardoor rijk geworden Vlaamse paysans ondanks het gebruik van lijf en leden maar zonder hersens zo dom gebleven zijn als het achtereind van de Brabantse trekpaarden die ook bijna uitgestorven waren. Men heeft ze uit Canada moeten terughalen om nog een paar exemplaren over te hebben.

Wat is een volk zonder een gezonde portie aan chauvinisme ? Dat zal een van zichzelf verdampend volkje zijn dat aan een sujet als Olivier Deleuze alle agressief-expansieve ruimte geeft. Wallon et francophone, lebensraum pour chaque sorte, excepté les flamouches.

Als de Waalse kaste van zichzelf onfeilbaar en superieur wanende politiekers, die in feite enkel maar financiele sukkelaars, pooiers en bedelaars zijn, afhankelijk van Vlaams zweet, zichzelf in 'vijandelijk' gebied ongestoord als Obersturmbannfühers kunnen blijven gedragen, is dat eigenlijk onvervalst racisme.

Zullen we als gedweë onderdanige Vlamingen Deleuze eens een Baronstitel verlenen voor bewezen diensten aan het vaderland ? Lucienne Vanderkelen zal voorgaan in de eredienst.
Wat dacht u van: Baron Olivier Degrelle-De Crapuleuze... Om op hetzelfde niveau te blijven.

Jade


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strengere wetgeving in New South Wales (Australië) tegen gelaatsbedekking

 

Opdat men hun identiteit zou kunnen vaststellen moeten moslima’s in New South Wales voortaan bij het ondertekenen van door beëdigde ambtenaren opgestelde documenten hun sluier afnemen.

De dichtstbevolkte staat van Australië verstrengt de wetgeving betreffende gezichtsbedekkingen.  De minister van justitie van New South Wales maakte maandag bekend dat ambtenaren zoals vrederechters of advocaten vanaf 30 april een boete van Aus. $ 220 zullen moeten betalen als ze juridische stukken of beëdigde verklaringen officieel bevestigen zonder een identiteitscontrole. 

De wet kwam tot stand naar aanleiding van een zaak van vorig jaar waarbij een vrouw, mevr. Matthews,  wegens meineed veroordeeld werd.  Zij had verklaard dat een politieagent geprobeerd had haar sluier af te trekken.

De zaak bracht heel het land in opschudding omdat een rechter in beroep het vonnis later tegensprak met de volgende motivering: de getekende verklaring van de vrouw werd ongeldig verklaard omdat tijdens het ondertekenen het gezicht van de vrouw niet te zien was en men bijgevolg haar identiteit niet met zekerheid kon vaststellen. 

De procureur-generaal, Greg Smith, meende dat deze zaak de nood aan een vernieuwde wetgeving aantoonde.  Hij wil daarmee het risico op fraude terugschroeven.  Onder deze nieuwe wet valt elke mogelijke gezichtsbedekking zoals motorhelmen, maskers, sluiers, hoofddoeken, niqabs en balaclava’s. 

De beëdigde ambtenaar zal schriftelijk moeten verklaren dat hij wel degelijk het gezicht van de ondertekenaar gezien heeft en de identiteit heeft kunnen vaststellen.  Men moet het gezicht slechts zo lang vrij maken als nodig is om herkenbaar te zijn. 

De verkeerswetgeving werd intussen ook aangepast: indien een chauffeur weigert zijn/haar gezicht te tonen kan hij/zij zich aan een gevangenisstraf tot een jaar of een boete van Aus. $ 5.500 verwachten. 

Floriaan Terbeke

Bron: 20Min.online, Dailytelegraph


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turken dreigen met annexatie Cyprus

 

Famagusta in het door Turkije bezette Cyprus met de stilzwijgende goedkeuring van de EU

De Cyprus-saga zit muurvast.  Sinds 1974 wordt het noorden van het eiland door het Turkse leger bezet. De Grieks-Cypriotische leider Dimitris Christofias en zijn Turks-Cypriotische collega Dervis Eroglu hebben de laatste jaren weinig vooruitgang geboekt bij hun onderhandelingen.

De Turkse minister voor Europese zaken, Egemen Bağış, gooide gisteren de knuppel in het hoenderhok.  In een artikel in de Noord-Cypriotische krant Kibris verklaarde hij doodleuk dat, indien de herenigingsonderhandelingen mislukken, alle opties open liggen.  Het zou tot een twee-staten oplossing kunnen komen of tot een annexatie door Turkije.  Hij zou er de voorkeur aan geven dat het een hereniging wordt opdat iedereen in vrede en veiligheid zou kunnen leven.  En hij wil die oplossing ook steunen op voorwaarde dat er een politiek evenwicht is op het eiland.  Vele Turks-Cyprioten zijn gekant tegen aansluiting bij Turkije. 

Turkse politici slagen er telkens weer in quasi elke persmededeling om te buigen tot een dreigement.  De gevonden gas- en olievelden rond Cyprus zullen wel niet vreemd zijn aan de denkpiste van een mogelijke annexatie. 

Floriaan Terbeke

Bron: Hürriyetdailynews, ANP


06-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie (2) - 6 maart 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Soldaat Milicien Walter

Hallo Ray,

Die link van de voormalige kazernes in de BSD heeft mij enorm veel plezier gedaan, ik heb aan mijn vrouwtje nu eens kunnen laten zien waar ik soldaat ben geweest ( Attendorn ). Het was eigenlijk een grote villa waar ik soldaat was, wij waren daar hoogstens met 40 dienstplichtigen. Ik stond daar in de bakkerij. Er was op die site een foto bij van een soldaat ( onduidelijk ) die staat te kijken hoe het brood op de rolband nog in de vormen voorbij komt. De depot zal wel al afgebroken zijn want dat was in '75 al oude rommel, en de kazerne zelf zal er nog staan vermoed ik, aangezien daar geen melding wordt van gemaakt. Het was allemaal zoals ik het mij nog in gedachten kon voorstellen. Bedankt, vriend.

Groetjes,

Walter

*****

Hoer noch Slavin

Ik zal dat boek zeker kopen, want heel dat moslima gedoe, is in tegenspraak met de hier bestaande wetten en gelijkheid M/V. In dit tijdperk, waar vluchthuizen eigenlijk leeg zouden moeten staan, gezien de wetgeving, zitten ze  overvol door vrouwen van de verdraagzame religie.

PS : Ik weet nu al heel zeker dat mijn 'buurvrouwen' dit boek stiekem zullen lenen en lezen.

Gina

NvdR Angeltjes : Gina woont in de Seefhoek

*****

Verkiezingen 2012 bij ons en in Frankrijk

Gisterenavond laat het debat gevolgd op TF1 (parole de candidat) met in de uitzending Marine Le Pen. Wat een grote politieke dame en zo kennen wij hier in ons apenland geen enkele. Meer dan 1 uur antwoorden op een spervuur van geniepige, malcontente , rabiate tegenstanders en dit alles met een glimlach en beslagen antwoorden pareren, je moet het maar doen. Voor elke goedmenende Vlaming zou het een aanrader zijn deze uitzending eens te bekijken en te beluisteren. De moderatrice kwam nauwelijks tussen in tegenstelling met onze kwistenbiebels van reporters in ons apenland. Grote televisie die nog maar eens de verschillen tussen andere democratische landen en het onze beklemtoont nl de vrijheid vaqn elke partij om haar mening te mogen zeggen.

Mvg Maurice

*****

Hema-Unizo

Groot gelijk Heer Ray, Unizo die anders direct op de barrikades springt,  is nu doofstom.Elk bedrijf heeft zijn regels en reglementen, waar men zich naar heeft te schikken, of te vertrekken. Een verboden hoofddoekje kan geen uitzondering op de regel zijn, en tevens zou Unizo zich eens moeten beraden en uitlaten over de absurde en eenzijdige rol van het CGKR, naar bedrijven toe.

Gina

*****

Napoleon de blauwe poenschepper

Geachte redactie,

Daar komt ie weer in het vizier : Napoleon de Gucht de man die zich van de prins geen kwaad weet wanneer er een zoveelste deksel van zijn financieel beerput gelicht wordt.

Na de (ontkende!) voorkennis van zijn Fortis aandelen vlak voor de fatale ineenstorting van de bank en de recente vraagtekens bij de manier waarop het echtpaar zijn luxueus stulpje in Toscanië verwierf (ook ontkend !)is er een volgende aflevering in het verhaal over de poco graaier uit het blauwe huis.

Ditmaal stelt de BBI zich vragen over de verkoop van Kareltjes aandelen in 2OO5 van de verzinkingsgroep VISTA aan een Britse firma. Naar het schijnt zou de immer correcte Karel De Gucht daar een flinke stuiver aan verdiend hebben zonder echter de Belgische fiscus mee te laten genieten van de winst. Er is sprake van 1,3 miljoen euri.

Vandaag gaat de advocaat van Keizer karel op audiëntie bij de BBI om over het geval VISTA te praten of liever gezegd : een deal te sluiten, want zoals geweten kunnen bepaalde lieden hun gesjoemel afkopen en een rechtzaak vermijden (recent nog de zoon van boer De Clerck die 5O miljoen euri neertelde om zijn zonden te wissen).

Het zit de clan De Gucht niet lekker met de BBI in zijn kielzog. Dit is reeds de derde publieke smet op het blazoen .Hoe lang kan taaie Charel dit nog volhouden en kan hij rekenen op de steun van zijn logevrienden om de onschuldige peer te blijven spelen ?

mvg - Senior

*****

Lichtpunt

Even de reacties bekeken over het Hema’s kopvoddenprobleem op HLN.be, De Standaard, GVA en zelfs MO.be. Tot nu toe nemen 99% van de reageerders het op voor de beslissing van Hema.

Wes Hardin

*****

Deleuze

25 jaren geleden deed zich ramp met de Free Herald vlak voor de Vlaamse kust waarbij 193 mensen het leven lieten. Reddy De Mey was als journalist erin geslaagd van bovenop het schip aan verslaggeving te doen, een nunie en moedige prestatie.

En dan zit daar een onverdraagzame Waalse zeikerd, 25 jaar later in de Vlaamse TV studio die zichzelf blijkbaar veel belangrijker vindt dat de nagedachtenis aan de 193 slachtoffers,  Reddy De Mey te "bashen" met tal van onnozelheden, waar zelfs een klein kind stantepede een draai rond zijn oren voor zou krijgen, om zoveel onbeschoftheid.

 Gina

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.48 Europese parlementsleden uit 19 lidstaten van 7 politieke formaties veroordelen 'plaasmoorde' op blanke boeren in Zuid-Afrika

 

Op initiatief van Philip Claeys (Vlaams Belang), Andreas Mölzer (FPÖ) en Fiorello Provera (Lega Nord) werd aan het Europees parlement een verklaring voorgelegd als protest tegen de golf aan 'plaasmoorde' in Zuid-Afrika, waarbij al duizenden blanke boeren vermoord werden.  

De verklaring benadrukt de bekommernis van het Europese parlement, wijst op het systematische karakter van de aanvallen op blanke boeren, en vraagt de regering van Zuid-Afrika om dringende maatregelen om hun veiligheid te verhogen.

De verklaring werd ondertekend door 48 Europese parlementsleden uit 19 lidstaten van 7 verschillende politieke formaties:  socialisten, liberalen, christendemocraten, niet-ingeschrevenen, de eurocritici van EFD en ECR en zelfs een lid van de communistische fractie.  'Het protest tegen de onaanvaardbare Zuidafrikaanse 'plaasmoorde' klinkt zo in het Europese parlement over alle lands- en partijgrenzen heen', stelt Europees parlementslid Philip Claeys tevreden vast.

Het Vlaams Belang dankt in het bijzonder Louis Michel (MR) voor zijn opmerkelijke steun aan dit initiatief. Opvallend is dat de enige politieke formatie waarvan geen enkel lid steun gaf, de fractie van de Groenen is, met daarin Frieda Brepoels van N-VA.  Het Vlaams Belang betreurt dat de Groenen en de N-VA het uitmoorden van blanke Afrikaanstalige boeren in Zuid-Afrika dus volstrekt geen probleem vinden.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.*Hoer noch Slavin* door Anke Van dermeersch

 

 

Senatrice Anke Van dermeersch heeft met dit boek niet een zoveelste poltiek pochwerkje over zichzelf in mekaar geknutseld zoals we dit verschijnsel elk jaar zien opduiken, meestal in de periode voor de Boekenbeurs. "Hoer noch slavin" is een schrijnend, gevoelig, intelligent opgebouwd werk dat bij vele onwetenden de ogen zal openen over de positie van de vrouw in de islam.  Bovendien is het in een zwierige,  vlotte stijl geschreven door iemand die weet waar zij het over heeft. Het is niet de mandataris  Anke Van dermeersch die op politieke gronden de wrede maatschappelijke en onaangepaste nep-religie ontmaskert maar de vrouw, de moeder die haar seksgenoten (en ook ons, de mannen) waarschuwt dat de islam geen sprookje als 1001 Nachten is, maar veeleer een levenslange nachtmerrie voor de vrouwen.

"Allah houdt niet van vrouwen" : dat is een duidelijke boodschap en vooral een waarschuwing voor de tienduizenden Europese vrouwen die zich jaarlijks bekeren tot de godsdienst van de vrede en de totale onderwerping.  In België zijn er jaarlijks ruim duizend bekeringen, vooral van jonge meisjes die vaak uit moeilijke gezinssituaties voortkomen, emotioneel instabiel zijn en passioneel verliefd zijn geworden op de stoere moslim-macho's die trots door het leven gaan.  De Westerse man biedt zelden een stevige schouder voor deze vrouwen, hij is in de weer met zijn rol als nieuwe man met vrouwelijke trekjes.  De jonge moslim daarentegen maakt indruk met zijn sterke famliliale banden, zijn onwankelbaar geloof in de nepreligie en zijn exotische fysiek.  De auteur heeft het over het Prinses Diana-syndroom bij deze jonge vrouwen.  Diana die zich na een ongelukkig huwelijk en verschillende buitenechtelijke relaties finaal in de armen stortte van enkele moslims die om de aangehaalde redenen het hart van deze labiele aantrekkelijke vrouw wisten te raken.  Of een huwelijk met Dodi haar het nodige levensevenwicht zou terugbezorgd hebben, zullen we nooit weten.

De vinnige advocate en welbespraakte politica Van dermeersch kiest uiteraard de kant van haar seksgenoten, maar  niet onvoorwaardelijk zoals de linkse feministes die zich geen houding weten tegenover de discriminerende islam.  "Het is niet de taak van de vrouwenbewegingen de moslima's te verdedigen die de hun aangeboden kansen op emancipatie niet grijpen en op de koop toe de hoofddoek als het symbool van hun onderwerping dragen."   Misschien lijden een aantal van deze feministen wel aan het Prinses Diana-syndroom ?

Van dermeersch schuwt evenmin de seksualiteit, het taboe-onderwerp bij uitstek in de hypocriete moslimkringen. "Designer-vagina's zijn een gemedicaliseerde vorm van genitale verminking". Of deze : "In de praktijk is het tijdelijk huwelijk voor moslims een religieus gelegaliseerde vorm van prostitutie".

In de onderscheiden hoofdstukken gaat het over de onderdrukking van de vrouw, het jonge meisje, kinderen, holebi's en dieren op basis van de koranteksten en de sharia. Het islamitisch  familierecht  omvat uitsluitend de rechten van de man en de plichten van de vrouw.  Het toegestane geweld tegenover vrouwen onderstreept de wreedheid van de islam. Daartoe behoren ook de genitale verminkingen  die net zoals eerwraak of eremoord nieuwe vormen van criminaliteit zijn die onze Westerse beschaving binnensluipen en oogluikend genegeerd worden door de aanhangers van de linkse kerk.  Ook het veelbesproken debat over de hoofddoek komt aan bod en in het laatste hoofdstuk wordt het multiculturalisme kritisch geanalyseerd. De emancipatie waarvoor Westerse vrouwen generaties lang hebben gestreden, dreigt verloren te gaan onder invloed van de stuwende, vrouwonvriendelijke islam. Aan het eind van elk hoofdstuk komt telkens een vrouwelijke bevoorrechte getuige aan het woord.

"Hoer noch slavin " is een boek dat handelt over vrouwen en dat bij veel vrouwen (ook lezeressen van Flair & Flut) de ogen zal openen.  Maar ook mannen moeten weten hoe de islam omspringt met vrouwen, welke vernederingen en onaanvaardbare toestanden er bestaan binnen deze gemeenschap die ons eeuwen terug de tijd inslingert.  De islam is een levensstijl die op geen enkele manier overeenkomt met de beschaving, de leefgewoontes en de tradities van het vrije Westen.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Claeys in EU-Praatbarak over Gezinshereniging

 

Philip Claeys (VB) komt tussen in het Europees parlement te Brussel bij de bespreking van de problematiek van gezinshereniging bij immigratie. Na zijn spreektijd van 1 minuut (iets meer) wordt hij geïnterpelleerd door een Zweedse liberale vertegenwoordigster die bijna onwel wordt van emotie. Philip krijgt 30 seconden reactietijd. De democratie in de EU-Praatbarak op zijn best.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 6 maart 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Liefste lezeressen van damesbladen,

Soms moet je de gebeurtenissen in het enige waarachtig tijdskader plaatsen om je verstand niet te laten roven door fascistische manipulators allerhande.

Enkele weken geleden weigerde de uitgever van de Sanoma-magazines "Flair" en "Libelle" betaalde publiciteit tegen elke financiële logica in. Dat is een feit.
Sinds een week worden we dienvolgens werkelijk overspoeld met abnormaal hoge tsunami van peperdure TV-publiciteit voor juist de zelfde damesbladen op de commerciële televisiekanalen.

Dat is een tweede financieel feit.  Zie ik nu een oorzakelijk verband, of bent U zwaar intellectueel zwaar en agressief gesodemieterd, beste dames?Wie betaalt deze bedrieglijke en valse propaganda? Wees nu a.u.b. voor een keer zwaar verontwaardigd e reageer.

U kan natuurlijk ook berusten in het feit dat uw nageslacht de slaaf van de islam en zijn valse profeet zal zijn! Maar dat wens ik hen niet toe. U toch ook niet?

Mijn punt is: lezeressen van Angeltjes zullen wel weten welke webstek ze moeten raadplegen. Maar weten de andere moeders dat wel? Handel en  reageer tegen deze misbruiken!

lucky9

*****

POLITIE

Een flikkerlicht, dacht ik vroeger, wordt zo genoemd omdat het knippert. Na het huwelijk van twee homocommissarissen en na de olijke gebeurtenis in het Rivierenhof denk ik er anders over. Zo begin ik ook mijn twijfels te krijgen over de juiste betekenis van ‘Bereden Politie’.

Wes Hardin

*****

Legerdienst

Tof dat artikeltje en link van de Duitse kazernes.Waar is de tijd... al 50 jaar geleden...!Ik was in Weiden en in Bensberg (1964) en er toch nog iets geleerd: discipline !Spijtig dat "den troep" er niet meer is ! Maar we weten wel allemaal waarom.

Milleke

*****

Aan alle leraars

Stratenmaker wordt ook als een zeer zwaar beroep beschouwd.

http://www.youtube.com/watch?v=ckVYxBxdpY0

De Stratenmaker


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Hema, een hoofddoek en het Spionnencentrum

 

De hulptroepen staan klaar in Genk

Het gelijkekansencentrum dagvaardt de winkelketen Hema omdat die een werkneemster ontsloeg na klachten van klanten over haar hoofddoek.

Het is totaal ongehoord dat een officiële instantie, opgericht en betaald door de gemeenschap, het Centrum voor gelijke kansen en racismebestrijding, zeg maar het Spionnencentrum, zich bemoeit met het economische reilen en zeilen van onze bedrijven.

Getooid met het gezag van een overheidsinstelling (dat was de Gestapo ook) gaan deze trieste figuren zich, hand in hand met de onvermijdelijke vakbond, bemoeien met de personeelspolitiek en de verkoopspromotie van bedrijven, winkels en zelfstandigen.  Ik vraag mij af wat het standpount van Unizo is in deze aangelegenheid.  Bij het minste of geringste staat de afgevaardigde van deze vereniging klaar met een standpunt om de belangen van de middenstand te verdedigen. Als het echter gaat om het taboe-onderwerp moslims en hun nepreligie, kijkt Unizo de ander kant op.

En voor de rest vindt iedereen het normaal dat de belgische staat bedrijven, die met hun eigen risicokapitaal hun eigen bedrijfspolitiek bepalen,  voor de rechtbank sleurt.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ecolo : ho, wat is het fijn vol haat en nijd te zijn

 

Gisteren in "Reyers laat" (  http://deredactie.be/cm/vrtnieuws ) konden we zonder censuur kennis maken met de diepgewortelde haat die de Franstalige boomhangers kosteren jegens het V.B. 

De eikelverse! voorzitter van deze groene communisten,  Olivier Deleuze met zijn Stalinsnor,  weigerde aan de tafel te blijven zitten omdat hij zag dat Reddy De Mey, ex-VRT journalist en lid van het V.B. ook aanwezig was in de studio.  De Mey was uitgenodigd door de 0000 naar aanleiding van de herdenking van de scheepsramp met de Herald of Free Enterprise, waar hij toen rechtsreeks verslag bij uitbracht.

De besnorde groene boskakker wou niet samen aan tafel zitten met een lid van een "ondemocratische partij". Ecolo vertegenwoordigt  de gedachtengang van heel het francofone rattennest, laat dat duidelijk zijn en de groene democraat wil zich uiteraard niet verbranden in een Vlaamse tv-studio door fatsoenlijk en menselijk om te gaan met een andersdenkende.
Het is zelfs bij de RTBF een ongeschreven wet dat er nooit ofte nimmer een V.B.'er in hun studio's zal deelnemen aan een of ander debat, alleen Vaamse collabo's zijn er welkom.  De eveneens aanwezige joviale liberaal, Vanhengel en Liesbet Homans van de N-vA betreurden de  radicale houding van de Ecolo-voorzitter die Homans bestempelde als ondemocratisch.

Senior

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpse politie gespecialiseerd in zedendelicten

 

In de kantine van het politiecentrum Oudaan ontspannen de agenten zich na een vermoeiende dag speurwerk

In de stad van allah zijn twee agenten, een man en een vrouw, betrapt terwijl ze seks hadden op de toiletten van het hoofdbureau. De twee waren stiekem naar de toiletten geslopen om de resultaten van een lopend onderzoek proefondervindelijk na te spelen. Mevrouw de agente werkt op de dienst Intern Toezicht, die onderzoekt of de ruim 2000 Antwerpse agenten zich tijdens hun dienst correct gedragen. Zij kan nu bevestigen dat dit niet het geval is.

Het is niet de eerste keer dat de Antwerpse politie in het nieuws komt met een erotisch avontuur. Zo werd begin december nog een hoofdcommissaris gesnapt terwijl hij, buiten diensttijd homoeks had in  de bosjes van het Antwerpse Rivierenhof  op een steenworp afstand van het Deurnse politiebureau.  Ook dat bleek een experiment te zijn.

Ja, ja, de Antwerpse politie, het zijn echte pakkemannen.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.China voor beginners : slecht nieuws is voor ons goed nieuws

 

Verre Oosten 2011 092

De Chinese premier Wen Jiabao heeft tijdens de jaarlijkse vergadering van het Nationaal Volkscongres, het Chinese parlement, een economische groei van 7,5 procent aangekondigd. Dat is lager dan afgelopen jaar (9,2 procent) en de jaren daarvoor, toen de groei boven de 10 procent uitkwam. Eerder rekende China voor 2012 nog op een groei van 8 procent. Wanneer het groeicijfer werkelijk op 7,5 procent uit zal komen, is dit het laagste niveau sinds 1990.

,,We streven ernaar om de economische ontwikkeling te bevorderen en de prijzen en de kredietverlening op een passend niveau te houden", zei Wen tegen bijna 3000 afgevaardigden van de Communistische Partij in de Grote Hal van het Volk.

Wen stelde de doelstelling voor de inflatie op 4 procent. De inflatie in China kwam vorig jaar uit op 5,4 procent. Toen was de doelstelling van Peking ook 4 procent. Het Chinese begrotingstekort komt naar verwachting uit op 1,5 procent van het bruto binnenlands product (bbp). In 2011 was dat nog 1,1 procent van het bbp.

Bron : Beursduivel


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de ex- soldaten-miliciens gekazerneerd in Duitsland

 

Ingang van de kazerne van het 5de Genie Bataljon te Westhoven (Keulen) waar SM Ray klasse '58 zijn tijd versprutste op de sectie personeel

Een ruime verzameling foto's van de BSD-Kazernes, en dit in hun vroegere operationele toestand, alsook in hun huidige, soms triestige toestand. Voor zij die ooit in BSD verbleven, de moeite waard om eens in rond te neuzen. Van Aachen tot Xanten : 51 verschillende militaire plaatsen.

Doorklikken naar : http://www.legerdienst.be/BSD.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De BBC promoveert multicul en is er bang voor.

 

Zonder dat we het ons realiseren buigen we het hoofd voor de islam, onderwerpen we ons aan de sharia.  Onder de sharia heeft de islam een speciale status en mag hij niet bekritiseerd worden terwijls moslims vrijelijk alle andere gelovigen mogen verwensen.  

In de westerse wereld verwachten we dat kritiek moet kunnen, dat media eerlijk en open, zonder zelfcensuur, het nieuws rapporteren.  Toch niet, zegde Marc Thompson, grote baas van de Britse zender BBC, hij maakt wel degelijk een onderscheid tussen de verschillende religies.  Het christelijke geloof heeft als oudgediend deel van het culturele landschap “brede schouders”, verklaarde hij.  Daarentegen voelen de in Groot-Brittannië wonende moslims zich geïsoleerd of bloot gesteld aan vooroordelen – men kan hen onmogelijk met satirische programma’s over hun godsdienst nog meer belasten.  Men moet er echt wel ernstig over nadenken of een uitspraak – in naam van de vrijheid van meningsuiting – een jood, een sikh, een hindoe of een moslim zou kunnen bedreigen, kwetsen of isoleren. 

Dat dit slechts het klassieke excuus is als verklaring voor de teergevoelige ziel van de moslims werd pas goed duidelijk toen hij eraan toevoegde dat we niet mogen vergeten dat ze gewelddadig worden als ze zich uitgedaagd voelen.  De televisiemakers moeten rekening houden met geweld in plaats van met een klachtenbrief.  De laatste zou schrijven “Ik wens hiertegen krachtig te protesteren”, terwijl de moslim verontwaardiging iets anders geformuleerd zou worden: “Ik wens hiertegen krachtig te protesteren en ik ben mijn AK47 aan het laden”. 

Tegelijkertijd wil hij de goegemeente gerust stellen dat religie nooit dezelfde status krijgt als racisme. 

De Britten hebben ook een 0000-zender.

Floriaan Terbeke

Bron: DailyMail 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NL : export van ouderen enorm toegenomen

 

Nederland kampt met een aanzienlijk begrotingstekort en moet rigide maatregelen treffen om de financiële teugels strak te houden, conform de bevelen van het EU-Volkscommissariaat. Er is echter ook goed nieuws binnen de Nederlandse export is er één product dat het ontzettend goed doet, de uitvoer van Nederlandse bejaarden. Onze collega's van De Speld beschrijven de situatie.

Dankzij de versoepeling van EU-handelsverdragen heeft de Nederlandse zorgsector in 2011 ruim 39 procent meer bejaarden en andere hulpbehoevenden geëxporteerd.Dat blijkt uit de vandaag door de landelijke zorggroepen gepubliceerde jaarcijfers. Verpleegtehuizen exporteerden vorig jaar in totaal ruim 39.500 ouderen. Het grootste deel daarvan ging naar nieuwe EU-landen als Polen en Griekenland.

‘Export van cliënten heeft een enorme vlucht genomen’, licht zorganalist Bram Doornsteel toe. ‘In de jaren ’80 begonnen we voorzichtig ouderen te exporteren. In die tijd waren de afzetgebieden vooral de Spaanse costa’s, maar er kwamen meestal nog evenveel ouderen terug. Inmiddels exporteren Nederlandse verpleegtehuizen echter ruim zes keer meer dan ze importeren.’

Niet iedereen is even ingenomen met de oplopende exportcijfers. In Italië gingen afgelopen maand nog zo’n 8000 mensen de straat op om te demonstreren tegen de Nederlandse exportouderen, omdat die de markt voor Italiaanse hulpbehoevenden, die dikwijls veel goedkoper zijn, zouden verzieken.

Ook vanuit de politiek worden vraagtekens gezet bij de gunstige jaarcijfers. Eurosceptici noemen de bijdrage van de EU aan het succes van de verpleegtehuizen geflatteerd, en betwijfelen het nut van de gemeenschappelijke munt. Het productschap voor Zorg en Pleeg heeft overigens afstand genomen van alle vormen van euroscepsis. ‘Niet alleen is het vrij verkeer van personen cruciaal voor onze export, ook maakt de euro dat we geen wisselkoersrisico lopen wanneer we onze cliënten in bijvoorbeeld Griekenland in de markt zetten,’ aldus de voorzitter van het productschap Geertje Baarnsmuik.

 


05-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 5 maart 2012 (2)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

VB Verdiept sociaal economisch programma

Hoe goed ze op dreef zijn ,bewijst vandaag Luc Van der kelen in hln ,hij geeft hun een pluim voor hun rechtlijnige insteek .Hij gebruikt dat om zijn gedoodverfde vijand nl NVA te counteren ,maar toch zegt dat veel over de strategie van het VB.

Stingray


*****

Vrhfstdt en de ezel.

Triest om zien, dat ezeltje dat ongevraagd en ongewild een "politieke" boodschap moet uitdragen. Maar dat zijn wij ondertussen gewoon van de profeetzonen ("Geen eerbied voor vrouwen, voor dieren of voor het milieu").

Misselijkmakend en de braaklust opwekkend is dan weer die foto van Vrhfstdt. Liefst niet tonen aan kleine kinderen en zwangere vrouwen, want niemand weet wat de gevolgen daarvan zouden kunnen zijn. Maar dat uitgesproken die kwast gaat onderzoeken of de overwinning van Vladimir kosjer is, dat gaat mijn verstand te boven. Moest Poetin hem (liefst met een nylonkous over de kop) op het eerstvolgend vliegtuig retour Brussel zetten, dan zou ik hem feliciteren. Die liberale Russische partijen konden moeilijk een slechtere "controleur" gekozen hebben.

Regus Patoff

****

Guynokkio

Die vriendelijk jongen met z'n steeds ongekamd piekhaar was eigenlijk de beste persoon dat ons onland kon zenden naar Rusland om kiesfraude te ontdekken.Zo hoort het eigenlijk... een specialist voor een bepaalde job; zegt men niet "de beste boswachter is een bekeerde (vroegere) stroper" ?Wisten Jullie al waarom hij zijn tanden nooit flost ?Hij gebruikt er een grove vijl voor, niet alleen voor zijn boventanden, maar ook voor de onderste rij... scheef, mo scheef, mo scheef. (waarschijnlijk had hij een flink stuk in z'n kraag toen hij dat werkje uitvoerde).

Victor van Vosselaer

*****

En toen sprak het opperhoofd, de Oostendse Brulboei

Enkele dagen geleden konden we vernemen dat LDD in Merelbeke zich best zou kunnen vinden in een samenwerking met het V.B om bij de komende gemeenteraads verkiezingen zo mogelijk een zetel bij te winnen. Mooi zo..eendracht maakt macht.Echter is dit blijkbaar niet naar de zin van het opperhoofd van de partij en zelfs van zijn eerste luitenant L.Vereeck. De ex-judo coach wil van geen samenwerking met het V.B. weten. Dit is dus klaar en duidelijk. De brulkikker van Oostende is blijkbaar nog steeds in de waan dat hij het V.B. kan uitroken zodat hij elke "reddingsboei" kan weigeren. Ge doet maar Jan-Maria. Een ding staat echter als een paal boven water en zal je moeten incaseren. Het V.B. zal nog steeds bestaan als jij met je LDD partijtje door de papierversnipperraar vermalen zijn. Je zou beter moeten weten maar helaas....zelfs van drie muilezels kun je nog geen koerspaard maken.

mvg - Senior

*****

Wat danken wij aan deze Europese Unie ?

Als de landen van de eurozone terugkeren naar hun eigen munt, zoals de PVV van Geert Wilders dat wil in Nederland, dan valt de Europese Unie uit elkaar en wordt geen recht gedaan aan de bereikte vrede, democratie en stabiliteit. "Het is opgeven van precies die Europese gedachte waaraan we zo veel te danken hebben", aldus Europees president Herman Van Rompuy zondag in het tv-programma 'Buitenhof'. GVA 05/03Vraag : U zegt dat we zoveel te danken hebben aan de Europese Unie Mr. Van Rompuy, was er dan bij de oprichting oorlog in Europa, was er geen democratie in de oprichtende landen en over welke stabiliteit hebt u het, de financiële of de politieke?

Stradi

*****

@ Martin V

In de commentaren van (ex-)leraars zal je vergeefs zoeken naar vergelijkingen met andere beroepen. Wij zijn er ons immers terdege van bewust dat álle beroepen belangrijk zijn en waardering verdienen want neem er een weg en de maatschappij draait vierkant. Toch durf ik zonder overdrijving stellen dat zonder een degelijke opleiding en vorming – al dan niet in schoolverband – die maatschappij gedoemd is ten onder te gaan. En wat zien we nu? Het antwoord laat ik je zelf invullen. Een tip: als ik persoonlijk vond dat ik in een “luxe-afdeling” lesgaf, dan moet het toch wel erg zijn dat ik er voor geen geld ter wereld terug zou willen starten, niet?
Dé reden trouwens waarom wij indertijd met TBS konden gaan – met zachte dwang, jawel! – was niet zoals men lijkt te denken om jonge leerkrachten aan te werven, maar omdat er in ons type onderwijs volgens de toenmalige minister teveel centen naar personeel gingen. En omdat de school na een paar jaar zelfs winst uit dit systeem kon slaan. En die evolutie – inkrimping van het personeel – is nog steeds aan de gang. Het gevolg laat zich raden ...
Vlamingen zouden zich overigens beter SAMEN tegen diegenen afzetten die hun “welvaart” naar de knoppen helpen – de hoofdverantwoordelijken hiervoor bedoel ik – dan zich druk te maken om het “eigen volk”. Ook, en vooral, in de politiek ... Ik suggereerde het al: is de enige reden waarom iedereen langer ZOU moeten gaan werken de vergrijzing die eraan komt? De vraag stellen is ze beantwoorden. Dus, in plaats van een zinloos gevecht te voeren over de vraag welk beroep nu zwaar is of niet, waar enkel het establishment wel bij vaart, en mekaar vliegen af te vangen, zou men beter eens gaan peilen naar de oorzaken van een en ander.
En voor diegenen die om persoonlijke redenen iets hebben tegen mensen uit het onderwijs en daarom geobsedeerd geraken door de “voordelen”: in ieder beroep zijn er profiteurs en is er kaf tussen het koren. Gelukkig maar, want anders zou men gewoon niet merken dat er ook koren is en mensen die het goed menen.

Marc van Geel

NvdR Angeltjes : uit de commentaren van ex-leraars onthouden wij vooral dat zij het zwaarste beroep ter wereld hebben en er van uitgaan dat iedereen dat moet weten. Een bittere pil voor de loodsen die dachten dat zij de zwaarst belasten waren.

*****

Goednieuws show van de kleine Tobback 

Toen ik gisteren Bruno Tobback zijn goed nieuws show hoorde verkondigen, leek het alsof hij een gekloonde Verhofstadt was, de fantast die zijn fantasie voor werkelijk hield, en tal van bedrijven heeft doen vluchten.

Gina

*****

Verhofstad in Moskou.

Piet konijn,de blauwe rammelaar uit Gent die nu zijn broek verslijt in het Europarlement en daarvoor nog fiks beloond wordt ook,was als "oplettende" vertegenwoordiger van de democratie bij de jongste verkiezingen in Rusland.

Volgens het blauw konijn waren deze verkiezingen de laatste nagel aan de doodskist van het ondemocratische Russia met opnieuw Poetin als doodgraver. Dat deze uitspraak uit het smoelwerk van deze landverrader komt is kenmerkend voor dit soort huichelaars: de pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet. In dit onland heeft hij zijn stempel gedrukt van leugens en bedrog èn van minachting voor de bevolking. Hij en hij alleen had de waarheid in petto samen met zijn spitsbroeders Napoleon de Gucht en de lover boy uit Tongeren.Tijdens zijn democratisch bewind heeft "da joenk" meer dan voldoende nagels voor de Belgische doodskist gesmeed en hoeft hij zeker de les niet te spellen aan Poetin en co.

Ook hier is men niet vies van te "sjoemelen" als er verkiezingen zijn. Wat zij L.Tobback ooit in deze: Alle middelen zijn goed,ook illegale als het moet.

mvg - Senior

Wat een geruststelling te kunnen vernemen dat het liegbeest uit Gent even polshoogte gaat nemen in Rusland of daar alles democratisch verloopt.  Als de Russen kiezen voor Poetin dan is dat de Russen hun probleem en niet het onze. De Russische bevolking is volwassen genoeg om hun eigen rotzooi op te ruimen.

Intussen weet zo ongeveer elke Vlaming wat het liegbeest uit Gent verstaat onder ‘democratie”, de reinste ordinaire dictatuur met veel show en bombarie verkopen (en daar ook nog veel geld aan verdienen). Als hij daar achter laat wat hij hier achter gelaten heeft dan wens ik de Russen nog veel sterkte toe. Dat ventje begint mateloos op het systeem te werken.

Jean

*****

Voor er ongelukken gebeuren

De criminele debiel Awoe Rimdram, roepnaam Abu Imran, is stilaan irritant aan het worden, zo ongeveer als een vlo in de pels van een hond.Om verdere irritatie te vermijden zou het stadbestuur “het” best kunnen vastketenen in een kerker van het Steen, dat toch leegstaat. Indien er, tegen 2020, een nieuwe bestemming gevonden wordt voor het pand kan de kerker dan geruimd en ontsmet worden.

Wes Hardin

*****

Liever (half)bloot dan dood.

Het clipje van die onnozelaar bekeken op Youtube, (in de hoop van een vlammende reactie te schrijven) doch... ik kreeg het spreekwoordelijk "deksel v/d pot op mijn neus"Youtube had reeds van in 't begin lont geroken en de mogelijkheid om te reageren afgesloten.Het "duimpje" werkte wél, en, met 1493 views waren er 30 up tegen 100 naar beneden. (16:50 u)De tweede tegenslag kwam omdat men (op de achtergrond) ook dat kattenmiauwsel moesten aanhoren om te horen wàt die achterlijke onnozelaar te vertellen had. Grrrr, wanneer steekt men die kwiestenbiebel waar hij thuishoort (?): achter trallies in een Noordafrikaanse cel.

Victor van Vosselaer

*****

Muslime in D.

http://www.bild.de/politik/inland/thilo-sarrazin/wirbel-um-islam-studie-sarrazin-geht-auf-integrations-muffel-los-22983304.bild.html

Otto

*****

Dierenleed

Natuurlijk is dierenleed niet meer "van deze tijd" en uiterst verachtelijk, doch... gedenk maar eens het verhaal uit de bijbel: de Israelieten vingen (ééns per jaar) een zwart schaap, belaadden het met àlle zonden van Israël, en joegen het dan de woestijn in. Anderzijds, kan men het beschouwen als een symbolische daad zoals (jaaaaren geleden), in Knokke-Heist tijdens de kiesstrijd voor de gemeenteraad: Daar liep een man door de straten met een ezel aan de toom.Aan weerszijden hing een doek met de tekst: "Ik stem voor Lippens".

Victor van Vosselaer


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proesten, gieren, brullen is toegelaten : Guynokkio in Rusland

 

Volgens Guy Verhofstadt, liberaal fractieleider in het Europees Parlement, blijft het Kremlin de Russen "het grondwettelijke recht op vrije en eerlijke verkiezingen ontzeggen". Deze verkiezingen waren de "laatste nagel in de doodskist van de Russische democratie", zegt hij in een reactie aan Belga. Verhofstadt is momenteel in Moskou op uitnodiging van de liberale partijen PARNAS en Yabloko.

Volgens Verhofstadt moeten de Europese Unie en de Verenigde Staten zich ernstig bezinnen over hun toekomstige relatie met het Rusland van Poetin. Met een land "dat democratische basisprincipes negeert en een lachertje maakt van de rechtsstaat", is "business as usual" uitgesloten, vindt hij.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triest

 

Wie geen respect heeft voor het mensenleven, heeft dit uiteraard ook niet voor dieren. Wat een beschamende manier om je politieke haat uit te dragen. Het dier weet natuurlijk van niets, maar je ziet zo, welk een ellendig bestaan het leeft. De koran zal dit wel voorschrijven, zeker ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Belang verdiept sociaal-economisch programma : Een beter Vlaanderen voor een lagere prijs

 

Het Vlaams Belang neemt duidelijk afstand van de voorbijgestreefde en door de realiteit ingehaalde links-rechts tegenstellingen in ons samenlevingsmodel.  De partij doet dit uitgerekend op het terrein waar deze tegenstellingen al jaren geen nieuwe antwoorden bieden en zeker nu niet op de sociaal-economische crisis.

Het is een uitdieping van het partijprogramma  geworden zoals we die mogen verwachten van een echte nationalistische partij, voortspruitend uit een diepe bekommernis voor de gemeenschap in al haar geledingen : sociale solidariteit die het voorbijgestreefde negentiende eeuwse paternalisme en pauper-socialisme naar de geschiedenisboeken verbant.

De relatie arbeid-kapitaal, een van de belangrijke pijlers van onze beschaving, is door de verstarring van de structuren en de machtsgreep van de syndicaten naar de politieke heerschappij, verworden tot een bewust in stand gehouden conflict.  De vakbonden vertegenwoordigen vooral de eigen machtszuil, terwijl zij zich handhaven met de ruggensteun van regeringen en politici. En hun miltanten in rode,groene of blauwe hesjes de straat opsturen om de maatschappij  nodeloos te ontwrichten.  Geen overleg, wel conflict.

Het werd tijd dat in ons politieke landschap een partij rechtstond om deze vermolmde werkelijkheid bij naam te noemen en in het delicate evenwicht kapitaal dankzij arbeid en vice-versa het conflictmodel te ruilen voor het gezamenlijk en redelijk overleg. De innige verbondheid tussen deze twee entiteiten is niet langer het ruwe conflict maar het redelijke overleg. Vlaams Belang als politieke maatschappij-schetser wenst niet de spreekbuis te zijn van het patronaat maar evenmin van de onredelijke oproerkraaiers van de traditionele vakbonden.

Deze partij verzet zich tegen een lineaire beperking van de werkloosheidsteun in de tijd. Het pensioenstelsel moet hervormd worden op basis van een reële loopbaan van 40 jaar. De partij pleit voor het behoud van de loonindexering via een systeem van procenten op het nettoloon, of bedragen in plaats van procenten. Daarnaast is er nood aan een Vlaamse verankering van strategische sectoren. Om enkele programmapunten te noemen. 
 
Partijvoorzitter Bruno Valkeniers benadrukte dat de 'Ordentelijke Opdeling' van België en een Vlaamse republiek in Europa alleen al om sociaaleconomische redenen een bittere noodzaak is. Tevens wordt nogmaals de Eurokritische houding onderstreept. Geen enkele partij in Vlaanderen (en in belgië) durft het aan, de ondemocratische structuren en de macht van Europa in vraag te stellen. 
 
Het Vlaams Belang is een partij waar de werkende Vlamingen en de risicodragende zelfstandigen en ondernemers zich thuis voelen, waardoor een andere samenleving ontstaat dan bij de oudbakken politieke partijen "die vastgeroest zitten in hun voorbijgestreefd socialisme of blindweg doorhollen in neo-liberale richting, meestal met een kritiekloze aanbidding van de Europese Unie".
 
De politieke tegenstanders, die zichzelf graag tooien met het etiket van democraten en die daarom het cordon sanitaire hebben uitgevonden, benoemen het VB graag als een extreem-rechtse partij.  Die term is beladen met geurtjes en kleurtjes die de onwetende burger doen huiveren.  Gelukkig zijn er velen die dit spelletje doorzien en rotsvast blijven geloven in de correcte en keurige maatschappijvisie die het VB uittekent : solidariteit binnen de Vlaamse Republiek voor alle burgers met respect voor ieders individuele eigenheid en onze gemeenschappelijke Vlaamse identiteit. Een herstel van de democratie en een radicale beëindiging van de versmachtende immigratietoestanden.
 
Na enkele moeizame jaren en interne twisten, heeft Vlaams Belang, duidelijk een tweede adem gevonden.  Wij kunnen hier enkel gelukkig om zijn.
 
Ray
 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!