Angeltjes
28-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De reisjes van de keuning

 

Het Nieuwsblad titelt : Leger betaalt reisjes van koning Albert. En wie betaalt het Leger ?  Juist, ja. 

Koning Albert heeft vorig jaar dertig reizen gemaakt met een legervliegtuig. De factuur van € 229.565 werd betaald door het leger.  Dat wil zeggen zowat 7500 per trip met dit enorme vliegtuig.  Wie gelooft deze Quatsch ? Defensie levert ook de bemanning voor het koninklijk jacht Alpa. Deze grap zou zogenaamd 11.475 euri kosten.  En als we dat niet geloven, worden er andere leugencijfers voorgeschoteld. 

Dames en Heren, wij worden genaaid. En geen klein beetje. 

 http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=G3H3O2448


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 803)

 

In een klein bedrijf weet iedereen wie de baas is en neemt deze laatste alle beslissingen die prompt worden uitgevoerd. Bij grotere bedrijven weet men ook wie de baas is maar hier zal deze rekening moeten houden met de vertegenwoordigers van de aandeelhouders wanneer er belangrijke beslissingen moeten genomen worden. Het eventuele nadeel is  soms dat hierdoor bij de uitvoering van de voorgestelde beslissing vertraging kan ontstaan maar anderzijds is er het voordeel dat meerdere personen nadenken over eventuele nadelige gevolgen en kunnen tussenkomen om de beslissing aan te passen of zelfs gewoon af te voeren.

Vroeger werkte een overheid zoals een grote onderneming met dezelfde voor- of nadelen op gebied van beslissingsbevoegdheid. Maar de laatste jaren is er op overheidsgebied zeer veel veranderd. Om steeds maar méér vrienden; relaties en partijgenoten aan een stukje van de grote taart te willen helpen, hebben onze beroepspolitiekers de beslissingsmacht in steeds meer stukjes geknipt. Bijna ieder initiatief van de burger heeft een reeks goedkeuringen nodig die soms tot in het absurde gaan.

Een prachtig voorbeeld is een belangrijk bouwproject in Machelen dat de naam UPLACE draagt. Wij willen ons niet uitspreken over de voor- of nadelen van dit project maar weten alleen dat dit initiatief reeds jaren wacht om de nodige vergunningen te bekomen. Dit is een nefaste situatie voor de initiatiefnemers die bij steeds stijgende opstartkosten nooit meer weten of hun initiatief nog wel zal kunnen worden gerealiseerd. Maar toen uiteindelijk de vertegenwoordigers van de regering, waaronder Minister Muyters en Vlaams President Peeters, een reeks documenten ondertekenden en verplichtingen aangingen bleek het jarenlange hangende probleem uiteindelijk opgelost te zijn. Maar dan blijkt plots dat weer een nieuwe instantie roet in het eten komt gooien en voor vroegere genomen beslissingen of gegeven adviezen het geweer van schouder heeft veranderd. Hierdoor wordt overduidelijk dat er in ons land geen enkele vorm van rechtszekerheid meer bestaat. De initiatiefnemers van UPLACE weten niet meer op welk been te staan en overwegen reeds mogelijke juridische stappen tegenover de Vlaamse overheid die blijkbaar niet over voldoende bevoegdheden beschikte toen ze een reeks beslissingen heeft genomen. De kostprijs van deze nu ontstane chaos zou voor de belastingbetaler enorm kunnen oplopen. Het feit te moeten vaststellen dat in ons land zelfs een Minister President en een Minister door enkele ambtenaren kunnen teruggefloten worden maakt alleen duidelijk dat we inderdaad in een apenland leven.

Bovendien, en zonder in deze zaak enige stelling te nemen, kunnen we alleen vaststellen dat het voornaamste argument om deze toelating te verlenen volgens de betrokken beroepspolitiekers de zogenaamde schepping van duizenden arbeidsplaatsen was. Dit is het beste bewijs dat onze politiekers niet meer weten waarover ze spreken. Ze mogen van ondergetekende aannemen dat heel dat project geen enkele arbeidsplaats oplevert tenzij tijdelijk voor wat de bouwwerken betreft. Na de start zullen er op andere plaatsen juist evenveel arbeidsplaatsen verdwijnen als het aantal dat bij het UPLACE project zogezegd werden geschapen. De enige juiste vaststelling zal zijn dat er een paar duizend arbeidsplaatsen zullen VERPLAATST worden: noch min noch meer.

Dit neemt niet weg dat we de aandeelhouders van UPLACE alle sterkte toewensen en hen de raad geven om te overwegen hun toekomstige investeringen buiten ons apenland trachten te realiseren. In de huidige omstandigheden heeft geen enkele zakenman of geen enkel bedrijf nog enige rechtszekerheid.

Men zegge het voort ...

Freddy Van Gaever


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toulouse : moslims herdenken het Beest

 

Enkele dagen nadat de poltie het Beest van Toulouse heeft neergeschoten, stappen jonge moslims in een wijk van Toulouse op ter nagedachtenis aan de moordenaar van 7 onschuldige mensen.  Hoe mooi kan de islam zijn.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Senatrice Fati hield gangster in het land B

 

Fatiha Saïdi       
 
Wil de echte senatrice Fati opstaan ?
 
De protesterende Marokkaan wiens uitwijzing na een tussenkomst van PS-senator Fatiha Saïdi werd teruggeschroefd zat niet zomaar op een vliegtuig van Air Maroc op weg naar het Prachtland Marokko. Mohammed C. vertoefde al 16 jaar illegaal in België. Hij werd sinds 1996 liefst 42 keer opgepakt voor zware diefstallen, heling, drugsfeiten, wapenbezit en brandstichting. Voldoende argumenten voor de Waalse socialistische politica om de man hier te houden. Dergelijke figuren zijn meer dan welkom bij de socialisten.
 
Freddy Roosemont van de Dienst Vreemdelingenzaken nuanceerde het verhaal maandagavond echter in Terzake op Canvas. Ook zonder de pleidooien van Fati zou de gangster niet vertrokken zijn, beweerde de man.  Onder kameraden helpen we mekaar, nietwaar en Terzake is er als de kippen bij om beknelde socialisten ter hulp te snellen. De cirkel is weer eens rond en de bevolking kan opgelucht adem halen.
 
Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna middernacht

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tjeven Vanackere en de federale kieskring

 

Wij zijn  niet verbaasd over de verregaande uitspraken van vice-premier Vanackere nopens de splitsing van de nationale partijen en de creatie van een federale kieskring. Vanackere ontpopte zich de voorbije jaren immers steeds duidelijker als een reactionaire unitarist, die heimwee heeft naar het oude België. Net zoals een hele reeks andere Nederlandstalige politici uit Brussel is de man in de greep gekomen van een merkwaardig Stockholmsyndroom, waardoor hij de beste woordvoerder is geworden van de meest absurde Franstalige eisen.

Toch willen we snel duidelijkheid van CD&V over de uitspraken van Vanackere inzake de federale kieskring. De invoering daarvan zou immers betekenen dat BHV zou worden uitgesmeerd over het hele land, zodat de tronies van Maingain en Di Rupo niet alleen in Halle-Vilvoorde, maar voortaan ook in Hasselt en Knokke tegen de muren zouden hangen. Wij zijn benieuwd ofCD&V-voorzitter Beke zich kordaat van de uitspraken van Vanackere distantieert.

Wat de splitsing betreft van de nationale partijen raden we Vanackere aan een goed boek te lezen over de naoorlogse geschiedenis van dit land. Hij zal daarin onder meer kennis maken met het schrijnende en tergend trage ontbindingsproces van de unitaire CVP. Een belangrijke hoofdrolspeler die de vice-premier ongetwijfeld zal ontmoeten is een zekere Leo Vanackere, die 14 jaar lang nationaal secretaris was van de Vlaamse vleugel van de CVP.

Bron : Bruno Valkeniers


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Dexiarapport : de schaamte voorbij

 

Nadat op maandag 19 en dinsdag 20 maart jl. onder enorme tijdsdruk van de meerderheidspartijen het verslag van de commissiewerkzaamheden werd afgehaspeld, werd op vrijdag 23 maart de bespreking van de aanbevelingen aangevat.

Wie dacht dat het om een gefundeerde en doorwrochte bespreking van de voorstellen van de verschillende fracties en experten zou gaan kwam van een kale reis thuis. Vele zinvolle aanbevelingen van de experten werden door de meerderheidspartijen, onder aanvoering van een kadaverdiscipline van de PS, uit de aanbevelingen geschrapt. Andere aanbevelingen van de oppositiepartijen (hoe zinvol deze ook waren) werden niet op hun inhoud beoordeeld maar vakkundig weggestemd. Het ging de meerderheidspartijen blijkbaar allesbehalve om het inhoudelijke aspect.

Het resultaat is dan ook bedroevend. Over de rol van de aandeelhouders mag er geen aanbeveling komen. De aanbevelingen over de hervorming van de controle op de financiële sector werden dermate afgezwakt of uitgehold dat we terecht van een operatie doofpot kunnen spreken. Wat overblijft is grotendeels gebakken lucht.

Het Vlaams Belang is niet verbaasd dat het hele werk van de afgelopen maanden op een dergelijke manier eindigt. Het was van bij aanvang duidelijk dat de meerderheidspartijen onder leiding van de PS niet op zoek wilden gaan naar de werkelijke redenen en verantwoordelijken van het hele Dexia debacle. Getuige de continue weigering tijdens de zittingen om tot op het bot te gaan en de onderste steen van de waarheid naar boven te halen. De PS en haar waterdragers (CD&V en Open VLD) hebben ernstig parlementair werk van in den beginne vakkundig afgeblokt en dragen dan ook een niet te onderschatten verantwoordelijkheid.

Het is duidelijk dat het Belgisch establishment geen lessen wenst te trekken uit de grootste bankroof van de afgelopen decennia waar de belastingbetaler nog jaren mee opgezadeld zit.

Alle politieke vriendjes in de Raad van bestuur en het management van de Dexia groep, de Gemeentelijke Holding en ARCO kunnen op beide oren slapen: België en de meerderheidspartijen gaan over tot de orde van de  dag.

Bron : VB


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bikini-verplichting afgeschaft

 

 

De FIVB, de Internationale Federatie van Volleyball heeft een einde gemaakt aan de bikiniplicht in het zand.  Een teleurstelling voor de mannelijke fans.  Maar er is nog hoop want een groot aantal van de vrouwelijke beoefenaars van deze balsport zullen ook in de toekomst geen afstand willen doen van hun tweedelig badpak.  De Duitse Sara Goller stelde haar fans gerust: “Voor ons is het gewoon werkkledij – wij voelen ons er goed in.” 

Tot nu toe mochten de broekjes niet breder dan 7 cm zijn.  In de toekomst mag er heel wat meer stof in zitten: zelfs tot 3 cm boven de knie.  Het bovenstuk mag naar keuze met of zonder mouwen gedragen worden.  De FIVB wil met de nieuwe kledingcodex met alle landen rekening houden, waar “de atletes omwille van de strenge kledingsvoorschriften in verband met religieuze of ethische redenen niet mochten deelnemen”. 

Ze zullen het graag horen, daar aan de andere kant van het Kanaal.  De Britse regering had immers bijna dubbel zoveel toegangstickets gekocht voor deze optisch aantrekkelijk sport bij de Olympische Spelen dan voor de lichte atletiek. Het lokte zelfs een parlementaire vraag uit van de Labour volksvertegenwoordiger en voormalige minister van sport, Gerry Sutcliff: “Kunt u het grote interesse voor beachvolleybal bij de ministers en staatsambtenaren verklaren?”  Er werden immers 410 Olympiatickets voor beachvolley gekocht en slechts 246 voor lichte atletiek.  Hier ziet u waarom: http://youtu.be/y8uqqk2dlXQ

Zelfs een sporttak, die op de glorieuze stranden van Zuid-Californië en Hawaï ontstaan is in de twintiger jaren, kan niet ontsnappen aan de multiculturele waanzin.  Wat volgt ? 

Floriaan Terbeke

Bron: 20 Min. onLine


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps, we hebben ons misrekend, er zijn enkele vreemdelingen meer in het land

 

Het aantal inwoners in Vlaanderen van Marokkaanse en Turkse afkomst ligt 5 en 5,7 keer hoger dan we op basis van nationaliteit zouden denken. Dat schrijven de kranten van Corelio op basis van berekeningen van de studiedienst van de Vlaamse regering.

Het aantal personen van vreemde afkomst in Vlaanderen wordt behoorlijk onderschat, zo blijkt. Zeven procent heeft een vreemde nationaliteit, maar heel wat meer mensen zijn oorspronkelijk van vreemde afkomst. Sommige migranten verwerven na een tijdje immers de Belgische nationaliteit. Hun kinderen worden zelfs als Belg geboren.

Voor kinderen die nog bij hun ouders wonen, werd gekeken naar de oudste nationaliteit van vader of moeder. Daaruit blijkt dat begin 2011 niet 7, maar 15 procent van vreemde afkomst was. Bij de jongsten, kinderen tussen 0 en 5 jaar, gaat het zelfs om 25 procent.

De meeste mensen van buitenlandse afkomst komen uit Europese landen, Marokko en Turkije. De top drie landen zijn Nederland, Marokko en Turkije. Italië volgt op grote afstand op de vierde plaats. Mensen van Nederlandse herkomst wonen vooral in de grensstreek met Nederland, personen van Zuid-Europese en Turkse herkomst vooral in Limburg.

Wie van Marokkaanse herkomst is, heeft zich vooral tussen Antwerpen en Brussel gevestigd. De onderzoekers Edith Lodewijckx en Jo Noppe besluiten dat het aantal personen van vreemde afkomst 2,2 keer hoger ligt dan het aantal personen met een vreemde nationaliteit. Bij jongeren tot 17 jaar gaat het om een onderschattingsfactor van 3,4.

 


27-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 27 maart 2012 (2)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

In de wereld van leugen, list en bedrog

Uiteindelijk zal dit escaleren in een zeer gewelddadige actie tegen alle allochtonen. Er zullen bijgevolg veel onschuldige allochtone slachtoffers vallen - wat wel een verschil is met veel onschuldige autochtone slachtoffers die nu dagelijks vallen.  Zoals gewoonlijk in dergelijke situaties zal de massa hiermee de gevolgen (de allochtonen) en niet de oorzaken (de poco-politiekers) aanpakken. De reden dat Breivik zo zwaar zal gestraft worden ligt niet zozeer in het aantal slachtoffers dat hij maakte maar wel in het feit dat hij de oorzaak van de immigratie trachtte aan te pakken. Want hoewel de poco-politiekers zich niet bekommeren om de veiligheid van de burgers – ongelimiteerde instroom van criminelen, strenge wapenwetten voor hun burgers, lichte straffen voor vreemde misdadigers enz…, vinden zij zichzelf onschendbaar. Indien zij of hun volgelingen geviseerd worden, zullen zij de zwaarst mogelijke represailles nemen en als hun maatregelen niet wettelijk zijn zullen zij de wetten wel veranderen, zoals nu in Noorwegen gebeurt.

Wes Hardin

*****

Professor Gobbelijn

... moet de berekeningen van de menselijke Straalvogel best eens grondigoverdoen alvorens er zelf mee te gaan experimenteren, anders zullen ertraantjes van komen. De berekening van de extra potentiële energie nodigom 10m te stijgen op begane grond klopt als een bus. Maar ik wist uitervaring al dat een mens best in 40 seconden een heuvel van 10m kanoplopen zonder hulpmiddelen. Nu graag nog even dehttp://en.wikipedia.org/wiki/Lift_coefficient erbij betrekken, omdat eenvleugel zonder luchtstroom eronder toch niet zoveel houvast biedt alseen stevig in de heuvelachtige grond geplante schoen. En dieluchtstroom, nodig om eenvoudigweg niet te vallen, laat staan testijgen, moet dan ook nog door de menskracht opgewekt worden. Veelrekengenot, professor. Eppure cade ...

Hendrik DV

*****

Bracke, de mol

Heb ik hem niet horen zeggen ' MIJN partij' ?  Welke partij, de sossen of de N-vA ? Hoelang zit dat manneke daar eigenlijk al ? Een onderkruiper van het doorzichtigste allooi!. Hij zit letterlijk te daveren uit hebzucht naar een postje: loon naar werken, zou men denken, maar wat heeft hij - buiten hatelijkheden spuien aan het adres van het VB - al gepresteerd ?

Christina

*****

Halal eten,  dodelijk

Per toeval stootte ik op tot wat halal eten leiden kan.Jaarlijks honderden kinderen dood in Frankrijk maar hier in de media hoort men daar natuurlijk niets over. Ieder jaar overlijden in Frankrijk honderden kinderen aan bacteriële infecties, die veroorzaakt worden door besmet vlees. De wet, die de vervuiling van vlees tot nu toe door simpele hygiënische maatregelen had verhinderd, hoeft niet te worden toegepast als het vlees religieus wordt geslacht. Dit hoeft echter niet op de vleesverpakking te worden geschreven. Daarom wisten veel ouders zelfs niet eens dat ze halalvlees hadden bereid. Door de weigering halalvlees te kenmerken en door de uitzonderingsregelingen voor rituele slachtingen, ondanks de strenge Europese slachthygiëne standaard, is de Franse regering medeverantwoordelijk voor de sterfgevallen, die op zich gemakkelijk voorkomen zouden hebben kunnen worden als de verantwoordelijken naar de wetenschappers in plaats van naar de islamisten zouden hebben geluisterd. Hieronder de op 11-03-2012 op de televisiezender France 5 uitgezonden documentaire “La vérité si je mangé” (“Wat ik in werkelijkheid eet”): Gedeeltes uit de documentaire: “Overeenkomstig de wettelijke voorschriften van de EU dient de slachting plaats te vinden na de verdoving van het dier. Daarbij moet het hoofd van het dier naar beneden gericht te zijn, waarbij de slokdarm correct afgebonden moet worden om te verhinderen, dat de darminhoud op het vlees terechtkomt. Er bestaat echter één uitzondering op deze EU-voorschriften voor rituele slachtingen. Een rapport van deskundigen, waarin de gezondheidsrisico´s in verband met rituele slachtingen werden genoemd, had onlangs al veel aandacht gekregen. Er wordt benadrukt, dat “het feit, dat men bij deze slachtmethode in feite niet in staat is de slokdarm van het dier af te binden zeer schadelijk voor de gezondheid van het slachtproduct is, omdat dit tot een enorme verkleuring aan de onderzijde van de kop leidt, die wordt veroorzaakt door de sterke stroom van materiaal uit de maag door de gapende wond van de doorgesneden slokdarm.”  In de documentaire geeft de toxicoloog Jean-Louis Thillier het volgende commentaar: Deze toename van de besmetting van gehakt door Escherichia coli (bacteriën, die dodelijk kunnen zijn) houdt volgens mij verband met de toenemende consumptie van halal- respectievelijk koosjer vlees […], omdat dit zoveel bacteriën bevat, die voor de mens dodelijk kunnen zijn. Dit heeft gevolgen voor kinderen, of in de vorm van blijvende schade en van levensbedreigende infecties, of in de vorm van niertransplantaties – in ieder geval is dit onacceptabel. We hadden hier bij ons in Frankrijk 26 doden door BSE respectievelijk door een variant van de Creutszeldt-Jakob-ziekte. En ieder jaar sterven er meer dan 100 kinderen aan de gevolgen van vergiftigingen door gehakt. In de documentaire wordt de vraag gesteld hoe het mogelijk is, dat ondanks de vaststelling van zulke risico´s bij halalvlees dit tot nog verkocht wordt, zonder dat dit aangegeven wordt of dat het in gehakt wordt verwerkt. De reden ligt voor de hand: De Franse politiek, met voorop de regeringspartij UMP, heeft zich volledig aan de islamisten onderworpen. Hun leiding eiste zelfs, dat men afgevaardigden, die zich hadden ingezet voor de aanduiding van halalvlees, zou moeten afzetten. De Europese Federatie van dierenartsen zei echter heel duidelijk: “Het slachten van dieren zonder voortijdige verdoving is onder geen enkele omstandigheid acceptabel”.   Bron: http://www.unzensuriert.at/content/0...-Halal-Fleisch Vertaald uit het Duits door:

Ludo DW

*****

Verhinderen van uitwijzing asielzoeker ...

@ Jean : Die Fati zal doodgezwegen worden, strikske is alleszins niet van plan om het achterste van z'n tong te laten zien.  En dit kán allemaal zomaar. Benieuwd wat de Vlamingen, of vlamingen met een kleine v zullen te wauwelen hebben.  Is dit eigenlijk wel een premier ?  Ik keer me binnenste buiten als ik die man nog maar hoor, allee: die man, het kan ook een madam zijn.  Wat doet die voor zinnigs ? Nederlands leren ? Eer hij zover is, blazen de kiezers ( hopelijk!) z'n kaars uit.

Christina

*****

Eerst  bidden @ Victor van Vosselaer

Ik weet niet naar welke kloosterorde of welk ziekenhuis u verwijst, maar ik kan me niet van de indruk ontdoen dat er bij u een andere reden meespeelt.  Die laat ik voor wat ze is: het zijn mijn zaken niet.  Maar ik kan toch wel over andere ervaringen berichten.
Mijn tante nonneke, die inmiddels overleden is, koos voor het klooster.  Zij was geen wanhopige oude vrijster, zij was geen muurbloempje.  Integendeel: zij was de meest rebelse dochter van mijn grootouders, zij zag er aantrekkelijk uit en hield van dansen en met de jonge mannen flirten.  Zij was noch naïef, noch verblind.  Het werd haar niet opgedrongen.  Integendeel: mijn grootouders hebben alles eraan gedaan om het haar uit haar hoofd te praten.  Kortom: een bewuste keuze.  Wel deze zuster werd in de wasserij van het klooster en het daarbij horend ouderlingentehuis te werk gesteld: in die tijd geen sinecure.  12 uren per dag was koken, mangelen, strijken.  En ’s nachts sliep zij in de kamer van één der hulpbehoevende ouderlingen om hen bij te staan.  Ontelbare uren slaaptekort.  Mijn tante verdiende haar hemel met werken, niet met bidden.  Geen tijd voor kapelbezoek.   
In het Sint Annaziekenhuis van de legendarische Dr. De Paep in Beveren waren er zusters-verpleegsters.  Goede verpleegsters, de beste verpleegsters.  Zij werkten immers niet om het brood voor hun maag te verdienen, maar wel om het brood voor hun ziel.  In die tijd droegen ze nog de traditionele kleding met lange rokken en kappen.  Dr. De Paep kon dit niet hebben: die lange rokken jaagden het stof de hoogte in, naar zijn patiënten.  Kortom: rokken af.  Naar de kapel om te bidden en een patiënt laten wachten?  Vergeet het.  Dat bestond gewoon niet want men ging ervan uit dat zieken verplegen een stuk nuttiger was dan voor hun gezondheid te bidden.
In het algemeen heb ik nergens kunnen ervaren – en ik kan u verzekeren dat ik heel wat ziekenhuizen van binnenuit bekeken heb – dat de zusters de patiënten in de steek lieten om naar de kapel te gaan.   En dat mobiele patiënten bedlegerige lotgenoten even helpen, is daar iets mis mee?  Helpen doet men ten slotte vrijwillig, nietwaar?  Al is het maar op een plaatsje op te schuiven op weg naar het rijstpapbuffet. 
Dit als postuum eerbetoon aan de zusters, die echt wel meer dankbaarheid verdiend hebben dan uw eenzijdige commentaar, die niet bepaald van objectiviteit getuigt.  De vergelijking met de Allahvolgeling is beneden alle fatsoen.

Met vriendelijke groet - Lieve van Vorselaer

*****

Eerst bidden

Beste victor van Vosselaer, ik ben het niet met u eens dat 50 jaar geleden de zieken ook moesten wachten als de nonnetjes naar de kapel gingen. Ik was toen vrijwilligster in een Liers ziekenhuis en er waren steeds voldoende verpeelgsters aanwezig om de dienst te verzekeren. Ik heb enorm veel respect voor de inzet van al die gasthuiszusters en als ik mocht kiezen tussen de verpleging van vroeger en nu, kies ik dadelijk voor 50 jaar geleden, toen wist men nog wat echte inzet betekent. 

Josette


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bestel gratis de Pallieteriaanse zelfklever *Ceci n'est pas une melkkoe*

 

 

Nieuwe Pallieteriaanse zelfklever
Onze nieuwe ludieke zelfklever is beschikbaar. Formaat 15 x 10 cm. Om aan al onze Waalse broeders duidelijk te maken dat er een einde moet komen aan hun strooptochten in Vlaanderen.
U kan deze zelfklever gratis bekomen door een aanvraag te sturen naar:  secretariaat@pallieterke.info , met opgave van naam en adres. Enkel te bestellen via internet, niet telefonisch.

Zolang de voorraad strekt.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In het land van leugen, list en bedrog

 

Onze maatschappij is al jaren het slachtoffer van een opgedrongen tweedeling die de bevolking tegen mekaar opzet.  In vorige tijdperken waren er ook geprononceerde tegenstellingen : arm tegen rijk, katholiek tegen protestant, socialisten tegen liberalen, arbeid anti kapitaal, een strijd die trouwens nog niet gans voorbij is en vele andere.  Al die polarisaties werden met de tijd opgelost in ons beschaafde Westen en hebben geleid tot overeenkomsten die algemeen bekeken pluspunten opleverden, parels aan de kroon van onze ongeëvenaarde Westerse cultuur : sociale welvaart, geestelijke tolerantie en een respectvolle maatschappij met grote wetenschapppelijke, technische en artistieke verwezenlijkingen.

Dit klinkt niet nieuw, het is een credo dat ik al meermaals bij Angeltjes heb laten weerklinken. Het is misschien een eenvoudige visie, maar je kan er mee aan de slag, met deze  goedkope verpakking voor het extreme luxeproduct dat onze Westerse beschaving is.  Beschaving die thans weer zwaar onder druk staat. Ik ben geen cultuurfilosoof, daarvoor moet u bij Johan Sanctorum zijn, die deze dingen gefileerder kan uitleggen en situeren.  Ik doe het op mijn manier : een beetje wroeten met het hakmes, dat trouwens een gedoogd gereedschap is in de nieuwe samenleving die ons opgedrongen wordt. Wie gaat er tegenwoordig niet de deur uit met een vlijmscherp mes op zak ? 

Intussen gaat het dag na dag bergaf met de waarden die zorgvuldig opgebouwd waren door vorige generaties :

- de sociale rechtvaardigheid is een instrument geworden in handen van politici en syndicalisten dat de goede leerlingen uit de klas straft en de slechten beloont.  Herverdeling van rijkdom, zegt u ?  Dan bent u een blind kalf.  Er wordt nog niet te veel eerlijk herverdeeld, er wordt vooral handel gedreven in sociale voordelen : de gepolitiseerde wereld kent profijten toe op eigen houtje aan zij die er geen rechten op kunnen laten gelden, en de centen worden ontvreemd aan de productieve massa, die daardoor zelf in de verdrukking komt.  Ook als de kassa leeg is (en met een staatsschuld van 366 miljoen euri, is er geen twijfel aan die lege schatkist) wordt er verder geknoeid en gesold alsof er niets aan de hand is. Op iets meer dan 60 jaar tijd werd ons streven om via een solidaire sociale zekerheid een beter leven te scheppen, naar de vaantjes geholpen door sukkels en onkundige flapdrollen uit de wereld van de politiek. De tekorten in de RSZ en de plundering van de sociale OCMW-kassen zeggen voldoende over de manier waarop goedbedoelde systemen de dieperik in gaan. 

- de geestelijke tolerantie is een sado-masochistisch spel geworden.  De verdraagzaamheid wordt in dit land gesymboliseerd door zowat alle politieke partijen die zich laten vertegenwoordigen  door een opgeblazen kortzichtig personage, Jozef Dewitte. Een man die  alle elementen van het totalitaire denken beheerst. De waardevolle elementen uit onze beschaving worden voorgesteld als verdacht, a-sociaal, contraproductief, extreem egoïstisch en bekrompen, en Jozef,  de Koning van de Vogelenmarkt,  biedt ons in ruil een gemuilkorfde pers en een woestijnreligie die de mens herleidt tot een primitieve wrede haatbol. De pretenties van deze gemandateerde usurpator gaan zo ver, dat zelfs het bedrijfsleven gehinderd wordt in zijn economische en industriële doelstellingen. En sullige ministers, wij noemen geen namen, zitten ijverig te knikken in het bijzijn van deze totalitaire figuur, dat zij mee op kruistocht gaan om de bedrijven de duimschroeven aan te zetten. Het algemeen belang wordt geofferd op de pijnbank van de misdaden die bijvoorbeeld een Leopold II op zijn onbestaand geweten had. Onze voorouders waren  met zijn allen koloniale wreedaards en slavenhandelaars en daarom moeten wij de plaats ruimen voor hedendaagse bebaarde fanaten in jurken, die nooit verloochend worden door hun beter geëmancipeerde lotgenoten. De meerderheid van de witte massa slikt deze waanzin.

Gisteren kregen wij op de redactie, waar tegenwoordig tientallen lezersbrieven per dag toekomen, een ware hartenkreet onder ogen van onze oude, trouwe lezer, Capricorn. Het is zijn reactie die de aanleiding heeft gevormd tot deze overwegingen over het land van leugen, list en bedrog. Het land van de tweedeling, van de ontkenning van de realiteit, maar ook van de ontmaskering. Gelukkig maar, we leven niet met 11 miljoen lijdzame idioten binnen de onbegrensde ruimte van het land B.

Het land B (bijna schreef ik, "ons land", maar dat is het niet en daar ben ik trots op) wordt overrompeld door vreemde mensen. Ik noem het al jaren de invasie, deze toestroom.  En velen zijn het hier volmondig mee eens. Luid instemmend, sommigen stilletjes knikkend en anderen ontkennend.  Want daar gaat deze tweedeling van onze bevolking over : zij die vaststellen, kritiek uitoefenen, de grenzen dicht willen, zij die de belachelijke toegevingen aan de islam streng afkeuren en deze sekte willen ontdoen van haar religieuze dekmantel tegenover een overwicht aan onbegrijpelijke regimepolitici en dito persmuskieten. De invasie mag echter geen naam hebben volgens de poco-simpelen, de invloed van de moslimkwezels mag niet besproken worden en de misdaden begaan uit naam van allah of van een of andere achterlijke traditie, moeten zo vlug mogelijk uit onze geheugens gewist worden, het zijn minieme feitjes die niet veralgemeend mogen worden. Pas toch op, mensen, negeer de werkelijkheid, aanbid de science-fiction verhalen van Verhofstadt, Van Rompuy en de Waalse supernicht.

n recent en duidelijk voorbeeld zijn de ijselijke gebeurtenissen in mekaar gezet door het Beest van Toulouse. Het was te voorspellen dat het regime en zijn slippendragers,  het scenario van Anderlecht met de eenzame brandstichtende salafist zou hernemen.  Het Beest handelde als een enkeling, het Beest heeft geen banden met terroristische en islamistische moordenaarsbendes, het Beest is weliswaar een moslim maar dat is een toevallige omstandigheid.  Zo wordt de onmenselijke moord op 7 geviseerde slachtoffers de geschiedenis ingeschreven door Sarkozy en consoorten, een individuele daad,  om vooral de grote groep moslims in Frankrijk en de rest van Europa niet te culpabiliseren.  Deze zwijgende meerderheid allah-aanbidders laat zich deze behandeling best aanleunen en op deze manier is zij ook niet verplicht spijt uit te drukken voor de wandaden van haar geloofsgenoot. 

Wie er op wijst, dat het Beest van Toulouse zeker niet solo optrad maar minimaal kon rekenen op de daadwerkelijke steun van een broer wordt als spelbreker het zwijgen opgelegd.  Het wordt evenmin op prijs gesteld te vermelden dat de kerel in Zavidovici in Bosnië is geweest gedurende de voorbije maanden bij  de groep "Uitnodiging in het Paradijs". Dit werd bevestigd door ene Dževad Galijašević, een lid van een expertenteam werkzaam in Zuid-Oost Europa dat jaagt op terroristen. 

Het politiek-correcte sprookje van de gestoorde enkeling moet overeind blijven, de moslimgemeenschap moet gespaard worden.

Hoe lang kan men de bevolking een rad voor ogen blijven draaien ?  Hoeveel doofpotten worden er inmiddels verstopt ?  Niet uitsluitend over de multicriminele mislukking, maar over de totale mislukking van de traditionele regimepolitici die met de EU op kop, de democratie in Europa versmachten ?  En die weldra ook de vrije meningsuiting via internet aan banden zullen leggen. De gestroomlijnde kranten, weekbladen, tv-zenders en radio-omroepen hebben reeds lang de kant van de eenzijdige voorlichting gekozen. De volgende stap is het vrije internet. 

Zo lang wij gezond en wel zijn, laten wij onze stem opklinken, laten wij onze lezers aan het woord, bevechten wij de charlatans van de valse berichtgeving en klagen wij de misdaden aan begaan uit naam van de misselijke sekte die de islam is. En wie het met ons niet eens is, kan de boom in. Ons gelijk wordt dagelijks bewezen door de ongefilterde waarheden die we op het internet kunnen volgen. 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Moren zijn op komst, neen, ze zij zijn er al

 

Heel het jaar door kan men in Spanje de feesten van de “Moros y Cristianos” meemaken als herdenking van de Reconquista.  De datum hangt af van de bevrijding van het bepaalde dorp of stad op het Iberisch Schiereiland op de Moren en de strijd tegen de islam.  Men kan zich afvragen hoe lang er nog gefeest kan worden, want de Moren zijn weer in opmars: están llegando los moros.

Negen islamieten moeten zich in Madrid voor de rechtbank verantwoorden voor het plannen van terroristische acties met het doel Spanje te “bevrijden” voor de islam.  De beschuldigden zijn salafisten, strijders van de jihad, die behoren tot de islamitische cel Ansar al-Mahdi, het Leger van de Messias, die zich tot doel hadden gesteld de Spaanse enclaves in Noord-Afrika – Ceuta en Melilla – te bevrijden van de Spanjaarden en met de herovering van Spanje te beginnen. 
Het salafisme is een tak van de radicale islam met het doel - door middel van geweld - het kalifaat opnieuw op te richten in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Spanje, het land dat de salafisten als een islamitische staat beschouwen die moet heroverd worden.
De Spaanse openbare aanklagers stellen dat de jihadistische cel vanuit de Darkawia moskee in de El Principe Alfonso-wijk van Ceuta geleid wordt.  Aan het hoofd van de groep staat de Marokkaanse imam Mohammed Abdessalam, die volgens justitie “de meest extreme versie van de islam predikt”.  Zij worden beschuldigd van het beramen van een reeks bomaanslagen in Ceuta op kerken, de haven en andere stedelijke infrastructuur in een poging om de bomaanslagen op de treinen in Madrid op 11 maart 2004 te copiëren.  Deze terreurdaden, waarbij 191 mensen gedood en 1800 gewond raakten, worden als een der ergste aanslagen in de moderne Europese geschiedenis beschouwd.

Het proces vindt plaats in de Audiencia Nacional, het Spaanse Hoger Gerechtshof, in Madrid; de openbare aanklager eist een gevangenisstraf van 8 jaar voor elk van de verdachten.  Het kwam er naar aanleiding van een uitgelekt geheim rapport van de CNI, de Spaanse Nationale Geheime Dienst, van januari, waarin gewaarschuwd werd voor de salafistische moslims, die de grootste bedreiging voor de veiligheid in Spanje vormen.  Het rapport maakt nadrukkelijk melding van “alarmerende symptomen” van de aanwezigheid in Spanje van leden en cellen van een islamitische groepering, Takfir wal-Hijra, die de “meest radicale en gewelddadige versie van het salafistisch jihadisme” ondersteunt.

De Takfir wal-Hijra-doctrine pleit voor een “jihad zonder regels” door het aanvaarden van niet-islamitische praktijken zoals het drinken van alcohol en handel in verdovende middelen als dekmantel voor extremistische activiteiten.  De groep heeft als doel heel de planeet te onderwerpen onder een “globaal kalifaat onder de islamitische sharia-wetgeving”, aldus de CNI.  Leden van de groep hebben inmiddels vaste voet aan wal in Barcelona, Madrid, Malaga, Valencia en andere Spaanse steden.  In het CNI rapport staat dat de politie Takfir-activiteiten ontdekt hebben in vier moskeeën in Barcelona en in twee moskeeën in Valencia.  De moskeeën zijn onder de leiding van “radicale imams afkomstig uit Algerije en Marokko” en zijn groeibodems voor “de bekering en werving van nieuwe leden onder het mom van godsdienstlessen”. 

Het rapport herhaalt eerdere waarschuwingen door Amerikaanse en Spaanse diplomaten die stellen dat de autonome regio Catalonië in het noordoosten van Spanje “een belangrijk mediterraan centrum voor radicale islamieten” geworden is, aldus diplomatieke berichten die door Wikileaks verkregen en gepubliceerd werden door de krant El Pais in december 2010.  De drie berichten, afkomstig van de Amerikaanse ambassade in Madrid, bevestigen dat Catalonië een “uitvalsbasis van eerste rang geworden” is voor moslim terroristen en, dankzij de onbeheerde immigratie heeft de regio nu “een grote moslim bevolking vatbaar voor jihad werving”.

De documenten bieden ook inzicht in de omvang van de banden tussen moslim terroristen en de georganiseerde misdaad in Barcelona, dat “een kruispunt van zorgwekkende activiteiten” genoemd wordt.  Het probleem is dermate ernstig dat de V.S. voorgesteld hebben een geheime dienstcoördinatiepunt op te richten in het Amerikaans consulaat in Barcelona, dit om de groeiende dreiging tegen te gaan.  Een verslag van vijf bladzijden dd. 2 oktober 2007 beschrijft de samenhang tussen de massale immigratie gedurende de laatste tien jaren en de opkomst van de radicale islam in Spanje.  Dit geheim document, dat blijkbaar van de hand van de toenmalige ambassadeur Eduardo Aguirre is, vermeldt: “De sterke immigratiegolf – zowel legaal als illegaal – vanuit Noord-Afrika (Marokko, Tunesië en Algerije) en Zuid-Oost Azië (Pakistan en Bangladesh) maakten van Catalonië een magneet voor terroristische propagandisten.  De Spaanse nationale politie schat dat er wellicht meer dan 60.000 Pakistani wonen in en rond Barcelona: de grote meerderheid zijn mannen, ongetrouwd of niet begeleid en zonder legale papieren.  En er zijn er zelfs nog meer uit Noord-Afrika.  Zij leven aan de rand van de maatschappij, spreken de taal niet, zijn vaak werkloos en zij hebben maar weinig mogelijkheden om hun godsdienst waardig te belijden.  Elk individu betekent vruchtbare bodem voor een terroristische aanwerving, in groep is de bedreiging meer dan duidelijk”. 

Het document beschrijft ook de niet vast omlijnde bedreiging door de smeltkroes van terrorisme, criminaliteit en drugshandel in Catalonië en stelt onomwonden dat de regio uitgegroeid is tot een internationale trekpleister voor drugs- en mensenhandel, witwassen van geld, illegale smokkel, prostitutie, georganiseerde misdaad en namaakgoederen. “Spaanse autoriteiten vertellen ons dat ze bang zijn voor de bedreiging die deze verspreide allochtone gemeenschappen uitmaken als voedingsbodem voor radicalisme, maar ze hebben heel weinig mogelijkheden om in deze groepen binnen te dringen”.

De trieste ironie van Spanje’s problemen met het oprukkend salafistisch jihadisme is dat het voor een stuk aan zichzelf te wijten is.  Catalonië, bijvoorbeeld, heeft een zeer actieve separatistische beweging die de onafhankelijkheid van Catalonië nastreeft, met een eigen cultuur en taal.  In een poging om het Catalaans te promoten hebben onafhankelijksheidspartijen tientallen jaren de immigratie uit niet-Spaans sprekende landen aangemoedigd, vooral dan uit Arabisch sprekende moslimlanden, in een eerder kortzichtige verwachting dat deze immigranten Catalaans zouden leren in plaats van Spaans.  Het resulaat van deze rampzalige immigratiepolitiek is dat Catalonië het “nieuwe Mekka van de meest radicale islam” geworden is, aldus de Catalaanse partij Plataforma per Catalunya, die intussen een andere mening toegedaan is over de immigratiestrategie om de Catalaanse onafhankelijkheid te bereiken.  In elk geval doen de salafistische predikanten nu een oproep aan de moslimkiezers de Catalaanse separatistische partijen te steunen opdat de islam zich vast in Catalonië zou kunnen verankeren. 

Abdelwahab Houzi, lid van de Wahhabi’s, is zo’n salafistische jihadpredikant in Lérida, waar 29.000 moslims nu 20% van de bevolking uitmaken. Hij zegt onomwonden:”Moslims moeten voor de separatistische partijen kiezen want zij hebben onze stemmen nodig.  Wat zij niet weten is dat, als zij ons toelaten te stemmen, wij allemaal voor moslimpartijen zullen stemmen want wij geloven niet in rechts of links.  Op deze manier gaan wij de gemeentebesturen veroveren en macht opbouwen in de autonome regio Catalonie, waarna we de islam zullen invoeren.”

In een Engels gesproken filmpje met Franse ondertiteling van 5 minuten krijgt u een beeld van de islamisering van het Spanje :

Bron: Soeren Kern, Sr. Fellow Europese Politiek bij de Strategische Studiesgroep, Madrid – Stonegate Institute, CBN News

 Floriaan Terbeke


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 27 maart 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen


Wat is er aan de hand met dit land ?

Beste redactie, beste Ray,

Ik probeer al dagen aan een stuk, in mijn properste Nederlands nog wel, om op de sites van onze vlaamse (bewust met kleine v geschreven, mensen) kranten een reactie neer te pennen met betrekking tot de smeerlapperij in Toulouse, de carnavalsgekken van S4B, het gezellige optreden van antisemiet Dieudonné in Herstal, de domme uitspraken van hogedrukspuiter Sarkozy, en nog zoveel meer, maar het lukt me niet.

Men wil mijn kreten, mijn woorden blijkbaar niet (meer) horen. Wat is er g*dverdomme aan de hand met dit land? Wat is met het vrije woord? Wat met mijn waarden en normen? Vanwaar die censuur? Waarom moet ik zwijgen terwijl mijn land, mijn provincie, mijn stad, mijn straat en uiteindelijk mijn huis, geschonden worden omdat ik zo vrijgevig, goedgelovig, tolerant, achteloos en onwaakzaam ben geweest ?

Capricorn

*****

Aan jou om te beslissen.

Beste Heer Ray,

Ook ik heb er over nagedacht. U begrijpt dat een inwoner, een VLAMING bovendien, van de multicriminele vuilnisbelt, ook wel bekend als "Brussel", zich soms laat meeslepen ende overweldigen door zijn xenofoob racistisch nationalistische volkschaard. Daarom ga ik er, voor de goede zaak steeds tot toegevingen bereid, wat vanaf doen: misschien niet ALLEMAAL. Nee, SLECHTS een goeie 80-85%. En daarmee zal ik er zo ongeveer wel plat op zitten.

 

 @ Victor van Vosselaer

Allerbeste Victor, Om vervolgd te kunnen worden moet je, geheel in overeenstemming met een zekere logica, aanzetten tot haat en/of geweld; stellen dat als puntje bij paaltje komt een verpletterende meerderheid van de moslims achter de extremisten zal aanlopen en tegen de heer hoofdredacteur en mij zal rellen, iets wat ik trouwens met eigen ogen in eigen land heb mogen vaststellen, en anderzijds ook kan onderbouwd kan worden met de resultaten van enquêtes afgenomen in de moslimwereld (voor alle duidelijkheid niet de Belgische moslimwereld, maar bv de Egyptische), én ook samenvalt met de resultaten van de recente verkiezingen in Tunesië, Marokko, Egypte na de "Arabische Lente', (en misschien vergeet ik er nog wat), valt daar voor zover ik kan oordelen, NIET onder. Maar enfin soit. U bekijkt het maar.

Fred

*****

Eerst bidden.

Geachte Redactie,

Tegenwoordig noemt men zulke praktijken "achterlijk", doch zo achterlijk en onnatuurlijk is dat toch ook niet, want nog geen 50 jaar geleden, moesten de zieken ook wachten als de nonnekes "naar de kapel" waren.

Verre van het menslievend werk van de hospitaalnonnen te willen bekritizeren, doch het was hun kloosterorde die voorschreef om op bepaalde momenten bijeen te komen in de kapel voor het gezamenlijk gebed. Toen waren er nog maar weinig (leken)-verpleegsters in Christelijke ziekenhuizen zodat bv.: "de pan, of de urinaal" dan meestal werd aangereikt door een ambulante patiënt gedurende die non-vrije tijd. De ziekenhuizen zijn in de loop der tijden schatrijk geworden door met nonnetjes te werken, immers, die naïeve, gehersenspoelde meisjes werkten GRATIS om alzo hun plaatsje aan de tafel te verdienen in het restaurant waar men steeds rijstepap met gouden lepels mocht eten.

Vermits in Europa nonnetjes tot een uitstervend ras behoren, heeft men heden moeten overschakelen op civiele verpleegsters/verplegers, maar ook door schaarste in de "witte sector" is men reeds tevreden met hetgeen men nog kan krijgen, met de gekende gevolgen. (helaas voor degenen die dàt moeten meemaken)

Victor van Vosselaer

*****

Senatrice Fati

Ten tijde van de Rijkswacht zou dit op een heel eenvoudige manier worden opgelost. Oppakken en ter beschikking stellen van de Procureur des Konings met een klacht aan haar been wegens het "verhinderen van het uitoefenen van een gerechtelijke opdracht".

De huidige politie stel ik nu gelijk met mietjes die in paniek geraken als ze het woord senator horen. En Jean geef ik aansluitend gelijk.

Wil T.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staatsveiligheid4Belgium

 

 

'Maar natuurlijk ook Sharia1Belgium, Sharia2Belgium en Sharia3Belgium.'

(Alain Winants van de Staatsveiligheid wil Sharia4Belgium opdoeken)
 
Marc


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk ! De grenzen gaan stilaan dicht.

 


Na 31 maart komt in Europa geen makreel meer binnen

 

 

Bron : Het Laatste Nieuws

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win for life in Afghanistan

 

In het prachtland Afghanistan, waar het al jaren bommen regent en kogels bliksemt heeft de "win for life" ook zijn intrede gedaan.

De stoppen van een Amerikaanse militair sloegen door na jarenlange hopeloze en nutteloze opdrachten die de geallieerden uitvoerden om dat prachtland overeind te houden, en  de dolgedraaide militair ging zich even gedragen als een echte zoon van de Taliban. Moegetergd en zot van de stress na de altijd weerkerende Afghaanse taktiek van de verschroeide aarde, liet hij zijn wapen blaffen en bijten tussen "ongewapende" burgers (welke burger is daar ongewapend?).  Met het gevolg dat er een vijftiental uitverkorenen stondelijk naar het paradijs van de profeet vertrokken.

Grote consternatie bij de baardmannen na deze raid. De koranlezers, gekend om hun menselijkheid, vriendelijkheid, behulpzaamheid en berschermers van de godsdienstvrijheid waren in alle staten van opwinding. Zelfs president Karzai, ook een toonbeeld van peis en vree, liet zijn tranen de vrije loop : de brave man was diep geschokt en bedroefd over zoveel leed dat er door die Yankee over zijn land uitgestort werd. 

Na de verbranding van oud papier dat ergens in een hoekje lag en dat uit een koran bleek te komen, kregen de prachtmensen dit voorval op hun bord geschoven. De constante moordpartijen en barbaarse wreedheden van de Taliban zijn peanuts in vergelijking met de daad van de Amerikaan. Het is zelfs zo erg dat president Hoessein Pepsodent himself voor de tweede maal in korte tijd als een geschopte hond door het stof kroop en al jankend zijn spijt en medeleven betuigde voor de beproefde en bedroefde nabestaanden.

Niets kon deze uitschuiver van de Amerikaan ongedaan maken. Of toch, misschien ? Jawel hoor ... De famillies van de beproefdeParadijsreizigers hebben het geluk aan hun zijde. Zij ontvangen de 'win for life". Voor elke Afghaan die het loodje legde bij de actie van de Amerikaanse soldaat wordt 38.OOO dollar smartgeld uitgekeerd aan de nabestaande(n). Hiermede is klaar en duidelijk bewezen dat er in dat prachtland poen te pakken is als er iemand van de famillie op het juiste moment op de juiste plek aanwezig is. Met zoveel dollars in handen hoeven de winnaars zich geen zorgen meer te maken ...t enzij er jaloerse prachtburen op de loer liggen om hen op mensvriendelijke wijze te kelen en hen van de verkregen dollars te beroven. Maar dàt zouden we nooit te weten komen, want dat is politiek incorrect.

Senior


26-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 26 maart 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen


Aan jou om te beslissen.

@ Beste Angeltjesvriend Fred,

Hoogstwaarschijnlijk was U nog véél te jong om, tijdens WO ll de Duitse waarschuwingsborden te lezen: "Feind hört mit".Op het Internet, in het algemeen... en op blogs, in het bijzonder... geldt de boodschap dat men NIMMER uit het oog moet verliezen: "Feind lest mit", en juist dàt had onze geachte Heer Hoofdredacteur goed in gedachten bewaard.Hopelijk bent U niet "dur de comprenur" beste Fred, (?) tenzij U een volgeling van Yoessoef de Bleke een plezierke wil doen natuurlijk.

Victor van Vosselaer

*****

Cath Luyten

Beste kijkertjes, 

Na een fietstochtje door de Seefhoek met dit kleedje, kreeg ik zowaar een gratis en deugddoende sharia-massage van de lieve buurtbewoners. 

BDDG (France)

*****

De islamitische Jan Modaal

Dat een islamitische Jan Modaal -alias Mohammed Merah- in Toulouse zijn moordzucht op een Joodse rabijn en de onschuldige kinderen van deze pastoor botvierde is inmiddels onmiskenbaar.Dat sommige politiek correcte krankzinnigen nu zelfs het lef hebben om te ontkennen dat deze moorden in je reinste executie-stijl op het territorium van een Joodse school een antisemitisch karakter had, is een belediging voor elke mens die een minimum aan waardigheid bezit. Het probleem is echter niet zozeer het antisemitisme. Dat is slechts een symptoom van het kwade.Het echte probleem is de islam zelf, waar het antisemitisme is ingekapseld als een dooier in een ei.Ook het aspect “vermoorden van afvalligen” is met de dood van Merah onder leiding van Sarkozy onder het tapijt geveegd. Naar de duisternis van de vergetelheid omdat het de Franse president goed uitkwam. Laat ons niet vergeten dat de drie door Mohammed Merah vermoorde parachutisten naar alle waarschijnlijkheid ex-moslims en dus afvalligen waren. Hun namen wijzen op Noord-Afrikaanse wortels: Abel Chennouf, 25, Mohamed Legouade, 23, Imad Ibn Ziaten, 30 jaar.De islam rekent met interne oppositie af op dezelfde vastberaden manier als de nazi’s dat deden.Wie herinnert zich nog de nacht van de lange messen op 30 juni 1934 tijdens dewelke de nazi’s reeds afrekenden met de hele SA van Röhm ? Niet alleen het politiek correct gedrag van linkse islamofiele struisvogels is een gevaar. Ook het politiek correcte gemanipuleer van Sarkozy neigt sterk naar het fascistisch criminele.Op zijn minst heeft de Franse president een reusachtige kans gemist om klare wijn te schenken.In plaats daarvan waren we in een tijd van robots, slaapgas, traangas, nachtkijkers een een massa middelen waarvan een gewone sterveling niet eens het bestaan kent, getuige van een executie om electorale minstens opportunistische redenen. De Guillotine mocht niet in werking gesteld worden voor de onverbeterlijke gelovige Mohammed Merah. Fred schreef: “als puntje bij paaltje komt, dan lopen die moslims (die geen kwaad berokkenen en die een rustig en goed leven wensen) allemaal achter de extremisten aan. Ik twijfel niet aan de juistheid van deze visie, die volgens mij correct is. Overigens ook al zou er hieromtrent twijfel bestaan dan nog kan een belaagde bevolking zich niet veroorloven hiermee rekening te houden.Ik twijfel er geen seconde aan dat alle ex-moslims niemand kwaad berokkenen en een rustig en goed leven wensen. Bovendien verdienen deze ex-moslims ons aller respect omwille van een uitzonderlijke moed. Deze moed is zo uitzonderlijk omdat de meeste moslims die de islam hebben herkend als een fascistische ideologie zich gegijzeld weten in een mondiaal georganiseerd fascistisch systeem. De meeste durven zich niet te uiten als ex-moslim en zullen in voorkomend geval inderdaad achter de extremisten blijven aanlopen. Zij kennen meestal de gewelddadigheid en de moordzucht van de islam. Dit in tegenstelling met de moslims die de hele koran van buiten leerden in een taal die zij niet kunnen lezen, niet kunnen schrijven en ook niet begrijpen. Deze laatste moslims zijn in Europa de meerderheid en er bestaat een haast onuitputtelijk reservoir waaruit onderontwikkelden gestaag door de EUSSR afgeschafte buitengrenzen onder druk naar binnen spuiten. Het Arabisch taalimperialisme is veel ouder dan het Franstalig taalimperialisme in België en overigens ook veel doortastender. Stel U voor dat onze jeugd van zes tot zestien jaar het Nieuwe testament zou hebben moeten van buiten leren in het Kantonees, Mandarijn of Koreaans.En dat in dàt heilig boek zou staan: “Doodt de joden, doodt de afvalligen, onderwerp ongelovige christenhonden en doe hen belasting betalen, folter hen tot dat ze dat met plezier zullen doen, doodt elke homofiel, sla uw vrouwen tot ze alles doen wat jullie willen!” Kan U zich dat voorstellen? Lees de koran, maar dan wel in een taal die U begrijpt!

Lucky9

*****

Vliegende Hollander

En toch is het mogelijk. De oplossing is gewoon wetenschappelijk te benaderen , volg even : Laat ons zeggen dat de persoon 70 kg = 700 Newton weegt en zijn vleugels 0 kg = 100 Newton , dan hebben we een totaal gewicht van 800 Newton . Dit gewicht moet 10 m omhoog worden “gevlogen” , hiervoor is dan 800 x 10 = 8000 Newton meter nodig .Een goed getraind manspersoon is in staat continue 200 Watt vermogen te ontwikkelen .Indien hij dat dus 40 sec volhoud heeft hij een arbeid verricht van 40 x 200 = 8000 Watt sec = 8000 Newton meter .Met andere woorden : hij voldoet dus aan de gestelde voorwaarde .Besluit : het moet perfect mogelijk zijn om met een koppel vleugels aangedreven door loutere spierkracht enkele toertjes door de lucht te maken.

Professor Gobelijn

*****

Senatrice Fati

Blijkbaar is het die politiemannen niet bekend dat dergelijk Marokkaans vrouwmens, ook al zit ze in een van die waardeloze praatbarakken, niets te vertellen heeft en dat wij ons daar vooral NOOIT iets moeten van aantrekken. Waarom hebben ze dat Marokkaans vrouwmens niet ineens mee afgeleverd in Marokko want wij zijn dat gedoe liever kwijt dan rijk.  Benieuwd hoe het waalse vlindertje er zich uit gaat lullen ?

Jean

*****

Toulouse 

Het keerpunt is bereikt: Toulouse or not Toulouse

Leo

*****

Kom maar binnen !

Geachte redactie,

Naar aanleiding van het incident met de PS-troela in een vliegtuig van Air Maroc en de openbaring van gegevens door Monica De Coninck i.v.m. met de werklust van de binnenwaaiende redders ter opvanging van onze sociale zekerheid,  is het goed om weten dat illegale tafelschuimers die medische klachten hebben zoals chronische rugpijn, schele hoofdpijn, te korte armen,  x-benen, te lange vingers, stress-aanvallen van waanzin, scheelzien, voortijdige zaadlozing, neiging om te copuleren met schapen of bokken en nog vele andere gelijkgestelde aandoeningen, niet kunnen uitgewezen worden zolang ze niet hersteld zijn van hun ziekte(s) èn ze zelfs kunnen "genationaliseerd" worden op grond van medische redenen.

Dus, als die uitgeprocedeerde Marokman het nu slim speelt en hij klaagt van teelbalkrampen of erectieproblemen, maakt hij véél kans om het de rest van zijn leven hier te mogen uitzingen. Velen voor hem hebben het al met succes bewezen.

Senior

NvdR Angeltjes : Beste Senior, met uw prachtige openingszin komt u vermoedelijk in het Guinnessboek voor records met de langste en zinnigste zin ter wereld. Alvast gefeliciteerd.

*****

"Sharia4Belgium moet verboden worden" 

Een bloedbad zoals in Toulouse kan morgen ook in Antwerpen of Brussel gebeuren, zeggen speurders gespecialiseerd in terrorismebestrijding. En moest het ooit gebeuren, dan komt er nog altijd geen opstand van, en blijven ze nog verder belastingsgeld aan hun gat smeren. Weg met dat crapuul, mensen wordt wkcker, en verdedigt uw vaderland of ten minste wat er nog van over gebleven is.

Otto (D)

*****

Vlaamse Televisie Nacht(merries)

De Nacht(merrie) van de Vlaamse televisiesterren heeft mij niet wakker gehouden want ik kijk nooit naar dergelijke zelfverheerlijkheden.Maar dat ik tegenwoordig te pas en te onpas geconfronteerd wordt met de beeltenis van een onbenul als Astrid Byan bezorgt mij soms wel zure oprispingen. Zij schijnt hier in televisieland Vlaanderen aangespoeld te zijn uit Hollywood waar zij een soort van carriere zou uitgebouwd hebben maar waarvan niemand echt het fijne weet te vertellen. Zij tracht een "Nederlands "met Amerikans accent te spreken maar in feite lijkt het meer op een dialect dat nergens in Vlaanderen te vinden is. Als ik haar hoor praten zap ik vlug weg en ik kan dan ook geen commentaar geven over wat zij zegt maar ik vermoed echt dat zij en haar John geen hoge intellectuele punten kunnen scoren. Maar in Hollywood moeten zij haar toch wel echt niet missen denk ik,als zij daar ook al iets betekende maar daar twijfel ik sterk aan.

Hubert Buysse


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Nacht van de Vlaamse Televisiesterren : mijn poes vond het geweldig

 

Wat hebben we genoten zaterdag van de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren.  Een heerlijk gebeuren met het kruim van de vedettes die soms opduiken in onze nachtmerries,  zowel die van de 0000 (VRT) als die van een trapje lager, de 000 (VTM). Met als pousse-café ministerin Ingriet Lieten die kwam zeggen, hoe graag ze iedereen zag.  Het leek wel echt.

Op de afbeelding Cath Luyten die een fijn staaltje humor afleverde in een fel gesmaakr fragment uit een of ander VRT-orgasmeprogramma.  "En Cath, heb jij een hond ?" "Neen, ik heb wel een poes".  Iedereen rollend over de grond. Cath heeft niet alleen een poes maar ook een mooie rug met striemen, zoals we kunnen zien op de foto, genomen op de imitatie catwalk. En daar mag u zelf iets grappigs bij verzinnen.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PS-senatrice verhindert uitwijzing van illegaal

 

 

Senatrice Fati Saïdi van de Franstalige socialisten (PS) heeft zich aan boord van een toestel van Royal Air Maroc gemengd in een ruzie tussen twee agenten en een uitgeprocedeerde illegaal die het niet eens was met zijn gedwongen uitwijzing naar Marokko. Saïdi las de politie de levieten en bereikte met haar ingrijpen dat de uitwijzing van de illegaal werd afgeblazen.

Di Rupo moet dinsdag in de Kamercommissie Binnenlandse Zaken tekst en uitleg geven over de handelwijze van zijn partijgenote. De luchthavenpolitie heeft ontstemd gereageerd op het optreden van de senator.

Volgens onze altijd correcte mening heeft Fati groot gelijk : Franstalige politici zijn er in de eerste plaats om te zorgen dat de uitvoering van wetten die hen niet zinnen, verhinderd wordt. Hoe meer allochtonen en bipatrides deel zullen uitmaken van onze parlementen,  (en regeringen) hoe vlugger we de status van woestijnland zullen bereiken en daar gaat het toch om, beste dhimmis.

Ray




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!