Angeltjes
30-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Uitspraak van de dag
Klik op de afbeelding om de link te volgen

'Het is een echte uitdaging voor ons land. We moeten kandidaten aantrekken die opgeleid zijn en een diploma hebben, zoals ze in Canada of Australië doen, en die een ander profiel hebben dan de mensen die vandaag naar België komen. Momenteel trekken we vooral mensen aan die in een ander land afgewezen werden', aldus De Coninck. 'We moeten een duidelijke economische migratiepolitiek hebben, wat niet wil zeggen dat die asociaal zou zijn.'

Ministerin Monica de Coninck in De Standaard over het falend immigratiebeleid en de vrolijke toekomst. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESM : financiële dictator

 

 De

ESM is de nieuwe financiele europese dictator (FED). Wanneer en zo vaak als men wenst, kan de ESM miljarden euro's eisen van de regeringen in de eurozone, welke dan binnen 7 dagen moeten betalen.

De ESM kan elk EU land binnen 7 dagen ruïneren!  Het ziet er naar uit dat premier Rutte en Elio di Rupo dit jaar namens u en mij een blanco cheque hebben getekend voor het Europees Stabiliteit Mechanisme (ESM) verdrag.  Er is door de Europese Raad (staatshoofden en regeringsleiders) besloten tot instelling van het Europees Stabiliteits Mechanisme (ESM) die uiterlijk begin 2013 in werking treed.

Eind juni bereikten de ministers van financiën overeenstemming over de ontwerpverdragstekst die de instelling van het ESM regelt. In Duitsland is grote ophef ontstaan n.a.v. de bovenstaande video die laat zien wat de ESM verdragstekst gaat betekenen. Wij raden iedereen aan de video te bekijken. 

Volgens artikel 8 van het ontwerpverdrag zal het startkapitaal van het ESM 700 miljard euro bedragen maar de 'Gouvernementsraad' kan volgens artikel 10 zelfstandig besluiten om dit kapitaal onbeperkt te verhogen. Nederland noch België hebben geen veto en kunnen niet verhinderen dat het kapitaal van het ESM wordt verhoogd tot bijvoorbeeld 2000 of 3000 miljard, bedragen die de laatste tijd circuleren in verband met de problemen in Spanje en Italië.

(Met dank aan Lydia S. voor de tip)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turtelbaum, Turteltaube ?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Is het te wijten aan de naam waarin het Duitse woord "Turtel" voorkomt van Turteltaube, of tortelduif in het Nederlands, waardoor de ministerin van justitie blijkbaar overreageert? Tortelduifjes is de geliefkoosde naam voor geliefden die, zoals de diertjes, samen kirren en kussen. Het voorspel om verder te gaan en samen een nestje te bouwen enz.

Heeft een man het ooit "gewaagd" haar een complimentje te geven of een zinspeling daarover gemaakt? Of is het eerder te wijten aan een zekere graad van frustatie om nooit een complimentje te hebben gekregen?

De andere vrouw die hier mee ten strijde trekt, draagt misschien ook de invloed van bepaalde frustraties uit het verleden mee, wie weet ?

Ik probeer om te begrijpen want het is niet duidelijk.
Als vrouw heb ik het altijd als een erkenning van mijn verschijning ervaren om complimentjes te krijgen en waren die soms seksueel geladen dan is het echt niet moeilijk om die op een elegante manier te ontladen.

Deze voorgestelde maatregelen zijn er ver over. Erger, het is pure Kafka. Het is de deur wagenwijd open zetten voor alle gefrusteerde vrouwen om iemand uit een ver verleden proberen te veroordelen. Dit vraagt om misbruik. Wie zal wat kunnen bewijzen ? Wie zal geloofd worden ? Hoe zal men veroordelen, op basis van wat ? Op veronderstellingen ?

Er is een Engels spreekwoord dat zegt: "Hell hath no furie than a woman scorned" wat ik vrij vertaal als: "Geen grotere helleveeg dan een misprezen vrouw".

Foxy


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Citytrip Brussels

 

Het straatbeeld wordt vaak bepaald door voortkuierende monoculturele sexe-gesegregeerde groepjes. Dat is een groot verschil met Amsterdam waar veel meer etnisch gemengde koppels lopen. De hinderlijke achtergrondmuziek in winkels en de luide muziek uit openstaande vensters en autoraampjes is steeds meer Arabisch.

En zoals de IKEA bij Delft de Europese testwinkel is voor de moderne West-Europese consument, zo is een Brusselse H&M de testwinkel voor: Noord-Afrika. De plaatselijke krant La Capitale wordt al jaren (prima) bestierd door een Marokkaanse hoofdredacteur.

Daarbij komt nog de islamisering.

Steeds meer étalagepoppen, meisjes en vrouwen dragen wenkbrauwen en kin bedekkende hoofddoeken, en de mannen worden steeds baardiger. Kapper lijkt een uitstervend beroep. Moslims hebben een groot deel van de taxisector (Incl. maffia gedrag) in handen en dus rijden er gedurende de ramadan rond etenstijd tussen 21.00 en 22.00 bijna geen taxi's.

In restaurants staat bijna nooit meer varkensvlees op de menukaart, omdat eigenaar, personeel of klanten moslim zijn. Het woord 'carbonade' is voor ons misleidend: dat is hachee van rund- of paardenvlees in biersaus. En saucijzenbroodjes zijn alleen nog maar gevuld met kikavlees.

Ook onze kinderliedjes, zoals 'vader Jacob', zijn door de moslims geusurpeerd en fungeren als drager van een gezongen mini-islam-'catechismus'. Met Kerstmis hebben winkels geen echte kerstversiering meer, alleen wat lampjes, want het personeel is niet geïnteresseerd in christelijke cultuur.

Met de toename van de geïmmigreerde bevolking is in 10 jaar is de clientèle van het openbaar vervoer verdubbeld. Buiten de kantoorspits is het overvol met vooral immigranten met kinderwagens. En dat is slecht voor de belastingbetaler want kinderen, uitkeringstrekkers, asielzoekers en bejaarden reizen gratis. De Europeanen vermijden de noord-zuid metro en gaan liever lopen, terwijl zij eigenlijk de enigen zijn die normaal betalen.

De winkeltijden zijn ongeveer zoals 30 jaar geleden bij ons, met als uitzondering de meer dan 100 24-uur shops, uitgebaat door mensen uit het voormalige Brits-Indië. Dat zijn bepaald geen lachebekjes, maar wellicht hebben ze het erg moeilijk wegens heimwee of maffia afpersing. Opvallend is dat al die zg eenmanszaken dezelfde prijzen hebben. 's Avonds hebben ze best veel klandizie van mensen die voor € 1 een blikje bier kopen. Goed oplettend zag ik dat ze niet-blanken vaak een lagere prijs afrekenen, maar het is me niet duidelijk of dat 'kennissen' of 'moderne' (omgekeerde) discriminatie betrof.

Dat gebeurt inmiddels wel bij flat- en kamer verhuur. De woningmarkt is vrij en steeds meer buitenlanders investeren in een pand en prefereren huurders met een kleurtje i.p.v. blanken. Omgekeerd voegen veel Belgen die hun pand jaren her hadden opgedeeld in lucratieve mini-flats die weer samen, zodat de huursom hoger is en ongewenste buitenlanders het dus niet kunnen betalen.

Veel moslims noemen als favoriete bank voor een (hypotheek)lening de : Triodosbank.

In de stad lopen, kruipen en zitten honderden bedelaars. Een deel zijn de enigszins psychiatrische en alcoholische Belgische zielepieten, die vaak dakloos zijn en overal in de binnenstad op straat slapen. Ze krijgen vooral palliatieve zorg, zodat de ellende blijft bestaan en mitsdien de werkgelegenheid van de hulpverleningsinstanties wordt gecontinueerd.

Een geluk bij een ongeluk is dat de belg veel eten weggooit. En als ze bv in de frietkot een mitraillette bestellen, dat is een stoer stuk opengevouwen stokbrood belegd met patat en daarbovenop nog 2 hamburgerschijven, groente en saus, dan laten ze vaak de helft staan. De supermarkten doen de (diepvries)producten die over de datum zijn in een vuilniszak, zodat iedereen die wil gratis te eten heeft.

Maar net zo als in ons land heeft de gewone arme nette bejaarde Belg het erg moeilijk, bovendien mogen ze soms maar beperkt bijverdienen anders raken 65+'ers hun pensioen kwijt. Als Nederlander kun je er niet aan beginnen geld te geven aan bedelaars want dan is het vakantiegeld na een paar uur al op. Maar de Belgen kunnen dat wel, want die vinden het normaal om 1 of 2 koperen centen te geven (dat hebben ze daar nog).

Verder zijn er allerlei zielepieten uit de rest van de wereld die hun verminkingen exploiteren, er is er zelfs een die als een hond op handen en voeten en met blote benen door de winkelstraat loopt te showen dat zijn kniegewrichten achterstevoren zitten. Zijn bedelarij heeft naar het mij voorkomt weinig succes, want in onze westerse maatschappij hebben we stilzwijgend afgesproken dat je in het openbaar zo min mogelijk laat blijken van onplezierige ziektes en handicaps noch van politieke en religieuze voorkeur.

En dan is er een groeiende brigade van bedelende goed in de kleren zittende zwangere zigeunervrouwen met gouden tanden en veel kinderen. Een full time bedelend kind van 8 jr zou meer dan 100.000 Euri per jaar opbrengen. Die schaamteloze kinderexploitatie is, in tegenstelling tot moslims en katholieken, voor mensen uit protestantse landen een reden om juist geen geld te geven.

De hotels worden door de week gevuld met allerlei vergaderaars voor de EU en de paar duizend lobbyorganisaties. In het werkschema van de EU-parlementariërs zijn weken ingepland voor contact met de kiezers in het thuisland, maar niettemin kan iedere EU-parlementariër per jaar 100 mensen uitnodigen. Wij Nederlanders moeten zo'n snoepreisje grotendeels zelf betalen, maar mensen die verder weg wonen vliegen, slapen, eten en drinken op kosten van de EU, dus de belastingbetalers van zeg maar de Neuro-zone. Dat zijn dus 70.000 profiteurs per jaar.

 Maar er zijn nog meer gratis hotelklanten. Momenteel zijn er nog tientallen, maar vorig jaar waren er honderden zg asielzoekers uit bv Roemenië, Joegoslavië en Albanië in hotels op kosten van de Belgische belastingbetaler. De sociale dienst, de GGD, het consultatiebureau en natuurlijk de immigratiedienst hielden spreekuur in de hotels. Dus de toerist die zelf zijn hotel betaalt, is eigenlijk een uitzondering.

In de toekomst kijkend zien sommige sociologen de snel groeiende illegale immigratie van ongeschoolde negers uit Afrika en Zuid-Amerika als de grootste bedreiging van de westerse beschaving.

Een speciale groep immigranten zijn de Congolezen, waarvan de pioniers als student al voor de onafhankelijkheidsellende in Brussel woonden. Zodat toen de grote massa kwam er al een intellectuele infrastructuur was van artsen, priesters, advocaten e.d. zodat dat geen probleem groep is, of beter was. Want na de recente dagenlange straatgevechten en vernielingen nota bene in het wijkje Matonge, waar veel Congolese zaken zijn, vanwege beweerdelijke verkiezingsfraude 6000 km verderop, hebben ze voorlopig even een deel van hun goodwill verspeeld. Anderzijds krijgen gevechten van Congolese jongeren tegen Marokkaanse bendes weinig negatieve reacties. De Congolees is in het algemeen bijzonder smaakvol gekleed hetzij westers hetzij in gemoderniseerde traditionele kleding in z.g. wax-katoentjes (batik dus) die niet uit Afrika komen maar gewoon van onze Vlisco uit Helmond (zie Wikipedia !). Vooral op zondag voor de kerkdienst is het een 'modeshow'.

Dat is een groot verschil met de blanke Brusselaar die zo te zien niet veel om kleding geeft. En alles onder het motto: geen kapsones, doe maar gewoon. Zoals bij ons in de vijftiger jaren. En wat een beschaving: keurig in de rij staan (in de supermarkt is een rij van 20 mensen normaal), met de auto bij de zebra direct stoppen als er een voetganger nadert. Mensen zijn zeer voorkomend, wellicht ook uit eigenbelang, want in een klein land is de mede-Belg nooit meer dan 3 handshakes away. En gewoon doorgaan met studeren, werken en belasting betalen als er een jaar geen centrale regering is. Daar kan meer dan 80% van de landen in de wereld een voorbeeld aan nemen !

De toenemende immigratie is op micro niveau een multicultureel drama. In een winkel raakte ik in gesprek met een Egyptische vrouw en vroeg haar waarom haar zoontje daar rondhing en niet op school was. Ze vertelde dat jl september de helft van de normale immigranten populatie uit de klas, dus noord- en zwart Afrika, was vervangen door 2 nieuwe groepjes, nl enerzijds kinderen van prostituees uit de Caribean, waarvan de vaders, indien aanwezig, zich bezig houden met drugs, en anderzijds zigeunerkinderen wier moeder bedelt en of steelt. Daar wenst ze haar kind niet aan blootstellen, en dus gaat het niet naar school en leert niks, hoewel die moeder de indruk wekt een model staatsburger te zijn, geheel op de hoogte van de binnenlandse en buitenlandse politiek en met een westers uiterlijk.

Een andere zorgelijke ontwikkeling lijkt me de toename van de visueel onopvallende chinezen. (Maar misschien ben ik te veel bëinvloed door de verhalen over Japanse kolonels die in de 30'er jaren vermomd als kapper of fotograaf in Indië spioneerden en kwartier maakten, en door de huidige Chinese expansie in de derde wereld).

Als je erop let, valt op hoeveel winkels, zoals McDonald's inmiddels chinees personeel hebben. In de toeristenwinkels wordt bijna iedere vertrekkende winkelbediende vervangen door een chinees, omdat de lucratieve Chinese toeristen dan meer zouden kopen. Ze werken hard want vanwege de 1 kind politiek moeten ze behalve hun eigen gezin ook nog 4 bejaarde ouders en zelfs grootouders van geld voorzien en verdringen zo de Marokkanen uit de jobs. Ik kan best begrijpen dat die jongeren het nut van school niet meer inzien.

Inmiddels bedraagt de Brusselse werkloosheid 20% en voor jongeren 40%. Terwijl iedere dag een paar honderd duizend Vlamingen (waarvan een deel de witte vlucht) de stad in forenzen om de beter betaalde banen te vervullen. En daarbij hebben ze een voorsprong op de Franstaligen die in het algemeen slecht Engels spreken, o.m. omdat de Waalse tv wordt nagesynchroniseerd . Veel Franstaligen hebben nog nooit de echte stem van Merkel of Obama gehoord.

Door de fragmentering van de stad, waar de Belgen zelf een minderheid zijn, voelt het stadsbestuur zich genoodzaakt de teloorgegane territoriale sociale cohesie te vervangen door functionele, middels het dagelijks organiseren van alleraard culturele activiteiten en festivals. Er is zelfs een website 'gratis in Brussel'.

U zult niet verbaasd zijn dat de Belgen officieel de hoogste loonbelastingtarieven hebben van Europa.

Het aantal immigrantengeboortes blijft onverminderd hoog, maar ook de belgen liggen niet stil. Er is een theorie dat hoge geboortecijfers niet alleen te maken hebben met primitiviteit, maar ook met etnische en sociale concurrentie, zoals bij ons de katholieke emancipatie en daar de Vlaamse emancipatie gepaard gingen met grote gezinnen. De komende jaren moeten in Brussel maar liefst 69 scholen worden bijgebouwd.

Ik heb geen enkele rollator gezien en ook geen 30-km autootjes, en maar 1 scootmobiel. Wellicht hebben ze minder versleten knieën want in het land van Eddy Merckx is fietsen niet erg populair, wat wellicht ook te maken heeft met het vaak gratis o.v. Er zijn wel heel goedkoop gele-fietsen te huur. Provo-kabouter Schimmelpennink was zijn tijd ver vooruit, want dankzij de moderne tijd met creditkaart, tientallen bewakingscamera's en subsidies is het 40 jaar later best een succes.

De stad investeert veel geld om de schijn van de oude glorie te bewaren door een scala aan subsidies: gevelrestauratie, gesubsidieerde klimop in tegeltuintjes en allerlei wijkgerichte aanpak bv in de St. Jacobs wijk om het reeds zeer lucratieve homo toerisme verder te bevorderen. Ik krijg de indruk dat momenteel vooral extra lesbo's worden gelokt, en dat is pech voor de stad, want vrouwen spenderen toch meestal minder in het uitgaansleven dan mannen.

De uitdijende Brusselse 'banlieus' liggen zoals in Rotterdam nagenoeg in het centrum van de stad. Door de bevolkingsopbouw is iedere 3 maand zichtbaar dat er weer kinderen zijn veranderd in pubers. Dat is ook de politie niet ontgaan. Sinds kort wordt er daarom ook permanent te paard gesurveilleerd. Die agenten komen meest uit de provincie en rijden met de stadsplattegrond in de hand, ook om de boel te verkennen, zodat ze t.z.t. niet zullen verdwalen als ME'er bij rellen.

Aan de centrumboulevard ligt het prachtige 19e eeuwse Metropole Hotel, ooit met de nabije herenhuizen en de Beurs een symbool van de Belgische welvaart toen Belgie na de VS en Engeland het derde industrieland ter wereld was, maar thans zijn ze omgeven door halal kebab's, Chinese casino's en nog steeds een echte Belgische wapenwinkel.

Kortom: de Belgen zijn zichzelf gebleven en Brussel is ons venster op de toekomst.

 NYKO  http://www.amsterdampost.nl/citytrip-brussels/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lentepoets

 

Op zaterdag 28 april organiseerde Opsinjoren de 15de editie van de Lentepoets. Tijdens deze grootschalige poetsactie leren buren elkaar al poetsend beter kennen. Na de schoonmaak komen ze samen voor een hapje en een drankje. Zo ook, in de wijk Antwerpen-Kiel waar allochtonen het straatbeeld bepalen.

Voor fotoreportage He Nieuwsblad HIER klikken

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stemadvies gevraagd aan Angeltjeslezers - POLL

 

Stel, veronderstel, fantaseer, doe een geweldige herseninspanning, doorworstel een gruwelijk moment in uw leven en maak een keuze tussen twee fantastische politici.

Beiden zijn kandidaat voor de burgemeesterszetel in de stad van allah en zijn Prachtprofeet, de heer Janssens, socialist en opportunist, de heer De Wever, humorist en imitator. Er is geen alternatief : beide heren hebben andere opponenten uitgeschakeld zoals het hoort in een gezonde democratie en zij  staan te blinken en te lonken als de meisjes in het Schipperskwartier,  om uw gunsten te verwerven. Nog niet zo lang geleden konden wij het duo Den Dikke en den Dunne noemen, nu wordt het Den Dunne en de Smalle.

Vooruit, maak uw borst nat, begeef u naar de rechtrekolom van deze blog, die geen linkerkant bezit en maak uw keuze door een virtueel bolletje aan te stippen. Met dank aan onze lezer Maurice R. die ons tot deze wrede vraagstelling inspireerde.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 30 april 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Alternatieve vraag aan BDW.

"Welk stemadvies zou hij aan zijn kiezers geven, mocht er een tweestrijd bestaan tussen een socialist en een VB-kandidaat ?

Maurice R.

NvdR Angeltjes : Welk stemadvies geven wij als we moeten kiezen tussen BDW en Janssens ? We maken er een poll van.

*****

Necrofilie

Deze clip geeft het bewijs dat Mohammed zelf sliep met een dode vrouw: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YzOp632a-gE#!

Wes Hardin

*****

Vlaamse necrofilie

"Een hele generatie (waaronder ik mezelf reken) heeft zich steeds moeten verantwoorden voor de ranzigheid van het Blok. Ze verziekten de boel voor elke democratische Vlaams-nationalist (die term bedachten we dan om ons te onderscheiden van het Blok). Samen met heel de politieke wereld hebben we getracht naar een implosie van het Vlaams Blok / Belang. Die is er gekomen door de komst van Bart De Wever en de N-VA. Het was en is de grootste overwinning van 10 juni 2010. Maar slechts weinigen erkennen die verdienste."

N-VA'er Harry De Paepe op zijn blog Mijmeringen uit Chartwell.

Erik J. via Kevin M.

*****

Het kan verkeren!

Als we enkele punten van de laatste 24u aanhalen : 

1- Danni Lowinski’ schetst onjuist beeld van moslims. (ik dacht het niet!).

2- 65% van de stakingen in Wallonië zijn illegaal. (is al jaren geweten).

3- EUSSR: Verzet tegen nieuwe grenscontroles. (criminelen moeten zich vrij en snel kunnen bewegen).

4- Soepele buitenlanderpolitiek kost Denemarken 210 miljoen euro per jaar. (en wat kost het ons Vlamingen?).

5- Vrouwelijk parlementslid van de Egyptische Moslimbroederschap wil vrouwenrechten afschaffen en genitale verminking van vrouwen afdwingen. (je zult zo maar een moeder hebben!).

6- De Duitse economie en politiek willen meer “geschoolde krachten” het land binnenhalen. (het gaat blijkbaar nog niet snel genoeg bergafwaarts?). Leg het maar eens aan je kinderen uit waar ze hier mee bezig zijn.

Een van mijn kleinkinderen stelde mij de vraag: “Opa, zullen wij als we groot zijn nog wel gelukkig kunnen zijn?”. Dergelijke vraag komt aan, ik moest er van slikken en de tranen kwamen me in de ogen omdat ik helemaal geen toekomst meer zie voor mijn kleinkinderen, ik zie enorm veel ellende, geweld en miserie dat hen te wachten staat en dat door verraad van eigen volk door eigen volk. Een zeer pijnlijke gewaarwording, ondanks onze intense strijd tegen dat oprukkend geweld, miserie en ellende blijven ze in Brussel, zowel in die regionale, staats- als EU- instellingen ons beliegen en bedriegen waarbij wij ondertussen ook nog beroofd worden van onze laatste spaarcenten om nog meer profitariaat tot stemvee te manipuleren want het eigenbelang primeert intens bij die verraders. 

Jean

*****

Ziekmakende 0000

Ik ben het meer dan volledig eens met Senior. De ziekmakende 0000 heeft weer eens een ziekmakend record gevestigd in absolute "bullshit" of, anders geformuleerd, in absoluut giftige infectie van de idiote geesten van de beïnvloedbare onderklasse die zonder het te beseffen steeds zelf bedrogen werd.Top ! Doe zo verder islamofiele idioten. Vroeg of laat volgt de waanzin van het marxistisch resultaat. Dan zullen we afrekenen. Tot dan!

lucky9

*****

Moslimgemeenschap gekwetst

In een eerdere reactie schreef ik dat ik mij in de handen wreef na wat Ben de kleine Trommeljongen van Blokken en Turtelbaum was overkomen, nu is VTM aan de beurt.

Zij die denken ons de les te moeten lezen, worden nu zelf de les gelezen. Ik zie het met een groot genoegen aan. Hopelijk zijn er nu  slimmeriken  die eens gaan nadenken. Hoewel 1 zwaluw maakt de lente niet.

Walter


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 jaar geleden

 

"De enige betrouwbare partij, het Vlaams Belang",  woorden uitgesproken door de enige die NOOIT het essentiële zou verloochenen waar hij in geloofde.

Stradi


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De weireld volgens Senior : ziekmakende 0000 + Aanpassing 07.40 uur



In de Zeverende dag mocht het links gebrl de toon zetten. Zoals steeds werd er begonnen met een elfendertigste herhaling van de hoofdpunten uit het 0000-nieuws, iets wat de geintresseerde kijker de ganse nacht kon volgen. Dan de uitslagen van het gesjotter bij de potstampers, door de liefhebbers te bekijken bij VTM of TXT.  Met dit gezever is er al een kwartier gevuld.

Dan mochten we genieten van de praatgast van de dag en deze keer was het Guy de la Tourette. Hij mocht komen jengelen over het verhaal dat de liberalen wèl hebben om een rol te kunnen spelen tijdens deze moeilijke tijden van besparen en betalen. De blauwe schijnheiligheid denkt dat wij vergeten zijn, hoe desastreus zijn beleid uitviel voor dit land.  Bovenop het bewieroken van zijn verschrompelende partij kreeg de la Tourette  ruimschoots de tijd om Geert Wilders te schofferen want dat was de grote boeman die kameraad Rutte zonder stroom zette ... hij had de stekker uitgetrokken. In eigen onland zouden de blauwe beschimmelden dit nooit wagen.  De raaskaller genoot zichtbaar van de tijd die hij kreeg om zijn gal te kunnen spuwen. Ivan De Adder zat erbij en zag dat het goed was, zeker als "extreem rechts" door het slijk kan getrokken worden. Volgens de Gentse zakkenroller is het verhaal van Geert Wilders over en out nu zijn partij uiteenspat. Verhofstadt is een mythomaan die zijn eigen fabels gelooft.

Nadien mocht de linkse trien, Andrea Croonenberghs drie televisiefragmenten van de week voordragen. Het ex-lief van de Trommeljongen Ben Crabbé  kon de hardvochtigheid van vreemdelingenzaken niet begrijpen  omdat men Scott (een illegaal) na enkele jaren en hier reeds perfect gêintegreerd, terug naar zijn land wil sturen. Ik hoorde haar denken: die vorte smeerlappen  hebben geen gevoelens. Soit,haar tweede ontroerende item was de verbroedering van een palestijn en een jood aan de klaagmuur van Jeruzalem waar beiden stonden te bidden voor peis en vree : O zo schoon hé.  En zo naïef. Het blonde omroepstertje van de 0000 lost de Palestijnse kwestie op ... 

Dan mochten er vier uitverkorenen komen debatteren over het DEXIA monster. Uit het kwartiertje kwebbelen onthou ik vooral dat het niet Jan Jambon is maar wel Jan Modaal die de rekening van deze tijdbom zal betalen. Ook blijkt dat er weinigen van die poco blaaskaken dit zeer technisch kluwen begrijpen. Dit in tegenstelling tot  J.M. Dedecker die jarenlang in het bank- en verzekeringswezen vertoefd heeft  en onomwonden verklaart dat er in het DEXIA -dossier gelogen en bedrogen werd/wordt dat het klettert.

Nadien werd er terug een linkse show opgevoerd over diezelfde Scott, waarbij zijn mentor kwam verklaren hoe goed de zwarte jongere het hier wel deed en dat het niet meer erstig was om hem nu terug te sturen en ...  patati en patata. Een NV-A politica mocht weerwerk bieden maar zij gaf forfait en werd vervangen door Barbara Pas die zoals gewoonlijk gevat reageerde.

Toen was het hoogtijd om de knop "uitschakelen" in te drukken. Trop is teveel !

Senior

AANPASSING 7.40 U : In de oorspronkelijke tekst van Senior werd gemeld dat in  het onderdeel over de illegale zwarte jongen een N-vA-ster optrad.  Senior geeft ootmoedig toe zich vergist te hebben. Waarvoor onze verontschuldigingen. Dank aan de lezers die ons wezen op deze uitschuiver.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keuninklijke verontschuldigingen

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als naïviteit een naam draagt, is het die van Jan Jambon

 

Onze medewerker Senior heeft zondagochtend een zware penitentie uitgeoefend : hij heeft bij de 0000 de zevende Dag meegemaakt en u kan zijn wedervaren lezen in zijn column "De weireld volgens Senior".  Soms benijden wij u, Angeltjeslezer, dat u over de luxe beschikt dergelijke flut- en flairprogramma's geen blik waard te gunnen. Wij zijn het helaas aan u verplicht, wel te kijken om verslag uit te brengen.

Ik heb slechts het stukje debat gevolgd over de Dexiaholding met blauwe Gwendolijn Rutten, de socialistische kapitalist Bruno Tuybens, de steeds alerte Jean-Marie Dedecker en de islamvriend van de N-vA, Jan Jambon.  Gwendolijn is multi-inzetbaar, zij is een liberale evenknie van Tjeven Vanackere : politici die vastkleven aan het regime en met veel flair alles wat krom is, recht praten. Het is een apart talent waar sommigen over beschikken en die in den beginne indruk maken op de goegemeente, tot ze zich mistrappen en naar beneden donderen. Vanackere heeft dat stadium al achter zich. Gwendolijn kan nog een poosje mee.

Wie helemaal niet meer mee kan, is Jan Jambon.  Hij bezat slechts een beetje schijn-geloofwaardigheid en die is hij al lang kwijt.  In het Dexia-dossier werd vorige week een alarmkreet geslaakt door de VLD- gouverneur van de Nationale Bank, Luc Coene : die richtte een waarschuwing tot de leden van de Commissie Financiën in een besloten vergadering, dat Dexiaholding zeer dringend nieuwe fondsen nodig heeft. De vergadering was nauwelijks gesloten, of de media waren al op de hoogte.  De meerderheid wees met de vinger naar Dedecker en die ontkende. Hij is een van de meest beslagen en goed geïnformeerde  Kamerleden  over financiële kwesties en dat is altijd plezierig als de meerderheid  zo iemand en loer kan draaien.

Daar gaat het nu even niet over. Wel over de houding van Jambon, die ook gedeeld werd door Rutten, dat het parlement moet ingelicht worden als de staatsbank in nood verkeert. Jambon : "Dat moet natuurlijk in geheime zitting gebeuren, desnoods met een dure eed op geheimhouding. Want de beurs en de financiële wereld mag niet gealarmeerd worden via politieke weg."  Jambon die graag de indruk wekt, de uitvinder te zijn van de democratie, de wandelende Winkler Prins van het parlement, de beste student van de politiek-correcte universiteit en om niet te vergeten, de minnaar van de islam, toont zich hier ook als de verpersoonlijking van een hoogst merkwaardige naïviteit. Ten eerste  : als de politiek op de hoogte gebracht wordt van geheime info, dan wordt deze gegarandeerd gelekt. De financiële wereld is beter geïnformeerd dan welke instelling dan ook en heeft de roddelaars uit om et even welke Praabarak niet nodig. Daarom is het ook de financiële wereld, Jambon. 

Laten we wel wezen : Luc Coene heeft gewoon het parlement gebruikt om zijn dringende boodschap af te leveren. Geen enkele bekommernis voor de democratische geplogenheden bij Coene,  gewoon plat politiek opportunisme om Vanackere een pee te stoven.  En de gehaaide Coene weet zeer goed, dat zulke mededeling aan de kletswijven van de Kamer als een bliksemschicht op de redacties van de gazetten belandt.  Ook als de kletsmajoors een eed van stilzwijgen zouden afleggen, wordt er direct een SMS'je verstuurd om de pers een primeur te bezorgen. De osmose politiek-media is geen fabeltje maar een harnekkig niet uit te roeien virus. Maar toch zit Jan Jambon te oreren dat de Kamer een huis van vertrouwen is en dat de politici de stille schildwachten van de democratie zijn, die als gewetensvolle pastoors de biecht aanhoren en bidden voor een oplossing.

Zo ambitieus en zo naïef, die Jambon. Echt een geschikte domoor om op te treden als paladijn van de islamaanhangers.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ministerin van Justitie Turtelbaum verliest pedalen

 

Ministerin van Justitie Turtelbaum  roept iedereen die te maken heeft of had met seksuele intimidatie of misbruik op om een klacht in te dienen. Ook als de feiten verjaard zijn. "Sommige zaken kan je toch niet meten in tijd en geld ?  Er wordt hard gewerkt om dat aantal aangiftes te verhogen."

De ministerin  staat  voluit achter de oproep van Ingriet Lieten, die ook alle vrouwen oproept om naar buiten te komen met hun wedervaren. Dat de feiten al verjaard zijn, maakt geen enkel verschil voor de ministerin van Justitie die zich plots opwerpt als een antieke  Dolle Mina die politie en justitie opzadelt met pakken werk om verjaarde en al dan niet gefantaseerde of onbewijsbare feiten uit te pluizen. Wat is de zin van dit alles ?  Heeft justitie dat op vierkante wielen hobbelt, tijd te veel ?

Het schijnt dat Turtelbaum zelf ooit een keer het slachtoffer geweest is van seksuele intimidatie door een partijgenoot. Ze noemt uiteraard geen naam en ze vertelt evenmin wat haar overkomen is.  Maar ze heeft wel "neen" moeten zeggen ... Moet de maatschappij echt werk gaan maken van elke mislukte poging om een avontuurtje te beleven ?

Maar het is nog niet genoeg. Seksistische uitlatingen moeten ook strafbaar gemaakt worden.  Is het een seksistische uitlating als een man temidden van een vrouwelijk gezelschap aangepord wordt om te strippen ?  Of minachtend bevolen wordt dat hij de tafel alleen moet afruimen en de vaat gaan doen ?  Of bestaat seksisme slechts in een richting zoals racisme ?  Mogen wij een dame nog complimenteren als zij er pront en verleidelijk voorkomt ?

Tot slot geraakt Turtelbaum zo opgewonden door het onderwerp, dat zij de vrije meningsuiting ter sprake brengt : daar horen ook grenzen aan te komen. 

Turtelbaum heeft in de loop der jaren als ministerin zich compleet vereenzelvigd met het regime en de betutteling die eigen is aan politici die niet gehinderd worden door democratische reflexen, is ook haar deel.  In haar geval komt er nog bij dat we te dmaken met een liberale politica : een zoveelste liberaal die paraat staat om de burgerlijke vrijheden in te perken.  En daarmede praten wij niet de excessen goed van figuren zoals Van den Driessche en andere grove kerels.

Op Facebook vonden wij een reactie van professor Matthias Storme, die zijn visie als volgt formuleert :

Had altijd veel respect voor Annemie Turtelbaum, maar dat heeft bij het lezen van bovenstaande  toch een hele flinke deuk gekregen. Als men stelt dat naar de borsten graaien een onverjaarbaar misdrijf zou moeten zijn, stelt men dat gelijk aan genocide en erger dan moord, en dan moet mw. Turtelbaum haar waardenschaal herijken. Ook wat de vrijheid van meningsuiting betreft pleit ze voor verregaande inperking. Nog los van het feit dat ze iedereen oproept om justitie, dat nu al niet in staat zijn werk als openbare dienst, met nutteloos werk te beladen - dat is aanzetten tot "tergend en roekeloos procederen". misschien moet ze daarvan maar een misdrijf maken ...

Ray


29-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marine le Pen stelt Sarkozy een prangende vraag ...

 

Op 1 mei aanstaande houdt het Front National een grote bijeenkomst in de Parijse Opera. Daar zal Marine Le Pen laten weten aan haar leden, kiezers en sympathisanten wat zij van hen verwacht in de tweede ronde van de presidentsverkiezingen : kiezen voor de socialist Hollande of voor de liberaal Sarkozy. Kiezen voor de pest of de cholera, daar komt het op neer.

Uit diverse peilingen kan men afleiden dat Sarkozy meer dan waarschijnlijk de duimen zal moet leggen en dat de volgende Franse president Hollande zal heten. Sarkozy hengelt natuurlijk naar een groot deel van de 6,5 miljoen stemmen voor Marine Le Pen, die zouden hem alleszins de overwinning alsnog kunnen bezorgen, gezien er voor de rest bij de centrum-kandidaten weinig animo heerst om hun kiezers richting UMP te laveren.

Enkele dagen geleden heeft Marine Le Pen tijdens een interview met RTL, Sarkozy uitgenodigd een simpele vraag te beantwoorden. Welk stemadvies zou hij aan zijn kiezers geven, mocht er een tweestrijd bestaan tussen een socialist en een FN-kandidaat ?  Een simpele, slimme vraag, die het voor Le Pen makkelijker maakt om haar beslissing kenbaar te maken.

"Sarkozy en zijn bende hebben nooit opgehouden het FN te bestempelen als een verzameling xenofoben, antisemieten, racisten. De keuze van het Front voor het nationale Frankrijk is een schande en wie FN stemt, stelt zich buiten de Republiek , dat waren de grote verwijten tijdens maar ook lang voor de presidentsverkiezingen. Maar plots, na de vernederende uitslag voor Sarkozy, is er geen sprake meer van deze aantijgingen. Dat bewijst dat de kiezers van het FN gedurende jaren werden beschimpt omwille van louter electorale redenen" aldus Marine Le Pen.

Gevraagd door France Inter om te antwoorden op de vraag van Le Pen, heeft Sarkozy enkel rond de pot gedraaid, zoals natuurlijk te verwachten was. :  "Dit is een valkuilvraag en ik ga er niet op in" was in het kort zijn stelling.

Le Pen bereidt zich handig voor op de komende Franse parlementsverkiezingen in de maand juni. Zij streeft ernaar met een sterke fractie vertegenwoordigd te worden in de Franse Assemblée. En Sarkozy die mag meer dan waarschijnlijk op een lange vakantie vertrekken.

Dit alles bewijst vooral dat de 18% die Le Pen behaalde haar een onvermoede machtspositie heeft bezorgd. Zij bepaalt wie van de elite-marionetten de hoofdrol krijgt toebedeeld in Frankrijk. En dat zij onrechtstreeks de socialist Hollande in het Elysée doet belanden, is een handige strategische zet. Het is makkelijker voor het FN een linkse president te bestrijden dan eentje met een grote smoel die een rechtse stempel met zich draagt bij de verkiezingen en voor de rest een semi-links beleid uitvoert.

De sterke positie van Le Pen ook de angst en de paniek die overal in Europa ontstaat voor de opkomende anti-regimepartijen die de alomvattende macht van de traditionele socialisten, liberalen en christen-democraten naar de kroon steken en die de nadruk leggen op de nationale identiteit, zich verzetten tegen de oprukkende islam en de anti-democratische EU.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is ballet saai ?

 

 

Is ballet saai ? Kijk even naar deze flashmob in het station van Berlijn door de de leden van het balletgezelschap (aangevuld) van de Komische Oper Berlin.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Claude Michaux : streng, maar niet verantwoordelijk

 

Deze ernstig nadenkende heer is procureur-generaal Claude Michaux van Mons, die verantwoordelijk is voor de veiligheid op de weg. Niet dat hij zelf de verkeerslichten moet regelen of de witte lijnen bijkalken maar  jij staat in voor de opvolging van het verkeersreglement en het bestraffen van overtreders. Claude zit nu met een probleempje.  De politie heeft buiten zijn weten, zegt hij, 15000 verkeersboetes vernietigd voor een bedrag van circa 5 miljoen euri.  Claude is weliswaar veantwoordelijk maar natuurlijk geldt dat niet voor de zaken die fout lopen.  Alleen als er goed nieuws is, staat de procureur-generaal op de eerste rij om toegejuicht te worden. De tjeven willen de verjaringstermijn voor verkeersboetes verlengen tot 3 jaar en de socialisten willen de termijn van 1 jaar behouden en sleutelen aan de inningsprocedure.  Claude Michaux moet zich geen zorgen maken : het geknoei kan blijven duren en hij moet enkel poseren voor de fotograaf met een streng smoelwerk. Justitie in het land B : streng verboden te lachen.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mise au point - zondag om 11.30 u op La Une
 
 
 
 
 
Voor de uitzending vergadert de Redactie van Mise au Point om te bidden voor een geslaagde uitzending. 
 
Vandaag zondag tijdens het indoctrinatieprogramma Mise au point van onze Franstalige Zuiderburen komt de Groot-Moefti van Molenbeek zijn zegje doen over zijn toetreding tot de islam en de patriarchale bescherming die hij biedt aan zijn geloofsgenoten binnen zijn multicriminele gemeente. De Groot-Moefti had naar aanleiding van een reportage van Mise ou point de makers beschuldigd van Joseph Goebbels manieren : de RTBF-persmuskieten hadden gefilmd in de islamitische gemeente van de Groot-Moefti en daarbij waren ze zeer onzorgvuldig en eenzijdig te werk gegaan.
 
De redactie van Mise au point (zie afbeelding) waren zeer geschrokken door de heftige uithalen van de Groot-Moeft en het bekendmaken van de gevolgde Goebbels-strategie. "Dat doen wij al jaren" aldus de hoofdredacteur "en de heer Groot-Moefti weet dit, maar tot hiertoe pasten wij onze tactiek vooral toe op de Vlamingen". 
 
Er zal een zogenaamd debat georganiseerd worden, geleid door Olivier Maroy en Thomas Gadisseux  met ondermeer naast de Groot-Moefti, Louis Michel van de MR, Sarah Turine van de Euro-praatbarak, Hamza Fassi-Fihri van Ecolo, Yakob Mahi van de CDH, de islamgeleerde Hamid Benichou, de artiest Musta Largo en de Franstalige tegenhanger van Jozef de Witte van het Spionnencentrum. En waar is dat feestje ?  Bij de RTBF, de meest objectieve zender uit de ganse Europese Unie.
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuws bekeken door een Vlaams-nationale bril

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM-serie, Danni Lowinski kwetst moslimgemeenschap diep

 

In de klunzige VTM-serie Danni Lowinski met Natalie Meskens in de ongeloofwaardige hoofdrol van een Poolse die het tot advocaat schopt en haar juridische diensten aanbiedt in een shopping center tegen € 1 per minuut spreektijd, werden grove onwaarheden verteld over de moslims en de koran.

Stel u voor, in een van de bijrollen treedt een moslim op die op zeker ogenblik verkondigt : "de koran schrijft voor dat alleenstaanden moeten trouwen". En dat is niet waar. Dat is gelogen, het staat niet in de koran.  Alleenstaanden moeten NIET trouwen, maar alleenstaanden worden wel met een scheef oog bekeken in de landen waar de koran de mensen gelukkig maakt. Een groot verschil.

En wie heeft dit onrecht ontdekt en maakt het wereldkundig ? De broer van de socialistische schepen Selahattin Kocak, u kent hem nog ?  Een aantal jaren gelden door de 0000 en de overige regimepersmuskieten opgehemeld als een geestige, slimme en onkreukbare moslim die de gemeenschappen bij mekaar zou brengen. Het is niet helemaal naar wens verlopen, want Kocak begon te flippen en de media lieten hem vallen of beter gezegd ruilden hem discreet om tegen zijn broer, Bahattin,  die voorgesteld werd als een verbeterde uitgave : véél slimmer en minder onderhevig aan de verleidingen van het succes.

Het is deze intellectuele Turk die het foutieve citaat uit de koran ontdekte en direct alarm sloeg.  De man schrijft soms stukjes in de regimemedia over de fijne meerwaarden die de islam ons biedt, zoals de diepe betekenis van de ramadan, het heerlijke onverdoofd slachten en dies meer.  Ditmaal pakt hij de flutserie Danni Lowinski, niet omdat een Poolse voorgesteld wordt als een sexy, grofgebekte en ongeschikte juriste, maar wel omdat een sul van een moslim de koran verkeerd citeert.

VTM heeft zich uiteraard, zoals het hoort voor een onderdanig commercieel zendertje, verontschuldigd. “Het spijt ons als er niet altijd een genuanceerd beeld van de Turkse gemeenschap werd geschetst", klinkt het. "Uiteraard gaat het nog steeds om fictie en is ‘Danni Lowinski’ een reeks waarin thema’s, personages en problemen uitvergroot aan bod komen."

Dat is natuurlijk boter aan de galg : de aanhangers van de religie van de vrede en zo, begrijpen niet wat fictie is.  Hoe zouden zij ? De ganse koran is fictie en die nemen ze ook letterlijk, de povere dwalers.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nabije toekomst is reeds aanwezig in onze steden

 

foto : Gazet van Antwerpen

 


28-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie 28 april 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Arabische pretjes.

Uw post over het nog wat "nawippen" van de baardapen als het wijfje overleden is in Egypte, toont niet alleen aan dat die prachtmannen pedofilie als normaal beschouwen maar zelfs necrofilie als dessert lusten. Nu nog een hoge geestelijke prachtdebiel die kannibalisme promoot en de cirkel der waanzin is rond. Wat zou het oordeel van sjeik Yussef hierover zijn of die andere schuppen zot uit Molenbeek?

mvg - Senior

*****

Mag er seks na de dood?

De ontkenning van de Egyptische necrofilie komt van Sarah Carr die een Egyptisch-Engelse is . Kun je nagaan hoe objectief haar artikel is.Zij was ook verantwoordelijk voor een miserie uitleg over de rellen in noord-Londen. http://www.theatlanticwire.com/global/2011/08/whats-behind-london-riots/41021/

Wes Hardin

*****

Necrofilie

Geachte redactie, Nu luidt het dat het slechts een geflipte Marokkaanse “predikant” betrof die seks met lijken propageerde. Noteer overigens dat ‘necrofilie’ absoluut geen nieuwigheid is maar al millennia een mentale fantasie, respectievelijk geestelijke stoornis. Van keiharde realiteit tot een ‘broodje aap’ omdat de realiteit niet helemaal klopte met het politiek correcte plaatje. Een imam wordt predikant. A.U.B.!Een wetsvoorstel wordt plots geflipt in plaats van echt. Op 1-2-3 is het allemaal gebeurd terwijl U er bij staat en zich van geen kwaad bewust bent. Natuurlijk moeten we moslim-predikanten nooit ernstig nemen. Tenzij ons leven en onze ondergang op het spel staan, en dat is geen mentale fantasie. Necrofilie is een absolute islamitische dada maar heeft in regel niets met seks te maken. Dat is de enige reden waarom dit puzzel-stukje Arabische en dus islamitische lente niet paste in het politiek correcte plaatje. Schuldigverklaring door associatie is een favoriet instrument van de eurofiele apparatsjiks. Dat die zelf islamofiel zijn is onomstootbaar bewezen. Daarom mocht er geen derde “-filie” bijkomen van een soort dat normale mensen definitief aan het nadenken zou zetten.

Lucky9

*****

Café Jozef

Het moet zijn dat er al véél veranderd is in de koekenstad als Café Jozef tegenwoordig een "bijeenkomstpunt"(Nederlands woord) is voor het VB

.Voor zover mijn herinneringen reiken, was dat café berucht als rendez-vouspunt (Half-Franstalig woord) voor eenzame dames die een one-nightstand(Engelstalig woord) zochten met eveneens eenzame mannen die dachten zoals die fameuze boer die z'n knecht naar de varkensstal zond met de woorden : "gat is gat, doe maar op". Men zag daar (meestal) dames van leeftijd, handje-in-handje buitenkomen met gastjes die nog nooit een scheermes gebezigd hadden ofwel zeelui die hun tekortkoming tijdens hun vaardagen zo-vlug-mogelijk wilden inhalen.

Tijden kunnen veranderen, zowel ten kwade, maar ook ten goede, zogezien.

Victor van Vosselaer

*****

Seks na de dood ?

Wij nemen afscheid van onze dierbaren met wat bloemetjes. Naast in hun prachtwetten opgenomen regeltjes inzake pedefolie of de omschreven techniek voor het uitdelen van kletsen aan moeder de vrouw, nu ook een wetsontwerp voor necrofilie. Ik weiger echter te geloven dat iedere islam-pilaarbijter dergelijke waanzinnige barbaarse toestanden kan of zal goedkeuren. Door Egyptische vrouwen is er al protest, of voelen ze zich misschien te kort gedaan, omdat in het omgekeerde geval het technisch nogal moeilijk is ?

René

*****

Annemie Turtelbaum, moet toch wel een superwezen zijn ?

Overal bij justitie is het ellende, onbekwaamheid, wanbeleid :  criminelen worden ‘zomaar’ vrijgelaten, de ene procedurefout volgt de andere proceduref op, en dat  Turtelbaum superwezen laat zich openlijk te kakken zetten door een Marokkaanse onbeschofetrik omdat ze een vrouw is.

Waarom heeft zedie omhooggevallen onvedraagzame vent  geen oplawaai gegeven recht in zijn smoel en de deur achter zich dicht getrokken ?  En dadelijk de opdracht gegeven ALLE opgesloten mMarokkanen binnen de 24u richting Marokko te sturen met een One Way Ticket? Wij hebben nu eenmaal in onze beschaving regels waar wij achterstaan nl:a) Man en vrouw zijn gelijkwaardig. b) Bullshit en Staat zijn gescheiden. c) Men blijft met zijn poten af van kinderen.

Ons land loopt stilaan vol, wat zeg ik, versneld vol met bewegende tenten, de autochtone bevolking loopt stijf van de angst a.g.v. die bewegende tenten nog de deur uit ‘omdat er ook nog boodschappen gedaan moeten worden’ en wat doet dat superwezen van justitie, ze kijkt de andere kant op, is bezig met een naaktkalander. Wie wil nu dat vrouwmens naakt zien ?

 Hallo moeder, moet er nog Marokkaans zand zijn ?

Jean

*****

Jambon en het cordon

Ik herinner mij nog als de dag van gisteren een tussenkomst van (overloper Luc Sevenhan ) toen nog voor het Vlaams Belang i.v.m. de brandweer in Brasschaat. Het antwoord van Jambon was toen, ik citeer " met zo een uitspraken plaats ge u helemaal binnen het cordon " einde citaat. Dit was helemaal aan het begin van de legislatuur van de gemeenteraad . Laat dit het bewijs zijn dat Jambon altijd een verdediger van het cordon geweest is.

Met Vlaamse groet,Walter

*****

Fishing junks.

Bij het bekijken, en vooràl beluisteren van de muziek, stelde ik mij de vraag WIE van WIE heeft gepikt : Béjart of Carlos Santana ? Een tamelijk gedeelte van de achtergrondmuziek lijkt verduiveld goed op "Jingolooba" uit de jaren stilletjes dat toenmalig een wereldsucces was.

Victor van Vosselaer

NvdR Angeltjes : Fishing junks dateert van begin jaren '80 en dat hoor je duidelijk. Béjart heeft nooit gecomponeerd, wel muziek gebruikt (vaak zonder vermelding van de bron) voor zijn balletten.

*****

Seksuele intimidatie

Zitten daar óók al pasters bij ?  KUL stuurde proffen weg na seksuele intimidatie  : 27 april 2012, 13:03  De KU Leuven heeft de afgelopen jaren vier officiële klachten ontvangen over seksuele intimidatie door professoren. De aangeklaagde academici zijn overgeplaatst, eerder met pensioen gegaan of ontslagen. Het ging telkens om fysieke of verbale seksuele intimidatie. De slachtoffers, meestal assistenten, startten een zaak op bij hun rector: twee klachten onder rector André Oosterlinck en evenveel onder het huidige bestuur van Mark Waer (foto), die sinds 2009 de unief leidt. "Ik heb om die reden twee professoren weggestuurd. De academici in kwestie hebben de beschuldigingen toegegeven. Het kan zijn dat er vandaag nog lopende dossiers zijn die nog niet tot bij mij geraakt zijn", zegt rector Mark Waer.

Christina

 

Bijlagen:
fatwa.jpg (127.2 KB)   




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!