Angeltjes
04-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag poll Uplace

 

Is de komst van U-place een goede zaak volgens u ?

Absoluut, ik zie het graag komen  22 % 
Van mijn leven niet, 't is een bedreiging voor de Rand, de middenstand en het milieu  65 % 
Ik vind het een beetje goed en een beetje niet goed  13 % 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 825)

 

Het wordt steeds meer en meer de wereld op zijn kop Even vergeten de veiligheidsgordel aan te doen ? Pats. Zoveel Euro boete. Zes of zeven kilometer te snel rijden zelfs op een zo goed als verlaten weg ? Pats. Zoveel Euro boete. Dergelijke sancties worden jaarlijks tegen honderdduizenden burgers genomen.

Maar criminelen die politieagenten aanvallen, die stelen, die "tags" achterlaten op gebouwen, die allerlei criminele feiten plegen enz. gaan meer en meer vrijuit. Onze justitie werkt met twee maten en gewichten en we stellen dikwijls vast  dat men eerder het slachtoffer wil bestraffen dan de dader.

Het gebeurt de laatste jaren steeds meer dat politieagenten die door criminelen werden aangevallen zich uiteindelijk zelf moeten verdedigen indien ze tijdens bepaalde incidenten de gangsters hebben gekwetst of gedood. Burgers die werden overvallen en zich verdedigden en soms de aanvallers konden overmeesteren werden daarna door Justitie zelf als verdachte behandeld en soms veroordeeld. De laksheid van Justitie tegenover de criminelen  neemt soms potsierlijke vormen aan. Als voorbeeld nemen we een incident dat zich enkele dagen geleden, op 21 mei, afspeelde in Bercy in Frankrijk.

Er werd een voetbaltornooi georganiseerd tussen gevangenen onder de welluidende naam "Tornoi Interprison".  Opdat iedereen duidelijk zou weten dat de nieuwe politieke meerderheid in Frankrijk wil medeleven met de gevangenen kon men onder de supporters voor deze wedstrijd niet minder dan Mevrouw Christiane Taubira, de nieuwe Minister van Justitie, opmerken. Tijdens de pauze mochten de spelers, die uitsluitend uit misdadigers bestonden, vrijelijk "buiten" een sigaretje gaan roken. Hoeft men zich dan te verwonderen dat even later bleek dat de ploeg niet meer volledig was ? Mevrouw de Minister weigerde om zich voor dergelijke manifeste flaters van Justitie te willen verontschuldigen (Le Monde van 23 mei blz.8).

Juist zoals in ons land worden er steeds meer en meer beslissingen genomen door bepaalde rechters waarbij men zich vele vragen kan stellen. Sommige beslissingen zijn zo onrechtvaardig dat men nog moeilijk kan begrijpen waarom men die rechters niet zelf zou veroordelen. Als gevolg van vele onbegrijpelijke beslissingen hebben in Frankrijk enkele burgers in een recent verleden "l'Institut pour la Justice" opgericht. Deze organisatie blijkt als kool te groeien en wil de aandacht vestigen op allerlei enorme flaters van sommige rechters met als bedoeling om tot een betere en eerlijkere rechtspraak te komen. Op www.institutpourlajustice.com kan men allerlei voorbeelden vinden van totaal onaanvaardbare uitspraken van Justitie die steeds in het voordeel van de misdadigers werden gemaakt en niet meer in het voordeel van de gemeenschap van alle burgers die recht heeft op veiligheid en bescherming.

Aangezien de evolutie in ons land ongeveer samenloopt met wat er in Frankrijk gebeurt, stellen we ons de vraag of het niet tijd wordt dat ook in ons land een dergelijk initiatief zou genomen worden. Voor een INSTITUUT VOOR EEN BETERE EN MEER EERLIJKE RECHTSPRAAK ligt er ook in ons land veel werk te wachten. Bovendien zou men kunnen starten met een gemotiveerde basis van de vele duizenden die in ons land reeds het slachtoffer werden van een onbekwaam aantal rechters.

Men zegge het voort ...

Freddy Van Gaever


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mohammed woont in Molenbeek

 

(studio Rony)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief aan John Crombez door Jean-Marie Dedecker

 

Beste John,

Aangezien je met mij niet meer wilt debatteren moet ik je wel schrijven. Het is merkwaardig hoe furieus je reageerde op mijn vorige brief toen ik familiaal zwart werk uit je eigen entourage met de mantel der liefde toedekte. Nood breekt toch wet. Dat je mijn stelling uit arren moede uiteindelijk moest toegeven (zie Humo 3739-30/4/2012) doet me deugd. Na het gebruikelijk schieten op de boodschapper – een socialistische reflex – haalt de waarheid het uiteindelijke altijd van de leugen.
Nogmaals, John, ik heb niets tegen een vlijtig moeke die een dweiltje slaat bij de dokter of de notaris. Als jongen van de zee heb ik ook bewondering  voor een vader die naast het zwaar labeur op een scheepswerf voor dag en dauw als vislosser aan de slag gaat. Een “panger of benne zwarte vis “ is kaviaar voor de werkmens.

Niet dat ik een voorstander ben van het illegaal arbeidscircuit, Rode Kameraad, maar – in tegenstelling tot de visserij – zijn het altijd de grote vissen die door de mazen van het net glippen bij de fraudecircuits en de kleintjes worden als bakvis verorberd.
Beste John, je herinnert je mijn onverdroten strijd tegen de fraude in de Oostendse vismijn hoogstwaarschijnlijk nog wel. Het Autonoom Gemeentebedrijf o.l.v. uw vriend en sp.a –schepen Yves Miroir is uiteindelijk naar de haaien gegaan met een verlies van zo’n 30 miljoen euro. Berouw komt echter na de zonde, ook voor Miroir, sta me toe hem even  te citeren uit het boek “De Keizer van Oostende” Op pagina 21

“Toen ik als voorzitter van de AGVO in 2006 plots te horen kreeg welke malversaties en misbruiken er door sommigen hadden plaatsgevonden in mijn bedrijf, wilde ik ingrijpen. Ik wilde mijn bestuurders direct buitengooien en orde op zaken stellen. Maar Johan Vande Lanotte heeft het me verboden. Ik moest die mensen verder laten werken, omdat we in een verkiezingsjaar zaten. Jean Marie Dedecker was politiek garen aan het spinnen van de problemen in de vismijn. Als we directeurs zouden ontslaan, zouden we Dedecker gelijk geven. 2007 was ook een verkiezingsjaar, federaal deze keer, dus opnieuw hetzelfde verhaal. Die fraudeurs hebben anderhalf jaar langer hun gang kunnen gaan omdat Johan Vande Lanotte mij verbood om in te grijpen. Ik heb dat dan niet gedaan. Nu snap je hoe ver zijn macht gaat.” Als je baas fraude toedekt, beste John, waarom dan de kleine garnalen pellen.

Miroir en zijn 14  kornuiten zijn al in in verdenking  gesteld, maar de zaak werd al vijf keer uitgesteld door de raadkamer in Brugge om te beslissen wie wel of niet zal worden doorverwezen om zich voor de rechtbank te verantwoorden. Men tracht immers eerst nog op ondergetekende, de boodschapper te schieten door een ambtenaar aan te klagen omdat hij zou gelekt hebben uit het dossier. Procedurefouten zijn reddingsboeien voor criminelen.  Justitie en politiek zijn communicerende vaten. De Keizer heeft geen kleren aan, maar wel ontzettend veel macht. In elke bananenrepubliek wordt de president daarvoor gevierendeeld. Maar in het Rode Keizerrijk heerst het absolutisme.

Beste John, er moet mij nog iets van het sporthart. Op 25/02/2009 heb je het roer van voetbalclub V.G. Oostende met een schuldvergelijking overgenomen van de flamboyante J.C. Van Biervliet. Het was jouw bedoeling John, om samen met je beide ondervoorzitters, sp.a gemeenteraadsleden Mario Boone en Nancy Moyaert, (in Oostende is het clubbestuur niet zelden het sp.a-partijbestuur),de club aan het Rode Mispelplein uit te bouwen tot een perfecte, maatschappelijk en sociale beweging. Zo staat het toch op papier. In werkelijkheid kloppen spelers en trainers van ’t Veegeetje vandaag aan mijn deur voor raad. Vele spelers hebben immers maanden achterstallig loon tegoed. Sommigen wachten nog op hun salaris van 2010. Ik praat niet over achterstallige “zwarte premies” en “tekengeld”en ook niet over betaling in bierbons. Zwart geld is officieus geld en officieus geld is niet officieel en dus niet te bewijzen. Zo meldt een spits mij dat uw clubje uit 2e provinciale hem nog 7300 euro salaris moet, een ander 10725 euro en de meesten zelfs tussen de 6500 en de 10.000 euro.(namen op aanvraag)

Voor één trainer is het nog gortiger. Toen je nog voorzitter van de VZW was, beste John, heb je met zijn managementvennootschapje een contract van schijnzelfstandigheid afgesloten. Sociale Fraude. Ondertussen heb je op 6/01/2011 de voorzittershamer doorgeschoven – net zoals je baas Johan, begrijp je de kunst om tijdig het hazenpad te kiezen - maar als voorzitter van een vzw blijf je aansprakelijk voor je loonpolitiek en net als Johan Vande Lanotte blijf je achter de schermen de grote baas. Wat basket is voor je leermeester, moest voetbal worden voor jou. Trainerscontracten worden niet geregeld met een consultancyovereenkomst maar vallen onder de wet van Betaalde Sportbeoefenaars ( 24/2/1978 en K.B. 15/12/2006), beste John. Zelfs Georges Leekens weet dat. Hij factureerde met zijn managementvennootschapje N.V. Sofile aan Club Brugge in de voetbalseizoenen 1989 tot 1991. Op 26 maart 1998 veroordeelde het arbeidshof te Gent Club Brugge voor het betalen van 10 miljoen oude Belgische franken ontdoken sociale zekerheidsbijdragen wegens schijnzelfstandigheid. Als fraudejager moet je toch je klassiekers kennen, waarde Rode Kameraad.

Frauderen is een ernstig misdrijf, maar lonen niet uitbetalen is diefstal. Ik weet het John, onlangs heb je in de kantine aan een speler nog gevraagd of hij zijn voetbalgeld zo hard nodig heeft. Maar je moet weten dat voor een postbode zijn twee rechtervoeten soms van goudwaarde zijn voor het huishoudbudget. Voor een clubje uit tweede provinciale beschik je nochtans over solide sponsors. Plaatselijke mecenas, immobiliënmakelaar Franklin Sleuyter wil hoger op, en doet voor de komende 10 jaar een flinke duit in het zakje. Met 30.000 euro kom je wel in eerste provinciale, maar het dubbele is al vlug nodig voor een klasse hoger. Op voorwaarde dat de loonput gedempt wordt. Misschien komt Electrawinds je ook uit de wind zetten en dan zijn allen op weg naar eerste nationale. Kristof Beuren, in een vorig leven directeur bij Electrawinds  en financieel verantwoordelijke bij ’t Veegeetje onder jouw bewind, is nu stadssecretaris. Een ideale toeverlaat in bange dagen, als het deksel op de beerput moet blijven tot na de verkiezingen(zie hierboven Miroir).
Moesten de zaken intussen geregeld zijn door uw ondervoorzitter, sp.a-gemeenteraadslid Nancy Moeyaert en je zult het snel weten want haar man Francis is je chauffeur – meldt het mij dan zo vlug mogelijk. Ik zou absoluut geen fouten willen maken. Want wie altijd de waarheid zegt wordt al vlug een outcast. Beste John, je zult me naar gewoonte verwijten persoonlijk te worden zodat de boodschap verdrinkt door op de boodschapper te schieten. Maar wie zoals jij een heksenjacht organiseert op elke fiscale zondaar moet – volgens mijn bescheiden mening – zelf een blanke ziel hebben.

Met sportieve groeten en de meeste hoogachting,

Jean Marie Dedecker

NvdR Angeltjes : Voor zover nodig zeggen wij eerlijk dat Jean-Marie Dedecker volgens ons een plaats verdient in het parlement. Ongeacht zijn ideologische achtergrond, gewoon op basis van zijn aanpak en zijn gedrevenheid.  Natuurlijk zijn wij het vaak totaal oneens met Dedecker en wij begrijpen zijn schoothondjesmentaliteit niet wat betreft het cordon sanitaire. Dedecker denkt nog steeds dat hij door de elite-partijen aanvaard wordt als hij maar mede afgeeft op de Vlaams-nationalisten en republikeinen van Vlaams Belang. Los van deze partijpolitieke overweging, hebben wij respect voor de volhardende rebel van de Noordzee. En als het ons niet aanstaat, laten wij het niet na dit duidelijk te zeggen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fundamentalisten gevaar voor culturele schatten in Timboektoe

 

Islamitische fundamentalisten die sinds enkele weken Timboektoe in Noord- Mali bezetten, vormen een grote bedreiging voor de kunstschatten in de stad, omdat ze alles wat haram is willen verwijderen.
De stad was één van de belangrijkste knooppunten op Arabische handelsroutes door de Sahara. Veel islamitische geleerden vestigden zich er in de loop van de eeuwen. Er zijn 60 bibliotheken in Timboektoe met tienduizenden zeer oude teksten. Deze oude teksten zijn waarschijnlijk miljoenen dollars waard, een schat voor terroristen die om geld verlegen zitten. Ook zijn er 333 graftombes. De stad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.
Een maand geleden werd in Timboektoe de sharia ingevoerd. De veelal niet-fundamentalistische Touaregstrijders veroverden de stad begin mei. Maar bijna direct na de inname van Timboektoe namen moslimradicalen de dagelijkse leiding in de stad over. Zij verafschuwen de aanbidding van heiligen en voorvaderen. Alleen Allah mag volgens hen worden aanbeden.

 Bron : Nieuw Religieus Peil

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etienne Vermeersch : *Boerka is erger dan swastika*

 


Een boerka is als symbool veel erger dan een swastika. Een boerka dragen is onnoemelijk veel choquerender dan rondlopen zonder kleren aan. Dat zegt filosoof en opiniemaker Etienne Vermeersch in De Morgen.

‘We moeten de radicalisering stuiten. We hebben jarenlang gevochten voor een seculiere maatschappij. En nu komt een expansieve islam ons bedreigen.’ In een Zeno-interview met De Morgen verdedigt Etienne Vermeersch met vuur het boerkaverbod in ons land.

'Boerka heeft met godsdienstvrijheid evenveel te maken als nudisme'

‘De boerka heeft met godsdienstvrijheid heel weinig te maken. Zoveel als nudisme. Bovendien verplicht de islam het dragen van de boerka helemaal niet. Het staat zo niet in de Koran. Anders zijn 500 miljoen moslima’s die geen boerka dragen allemaal in overtreding. Het is geen godsdienstige keuze, het is een privékeuze.’

‘SM-toestanden op straat, waarbij een man aan de ketting loopt bij een andere man, zijn verboden. Moeten we de levensbeschouwing van het sado-masochisme soms ook rechten gaan geven op openbare plaatsen?’

'Mensen zijn terecht bang'

Volgens Vermeersch zijn alle boerkadragers fundamentalisten, tenzij ze ertoe gedwongen zijn. De filosoof stelt ook dat de islam zich uitdrukkelijk onttrekt aan de mensenrechten. ‘Dat is een onvoorstelbaar belangrijk feit. Mensen zijn terecht bang. Iedereen die kritiek uitoefent op de islam wordt beschuldigd van islamofobie. Ik oefen al heel mijn leven kritiek uit op de katholieke kerk. Men heeft mij nog nooit van christianofobie beschuldigd.’

'Gaan we onze politieke keuzes laten bepalen door religie?'

‘In Antwerpen krijgt Patrick Janssens het verwijt dat hij het vertrouwen van de moslims heeft geschonden met het hoofddoekenverbod. Gaan we in de toekomst onze politieke keuzes door religie laten bepalen?’ vraagt Vermeersch zich af.

Op de vaststelling van Zeno dat het toch niet onlogisch is dat de moslims een rol spelen in de verkiezingen in Antwerpen zegt Vermeersch dat het er sterk van zal afhangen hoe Bart De Wever zich positioneert. ‘Ik stel alleen maar vast dat ook hij de moslims al aan het opvrijen is.


http://www.knack.be/nieuws/belgie/boerka-is-erger-dan-swastika-etienne-vermeersch/article-4000109788809.htm

Met dank aan Lydia voor de tip


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles voor Vlaanderen, Vlaanderen voor de Kommunisten

 

De PVDA, een communistische partij die bij verkiezingen zo weinig stemmen vergaart dat ze in geen enkel parlement vertegenwoordigd is, is duidelijk vriend aan huis bij De Standaard. De communisten van de PVDA krijgen immers regelmatig de kans om er via vrije tribunes hun mening te verkondigen. Het Vlaams Belang daarentegen, een democratische partij die meer dan 506.000 Vlamingen vertegenwoordigt, wordt in de berichtgeving van deze krant stelselmatig doodgezwegen en wordt steevast geweerd in de opiniebladzijden. Na Bruno Valkeniers, Filip Dewinter, Philip Claeys ondervond nu ook senator Bart Laeremans de censuur van De Standaard. Een opiniebijdrage aangaande de oprichting van de hoofdstedelijke gemeenschap en die ver strekkende gevolgen heeft voor de Vlaamse gemeenschap in de Rand, werd geweigerd. Een thema dat nochtans zeer actueel is in het kader van de zesde staatshervorming die nu in het parlement wordt behandeld.

Gezien deze webstek niet onderhevig is aan een politiek-correcte censuurcommissie kan u het opiniestuk hieronder wel lezen.


HGB: Groot-Brussel in wording…

Een van de belangrijkste Vlaamse toegevingen in het kader van de BHV-akkoorden was de oprichting van de “Hoofdstedelijke Gemeenschap”. Jarenlang al proberen de Franstaligen het zogeheten ‘carcan’ rond Brussel te doorbreken met een ‘metropolitane’ en dus grootstedelijke constructie, waarmee ze vat kunnen krijgen op het Vlaamse ommeland rond de hoofdstad. Zij hebben hun zin gekregen. De nieuwe politieke instelling wordt in het leven geroepen met een bijzondere wet. Dat wil zeggen dat de Vlamingen deze nooit meer op eigen houtje zullen kunnen opdoeken, vermits ze hiervoor de steun moeten hebben van de helft van de Franstalige Kamerleden. De uiteindelijke wettekst verwoordt het nog iets explicieter dan het Vlinderakkoord: “Er wordt een hoofdstedelijke gemeenschap van Brussel opgericht”. In het Frans luidt het: “Il est créé une communauté métropolitaine de Bruxelles.” De dominantie van Brussel in dit nieuwe orgaan wordt met deze toevoeging duidelijk in de verf gezet.

Niet alleen de federale overheid en de drie gewesten maken van rechtswege deel uit van deze nieuwe politieke instelling, ook alle gemeenten uit Vlaams- en Waals-Brabant en uit Brussel. De gemeenten hebben dus geen enkel keuzerecht. Geen enkele Vlaams-Brabantse gemeente kan er aan ontsnappen. Alleen de provincie Vlaams- en Waals-Brabant kunnen vrij toetreden.
Officieel is deze instelling enkel opgericht met het oog op overleg over een aantal gewestelijke materies (werk, economie, mobiliteit, ruimtelijke ordening, openbare werken en milieu), maar alvast op één terrein heeft dit overleg meteen ook een verplicht karakter: op- en afritten van de Ring om Brussel zullen nooit mogen afgesloten worden vooraleer er formeel overleg heeft plaatsgevonden in de schoot van de HGB. Dit zorgt er meteen ook voor dat de drie gewesten daadwerkelijk aangezet worden om via een samenwerkingsakkoord concreet gestalte te geven aan deze hoofdstedelijke gemeenschap.

De Vlaamse onderhandelaars benadrukken het facultatief karakter van het overleg binnen de HGB. “Niemand kan toch tegen overleg zijn?” klinkt het. Vraag is natuurlijk waarom daarvoor een loodzware, politiek gebetonneerde instelling moet worden opgericht, in een land dat vandaag al zo’n institutioneel kluwen is. De Franstalige winst is duidelijk en drievoudig: ten eerste verkrijgen ze de officiële erkenning dat het sociaal-economische Brussel veel groter is dan het eigenlijke gewest en dat “tientallen gemeenten in Vlaanderen en Wallonië” zouden deel uitmaken van een “grootstedelijke zone”. Daarnaast hebben ze nu een officieel orgaan waarmee ze zich zeer actief kunnen gaan bemoeien met belangrijke Vlaamse gewestelijke materies waarover ze tot op heden niets te zeggen hadden. En ten derde zal de nieuwe instelling Brusselse gemeenten veel gemakkelijker in staat stellen om nauw te gaan “samenwerken” met gemeenten in Vlaams-Brabant, precies omdat de HGB (volgens de toelichting bij het wetsvoorstel) uitdrukkelijk bedoeld is om dit soort samenwerkingsverbanden actief te promoten. Gemeenten zoals Kraainem en Wezembeek-Oppem dreigen hierdoor meer dan ooit in de greep te komen van bijvoorbeeld Sint-Lambrechts-Woluwe, de gemeente van FDF-burgemeester Olivier Maingain. De Brusselse inmengingspolitiek in Vlaams-Brabant wordt dus nog verder aangewakkerd in plaats van afgeremd.

De Franstalige politici verwachten heel veel van dit nieuwe politieke orgaan en zeggen dit ook openlijk. In antwoord op de vraag of Brussel opgesloten zit in een carcan, schreef de MR op zijn website : « L’accord consacre l’existence par une loi spéciale d’ une communauté métropolitaine qui permet d’élargir Bruxelles sur base du Grand Brabant.» MR-voorzitter Charles Michel verwoordde het als volgt: “Bruxelles est élargie par la mise en place d’une communauté métropolitaine comprenant l’ensemble des communes de Grand Brabant.»

De Franstaligen zien de “communauté métropolitaine” dus wel degelijk als een instrument dat de uitbreiding van Brussel met zich meebrengt of minstens moet voorbereiden. Helaas wordt deze ambitie niet ontkracht door de Vlaamse onderhandelaars. Tijdens de inleidende toelichting in de Senaat maakte Open-VLD-voorzitter De Croo heel uitdrukkelijk de vergelijking met een oud wetsvoorstel van Xavier De Bue uit 1920. We zijn dit wetsvoorstel “tot inrichting van het metropolitaansch district van Brussel” even gaan opsnorren. Er werd voorgesteld om Brussel samen met 16 toenmalige randgemeenten (Anderlecht, Molenbeek, Jette, Ukkel,…) te laten opgaan in een intercommunaal verband. Geleidelijk aan konden ook andere gemeenten toetreden.

Vandaag weten we hoe het geëvolueerd is: al die gemeenten maken intussen deel uit van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Net zo is het vandaag nog altijd de ambitie van de meeste Franstalige politici om Brussel te laten uitbreken uit zijn ‘keurslijf’, om grote delen van Vlaams-Brabant in te lijven en op te nemen in een Groot-Brussels verhaal. Deze aspiraties zijn met het Vlinderakkoord niet gestopt, wel integendeel. Daarom was en is het volkomen verkeerd om individuele gemeenten te betrekken bij het HGB-verhaal. Zolang het overleg verloopt van gewest tot gewest, gaat er van zo’n instelling geen bedreiging uit. Maar wanneer gemeentebesturen worden aangemoedigd om allerlei nieuwe samenwerkingsverbanden te sluiten over de gewestgrenzen heen, dan is het hek van de dam.

De Vlaamse onderhandelaars hebben geen blijk gegeven van veel historisch besef. Ze onderschatten ook de nationale en internationale dynamiek die kan uitgaan van een Groot-Brusselse “Metropool”. En ze zijn zich absoluut niet bewust van wat er demografisch in en om Brussel aan het gebeuren is. In dit verband wil ik nog een heel interessante uitspraak meegeven van MR-parlementslid Olivier de Clippele in ‘Brussel Deze Week’ van 26 april 2012: “Ofwel evolueren we in de richting van Hongkong en Istanboel, ofwel leggen we stedenbouwkundige regels op die mensen ertoe verplichten Brussel te verlaten. Nu al verfranst Aalst.”

Bart Laeremans 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de spot : Tremelo-Baal

 

 

Van links naar rechts : Marina Massu, Felix Strackx, ?adia van Beughem en Alain Verschaeren

 In Tremelo-Baal zal de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012  aangevoerd worden door  Vlaams parlementslid Felix Strackx uit Baal. De 57-jarige Felix Strackx is tandarts  van opleiding en zetelt sinds 1995 in het Vlaams parlement.  Van 2006 af maakt hij samen met Nadia Van Beughem en Marina Massu deel uit van onze fractie in de gemeenteraad. Door zijn jarenlange parlementaire ervaring is hij de ideale man voor het lijstrekkerschap. De tweede plaats is voor Nadia Van Beughem. Nadia is 12 jaar voorzitter geweest van de afdeling, een trouwe waarde. Plaats nummer drie is toegekend aan Marina Massu die in 2006 voor de eerste maal deelnam aan de verkiezingen. Naast de gemeenteraad zetelt zij ook in de OCMW-raad.

Afdelingsvoorzitter Alain Verschaeren gaat de lijst duwen waarmee hij meteen het volle vertrouwen schenkt aan de mensen die het Vlaams Belang zullen vertegenwoordigen op 14 oktober.

Geboortehuis Pater Damiaan 

Tremelo-Baal is een  gemeente in de provincie Vlaams-Brabant in de Zuiderkempen. De gemeente telt bijna 14.000 inwoners. Vroeger stonden de vele dennenbossen vol met buitenverblijfjes en campings van voornamelijk Brusselaars.

 In het zuiden stroomt de Dijle als natuurlijke grens met Werchter en Haacht. De andere aangrenzende gemeenten zijn Keerbergen, Begijnendijk, Grootlo en Booischot beide bij Heist o/d Berg. Tremelo heeft 1 deelgemeente, Baal. Verder stromen ook nog de beekjes de Laak en de Raam door Tremelo. Tremelo is vooral bekend als geboorteplaats van Pater Damiaan.

Bestuur CD&V, Open Vld
Zetels 23
CD&V 7
Open Vld 5
sp.a 5
Vlaams Belang 3
N-VA 2
Onafhankelijken 1

 


03-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreemlinksen, neo-nazi's en Moslimbeekextremisten

 

Geachte redactie en linkse Angeltjes gluurders,

In Hamburg was het gisteren feest.  Een 700-tal neo-nazi-gekken hielden hun jaarlijkse debielen bijeenkomst. Daartegen was protest van een grote bende extreem rode linkselingen. De politie was massaal aanwezig om de twee groepen randdebielen te scheiden. Dit was niet naar de zin van de extreemlinkse apostelen die de confrontatie dan maar met de politie zochten en die uitmondde in een ware veldslag.

Wat was nu het verschil tussen beide groepen?

Zij die een optocht wilden houden om te tonen in welke ziekelijke toestand hun brein vertoeft, hetgeen verhindert dat hun I.Q. hoger wordt dan dit van een baviaan of ... een bende losgeslagen linkse loeders die als achterlijke baardapen deze kans aangrepen om lekker uit de bol te gaan en hun lusten om te kwetsen en vernielen konden botvieren ? Extreemlinksen,  neo-nazi's en het volkje dat Moslimbeek regelmatig op stelten zet, wat is het verschil ?

Senior & Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deel Nv-A Middelkerke sluit zich aan bij Jean-Marie Dedecker

 

Voor verkiezingen is het telkenmale hetzelfde gekweddel met baatzoekers en ambitieuze profiteurs, er wordt van partij gewisseld alsof de politiek  een C&A of H&M filiaal is : kiezen, passen, afkeuren, verwisselen. 

Ook de succesvolle Nv-A ontsnapt niet aan deze parasietenziekte, wat toch vrij opmerkelijk is voor de gedoodverfde winnaars van de verkiezingen.  Op de Facebookpagina van Jean-Marie Dedecker lazen wij het triomfantelijke bericht uit Het Nieuwsblad dat we hier in extenso copiëren. En wie hoort bij de resem enthousiastelingen die dit bericht aanmerken als "vind ik leuk" ?  Bas Luyten, die gezworen heeft De Wever het leven blijvend zuur te maken.

Zal Jean-Marie het nooit afleren, zich te omringen met tweedehands postenjagers ?

Nu hij de Oostendse politiek vaarwel heeft gezegd, richt Jean-Marie Dedecker al zijn pijlen op Middelkerke waar hij voor de komende gemeenteraadsverkiezingen met zijn Lijst Dedecker een gooi wil doen naar het burgemeesterschap.

Dat liet hij gisteren duidelijk merken bij de voorstelling van vijf nieuwe kandidaten waarvan er vier onlangs uit het plaatselijk N-VA bestuur opstapten: Claude Prinzie, Bianca Ryckewaert, Mark Plaetevoet en Annick Soete. Ook Pascale Huart koos voor LDD. ‘De situatie binnen het N-VA-bestuur was, om het voorzichtig te stellen, onhoudbaar geworden', legt Bianca Ryckewaert uit. ‘Als liefst negen van de twaalf vaste bestuursleden ontslag nemen, dan mag je veronderstellen dat er iets schort.'

‘Wij vinden het dan ook zeer jammer dat de kopstukken van de N-VA nagelaten hebben om in te grijpen in deze bijzonder penibele situatie. Voorzitter Danny Vanden Broucke lapte zijn laars aan de statuten van de partij, onder meer bij de aanduiding van kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Wij hebben bij Jean-Marie Dedecker en LDD een gans andere ingesteldheid gevonden en een programma dat perfect bij onze standpunten voor een beter Middelkerke aansluit', aldus nog Bianca Ryckewaert. Plaatselijk N-VA voorzitter Danny Vanden Broucke wou niet reageren.

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20120601_00170093


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom komt puppet on a string, Turtelbaum niet in Scharrelroi op bij de verkiezingen ?

 

 

Een nogal technische uiteenzetting door senator Laeremans, een mat antwoordje met enige tegenzin afgelezen van een papiertje, want de ministerin heeft een diepe hekel aan Vlaamse republikeinen, maar één duidelijke conclusie : eens te meer worden de Walen bevoordeligd, nu ook in de misdaadbestrijding. Gaat het wel om de misdaad of is het veeleer een kwestie van leuke benoemingen voor de troepen van Elio en enkel liberale afvallertjes ?

Turtelbaum laat zich manipuleren als een puppet on a string (een marionet) : op bevel van haar partij wordt ze onteigend in Puurs en moet ze verplicht naar Antwerpen verkassen, om de liberale meubels te redden. De plaatselijke Open-VLD raakt echter nog dieper in de puree door het eigenzinnig optreden van Turtelbaum. Zij liquideert de bekwaamste schepen van de stad en vervangt hem door de chou-chou van de allochtone criminelen én van de dames.

Vervolgens wordt ze opnieuw als een marionetje behandeld door de franstaligen om  Scharrelroi, het socialistische piratennest, nadrukkelijk te bevoordeligen. Zoals Laeremans terecht opmerkt : we zullen er aan denken in Antwerpen, Mie Turtelbaum.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtlanden kapittelen Nederland

 

Straatanimatie in het supergezellige Azerbeidjan

Iran en Azerbeidzjan maken zich grote zorgen over discriminatie op basis van geslacht, religie en ras in Nederland. De landen beklaagden zich gisteren na de publicatie van een rapport van de Verenigde Naties over de mensenrechten in Nederland. In dit rapport uitte de Mensenrechtenraad van de VN kritiek op het asielbeleid in ons land.

Iran - vorig jaar nog in de top vijf van de door de Nederlandse christelijke organisatie Open Doors uitgegeven lijst van landen waar christenen het meest vervolgd worden - en Azerbeidzjan vinden dat Nederland zo snel mogelijk iets moet doen aan het feit dat minderheden hier achtergesteld zijn, vooral in het onderwijs, de zorg en bij het zoeken naar werk. Sociaal en politiek zouden minderheden ook te vaak aan de zijlijn staan.

Wel had Azerbeidzjan nog een compliment voor de introductie van de leerplicht. Het Kaukasische land wil daarbij wel dat Nederland kinderen zonder de juiste papieren toch toelaat in het onderwijssysteem

Bron : Spitsnieuws.

Sinksenfoor in Iran : touwtjetrek  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte redactie - 3 juni 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Zwarte week voor de rode neuzen.

Geachte redactie, Het gaat meer en meer de verkeerde kant op met desossenklodders. Niet alleen hun partijboekse "Humo" moet fel aan kopers inboeten maar ook het imago van de B.Sers (Bekende Socialisten) kreeg de voorbije week flinke deuken.

Na de klets op het smoelwerk van Johan met de baard, was het de beurt aan Ingriet Lieten om door het stof te kruipen. De protegé van Carotrien die van de lijn gehaald werd om schoon weer te komen spelen bij Kris&co had het deze keer serieus verkorven met haar zoveelste solo spel. De sossen zijn blijkbaar volledig het noorden kwijt en zijn wanhopig op zoek naar een goed verhaal.  De verkiezingen komen eraan en er is voor hen nergens iets positiefs te rapen om te kunnen uitpakken.

Zoals geweten, was het Uplace én de verdachtmaking door Tobback s.r. van Joke Schauvliege in deze die de spreekwoordelijke druppel in de emmer was. Ditmaal moet heelmeester Peeters wel duidelijke taal gesproken hebben want de rode ratten konden na afloop van hun bolwassing niet snel genoeg verdwijnen. De anders zo camerageile teefjes met hun Brusselse nicht waren sneller dan hun schaduw verdwenen.

Het hoeft zelfs niet openlijk gezegt worden maar in deze is voor mij wel duidelijk gebleken dat Kris de roodneuzen voor de keuze gesteld heeft : inbinden of afbollen! ... de O-VLD staat klaar om jullie plaats in te nemen.

Het plezante aan heel het geval is de totentrekkerij van de gebuisden èn het hardnekkig onozel gehinnik van de jongeToebback die halstarrig en nukkig de muilezel verder blijft uithangen. Ik zou zeggen ... doe zeker zo verder linkse losers : de exit wenkt!

mvg - Senior


*****

Awoe Rimram

Het blijft mij achtervolgen , die nieuwe stelling over de zon die rond de aarde zou draaien. Ik heb een nieuwe fatwa 007 uitgeschreven. Misschien kan den Awoe daar eens over nadenken. Hij zegt ende schrijft " dat is een zaak van Allah die heel het universum regelt" Dat is een hele klus volgens mij. In ieder geval een knappe gast , als ge zoiets kunt ! Maar hoe komt het dan , dat heel die grote Allah nog niet in staat is om vrede te brengen onder zijn eigen onderdanen op dat klein nietig aardbolletje, ze doen niks anders dan elkander uitmoorden en dat terwijl hij heel het universum regelt. Het stemt alleszins tot nadenken. Het doet me denken aan een chef kok die nog niet in staat is een aardappel te schillen.

René

NvdR Angeltjes : speciaal voor u posten wij vandaag een video van een islamitische wetenschapper die bewijst dat de Aarde plat is. En daarmee basta.

*****

Schauvliege

Ik heb "joke" schauvliege meegemaakt in de gemeenteraad van Evergem. Als nieuwe fractievoorzitter ter zelfdertijd met Joke in de gemeenteraad als oppositiepartij waren mijn verwachtingen gespannen want advocate zou ze de mat aanvegen met de toenmalige burgemeester, loze vos P Van Grembergen.

Ze heeft gedurende de hele legislatuur bijna haar mond niet opengedaan verre van eens een voorstel te doen, zelfs de fractie Groen sprak zijn verbazing uit. De vorige gemeenteraadsverkiezingen heeft de CD&V dan de meerderheid gevormd met PVG en SPA en werd ze schepen. De dossiers van haar werden al wat beter doorgelicht maar een echt volwassen schepen is ze nooit geweest zoals ze trouwens als volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement ook niet was.

Er blijft mij alleen over van haar vertegenwoordiging in het Vlaams Parlement het wetsvoorstel dat ze voorstelde om te mogen fietsen met een hond aan de leiband. Dus zeer gedreven ?Hoeft het dan te verwonderen dat ze de ene blunder na de andere maakt en waarschijnlijk komen er nog andere aan, gedenk de geluidsnormen op fuiven en festivalsAls lijstduwster in Evergem op de Tsevenlijst van Evergem zal de weerslag van het Uplace dossier in de plaatselijke middenstand zijn sporen nalaten, goed geweten.Wel bekome het haar en de clan van burgemeester De Wispelaere.

mvg Maurice

*****

Wat een leuke juni start

Het was me weer eens een journaal om 13:00u. Ongeveer plusminus circa 10 min. een constant gelul en gezever over een bewegende tent op straat in Molenbeek, ik snap niet dat ze zoveel woorden vuil maken aan dergelijke achterlijke barbaarse waanzin, er één letter aan vuil maken is nog teveel.

Dat Mo Moustache van Molenbeek zijn mening gevraagd werd, hij rollebolt met een jonge tentfan, moest er nog aan mankeren, de onzin was al bekend voor hij de klepper opendeed. Door dergelijke bewegende tenten staat onze veiligheid op het spel en daarbij, wij hebben geen enkele interesse in deze barbarij die steeds het nieuws haalt door geweld, geweld en geweld, zelfs nu weer via die bewegende tent, ze valt de politie zelfs aan met een kopstoot. Waarom zet de politie er niet het stroomstootwapen op dan zouden we die tent wel andere toeren zien uithalen en elke pipo die denkt er zich mee te moeten moeien door die barbarij te verdedigen tegen de politie 24u het celletje in om af te koelen. Tot overmaat van ramp zat die groene kakelkip, E3va Boerka Brems  ook nog uit haar nek te kletsen. Krijg maar van zoiets college. En die waanzin blijven wij maar betalen. 

Jean

*****

Boerka en Nikab

In België is het dus verboden op openbare plaatsen een nikab of boerka te dragen om identificatie mogelijk te maken.Iedere politieman die “op de straat” zijn taak moet uitvoeren weet dat het toepassen van deze maatregel onvermijdelijk op weerstand zou stuiten bij de allochtone bevolking.Het is nu aan de overheid om niet toe te geven ,niets te gedogen en onmiddellijk doortastende en efficiënte onderrichtingen te geven ter zake om de politie-inspecteurs te steunen bij hun interventies als zij de wet willen doen naleven. Het moet nu maar eens gedaan zijn met al die toleranties zoals onverdoofd slachten, halal voedsel en dies meer en als ze niet akkoord zijn staat niets hen in de weg om naar een land te gaan dat hun kledij tolereert zo niet verplicht . Onze kinderen en kleinkinderen hebben het recht te leven in een maatschappij waarin wij geleefd hebben maar ik denk dat dit, gezien de gang van zaken en de ongebreidelde toestroom van extreme moslims , eenutopie zal .

Ik was een man van "de straat" en ik weet allahverdomme goed waar ons Vlaanderen heengaat.

Hubert Buysse

*****

Boerkaverbod

Ik voel me een beetje opgelucht dat die vrome moslima een bekeerlinge was, die zijn het meest fanatiek ,zoals een ex sigarettenroker.

Onder de mensen zijn er nu eenmaal individuen die afwijken van het normale  leven in volle vrijheid. Diegene die dat verwerpelijk vinden, zijn ofwel totaal onderdrukt ,leven in angst voor hun heer ,meester of Allah of zijn rijp voor een gesloten psychiatrische instelling. Onze door de strot geduwde import broeders zusters en Allah heeft niet graag dat wij de wet voorschrijven. Toch blijkt het boerkaverbod een succes te zijn ! Wat zou onze Milquet doen indien moslima's masaal op straat komen in boerka ? Ze zou uiteraard opnieuw "geschokt" zijn maar verder zal er niet veel gebeuren, het zou de zoveelste overwinning van onze woestijnbroeders betekenen.

Na het vormen van no-go zones , getto's de infiltratie in de politiek , haatzaaierij in talrijke moskeeen, het afdwingen van nog meer bepampering, begrip ,vooral in de politiek en justitie, daartegenover is het boerkaprobleem maar een niemandalletje. Het uitblijven van boerka protesten zou toch een teken kunnen zijn dat de moslima's in het diepst van hun ziel  het beu zijn als seksueel speeltje, kinderproducent en persoonlijke eigendom te moeten leven.

Aan de talrijke Angeltjes lezers : heeft misschien iemand een negatieve beoordeling gehoord of gelezen , uitgaande van de moslimgemeenschap, de executieve of de een of andere iman , nopens dat incidentje waarbij , die als buitenaardse verklede bekeerlinge , heel stout was en haar medewerking niet verleende aan de politie ? Het sharia4 opperhoofd heeft dat tot mijn grote verbazing wel gedaan. Hij veroordeelde streng deze vrouw die de Belgische wetgeving ivm carnaval-kleding met de voeten trad , een moslima onwaardig ! Hij wees op het feit dat de leefregels van het gastland dienen te worden gerespecteerd. Hij uitte zijn medeleven voor de gekwetste vrouwelijke politie inspecteur en feliciteerde de agenten voor hun doortastend optreden. Hij drong er verder op aan dat de burgermeester van Sint Jan Catastrofenbeek de nodige maatregelen zal nemen om dergelijke incidenten in de toekomst te vermijden.

René

*****

Moslimbeek.

't Is weer koekenbak in Moslimbeek ! De baardapen laten hun werkelijke "zijn" zien. Onverdraagzaam, achterlijk en crimineel.

Het door links gepamperd allochtoons kiesvee is weer uitgebroken nadat een van hun koeien in verboden out-fit door de weide liep. Het gevolg is gekend. Eerlijk gezegd, beleef ik wel pret aan die gebeurtenissen,zeker als ze onder de neus van Sjeik Fluppe gebeuren. Hij, de behoeder van de islamzotten. Dat de halal-varkens van Sharia4Belgium de dirigenten van het oproer zijn is prachtig. Daarmede wordt de laksheid van de bevoegde overheid dik in de verf gezet t.o.v. dergelijke gevaarlijke groeperingen die de nazi's nog zouden doen blozen! De gevolgen ziet men nu en het zullen de laatste nog niet zijn. Onkruid moet men bestrijden tot in de wortel anders komt het steevast terug. Hetzelfde geldt voor dat islamgedoe.In Moslimbeek zal er veel en straffe insecticide nodig zijn om het aanwezige onkruid te "kortwieken".

mvg - Senior

*****

De VU achterna 

Handvest voor Vlaanderen en NVA : Samen met CD&V, NVA en SPA pakte Kris Peeters uit met zijn Handvest voor Vlaanderen. Vlaamse journalisten fileerden het document: van juridisch niks waard tot van geen tel tot een vodje papier klonk het.  Door de snelheid waardoor Peeters het Handvest het goedgekeurd wil hebben werden alle oppositiepartijen – VLD, Groen , VB – “gepakt”. Ze werden voor voldongen feiten geplaatst.  Als de NVA-leden dit lezen kunnen ze er onmogelijk naast kijken. De tekst blijft niet alleen uit de buurt van een onafhankelijkheidsstreven maar het blijft ook uit de buurt van wat BDW en co steeds verkondigden … met name het confederalisme. De frantaligen kunnen gerust zijn. In artikel twee wordt duidelijk gesteld dat Vlaanderen zich inschrijft in de structuren van de federale overheid. De Leuvense grondwetspecialist Stefan Sottiaux heeft overschot van gelijk: “ de tekst schrijft zich braaf in het Belgische, federale verhaal in. Het Handvest is geen indringende stap naar een confederalisme”. Beetje voor beetje wordt duidelijker dat de NVA bezig is met kiezersbedrog. 

Eddy

*****

02-06-12 : Oud nieuws maar het komt in de krant

Gelezen in de Krant van Theo ( het vroegere HLN ) : Het volstaat dat de heer Francken een paar dagen niet vernoemd word in HLN of men haalt oud nieuws naar boven. Zijn frustraties over de Kasteelhoeve: oud nieuws. Volgens hem zou Lubbeek dit verloederd gebouw moeten aankopen of in erfpacht nemen. Hij zwijgt echter als vermoord over de kostprijs Als men dan rekening houdt met de kostprijs van de nieuwe gemeenschapszaal + de kostprijs van de vernieuwing van de meeste straten + de aanleg van nieuwe fietspaden enz. dan zal de NVA als het in Lubbeek het voor het zeggen krijgt de belastingen drastisch naar omhoog moeten laten gaan. Verder in deze krant opgerakeld oud nieuws ( door TF ): fiscaal gunstregime van koninklijke familie onder vuur. Zij betalen geen belasting en dat is niet wettelijk. Nu gaat het plotseling niet meer over het vervangen van deze familie door een ander gezag hebbend orgaan maar enkel over belastingen. De laatste alinea van dit artikel: Jan Jambon en Theo Francken dringen erop aan dat de regering minstens een wettelijke regeling treft en liefst nog komaf maakt met het fiscale gunstregime. Vive le roi, monsieur Francken.

Eddy

*****

Islamsocialisme maakt van Molenbeek Brusselse Gazastrook

Dat ze al de kloten hebben om het verbod op de boerka in de praktijk te willen toepassen, is gezien de aard van het beestje verrassend. Dat ze bovendien de bovenmenselijke gotspe hebben om ze te willen toepassen in uitgerekend het speelterrrein van moslimcollabo par excellence, die zoals wordt gefluisterd banden heeft met het moslimextremisme, de man die naar verluidt zijn politie verbiedt op straat te eten tijdens de ramadam, is helemaal ongelofelijk. Volgens mij hangt hier een reukje aan.

Fred


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VB-Journaal mei 2012

  

. .

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse moslimprofessor snijdt zijn vrouwen de lippen weg

 

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2152606/Swedish-professor-cut-wifes-lips-ate-affair.html

Dat komt ervan als je een mohammedaan trouwt. De media zwijgen als vermoord.

Als het een blanke Europeaan zou betreffen zou hij drie maanden lang in elk journaal, dagblad of weekblad telkens opnieuw aan het kruis genageld worden. Terecht overigens.

Wat zou Liesbeth Homans hierover vertellen? "enkel nog maar bruine mensen met vette lippen en een islamitische achtergrond in de sociale huisvesting toelaten moet kunnen... " ?

Auteurs als Hege Storhaug en Bruce Bawer waarschuwen al vele jaren voor dit soort islamitisch gedrag maar ook andere in Scandinavië doodgezwegen multiculturele ongemakken.

Nu het een postdoctorale hangjongere uit Iran blijkt te betreffen die deze beestachtigheid beging, wordt diens herkomst, religie en ware nationaliteit onder meer in de Duitse en Franse pers als staatsgeheim behandeld.

.... Mijnheer was in zijn eer gekrenkt en derhalve had hij het recht de lippen van zijn Europese vrouw af te snijden en op te peuzelen om te voorkomen dat ze er terug aangenaaid zouden kunnen worden.

Echte en ook vals blonde troela's : wat verkiest U om de eer van uw islamman te herstellen?  POLL : (om te lachen)

a) u wordt geheel met uw eigen instemming ontdaan van alle uitwendige en accidenteel soms ook inwendige genitaliën.
b) uw goed geschminkte etalage wordt geheel met uw eigen instemming besprenkeld of overgoten met zoutzuur.
c) uw lippen of neus wordt door uw heer en meester afgesneden, halal goedgekeurd en opgepeuzeld.
d) madam angeltje, ik ben geen dom blondje en de eer van mijn neukerd kan me gestolen worden.
e) spijtig, ik ben biseks en tjeef en geef geen bal om de gevolgen.
f ) amâazing, als paarse smurf wil ik onder littera C ook eens proberen met ciboulette en selderij.
g) nie flauw doen, doorgaan tot de bankencrisis de aarde op uw kosten rood kleurt.
h) gebruikt het slijpen van het scheermes, gebruikt onder littera A, wel voldoende groene energie?
i) excuseer, mein soepsidies zeijn op gesoepeerdt, mersie bookoe, ick oewil mei met alle magt onthoude van commentaar.

De realiteit overtreft vandaag nog meer dan vroeger 100% de stoutste verbeelding.

Lucky9


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zensatie, zensatie, kom dat zien

 

Als men de media vandaag observeert lijkt zo wat alles sensationeel. De vermeende schandalen en opgeklopte fait divers zijn aan de orde van elke dag.  De suggestieve koppen en titels blijken bij nader toezien steeds echter een hol vat te zijn, zonder enig verband mét de realiteit. Ons aller verondersteld doch ongevraagd voyeurisme lijkt bevredigd. Niet met vervalste foto's, maar met hol gebral en gelul waarbij de ogen en de cameralenzen steeds zedig gesloten of per censuur afgewend worden vàn de realiteit.

Maar wat blijkt intussen in de échte realiteit?

De procureur-generaal bij het Belgisch hof van cassatie is zo lui dat hij niet eens de opheffing vraagt van de parlementaire onschendbaarheid van een duidelijk misdadige minister uit Oostende. Dezelfde procureurs-generaal lieten al even vadsig verstek gaan toen ze hadden moeten vragen om ten gepasten tijde een dikke minister uit Vilvoorde zijn onschendbaarheid te laten opheffen wegens de opzettelijke implosie van het gemeentekrediet in zijn eigen voordeel.

Men zou nog vrede hebben kunnen nemen met het onweerlegbare feit dat ze dieu Spitaels, wijlen André Cools en Wathelet senior alsook vele anderen met rust lieten omdat ze och arme Walen waren. Het laatste geval verdient alvast enige toelichting. Deze oen liet tégen het advies van zijn administratie een veroordeelde recidivist vrij rondlopen om hem toe te laten ongestoord minderjarige mesjes te moorden en te verkrachten. De naam van de recidivist was Marc Dutroux. Hallo, zegt deze naam U nog iets naïeve tweeverdieners die zich van geen kwaad bewust zijn en denken dat alles goed gaat? Deze ministeriële oen werd daarnà als beloning benoemd tot réchter bij een Europees hof om ons allen als fascisten en racisten te laten brandmerken. De schaamte voorbij. Sterker nog, zijn zoontje junior Wathelet is nog altijd zélf minister en durft ons zelfs de les spellen.  Van nepotisme gesproken.

Als uw cent bij deze nog niet gevallen is, vrees ik voor uw uw staat van geestelijke gezondheid, want in vergelijking is junior De Croo uit Michelbeke slechts een kansloze spermatozoïde.

Eén conclusie dringt zich op. Dit land is verrot tot op het bot. De rechtsstaat is niet meer in staat van ontbinding maar volledig rot. De democratie werkt niet meer, omdat ze deskundig vernietigd is. De grote smoelen die ons allemaal uitschelden voor islamofoob, xenofoob, homofoob en alles wat maar enigszins als "-foob" kan bestempeld worden, blijken de enige echte nazi's en fascisten te zijn die voor niets terugdeinzen. Noem een misdrijf waaraan ze niet mede schuldig zijn, en U verdient van mij een Nobelprijs voor de vrede. Zonder centjes die daaraan zijn verbonden uiteraard. Die zijn helaas al lang gepikt. Informeer U en sta versteld.

Met nobele groeten, Lucky9

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Aarde IS plat

 

 Opgedragen aan onze ongelovige lezer, René uit Thailand 

 

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook in Buggenhout kampt de Nv-A met interne tweestrijd.

 

Denis Van Linthout zetelt voortaan als onafhankelijk gemeenteraadslid. Hij kan zich niet vinden in het feit dat hij de lijst van de N-VA niet mag trekken bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Op 14 oktober trekt Wim Mommaerts de lijst van de N-VA. En dat was de druppel die de emmer deed overlopen voor Denis Van Linthout. "Het deed pijn om dat te horen. Ik stond mee aan de wieg van de N-VA-afdeling in onze gemeente. Ik kreeg een bijna onverkiesbare plaats en moest de baan ruimen voor de schepenen die overkomen van sp.a/Spirit. Daar heb ik het heel moeilijk mee."


02-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mening van Nigel Farage over *Europa Wankelt* (ondertiteld)

 

 

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamsocialisme maakt van Molenbeek Brusselse Gazastrook

 

  
Gisterenavond is het in de Brusselse gemeente Molenbeek nog maar eens tot rellen gekomen met ‘jongeren’. Aanleiding was deze keer niet de ramadan, schoolmoeheid, frustraties, een gebrek aan ontspanningsmogelijkheden, discriminatie, werkloosheid of een warme zomer, maar het feit dat de politie aan een vrouw in niqaab had durven vragen zich kenbaar te maken.

Het is niet de eerste keer dat Molenbeek het toneel is van dergelijke incidenten. Het zal ook niet de laatste keer zijn geweest. Wat zich vandaag in de Brusselse gemeente afspeelt, is immers een rechtstreeks gevolg van de politiek die PS-burgemeester Moureaux en zijn partij al jaren voert. Zij hebben hun traditionele achterban al vele jaren geleden ingeruild ten voordele van hun nieuwe electoraat, met name de islamitische gemeenschap en sindsdien werden kosten, noch moeite gespaard om het hun nieuwe kiespubliek naar de zin te maken. De gevolgen zijn ernaar: onder het bewind van Moureaux groeide Molenbeek uit tot een veredelde Gazastrook met de bijhorende misdaad en welig tierend fundamentalisme, zoals twee maand geleden nog treffend werd aangetoond in een reportage van de RTBf.
 
Het islamo-socialisme is voor de Parti Socialiste het instrument bij uitstek geworden om de macht in de Brusselse gemeenten te veroveren. Uit machtsgeilheid en kortzichtig electoraal belang helpt de PS in Brussel allochtonen aan de macht die het socialisme op een wel heel eigen manier invullen. Als de huidige evolutie zich doorzet, is het nog slechts een kwestie van tijd voordat PS-potentaten van het type Moureaux zélf door hun troetelkinderen als ongelovigen opzij zullen worden geschoven. Een magere troost, want tegen die tijd zal de hoofdstad van Vlaanderen en Europa geïslamiseerd zijn.

Het is in Molenbeek - en bij uitbreiding in ook andere Brusselse gemeenten - één minuut voor twaalf. Eerder vandaag dan morgen moet kordaat een halt worden toegeroepen aan de ongebreidelde immigratie, het oprukkende islamfundamentalisme en de welig tierende criminaliteit.
 

Joris Van Hauthem
Woordvoerder Vlaams Belang

 

(foto's : De Standaard)

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!