Angeltjes
11-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VB vraagt intrekking erkenning islam

 

Het incident waarbij een islamleerkracht in het Koninklijk Atheneum van Ukkel op het moment dat een leerling een epilepsieaanval kreeg koranversen reciteerde in plaats van medische bijstand te vragen of een ambulance te bellen, doet het gemeenschapsonderwijs aan de alarmbel trekken. Uit getuigenissen blijkt dat het gemeenschapsonderwijs zich vragen stelt betreffende de boodschap die islamleerkrachten verkondigen. Sprekend is dat moslimleerlingen die getuige waren van het voorval ervan overtuigd waren dat de betreffende leerling “bezeten was door de duivel”. In een andere school zei een islamleerkracht recent nog dat hij homoseksuele leerlingen naar de imam zou verwijzen voor een duiveluitdrijving.

Onderwijsminister Smet belooft nu onder druk van het onderwijs “meer controle” te voorzien op islamleerkrachten. Het Vlaams Belang wijst erop dat toezicht op de inhoudelijke boodschap die door de islamleerkrachten wordt verspreid niet mogelijk is, aangezien de  onderwijsinspectie van de Vlaamse Gemeenschap, gelet op de principiële leerstellige autonomie van de erediensten, niet bevoegd is voor het toezicht op het onderwijs in de levensbeschouwelijke vakken. Anderzijds wordt ook verwezen naar de intentie om een imamopleiding te organiseren, waarvan de middelen vanaf 2014 voorzien zijn. Onder meer de Vlaamse ministers Smet (SP.a) en Bourgeois (N-VA) zijn hier groot voorstander van.

Het Vlaams Belang wijst erop dat noch meer inspectie, noch de organisatie van een opleiding voor islamleerkrachten een oplossing kunnen bieden voor het probleem dat de islamleerkrachten een boodschap onder leerlingen opdringen die fundamenteel tegengesteld is aan onze Europese waarden. Het probleem is inderdaad de islam zelf. De traditionele partijen hebben in 1974 de fundamentele vergissing begaan de islam te erkennen, waardoor de institutionalisering van de islam een feit werd: ouders van een kind in een Vlaamse school van het officieel onderwijs kunnen ervoor kiezen hun kind in deze school islamonderwijs te laten volgen, imams krijgen van de overheid een salaris en een pensioen, erkende moskeeën worden betoelaagd,… Door de islam te erkennen, te subsidiëren en te faciliteren, werkt men de verspreiding van het de islamitische ideologie in Vlaanderen in de hand, onder meer dus via het onderwijs.

Alhoewel andere politieke partijen het debat hierover weigeren te voeren, is het een feit dat de islam op tal van vlakken strijdig is met ons Europese samenlevingsmodel dat gebaseerd is op de vrijheid van het individu en de mensenrechten. Moslims worden geacht de voorschriften van de sharia als uiting van Allahs wil te laten primeren boven de door de mens ontwikkelde mensenrechten en wetgeving. Van enige evolutie in de richting van de moderniteit (scheiding van kerk en staat, gelijkheid tussen man en vrouw, vrije meningsuiting) is in de islam geen sprake. Symptomatisch is dat het tot op de dag van vandaag nog steeds een officieel standpunt van de islam is dat afvalligen ter dood moeten worden gebracht.

Om deze redenen vraagt het Vlaams Belang de intrekking van de erkenning van de islam. Niet omdat wij ons zouden verzetten tegen de vrijheid van godsdienst – een groot goed dat moet worden gewaarborgd – maar omdat de islam een geïmporteerde ideologie met een religieus randje is die in essentie haaks staat op Europese en westerse normen, waarden en maatschappelijke afspraken. Meer nog: de islam betekent een gevaar voor Europa en dus voor Vlaanderen, en verdient dan ook allerminst een geprivilegieerde behandeling of ondersteuning.

Filip Dewinter zal tijdens het vragenuurtje in de plenaire vergadering nu woensdag minister van Onderwijs Pascal Smet ondervragen over de problematiek van de islamleerkrachten.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort

 

Flitsen, filmen, straffen, beboeten, geld afnemen : Crevitske is goed bezig

Steeds meer beroepspolitiekers vergeten dat ze verkozen werden om ons leven aangenamer te maken. Dat we tot deze vaststelling komen is gedeeltelijk te wijten aan het feit dat vele verkozenen niet meer "des volks" zijn maar verkozen werden omdat het kleine kliekje dat de meeste politieke partijen in handen heeft kan beslissen over de rangorde op de verkiezingslijsten. Dit is de voornaamste reden waarom er steeds dezelfde namen terugkomen als "verkozen" maar die in feite nooit in een echte democratie zouden verkozen of herkozen worden.

Wij hebben niets tegen de zonen van Dehaene, Tobback, De Gucht,  De Croo enz. om van de dochters maar te zwijgen maar stellen toch maar vast dat onze verkiezingen verre van democratisch kunnen genoemd worden. Vele politiekers weten dat hun broodje voor vele jaren gebakken is en hebben daarom geen angst meer van de kiezer. Ze zijn zelfs niet meer beschaamd om steeds maar méér geld af te pakken van diegenen die hen juist hadden helpen verkiezen om het tegenovergestelde resultaat, namelijk minder belastingen, te bereiken.

Zo lezen we vandaag in de krant dat Vlaams mobiliteitsminister Hilde Crevits haar tijd heeft gespendeerd om "plechtig" de eerste trajectcontrole op het viaduct van Gentbrugge op te starten. Zijn dit nu het soort activiteiten geworden waaraan duurbetaalde ministers hun tijd gaan besteden ?

Volgens de eerste berichten spreekt de overheid van een "succes" ! Het aantal pv's van 1600 per dag werd tijdens de eerste 24 uur na indienstneming gehaald! Men rekent op een minimum van 300.000 processen-verbaal die men aan de weggebruikers zal kunnen toesturen gedurende het eerste jaar dat dit nieuwe systeem over een afstand van 1,9 kilometer zal gebruikt worden.

Buiten de absurde bedragen die wederom van de kiezers zullen "gestolen" worden is er nog méér goed nieuws voor de beroepspolitiekers. Volgens hoofdcommissaris Michel Van Butseele van de federale wegpolitie Oost Vlaanderen zijn de vijf personeelsleden die zich UITSLUITEND met deze trajectboetes bezighouden reeds onvoldoende! "Als we vakanties en ziektes in acht nemen, komt dat neer op zowat 3,5 voltijdse krachten en dit is te weinig. Ofwel zullen we het systeem soms moeten uitschakelen ofwel hebben we gewoon méér mankracht nodig!" dixit onze specialist.

Men mag dus aannemen dat er snel wat extra mankracht zal aangetrokken worden met als enig doel steeds maar méér geld van de productieven af te pakken om het in de richting van de onproductieven te sturen. Rekening gehouden met de totale lengte van ons wegennet kan minister Hilde Crevits in haar pollekens gaan wrijven. Als er voor het bemannen van haar nieuwe troetelkindje reeds van onderbemanning gesproken wordt voor een afstand van 1,9 kilometer dan ziet een blinde dat er voor ons hele wegennet een gigantisch braakliggend terrein ter beschikking ligt om nog duizenden aan een job te helpen. Het zal niet snel genoeg kunnen gaan. Zo kondigde deze verdedigster van onze belastinggelden reeds meteen aan dat er dit jaar nog extra trajectcontroles komen langs de E40 tussen Erpe-Mere en Wetteren en tussen Zwijnaarde en Aalter. Daarna volgen de Kennedytunnel;de E40 tussen Sterrebeek en Bertem; het viaduct van Wilrijk; de E17 tussen Deinze en Gentbrugge enz.

Hopelijk denkt onze minister niet dat door het scheppen van dit soort arbeidsplaatsen onze economie in de goede richting wordt gestuurd. Integendeel ! Het zijn deze zinloze fratsen die ons steeds sneller naar de afgrond brengen en de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen somberder en somberder maken.

Men zegge het voort ...

Freddy Van Gaever


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week van de allochtoon

 

Net zoals men in warenhuizen een week organiseert van een bepaald land om de producten  te promoten en te kunnen slijten, was het de voorbije week de criminele allochtoon die de show stal.

De mannen van S4B waren er  als de kippen bij om hun haat en wraakzucht jegens onze maatschappij te ventileren nadat een tot de islam bekeerde belgische zuster van allochtoonse afkomst verzocht werd haar facie te tonen op de openbare weg. De gevolgen kent men. De opperaap van de ultra extreme moslimclub  S4B liet deze gelegendheid niet voorbijgaan om een lading islamgif te spuiten en oproer te prediken.

Blijkbaar krijgen de poco's klamme handjes want zij lieten Belcacem oppakken en in de petoet gooien. Hij is nu zelfs officieel aangehouden. Dat moet pijn gedaan hebben bij de jongen met het grote smoelwerk en zijn famillie want in een gekende poco krant kon men een interview lezen dat  Ma en Pa Belcacem gaven, waarin ze stellig stelden dat hun zeuneke de braafheid zelve was en hij geen vlieg kwaad zou doen, alleen had hij een zeer diepe overtuiging inzake de islam en zijn profeet.

Over het crimineel verleden van zonemans bleek niets waar te zijn, zeker zijn drughandeltje waarvoor hij in Marokko 6 jaar cel gekregen heeft, berustte op een misverstand en nog van dat witwas gezever. Kortom Fouad is een toffe jongen  die een wat extreme vorm van godsdienstwaanzin belijdt.  Ze hebben hun kind in de gevangenis bezocht en hem gezegd wat minder streng te zijn. Tegelijkertijd hekelen de brave ouders het feit dat zeun lief met voetboeien moet rondlopen. In een recent verleden waren er ook de ouders van Sekaki die hun criminele zoon als een voorbeeld van deugdzaamheid prezen toen hij in de petoet zat. De ouders van de Boomse Fouad  zijn er ook het hart van in. Zij zijn hier geïntegreerd, hadden een eigen garage en zijn op tijd in faling gegaan ... maar dit laatste was hun schuld niet, hé meneer. In elk geval hebben zij wel een aardige stuiver kunnen opzij leggen om de dure advocaten èn de dito procedures te kunnen betalen voor hun lieve zeun, want Fouad zelf bezit zelfs de klassieke nagel niet. 

De overheid gaat nu proberen de B-nationaliteit van de sharia-clown te te ontnemen ... maar dit blijkt een hele procedure te zijn die met gewiekste advocaten jaren kan aanslepen, als het ooit zover moest komen

In dit idiotenland is het blijkbaar simpeler en eenvoudiger om genaturaliseerd te worden dan als zware en gevaarlijke genaturaliseerde allochtoonse crimineel het begeerde plastiekje terug ontnomen te worden.

Een andere prachtman die terechtstaat voor de assisenjury in Mons is Mr Jatrouil, vader van Younes die vermoord werd aangetroffen in de Leie. Deze geslepen woestijnvos ontkent elke betrokkenheid niettegenstaande verpletterende bewijzen  tegen hem. Deze Vader  liegt alsof het geschreven stond  als er iets gezegd wordt dat in zijn nadeel pleit. Een geboren komediant. Ook deze prachtman die van de ziekenkas leefde en ondertussen van een pensioen geniet, heeft genoeg kunnen sparen om behoorlijke advocaten te betalen.

In Brussel staan ook twee prachtjongeren voor de assisenjury die verleden jaar in Ukkel een juwelier overvielen en met buit èn het pistool van de juwelier het hazenpad kozen. Blijkbaar waren ze eerst met de tram gekomen want ze moesten dringend een auto hebben om sneller weg te komen. De dame in de wagen die de gangsters wilden stelen,  stapte blijkbaar niet snel genoeg uit haar auto en zij werd gewoon afgeknald. Volgens de raadsheren van het tweetal werd het fatale schot uit angst afgevuurd want de politie zat de overvallers en car-jackers op de hielen.

Nog in la Capitale werden deze week twee jonge prachtleerkrachten geschorst wegens het voorlezen van koranverzen i.p.v. hulp te verlenen aan personen in nood.

In  Moslimbeek, bij Brussel werden twee metro-agenten met een mes bewerkt door een speciaal uit Parijs overgekomen waanzinnige kwezel en sympathisant van de sharia die niet akkoord ging met de "behandeling" van het boerkawijf.

Tot slot was er nog de opmerkelijke uitspraak van sjeik Flup Flop van Moslimbeek die verbaasd was dat er tijdens de recente rellen in zijn prachtgemeente  door een groep prachtjongeren "Vloms" gesproken werd ... die taal was daar toch al lang uitgestorven dacht de Fluppe.

Zo beste Angeltjelezers, dit was een klein stukje uit het repertoire van "de week van de allochtoon".  Er is nog meer ... véél meer.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Belang als hefboom voor Nv-A door Filip van Laenen

 

Een tijdje geleden liet Jan Jambon, N-VA-fractieleider in de Kamer, in een interview verstaan dat het uitgesloten is dat de N-VA deze herfst in welke gemeente dan ook een coalitie zou aangaan met het Vlaams Belang. De reden zou zijn dat als de N-VA in één gemeente in zo'n coalitie zou stappen, de traditionele partijen in alle andere Vlaamse gemeenten automatisch zouden weigeren om nog met de N-VA te praten. Maar houdt dit dreigement of deze stelling wel steek?

Voor de ongeduldige lezer geven we meteen het antwoord op de vraag: neen, deze stelling houdt geen steek. De hoofdreden daarvoor is dat het dreigement loos is, want ofwel stelt het probleem zich niet, ofwel zullen de traditionele partijen zich na de gemeenteraadsverkiezingen van oktober niet in een positie bevinden waarin ze hun dreigement hard kunnen maken. (Merk overigens op dat de traditionele partijen dit dreigement niet bevestigd hebben, maar anderzijds toch ook niet ontkend.) Maar als de N-VA deze herfst het Vlaams Belang actief mee in het cordon sanitaire drukt, dan moet er naar een andere reden gezocht worden dan de vrees om in de Vlaamse gemeenten niet aan de bak te kunnen komen. En 2014 duikt dan al snel op.

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van deze herfst bestaan er eigenlijk twee hoofdscenario's wat betreft de N-VA en het Vlaams Belang, met telkens twee subscenario's. In het ene hoofdscenario halen N-VA en Vlaams Belang samen vrijwel nergens of slechts in een handvol gemeenten een zogenaamde V-meerderheid in de gemeenteraden, in het andere spreken we over enkele tientallen dorpen en steden, misschien wel tegen de honderd aan. Binnen beide scenario's hangt het er dan nog van af welke politieke situatie er in Antwerpen uit de bus komt. Met partijvoorzitter Bart de Wever als lijsttrekker en uitgesproken burgemeesterskandidaat zet de partij zwaar in op de Scheldestad, en wat daar gebeurt zal ongetwijfeld zijn weerslag hebben op de rest van Vlaanderen.

Om met het gemakkelijkste scenario te beginnen: als de N-VA en het Vlaams Belang samen in vrijwel geen enkele gemeente een meerderheid halen, dan is er eigenlijk geen probleem. Er is dan immers geen enkele reden waarom N-VA zo nodig met het Vlaams Belang scheep zou moeten gaan in die paar gemeenten waar ze net zo goed met de traditionele partijen een coalitie kan vormen – tenzij ze er juist een punt van zou willen maken aan te tonen dat ze wél samen met het Vlaams Belang wil besturen. Let wel, dit scenario zou betekenen dat N-VA het beduidend slechter zou doen dan wat de peilingen momenteel lijken aan te geven. De uitlatingen van Jan Jambon tonen echter aan dat dit geen scenario is waar de partijleiding van de N-VA nog veel rekening mee houdt, en dit is waarschijnlijk ook niet het draaiboek waar ze op dit moment het meeste energie in hoeven te steken. Dat dan bovendien Antwerpen één van de weinige gemeenten zou zijn waar zo'n V-meerderheid uit de bus zou komen is al helemaal onwaarschijnlijk. De grote aanwezigheid van allochtone kiezers in 't Stad doet vermoeden dat een pak andere gemeenten in de provincie Antwerpen eerder aan een V-meerderheid zullen raken dan precies de provinciehoofdstad.

Maar wat als N-VA en Vlaams Belang in een stuk of vijftig gemeenteraden over een meerderheid zouden beschikken? Het lijkt me weinig waarschijnlijk dat de traditionele partijen dan hun dreiging hard zouden durven maken om elke samenwerking met de N-VA uit te sluiten als die partij in één of enkele gemeenten een bestuursakkoord met het Vlaams Belang zou aangaan. Op die manier zouden ze zich immers zelf automatisch uitsluiten van het bestuur in… precies, een stuk of vijftig Vlaamse gemeenten, en dat is een strategische positie waar geen enkele politieke partij in geïnteresseerd. En gaat, ik zeg maar iets, de CD&V bovendien opstandige fracties uit de partij stoten die het cordon sanitaire tegen nota bene voormalig kartelpartner N-VA toch aan hun laars lappen? Met de verliezen die de traditionele partijen te wachten staan kan geen één van hen zich eigenlijk die luxe nog veroorloven. Over bijvoorbeeld Ieper, waar de CD&V ook deze keer in kartel met de N-VA naar de kiezer stapt, hebben we het dan nog niet eens gehad! Maar ook in de andere gemeenten duiken dan voor de traditionele partijen problemen op, want daar veroordelen de traditionele partijen zich dan automatisch tot mekaar. Ook dat is een weinig comfortabele positie, zeker daar waar N-VA het sterk zou doen en de coalitie van traditionele partijen slechts een nipte meerderheid zou halen.

Of Antwerpen dan tot de gemeenten hoort waar het Vlaams Belang en de N-VA samen een meerderheid kunnen vormen of niet maakt dan eigenlijk maar weinig uit. Hebben de twee partijen samen een meerderheid, dan houdt niets de N-VA tegen om toch gewoon een bestuursakkoord te sluiten met de Stadslijst van sp.a en CD&V, als ze dat wil. Anderzijds, moeten we nu echt denken dat sp.a en CD&V in Antwerpen liever op de oppositiebanken gaan zitten omdat N-VA en Vlaams Belang ergens in een verre Limburgse of West-Vlaamse gemeente een bestuursakkoord hebben gesloten? Omgekeerd, als de N-VA en het Vlaams Belang in Antwerpen niet aan een meerderheid geraken, dan is het nog zeer de vraag of de N-VA hoe dan ook tot het stadsbestuur toegelaten zal worden. Een V-bestuur in een andere gemeente is dan misschien gauw gebruikt als excuus om zelfs niet te hoeven praten met de N-VA, maar vermoedelijk niet de echt reden waarom sp.a, CD&V, Open Vld en Groen liever de Antwerpse postjes onder mekaar bedisselen.

Het is dus best mogelijk dat de traditionele partijen binnenskamers gedreigd hebben met een cordon sanitaire tegen de N-VA als de partij ergens een coalitie met het Vlaams Belang zou aangaan, maar voor wie even doordenkt heeft dat dreigement weinig waarde. Een realistischer dreigement is een oppositiekuur voor de N-VA na 2014 als er in het Vlaams Parlement toch geen V-meerderheid gehaald zou worden. Op dat vlak zit de N-VA natuurlijk met een probleem, want als de partij er niet in slaagt om zich in 2014 wiskundig incontournable te maken, dreigt het scenario van de gemiste kans. Zal de partij in 2019 immers nog kunnen rekenen op de brede gunst van de kiezer, of zal ze tegen dan verschrompeld zijn zoals de LDD ook weer snel verschrompelde na een korte glorietijd? De beste strategie is daarom om zich in zoveel mogelijk gemeenten in het bestuur te nestelen, in de hoop zich zo blijvend te kunnen verankeren. Eén van de beste posities is daarbij natuurlijk de burgemeesterszetel in de politiek meest dominante stad van Vlaanderen, Antwerpen. De N-VA gebruikt om dat doel te bereiken het Vlaams Belang graag als hefboom, maar dan wel liefst zonder de handen echt vuil te maken zodat de partij in ieder geval salonfähig blijft. Met als gevolg een aantal onprettige discussies binnen de Vlaamse Beweging, tot misschien zelfs een moord toe. En het is dan maar de vraag of het dat allemaal echt wel waard is, en of het echt geen tijd wordt dat Bart de Wever en Bruno Valkeniers eens ernstig samen gaan zitten. Wie wel bereid was met de PS te regeren en zelfs de 16 aanbood aan Elio di Rupo, of lokaal wel in kartel met een afdeling van Groen naar de kiezer wil stappen, die moet toch ook in staat zijn tot een serieus gesprek met een collega-partijvoorzitter die hem desnoods zelfs wil gedogen als burgemeester van Antwerpen?

http://www.brusselsjournal.com/node/4950 

From the desk of Filip van Laenen on Sun, 2012-06-10 16:34


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stropdasfobie in Iran

 

 

Wie reisplannen heeft naar Iran, mag gerust zijn dassen thuis laten.  In het voormalig Perzië wordt het stukje stof, dat menig saai herenpak een oppepper moet geven, liefst niet gezien.  Nochtans kan de stropdas een eerbiedwaardige geschiedenis voorleggen.
  
De eerste bekende versie van de stropdas werd gedragen door de senatoren in het oude Rome.  Zij droegen de zgn. “fascalia” om hun stembanden warm te houden.  Het werd aanzien als een symbool van status en macht.  Daar de Romeinse generaals niet achter konden blijven in hun machtsvertoon hebben ze de fascalia als onderdeel van hun uniform opgenomen.  Enkele van deze generaals dienden in het deel van het Romeinse rijk dat we tegenwoordig als Kroatië kennen.  Daar werd de fascalia door Kroatische huurlingen overgenomen.  Net als de Romeinse militairen, werd het door de huurlingen gebruikt om bloed en zweet mee af te vegen of hun neus te snuiten. 
Iets romantischer was het Kroatisch gebruik dat een vrouw, die afscheid moest nemen van haar geliefde, hem haar sjaal meegaf toen hij ten oorlog trok.  De huurling strikte deze sjaal om zijn nek.  De Kroatische oorsprong vindt men ook terug in het taalgebruik: Krawatte (Duits), Cravate (Frans).   De Kroatische huursoldaten, die rond 1630 in dienst waren van het leger van koning Lodewijk XIII tijdens de Dertigjarige Oorlog brachten het gebruik van de das naar Frankrijk.  Zij baarden opzien in Parijs met hun rond de nek geknoopte halsdoeken.  De “kroaat” werd een begrip in de modewereld.  Charles II introduceerde de cravate in Engeland en de koloniën. 
 
Niets liet vermoeden dat de nakomeling, onze stropdas, eens als standaard kledingattribuut zou gedragen worden over heel de wereld.
 
Overal, behalve dan in Iran.  Daar werd de verkoop van dassen na de islamitische revolutie van 1979 verboden: het wordt immers als een symbool van de westerse decadentie beschouwd.  Nochtans scheen het cordon rond de das tijdens het regime van voormalig president Mohammed Khatami stilzwijgend doorbroken te worden.  In de grootste steden werd er weer een assortiment dassen in kledingzaken aangeboden en waren de verkoopcijfers stijgend.  Gelukkig waakt de religieuze politie over ‘s lands eer en deugdzaamheid.
 
Volgens het semi-officiële Isna News werd het verbod niet ernstig genomen en heeft de religieuze politie de overtreders gewaarschuwd.  Nergens mogen er nog dassen ten toon gesteld en verkocht worden.  Javad Doroodian, hoofd van de Iraanse Kleding- en Weversunie, moet het logo van zijn overkoepelende vereniging wijzigen omdat er de afbeelding van een das in staat.
 
Ondanks het verbod op dassenverkoop is het dragen ervan geen misdrijf.  Een das wordt gedragen door werknemers in de privé sector of bij goedgeklede feestelijkheden – daarentegen riskeren werknemers bij overheidsinstanties hun job of meer.  Sommige universiteiten laten studenten toe een das te dragen en bruidegommen zullen bij hun huwelijk dikwijls ermee pronken.  In tegenstelling tot Irans huidige godsdienstige kledingvoorschriften waren stropdassen populair vóór de Iraanse revolutie. 
 
Elke zomer, als de hitte de Iraniërs ertoe aanzet op lichtere kleding over te schakelen, zet de religieuze politie een tandje bij om de overtreders bij de lurven te vatten.  Tijdens een internationaal voedingssalon met deelnemende landen zoals Frankrijk, Indië, Italië, Turkije en China, kregen de dames een waarschuwing voor hun onbehoorlijke kleding en make-up;  80 verkoopsstanden werden gesloten. 
 
Floriaan Terbeke


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims die aanslag planden op Jyllands Posten veroordeeld

 


De rechtbank in Glostrup heeft vier moslims veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 jaar vanwege het voorbereiden van een terroristische aanslag op de redactie van de Deense krant Jyllands Posten, vanwege de publicatie van de z.g. ‘Mohammed-cartoons’. De rechtbank bepaalde dat de mannen na hun celstraf moeten worden verbannen.
Het gaat om drie Zweden (jawel, bipatride Zweden)  en een Tunesië r: Munir Awad, Omar Abdalla, Mounir Dhahri en Sahbi Zalout. Ze beweren onschuldig te zijn, hoewel een van hen wel bekende verboden wapens te bezitten.
De mannen maakten in december 2010 aanstalten om gewapend naar de redactie te gaan, waar de krant een sportgala organiseerde. De Deense kroonprins Frederik was daar ook.
Drie van de radicale moslims hadden een machinegeweer met een demper, een pistool met 108 kogels en verschillende rollen duct tape bij zich.

Bron : Elsevier


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ninove in de spot met *Forza Ninove*

 

In Ninove trekt Guy D’haeseleer, volksvertegenwoordiger voor Vlaams Belang, met de nieuwe politieke beweging Forza Ninove naar de kiezer. D’haeseleer zelf zal de lijst van de Ninoofse stadslijst trekken, en heeft grote ambities.

“We willen de huidige meerderheid Open VLD - CD&V-plus breken en een nieuw bestuur aan het bewind brengen dat een antwoord biedt op de huidige maatschappelijke problemen waar onze stad mee te kampen heeft”, zegt hij.

D’haeseleer heeft het in Ninove absoluut niet begrepen op de huidige meerderheid. “Dat is al lang dezelfde coalitie en een verstandshuwelijk om Vlaams Belang buiten te houden”, benadrukt hij. Bovendien vindt de kersverse lijsttrekker dat het huidige bestuur een gebrek heeft aan frisse ideeën en aan langetermijnplanning.

Naast D’haeseleer heeft het partijbestuur voor een mix van ervaring, vernieuwing en verjonging gekozen. Mandatarissen Dirk Van Opdenbosch, Veerle Vanderpoorten, Pascal Schietecat en Renaat Maes moeten voor de ervaring zorgen, en de nieuwe kandidaten ondersteunen. Dat wordt een hele taak aangezien niet minder dan 23 kandidaten hun eerste stapjes zetten in de politiek.

Daarnaast heeft Forza Ninove ook gekozen voor een vrouwvriendelijke lijst. Bij de lijstvorming heeft de stadslijst het ritsprincipe toegepast.

Forza Ninove heeft alvast alle vertrouwen in haar kopman en heeft D'haeseleer gevraagd om voluit voor het burgemeesterschap te gaan. “Guy kreeg in 2006 ook al de meeste voorkeurstemmen, zelfs meer dan de burgemeester”, zegt het partijbestuur. “Zijn electorale slagkracht, gekoppeld aan zijn jarenlange ervaring in gemeenteraad en parlement, moeten hem toelaten een gooi te doen naar het burgemeesterschap. Met verruimde krachten zijn we ervan overtuigd dat we een grote kans op slagen hebben.”

Bron : 0000


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 juli 2012

 

Over 1 maand !

 


10-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Franse parlementsverkiezingen : eerste ronde

 

Le Monde geeft een procentuele raming van de verkiezingsresultaten

Estimation (en %) des résultats de chaque parti politique

  • PS / Parti radical de gauche / MRC / DVG : 34,4%
  • UMP / NC / Parti radical valoisien / Alliance centriste / DVD : 34,6%
  • Front national : 13,7 %
  • Front de gauche : 6,8 %
  • Modem : 1,7 %
  • Europe Ecologie -  Les Verts : 5,7 %
  • Extrême gauche : 1 %
  • Divers extrême droite : 0,2 %
  • Autres (Divers / Divers écologistes / Régionalistes) : 1,9 %

Participation : 57,1 %

http://www.lemonde.fr/politique/article/2012/06/10/legislatives-2012-les-resultats-du-1er-tour_1713959_823448.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetbal

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart de Wever eist *eerherstel*

 

Dit zijn de reuzenaffiches die op de hoek van de Handschoenmarkt en de Schrijnwerkerstraat recht tegenover de Boerentoren opgehangen zijn door de Nv-A.  Volgens de rode en gele ambtenaren van de Stad zijn deze affiches illegaal en moeten ze verwijderd worden. Volgens de ambtenaren van de Vlaamse Gemeenschap daarentegen is er met deze politieke  publiciteitsborden niets aan de hand, uitgerekend omdat ze "politiek" van aard zijn. Commerciële publiciteit is iets anders.  De eigenaar van de hoekgevel die toelating verleende is de gekende wafel- en lacquemantbakker  van het huis Desiré de Lille. De man, Marc Stoffels is al jaren een fervent CD&V-er die recent overgestapt is naar de Nv-A. 

En omdat Bart *bedreigd werd* door de stad dat hij illegale publiciteit maakte, eist hij nu *eerherstel*. Het is niet alleen in Oostende dat er een keizer woont, wij krijgen er ook een in de Koekestad. Of moeten we zeggen de Laquemantstad ?

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man verkleed als vrouw in boerka pleegt aanslag : 4 Franse militairen gedood.

 

(archief)

Bij een aanslag in Afghanistan werden 4 Franse militairen gedood, 5 gewond van wie drie zeer zwaar en 3 Afghanen gewond. Dat is de trieste balans van een aanslag die opgeëist wordt door de Taliban.

Volgens de Afghaanse autoriteiten werd de aanslag gepleegd door een man, verkleed als vrouw in een boerka. Dit pittige detail wordt medegedeeld in de Franse pers. De Vlaamse kwaliteitskwakkelzender 0000 weet uiteraard van niets over de boerka-verkleedpartij.  Vermoedelijk is deze informatie te delicaat na de woelige islamweek die achter ons ligt.

http://www.lefigaro.fr/international/2012/06/09/01003-20120609ARTFIG00348-au-moins-quatre-soldats-francais-tues-en-afghanistan.php


 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is maar een grap

 

 

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.You're driving me crazy (met vele schoonheden uit de jaren '30)

 

 

.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Streep heeft een nieuwe job gevonden : Sharia for Me !

 

De Streep met zijn nieuwe collega's

Ex-LDD’er Jurgen Verstrepen wordt de nieuwe woordvoerder van Sharia4Belgium, dat hij direct zal omvormen tot Sharia for Me. Hij moet Fouad Belkacem vervangen. Die is in de cel gegooid omdat de politieke klasse zijn lange baard niet kon smaken.

Jurgen Verstrepen vervangt Fouad Belkacem bij Sharia4Belgium. 'Als communicatiestrateeg zal ik ervoor zorgen dat de kwalijke perceptie over hen snel verleden tijd wordt.' Bij Sharia4Belgium zijn ze verrast dat de aanstelling van Jurgen Verstrepen overkomt als een verrassing. ‘Jurgen Verstrepen belichaamt waarden als openheid en freedom of speech, waar ook wij voor staan’, zegt een anoniem lid van de semi-verboden beweging. ‘Door zijn jarenlange ervaring in de pers kent hij die van binnen en van buiten. Hij weet op een strategische wijze de media te bespelen zonder zijn ruiten van het eigen huis in te slaan. Bovendien kan hij leuke filmpjes maken. Dat is exact het profiel dat we zochten nu onze vorige woordvoerder in de cel ligt te rotten.’

‘Ik ben niet alleen als woordvoerder binnengehaald bij Sharia4Belgium, maar ook als onafhankelijk verruimer‘, benadrukt ex-politicus Jurgen Verstrepen. ‘Ik ben zeer gecharmeerd door het project. Het zwart-witdenken over deze moslimbeweging moet gedaan zijn. Ze hebben best genuanceerde meningen over allerlei zaken die me na aan het hart liggen. Alleen komen hun standpunten zo verkeerd over in de pers. Als communicatiestrateeg zal ik ervoor zorgen dat die kwalijke perceptie snel verleden tijd wordt.’

Om professionele redenen zal Verstrepen van Antwerpen naar Molenbeek verhuizen. ‘In Molenbeek zal ik de lijst van Sharia4Belgium trekken. We gaan de concurrentie aan met de PS van Philippe Moureaux, die zich onlangs hypocriet heeft gedragen. Mensen zullen natuurlijk niet op onze lijst kunnen stemmen. Als antidemocratische groepering willen we niet medeplichtig zijn met iets verwerpelijks als verkiezingen.’

Jean-Marie Dedecker, voorzitter van LDD, is hoogst verbaasd. ‘Dit had ik echt niet zien aankomen. De vele bekwame mensen die bij LDD zitten worden weggepikt’, treurt de slepende politicus. ‘Het blijft me wel een raadsel waarom ík nog geen aanbod heb gekregen van andere partijen. Terwijl je toch eerder van zo’n Verstrepen verwacht dat hij eenzaam ligt te creperen in de goot.

http://de.rechtzetting.be/2012/06/07/verstrepen-woordvoerder-sharia4belgium/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penn en Teller

 

 

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De legende van de Eeklose Herbakker

 

De legende

Elke geboren en getogen Eeklonaar kent ongetwijfeld de legende van “Den Eeklooschen herbakker”. Vroeger zou je bij de bakker van Eeklo terecht kunnen als je hoofd je niet beviel. Dit werd dan afgehakt en tijdelijk vervangen door een boerenkool, terwijl je hoofd werd ‘herbakken’ in een oven. Ook oude en versleten politici konden hun ijdele tuit dus vlak voor de verkiezingen laten herbakken om met een volksvriendelijker gezicht terug in de gunst van de kiezer te komen.

®   De parodie

Op de poster zitten onze Eeklose burgemeester en enkele schepenen ook te wachten op een nieuw hoofd en wel om in de gunst van de ‘nieuwe kiezers’ te komen: de steeds groter wordende groep allochtonen in onze stad.

 

®   De realiteit
Volgens onze burgemeester & co moeten immers niet de vreemdelingen maar wel de eigen Eeklonaren zich maar eens dringend aanpassen aan de verschillende culturen in hun stad. De wereld op z’n kop dus: niet de allochtonen maar wel de autochtone Eeklonaren moeten zich als meerderheid integreren in een minderheid. We kunnen er als het van de partijkopstukken van CD&V, Open VLD, N-VA en SP.A afhangt maar beter het hoofd bij neerleggen want als de huidige immigratiegolf zich onverminderd doorzet, dan dreigen de Vlamingen toch een minderheid in hun eigen steden te worden.

®   De verkiezingen
Jammer genoeg voor hen komen ze, zoals op de poster te zien is, tot overmaat van ramp als Vlaams Belang-‘kopstukken’ terug uit de oven. Hoe dat komt? Omdat de Eeklose ovens niet zomaar experimenteren maar de hoofden een karakter- en gedaanteverwisseling geven die het uitzicht van en samenleven in onze stad ten goede komt. Eeklo blijft alleen Eekloos door een sterk Vlaams Belang: geen slapjanussen die het hoofd laten hangen maar Eeklose volhardende hardnekkig- en fiere stijfkoppigheid! De Eeklonaar weet ondertussen maar al te goed dat na zes jaar keiharde oppositie alléén het Vlaams Belang zich radicaal verzet tegen de multicultuur en de immigratie-invasie.


Peter Pauwels


09-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belcacem van Sharia4B : moralist en hypocriet
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Stéphanie Djato (24), beter bekend als het nikabmeisje, is daags na haar ontslag uit het ziekenhuis ondervraagd door het Comité P. “Ik heb geen spijt van wat ik heb gedaan”, zegt ze. Ze blijft erbij dat ze door de politie zwaar werd aangepakt.

Volgens politiebronnen was het niet toevallig dat Sharia4Belgium zich vorige week zo op de zaak van het nikabmeisje heeft geworpen. Fouad Belkacem, die met zijn vrouw in Boom woont, heeft een latrelatie met Stéphanie Djato.

“Ik ben niet religieus getrouwd met Abu Imran, zoals wordt beweerd. Hij is een vriend. Een relatie? Dat gaat u niets aan”, zegt Djato. “Ik ben een volwassen vrouw die weet wat ze doet en wat ze wil. Dit is mijn leven. Ik ben gelukkig zo.”

Tegen de vrouw loopt een klacht wegens het negeren van bevelen van de politie (ze wilde haar nikab niet afleggen) en het toebrengen van opzettelijke slagen en verwondingen aan een agente. Ze zal zich daarvoor moeten verantwoorden voor de strafrechter.

De vrouw is nog niet verhoord. We wachten op instructies van het parket”, zegt Johan Berckmans van de politie. Ze mag beweren wat ze wil, bij de politie blijven ze er bij dat er volgens het boekje is gehandeld. “We hebben foto’s als bewijs”, klinkt het.

(diverse media)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 9 juni 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Nikabvrouw

Geachte Redactie,Op "clint.be"/nieuws staat een klein artikel + FOTO van dat jong wijf waarvan men haar gezicht wilde kennen bij een controle.Geen wonder dat zij haar gezichtsbedekking niet wilde verwijderen: zij is spuuglelijk ! (allee, voor zo'n jong ding toch)Naar het schijnt, zou zij de dochter zijn van een ex-prostituée (wat een chic woord voor hoer , die, op hààr beurt,... de aanhoudster ZOU zijn van foead belgacemDaardoor is het gemakkelijker om aan te nemen dat héél dat circus... uitgelokt spel was: provocatie omwille van het plezier van provoceren.

Victor van Vosselaer (e.a. lezers die gelijkaardig verwezen naar de media)

*****

ODSRV

Na alles weer eens gelezen te hebben betreffende die barbaarse waanzin op ons grondgebied, in feite is het dagelijkse kost geworden, is de oplossing heel eenvoudig en efficiënt, nl. KIES VOOR VB IN OKTOBER EN ZEKER IN 2014. 14 dagen later volgt er een exodus richting midden oosten, dubbele nationaliteit onbestaande, criminele vreemdelingen in de cellen onbestaande, franskiljons die Vlaanderen leegroven onbestaande, een feodale komedie die parasiteert op de Vlamingen onbestaande, vreemdelingenstemrecht onbestaande, conclusie: een leefbare veilige welvarende Onafhankelijke Democratische Seculiere Republiek Vlaanderen, een republiek waar islam onbestaande in zal zijn want wij hebben géén behoefte aan  barbaars geweld.

Jean

*****

De kip legt een ei en plotsklaps zijn de ratten weer daar.

Di Rupo zegt iets zinnigs a.g. die terreurbende S4B en hupsaké daar zijn de rode en groene ratten aangevuld met een oranje staart, o wat zouden ze graag het VB verbieden want het VB is een gevaar voor hun postjes, het VB wil het misdadig verraad van het Vlaamse volk grondig aanpakken en dat zou veel pijn kunnen veroorzaken bij het misdadig profitariaat.

Zoals NVA en LDD zeggen: er zijn wetten genoeg maar pas ze toe, punt. Wie oproept tot geweld en/of het niet respecteren van onze seculiere wetten het land uit flikkeren, eerst dubbele nationaliteit afnemen (dubbele nationaliteit verbieden is de juiste oplossing), alle veroorzaakte kosten en schade laten betalen en dan vierkantig het land uit sodemieteren. Pak die meer mogelijkheden van burgemeesters juist AF i.p.v. meer te geven want de overgrote meerderheid is totaal onbekwaam, pak ze alle verantwoordelijkheid over de politie af en leg die verantwoordelijkheid bij een magistraat, ene per 1.000.000 Vlamingen w.w.z.dat er max 6 in die functie kunnen functioneren die maandelijks overleg plegen zodat over het hele grondgebied één en dezelfde regels van toepassing zijn zonder kleurtje. 

Jean

*****

Van sp-a naar Vlaams Belang

Ik snap Van Belleghem niet goed. Van sp-a naar Vlaams Belangdit via LDD. Had opperhoofd Jean Marie niet gezegd dat hij het Vlaams Belang ging uitroken? Voor sommigen ( Van Belleghem ) komen de jaren van verstand dan blijkbaar toch niet te laat.

Walter

*****

Shariatisten : werken of doppen ?

Geachte redactie, Naar aanleiding van het scharia4B geval vraag ik mij af hoe die gebaarde jonge moslimgekken aan de kost komen ?

Zijn het werknemers of bedienden die voor hun dagelijks brood werken en ook de staatskas spijzen of is het een bende allochtone beroeps profiteurs die elke maand een leefloon van hun ongelovige vijanden ontvangen en in ruil deze naar de hel wensen ?  Indien deze jonge apenbende nog geen poot verzet heeft in het arbeidscircuit (wat een quasi zekerheid is) heeft de RVA hen al eens opgeroepen om hun werkwilligheid te onderzoeken ?

Indien zou blijken dat dit zootje achterlijke woestijnratten geen enkele vorm van werkbereidheid vertoont of vertoond heeft en zich enkel bezig houdt met oproer kraaien en vuurke stook spelen kan hun eventueel leefloon dan niet ingehouden worden wegens onwil tot het zoeken van werk ?

Zal de gestrengheid die deze regering afkondigde jegens werkschuwe individuen en aanverwanten ook van toepassing zijn op deze groep extreme taliban fans of zal het bij een schone schijn show blijven. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

mvg - Senior

PST :  Wat zou er intussen beslist zijn over het lot van terrorist Trabelsi die eind mei normaal zijn straf hier heeft uitgezeten ?  Is hij nog in het land,uitgeleverd aan de V.S. of teruggestuurd naar zijn homeland ? Hallo Annemie, vertel het ons eens !

*****

Uit het groot sprookjesboek

Iemand heeft dan toch de moed gehad omdat Sharia4 circus een halt toe te roepen. Zelfs de grootste clown van dat gedrocht zit achter slot en grendel. Iedereen klopt zich inderdaad op de borst en zegt ik ben Filip De Winter hun groot politiek profetisch idool. Lang zal hun overwinningsroes niet duren.

Toen ik op het nieuws die nest, in Arabier verklede Belgen zag en hun commentaar hoorde , geloof ik niet dat die het zo maar zullen opgeven. Dat Boomse opperhoofd zijn Belgische nationaliteit afnemen en hem uitleveren , vergeet het. Mensenrechten organisaties , hof van beroep ,Straatsburg , Whatelets , Europese seingevers allerhande zullen er wel een stokje voorsteken met het argument dat ze die baardaap misschien zouden kunnen zeer doen bij een of 't ander verhoor in zijn heimat , dat mag en kan niet uiteraard. Belgie is al lang verkocht aan de verdraagzaamheid en de gangbang voor stemmen. Het is niet vijf voor twaalf maar reeds half een.

René

*****

Abu, het gangstertje


De moraal van het verhaal is, dat een veroordeelde crimineel in dit land door de snel B.wet zich vrij en vrolijk kan begeven, zonderdat de oficiële instanties over enige achtergrond info beschikken. Men moet zich dan ook de vraag stellen hoeveel veroordeelde criminelen hier ronddartelen met vervalste 'koraan' namen. Onder Paars heeft men wetten gemaakt die louter bestemd waren om het VB monddood te maken, maar die nu als een boemerang in het gezicht belanden van de poco's.

Abu Belcacem is niet zozeer het obstakel voor de paniek voetbal bij de poco's , maar het uitgevonden ondemocratische cordon sanitaire, staat op de helling, want blijkens hadden de 'verdoemden' het toch weer eens bij het rechte eind.  Verder, Grote verklaringen leggen de poco's nu af, alleen,  wat als Marokko Abu Bel-- niet wil, want dat zit er dik in, en hoe of wat met Abu's vrouw(en) en/of kinderen? Zal Abu Bel-- net als Erdal ook plots spoorloos verdwijnen-ontsnappen?

Gina

*****

Geraardsbergen

Geachte Redactie, de plaatselijke afdeling van het VB zou best niet tè luid luiden met die nieuwe aanwinst Van Belleghem. In het verleden hebben zij, op "hoger vlak", reeds nare toeren meegemaakt met "partijspringers" onder het motto "verruiming"... dààr moet ik geen tekeningske bij maken zeker ? Enfin, indien de plaatselijke afdeling het wél pico-bello vindt, wie ben ik om daarop afbrekende commentaar te leveren, tenslotte: op gemeentelijk vlak is een eventueel tegenslagje nog géén algemene ramp... "we zullen zien..." zou Reynders zeggen.

Victor van Vosselaer

*****

U vraagt, wij draaien (misschien)

Wie fotoshopt eens een Groen!e politieker die op eigen kosten en eigen verantwoordelijkheid een heel asielzoekersgezin bij hem thuis opvangt? Met als tekst: "Ik laat de belastingbetaler niet opdraaien voor de opvang van die sukkelaars!"

Ludo

*****

Documentaire Lode Zielens

Hartelijk dank Ray voor deze documentaire.Als voormalige chroleider in Sint Andries in de jaren 50 heb ik nog een beetje van deze armoede leren kennen. Alhoewel de ouders van de jongens lezers van de Volksgazet waren vetrouwden zij hun kinderen aan de toen nog jonge "Kartuizer" toe. 

Groetjes,Kartuizer.

*****

Ocharme Groen !

Ze zijn inderdaad nog erg groen achter hun oren. Een grote bende volwassen pubers, figuranten uit de sprookjes van duizend en een nacht. Abu Inram vergelijken met Filip Dewinter is hetzelfde als Marc Dutroux vergelijken met Nonkel Bob. Het goede met het kwade. Feit is, en dat kan zelfs groen niet ontkennen, dat heel het extreem Islamcircus al meer ellende in de wereld heeft gebracht dan verrijking.

Had de correcte club in Belgie geluisterd naar VB en zijn kiezers, er was geen sprake geweest van Abus Inrammers  en we zouden  in tal van onze steden niet het gevoel van vreemdelingzijn ervaren. In ieder geval ik zou als democratisch verkozene klacht neerleggen tegen die troep groene tutterzuigers, ze verdienen op zijn minst goe wat kletsen op hun blote poep ! Voor de rest geef ze een windmoleke en toon begrip voor hun geestelijke achterstand en hun gebrek aan realisme

René

*****

Prachtig

Eindelijk een degelijk, waarheidsgetrouwe en progamma-eerlijk verkiezingspamflet van Groen. Het zal die twee of drie kiezers die nog twijfelen zeker over de meet trekken. Spijtig dat op de achtergrond niet wat windmolekens te zien zijn om het geheel compleet te maken.

René

*****

Docu Lode Zielens

Bedankt redactie voor het plaatsen van de interessante documentaire over Lode Zielens, met daarin o.a. mijn meest favoriete schrijver Hubert Lampo. Als Nederlander bezoek ik met enige regelmaat uw Angeltjessite waar ik mij goed bij thuis voel.

Het spijt mij wel op dat ik geen reactiemogelijkheid per onderwerp meer zie; het is nu juist zo interessant om de reacties ergens op te lezen. U zult er echter uw reden voor hebben. Met vriendelijke groet,

Hans VB Enschede.

*****

Groene muggenzifters

Ray, bravo voor je commentaar op het artikel in Knack over jong groen Oostende en ook bravo aan Prometheus, goed gevonden en vatbaar voor massale verspreiding via het internet.

Lilith

*****

Zo hoor je het eens uit een, onverdacht, andere hoek.

 http://www.youtube.com/watch?v=LFHPKAPDOck

Pol D.

Bijlagen:
liefjeabuinram.jpg (25.5 KB)   


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groen & Sharia4B

 

dank aan Prometeus




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!