Angeltjes
20-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De PS, dat is de Sovjetstaat

 

'De PS, dat is de Sovjetstaat'

'Al 20 jaar wordt Wallonië bestuurd door de meest archaïsche socialisten van Europe.

Ze zijn niet geëvolueerd zoals in Groot-Brittannië, Spanje of Duitsland.

Ze blijven kampen met hun problemen: cliëntelisme, affaires, aanvallen op bedrijven...' Dat zegt Didier Reynders zaterdag in een interview met La Dernière Heure.

Volgens Didier Reynders blijft de PS 'geld geven aan de Walen om vis te kopen in plaats van hen te leren vissen'.
Net op het moment van de Waalse Feesten zegt Reynders dat die 'in beslag genomen worden door de PS, met een minister-president die weigert in debat te gaan met de voorzitter van de MR.'

'De toespraken zullen gegeven worden door drie socialisten in naam van alle Walen.
Ze vergeten dat twee derde van de Walen geen socialisten zijn.
Dat zijn praktijken uit de tijd van de Berlijnse Muur.
Dit is de Sovjetstaat van toen.'

Didier Reynders schat de Waalse schuld van intussen op een bedrag tussen de 8 en 10 miljard euro.
'Terwijl de financiële toestand van Wallonië verslechtert, heeft Vlaanderen zijn schuld weggevaagd.
Dat is onze realiteit', benadrukt Reynders.
En over het Marshallplan? 'Een oubollig plan waarvoor de Walen niet echt betrokkenheid tonen.'
***
In de laatste opiniepeiling heeft de PS de MR opnieuw voorbijgestoken.   Vermoedelijk is dit de reden van de forse taal van Reynders, ook in verband met de communautaire dialoog.
*** 
Er ligt een land op sterven, wij komen zeker naar de begrafenis. Niet met een aangepaste treurige tronie, maar opgewekt en vrolijk, als lustige weduwnaars en bereidwillige weduwen.  Na de plechtigheden :  "Bal van het gespuis"


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Democratie in Keulen

 

http://www.pi-news.net/

 

Hier vindt u verslaggeving van de evenmenten in Keulen in het Duits


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse VRT-advocaat over de politiek

 

  

Walter van Steenbrugge in De Standaard

 

We moeten naar een systeem waarin technocraten, mensen uit de praktijk, de politici bijspringen om de zaak te redden. Desnoods moet het kiessysteem worden aangepast.

 

Als we onze linkse zin niet kunnen doordrijven in het democratische systeem, moeten we de wet veranderen. Dat is wat deze man zegt.  De advocaat die door de VRT gebruikt wordt om juridische problemen toe te lichten. Die bovendien een eigen weblog bezit op de Star Trek webstek van de pretentieuze Openbare Omroep. Of hoe men de neutraliteit hoog in het vaandel voert.  Farceurs !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij stemmen op Wouter Bos, hij jou geven uitkering + Aanpassing 16.40 u

 

 

Hier is  de  video van de redevoering in de Tweede Kamer door Geert Wilders naar aanleiding van de Miljoenenota 2009 (de begroting).  De man maakt brandhout van de mentaliteit van de linkse kerk en de politiek van de regering Balkenende.  Parallellen met het land B zijn overduidelijk. 

KIJKEN IS VERPLICHT !

 

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keulen

 

De Keulse politie heeft een rechtsradicaal treffen in de binnenstad verboden nadat eerder op de dag extreemlinkse tegenbetogers amok hadden gemaakt. "De veiligheid van de Keulenaars gaat voor", zo liet een woordvoerder van de politie weten.

De linkse actievoerders hadden barricades opgeworpen en de politie met stenen bekogeld. De ordediensten moesten hen met de wapenstok en ruiters te paard terugdringen.

De rechtsradicale groepering Pro Köln wilde in de oude binnenstad een betoging houden tegen een geplande moskee in de stad. Ze rekende op 1.500 sympathisanten. Tegen de middag waren er nog maar een vijftigtal opgedaagd. Pro Köln organiseert een driedaags 'anti-islamcongres' tegen de bouw van de moskee.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Requiem door Jos (naar Guido Gezelle)

 

 


 

requiem

'k heb menig uur met u
gelachen en genoten
het laatste jaar heeft mij
met u, geen enkle stond verdroten
'k  heb menig keer gedacht aan u,
 nu is 't wel vergeten
maar nooit heb ik een uur om u,
zo dicht als nu,
bij mijn tévé gezeten
toen thange zei
dat geert bourgeois
het bijltje neer zou leggen
riep ik , te vroeg
hoera misschien
maar 't valt niet te ontkennen
hoe zeer men ook zijn beste
doet, om belgié te verwennen
het gaat onder de zoden
we leggen het te ruste nu
op 't kerkhof bij de doden.

Jos 

(naar Dien avond en die roze van Guido Gezelle) 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lang geleden : Oewist met het klimaat ? Warm, niet.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toen Iran nog Perzië heette

 

De bijna vergeten en nooit meer gespeelde muziek van de Engelsman Albert William Ketèlbey (1875 - 1959) heeft steeds behoord tot het populaire semi-klassieke genre dat tot in de tea-rooms weerklonk. Dit is wel het meest gekende werk van Ketèlbey : "In a Persian market".  Het dateert uit de periode dat Europa gefascineerd was door het Oosten.  Puccini componeerde een Japanse opera (met veel Italiaanse dramatiek), Lehar deed het over met een Chinees Land van de Glimlach, dat hij voorzichtigheidshalve liet beginnen in Wenen, Massenet verschool zich in India en de bescheiden Engelsman zocht de gunst van het publiek met korte werkjes die Oosterse sferen opriepen.  Chinese klokjes en zingende nachtegalen, gele meisjes die oranje theeliedjes zoemen, allemaal zeer exotisch. Intussen weten we beter.  Geniet u even mee van de oude tijd ?  De nieuwe is niet alles.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-islamiseringsbetoging in Keulen : succes voor onze vrienden !

 

Pro Köln

19.09.2008 11.04u - De Duitse pers vandaag: "Kommenden Samstag, den 20. September 2008, findet der im Vorfeld bereits stark kritisierte Antiislamisierungskongress in Köln statt. Bei der von Pro Köln, Pro NRW, Vlaams Belang; Lega Nord und FPÖ organisierten Veranstaltung wird gemeinsam mit populären Politikern wie dem Bundestagsabgeordneten Henry Nitzsche für ein selbstbewusstes Europa der Vaterländer und gegen die schleichende Islamisierung demonstriert. Laut Polizei sind bis zu 40.000 Gegendemonstranten zu erwarten."

Het wordt een boeiende dag!

@ Filip de Man


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Wetenschappelijk-Godsdienstig hoekje

 

Waar is de beste plaats om uit te kijken naar neergestorte meteorieten ? Op de Zuidpool.  Misschien ook op de Noordpool maar die is aan het smelten en dat is de schuld van Vlaams Belang. Meteorieten vallen om het even waar, te land, ter zee en steeds vanuit de lucht.  Als ze op ijsvlaktes van de Zuidpool neerstorten, blijven ze met hun uiteinde naar boven uitsteken en zo zijn ze makkelijk op te sporen. De foto hierboven is geen water maar een glinsterende ijsvlakte met 3 sneeuwmobielen die op zoek zijn naar neergestorte meteorieten.  Die worden uitgegraven en onderzocht. In de keraan staat het onweerlegbaar dat als Allah boos is, hij stenen naar de Aarde gooit om de mensheid in te lichten over zijn toorn.  Deze brave wetenschappers leveren het bewijs van de toorn van Allah en zodoende verrichten zij goed werk, ook al zijn het ongelovige honden. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AAaRGH en de opwarming van de aarde

 

MarioIJsbeer.jpg

@ www.geenstijl.nl

Met extra dank aan Mario de Coninck, onze dagopener.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niets aan de hand, autobrandjes, prachtwijkje afgesloten, Rampadam, koeltoer

 

Autobranden in Ede

In Ede zijn afgelopen nacht twee auto's in de fik gezet. Het incident had rond 03.00 uur plaats in de wijk Veldhuizen. De technische recherche onderzoekt de branden momenteel. De politie heeft nog niets gezegd over mogelijke daders, zo meldt Ede Stad.

Sinds het einde van de schoolvakantie wordt de wijk geteisterd door jongeren. Een groot deel van deze jongeren heeft een Marokkaanse achtergrond. Meerdere auto's zijn uitgebrand en afgelopen maandag werd een 77-jarige vrouw beroofd. De politie heeft inmiddels een samenscholingsverbod ingesteld in het oostelijke deel van de wijk.

@ Spitsnieuws.nl

 


19-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De drie sukkels

 

Jos, ik heb je titel gejat, omdat ik hem zo treffend vind.  Stuur je me de rekening ?

Als het niet zo triestig was, zouden we luidkeels schateren met dat flutpapiertje, dat in feite een beschamend documentje  is.  In volle wanhoop benoemt de keuning van het Apenland 3 Franstalige politici, niet uit het B-team maar uit een provinciale onderafdeling en die mannen moeten belgië uit het structurele slop halen.

Wie 3 sukkels een opdracht verleent, krijgt een sukkel-uitvoering.

De heren leggen na twee maand glorifiërend in de schijnwerpers gelopen te hebben, een papiertje voor (u kan het hieronder lezen) dat niets, nada, niente,  nothing, nichts, zero, nougatbollen, rien-de-knots bevat. Het is bedroevend en beschamend, dat drie grote volwassen, rijpe, mannen die al jaren politiek aan de slag zijn,  iets dergelijks in de openbaarheid durven brengen. Hebben ze nog nooit de uitdrukking gehoord die wij, onderontwikkeld rechts gespuis, zelfs kennen : "le ridicule ne tue pas" ?  

Wij zullen het ook eens proberen :

"Er komt een Delegatie 2 x 6 VL + F rond een tafel met in het midden een wit blad. Als 't oorlog wordt, mag er een Duits bijkomen, want die zijn daar goed in (punt 6.4). Punt 7 : hét symbooldossier BHV wordt door een andere delegatie besproken, in een andere tijdsdimensie, in een ander heelal of in het hiernamaals. Ho ja, nog iets , punt 6.1 : over de transfers gaan we niet moeilijk doen, die blijven de ruggengraat van het land, de Vlamen blijven dokken en zwoegen, de Walen ontvangen en schimpen."

Alstublief, sire, hier is het werkstuk, de mannen van de Delegatie krijgen een wit blad, ik ben tevreden met zwart geld als beloning.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechts Gespuis vraagt steun : wat doen we ermee ?

 

Met meer dan 11.000 unieke bezoekers per dag is de nationale webstek van het Vlaams Belang zonder twijfel de drukst bezochte politieke site in Vlaanderen.

Anno 2008 onderschat niemand nog het belang van het internet. Met het oog op de belangrijke verkiezingscampagne 2009 zal het Vlaams Belang in de loop van oktober dan ook een gloednieuwe nationale webstek lanceren. Politieke actualiteit, interactiviteit en multimedia zijn daarbij de sleutelwoorden.

Enkele jaren geleden lanceerde de internetredactie de elektronische nieuwsbrief E-Magazine. Deze nieuwsbrief verschijnt tweemaal per week en is een stevig wapen in de strijd tegen de mediaboycot.

Daarom volgende oproep: contacteer eventuele geïnteresseerden met de vraag zich – gratis! – te abonneren op E-magazine.

Dat kan eenvoudig door een bericht te sturen naar pers@vlaamsbelang.org.

Het is de bedoeling zoveel mogelijk e-postadressen te verzamelen om leden en sympathisanten tijdens de komende campagne in te lichten over onze politieke standpunten, analyses en activiteiten.

Kan u dit bericht doorsturen naar uw adressenbestand ? Alvast dank.

Met Vlaams-nationale groet

Frank Vanhecke.

VOOR DE FRANK ALLES,  VOOR DE EURO NIKS


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het rapport van de 3 Musketiers aan de Keuning

 

Brussel, 19 september 2008

Overeenkomstig de opdracht die U ons hebt gegeven op 17 en 31 juli 2008, hebben wij onze werkzaamheden voortgezet op basis van ons Verslag aan de Koning van 31 juli jongstleden.

1. Om het kader van een geloofwaardige interinstitutionele dialoog tot stand te brengen, die tot een grondige en evenwichtige staatshervorming moet leiden, hebben we tussen 8 en 18 september de volgende persoonlijkheden ontvangen : de Eerste Minister, de Minister-President van de Vlaamse regering, de partijvoorzitters die hebben deelgenomen aan de Octopusonderhandelingen, alsook dhr. Leysen, Voorzitter van de "Groep van Tien".

 

2. De voorzitters van de Vlaamse regeringspartijen hebben ons meegedeeld dat ze de Minister-President van de Vlaamse regering een mandaat gaven om de gesprekken voort te zetten.

 

3. De voorzitters van MR, PS en cdH en de co-voorzitters van Ecolo hebben zelf de gesprekken voortgezet.

 

4. De Minister-President van de Vlaamse regering heeft ons meegedeeld dat de Vlaamse delegatie in de interinstitutionele dialoog zou bestaan uit afgevaardigden van de partijen die in zijn Regering vertegenwoordigd zijn.

 

5. De voorzitters van de Franstalige partijen hebben ons bevestigd dat zij akkoord gaan om ernstige en geloofwaardige onderhandelingen aan te vatten die moeten resulteren in een grondige en evenwichtige staatshervorming en om Franstalige toppolitici af te vaardigen.

 

6. Na onze werkzaamheden menen wij dat er over volgende punten een consensus kan ontstaan :

6.1. De dialoogstructuur zal ernstige en geloofwaardige onderhandelingen aanvatten die moeten resulteren in een grondige en evenwichtige staatshervorming die moet leiden tot een verder uitbalanceren van het institutioneel zwaartepunt, namelijk door meer autonomie, bevoegdheden en verantwoordelijkheden aan de gefedereerde entiteiten toe te kennen, zonder de interpersonele solidariteit ter discussie te stellen.

6.2. De dialoogstructuur zal haar werkzaamheden aanvatten met een "wit blad", zonder taboes of voorwaarden en zal zelf haar werkmethode, haar agenda, de thema's die ze aansnijdt en het tempo van haar werkzaamheden bepalen.

6.3. Er kunnen deelakkoorden worden gesloten voor de regionale verkiezingen van juni 2009 en in voorkomend geval kunnen ze door de bevoegde assemblees voor die datum worden goedgekeurd.

6.4. De dialoogstructuur zal bestaan uit zes Franstalige en zes Nederlandstalige afgevaardigden, waarbij de partijen hun respectieve delegaties samenstellen zoals zij dat willen. Die dialoogstructuur zal de Regering van de Duitstalige Gemeenschap op

passende wijze bij haar werkzaamheden betrekken. Zij kan ook, afhankelijk van de behandelde materie, iedere andere politieke mandaathouder alsook deskundigen bij haar werkzaamheden betrekken.

6.5. De eerste vergadering van de dialoogstructuur zal plaatsvinden voor de hervatting van de werkzaamheden van de Federale Kamers.

7. Omdat de problematiek rond de kieskring B-H-V niet op de agenda van de dialoogstructuur staat, moet ten gepasten tijde een ander uitgebreid onderhandelingskader in het leven worden geroepen om die problematiek overeenkomstig het federaal regeerakkoord op te lossen.

8. Overigens menen wij dat het welslagen van de dialoog van eenieder inspanningen vergt die bijdragen tot een klimaat van vertrouwen.

Amen !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook nog eens goed nieuws na al de onheilsberichten

 

Wie kan u beter goed nieuws brengen dan onze onvolprezen koningin van de schoonheid,  Juffrouw Ellen :

Foto : Studio Wim

Europe
Belgium Bel 20 +239.14 +8.59% 3,023.05 9/19 2:43pm
Europe DJ Stoxx +229.37 +8.93% 2,798.82 9/19 2:43pm
Europe Euronext 100 +52.23 +7.56% 742.93 9/19 2:43pm
Europe Euronext 150 +66.36 +5.00% 1,394.46 9/19 2:43pm
France CAC +319.20 +8.06% 4,277.06 9/19 2:43pm
France SBF 80 +338.40 +7.39% 4,915.60 9/19 2:43pm
France SBF 120 +228.89 +7.97% 3,099.82 9/19 2:43pm
Germany DAX +326.12 +5.56% 6,189.54 9/19 2:43pm
Germany MDAX +521.53 +7.03% 7,941.33 9/19 2:43pm
Germany TECDAX +32.80 +4.61% 744.84 9/19 2:43pm
Netherlands AEX +26.99 +7.68% 378.65 9/19 2:43pm

 

Opmaak, concept, ideologische beïnvloeding, woordenkramerij, afzuip, woordenconsulent : Brak de Kakker


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weggeplukt uit de reacties : Reporter met een Reportage

 

Laatste troeven van de drie bemiddelaars liggen op tafel

De drie koninklijke bemiddelaars Raymond Langendries (CDH), François-Xavier de Donnea (MR) en Karl-Heinz Lambertz (SP) leggen vanmiddag hun tweede en laatste rapport voor aan koning Albert. Op basis van dit rapport moet de communautaire dialoog van start gaan.

De koninklijke drie moeten de voorwaarden scheppen voor een geloofwaardige dialoog. Gisteren werden ze echter nog geconfronteerd met een nieuwe struikelblok, de discussie over Brussel-Halle-Vilvoorde. De tekst, die amper één pagina telt, is niet duidelijk over het tijdstip waarop de werkgroep van start moet gaan. In de werkelijkheid zou ze pas na de verkiezingen verzamelen.

Het N-VA-congres van zondag drijft de spanning nog wat op. Daarop beslist de partij of ze doorgaat met de onderhandelingen.

Tot zover onze Reporter. Met dank.

Nu terug naar Studio Star Trek van de Nieuwsdienst van de 0000, alwaar, gestreken als een Plechtige Communicant  het Nieuwsanker de microfoon grijpt en met luide stemme spreekt :

"Hallo Reporter, hiero Vim de Wilder, vanuit Studio Star Trek, hoort u mij ? Ik heb nog een prangende vraag over de Drie Keuninklijken".

Daarop wordt een beeldband gestart (men hoort een dieselmotor aanslaan) en op het scherm verschijnt Kate Ryan die met zwoele, lichtjes onzekere blik tot de kijkers roept "Tonight we ride" waarop ze uitnodigend met haar knie zwengelt en uit beeld verdwijnt.

"Reporter, zeer ongebruikelijk loopt er technisch wat mis, maar vertelt u ons : hoe kunnen drie troeven op één kaart staan ? Over naar Reporter." (de Heer Vim de Wilder heeft nu een even onzekere blik in de ogen als Kate Ryan, maar om een andere reden)

Er verschijnt een mededeling : "Wegens de onwil van minister Bourgeois om ons nog meer geld te geven, onderbreken wij deze uitzending."

Vanavond kijkt u toch ook naar Terzake, zeker ?  Indien niet, onze Reporter houdt ons op de hoogte.

De Redactie vanop Planeet Aarde

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The sinking of the US Economy

 

Opmaak, concept, commercialisering, fotobewerking, subsidieverstrekking, propagandaverspreiding & -misleiding : Jak Febber

@ Deesillustration.com 

 Toelichting : het is allemaal gespuis, behalve in het klein bootje

met dank aan Gerus Fatfop, international consultant


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechts Gespuis Wilders eist ontslag Prachtpremier Balkenende

 

Opmaak en lettertype : Frak Jabber

 

PVV-leider Geert Wilders is het zat. Hij zegt het vertrouwen in het kabinet op en dient een motie in. "U vertegenwoordigt mijn land niet, u verkwanselt mijn land", aldus Wilders vandaag tegen minister-president Balkenende.

Ontslag nemen

Wilders verwijt Balkenende in zijn eigen wereldje te leven. "Meneer Balkenende, u moet opstappen met uw kabinet. U moet ontslag nemen." Na het indienen van de motie kwamen er lacherige reacties uit de Kamer. "Lach maar," reageerde Wilders. "Het is tijd voor verandering. Het is tijd voor nieuwe verkiezingen."

Grijsgedraaide plaat

Kort na de motie nam Mark Rutte verder afstand van zijn voormalig partijgenoot. "Laat de grijsgedraaide plaat Wilders maar lopen," zei Rutte.

@ www.geenstijl.nl

 

 

(Toelichting door Jean Chapeau de Gand : "Het gebruik van de verschillende kleurtoetsen duidt op de gemoedsgesteldheid van de kunstenaar, die als een reflecterende zwarte spiegel de trillingen binnen de maatschappij opvangt en terugkaatst als wilde hij zeggen : houdt uwen brol bij.  Het driemaal herhalen van de afbeelding van het blonde rechtse gespuis is een geniale verwijzing naar het heilige getal drie uit de Kaballa (kende da ?) en ook een verwijzing naar de verstoting van de vrouw in de islam . 3 keren sms'en "ik verstoot u" en het is gebeurd.  Proficiat aan Angeltjes en aan de grote leguit- kunstenaar Frak Jabber)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dakloos Gespuis terecht afgestraft wegens niet respecteren Rampadam

 

 

BRUSSEL - Een veertigjarige dakloze is in Brussel door een man en zijn vader, allebei moslims, bijna doodgeslagen omdat hij een biertje dronk in de ramadanperiode. Rachid, de 19-jarige dader, ranselde slachtoffer Serge af met een staaf die met spijkers was bezet.

Serge had enkele dagen geleden een afspraak met de dokter, in een polikliniek in de Blaesstraat. Hij kwam te vroeg op de afspraak en omdat hij toch moest wachten, besloot Serge intussen een aperitiefje te drinken, een biertje.

Op dat moment kwam een oudere moslimman, die boven het dispensarium woont, naar beneden. Die nam het Serge bijzonder kwalijk dat hij het in volle ramadan, de vastenperiode van de moslims, aandurfde om in het openbaar een biertje te drinken. Toen ook zijn zoon Rachid naar beneden kwam, was het hek helemaal van de dam.

Vader en zoon sloegen Serge bont en blauw. Ze gooiden hem buiten het gebouw op een hoop vuilniszakken. Op die hoop vond Rachid een staaf die met spijkers doorboord was. Hij greep de staaf en timmerde op Serge in.

De dakloze probeerde zijn gezicht te beschermen met zijn armen, maar kon niet voorkomen dat de beul een slagader in zijn been trof. Het bloed gutste uit de wonde.

Een ooggetuige verwittigde de politie. Ondertussen was een groep jongeren begonnen met Serge mee af te troeven, zomaar.

Serge werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis. Hij had intussen ruim twee liter bloed verloren. Dat hij nog leeft is een wonder, bevestigen de artsen. Zijn aanrander Rachid werd aangehouden. Zijn vader wou zijn plaats innemen, maar dat is niet gebeurd
.

@ Het Nieuwsblad

 

Opmaak en concept : Fab Jager




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!