Angeltjes
15-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taalgebruik in de EU

 

 

.

Philip Claeys, een moedig parlementair, die in moeilijke omstandigheden, steeds zijn mannetje staat, pleit voor het gebruik van àlle aanvaarde EU-talen in belangrijke documenten die ter beschikking staan van de burgers. Uiteraard is de zwart-geld sjoemelaar Napoleon de Gucht bij de eersten die omwlle van besparingen, deze regel overtreedt. Het arrogant geldsnuivertje uit Berlare staat niet alleen in eigen land maar ook in de EU boven wetten en gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie krijgt uw stem op 14 oktober in Antwerpen ?

 

Wij nemen onderstaand stuk over uit Gazet van Antwerpen, terecht genoemd Gazet van Janssens en wellicht binnenkort de Gazet van Niemand.

 De Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen hebben weer eens een nieuwe wending gekregen na de aankondiging van Open Vld dat korpschef Eddy Baelemans de tweede plaats zal innemen. Meteen gooit er zich een nieuwe sterke figuur in de nu al druk bevolkte Antwerpse kiesstrijd.

Nu de lijsttrekkers van alle prominente partijen bekend zijn vonden we het dan ook nog eens tijd om een nieuwe peiling te houden onder de lezers van www.gva.be.

Een kleine twee maanden geleden, toen Bart De Wever aankondigde dat hij zich vol zou smijten in de Antwerpse kiesstrijd, deden we al eens een online bevraging onder onze lezers. Dit was toen de uitkomst (aantal deelnemers: 6.418)

N-VA 34,7%
sp.a/CD&V 28,9%
PVDA 12%
Groen 11,5%
Vlaams Belang 9,2%
Open Vld 3,1%
Andere: 0,5%

Vandaag 15 juni rond 9.15 uur is de stand van deze poll als volgt (aantal deelnemers onbekend)

sp.a/CD&V  8.15%     
Open Vld  4.96%     
Rood!  2.46%     
Groen  3.47%     
Vlaams Belang  19.21%     
PVDA  14.65%     
N-VA  46.24%     
Andere:  0.86%  

http://www.gva.be/nieuws/verkiezingen2012/aid1190496/wie-krijgt-uw-stem-op-14-oktober-in-antwerpen.aspx

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben geen boerkaspotter maar ik spot er wel mee
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Het schijnt dat Filip Dewinter al enkel tientallen foto's heeft gekregen van mensen die boerkavrouwen ontmoet hebben in onze steden en die de kans hadden de wezens op film vast te leggen.  Om een goede boerkaspotter te zijn, moet je dus minimaal je fototostel (of een GSM) bij de hand hebben, de politie bellen, die tijdig moet verschijnen en die ordehandhavers er toe bewegen een PV op te maken. Wie daarin gelukt en het kan bewijzen met een foto en een copie van het PV ontvangt 250 euri. Daar blijft zelfs een overtuigde sos voor op de loer liggen.

Ik ben mijn premie mislopen deze week. Het was woensdagmorgen 13 juni rond 11 uur op de De Keyserlei, het korte stukje tussen  tussen de Quellinstraat en de Frankrijklei aan de rechterzijde als je naar het Centraal Station loopt.  Qua geografische situering is dit al enkele euri waard.  Voor mij zie ik een Zwarte Weduwe paraderen in gezelschap van een donkergetint mannelijk exemplaar van een 30 jaar, modieus gekleed en steunend op een revelidatiekruk.  Ik versnel de pas, om de voorzijde te kunnen aanschouwen en wat blijkt : de boerka-verborgene draagt een wit gezondsheidmasker dat je soms ziet bij panieklieden als er fijn stof in de lucht zit. Haar ovalen aangezicht was omkaderd door de zwarte stof en het masker was zo ver mogelijk opengetrokken zodat quasi enkel de ogen zichtbaar waren en de donkere wenkbrauwen.  Deze beschrijving vind ik qua accuratesse best een tiental euri waard.

De twee laveerden een broodjeszaak binnen en als ik de tijd had gehad, was ik hen gevolgd, want als zo'n verpakt wezen wat eet of drinkt, moet zij het masker even verwijderen. Wat oor de opgewonden mannelijke toeschouwer een momen suprême betekent.   Tenzij zij enkel mag toezien hoe haar heer en meester zich verzadigt en laaft. Ik kan er helaas niets over zeggen, want ik moet dringend kantoorwaarts voor deze onvolprezen blog.  Deze eerlijke bekentenis is iets waard. Ik weet niet wat Dewinter er voor biedt.

Alle gekheid op een stokje, het was overduidelijk dat dit stel uit was op provocatie.  Een mondmasker is niet verboden bij wet, en toch bereik je bijna hetzelfde effect als met een sluier die enkel de oogspleet vrij laat.  Of de kerel werkelijk in revalidatie was, viel niet vast te stellen, het zou best kunnen dat de kruk enkel diende om in geval van problemen er al meppend zijn koeltoerele meerwaarde mee te bewijzen. 

Het was kortom een zielig en pathetisch koppel dat over de De Keyserlei struinde om zich te laten bekijken en reacties uit te lokken.  Foufou Belkacem krijgt de navolgers die hij verdient. En ik moet leren van op stap te gaan met mijn fototoestelletje en GSM in aanslag om de excessen van de multicultuur op beeld vast te leggen. Wat is het fijn in de stad van allah te zijn. 

Ray

PST : Begin september plannen wij met Angeltjes een multiculturele stadswandeling in Antwerpen. Wij houden u na de vakantieperiode op de hoogte.  Zijn er lezers die dit zien zitten ?  We kunnen dan boerka's spotten en er ook mee spotten, zij het stiekem, want lachen is gevaarlijk in wat eens de Stad was van de Plezante Mannen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lopen, lopen, lopen, de gardevil is daar...

 

Stoere gardevils op het  toen nog ledige Blauwtorenplein in de jaren '50 waar nu het  Stadstheater de Vogelenmarkt overvleugelt. Bij onze lezers René en Hubert, oud-politie-agenten, zal dit zeker herinneringen oproepen. En ook bij anderen.

U kent het oude Vlaamse (Antwerpse ? ) straatdeuntje op het ritme van een chassé, "lopen, lopen, lopen, de gardevil is daar", enz. Daar dachten wij aan toen de liberale partij gisteren meedeelde dat de Antwerpse hoofdcommissaris Eddy Baelemans zijn job inruilt voor een zeteltje in de gemeenteraad, op de lijst na ministerin medusa Turtelbaum.

Er heerst in het Antwerpse politiekorps een onweerstaanbare drang om zich te uiten. Aan de top weliswaar. In de gelederen van zij die de dagelijkse confrontatie aangaan met de harde realiteit van deze maatschappij, is het outen minder wenselijk.  Een agent die in het bezit is van een Bic met reclame voor het Vlaams Belang, wordt zwaar op de vingers getikt. Hoe hoger je op de ladder komt, hoe minder VB-aanhangers je vindt en hoe groter de behoefte wordt, om trouw aan het regime en de heersende mentaliteit publiek te verkondigen. Dat is overal zo : verknochtheid, verkleefdheid aan vorst en vaderland is de beste garantie op promotie in de openbare sector.

Luc Lamine, eerst woordvoerder en vervolgens Big Chief  van de politie had zich overkocht met zijn stedelijke Visakaart : een modieus kort rokje voor een madame en nog wat van die spulletjes en Lamine kon afdekken, weliswaar nadat hij zich geout had als een overtuigd boevenvanger en een trouwe aanhanger van de muticulturele mislukking.  Dat laatste moet wel, anders was er voor Lamine geen plaats meer geweest in de Grote Kaas van topbenoemingen voor afgedankten. Lopen, lopen, de gardevil is daar, met zijn modieus kort rokje. Jammer voor deze goede flik.

Lamine weg, Baelemans op.  Een braaf man, een volgzame flik. bracht min of meer rust in de krabbenmand van de politieleiding, waar persoonlijke ambities, oude en nieuwe vetes, vriendjespolitiek, syndicale willekeur, intriges, tirannie en profitariaat de sfeer bij de Antwerpse hermandad bepaalden en verpestten.  Heeft Baelemans het herstel op zijn eentje gepresteerd of heeft hij de problemen genegeerd en doodgezwegen ?  Baelemans werd enkele jaren geleden op straat in mekaar geramd en beroofd en deze hoofdcommissaris heeft zelfs geen klacht neergelegd tegen onbekenden.  Een bizarre reactie die veel zegt over het struisvogelkarakter van de man die jarenlang onder het drukkende juk van Patrick Janssens heeft gelopen.  Gisteren uitte Baelemans zich als liberaal en biedt hij zich aan als loopjongen voor ministerin Turtelbaum.  De beste financieschepen die Antwerpen ooit gekend heeft, de betrouwbare Luc Bungeneers, wordt zonder pardon of merci aan de deur van het stadhuis gezet. Soms is politiek te goed voor de vriendjes, helaas ook meedogenloos als de vriendschap over is.

De VLD probeert de Antwerpse bevolking te lijmen met een  garantiebewijs op Veiligheid. Ha ja, Turtelbaum doet Justitie en Baelemans heeft gedurende 9 jaar naar de pijpen van de salonsocialist Janssens gedanst. Wat hebben we meer nodig in de stad van allah om ons veilig te voelen ?  In de meerderheid zal raadslid of schepen Baelemans minder te protocollen hebben dan als hoofdcommisaaris en in de oppositie wordt er nog minder naar hem geluisterd want hij is het zinnebeeld voor het lankmoedige criminaliteitsbeleid van Janssens. Lopen, lopen, de gardevil is hier en niemand is onder de indruk.

Baelemans weg, Serge Muyters op.  De broer van het Vlaamse rekenwonder. Wij weten niet of Muyters een goede flik is en over de eigenschappen van een leider beschikt. Muyters heeft zich geout als homo en hij is getrouwd met een politie-officier. Zal hij het beter of anders doen dan Baelemans en Lamine ?  Veel zal afhangen van de volgende burgemeester.

De bevolking heeft geen boodschap aan de politieke spelletjes en de intriges. Wij vragen een betrouwbaar en onafhankelijk politiekorps dat instaat voor een correcte beveiliging, want daar schort het al lang aan. Als de politiek iets moet doen op het vlak van politioneel beleid, dan is het zich onthouden van inmenging en een einde maken aan de dwang die het politiek-correcte handelen de handen en geesten van de gardevils verlamt.

Ray 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wurlitzerdromen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Goede morgen lieve vrienden,

“Hopelessly devoted to you”: zegt jullie dat iets?  Ja toch?  Juist, Olivia Newton-John, een dame die ook al een tijdje meedraait. 

Ze werd geboren in Cambridge, Engeland, op 26 september 1948.  Papa, Brinley Newton-John, was afkomstig uit Wales en mama, Irene Born, kwam uit Schotland.  Grootvader Max Born was een Nobelprijswinnaar Fysica.  Hij ontvluchtte Duitsland met zijn gezin omdat hij een Jood was.  Ook oma Newton-John was van Joodse afkomst.  Toen Olivia 5 jaar was zou het gezin naar Melbourne in Australië emigreren. 

Als tiener van 14 trad ze al op en werd ze regelmatig gevraagd door een Australische lokale radio- en televisiezender; daar won ze een reis naar Groot-Brittanië bij een talentenjacht.  Ze nam haar eerste plaatje op “Till you say you’ll be mine” bij Decca Records in 1966.  Ze zou een duet vormen met Pat Carroll, een Australische, en in diverse nightclubs in Europa optreden.  Nadat Carolls visum verstreken was en ze zich verplicht zag naar huis terug te keren, bleef Olivia in Engeland en ging alleen optreden tot 1975.  Ze verloofde zich met Shadows gitarist, Bruce Welch, maar ze zouden nooit trouwen.

Haar eerste solo elpee “If not for you” verscheen in 1971 – het titellied werd haar internationale doorbraak.  In 1974 vertegenwoordigde ze het V.K. bij het Eurovisie Songfestival met “Long Live Love”; ze werd vierde.   Ook in de V.S. kwam haar carrière, zij het aarzelend, op gang.  In 1973 werd haar een Grammy uitgereikt.  Haar country liedjes veroorzaakten een fel debat tussen puristen die vonden dat country-geïnspireerde pop, gezongen door een “buitenlandse”, onmogelijk een plaats kon en mocht krijgen in de authentieke countrymuziek.  De Oliviafans maalden er niet om en kochten haar platen als zoete broodjes, wat haar nog meer Grammy’s opleverde.

Olivia besloot Engeland te verlaten en zich in de V.S. te vestigen.  Vanaf 1977 begon haar succes af te nemen.  Haar platen bereikten wel nog altijd goud, maar geraakten niet meer in de top 10.

Tot ze de rol van Sandy aangeboden kreeg in de muzikale film “Grease” aan de zijde van John Travolta.  Initieel stond ze aarzelend tegenover de rol van een tienermeisje omdat ze intussen wel 29 geworden was.  Het zou haar geen windeieren leggen.  Drie singles uit de elpee Grease bereikten de top 5: platina voor “You’re the one that I want”, goud voor “Hopelessly devoted for you” en eveneens goud voor “Summer nights”.  De film zou tot op vandaag de meest succesrijke muziekfilm blijven. 

Grease zorgde ook voor een metamorfose in Olivia’s stijl zowel qua kleding als qua muziekkeuze.  Goodbye, braaf Olijfje, hello ledergeklede sexy Olivia.  Goodbye country, hello pop.  In 1980 speelde ze weer een rol in de musicalfilm “Xanadu” samen met Gene Kelly en Michael Beck.  De film zelf werd een flop maar de filmmuziek kreeg twee keer platina. In 1981 verscheen haar meest succesrijke elpee op de markt: “Physical”.   De provocatieve tekst van de gelijknamige single zou twee radiozenders in Utah doen beslissen het nummer niet uit te zenden.  Olivia nam het heft in eigen handen en liet een video opnemen waarbij het lied als aerobic trainingslied gebruikt werd, goed voor een vierde Grammy. 

In 1983 richtte ze samen met Pat Caroll “Koala Blue”, een zaak met Australische importgoederen op.  Het zou zich ontplooien tot een reeks boetiekjes met vrouwenkleding.  Hoewel de zaken in het begin goed draaiden, ging de firma uiteindelijk over de kop en werden alle winkels in 1992 gesloten.  Later zou ze op de naam een licentie nemen voor een assortiment Australische wijnen, confectie, bed- en badkamerproducten.  In 1984 trouwde ze met acteur Matt Lattanzi.  Ze hadden elkaar ontmoet op de filmset van Xanadu.  Hun dochtertje, Chloe Rose Lattanzi, werd geboren in 1986.  Het huwelijk zou 11 jaar stand houden. 

Na een pauze van drie jaar na de geboorte van Chloe, begon Olivia weer aan haar carrière te werken maar haar nieuwe elpees sloegen niet echt aan.  In 1992 stond ze in de startblokken voor een comeback, maar de diagnose van borstkanker maakte een einde aan haar plannen.  Olivia Newton-John genas en sindsdien zet ze zich onvermoeibaar in voor kankeronderzoek en andere gezondheidsproblemen.  Olivia is niet alleen begaan met de mens maar ook met de dieren.  In 1978 annuleerde een concerttoer door Japan als protest tegen de afslachting van dolfijnen die in de visnetten voor tonijn verstrikt zaten.  Zij trad op tijdens concerten voor Unicef en voor het Internationaal Jaar van het Kind.

In 2008 huwde ze in het geheim John Easterling, stichter en voorzitter van de Amazon Herb Company, een bedrijf dat natuurlijke geneesmiddelen verkoopt.  Ze kenden elkaar al 15 jaar maar werden pas in 2007 verliefd.  Hun huwelijk werd voltrokken tijdens een privé Inca spirituele ceremonie in Cuzco, Peru, gevolgd door een wettelijke echtverbinding op het strand van Jupiter Island, Florida.  Slechts Olivia’s dochter, Chloe, was op de hoogte van het huwelijk. 

Heel af en toe gaat Olivia nog op tournee, vooral voor weldadigheidsdoeleinden.  Dit jaar trekt ze naar Japan, Thailand, Singapore, Hong Kong, Maleisië, de Filippijnen, Indonesië en Sri Lanka.  Australië met de steden Perth, Melbourne en Sydney staan ook gepland.

Laten we samen luisteren naar een dame, waarop de tijd geen vat gehad heeft: Olivia Newton-John met “Hopelessly devoted to you”.

Kusjes van Lolita

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 830)

 



Maand na maand hangt ons land, dat in zware financiele problemen zit, de grote Jan uit en leent steeds grotere bedragen uit aan landen die het nog slechter doen dan wijzelf en waarvan de kansen om ooit terugbetaald te worden zo goed als nihil zijn. Zo hebben we deelgenomen aan het bijna niet meer te vatten bedrag van 240.000.000.000 euro (240 miljard) dat aan het corrupte Griekenland werd toegeschoven.

Nadat de Grieken al hun cijfers hadden vervalst om tot de Eurozone te kunnen toetreden, kregen ze later als straf een stroom aan leningen. Zoals de Griekse overheid steeds heeft gedaan blijft ze liegen en bedriegen en komt er van de grote reorganisaties weinig of niets in huis. Onze vetbetaalde politiekers blijven met de voeten van hun kiezers spelen en gaan maar steeds verder door monsterleningen aan onsolvabelen toe te staan waardoor ons eigen schip steeds meer water binnenkrijgt. Zo namen we onlangs opnieuw deel aan een nieuwe lening voor Griekenland en vorige week aan een lening ten voordele van Spaanse banken waarin ons deel niet minder dan 1 miljard Euro bedroeg. Op deze wijze heeft ons land sinterklaas gespeeld gedurende de laatste paar jaar voor miljarden en dit ten voordele van landen waarvoor we feitelijk niet de minste verantwoordelijkheid dragen.

Anderzijds worden er in eigen land honderdduizenden burgers achtervolgd door financiën voor kleinere of grotere bedragen. Het is om de muren op te lopen wanneer men weet dat het totale bedrag dat onze overheid nog van de burgers wil invorderen kleiner is dan de waarde van al het speelgoed dat men aan vreemde stoute kinderen via staatsleningen toeschuift.

Vandaag lezen we in DIE ZEIT dat de toegeschoven miljarden aan Griekenland opnieuw bijna  zijn verdwenen en dat Hellas een nieuwe lening nodig heeft in de zeer nabije toekomst. We roepen het van alle daken dat onze regering geen CENT meer mag toeschuiven aan Griekenland. Iedere politieker in ons land die een andere mening is toegedaan, zou onmiddellijk moeten vervolgd worden en zelf aansprakelijk gesteld voor een gedeelte van de sommen die we uit het verleden niet meer kunnen recupereren. De Grieken stellen voor de zoveelste maal vast dat het bedrag aan geinde belastingen opnieuw minder was dan werd geschat. Wat zou men anders kunnen verwachten van een corrupte overheidsadministratie?

Er moet dringend een einde gesteld worden aan die Griekse braspartij en er moet alles aan gedaan worden om de uitgeleende bedragen op een of andere wijze te recupereren in plaats van het bestaande probleem nog te vergroten.

Eerst en vooral hebben we er zelf de centen niet voor en bovendien is het niet de taak van onze overheid om zich verantwoordelijk te voelen voor manifeste fouten en bedrog in andere landen. Er zijn jammer genoeg nog veel te veel op te lossen problemen,  noden en tekorten in eigen land waarmede onze beroepspolitiekers zich moeten mee inlaten zodat het verder toeschuiven van ons belastinggeld aan andere landen als een misdaad zou moeten beschouwd worden.

Hopelijk zullen vele kiezers bij een volgende stembusgang de rekening aanbieden aan diegenen die voor die beschamende gelduitdelingen verantwoordelijk waren en zijn.

Men zegge het voort

Freddy Van Gaever


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootschalige actie Duitse politie tegen salafisten

 

De Duitse politie en justitie hebben donderdagmorgen in zeven deelstaten invallen gedaan bij salafisten. Volgens het blad Der Spiegel waren ongeveer duizend ambtenaren betrokken bij de actie tegen de radicale moslimgroepering.De politie was onder meer op zoek naar bewijsmateriaal voor lidmaatschap van een verboden vereniging.

Ware vertegenwoordigers
De salafisten zijn volgens kenners de snelst groeiende radicale moslimgroepering in Duitsland. Ze zien zichzelf als de ware vertegenwoordigers van de islam en baseren zich op een fundamentalistische interpretatie van de Koran.
De salafisten wekten de belangstelling van de Duitse veiligheidsdiensten toen vorig jaar een radicale moslim op de luchthaven van Frankfurt twee Amerikaanse militairen dood schoot. De dader liet zich inspireren door geschriften van salafisten op internet.
Vertegenwoordigers uit de Belgische moslimgemeenschap denken dat een extremistische salafistische moslim achter de aanslag op de sjiitische Rida-moskee in de Brusselse wijk Anderlecht zit. Bij de aanslag kwam de imam van de moskee om het leven.

Bedreiging van de staatsveiligheid
In Nederland heeft de Partij voor de Vrijheid (PVV) naar aanleiding van de actie van de Duitse politie Kamervragen gesteld aan demissionair minister Ivo Opstelten (VVD, Veiligheid en Justitie).
De partij vindt dat de politie ook hier 'moskeeën en woningen van deze extremistische moslimgroeperingen moet binnenvallen teneinde bewijsmateriaal te vergaren tegen deze bedreiging van de staatsveiligheid'.

Verder wil de PVV dat salafistische organisaties worden verboden.

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buitenland/341316/Grootschalige-actie-Duitse-politie-tegen-salafisten.htm?rss=true

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Agent werkonbekwaam geklopt op Turks familiefeest

 

 De politievakbond NSPV is boos op de gemeente Houthalen-Helchteren, na een knokpartij in Meulenberg (Houthalen-Helchteren). Daarbij raakte zondagavond een politieman zwaargewond. Het slachtoffer werd op een Turks familiefeestje, waar de burgemeester en eerste schepen aanwezig waren, omsingeld en met stenen en flessen bekogeld. Dat meldt Het Belang van Limburg.

De politiediensten werden zondag omstreeks 18 uur opgeroepen voor een vechtpartij langs het veld van Eendracht Meulenberg. Daar aangekomen bleek het niet om een klein feest maar om een onaangekondigde manifestatie van ruim 500 deelnemers te gaan.
De patrouille slaagde er uiteindelijk toch in om de vechtende partijen uit elkaar te houden maar nadien werden de inspecteurs zelf omsingeld door een hondertal man.
"Er werden stenen en flessen naar onze combi gegooid, die daarbij schade opliep. Eén inspecteur kreeg bovendien een steen tegen zijn hoofd. Hij moest meteen naar het ziekenhuis voor verschillende hechtingen. De man is voor minstens één week werkonbekwaam", aldus zonechef Jean-Paul Lucas van de politie in Houthalen-Helchteren.

Burgemeester
"Nochtans waren de burgemeester en eerste schepen zelf op die manifestatie aanwezig", klaagt Jean-Pierre Claes, provinciaal voorzitter van het Nationaal Syndicaat van Politie- en Veiligheidspersoneel (NSPV), aan.
Burgemeester Alain Yzermans (sp.a) zegt dat hij inderdaad aanwezig was op het feest maar dat ook hij verrast werd door de omvang van het gebeuren. "Blijkbaar waren er heel wat mensen uit het Brusselse afgezakt", klinkt het. Hij beklemtoont dat er geen aanvraag werd ingediend voor de manifestatie.

Hierop volgde een reactie van een lezer :

• Janvermeulen454894984
Wel, ikzelf woon in Meulenberg...
Het is hier niet normaal, dit gebeurt hier elke dag, week in week uit..
De ruiten van de bussen worden hier ingeslagen, je krijgt dan als commentaar van  "dat gebeurt toch elke dag in een andere gemeente?!" WTF ???
Het is gewoon dat hij werkonbekwaam is en dat de politievakbond NSPV hierachter zit dat het in de media komt, anders deed onze lieftallige burgemeester zijn zwarte portemonnee nog ne keer open en stak het in de doofpot! Chirolokalen die in de fik worden gestoken, kinderen die afgeslagen en beroofd worden,....
Meulenberg, het Molenbeek of Schaarbeek van Limburg?! Volgens mij is het hier nog een pak erger, aangezien die gasten gewoon tot zo een dingen in staat zijn, terwijl de burgemeester aanwezig is :)
Een schande!
Maar, zolang wij Belgen, passief blijven toekijken hoe die gasten hier de boel blijven verzieken, wordt het alleen maar erger. Ze hebben gewoon geen angst van ons, van de politie...
Dit gaat gewoon echt de slechte kant uit!

http://www.clint.be/actua/binnenland/agent-werkonbekwaam-na-knoppartij-meulenberg


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Belang Schoten reageert op halal-incident in Athenaeum

 

Vlaams Belang Schoten ontkent de aantijgingen tegen drie lokale Vlaams Belangleden tijdens een halalbarbecue in het Koninklijk Atheneum van Schoten dinsdag. De drie politici zouden leerlingen geïntimideerd hebben en hen verplicht hebben Zwan-worstjes te eten in de plaats van het halalvlees. Volgens Vlaams Belang Schoten was van dwang of bedreigingen echter geen sprake.

"Op geen enkele ogenblik werd de fysieke integriteit van kinderen en leerkrachten bedreigd", zegt de partij. De verklaringen van de adjunct-directeur van de school dat de Vlaams Belangers de Zwan-worstjes die ze bij zich hadden "zowat door de strot van de kinderen duwden", zijn volgens Willekens en Piet Bouciqué, voorzitter van Vlaams Belang Schoten, "ronduit vals en gelogen".

Ze ontkennen ook dat het drietal over de muren van de school is geklommen. "De actievoerders zijn via de open deuren van de school binnengekomen", klinkt het. Vlaams Belang stelt zich naar eigen zeggen wel de vraag wat de meerwaarde is van het doen eten van halalvoedsel door kinderen op gemeenschapsscholen en hen op die manier "in te wijden in islamitische gebruiken". Verschillende ouders zouden volgens de partij vruchteloos hiertegen geprotesteerd hebben bij de schooldirectie.

Tot zover dit bericht in Gazet van Antwerpen.

Wat wil het Athenaeum van Schoten bereiken met zijn leerlingen kennis te laten maken met halal voedsel ?  Wordt er ook gewezen op de pijnlijke manier waarop dieren geslacht worden door de moslims ?  Of speelt dit plots geen enkele rol meer in de opvoeding ?  Wij hebben in Vlaanderen en Euopa geen enkele boodschap aan middeleeuwse gebruiken die steunen op wreedheid en ongelijkheid en zeker niet in ons zogenaamd neutraal  en zwaar betoelaagd onderwijs.

Een pluim voor VB schoten !

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte redactie - 15 juni 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Over de POCO'S

Heb vandaag El Cid* beluisterd op de BRT, was gisteren maar heb aan "herbeluistering" gedaan. Als naar goede gewoonte veegt de goede man de vloer aan met het lulletje rozewater ene Lamine, ik meen me te herinneren dat dit piepeltje indertijd genoemd werd in ranzige zaakjes zoals visa cultuur en meer van dat poco-spul.

Kan het niet precies zeggen want koop sedert de vorige eeuw geen enkele krant noch ander bedrukt wc papier (en en voor de volledigheid heb geen kijkkast en daar ben ik trots op want dat is karakter, sé)

Volgens het kereltje (een hele pief bij de pelies dacht ik) is er niks aan de hand, jaja zo kennen we ze wel de POCO lulletjes. El Cid kon staven dat hij al tientallen jaren voor het islam gevaar waarschuwt en nu fezelen de POCO'S in het licht van de verkiezingen dat ze het gaan "oplossen".

Verder ook genoten hoe hij het rukkertje Smet afmaakt, een voor Vlaanderen staatsgevaarlijk onderdeurtje dat denkt dat hij het warm water heeft uitgevonden. Hoop dat rechts, en daar bedoel ik duidelijk niet de partij van de ex-papzak van de Nv-A mee want dat is een linkse achterbakse dilletant, Vlaanderen een verpletterende overwinning schenkt.

Martin V.

NvdR Angeltjes : voor de lezers die het niet mochten weten, El Cid is de bijnaam voor Filip Dewinter. Ongeacht wat Jan Betweters van 't Pallieterke hier moge over denken.

*****

Meer Europa, betekent minder voetbal. EU wil EK afschaffen

Ik heb mij al dikwijls afgevraagd : heeft bondskanselier Merkel altijd een kapstok onder haar kledij zitten ? Op zich gemakkelijk,  om je spullen aan op te hangen na een vermoeiende dag, - altijd je gerief bij - maar om de schouders op te krikken is het geen mooi beeld.

Christina

NvdR Angeltjes : Het is ook gemakkelijk voor haar man, als zij 's nachts thuiskomt, kan hij haar direct aan de kapstok hangen en moet hij niet met haar de sponde delen.

*****

Filip Dewinter versus Pascal Smet

Minister Smet is naïef. Blijkbaar pas van de moedermelk af zou men denken, als men moet aanhoren hoe hij de moslims verdedigt.  Onze eigen bevolking kan haar kinderen niet naar de school sturen waar ze dit wensen, vanwege volgeboekt. In het Brusselse zijn ook Nederlandstalige scholen, hoor, zei de mentor van een stagiaire / onderwijzeres. Waarbij de stagiaire reageerde: ' ja, twee Nederlandstaligen en voor de rest vreemdelingen, wat kan ik dáármee aanvangen?!'

En gelijk heeft ze, de jongeren zien beter uit hun doppen dan het ganse stelletje linkse parasieten dat de zitjes in het parlement verslijt.

Christina

*****

Salafisten

http://www.bild.de/politik/inland/salafismus/bundesweite-razzia-gegen-salafisten-24651284.bild.htmlOtto meldet sich wieder mal.

OTTO

NvdR Angeltjes : Junge, komm bald wieder.

*****

't zijn toch zo'n lieverdjes, dat achterlijke tuig ...

 
http://www.vandaag.be/binnenland/99109_agent-werkonbekwaam-na-knokpartij-in-meulenberg.html

Ronny S.

*****

Linkse woede om Zwanworstjes

Geachte redactie, Naar verluid werd er in het atheneum van Schoten eenhalal bbq georganiseerd om de aboriginals te leren wat voor vreten dit is.

Drie V.B.ers vonden terecht dat deze cinema niet hoefde èn  m.i. zeker niet in een instelling die zich te allen tijde neutraal en ongebonden dient op te stellen en daarbij jaarlijks subsidies ontvangt van de belastingbetaler. De VB militanten deelden Zwan worstjes uit en maakten reclame voor een lekker sappig varkenscôteletje. Volgens sommige toeschouwers (zeker van linkse strekking) werden de Awan wortjes letterlijk in de strot van de leerlingen geduwd. Het rampenplan werd ei zo na afgekondigd om de vele getraumatiseerde slachtoffertjes bij te staan.

Dat dit protest van VB weer dik in de verf gezet wordt door de poco hufters is de logica zelve. Ocharme toch, de moslimmekens zijn geschokt en ontdaan om zoveel racsime en haat jegens hen. O Ja ?  Laten we vergeten wat we de laatste tijd op ons bord geserveerd kregen door die lieve muzelmannekens hetgeen mede de oorzaak is van dergelijke protesten door mensen die voortdurend de noodklok luiden.

De vele Belkacems en andere islamzotten die onder de vleugels van de linkse loeders de boel hier kwamen en komen verpesten zijn maar "niemendalletjes" in vergelijking met het uitdelen van Zwan worstjes aan een groepje onwetenden bakvisjes.

En ja .. de politie is gekomen maar er werd geen P.V. opgemaakt. Bijkbaar bestaat er nog gezond verstand bij de politie van Schoten.

mvg - Senior

*****

Halalvoedsel

Betreffende de school in het Antwerpse waar onze kinderen halal provocatie moeten ondergaan is er maar een wens: hopelijk trekken ALLE Vlaamse ouders hun kinderen weg uit scholen waar men barbaarse waanzin introduceert. Voor alle duidelijkheid, in onze scholen, samenleving én cultuur hoort barbaarse islamwaanzin niet thuis, punt.

Wat de BRT betreft: Vlaamse subsidie stoppen want ze blijven Vlamingen choqueren en zeker die van Terzake. De partij die echt opkomt voor de Vlaamse samenleving, die opkomt voor onze normen en waarden en onze beschaving die wordt constant aangevallen, blijkbaar zit het linkse rapaille met een gigantisch ei!H

oelang gaan wij dat hier nog blijven slikken?

Jean

*****

Big Brother

Nog eentje van George Orwell en heden zeker van toepassing:“In tijden van universeel bedrog is het vertellen van de waarheid een revolutionaire daad.”

Wes Hardin

*****

Volksvernederende Kunst

Geachte Heer Ray ,Het debat dat thans woedt omtrent de subsidiëring van de diverse kunstuitingen gaat mijns inziens voorbij aan de werkelijke situatie zoals deze door het " gewone volk " aangevoeld wordt.Het is opmerkelijk hoe ook op dit terrein de " politiek correcten " hun stempel gedrukt hebben en zich meester maakten van de diverse kunstvormen . In plaats van kunst te brengen voor iedereen, wat ze geacht worden te promoten volgens hun ideologie , produceren de zogenaamde artiesten een steriel allegaartje van onbegrijpbare en vormeloze schilderijen , verwrongen beeldhouwerken , tegen de borst stotende toneelwerken en zelfs jammerende muziekwerken . Wanneer men dan moet vaststellen dat bv de uitzendingen van het jongste vioolconcours maar door een fractie van het publiek en zelfs van de melomanen bekeken worden , is dit een veeg teken aan de wand . In plaats van diep doorvoelde melodieën worden we in deze werken geconfronteerd met wat men veredeld "modern kattengejank " kan noemen . Hetzelfde geldt uiteraard voor de meeste andere kunstvormen waar het talent moet wijken voor de brol . En dan als gevolg klagen over de afkeer van het publiek en de creatie van nog meer geklungel , wat nog tot een grotere isolatie van deze "begenadigden" leidt . Men kan het eigenlijk zo stellen dat waar de kunst vroeger eerder volksverheffend in grote geledingen was, ze thans volksvernederend is geworden.

Pieter Coutereel

*****

De EU waanzinnigen.

De EU bende onder leiding van vanRAMPuy én Barroso & co is sterk bezig héél Europa te vernietigen en dat uit puur eigen belang. Zelden misdadigers gezien van dergelijk allooi. Het is hoogdringend tijd een halt toe te roepen aan die bende misdadigers zoniet staan we binnen zeer afzienbare tijd allemaal aan de bedelstaf waar we dan geterroriseerd zullen worden door die gewelddadige islamfanatici.

Wij burgers MOETEN een einde gaan maken aan die macht van die bende misdadigers, sommigen lijden aan hoogmoedwaanzin anderen aan de ziekte van La Tourette, de ijdeltuiten weten niet wat uitspoken om toch maar in de belangstelling te komen, die uit Portugal is zelfs de gevaarlijkste gezien zijn waanideeën maar het resultaat is steeds hetzelfde voor de burgers nl. ellende en armoede. Daarom laten we nu massaal die bende misdadigers wegjagen, liefst naar Libië of Marokko, daar zijn ze zo uitgezongen met hun waanzin. Wij willen enkel een Europa van Samenwerkende Onafhankelijke Republieken, nergens nog die feodale circussen, geen bemoeienis van vreemdelingen in interne zaken en nergens in heel Europa islam want dat is een gigantisch dreigend gevaar voor onze samenleving

Jean


14-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weldra in de Vlaamse bioskopen

 

Starring : Awoe Rimram - Director : Awoe Rimram - Production : Awoe Rimram - Special effects : Awoe Rimram -  Setting & props : Awoe Rimram - Music : Awoe Rimram - Sound : Dolby & Awoe Rimram - Casting : Awoe Rimram - Location : City of Allah - Script : Awoe Rimram, based upon "The horrible Tales of the Qoran" - Sponsoring : Groen - Guest appearances : Ingriet Lieten and Wouter van Besien as the Dhimmi-couple.

Edited by Awoe Rimram - Begijnenstraat - City of Allah

(Poster by Awoe Rimram and Studio Ryno-Rony)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geraardsbergen : Vlaams Belang in kartel met VLOTT

 


Na de mededeling vorige week dat Vlaams Belang Geraardsbergen een plaats inruimt op zijn lijst voor de ex-sp-a-er   Donals van Belleghem, volgt thans het nieuws dat er een kartel gevormd zal worden met VLOTT, de partij van Hugo Coveliers. Gezien de talrijke punten van overeenkomst, is het een goede zaak om gelijkgezinde stemmen zoveel mogelijk samen te voegen.

Het mooie Geraardsbergen in Oost-Vlaanderen telt 32.000 inwoners. De stad ligt in de Denderstreek, aan de Dender en tegen de Oudenberg aan.  In de wielrennerswereld is de stad berucht omwille van de steile en hobbelige helling van de Muur van Geraardsbergen. De stad is ook bekend om zijn mattentaart. De heilige Bartholomeus en Adrianus zijn haar patroonheiligen. De plaatselijke benaming voor Geraardsbergen luidt Giesbaargen en Geraardsbergen heeft zijn eigen Manneke Pis.

De stad wordt momenteel bestuurd door een coalitie Open-VLD-sp-a met Guido de Padt als burgemeester. De zetelverdeling is als volgt :

Open-VLD : 10 - sp.a : 10 - CD&V : 7 en VB : 4

De VB-lijst wordt aangevoerd door Stéphan Bourlau . 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als vrouwelijke jaloesie zich met de politiek bemoeit

 

Valérie Trierweiler, de huidige partner van president Hollande

Le torchon brûle ... oftewel "de dweil brandt". Neen, de president van Europa lijdt niet aan zelfontbranding, maar in Frankrijk staat de PS in rep en roer omdat een onverlaat keihard weigert om naar de pijpen  te dansen van het rode sanhedrin. Ziehier de feiten:

Madame Ségolène Royal, de ex van de kersverse president, heeft niet al te schitterend gescoord tijdens de eerste ronde van de parlementsverkiezingen. In het kiesdistrict (waarin zij geparachuteerd werd door de top van de partij) staat zij maar enkele luttele procenten voor een andere PS'er die "l'enfant du pays" is, met andere woorden hij is er geboren en getogen en kan rekenen op een solide aanhang. Nu wil de top van de PS dat deze meneer in de tweede ronde van de verkiezingen zijn kandidatuur intrekt zodat madame Royal onbedreigd kan verkozen worden en zeker is van een vast inkomen voor de volgende 5 jaar. Maar de onverlaat weigert mordicus om de partijtop ter wille te zijn en handhaaft zijn kanditatuur ondanks de banbliksems van de partijtop. Die top ging nog een stapje verder en zwierde de rebel uit de partij. En nu wordt het spannend: de nieuwe "préférée" van Hollande, zijn vaste vriendin zeg maar (een journaliste bij Paris Match) stuurt een twitterbericht de wereld in om de rebel geluk te wensen voor de verkiezingen van de tweede ronde en als dat nog niet duidelijk genoeg was, drukt zij de hoop uit dat hij gaat winnen.

Het geroezemoes dat opstijgt uit PS doet denken aan dat van een bijenkorf, maar dan een heel grote en vol met boze bijen. En om de boel nog wat meer op te peppen heeft rechts (dat toch geen kans maakt om verkozen te worden) besloten om de rebel te steunen en Ségolène volledig kansloos te maken. Monsieur le président zit duidelijk tussen twee vuren en weet niet voor welke heilige hij een kaarsje moet branden om uit de miserie te geraken.

Waarom gebeurt iets dergelijks nooit in dit apenland ? Onze verkiezingen zijn toch maar een saaie boel, en een fikse rel zoals de hierboven beschreven zou zorgen voor wat leven in de brouwerij. Daar betalen wij toch voor.

Regus Patoff 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigel Farage nagelt eens te meer de EU-elite aan het kruis

 

 

.

Laten we nogmaals onderstrepen dat de leider van de UKIP (Verenigd Koninkrijk Onafhankelijkheids Partij) Nigel Farage zowat de enige EU-parlementair is met een professionele financiële achtergrond. Hij heeft het ditmaal over het wankelende Spanje dat 100 miljard van Europa ter beschikking krijgt om een bank overeind te houden. U moet weten, zegt de verontwaardigde Brit,  dat Italië 20% van dit bedrag moet bijdragen, dus 20 miljard euri die Italië zal doorschuiven aan Spanje tegen een rente van 3%, terwijl de laars van Europa dit geld zelf op de financiële markten moet bijeensprokkelen aan 7%. Geniaal en briljant noem ik dergelijke operatie, fulmineert Nigel Farage, die nogmaals het einde van de euro en de eurozone voorspelt.

Als eerlang Griekenland er uit stapt, betekent dit het einde van de Europese Centrale Bank, die een bedrag van 440 miljard euri heeft uitstaan bij de armlastige landen Italië, Griekenland, Portugal en Ierland. De Euro-Titanic is aan het zinken en er zijn geen reddingssloepen. Guy de la Tourette, die in zijn zetel hangt als een verfrommelde theedoek, roept en tiert zoals eigen aan patiënten met zijn stoornis. Arme geesteszieke man.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer Europa, betekent minder voetbal. EU wil EK afschaffen

 

Zaterdag is het lang verwachte Europees voetbalfestijn in Polen en Oekraïne begonnen.  16 nationale voetbalploegen willen de titel veroveren.  Als het van het EU-cenakel afhangt, zal het de laatste keer zijn dat het EK voetbal in de huidige vorm kan plaats vinden.

De EU-waanzin gaat in hogere versnelling.  Terwijl miljoenen voetbalfans zich verheugen op de grote voetbalwedstrijden in Polen en in Oekraïne, hun nationale ploegen aanmoedigen op café, thuis voor de buis of zelfs hun ploeg ter plaatse een hart onder de riem gaan steken, komt de EU nu met een voorstel naar buiten, dat zelfs de lauwste voetballiefhebber als pure provocatie zal interpreteren.

José Manuel Barroso, de voorzitter van de Europese Commissie, heeft voorgesteld de nationale voetbalploegen van de EU-lidstaten af te schaffen en binnenkort door de EU-ploeg te vervangen.  En zijne Europese doorluchtigheid verklaart: “In een naar elkaar toegroeiend Europa zijn nationale voetbalploegen niet meer van deze tijd.  Meer Europa betekent minder voetbal.”

Het EU-voorstel heeft in heel het continent controversiële, zelfs heftige reacties uitgelokt. 

Politiek Duitsland is enthousiast. Kanselier Angela Merkel verklaarde in Berlijn: “De EU is een uitzonderlijk succesverhaal.  Welstand voor alle burgers, minder werkloosheid ook in de zuiderse lidstaten, een beperkte, verder slinkende staatsschuld, de vreedzame euro-islam en de verankerde democratische besluitvorming zijn slechts enkele van de succesvoorbeelden.  Wij gaan consequent verder op dit pad.  Ons doel is de volledige uitschakeling van de nationale staten.  Dit proces zal uiteraard geen uitzondering voor voetbal maken”.

Bondskanselier Merkel tooide zich  op de dag van de match Duitsland-Nederland ostentatief in het oranje, als blijk van haar trouw aan het anti-nationaliteiten Europa.

Ook het partijbestuur van de Duitse Groenen verwelkomen het EU-ontwerp.  Cem Özdemir in het weekblad Der Spiegel: “Wij ondersteunen alle voorstellen tot afschaffing van de nationale staten en staan 100% achter het EU-voorstel om de nationale voetbalploegen door een EU-ploeg te vervangen.  Wij willen er wel de voorwaarde aan verbinden dat de toekomstige EU-ploeg een bepaald quotum voor moslimspelers verplicht moet insluiten”.

Minister voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling, Dirk Niebel (FDP) reageerde eerder gereserveerd en waarschuwde voor te snelle reacties. 

In het voetbalminnende Spanje veroorzaakte Barroso’s voorstel woedende protesten.  De toonaangevende Spaanse sportkrant Marca verwees naar de Spaanse premier Mariano Rajoy Brey met de woorden: “Wij hebben tot nu toe met alle waanzin van de EU meegedaan, maar bij voetbal wordt de streep getrokken.  Spanjes antwoord luidt klaar en duidelijk: UIT de EU!”

De Italiaanse premier Mario Monti zou volgens onbevestigde berichten met een woedeaanval gereageerd hebben.  De Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport wist te melden dat Monti tijdens een telefoontje met Barrosso gedreigd had hem de maffia op zijn nek te sturen, mocht Barroso zijn goede raad in de wind slaan en het EU-voorstel niet willen intrekken.

De Europese voetbalwereld is ontzet. 

Michel Platini, UEFA-voorzitter, raadde Barroso in een vraaggesprek op de Franse televisie aan “dringend een andere dokter te zoeken”. 

De Italiaanse krant Corriere della Sera citeert Giovanni Trapattoni, voormalig trainer bij FC Bayern München en nu coach van de Ierse nationale voetbalploeg: “De EU is als een lege fles – zij is leeg"

Wolfgang Niersbach, voorzitter van de Duitse voetbalbond, gaf zijn mening in de ARD Sportschau:”Ik ben sprakeloos.  Tot nu toe heb ik bij de kritiek dat de EU een gekkenhuis is, steeds mild geglimlacht.  Nu versta ik de critici.”

Ook Frans Beckenbauer, hét voetbalicoon in Duitsland, reageerde ontzet, zonder een greintje begrip voor “de laatste waanzin van de EU in Brussel”.  Op ZDF maakte hij van zijn hart geen moordkuil en eiste – in voetbaltermen – “de rode kaart voor de EU”.

Turkije heeft uit protest tegenover de voetbalpolitiek van de EU zijn toetredingsverzoek tot de EU ingetrokken.  De Turkse premier Erdogan zou in een kleine kring vertrouwelingen zijn verbijstering geuit hebben: “de EU is zelfs nog gekker dan de islam”.

De EU is wel wat geschrokken van de reacties en is puin aan het ruimen.  De charmante Catherine Ashton werd op pad gestuurd om de schade te beperken.  Bij de BBC probeerde ze de stukken te lijmen: “Wij willen alle topspelers overnemen.  Zo is het zelfs mogelijk of waarschijnlijk dat een voetbalploeg van 11 spelers tot 100 reservevoetballers zal tellen.  Er zijn nu al beslissende onderhandelingen met de voetbalbond FIFA opgestart die moeten resulteren in een wereldwijde voetbalreddingsscherm - naar analogie met de europarachute.”

Tegelijkertijd wil haar ladyship werk maken van politiek-correcte woordenschat in het voetbal.  Voor haar kan het niet door de beugel dat de Duitsers een doel “das Tor” noemen, wetende dat “der Tor” een gek of een domkop betekent.  Een speciale commissie, belast met het zoeken naar het juiste woord, zal een lijst met aanvaardbare, alternatieve begrippen en woorden opstellen.  Het is niet onwaarschijnlijk dat een doel, een goal, een Tor, in de toekomst in heel Europa gewoon “EU” zal genoemd worden.

Benieuwd hoe ze “penalty” gaan vertalen.

 Bron: K. Nipoog, satiricus


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ordelijke Opdeling : 5de druk

 

Een knettergek belgo-belgisch vonnis van de Brusselse rechtbank van koophandel op 2 mei 2012 verbood de verdere verspreiding van het veelgelezen en alom geprezen (of doodgezwegen) boek van Gerolf Annemans en Steven Utsi. Als illustratie voor de stofwikkel van het boek ‘De Ordelijke Opdeling van België - zuurstof voor Vlaanderen’ kozen ze het chemisch symbool voor zuurstof. Merkwaardig genoeg zou de precieze vormgeving daarvan een inbreuk vormen op de rechten die een Engelse telecomfirma kan doen gelden door een merk te deponeren waarvan het zinnebeeld veel overeenkomst zou vertonen met dat op het boek van Uitgeverij Egmont.

Ontbinding

Uiteraard heeft het Vlaams Belang tegen deze bizarre rechterlijke uitspraak beroep aangetekend. Inmiddels blijft de partij niet bij de pakken zitten en wil ze onverminderd de boodschap van de ‘Ordelijke Opdeling’ blijven uitdragen. Daarom rolt dezer dagen de vijfde druk van het boek van de persen. Net zoals de vorige drukken van het boek is de nieuwe editie, waar nodig, geactualiseerd. Belangrijker nog voor de belangstellende lezer is dat de auteurs vaststellen dat hun boodschap van 2010 op geen enkele manier aan kracht heeft moeten inboeten: de Vlamingen hebben een ijzersterk dossier om in goede orde uit België te stappen, maar laten zich de kaas van het brood eten door de Franstaligen. Die laatsten wroeten onverminderd verder om hun posities te verbeteren in het licht van wat zij wél zien en als onontkoombaar beschouwen: het afzienbare einde van de Belgische staat en zijn ontbinding in soevereine republieken.

Bestellen?

Wie zich theoretisch wil voorbereiden op de debatten over de ontbinding van België, maar bovendien praktisch toepasbare tips en leidraden wil opdoen voor de Belgische ‘eindtijd’, die bevelen wij van harte de lectuur van ‘De Ordelijke Opdeling van België’ aan. Het boek bestellen kan via bestellen@uitgeverijegmont.be
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit het grote citatenboek van Prometheus

 

Klik op de afbeelding om de link te volgen  

What sickens me about left-wing people, especially the intellectuals, is their utter ignorance of the way things actually happen.
 
Wat mij ziek maakt bij linkse mensen, in het bijzonder de intellectuelen, is hun totaleonwetendheid over de werkelijke gang van zaken.
 
  George Orwell, 1903 - 1950, Brits schrijver, journalist, criticus en visionair


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balsem voor uw prangend geweten: door Awoe Rimram
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Fatwa over de vraag of mannen in de nabijheid van vrouwen mogen dansen ?
Van:  Moulana Qamruz Zaman, Londen, studeerde traditionele islam theologie gedurende 7 jaren, afgestudeerd met een Aalim qualification op 3 oktober 2004, verbonden als raadgever bij diverse islamitische instanties in G.B.  - 02.01.2008
 
Vraag: “Is het toegestaan dat mannen in de nabijheid van vrouwen dansen?”
 
Antwoord: “Dansen is een gewoonte van niet-moslims en is absoluut haram (verboden).  Dansen maakt deel uit van een aantal ontoelaatbare activiteiten zoals muziek, zingen, gemengde omgang van mannen en vrouwen, enz.  Het is verboden te dansen zelfs indien er slechts personen van hetzelfde geslacht bij aanwezig zijn.  Ook is het spelen van duff (soort tamboerine, die gewoonlijk door vrouwen bespeeld wordt tijdens bruiloften) en dansen zonder enige stimulatie verboden. 
Allah Ta’ala – God, de Verhevene – zegt: Er wacht een vernederende foltering in de hel voor degene, die ijdele praat verkoopt (zoals muziek, zingen e.d.) om de mensen van het rechte pad naar het pad der bespotting te leiden. (31:6)” 
 
Awoe Rimram, de Zjeik-van-het-Kiel

 


13-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Dewinter versus Pascal Smet

 

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/mediatheek/programmas/Villa%2BPolitica/2.22219/2.22220/1.1330133

 Zowat alle openbare als commerciële buitenlandse  omroepen  bieden de mogelijkheid hun gefilmde  reportages "in te sluiten" (copieerbaar te maken)  zodat ze rechtstreeks kunnen getoond worden op blogs of websteks. De onvermijdelijke 0000 verplicht om rechtstreeks naar hun webstek te gaan. Daarom dat wij praktisch nooit gefilmde  VRT-fragmenten tonen. We gunnen het de belgicistische regimezender niet om honderden Vlaams-nationale bezoekers te krijgen.  We maken vandaag een uitzondering om u een stukje debat te laten zien tussen de heren Dewinter en Smet over de oprukkende islamisering.

Smet, de blaaksaak die weer eens van niets weet, probeert Dewinter in de schoenen te schuiven dat deze àlle moslims over een zelfde kam scheert, wat uiteraard niet het geval is.  Dewinters standpunt is dat er slechts 1 islam is en 1 koran en dat die de oorzaak vormen van veel ellende.  Het gaat om het verstarde boek dat door velen als waarheid voor het leven en de maatschappij genomen wordt. Het gaat niet in de eerste plaats om àlle moslims.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 13 juni 2012

Ingriet Lieten ziet hoofddoek voor VRT-nieuwsanker best zitten

Mo seg ! Dat ze dat mens meteen op een trein zetten en afvoeren.  Wie onder de Vlamingen heeft dat creatuur gekozen ?  Het wordt haar rood voor de ogen van nijd, en meteen, áls rooie, neemt ze wraak op de oppositie ' om hoofddoeken niet te weren op de VRT': stel u dit eens voor.  Wie betaalt er voor die zender? De kopvodden ? En wie betaalt Lieten? WIJ.  

Ze had al eerder haar zitje moeten afstaan, maar haar 'inkomen' is véél te groot en te aantrekkelijk.

Christina

*****

Sharia4Belgium- woordvoerder Fouad Belkacem 

Is het de Angeltjes-lezer al opgevallen dat, enkele maanden vòòr de verkiezingen, het politiek gevogelte van dit land méér dan gewone aandacht heeft voor deze verdwaalde, geschifte islamitische jandoedel?Massapsychologie, volksverlakkerij en plat opportunisme.Het nationaal veiligheidsniveau van deze apenstaat werd zelfs op niveau 3 gebracht dwz. er is een ' terroristische ' dreiging.  Als het VB er nog maar aan ' denkt ' de naam Belkacem uit te spreken krijgt ze het CGKR voor een zoveelste keer achter zich aan maar nu de andere partijen geen gelegenheid laten voorbijgaan om Belkacem te brandmerken zijn het CGKR en de rode bepampelaars nergens te horen of te zien. Tja, terwijl Jan Modaal weer effe 3 weken rustig wordt gehouden met het WK Voetbal wordt de Vlaming weer eens een oor aangenaaid.

Fugu

*****

Antwoord aan Floriaan Terbeke

Er staat ons nog wat te wachten en nog blijven bepaalde Vlamingen, Europeanen, de veroorzakers van alle ellende met rust laten, iedereen kent ze, iedereen hoort hun leugens en bedrog, iedereen ziet hun vuil spel, iedereen ondergaat dagelijks de gevolgen van hun misdadig wanbeleid en toch laat iedereen ze met rust. 

Wie zijn dat dan ? Het is de bende onder leiding van Van Rampuy, Barroso & co, de EU bende. Ze stelen zich rijk via onverantwoorde salarissen (meervoud), ze liegen en bedriegen in die mate dat iedereen ze bijna gelooft. De ene na de andere valt van zijn voetstuk, nu is het de kleine napoleon uit Berlare met zijn dure villa in Toscane, morgen is dat hopelijk het liegebeest.  Want niemand van die bende is betrouwbaar. Door hun open grenzen beleid hebben ze het leven van praktisch elke Europeaan beschadigd en herleid tot een hel daarom dat wij EISEN dat ALLE grenzen terug dichtgaan en gecontroleerd worden, niet voor bepaalde tijd maar voor altijd, wij EISEN dat het gespuis tegengehouden wordt aan de grens zodat wij weer terug een normaal relatief veilig leven kunnen leiden. Door hun misdadig knuffelbeleid kan iedereen hier lustig mee profiteren en parasiteren ook al hebben die vreemden nooit één eurocent bijgedragen, ook dat moet stoppen, Dubbele nationaliteit MOET verboden worden want die heeft op geen enkel vlak een positieve bijdrage. Politieke partijen die tegen deze punten zijn al is het maar tegen één punt die moeten wij politiek elimineren, dat kunnen we op een heel eenvoudige en efficiënte manier nl. door onze stem te geven aan die partij die wel gaat voor deze punten en tot op heden is dat maar één partij, het Vlaams Belang, de partij die mijn stem zal krijgen in oktober en zeker in 2012. Laten we dat nu massaal allemaal doen dan hebben we binnen heel korte tijd terug een veilig, welvarend en leefbaar Vlaanderen, een Vlaanderen dat we dan heel snel omvormen tot een Onafhankelijke Democratische Seculiere Republiek, in een klap van een massa klaplopers verlost zoals daar zijn de franskiljons, coburgers en die massa vreemdelingen. Geen overbevolking meer in cellen dus geen extra uitgaven voor meer cellen, geen paria's die alleen maar parasiteren, geen franskiljonse bemoeiallen die steeds gechoqueerd rondlopen maar voor de rest alles helpen de afgrond in te kieperen. Waar wachten we op? Of een toekomst of de afgrond, aan jullie de keuze. Mijn keuze staat vast en dat is niet de afgrond.  

Jean

*****

Gavere

Wedden dat het op een sisser afloopt !

Walter




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!