Angeltjes
29-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3M in beeld

 

 

 

Als het haar hier bevalt, krijgen we later misschien Mijnheer Dutroux

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gijzeling aan boord Airbus op vliegveld Schiphol + AANPASSING 15 U

 

Op een vlucht van de Spaanse stad Malaga naar Schiphol zou woensdag een gijzeling gaande zijn. Twee F16's zijn onderweg van vliegbasis Volkel naar Schiphol.
Dat bevestigt Defensie tegenover elsevier.nl.

Polderbaan
Het toestel zou zonder radiocontact het Nederlands luchtruim zijn binnengevlogen. Volgens de eerste berichten is de radioverbinding met het vliegtuig verbroken.

Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Erik Akerboom zegt tegen de NOS dat het verborken radiocontact aanleiding was om het vliegtuig te begeleiden door twee F16's.

De straaljagers hebben toestemming om door de geluidsbarrière te gaan en uit het midden van het land komen berichten van mensen die een knal hebben gehoord.

Het vliegtuig, een Airbus 320, zou inmiddels zijn geland op de Polderbaan. De marechaussee maakt zich op om toestel 8366 binnen te gaan. Ambulances hebben zich opgesteld rond de Polderbaan.

Aan boord bevinden zich 183 personen.

AANPASSING 15 UUR

 

De Spaanse budgetmaatschappij Vueling ontkent dat aan boord van een vliegtuig dat zojuist is geland op Schiphol een gijzeling bezig is. Die melding was wel binnengekomen bij de hulpdiensten, die op de luchthaven aanwezig zijn. Volgens Vueling was er enkel sprake van miscommunicaite tussen de piloot en de luchtverskeerleiding.
 
Het vliegtuig is afkomstig uit Malaga. Het gaat om een Airbus van de Spaanse budgetmaatschappij Vueling, met vluchtnummer is 8366, dat zonder radiocontact het Nederlands luchtruim is binnengevlogen. Daarna heeft het enige tijd rondjes boven Zeeland gevlogen, waarna het koers richting Schiphol zette (zie hier de vluchtgegevens).

 

Het toestel is onder begeleiding van twee F16's geland op de Polderbaan. De Marechaussee is ter plaatse en gaat zo aan boord, zo melden ooggetuigen. Meerdere ambulances staan klaar bij het toestel, waarvan de deuren nog altijd dicht blijven. De burgemeester van Haarlemmermeer is ingelicht. Een deel van de omgeving is met politielinten afgezet.

 

De Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding bevestigde eerder dat er sprake is van een calamiteit, maar kon nog niet bevestigen wat er precies gaande is. Inmiddels is dus duidelijk dat er geen gijzeling is. Waarom er wel alarm is geslagen, is nog onduidelijk. Het is een standaardprocedure dat F16's de lucht in worden gestuurd wanneer er geen radiocontact gemaakt kan worden met een vliegtuig. Vueling houdt het zoals eerder gemeld op een misverstand.

 

Aan boord is onder de 183 passagiers ook geen paniek. De piloot zou hebben gemeld dat alles 'normaal' is. De NOS citeert een vrouw aan boord die meldt dat de inzittenden alleen weten dat ze nog niet naar de gate kunnen, maar dat er verder niks vreemds is gebeurd.

 

LATER MEER


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen in Blankenberge

 

Vorige maandag voerde Filip Dewinter  en zijn Antwerps team campagne in Blankenberge samen met Tanguy Veys, de plaatselijke lijstaanvoerder. Wie heeft de mooiste benen ?

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was lang geleden, maar wij hebben Hugo Concentratiecamps nog eens opgegraven

Je zal maar een dochter hebben rondlopen, op die IJzerwake

De IJzerwake begon met een eucharistieviering, nadat de aanwezigen de Belgische vlag als voetveeg hadden misbruikt. Zegen en communie van een priester voor haatzaaiers: hoeveel huurling wil je zijn, als gezant van God? Kan zo'n sacramenteel opgetuigde dienaar van geloof, hoop en liefde dan nog slapen? Hij moet anders ook in die gezichten rond het altaar hebben gekeken. Al even giftig als de trommels en klaroenstoten eromheen. Onder miserabel gewapper van hitsige vlaggen.

Eigenlijk: holbewoners.

En toen had ik de toespraak van die mislukte stationschef, ene meneer De Wit, nog niet gehoord. Die het natuurlijk alleen maar had over Vlaamse nederlagen. Niets deugde aan België, leve de Balkan. Iemand zei: "Rustig blijven, afkeer voor nationalisme kan ook neerkomen op criminalisering van vrije meningsuiting."

Tsja: dan toch maar crimineel.

Liever dat dan reservaat-Vlaming aan de IJzer die verteerd wordt door agressieve nostalgie naar nergens heen. Die van vijandbeelden een dagelijks orgasme heeft gemaakt. Doe dan toch maar de Vlamingen op de cultuurmarkt in Antwerpen - ook raar volk, maar je komt er nog eens een leuke vrouw tegen. Zo niet op de eucharistieviering ter zegening van knokploegen en overjarige studentenpetten.

'Omver en erover', was het thema. Je zal maar een dochter hebben rondlopen, op die IJzerwake.

Hugo Concentratiecamps 

Hugo ziet er goed uit, niettegenstaande een lang ondergronds verblijf. .
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt de Antwerpse Nationalestraat terug de vroegere Boeksteeg

 

De huidige Nationalestraat was vroeger de Boeksteeg - prent van Jozef Linnig

 Sinds de werken in de Nationalestraat van start zijn gegaan in mei 2012,  werden al elf winkeliers slachtoffer van een inbraak.  De straat is over een lange afstand niet enkel opengelegd maar ze is op sommige plaatsen ook meters diep ingegraven. Op zoek naar verborgen schatten ?  's Avonds zijn ook al verschillende voorbijgangers overvallen. De buurt wordt geplaagd door letterlijke en figuurlijke ratten, want politiecontrole ontbreekt. De flikken kunnen niet rijden met hun combi's, noch met hun racefietsen, dus blijven ze weg. De veiligheid van de burgers is in goede handen bij burgemeester Slaapmans. Dit is een zoveelste hallucinante bewijs.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een huurmoordenaar voor Michelle Martin ? POLL

 

Bent u het al dan niet eens met de uitlating van het Vlaams parlementslid Verstrepen :

niet zeveren, als we samen leggen (public funding) dan kunnen we toch een Albanees vinden én betalen die #MichèleMartin neerlegt ... kandidaten ?

Zie onze poll in de rechterkolom.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimlextremisten vallen VB secretariaat Antwerpen aan

 

Vier mannen probeerden dinsdagmiddag via de ramen het secretariaat van het Vlaams Belang op de Antwerpse Amerikalei binnen te dringen. De ‘aanval’ werd afgeslagen.

“Mannen in traditionele oosterse gewaden belden aan, maar ze werden niet binnengelaten”, vertelt Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter. “Ze probeerden vervolgens door de ramen binnen te komen, maar dat kon worden belet. De extremisten riepen tegen onze secretaresses dat ze een boerka moesten dragen en zich bedekken. Ik weet niet wie erachter zit. Sharia4Belgium of het AEL?”, aldus Dewinter.

“De sfeer wordt grimmiger. Twee dagen geleden werd onze campagnewagen klemgereden op de Boomsesteenweg. Het kwam tot een scheldpartij. We zijn op onze hoede. Is dit de voorbode van nog meer agressie? We gaan overleggen met de politie. Vooral met het oog op de publieke manifestaties die op komst zijn.”

Personeel van het Vlaams Belang maakte ook foto’s. Eén van de foto’s werd voorgelegd aan Peter Velle van het Vlaams comité van ex-moslims. “De man met het witte hemd is bekeerling Abdelkarim H. van Sharia4Holland”, aldus Velle. “Hij is zeer close met de gevaarlijke bekeerling Younnes D. van Sharia4Belgium.” D. is de man bij wie de politie een hele tijd geleden een gebruiksklare kalasjnikov heeft gevonden.

Bron : Vandaag.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 29 augustus 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Ter attentie van Marnix : Trouwlied

Dank aan de talrijke reageeerders op de vraag van Marnix. Omdat allen naar dezelfde bronnen verwijzen, geven wij hierna het bruggetje naar Youtube en uw antwoorden werden (anoniem overgemaakt aan Marnix)

 http://www.hagal.be/trouwlied.htm

*****

Ik heb altijd gedacht ...

dat het Gerecht" en de Kromstaat, of moet ik soms zeggen rechtstaat, er waren om  slachtoffers én de burgers te beschermen. Wat heb ik mij vergist, de Kromstaat is er om het schorem te beschermen en de burgers te vernederen en in het gezicht te spugen. Over het Gerecht  wil ik het zelfs niet meer hebben omdat het niet bestaat net zoals het land B ook geen democratie leeft maar wel een ordinaire dictatuur waarin een corrupte minderheid de meerderheid bestaand uit een bende slappelingen dicteert.

Hoe laag kan een beschaving vallen, ik dacht dat we het met die islam allemaal hebben gezien, maar neen wat zich nu heeft afgespeeld met het franskiljons monster tart elke verbeelding.

Wat ben ik ontgoocheld in dit land B, wereldberoemd in corruptie, achterlijkheid, parasitisme en profitariaat.

Jean

*****

@ Senior

Mooie samenvatting van de voorbije dagen,  maar je bent iets vergeten. De nieuwe aanspreektitel van Michelle Martin is niet 3M maar vanaf heden "Ma Soeur". Beetje respect aub voor deze nieuwbakken arme Klaar.

René

*****

Reacties als barometer van belangrijkheid

Het verwonderde mij dat het artikeltje in Het Nieuwsblad over de zeventien moorden in Afghanistan op mensen die wat muziek beluisterden en dansten, slechts één lezersreactie uitlokte. Voor het urineren op gedode taliban-strijders door US-soldaten  :negen reacties. De meeste van die reactie-schrijvers vonden het echt schandalig van die Amerikanen.

Het verschil tussen cultuur en wanpraktijken 1-9

René

*****

Opvallend

Geen enkel item van Angeltjes dat gisteren anno domini 29 oogst 2012 niet mijn volledige instemming had. Ray, Freddy, Xander, Senior, ook ene Bart Laeremans en ja, zelfs la libre hadden het allemaal bij het rechte eind.

Het enige rechte eind, want al de rest is ... krom.Zo krom als een linkse roeptoeter. Gezegend weze angeltjes. Ik begin overigens stilaan het schijt te krijgen van de censuur door de politiek correcte taalunie. Dominus populiscorum vobiscum.

Roeptoeter en dominus valt niet in de poco-smaak! Het is maar dat U het weet, islamofiele apparatsjiks.

Lucky9


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het monster zit bij de nonnen

 

Dinsdagavond is 3M (Monster Michelle Martin) vrijgelaten uit de gevangenis en per wagen overgebracht naar het nonnenklooster van Malonne nabij Namen. Een meute journalisten wachtten haar op maar er waren nog meer ordestrijdkrachten aanwezig om de kindermoordenares te beschermen.  Dorpsbewoners keken verbitterd toe en uitten hun onvrede met machteloze kreten van woede bij de aankomst van het Monster.

Wij hebben van bij de eerste geruchten over de vrijlating zeer duidelijk gesteld, dat wij niet akkoord konden gaan met deze beslissing en wij hebben de juristen, hele en halve intellectuelen en het zootje klassieke regime-advocaten verwenst die per se de toepassing eisten van de belgische wetten.

Wij zijn er trots op dat we niet buigen voor de zogenaamd redelijke argumenten die aangehaald worden, want wij hechten nog nauwelijks geloof aan het gebroddel van justitie dat het knoeiwerk van politici moet of wil toepassen. Beide groepen zijn ongeloofwaardig en ziek.  Wij weigeren redelijk te zijn in deze zaak.  Het gescherm en gewauwel over alle belgen die gelijk zijn voor de krakkemikkige wetten van dit corrupte land, het respect  dat wij moeten opbrengen voor de onpartijdige rechters en nog van die praatjes, maken op ons geen enkele indruk. Wij lachen het zootje vierkant uit en voor ons mogen ze met de hooiwagen naar de guillotine. Dàt is pas populistentaal ! En ook daar zijn we fier op, bende huichelaars.

Wij zijn geen juristen, geen experten en gelukkig voor de politiek evenmin politici. Wij scharen ons steeds ondubbelzinnig en onredelijk als het moet, achter de meningen die dit verdrukte en mismeesterde volk tot uiting brengt. Het is aan de politici om deze stromen van verontwaardiging op te vangen, wij moeten ons niet schamen voor onze woede en onze machteloosheid.  Zij moeten op de knieën gaan, niet eens om vergiffenis te smeken voor hun stommiteiten en onkunde maar om te zorgen dat zij de wil van het volk dat hen macht heeft gegeven, respecteren en uitvoeren. Direct en met terugwerkende kracht als het moet.  En niet afkomen dat zoiets niet kan : in dit land kan alles.

 En aan de intellectuelen en geleerde bollen die altijd alles proberen goed te praten, heb ik maar een ding te zeggen : schaam u, dat gij uw geleerdheid misbruikt om het volk te misprijzen in plaats van het te dienen. Want het is dankzij onze inzet, ons werk en onze centen, dat gij op onze universiteiten hebt kunnen studeren en u vervolmaken. IJdeltuiten, leeglopers, arrogante regimeslaven.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 859)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

We vrezen voor een gigantische pandoering van de "traditionele partijen" bij de volgende verkiezingen.  Waarom denken wij dat? Omdat we de laatste dagen geluisterd hebben naar de mening van vele kiezers. Steeds méér kiezers begrijpen niet meer op welke stuntelige wijze ons land wordt bestuurd. De ene na de andere blunder maakt steeds meer mensen duidelijk dat onze overheden"ziek , neen doodziek zijn. Nemen we nu het geval van Michelle Martin.

Deze dame(sic) heeft bewezen in staat te zijn tot de meest misselijke daden. Het heeft geen zin om te gaan beschrijven wat zij samen met haar echtgenoot allemaal heeft uitgespookt. Men kan hierbij alleen maar walgen. Onschuldige meisjes werden verkracht feitelijk gemarteld en in totale afzondering in kelders aan hun lot overgelaten tot ze uiteindelijk stierven. De doodstraf zou voor Michelle Martin of haar ex onvoldoende zwaar zijn geweest. Men zou hen eveneens hebben moeten martelen tot de dood er op volgde. Geen enkele straf zou zwaar genoeg zijn geweest. En wat lezen we vandaag?

Onze overheden gaan miljoenen uitgeven om deze laffe misdadigster te beschermen tegen mogelijke aanvallen van leden van onze bevolking die haar vrijlating niet kunnen verkroppen."De Nieuwe Gazet" titelt op haar frontpagina dat "wellicht elitetroepen Martin bij de Zusters naar Malonne zullen brengen". Schande. Pure schande.

Indien Martin, steunende op enkele onnozele wetten, toch vrij zou kunnen komen zouden we het normaal vinden dat de gevangenispoorten voor haar zouden geopend worden zonder meer. Indien zou blijken dat de bevolking het daarmede niet eens was en ze zou lynchen bij haar vrijlating dan was het maar zo. Zij is niets meer of minder dan crapuul en heeft volgens ons geen enkel recht om nog van jaren vrij bestaan te mogen genieten terwijl geen enkele van haar slachtoffers dat nog kan.

Dat onze overheden nu miljoenen gaan besteden om dit misbaksel te beschermen, tart iedere verbeelding. Er zijn in ons land duizenden en duizenden ouderlingen die het in deze crisistijd met een paar honderd euro per maand moeten rooien. Wanneer die nu moeten lezen dat er van het belastingsgeld miljoenen gaan worden uitgegeven om Michelle Martin te beschermen dan moeten dezen toch moeilijk hun woede kunnen bedwingen.  Aangezien er voorlopig niets meer aan te doen blijkt te zijn om deze walgelijke beslissingen te veranderen blijft er als enige democratische mogelijkheid om zijn ongenoegen te uiten nog over om de traditionele partijen die al die onzin mogelijk maakten een pandoering van belang te geven bij de volgende verkiezing.

Reeds jaren blijft het Vlaams Belang hameren op een strengere bestraffing van alle gespuis. Ook de Nv-A doet zoiets in die richting.  Er bestaat nu een redelijke kans dat deze twee partijen samen bij een volgende verkiezing een grote vinger in de beleidspap zouden kunnen hebben. Diegenen die een samenspannen van beide partijen in de weg staan zijn als vijanden van Vlaanderen te beschouwen.

In afwachting van de volgende verkiezing zou O.L.H., indien die werkelijk bestaat, er eens kunnen over nadenken een belangrijke gaslek te laten ontstaan in het klooster van Malonne teneinde de gemaakte fouten van moeder Justitia terug wat in evenwicht te brengen. 

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barack Hussein Obama opent de deuren voor de islam

 

Stap voor stap worden onder president Barack Hussein Obama de islamitische Sharia wetten in de VS ingevoerd. In de stad Tulsa (met ca. 390.000 inwoners de tweede stad van Oklahoma) moesten agenten verplicht naar de moskee en de preek van de imam aanhoren. Kapitein Paul Campbell Fields, een christen, weigerde dit en werd voor straf met twee weten onbetaald verlof naar huis gestuurd. Een democratisch Congreslid heeft onlangs een pleidooi gehouden om alle scholen in de VS om te vormen naar madrassas, islamitische scholen, en op basis van de Koran les te gaan geven.
 
Kapitein Fields voelde zich in zijn grondwettelijke rechten zijn eigen christelijke geloof -dat hem verbiedt naar islamitische 'evangelisatie'preken te luisteren omdat dit gelijk staat aan het dienen van een afgod- te beoefenen aangetast en heeft met behulp van het American Freedom Law Center een rechtszaak aangespannen.
 
Bizar is dat Fields meerdere, majoor Julie Harris, openlijk heeft erkend dat Fields het grondwettelijke recht had om de verplichte gang naar de moskee te weigeren, maar dat hij desondanks toch gestraft werd voor het niet opvolgen van een dienstbevel. 'Als iemand een diepe religieuze overtuiging heeft... is het voor mij niet nodig om dit aan iemand op te leggen,' legde ze uit. Toen Harris zich echter uitsprak tegen de schorsing van Fields werd ze zélf van hogerhand teruggefloten.
 
'Anti-christelijke stealth jihad'
Volgens Robert Muise van het AFLC is dit het zoveelste bewijs dat in steeds meer staten en steden sluipenderwijs de islamitische Sharia wetten worden ingevoerd. In Tulsa zouden agenten aanvankelijk vrijwillig naar de moskee kunnen gaan. Pas later werd het plotseling verplicht gesteld, waarop kapitein Fields weigerde en werd geschorst. 'Alles wat je zegt dat tegen de islam ingaat is godslastering en moet worden bestraft... Dit is zeer anti-christelijk en een aanval op de Joods-christelijke waarden,' aldus Muise. 'Het is bijna een stealth-jihad.'
 
Scholen op basis van Koran
Een ander recent voorbeeld is het Democratische Congreslid Andre Carson (Indiana), die er tijdens een toespraak in mei openlijk voor pleitte om de scholen in Amerika om te vormen tot madrassas, islamitische scholen, en op basis van de Koran les te gaan geven. 'Onderwijs innovatie en vernuft,' noemde Carson het zelfs. (2)
 
Moslimorganisaties machtigste lobbygroepen
De moskee in Tulsa is verbonden aan de Council on America-Islamic Relations (CAIR) en de Islamic Society of North America (ISNA). Beide organisaties zijn onder Obama de machtigste en meest invloedrijke lobbygroeperingen in Amerika geworden en controleren via het Witte Huis inmiddels bijna de complete Amerikaanse reguliere media.
 
 Xander
 
(1) World Net Daily
(2) Real Clear Politics


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Faits divers à volonté

 

Het was me weer een mengelmoes van allerlei nieuwtjes en feitjes dit week-end : voor elk wat wils op elk domein.

- Het beste nieuws was (ondanks het minder fraaie weer) de opkomst op de IJzerwake en dit in schril contrast met het andere geval, waar enkele Nv-A naiëvelingenverloren liepen met o.a. ex-Amada-fan (in zijn jonge jaren) Jantje Peumans, om als paardekop en decor te fungeren .Het moet een bittere pil geweest zijn om te slikken.

- Wat de Gordel betreft heeft Geert Bourgois gesproken en verklaard dat de besslissing van madam Rolin onwettig is en hij die verbreekt, allhoewel zijn handen in deze zaak gebonden liggen en het bij een symbolisch opgestoken vingertje zal blijven. Zijn bevoegdheid reikt zover niet om Madam Rolin te verplichten de deur open te zetten. Om zijn facie  te redden verzoekt de Nv-A minister de goeverneur van Vlaams Barbant om bijstand. Deze rode labbekak zendt op zijn beurt de boodschap door naar ministerin 1000-ket die de knoop moet doorhakken .Geert Burger weet drommels goed dat Zowelle en Rolin partijgenoten zijn en zij mekaar geen stokken in de wielen gaan steken. Ter herinnering weze het opgemerkt dat de goeverneur van VL.Brabant (Lode De Witte) de broer is van de Youssef El-Witteh en er vanuit dat nest geen of weinig heil te verwachten valt.D e dag dat de arabs een jaarlijkse kamelenrace door de gordel organiseren zal er geen protest of pesterij komen.

- Het staat nu vast : M.M. zal haar intrede doen bij de pauvre Klaartjes van Malonne.Nu nog een zaligverklaring door Ratsmann en we hebben er weer een bedevaartsoord bij!

- Opmerkelijke uitspraak van Guy de la Tourette : Ik kan niet tegen de warmte ! Ra..ra..ra.. Waarom kocht hij dan dat landgoed in Toscaniê ? Omdat zijn zwart geld er zonder probleem aanvaard werd ?

- In Brussel (zone Montgomery) kreeg een geboeide agressieve arrestant enkele "toeken" van de flikken. Groot alarm van de poco diensten die toezien op het gepamper van een arrestant na zijn aanhouding. De onverlaten van flikken zullen vervolgd en gestraft worden. Criminelen moeten met fluwelen handschoenen behandeld worden,  enkel Flikken mogen als boksbal gebruikt worden en in mekaar geramd.

- Volgens de voorzitter van Groen, Wouter de boskabouter, zijn de kiezers de frapatsen van de politici kotsbeu en hebben ze nood aan eerlijke bewindslieden. Groen is volgens deze boomhanger klaar om het heft in handen te nemen. Ik bid : Heer,verlos ons van dit groene tranendal en leid het naar de composthoop.. Amen.

- Fou-Fou Belkacem mag niet trouwen in de petoet. De leperd wou zo snel als mogelijk in de echt verbonden worden omdat zijn vrouwke een kientje verwacht. Nee, nee, de baardaap is bang dat hij naar Marroko zou verscheept worden want daar wachten hem vele jaren cel. Een huwelijk op de valreep zou dat verhinderen.  Ach meneer ... 't is toch zo nen brave prachtman!

Ook in het buitenland zat men niet stil en viel er wat te leren

- Prins Harry is blijkbaar een lulbroek. Dat mag blijken uit foto's waar hij in adamskostuum "poeske stoei" aan het doen is.  De Britten zijn "in shock" na deze  prinselijke vertoning. Ach die Tommies toch, oorlogje spelen, de hooilgan uithangen in het buitenland, de islam omhelzen, allemaal geen probleem, maar een prins in zijn blote lijfje, no way zenne

-I n Spanje krijgen asielzoekers GEEN financiêle steun meer. El cassa esta vida, of zoiets.  Wordt door onze poco media deskundig verzwegen.

- President Pepsodent van Amerika heeft gezegt dat Assad van Syrië het niet in zijn koppeke moet halen om stinkbommen te gebruiken tegen zijn medeburgers die zijn adem niet kunnen ruiken, want dan gaat Uncle Sam er zich mee moeien. Mensen, laat dat prachtvolk toch spelen begot!

- In la douce France zit de kersverse president ook al met de Roma's op schoot. Hij wil wel -maar durft niet- want hij heeft beloofd dat zij zouden mogen werken om van de straat weg te blijven met hun overlast in al zijn vormen. Alleen is de vraag waar en wàt kunnen ze dat dievenvolkje aanbieden ?

- Voor de rest is het kalm op buitenlands gebied :

- De Grieken verzuipen langzaam verder.

- De Spanjolen gaan toch centen moeten vragen bij de ECB.

- Ook Portugal krijgt last van aambeien in zijn staatkas

- De Finnen zijn niet happig meer op de euro.

- In Nigeria gaan de moorden rustig verder.

- Idemdito voor Ruwanda

- Kabilla moet een volwaardig leger uitbouwen, zegt Reynders. Er is nog genoeg belgische belastinggeld om bij te springen.

- Lance Amrstrong was/is een bedrieger en Neill Armstrong is definitief naar de maan vertrokken.

Allez,tot volgende keer.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk is er slechter aan toe dan Italië

 

 

In La libre Belgique mocht Geert Noels zijn ideeën uiteenzetten over de Franse economie. Wij draaiden het artikel door onze vertaalmachine, want u wel toch ook weten hoe het gesteld is met Vlaanderens historische erfvijand, la douce France.

Frankrijk zal misschien verdwijnen uit de harde kern van de Eurozone, bevestigt Geert Noels.  Het land moet geloven in zijn eigen potentieel om de economie de hoogte in te duwen. In een Eurozone die gedurende jaren doordrenkt is met een economische crisis, worden bepaalde landen met de vinger gewezen : Spanje, Portugal, Italië of Griekenland. Geert Noels, econoom bij Econopolis, legt uit hoe andere Europese landen die in gebreke blijven over Frankrijk oordelen als een kwetsbare partner.

- Frankrijk is en land dat vandaag geraakt is door een crisis ingevolge een gebrek aan financiering.  Concreet betekent dit een verlies op de financiële balans, veroorzaakt voor een deel door een breekbaar bankensysteem. Dit leidt tot een gebrek aan spaarmiddelen  en maakt het land kwetsbaar en afhankelijk van zijn Europese partners.  Volgens een aantal angelsaksische landen is de privé schuldgraad in Frankrijk hoger dan in Italië dat vandaag door allerlei economische ziektes aangetast is. Op industrieel vlak heeft Frankrijk gedurende de laatste jaren veel van zijn internationaal prestige verloren, dit in tegenstelling tot Duitsland. Deze toestand heeft zijn weerslag op de groei, de vernieuwing en de technologie. Ook wat betreft de ouderenzorg door de staat bevindt Frankrijk zich bij de slechtste leerlingen van de klas, ook dit weer in tegenstelling tot Italië.  Wat de vergelijking met Duitsland aangaat, is het werkloosheidscijfer veel hoger in Frankrijk.  Laten we ook terugdenken, in aanvulling op de zonet geciteerde minpunten, aan de geldontwaardingen die Frankrijk heeft doorgemaakt in 1981 en 1995, dan stellen we vast dat er vragen rijzen nopens nde aanwezigheid van Frankrijk binnen de harde kern van de eurozone.

- Welke maatregelen zou de Franse staat volgens u moeten treffen om voor deze problemen een oplossing te vinden ?

- Frankrijk is een land dat in het verleden steeds geschitterd heeft en dat vandaag verder moet geloven in zijn economische mogelijkheden. Men moet het actuele beleid van de economie in vraag durven stellen in functie van de toekomstiuge behoeftes.  Zeker wat betreft innovering en de investeringen in de domeinen die achterwege blijven. Frankrijk bezit ook troeven zoals de relatief lage openbare schuld in verhouding tot het Europese gemiddelde.  Het land beschikt ook over grote nationale bedrijven, ondermeer in de landbouw-voedingssector, wat een Europees prestige met zich brengt. En tenslotte is er ook de voortdurende wedloop met Duitsland die de concurrentiezin moet aanscherpen.

- Wat zijn de grote verschillen tussen Frankrijk en België op economisch gebied ?

- België beschikt over een belangrijk spaartegoed, wat toelaat dat het zichzelf kan financieren.  Net als Zwitserland, beschikt België over een goede voedingssector.  Langs de  andere kant is er een erg complex nationaal beleidsorgaan, wat van België een soort mini-Europa maakt.

 http://www.lalibre.be//economie/actualite/article/757350/la-france-est-pire-que-l-italie.html

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijst Vernieuwing Grimbergen

 

Het is met trots dat we de lijst van Vernieuwing aan u voorstellen. Het gaat om een ijzersterke lijst met een aantal heel gekende kandidaten, die in Grimbergen echt wel het verschil kunnen maken. Onze ploeg is overduidelijk in staat om een nieuwe wind te laten waaien in Grimbergen, om beleidsverantwoordelijkheid te dragen en een schepencollege te bevrouwen/bemannen. 

Zoals we reeds aankondigden in het verleden, is onze lijst een samengaan van onafhankelijke, partij-ongebonden mensen en van mandatarissen en sympathisanten van het Vlaams Belang. Het was van meet af aan de bedoeling om de nieuwe, partijongebonden mensen heel zichtbare plaatsen te geven op deze lijst. Dat is ook gelukt. Plaatsen 3 en 4, 7, 8 en 10 gaan naar onafhankelijke kandidaten. 17 van de 32 kandidaten zijn partij-ongebonden. Op dit moment zijn er 15 vrouwelijke kandidaten en 17 mannelijke. 21 van de 32 kandidaten nemen voor het eerst deel aan de Grimbergse verkiezingen. Er zijn gesprekken lopende om ook de laatste vrije plaats in te vullen (de 29ste, voorbehouden voor een dame).
Het is zeker niet toevallig dat we onze lijst voorstellen in Strombeek-Bever. In deze deelgemeente is het amateurisme en de traagheid van de huidige bewindsploeg (aan de macht sinds 2000) immers het meest zichtbaar en voelbaar: de toenemende ontnederlandsing en verBrusseling, het gebrek aan een ernstig woonbeleid, de verstedelijking (met plannen voor extra hoogbouw), de onveiligheid en de overlast door hangjongeren, het plaatsgebrek in de scholen, het immobilisme inzake de omgeving van het Cultuurcentrum, de besluiteloosheid inzake Parking C, het gebrek aan groenvoorzieningen, het uiterst pijnlijke dossier Potaarde… Tegelijk zijn er in Strombeek-Bever zo veel mogelijkheden voor een ommezwaai en een beter beleid.

Met de naam ‘Vernieuwing’ en onze slogan “Weer TROTS op Grimbergen” willen we een krachtig signaal geven: Grimbergen heeft nood aan een geheel nieuwe bewindsploeg, die de ambitie en de drijfveer heeft om recht te trekken wat de voorbije jaren is kromgegroeid en die van Grimbergen opnieuw een gemeente maakt waar men met fierheid over kan spreken. Het gaat over een positief en opbouwend project waar we ons met hart en ziel voor willen inzetten. 
 
Bart Laeremans
Lijsttrekker

 


28-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongeren die chauffeur bewusteloos sloegen, zijn vrij !

 

Kort na de geweldpleging op een buschauffeur van De Lijn in het Waasland heeft de politie een achttal minderjarigen aangetroffen in de buurt van het incident, maar zij werden vrijgelaten. De buschauffeur werd maandagavond naar het ziekenhuis gevoerd, nadat hij klappen had gekregen van een groepje jongeren aan de terminus Zwijndrecht-Melsele.

"Er waren maandagavond onvoldoende elementen om deze jongeren, of enkelen onder hen, te beschouwen als verdachten van de agressie", zegt Paul Van Tigchelt van het Antwerpse parket. Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van Zwijndrecht in samenwerking met de cel jongerencriminaliteit van de Antwerpse politie.

Jongeren worden gefotografeerd : aanslag op privacy ?

"Aan de hand van de camerabeelden, die door De Lijn ter beschikking worden gesteld, en het verhoor van de buschauffeur zal worden onderzocht of de jongeren die gisterenavond werden aangetroffen, deel uitmaakten van de belagers en/of agressors op de bus. Ze werden ook allemaal door de politie gefotografeerd", aldus Van Tigchelt. Kan dit zomaar ?  Is dit geen aanslag op de privacy van deze onschuldigen ?  We moeten opletten, of de privacycommissie treedt op, en misschien dreigt den Baard van Palermo a/d Noordzee weer met ontslag bij wijze van protest, en wat zullen die van Europa niet denken over ons ? Dat wij barbaren zijn die arme jongeren vervolgen.

Paul van Tigchelt 

Intussen laten wij u een fotootje zien van Paul van Tigchelt, bij wijze van publicitaire promotie.  Zijn ogen zijn gesloten, dat is toevallig maar wel symbolisch voor het soort justitie waar het land B mee opgezadeld zit : stekeblind voor de waarheid.

Bij de weg, weet u nog wie Paul van Tigchelt is ?  Hij was de rechterhand van Patrick Dewael toen die minister van Binnenlandse Zaken was en er allerlei flitsend blauw geritsel was inzake politieke benoemingen via het kabinet met Guido van Wymersch, toen topman (en foefelmans) bij de Algemene Inspectie en Christa Debeck, een kabinetsmeisje dat graag een politie-uniform wilde dragen met veel strepen, want ze had er de streken voor.

Van Tigchelt nam toen "spontaan" ontslag om zijn minister uit de wind te zetten en de Tongerse  Loverboy bleef op zijn zetel zitten. Paul van Tigchelt is nu  Substituuut-Procureur des Konings van Antwerpen.

Justitie en partijpolitiek hebben niets, absoluut niets met mekaar te maken. Scheiding der machten. Uiteraard.  Net zoals u ook uitgebreid in de onovertroffen Vlaamse gazetten bovenstaande toelichtingen kan lezen. Uiteraard. Vanzelfsprekend.

En nu oogjes toe, snaveltjes dicht en prettige dromen over een weireld die we wellicht op Mars zullen vinden.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N-vA lonkt met transseksueel naar de Tongerse kiezer

 

De N-VA van Tongeren pakt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober uit met een opmerkelijke kandidate, een transseksueel. Soffia Moës, één van de vrouwelijke kandidaten op de lijst, is geboren als Steve Moës.

Soffia is zeer vereerd dat ze door lijsttrekker Mark Vanherf gevraagd werd, maar ze blijft er bescheiden bij.

“Ik wil stap voor stap werken en zeker met beide voeten op de grond blijven, want de weg is nog lang”, zegt Moës in een eerste, korte reactie. Ze voegt er wel nog aan toe dat ze het alvast wil opnemen voor de holebi’s.

Bron : Vandaag.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerk en Staat

  

Monster Michelle Martin komt vrij

De Oude Coalitie

Kerk en Staat

is  levend en wel

en werkt nog steeds

perfect samen

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 28 augustus 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De IJerwake-foto

Een foto die véél dollars zou opleveren voor de Amerikaanse schandaalblaadjes. "De wakkere ordediensten bij de "Ijzerwake" zijn erin geslaagd om een beruchte "boelmaker" te ontdekken, niettegenstaande hij zich vermomd had als "Hollandse oranjefan." Hij werd afgezonderd en bewaakt door twee personeelslieden van de ordedienst in afwachting van zijn Dame die Hem huiswaarts zou begeleiden. Aldus het ingezonden bericht van een doorgaans onbetrouwbare, en niet op waarheid te controlleren correspondent.

Victor van Vosselaer

*****

De omgekeerde wereld

Angeltjes toont ons een foto , drie mannen met baarden , gehuld in een wit gewaad , de kleur van maagdelijkheid en onschuld. Op de voorgrond een relatief jonge man , die niet echt  op sympathieke wijze Allah promoot.

Het doet me denken aan onze katholieke missionarissen . Een tijdje geleden werden ze in grote getale door ons fatherland naar de Congo gezonden om de wilde negerkes te gaan beschaven. Zij hadden ook een baard ,droegen hetzelfde kleed en het merendeel was even fanatiek. Het verschil is echter die Congolezen , oneerbiedig wilden genoemd, leefden indertijd nog in het stenen tijdperk.

Het westen van heden daarentegen met zijn moderne technologieen, zijn ruimtevaartprogamma , wordt nu overspoeld met missionarissen  die ons terug naar de beginfase van de beschaving willen brengen.

Het grote drama is dat die vredesapostelen steun krijgen van figuren zoals bv Witte Jozef die er streng op toeziet dat de zogezegde racistenwet en de wet op de verplichte verdraagzaamheid niet wordt overtreden. Helemaal onbegrijpelijk wordt het als de meeste van die achterlijke vrede-bleiters ook nog een leefloon krijgen. Het feit dat zij zelfs een geestelijk gehandicapt meisje als evenwaardig aan hun verstandelijke vermogens beschouwe , doet toch vragen rijzen aan bepaalde aspecten van hun Koran en een groot deel van hun, believers.

René

*****

Trouwlied

Heer Ray, Zoals u was ik ook op de IJzerwake en ik heb een vraag die ik graag beantwoord zou zien. En ik denk dat jij de persoon bent die mij dat antwoord kunt geven. Hilde Van Echelpoel bracht de ballade “Els Segadors’ en als tweede en laatste lied bracht zij “Trouwlied”.

Sommige mensen stonden dan spontaan eerbiedig en ingetogen recht. Dit lied ken ik niet en toch klonk de melodie mij niet vreemd en katapulteerde mij naar mijn kleutertijd. Daarom mijn vraag. Vanwaar komt dit lied? Kan ik de tekst en melodie ergens terugvinden?Dank bij voorbaat,

Marnix

Nvdr Angeltjes : Kan een van van onze lezers Marnix helpen ?

*****

Sangomas

Ik zie veel gelijkenis met wat Peter Murray schrijft over de zwarten. Vervang Zuid Afrika door Vlaanderen, zwarten door Marrokanen of Turken, messen met messen, inderdaad wij gaan terug naar de middeleeuwen.

Joos

*****

De Wake

Mooie beelden, 'k heb veel respect voor de "echte Vlaming",maar ik vind het spijtig dat men op het nieuws van de vrt de mensen laat zien hoe sommigen de vlag als voetmat gebruiken,dat is uiting geven aan frustratie,zo zijn wij toch niet ?

Dat doe ik niet met een vlag, zelfs niet met de iraanse. Dat gaat zeker stemmen kosten.Ik heb wel shit aan belgië en de federale regering en de versmachtingen die ons daardoor treffen. Vervang de vlag gewoon en hijs de Vlaamse leeuw !

mvg Joos

NvdR Angeltjes : ik heb bij het betreden van de weide, bezwaar aangetekend tegen deze wijze van handelen. Ik minacht belgië maar ik doe dit verbaal en ik verlaag me niet tot dergelijke ordinaire acties. Ik twijfel er niet aan dat de leiding van de IJzerwake er net zo over denkt. Er moet meer officiële controle komen bij de ingang en ook bij verlaten. De manier waarop de aanwezigen a.h.w. gedwongen worden om spitsroede te lopen tussen de tientallen met bussen rammelende en roepende geldinzamerlaars, is meer dan genant. Ik werd aangeklampt en toegeschreeuwd door een fanaticus die bijna woedend eiste dat ik geld in zijn bus zou stoppen.

*****

Ik kom uit de brousse, ik weet van niks.

Volgens het ACV is zoiets als tijdens het laatste busincident nog nooit voorgekomen.

Selectief zijn is een must want 'jongeren' moeten per definitie al bij voorbaat verontschuldigd worden. Als de ACV-ontkenners het wensen, wil ik een kleine inventaris opsturen van enkele bladzijden waarbij dergelijke naïve, onschuldigen, brave lafaards betrokken zijn.

Toppunt is dat de feiten, nogmaals, afgezwakt worden door ons aller 0000 '... want de voerder mocht de kliniek AL verlaten' ,dus kon het toch allemaal niet zo erg zijn nietwaar. Drie van de bendeleden zijn nog niet gevonden en blijven dus spoorloos. Wedden dat zij als de daders zullen aangeduid worden waardoor de anderen vrijuit zullen gaan, als toeschouwers die niets gezien hebben. We kennen dat rollenspel toch al jaren ! Dagelijks worden wij verrijkt door de multi-miserie en geen mens die het ziet. Wat baten kaars en bril

Voor dergelijke potentiëele moordenaars moet er toch wel ergens een klooster zijn , een bisschoppelijk-paleis is ook goed, waar ze terecht kunnen ?

Daniel

*****

Openbaar vervoer

Er zal, voor de zoveelste maal, nog eens een dagje gestaakt worden en dan is alles weer in kannen en kruiken, vergeven en vergeten. Het was natuurlijk HEEL UITZONDERLIJK, zoals er in het verleden al HEEL UITZONDELIJK doden zijn gevallen. Dus de vraag stellen: “Moeten er doden vallen voor er iets veranderd?” is volledig overbodig en nutteloos.

Wes Hardin.

*****

Voor de Arme Klaren, een opfrisser uit de bijbel

Uit Matteus Hoofdstuk 18-5

In die tijd kwamen de leerlingen bij Jezus en zeiden: ‘Wie is eigenlijk de grootste in het koninkrijk der hemelen?’ Hij riep een kind, zette het in hun midden en zei: ‘Ik verzeker jullie, als je niet verandert en wordt als kinderen, kom je het koninkrijk der hemelen niet eens binnen. Wie zich dus klein maakt als dit kind, die is de grootste in het koninkrijk der hemelen. En wie één zo’n kind bij zich ontvangt in mijn naam, ontvangt Mij. Maar wie één van deze kleinen die op Mij vertrouwen ten val brengt, kan beter met een molensteen om zijn nek in volle zee gegooid worden. Pas op dat je niet op één van deze kleinen neerkijkt, want Ik zeg jullie: hun engelen in de hemel zien voortdurend het gelaat van mijn Vader in de hemel.

Mieke

******

Geld, geld , geld

Open VLD wil dotatie prinsen vervangen door “Betaling per prestatie” zo luidt de titel in de krant HLN van 28/08/2012.Het gaat hier over het geld dat Claire en Laurent toegeschoven krijgen als dotatie. De regeringspartijen zijn het er over eens om deze personen hun dotatie te laten behouden. Alleen de VLD uitte twijfel en wil deze dotatie zien vervangen worden door een “betaling per prestatie”. Financieel zouden ze er geen verlies aan doen. Wat is dan het verschil? Volgens mij heel eenvoudig. Je laat ze meer los in het openbare leven “et voila”, ze krijgen nog meer dan ze vroeger kregen. Simpel voor mij. Te simpel voor de dames en heren politieker. En wat gebeurt er dan met het akkoord dat in 2009 unaniem werd goedgekeurd om de publieke financiering beperkt blijft tot de koning, de troonopvolger, de overlevende echtgenote van de koning of de koning (en echtgenote) die zijn functies voortijdig neerlegt?Een andere titel in deze krant: Elke twee weken krijgt wegenwachter slaagZelfs de telefonistes krijgen bijna dagelijks scheldtirades over zich. Straks moeten onze wachters karate leren, luidt het intriest.

Eddy

*****

Buschauffeur geslagen : Hulp uit Suid-Afrika

Dit maak my elke dag meer en meer kriewelrig as ek lees van allochtone wat misdaad pleeg in Nederland en België, en wat dan later - nadat hulle opgepakt was - weer vrygelaat is deur die polisie.

Ek besef dat Vlaams Belang nog nie die land se regering oorgeneem het nie, en dus niks aan die saak kan doen nie, maar ek hoop regtig daar is 'n manier waarop hulp uit Zuid-Afrika verkry sal kan word.

Die ou Suid-Afrikaanse Polisiemag was as een van die beste polisiemagte ter wereld beskou. Van daardie polisiebeamptes is natuurlik al dood, vele het uit die mag bedank en ander beroepe (bane) aanvaar, maar ander is steeds werkloos, aangesien die ANC-regering - met sy beleid van "transformation" en "affirmative action" - nie meer blankes aanstel nie.

Ek wil 'n beroep doen op die Vlaamse owerhede om van hierdie werklose blanke polisiebeamptes na Brussel te bring. Hulle moet dan net 'n kursus in die Franse taal deurloop, sodat hulle Frans vlot kan praat, want Frans is vir Suid-Afrikaanse polisielede 'n vreemde taal. Hierdie Afrikaner-polisielede sal misdaad in Brussel binne 5 jaar uitwis. Die owerhede moet hulle net toestemming gee om hardhandig op te tree. Arabiere wat onskuldige bus-chauffeurs aanrand, sal met Afrikaner-polisiebeamptes te doene kry. Hulle sal GEEN "toleransie" betoon nie. 

Peter Murray

*****

*Busincidentje*

Och de chauffeur werd alleen maar bewusteloos geslagen en de daders werden vrijgelaten, volgens het de krant HLN.
Het staat wel in schril contrast met wat ik las in vernoemde krant. Een inspecteur te Brussel gaf een reeds geboeide man een paar kletsen rond de oren, misschien van het zelfde kabiber van kletsen die ik kreeg van mijn schoolmeester in het Sint Henricus instituut te Antwerpen , Oude Steenweg.

De feiten in Brussel werden echter opgenomen met een GSM. Groot schandaal  ... Comité P ... een onderzoek met alles erop en eraan . Die kletsen waren misschien de enige straf die hij kreeg voor zijn baldadig gedrag tegenover zijn vrouw.

Voor mijn frustraties, ongeloof en minachting vind ik geen woorden !

René

*****

n-va

Ook in Haacht is het hommeles. De eerst aangekondigde lijsttrekker Marc Vermylen haakte gefrustreerd af onder druk van enkele ambitieuze tafelspringers. Uit onvrede stapten vier bestuursleden op.

Zute


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de nieuwsbrief van 't Pallieterke

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na slechte tijden, ook goede tijden voor Nv-A

 

 

 

Gelukkig heeft Nv-A ook nog creatieve kandidaten.

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!