Angeltjes
15-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier zijn we weer : gekwetst, vernederd, verongelijkt en woedend

 

 

 

Het was te verwachten, na het vrijdaggebed hebben de imams in de moskeeën opgeroepen tot verzet, geweld en haat in verband met de belachelijke en ondermaatse anti-moslimfilm.  Hierboven enkele beelden die we ontlenen bij Russia Today.

Dat er in de Prachtlanden Amerikaanse vlaggen verbrand worden en dat ook de Duitse en Britse ambassade aangevallen wordt in Soedan, behoort tot de normale activiteiten van de moslims. Die mensen hebben geen andere vorm van ontspanning, want zowat alles wat plezierig en leuk is, is bij hen taboe ;  dus boel maken is een bezigheid die lichaam en geest ontspant. Wat een heerlijke religie die haar aanhangers eeuwen terugdringt in de tijd.

In Europa heeft de Vijfde Kolonne zich behoorlijk rustig gehouden.  In Amsterdam werd op het Damplein betoogd door een handvolletje roepers en in Antwerpen en Brussel werd opgeroepen om vandaag en wellicht ook morgen te betogen.  De Brusselse politie was met man en macht aanwezig rond de Amerikaanse ambassade maar alles bleef rustig. Voorlopig. 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe iphone 5 is er

 

 

Hallo, liebe Uebermenschen, was finden jullie von mein Porträt mit meinem iphonefünf ?

(bron : Geen Stijl)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om Tante Kaat schaakmat te zetten

 

 

 

 

 


14-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 14 september 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Verkiezingen in Nederland (1)

Zijn een ramp geworden. De enige man die een visie heeft over het verfoeilijke Europa met zijn euodictators (genre nicht Barroso, de molenwiekende vrhfstd guynokio en niet te vergeten President Dweil) en hun handlangers, is schaakmat gezet.

Bewijst dat de Nederlandse kiezer net als bij ons dom lomp en ondoordacht kiest. Wij gaan nog meer eurodictatuur en multicultuur krijgen. Straks bij ons de ex-papzak met zijn bende die pro multicul en eurodictatuur is, voor Vlaanderen (en bij uitbreiding de Westerse wereld) een ramp. Wij zitten al lang op een roetsjbaan waar er geen remmen meer opstaan en de weg gaat recht naar de hel.

Het incident in Stockholm : Het filmpje toont een Blonde Zweed die een drokaard berooft en vervolgens een dronken man die op de metrosporen valt ook berroft. De Blonde Zweed laat de man liggen en passeert een veiligheidsbeamte maar houdt zijn klep en loopt weg. De man op de sporen wordt door een oplettende bestuurder gezien die voluit remt zodat hij enkel een paar meter werd meegesleurd en een verbrijzelde voet en knie heeft.

Martin V.

*****

Weg met die oudjes : Socialisten hollen Groen achterna

Freya Van den Bossche wil alle bejaarden in een koekjesdoos duwen !Als je haar laat doen zullen bejaarde mensen moeten verhuizen uit hun woningen om plaats te maken voor jonge gezinnen. Weg met die ouderen. Ze zijn een vuile pleister op het been. Oud is inderdaad out bij de socialisten en groenen. Oma, opa, bompa, bomma of mémé … sorry maar ge moet hier weg. We weten wel dat je gans je leven hard gewerkt hebt voor een eigen huisje maar t’is genoeg geweest . Niet tegenstribbelen, dit is ons beleid en daarmee basta.Geen woord over het feit dat senioren het liefst van al in hun eigen woning blijven wonen. Geen woord over toekomstgericht wonen in de eigen woning waardoor de woning tot op late leeftijd zowel comfort als een gevoel van vrijheid en zelfstandigheid biedt.In Lubbeek was het Groen die het eerst hier over zulk een plan sprak : zij noemden het : Groene weduwenGroen Lubbeek stelde dat er in het ruimtelijk structuurplan van de gemeente een demografische analyse van de bewoners van residentiële woonparken ontbrak. Want binnen een afzienbare tijd zullen deze woonparken bewoond worden door “groene weduwen” schrijven ze. Hiermee wilden ze stellen dat alleenstaande hoogbejaarde vrouwen in veel te grote villa’s wonen. En dus willen ze een herverkaveling van deze villa’s, zodat meerdere gezinnen in één villa kunnen wonen. Dus beste kiezer, wil je een trap onder de kont geven van je grootouders stem dan maar voor de socialisten en/of groen.

Eddy Elyn

*****

NVA

Door altijd op de NVA te hakken gaan jullie de Vlaamse zaak niet dienen. Integendeel, de traditionele partijen vinden waarschijnlijk dat jullie goed werk leveren. Vlaams Belang gaat nooit voor een onafhankelijk Vlaanderen kunnen zorgen. Jullie dwalen.

Johan D.

NvdR Angeltjes : Doe me een lol, Johan, en laat ons met rust. Het zijn kortzichtige opportunisten van uw soort die ons opsluiten in een politiek en mediatiek cordon, en als we daar zitten, komt u ons vertellen, wat we mogen zeggen of schrijven. Wie bent u eigenlijk ? Het is dankzij de volharding van mensen die je bij VB vindt en die de waarheid niet schuwen, dat de idee voor een onafhankelijk Vlaanderen overeind is gebleven. De Nv-A is het schoothondje dat aan de leiband loopt van de traditionele partijen.  Doe mijn groeten aan uw mannequin met zijn mooie pak. 

*****

Woning afstaan ?

Freya wordt niet graag geconfronteerd met haar beperkingen in het aangezicht van andere politiekers waarvan het merendeel, zoals zij , ook onozele praat uitkramen. Woning afstaan !! misschien wel aan herenigde JoNgErEn-gezinnen. Waarom pleit zij niet voor verplichte euthanasie voor ouden van dagen , dat zou pas origineel zijn . Gaat zij haar papa , die er ook niet jonger op wordt, ook levend begraven in een klein kamertje ? 

Toen wij senioren ,jong en mooi waren ( nu zijn we alleen nog maar mooi) en bouwden aan een betere toekomst voor onze kinderen , leerde Freya haar eerste woordjes prevelen , vermoedelijk was dat... Socia-list. Een goede opvoeding geven is niet altijd een garantie voor intelligentie , bepaalde politiekers zijn daar het bewijs van.

René

*****

Verkiezingen Nederland (2)

Daarnet naar de BRT webstek DeredactieBE gekeken, kijk daar enkel naar om hun objectieve en niets verhullende duidingen te kunnen volgen.

Zag een blonde troela (met een akelig grijnsje) op haar gezicht de verliezers aankondigen. Ze had het uiteraard over de heer Geert Wilders en zijn partij, de PVV. Met een camera naar het Europanest ergens in Brussel in een "echt oranje café" dacht ik dat de praatpeer kwaakte (was toen reeds behoorlijk boos), tja daar niks dan tevreden smoelwerken van hij/zij en "die Wilders is gek" tot "blij dat hij eruit ligt" commentaar.

Dit is dus het zootje dat alle medewerking krijgt van linkse poco multikullers in de media. Ach ja, voor ik het vergeet, het blonde akelige grijnsje ging ook de mening van "enkele" partijleiders laten horen, ik wist bij voorbaat dat de enige echte Vlaamse partij (nee dat is niet de ex-papzak en zijn bende) niet gehoord zou worden, was het wedden zo eenvoudig was ik reeds lang miljonair. De partijleiders waren de TJEEF en Vlaanderens uitverkoper Beke, de BELGICIST DeCroo en wie zagen we daar ook nog, dacht reeds dat de BRT hem vergeten was..het populistische SPA-ertje zoontje van Tobback.

Heb met de cursor over het balkje gegaan om enkel te zien wie maar niet om hun gekwaak te horen. Tot slot blij dat ik geen kijkkast heb met troela's als het Blonde grijnsje en andere linkse promotors zou ik elke dag een baksteen door het scherm keilen. Dit was dus vandaag een opoffering van mijnentewege om de BRT-se objectiviteit te toetsen aan de werkelijkheid en kom tot de (nou ja) heuglijke conclusie dat er niks nieuws onder de zon is.

Martin V.

*****

Ik geloof geen peilingen

Ik lees in de online krant dat de open VLD in peilingen afgaat zoals een gieter. Ik geloof daar niets van. Het is mijn overtuiging dat de families De Croo, Dexael , Verhofstadt k, De Gucht en Turtelbaum  nog altijd op de open VLD zullen stemmen, samen met nog een paar geestelijk minder bedeelden.

René

*****

Vandenbossche

Zou ik die kaviaartroela op enkele promotiemogelijkheden mogen wijzen voor haar laatste sublieme hersenspinsel ? Namelijk in Laken : Ik ken er daar 3 die méér dan voldoen aan genoemde voorwaarden en bovendien een zgn.voorbeeldfunctie uitoefenen, voorwaar 2 vliegen in één klap.

De goedvoorziene woonruimte die enkel daardoor al vrijkomt moet de speculanten op de woningmarkt nu al nachtmerries bezorgen.

mvg - Victor L.

*****

Gekwetste en geschokte moslims

Op den duur moet eens mens gaan geloven dat onze moslimbroeders inderdaad niet erg tolerant zijn .

Als dat maar eens kon doordringen tot de geesten van onze correcte politiekers. Het is ook niet erg correct van die Lybiers om een natie aan te vallen die hun mede uit de shit heeftgeholpen.  Het is toch maar een gewone biografische film, zoals bv het leven van Verdi. Met al die zever komt mogelijk voor die film een oscar-nominatie in het gedrang voor beste film, beste regisseur, beste acteur enz . Wanneer de première voor Belgie ? Ik vernam ook dat de VS zijn exuses heeft aangeboden.

Wanneer gaat het tegengestelde eens gebeuren ?  Wij zijn ook gekwetst en geschokt door moslimgedrag. Maar dat mag niet van onze politieke crème de la crème, wij mogen niet oordelen , enkel liefhebben en leren aanvaarden.

René


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De misterieuze en wondermooie planeet Aarde

  

 

 

Terwijl wij ons vandaag in de wondere wereld van de multicultuur storten, bieden wij u uitzonderlijk mooie beelden van de planeet Aarde aan. Kijk bij voorkeur met volledig scherm (uiterst rechtse pictogram onderaan het videobeeld aanklikken).


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Socialistische primeur : Ouderlingen moeten hun woning afstaan

 

Vlaams ministerin van Wonen Freya Van den Bossche (sp.a) wil tegen einde 2013 een nieuw woonbeleid ingeluid hebben voor de volgende twintig jaar. Bejaarden moeten sneller hun woning of appartement afstaan om Vlaanderen voor te bereiden op de bevolkingstoename : tegen 2050 zullen er één miljoen Vlamingen meer zijn dan nu.

"Als we onze ruimte slimmer gebruiken, zal ook dan iedereen goed en betaalbaar kunnen wonen", licht Van den Bossche haar standpunten toe in een aantal gazetten.

De ministerin wil onder meer dat jonge gezinnen sneller in de huizen van ouderen kunnen intrekken. "Vlamingen willen zo lang mogelijk in hun eigen huis blijven wonen, ook al kunnen ze het op hun oude dag niet meer goed onderhouden of verwarmen. Ze stellen een verhuizing naar het ouderlingengesticht uit, omdat ze niet graag worden geconfronteerd met hun eigen beperkingen en het aanzicht van andere oudjes, die rondstrompelen, onnozele praat uitkramen en moeten gevoederd worden als babies", legt Van den Bossche uit.

"In plaats van als actieve senior al een woning zonder trappen te zoeken, doen ze dat vaak pas als ze slecht te been zijn. De oudste mensen, de 80-plussers die het meest behoefte hebben aan basiscomfort, wonen in de slechtste woningen zonder verwarming of douche. Ze zijn vaak verkleumd en vies. En wij willen hen een handje helpen, zodat ze hun woonst verlaten. Wij komen ze opladen met comfortabele vrachtwagens, die wij inhuren bij Arthur Pierre die terzake voldoende ervaring heeft,  liefst gegroepeerd om de kosten te drukken en wij voeren ze gratis naar wooneenheden voor ouderlingen. Ik heb contact genomen met Defensie en daar is veel bereidheid om leegstaande kazernes af te staan die een comfortabele bewoning zullen bieden voor de oudjes."

De ministerin wil bejaarden met een 'Move In Time'-campagne warm maken voor haar idee. "Waarom in het Engels ?" zal u vragen "Daar is over nagedacht, de meeste bejaarden kennen die taal niet en om hen duidelijk te maken dat zij niet langer tot de maatschappij behoren, richten we ons tot hen in een taal die zij toch niet begrijpen. Dit is zuivere psychologie, uitgedacht door de denktank van mijn kabinet". 

In de nieuwe ouderlingengestichten zal ook een speciale euthanasiedienst permanent aanwezig zijn om te wijzen op de voordelen en geneugtes van deze maatschappelijke nieuwigheid. Deze dienst wordt geleid door de gekende linkse medicus Dokter Dood.

Dank u, mevrouw de ministerin. Wij hebben nooit getwijfeld aan uw diepe socialistische bekommernissen en de prachtoplossingen die u steeds uit uw elegante mouw weet te toveren. Is uw papa al uit de ontwenningskliniek ?

Savat

Bron : http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid1240648/van-den-bossche-wil-bejaarden-sneller-naar-serviceflats-oproep.aspx

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 866)

 

Wie is gek ? Bamouhammad: bijgenaamd "Farid Le Fou" of onze rechters?


Wij zouden het niet meer weten. Wij begrijpen trouwens steeds minder de wijze waarop onze rechtbanken werken. De zogenaamde zware crimineel Bamouhammad, die onder de bijnaam "Farid Le Fou" bekendheid heeft verworven, wil niet meer van de ene gevangenis naar de andere verplaatst worden. Telkens hij in een gevangenis wordt opgesloten gedraagt hij zich als een klein monster. Tieren en roepen naar cipiers, hen in het gezicht spuwen enz. is zijn voornaamste tijdverdrijf.

In plaats van hem alleen nog maar water en brood te geven, hem niet meer met anderen in contact te laten komen,, hem alleen in zijn cel te laten zitten blijven onze idiote overheden hem pamperen. Hij blijft de mogelijkheid krijgen om te kiezen tussen bepaalde gerechten, zich in de fitnesszaal te ontspannen, met "collega's" te gaan wandelen enz.  Aangezien hij echter regelmatig voor herrie zorgt, zich de woede van de  cipiers op de hals haalt en de boel keer op keer op stelten zet, krijgt hij om de paar maanden een overplaatsing naar een andere gevangenis. Dit zint deze crimineel niet en een waarschijnlijk niet te snuggere rechter geeft hem gelijk. Op straffe van een boete van 5000 euro(sic) die de overheid aan deze schoelie zou moeten betalen, mag men hem niet meer verplaatsen.

Volgens de rechter zijn de regelmatige overbrengingen van de ene gevangenis naar de andere nefast voor de psychische toestand van Bamouhammad.  Dergelijke verplaatsingen zouden volgens deze magistraat (resic) zijn hersocialisatie ondermijnen.  Bovendien moet de beslissing van de kortgedingrechter meteen worden uitgevoerd en mag hij nu niet meer worden verplaatst.  Hallo ?

Als dit de problemen zijn waarmede onze doorgaans goed betaalde rechters zich bezighouden en als dit hun uitspraken zijn om deze problemen op te lossen dan menen we dat we beter het hele ministerie van Justitie kunnen opdoeken. Gisteren nog meende een rechter aan een zware crimineel geen gevangenisstraf te moeten opleggen omdat hij in de gevangenis alleen maar "slechte ervaringen zou opdoen" en vandaag krijgt een boosdoener als "Farid Le Fou" gelijk.

Wij vrezen dat er met de "psychische toestand" van steeds méér rechters iets fout aan het lopen is en dat dezen ook moeilijkheden kunnen ondervinden om zich te "hersocialiseren".

Arm apenland in het kwadraat!

Men zegge het voort,
Freddy Van Gaever


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims in Q gebeten wegens belachelijk dom filmpje

 

Na de kille moord op de Amerikaanse Ambassadeur en drie van zijn medewerkers in Libië zou een normaal mens denken, dat de moslims een beetje beschaamd in hun schulp zouden kruipen.  Vier onschuldige mensen het leven benemen voor zoiets futiels als een ridicuul stukje film, het is waanzin.  Maar neen, moslims zijn onverbeterlijke droogstoppels, verzuurde exemplaren van de menselijke diersoort en intolerante wezens die zichzelf verheven voelen boven elke moraal. Hun zogenaamde godsdienst zet hen permanent aan tot haat, geweld en moord. Een lekkere religie en daar moeten wij respect voor opbrengen, volgens naieve bloemkolen, genre De Wever. Man toch, word mannequin of vervoeg de nieuwe Woestijnzender, Vier  die je gevormd heeft.

In Sanaa, de hoofdstad van Jemen, hebben manifestanten de ambassade van de Verenigde Staten bestormd. Volgens lokale media vielen er gewonden toen de veiligheidsmensen de manifestanten terugduwden. De politie heeft schoten in de lucht afgevuurd en het waterkanon ingezet om de betogers uiteen te jagen. De manifestanten die de ambassade toch binnen konden dringen, werden ontzet. Er hangt rook boven de ambassade en enkele diplomatieke voertuigen werden in brand gestoken.

Ook in Egypte kwam het tot schermutselingen tussen manifestanten en politieagenten voor de Amerikaanse ambassade in de hoofdstad Caïro. Daarbij raakten een zeventigtal mensen gewond, meldt de BBC. Verder worden er volgens de Britse nieuwszender manifestaties gemeld in onder meer Marokko, Soedan, Tunesië, Iran, Irak, Pakistan en Bangladesh. Zowat de klassieke resem van Prachtlanden die zijn zonen en dochters uitzendt als Vijfde kolonne naar het domme Europa.

Eerder deze week escaleerde in Libië een protestactie tegen de film aan het Amerikaanse consulaat in Benghazi. Bij een aanval op het gebouw kwamen de Amerikaanse ambassadeur en drie andere personeelsleden om het leven. In Afghanistan heeft de regering de videowebsite Youtube geblokkeerd. De overheid wil zo beletten dat de omstreden film te zien krijgen. YouTube heeft zelf de toegang tot de film beperkt in Egypte en Libië. De video valt binnen YouTube's richtlijnen en blijft dus online staan, luidt het bij de woordvoerder. "Maar gezien de zeer moeilijke situatie in Libië en Egypte hebben we de toegang tijdelijk beperkt in beide landen."

Het bewuste fragment betreft een trailer van de film ‘Innocence of Muslims’ van de joodse filmmaker Sam Bacile uit Los Angeles. In de film wordt de profeet Mohammed voorgesteld als een kinderverkrachter en moordenaar. De waarheid, niets dan de waarheid. Maar daar houden de moslims niet van. 

(AFP/DPA/BBC/KVDA)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phaedra CD

 

Phaedra CD bestaat 20 jaar en zal dit vieren met een Jubileumconcert op zondag, 28 oktober 2012 om 17u in deSingel in Antwerpen.

Wij deden beroep op twee artiesten die nauw verbonden zijn met het label: de sopraan Liesbeth Devos (zie www.liesbethdevos.com) die zopas een hele lied-cd opnam met een selectie van Franse- en Nederlandstalige liederen van August de Boeck, en de dirigent Ivo Venkov, die voor Phaedra drie orkest cd's wijdde aan Jef van Hoof, August de Boeck en Jozef van Looy.  Bij die gelegenheden dirigeerde Maestro Ivo Venkov het Janacek Filharmonisch Orkest (CZ) en de Slovak Sinfonietta.

Het programma voor dit Jubileumconcert omvat naast een selectie uit het ballet 'La Phalène' (De Boeck) waarvan wij voor deze gelegenheid de partituur hebben laten restaureren en digitaliseren voor symfonisch orkest, ook nog wondermooie vocale werken van diezelfde August de Boeck, van Lodewijk Mortelmans en van Frits Celis.
Frits Celis is de musicus die heel zijn carrière als dirigent ontzettend veel werk van Vlaamse en Belgische collega's heeft uitgevoerd en die voor Phaedra de schitterende orkestsuite uit de opera 'La Route d' Emeraude ofte 'Francesca' heeft gerealiseerd. Wij vonden dat hij bij deze verjaardag zelf eens mocht aan bod komen met een eigen mooie liedcyclus voor sopraan en orkest. 'De Geestelijke Bruiloft' op vier romantische gedichten van Pieter Geert Buckinx. 

In het tweede deel hoort u dan 'Beelden uit een Tentoonstelling' van Modest Moessorgski in de briljante orchestratie van Maurice Ravel.

Ter gelegenheid van dit Jubileumconcert geeft Phaedra CD een catalogus uit, samengesteld door Prof. Dr. em. Guy A.J.Tops.  Dit naslagwerk wordt u ter plaatse aangeboden.

De Feesttoespraken worden gehouden door Jan Dewilde, Bibliothecaris van het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium van Antwerpen en Hoofd van het Studiecentrum Vlaamse Muziek, en komponist Frits Celis, eredirigent van de Koninklijke Muntschouwburg te Brussel en veertig jaar lang Muziekdirecteur en Chef-dirigent van de Koninklijke Vlaamse Opera en de Opera van Vlaanderen te Antwerpen.

Wij hopen zoveel mogelijk melomanen te mogen begroeten op dit jubileumconcert. Opdat het een mooi feest moge worden

Luc Famaey
Phaedra CD


 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In blote bast of met de billen bloot

 

Het zal wel nooit een exclusiviteit geweest zijn van Benidorm. Mannen, meestal op de terugweg van het strand, die in blote bast en zwemslip door de straten kuieren. Vaak zijn het Engelsen, en soms hebben ze overvloedig hun dorst gelest, wat te zien is aan hun uitstekend embonpoint. Het is geen appetijtelijk zicht,- de meeste mensen zijn aangekleed mooier dan niet. 

De kans dat dergelijke verschijnselen ook aan de Belgische kust zouden optreden was vrijwel nihil. Niet omdat er de jongste jaren minder Engelsen te verwelkomen zijn dan in vroegere tijden, wel omdat de echt warme dagen er op twee handen te tellen zijn. 

Toch was het dit seizoen van dattum. In tegenstelling tot de voorspellingen bleek augustus nog eens een echte zomermaand en ontdekten de Engelsen bovendien weer Oostende. Waarmee niet wil gezegd zijn dat ze zoals eertijds met hele busladingen werden uitgestort. Nog in de periode van de Belgische frank, toen ze met hun dure ponden grote sier konden maken aan de Vlaamse kust. Hotels en cafés probeerden ze destijds binnen te halen met bordjes voor het raam waarop 'Tea like mother makes'. Maar ze prefereerden duidelijk het – toen nog – goedkope Belgische bier. Het leidde weliswaar soms tot avondlijke vechtpartijen met de (ook al verdwenen) matrozen van de Belgische marine, maar in de stad liepen ze alvast niet met bloot bovenlijf. Deze zomer dus wel, net zoals wellicht nog altijd in Benidorm.
Er is trouwens de jongste jaren nog meer veranderd in de 'Koningin der Badsteden'. Te danken overigens aan socialistische politieker en vice-premier Vandelanotte, die er de hoogste beslissingsmacht heeft en alles in handen heeft, de basketbalploeg inbegrepen. De bouwpromotoren konden toeslaan en veel charmante hoekjes moesten wijken voor eigentijdse constructies. Anderzijds moderniseerde het straatbeeld en heropende de gerestaureerde Wellingtonrenbaan. De toeristen bleven komen en dat is hoofdzaak. Dat ze soms in naakt bovenlijf door de stad struinden viel evenwel minder in de smaak. Het stadsbestuur vond het niet langer kunnen en haalde termen als waardigheid, hygiëne en onesthetische hangbuiken uit de kast. Het moest maar eens gedaan zijn met dat onsmakelijk vertoon. Men had er al genoeg last met de talrijke meeuwen die de hapjes van de dagjesmensen bijna uit hun handen komen pikken.

Volgt er na deze relatief hete zomer nog een hete herfst? Zo goed als zeker wel, maar dan op het politieke vlak. Op 14 oktober zijn er in België de gemeenteraadsverkiezingen, en traditioneel lopen politici dan kans in hun hemd te worden gezet. Al dan niet met de billen bloot. Een Vlaams parlementslid, bekend om zijn soms boude taal, nam weer eens geen blad voor de mond. Bepaald erover was het toen hij naar aanleiding van de heibel over de vervroegde vrijlating van de ex-vrouw van de beruchte kinderontvoerder Marc Dutroux - en die dus uiteindelijk toch doorging – het volgende in de openbaarheid twitterde: 'Niet zeveren. Als we samen leggen dan kunnen we toch een Albanees vinden èn betalen die Michelle Martin neerlegt. Kandidaten?' Het leverde hem een klacht op van het parket van Antwerpen, en iedereen is benieuwd hoe hij daar mee weg komt. Of geldt hier ook parlementaire onschendbaarheid?

Gemeenteraadsverkiezingen en Antwerpen, het is me wat. Bij de Open-VLD heerst er zo’n grote crisis dat minister van justitie Annemie Turtelboom van Puurs naar de Koekenstad verhuisde om er eerst te gaan staan op de kandidatenlijst en verder orde op zaken te stellen. Maar de fiere Antwerpenaren pikten dat niet en de liberale leiders moeten nu zoeken naar valabele kandidaten. Twee boegbeelden, Open-VLD-schepenen in de huidige bestuursploeg, waren zo ontevreden met de gang van zaken dat ze overstapten naar de NV-A. Zie ze daar nu staan, Annemie Turtelboom. 

En Antwerpen blijft maar scoren op het nieuwsfront. In eigen doel dan. Er is daar namelijk ook een nooit eerder meegemaakte 'guerre des magistrats' bezig dat het niet mooi meer is. Achtergrond is het onderzoek naar fiscale fraude in de diamanthandel, een van de voornaamste economische pijlers van de Metropool. De procureur-generaal, de hoogste magistraat van het rechtsgebied Antwerpen, bestond het klacht in te dienen tegen de onderzoeksrechter die er mee bezig is omdat die zijn boekje te buiten zou zijn gegaan, lees te doortastend te zijn geweest. Hij beval huiszoekingen bij hem en in zijn bureau. Waarop deze, de pesterijen beu, op zijn beurt klacht indiende tegen de procureur-generaal.
Ook Dame Justitia toont mooier aangekleed dan als ze met de billen bloot staat.
Zolang ze maar geen burka of niqab aantrekt.

© Manu de Tremerie 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elf jaar later

 


Stukje tekst uit Gates of Vienna getiteld “Eleven Years On” of "Elf jaar later", geschreven door Baron Bodissey. Het is in de eerste plaats geschreven over de situatie in Amerika en de gevolgen van de aanslag op 11 september maar die gevolgen lijken als twee druppels water op de situatie in Europa.

De doorsnee Amerikaan schijnt zich niet te realiseren dat de bedienden, de brandweermannen en de politie niet de enigen waren die 11 jaar geleden uit die verstikkende stofwolk kwamen gestrompeld in Neder Manhattan. De mujahideen waren ook daar naast hen en zij hebben zich sindsdien verspreid over gans Amerika en over de rest van de Westerse wereld.

Ze droegen niet allemaal een masker en een AK-47. Velen onder hen waren gekleed in een kostuum en in het bezit van een ingenieursdiploma. Sommige die goed kunnen praten werden verkozen als politici.

Maar het is nog altijd jihad. En hun doel – het wereld kalifaat – staat duidelijk geschreven in hun eigen boeken, als we de moeite moesten nemen het op te zoeken om het te lezen.

9/11 vertraagde de grote jihad niet. Het heeft het eerder versneld want zoveel goed menende Amerikanen waren vast besloten te bewijzen hoe verdraagzaam ze waren en hoe ze niemand wilden uitsluiten. Ze voelden zich genoodzaakt om nog meer moslims in Amerika binnen te laten, om hen nog meer te helpen en hun plaatsen van eredienst te delen met hen die ook in Abraham geloven.

Hoeveel gesluierde of gehoofddoekte vrouwen zag je op straat in 2000 ? En hoeveel zie je er vandaag?

Terwijl de zon opkomt op een andere heldere elfde september  laten we even overwegen hoe we het tij mogelijk kunnen keren. Dit is geen kwestie van een machtig leger in stand te houden – hoewel dat absoluut noodzakelijk is – of van terroristen in Waziristan op te blazen.

Dit is een kwestie van een verdoken islamisatie te stoppen hier bij ons thuis. Het betekent onze bevolking inlichten, eender hoe, tegen alle kansen op succes in, over wat er met hen gebeurd is terwijl ze niet opgelet hebben. Over de wereld die zij voor hun kinderen en kleinkinderen zullen nalaten dertig of veertig jaar na vandaag.

Ja, het lijkt een onmogelijke taak. Maar dat leek Omaha Beach ook op D-Day.

Maryse Palmans (Foxy)

 

Vooral de voorlaatste zin is een boodschap die ik steeds blijf herhalen aan ieder die het horen wil: wat voor een wereld laten we achter voor onze kinderen en kleinkinderen als we alles laten voortgaan zoals nu zonder iets te ondernemen.

 

Bron : Gates of Vienna

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wurlitzerdromen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Dag vrienden,

Een grande dame die niet mag ontbreken in deze rubriek is Juliette Gréco.  Zij werd geboren in Montpellier op 7 februari 1927 uit een Corsicaanse vader en een moeder die later actief zou worden in het verzet. Als Juliette zes jaar oud is, verhuist ze met haar familie naar Parijs waar ze zal blijven wonen. Als kind gaat ze naar de dansschool in l’Opéra de Paris, waar ze figureert in de voorstellingen. In haar tienerjaren – in volle oorlog - besluit Juliette haar moeder na te volgen en deel te nemen aan het verzet. Ze wordt gevangen genomen, maar in tegenstelling tot haar moeder en haar zus wordt ze niet gedeporteerd naar Ravensbrück omdat ze nog zo jong is. Tot 1942 wordt ze gevangen gezet in Fresnes.  Terug moederziel alleen aangekomen in Parijs heeft Juliette geen geld en weinig contacten en ze klopt aan bij haar vroegere lerares Frans Hélène, die haar onderdak verleent.  Haar moeder en zus zullen in 1946 naar Indochina emigreren.

Vlakbij is de buurt Saint-Germain-des-Prés en in 1945 komt Juliette er in contact met het links-intellectuele en artistieke milieu. Daar raakte ze bevriend met existentialisten als Sartre en met Simone De Beauvoir. Ze speelt er rolletjes in theaterstukken en wijdt zich aan haar radioprogramma over poëzie. In 1949 krijgt ze zelfs een rol in Jean Cocteaus film Orphée. Veel artiesten en schrijvers beschouwen Juliette in die tijd als hun muze. Met de jazzmuzikant Miles Davis beleeft ze een intense liefdesrelatie. In datzelfde jaar 1949 start ze haar zangcarrière: met haar hese stem vertolkt ze ingetogen liedjes, waarin ze teksten verwerkt van schrijvers als Sartre en Prévert. Si tu t’imagines is haar eerste populaire chanson. Vanaf 1952 begint Juliette de wereld te verkennen en ze treedt op in landen als de Verenigde Staten en Brazilië.

In 1954 zingt ze in de Olympia in Parijs en ontmoet haar aanstaande echtgenoot, de acteur Philippe Lemaire, bij de opnames van de film Quand tu liras cette lettre. Ze scheiden echter in 1956 na de geboorte van hun dochter Laurence-Marie.  In dat jaar geeft ze concerten in Europa. Vervolgens vertrekt ze naar New York en haar vertolkingen van Franse liedjes roepen veel enthousiasme op. Ze ontmoet de producer Darryl F. Zanuck bij de opnames van de film “The sun also rises” van Henry King (1957). Ze worden geliefden en Juliette draait enkele van zijn producties.

Na enkele films legt ze zich vanaf 1959 volledig toe op haar chansons. Ze leert nieuwe talenten kennen, die ze helpt in hun zoektocht naar succes, bijvoorbeeld Jacques Brel, Léo Ferré en Serge Gainsbourg. Met hen zal ze ook vaak samenwerken in haar carrière, zoals bij haar hit La Javanaise met Gainsbourg. In de jaren ’60 beleeft Juliette het hoogtepunt van haar populariteit in Frankrijk en daarbuiten.  In 1965 speelt ze een rol in een televisieserie en probeert zich enige tijd later van het leven te beroven.  In 1967 ontmoet ze Michel Piccoli die haar tweede echtgenoot zal worden.  Ook dit huwelijk is niet voor de eeuwigheid: ze scheiden in 1977.

Vanaf 1975 wordt de muziek van haar chansons geschreven door Gérard Jouannest, sinds 1968 haar pianist en begeleider. Ze trouwt met hem in 1989. Ze doet talrijke tournees in het buitenland, met name in Duitsland en Japan. Decennia blijft ze met succes platen maken, optreden en volle zalen trekken.  In 1982 verschijnt haar autobiografie Jujube.   

In 2009 is haar – voorlopig -  laatste album uitgekomen: Je me souviens de tout. Samen met haar echtgenoot Gérard Jouannest, een pianist, gaf ze dat jaar nog vier concerten in het Théâtre des Champs-Élysées.

Mag ik jullie aandacht en welwillend applaus voor deze icoon van het Franse chanson, Juliette Gréco, die volgens Jean-Paul Sartre “duizend gedichten in haar stem” had, en het gekozen lied “Les feuilles mortes”, een opname uit 1967 in Berlijn. Een gedicht van Jacques Prévert en muziek door Joseph Kosma.

Kusjes

Lolita

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprichting van Antwerps Muziekcentrum

 

Naast de statige Vlaamse Opera verrijst aan de rechterkant de hoge Antwerp Tower (87 meter) die het klassieke operagebouw en omgeving domineert en verdrukt.  Dit typische ontwerp uit de jaren '70 moet afgebroken worden en op de plaats wordt een aangepast Muziekcentrum opgericht dat aansluit bij de klassieke stijl van de muziektempel van Peter Benoit.   In dit Antwerps Muziekcentrum maakt men kennis met het totale aanbod van alle muziekgenres. Er wordt samengewerkt met de Vlaamse Opera, de Filharmonie, het Ballet van Vlaanderen, het Centrum voor Oude Muziek, de koningin Elisabethzaal, het Festival van Vlaanderen, Jazz-Middelheim, het Vlaams Muziekconservaorium, de Singel, concertorganisatoren, enz.

Dit is een van de vele voorstellen uit het programma van Vlaams Belang Antwerpen

Dit was het harmonieuze straatbeeld van de hoek Frankrijklei/De Keyserlei tot in 1944 een V-bom het majestueuze Grand Hôtel Weber vernietigde. Links van de Opera bevond zich de tegenhanger van de Weber, het Hotel Wagner, dat door de verzekeringsmaatschappij De Schelde aangekocht werd en thans dienst doet als administratief centrum voor de Opera.  Let op de elegante lantaarnpaal en op de even elegante heer ter rechterzijde : hij draagt een strooien hoed die men toen "een tits" noemde naar het Duitse grootwarenhuis Tietz dat hoofddeksels verkocht en dat toen gevestigd was op de Meir waar zich nu de Inno bevindt.

 


13-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nv-A kanidate spreekt duidelijke taal en wordt berispt door Turkse lijstaanvoerster

 

 

Marita Wuyts, N-VA-kandidaat voor het Antwerpse district, vergeleek op Facebook de vrijgevigheid van de regering voor illegalen met het voederen van vogels. ‘Een onvoorzichtigheid’, zalft lijstaanvoerster Zuhal Demir.

Marita Wuyts, derde op de districtslijst van de Antwerpse N-VA en voorzitster van de bewonersgroep van de Europarkblokken op Linkeroever, zette op 29 augustus een post op haar Facebookpagina met een vergelijking tussen vreemdelingen en vogels.  Ze schuift een aantal problemen waar ons land mee kampt in de schoenen van de regering en dat zint de Nv-A leiding niet.

Kettingmail

De tekst die Marita Wuyts gebruikt, is deze van een kettingmail die velen onder ons kennen, dus ze niet eens origineel.  Natuurlijk niet, anders  was ze niet bi!j Nv-A.

Ik kocht een vogelvoederbakje, zo begint het.Ik vulde het met zaad en al snel zat mijn balkon vol vogels en nesten. Toen kwam de poep, de vogels werden onstuimig, probeerden me te pikken en eisten dat ik hen eten zou geven. Ik kon niet meer op mijn eigen balkon, nam het voederbakje weg en alles werd zoals vroeger. Onze regering geeft gratis eten, sociale woningen, medische zorg, onderwijs. Toen kwamen de illegalen met tienduizenden. Belastingen gingen omhoog, je moet nu zes uur wachten voor een spoedarts, uw kind van vier is achter met andere scholen omdat meer dan de helft van de kinderen geen Nederlands spreekt. Misschien is het tijd om de voederbakjes weg te nemen.

De Nv-A censuur treedt op

Kandidaat districtsburgemeester, de bipatride Zuhal Demir liet de post ondertussen verwijderen.  ‘Marita heeft een goede inborst. Ze was zich van geen kwaad bewust’, zegt Demir. ‘Het zal dan ook niet meer gebeuren. Dit soort berichten past niet in ons asiel- en migratiebeleid. Alle illegalen worden over dezelfde kam geschoren in dit bericht. Dat klopt uiteraard niet met de werkelijkheid.’ Marita Wuyts was gisteren niet bereikbaar voor commentaar.

In deze simpele parabel worden de illegalen of asielzoekers niet aangevallen, maar wel de regering die dergelijke toestanden in het leven roept. Om toch maar politiek-correct te blijven en geen zweem van kritiek te ontvangen vanwege de elitepartijen, wordt een vrouw van het volk de mond gesnoerd door een dubbelpaspoort-bezitster die optreedt als een mini-Erdogan.  Goed bezig, Nv-A, doe zo voort.

Bron : Nieuwsblad


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 13 september 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

CD&V dezelfde weg op als CDA ?

Nederland : CDA
 
2003:  44 zetels
 
2006:  41 zetels
 
2010:  21 zetels
 
2012:  13 zetels
 
Wim Peeters

*****

De moord op de Amerikaanse Ambassadeur

Dit kan ik niets anders dan moord noemen. Een moord gepleegd door woeste barbaren die een woeste barbaar van uit het verleden aanbidden en zijn misdaden tot nu en in de toekomst zullen blijven herhalen.De reactie van BHO, een dhimmy president, met de nodige goedpraterij over die arme bevolking die nog maar pas hersteld van een bloedige oorlog is even weerzinwekkend.Hij beloofd de schuldigen te vinden en recht te laten geschieden (?)Dat is een zoveelste loze belofte zoals we tegenwoordig gewend zijn van alle overheden. Wat gaat hij doen? Die massa woestelingen allemaal laten arresteren?Ik heb een paar voorstellen voor hem, zoals ik vermoed een boel andere mensen hebben die nog zuiver nadenken, die kijken zonder ooglappen en die horen zonder oordoppen.

Maryse Palemans (Foxy)

*****

EU-Dictatuur vijst duimschroeven aan

Prachtig om zien hoe Nigel Farage die Oostenrijker in zijn blootje zet.

Wil T.

*****

Schandalig!

In Lybië hebben militante moslims de Amerikaanse ambassade aangevallen en de ambassadeur en drie medewerkers vermoord uit protest tegen de belediging van Mohammed.

Dat ze eens een voorbeeld nemen aan onze kardinaal Danneels die nooit ook maar één woord van protest heeft laten horen toen de katholieke kerk door de media uitge”dingest” werd. 

Ludo

*****

Het dubbele spel van Bourgeois : opzettelijk of dom ?

Het lijkt een politiek opgezet spel. Minister Bourgeois verzendt de oproepingsbrieven volgens de omzendbrief Peeters, Franstaligen maken wat lawaai om geen stemmen te verliezen aan het FDF, en de voorgedragen burgemeesters worden door de toezichthoudende minister Bourgeois benoemd, gezien ze de taalwetgeving dit keer niet hebben overtreden.

Het benoemingscircus houdt dan op en niemand verliest zijn gezicht. Heel wat tevreden mensen en de Franstaligen hebben wat zij wensten : hun franstalige burgemeesters in Vlaanderen.Dankzij de bereidwillige Nv-A-er

Willem N.

*****

Delhaize of niet Delhaize ?

Blijkbaar is satire niet begrepen door kempische gepensioneerden  http://www.demorgen.be/dm/nl/997/Consument/article/detail/1499775/2012/09/12/Imago-Delhaize-krijgt-dreun-door-satirisch-bericht-TV-Olen.dhtml

Joos

*****

Aldus sprak Armand de Deckèèéir.

Geachte redactie,
Naar aanleiding van de kostelijke show die het SIE mocht vertonen te Ukkel na de schoten van een onbekend individu op een parkeerwachter omdat een bekeuring had uitgedeeld, kwam de burgemeester van Ukkel Armand De Deckéir verklaren (men wist blijkbaar wat voor schapenvlees men in de kuip had) dat de schietgrage foutparkeerder een "geestelijk labiel personage" was.

Bon, dat is weer genoteerd. Waarom die geestelijk gestoorde kerel nog over een voertuig kon beschikken en een rijbewijs bezat,  is hier dan ook de vraag. Moet er dan toch altijd eerst een "accident" gebeuren met dat soort van achterlijke personen om die van de baan te halen als men TOCH weet heeft van zijn onberekenbaarheid ? Wat zal die hele machtsontplooiing van de speciale cavalerie gekost hebben om die gek te kunnen aanhouden,naar de onderzoeksrechter over te brengen om daar zijne "laissez passez" in ontvangst te nemen ? Mensen toch..wat een rotzooi is me dat hier toch geworden in dit onland.

mvg - Senior

*****

De Goede Hoop

Geachte Redactie, Baie dankie vir die plasing van my berig "De Goede Hoop" hier op Angeltjes. Aan mnr Philip Claeys van die Europese Parlement wil ek ook (namens myself, en namens die hele Afrikanervolk) hartlik dankie sê vir sy reuse aandeel om die lot van die Afrikanervolk wêreldwyd bekend te maak. * Enige navrae oor De Goede Hoop Trust kan ook aan my gerig word.

Peter Murray

*****

Politieke genieën

Volgens Johan Van Delanotte kun je enkel de B. nationaliteit verwerven als je écht Belg wil zijn : het boerka kiesvee van de SP-a is daar een pracht van een voorbeeld voor, toch?

Quicki weet er ook alles van, hij voegt er nog aan toe dat men enkel B kan worden, mits te voldoen aan de strenge procedure : VLD-makers van de snel B-wet, die samenhokken in de gekende ghetto's met criminele inslag en waar de inboorlingen zich moet herscholen naar het Arabisch model.

De politieke genieën die aan de basis liggen van deze wegterende maatschappij geven les aan de brave burgers. Onnozelaars !

Gina

*****

Oostende en de Natuur van mens en dier

Geachte redactie, Enkele weken geleden kwam O-VLD schepen van de horeca Martine Lesaffre uit Oostende in het nieuws, toen zij openlijk uitkwam voor een verbod van blote bovenlijven van mannen op de zeedijk en op de terrasjes aldaar.

Mevrouw Lessaffre heeft blijkbaar iets tegen zomerse mooi weer toestanden. Nu komt deze naaktschuwe dame opnieuw in het nieuws en zijn de meeuwen kop van jut. Madam de schepen wil, samen met een SP.a troela uit de stal van Den Baard, de meeuwen populatie "kortwieken". Daarbij denkt ze aan spijkers, het prikken van eieren tijdens het broeden of insmeren met een soort olie die het ei doet rotten. Ze wil zelfs op zandbanken in zee, waar de meeuwen eieren leggen en uitbroeden, voederbakken plaatsen met steriel makend eten.

Afschuwelijk mens toch ! Meeuwen en de zee ... even onafscheidelijk als storm en wind. Wat de meeuwen en blote mannelijke bovenlijven die Oostendse supertrut misdaan hebben mag joost weten. Kan men dat klerewijf niet opsluiten in een of andere vuurtoren met zicht op zee èn meeuwen ?

mvg - Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doen de provincies ? Heu ...

 

 

Wat de provincies zo al doen ? Een 13-jarig meisje telefoneert naar het kabinet van de provincie-gouverneur van Vlaams-Brabant, de heer De Witte, de broer van u weet wel,  om het daar te vernemen. Het bemoedigend en verhelderend gesprek werd opgenomen en kan u hier beluisteren.

(dank aan Wim Peeters)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video-beelden

 

 

Omwille van een technisch probleem zijn een aantal video-beelden via Youtube momenteel niet afspeelbaar.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewetenloze dief aan het werk in Stockholm

 

Zweedstalige video : de beelden spreken voor zich

(dank aan Martin V)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU-Dictatuur vijst duimschroeven aan

 

Méér Europa ! In zijn jaarlijkse toespraak tot het Europees Parlement in Straatsburg pleitte commissievoorzitter José Manuel Barroso woensdag voor méér Europa, waarmede hij bedoelde, minder zeggenschap voor de lidstaten en minder democratische inspraak.. Hij sprak over een federatie van nationale staten, niet over één Europese superstaat.

,,Europa heeft een nieuwe richting nodig, een nieuwe manier van denken'', aldus Barroso, die met name inzette op méér macht voor de Commissie en de instellingen die de EU rechthouden. De problemen van Europa kunnen volgens de commissievoorzitter niet met nationale oplossingen aangepakt worden. Deze herfst nog zullen er voorstellen komen voor een versterkte economische en monetaire unie, beloofde Barroso. Er komt dus een nieuw soort Verdrag van Lissabon, een verkapte grondwet die de niet-verkozen politici-ambtenaren die momenteel de lakens uitdelen, meer beslissingsbevoegdheden zal toekennen.

Een eerste stap hiernaartoe is het opzetten van een toezichthouder op alle banken in de eurozone, zo kondigde Barroso aan, om in de toekomst te voorkomen dat de Europese belastingbetalers opdraaien voor in problemen geraakte banken.

Volgens Barroso kijkt Europa niet aan tegen een financiële of een economische crisis, maar tegen een politieke crisis. Hij hekelde het gedrag van regeringsleiders die na een top de daar besloten actiepunten in twijfel trekken. Hij pleitte voor meer solidariteit onder de lidstaten.

Deze belangwekkende verklaring van de door niemand verkozen Portugees Barroso ligt in het verlengde van wat de niet-verkozen voorzitter van de EU-ministerraad ,Herman van Rompuy vorige wek bedisselde met de niet-verkozen Italiaanse premier Monti om de proteststemmen in de vele EU-landen uit te schakelen.

Tot hiertoe kwam er één stem van protest tegen deze uitbreiding van de macht, deze zoveelste aanslag op de democratie : u hoort hieronder Nigel Farage van de UKIP.

 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Claeys eist in Euro-parlement sancties ivm Plaasmoorden

  

 

Tijdens het debat in het Europees parlement vindt Philip Claeys (VB) dat de tijd van brave briefjes sturen naar het ANC-regime in Zuid-Afruka voorbij is. Zopas werd de boer Johan Fourie (71) gruwelijk vermoord. Nu de anti-blanke genocide van de plaasmoorde voortgaat, eist hij sancties van Ashton, de zogeheten 'Hoge Buitenlandse vertegenwoordiger van de EU'

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!