Angeltjes
20-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PUB

 

 

 

VRT Nieuws wil kiezer zo goed mogelijk informeren

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakistaanse advocatuur bestaat ook maar uit klootjesvolk

 

 

 

U ziet in dit stukje prachtreportage enkele honderden Pakistaanse advocaten aan de slag die protesteren tegen "het filmpje" u weet intussen welk. De "meesters "rukken op en roepen slogans zoals "Weg met Amerika" en "Wie een vriend is van Amerika, is een verrader".

 Je zou veronderstellen dat deze lieden die tot het intellectuele kruim van hun Prachtland behoren zich met enige reserve zouden opstellen tegen de zogenaamde beledigingen van de profeet, maar driewerf helaas, ook "de meesters" geven blijk even kortzichtig en dom te zijn dan de dompelaars. Massale hersenspoeling noem je zoiets. Ik vind het griezelig. En uitzichtloos. Ze kunnen, wat mij betreft, ontploffen, de "meesters".

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitspraak van de dag
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

"De N-VA is voor een warm, sociaal en multicultureel Vlaanderen en distantieert zich van hen die immigranten louter als een probleem zien."

Peter De Roo (Nv-A - West-Vlaanderen)

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/verkiezingen2012/120920_NVA_migratie_WVl

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorzitter EU-parlement veroordeelt het filmpje

 

 

Als het op kruipen voor de Arabieren en hun slaafjes op aan komt, kunnen we rekenen op de socialisten en extreem-links. We zien het in eigen land, het is in Europa zeker niet anders. Links kan enkel overleven dankzij de electorale steun van de aanhangers van de religie van de vrede.

De socialistische voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz, staat hier schouder aan schouder met twee heren in typische klederdracht en het domme filmpje wordt in krachtige termen veroordeeld. Het kunnen alleen maar simpelen van geest zijn die zich druk maken om zo'n minderwaardig product.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit het VB-programma : *Antwerpen is van de Vlaamse Antwerpenaren*

 

Het Vlaams Belang wil in tegenstelling tot het Antwerpse stadsbestuur een voorrangbeleid voeren voor eigen volk.  Voor wat betreft werk, wonen en welzijn moet de voorkeur gegeven worden aan de Vlaamse Antwerpenaren.

Een kordaat veiligheidsbeleid moet de angst van kamp doen veranderen en ervoor zorgen dat de Atwerpenaar zich opnieuw veilig voelt in zijn eigen straat, buurt en stad. 

De immigratie moet gestopt worden, terwijl aan de "witte vlucht" een einde moet komen.  Via het onderwijs, het OCMW en de sociale woningbouwmaatschappijen moet een beleid worden gevoerd waarbij de prioriteit bij de eigen Vlaamse bevolking komt te liggen.   Wie Antwerpen terug aan de Antwerpenaren wil geven, zal aan de multiculturalisering een einde moeten maken.

Antwerpen is niet van iedereen. Antwerpen is nooit van iedereen geweest want Antwerpen is van de Vlaamse Antwerpenaren.

(Uit de brochure : "Uw Antwerpse toekomst in veilige handen")

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De start van Vier en de Angeltjeslezers

 

Keek u gisteravond naar de lancering van de half-nieuwe TV-zender VIER ?

Eindstand:

Ja, de hele tijd en alles  4 % 
Ja, het eerste kwartier  6 % 
Ja, de start van de verkiezingscampagne van Janssens  6 % 
Ja, de slimste ter wereld  4 % 
Ja, de Missiezusters  4 % 
Neen VIER en Woestijnvis interesseren mij niet 75%

 

Op een later momen zullen we opnieuw een kleine pieling doen om na te gaan of u na de lancering VIER in uw programmakeuze opneemt.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit het rijkgevulde programma van de Open-VLD

 

Uit het rijkgevulde programma van de Open-Vld :

 VB-ers zijn dixit Napoleon : 

Nv-A-ers zijn dixit Alexandre :

Open-Vld-ers zijn dixit Angeltjes :

Zoek ze met het vergrootglas

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samenscholingsverbod opgeheven in Borgerhout

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM stelt Kris Hoflack aan als hoofdredacteur nieuwsdienst : hoe linkser, hoe flinkser

 

Hoflack zou trouwens ook heel geschikt zijn voor de hoofdrol in Dracula

Kris Hoflack wordt vanaf 1 oktober algemeen hoofdredacteur van de vtm-nieuwsdienst. Dat maakt de Vlaamse Mediamaatschappij (VMMa) bekend.

Hoflack was in de jaren 80 assistent van Luc Huyse aan de KULeuven. Daarna ging hij voor Humo werken. Hij stond ook mee aan de wieg van het weekblad Bonanza. In 2001 ging hij bij de 0000 aan de slag, eerst als eindredacteur van 'Villa Politica' en daarna als chef 'Terzake'. In 2003 werd hij hoofdredacteur tv-duiding en in 2007 één van de hoofdredacteurs van de eengemaakte VRT-nieuwsdienst.

Hoflack wordt verantwoordelijk voor alle programma's die onder de nieuwsdienst vallen, met name de dagelijkse nieuwsuitzendingen, 'Stadion', 'Telefacts', 'Royalty' en 'Het Weer'. Nicholas Lataire en Bart Vandoorne blijven hoofdredacteur van 'Het Nieuws'.

Hoflack was de man die beweertde dat "objectiviteit" niet bestaat, dus weten de kijkers dat ze best niet naar nieuwsprogramma's kijken die onder de verantwoordelijkheid vallen van deze linkse rakker. Bij VTM terecht komt bij terecht in gehersenspoelde redactie die voor een groot stuk bestaat uit broodjournalisten van De Morgen, de 0000 en anderen die dezelfde opvattingen koesteren. Gelukkig hebben de slimmerds onder ons al lang ook VTM afgeschreven en hopelijk volgens er nog velen nu deze ex-VRT-er en nieuwsmanipulator de redactie zal leiden.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook het satirisch weekblad Charlie Hebdo moet er aan geloven

 

"Wat erg om door klootzakken aanbeden te worden"

http://charliehebdo.wordpress.com/

 (oudere cartoon, maar nog steeds plezierig en uiteraard beledigend en kwetsend)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het CGKR opent de jacht !

 

Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het CGKR heeft een klacht ingediend bij het parket van Antwerpen wegens racistische Facebook-pagina’s. ‘Het internet is géén vrijplaats. Daar gelden dezelfde wetten als in de rest van de samenleving. Het enige verschil is de anonimiteit die online heerst: men is wie men wil zijn’, zegt Jozef De Witte, directeur van het Centrum. Door de anonieme sfeer op het internet gaat het om een klacht tegen onbekenden. Het Centrum vermoedt dat de verschillende pagina’s door eenzelfde moderator beheerd worden, maar kan zijn vermoedens niet hard maken.

De afgelopen maanden is het aantal meldingen bij het CGKR over haatpagina’s op Facebook toegenomen. De meldingen spitsen zich grotendeels toe op eenzelfde soort: haat tegenover de moslimgemeenschap. Met namen als ‘t Is altijd iets met de islam en Pret met Mohammed verkondigen de moderatoren van de pagina’s hun boodschap. ‘Eerst passen we de notice and take down-strategie toe’, vertelt Jozef De Witte. ‘Dat wil zeggen dat we de moderatoren vriendelijk verzoeken hun activiteiten te stoppen en de boodschappen weg te halen. Wanneer dat niet gebeurt, ondernemen we verdere stappen. Daarmee vermijden we dat in afwachting van een proces de boodschap twee à drie jaar online kan blijven. Dat kan niet de bedoeling zijn.’

Het federale parlement heeft met de antidiscriminatiewet besloten dat aanzetten tot geweld, haat en discriminatie verboden is. Het Centrum trekt een lijn tussen waar de mening eindigt en het aanzetten tot haat en discriminatie begint. ‘Discriminatie is altijd tegenover een persoon of groep, nooit tegenover een idee – zoals de islam’, legt De Witte uit. Het Centrum legt zich dan ook toe op Facebook-pagina’s die personen of groepen aanvallen. ‘We hebben contact opgenomen met Facebook, maar het verschuilt zich achter het argument “cafépraat”. Maar in het café mensen aanzetten tot haat is óók strafbaar’, aldus De Witte. In zijn interne code schrijft Facebook dat haatboodschappen niet toegestaan zijn.

Op maandag 24 september vindt in Berlijn de tiende conferentie van International Network against Cyber Hate plaats. Het thema van de conferentie is ‘Oog in oog met onlinehaat: hoe een beter internet promoten’. De haatpagina’s op Facebook staan op het programma.

NvdR Angeltjes : Zo is het ook begonnen in nazi-Duitsland met de inperking van het vrije woord. En dan kwam de jacht op de "entartete" (ontaarde) kunstenaars.  Over de rest willen wij emomenteel zwijgen. Afschaffen die handel van het CGKR voor het te laat is en wij 's morgens van ons bed gelicht worden.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een deelnemer aan onze multiculturele wandeling vertelt

 

 

Bedankt - en niet 'merci' zoals ik op veel plaatsen in 't stad kan lezen - Ray en mede-initiatiefnemers voor de fijne en gezellige dag die ik - samen met de andere Angeltjesvrienden mocht beleven tijdens de stadswandeling.

Ik wil hier graag in het kort mijn beleving van die dag weergeven.

Ik ben een echte Sinjoor en ik was daar fier op. Helaas is Antwerpen geen stad meer om fier op te zijn.

Wanneer ik mij naar de tram begeef om naar het centraal station te rijden passeer ik de markt van het 'valaar'.  Ik weet niet of het woord markt hier nog van toepassing is want er staan nog slechts enkele kramen. Meer en meer marktkramers zijn er weggebleven. De eens zo drukke markt van vrijdag op het valaar is niet meer. Dank u wel, multicul.

Op de tram betaalt er niemand behoudens een zeldzame uitzondering.
Ik vraag mij dan af is iedereen soms gepensioneerd of heb ik iets gemist en mag nu bijna iedereen gratis trammen ?  En ja door het verlies dat de lijn lijdt zal het gratis abonnement voor de gepensioneerden - die meestal heel hun leven hebben gewerkt - niet meer zo gratis blijven. Men moet toch ergens de verliezen beperken en dat doet men dan best op de rug van die doelgroep.

Ben aan het afwijken ... 

Ik bereik zonder noemenswaardige problemen - moeilijk van de tram geraken doordat gekleurde medemensen met kinderwagens de in- en uitgang van de tram gedeeltelijk versperren, moet men erbij nemen - mijn bestemming.

In het Centraal Station word ik aangesproken door buitenlandse toeristen die mij (vermoedelijk) de weg vragen, ik weet het niet met zekerheid want zij doen absoluut geen enkele moeite om ook maar één woord Nederlands te praten.  In het buitenland probeer ik mij toch zo goed mogelijk uit te drukken in de lokale taal, maar ja wie ben ik.... (ha ja een mestkever)

Zo kom ik op mijn ontmoetingsplaats waar met de overige leden van de groep wordt kennisgemaakt.Na een korte inleiding van de dagplanning door Ray beginnen wij aan onze stadswandeling.

Op het Astridplein heeft men een reuzenrad geplaatst bijna tegen de geklasseerde gevel van het centraal station. Mooi is anders.

Onze eerste bestemming is de markt van het Laar. Wandelend door de 'winkelstraten' - niets blijft er nog van over, alles is overgegaan in winkels met allerlei prullaria, veel theehuisjes (?), eetgelegenheden (weet niet of ik dat woord mag gebruiken voor hetgeen men tentoonstelt) en nachtwinkels.

Wij draaien een straat in en daar is ze dan, de markt van het Laar. Het ziet er zwart - en dat komt niet alleen door de dreigende wolkenhemel - van de mannen en vrouwen meestal gekleed in een lang kleed en de vrouwen gehuld in zwart gewaden. De taal die er gesproken wordt, versta ik niet en dat heeft in het geheel niets te maken met een verkeerde studiekeuze in het verleden maar enkel en alleen met een pamperingsbeleid van de heren en dames die het voor het zeggen hebben.

Na een kleine rustpauze op het Laar zetten wij onze wandeling verder tot aan de tramhalte. Wij rijden met de tram naar de Chinese buurt aan het Astridplein. Een verplaatsing met de tram in gezelschap van de heer Ray is een avontuur op zich. Hij begint altijd wel een gesprek met een of andere medemens, meestal niet afkomstig uit Belgie.
In het Chinees kwartier bezoeken wij de overdekte markt en daar bevindt zich, althans volgens Ray, de beste poelier van Groot-Antwerpen en omgeving.

Daar het stilletjesaan etenstijd wordt begeven wij ons in wandeltempo naar cafe "De Valk" waar een belegd broodje (zeg maar goed belegd brood) en een koffie wordt genuttigd. Wij worden er ook aangenaam verrast met een optreden van de volkszanger Serge.

Na de middag gaat onze wandeling verder naar de Seefhoek, wij passeren het geboortehuis van de "Rik" Coppens, visboer en voetballer van den Beerschot, toen Beerschot nog Beerschot was en men van elke speler zonder problemen de naam kon uitspreken.
Ook het geboortehuis van Willy Vandersteen is in diezelfde buurt gelegen.

Aan de "blokken" - paalwoningen - treft men bijna op elk terras een schotelantenne aan, en geloof me dat is niet voor TV-Vlaanderen.

Wij nemen afscheid van de buurt en ook van onze gekleurde medemensen en nemen de metro en bus 17 en laten ons brengen tot aan het Willem- en Bonapartedok waar wij
een kijkje gaan nemen op het panoramadak van het MAS - persoonlijk vind ik het een lelijk gebouw - maar ja smaken verschillen.

Op het panoramadak heeft men een mooi uitzicht op de Antwerpse binnenstad, de haven enz., spijtig dat het betrokken weer was.

Aan alle goede dingen komt een eind en zo ook aan onze wandeling.

Bij terugkomst aan het Centraal station nemen we van iedereen afscheid.

In een overvolle tram - scholen juist gedaan - rijd ik terug huiswaarts.

Heer Ray ik bedank u en uw mede-initiatiefnemers nogmaals voor de fijne dag en ik hoop stilletjes dat hieraan nog een vervolg wordt gebreid.


Pieter


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balsem voor uw prangend geweten door Awoe Rimram
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Fatwa over het scheren van baard en snor
Van sjeik Saleh Bin Fausan

Vraag: “Een moslim is verontwaardigd dat zijn werkgever hem wil verplichten zijn baard en snor af te scheren wil hij zijn werk behouden.  Hij vraagt zich af hoe hij hierop moet reageren.”

Antwoord: “… U mag uw snor afscheren, maar uw baard moet u laten staan, want het scheren werd door Allahs profeet, Mohammed, - Allahs zegen en heil wezen met hem – verboden (overlevering door Sahih al-Bukhari, 56,7). Dit druist in tegen Allahs gebod en u dient dit publiek kenbaar te maken opdat deze persoon kan bestraft worden.”

 Awoe Rimram, de Zjeik-van-het-Kiel

 

 

 


19-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De uitdager van Janssens weigert debat zonder opgave van reden

 

Vandaag, op 19 september, was er voor Res Publica een politiek debat voorzien tussen de Antwerpse kopstukken van de komende gemeenteraadsverkiezingen.

De hoofdrolspelers, waaronder Patrick Janssens (SP.A) en Filip Dewinter (Vlaams Belang), zegden toe.

De N-VA hield de boot af: noch lijsttrekker Bart De Wever, noch een vervanger, toonden zich bereid om aan dit debat deel te nemen. Meer nog: ze betoonden niet eens de elementaire beleefdheid om op ons verzoek te reageren. Wij vingen gelijkaardige signalen op van andere debatten, georganiseerd door andere gereputeerde organisaties, waar de N-VA-stoel eveneens onbezet bleef.

Wij moeten dan ook met spijt vaststellen dat deze partij een open discussie over prangende problemen ontwijkt, en verkiest om géén kleur te bekennen. Dat is voor de democratie een slechte zaak. Aan elkeen om hieruit de passende conclusie te trekken.

Rest ons nog om onze excuses aan te bieden aan ons publiek. Nieuws over een waardig alternatief volgt eerstdaags.

Res Publica - Vlaamse debatclub

NvdR Angeltjes : Is Bart de Wever nog in Londen met Liesbet en Epo ?  What are they doing overthere, that threesome ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 19 september 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Twee (bh-)maten, twee gewichten

Het ganse Britse koninkrijk staat op zijn kop omdat een onverlaat het aangedurfd heeft om de blote borstjes van de toekomstige kween te fotograferen en de foto's dan te verkopen aan de meestbiedende voor publicatie in boulevardbladen allerhande.

Maar gisteren waren de erfgenamen van de Britse troon op bezoek op een of ander eilandenrijk in de Stille Oceaan, en werden daar vergast op een plaatselijke dans waarbij de borsten van de danseressen vrij, vrank en bloot de wereld inkeken. Ditmaal geen protest van Engelse kant, geen dreiging met een proces, geen opgeklopte verontwaardiging. Want zo'n gekleurde biologische papfles is nu eenmaal niet te vergelijken met een roomblanke boobie. Staan er koninklijke kroontjes op getatoeëerd? Ik denk het niet, maar de definitie van de foto' die in overtreding waren, was dan ook niet om over naar huis te schrijven.

"Much ado about not much" zou de bard kunnen gezegd hebben bij het aanschouwen van het koninklijke koppel.

Regus Patoff

*****

Moorde in Suid-Afrika.

Geagte Redactie,Baie dankie vir die plasing van die lang lys van moorde in Suid-Afrika, asook die treffende foto's.President Jacom Zuma is tans in Brussel. Ek hoop 'n EP lid (soos ons vriend Philip Claeys) wys hierdie lys plus foto's aan Zuma met die woorde:"Mr President, you cannot hide anything from us. Here is the evidence, the entire European Parlement is aware of this, and we also know that you have lied to us when you were here the last time."Konfronteer Zuma in die teenwoordigheid van alle parlementslede!

Peter Murray

*****

Samenscholingsverbod Antwerpen

En...wat gebeurt er in de voormiddag ? Kwestie van op de hoogte te blijven, alhoewel ik nooit vanzeleven nog Antwerpen bezoek !

Chistina

*****

Zelfs de meest naïve zielen worden wakker.

Tot vervelends toe en met rede, Heer Ray, brengt u filmpjes van altijd woedende moslims, woedend omdat ze moslim zijn.

Doe zo verder, het kan niet genoeg gebracht worden. Het zijn actuele beelden die u brengt, maar beelden zeggen soms meer dan woorden, zeker voor geestelijk door godsdienst verdorven zieke geesten. Beelden zoals het was voordat de ji-haat de natuurlijke evolutie de kop indrukte spreken boekdelen, maar die zijn natuurlijk niet te zien in dit geval Afghanistan.

De jaren ’50, ’60, een land dat zijn intrede doet in de civilisatie. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AiwZ1zslec4 De jaren ’60, ’80, sorry voor het frans http://www.youtube.com/watch?v=LXTCmr2chjI&feature=related

En het bewijs dat oorlog tegen massahysterie een verloren zaak is. http://www.youtube.com/watch?v=fZI1AIggBl0&feature=related Of liever geduld hebben? “De islamisten zullen de vrijheid beknotten van degenen die hen hebben verkozen en er niet in slagen hun economische situatie te verbeteren. Na de desillusie en verbittering komt een pijnlijke les: dat het dwaas is om wetten voor menselijke aangelegenheden van goden en profeten af te leiden.”….We moeten geduldig zijn. Amerika moet die individuen en groepen ondersteunen die al door de politieke islam ontgoocheld zijn, door hen te helpen met het vinden en ontwikkelen van een alternatief. In het hart van dat alternatief bevinden zich de idealen van de rechtsstaat, de vrijheid van gedachte, religie en expressie. Voor deze waarden kunnen er en moeten er geen excuses zijn, geen kruipen, geen aarzeling.De vraag is natuurlijk of de gepamperde volgevreten haatbaarden in het westen er ook hun conclusie uit zullen trekken. http://ejbron.wordpress.com/2012/09/18/ayaan-hirsi-ali-over-salman-rushdies-nieuw-boek-memoirs/#more-26349 En van beelden gesproken, gaat het centrum ook diegenen vervolgen wiens god niet op het prentje voorkomt.Kijk Mozes, Jezus, Ganesha en Boeddha het eens gezellig hebben met elkaar.http://www.theonion.com/articles/no-one-murdered-because-of-this-image,29553/  

Stradi

*****

Is Hokkaïdo te ver voor "Vlaanderen Vlagt Verder"?

Tja, Japan ligt nu niet zo direct bij de deur maar met de steun van een diep in zijn (m/v) zakken tastende sponsor zijn de nomaden van VL²v bereid om hun kimono en hun samoeraïwaard in te pakken en te gaan vlaggen in Japan.

Het zou echter niet de eerste keer zijn dat Vlaamse leeuwen klauwen in het land van de rijzende zon!Op 13 juni 2006 had het volgende gesprek plaats op Radio 1:

- Een verontwaardigde luisteraar: "En in Japan zie je nu ook al die afschuwelijke leeuwenvlaggen!"

- "Dus associëren de Japanners wielerwedstrijden met leeuwenvlaggen?"

- "Blijkbaar wel..." 

Waaruit dus blijkt dat de acties van Vlaanderen Vlagt hun effect hadden tot ver buiten Europa... Onze Vlaamse renners die toen in Japan aan wedstrijden deelnamen konden hun ogen niet geloven!

Ludo

*****

Leve Janssens ?

Geachte redactie, Bart Dewever mag nu eens ondervinden hoe het aanvoelt zelf in een cordon sanitaire geduwd te worden door de media. Filip Dewinter werd 6 jaar geleden met alle mogelijke middelen bestreden.Zelfs de telresultaten werden ondanks, of misschien juist mét hulp van, de technologie zeer laatijdig kenbaar gemaakt.Want ook een computer is zeer manipuleerbaar en meer onbetrouwbaar als een stemronde met potlood en papier.Op ons T-V zenders is het momenteel àl Janssens wat de klok slaat maar een rechtsreekse confrontatie met Dewever durft de angsthaas van het Zuid niet aan.Volgens mij gaat er uiteindelijk niets veranderen in Antwerpen want Dewever weigert te praten met het VB en als hij toch nipt de verkiezingen wint zal Janssens in 2e instantie coalitie vormen met de tseven, de meloenen en als het moet de 'stoffelijke resten" van de VLD .Het wordt dus een overbodige verkiezing want Dewever zal geen meerderheid vinden zolang hij het VB uitsluit.

Hubert Buysse

*****

Voorbarig in Genk- Zeker in Luik.

Geachte redactie. Buiten de dagelijkse goed nieuws show over de prachtmensen en hun wijd verspreide hobby's gaande van knallende voetzoekers werpen tot het elkaar kelen en dit tot grote tevredenheid van hun linkse hoeders ,is er ook ander nieuws te garen dat onder de noemer van "misleiding" valt.

Zo zien we in Genk niets dan tevreden en lachende gezichten van de Ford werknemers na de bekendmaking in Detroit dat de aanmaak van het nieuwe Mondeo model gepland is voor oktober 2O13. Na de doemberichten over een mogelijke sluiting klinkt dit uiteraard als hemelse muziek in de oren. Echter volgens mijn bescheiden mening in deze is de "mondeobeer" wel in zicht maar bijlange nog niet geschoten. 

Er heerst momenteel een zéér ernstige crisis in autoland die niet op een, twee à drie zal verdwijnen. In de zuiderse landen is de automarkt volledig ingestort. In de westerse landen, waaronder ons onland, worden door bepaalde merken kortingen gegeven die nooit eerder bestaan hebben. Duizenden euri afslag op een middenklasser zijn nu eerder regel dan uitzondering. Stadwagens worden met 30% korting aangeboden ... en nog blijft het verder slabakken.

Dit is méér dan een teken aan de wand dat de toestand van de economie verder achteruit gaat. Wetende dat de auto dé melkkoe is van de regering(en) en veel geld in het laatje brengt, zal dit geen deugd doen aan de "bekrotingsopmaak" van Elio en zijn acolieten.

Er was al tekort, er is een tekort èn er zal een tekort zijn. Van die kant zal er verder in onze zakken gesnuffeld worden om nog iets te vinden. Wat de werknemers van Ford Genk goed moeten voor ogen houden, is het feit dat de productie van de nieuwe Mondeo "GEPLAND" is voor volgend jaar, in de veronderstelling dat de automarkt zich zou herpakken wel te verstaan,maar dàt wordt er door onze poco-oelewappers niet bij gezegd. Het is nogal wiedes dat ze in  Amerika geen auto's in Genk zullen laten produceren die ze aan de straatstenen niet kwijt kunnen en ook omdat de Mondeo een auto is die wel wat meer kost dan een pan spek met scharreleieren.

Voor de pakbonden alhier is het absoluut aangeraden om niet de graaikont uit hangen en den "boas" te jennnen.

Dat is hetgeen ze nu in Luik mogen smaken. In de vurige stede met het groot pabkondsbakkes hebben het aan hun rekker. Zij die dachten met de Indiêrs (Arcelor Mittal) hun hindoeballen te kunnen blijven spelen ,hebben hun pollen verbrand, en hoe! De boel wordt op termijn gesloten, het pakbondsfeest is afgelopen. Binnenkort iedereen daar naar huis met een trap in hun kruis.

Dat is het resultaat van de "palletverbranders" in hun rode en groene vuilniszakken. In India zijn koeien heilige dieren die NIET gemolken worden.  Dat zijn hier de kornuiten van de linkse bende blijkbaar vergeten.

mvg - Sneior

*****

Gazet van Janssens

Ik begrijp niet dat er nog één Atwerpse ziel rondloopt die dat frutkrantje koopt en/of leest.We weten toch allemaal da het een Links voddenkrantje is om het T-shirtje te verheerlijken.Het gazetje  is nog te smerig om aardappelschillen in te verzamelen. Blijkbaar hebben nog veel Antwerpenaren behoefte aan leugens en bedrog.

Jean

*****

Youssef De Witte en "het" filmpje

Kom thuis deze middag, zet mijn pc'tje op voor mijn dagelijkse nieuws en  wat lees ik: Youssef De Witte is terug van onder een steen gekropen en maakt de wereld diets dat hij mensen die "het" filmpje online zetten met een haatboodschap (wat is dat eigenlijk?) GERECHTELIJK zal vervolgen.

Vooreerst op welke wet is zijn gekwaak gebaseerd, welk recht eigent die vent zichzelf toe om naar willekeur mensen te vervolgen en te (proberen) laten veroordelen. Hij eigent zichzelf simpelweg het recht toe om te vervolgen in functie van zijn verwrongen maatschappelijke visie niet naar, als daar al behoefte voor zou zijn, echte discriminatie aan te pakken.

Ik vind persoonlijk dat ze de Gedapo baas en zijn voltallig clubje mogen opdoeken, hij is een "cadeautje" van VRHSTDT Guynokio om de Vlamingen te muilkorven niet meer of minder. Wat ik op Zita (mijn startpagina) ook lees, is dat mijnheer Valkeniers zijn mening weergeeft over die De Witte en zijn clubje, hij stelt het als volgt "CGKR rechtvaardigt godsdienstig geweld" waar de lezer het volledige artikel kan lezen.

Valt veel te zeggen over Zita maar objectiviteit kennen ze daar dan wel, Vlaams Belang verslaggeving is daar gelijk aan welke partij dan ook.

Tot slot, ik heb de Youssef niet horen fulmineren tegen de baardmannen die een onschuldige Amerikaan en zijn medewerkers gelyncht hebben omdat ze een filmpje niet leuk vonden.

Martin V.

*****

Het centrum D'Hondt/ Leman en nazaten.

Dit genootschap van de slechte wil heeft CVP roots. Vergeet de oprichster Paula niet, waarna geconsolideerd door het blauwe bedrieg- en leugenkonijn.

Van CVP-ërs is geweten dat zij, wanneer ze niet over het bed en aanverwante lullen, katholieker zijn dan de paus. Het besproken bedrijf is serieus uitgegroeid en kost dan ook een bom duiten die in deze krisistijd ergens anders beter zouden besteed worden. Maar kom, het schaft werk aan alochtonen. Het is daar of OCMW of leefloon.

De slotsom is : wij betalen. Wij betalen ervoor om gekoejoneerd te worden. Wij betalen ervoor om ons in het gezicht te laten slaan, onze vrijheden af te laten pakken ook al zijn ze gewaarborgd door de Grondwet.

We weten nu wel dat die artiesten die achter het Italiaanse strikje lopen die grondwet toch maar iets vinden dat tijdelijk moet kunnen worden afgeschaft en voor de rest genegeerd moet worden. Zij laten zich niet horen of zien want oktober staat voor de deur en verschillende van hen waarschijnlijk ook aan de deur na de volgende zwarte zondag.

Ze willen zich niet geconfronteerd zien met de maatschappij die zij de nek hebben omgewrongen en in handen gegeven van het krapuul.

Guido Westerwelle, de minister BuZ van het land D zei deze morgen  :  "We gaan de strafwet art. xxx niet afschaffen of omvormen want de vrijheid van meningsuiting is heilig en daar kan niet aan getornd worden."  Ik zeg bravo ! Maar onmiddellijk daarop, de kers op de taart: "Maar wanneer bepaalde geschriften of woorden dergelijke turbulenties uitlokken,  moeten we toch voorzichtig zijn." Patat, daar ligt het.

Er wordt overal waar die baardelijke moordenaars (*) actief zijn warm en koud geblazen. Zoals ik hier in dit blog, enkel hier en nergens anders, lees dat een grote en uitgelezen kans voorbij gaat om aan te tonen dat niet alles aan één bepaalde groep aanhangers van een middeleeuws fenomeen kan toegelaten worden.

Integendeel, ook hier in de pers wordt er gelijktijdig getrokken en gestoten, 'want het is toch maar een kleine minderheid die zich manifesteert.' De vraag waar is en wat zegt dan wel die overgrote meerderheid van die bevolkingslast over die baldadigheden ? Die wordt niet hardop gesteld. Oorverdovend stil is het bij hen en onder de rode banier. Of hoorde ik toch een zwak geritsel in een van de ochtendkranten ? Iemand sprak over een verloren gegane generatie. Diezelfde vedette is het antwoord vergeten. Klaarblijkelijk is hem de schuld van de democratische pers niet bekend ? Een pers die op buik en knieën de politiek volgt tot in het absurde. Wiens bestaan het is te spreken en toch zwijgt, is even schuldig. Maar ja, pers, politiek en deontologie ...  drie musketiers die al lang het gevecht verloren hebben. 

(*) Wordt er nog over de vermoorde Amerikaanse ambassadeur en zijn drie medewerkers gesproken. Zou je daar ook voor vervolgd worden ? Een mens weet toch maar nooit. 

Daniel

*****

Eindelijk.

Het VB eist de opheffing van dat haaizaaicentrum, EINDELIJK. Daar staan we voor 1.000% achter, dat haatzaaicentrum had eigenlijk feitelijk nooit mogen bestaan.  Wie valt er nu zo laag om zijn eigen cultuur te bestrijden?

Wie die Youssef bezig hoort én ziet die heeft toch wel snel zijn conclusies getrokken zeker! Een onbenul van classse AAA. Goed zo VB, alweer extra stemmen.

Jean

*****

Leef zoals wij het willen en zeg wat wij vinden ...

 

Dat CGKR is toch onvoorstelbaar. Maar het ergste van al is de bevolking die zich op allerlei manieren laat leiden en leugens voorspiegelen door al wat niet rechts is. Er komt geen massaal protest tegen zulke instellingen en de ontaarde politici die ze hebben opgericht

 

Wat zijn de meeste Vlamingen toch ... ja, toch wat ? Blind ? Doof ? La f? Bang ? Idioot ?  Zit het ook al ingebakken in onze genen zoals wreedheid en onverdraagzaamheid bij  anderen ?

 

Ik begin stilaan goed te begrijpen hoe het moet voelen in tijden van oorlog wanneer je door je eigen volk verraden wordt. Stilaan begint er in mij een afschuw te groeien met een grote passie, tegen al wat links is. Dat is eigenlijk spijtig want ik was altijd een zeer gematigd persoon met een levensopvatting in de aard van "Leef en laat leven."  Dat men echter tegenover ons allen deze leuze verdraaid heeft tot: "Leef zoals wij het willen en zeg wat wij vinden, of anders..." maakt me opstandig tot in het diepste van mijn ziel.
 
Maryse


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Antwerpen treedt drastisch op inzake samenscholingsverbod

 

Tramhalte Turnhoutsebaan Borgerhout

Geuniformeerde politie-agenten, een aantal geblindeerde politiewagens, agenten in overvaluniformen en mannen in burger kijken streng toe dat het samenscholingsverbod op de letter opgevolgd wordt door kandidaat-betogers tegen het kwetsend filmpje maar vooral tegen onze Westerse samenleving.  Er lopen ook enkele zogenaamde straathoekwerkers rond, die hun klantjes aanporren om niet met meer dan 5 exemplaren rond te hangen. Onze politie verdient alleszins een pluim voor het goede werk dat zij verrichten, zowel vandaag als vorige zaterdag.  Zo lang de politie haar werk kan doen en niet gehinderd wordt door de politiek en haar eigen leiding, kunnen de burgers op gun flikken rekenen. Laten we dat ook zeggen in volle openheid.  Janssens en de dienstdoende hoofdcommissaris Muyters zullen vanzelfsprekend de pluim op hun hoed steken met het oog op de bollekenkermis volgende maand, maar dat weten de mensen ook. 

In de loop van de namiddag zouden een vijftiental aanhoudingen verricht zijn van slimmeriken die met open ogen in de val zijn getrapt ; als konijnen naar een lichtbak trekken zij naar de plaats waar ze vorige week door de politie getrakteerd werden op matrakslagen en handboeien.  Slim zijn ze niet, vele van de islamvrienden, maar dat weten wij al lang.

Inmiddels is de lijfwacht van Fou-fou Belkacem aangehouden (Baardmans op foto) als een van de aanstokers van de rellen van vorige zaterdag.

 

De verdachte werd verhoord en voor de onderzoeksrechter geleid. Die heeft hem aangehouden op verdenking van het aanzetten tot haat en geweld jegens niet-moslims. "Dergelijke vormen van criminaliteit, die de verzuring en onleefbaarheid van onze samenleving in de hand werken, kunnen we niet tolereren", meldt het parket in een persbericht. Ook het parket weet dat in oktober een afrekening gepresenteerd zal worden.  Komt vanavond de blauwe kandidaat-burgemeesteres met 5,1% van de stemmen haar dagelijks praatje houden op tv ?  En hier is zij dan, beste kijkers : Medusa Turtelbaum !

Ray

(foto's Gazet van Antwerpen)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Belang eist afschaffing CGKR

 

CGKR legitimeert religieus geweld
 
Wie het omstreden Amerikaanse anti-islamfilmpje in België online zet, ‘samen met een haatdragende boodschap’ riskeert een vervolging door het CGKR. En wat ‘haatdragend’ is, dat maakt het zogenaamde Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding zelf wel uit. Alles wat kritisch is ten aanzien van allochtonen en de islam dus.

“Het Centrum deelt de verontwaardiging die de verspreiding van het bewuste anti-islamfilmpje bij velen heeft teweeggebracht. De film draagt ongetwijfeld bij tot de stigmatisering van een deel van de bevolking en voedt een islamofoob klimaat. Het CGKR veroordeelt het gebrek aan respect tegenover de moslimgemeenschap waavan deze karikaturale prent getuigt”, luidt het in een persmededeling.

Het CGKR heeft een unieke kans gemist om het geweld van opgehitste allochtone jongeren en islamfundamentalisten scherp te veroordelen. Een kans ook om de allochtone (moslim-) gemeenschap duidelijk te maken dat er in het vrije Westen – en ook in België dus – zoiets bestaat als vrije meningsuiting. De kans om duidelijk te stellen dat godsdienstvrijheid ook betekent dat hun godsdienst en hun profeet het onderwerp van spot of kritiek kunnen uitmaken. Zo kan men zich openlijk de vraag stellen waarom we het CGKR nooit horen wanneer er spotfilmpjes verschijnen over Christus, zoals in de legendarische afleveringen van Monthy Python.

Door te dreigen met vervolging tast het CGKR andermaal het grondwettelijke recht op vrije meningsuiting aan en wordt het zo noodzakelijke debat over de plaats van een onverdraagzame islam in onze samenleving in de kiem gesmoord.   Met deze reactie zit het CGKR op dezelfde lijn als de moslimextremisten van Sharia4Belgium. Het CGKR legitimeert met andere woorden religieus geweld.

Andermaal wordt duidelijk dat het Centrum geen enkele bijdrage levert in het al moeizame integratieproces. Het wordt dan ook hoog tijd om dat hele, geldverslindende zootje op te doeken. Kamerfractievoorzitter Gerolf Annemans zal Elio Di Rupo namens het Vlaams Belang interpelleren in de Kamer en de afschaffing van het CGKR eisen. 

Bruno Valkeniers
Voorzitter Vlaams Belang

Joris Van Hauthem
Woordvoerder


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misleidende krantentitels : specialiteit bij Gazet van Janssens

 

Imam dient klacht in tegen Sharia4belgium

Zo bloklettert de Stadskrant van de Stadspartij van Janssens, Gazet van Antwerpen,  en vangt het artikel onder deze tital als volgt aan :

Na zijn publieke veroordeling van de rellen van afgelopen zaterdag in Borgerhout heeft de Antwerpse imam Nordine Taouil tientallen haat-sms'en en -telefoons van aanhangers van Sharia4Belgium ontvangen.

In de Standaard lezen we dit bericht enigszins anders :

Imam Nordine Taouil, die het geweld luidop veroordeelde, kreeg vijf scheldberichten van voor hem onbekende nummers. Hij werd uitgescholden voor ongelovige, afvallige en hond en bedreigd met 'branden in de hel'. Taouil wordt er per sms van beschuldigd 'moslims in het openbaar te bespotten om zo de schouderklopjes van de kouffar (ongelovige) te verkrijgen. (...) Zo is het duidelijk in welk kamp jij je bevind!!' (sic). 's Nachts volgde nog een anonieme scheldtelefoon. "Ik beschouw dit als een bedreiging", zegt Taouil, "maar ik heb geen schrik. Deze mensen weten dat de meeste moslims achter mijn visie staan, die van een open islam." Hij gaat officieel klacht indienen bij de politie.

Laten we nu een en ander redelijk recapituleren en in overeenstemming brengen met de werkelijkheid, wat niet in de eerste plaats onze taak is (wij zijn en blijven bevooroordeelde amateurs) maar wel die van de pers die hoog opgeeft over haar deontologie en objectiviteit  :  

- Nordine Taouil heeft in eerste instantie de rellen veroordeeld en er nadrukkelijk bij vermeld NIET de moslims.

- Nordine is geschrokken omdat hij 5 en niet tientallen scheldberichten heeft ontvangen van onbekenden. Uiteraard moslimbroeders en daar wordt de imam niet goed van. Let wel : deze imam werd door de Staatsveiligheid bestempeld als een gevaarlijke extremist.  Ook daar was Nordine niet goed van. 

- Hij is naar de politie gelopen met een klacht die enkel tegen onbekenden kan zijn en niet tegen sharia4belgium.

Zo zien we op een duidelijke manier hoe de actualiteit omgebogen wordt om te passen in het straatje van de grote verdedigers van de multicul.  Denkt naieve Lex Molenaar nu echt dat de lezers van zijn gazet, simpelen van geest zijn van het kaliber van Nordine Taouil ? 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diamantvoorraad in Siberië voor meer dan 3000 jaar

 

Deze diamanten wegen elk meer dan 50 karaat, maar zij blijken mini-steentjes te zijn tegenover de vondsten in de Popigaikrater


Rusland heeft spectaculair nieuws vrij gegeven. Onder een krater die 35 miljoen jaar geleden ontstaan is door de inslag van een asteroïde in Popigai Astroblem in Siberia bevindt zich een enorme hoeveelheid diamanten. Men spreekt van triljoenen karaten. (Een triljoen heeft 12 nullen: 1.000.000.000.000). De hoeveelheid is tienmaal groter dan de huidige wereldreserves en kan de wereldmarkten bevoorraden gedurende de komende 3.000 jaar.

 

 

De circa 50 km grote krater vanuit de lucht gezien

De diamanten zijn tweemaal harder dan normaal en lenen zich bijgevolg uitstekend voor precisie instrumenten voor wetenschappelijke doeleinden en ook voor industrieel gebruik.

Geografische situering van de diamantkrater in Oost-Siberië

De ontdekking hiervan in 1970 was gekend door het Kremlin maar werd angstvallig geheim gehouden tot nu om een streng gecontroleerde markt te exploiteren waarvan ze reeds enorme winsten hebben geboekt.

 http://www.dailymail.co.uk/news/article-2204566/Russia-diamonds-Source-Siberian-asteroid-crater-supply-world-markets-3-000-years.html

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gepantserde deuren zijn belastingvrij (voor een stuk)

 

Inbraakbeveiliging is big business. Gepantserde deuren, veiligheidssloten, camerabewaking, alarmsystemen: wie inbrekers over de vloer heeft gehad, is vaak snel overtuigd.

Heel wat bewoners in de buurt van de Lage Kaart in Brasschaat vonden in hun brievenbus onlangs een folder van Securitas. Er woedt daar al even een inbrakenplaag en de veiligheidsfirma speelt handig in op de gevoelens van angst: Een alarmsysteem voor maar 300 euro in plaats van 1500 euro. Maar in de kleine lettertjes staat wel dat je vasthangt aan een abonnement van 28 euro per maand, voor minstens 48 maanden, zegt een bewoner.

Het is inderdaad zo dat inbraakbeveiligers tegenwoordig gouden zaken doen, bevestigen andere gespecialiseerde firma's. Vooral gepantserde deuren verkopen vlot. "Mensen die slachtoffer waren van een inbraak, zien snel het nut van een gepantserde deur in. Maar velen doen het ook preventief", zegt Marc Peeters (foto), zaakvoerder van Safe House in Deurne. "Voor hun eigen veiligheid hebben mensen kennelijk een serieuze cent over."

"Al valt dat wel mee", zegt Tom Peeters van de Antwerpse firma Weber. "Dit jaar nog kun je 730 euro aftrekken van de belastingen als je een gepantserde deur koopt. Of dat volgend jaar nog zo is, is niet zeker."

Dit zijn allemaal aangename toestanden die wij hoofdzakelijk danken aan de verworvenheden van de internationalisering van onze samenleving maar die onrechtstreeks de economie bevorderen.  En de belgische staat werkt mee : wist u dat over de belastingaftrek voor een gepantserde deur ? 

Bron : Gazet van Antwerpen




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!