Angeltjes
23-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dienstmededeling

 

De herfst is in het onland, het wordt fris, de groene bladeren klampen zich nog even vast aan de illusie dat hun bestaan nooit ophoudt en de slaafjes van de islam dromen dat zij ooit met hun meesters mee op vakantie mogen naar een Prachtland waar de korrelige woestijnwind de geesten afslijpt en poliert, zodat het afgelopen is met de individuele gedachten en de vermaledijde roep naar misplaatste vrijheid.

Wij leggen ons opstandige gemoed enkele dagen rust op en u doet met het uwe wat u ook maar wil.  Vooral, laat u niet ringeloren door valse profeten die uw vrijheid proberen te beknotten.  Zoals Pat Condell ons zegde : wij geven niet op. Nooit. Tot maandag.

Ray

 


22-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaap Harten - Mijn geboortedatum

 

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Send in the Clowns

 

 

 

Dame Judi Dench is géén zangeres. Zij draagt dit prachtige lied van Stephen Sondheim voor, gezeten op een stoel voor het BBC-orkest in de Royal Albert Hall tijdens een van de promenadeconcerten uit 2010. De 6000 toeschouwers luisteren muisstil toe. Een échte grote Dame.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oh, what a beautiful morning ..

  

 

.

 


21-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lybische rebellen vernietigen christelijke begraafplaats

 

Volstaat deze video niet om huilend en tierend de straat op te lopen, de Lybische ambassadeur uit zijn villa te halen en de ambassades van nog wat Prachtlanden te bestormen ?  Neen, dat doen wij niet, wij zijn helaas te beschaafd. 

Wij hebben al meermaals beelden gezien van christelijke begraafplaatsen die vernield waren in bv. de gewezen Franse protectoraten Marokko en Algerije. Er zijn ongetwijfeld ook in andere Prachtlanden dergelijke lage grafschendingen gebeurd.

Nog nooit hebben we echter beelden gezien van crapuleuze moslimsmeerlappen, terwijl ze aan de gang zijn met hun schanddaden. Het gaat vermoedelijk om een militaire begraafplaats en de individuele witgekalkte grafstenen worden genadeloos omver gehaald en stukgeslagen. Dan begeven de misdadigers zich naar een groot kruis en beginnen ze het ook omver te hakken. Het neervallen van het kruis zien we niet maar ik koester de stille hoop dat enkele idioten het op hun lijf gekregen hebben. Deze feiten hebben zich voorgedaan in Lybië en de video is geplaatst op 3 maart 2012. De daders zouden volgens de uitleg van de producent Al Qaeda rebellen zijn die de NATO troepen steunen.

Mag ik nog verwijzen naar de belgische interventie in Lybië die enthousiast aangeprezen werd door de drie christen-democratische oorlogsvoerders Leterme, Vanackere en Decrem.  Niet alleen hebben zij met het bevel voor de ettelijke bombardementen een ongekend aantal doden en gewonden op hun katholiek geweten maar nu kunnen ze kennis maken met de mentaliteit van hun bondgenoten. 

Ray (met dank aan Hubert Buysse)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 21 september 2012 (2)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Gelddrukkerij

Verdammt! De bouw van de nieuwe hut van de Europese Centrale Bank in Frankfurt valt een tikkeltje duurder uit dan begroot: in plaats van 850 miljoen gaat de 180 meter hoge wolkenkrabber 1,2 miljard euro kosten. Dat is zeker 350 miljoen euro meer dan de bedoeling was.

Reden: duurdere bouwmaterialen. En natuurlijk de eurocrisis. Het alsmaar opkopen van obligaties van zwakke eurolanden gaat natuurlijk niemand in de koude kleren zitten. Een voordeel: in de kelder draait de geldpers inmiddels op volle toeren

Stradi

*****

Seven day shit suit

Beste Ray en collega's, Wanneer u na het lezen van dit artikel nog eens een cultuurverrijker in traditioneel gewaad tegenkomt, zult u hem zeker anders bekijken. http://www.dianawest.net/Home/tabid/36/EntryId/1251/Avallone-Flirting-with-Afghanistan-1.aspx

Fred

*****

Allochtoon

Ik stel voor om in de toekomst te spreken over "Belg honoris causa".

Marcel S.

*****

Antwerpen, shariavrije zone - Filip Dewinter & Anke Vander meersch 

Toch niet enkel Antwerpen ? Wij zijn er óók nog. De ganse Westerse wereld moet van dit gedrocht verlost worden.

Christina

NvdR Angeltjes : Dit was een reportage uit de Antwerpse VB-campagne.  Natuurlijk gelden de eisen voor gans Vlaanderen en Europa. Het is makkelijk van te zeggen, dat je nooit naar Antwerpen wil komen maar wel eisen dat de maatregelen die VB voorstelt ook voor West-Vlaanderen gelden. Waarom kom je eens niet meewandelen om je de visu te overtuigen, Christina ?

*****

Volgende winter mogelijk elektriciteit te kort?

Ja, mannekes, Joepie! Wij zullen niet mogen strijken, en als het eten niet klaar is, orders van de overheid: stekker uit! Wat is het toch heerlijk toeven in dit land.

Christina


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charme-offensief ? Wat is Obama naiëf.

 

 

.

Het gaat lekker met de aanhangers van de godsdienst van de vrede.  Terwijl Hoessein Obama en de aanstellerige en totaal ongeloofwaardige Hilary Clinton een boodschap van vrede en onderdanigheid lieten uitzenden op de Pakistaande televisie, manfisteerden de fanatici tegen Amerika en werden er weer vlaggen verbrand en opstand gepredikt. Niet alleen is Islamabad maar in tal van andere Prachtlanden werden gewelddaden gepleegd vandaag. Het feest van de moslims is steeds doordrongen van bloed, geweld, pijn en dood.  Het normale histerische islamrecept. 

Een van onze lezers met de lieftallige alias van Primavera legde in een reactie de vinger op de wonde. Wij, de Vlaamse republikeinen behoren tot de best geïnformeerden van ons volk over de nationale politiek maar ook over de gevaren die Vlaanderen en Europa bedreigen. Helaas is de rest van onze landgenoten nauwelijks geïnteresseerd in de bedoelingen van de moslimgemeenschap ; vooral omdat de media de ware aard van de islam verdoezelen en de feiten minimaliseren.

Beste Primavera, wij, de kleine luitjes,  kunnen niet anders doen dan blijven hameren op wat zich in de wereld (en in onze leefgemeenschap) afspeelt, welke gevaren wij en vooral onze nazaten lopen. Het gaat om de islam en het gaat om ons. 

Een volk dat niets bezit, dat cultuurarm is (om het eufemistisch uit te drukken) en dat de wereld enkel ziet door de ogen van een arme onderontwikkelde ruziestoker en moordenaar dat volk heeft niets te verliezen. 

Wij daarentegen in het Westen, wij hebben de meest hoogstaande cultuur die op deze planeet tot hiertoe ontwikkeld is, wij ontwikkelden een sociaal sterk en solidair menselijk maatschappelijk bestel. Wij met ons degelijk overlegmodel tussen arbeid en kapitaal dat de beste kansen bied op welvaart voor velen.  En wij tenslotte met een samenlevingsmodel dat op papier democratie en tolerantie garandeert (op papier, want momenteel loopt er veel scheef) WIJ zijn het die veel, enorm VEEL, te verliezen hebben. Daarom roeren wij ons.

Ik heb gezegd, ik volhard en zoals Geert Wilders besluit ik volgaarne met : "en de anderen kunnen allemaal de boom in".

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwepen, shariavrije zone. : Filip Dewinter & Anke Vander meersch

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.... en u kunt allemaal de boom in ...

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zijn de twee kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen ?

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 21 september 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen


Ave Maria van Mascagni

... en dan ook nog gezongen door een halfnaakte en beschilderde broedmachine. Ge moet maar durven!

Regus Patoff

*****

Onmenselijke toestanden

Chinese bedelaars mogen toeristen alleen vanuit een kooi bekijken  20 september 2012, 08:16  Tijdens een religieuze beurs die momenteel gehouden wordt in het Chinese Nanchang heeft het plaatselijke stadsbestuur er niets beters op gevonden dan de bedelaars tijdelijk op te sluiten in dierenkooien. Op die manier willen ze vermijden dat beursgangers het slachtoffer worden van gauwdieven of dat ze constant afgeleid worden door de bedelende mannen en vrouwen. Chinese mensenrechtenorganisaties zijn woedend over de behandeling die de armste Nanchangers moeten ondergaan. Vooral het feit dat de bedelaars open en bloot op straat worden uitgestald alsof ze deel uitmaken van een menselijke dierentuin, stuit hen tegen de borst. "Wat zullen ze straks bedenken? Moeten ze soms trucjes uitvoeren voor pindanoten?" liet een actievoerder optekenen. Volgens het stadsbestuur was de omstreden beslissing van de open kooien snel gemaakt "omdat de bedelaars anders de leuke dag van de andere mensen verpesten".

Chistina

*****

Allochtoon of niet Bericht:De rode rakkers van de "krant" de Morgen zullen voortaan het woord "allochtoon" niet meer gebruiken.Wel, beste vrienden van De Morgen , wat mogen wij dan nog wel zeggen als we het over een profiteur van een dubbele nationaliteit hebben Is het b.v een Marokkaan,een Belg, een Belgische Marokkaan of een Marokkaanse Belg. Ik weet het niet meer maar ik weet wel dat er nog een overvloed van toepasselijke benamingen zijn maar die vallen dan met zekerheid onder het veto van een "witte"en die heurt mit.

Hubert Buysse

*****

In plaats van "de laatste 100 dagen", op naar "onze laatste 100 jaar"

Om schrik van te krijgen, niet zozeer de reactie van de moslims, want zij vechten tenminste voor hun cultuur, neen, de reactie van de Westerse wereld op heel het gebeuren.

Er wordt dreigende taal uitgeproken voor al wie ook maar een opmerking maakt over de islam. Dit door onze eigen bevolkingsgroepen, eigen beschaving, eigen cultuur, noem het wat je wil. Zo ver zijn we dus nu al. Ik ben er heel zeker van dat binnen 100 à 150jaar er enkel nog sprake zal zijn van moslims en dat er van alle andere culturen en bevolkingsgroepen geen sprake meer zal zijn.

De reden hiervoor is dat de Westerse beschaving overbeschaafd is geworden. Door de luxe waarin de meesten van ons leven doen we al de hedendaagse problemen af als onbelangrijk, futiliteiten. Ik merk dat dagdagelijks op mijn werk. Neem nu die cartoon en de reacties over heel de wereld hierop. Schouderophalend wordt er door mijn collega's op gereageerd. Zo van, ja zeg, zo kennen we die mensen he. Niemand trekt het zich nog aan. Terwijl ik dan zoiets heb van oeioei, dat ziet er niet goed uit, dat zijn gevaarlijke gasten. Haal die niet naar hier. Mijn overlevingsinstinct begint dan al van oranje op rood over te gaan. Blijkbaar delen de meesten niet die mening. Wanneer je het gebeuren dan wil bespreken zie je al onmiddellijk dat je wordt aanzien als een zagevent. En dan houdt het op he.

Dus zoals ik zei, nog 100 jaar geef ik onze beschaving. Spijtig, maar in het land der blinden is islam koning.

La Primavera

*****

Kies maar een synoniem voor allochtoon

http://www.complete-encyclopedie.nl/Woordenboek/Synoniemen+P/Parasiet/

Joos

*****

Kapo dhimmi Schulz

"De PVV heeft inmiddels stappen ondernomen om Schulz uit zijn ambt te ontheffen. De socialist zou zich onmogelijk hebben gemaakt door stelling te nemen tegen de vrijheid van meningsuiting"lees ik op het voortreffelijke ElsevierNL, een artikel gewijd aan Kapo Schulz die zichzelf het recht toekent om in naam te spreken van honderden miljoenen OUD europeanen die dat gelobotomiseerde geval nooit hebben verkozen.

PS : die PVV is de partij van mijnheer Wilders en niet de die van Da Joenk ofte de molenwiekende gek die zeer graag schreeuwt als mijnheer Nigel Farrage aan het woord is. Zoals ik eerder stelde, weg met de eurodictators ik en vele anderen hebben er nooit om gevraagd.

Martin V.

*****

Pakistaanse advocatuur bestaat ook maar uit klootjesvolk

Wat wil men? Ze hebben dezelfde 'pap' door hun strot gekregen als de rest van dit ras! Basis niet goed = besmet voor het ganse leven! 

Christina

*****

SPA en Groen weg met de senioren

Over senioren : wat me kwaad maakt ! Moeten wij afglijden naar Russische toestanden ? Neen, verdorie. Senioren krijgen de schuld van alles en nog wat. Door bepaalde politieke partijen maar ook in de media. Ze leven te lang, ze moeten opgesloten worden in kartonnen dozen enz..  Irrationele opvattingen over wat senioren moeten en laten zijn schering en inslag en zijn nog altijd vruchtbaar terrein voor misverstanden over leeftijd en daaraan verbonden discriminatie. Dat het CGKR daar eens iets aan doet.  Hoe op met betutteling van mensen die gans hun leven gewerkt hebben om iets te maken van hun leven.

Bompa Eddy

*****

De waanzinnigen en de kontlikkers.

Geachte redactie. Dit zou best de titel van een realty reeks kunnen zijn over de Islam en zijn hypocriete westerse reetlikkers. In het prachtland Pakistan,waar Osama Bin Laden onderdak genoot en waar de beste terroristen opleidingskampen te vinden zijn, hebben de vredelievende leiders des lands besloten een dag vrijaf te geven aan elke Pakistani om zijn trouw en onderdanigheid aan de profeet te kunnen uiten.

Massa demontraties zijn toegelaten en worden zelfs aangemoedigd die tevens een wel te verstane boodschap naar de westerse honden inhoudt, dat de spot met hun grote heilige stichter en weldoener van de islam moet stoppen. De waanzin van de islam zombies mag niet bespot worden ! Onderlinge oorlogen, bomaanslagen, massamoorden, rebellie, stenigingen van onschuldigen enz... zijn in de vertste verte nog niet te vergelijken met het leed en de pijn dat het prachtvolk te verduren krijgt wanneer hun pedo-chef door de mangel getrokken wordt. Wee hen en hem die het aandurft de spotpen te hanteren ...w aar ook ter wereld èn zeker bij de ongelovigen.

Met dit gegeven in het achterhoofd was het moment aangebroken voor president Pepsodent van de V.S. om terug de kontlikker te spelen t.o.v. de muzelmannen en zijn diep respect voor hen uit te drukken. Nu de moord op de Amerikaanse ambassadeur in Libië en de heibel met vuurke stook in andere ambassades wat in de schaduw komt te staan en het stoere oeran-oetang borstgeklop wegdeemstert, valt Osama Obama terug in zijn rol van Arabische voetveeg.

Wat een slijmbeurs-type is die vent toch zeg ! De Arabs lachen zich weer een kamelenbult. Het is toch verdorie opvallend verdacht dat bijna alle westerse leiders voor die zankruipers stof willen vreten. Waarom toch, ziende en wetende wat voor rotzooi en ellende ze teweegbrengen ?

mvg - Senior

*****

Verboden woord

Helemaal akkoord met de getoonde cartoon, laten we het verboden woord en jongeren vervangen door belg en jonge belgen. Het zijn ook de enigen die het zijn of willen worden.Zo wordt de identiteit Vlaming ( en Waal) in afwachting van de splitsing b reeds gemeengoed.

Hever.

*****

Over het afschaffen van woorden

Een woord is een woord, een begrip. Het is niet iets tastbaar of materialistisch dat je kan vernietigen. Afschaffen is onmogelijk in de strikte zin van het woord. Dan moet het gebruik ervan dus verboden worden. En dat, beste mensen, is censuur in de strikte zin van het woord.Zal het Nederlandse woordenboek aangepast moeten worden? Zijn er nog woorden die verboden zullen worden?Waar zal dit eindigen?Misschien mogen we straks nog enkel woorden gebruiken die eerst door een partijraad werden goedgekeurd. Het idee kwam niet van de linkse roden maar wel van een linkse oranje. Op 20 juli van dit jaar publiceerde Nahima Lanjri een artikel getiteld:  20-07-2012 (08:43)Allochtoon: we moeten van dat woord af (Oei, nu heb ik het ook gebruikt maar in feite kwam het niet rechtstreeks van mij dus is het op deze manier misschien nog even toegelaten) Het volledig artikel kan u lezen via dit bruggetje: http://www.nahima.be/index.php?id=95&tx_ttnews%5Btt_news%5D=496&tx_ttnews%5BbackPid%5D=94&cHash=bbc4625f1d9442df66913b9a359491e0 Zo zie je maar hoe goed de twee mekaar kunnen vinden. Dat blindelings volgen van idiote ideëen islam lendig (oei, een typo "is" moet apart staan en "lam" is verbonden met "lendig") hopelijk heb ik niemand beledigd of een gecensureerd woord gebruikt.

Maryse

*****


Nog 24 dagen...

Er moeten toch in diverse islamitische én westerse landen omhooggevallen creaturen in een deuk liggen van het lachen bij het zien van zoveel domme figuren die de samenleving verzieken en liggen te schreeuwen dat alles rot is behalve de islam.  Die waanzinnigen knappen het vuile werk op en die omhooggevallen creaturen wassen hun handen in onschuld, zo kennen we er nog ook in eigen land!

Maar wat is veel gevaarlijker voor ons westen? Dat zijn creaturen zoals die Schulz in dat EU haatkot die de kant kiest van het barbaars geweld en dictatuur idem dito dat ambetantenaartje van dat centrumpje liggend en parasiterend op onze kosten. Onze beschaving, vrijheid en verlichting zijn een gevaar voor hun verziekte kronkels. Wordt het niet hoogtijd dat wij Vlamingen, Walen,Europeanen HET ONTSLAG  eisen van die  creaturen?Het is blijkbaar een natte droom bij dat soort de dictatuur terug in te voeren want de vrijheid van de westerlingen is een doorn in hun oog en bij deze waanzinnige kronkels worden ze geholpen door Guy de la Tourette en Brepoelske om maar 2 idioten te noemen. En dan hebben we het nog niet over die uit Portugal, man man man wat kan die inhoudsloos lawaai maken.., over die van Brussel, wereldberoemd in slapen likken en slikken zullen we het maar niet hebben want dan is de dag al naar de kl**en voor hij wel en goed begonnen is.

Nu willen een klubje leeglopers ook nog dat zij moeten kunnen bepalen wat wij met ONZE eigendom moeten doen, wij zouden de eerste en de beste moeten toelaten in ONZE huurwoningen?  Wij bepalen zelf wie in ONZE woning mag komen wonen.

Jean (ingekort)

*****

Pat Condell

Bedankt Ray voor deze injectie gezond verstand, beter kon het week-end niet beginnen.

BDDG - France

 

*****

Pat Condell

Hartelijk dank aan Jan Van Gorp voor de vertaling! Respect voor Pat Condell. 

Mieke V.

*****

Geen alcohol meer in Molenbeek na 22 uur

Dit is een eerste stap. De volgende zal erin bestaan dat er helemaal geen alcohol meer mag gebruikt worden in de gemeente van Moureaux. Zo zullen zijn vrouw, zijn schoonfamilie en alle aanhangers van de godsdienst van de wrede van Molenbeek tevreden zijn.  Volgende stap? Het verbieden van de consumptie van varkenslees. 

Regus Patoff

 

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 869)

 

Waarom moeten we al die ambtenaren blijven betalen?

Er gaat geen dag voorbij of iemand stelt me deze vraag. Ik spreek nu even in naam van de meerderheid van onze bevolking die nog wil werken maar die zich dagelijks de vraag stelt waarom ze het grootste gedeelte van haar inkomsten moet afdragen aan belastingen. Het grootste gedeelte van deze belastingen gaat uiteindelijk naar allerlei onkosten om de tienduizenden ambtenaren te betalen die er nauwlettend moeten op toezien dat de miljarden belastinggelden op een correcte wijze worden herverdeeld zoals de beroepspolitiekers hebben beslist.

Maar het is nu iedere dag duidelijker aan het worden dat het door de belastingbetalers opgehoeste geld op een schromelijke wijze wordt verbrast. Deze vaststelling kan nu niet meer worden tegengesproken nadat Jean Claude Heirman, directeur generaal van de sociale inspectie, met duidelijke woorden heeft verklaard dat niet minder dan 40% van de vreemdelingen die hier als zelfstandigen zijn ingeschreven feitelijk fraudeurs zijn.

Ook Hubert De Clercq van het rijksinstituut van de sociale verzekeringen is deze mening toegedaan. Ons land gaat volledig kapot aan al deze misbruiken. De door onze voorouders en ouders opgespaarde centjes om aan hun kinderen en kleinkinderen een betere toekomst te verzekeren worden nu blijkbaar op een schromelijke wijze verbrast ten voordeel van vreemdelingen die nooit in hun leven enige bijdrage gedaan hebben voor onze sociale voorzieningen. Volgens deze heren die waarschijnlijk op een voortreffelijke manier worden betaalt maar die vreselijk lange tijd hebben nodig gehad om tot deze vaststellingen te komen is de huidige evolutie niet meer vol te houden.

Ons land betaalt nu blijkbaar aan duizenden vreemdelingen die er in geslaagd zijn een verblijfsvergunning te bekomen allerlei uitkeringen en voordelen op grond van frauduleuze verklaringen door door niemand werden gecontroleerd!! Volgens deze topambtenaren zal het zeer moeilijk zijn om deze ongeoorloofde gedane  betalingen terug te vorderen. Het is enerzijds hun mening dat slechts een fractie van die enorme reeds ten onrechte uitbetaalde bedragen zal kunnen gerecupereerd worden en anderzijds menen ze dat de huidige evolutie ons volledig sociaal systeem zou kunnen ten gronde richten.

Waar is de tijd dat niemand wou luisteren naar de voorspellingen van de zo gehate Vlaams Belangers? Nu dat men feitelijk zou moeten bekennen dat deze voorspellingen juist waren en een bewijs waren van politiek inzicht en juiste kennis van zaken draait men de rollen opnieuw om. Het zijn nu blijkbaar niet de fraudeurs die moeten opgepakt worden maar de fout ligt nu blijkbaar bij een gebrek aan medewerkers waardoor een degelijke controle niet mogelijk was.

Foei foei en nog eens foei! Wij menen dat al die ambtenaren die naar de pijpen hebben gedanst van hun politieke partij en bewust fortuinen belastinggelden hebben helpen verbrassen zouden moeten ontslagen en gestraft worden. We hoeven geen medelijden te hebben met personen die doelbewust en uit eigenbelang hebben meegewerkt aan het vernietigen van sociale systemen waarvoor onze ouders en voorouders het beste van zichzelf hebben gegeven. Wat nu aan het gebeuren is kunnen we alleen als een schande beschouwen.

Aan ambtenaren zoals Jean Claude Heirman of Hubert De Clercq ,die nu de noodklok luiden, willen we alleen maar vragen om niet verder te huichelen maar om daadwerkelijk te doen waarvoor ze betaald worden en dat is om er voor te zorgen dat de opgehoeste belastinggelden door de bevolking niet verder op een schandalige wijze worden verbrast.

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote Democraat Martin Schulz zwiert Powned reporter aan de deur

 

Wij kennen in Vlaanderen nieuwsjournalisten genre Vim de Wilder die-articuleert-en-woorden-hakt-om-zere-tenen-bij-te-krijgen maar altijd super deftig, politiek-correct als een nieuwe rol toiletpapier en openlijk of verborgen de linkse draaideur politiek toegedaan als een trouwe paladijn. Vim-de-schoonzoon-die-nooit-de-uwe-zal-zijn.

Er is echter ook een andere manier om tv-nieuws te maken en dat gebeurt bij Powned in Nederland.  Los, zwierig, ongebonden en ongecomplexeerd. Het kan net zo goed zijn, dat rechtse rakkers een veeg uit de pan krijgen, als linkse symbolen die met de roze microfoon voor de mond, zichzelf ontmaskeren als enge mannetjes. Wij zijn dit helemaal niet gewend en soms is het op het randje van het brutale af.  Maar zijn wij dan beter af met onze schijnheiligheid en uitsluiting van andersdenkenden ?

Wij geven hieronder het avondnieuws van Powned met als hoogtepunt een afgedwongen interview door Rutger Castricum met de voorzitter van het Europarlement, Martin Schulz. Powned ziet er helemaal geen graten in om de VB-er Philip Claeys aan het woord te laten : ook dàt is een verademing.  U moet eerst een aantal nieuwe Tweede Kamerleden de revue laten passeren en vergelijkt u even de losse stijl met het kruiperige gedoe van Linda de Win. Dan komt er een stukje over de Elfstedentocht en dvervolgens ziet u het ontluisterende interview met de directeur van het Europese concentratiekamp, Herr Schulz.

Ray

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pat Condell : Het kan ons geen fluit schelen dat jullie je gekwetst voelen

  

+ VERTALING

 

Wat vinden de grondwetverkrachters van het CGKR van deze video ?  Mag die ook niet verspreid worden op straffe van vervolging ?  En mijnheer de voorzitter van de EU-Praatbarak, Martin Schulz, moet die niet dringend zijn excuses gaan aanbieden bij de volgelingen van de profeet voor de woorden van Pat Condell ?

 

"Het kan ons geen fluit schelen dat jullie  je gekwetst voelen, ook in de toekomst niet. Wen er maar aan."

Het is steeds een genoegen naar Pat Condell te luisteren, maar in deze boodschap naar aanleiding van de moslim rellen en moordpartijen, overtreft hij zichzelf.

******

Vertaling door Jan Van Gorp

Ik deed een poging de tekst te vertalen. Misschien interessant voor hen die minder vertrouwd zijn met het Engels ?
Jan VG

Opnieuw zien we rondom ons gewelddadige uitbarstingen van de zogenaamde godsdienst van de vrede.
Er zijn nu eenmaal van die dingen die nooit zullen veranderen.
Weer is het de Islam die zichzelf tot ontploffing brengt (verontschuldig me voor het woordgebruik), en die daarmee opnieuw aantoont waarom hij op deze planeet even welkom is als een asteroïde.
Opnieuw zien we duizenden islamitische gekken even time-out nemen van het slaan van hun vrouwen om eventjes hun gevoelige kant te laten zien.
Hoe doen ze dat? Door vernielingen aan te richten in de steden waarin ze leven. Ze worden hiertoe aangespoord door klerikale onbenullen, wier motieven nog lager zijn dan de geletterdheid van hun volgelingen.
En wij, in de geciviliseerde wereld, worden nog maar eens aangespoord om dat te laten gebeuren, en om te zwijgen uit respect voor een godsdienst die de mensenrechten schendt van zowat de halve wereldbevolking, en die meer dan een godsdienst een politieke ideologie is, nauwelijks te onderscheiden van het nazisme.
Het zou grappig zijn als het niet zo obsceen was.
Of is het omgekeerd?
Deze rellen belachelijk en dom noemen, doet ze té veel eer aan.
Ze kunnen enkel omschreven als islamitisch.
Laat me duidelijk zijn.
Wij zouden dus verdraagzaamheid en respect moeten tonen voor een godsdienst die niet eens de betekenis van deze twee woorden kent, en die z’n best doet dat iedere dag opnieuw te bewijzen?
Wij zouden onze waarden moeten aanpassen om tegemoet te komen aan een godsdienst die zich aan niets en niemand aanpast?
Droom voort, mensen. Het zal niet gebeuren. Met de islam moet het altijd van een kant komen.
Die les hebben we al hardleers gehad.
Wij kunnen ons niet nóg meer verdraagzaamheid en respect veroorloven. We zijn leeggezogen.
We zijn het opgeklopte islamitische geklaag hartsgrondig beu.
Het wordt vervelend als we zo’n bebaarde hansworst of zo’n bimbo met een zak over z’n kop nog maar eens horen vertellen hoe diep beledigd ze wel zijn.
We kunnen er zelfs niet meer om lachen.
Zelfs niet als de Turkse premier dolkomisch eist dat van ‘islamofobie’ een misdaad tegen de mensheid zou worden gemaakt, terwijl - gezien alle bewijzen - eerder de islam zelf een misdaad tegen de mensheid is. Bovendien is Turkije huichelachtig schuldig aan een van de ergste misdaden tegen de mensheid in de geschiedenis: de Armeense genocide. Een misdaad die het laffe Turkije niet eens durft te bekennen.
Als de moslims nu eens eenzelfde graad van verontwaardiging zouden tonen over dingen die echt beledigend zijn, over de duizenden vrouwen en meisjes die elk jaar worden vermoord, verminkt of verkracht in hun land, dan zouden we hen misschien iets ernstiger kunnen nemen.
Zoals de zaken er nu voorstaan, is er op deze planeet niets dat minder sympathie of respect verdient dan de verontwaardiging van de moslims.
Het heeft zelfs iets komisch. Want hun verontwaardiging is zo gekunsteld, zo vernederend en zonder enige zelfbewustheid, dat het onmogelijk is om ze ernstig te nemen, zelfs al zouden we dat willen, en niemand bij zijn volle verstand wenst dat dan ook te doen.
Er was een tijd dat aan de islam het voordeel van de twijfel werd gegeven, maar niemand bij zijn volle verstand wenst dat nog te doen.
Er was een tijd dat aan de Islam het voordeel van de twijfel werd gegeven door heel veel mensen in het Westen. Nu denken we dat de islam vergif is en we zouden willen dat we er nooit over gehoord hadden, want 20 jaar ongegronde klachten, gezanik en beledigingen hebben het ware gelaat van deze godsdienst getoond. En nu willen we er niet van horen, we vertrouwen hem niet en we zullen hem nooit respecteren.
En het kan ons niet schelen hoe moslims daarover voelen.
Alles is immer een belediging voor deze godsdienst. Alles geeft aanleiding tot agressief gedrag.
Welnu mensen, niemand zit er verdomd mee in.
’t Is uit en gedaan. Jullie hebben de kip met de gouden eieren de nek omgedraaid.
En als je nu een beledigde moslim bent, steek gerust je kop in de oven, het kan ons niet schelen.
En als je denkt dat als je het geweld maar lang genoeg volhoudt het Westen uiteindelijk wel zal toegeven, vergeet het.
Zelfs als de politici dit zouden willen, zal het volk dit niet toelaten.
Wij gaan door met onze gedachten open en vrij uit te spreken want dat is ons gebvoorterecht, en dat kan men ons niet afnemen.
Het kan enkele weggegeven worden. En wij gaan de islam niets geven, want de islam geeft niet aan ons.
Het is een godsdienst die enkel neemt.
Geef me, geef me, geef me is al wat we horen.
Geef me respect, hoewel ik dit niet verdien.
Geef me een speciale behandeling of ik ben beledigd en jij bent een racist.
Wel, we zijn het kotsbeu dat te horen.
We zijn de Islam kotsbeu, we zijn de nodeloze an altijd terugkerende conflicten en intimidaties van deze godsdienst kotsbeu.
Week na week horen we moslims vertellen dat wij in het westen moeten begrijpen hoe belangrijk de profeet voor hen is.
Wij begrijpen het, en het kan ons niets schelen. Dat is het juist.
Het kan ons nu niet schelen, en het zal ons nooit kunnen schelen. Wen er maar aan.
We geven geen zier om jullie gevoelens.
Onze gevoelens zijn belangrijker, en onze gevoelens vertellen ons dat we het kots, maar dan ook kotsbeu zijn te horen over jullie godsdienst.
Donder dus op!
En geweld, hoe hevig ook, zal daaraan niets veranderen.
Des te meer jullie roepen en schreeuwen, des te minder gaan we luisteren.
Het zal enkel onze overtuiging sterken om ons niet te laten pesten en wegduwen door mensen van wie we de waarden niet respecteren, omdat jullie ons geen enkele reden geven om u te respecteren en, nog meer ter zake , omdat jullie daartoe zelfs niet in staat zijn.
Kortom, we willen niet dat men ons vertelt wat we al dan niet kunnen zeggen, niet door jullie, niet door om ’t even wie, niet nu, nooit.
Om ’t even hoeveel vlaggen jullie verbranden, om ’t even hoeveel ambassades jullie aanvallen, de vrijheid van meningsuiting zal zegevieren en jullie kunnen er eens aanhangen. 
 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederige excuses aan de gemeenschap van de islam

 

 

 

Ik verontschuldig me nederig bij de aanhangers van de islam dat wij religieuze muziek bezitten die gevoel en schoonheid bevat, wat uiteraard verwerpelijke begrippen zijn in het islam-wereldbeeld. Diepe excuses.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de stoel van Janssens. Hoe lang ?

 

Het is niet de eerste keer dat wij Bart de Wever betrappen op intellectuele oneerlijkheid, of zoals hij het zelf ironiserend noemt, mijn tjevengehalte.

Er is het gekende verhaal van het cordon sanitaire, dat Bart zogenaamd afwijst omwille van het ondemocratische karakter, maar tegelijk doet hij er alles aan Vlaams Belang (want over die partij gaat het) uit te sluiten van deelname aan het democratisch proces. Tjevengehalte, inderdaad.

Gisteravond was De Wever de centrale gast in de Kruitfabriek op Vier.  Na de première van dat programma met Janssens in de vedettenrol, was het nu aan de gedoodverfde uitdager om een spervuur van vragen te ondergaan. De toon tegenover De Wever was lang niet zo mild als bij de arrogante Janssens, maar De Wever kan dit aan, hij is niet voor niets een van de meest verbale politici die met een vreemde mengeling van openhartigheid en tegelijk plat opportunisme zichzelf en zijn partij in de gunst van de kiezers heeft gepraat. Wie vaak de lachers aan zijn kant heeft, wint de sympathie en stemmen.

Een pijnlijk moment voor de behendige tv-flamingant was de in verschillende vormen herhaalde vraag of, indien hij burgemeester wordt, hij de termijn van zes jaar zal volmaken. We gaan niet alle bochten en kronkels herhalen om u geen hoofdpijn te bezorgen, maar finaal komt het er op neer, dat De Wever de zetel van Janssens wil overnemen voor de volle zes jaar, alhoewel je nooit kan zeggen wat er intussen gebeurt ...

En er liggen belangrijke gebeurtenissen in het verschiet bijvoorbeeld met "de moeder aller verkiezingen" in 2014.  Alhoewel er geen ambitie is minister-president of federaal premier te worden. Dit was een van de vervelendste momenten uit de tv-carrière van Bart de Wever, waar hij er zich niet kon van afmaken met een grapje.

Een tjevengehalte ?  In het kwadraat, ja.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Morgen vervangt *allochtoon* door *makkak*

 

De Morgen gaat het woord “allochtoon” niet meer gebruiken in zijn berichtgeving. Dat maakte hoofdredacteur Showbizz Bart woensdag bekend in “De kruitfabriek” op Vier. Uit gebrek aan inspiratie vervangt de krant de term voorlopig terug door ‘Makkak’.

‘De redactie van De Morgen bereidt zich al een aantal weken voor op de schrapping van de term ‘allochtoon’, maar de talrijke brainstormsessies leverden nog niet veel op’, aldus hoofdredacteur Showbizz Bart. ‘Daarom houden we het voorlopig op Makkak, omdat die term in ongebruik is geraakt, en zo zijn negatieve connotatie is verloren.’

De term ‘allochtoon’ is niet de enige die sneuvelt in de krant. ‘Ook de termen “vrouw”, “gehandicapte” en “Flamingant” verdwijnen, in het voordeel van “huismeid”, “abortusoverlever” en “Vuile Fasco” ‘, verduidelijkt de hoofdredacteur. ‘Ook de term “journalist” schrappen we van de naamkaartjes van onze schrijvende medewerkers. Ter vervanging komt nu “Zelfverklaard intellectueel”.’

De Morgen overweegt om ook de woorden “het” en “de” te schrappen, omdat die een negatieve connotatie hebben sinds ze gebruikt werden in de context van “het” mongooltje en “de” Walen.

http://tvolen.be/2012/09/20/de-morgen-vervangt-allochtoon-door-makkak/

(met dank aan Wim)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wurlitzerdromen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Goedemorgen lieve vrienden,

Wie herinnert zich Ria Valk?  Jawel, de Nederlandse zangeres die in de zestiger jaren op het podium verscheen in een cowboypak met een (speelgoed)revolver en een wit paard? Maar zij is zoveel méér dan dat: cabaretière, tv-presentatrice en actrice.  Ria werd geboren op 11 februari 1941 te Eindhoven maar het gezin verhuisde in 1949 naar Amsterdam-Oost.  Van een buurjongen leerde ze gitaar spelen. 

In 1958 won ze een talentenjacht, in 1959 werd ze tweede op een Elvis-wedstrijd.  Ze zou de volgende jaren vooral bekend worden als Elvis Presley imitator en als zingende cowgirl.  Haar eerste single “Rocking Billy” verscheen in 1960 en scoorde een vierde plaats in de Nederlandse top 40.  In het land b stond het plaatje zelfs op één.  Niet minder dan 26 weken lang was het de best verkochte single.  Het nummer betekende haar definitieve doorbraak.  Hit na hit volgden: allen waren Nederlandse rock ’n roll en hillbilly meezingers. 

Intussen was ze een veelgevraagde zangeres en gaste op televisie.  Ze was de leading lady in de eerste André van Duin-revue-revue (1970-1971). Ze verzorgde gastoptredens in de Rudi Carell-show, de Mounties, de Martine Bijl-show en de Corrie van Gorp-show..

Later legde Ria zich voornamelijk toe op het komische genre met o.a. veel carnavalhits.  Wie kent nog het nummer “De liefde van de man gaat door de maag” …, beter bekend door de vermelding van een hele voedingsafdeling van de supermarkt: “worstjes op mijn borstjes, preitjes op mijn dijtjes, carbonades en salades op mijn bil, enz.”?  Persoonlijk vind ik dat men het vrouwelijk schoon niet mag degraderen tot koeltoog, maar blijkbaar sloeg het nummer bij alcoholverdwaasde carnavalvierders direct aan.  Over smaak valt niet te redetwisten.

Eind jaren ’80 speelde ze een rol in de populaire VARA tv-reeks “Zeg ‘ns Aaa” als Annie Kalkman, de zuster van Mien Dobbelsteen en scoorde nog een aantal bescheiden feesthits.  Daarnaast verscheen er een nieuw ingezongen CD met Ria’s oude hitsingles, welke vlot over de toonbank ging.  In deze periode werkte ze samen met de Griekse componist Nikos Ignatiadis, bekend van de grootste hits van Benny Neyman.  Hieruit resulteerden enkele luisterliedjes.

Op 3 juli 1962 was Ria met Herman de Keulenaar getrouwd. Samen met hem had ze in de jaren ‘60 en ‘70 ook een aantal schoenwinkels onder de naam "Ria Valk Shoes". Nadat haar man op 5 december 1980 was overleden deed ze deze zaken van de hand.

In de jaren ’90 besloot Ria een van haar hobby’s weer eens op te pakken: ze schilderde een aantal prachtige schilderijen en maakte een astrologie-verjaardagskalender.  Tegenwoordig woont Ria een groot deel van het jaar in Zuid-Spanje.  In 2009 zat ze 50 jaar in het artiestenvak en kwam de overzichtscd “Zo is Ria” uit.  De televisie heeft haar ook nog niet vergeten: ze speelde de laatste jaren enkele gastrollen in verschillende reeksen en feestuitzendingen. 

Samen met Ria Valk (toen nog met het naturel donkerbruine haar) neem ik jullie mee in de koeienstal voor haar eerste grootste succes uit het jaar 1960: Rocking Billy.

Tot volgende week!

Dikke knuffel

Lolita

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U oordeelt zelf : Bart de Wever bij De Kruitfabriek

  

U moet nooit helemaal geloven wat wij schrijven, want dat is louter een individuele mening. U bent kritisch geneg als lezer van deze blog om uw eigen oordeel te vellen. Hieronder het integrale interview van Bart de Wever bij de zender van Woestijnvis, die mede Bart gemaakt heeft tot de  TV-flamingant die hij nog steeds is. Een uitzending met ups en downs, met enkele sterke maar ook zwakke momenten.  Lenaerts maakt het De Wever niet gemakkelijk en dat is ongebruikelijk.

Als u niet wil kijken, is het prima, maar door de tegenstander, die eigenlijk een medestander zou moeten zijn,  te observeren,  leer je hem beter kennen.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op 13,2 miljard lichtjaren

 

De ruimtetelescopen Hubble en Spitzer hebben astronomen toegelaten het tot nu toe verst verwijderde sterrenstelsel te zien, zo heeft het Amerikaanse ruimtevaartbureau Nasa gemeld.

Het door de ruimtetelescopen opgevangen licht begon te schijnen toen ons 13,7 miljard jaar oud universum juist 500 miljoen jaar jong was of 3,5 procent van zijn huidige leeftijd had. Anders gezegd: het deed er ongeveer 13,2 miljard jaar over om ons te bereiken. Het sterrenstelsel was minder dan 200 miljoen jaar oud toen het is gespot.

Het dateert uit de tijd toen de kosmos in transitie was van de 'donkere tijden' - toen er niets scheen en er enkel toen gevormde waterstofatomen bestonden - naar een universum vol sterrenstelsels. De nieuwe vondst opent daarom een venster naar de verste en oudste tijden van de kosmische geschiedenis, zegt de Nasa.

Het stelsel is ontdekt in vijf onderscheiden golflengten, in tegenstelling tot mogelijke andere sterrenstelsels in dezelfde leeftijdscategorie. Zij lieten zich slechts in één enkele golflengte zien. Nu gaat het om vier keer zichtbaar én één keer infrarood licht, wat volgens de Nasa de vondst meer fundament geeft.

Het licht is in principe niet rechtstreeks waar te nemen met onze huidige generatie telescopen. De astronomen profiteerden van het door Albert Einstein voorspelde effect van de zwaartekrachtlens: een enorme cluster van sterrenstelsels tussen het sterrenstelsel en ons in maakte het licht van het oudste sterrenstelsel zowat 15 keer helderder.

Bron : diverse media, behalve de koran. Dus het zal vermoedelijk niet waar zijn.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!