Angeltjes
28-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wellicht komt u ook in aanmerking voor het Omnio statuut ?

 

Nu de verontwaardiging luider wordt over de enorme kosten die meestal ten goede komen van aangespoelde pierewaaiers en tafelschuimers, is een vriend de inburgeringscursussen van nabij gaan bekijken. Wat deze vooral aanleren is “waar valt iets te rapen ?”

Een van de aanbevelingen is het Omnio-statuut, http://www.riziv.fgov.be/citizen/nl/medical-cost/SANTH_4_5.htm, dat betrekking heeft op medische kosten, waarmede u flink bespaart op doktersbezoek, remgeld en hospitalisatiekosten. 

Heeft u er nog niet van gehoord, domme autochtonen ? Dat is evident, want  u volgt  geen integratiecursus en u staat niet in contac met een van de talloze instellingen die vreemdelingen bepoederen en vertroetelen. Maar nu bent u geïnformeerd, dankzij Heer Stradi die een Angeltjesvriend is met een groot hart.

  • U woont samen met uw dochter, haar vriend en een grootmoeder: het grensbedrag voor OMNIO is voor een aanvraag in 2012 € 24.274.37 (15.606,71 EUR + 3 x 2.889,22 EUR, nl. grensbedragen van inkomsten 2011)
  • U bent alleenstaande: het grensbedrag voor OMNIO is € 15.606,71 voor aanvraag in 2012.

Snel-snel, als u in aanmerking komt, vlug naar het ziekenfonds en profiteren maar. Want die maatregel die door weinigen gekend is, geldt natuurlijk ook voor eigen volk. Alhoewel rood-groen dat niet graag hoort.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karim Bachar, eerst bijna-schepen, nu bijna-bajesklant

 

Diverse media maken vandaag gewag van het proces dat loopt tegen het socialistisch gemeenteraadslid Karim Bachar. Leesrt ende geniet hoe Clint de affaire voorstelt :

In het najaar van 2008 opende het Antwerps gerecht een onderzoek tegen de zaalvoetbalclub Forcom, waar Karim toen speler en trainer was. Het onderzoek is nu afgerond en bij HLN kon men het dossier inkijken.

Maar Karim zat toen ook al in de Antwerpse gemeenteraad. Die keurde jaarlijks tussen de 100.000 en de 200.000 euro aan subsidies goed voor Forcom. Met die subsidies betaalde de club dan onder andere Karim Bachar.

Ook had Karim een arbeidscontract aan zijn vrouw gegeven, iets dat de onderzoeksrechter nogal belangenvermenging vond. Mevrouw Bachar werd betaald om de voetbaltruitjes te wassen. Maar omdat truitjes wassen niet bepaald haar hobby was, werden die in de praktijk weer doorgegeven aan een ‘vrijwilliger’.

Dan was er ook nog wat met valse facturen en zwarte betalingen. Bachar bekende dat hij af en toe wel eens een enveloppe met een euro of 8.500 in toegestopt kreeg. Centjes die hij bij de mama thuis was gaan verstoppen toen de Forcom-affaire losbarstte. Bachar gaf de andere spelers ook tips ‘hoe omgaan met zwarte centen’.

Dan was er ook nog iets met gesjoemel met auto’s. in 2007 kocht Forcom de privé Volkswagen van Bachar over voor 35.000 euro, zo’n 150 procent van de marktwaarde toen. Natuurlijk mocht Karim gewoon met de VW blijven rijden.

Karim zelf zegt dat hem geen enkele schuld treft: “Mocht ik geen gemeenteraadslid zijn, dan zou er over mij nooit gesproken zijn in dit onderzoek. Ik heb nooit enig financieel voordeel gehaald uit het valse arbeidscontract van mijn echtgenote”.

Naar verluidt vindt ook Patrick Janssens het nogal ambetant dat u dit net nu voor de verkiezingen leest. En zo is het altijd wat, volgens Clint. 

Laat ons er nog een schepje bovenop doen : in december 2011 na het vertrek van Monica de Coninck naar de federale regering, was Pierlala Janssens op zoek naar een plaatsvervanger en met het oog op de nakende verkiezingen, leek een Marokkaan geschikt om het socialistisch imago op te krikken. Zie het artikel in de Gazet van Janssens.

Niet Slasi werd benaderd (die inmiddels carrièrematig is opgenomen bij de Nv-A) maar wel de hiervoor genoemde heer Bachar. Die wimpelde echter wijselijk het voorstel af, omdat hij toen reeds de donkere wolken van het gerechtelijk onderzoek zag samentroepen.  Janssens (en zijn co-piloot Lauwers) wist echter van niets en ging na de verrassende afwijzing vlug de Turkse Güler Turan   opvissen, na een herschikking van de bevoegdheden. Want je neemt wel om electorale redenen een allochtoon in je schepencollege maar liefst met ondergeschikte verantwoordelijkheden, want betrouwen kan je ze nooit volledig ; wij zeggen dat niet, Janssnes past deze woorden in de praktijk toe. 

En het eerste wat Güler gilde toen ze de eed had afgelegd :"Ik ben géén allochtoon". Gevolg van al deze bijzonder handige zetten van Pierlala, heel het rode kot kwaad en verontwaardigd. De stamboeksocialisten omdat zij weer eens voorbijgegaan werden, de Marokkanen die altijd verontwaardigd zijn zeker als een van hen beschuldigd wordt van gesjoemel, terwijl dat nondedju een heilige plicht is en tenslotte ook de Turken die opgezadeld worden met een excuus-truus, die bij de a.s. verkiezingen weggemoffeld staat op nummer 8, niet direct een ereplaats.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is Bart bang van de Onafhankelijkheid voor Vlaanderen ?

 

 

Bart is hevig geschrokken dat men hem verwijt voor Vlaamse Onafhankelijkheid op te komen

Op 14 dagen voor de verkiezingen vliegen de verwijten heen en weer tussen de politici : de angst-thermometer stijgt, de persoonlijke ambities verdringen vaak redelijkheid en er wordt theater gespeeld zonder enige opleiding (behalve in Grimbergen, waar de Nv-A burgemeester ook acteur is).

Bart De Wever is niet te spreken over een interview van Patrick Pierlala in een Frans magazine. Janssens zegt daarin dat De Wever, mocht hij burgemeester worden, zijn functie zal gebruiken om de onafhankelijkheid van Vlaanderen te promoten. De Wever betreurt deze Amerikaanse wijze van campagne voeren. "Janssens bezwaddert ons tot in het buitenland toe".  Bezwadderen ?  Janssens verwijst alleen naar de eerste doelstelling in het partijprogramma van de Nv-A. 

Wij zijn niet onder de indruk van een van beide heren. Integendeel : hoe dichter de verkiezingsdatum nadert, hoe meer beiden zich verliezen in een strijd om het grootste ego. Over de uitslag maken wij ons geen illusies : die zal helemaal anders zijn dan de peilingen. Dat heeft Patrick al aangekondigd in zijn eigen magazine "De lof der Zotheid"  (door de Zot van A).  Zeer tot ongenoegen van de hoge socialistische stadsambtenaren die Digipolis onder hun vleugels hebben.  A bon entendeur, salut.

Ray

(afbeelding : Gazet van Antwerpen)
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Stem van Vlaanderen

 

Uittreksel Facebook Ray van Angeltjes :

Ik dacht dat ik het meest ging gelijken op een Turkse boerin. Allez, de Filip, zeg, da's straf.
 
Ik nam deel aan De Stem van Vlaanderen in Antwerpen en kom het meeste overeen met Filip Dewinter van Vlaams Belang. Geef ook jouw mening en vergelijk je antwoorden met mij, je andere Facebook-vrienden en de lijsttrekkers uit jouw gemeente!


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De aanhangers van de religie van vrede betogen

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gruwelijke dood van de Amerikaanse ambassadeur Christopher Stevens in Libië

 

Gisteren kregen wij van onze vriend en lezer Jozef De Camps, gemeenteraadslid in Sint Pieters Leeuw, een nieuwsbrief doorgestuurd van Jean-Patrick Grumberg voor www.Dreuz.info.

Jozef schreef ons het volgende : Mijn haar komt recht bij het lezen van al deze gruwel en eigenaardig toch dat ik dit in de vaderlandse pers nergens terug vind. Verbaasd ben ik hiervan evenwel niet.

Wij sluiten ons volmondig aan bij Jozef. Ziehier de vertaalde tekst :

De ambassadeur van de VS in Libië is niet vermoord geworden. Hij werd gesodomiseerd, gemarteld, afgemaakt en dan in triomf rondgesleurd in de stad. 

Deze informatie werd gepubliceerd door het Libanese persagentschap, Tayyar.org in het Arabisch en werd ernstig genoeg bevonden om overgenomen te worden door de Washington Times en The Examiner.

Libyan Free Press heeft eveneens meegedeeld dat de ambassadeur gesodomiseerd werd, wat trouwens een Libische traditie schijnt te zijn die ook toegepast werd bij de overmeestering en slachtpartij van Kadaffi.

Het staat vast dat Christopher Stevens, ambassadeur van de Verenigde Staten in Benghazi eerst gemarteld is geworden, vervolgens gesodomiseerd en vervolgens afgemaakt. Zijn lichaam werd door de straten gesleept als een trofee, onder de goedkeurende blikken van de politie.

Tayyar.org gaat nog verder en legt uit dat de terroristen van Al Qaeda verantwoordelijk zijn voor de schandelijke mishandelingen.  Terwijl Hoessein Barack Obama beweert dat Al Qaeda geen enkel gevaar meer betekent, gezien hij Bin Laden heeft uitgeschakeld. De president is uiteraard op de hoogte van de vreselijke feiten die zich in Libië hebben afgespeeld met zijn diplomatische vertegenwoordiger. Maar het moslimvriendje  doet of zijn zwarte neus bloedt.

Volgens Wanis al-Sharef, een ambtenaar van het ministerie van Binnenlandse Zaken, zou het bewakingspersoneel van de ambassade foto's genomen hebben van het "safe house" waar de abassadeur heen was gevlucht na een eerste vlaag van protesten voor de officiële ambtswoning. Deze foto's werden vermoedelijk  doorgespeeld aan de terroristen. Vertrouw nooit een Arabier, wie was de racist die dit ooit zegde ?

Deze afgrijselijke toestanden mogen ons niet verrassen gezien de precedenten. Behalve de sodomie die Kadaffi onderging en waarover ruimschoots geïnformeerd is geworden in het buitenalnd (NvdR Angeltjes : het land B is ook buitenland maar dergelijke info wordt door onze gazetten gecensureerd, net zoals het geval van Christopher Stevens) zal men zich herinneren dat bij de terroristische aanval op het Hotel in Mumbai,  rabbijn Holtzberg en zijn vrouw eveneens geraffineerd gemarteld zijn, anaal verkracht en dat bij de rabbijn zelfs lichaamsdelen geamputeerd werden toen hij nog bij bewustzijn was.

Dit barbaarse gedrag wordt verklaard door de woorden van de profeet Mohammed : "Als zij niet kiezen om de islam te aanvaarden en zich vrijwillig onderwerpen, worden zij onteerd, vernederd en verlaagd".

Wij gruwen van dit verhaal, het vergroot nog onze afkeer van de islam, voor zover dit  mogelijk is. En waar zitten de politiek-correcte smoelhelden, die elk moment op de bres staan om de brave moslims en hun zachte godsdienst te verdedigen ?  Pierlala Janssens, de drie katholieke vechtjassen Leterme, De Crem en Vanckere die stonden te trappelen om de moordenaars van de ze Amerikaanse Ambassadeur de helpende hand te reiken ?  Ik word misselijk van deze huichelaars en van hun vriendjes.

Ray

De onmensen paraderen met het dode lichaam van de arme ambassadeur
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het VB Veiligheidsplan in 44 concrete voorstellen

 

Wat wij missen in de verkiezingsstrijd, en dat hebben we al meermaals herhaald bij Angeltjes, is een duidelijke en gedetailleerde visie op de meeste terreinen van het gemeentelijk bestuur.  We horen de dames en heren debatteren over algemene principes waarbij  loze verdachtmakingen en scheldpartijen niet uit de lucht zijn. 

Een van de belangrijkste onderwerpen in de ons opgedrongen multiculturele waanzin is het thema van de veiligheid waar wij allen recht op hebben en waar wij van politici duidelijkheid verlangen. Zij worden verkozen door het volk om onze belangen te behartige en niet om hun eigen fantasietjes bot te vieren.

Staan politici graag aan de kant van de daders die als slachtoffers van de maatschappij beschouwd worden, dat zij het dan zeggen. En we weten allemaal dat de linkse en de centrumlinkse partijen altijd klaar staan om boeven en boefjes de hand boven het hoofd te houden.

Vlaams Belang is de enige partij die op vlak van veiligheid voor de burgers geen compromissen sluit en er een hoofdzaak van maakt. Er is nagedacht over de stijgende criminaliteit, er zijn lessen getrokken uit de dagdagelijkse werkelijkheid, er is overlegd met experten en er zijn finaal 44 concrete voorstellen gegroeid die wij aan onze lezers voorleggen. Om het even waar u in Vlaanderen woont (of in Nederland) dit programma is een bijbeltje dat overal kan toegepast worden.

 

1. De Antwerpenaar moet opnieuw het gevoel krijgen dat het zinvol is
om aangifte van een misdrijf te doen of om samen te werken met de
politie. Daarom moet de klantvriendelijkheid en de aanspreekbaarheid
van de politie verbeteren.

2. De BuurtInformatieNetwerken (BIN) worden uitgebreid over het ganse
grondgebied van de stad. Ze laten een betere samenwerking tussen
wijkpolitie, middenstand en bewoners toe. De BINs worden aangemoedigd
om aangifte te doen van het verblijf van illegalen.

3. Er wordt een veiligheidsindex ingevoerd die aan de criminaliteitsstatistieken
ook een bevraging van de bevolking over het onveiligheidsgevoel koppelt.

4. In elk district is een schepen bevoegd voor veiligheid. Hij is het eerste
aanspreekpunt inzake criminaliteit in het district. Hij is verantwoordelijk
voor de bevraging in kader van de veiligheidsindex. Hij coördineert
de bewonersvergaderingen rond veiligheid in zijn district en
zorgt voor de opvolging van de afgesproken actiepunten.

5. De burgemeester coördineert het veiligheidsbeleid samen met de districtsschepenen
voor Veiligheid. Zij monitoren de specifieke criminaliteitsfenomenen
in hun district. De districtsschepen informeert de districtsraad
op een veiligheidscommissie die tenminste driemaandelijks
bijeenkomt.

6. De politieofficier verantwoordelijk voor zijn wijkteam houdt op geregelde
tijdstippen een spreekuur tijdens dewelke de burgers met vragen
over veiligheid in hun wijk terechtkunnen.

7. De lokale politie moet zich houden aan zijn kerntaken: wijkwerking,
noodhulpinterventie, lokale recherche, misdaadpreventie, verkeershandhaving,
onthaal en slachtofferzorg.

8. Er wordt een administratieve vereenvoudiging doorgevoerd. Het burgerpersoneel
binnen de politie neemt zoveel mogelijk niet-kerntaken
van de politie over. De politie moet meer op straat en minder in zijn
kantoor.

9. De lokale politie mag enkel per uitzondering worden ingezet voor grote
ordehandhavingsopdrachten (= taak federale politie).

10. Via de herinvoering van 30 wijkteams wordt het aantal agenten op
straat gevoelig verhoogd. De wijkteams zorgen voor een efficiënte
wijkgerichte aanpak van de criminaliteit in al zijn vormen.

11. Aan het hoofd van een wijkteam staat een politiecommissaris. Hij is
verantwoordelijk voor het opstellen van een wijkveiligheidsplan.

12. Het statuut van de wijkagent wordt geherwaardeerd.

13. Via een concreet actieplan worden de aanrijtijden van de interventieeenheden
tot een minimum beperkt.

14. Minstens één politiekantoor per district is 7 dagen op 7 en 24 uur op
24 open. Deze kantoren hebben een verzorgde onthaalruimte.

15. Er moeten meer middelen en politiemensen ingezet worden in de strijd tegen
drugs (Antwerpen is momenteel een draaischijf voor cocaïnehandel). Het
aantal drugscontroles in het havengebied moet drastisch verhoogd worden.

16. Er wordt een BTM-brigade (Bus-, Tram- en Metrobrigade) in de schoot van
de lokale politie opgericht. De BTM-brigade vervangt de lijntoezichters.
Programma 20112.indd 21 22/05/12 13:13

17. Invoeren van een BTM-verbod voor amokmakers, reljongeren en vandalen
op bus, tram en metro.

18. Camerabewaking op alle trams en bussen voorzien.

19. Op alle risicolijnen wordt door De Lijn een veiligheidsassistent voorzien.

20. Er worden 250 nieuwe agenten aangeworven (voor de wijkteams, aanpak
drugs- en jeugdcriminaliteit, de nieuw op te richten BTM-brigade).

21. De wijkteams moeten over voldoende op straat inzetbare agenten beschikken.
Wijk per wijk wordt nagegaan hoeveel personeel en middelen
per wijkteam moeten ingezet worden.

22. Elk wijkteam stelt jaarlijks een wijkveiligheidsplan op waarin de lokale
prioriteiten en actiepunten vermeld staan. De districtsschepen ziet toe
op het nodige overleg met de districtsraad, de lokale middenstand en
de wijkbewoners.

23. Er wordt een zerotolerantiebeleid ter bestrijding van de criminaliteit
gevoerd.

24. Met snelrecht en wijkjustitie dient de huidige straffeloosheid aangepakt
te worden. Voor de snelle beteugeling van de straatcriminaliteit moeten
parketmagistraten aangeduid worden die verantwoordelijk zijn voor
bepaalde stadsdelen en ook voldoende tijd en middelen krijgen om
de criminelen te berechten. Er komt een snelrechtbank in Antwerpen-
Noord, Borgerhout en Hoboken.

25. Het parket moet aangezet worden om meer te vervolgen en minder te
seponeren.

26. Het probleem van de overvolle Antwerpse gevangenis kan opgelost
worden door de inzet van een gevangenisboot (kan 300 gedetineerden
opvangen).

27. Er moet een strenge aanpak van jeugdbendes en jeugdcriminaliteit
komen. Er moet snel voorzien worden in bijkomende gesloten opvang
voor minderjarige criminelen. Het gevoel van straffeloosheid dat door
het laks beleid ontstaan is, moet gekeerd worden.

28. Er moet snel een nieuwe gevangenis komen in Antwerpen. Als locatie
kan best gekozen worden voor het nieuw justitiepaleis.

29. De ‘Gemeentelijke Administratieve Sanctie’ (GAS) moet voluit toegepast
worden in de strijd tegen de overlast en tegen de misdrijven die
niet meer door het parket vervolgd worden.

30. De burgemeester moet systematisch, snel en efficiënt gebruik maken van
al zijn wettelijke bevoegdheden als administratief hoofd van de politie.

31. De strijd tegen de huisjesmelkerij wordt opgevoerd door een betere
samenwerking tussen politie en stedelijke diensten.

32. Binnen de politie wordt een cel opgericht voor de actieve opsporing
van illegalen.

33. Controle op club-vzw’s, theehuizen, nachtwinkels, shishabars enzovoort,
moet een permanent aandachtspunt van de lokale politie zijn.

34. De lokale politie en de schooldirecties werken samen om geweld, afpersing
en drugsverkoop op school kordaat en efficiënt aan te pakken.

35. Er worden onaangekondigd en op geregelde tijdstippen controleacties
i.v.m. wapenbezit en drugstest gevoerd.

36. Er worden op alle pleinen en op criminaliteitsgevoelige plaatsen veiligheidscamera’s
geplaatst. De camera’s op belangrijke invalswegen zijn
uitgerust met nummerplaatherkenning. Tevens maakt de politie gebruik
van mobiele camera’s.

37. Op criminaliteitsgevoelige plaatsen komen politieantenneposten. Ze
zijn mobiel en kunnen gemakkelijk verplaatst worden.


38. De hondenbrigade wordt heropgericht. De zichtbaarheid van de politie
wordt verhoogd door het inzetten van politiepatrouilles te paard in
risicowijken.

39. Het technopreventief advies van de politie moet standaard voor de
opening van een handelszaak afgeleverd worden.

40. Handelaars die investeren in de veiligheid van hun zaak worden hierbij
aangemoedigd door een stedelijke premie.

41. De stedelijke inbraakpreventiepremie wordt opnieuw ingevoerd.

42. De premie voor particulieren die investeren in bewakingssystemen,
veiligheidscamera’s en beveiliging wordt heringevoerd.

43. De burgers krijgen de mogelijkheden om kosteloos zelfverdedigingsen
criminaliteitspreventiecursussen te volgen.

44. Het Vlaams Belang vraagt dat een politieagent wordt aangesteld die
zich specialiseert in dierenwelzijn. Hij zal ondermeer samenwerken
met de dierenbeschermingsorganisaties. Hij is het aanspreekpunt voor
inwoners met klachten over dierenwelzijn.

(met dank aan Wim Van Osselaer en Wes Hardin voor de medewerking)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mode is cultuur

 

 

 

Het zal u misschien verbazen bij Angeltjes een stukje te vinden dat handelt over mode. U moet het niet lezen of de video niet bekijken, als u dit maar niks vindt. Alhoewel ik mij niet moet verantwoorden, wil ik toch onderstrepen dat "mode" een belangrijk onderdeel vormt van onze Westerse cultuur.  Daarom staat deze presentatie van de collectie 2013, deze week woensdag gehouden in Parijs door Dries van Noten, in onze kolommen.

De manier waarop wij de noodzakelijke bescherming van onze naakte lichamen tegen de natuurelementen hebben verfijnd tot elegante klederdracht, onderhevig aan seizoenswisselingen en jaartendenzen, is een typisch Westerse verworvenheid. Over de estetische realisaties binnen de modewereld, waar dikwijls snobisme en excentriek gedrag overheerst, kunnen we beschaafd van mening verschillen, maar vergelijkt u even met de klederdracht bij andere volkeren. Die weliswaar niet over onze kennis en middelen beschikken maar daarom is onze cultuur dan ook de meest leidinggevende die ooit op deze planeet zijn sporen heeft nagelaten. Tot spijt van wie het benijdt maar deze waarheid staat nu eenmaal overeind.

 Creativiteit, artistieke verfijning, symbolische expressies kunnen enkel gedijen in een beschaving die vrijheid vooropstelt. Voorlopig is dit nog het geval in het Westen en hopelijk kunnen wij dit zo houden. Dries van Noten is een internationaal erkende Vlaamse couturier die in alle wereldsteden vertegenwoorigd is. Hij behoort tot de noorspronkelijke "Antwerpse Zes".* In die stad kan u steeds binnenwandelen bij de winkel van Van Noten, op 100 meter van de Groenplaats in de Nationalestraat om de collecties te bekijken. Ik heb het niet over de prijzen.

Ray

* (Wikipedia) De Antwerpse Zes is een groep belangrijke modeontwerpers die in de jaren tachtig afstudeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen. Met hun sterke visie op de mode hebben ze de stad op modegebied op de wereldkaart gezet.

Walter Van Beirendonck
Ann Demeulemeester
Dries Van Noten
Dirk Van Saene
Dirk Bikkembergs
Marina Yee 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vliegen boven Amerika

 

 

.

(met dank aan Martin V.)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wurlitzerdromen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Goede morgen Wurlitzerdromertjes,

Op 25 november 1941 zag Percy Sledge het levenslicht in Leighton, Alabama.  Niemand kon vermoeden dat hij ooit zanger zou worden.  Al jong werd vond hij werk op de velden tot hij in het begin van de zestiger jaren als verpleeghulp in een ziekenhuis aan de slag kon gaan.  Tijdens zijn vrije tijd en in de weekends trad hij op als lid van de soulgroep, The Esquires Combo.  Lokale platenruiter en platenproducent Quin Ivy raadde hem aan het solo te proberen en bezorgde hem een platencontract. 

Percy’s stem bleek perfect voor de soul ballades, op plaat gezet door Quin Ivy en Marlin Greene: emotionele klassiekers voor elke leeftijd.  “When a man loves a woman”, door Percy Sledge zelf geschreven, was de eerste single die van hem werd uitgebracht in de zomer van 1966 bij Atlantic Records.  Percy vond de inspiratie toen zijn lief hem verliet om een modellencarrière na te streven.  Het lied werd snel een grote hit, waaronder nummer één in de V.S.  Het zou voor Atlantic Records de eerste gouden plaat worden. 

De soul zou in alle volgende platenopnames de leidraad worden van Percy’s carrière.  Het nummer werd opgevolgd door “Warm and tender love”, “It tears me up”, “Take time to know her”, “Love me tender” en “Cover me”.  Percy werd geliefd in heel de wereld, vooral in Nederland, Duitsland en Zuid-Afrika.  “My special prayer” werd overal bekend.

In de jaren ’70 daalde zijn populariteit: “I’ll be your everything” uit 1975 was zijn laatste internationale hit.  Wat hem niet belette te blijven optreden: met succes trouwens.  Tot in de jaren ’90 bleef hij uitverkochte concertzalen trekken.  In 1987 werd “When a man loves a woman” weer een hit, dankzij de reclame van het jeansmerk Levi’s. 

Hij kreeg verschillende prijzen en erevermeldingen, o.a. van de staat Louisiana voor de verspreiding van ’s lands eigen muziek.  Percy trouwde met Rosa en ze verwekten 12 kinderen. 

Ik bied jullie vandaag in mijn Wurlitzerdromen zijn eerste en grootste liedje aan: “When a man loves a woman”.  Eventjes mijmeren over de grote liefde van een man voor een vrouw.

Kusjes !

Lolita

 


27-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 27 september 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Madrid, Athene

De wereld op z'n kop. overal dezelfde beelden, wáár zal dit eindigen, zucht...

Christina

*****

Eigen school in Borgerhout?

Lees ik dat nu goed: "De slaagcijfers van de jongeren liggen hoog"?  Dat klopt, maar dan letterlijk, en het mag niet meer in de kranten komen, bijna elke dag krijgt er wel een iemand een pak slaag van zo'n krapuuljongere!

Mieke V.

*****

Niks veranderd : welkom thuis.

na een verblijf in het buitenland om wat te herbronnen een wandeling gemaakt in mijn stad en ja hoor dezelfden lopen plezant rond, de anderen waren weer niet te zien want waarschijnlijk aan het werk om geld te verdienen en belastingen te betalen om het gepamper te ondersteunen...

Rob

*****

Fatsen zonder schadelijke gevolgen

Geachte redactie,

Twee snotneuzen die eens in de aandacht van de media wilden komen en even aan het” toezicht” van ouders en school wilden ontsnappen genieten nu met volle teugen van de aandacht die zij van de media en hun schoolvriendjes mogen ontvangen.

Hun ouders zijn gelukkig dat zij terug thuis zijn en de media maken zich klaar om hun verhaal “wereldrond” te verspreiden. Ook de “boekskes” zullen klaar staan om, mits de nodige “drinkcentjes”,enkele bladzijen vol te zeveren met al dan niet echt gebeurde smeuïge anekdotes. Het uitstapje van die 2 zal ongetwijfeld ook andere  halbstarcken op ideeën brengen want het is nu bewezen dat het niet zo moeilijk is om op ludieke wijze te fatsen.

Vandaag kregen zij reeds in mijn krant een volledige bladzijde toebedeeld en welke tiener droomt nu niet van dergelijke publiciteit. ? Ik denk dat zij door hun leeftijdsgenoten als helden beschouwd worden .En de ouders.....? Die kijken monkelend toe en denken waarschijnlijk dat het goed was.

Hubert Buysse

*****

Johan Van de la nottings.

Geachte redactie. De smurfen en de tjeven hebben geen verhaal meer en likken hun aambeien in afwachting van de komende verkiezingen.

Daarentegen doen ze bij de mannekens van de SP.a alles eraan om bruisende brol te serveren. De man die haast dagelijks bij zijn bevriende persgabbers zijn opwachting mag maken is momenteel Johan van mijn kloten (alias Van de lanotte) Den baard van Palermo a/d Noordzee is druk bezig zich flink gehaat te maken met zijn gemolenwiek. Bij Electrabel moet hij niet meer afkomen want dan riskeert hij met een stroomstoot van 5000 volt een anale elektrocutie te beleven.  

Nu heeft hij zijn pijlen gericht op de handelaars en hun verkoopprijzen want volgens den baard zijn deze in vergelijking met het buitenland te duur Enz...

Tja,jongens toch, dàt weten we allemaal al heel lang. Ik zou moeders mooiste eens willen aanraden in het eigen rode hert te kijken en zich de vraag te stellen hoe het allemaal zover is kunnen komen. Zijn partij is bijna onafgebroken disgenoot geweest in de voorbije regeringen en heeft alle kansen gehad om maatregelen te nemen tegen deze alsmaar stijgende levensduurte. Buiten het pamperen van illegalen en tafelschuimers voor eigen partijgewin heeft Vandela Notte & C° er niet veel van gebakken. Broodnodige ingrepen werden steeds met een wurggreep door de rode pakbonden afgeblokt.

Liever op sluwe en slinkse wijze de belastingen verhogen onder het mom van crisis en Europese dwang. Wat Jojo nu allemaal uit zijn nek staat te kletsen is puur verkiezingspropaganda die na 14 okt.de prullemand in gekieperd wordt. Het huidig gezeik van de sossen is pure volksverlakkerij. Den baard is nu druk doende de naiëve burger nog wat zeezand in de ogen te strooien .De federale regering kan en zal geen prijzen blokkeren want dan verliezen ze voor hen levensnoodzakelijk inkomsten. De nood naar dagelijks brood (lees geld!) is voor hen zo groot dat er geen alternatieven meer zijn. Liegen,bedriegen en poen pakken à volonté is hun doel, zoniet dreigen ze in de rij te gaan staan bij de ECB als bedelland.

Trouwens, de rente die den Belziek op de internationale markten moet betalen voor geleend geld is aan het stijgen ... maar dàt zegt de Jo niet

Psst : sorry voor mijn ietwat minder beschaafde woordenkeuze maar som komt de weerzin voor sommige poco-totentrekkers me de strot uit.

Senior

Nvdr Angeltjes : wij zien geen verschil in taalgebruik, beste Senior. U hoeft zich niet te verontschuldigen. Uw verontwaardiging is deze van velen.

*****

Het testament van de haat 

Mr Morel vader van ... komt op in Antwerpen voor de NVA. Daarbij misbruikt hij schaamteloos de nagedachtenis van zijn dochter om NVA kiezers te lokken .Een foto van BDW.en Marie-Rose Morel moet het plaatje kompleet maken ; het is een feit dat in politiek veel mag en kan, en ook soms hard en smerig is ...

Dit is voor mij wel de schaamte voorbij mijn persoonlijk respect voor Marie-Rose M. is wel van een ander niveau ;  dit geheel terzijde en los van alle politieke heisa En is er dan niemand die ook eens aan haar kinderen denkt ?

Mireille D.

*****

Een kwestie van strategie.

Met de regelmaat van een klok en al jaaaren krijg in berichten binnen en lees op internet (ook in Angeltjes) over de schandalige voordelen die allochtonen krijgen van onze OCMW's en andere diensten terwijl onze mensen op hun kin kunnen kloppen. Onze verontwaardiging is groot maar wat haalt het uit? De schuldigen zijn anonieme "diensten" die in opdracht van "het bestuur" deze wantoestanden in stand houden. Het is een "ver van mijn bed"gedoe en niemand weet wie er echt achter steekt.Zou het niet veel nuttiger en strategisch effectiever om steeds de naam te vermelden van diegene (bediende/diensthoofd/schepen...) die dat heeft goedgekeurd en er zijn poot heeft onder gezet? Wanneer een bouwvergunning toegestaan of geweigerd wordt staat er toch ook steeds een naam onder! Idem voor gerechtelijke uitspraken die niet door de beugel kunnen! Er wordt dan kwaad in de richting van "justitie" gekeken maar als men steeds de naam van de verantwoordelijke procureur/rechter/advocaat... moest vermelden krijgt het kind een naam en kunnen zij zich niet in de anonimiteit verschuilen... Wedden dat "ze" dat niet graag zullen hebben ?

Ludo

*****

Marokkanen richten eigen school op in Borgerhout

Ik zie al zo wat er gaat gebeuren. Binnen twaalf jaar komen de eerste uitstromers uit die school, en wat blijkt? Hun diploma is niets waard. De koran perfect kunnen reciteren blijkt géén meerwaarde in het hoger onderwijs, waar op ernstige kwaliteiten wordt gemeten, en op de arbeidsmarkt worden ze met het vodje papier van Iqra vierkant uitgelachen.

Maar dan wordt het grote toverwoord 'RACISME' weer bovengehaald, en worden de werkgevers en hogescholen verplicht om een bepaald quotum van deze soort toch toe te laten. Desnoods heeft Pascal Smet tegen dan wel een soort 'doorstroomdiploma' bedacht. Ongeacht hoe diep werkgevers en docenten dan weer de broek moeten laten zakken, maar als ongekwalificeerde onze jobs afpakken zullen ze! 

Eén positieve zaak: als dit betekent dat de kwalitatief betere scholen hierdoor worden 'uitgezuiverd' van wat toch achteraf maar nonintellectuele ballast blijkt te zijn, moeten we daar alles op alles zetten om onze eigen studenten te laten uitblinken. Gedaan met al dat slap gelul, de lat terug hoger leggen zodat niet iedereen (en vooral de Zweden en Finnen) er meer over geraakt.

Lord Onslow

*****

Postbedeling tot aan de grenzen van de provincie Antwerpen.

Vandaag kreeg ik een 16 pagina's tellende vierkleuren-brochure in de bus van Carrefour.be  Groot was mijn verbazing dat het een verkiezingsdrukwerk was van "Les francophones de la periferie Bruxelloise" waarin in het Frans, wat dacht U anders, een en ander duidelijk gemaakt wordt. De Union des francophones province du Brabant Flamand - Vlaams Brabant maakt duidelijk dat alle inwoners van dr gemeenten in een overzichtelijk toegevoegd plannetje kunnen stellen voor het Union des Fancophones voor de provincie. En wie blijkt deze brochure te sponsoren?

Niet verschieten! MR - FDF - PS - CHD - IND

Als Wouter Beke en Alexandre De Croo nu niet onmiddellijk de stekker uit de nationale regering laten trekken zal het bewijs geleverd zijn dat de partijen deze klootzakken overal voor eens en voor altijd best onder de kiesdrempel gestampt worden!

Lucky9

*****

Hoe moeten we BDW nu begrijpen ?

Tja ik peins dat de ex-papzak blij zal zijn wanneer het verkiezingsdag is, kan hij eindelijk van die ellendige spagaat af, dat volhouden heeft hem al ettelijke tientallen kilo's gekost. Hij is niet te vertrouwen, hij is wat in de volksmond wordt geheten : een achterbakse, weet dat de politiek vergeven is van dat soort maar bij hem is het zoveel erger want hij was/is in staat om een echte omkering in Coburgs pretpark te bewerkstelligen...

Hoewel denk dat voor zoiets enkel mensen met ballen aan hun lijf geschikt zijn, betekent dus Het Vlaams Belang. Wie daar nu nog bij is, anders dan het vuige opportunistiche zootje (om iets te zeggen "ik kan me niet (meer) verzoenen met de standpunten van de partij", lees : bij de bende van de ex-papzak maak ik heel veel kans op een postje) uit het goede hout gesneden en hoeft voor mij niks meer te bewijzen.

De bende van hij die meester is in de spagaat heeft in feite één grote ambitie : "de keel oversnijden van het Vlaams Belang" dat heeft de ex-papzak zelf gezegd ;  kan tellen als doelstelling. Ik zou eerder denken dat een partij die zich Vlaams noemt,  alle middelen aanwendt om een halt toe te roepen aan het bewind van de walen en de slaafse onderdanige houding van de poco partijen die blij dat ze erbij zijn.  Maar besturen ho maar dat is een ander paar mouwen.

De roze strikdragende nicht laat zich op dit moment uitgebreid bewieroken in New York, heb ook gelezen dat hij bij de Hussein Baracks kan gaan eten. Kunnen ze wat keuvelen over hoe hij zo diep kan buigen voor islamieten en zich verontschuldigt- de US president nota bene. Ronny Reagan draait zich om in zijn graf!

Bdw zoals hij soms aangeduid wordt, heeft op één van de debatten nogmaals beklemtoond dat hij NIET, (goed lezen, Angeltjeslezers, die de ex-papzak toch zo'n "sympathieke mens vinden", "die man kan het goed uitleggen", "hij zegt de waarheid" en meer van de reden waarom hij en zijn bende zo monsterscore haalt) wil samenwerken met een echte Vlaamse partij maar integendeel wel met de SPA of wie dan ook. Trouwens hij heeft niks tegen de "Patrick van A", vindt zelfs dat hij goed bestuurt.

Als slot, wat denkt de bendeleider over vader Morel die zijn dochters naam gebruikt om te scoren, wat denken de media daarover ? Heeft Anke Van dermeersch ooit één moment de slepende ziekte (met fatale afloop) van haar echtgenoot gebruikt in een campagne, het kot zou te klein geweest zijn peins ik zo.

Martin V.

*****

Nog 17 dagen...

Hoe dom kan een volk toch zijn? Het land B is blijkbaar nog dommer, het gaat zijn eigen ondergang en het stijgend barbaars geweld zelfs financieren. Goed te zien dat het bij CD&v, vLD, spa, groen én NvA enkel en alleen draait om de postjes en de poen. Momenteel lopen ze de deuren plat en bij velen staat het angstzweet op het voorhoofd, ze weten blijkbaar dat ze een oplawaai gaan krijgen. Blijkbaar moet alles de vernieling in want mensen die niets meer hebben worden automatisch slaven en slaven kan men manipuleren, de doelstelling van dat schijnheilig laf EU kot wat vol zit met zakkenvullers, over de clubjes in het land B zullen we het maar beter niet hebben, te laag om er een letter aan vuil te maken.Vlamingen, hoe lang denken jullie dit nog te accepteren en te tolereren ? Als iemand iets zegt over een bepaalde pedofiel dan is het kot te klein maar dat wij dagelijks via TV, nieuws, serie’s, media, zowel in films als in reclame, overstelpt worden met geweld, barbaars geweld, daar horen we geen kat over klagen of opmerkingen maken maar owee als die pedofiel met naam genoemd wordt dan vloeit er weer bloed gelijk een overstromende rivier. Wat zijn wij toch rijk aan laffe volksverraders en zoiets krijgt ook nog een stem van een bepaald volkje!

Jean (ingekort)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We waren de staatsschuld bijna vergeten ...

 

Met al gedoe rond de verkiezingen en de steile vooruitgang van de profeet  en zijn troepen in onze contreien, waren we vergeten dat wij ook nog een nationaal schuldje hebben.

SCHULD OP 31.08.2012
FEDERALE STAAT
373 544 324 401,49 EUR

Tegen vorige maand is er toch weer een kleine 2 miljard bijgekomen.

Toen we het jaar 2010 instapten, bedroeg de federale staatsschuld 324 miljard. Met andere woorden, zijn we goed bezig of niet ?

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nv-A geen probleem om islam te betoelagen, géén enkel probleem

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams-Brabantse tafeldruif in EU parlement

 

Philip Claeys, Europees parlementslid voor het Vlaams Belang, organiseerde vorige dinsdag een presentatie van de Vlaams-Brabantse tafeldruif in de gebouwen van het Europees Parlement in Brussel. Het begint een traditie te worden dat zeer uiteenlopende streekproducten uit heel Europa in de kijker worden gezet in het Europees Parlement. Ditmaal was dus het topproduct uit de Druivenstreek aan de beurt.

De europarlementsleden, hun medewerkers en de EU-ambtenaren kregen de kans om onze druiven te proeven, en deze kans lieten maar weinigen liggen. De reacties waren overweldigend positief. Velen spraken hun verwondering uit over het feit dat er druiven gekweekt worden in Vlaams-Brabant. Anderen hadden al gehoord van de Druivenstreek, maar waren er nooit toe gekomen om de druiven eens te proeven. Er was ook interesse in het Europese label dat sommige druivenkwekers kunnen voeren. Zelfs de Nederlandstalige folders gingen gretig van de hand bij mensen uit de 27 Europese lidstaten.

Philip Claeys: "Deze presentatie van de Vlaams-Brabantse tafeldruif was een schot in de roos. De mensen die in de Europese instellingen werken, vormen een interessant doelpubliek voor onze serristen. Velen wonen bij ons in de buurt, soms zelfs in de Druivenstreek zelf, maar hebben pas nu voor het eerst van die druiven geproefd. En dat smaakt ongetwijfeld naar meer. Jammer dat het gemeentebestuur van Overijse niet wilde meewerken. De volgende keer nodig ik de burgemeester, en die van de andere druivengemeenten uit om erbij te zijn!"


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkanen richten eigen school op in Borgerhout

 

Als alles volgens plan verloopt, opent de Federatie van Marokkaanse Verenigingen (FMV) op 1 september 2013 in Borgerhout de deuren van Iqra, een school die zich richt op leerlingen van Marokkaanse afkomst. Het initiatief moet hun kansen gevoelig verhogen. De school Iqra (Arabisch voor 'leren'), op de Hoge Weg in Borgerhout, start met kleuteronderwijs en het eerste leerjaar basisonderwijs. Er zal plaats zijn voor 64 kinderen.

Mohamed Chakkar, coördinator van FMV, benadrukt dat het niet om een moslimschool gaat. "Absoluut niet", zegt Chakkar. "Het wordt een pluralistische en open school. We vertrekken van de vaststelling dat veel jongeren uit migratie slecht scoren op school. De huidige scholen hebben daar geen afdoend antwoord op. In plaats van aan de zijlijn te staan, nemen we nu zelf initiatief. Daarom dat we enkele jaren geleden al met ons Iqra-project zijn begonnen. En met succes. De slaagcijfers van de jongeren liggen hoog."

"Net als in andere scholen is er twee uur godsdienst", zegt Chakkar. "Dat is in eerste instantie islam. Tijdens de lessen moeten de leerlingen Nederlands spreken, maar daarbuiten zijn ze vrij. We werken aan het ritme van het kind. Onze inspiratie komt uit Scandinavië."

De Iqra-school maakt deel uit van de 86 projecten die de Antwerpse schoolnetten hebben ingediend bij Vlaanderen. De kostprijs van de nieuwe school wordt geraamd op 850.000 euro, waarvan 255.000 euro eigen financiering en 595.000 euro Vlaamse subsidies. "De eigen financiering komt uit ophalingen binnen de Marokkaanse gemeenschap", zegt Chakkar.

Tot zover dit verheugende bericht uit Gazet van Janssens.  De Marokkaanse gemeenschap laat hiermede ondubbelzinnig in haar kaarten kijken : al de peperdure pogingen van de Vlaamse en stedelijke overheid zijn waardeloos. Gooi uw integratieprojecten maar in de Schelde.  Wat wij, Marokkanen zelf doen, doen we beter, zolang jullie maar mee betalen. En de overheden knikken enthousiast en openen de portemonnee. Pluralistisch onderwijs en geen moslimschool ?  Maar enkel de islam wordt onderwezen. Laat me niet lachen.

Dat is uiteindelijk de tactiek van de vrienden van de religie van de vrede met de positieve collaboratie van de Vlaamse politieke partijen : eerst wordt ons eigen onderwijs gedegradeerd tot het niveau om snullen af te leveren en vervolgens zeggen de moslims dat dit onderwijs niet deugt en dat zij het zelf in handen gaan nemen.  Met als gevolg dat wij blijven zitten met de snullen die we op de maatschappij loslaten en dat de moslims keurig opgeleide islamkientjes in onze gemeenschap afleveren.  De apartheidsmaatschappij ten bate, allah ter ere. 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 affiches in NY-metro veroorzaken moslimjeuk

 

 Pamela Geller laat in 10 metrostations van Manhattan (NY) affiches ophangen met volgende tekst :

In elke strijd tussen de beschaafde mens en de wilde, steun de beschaafde mens.

Steun Israël, versla de jihad

Mevrouw Geller heeft wel een rechterlijke uitspraak moeten aanvragen om de Metro-verantwoordelijken te dwingen deze affiches (tegen betaling) op te hangen. En de poppen gaan aan het dansen, want de poco's zien hierin een aanval op de moslims. Terwijl dat woord niet eens voorkomt in de tekst. De vrienden van de islam voelen zich echter gekrenkt omdat zij van oordeel zijn dat de vergelijking met "wilden" op hen terugslaat. Tja, is dit zelfkennis of is het broederlijkheid met de wilden ?  En wat de jihad betreft, zijn de brave moslims plots ook voorstanders van de jihad, de heilige oorlog om de islam uit te breiden of te verdedigen ?  De jongens zitten weer eens met de vinger in het eigen oog.

Deze affiche is gewoon een steunbetuiging voor Israël.  Je moet wel een benepen verstandje bezitten om daardoor beginnen te janken over discriminatie en aanval op je geloof.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieke reclame en reclame in de politiek

 

Keerbergen in de ban van :

 

 Studio Rony


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NL : Fred Teeven (VVD) spreekt moedige taal.

 

Het gebeurde bij onze Noorderburen. Een koppel dat 's avonds thuis kwam stond oog in oog met een inbreker. De eigenaars lieten de boef niet zo maar betijen en  verdedigden hun rechtmatig bezit.

Wat er juist gebeurd is,  is nog niet duidelijk maar de inbreker moet enkele rake klappen gekregen hebben die hij ondanks spoedopname in het ziekenhuis niet overleefde. De nodige vaststellingen werden gedaan en het koppel kon van de opgedane emotie bekomen.

Vandaag lezen we een opmerkelijke uitspraak van de Nederlandse staatssecretaris voor justitie de heer Fred Teeven (VVD), namelijk dat hij de dood van de inbreker betreurt,  doch dat dit de risico's van het vak zijn. De inbreker moest maar weten dat het ooit kon mislopen met zijn crimineel gedrag.

Zo willen we het graag horen! 

Echter de staatssecretaris heeft al forse tegenwind gekregen voor zijn uitspraak door, jawel hoor, de linkse loeders van de Nederlandse S.P. en groen-links. Hiermede wordt nog maar eens duidelijk bewezen dat de bezorgdheid van de linkse kerk over het wel en wee van criminelen en illegalen niet alleen in dit onland een feit is maar zelfs grensoverschrijdend.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menier de fiscus - Serge

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zustertjes van liefde voor sharia

 

Een Palestijnse jihadiste, die zichzelf Djihaade laat noemen, staat aan het hoofd van 'Vrouwen4Shariah' (alias 'Zusters Voor Shariah'). De radicale moslima zou onlangs getrouwd zijn met één van de Antwerpse kopstukken van Sharia4Belgium en zou lesgeven in een radicale koranschool in Borgerhout. De zus woont in Antwerpen, lezen wij ook op haar facebookpagina. Ook de stad van Janssens en zijn groen aanhangsel is naturellement van haar.

Haar persoonlijke facebookpagina laat duidelijk uitschijnen dat ze allerminst vredelievend is. Zo luidt haar favoriete quote: "Dat u mij de zwarte vaandeldraager van de islam in Europa noemt, vervult mij met trots, eer en blijdschap (dixit: Mohammed B., veroordeeld moordenaar van Nederlands islamcriticus en filmmaker Theo Van Gogh)." Verder worden terroristen als Osama Bin Laden, Anwar Al-Awlaki, Ayman al-Zawahiri en Abu Musab al-Zarqawi verheerlijkt. Ook staan er rekruteringsfilmpjes voor buitenlandse terreurkampen gepost op haar facebook account. De vrouw zou ook banden hebben met de in Duitsland verboden salafistische organisatie 'Milatu-Ibrahim'.

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/salafisten-mit-razzien-und-vereinsverbot-gegen-radikalislamisten-a-838813.html (explosievenvest voor zelfmoordaanslag gevonden bij Milatu-Ibrahim)

Ook op youtube is de Palestijnse extremiste actief. http://www.youtube.com/watch?v=khuYgDB6u2w

Het 'Vlaams Comité voor Ex-moslims' roept nogmaals Belgische justitie op om Sharia4Belgium en de aan haar gerelateerde bewegingen te verbieden.


Bron : Peter Velle
Vlaams Comité voor Ex-moslims
http://www.bloggen.be/nojihad/

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!