Angeltjes
07-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizenden dolfijnen

 

 

 

Soms verzamelen er duizenden dolfijnen en dan dartelen zij pijlsnel met mekaar naar een bepaalde plek. De zeevaarder die geluk heeft en het nodige cameramaterieel bezit, maakt dan ongelooflijke beelden, zelfs uit de mast zoals in deze video. Heeft iemand een verklaring voor dit fenomeen, dat men in het Engels een  stampede noemt  en in ons mooie Nederlands, een op hol geslagen school dolfijnen. Paul Jambers, wat drijft hen, waar trekken zij heen, wat doen zij als ze gearriveerd zijn, wie begint er mee ?

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Midden-Oosten conflict in Schaarbeek : moslims tegen zionisten

 

Kandidaten van Egalité en van de Lijst van de burgemeester in Schaarbeek beschuldigen de PS ervan een zionistische kandidaat op de lijst te hebben staan. "Wie PS stemt, stemt zionistisch," zegt Nordine Saïdi van Egalité. 

Yves Goldstein, de nummer twee van de PS in Schaarbeek en getipt als burgemeester als Laurette Onkelinx (PS) de verkiezingen wint, is binnen de Marokkaanse gemeenschap in Schaarbeek mikpunt van kritiek omwille van zijn joodse achtergrond.

Nordine Saïdi van de klein-linkse partij Egalité beschuldigt Goldstein ervan de kaart te trekken van Israël. "Welke andere kandidaat van de PS ziet het zitten om naast een voormalig lid geafficheerd te hangen van de CCOJB, de organisatie van joodse verenigingen die het voortbestaan van de staat Israël met alle middelen wil verdedigen," zo staat te lezen op zijn facebookpagina. "Wie PS stemt, stemt voor het zionisme", voegt hij daar aan toe.

Ook op de lijst van burgemeester Bernard Clerfayt (FDF) maakt een kandidaat van Marokkaanse origine opmerkingen over de joodse achtergrond van Goldstein. "Actieve zionist zijn en kandidaat voor de PS in Schaarbeek is blijkbaar geen enkel probleem. Verduiveld: ik had een kandidaat van Hamas moeten suggereren op de burgemeesterslijst," tweette Adnan Bel Khatir, 26ste op de lijst van burgemeester Clerfayt.

Goldstein is verontwaardigd over de politieke aanvallen. "Ik verdedig inderdaad het voortbestaan van Israël, maar ben net zo goed voor de oprichting van een Palestijnse staat. Dat levert mij trouwens vijandige reacties op binnen de joodse gemeenschap," zegt hij aan La Capitale.

Ook Philippe Moureaux, de kalief van Sint-Jansmolenbeek, is boos: "De aanvallen tegen Goldstein zijn laag en getuigen van geen enkel respect voor de diversiteit," zo laat hij via Twitter weten.

Bron : http://www.brusselnieuws.be/artikel/allochtone-kandidaten-beschuldigen-ps-van-zionisme


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belasting pensioenspaarders: gelegaliseerde struikroverij

 

Tjeven Vanackere : van Libische bombardeerder tot belgische struikrover, een mooi parcours voor een CD&V-er. Mohammed achterna ?


Het Vlaams Belang heeft vandaag 3 oktober kennis genomen van het zoveelste lapmiddel van de regering Di Rupo om geld binnen te rijven. Nadat de regering Di Rupo als eerder de levensverzekeringen op een gelijkaardige manier heeft aangepakt, is het blijkbaar nu de beurt aan de pensioenspaarders. Dit alles in een zoveelste poging om de federale begroting op koers te houden.

De regering Di Rupo heeft in alle stilte beslist  - en dus met instemming van CD&V, VLD en Sp.a - om een voorschot te nemen op de belasting die pensioenspaarders normaal op hun 60ste moeten betalen (de zgn 'anticipatieve heffing' ). Op de stortingen van voor 1993 wil de regering een voorschot van 6,5 %. De pensioenspaarders worden dus beroofd van hun gekapitaliseerde opbrengst. Het gaat om een ingreep die 210 miljoen euro zal opleveren. Van gelegaliseerde struikroverij gesproken.

De bewering dat deze operatie neutraal is voor de spaarders, houdt geen steek. Wanneer zijn gespaard bedrag nu vermindert, kan dit geen rente of meerwaarde meer opbrengen in de toekomst. Het is eenvoudig : 4% rente op 93,5 euro is minder dan diezelfde 4% op 100 euro. Dat scenario herhaalt zich dan elk jaar opnieuw, met een lagere uitkering bij pensionering tot gevolg.

Met een dergelijke beslissing haalt de federale regering de zakken van de werkende mensen opnieuw leeg. Dit is voor het Vlaams Belang onaanvaardbaar en bevestigt het gegeven dat alle belastingen voor deze regering goed zijn om hun begroting te spijzen. Ondertussen blijft iedere structurele aanpak van de begrotingstoestand uit en zakt dit land alsmaar verder in het Belgische moeras en worden de begrotingsproblemen naar de toekomst doorgeschoven.

Hagen Goyvaerts
Volksvertegenwoordiger

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PC Hoofdcommissaris Mechelen

 

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recente kranige uitspraken van Kopstukken

 

Janssens : "Ik ben niet overdreven ongerust, ik ben schijtbang"

De Wever : "Ik teken voor elke opiniepeiling waarmede ik Dewinter keel. Komaan Bitch, we zijn hier weg, ik ga voor een matrozenpakje zien bij de kindermaten".

Dewinter : "Met 7 of met 10 zetels, van mij geraken ze niet af".

Meere Almees : "Ik geef aan geen enkele christelijken hond een hand : ik ben een Antwerpse moslima, geboren in Sint Niklaas zoals Tommeke Lanoye".

Turtelbaum : "Hebben jullie die madame in Stuttgart gezien ?  Goede stunt van mij, hé.  Hoeveel zetels heb ik nu in deze stad ? Twee ? Amai, da's goed, voor de eerste keer dat ik opkom".

De directie van Digipolis : "Waar maken ze zich druk om ..."

Tot volgende week !

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort

 

Op 26 juli ll. vroegen drie Ryanair toestellen een prioritaire landing aan in Valencia (Spanje). De volgende dag kon men via TV; Radio en de kranten vernemen dat men meende dat passagiers van deze luchtvaartmaatschappij in gevaar zouden gebracht zijn doordat de toestellen wegens kostenbesparingen met te weinig brandstof zouden vertrokken zijn. Ook deelde men toen mede dat de luchtvaartautoriteiten van Spanje een onderzoek zouden instellen. Wij schreven toen dat al die persberichten als kwakkels dienden te worden beschouwd. Ook Ryanair zelf liet weten dat ze zich niets hadden te verwijten.

Enkele dagen geleden werden de resultaten van het onderzoek kenbaar gemaakt en deelden dezelfde media mede dat uit het onderzoek was gebleken dat Ryanair had gelogen. Hierdoor zou iedereen kunnen besluiten dat de vroegere beweringen van de media juist waren. Niets is echter minder waar. Deze persmededelingen zijn even hard van de pot gerukt als de regelmatige onjuiste en verdraaide berichten over het Vlaams Belang.

Graag vermelden we dat we aan de volledige verslagen van het onderzoek zijn geraakt door de vriendelijke medewerking van RTBF journalist Philippe Antoine en administratief medewerker Julien Vlassenbroek.

Wat zijn de resultaten van het onderzoek?

 Het ging over drie vliegtuigen die respectievelijk op 26 juli waren opgestegen in Palma(Spanje);Stansted (UK) en Skavska (Zweden) en met bestemming Madrid.

1. Uit het onderzoek blijkt dat alle drie de toestellen met méér brandstof zijn opgestegen als de wettelijke vereisten vereisen.
2. Dat nooit enige passagier werd in gevaar gebracht.
3. Dat alle drie de toestellen méér brandstof aan boord hadden toen de gezagvoerders beslisten om naar Valencia uit te wijken wegens het zware stormweer in Madrid en de tijdelijke sluiting van de luchthaven aldaar dan de wettelijke vereisten.
4. Dat alle drie de toestellen na de landing in Valencia nog meer dan één ton brandstof over hadden. 1029/1160 en 1228 liter om juist te zijn.

Er was dus geen enkele blaam te treffen voor Ryanair. Maar ...

Destijds liet een woordvoerder van Ryanair weten dat er prioriteit werd aangevraagd bij de landingen in Valencia omdat de toestellen véél tijd (respectievelijk 50; 68 en 69 minuten) hadden verloren in de zogenaamde holding van Valencia. Dit was pertinent onjuist omdat bij de aankomst in de omgeving van Valencia prioriteit was aangevraagd die telkens werd verkregen. De woordvoerder van Ryanair had waarschijnlijk bedoeld dat er vooraf tijd verloren was boven en rond Madrid. Feitelijk doet dit niets ter zake maar onze politiek correcte pers schrijft geen woord over de juiste resultaten van het onderzoek maar trekt de aandacht op die jammerlijke en banale vergissing door als titels RYANAIR loog in verband met die incidenten te brengen. Ook RTBF sprak over de leugen maar gaf geen juiste verklaring over de resultaten van het onderzoek.

Toen we enkele dagen geleden reageerden door die nieuwe persmededelingenh als kwakkels te vermelden hadden we opnieuw gelijk. Dit is nu duidelijk gebleken nadat we de tekst van het onderzoek hebben kunnen inkijken.

We herhalen dus dat we RYANAIR blijven beschouwen als een zeer stipte en veilige luchtvaartmaatschappij en geven onze lezers de raad om vele berichten van onze zogenaamde correcte politieke pers met een grote korrel zout te nemen.

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps, is Philippe Heylen van het MAS gedonderd ?

 

 Het Sprekend Kostuum krijgt van ons een nieuw pak aangepast.

U herinnert zich ongetwijfeld  het dubieuze filmpje van havenschepen Marc van Peel, die een Nederlander de Schelde inzwiert, omdat die man hem irriteert.  Dat noemt men een publicitaire verkiezingsvideo. Van Peel is een gewezen CD&V partijvoorzitter.

Nu is het de beurt aan partijgenoot Philippe Heylen (aka Het Sprekend Kostuum) om diezelfde Nederlander (die verdraaid plat Antwerps praat) bijna van het MAS te zwieren. Het is allemaal ludiek bedoeld, hoor, door die twee katholieke carrièrepolitici die op een socialistische lijst pronken,  maar is het ook gepast om Nederlanders op deze denigrerende wijze te viseren ? Is dat correct  van twee wethouders van Vlaanderens grootste stad ten overstaan van de honderdduizenden Nederlandse toeristen die Antwerpen bezoeken ?  Om nog te zwijgen over de officiële contacten waarmede Vlaanderen en Nederland samenwerken ?

Bovendien liegt Heylen  dat hij zwart ziet, als hij bevestigend antwoordt op de vraag of hij het MAS heeft laten bouwen. Neen dus, het MAS is een idee van Eric Antonis, maar Heylen heeft een kort memorie, dat weten we in Antwerpen maar al te goed. Hij was bij Dexia voorzitter van de auditcommissie, dat wil zeggen, de experten die niet enkel de cijfers nakijken maar ook de interne structruren van het bedrijf en die nagaan hoe de voorgelegde cijfers tot stand kwamen. Goed gewerkt, Heylen. Proficiat !

Uit Dexia is hij geruisloos verdwenen maar hij bekleedt nog steeds 10 bezoldigde mandaten en 20 onbezoldigde. Als er nog mensen zijn die twijfels koesteren nopens de verantwoordelijkheid en collaboratie van de CD&V met de socialistische verkwisters, denk even na over het bovenstaande. Eigenlijk zou Manou Kersting, die de rol van de Nederlander speelt, best Heylen naar beneden mogen donderen. Een verlies vor de gemeenschap zou dit niet zijn. Wij bedoelen het symbolisch, nietwaar.

Ray

PST :Heylen is de grote promotor van Antwerpen, holebi-wereldstad en hij is uiteraard zwaar geschokt als er geglimlacht wordt met een jeannettenmop.  Maar Nederlanders mogen belachelijk gemaakt worden en gediscrimineerd.  Het is niet gemakkelijk om consequent "politiek-correct" te zijn.


06-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 6 oktober 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Tine Van Den Brande

Dag Ray,

Lief zijn voor Tine... Zij was vanaf haar 6 jaar lid van het VNJ.  

Later werd zij een zeer goede leidster en uiteindelijk een toffe Schaarleidster van de VNJ-afdeling Hasselt. Als dochter van haar vader (Oostfronter) stond zij vrank en vrij achter zijn idealen.

Wat is er misgelopen na haar VNJ-periode ? Ik ben ervan overtuigd dat ze in een verkeerd "milieu" terecht gekomen is en daar heeft leren drinken. Bij het VNJ was alcohol uiteraard uit den boze.

Ydel

*****

SPA-lichtgewicht rijd dronken door het rode licht

Dat is de juiste titel. Ik Kom thuis, open zita om mijn dagdagelijkse nieuwsberichten te lezen en wat springt in het oog : Tine Van den Brande dient klacht in tegen korpschef na mailblunder.

Dat kan tellen, dat vrouwmens wist naar eigen zeggen niet "dat ze te veel gedronken had" en "dat ik door het rode licht reed, klopt ook". Tja, het licht bleef te lang rood volgens de dronken rode madamme, dat heb je met die linkse poco bende artiesten, die denken dat de zon rond hen draait.

Dat dat SPA-vrouwmens eens beter nadenkt alvorens een handeling te stellen maar dat is ijdele hoop met linksen. Kers op de taart is dat ze onmiddelijk haar vriendjes gebeld heeft en met haar tronie op de BRT deredactieBE te zien is : het wicht biedt haar verontschuldigingen aan lees ik (ik kijk niet naar het filmfragment want achterbaksen hun uitleg heeft voor mij geen belang) en ze legt klacht neer tegen de korpschef

.Totaal van de pot gerukt is dat vrouwmens, als ze niet had gezopen en als ieder ander gewacht op groen licht, was er niks gebeurd. Nu is het hetzelfde verhaal als met het turkse ex-BRT journaille : verontschuldigingen en de kous is af.  Bij haar zeker want ze is lid van de club van de kameraden.

Die korpschef vervolgens met zijn mailtje naar Somers, je zou van een politieman toch denken dat het kontroleren een tweede natuur is dus ook in correspondentie, niet zo bij deze.

De bende van de ex-papzak heeft ook hier dadelijk een kans geroken (doet me denken aan vliegen die in enkel seconden een lijk ruiken, forensische diensten kennen daar alles van) om zich te profileren en in de media een nummertje maken; deze vlieg heet Marc Hendrickx en kwaakt al onmiddellijk van een protocol over de omgang met de Somers.

Martin V

*****

0000 & BDW

Als de Wever burgervader wil worden van Antwerpen, waarbij hij zijn mandaat als 'voorzitter' niet wil opgeven, omwille dat hij dan in 'Brussel' meer kan forceren, ... hoe zal hij dat doen met een 'coalitie' (Stadspartij of VLD) die hem federaal meer dan eens in de rug gestoken heeft ?

Is het loze vissertje nu zo goedgelovig, of was de federale 'impasse' dan toch doorgestoken kaart? Alleszins wat ik afgelopen avond heb gehoord op staatszender-versus "peilingen" (coalities) lijkt mij heel erg bizar.

Gina

*****

Hoger-Lager!

Geachte redactie. Mensen toch, wat worden we weer overdonderd en vooral belazerd met die overvloed aan peilingen. Geen uur gaat er voorbij of er is ergens een peiling naar de kiesintentie van het vee.

Opvallend is ditmaal de manipulatie met cijfers al naar gelang de aanbrenger.Voor de ene is het in Antwerpen een nek aan nek race tussen BDW en Janssens, volgens de andere ligt BDW 10% op kop. Niettegenstaande men het er praktisch unaniem over eens is dat de NV-A overal als een stormram gaat scoren, blijken de linkselingen veelal stand te houden en zelfs de begeerde stoel te kunnen behouden.

Dat er serieus met ganse pakken spek geschoten wordt, is nu wel klaar en duidelijk. De hoger-lager carrousel begint sterke vormen van waanzin te vertonen. Het is dan ook te verwachten dat de komende en laatste week voor d-day de show met zijn gehuichel, valse beloften en vooarl poco hypocrisie nog zal toenemen. Het is zoals bij de boer : het beste mest wordt het laatst uitgestrooid op het land met de hoop op een goede oogst.

Dat er echter in stilte bij de traditio's flink gezweet en getwijfeld wordt, staat buiten kijf. Daar heb ik geen "misleidende" peiling(en) voor nodig. Het wachten moet erg om dragen zijn voor sommige totentrekkers ... de ene krijgt er bronchitis van en de andere gaat aan de zuip. Allez hop nu, naar een volgende peiling.

mvg - Senior

*****

Moord in het Kempische dok

Slachtoffer(s) liepen een Kebab zaak binnen, om hulp .... waar de 'nieuwe Ke- B.abs', het niet nodig vonden mensen in nood te helpen, wat toch een burgerplicht is.

De"A" politie 'uw vriend' ,  heeft eveneens hulp verzuimd , na tal van oproepen. 3 Mc-Kacks zijn opgepakt en hoe kan het anders, ze zijn gekend.E r zjn al meer ministers afgetreden, voor minder dan de Burgervader van "A" die inmiddels meer slachtoffers op zijn palmares heeft.

Gina

*****

Het spel wordt vuil gespeeld in Ä

Geachte redactie,

Wat ik bij de aanvang van de verkiezingsstrijd voorspelde komt nu uit ,weliswaar iets vroeger dan ik verwacht had.

Een week geleden had Dewever volgens de “peilingen”,die zoals men weet zéér objectief zijn, een voorsprong van bijna 10% op Janssens. Maar in de voorbije week is het wonder gebeurd en is de” Geest “over de Antwerpse kiezer neergedaald en zijn beide kandidaat-burgemeester met gelijke waarden gequoteerd.

Dag Jan, dikke zever voor Dewever, want binnen enkele dagen wordt Janssens door de “ goeddenkende media” in het kamp van de overwinnaar geduwd en krijgt Dewever de naar hem overgelopen VB-kiezers als een drijfanker in de schoot toegeworpen. En van de “zwalpende kiezer”,die net zoals een voetbalsupporter kiest voor de winnende ploeg, wordt dan verwacht aan boord van de boot van Janssens te klimmen. Janssens denkt dat hij groot is maar hij weet dat de media nog groter zijn en daar maakt hij dan ook dankbaar gebruik van.

Met vriendelijk groeten -  Hubert Buysse

*****

Radio Minerva

Geachte Redactie,Bedankt voor het plaatsen van mijn mail aangaande Radio Minerva. Ik heb echter een serieuze vergissing gemaakt wat betreft de naam van het programma. Het gaat hier over "In de Mood" met Jan Wielemans. Sorry, maar de mot zit er in.

Josette

*****

De standaard, warm en koud blazen?

La Belgique condamne l’islamophobie (‘België veroordeelt islamofobie’). Dit zei Elio di Rupo in zijn toespraak tot de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

Wat in godsnaam bezielde de premier die obscurantistische uitdrukking op te nemen in een toespraak die voor de rest sterk door de Verlichting versie 21ste eeuw geïnspireerd was ? Om te beginnen strookt die term al niet met de lijn van zijn eigen partij. De PS is hevig antiklerikaal. Ze heeft dan ook nooit een probleem gehad met spot en hoon, met blasfemische tekeningen of films tegen de Kerk van Rome, tegen het christendom. Ze heeft het nooit nodig gevonden te waarschuwen voor ‘christianofobie’, ook niet ten aanzien van een moslimwereld waar het grootste deel van het rijke christelijke erfgoed ongenadig is vernield. En waar religieuze minderheden vandaag een zeer kwetsbaar en gediscrimineerd bestaan leiden, voor zover ze niet uitgemoord werden.

Op basis van welk principe zou dan kritiek op of spot met de islam wel verboden moeten zijn? Op basis van welk principe mag je lachen met la calotte maar niet met les barbus in landen waar het snel groeiend aantal moskeeën toch niet van ‘islamofobie’ getuigt ?

Het kan niet genoeg herhaald worden: de verderfelijke term islamofobie is uitgevonden door fundamentalistische regimes als het Iraanse, en is een wapen tegen gematigde moslims die de vrijheid opeisen de koran kritisch te lezen en te bevragen. De term dient om moderne moslims te vervolgen als vijanden van de islam. Dat is het perverse wanneer westerse leiders die term klakkeloos overnemen: ze steunen zo de meest reactionaire moslims.

Dat het concept ‘islamofobie’ bedoeld is om onze vrije meningsuiting aan banden te leggen, ook hier, blijkt telkens weer. Kijk maar naar de uitzinnige betogingen destijds in heel de moslimwereld, met honderd doden als gevolg, tegen twaalf cartoons in een Deense krant, cartoons die de betogers overigens nooit gezien hadden. Kijk afgelopen maand naar de moord op de Amerikaanse ambassadeur en drie andere Amerikanen in Libië, en de hevige betogingen in de rest van de moslimwereld, wegens één onnozel filmpje op Youtube, een filmpje dat al lang bestond en door fanatici gebruikt is om op te hitsen tot geweld.

Dat het zo gemakkelijk is moslimbevolkingen in de naam van Allah tot haatbetogingen tegen Amerika, tegen het Westen, tegen vrijheid op te zwepen, zegt ook wel iets over de mentaliteit in de moslimlanden.

En neen, armoede is niet de reden; dat cliché hebben we nu vaak genoeg gehoord. Er bestaan andere landen en regio’s met zware armoede, maar die uit zich niet in fanatisme, en probeert niet een wereldwijde censuur af te dwingen.Zorgwekkend hoe sterk die censuur al aan het werk is. Cartoons en spot over de islam zijn geen vrije meningsuiting meer, maar ‘provocatie’. De schrik om islamofoob te lijken, leidde tot een verstikkend ‘progressief’ conformisme in onze pers: over het Westen en Israël zijn ze ongenadig, over de moslimwereld vergoelijkend.

Een paar jaar geleden was het nog onbehoorlijk op Belgische en Europese colloquia te zeggen dat Turkije, een land waar ‘Mein Kampf’ een bestseller is en haatpropaganda tegen de joden verspreid wordt, niet bij de Europese Unie hoort. Ook al zijn dat feiten, je hoorde het niet te zeggen anders was je een islamofoob. Pas nu de Turkse media een week lang een reclamefilmpje toonden waarin Adolf Hitler shampoo voor ‘echte mannen’ aanprijst, is er enig alarm.

Net zo incorrect was het om te voorspellen dat de ‘Arabische lente’ geen democratie en vrijheid zou voortbrengen in landen die daar geen of zeer weinig ervaring mee hebben. Of om te zeggen dat heel veel betogers op het Tahrirplein van Caïro niet voor een seculiere democratie demonstreerden maar voor invoering van de sharia en een islamitische maatschappij. Of om bezorgd te zijn over de overwinningen van ‘gematigde’ moslimpartijen in Egypte en Tunesië. Ondertussen zijn de gevolgen al zichtbaar voor wie ze wil zien.

Elio di Rupo had beter gezwegen over ‘islamofobie’ en de echte democraten in de Arabische wereld gesteund. Want die seculiere democraten staan aan groeiende vervolging bloot, juist wegens hun vermeende ‘islamofobie’. Geschreven door Mia Doornaert voor De Standaard.

Stradi

*****

De gazet van janssens

Vandaag mailde ik het volgende naar GVA

Speciaal ter attentie van de Hoofdredacteur 

Mijnheer de hoofdredacteur, Mijn abonnement (klantnummer130944) op GVA ligt in de weegschaal en meer en meer buigt die door naar “ einde verhaal voor GVA”. Uw dagblad is helemaal niet objectief en onpartijdig maar nu ligt het er wel vingerdik op wie uw broodheer is.

“GVA is de Gazet van Janssens”, zegt de modale Antwerpenaar en wie zal hem ongelijk geven ? Doe zo verder,mijnheer de Hoofdredacteur, maar ik vrees dat U GVA aan het begraven is.

Met iets minder achting -  Buysse Hubert -  Deinze

*****

De zenuwen gieren door linkse lichamen

Proficiat Angeltjes, DAT IS TENMINSTE GESPROKEN !

Er is een MOBILISATIE van IEDEREEN nodig om de ballon van pretentie van "onze leiders" te doorprikken. VB verdient ons aller steun.  Maar waarom kon VB toen het veel meer stemmen haalde, niet doorbreken ? De vraag stellen, is ze beantwoorden. 

Met Vlaamse groeten - Ray V.

*****

De kracht van verandering... begint in het Turks

Eéntalig Turks N-VA-pamflet van 3de kandidaat N-VA WillebroekInch NVAllah Voor vertaling naar het Nederlands:Volg de lessen "Turks voor beginners" na 14 oktober. 

Anoniem (NAW gekend bij redactie)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DRINGEND ! Poll - Opiniepeiling - Mooie prijzen te winnen voor alle deelnemers - DOE MEE !

 

Dit is een ernstige OPINIEPEILING. Doe mee, anoniem en win ongelooflijke prijzen

Wij laten u 2 video's zien. Hieronder.

Bekijk ze aandachtig. Beide.

Antwoord vervolgens op de vraag die u onderaan de tweede video leest.

Denk niet te veel na, twijfel niet en vul uw antwoord in

aan de rechterkant van deze blog (wij bezitten namelijk geen linkerkant)

Video 1 

 

Video 2

 

Beantwoord nu de volgende vraag : Met wie van beide dames in deze video's zoudt u graag een stapje in de wereld zetten ?

Denk zorgvuldig na, niet te lang en geef dan uw antwoord in de rechterkolom van deze blog

Deze peiling wordt ingericht en wetenschappelijk ondersteund door het gekende bureau Dikkemasjoefel-lust-er-pap-van en staat onder controle van gerechtsdeurwaarder Pino Chio. Er wordt geen briefwisseling gevoerd over deze opiniepeiling. Prijzen worden u thuis overhandigd door het model van uw keuze.

Deelnemingen worden afgesloten op maandag 8 oktober 2012 om 18 uur

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zenuwen gieren door linkse lichamen (bis)

 

Vanmorgen zaterdag, normaal een beetje een recuperatiedag voor de zwoegers van Angeltjes, worden we uit ons bed geklepeld door de clowns van het mediacircus : "Lees onze nieuwe peiling, volg het boeiende kopstukkendebat".

Ik heb het gisteren geschreven, ik moet mezelf niet herhalen en onze lezers zijn slim genoeg om hun eigen conclusies te trekken uit het gehannes dat de media ons opdienen en dat we bondig kunnen samenvatten met de woorden : de zenuwen gieren door de linkse lichamen.

De 0000 heeft een coalitie aangegaan met De Standaard en daar wint De Wever met 10% voorsprong de verkiezingen in Antwerpen.  Het VB eindigt op 13%. "Daar teken ik voor" zegt de Nv-A voorzitter. Er valt niks te tekenen, Bart Er moet nog eerst gestemd worden. En volgens de Gazet van Janssens, die ook een peiling inrichtte, stranden de twee gedoodverfde kopstukken in een nek-aan-nekrace op beiden 31%. Kan het spannender ?  Het VB houdt stand bij deze manipulatoren van de Linkeroever met 17,5%.

De cruciale vraag is niet wie burgemeester zal worden, maar welke coalitie komt er uit de bus. Als het de Nv-A ernst is met haar getoeter dat de socialisten uit het stadhuis moeten gezwierd worden, dan moet de partij dit integraal waarmaken, als zij de grootste wordt. En dat kan perfect met de Open-VLD en een degelijke overeenkomst met Filip Dewinter, die bereid is zijn medewerking te verlenen aan een schepencollege dat een harde prioriteit wil maken van de veiligheid voor de burgers. Dat is een fundamenteel recht waar de burgers veel geld voor betalen : veiligheid, die nauwelijks betwist is geweest in het verleden, tot het moment dat de invasie plaats heeft gevonden. En justitie onder druk van de Waalse socialisten en de kruiperige medewerking van de katholieken en de liberalen, een krabbenmand is geworden die er op gericht is boeven, moordenaars en geweldenaars vooral niet te verstoren in hun activiteiten.

In totaal  stemde Bart De Wever gedurende de voorbije zes jaar,  6.357 keer mee met Patrick Janssens. Of het nu ging over de uitbreiding van het betalend parkeren, de talloze autopestmaatregelen, de subsidiëring van allerlei multiculturele projecten,  islamverenigingen of het islamitische Offerfeest, De Wever keurde het allemaal mee goed. Het VB stuurt ons deze mededeling door en zal maandag een actie voeren aan de Grote Markt om dit heuglijke feit te vieren.

Ook dit zijn zaken die geweten moeten worden en die o.i. zwaarder wegen dan uitslagen van oncontroleerbare peilingen, die ingegeven zijn door de grote angst de macht te verliezen en de bevolking te beïnvloeden. Ik ga het in het Antwerps zeggen : "ze zitten met de poepers".

Over een week komen de échte cijfers en dat zijn de enige die tellen. Als ik nu nog kon geloven dat er geen manipulaties zullen gebeuren bij Digipolis, leg ik mij neer bij de keuze die de burgers gaan maken. Zo hoort dat in een democratie.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieke gangsters

 

 

politieke gangsters

Europa brandt
er is geen water
en er is geen zand
blussen is voor later

onze kinderen zullen moeten blussen
en leven van wat er overschiet
politiekers potverteren ondertussen
en spelen Sint en Zwarte Piet

op de puinen van die verdwenen droom
waar aleen nog parasieten overleven
zoals schimmel op een dode boom
de sossen,de blauwen en de tsjeven

ze zullen daarna weer welvaart gaan beloven
want de waarheid bestaat al lang niet meer
en de kiezer zal hen weer geloven
zoals al vele jaren, keer op keer

maar onze centen zullen verdwenen zijn
door ons vergaard voor onze kinderen
want alle beloftes waren maar schijn
we kunnen die rooftocht niet verhinderen

jeugd, bouw opnieuw een maatschappij
met burgers die mogen en kunnen beslissen
want de enige maatstaf zijt gij, niet zij
die ge uit uw geheugen moet wissen

en laat uw volk een volk zijn
fier op zijn eigen vlaamse land
zoals een teler op zijn goede wijn
en ga er voor, samen hand in hand

Johan

http://blog.seniorennet.be/johan1944/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nv-A Willebroek : Proficiat !

 

Willebroek

 

Büyük Osmanlı İmparatorluğu Sevgili Dostlar,
Güç için ve İslam için: Ben, Bart De Wever, eski göbekli, biz aynı mücadele olduğunu söylemek için güzel bir anne size yazıyorum. Allah'a şükürler olsun. Sizin Ulu Önder, ünlü Sayın Erdoğan, benim iyi arkadaşım ve beraber Flanders ve Türkiye'nin dünyaya hakim olacaktır emin olun. destek Sırasıyla Seney Uğurlu ve Güngör Ayten, Willebroek yılında Nv-A listesinde üçüncü ve onaltıncı yer.

Uzun Tanrı yaşamak, Bart De Wever uzun eski göbekli, Erdoğan kendimi yaşaman
 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een planeet om van te houden

 

 Muziek van Vangelis en geen mens in beeld

(bekijk in volledig scherm)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U zit opgesloten of de lift is stuk

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1812 : De slag om Borodino (Rusland)

 

 

 

 

De grootste en bloedigste strijd tijdens de Franse invasie in Rusland greep plaats op 7 september 1812, nu 200 jaar geleden, nabij het Russische dorp Borodino.

 Meer dan 250.000 militairen traden in het strijdperk en er vielen tenminste 70.000 doden en gewonden. De slag werd gewonnen door Napoleon, maar de nederlaag bood het Russische leger achteraf de kans zich te verenigen en uiteindelijk de Fransen te verdrijven uit Rusland. Een interessante reconstructie die ongeveer 25 minuten duurt door Russia Today.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hélène Swarth (1859-1941) -- Gedicht : Herfst

 

 

 

Dit stemmige en poëtische herfstsonnet van de Nederlandse dichteres Hélène Swarth (1859-1941) komt uit haar in 1895 gepubliceerde bundel 'Blanke duiven'. Zij wordt gerekend tot de vernieuwende beweging der Tachtigers waartoe ook Kloos, Gorter, Perk,Van Eeden e.a. behoorden. Een mooi stukje om oktober, de eerste van de twee volledige herfstmaanden, mee in te luiden.

 


05-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radio Minerva wintert, zonder Dewinter

 


Beste Angeltjes

Misschien is radio Minerva u ook niet onbekend, ik luister er elke dag met veel plezier naar. Behalve vandaag tussen 8 en 10 uur, dan gaat het programma "Goede morgen Antwerpen" met Piet Keizer de ether in. Meestal wordt er aangename muziek uitgezonden, vandaag echter kondigde men een speciale gast aan Bart De Wever himself.

Het begon met een praatje over zijn afslank boek, maar al gauw ging het over in pure verkiezingspropaganda. Ik heb hen toen telefonisch gecontacteerd en hen gevraagd of de andere politieke partijen ook aan bod kwamen. Er werd mij meegedeeld dat volgende week P. Janssens was uitgenodigd. Op mijn vraag of Filip Dewinter ook mocht komen, bleven zij het antwoord schuldig....Nee dus.

Radio Minerva bestaat mede door de giften van zijn luisteraars, ik vind het dan ook niet kunnen dat zij zich met politiek bezig houden wat ik hun ook gezegd heb. De man aan de telefoon gaf mij volmondig gelijk, maar, zo zegde hij, ik heb niets te zeggen.

Nog een prettig weekend voor alle Angeltjes.

Josette


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 5 oktober 2012 (2)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Atoombom op Mekka 

Bij het bekijken van die "schandalige video" voelde ik ook een schok van 7.5 op de schaal van Richter. Nu begrijp ik pas onze ministerin MilleQuet, hoe het aanvoelt om geschokt te worden. Ik heb medelijden met deze dame als martelares, want zij krijgt schokken met de regelmaat van een klok .

 De atoombom, superhoog technologisch en duivels wapen. Alle problemen weg in een keer, geen politieke debatten meer of treinstakingen, noch jasmijn- of boterbloemrevoluties. Dat noem ik pas beschaving  : het lijden van de menschen doen stoppen met super Euthanasie.

Even dramatisch maar minder spectaculair is de "baarmoederbom". Dat wapen is zo onopvallend, dat zelfs socialisten en groenen in die val trappen en meehelpen die bom alsmaar groter te maken. Iedereen die het gevaar ziet en durft waarschuwen voor de gevolgen, vliegt in de hoek met ezelsoren en de stempel van racist. Het mensenleven biedt maar een echte zekerheid : dat is zijn reis naar het Walhalla, paradijs, hemel of misschien naar helemaal niet . Korte pijn de beste, zegde indertijd ons moeder en gelijk heeft ze. Het leven had allemaal veel mooier, aangenamer en plezanter kunnen zijn. Laat ons intussen blijven dromen over het sprookje van de betere wereld en de rechtvaardige samenleving . De eerste stap kan gezet worden bij de komende verkiezingen door vooral de groenen en socialisten naar richting exit te schuiven.

René

****

Atoombom op Mekka

Deze reactie zal wel een honderd maal binnenkomen: Gaan de haatbaarden nu betogen tegen China, ergens een Chinese ambassadeur vermoorden enz.?

Wes Hardin

nb: mijn persoonlijke mening over de video houd ik voor mij.

*****

Moord op jongen in Kempisch dok

Hallo Ray, waarom is het in de pers zo stil over de moord op de jongen uit Beveren en het aftuigen van twee van zijn vrienden ?  Het is duidelijk dat het om allochtone daders gaat. Blijkbaar is het feit dat de jongens dronken waren voldoende om te vergoelijken dat ze bijna alledrie vermoord worden door een opgetrommelde bende vreemdelingen.

En de politie keek ernaar en deed niets.De politici ook niet. Past het niet in het kraam van Janssens en DW dat de waarschuwingen van FDW uitkomen ?

*****

Tine Van den Brande

De socialisten hebben altijd de belangen verdedigd van de Klaaine Man (of Vraa), vooral blijkbaar als het over gepatenteerde zatlappen gaat. 1 week voor de verkiezingen blijkt 'kunstenares' Tine Van den Brande, die een plaatsje in het socialistische kamp heeft verworven omdat ze spontaan begint te braken bij het vernoemen van het Vlaams Belang, met haar zatte botten door het rood licht is gereden.

In deze Gestapostaat betekent zulks onvermijdelijk dat de verantwoordelijke officier voor de controle op sekreet wordt geplaatst, zeker als blijkt dat hij per ongeluk deze informatie naar de pers heeft gelekt. Waarom zou hij dit echter niet hebben mogen lekken? Hebben wij als kiezers niet het recht om te weten wat onze kandidaat-verkozenen allemaal mispeuteren? Het is allemaal gelukkig goed afgelopen (?) want onze nieuwbakken socialistische coryfee had natuurlijk met haar doorzopen verstand ook bijvoorbeeld een kindje kunnen doodrijden. Zolang het geen Finnetje of een Zweedje was is dit natuurlijk het gedroomde signaal voor het socialistische regimecorps om de niet zo beste beurt die mevrouw Van den Brande heeft gemaakt, zo snel mogelijk onder de mat te vegen.

Intussen wiegen ze de kiezer wel in slaap met Story-foto's van Patriekske die zijn klein mannen moet etaleren op een zelf uitgegeven boekske, waarvan de redacteur het enige nog min of meer soms kritisch tegenover de regering Di Fluppo staande magazine heeft gekaapt, zodat de Knack waarschijnlijk het zoveelste rode doordrukje wordt van het fijne kwaliteitsmagazine Humo dat zoals algemeen geweten zich nooit bezondigt aan inbreuken tegen de slechte smaak. Maar we dwalen af.

Van den Brande, dus. Was niet bereikbaar voor commentaar. Wat voor zinnigs kan zo'n mens eigenlijk zeggen als ze met haar zatte botten gepakt wordt bij de controle, zoals haar illustere BV-voorganger Flor Koninckx ? Wat voor zinnigs kan zo'n omhooggevallen actrice überhaupt zeggen, nietwaar ? Als zo iemand verkozen wordt, zal ze alvast nooit het woord verkeersveiligheid in de mond kunnen nemen zonder dat het publiek daar luid om moet lachen, net zomin als Ilse Uyttersprot ooit nog het woord hoogtevrees kan gebruiken.

Caroline Gennez is intussen in alle staten van woede, niet omdat haar protégé ei zo na iemand zou hebben kunnen doodrijden, maar wel omdat de pers de euvele moed heeft gehad om een week voor de verkiezingen over Van den Brande de waarheid te vertellen. Zelfs Bart Somers die uiteraard graag alles wat ook maar naar Vlaams-nationalisme ruikt uit zijn coalitie wil weren en daarvoor nog liever in het luizennest van de SP-a duikt, zit verveeld met de zaak, of beter met het feit dat dit is uitgelekt.

Het poco-regime zal echter blijven proberen om feiten en duiding te kleuren, te verdoezelen en ronduit te vervalsen wanneer het hen uitkomt; dat dit gebeurt op het enige moment in de zoveel jaar waarop de farçeurs hun kak moeten inhouden en ze aan de kiezer verantwoording moeten afleggen, komt hen dan ook bijzonder ongelegen.

Niet dat de democratie een hinderpaal mag vormen voor het verdelen van de lucratieve postjes, nietwaar mijnheer Eyskens, want de democratisch verkozen oppositie, nu het VB (en straks wellicht ook de N-VA, omdat hun programma in het rood-blauw-groene licht soms een heel klein beetje lijkt op een vergeelde, slechte kopie van het origineel) wordt toch in een cordon geplaatst zodat er met kritische stemmen zo weinig mogelijk rekening wordt gehouden. Denk daar eens aan als u op 14 oktober een bolletje moet kleuren.

Lord Onslow, die eigenlijk een beetje kwaad is en hoopt dat de politieke carrière van lichtgewicht Van den Brande bij deze over en out is.

*****

VB niet uitgenodigd op lijsttrekkersdebat

De Standaard, vrijdag 05 oktober 2012: "Brugse lijsttrekkers klaar voor het debat."

Wie is er niet uitgenodigd? “Van Groen wordt niet verwacht dat de partij in Brugge in aanmerking komt voor schepenposten. Al zal voormalig cafébaas Roelant wel zijn stemmen halen.” Quantité négligeable, dus. Die zijn te klein. Die mogen niet meedoen.  Zo ontneem je hen natuurlijk de kans om ooit groot te worden.

“Vlaams Belang is onthoofd door het afhaken van voormalig voorzitter Frank Vanhecke.” Hoe ? Vlaams Belang is onthoofd door het afhaken van voormalig voorzitter Frank Vanhecke?!? J amaar en de nieuwe lijsttrekker Alain Quataert dan? Dat probleem met Frank Vanhecke is toch al lang achter de rug? Is dat nu een reden om het Vlaams Belang niet uit te nodigen?

Drs. Johan Arendt Happolati - mediawatcher

*****

Zatte Tine.

Geachte redactie. In verband met de per "vergissing" gelekte e-mail door de korpschef van de Mechelse pandoeren stel ik mij toch enkele vragen.

Dat het een "missingske" was gelooft zelfs Barabas,de Mechelse scheper van boer Charel niet. Een week voor de verkiezingen op het verkeerde toetske drukken is wat te doorzichtig. Bref ! Wat me echter meer intresseert  : waarom zet de korpschef een (betaalde) onbepaalde tijd een stapje opzij ? Waarom neemt de man nu plots fakantie ? Mochten de overtredingen die gedaan werden  door een linkse vliegenvangster nog niet openbaar gemaakt worden ? Wat is in deze het verhaal van Bart de liberaal ?

Ach kom nou, natuurlijk is dit gesneden koek voor de burgemeester van de Manenblussers. Voor de Mechelse linkselingen is dit natuurlijk balen. Zij moeten zich al gedragen als scharrelkippen om een graantje te kunnen meepikken en nu laat Tine Van den Brande zich aanbranden. We zullen eens afwachten en zien/horen hoe de rode regimezender(s) hier gaan op reageren.

Voor mij kan de pret alleszins niet op. Tine V.D.Brande en Carolientje Genez waren niet bereikbaar voor enige toelichting. Waarschijnlijk zaten ze ergens te kniezen bij het slurpen van een glaasje porto.

mvg - Senior

*****

Aan TOON DW van Ray : Ik heb u 2 mails gestuurd met antwoord op uw vraag, ze zijn beide onbesteld teruggekomen, dus uw mailadres is fout.  Er is geen enkel artikel verdwenen bij Angeltjes. Het door u gevraagde over "de laatste christenen in Turkije" vindt u op 2 oktober 2012. Helemaal naar beneden scrollen en dan op het pijltje dat naar links wijst klikken en de vorige pagina's verschijnen. Ik ben totaal niet boos op u, wat zou ik ?  Mocht ik boos zijn op alle zeveraars die ik ken, mezelf incluis, dan kende ik niet veel vreugde in mijn leven.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer moet dat niet zijn

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.*Tine was zat en zij reed door het rode licht*. Oeps, wat deed ik nu ?

 

Yves Bogaerts, de hoofdcommissaris van de Mechelse politie, zet tijdelijk een stap opzij nadat hij vrijdagmorgen een vertrouwelijke e-mail naar de pers had gestuurd. In dat bericht laat hij burgemeester Bart Somers (Open Vld) weten dat sp.a-kandidaat en actrice Tine Van den Brande afgelopen nacht onder invloed door het rood is gereden

Zoals gewoonlijk berichtte de lokale politie vrijdag over de resultaten van een grootschalige actie tegen inbraken in de nacht van donderdag op vrijdag. Amper tien minuten later volgde een e-mail van zonechef Bogaerts met het volgende bericht: "Bart, Vertrouwelijk ter info. Tine Van den Brande die een rood licht negeerde en dan helaas voor positief blies zit in de 'WODCA-resultaten'. Mvg Yves."

En als u gelooft dat de Mechelse hoofdcommissaris deze mail per vergissing heeft gestuurd naar alle kranten, dan bent u van een goed jaar. Om Hoofdcommissaris te worden, hoef je geen groot licht te zijn, enkel een getrouw discipel van het plaatselijke regime. Maar totaal pc-analfabeet, daar geloven wij niks van. Het is wat leuk om burgemeester Bart een pleziertje te doen door een politieke tegenstrever die in de fout ging, publiek aan de schandpaal te nagelen. Hoe is het trouwens met Hans Otten ?  Zwalpt die niet ergens rond op een lijst in het Mechelse ?  

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!