Angeltjes
12-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hahaha! Hihihi! Hohoho! Wereldnieuws zonder weerga

 

De start van het VRT-programma Sportweekend ging vanavond (11 november)  even de mist in. Nieuwsanker Martine Tanghe liep even door beeld, terwijl presentator Stef Wijnants al aan zijn intro begonnen was." (Bron: De Standaard).

Hahahahahahahahahaaaaaaa!

Grappig, jolijtig en falderaldada ! Wereldnieuws zonder weerga. Zal overgenomen worden door alle belangrijke nieuwszenders over de hele wereld en een paar planeten in de buurt indien schotelantennes. Geen taalvereisten of ondertiteling nodig. Gieren, lachen en brullen als universeel bindmiddel zelfs voor diegenen die de westerlingen als decadent beschouwden totnogtoe.

Hartverwarmend, ja zelfs planeetverwarmend. Jongens en meisjes nog aan toe. Is me dat een meevaller en een tegenslag tegelijk : mocht dit uiteraard absoluut ongeplande en ongetwijfeld spontaan gebeurde bloopertje zich voorgedaan hebben de dag voor de verkiezingen zou het de NV-A en bij uitbreiding de hele extremistische rechterzijde nogal wat stemmen gekost hebben. Alles zou bij het gezellige oude gebleven zijn. zoals het gedicteerd werd.

Maar nu... naturel avant la lettre of compleet heruitgevonden en herontdekt, het sympathiek herleiden van niet te evenaren neutrale staatsberichtgevingscoryfeeën (oef!) tot mensen zoals u en ik. Hahahahahaha! Wat een broodnodige en langverwachte goede bui! Wat een opluchting! Wat schenkt dàt vertrouwen, hoe herbevestigt dit het feit dat wij allen onterechte sluimerende vooroordelen en twijfels hadden omtrent de goede bedoelingen en de integriteit naar alle belastingsbetalers toe van de openbare omroep en zijn hongerloonslaven met pensioen op 75. Ongelooflijk!

Nu al hét lachmoment van de eeuw alhoewel deze pas begonnen is, een voorpagina waard. Wat zeg ik? Een extra editie op maandagochtend waard met een 'gratis' dvd. Tjonge jonge jonge. Laat ons hopen dat het niet een teken was van beginnende seniliteit bij het uitoefenen van een vak dat mogelijks al lang geleden had uitgeoefend moeten worden door onbevlekte jongeren.

Laat ons hopen dat we nog véél meer van die spontane bloopers mogen meemaken, onverdacht gebracht door de enige vertegenwoordigers van wat u en ik mogen zeggen en denken, en van datgene waarover u en ik mogen lachen. Nog meer van dat, ten bewijze van de radeloosheid, de zelfoverschatting en de op waanzin uitdraaiende arrogantie in zelfverheerlijking.

Amen. Hopelijk.

Jade

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons lachebekje is terug

 

Yves Desmet, de loftsocialist, de smulpaap en de kameraad van het regime staat na een periode van zwalpen terug aan het hoofd van De Morgen als Hoofdredacteur.

Het schijnt dat zijn voorganger, Verschelden, de bescheiden oplage van De Morgen nog wat dieper in het rood heeft geduwd. Verschelden wilde terug naar de tijd van het proletariaat en het miserablisme, twee begrippen die de huidige socialisten doen huiveren.  "De maakbare mens", dat zijn de anderen. 

Yves gaat de situatie sofort rechttrekken : een diepgravende rubriek over de sterrenrestaurants in binnen- en buitenland, wijndegustaties aan de lopende band, interieurverzorging met Italiaanse design, kortom alles wat de moderne socialist aanbelangt. 

Wij wrijven ons in de handjes met deze retour van de verloren zeun. Voor Angeltjes een boel pret in het vooruitzicht.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 891)

 

We zijn er meer en meer van overtuigd dat het voornaamste probleem van ons land "Justitie" is geworden. Door de lakse houding van vele rechters en het zogenaamde pamperen van onze misdadigers zijn we in een onhoudbare toestand aan het geraken waarbij steeds meer burgers in angst moeten door het leven gaan. Al de voorbeelden van hoever het nu gekomen is kon men de voorbije week in de dagbladen lezen.
 
Wat gebeurt er nu allemaal en waarop moeten we aandachtig letten gedurende de dag voor zover dat men gedurende de nacht nog geen slachtoffer werd van een inbraak?
 
Als we aan onze computer gaan zitten, stellen we vast dat de misdadigers niet ver weg zijn. Men tracht ons met mails in de val te lokken en de fraudeurs blijken resultaat te boeken. Honderden landgenoten werden de laatste maanden het slachtoffer van de computercriminelen en zagen hun bankrekening leeggehaald. Door zo goed als onbestaande straffen enerzijds en een veel te lakse opsporingsinspanning anderzijds stelt men een explosie van het aantal misdadigers vast op dat gebied. De meeste banken schrikken er van terug om de juiste toestand openbaar te maken.
 
Als we gewoon op ons werk zijn lopen we de kans, zoals eind vorige week bij een bedrijf in Wervik, om gewoon neergeschoten te worden door binnenvallende gangsters die in het wilde weg beginnen te schieten. De ridikuul lage straffen voor verboden wapendracht hebben aanleiding gegeven tot een explosie van het aantal wapens dat in het bezit van gangsters is gekomen. Er gaat geen dag meer voorbij of onschuldigen worden voor welke reden ook neergeschoten.
 
Om ons van thuis naar ons werk te verplaatsen lopen we het risico om totaal toevallig in aanraking te komen met een soort gek die er dan zelfs niet voor terugdeinst om met een bosmaaier ons been af te zagen. Het is natuurlijk geen toeval dat die gek reeds talrijke malen voor allerlei zware misdrijven met justitie in aanraking is gekomen maar nog nooit één enkele dag heeft vastgezeten. Op deze wijze fokt men als het ware steeds meer zware misdadigers.
 
Nergens is men nog veilig in dit apenland in het kwadraat.
 
We zouden dan ook onze beroepspolitiekers willen smeken om te stoppen met zinloze vergaderingen die zich hoofdzakelijk beperken om op zoek te gaan naar méér geld. Méér geld zal niets meer oplossen. Er is alleen wat méér moed nodig om dringend een einde te stellen aan al dat gepamper en het zogenaamd "goed willen staan" met de misdaadwereld.

De toestand is onhoudbaar aan het worden en men moet nu dringend de criminelen  hard  aanpakken met zeer zware straffen die uitgevoerd worden.  Het aantal recidivisten van zware criminele feiten blijft toenemen. Dit is een duidelijk bewijs dat onze overheid op dat gebied zwaar heeft gefaald.
 
Men zegge het voort,

Freddy van Gaever

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glaasje op

 

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel : Kerst-mis wordt moslim-mis

 

 

Tot vorig jaar stond er elk jaar een kerstboom op de Grote Markt in Brussel.  De Stad maakte woensdag bekend dat dit jaar geen klassieke kerstboom komt. In de plaats komt er een lichtkunstwerk in de vorm van een boom, een "elektronische kerstboom."

Debaets is niet blij met die beslissing. "Nadat de ‘kerstmarkt’ geen ‘kerstmarkt’ meer mocht heten maar ‘winterpret’, moet er nu een ander element sneuvelen dat al te zeer zou kunnen verwijzen naar Kerstmis”, zegt ze.

“Niet dat de kerstboom een christelijk of religieus symbool is, maar de boom draagt uiteraard een verwijzing naar Kerstmis in zich. Ik vermoed dat precies die verwijzing de kerstboom voortaan bant van de Grote Markt. En dat is jammer."

Debaets denkt dat een historische en multireligieuze stad de tradities in ere moet houden en ruimte moet laten voor alle levensbeschouwingen. “Ook voor heel wat mensen die geen christen zijn, hoort de boom erbij”, besluit ze uit de reacties die ze kreeg van bewoners en handelaars.

“Wat volgt?", vraagt Debaets zich af. "Alle paaseieren uit de stad verbannen omdat ze verwijzen naar Pasen? Als dat de nieuwe stijl is van het kersverse Brusselse stadsbestuur hou ik mijn hart vast."

Kerststal
Volgens Nicolas Dassonville, woordvoerder van burgemeester Thielemans (PS), heeft de verandering niets te maken met antireligieuze motieven. "In dat geval zouden we toch de kerststal geschrapt hebben?" zegt hij aan brusselnieuws.be. "Maar die blijft dus, en het is trouwens ook niet zo dat er geen kerstboom is. Integendeel: door er een lichtkunstwerk van te maken, benadrukken we de boom net meer. Hij staat dus meer dan ooit centraal op de Grote Markt."

http://www.brusselnieuws.be/artikel/debaets-%E2%80%98kerstboom-weg-wegens-verwijzing-naar-kerstmis

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De *zachte overredingskracht* van China : 1ste wereldmacht in 2016 ?

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorwegen : nog steeds niet geleerd

 

 

 

In Noorwegen leven 13% Aziatische en Afrikaanse vreemdelingen, hoofdzakelijk uit moslimlanden. De breeddenkende Noren hebben hun gemeenschap volledig opengesteld voor de vreemden en verwennen ze als hun eigen kroost. Niet alle Noren zijn gelukkig met deze strakke politiek-correcte verwennerij. Het optreden van Breivnik heeft echter de oppositie tegen de ongelimiteerde invasie van tafel geveegd. De moslims zelf stellen meer en meer extremistische eisen. In een wijk van Oslo maken zij de meerderheid uit en ze eisen afscheiding van de stad met een eigen wetgeving (de formidabele sharia). De politiek-correcte Noren blazen warm en koud. Aangezien hun land geen deel uitmaakt van de EU beslissen zij autonoom maar hun politiek inzake migratie is even vernietigend dan deze van de Unie.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Claeys stelt verslag op voor commissie in Europees Parlement

 


Geen integratie mogelijk zonder strenger immigratiebeleid

Vlaams Belang-europarlementslid Philip Claeys werd door de commissie Burgerlijke Vrijheden, Justitie en Binnenlandse Zaken (LIBE) aangeduid als verslaggever voor een advies voor de commissie Werkgelegenheid en Sociale Zaken. Die commissie werkt aan een verslag over ‘de integratie van migranten, gevolgen voor de arbeidsmarkt en externe dimensie van de coördinatie van de sociale zekerheid.’ Het is zeer uitzonderlijk dat fractie-onafhankelijke parlementsleden verslaggever kunnen zijn in het Europees Parlement.
 
Claeys wil van de gelegenheid gebruik maken om een radicale koerswijziging voor te stellen in het immigratiebeleid van de EU. Zo wordt het principe van de maximale absorptiecapaciteit van de lidstaten geïntroduceerd. In meerdere Europese landen, zoals uiteraard ook België, is deze capaciteit immers al lang overschreden, met alle problemen van dien. Het is absurd nieuwe vreemdelingen binnen te laten voor wie geen enkel vooruitzicht op werk bestaat. Het ontwerpverslag van Philip Claeys wijst op de hoge kosten van de massale immigratie op de sociale zekerheid van meerdere lidstaten.
 
Het ontwerpverslag wijst ook op het probleem van de 'brain drain' van immigranten met een opleiding. Deze mensen kunnen beter in hun eigen land een bijdrage leveren aan de opbouw van de economie. Ten slotte wijst het advies elk gedoogbeleid ten opzichte van de illegale immigratie resoluut af. Eerder deze week stelde Philip Claeys zijn ontwerpverslag voor in de LIBE-commissie. Socialisten en groenen kondigden al een serie amendementen aan. Claeys roept de centrum-rechtse fracties op om de tekst te steunen, zodat de essentie zeker behouden blijft.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkel wil EU-Commissie omvormen tot Europese regering

 

 

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft er gisteren in het Europese parlement voor gepleit de huidige EU Commissie om te vormen tot een echte Europese regering. 'We moeten moedig zijn en mogen er niet voor terugschrikken de verdragen te veranderen.' Tevens verwacht ze dat de euro uiteindelijk de munt van heel Europa wordt.

Sceptici in Duitsland zeggen al enige jaren dat het verzet uit Berlijn tegen meer Europese integratie slechts schijn is en bedoeld is om de kritische Duitse bevolking 'gerust' te stellen. Een betere term zou 'misleiden' zijn, want Angela Merkel laat steeds duidelijker blijken dat Europa ook wat haar betreft op een federale staat afstevent, een 'Verenigde Staten van Europa', al neemt ze dat woord nog niet letterlijk in de mond.

Europese regering

De volgende stap naar 'echte economische eenwording' moet volgens Merkel gerealiseerd worden door de EU meer macht te geven zodat de lidstaten kunnen worden gedwongen tot hervormingen en bezuinigingen, desnoods door in te grijpen in de nationale begrotingen. Uiteindelijk moet het EU parlement in Brussel als een 'echt' parlement gaan functioneren, de Raad van Europa als een soort Eerste Kamer en de EU Commissie als een Europese regering.

'Alle landen EU in de euro'

Ook de belastingen en lonen moeten volgens de bondskanselier sterker 'gecoördineerd' worden. Verder wil ze net als EU president Herman van Rompuy een apart budget voor de eurozone, zodat landen met een hoge jeugdwerkloosheid kunnen worden geholpen. Ze erkende dat weliswaar niet alle 27 landen hier geld voor zullen willen uittrekken, maar dat het desondanks op EU niveau geregeld kan worden.

'Europa, dat zijn wij allen samen. Europa is binnenlandse politiek.' Samen scheppen 'wij een stabiel en sterk Europa,' waarin volgens haar alle landen uiteindelijk de euro zullen invoeren.

Loze beloften uit jaren '90 herhaald

Dezelfde woorden klonken eind jaren '90, toen de Europese burgers beloofd werd dat de euro een 'stabiel, sterk en welvarend' Europa zou garanderen. Amper een decennium later leidde deze dramatisch verkeerde inschatting tot de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog, waarin al miljoenen mensen werkloos zijn geworden, steeds meer landen op een bankroet afstevenen en de sociale onrust overal toeneemt.

Meer van hetzelfde gif

Desondanks pleiten Angela Merkel, Herman van Rompuy en hun medestanders in Den Haag en andere Europese regeringssteden voor nóg meer van ditzelfde giftige 'medicijn' dat de eurozone in korte tijd doodziek heeft gemaakt. Degenen die de hoogste prijs hiervoor betalen zijn niet de politici, maar de gewone burgers. Democratie en zelfbeschikkingsrecht verdwijnen en alle macht wordt geconcentreerd in Brussel, waar de ondemocratisch aangestelde EU Commissie al jaren functioneert als de voormalige 'Opperste Sovjet'.

Gelijke armoede

De EU begint in nog een opzicht steeds meer op de voormalige Sovjet Unie te lijken, namelijk het ontstaan van 'gelijke armoede' doordat de miljardenstroom van Noord naar Zuid Europa permanent wordt gemaakt en de euro met massaal geld bijdrukken overeind wordt gehouden, wat hoge inflatie in de hand werkt.

Waarvoor er écht 16 miljard bezuinigd wordt

De nieuwe VVD-PvdA regering moet € 16 miljard bezuinigen, volgens Rutte omdat Nederland structureel op 'te grote voet' leeft. Uit de recente miljoenennota bleek echter dat de bezuinigingen vrijwel geheel voortkomen uit de hogere uitgaven en toegezegde garanties om de eurozone en de EU in stand te houden.

Xander

http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/11/Merkel-wil-EU-Commissie-omvormen-tot-Europese-regering

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog nieuwe Eurobiljetten 2013

 

Ook de buitengewoon charmante en charismatische voorzitter van het Euro-parlement, de Duitse socialist Herr Martin Schultz wordt vereeuwigd op biljetten van 200 euri.  De sympathieke Duitser stelde er prijs op afgebeeld te worden met een islamitisch hoofddeksel, want hij is een grote vriend van al wat totalitair is.  "De Westerse democratie die nietaan de linkerzijde staat, moet uitgeroeid worden en net zoals bij wijlen mein Führer zijn wij de bondgenoten van de islam die de zaken hier weldra gaan overnemen. Allah ist gross, und Mohammed ist seinem Prophet" sprak de vroegere Kapo die niet langer de rechteram omhoog hijst maar wel de linkerwijsvinger. Deze biljetten worden ongetwijfeld verzamelingsobjecten.

(ontwerp Studio Rony)

 


11-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kieper onze poll over VB-voorzitterschap in de prullenbak ...

 

Hallo ...

Het is nu zondag 11 november 14 u 55 als wij dit stukje op de blog zwieren. Zowat 1 uur geleden lanceert De Standaard en Het Nieuwsblad dat ook Philip Claeys zijn kandidatuur stelt als opvolge voor Bruno Valkeniers.

Wij verwijderen derhalve de aan gang zijnde Poll en vervangen hem sofort door een nieuwe.  Als er nog last-minute voorzitters opduiken, dat ze het dan laten weten.  Vrouwen zijn zeer gegeerd bij Angeltjesvrienden.

Hieronder de voorlopige uitslag tot vandaag 14.45 u

Welke kandidaat draagt uw voorkeur weg als voorzitter van Vlaams Belang ?

Tussenstand:


Gerolf Annemans  57 % (128)
Chris Janssens  4 % (9)
Bart Laeremans  14 % (32)
Een vrouw  24 % (54)

Totaal aantal stemmen: 223


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.South Pacific - Rodgers & Hammerstein

 

 

Vandaag bij Savats Oranje Theehuis de integrale versie van de musical South Pacific, die zich afspeelt tijdens de Tweede Oorlog op een Frans eiland in de Stille Oceaan.  Meeslepende muziek, een klassiek liefdesverhaal en een buitengewone cast met in de hoofdrol de countryzangeres Reba McEntire.

Klik op de knop in de rechterkolom en u bent direct in het Oranje Theehuis. Misschien even wachten tot de video's opgeladen zijn.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurobiljetten 2013

 

Wij ontvingen van diverse zijden echt enthousiaste reacties op de nieuwe biljetten die van mei 2013 af zullen verspreid worden met de beeltenis van grote Europeanen.

De bevolking stemt volledig in met de idee achter deze nieuwe ontwerpen.  Tevens zal het respect voor onze Grote Leiders een duwtje in de rug krijgen en zullen de heren een vertrouwd gezicht worden in onze portefeuilles. De dienst "Propaganda und Werbung"  van de EU zal in de verschillende talen een actie opzetten om niet langer te praten over bijvoorbeeld : 5 euro of 10 euro, maar over een Van Rompuytje en een Guy de la Touretje. Als u naar de bakker gaat en u bestelt taartjes (in de veronderstelling dat u welvarend bent) en een brood, dan zegt u tot de bakker na de afrekening gekregen te hebben : "Bakker, ik betaal u met een Schulz (€ 200), geeft u mij 15 de la Touretjes (€ 10) en 4 Van Rompuytes (E 5) terug".

De totaliteit van de munt zal op termijn van naam veranderen. We spreken dan niet langer over de Euro of Euri maar over de Fasjist.

Deze boeiende bijkomende info ontvingen wij uit betrouwbare bron, die wij zoals gebruikelijk niet wensen te ontbloten.  Maar toch een woord van diepe dank aan Dominique van Guy d.l. T. die ons onderstaand nieuwe ontwerp toezond met de vriendelijke boodschap : "Hou het biljet maar als steun voor uw onovertroffen bijdrage aan de Europese carrière van mijn man".

 

Ontwerp : Studio Rony

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wapenstilstandsdag, 11 november

 

 

 

 

 


10-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdsversnelde beelden van enkele wereldsteden

  

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zin in een exotische vakantie ? Libië verwacht u met raket en mitraillette

 

 

In Londen op een vakantiebeurs staat een toeristische stand van de Prachtstaat Libië waar voor een maand nog zwaar gevochten werd in Bani Walid en enige tijd voordien de Amerikaanse ambassadeur samen met 3 medewerkers gruwelijk afgeslacht werd. Trouwens, nu nog is er elke dag wel ergens enige militaire activiteit in Libië : de rebellen bezitten wapens in overschot, er zijn voortdurend conflicten en de heren zijn te lomp om te helpen donderen. Fanatisme, haat, nijd en onmenselijk gedrag vieren nog steeds hoogtij in Libië. Waarom zouden we eens niet gaan kijken met de complimenten van onze belgische oorlogszuchtige potentaten Leterme, De Crem en Vanackere ?  Hoe meer doden je op je geweten hebt, hoe hartelijker je door de Libische bevolking ontvangen wordt.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt VB-voorzitter ? POLL

 

Als het is, wat ze schrijven, de gazetten, dan zijn er 3 mogelijke kandidaten om de fakkel over te nemen van Bruno Valkeniers, als voorzitter van Vlaams Belang.

Als het is, wat ze schrijven, de gazetten dan zijn deze 3 aangetredenen de heren Gerolf Annemans, Chris Janssens en Bart Laeremans (alfabetisch, om niet beticht te worden van beïnvloeding).

Eigenlijk laat het ons vrij koud wie van deze heren door de Partijraad van het VB zal aangeduid worden. Dat klinkt onverschillig, maar dat is het niet echt : de heren hebben allen hun verdiensten en capaciteiten.  De partijleiding doet wat zij meent te moeten doen en wij bemoeien er ons niet mee.  Als wij ons in de strijd willen werpen, dan moeten we toetreden tot het militante partijleven en daar denken we niet aan.  Ieder zijn plaats en de onze is achter de pc.

U kent onze houding ten overstaan van Vlaams Belang.  Wij supporteren voor  en sympathiseren met Vlaams Belang omdat deze partij ondubbelzinnig opkomt voor de Vlaamse Republiek, zich afzet tegen de politiek-correcte leugens, de inasie en haar gevolgen anders wil aanpakken en de invloed van de islam wil inperken.

Hoe Vlaams Belang intern zijn werking verricht, is niet onze zaak. Zolang de genoemde prioriteiten gehandhaafd blijven kan die partij op onze steun rekenen.

En nu is het aan u : wie zoudt u het liefst zien als voorzitter van het VB ?  En naast de 3 genoemde heren, laten wij nog een vierde keuze : een vrouw. 

Ray, hoofdredacteur Angeltjes


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter van G. Annemans
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Mieke Van Hecke weerlegt geregeld kritiek (hervormingsdrift, gelijkschakeldrift) met als argument : "Zie ik er zo stom uit?"

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armée belge/belgisch Leger

 

Cartoon


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kraanvogels zijn aangekomen

 

 

 

Ze zijn aangekomen, de eerste kraanvogels in Hokkaido. Ik was op hen aan het wachten. Echt waar, onze Japanse vriend maakt steeds prachtige beelden van ze. Ook nu : vroeg in de oranje, koude ochtend. De vogels lijken wel te roken. En je ziet hoe moeizaam ze opstijgen.Wat kan onze wereld toch mooi zijn.

Ray




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!