Angeltjes
17-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NL reacties op Marokkaanse burgemeester Rotterdam

 

Elke Nederlander is geen politiek-correcte struisvogel die sussend beweert dat alles wel terecht zal komen. Er vallen heel wat negatieve commentaren te rapen over Aboutaleb.  Deze man die in Marokko geboren is, woont 32 jaar in Nederland en is lid van de socialistische Partij van de Arbeid.  Hij is eerst schepen geweest in Amsterdam (samen met de jammere vergissing van Moeder Natuur, Job Cohen) en is momenteel nog steeds staatssecretaris onder Balkenende.

De commentaren over 's mans eigenschappen lopen erg uiteen.  Volgens de rode brigades is hij natuurlijk een Uitzonderlijk Geschenk van Allah en luidens de tegenstanders is hij  een over het paard getild centengooier.  Aboutaleb durft zich soms uitspreken tegen bepaalde misbruiken van zijn landgenoten.  Feit is dat de Vereniging van Marokkanen in Nederland vandaag euforisch doet over de nieuwe burgemeester van de wereldhaven Rotterdam.

Als men volgende keer in Antwerpen een Turk verkiest als havenschepen, kan er tenminste een echte havenoorlog ontstaan.

Nu over naar een selectie uit de Nederlandse pers.  De vrijheid van meningsuiting en de drang zich duidelijk verstaanbaar te maken, zal u niet ontgaan.

 

Het enige nadeel van Aboutaleb is, dat wanneer Marokkanen op het punt staan om R'dam over te nemen, hij vliegensvlug zal capituleren. Dat is het probleem van zo'n dubbel paspoort. Opeens weet je het, je wordt islamitisch slager 

De eerst marokkaanse provincie in het kalifaat is een feit.

Komt er nu voortaan een hijskraan op de Coolsingel te staan .....?

Ik ben verbijsterd, nu is het dus echt tijd om Rotterdam te verlaten 10 jaar geleden zeiden marokkanen altijd al van : wacht maar straks zijn wij hier de baas waarop je dan wat lachte en dacht dat gebeurt toch nooit, maar dat is nu dus een feit, en over 10 jaar hebben de allochtonen in de deelraden van Rotterdam dus ook een meerderheid. Wat de socialisten in 1940 1945 dus niet gelukt is hebben ze nu in 30 jaar tijd wel voor elkaar gekregen, nl het verkwanselen van onze eens zo mooie stad aan vreemde mogenheden

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liegemannen

 

Volgende foto
met dank aan Gazet van Antwerpen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Machtsgreep PvdA - Rotterdam - (R. Hartman Het Vrije Volk)

 

 

Alweer is een van Nederlands grote steden overgenomen door de PvdA: Rotterdam is in handen gevallen van Achmed Aboutaleb. Van de grote vier (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag) is alleen de laatste (waar de regering zetelt) nog niet in handen van de steeds kleiner wordende PvdA. Niet toevallig zijn de PvdA-steden die met een grote populatie aan allochtonen. En niet toevallig zijn de steden waar veel problemen met voornamelijk Marokkaanse jongeren zijn, zoals recent weer Gouda en Gorinchem, in handen van deze zelfislamiseerders.


Is er iemand die denkt dat dit toeval is? Na de burgemeesters’verkiezingen’ in Utrecht en Eindhoven, waar men kon kiezen uit PvdA en PvdA, is vandaag dus Achmed Aboutaleb gekozen door de gemeenteraad van Rotterdam, terwijl de Rotterdamse bevolking het daar absoluut niet mee eens lijkt. “Rotterdammers zien het liefst dat Nebahat Albayrak Ivo Opstelten opvolgt als burgemeester in de Maasstad. [...] Nummer twee op de lijst is de burgemeester van Maastricht Gerd Leers“. In de peiling van het AD volgens De Pers kwam Aboutaleb niet eens voor en had het dus Leers moeten worden. Maar goed, Zowel Albayrak als Aboutaleb zijn onconstitutionele ‘dubbelpaspoorters’, en tevens PvdA. Na het gedraai van de Rotterdamse kiezer (PvdA -> Leefbaar -> PvdA) lijkt deze te krijgen wat zij verdient.

Is er nog iemand die durft te beweren dat er geen relatie is tussen allochtone probleemjongeren en de partij waar hun burgemeester deel van uitmaakt? Dezelfde partij die middels het Verdrag van Straatsburg de deur wagenwijd openzette (Bedankt, Joop, er worden nog steeds pleinen, straten en bruggen naar je vernoemd) voor deze voorspelbare problemen? Dezelfde partij die middels nationalisatie van banken het Marxisme aan een klinkende overwinning heeft geholpen? De partij die haar uiterste best doet Nederland as-we-know-it zo snel mogelijk ten grave te dragen?

Was de propagandawaarde van Aboutaleb al versleten, dat hij zijn eerste staatssecretariaatsschap, als helft van een uniek en geruchtmakend dubbelpaspoortersduo, niet eens afmaakt (wie volgt hem trouwens op?)? Of betaalt dit gewoon beter? Commissaris van de Koningin Zuid Holland Jan Franssen, uiteraard ook PvdA, vindt de €120.000 in iedergeval veel te weinig (hij krijgt dit bedrag zelf ook). Maar het zal wel meer zijn dan de slavengage van een staatssecretaris. Dit alles uiteraard op kosten van de belastingbetaler. Of moesten er nog wat zaken worden gladgestreken voor die mega-moskee? Daar heeft de man in Amsterdam al ervaring mee opgedaan.

Cohen kon zijn geluk niet op toen hij dit nieuws hoorde en maakte het meteen bekend tijdens zijn congres over Marokkanen in Amsterdam. Zijn gehoor, dat veelal uit Amsterdamse Marokkanen bestond, was niet minder blij. “„Ahmed heeft hier in Amsterdam een voortreffelijke vooropleiding gehad. Ik wil Rotterdam hier geweldig mee feliciteren”, liet Cohen donderdag weten.” Hiervan uitgaande valt het ergste te vrezen voor Rotterdam.

Waar de burger dit steeds duidelijker in de gaten krijgt met als gevolg dat de landelijke populariteit van deze kontendraaiers-club steeds verder afneemt verzekert de nomenclatura haar in ongenade gevallen vriendjes van steeds meer macht op lokaal niveau, er daarmee voor zorgend dat de macht in zijn geheel behouden blijft voor het relatief kleine incestueuze ons-kent-ons circuit. Dit begint natuurlijk al met de selectie van de ‘kandidaten’, zodat bij de referenda er niets te kiezen viel en die referenda als mislukt experiment konden worden afgevoerd. Daarna is het slechts een kwestie van de machtsbalans bekijken en welke vriendjes nog een vetbetaalde baan nodig hebben, waarna de benoeming gedaan kan worden.

Vluchten kan niet meer, zongen Frans Halsema en Jenny Arean al, maar blijven wordt ook steeds minder een optie.

R. Hartman

De auteur is voorstander van meer vrijheid, minder overheid en erkenning van de eigen verantwoordelijkheid van het individu

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ufoloog Mario de Koninck : AAaRGH ... ?

 

Mario.jpg

@ www.geenstijl.nl


16-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse jongeren slaan buschauffeur bewusteloos

 

16/10 Jongeren slaan Antwerpse buschauffeur bewusteloos

In Antwerpen heeft er zich een nieuw geval van agressie tegenover een buschauffeur voorgedaan. De chauffeur weigerde twee jongeren te laten opstappen nadat hij zijn halte al verlaten had. Daarop werden de jongeren agressief en sloegen ze de buschauffeur door het openstaande raam bewusteloos.

Het incident deed zich voor op lijn 21, die rijdt van het Centraal Station naar het Universitair Ziekenhuis. De bus had net de halte aan het Astridplein verlaten, toen twee jongeren die de bus gemist hadden, alsnog wilden opstappen aan het rode licht. De buschauffeur leefde het reglement van De Lijn na en weigerde de deuren te openen.

Bewusteloos

De twee jongeren werden daarop agressief. Ze liepen rond de bus en sloegen op de ramen. Toen de chauffeur zijn raampje opende om hen tot kalmte aan te manen, kreeg hij rake klappen. Hij kon De Lijn nog verwittigen, maar verloor vervolgens het bewustzijn. Hij diende voor verzorging naar het Stuivenbergziekenhuis gebracht te worden.

De daders zouden nog op vrije voeten zijn. Ze gingen na de feiten op de loop, maar de kans is groot dat ze door bewakingscamera's gefilmd werden.



 @ Gazet van Antwerpen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fré en de onverdraagzamen

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mortis opnemen in het testament

 

In procenten kan Mortis nog flink dalen maar in centen zit het aandeel prima : lager kan nauwelijks.

Vandaag sloot Mortis af op € 0,88

Waardebonnen goed bijhouden tot 2014, desnoods vermelden in testament.

3-weken grafiek overgenomen van de beursduivel


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stuk beschamend kamerdebat

 

Met verbazing en gêne hebben  wij een stuk bekeken en beluisterd van de reactie door de N-VA op de regeringsverklaring in de uitzending van Villa Politica.

Wij lopen weldra vijftig jaar mee in de Vlaamse Beweging, nooit vooraan in de stoet maar altijd met gespitste oren en aandachtig kijkend of de leiding niet uit de maat marcheert. En soms zelf flink uit de pas. Als je jong bent, kan het niet snel genoeg gaan en is de leiding nooit fout.  Met het schrijden der jaren (of moet ik zeggen het schrijnen der jaren ?) hoor je onmiddellijk valse geluiden, doorzie je ongelukkige lichaamstaal en roept dubbelhartig spel een diepe afkeer op :  "Doe dat nu niet, niet nog eens !"

De strategie van de N-VA om zich in het belgische bestel tussen te wringen, de CD&V op te vrijen en de oude eis voor Vlaamse zelfstandigheid om te buigen tot het confederale verdampen van belgië, heeft nooit kunnen rekenen op ons geloof of afwachtende sympathie. Wij hebben zelf té veel contacten gehad in de professionele sfeer met onze benedenburen om ze een cent civiek vertrouwen te gunnen.

Staat u toe, vast te stellen : het succes, als het er al is, van de N-VA steunt louter en alleen op de verbale krachtpatserijen van Bart Dewever.  Ook dat hebben wij uitentreuren herhaald in de voorbije periode.  Iemand die het talent van de welsprekendheid bezit, is daarom géén groot politicus, of géén handig strateeg of géén succesvol manager. Velen laten zich nog steeds vangen aan een vlotte woordenstroom en zijn zo onder de indruk, dat ze het simpele verschil tussen woord en daad vergeten. Aan woorden heeft het nooit ontbroken in de Vlaamse Beweging. 

De fractieleider van de N-VA hield een tussenkomst die vooral een afrekening inhield met de gewezen kartelpartner.  Eerlijk gezegd, het was een uitermate misplaatste voorstelling.  Maak dergelijke afrekeningen tijdens partijvergaderingen.  De politicoloog Luc de Vos die commentaar leverde, was zowaar onder de indruk van "het debat" dat zich ontsponnen had tussen de ontgoochelde NV-A-er en enkele tjeven.  Die De Vos is met permissie gezegd, misschien een geleerde die vele data en feiten kent, maar in de praktische politiek waar hij over doceert, lijkt hij een naief man,  die  veel nuttig werk zou kunnen verrichten als observator van panda's of teddy-beren.

De N-VA is getrouwd geweest met de prostituees van de macht in de hoop er zelf beter van te worden. Omdat de verwachtingen niet ingevuld zijn, wordt nu moord en brand geschreeuwd en moet   politiek Vlaanderen komen troosten voor het aangedane onrecht en verdriet.  "Amnestie" voor de N-VA, want ze hebben niets gedaan en ze hebben het anders bedoeld.

Wat een afgang voor het kleine hatelijke betwetertje dat Dewever in feite is.  Hij heeft een unieke kans gemist (weer eens) om op een bescheiden en geloofwaardige manier afstand te nemen van zijn partner. Weet u, dat de reactie van Hendrik Bogaert een veel betere indruk maakte dan het gejammer van de bedrogen bedriegers ?

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Test-Aankoop : gebruik uw spaarcenten voor "de beste koop" confituur

 

Spaarrekening

Er zijn spaarrekeningen bij de vleet. Maar zijn dat ook allemaal even interessante formules? Verre van, er zijn slechts weinig echt interessante spaarrekeningen. De boodschap is: ga vooral niet bij een grootbank, u kunt elders veel beter krijgen !

http://www.test-aankoop.be/sparen-en-beleggen/spaarrekening-s474453.htm

Test-Aankoop de vereniging die zichzelf aanprijst met ordinaire lokmiddelen, maakt in de uitleg die er gegeven wordt op hun internet-stek om spaarcentjes te laten renderen, geen melding van de gevaren die bestaan bij banken die in belgië opereren volgens buitenlands recht.  Oeps, een vergetelheidje !  Test-Aankoop is prima om u te adviseren over de  beste pot confituur.  Spaar- & beleggingsadvies is delicaat voor mensen met een marktkramersmentaliteit. 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om onze talrijke linkse lezers te plezieren : alleen voor hén

 

Hij wordt het ongetwijfeld op 4 november, zelfs met een correctie van 7% op de peilingen, zoals door een van onze kiene reageerders gesteld was. 
Tenzij de oude sabelsleper en zijn ferme eskimo-huisvrouw nog wat mooie stunts bedenken.  Het voordeel met Hoessein Obama als president zal zijn, dat heel de linkse progressieve poco-wereld fervent Yankeefan zal worden.
foto : Het Vrije Volk


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Openbare Omroep in NL, de VRT in VL

 

'Omroep moet ook Wilders- en Verdonkstemmers bedienen'

donderdag 16 oktober 2008 09:14

De publieke omroep wordt gefinancierd door belastinggeld en is er daarom voor iedereen. De actualiteitenrubrieken op de publieke zenders bedienen echter een te kleine groep. 'We doen journalistiek iets niet goed.'

Te links?
Het is niet de eerste keer dat de publieke omroep 'te links' wordt bevonden. Vorig jaar wilde de publieke omroep een onderzoek instellen naar
haar eigen linksheid, maar zag daar later toch vanaf.
Buitenhof-columnist Joshua Livestro zei vorig jaar dat de publieke omroep
geen rechts geluid tolereert. 'Het Journaal, Nova: het zijn in feite veredelde melkertbaanprojecten voor kansarme linkse journalisten.' Blogger Paul Lieben riep ook al eens op tot meer rechtse opinies op tv

Dat zegt NOS-topman Henk Hagoort in dagblad Trouw. Hij pleit ervoor dat programma’s als Nova, Netwerk en EénVandaag zich meer gaan inspannen om ook ‘Telegraaflezers en mensen die op Wilders of Verdonk stemmen te bedienen’.

'Schamen'
‘Als kijkers voortdurend het gevoel hebben dat ze zich moeten schamen voor wat ze denken, doen we journalistiek iets niet goed,’ zegt Hagoort. De voormalig directeur van de EO werd op 1 augustus dit jaar
de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO).

Volgens Hagoort gaat het om bijna 30 procent ‘buitenstaanders’, die liever kijken naar ‘Hart van Nederland’ (SBS6) en infotainmentprogramma ‘De Wereld Draait Door’, maar niet naar de actualiteitenprogramma’s van de publieke omroep.

Dat komt onder meer doordat er op de redacties maar weinig mensen werken uit die groep en De Telegraaf daar ‘niet de meest gelezen krant is,’ aldus de topman.

Koerswijziging
Hagoort heeft ook niet echt een oplossing voor dit probleem, maar wil met zijn uitspraken ‘de discussie over een koerswijziging aanzwengelen’.

De hoofdredacteuren van de actualiteitenprogramma’s, die door Trouw zijn gevraagd om een reactie, herkennen zich amper in de kritiek van Hagoort.

@ Elsevier.

***

Het probleem in Vlaanderen is niet anders, alhoewel de omroepsituatie in Nederland anders geëvolueerd is.  Wij bezitten slechts één Openbare Omroep, die schaamteloos het regime dient en vooral de Vlaams-nationalisten negeert en belachelijk maakt.  De VRT leeft met ruim 300 miljoen subsidies van de Vlaamse Gemeenschap.  Zolang deze verpolitiekte en overgesyndicaliseerde  instelling met haar 3000 medewerkers weigert te opereren als een neutrale instelling voor àlle Vlamingen, kan zij best opgedoekt worden.  Ik heb geen behoefte dat de overheid voor mijn ontspanning zorgt.  Nog minder voor gekleurde informatie en duiding.

RAY 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen taxi voor blinde met hond : hoend ies onrein

 

Deze blinde Australische man wordt vaak het rijden per taxi geweigerd door moslimchauffeurs omwille van zijn begeleidingshond.  De moslims vrezen honden en ergens moet er een uitspraak bestaan van de profeet waarin deze ongelukkige Arabier oproept alle honden af te slachten.  Zoiets valt niet in dovemansoren bij de aanhangers van vrede en liefde.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omlaag

 

Helaas, de beurzen van vandaag


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Anciaux en Freddy de Vadder naar de Aldi

 

Het is ontzettend lachwekkend om een werkloze of kansloze Vlaming voor te stellen als een half idiote marginaal en hem gore dommigheden in de mond te leggen.  Dat is enorm komisch.  Zolang het maar plat, vulgair en in dialect gebeurt, gieren de kijkers van de 0000 en de lezers van de Morgen en de Standaard zich te pletter.  Ook Knack zorgt vaak voor vrijkaarten. De Driestuiversopera van de communist Brecht wordt dan De Drieluizenopera en de acteurs blazen zich verontwaardigd op over de sociale onrechten van honderd jaar geleden.

Welke "boodschap" kan je uitdragen als je geen benul hebt van het soort maatschappij waarin je ronddoolt ? Als je het toppunt van  humor zoekt in geringschattend uitvergroten van de miserie van de gewone man, ben je een fijne aanwinst in het culturele cicuit. 

De meeste theaters zijn vervallen tot musea die slaapkamershows opvoeren of groots-opgezette spektakels die veel weg hebben van Wiener Eisrevues zonder schaatsen maar met een finale in hel wit licht en rook.  Het gebrek aan inspiratie en talent verleidt tot het lachwekkend herkauwen van succesromans tot films die later musicals worden : de zingende pastoor die opkomt voor de uitgebuite textielarbeiders in een industriestadje, wordt door een onbenullige televisie-omroepster (helaas is dit geen knelpuntberoep) geroemd als nog beter dan de hoofdrol uit "les Misérables".  Ze maakt deze statement met tranerige ogen en een verstikte stem, want ze voelt zich betrokken. Voor ons zouden dat proestmomenten moeten zijn, als we maar eens hadden geleerd cynisch te worden.

Een mooi voorbeeld van het soort artiesten dat zich vrolijk maakt op de kap van andermans miserie  is de absolute non-acteur en meelijwekkende persoonlijkheid die het typetje Freddy de Vadder neerzet, een product gelanceerd door de talentscouts van de VRT met het onovertroffen programma Comedy Casino.

De "moppentapper" heeft een show opgezet die hij propageert via affiches met de afbeelding van een Aldi-draagtas.  De Duitsers van Aldi, die ook geen overschot aan humor op hun rekening hebben, maken herrie, want ze willen niet dat hun supermarkten in een negatief daglicht komen.

Al dit gerommel is het resultaat van de mentaliteit waarin klassieke waarden terzijde worden geschoven, behoorlijk gedrag als lachwekkend wordt beschouwd en de mensen met weinig kansen een komisch mikpunt worden van over het paard getilde non-talenten die zich de eigennaam Artiest toe-eigenen. Hun lichtende voorganger is een minister die Cultuur verwart met politieke en sociale boodschappen en de wereld wil opzadelen met de nachtmerrie van de diversiteit.

Zo, al goed dat onze voorraad I's is uitgeput want we hebben geen punten meer.

Savat

 http://www.gva.be/nieuws/media_cultuur/default.asp?art={1A98685B-CFE3-45F6-A5F0-B8D352E3B740}


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitserland houdt van zijn criminele vreemdelingen

 

 

De SVP/UDC (de Zwitserse Volkspartij) die de grootste fractie vormt in het confederale parlement en door allerlei slinkse maneuvres en intriges uit de proportioneel samengestelde regering werd gehouden, ontpopt zich tot een parate oppositiepartij.
 
Op 15 februari dit jaar lanceerde zij de aanzet tot een referendum waar tot hiertoe 232.000 handtekeningen voor verzameld werden.  Doel : misdadige vreemdelingen terugsturen naar hun landen van herkomst.
 
De statistieken wijzen op een voortdurende stijging van het geweld door vreemdelingen en jongeren.  De gevangenissen zitten overvol (tiens ...) 64% vreemden voor diefstallen, 80% drugshandel en 82% voor steek- en vechtpartijen. Elke dag is de Zwitserse samenleving geconfronteerd met het baldadige gedrag van niet-Zwiters.
 
De centrum-linkse regering is verantwoordelijk voor een zwak gedoogbeleid dat vaak de ogen sluit voor crimineel gedrag door vreemden.
 
Niettegenstaande de massale volkssteun voor dit referendum, wordt het door de regering (die bestaat uit àlle partijen tegen de rechts-conservatieve SVP/UDC) afgewezen. "Onze regering verkiest de vreemde misdadigers in de watten te leggen in plaats van ze systematisch uit het land te zetten zodat er een einde komt aan moorden, verkrachtingen, handel in verdovende middelen en misbruiken van de sociale wetten". 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De jammerklachten over kutmarokkaantjes maskeren de realiteit

 

Toen een tiental jaar geleden de Amsterdamse PvdA- wethouder Rob Oudkerk het tegen Cohen op een receptie had over "kutmarokkaantjes", wist hij niet dat een camera met microfoon op hen beiden gericht stond. Van toen is de uitdrukking gemeengoed geworden en is ze onder druk van de poco's gemilderd tot hangjongeren of kattenkwaadjeugd.

Het fenomeen van het Marokkaanse tuig manifesteert zich in alle steden van West-Europ op dezelfde wijze : in groep optreden tegen individuen of de openbare macht. Stelen, bedreigen, intimideren,  racistische taal uitkramen, geweldsovervallen plegen, steekpartijen, zich afzetten tegen onze cultuur, haat uitstralen.  En desnoods mensen die zich verzetten, kilweg doodstampen. Als u nog wat weet, het lijstje is niet compleet.

De mistoestanden zijn zo geëscaleerd dat nu zelfs sommige Marokkaanse organisaties  vragen om een strenge aanpak.  In het Nederlandse parlement heeft een socialist van de nochtans islamitisch gezinde PvdA gezegd, dat "de jongeren moeten vernederd worden". 

Dat is allemaal goed en wel, maar enkele zaken moeten duidelijk onder ogen gezien worden :

- De Marokkaanse gemeenschap wentelt het probleem van zijn rotzakjes af op onze overheden.  Die moeten het maar oplossen. Voor de djellaba-vaders is de kous af : zij nemen afstand van hun crapuul. De rest mogen wij doen.  Maar o wee,  als iemand van ons hardhandig zou reageren, kunnen ze onmiddellijk janken en protestbetogingen inrichten.  De Marokkaanse ouders en zij alleen zijn verantwoordelijk voor de opvoeding van hun kroost. Wij geven iedereen alle kansen met onderwijs, opleiding, toelagen en vergoedingen.  Moeten we ze ook een geweten en loyauteit stampen ?

- Voor de poco's is de beschuldigende vinger naar de jongeren een geschenk uit de hemel.  Nu kan in elke gemeente de hinder van de multiculturele samenleving direct benoemd worden en afgeschoven op de rug van enkele tientallen lastposten. Er kunnen sofort projecten in het leven geroepen worden en sociaal-gevormden benoemd worden die met de hand open staan om de subsidies in ontvangst te nemen en geruststellende rapporten op te stellen tegen gigantische vergoedingen.

- Het relcrapuul dient als bliksemafleider om heel de moslimwereld geruisloos bezit te laten nemen van onze contreiën.  De brave zwijgende moslim-meerderheid is een fictie : de moslimbevolking groeit veel sneller aan dan onze eigen mensen.  Kijk rondom u in onze steden. Deze moslims zullen over enkele tientallen jaren de meerderheid vormen en al dan niet zachtzinnig hun levensregels opleggen.  Wie dat idee belachelijk vindt, moet zich documenteren.

- In het land B wordt de bestaande migratie-politiek niet gewijzigd. Terwijl de publieke opinie zich blind staart op groepjes vrijwillig hongerende asielzoekers, blijven via de makke snelbelg-wetgeving dagelijks tientallen nieuwkomers zich hier vestigen.  Gezinsherenigingen gebeuren aan de lopende band op basis van dubieuze en oncontroleerbare documenten, ganse familiekaravanen trekken de belgische oase binnen,  gearrangeerde huwelijken op zijn boerenfluitjes verrijken onze gemeenschap, iedereen loopt  binnen en kent de wegen, de zijpaden, de smokkelroutes dankzij de collaboro's van sociale diensten en dubieuze advocatenkantoortjes.

Wij laten ons niet vangen aan de verontwaardigde uitroepen over stoute Marokkaanse kindjes, terwijl voor de rest onze grenzen functioneren als grootmazige zeven.

Ray

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk - Tunesië : Marseillaise uitgefloten

 

 

In Frankrijk leven zeer veel moslims uit de vroegere Franse protectoraten Marokko, Algerije, en Tunesië. Bij een voetbalwedstrijd op 14 oktober werd de Marseillaise duchtig uitgefloten door de massaal aanwezige Tunesiërs.  La France is verontwaardigd maar het zal weinig baten : over enkele tientallen jaren kan je la Marseillaise beluisteren in verzetskelders op Montmartre, gezongen door de kleinkinderen van Juliette Greco enYves Montand.

(met dank aan de sportredactie van de Frut van Koekestad die van haar hoofdredacteur een publicatieverbod kreeg wegens politiek-incorrecte beïvloeding van de massa met deze mededeling)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na Gouda nu ook laffe bus-chauffeurs in Arnhem

 

Arnhemse bussen wijzigen route na bekogelingen

woensdag 15 oktober 2008 19:59

Busmaatschappij Connexxion leidt buslijnen in de buurt van de Arnhems IJssellaan tijdelijk om, nadat bussen daar opnieuw zijn bekogeld met stenen.

Zondag-, maandag- en dinsdagavond werden verschillende bussen op steeds dezelfde plaats bekogeld door onbekenden. Een woordvoerder van het vervoersbedrijf laat tegenover nieuwsdienst ANP weten dat er mogelijk ook is geschoten.

Niemand raakte gewond, maar Connexxion vindt dat de veiligheid van zijn werknemers en de passagiers in gevaar is.

Een woordvoerder van de politie bevestigt dat er vier keer melding is gedaan van de incidenten. Er is geen spoor van de daders. Morgenochtend overleggen de gemeente Arnhem, de politie en Connexxion over de problemen rond de IJsellaan.   

Busmaatschappij Connexxion veroorzaakte onlangs opschudding toen de Goudse wijk Oosterwei tijdelijk werd gemeden vanwege bedreigingen aan het adres van de buschauffeurs door vooral Marokkaanse jongeren.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Koninck over de kredietcrisis : opnieuw een beetje AAaRGH ...

 

c-663%2C-hoeren-crisis.jpg

@ www.geenstijl.nl


15-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handelde Lippens met voorkennis ?

 

Onze goede collega en vriend Duplo van Aanklacht heeft een boeiende uiteenzetting op zijn blog geplaatst over Fortis. De handige bliksem heeft ook een video ontdekt van een interview met graaf Lipmans van voor luttele tijd.

Wij nemen de video over : voor het artikel loopt u over ons stevige bruggetje, want Duplo en Angeltjes dat zijn vele handen op één buik.

http://blog.seniorennet.be/aanklacht/

 

Om u nog wat meer te laten knarsetanden, hieronder de Fortisgrafiek van de twee laatste jaren




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!