Angeltjes
05-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te paard naar de stembus

 

Deze cowboy uit Nebraska komt  te paard stemmen  in het gemeentehuis waar trots de Amerikaanse vlag wappert.  Er zijn niet overal problemen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kom bij Euronazi

 

Het is de leiding van Euronazi al langer in het hoofd geslagen : die mensen hebben geen controle en ze stellen hun eigen regels op.  Financieel worden zij gevoed door de lidstaten, dus hoe meer lidstaten er komen, hoe meer afdrachten er binnenvloeien in de schatkistputten van de Commissie.

Deze Commissieclub is  samengesteld uit een select groepje mensen die door niemand verkozen werden en die ontsnappen aan elke democratische controle.  Tenzij u de poppenkast, die de pompeuze naam Europees Parlement draagt, wil bestempelen als een democratische vergadering. De bevoegdheden van die luxe-ballentent zijn verwaarloosbaar en het huishoudelijk reglement beknot zowel de vrijheid van beweging als deze van het woord. 

De 785 exemplaren die daar huizen, zijn zwaar overbetaalde fantasten, die doordrongen worden door hun omgeving hoe onmisbaar en geweldig zij zijn. Hun impact is onbestaand, maar zij zijn de nuttige figuranten die allure verlenen aan de echte machthebbers, de onverkozenen. Er zitten tussen die in fracties gevangen bendes best enkele toegewijde en intressante personen. (Van een zaak zijn wij overtuigd in dit leven : wij zullen nooit gal tekort hebben.)

De 27 lidstaten moeten verder aangevuld worden en de voorwaarden daartoe worden  voortdurend versoepeld en aangepast in functie van de mogelijkheden die de kandidaat-lidstaten bezitten.  Zo bouwt de EU zichzelf verder uit tot een onmachtige reus op papieren benen: als hij in mekaar zakt, kunnen we enkel hopen dat de burgers zullen bespaard blijven van dramatische gevolgen, want die  500 miljoen EU-burgers hebben nooit gevraagd naar méér.  Integendeel.

Elsevier neemt het verder over :

De landen op de westelijke Balkan kunnen versneld stappen zetten richting lidmaatschap van de Europese Unie (EU), als ze er maar voor zorgen dat ze door gaan met hervormen en aan alle eisen van de EU voldoen.

Het komende jaar wordt voor de westelijke Balkanlanden cruciaal, omdat zij zich in 2009 willen voegen bij de EU.
Dat schrijft EU-commissaris Olli Rehn (Uitbreiding) in zijn jaarlijkse rapport over de economische en politieke voortgang in de landen die lid willen worden van de EU.

Het rapport wordt woensdag openbaar. Drie landen (Kroatië, Turkije en Macedonië) zijn officieel kandidaatlid, vijf andere (Albanië, Bosnië, Kosovo, Montenegro en Servië) willen dat graag worden.
Kroatië loopt voorop. Het land is al enige tijd bezig de eigen wetten aan te passen aan de EU-regels en maakt gestage voortgang. Rehn is van mening dat Kroatië in dit tempo de zogeheten 'toetredingsonderhandelingen' met de EU eind 2009 kan afronden.

Maar Zagreb moet wel meer doen aan de bestrijding van corruptie en de vervolging van oorlogsmisdadigers.
Of Kroatië snel na 2009 kan toetreden tot de EU is nog onduidelijk, omdat een aantal Europese regeringen vindt dat dit alleen mogelijk is als het
nieuwe EU-verdrag (van Lissabon) door alle huidige lidstaten is geratificeerd. En het is nog zeer onzeker of Ierland na de afwijzing bij referendum een half jaar geleden in 2009 wel tot ratificatie kan overgaan.

Turkije moet verder doorgaan met hervormen, zegt Rehn. Het proces voor Turkije kan nog wel tien tot vijftien jaar duren verwachten diplomaten in Brussel.

Maar ook dan is toetreding niet zeker, het is geen recht dat Turkije kan afdwingen. Sommige EU-landen als Duitsland en Frankrijk zijn pertinent tegen toetreding van Turkije.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Koninck en de twijfende kiezer

 

c-691%2C-Amerika-stemt-extra.jpg

@ www.geenstijl.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poëtisch intermezzo door Jade

 

Karel de Lucht
Altijd al een geurtje aan geweest.
Tijdelijke windhoos gebleken
luchtzak
eindigend op een buil.
Geen airbag voor dit geval
Opgeblazen en afgelaten
veel tocht en dan aftocht
Karel de Lucht
gebakken lucht

(Jade)


04-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben een belgicist maar leef van Vlaamse centen

 

U kent Erik van Looy ? Hij is de Vlaamse filmregisseur van "de Zaak Alzheimer" en van "Loft", de prent die nu volle zalen lokt in Vlaanderen.

Van Looy is een aantal jaren geleden aangeworven door Woestijnvis en om die reden verschijnt hij soms als presentator op het televisiescherm bij de VRT, die een gretige afnemer is van Woestijnvis-producties tegen zware betaling, zodat de 3.000 personeelsleden op de loonlijst verder rustig kunnen dutten en zich aanstellen als er pers in de omgeving is.

Van Looy is best een sympathieke peer, die graag koketteert met zijn Antwerpse accent en dito mentaliteit.  Hij voegt zich daarmee in de rij achter Robbe de Hert maar bezit gelukig meer filmisch talent dan deze simpele Marxist die vooral een grote filmische kennis bezit en voor de rest iedereen "schat" noemt.

Van Looys laatste film, Loft, is een onderhoudende, knap opgebouwde en zeer goed geacteerde film : we zeggen dit niet om de kritieken na te bauwen, maar we hebben hem gezien en ervan genoten.

De film wordt niet verdeeld in Wallonië, want de ervaring leert dat de benedenburen, hoe succesvol een Vlaamse film ook moge zijn, deze geen blik waard achten.  Een zoveelste blijk van de minachting die de Franstaligen hebben voor alles wat Nederlandstalig en Vlaams is.

"Misschien hebben we de interesse in Wallonië onderschat" klinkt het bij Van Looy. "We zijn er misschien te snel van uit gegaan dat niemand in Wallonië op 'Loft' zat te wachten. Maar knoop aan die beslissing alsjeblieft geen communautaire conclusies vast. Ik ben een Belgicist."

Dat zegt de jongen die zijn ganse beroepsleven uitsluitend door Vlaanderen betaald en gewaardeerd wordt. Een filmregisseur in Vlaanderen is per definitie iemand die zwarte sneeuw ziet.  Daarom mag Van Looy zijn handjes kussen, dat hij dankzij Woestijnvis een vast inkomen geniet. Voor mijn part mag hij best belgicist zijn, zolang hij maar niet vergeet, dat als het aan de belgicisten ligt in dit land, Vlaamse regisseurtjes en andere artiestjes mogen terugkeren naar de parochiezalen om bijvoorbeeld het successtuk op te voeren : "Onnozel Manneke", zonder subsidies.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LDD-er nodigt via lezersrubriek NVA-er uit tot lidmaatschap

 

 

In de lezersreacties bij de Gazet van Antwerpen over de klacht die de NVA zal neerleggen tegen de vriend van onze Jeanine, Noël Slangen, staat een merkwaardige brief.  Goed geschreven, vlotte stjl, goede taalbeheersing, enfin, u zal er hopelijk van meegenieten :

Mhr Peumans, ik volg u al lange tijd, en met u en uw charichisme, wordt ''t eeens tijd om van firma te veranderen. kom bij ons in de Ldd en maak uw kennis eens waar in de transport en de maritiem waar! ik zal u met alle kennis bij staan. ldd
Kenneth Godderie, ANTWERPEN (11 reacties)

Als er bij ons lezers zijn met charichisme die van firma willen veranderen, U kan Kenneth bereiken via onze bereidwillige redactie.  Juffrouw Ellen zal u bijstaan met al haar kennis van transport en maritiem.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Humo, slachtoffer van cordon sanitaire wegens varkenspest

 

Het laatste nummer van Humo wordt  bij rechterlijke beslissing uit de rekken gehaald.  Principieel zouden wij moeten protesteren tegen deze vorm van censuur en verbod. Maar dat doen we niet : er zijn grenzen aan de manier waarop de spot gedreven wordt via teksten en afbeeldingen met mensen.

Vrijheid van mening impliceert dat je de regels van het fatsoen respecteert.  In het geval van het rood-groene tv-programmabaadje zijn er figuren aan de slag, die grootgebracht zijn in de stal en aangetast door de varkenspest.  In dat geval, gelden de regels van het cordon sanitaire.  Helaas.

Wat de linkse bietekwieten met al hun marxistische opvattingen in de zaak Koekelberg compleet ontgaat, is dat tot hiertoe iedereen in deze onfrisse affaire vrijuit gaat, behalve de twee geviseerde vrouwen. Dergelijke subtiliteit ontgaat natuurlijk de linkse halvegaren.

Jammer voor het artikel van de poenpakker uit Berlare, maar dat vindt zijn weg wel.

De rechtbank van eerste aanleg in Brussel heeft vandaag in kort geding beslist dat de verkoop van de jongste editie van het weekblad Humo moet worden stopgezet, op straffe van een dwangsom van 250 euro per exemplaar. De beschikking kwam er na een klacht van het hoofd van de federale politie, Fernand Koekelberg, en van zijn secretaresse Sylvie Ricour. Zij worden samen afgebeeld in een fotomontage van Humo, in een weinig tot de verbeelding sprekende compromitterende houding.

Koekelberg en Ricour worden vertegenwoordigd door de advocaten Marc Uyttendaele en Vincent De Wolf. Zij hadden elk apart een klacht ingediend.

Seks met overste
Humo bracht de fotomontage in zijn satirische rubriek "Het gat van de wereld", waar vaak foto's van bekende mensen worden gemonteerd of bijgewerkt om met hen de draak te steken. De hoofden van Koekelberg, Ricour en Anja Savonet - die andere politiesecretaresse die in opspraak kwam met haar omstreden benoeming -werden geplakt op naakte lichamen in een aantal seksuele poses.

De rechtbank oordeelde dat de foto's obsceen zijn en de eerbaarheid zwaar schenden, zowel van het privéleven van de betrokkenen als van hun professionele activiteiten. De rechter beval het intrekken van de verkoop van Humo in alle verkooppunten in België. De uitgever zou drie uur de tijd krijgen om het vonnis uit te voeren.

Inleveren
Beide politiesecretaresses zijn nog maar net weer aan het werk na ziekteverlof. Ze kwamen in de media naar aanleiding van hun omstreden benoemingen, waardoor ze plots een pak meer gingen verdienen. De dames hadden daarvoor niet de vereiste diploma's en hadden al evenmin examens moeten afleggen.

Ze leverden weliswaar in op hun loon - na tussenkomst van minister van Binnenlandse Zaken Patrick Dewael - maar oefenen inmiddels weer hun oude job uit. De Raad van State had geoordeeld dat enkel commissaris-generaal Koekelberg zelf bevoegd was voor de benoemingen.

Bron : Belga


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Election Day

 

Op deze foto : talrijke McCain kiezers komen hun stem uitbrengen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is Amerika eindelijk rijp voor een zwarte president ?

 

Let this issues be the issue

Zo, zeg het even linkiewinkies


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag : filmdag - Twee video's voor de prijs van Drie !

  

Het zijn wel degelijk andere films : de uitleg lijkt op mekaar, het decor ook maar er is deel 1 en deel 2

 

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Леонид Утёсов, Эдит Утёсова Всё хорошо, пре&#

 

 

Alles is perfect in orde : de begroting klopt op 5 miljard euri na, Fortis wordt voorgezeten door de tweelingbroer van Lippens, Etienne  Davignon en Voorkennis bij aandelenhandel is van af nu toegelaten. Alles is perfect in orde.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zet eens een nieuwslezeres een hak ...

 

 

Je moet het maar durven als nieuwscorrepondent voor de NOS


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Lissabon Verdrag en Tsjechië

 

Ierland heeft nadrukkelijk het Lissabon Verdrag afgekeurd per referendum, wat  de  meeste Euronazië-landen een toeval bezorgde.

Na Nederland en Frankrijk kwamen nu ook de ondankbare Ieren in opstand tegen hun eigen belangen : Oekandana ? Sarkozy, die we inmiddels hebben leren kennen als een ferme onbetrouwbare leliaart zal alles in het werk stellen om tijdens het Franse EU-voorzitterschap elke democratische oprisping waar dan ook te onderdrukken, mits gebruikmaking van redevoeringen die klinken als pathetische gedichten van Victor Hugo maar die niet meer zijn dan dictatoriale noodgrepen om het regime in het zadel te houden.

Onze eigen kleine Onvermijdelijkheid en Fortis-specialist, Napoleon moest natuurlijk ook zijn duit in het zakje doen, door de Ieren te beschrijven als ondankbare honden,. Als er ergens een democratische reflex in de wereld valt waar te nemen, wees ervan overtuigd dat de foefelaar uit Berlare er zich heen spoedt, om te stampen en spuwen.

Een nieuwe rebel-bondgenoot tegen de Euro-nazistische inzichten, kennen we al langer : de Tsjechische president Vaclav Klaus. Het zal uiteindelijk het  Tsjechische parlement zijn dat beslist over de goed- of afkeuring van het Verdrag van Lissabon.  De eerste-minister, Mirek Topolanek, die weinig graten ziet in het verdrag, wil voor Tjechië het voorzitterschap van de EU overneemt van Frankrijk op 1 januari 2009, een uitspraak.

Klaus heeft het Grondwettelijk Hof van zijn land verzocht om een gevraagd advies uit te stellen tot hij terug is van een bezoek aan Ierland.  Het Hof kan niet anders dan hier op ingaan en zal nu op 25 november een uitspraak doen. Hieruit zal dan blijken of de bepalingen uit het Europese monsterverdrag, dat bulkt van tegenspraken en onduidelijkheden, indruist tegen de grondwettelijke bepalingen van Tsjechië.  Of zal de jonge staat door de knieën gaan en zijn identiteit en pas verworven politieke zelfstandigheid overleveren aan de ondemocratische en oncontroleerbare supermachten van Euronazië ? Aan de houding van Vaclav Klaus twijfelen we niet, aan die van de Tsjechische politici helaas wel.

Een president voor zijn volk :  Vaclav Claus.

http://bnp.org.uk/2008/11/czech-president-working-hard-to-sink-ratification-of-lisbon-treaty/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemd volk aan het Front

 

Vanavond kan u op de in Hitler gespecialiseerde televisiezender, Canvas, vernemen dat de Grote Oorlog, ook wel Wereldoorlog nummer 1 genaamd, gewonnen werd door de Goeden, dankzij de multiculturele inzet van Congolezen, Senegalezen, Sikhs, Gurka's en Punjabi's.  Het zijn deze soldaten die uiteindelijk voor de overwinning hebben gezorgd, daar kan u van op aan.

In het belgische leger  tussen 14-18 waren in totaal 26 Congolezen ingeschreven. We willen dit best geloven maar laten we niet vergeten, dat een heel groot stuk van de militaire documenten uit die periode vernietigd zijn in 1940. Het militaire archief werd voor de inval van de moffen opgeladen en per trein vervoerd naar een geheime locatie. Onderweg werd de trein gebombardeerd en zo verdween het grootste stuk van deze archieven. (met dank aan mijn geliefde "kozijn Gui" die dit allemaal heeft uitgepluisd)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie is de Congolese militair ?

De eerste Congolese militair in het belgische leger was ene J. Droeven, een zoon van een blanke koloniaal en een zwarte moeder. Wij copiëren een fragmentje uit het verhaal van zijn leven :

In de pers ontstond een hele controverse over het feit of een “neger” wel kon deel uitmaken van het Belgisch leger. Reeds voor hem zouden ook andere zwarten gesolliciteerd hebben naar een plaats in het leger, maar hun kandidatuur werd steeds geweigerd. Nochtans verwierf iedere Congolees door de annexatie van Congo in feite de Belgische nationaliteit. In de toenmalige koloniale geest was men er echter voor bevreesd dat een kleurling bevelen zou geven aan een blanke en zo het superieure beeld van de blanke zou aantasten. Dus kan men zich voorstellen hoe groot de controverse moet geweest zijn nadat in een krantenartikel bekend gemaakt werd dat het de ambitie was van DROEVEN om terug te keren naar Congo en er als officier te dienen in de Openbare Weermacht.

In juni 1915 verschijnt er dan een artikel waarin vermoed werd dat DROEVEN sneuvelde op het veld van eer daar hij vermist was. In werkelijkheid had hij zijn eenheid in Ramskapelle verlaten rond 22 oktober 1914, terwijl zijn eenheid zich begaf naar het front. Via Amiens kwam hij in Parijs terecht.

Op 21 juni 1918 wordt DROEVEN onder arrest geplaatst bij de Belgische rijkswachtbrigade van de Gare du Nord in Parijs. Reeds voordien werd hij opgemerkt door zijn weinig hoffelijk gedrag in de etablissementen aldaar. In Parijs verklaart hij dat hij gevlucht was voor de aanhoudende bombardementen.

http://users.telenet.be/ABL1914/Droeven.htm (hier leest u meer)

Of dit verhaal ook op Canvas zal te beluisteren vallen, durven we betwijfelen. Vandaar dat wij het onder uw vriendelijke multiculturele aandacht brengen.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Koninck op Huizenjacht : Hopelijk niet te AAaRGH ?

 

Neen, ditmaal geen tekening maar wel de mededeling dat de tekenaar Mario de Koninck (alias AAaRGH) van wie wij bijna dagelijks een tekening wegplukken bij www.geenstijl.nl vanavond te zien is bij VT 4.

De heer De Koninck en zijn gade zijn op zoek naar een woning in Gent en zij worden in hun zoektocht bijgestaan door de lieftallige presentatrice Cara Van der Auwera en de architect met het weinige haar en het blikkerende gebit, Filip. 

Omdat het vandaag weer eens gratis-reclamedag is, toch een tekening van AAaRGH. 

VT 4 Huizenjacht - 20.35 uur


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sikh Tempel in Vilvoorde moet dicht eist Vlaams Belang

 

di 04/11/08 07:49 - Het Vlaams Belang van Vilvoorde eist de sluiting van de sikh-tempel in de Lange Molenstraat. Vorige maand werden bij een huiszoeking in de tempel 49 mensen zonder papieren aangetroffen.

Volgens Vlaams Belang is de tempel eigenlijk een verstopplaats voor illegalen. Er zou ook regelmatig gevochten worden in en rond het gebedshuis.

Ook de gebrekkige brandveiligheid en de aanwezigheid van ratten zijn voor Vlaams Belang redenen om de tempel te sluiten.

“De politie is daar binnengevallen en zei dat ze bijna vielen over de ratten in het gebouw. Dat is een gevaar voor de volksgezondheid. Als een café- of restaurantuitbater uit Vilvoorde met een hoop ratten in zijn kelder zou zitten, zou zijn zaak ook gesloten worden”, zegt gemeenteraadslid Filip De Man.

Bron : VRT


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wist dit ? Levensduurte = genetisch bepaald.

 

Dank zij de onvolprezen stadskrant, de Gazet van Antwerpen, weten we nu tenminste hoe het komt dat het leven zo duur is : dat zit in de genen.  Daarom trekt de ene naar Aldi en de andere naar Delhaize.

 

Levensduurte is genetisch bepaald (en de levensduur hangt af van de prijzenindex)

oud

Onze levensduurte wordt bepaald door onze levensstijl en... onze genen. Mensen met het hogeleeftijdbevorderende gen hebben 3 keer zoveel kans om 95 jaar of ouder te worden.

Diëten, niet roken en andere omgevingsfactoren bepalen voor 50% onze maximale levensduurte. Voor de andere 50% moesten we vroeger volgens wetenschappers maar op ons geluk vertrouwen, maar nu dus niet meer. Een vergelijking van de leeftijd van enkele familieleden toonde aan dat onze genen voor de andere 50% bepalen hoe oud we worden.

@ Gazet van Antwerpen

Duur en duurte, ach wie maalt er om dergelijke details.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Napoleon, het leugenaartje

 

- Karel De Gucht reageerde vrijdag volgens Humo bijzonder furieus op de anonieme klacht bij de CBFA die hij pure laster vindt. Hij ontkent dat hijzelf noch het bedrijf waarin hij participeert Fortisaandelen bezit. Wel heeft een familielid aandelen verkocht, maar daar was de minister niet van op de hoogte.

- "Mijn vrouw en haar broer beheren samen een pakket Fortis-aandelen dat eigendom is van hun moeder. Daarvan zijn er inderdaad aandelen verkocht, maar ook met die beslissing heb ik niets te maken", citeert het blad de minister
.

Inmiddels heeft de furieuze toegelicht dat zijn vrouw (en haar broer) 2.000 Fortis aandelen hebben verkocht op vrijdag 3 oktober. Wat een toevalstreffer.  Net enkele uren voor Leterme officieel aankondigde dat Fortis verkocht zou worden en het aandeel geschorst zou worden op de beurs voor meer dan een week.  Madame de politierechter bezit waarschijnlijk paranormale gaven, zoals Ingeborg Sergeant.  Dàt zal het zijn.

Er zijn niet alleen "mijn vrouw en haar broer" maar tevens "een familielid".  Dat kan niet anders dan ook  een paranormaal begaafde zijn.  Dat moet nogal wat zijn in die familie : iedereen weet alles van iedereen zonder dat er een woord gewisseld wordt. Communicatie langs de zenders van Ingeborg.

Dat op die verkoop van 2.000 stuks een groot verlies is geleden (gekocht aan € 22.50 en verkocht aan €  5.50) wordt door het armtierige gezin terloops medegedeeld als rechtvaardiging.  "Kijk eens, welk een financiële ramp ons getroffen heeft..."  Toppunt van onwaarschijnlijke schijnheiligheid : op maandag 6 oktober heeft madame De Gucht in een radioprogramma een  smeekbede gelanceerd voor aandacht "voor de kleine Fortis-beleggers met enkele honderden of misschien wel enkele duizenden aandelen". Je kan dit bericht nalezen op de webstek van de VRT en het geluidsfragment beluisteren.  

Hoe zit het nu met het bedrijf waarin de kleine poenpakker participeert ?  Moet hij dat niet aangeven, of is het een vergetelheidje ? Hierna het officiële lijstje van de cumuls (met dank aan Jeanine voor de hulp) of is de natuurlijke persoon Karel de Gucht in dienst van een eigen vennootschap die hém uitstuurt in zijn diverse mandaten ?  Dat zou pas fraai zijn ! Dat zou ook kunnen betekenen dat strikt juridisch niet De Gucht verantwoordelijk is voor zijn politieke daden maar wél die vennootschap ... Wij durven dit bijna niet geloven. Eenzelfde fenomeen heeft zich voorgedaan bij de VRT, ten tijde van de interim-periode die opgevuld werd door de liberaal Piet van Roe. Het is pas na een aantal geruchten op internet (we blijven bescheiden) dat in de officiële verslagen de naam van de vennootschap van Van Roe is verschenen.  De enige bedoeling van dergelijke constructies is louter en alleen de fiscale en sociale verplichtingen omzeilen. Een minister die zoiets zou opzetten ?  Neen, dat kan niet.

De Gucht Karel

Berlare (Gemeente) Gemeenteraadslid Bezoldigd

Federale regering, Buitenlandse Zaken Minister Bezoldigd

Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Bestuurder Bezoldigd

Politiezone Berlare/Zele Lid van de politieraad Bezoldigd

VLD Lid nationaal bestuur Niet bezoldigd

Docent Bezoldigd

Hij heeft ook nog een tijd in de Raad van Bestuur van Dexia vertoefd (dat is voor vele politici een fijn toevluchtsoord in moeilijke momenten) 

 

Karel De Gucht en Mireille Schreurs bezochten gisteren met koningin Paola de Taj Mahal in India. isopix

Sympathieke trio  gesignaleerd in New Dehli

Treffend voor het karakter van Napoleon is volgende passage die we aantroffen bij de VRT :

Hij vindt het ook ongehoord dat hij door journalisten wordt lastiggevallen met "allerlei fantastische beweringen van een anonieme bron en dat ik bovendien gedwongen word om vragen te beantwoorden alsof ik voor een onderzoeksrechter moet verschijnen"

Dat zegt de kerel die zelf in de meest diverse omstandigheden mensen afsnauwt, toeblaft, belachelijk maakt en behandelt als uitschot. 

De klacht is neergelegd, zoveel is zeker. Napoleon heeft zichzelf met zijn verklaringen al flink tegengesproken niettegenstaande zijn gebruikelijke branie heel wat minder overtuigend klinkt.

Gaat dit geval in de doofpot verdwijnen ? De Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA) heeft alleszins de taak en beschikt over de mogelijkheden om bij Fortis de vereiste documenten na te kijken en het personeel te ondervragen. De Gucht beschouwt zichzelf als het slachtoffer van een politiek complot, een poging om hem te beschadigen. De Loge zal zich echter over de profiteur ontfermen en de doofpot-operatie wordt op dit ogenblik ijverig voorbereid. Ik denk dat 's lands belang zal ingeroepen worden.

En hoe zou het zitten met andere ministrabele figuren ?  Zijn er nog para-normaal begaafden ?

Ray

Pst, pst  : om mogelijke misverstanden te vermijden. Wij hebben nooit een rekening, een product, laat staan een aandeel of een optie van Fortis bezeten of van de vroegere Generale Bank.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoessein-Day today ?

 

barakmen.jpg

Is dit Hip of is het Hup ?

Als Obama als president wordt betekent dit hardere deportaties van illegalen, meer personeel om grenzen te controleren, meer deportaties, meer anti-terreurmaatregelen, meer manschappen in Afghanistan en voorlopig nog geen terugtrekking uit Irak. Meer controles op illegalen op de werkvloer. En natuurlijk meer belastingverlagingen ten koste van infrastructuur en onderwijs.  Bij de rode staatszender weet men dit nog niet.  De Droeve Man, onze correspondent ter plaatse, zwijgt erover in alle talen uit nagstdat hij onmiddellijk teruggeroepen wordt.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN-bemiddeling in Oost-Congo

 

 
Deze flinke en goed doorvoede mevrouw, Jendayi Frazer is als VN-afgevaardigde op bezoek in Goma (Congo) om de toestand aldaar te bespreken.  "En wat schaft de pot ?" was een van haar eerste vragen.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!