Angeltjes
27-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nu : Rellen en branden !

liveleakwilders.jpg


Met veel haperingen en storingen hebben wij 3/4 van de film van Wilders gezien en beluisterd.

Het was op het laatst 10 seconden beeld en 30 seconden opladen, dus we hebben het daarbij gelaten.  Temeer omdat zoals door velen op deze blog voorspeld, we niets meer zagen dan beelden die wij allemaal kennen. Wij zijn echter niet de hele wereld en we kennen allemaal pakken mensen die van deze materie nauwelijks wat afweten en die vermoedelijk zwaar geschokt zouden/zullen zijn.

Wie moet nu de straat op om te rellen ?  Ik begrijp niet dat de moslims voor deze film de wereld zouden platbranden (ik begrijp de moslims bijna nooit, dat is juist).  Als er iemand de straat op moet, zijn wij Europeanen het !  Wij zien en horen de haat prediken, wij lezen de teksten die in de koran staan, wij horen de imams de haat uitspuwen, wij zij het die nu naar Borgerocco of naar Molenbeek  moeten trekken met van haat vertrokken smoelen om BMW's in de fik te steken (tussendoor een Saabje laten vonken, mag ook), vrouwen hun hoofddoeken af te trekken en dan lekker gore praat uitkramen.

Het is schrikbarend wat te lezen staat in dat koranboek en we begrijpen de angst bij vele moslims dat de kennis van deze passages bij de "ongelovige honden" die wij zijn, hen bijzonder onaangenaam moet treffen.  Als zij daar zo op reageren, moeten we dan besluiten, dat inderdaad de aangehaalde wreedheden een mogelijk toe te passen scenario inhouden ?

"Allah is gelukkig als ongelovigen worden gedood.  Maak ze allen af, laat niet één leven". 

Dit is slechts één passage, het krioelt ervan.  Voeg dit bij de getoonde toespraken waarin zowel woedend als ingehouden kalm opgeroepen wordt om USA, UK en Europa te veroveren, dan zijn dit feiten die we niet naast ons kunnen neerleggen en negeren.  Een vrouw die rondloopt met een spandoek waarop staat in agressief rode letters "God bless Hitler" is wellicht een gestoorde druif, maar als een blanke dit zou doen, worden er overuren gepresteerd bij alle linkse redacties,door oproepen te plaatsen om alle nationalisten en autonomisten de nor in te draaien.

Wilders heeft dit zeer strategisch gespeeld : als moslims in Pakistan of welk ander fijn land dan ook amok maken, is dit enkel een bevestiging van de wrede en onmenselijke waardes die de koran uitdraagt. Het zal ook makkelijker zijn voor Wilders om in deze omstandigheden in discussie te treden met zijn tegenstanders. 

Deze film zou in elke klas van onze Europese scholen moeten vertoond worden.  Maar dat zal niet lukken.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van de prins geen kwaad


Er is nogal wat te doen op sommige lezersforums in verband met de monarchie.  Het is goed dat de bevolking die àlles betaalt, niet alleen de Franswauwelaars uit Laken, maar ook alle politici, het ophalen van het huisvuil, het onderhoud van de wegen, het onderwijs, de pompiers, justitie met zijn ontelbare huichelaars en valsspelers, de onzuivere lucht, het leger ...  de mensen praten erover, zeggen hun gedacht.  Klinkt het niet, dan botst het.  Het is niet steeds goed onderbouwd of geargumnteerd, er worden nogal wat schuine algemeenheden naverteld maar de emoties maken veel goed : de burger moet van zich afbijten, laten merken dat hij deze manier van politiek bedrijven en profiteren niet langer pikt. Op deze manier bereidt men  het pad van zij die werkelijk met baanbrekende voorstellen naar nieuwe bestuursvormen willen. Laten we vooral benadrukken dat een zelfstandige staat heel wat minder zal kosten en daardoor veel meer maatschappelijke maatregelen die rechtstreeks de burger aanbelangen zal kunnen treffen... Wie is voor ?

De monarchie, om het daar evn bij te houden, heeft het enkel aan zichzelf te danken, dat ze in de tocht staat.  Niet alleen in dit land, ook in NL waar tot voor kort Beatrix en haar gezin onaantastbaar waren en op handen gedragen werden.  Zelfs een corrupte, schuinmarcheerder als Bernard werd tot het laatst met buitenaardse égards behandeld. In het land B is nu Laurent weer eens de terechte peer.  De prins is het slachtoffer van zijn eigen domme, onaangepaste drang naar populariteit, seks en vrouwen.  Onbegrijpelijk dat onmiddellijk na de vernedering van het marineproces deze dwaas zich een eigendom aanschaft naast de Stromboli voor 1 miljoen euro en het dan vervolgens laat verkommeren, want hij heeft geen centen voor de restauratie ...

Al deze dommigheden na mekaar doen hopelijk bij velen de ogen opengaan voor de immorele overbodigheid van een koningshuis.  Of we dan een president nodig hebben in een zelfstandig Vlaanderen, zou ik niet weten.  Waarom geen protocollair minister belasten met de representatieve taken ? Het zou nog een unicum in de wereld zijn.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom LDD als er een VLOTT is ?


Bij sommige politici heerst verwarring, wat een teken van herseninhoud-aanwezigheid is, over hoe zich voor te stellen als vertegenwoordiger van het volk.  We hebben het voor een keer niet over de traditionele partijen.  Zij mogen rustig blijven scharrelen en kakelen.
 
Wel over de dames en heren die zich scharen onder de vlag van Jean-Marie Dedecker. De ultra liberale, wispelturige kontdraaiende Streber. Er zijn nog ettelijke adjectieven in de reservekelder voor betere gelegenheden.
 
Mogen wij vooreerst, onze traditie getrouw, een aantal tegenstanders van LDD  ontgoochelen ? Volgens ons is in het parlementaire halfrond plaats voor een schuimbekker genre Dedecker, ongeacht tot welke partij die man behoort.  Het is vaak een verademing na het obligate gekwaak van de meest onbenullige en onkundige zetelzitters in de kamer, de duidelijke taal van de judoka te beluisteren. Daar stoelt een groot deel van zijn succes op.
 
U bent er nog ?  Prachtig, dan gaan we nu over tot het pluimen van de hovaardige pauw Dedecker.  Zijn charmante monkellach verbergt een grenzeloze ambitie en een zéér persoonlijke, quasi egoïstische visie op de maatschappij.  Deze  laat hem toe de zwakke plekken van links en de hilarische spartelpogingen van het centrum op een snedige manier waar velen zich in terugvinden aan de kaak te stellen .  Maar wat de man werkelijk denkt, waar hij heen wil met de maatschappij, is moeilijk te ontdekken.  Hij blijft vaststeken in zeer algemene liberale principes, persoonlijke vrijheidsargumenten en een vreemd gebrek aan medelijden, samenhorigheid en  caritas.
 
Herinnert u zich toen Dedecker na zijn ontslag uit de VLD in de armen viel van de N-VA en hij op televisie bekende, dat hij diep in zijn hart altijd Vlaams-nationale liefde had gevoeld ?  In de interviews na de verkiezingen van juni 07 met de Franstaligen heeft de kopman van LDD al deze Vlaams-nationalistische reflexen weggeduwd : "On est tous des Belges, n'est-ce-pas ?".  Ook de dure eden van zijn vriend professor Boucquaert  ten spijte, weigert LDD elke overeenkomst met Vlaams Belang.  Bang om mede in het cordon sanitaire verstrikt te geraken, net zoals het loze Vissertje.  Erger nog, Dedecker wil het Belang "uitroken" alsof het vernederen van VB zijn ultieme programma is en dat van zijn kiezers. Dergelijke domme uitspraken verraden veel over de drijfveer en de inzichten van politici : stemmen veroveren bij anderen om er vervolgens wat mee aan te vangen ?  Reservewiel spelen bij de échte machthebbers, zoals de N-A dat schitterend doet ?
 
Er zijn een aantal VB-mandatarissen overgelopen naar LDD, allen met behoud van hun VB-zetel, of ze ook hun kiezers zullen meenemen valt te betwijfelen, als we kijken naar de eencellige dee-jay uit Wilrijk.  Deze onwetende werd ten tweede male in zijn jammere leven verkozen als de parasiet  die hij is : op de kap van  het electoraal succes van een ander.  Wie al eens het discussieforum van deze LDD-verkozene bezoekt, lijkt  terecht te komen in een onderaardse riolentocht. De intellectuele inbreng van de volksvertegenwoordiger is nochtans niet te versmaden met lekkere tomatenpuree-recepten.
 
LDD levert regelmatig het bewijs af van zijn variabele beperktheid.  Zonder hem is er geen sprake van een partij, ze bestaat hoofdzakelijk uit rumoerige ontevredenen die vooral begaan zijn met zichzelf, maar niet de uitstraling bezitten van Jean Marie.  Het bewijs van de povere ideeënstroom ziet men al aan de naam van de partij de "Ikke-lijst".  Rita Verdonk, die uit eenzelfde vaatje tapt in Nederland als Dedecker hier, heeft tenminste een originele naam bedacht, Trots op Nederland.  Voor de rest is ze, los van haar grote electorale succes in de peilingen, ideologisch even zwak bezig.  Maar dat is onze zaak niet.
 
De échte vrijheidslievende liberalen, die ethisch moeilijk overeen komen met de Vlaams-nationalisten, kunnen zich veel makkelijker terugvinden in VLOTT van Hugo Coveliers.  Zo versterkt men echt de rechterzijde in Vlaanderen en de autonomie-gedachte.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peking





China vraagt nieuw logo aan voor de Spelen.
Nonkel Kruk van Krukland B zal het overwegen en wacht op het oordeel van de Franstaligen. Het Loze Vissertje zegt dat hij al lang van hetzelfde gedacht is.  De Volksunie doet ook mee.  Waaraan ?  Haha, dàt is een goede vraag.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoereren en Boeleren in GB

http://www.simondarby.blogspot.com/


BBC One Panorama 22:35 Thursday 27th March - A Party Political Broadcast on Behalf of The British National Party?

Things really are moving very fast indeed now, just a couple of years ago the BBC were conspiring with the Labour Party and the police to try to jail BNP officials for telling the truth about the organised prostitution of English children by Muslim men and youths. Now, just weeks before the BNP seem set to be elected into the London Assembly, reality seems to have kicked in to such a level that that very same BBC are now exposing this scandal via their flagship Panorama programme.

The blatant and shocking level of abuse has now become so great that even one brave Muslim spokesman has expressed his shame and disgust at the politically correct excuses that pass themselves off as senior police officers in parts of Britain.

Rest assured, under a BNP government all of those officers who have turned a blind eye or tipped a wink to these rapists and paedophiles who have been allowed to systematically prey on our children will be sharing the same prison cells. They can then spend the rest of their lives contemplating the misery, heartache and distress that they have heaped upon poor working class white communities in what is nothing less than a modern day white slave trade.

Laten we vanavond eens naar Panorama op  BBC 1 kijken om 23.35 uur (onze tijd). Of de video proberen aan te zetten ?
 
Een aantal jaren geleden werd door een lid van de British National Party (u weet wel, tuig van de richel, hoor !) uitgebracht dat in de prostitutie heel wat Britse jonge meisjes tewerkgesteld werden door individuele en groepen moslims.  Het Britse eiland ontplofte van verontwaardiging, de Labour Party en de BBC  (yes, ladies and gentlemen, dit eerbare instituut dat nog steeds door velen aanbeden wordt als een onaantastbare burcht van degelijkheid, fatsoen en kwaliteit) dreigden de BNP-man te laten veroordelen, als hij een film die hij over dat onderwerp gemaakt had, durfde te vertonen. Een klein voorlopertje van de belevenissen van Geert Wilders.
 
Probleem van de baan, de democratie gered, de British National Party een poot uitgevezen en de prostitutie, zedig toegedekt door het stilzwjgen van  hoge Britse politie-ambtenaren kon verder aanmodderen.
 
Intusen heeft in vele steden deze prostitutie zulk een omvang genomen, dat de BBC overstag is gegaan en nu zelf een reportage zal uitzenden over het onderwerp : blanke jonge meisjes die zich hoereren in opdracht van hun moslimpooiers.  Men zou het in de reportage blijven hebben over "Asians", wat een delicate geografische omschrijving is van moslims uit Pakistan e.d. landen, waar kinermisbruik en vrouwenonderdrukking tot het dagdagelijkse vertier behoort.

Een van de talrijke verrijkingen door de multicul.

The BNP is the fastest growing party in Britain, don’t get left behind.

Savat ( de auto-racist)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini-busincidentje en ander kattenkwaad

MERKSEM - Een 18-jarige meisje uit Edegem is op bus 28* van Merksem naar Antwerpen-Centrum aangevallen door vier jongeren. Het slachtoffer belandde met een gekneusde kaak in het UZA in Edegem.

De feiten dateren van zondagavond rond 17.30 uur. De jongeren stapten op de Bredabaan in Merksem op de bus en vielen de 50-jarige busbestuurster lastig. Het meisje nam het op voor de dame waarop ze in het gezicht werd gespuwd door de herrieschoppers. Toen het slachtoffer haar vriend opbelde met haar gsm stormde het groepje naar haar toe en ontving ze enkele gerichte slagen op de linkerkaak.

Een 22-jarige medepassagierster snelde het meisje te hulp en nam met haar gsm-toestel enkele foto's van de onruststokers. Met behulp van deze foto's speurt de politie momenteel naar de daders.
 
(Uit Het Nieuwsblad)
 

«Op 19/03/2008 om 13.50 uur werd een oudere man beroofd van zijn bankkaart en een som geld die hij juist uit de bankautomaat had gehaald. Dit...»
P.D.T. uit Antwerpen, 26.03.2008


«Ik ben gisteren in Antwerpen overvallen. Dit is al de derde keer dat ik ben bestolen. Het gebeurde aan het Zuiderterras. Onder bedreiging na...»
Geert D. uit Antwerpen, 22.03.2008

«Afgelopen donderdag kwam ik van een bezoek aan mijn moeder en diende ik de tram te nemen in het premetrostation Elisabeth. Toen ik en mijn e...»
M.O. uit Antwerpen, 18.03.2008

«Verleden week was ik getuige van een inbraak in een wagen op de Noorderlaan .  De dader een jonge allochtoon vluchtte weg na dat ik vro...»
Jan C. uit Antwerpen, 15.03.2008

«Een tijd geleden stond onze jongste zoon te wachten aan de bushalte aan Metropolis. Op een gegeven moment werd hij omsingeld door een gr...»
Peggy V. uit Kapellen, 13.03.2008

«Zaterdag 01/03/08 is ons gezin voor de derde maal  slachtoffer geworden van een woninginbraak sinds we onze intrek namen in de Gen. Cab...»
Bart K. uit Antwerpen, 09.03.2008

« Nu ongeveer 5 maanden geleden werden de persoonlijke spullen van mijn moeder bij ons thuis gestolen. Mijn moeder stond aan de voordeur te ...»
Michael W. uit Antwerpen, 06.03.2008


* Guido de Moor werd vermoord op buslijn 23

Een prettige dag toegewenst aan allen : dat zij die nog niets aan de hand hebben gehad, spoedig de rangen mogen vervoegen.  Egoïsten !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-USA ambassadeur : niet tornen aan vrijheid van mening

'Niet tornen aan vrijheid van mening'

De Amerikaanse ex-ambassadeur in Nederland en gewezen hoogste bewindvoerder in Irak, Paul Bremer, waarschuwt geen compromissen te sluiten met betrekking tot de vrijheid van meningsuiting uit angst voor repercussies die films zoals Fitna van Geert Wilders op zouden kunnen roepen.

Concessiepolitiek

Toegeven aan de dreiging van geweld tegen bijvoorbeeld Nederlandse ambassades zou een onaanvaardbare vorm zijn van "preventieve concessiepolitiek", stelde de oud-diplomaat in een vraaggesprek op vandaag met het ANP in Washington. "Als de Nederlandse regering bang is voor de gevolgen van Wilders' film dan is het juiste antwoord: betere veiligheidsmaatregelen."

Controle

Belangrijker dan het dilemma tussen vrije meningsuiting en de mogelijke gevolgen daarvan, is de vraag wat westerse regeringen doen als het gaat om anti-joodse en antichristelijke publicaties in Islamitische landen als Egypte en Saudi-Arabië, stelt de oud-diplomaat. De media staan daar onder volledige controle van de overheid. "Dat zegt mij veel meer over hun opvattingen over de rest van de wereld dan wat de Denen of de Nederlanders denken over de Islamitische wereld."

Problematiek

De aanpak van de kwestie rond de Deense cartoons en de film van Wilders hangt nauw samen met de meer algemene Europese benadering van immigratieproblematiek. De multiculturele aanpak bij integratie in de afgelopen veertig jaar is volgens Bremer een fundamentele fout geweest in de Europese benadering. Door grote groepen in hun eigen cultuur te laten en tweetalig onderwijs op school toe te staan bevorder je het ontstaan van getto's, stelde de oud-ambassadeur. Mensen worden dan niet aangemoedigd om te integreren. Amerika moet oppassen dat het in de toekomst niet diezelfde fout maakt, aldus Bremer.

(met dank aan Else4)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peking Express



U kent het televisieprogramma "Peking-Express" ?   Duo's Nederlanders en Vlamingen worden in ontwikkelingslanden neergezet en moeten zich per auto-stop van de ene naar de andere plaats begeven, beladen met hun bagage en met een belachelijk kleine geldsom.

Meestal komt het er op neer dat je de Westerlingen de verbaasde en geïmponeerde inlanders ziet en hoort toeschreeuwen dat ze zich moeten haasten.  In de opgeëiste auto's  waar je de deelnemers in koeterwaals hoort brullen tegen de chauffeurs zit minimaal één cameraman om het teenkrommende gebeuren vast te leggen.  Blonde dames worden het makkelijkst meegenomen door de chauffeurs van wie sommigen op wat meer hopen ...

In de aan gang zijnde afleveringen neemt een Antwerps-Marokkaans stel deel. De vrouw roept tegen iedereen die het zeker niet wil horen, dat "zij moslims zijn" en toen ze bij de laatste aflevering naar huis gestuurd werden, dankte mevrouw Allah dat hij haar had laten deelnemen aan dit programma.

Als je ooit iemand van bij ons op het einde van een programma hoort zeggen, dat hij/zij God bedankt voor zijn deelname, dan roep je toch tegen je scherm : "Kwezel !" tenzij Ben Crabbé in de omgeving is, die trapt je verdraagzaam de studio uit, uit naam van zijn gezond links verstand.

Voor de rest is deze Peking-Express een verwonderlijk politiek-incorrect televisieprogramma, waarvan de makers  de kijkers de juiste clichébevestigende toedracht onthouden ... Die reden alleen is echter niet voldoende om ons enthousiast te maken. Doe voor dezelfde centjes eens een eigen reisprogramma zonder de plaatselijke bevolking te behandelen als stront. En laat die opgefokte blondine met haar immer wijde pupillen iets met Ben Crabbé doen voor het Humo-publiek.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op het niveau van "onze" politici



Begin mei treedt in Antwerpen een Amerikaanse kwakzalver op in het Sportpaleis, die mensen geneest.  Een televisie-dominee.

Wie er onmiddellijk als de kippen bij is, is het socialistisch kuiken Maya Detiège, die haar mandaat enkel dankt aan haar familienaam en voor de rest een braaf lieveke is.  Mayake is door sossen van de oude stempel gebombardeerd tot symbool van de Tijd-van-Toen ; daarmee bedoelen ze de tijd van voor de dictatuur Janssens.  Toen er nog enige aandacht bestond voor de gewone mensen, niet te veel, want tenslotte is het de generatie van de moeder van Maya die door bestuurlijke onkunde en ruggengraatloosheid de sossen heeft gedecimeerd, de universitairen heeft laten blaffen tegen de gewone arbeiders en de arrogante Saabrijders heeft binnengeloodst om de partij om te bouwen tot het Politburo.

Als er een simpel probleem ontstaat in de maatschappij, is Maya erbij om "vragen" te stellen.  Zo ook nu over de aanwezigheid van de kwakzalver.  Maya behoort tot de generatie die opgegroeid is met de prangende vragen van die andere rooie flierefluiter Paul Jambers : "Wat drijft de kwakzalver ?  Wie is hij, de kwalzalver ?  Geneest hij écht de lammen en de blinden ?".  De simpelen van geest van de Morgen staan Maya bij met haar politieke gewetensvragen : zij weten dat de kwakzalver een villa heeft van 3,5 miljoen $ en 5 auto's in de garage. Dat zijn vraagstukken op het niveau van hedendaagse politici.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezondheidszorg door Koen Bultinck

Wanneer we het luik volksgezondheid van de regeerverklaring onder de loep nemen, dan valt ook daar de “veelzeggende nietszeggendheid” op of zoals de Artsenkrant stelde: “Leterme I: oude wijn in oude zakken”.

Maar bij nader toezien doet Leterme eigenlijk straffer dan Verhofstadt:
alle sociale departementen zitten in handen van franstaligen en met twee uitzonderingen niet te na gesproken in handen van de PS:
- minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid: PS
- minister van Werk: CDH
- minister van Maatschappelijke integratie en Pensioenen: PS
- staatssecretaris voor mensen met een handicap: PS
- staatssecretaris voor armoedebestrijding: PS
- staatssecretaris voor gezinsbeleid: CDH – en ik die dacht dat gezinsbeleid uitgerekend gemeenschapsbevoegdheid was.

De geschiedenis lijkt zich wel te herhalen als ik teruggrijp naar de begrotingstussenkomst van collega Goutry, die hij met betrekking tot gezondheidszorgen uitsprak op 21 december 1999: “ Er is reeds lange tijd gewezen op de noodzaak van een dringende homogenisering van de bevoegdheden inzake het gezondheidsbeleid. Reeds in 1996 hebben wij duidelijk geopteerd voor een defederalisering van de gezondheidszorg. Dit is de logica zelve. …

Een van de vijf punten waarmee de CVP naar de verkiezingen is gegaan, was dat inzake de staatshervorming stappen moesten worden gezet. Wij dachten dat dit het moment zou zijn. Wij kunnen evenwel enkel vaststellen dat alles even onduidelijk blijft. De normering, de reglementering, de erkenning en de kwaliteitscontrole zitten op een ander niveau dan de financiering. Er moet een homogenisering komen, niet opdat deze materie Vlaams zou worden maar opdat de bevoegdheden ten minste op één niveau zouden terechtkomen.
Collega’s, wij vrezen dat dit dossier in de Costa zal blijven dobberen en misschien zelfs schipbreuk zal leiden. Wij kunnen alleen vaststellen dat terzake geen enkele vooruitgang werd geboekt en dat hieromtrent ook geen enkele aankondiging voor de toekomst werd gedaan.”

Waarom is dit citaat uit 1999 toch zo herkenbaar met de huidige situatie?

Ik zei het reeds eerder, het luik volksgezondheid van dit regeerakkoord is niet meer dan de opsomming van vage goede intenties en bedoelingen, maar getuigt geenszins van een doorleefde visie op gezondheidszorg.

Slechts 1 prioriteit van de 13 prioriteiten is concreet, slechts 1 cijfer wordt in het hele hoofdstuk genoemd. Mevrouw Onkelinx krijgt voor haar Nationaal Kankerplan in de periode 2008-2010 380 miljoen euro. Uiteraard heeft niemand een probleem met de aandacht voor kanker maar dit kankerplan bevat verdacht veel pogingen om de preventiebevoegdheid van de gemeenschappen te recupereren.

Steeds duidelijker is het vermoeden dat dit kankerplan en passant ook dient om het noodlijdende Irisnetwerk van Brusselse ziekenhuizen financiële ademruimte te geven. Ook het nieuwe kankercentrum ‘New Bordet’ hoopt men in de marge van het kankerplan deels te financieren met Riziv-geld. Met de verhuis van het gerenomeerde Bordetinstituut van de binnenstad naar het Erasmusziekenhuis in Anderlecht, is een investering van 115 miljoen euro gemoeid. Mogen wij ons stout de vraag stellen of het nationaal referentiecentrum waar minster Onkelinx aan denkt toevallig ‘New Bordet’ zou kunnen zijn?

En is het dan toch waar wat professor huisartsgeneeskunde Jan De Maeseneer vreest dat het nationale kankerplan vooral een PS-plan is.

Opmerkenswaardig is zeker dat het planningsysteem van het medische aanbod zal worden herzien en dat er een regularisatie komt voor die gemeenschappen die met overtal zitten in verhouding tot het huidige contingent en quota.
Sinds 1998 bestaat een contingentering die de toegang tot allerlei medische beroepen regelt.
Eerder bleek reeds dat tot op heden geen RIZIV-nummers werden geweigerd in die regio, lees de Franstalige gemeenschap die zich niet hield aan de afgesproken quota’s.

En wat is deze regering onder leiding van een geografische Vlaming van plan, ja u leest het goed diegenen belonen die zich nooit aan de afspraken hebben gehouden en het hele systeem van contingentering herzien omdat de Franstalige gemeenschap nooit heeft willen meewerken aan een inperking van het medische aanbod.

Daarnaast blijft de wettelijke groeinorm voor de gezondheidszorgen op 4,5%, dit terwijl de vergrijzingscommissie 2,8% adviseert en het CD&V-programma 3,5% vooropstelde.

Mag het dus verwonderen dat PS-voorzitter Di Rupo het op zijn congres triomferend had over ‘het miljard euro extra dat dankzij de PS ieder begrotingsjaar van deze regeerperiode extra zal uitgetrokken worden voor de gezondheidszorg, ongeacht de budgettaire marge die er beschikbaar is”?

Vaagheid troef ook in het item ziekenhuisfacturen. Nergens een woord over het al of niet verbieden van ereloonsupplementen in twee- of meerpersoonskamers.

Ook nergens een woord over meer middelen voor palliatieve zorgen.

Met betrekking tot de strijd tegen verslaving wordt nergens het gedoogbeleid m.b.t. cannabis in vraag gesteld. Nergens wordt geopperd dat men een evaluatie van het substitutiebeleid met methadon zal maken, laat staan dat men de projecten van heroïneverstrekking( o.a. in Luik) opnieuw in vraag gaat stellen.

Afrondend kan men stellen dat ook dit hoofdstuk gezondheidszorgen niet getuigt van een enthousiast tot stand gekomen regeerakkoord.

© Koen Bultinck


26-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marino doet het weer !


  
Nadat enkele franskiljons de media ingelicht hebben over het gebruik van Nederlands op de speelpleinen en -lokalen in Liedekerke, gaat de "Vlaamse"  minister de teksten opvragen van de gemeenteraadsbeslissing.  "Het is discriminatie" zegt Marino, zonder het papier gelezen te hebben  " ik voel het aan het kolken van mijn bloed.  De gemeente moet deze beslissing wijzigen."

Als het hier gaat om een besluit uit de maand januari 2008 zoals de pers vandaag vermeldt, dan vragen wij ons af, of de provinciegouverneur van Vlaams Brabant al gereageerd heeft ?  Wij verbazen ons ook  waarom de minister zo plots dit gevoelige dossier voor de camera's sleurt en verkondigt : "Deze beslissing strookt niet met mijn persoonlijke gevoelens".  Wat hebben de burgers van dit land te maken met de"persoonlijke gevoelens" van hun medeburger Marino Keulen in deze zaak ? Het enige wat ons intresseert : hoe liggen de prioriteiten in deze zaak ? 

De gemeentelijke autonomie ?  De taalwetgeving ?  De handhaving van het Nederlandstalige karakter van deze Vlaams-Brabantse gemeente ?  De veiligheid van de kinderen ?  De integratie van vreemdelingen ?  En  het franskiljonse gestook tot in de hoogste internationale regionen ? Wat geeft de doorslag in deze zaak ?  Marino kan zijn persoonlijke gevoelens bewaren voor zijn madame of voor zijn aanhoudster.

Straks zit heel die Vlaamse kloderregering met hun persoonlijke hebben-en-houden op onze schoot : Anciaux was vandaag ook al aan het bleiten dat hij niet naar Peking gaat, want hij houdt niet van ceremonieën.  Wel van zeikzuipen op televisie, met mijn verontschuldigingen bij onze gevoelige lezers voor dit onbeschofte taalgebruik.

In het geval van de benoeming van de onwillige Franstalige burgemeesters in de rand was Keulen heel wat delicater met zijn verklaringen.  De FDF-ers zitten voorlopig nog te wachten maar Madame Rolin die even franskiljons is als de anderen heeft hij probleemloos benoemd. Het is duidelijk, zelfs ministers van de Vlaamse regering, moeten buigknippen voor de franstalige minderheid van dit afschuwelijke land dat hoe langer hoe meer zijn ware gelaat van haat en verzuurde nijd toont.

ONTPLOF BELGIE !

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamofobie ?



Islamofobie = angst voor islam. 

We hebben het al verschillende keren gezegd : wij zijn de islam beu en de discussies daaromtrent ook maar angst hebben wij niet, anders schreven we niet elke dag neer hoe onze maatschappij onderhevig is aan wijzigingen, haar opgedrongen door moslims en andere vreemdelingen die zich niet wensen aan te passen. En die de geringe wederwoorden die hier opklinken vertalen als onversneden racisme, intolerantie en discriminatie.  Wij onderhouden in Vlaanderen en de rest van Europa een halve Sahara, wat moeten we ons laten beschuldigen van egoïsme ?

In Vlaanderen bestaat godsdienstvrijheid, dus ook voor de islam.  In Antwerpen zijn er 36 (zesendertig) moskeeën en in sommige wijken van deze stad is het precies Casablaca bij slecht weer.  In bijna alle islamitische landen bestaat er géén godsdienstvrijheid, geen tolerantie tegenover anders-gelovigen die zich niet voor alles onderwerpen aan de wetten van de islam.  Wat moeten wij ons laten beschuldigen van godsdienstonvrijheid ? 

In de meeste katholieke of  protestantse kerken kan je als niet-behorende tot de parochie of de gemeente, binnenwandelen, rondkijken en desnoods wat zitten mijmeren of bidden.  In geen enkele van de 36 moskeeën uit mijn stad kan ik  een voet binnenzetten of de halve wijk belemmert me de doorgang.  Als ik kenbaar maak dat atheïst ben, leg ik bovendien mijn leven in de waagschaal, want ik ben nog minder dan een hond.   Dit is mij in goed vertrouwen verteld door een geëmancipeerd moslim : "doe dat nooit" bezwoer hij me. Moslims kunnen zo'n houding niet verwerken ... dus snijden ze je keel over.  Wat moeten wij ons laten beschuldigen van intolerantie ?

Wat hebben wij in Vlaanderen te maken met de arrogantie van zogenaamde experten van de Verenigde Naties die zich komen bemoeien met onze interne politiek en die komen vertellen, dat "Flaams Pelanch" drijft op xenofobie en islamofobie ?  Wie zijn die kerels ?  Waar hebben zij hun kennis gehaald ?  Wie heeft hen de fabel verteld van de West-Vlaamse bedrijfsleider (help me met de naam van het bedrijf) die zijn hoofddoekdragende werkneemster moest ontslaan ?  Als een VN-er dat aanhouderij-vertelseltje opdist om te bewijzen hoe zwaar racistisch het er hier aan toegaat, dan kunnen wij de rest van zijn rapport klasseren bij de Verhalen uit de Negerhut van oom Tom.

De 0000-redactie heeft gisteravond in Terzake een verhelderende reportage uitgezonden over de islamhaat in Europa en in Vlaanderen.  Ferdi Joeksel was de reporter van dienst, we kennen hem intussen, hij was ook de woordvoerder toen Erdogan in Turkije het hoofddoekenverbod op universiteiten ophief : Ferdi lichtte dit toe als een bewijs van de modernisering van Turkije en de domme 0000-kijkers zegden "Haaaa ... nu verstaan we het".

U moet de woordvoerder van de VN bekijken en beluisteren.  Niet bij Angeltjes, maar bij onze goede vriend Duplo, bij onze brave gebuur die een fel voorstander is van nog meer islam.  Binnenkort noemen we hem : Duplo de moslim (grapje)

http://blog.seniorennet.be/aanklacht/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immigratie grootste vergissing ooit

'Immigranten toelaten grootste vergissing ooit' © Elsevier

woensdag 26 maart 2008 09:54

http://www.elsevier.nl/nieuws/nederland/artikel.asp?artnr=198704

Meer dan de helft van de Nederlanders vindt de islam een bedreiging voor de Nederlandse identiteit. De toelating van grote groepen immigranten zien Nederlanders als de grootste vergissing uit de vaderlandse geschiedenis.

Nederlanders vinden de islam een bedreiging voor de Nederlandse identiteit
Nederlanders vinden de islam een bedreiging voor de Nederlandse identiteit

Dat blijkt uit de Geschiedenismonitor, een onderzoek van het Historisch Nieuwsblad, Andere Tijden en de Volkskrant.

Vergissing
Van de 1.069 ondervraagden noemt 56 procent de islam een bedreiging voor de Nederlandse identiteit en 57 procent vindt het toelaten van grote groepen immigranten de grootste vergissing uit de Nederlandse geschiedenis.

De huidige toestroom van Oost-Europeanen blijft ondertussen toenemen. Het Centraal Planbureau (CPB) vergeleek de immigratiestroom al met de komst van gastarbeiders in de vorige eeuw.  Het CPB waarschuwde ervoor dat Nederland als verzorgingsstaat erg aantrekkelijk is voor laagopgeleide immigranten. 

Máxima
De Geschiedenismonitor ging vooral over de kennis van geschiedenis van Nederlanders, waarmee het slecht gesteld is. Voor een test gebaseerd op de historische canon voor het basisonderwijs scoorden de respondenten gemiddeld een 5,2.

Van de respondenten is 66 procent het niet eens met de stelling van prinses Máxima dat ‘de’ Nederlandse identiteit niet bestaat.

Door Maartje Willems


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VB Persmededeling Liedekerke

Het Vlaams Belang vindt de hetze tegen het gemeentebestuur van Liedekerke omwille van het bijgestelde reglement voor de speelpleinwerking bijzonder zwaar overtrokken. Als we sommige commentatoren mogen geloven,  is het gemeentebestuur van staatssecretaris Etienne Schouppe een bende achterlijke enggeestigaards, nog net geen bende racisten.

 

Nochtans was het reglement gewoon een antwoord op de problemen die zich vorige zomer hebben voorgedaan: een toevloed van anderstaligen uit Brussel, waarmee de monitoren niet konden communiceren en de chaos dreigde. Sommige monitoren wilden er zelfs de brui aan geven. Dat de monitoren ook een cursus “omgaan met anderstaligen” volgden, kent geen genade in de ogen van de aanstokers van de hetze. Bepaalde berichtgeving is zelfs gewoon fout, maar dat ook dat deert niet. Liedekerke moest en zou aan de schandpaal genageld worden.

 

Het is bijzonder merkwaardig dat de hetze pas nu losbarst. Het reglement is op 21 februari, meer dan een maand gelden dus, op voorstel van de meerderheid eenparig goedgekeurd. Het is ook verspreid geworden. Er waren geen reacties. Tot gisteren dus. Dit alles wijst erop dat deze hetze opgezet spel is. In navolging van de gemeentebesturen van Merchtem en Zaventem inzake hun schoolreglementen, moet nu ook het gemeentebestuur van Liedekerke het ontgelden. Dit is geen toeval meer, hier zit een duidelijke strategie achter om de Vlamingen af te schilderen als een verdorven en een slecht volkje.

 

Het Vlaams Belang is dan ook verontwaardigd over de reactie van Vlaams minister Keulen, die de maatregel wil schrappen. Zonder welke achtergrond dan ook te kennen, zonder het betrokken gemeentebestuur eerst te raadplegen, staat Keulen mee op de eerste rij om de maatregel af te schieten. Hij laat zich daarmee gewillig voor de kar spannen van diegenen die de hetze hebben aangestoken.

 

Het Vlaams Belang blijft achter het gemeentebestuur staan en zal minister Keulen in het Vlaams Parlement over de zaak interpelleren.

 

Joris Van Hauthem                                      Johan Daelman

Vlaams Volksvertegenwoordiger                 Fractieleider in de Liedekerkse gemeenteraad.  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Testaankoop op oorlogspad


Uit een onderzoek van Test-Aankoop blijkt dat kinderpyjama's stoffen kunnen bevatten die schadelijk zijn voor de gezondheid van het kind. Het gaat om ftalaten, formaldehyde en verboden kleurstoffen.

In drie winkelketens, Hema, Zeeman en Traffic Maffle, werd er in de onderzochte kledingstukken teveel aan ftalaten gevonden. Die stof, die vooral gebruikt wordt in de prints, heeft een negatief effect op het voortplantingsstelsel en kan de gezondheid in het algemeen schaden.

In één pyjama vond de consumentenorganisatie een te hoge waarde van azokleurstoffen. Die kunnen ontbinden in kankerverwekkende arylamines. Europa verbiedt het gebruik van 22 arylamines, maar Test-Aankoop trof de verboden kleurstof in één pyjama van Prémaman aan.

De textielsector is één van de meest vervuilende sectoren omwille van de vele chemicaliën die tijdens het productieproces gebruikt worden.

Volgens Test-Aankoop is de wetgeving rond chemische substanties in textiel ontoereikend. Nu blijkt dat vele van die stoffen schadelijk zijn voor de volksgezondheid, eist de consumentenorganisatie een specifieke wetgeving voor de onderzochte stoffen. Ze pleit eveneens voor meer en strengere controles bij de fabrikanten.

Tot zover dit bericht.  Vroeger hadden wij in Vlaanderen een eigen textielfabricatie die het veld heeft moeten ruimen voor Aziatische producten die ontsnappen aan de vele strenge kwaliteitscontroles.  Anderzijds genieten de mierenneukers van Test-Aankoop weinig aanzien bij de bevolking door hun eigen overtrokken zelfbewieroking en agressieve verkoopmethodes.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Censuur en broodroof zijn normaal voor links



De man die vorige week een annonce liet verschijnen op het eerste blad van de    Volkskrant gericht   tegen Wilders laat weer van zich horen.

Het is het goede recht  van deze Harry de Winter, Wilders te verafschuwen en dit kenbaar te maken.  Vanzelfsprekend  was de vrij onbekende (ook in eigen land) televisiemaker zaterdag present bij de Dam in de "grootse volksmanifestatie" met nauwelijks duizend communisten, boomhangers en blauwgerande veganisten die ingericht was om massaal Wilders af te keuren.  De uiteindelijke bedoeling is onveranderlijk bij al dat soort mensen, om de film te verbieden. Het zijn ridders van de censuur, verbranders van het het gedrukte woord en verbanners van de vrije gedachte.  Kortom : links in zijn ware gedaante.

Omdat het allemaal weinig uithaalt en de openbare opinie moeilijk in beweging te krijgen is tegen Wilders, gaat De Winter zich thans met zijn Stichting (VZW) Een ander Joods Geluid, richten tegen een medewerker van Elsevier.  De blogger Afshin Ellian die samen met Leon de Winter wekelijks een of twee stukken schreef  is nu de te treffen man.  Ellian heeft zich al meermaals uitgesproken tegen de moslims en pro bepaalde acties van Wilders, telkens gestoffeerd door in bloemrijk Nederlands uitgedrukte argumenten.  "Dat moet ophouden, de blog van deze man moet hem ontnomen worden, hij moet het zwijgen opgelegd worden".

Zie je, zo gaat dat in die fijne linkse democratie.  Al wie afwijkt van de regime-opvattingen wordt het woord ontnomen.  Gelukkig telt links voldoende idioten zodat we ons regelmatig kunnen verblijden over de ware aard van het progressieve deel van de mensheid.

Dit is het antwoord van de hoofdredacteur van Elsevier :


Elseviers hoofdredacteur Arendo Joustra is niet onder de indruk van de brief. ‘Net als columnisten hebben webloggers een zekere vrijheid van uitdrukken in een fel debat. Harry de Winter en Een Ander Joods Geluid hebben ook een scherpe positie ingenomen in hun advertentie op de voorpagina van de Volkskrant. Wie kaatst kan de bal verwachten.’

http://www.elsevier.nl/nieuws/nederland/artikel/asp/artnr/198741/index.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevrijd Fitna van de Censuur


BEVRIJD FITNA VAN DE CENSUUR


**********************************************




Theiresias        27 maart 2008


Geen enkele Nederlandse omroep wil de film van Geert Wilders uitzenden, en Internet providers nemen de site waar de film gepubliceerd werd uit de lucht, vanwege klachten, terwijl niemand hem nog gezien had.


Het lijkt erop alsof de gehele wereld zich vrijwillig onderwerpt aan de eisen van de moslims en hun christelijke/linkse dhimmi slaven. NERGENS in Nederland klinkt een politieke schreeuw van verontwaardiging over dit multimediale cordon sanitaire.
Maar Fitna moet gezien worden. Dus hoe kan Wilders deze boycott omzeilen? Onder andere op de volgende manieren:

  • Bied een digitale versie van de film on-line aan voor download (FTP) op de PVV site (en/of andere sympathiserende sites).
  • Upload de film naar een Usenet server (bv Eweka.nl).
  • Distribueer de film via het peer-to-peer netwerk (Limewire, E-Donkey, etc).

Post vervolgens links naar de plaatsen waar de film kan worden gedownload. Het Internet zal daarna zelf de distributie verzorgen. Publiceer delen ervan op Youtube en andere video publishing sites, voor extra exposure. Dit alles MOET gebeuren voor de beweging om de film te verbieden voldoende momentum bereikt om publicatie voorgoed onmogelijk te maken. Nu politici zich steeds brutaler hard maken  voor het verbieden van de film, en die pogingen vervolgens motiveren met steeds meer verbijsterende motivaties wordt het tijd actie te ondernemen en de angsthazen voor te zijn: Zorg dat de film naar buiten komt, op wat voor manier dan ook.

Geert, als het nodig is kom ik hem zelf ophalen !

(Overgenomen van www.hetvrijevolk.nl )



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pas op, de tandarts is razend ... door Wim Peeters


Godverdomme.... komt er echt geen einde aan de zelfzucht van die'
potverteerders uit het zuiden...Terwijl onze Vlaamse jeugd braaf een ingangsexamen voor artsenstudie's ging afleggen met als gevolg dat velen geweigerd werden, bleef men in Walloniëlustig dokters kweken alsof er niets aan de hand was.

Nu gaat de regering de spons vegen over het teveel aan artsen-studenten in Wallonië.  Om van te kotsen.....
 
40 % van hun werkenden (sic) zijn ambtenaren (In Vlaanderen is dat 28%)
 
Ze hebben een enorm aantal werklozen dank zij het MR-PS-profitariaat.
 
Ze hebben het dúúrste onderwijs van Europa en tegelijk het slechtste...met een enorm overschot aan leerkrachten (nog altijd het gevolg van vroeger gesjoemel met leerlingen-aantallen)
 
Ze hebben een eigen "Croix Rouge" dat deficitair is...dat vereffend wordt met Vlaamse winst
 
enz....
 
Maar... ze hebben wel 3 regeringen en ontelbare mandatarissen daaraan gekoppeld...
 
Gooi die rommel buiten....
 
Splits dit land aub....vlug... liever gisteren dan vandaag...
 
Razende groeten van
 
Tandarts Wim Peeters
Turnhout



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schijnheiligheid omtrent Tibet


De Chinese leiders hebben niet de bange gewoonte veel aandacht te besteden aan wat de wereld hen te vertellen heeft ; ze luisteren nog niet eens naar het eigen volk.

De sterkte van China is zijn openbarstende economie na bijna vijftig jaar internationaal zelfgekozen isolement.  Het van bovenaf gedirigeerde kapitalisme, een totaal ontbreken van democratische verwarrende inspraak, een autoritair geleid land dat met zijn bevolking schuift als een schaakspeler met zijn figuren, dat is China.   En ziedaar, heel de wereld staat te drummen voor de Hemelse Poort om mee te genieten van dit unieke experiment op wereldschaal.  Het leven zoals het nergens anders ter wereld is. Het individu als grootste vijand voor het leven, humor aan banden gelegd door het regime en seksualiteit in functie van het nationale belang.

De Chinezen moeten zich geen zorgen maken over de vrijheidsopstoten in het opstandige Tibet.  De UNO zal niet tussenkomen. China heeft weinig tot geen  ervaring met opstand sedert het Communisme heerst : een individu dat ànders denkt dan de groep wordt genadeloos uitgestoten.  Dat was trouwens ook zo voor de bevrijding van 1949 toen Mao na zijn lange Mars in Peking binnengehaald werd als de nieuwe keizer.  Zijn grote rivaal Tsjang Kei Tsjek was gevlucht naar het eiland Formosa, nu Taiwan, waar de plaatselijke inboorlingen ver van blij waren met de massale toevloed van Chinese Nationalisten van de Kwo-Min-Tang. Nu zestig jaar later zitten ze er nog en begluren vanuit hun opstandige provincie het moederland en vice-versa. De internationale sympathie die eerst bestond voor Taiwan met veel militaire en economische hulp is al lang ingeruild voor de grote vriendschap van de  Volksrepubliek.  Politiek wordt gemaakt door mensen en gedraagt zich menselijk. Vaak is dat klein, laf en principeloos.

Peking heeft het anders aangepakt in Tibet : het leger erop afgestuurd en de zaak overgenomen in 1950.  De Tibetaanse cultuur bestaat quasi uitsluitend uit religieuze gebruiken en gewoontes.  De Dalai Lama is door de Westerse media bevestigd in de  dubbelzinnige status die hij in eigen land bezat als eeuwig gereïncarneerde. Een politiek en godsdienstig leider, eerlijk gezegd ,wij worden er niet door gecharmeerd, maar wij zij geen Tibetanen. Tegenstanders omschrijven de Dalai Lama als een schijnheilig intrigant  en zijn mooie Tibet als een achterlijke middeleeuwse natie.  Dankzij de Chinese bezetting en de toestroom van Westerlingen komt Tibet tot een zekere bescheiden ontplooiing en tegelijk wordt de eigen aard buitengesloten.  Wie collaboreert met Peking en de eigen cultuur en religie afstoot, stijgt op de maatschappelijke ladder. Zo liggen de kaarten en de gewone burger die niets te maken wil hebben met politiek, ervaart zijn dagdagelijks leven als een slecht lot uit de miserable loterij van de wedergeboorte.

Dit zijn feiten, links en rechts geplukt uit de argumenten pro en contra. Het belangrijkste argument komt zelden aan bod  : elk volk heeft recht op zelfbeschikking en als het land bezet wordt door een buitenlands leger en administratie, moet de internationale gemeenschap  zich tegen de bezetter keren.  Als de Tibetanen, die nooit enige notie hebben gehad van individuele vrijheid en hun bestaan uitleefden in afwachting van een beter lot in een volgend leven, terug willen naar hun eigen religieus land, dan is dat een  beslissing die de wereld moet respecteren. 

Decennialang heeft Suid-Afrika niet mogen deelnemen aan de Olympische Spelen of andere internationale sportmanifestaties wegens een ideologisch meningsverschil.  Dat was feest toen !  Wat China aanricht in Tibet is ook niet mis : gedurende meer dan 50 jaar een buurland bezetten en alle macht uitoefenen.  De Spelen boycotten ?  Dat had men 8 jaar geleden moeten bedenken, toen Peking verkozen werd, want toen was Tibet ook al 50 jaar bezet.  Wij wensen zelfs niet te weten wat Anciaux over deze affaire denkt. Laat dat beter geheim blijven zulke kronkels.



Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Liedekerke wordt verbannen.


Op de redactie van le Matin/de Morgen was het gisteren al te merken dat de beslissing van de gemeente Liedekerke over het gebruik van Nederlands op de speelpleinen zou gebruikt worden om de helaas begraven erfzonde van de Apartheid terug op te rakelen.  Dat was een mooie tijd, de linksen konden elke Nederlandstalige op deze planeet in de schoenen schuiven een apartheidsracist te zijn.  En nu dankzij Liedekerke, breekt die mooie Tijd van Toen terug aan.

"Geen probleem met taalwetten die Vlaanderen wilden emanciperen. Maar wanneer diezelfde regelgeving dient om dit land bekrompen te maken, schaf die taalwetten dan snel af."

Zo staat het er bij Pauli, dan is het afgelopen met het racistische verweer tegen de verdrukte francofonen.  Dan kunnen zij ongestoord en ongehinderd Vlaams Brabant innemen en volledig verfransen.  

Waarom niet ineens de klok terugdraaien naar 1830, zo vlug mogelijk, toen was er ook geen democratie, iets wat de politiek-correcten nu als hun hoogste ideaal zien. De media staan al geruime tijd paraat om opnieuw Vorst en Belgisch Vaderland te dienen en de Vlamingen die moeten belgen worden zonder hoofdletter, want het zijn lastposten en fascisten.
 
Barroso en Bang-ki-Moon de vriend van onze keuning zitten goedkeurend te knikken. Onze eerste-minister, Nonkel Kruk, ziet geen bezwaren in de verbanning-voor-het-leven van zijn partijgenoot de burgemeester van Liedekerke en ook Ward de Bever heeft veel begrip voor straffe maatregelen in ruil voor een pak schone beloftes.

Ray





Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!