Angeltjes
01-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.141 tegen 9 : Wilders houdt ze allen af !


In de Nederlandse Tweede Kamer hebben we deze middag een stuk van het debat kunnen volgen naar aanleiding van "de" film.  De fractievoorzitters van de meerderheidspartijen willen van de regering (officieel) vernemen hoe die zich positioneert tegenover Fitna en tegelijk pogen ze de grond aan te vegen met Geert Wilders.

Intressant was alleszins om de argumenten van de traditionele linkse en semi-linkse partijen te beluisteren.  Uit een dergelijk debat beleidsconclusies trekken is een vergeefse zaak : zeker als het gesprek hoofdzakelijk gevoerd wordt om een tegenstrever met àlle parlementaire middelen en met 141 medestanders de riool in te duwen. Wij hadden niet in de plaats van Wilders willen zijn met iedereen (en niet de minsten) tegen ons :  christen-democraten, socialisten, bijbelchristenen, en uit de oppositie de liberalen, de links-liberalen, de grote fractie van Mao (SP), de partij van de dieren, Groen-Links en een extreem-protestant, die niet helemaal anti-Fitna was. Je kan er maar tegenaan.

De PVV-leider ging onmiddellijk van bij de eerste spreker in de tegenaanval en vermoedelijk is dat de beste tactiek, anders verzink je in de eigen argumenten en word je ondergesneeuwd door de ettelijke politiek-correcten.

Met nuanceringen werden volgende argumenten bepleit om aan de huidige situatie niets te verhelpen door al wie van oordeel is dat men in Nederland op de goede weg is :

- de extremisten wonen niet bij ons, wij kennen enkel brave moslims die tranen in de ogen hebben als ze de wrede film bekijken van de oneerlijke Wilders ;
- het stoppen van de islamisering komt neer op het nemen van strenge maatregelen die de fundamentele vrijheden aantasten ; willen wij tweederangsburgers kweken ? Willen wij een tweede nazi-periode in het leven roepen ?
- de islam is een godsdienst zoals elke andere en hij kan niet verboden worden ; (dat is zo slap en dom, maar goed)
- wij bewonderen de kalmte waarin het miljoen NL-moslims gelaten, maar gekwetst, gereageerd hebben ;
- de klassieke kleurrijke argumenten van de multiculturele verrijking werden nauwelijks nog gebruikt, omdat het voor eenieder intussen duidelijk is, dat het om sprookjes gaat ;
- NL en heel de EU moeten openstaan voor moslims, er is geen enkele reden om deze mensen de toegang te weigeren ; ook niet als ze met miljoenen meer zullen arriveren ;
- een van de zaken die opviel was de nauwelijks verholen emotie bij Halsema van Groen-Links die zich op basis van haar humanistische overtuiging distantieerde van elke afwijzing van moslims.  Braaf maar helaas naiëf en ze zullen haar niet sparen als het er op aankomt.
 
Voor de rest werd er hoofdzakelijk en schaamteloos op de man gespeeld.  Deze man heeft wonderwel stand gehouden tegen de verbale en niet geringe overmacht.  Respect voor Geert Wilders, die geen krimp toegaf en   die zijn repliek besloot met de woorden, dat hij als een horzel en een luis in de pels het probleem van de islamisering op de politieke agenda zal blijven zetten.  Niet het oordeel van de collega's in de Kamer is van tel wel de mening van de man en de vrouw in de straat in binnen-& buitenland.
 
Deze avond zal namens de regering nog enig natrapwerk verricht worden onder leiding van oppersukkel Balkenende.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brutale buschauffeur tart onschuldige jonge passagier



Een buschauffeur van vervoersmaatschappij De Lijn is gisteren geslagen en bespuwd door een passagier in Ekeren. De politie werd erbij geroepen en die nam de agressieve passagier mee voor verhoor. De buschauffeur raakte lichtgewond, maar was wel zwaar aangedaan door de feiten. Dat meldt de lokale politie van Antwerpen.

De agressieve passagier stapte gisteren rond 9.45 uur op de bus aan de halte op de Markt in Ekeren. De chauffeur vroeg hem om zijn vervoersbewijs te tonen, maar de passagier verklaarde dat zijn vriendin, die al op de bus zat, zijn abonnement bij zich had.

Daarop ontstond een woordenwisseling. Getuigen zagen hoe de chauffeur enkele klappen moest incasseren en in het gezicht werd gespuwd. Toen de politie ter plaatse kwam, was de agressor al gevlucht. Hij werd later op een andere bus aangetroffen en naar het politiebureau gebracht voor verhoor. (belga/sps)


****************************************************

Dit is een zoveelste racistische aanslag op een fijne jongman die vrolijk fluitend zijn gezin verliet, waarvan de hardwerkende papa al uren aan de slag was om het zure brood te verdienen.  En dan zoiets maken, in haden vallen van een racistische uiterard blanke chauffeur.  Binnenkort durven onze jongeren geen gebruik meer te maken van de Lijn en wie zal dan voor de ambiance zorgen ? Madame Schuddenbol zelf ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zijn allemaal racisten, niet ?


Bij de 0000 wist men zondag zeer goed, wat er in een zijstraat van de Antwerpse Meir gebeurd was : een zwarte jonge vrouw was brutaal van haar fiets getrokken door een blanke vieze man die smalend tegen zijn partner zegde : "Ier sé, een negerin oep ne velo,  edde dat al ooit gezieng ?" en terwijl was hij de arme vrouw aan het aftuigen ; hij trok haar sierlijke laarsje uit en keilde het over een muurt, grof lachend, terwijl het arme jonge negerinnetje huilde van pijn en vernedering.   Vervolgens nam de booswicht de benen en hij nam die van zijn partner ook mee. 

"Een zwaar racistisch incident in Antwerpen" blokletterde Teletekst en in het namiddagnieuws herhaalde Goedele Wachters het bericht met een treurniskop alsof haar poes nooit een kater meer zou tegenkomen.  Wim Peeters, onze tandarts uit Turnhout had al enkele mails gestuurd naar de redactie van de belgicistische televisie om te vragen dat ze ook wilden vertellen wat er in de andere ijstrayten van de Meir gebeurd was.  Wim is een man die houdt van details en precisie.  Een echte tandarts.

Intussen is het racistisch verhaal aan het verbleken,  door de verklaringen van getuigen die nèt iets anders hebben gezien.  Ook het racistische stel heeft zich aangemeld bij de politie met zijn versie van de feiten.  De zwarte vrouw reed op het voetpad, heeft bij het voorbijfietsen van het stel de man tegen zijn lichaam geraakt en zo is een discussie ontstaan, die niks te maken heeft met racisme. 

Het ligt vele vreemdelingen op de lippen bestorven "Jullie zijn racisten" en ze weten intussen héél goed dat ze met die toverwoorden overal tussenuit komen. 

Zelf meegemaakt in de supermarkt Delhaize aan de Plantinlei.  Een zeer verzorgde zwarte vrouw staat te kafferen tegen een caissière in het Frans, dat zij EIST in het Frans toegesproken te worden, want "la belgique c'est un pays bilingue".  Na tussenkomst van verschillende klanten en winkelpersoneel, kwam het er ook uit : "Vous êtes tous des racistes".

Op de lange duur zou een mens best nijdige reacties vertonen en alles doen om zowel zwarten als moslims uit de weg te blijven en te negeren.  In de gedrukte media wordt inmiddels deze zaak opgevolgd maar de VRT houdt zoals het beroepsmisleiders past, de lippen stijf op mekaar.  Als ze nu nog de adem inhouden gedurende 6 minuten, komt  de zaak helemaal in orde : VRT stikt in eigen leugens.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Henryk M. Broder over Fitna


http://victacausa.blogspot.com/

Een populist die er geen is

Een rechtspopulist – wat mag dat toch zijn? Als het slaat op zijn videopamflet “Fitna” is de Nederlandse politicus Geert Wilders er alleszins geen, zegt Henryk M. Broder: het debat over de film heeft in de eerste plaats de lafheid van het Westen tegenover de islam ontmaskerd.

Op elk potje past een dekseltje, en voor elkeen die uit de pas danst wordt een etiket op maat gesneden. Vandaag is het begrip “rechtspopulist” in de mode. Her en der lees je dat het Hollandse Kamerlid Geert Wilders er zo eentje is, maar je vindt nauwelijks een reporter of commentator die de moeite neemt om aan zijn luisteraars of lezers te verklaren wat een “rechtspopulist” dan wel is. Waarin die zich precies onderscheidt. Waarin hij bijvoorbeeld zou verschillen van een “linkspopulist”.

Geert Wilders mag veel zijn – zelfbewust tot aan de grens der ijdelheid, éénkennig tot aan de rand van de eigen liquidatie. Een “rechtspopulist” is hij echter niet. Ten eerste is hij een radicale liberaal, en ten tweede is wat hij doet net extreem impopulair. Pim Fortuyn al, de politicus die zes jaar geleden door een fanatieke dierenrechtenactivist werd vermoord, gold als “rechtspopulist”. Hij was zeer populair inderdaad, weliswaar niet omdat hij “rechts” was, wél omdat hij onverschrokken wees op feiten waar de traditionele elites van de Nederlandse samenleving hardnekkig naast keken.

Het label “rechtspopulist” heeft vandaag eenzelfde diffamerende functie als “communist” in de vijftiger en zestiger jaren, “fascist” in de jaren zeventig en tachtig, of “klimaatnegationist” vandaag. Elke inhoudelijke toelichting wordt afgehouden, en de dragers ervan zijn als enigen verantwoordelijk voor de gevolgen van hun daden.

Als fanatieke moslims vanwege Wilders zijn film “Fitna” gaan doldraaien, dan komt dat niet door hun verstoorde relatie met godsdienst- en meningsvrijheid, maar ligt het hieraan dat zij door Wilders beledigd en geprovoceerd worden.

Ook Tom Buhrow vond het vorige vrijdag dus helemaal normaal om “Tagesthemen” in te zetten met een bericht over de “islamvijandige video van de Nederlandse rechtspopulist” Geert Wilders – alsof er in de overigens geheel censuurvrije Bondsrepubliek een instantie bestond die bevoegd was voor het correcte taalgebruik in euro-islamitische aangelegenheden. Volgde dan een verslag over de bedaarde reacties bij Nederlandse moslims, die in hun cafés zitten en volkomen vredig koffie drinken, terwijl Wilders buiten voor onenigheid zorgt.

Dit stuk werd door Buhrow ingeleid met volgende zin: “De messen worden wel degelijk gewet, maar enkel voor de döner”, en hij vergat daarbij te melden dat “Fitna” op dat moment al niet meer te zien was op de portaalsite van “Live Leak”. De Britse provider had moordbedreigingen ontvangen, die hij al even ernstig inschatte als ze bedoeld waren – geen irrelevante informatie, die de anchorman van de ARD weliswaar onder zijn presentatortafel liet vallen om de kijkers niet met zulke finesses van de wijs te brengen.

Zo gezien is het ook Wilders’ eigen schuld dat hij nu de klok rond politiebewaking nodig heeft en elke nacht op een andere plek moet slapen. Zijn privéleven zou niets te lijden hebben gehad als hij ruzie had gezocht met de Bond der Hollandse Bloemenkwekers.

Helaas moeten wij in dit verband er op wijzen, dat het niet zijn obsessieve vermetelheid is die Wilders van zijn privéleven heeft beroofd, maar het feit dat hij in herinnering heeft gebracht hoe en waarom de regisseur Theo van Gogh werd vermoord: door een en Holland geboren moslim van Marokkaanse afkomst, die wellicht óók graag op café ging en vreedzaam koffie dronk, tot de ochtend dat hij overging tot zijn bloedige daad en de “provocateur” van Gogh ombracht, die vandaag wellicht nog in leven zou zijn als hij niet de lichtzinnigheid had gehad om een “islamvijandige” film te draaien.

Een troost hierbij is dat Wilders “niet de fout” beging “die Theo van Gogh maakte, die de seksualiteit in verband bracht met de koran”, hetgeen bij de “minder gematigde moslims” toen niet goed is aangekomen; want dat had “het risico van een ontploffing …met zekerheid verhoogd”, schrijft een moslima op SPIEGEL ONLINE, terwijl zij zich door Wilders niet beledigd voelt, en zo ver gaat om vast te stellen dat Wilders “in zijn film eigenlijk enkel feiten [toont] – alleen doet hij dat nogal eenzijdig”.

Nog afgezien daarvan dat het een beetje overdreven lijkt om iemand om te brengen enkel vanwege een “fout” – is het wel mogelijk om feiten anders dan eenzijdig te brengen?
Zou er overigens bij de moord op Theo van Gogh, de onthoofding van Daniel Perle, de executie van een vrouw in het stadion van Kabul, het ophangen van homoseksuelen en het stenigen van echtbreeksters in Iran enig perspectief bestaan dat niét eenzijdig is?

Zou men, in deze gedachtegang, en om geen eenzijdig beeld van de feiten op te hangen, bij vliegtuigongelukken niet telkens er op moeten wijzen dat zoiets niet elke dag voorkomt, en dat de meeste toestellen gewoon op een rijtje landen? Wilders is net zo “eenzijdig” als elke documentairemaker die de werkelijkheid condenseert. Zijn film is net zo “islamvijandig” als de films van Michael Moore “kapitalismevijandig” zijn. De vijandigheid zit niet in het oog van de toeschouwer, maar in de aard van het beschouwde onderwerp.

Tot de ritualen waarmee woordvoerders van de moslimgemeenschap reageren op de vaststelling dat de islam niet volstrekt, en niet altijd een religie van de vrede is, behoort steevast de dreiging met geweld voor het geval deze belediging niet wordt teruggenomen – onverschillig of het nu de Paus, een politicus of een poëet betreft.

Maar Wilders heeft zich bezondigd aan nog een ander vergrijp tegen de heersende consensus. Hij heeft het initiatief genomen, hij heeft geageerd in plaats van te reageren. Al van toen hij zijn film aankondigde, drie maand geleden, bepaalt hij de gang van de discussie, drijft hij zijn tegenstanders voor zich uit. Wellicht zou niemand verrast zijn geweest als Wilders dit spelletje had beëindigd met de bekentenis dat er helemaal geen film was.

Want hetgeen hij wilde bereiken had hij met de enkele dreiging een “islamvijandige video” te zullen maken allang bereikt: hij demonstreerde het “Vrije Westen” als papieren tijger. De Nederlandse regering distantieerde zich van het project, en droeg haar vertegenwoordigers in moslimlanden op om de regeringen ginds voor te lichten over de toestand hier, waar een regering eenmaal niet zo almachtig is als zijzelf wel wensen zou.
De EU wilde iedereen tevredenstellen en benadrukte in een verklaring het grondrecht van de vrije meningsuiting, maar relativeerde dadelijk: “Wij geloven dat acties zoals deze film geen ander doel dienen dan het aanstoken tot haat.” Tot zelfs de secretarisgeneraal van de VN, Ban Ki-Moon ging in het gelid staan en veroordeelde de film van Wilders “in de scherpste bewoordingen”. Voor haatprediking en aanzetting tot geweld bestond er geen enkele verrechtvaardiging. “Het recht op vrije meningsuiting is hier niet in het geding. Vrijheid moet altijd gepaard gaan met sociale verantwoordelijkheid.”

Dat waren klanken waar je vaak vergeefs op wacht als islamisten oproepen tot de jihad, of als fanatici ongelovigen massacreren, of als holocaustontkenners conferenties organiseren.

Het enige objectief immers van al deze oefeningen was om een herhaling van de gebeurtenissen van 2006 te vermijden, toen een dozijn onschuldige mohammedkarikaturen een heidebrand van rebellie losmaakten van Jakarta tot Rabat. In die dagen riepen veel politici, onder hen
Claudia Roth [voorzitster van DIE GRÜNEN], op tot een de-escalatie. De oproep richtte zich niet tot de brandstichters die Deense vlaggen verbrandden en ambassades verwoestten, maar tot de Europeanen die radeloos aankeken tegen het gedoe van Gods krijgers, en die bezorgd waren om niet nog meer olie op het vuur te gieten.

Zo verging het ook toen voor kort nog een argeloze, in Soedan wonende Engelse, een teddybeer de naam Mohammed gaf. Zo ging het ook, toen Salman Rushdie door de Britse koningin tot ridder werd geslagen: moslims wonden zich op, en de Europeanen hielden zich gedeisd tot de storm was overgewaaid.
En nu wordt de “rechtspopulist” Wilders geofferd op het altaar van de appeasement-politiek. Een cineast is hij niet, en zijn film is
geen meesterwerk voor de vrienden van de filmkunst. Het is een hardhandige aansporing om tenminste kennis te nemen van de realiteit.
 
http://victacausa.blogspot.com/
.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mal Maleisië


In Maleisië bestaat de meerderheid van de bevolking uit moslims , wat in de werkelijkheid er op neerkomt, dat de niet-moslims discreet n onopvallend doorheen het leven laveren.

Ook in Kuala Lumpur wordt nu gereageerd op Fitna.  Spontaan uiteraard zoals u zich kan voorstellen.  Een supermarktketen zal alle Nederlandse producten voorzien van een rode stip zodat de kooplustigen twee keer zullen nadenken. 
http://www.straitstimes.com/Latest%2BNews/Asia/STIStory_222643.html

Als motivatie voor deze anti-promotiestunt wordt opgegeven dat het schandelijk  is,  dat godsdiensten beledigd worden. Volledig akkoord.  Waar gaat het anders eindigen ?  Godsdiensten bepalen zelf wie ze kleineren en hoe de burgers moeten leven. 

En nu allen naar de kaasmarkt in Alkmaar.



Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 april





Ook in Jakarta (Indonesië) wordt duchtig 1 april gevierd


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lezers in onze brievenbus

Vandaag kreeg ik (ik woon in Italië) bij toeval DE TIJD in handen van 22/3 en mijn hart viel bijna stil. Verhofstadt III zou in extremis de registratierechten op (bouw)gronden vervangen hebben door 21% BTW.
Als U weet dat deze rechten in Vlaanderen 10% bedroegen, (mede)neembaar, en in Bx en Wallonië 12,5% dan is het zonneklaar dat de Vlaming door deze beurzensijder weer eens, in alle stilte, gerold geweest is.
Dat krantenartikel was het eerste dat ik hierover vernam..Stilte op alle mediafronten en op het Internet! .
Wie springt op zijn paard om uit te leggen waarom dringend een 'nood-regering' vandoen was? Niet voor de koopkracht! Maar om de koninklijke dotaties gestemd (en betaald, op voorhand) te krijgen, en om het schandaal van 21% BTW op bouwgronden dievelings in te voeren.
 
Welke welbespraaakte pitbul van 'de onzen' schudt met die 21 % BTW op grond eens goed rond, lijk mijn herdershonhd doet met zijn speeltje? 
 
(Naam en adres bekend)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Georgië en Oekraïne bij de Navo


Beide voormalige onderdelen van het Sovjet-Unie imperium zullen toetreden tot de NAVO, dit zegt Jaap De Hoop-Scheffer, de christen-democratisch Rambo. Macedonië, Kroatië en Albanië zijn de volgende op het verlanglijstje van de Navo. 

Rusland is niet in zijn nopjes met  deze ontwikkeling.  En wij ?  Het speelt zich allemaal af boven de hoofden van de burgers : wij hebben nog niet eens een eigen land, laat staan dat we er iets zouden te protocollen hebben. 

De beste manier om de macht eeuwig in handen te houden van dezelfde groepen, is telkens overgaan tot een hoger echelon van machtsuitoefening.  Internationaal worden.  Mondiaal.  Voor ons part mogen de Groten eerlang uitwijken naar Mars.  Wij zullen dan eindelijk onze eigen boontjes hier doppen.

Ray


31-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pat Condell : Na Fitna



http://www.dumpert.nl/mediabase/66351/374916fd/pat_condell_fitna_aftermath.html


Te bekijken en beluisteren bij Dumpert van www.geenstijl.nl

"ISLAM ZONDER GEWELD IS ALS EEN OMELET ZONDER EIEREN"


PEACE !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel is een TOFFE stad


Brussel is géén onveilige stad, hoe haal je het in je hoofd.  Brussel is een toffe stad met volkse, kleurrijke wijken, aangename straten met joelende, spelende kinderen die u verwelkomen met molotovcocktails en blikkerende messen, maar dat is niet tégen u persoonlijk gericht, dat is de uiting van hun vreugde omdat ze u zien,  puur cultuur. 

Brussel is Brussel, de toffe stad van Jacques Brel, hij zou ook raar opkijken mocht hij er nu terugkomen.

 “Als Kuregem in het nieuws komt, is het met molotovcocktails tegen lijnbussen, bendegeweld en in het beste geval cannabiskwekerijen. Nooit met goed nieuws. Het is de rotte plek van het toch al niet zo fraaie Anderlecht.” Met die zinnen begint een reportage in Het Laatste Nieuws van afgelopen zaterdag (29 maart). Het krantenartikel schetst een ontluisterend beeld van de Anderlechtse wijk Kuregem, waar de werkloosheid oploopt tot 80 procent en waar 83 procent van de inwoners vreemdeling zijn.

Gaston, een Vlaamse inwoner van Kuregem die verder liever anoniem blijft, vertelt hoe erg het is gesteld. “Kuregem was een halve eeuw geleden nog het Sillicon Valley van Brussel. Van de hele provincie, eigenlijk. De rijkste, meest welvarende gemeente. (…) Tot in de jaren ’70 hebben wij hier de echte Siciliaanse maffia gehad, met peetvaders en al, die in witte limousines rondgereden werden. Er werd toen geregeld een lijk in een dichtgelast vat in het kanaal gevonden.” Maar zelfs dat was niets in vergelijking met de toestand vandaag.

Als de journalist opmerkt dat het allemaal nog lijkt mee te vallen, zegt Gaston: “Verstop uw persplaat. En vooral: neem géén foto’s.” De interviewer begrijpt vlug waarom: “De steenweg over, slaat de sfeer om; naar grimmig. Het lijkt alsof we een ander land binnenrijden, waar nooit bezoekers komen. Op elke straathoek: groepjes jongeren, die zich bukken en in onze auto kijken, en ons blijven nastaren tot, bij het volgende kruispunt, een volgende wachtpost het overneemt.” “Zelfs de politie gaat die driehoek ’s nachts niet meer binnen,” aldus Gaston. “Tenzij het écht moét, en dan met drie-vier ploegen tegelijk, om elkaar te beschermen. Het is een vrijstaat. Een ‘no go’-zone. De wet wordt er op straat gemaakt. Door de bendes.” En die bendes hebben zo hun eigen wetten en gebruiken, zo blijkt. “Doelbewuste, systematische terreur. Bewoners wegpesten. Als je je auto parkeerde, kon je er vergif op innemen dat binnen het kwartier je ruiten waren ingegooid. Ze kladden nieuwe straatnaambordjes op de gevels: ‘Rue des Désolés,’ stond er. ‘Quartier des Morts’. Graffiti, in hoekig Frans: ‘We geven niet op tot de flikken ook hier niet meer durven komen’.” De man toont zich ontgoocheld in de politiek. “Ik ben verschrikkelijk ontgoocheld door links. Ecolo. De socialisten. Die weten waar hun kiezers zitten, hier, en ze durven ze niet tegen de haren in te strijken. Als er op de ergste plekken camerabewaking wordt voorgesteld, is het van privacy en mensenrechten. Eigenlijk is dat een schande.”

Net vandaag kopt De Standaard: ‘Brussel geen onveilige stad’. De hoofdcommissaris van de Brusselse politie schetst een uitgesproken positief beeld over de veiligheid in de hoofdstad. “Het is belangrijk om feiten van fictie te onderscheiden,” luidt het. “Er bestaan geen no go-zones in Brussel.” Dat men dát maar eens gaat vertellen aan de weinige Vlamingen die nog niet uit Kuregem en zovele andere Brusselse wijken zijn weggevlucht…  Brussel ...

(overgenomen van de VB-webstek)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papa treedt op tegen immoreel gedrag verdorven dochter


Het is ver gekomen, met de mooie en hoogstaande Arabische cultuur, sedert Facebook en internet hun ruwe en barbaarse  intrede hebben gedaan in deze delicate wereld van fijne menselijke en respectvolle verhoudingen.

In Saoudie-Arabië bloeien  de olievelden  als zwarte kraters in het woestijnzand en leiden alle wegen  naar Mekka, behalve voor niet-moslims ; die worden afgeleid naar concentratieplaatsen voor ongelovige honden.  Vrouwen staan in hoog aanzien aldaar.  Zij worden zo graag gezien, dat geen enkele man duldt, dat een ander zijn vrouwtje aanschouwt.  Als dat geen liefde is ...

In Riyad zag een brave papa zich genoodzaakt zijn dochter bont en blauw te slaan en haar vervolgens neer te schieten, de smerige teef, want zij was aan het chatten met een ONBEKENDE man en wat van chatten komt, u wil het niet weten.  De papa ook niet, dus hij maakte er een eind aan.

Er zullen weer heel wat stemmen opgaan in rechtse kringen om deze begrijpelijke daad van vaderliefde in een kwalijk daglicht te plaatsen.  Gelukkig kunnen wij zeggen, dat de tolerante en vredelievende islam de papa in het gelijk stelt en daarmee is het afgelopen. En Wilders moet zijn grote klep houden.

http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2008/03/31/wsaudi131.xml




Heerlijk, fijn land !  Mooie wijfjes maar ze moeten kort gehouden worden.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olympische Spelen 2004

 

De Olympische toorts is vandaag vertrokken voor haar wereldtournee vanuit Peking en het zal vermoedelijk niet vlotjes gaan doorheen de andere steden en continenten in verband met de problemen in Tibet. In 2004 tijdens de Olympische Spelen werd de toorts met de olympische vlam doorheen Antwerpen gedragen, omdat in die stad in 1928 de toenmalige spelen plaatsgevonden hadden.  Mijn vrouw Gerda De Ryck was uitgekozen, samen met een aantal athleten, om met de vlam doorheen de stad te lopen.  Haar trajectje was van het einde van de Turnhoutsebaan tot in de Gemeentestraat.  Hier  ziet u haar, terecht trots en stralend.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nogmaals het



ANTWERPEN 31/03 (BELGA) 
Bij de lokale politie van Antwerpen hebben zich zondagavond twee nieuwe getuigen gemeld van het incident tussen een Afrikaanse vrouw en een blank koppel in de Lange Klarenstraat zaterdag. Zij bevestigen de verklaring van een andere getuige die zag hoe de agressie eerder uitging van de vrouw dan van het koppel.
De Afrikaanse vrouw vertelde aan de politie dat ze het slachtoffer was geworden van racisme. Ze fietste zaterdagnamiddag samen met een vriendin door de Lange Klarenstraat en passeerden daarbij een blank koppel. De man
zou geroepen hebben: "Kijk, twee negerinnen die kunnen fietsen". Ze sprak hem daarover aan, waarop de man haar tegen de grond zou geduwd hebben. Hij zou haar vervolgens geslagen en gestampt hebben.

Toen de politie ter plaatse kwam, was het koppel al verdwenen. Het slachtoffer droeg een gescheurd t-shirt, maar wenste geen medische hulp. Toen het nieuws bekend raakte, meldde zich zondag een eerste getuige. Hij verklaarde dat de agressie eerder van de Afrikaanse vrouw uitging dan van de man. Die zou enkel zichzelf en zijn zwangere vrouw beschermd hebben.

Zondagavond doken er opnieuw twee getuigen van het incident op. Een 49-jarige man en een 71-jarige vrouw bevestigden onafhankelijk van elkaar de versie van de eerste getuige. De Afrikaanse vrouw had volgens hen staan roepen. Wat de aanleiding voor het incident was, hadden ze niet gehoord of gezien. De man had de Afrikaanse vrouw proberen kalmeren en had haar erop gewezen dat zijn vrouw zwanger was. Nog volgens de getuigen had ze vervolgens haar laars uitgetrokken en was ze het koppel daarmee te lijf gegaan. De man probeerde zichzelf en zijn zwangere vrouw te beschermen.

Nadat omstanders tussenbeide waren gekomen, was het koppel gevlucht. De politie hoopt dat het koppel zich alsnog zal melden om uitsluitsel te krijgen over wat zich die zaterdagnamiddag nu precies heeft afgespeeld.

******************************************************


De fijne voorlichters van de nieuwsredactie van de 0000 hebben zich voor de kar gespannen van een twijfelachtig incident, dat, excusez le mot,  een scheet in een fles is.  Het is hier terecht opgemerkt door een van onze lezers, dat in elke grootstad waar vele nationaliteiten bij mekaar leven, dergelijke incidenten schering en inslag zijn, zonder dat ze daarom iets te maken hebben met welke raciale overweging ook.  Wij met ons slecht karakter verdenken grapjassen bij de Antwerpse politie ervan dergelijke nieuwtjes te laten lekken om de 0000 in zijn hemd te zetten.  Bij de politie zijn er nogal wat vrienden die het hunne denken van de multikul, daarom zijn het ook onze vrienden. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pour les flamands la même chose


Zoals ook reeds uit eerdere interpellaties van Vlaams Belang-volksvertegenwoordigers bleek, zijn er steeds minder Belgische ambassades en consulaten in het buitenland die Vlamingen in hun taal te woord kunnen staan. Volgens Buitenlandminister Karel De Gucht wordt ernaar gestreefd “dat het ontvangstpersoneel tenminste één van onze landstalen spreekt”. Het Frans dus… In zijn Journaal (27 maart) wijst Mark Grammens op het feit dat bijvoorbeeld Denemarken eist dat Denen overal ter wereld in hun ambassade in hun eigen taal te woord worden gestaan. Waarom kan dat niet voor de Vlamingen?

(overgenomen VB - magazine)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Heer Sarah Bettens en le Standard


Oef !  Eindelijk is er weer eens een objectieve verslaggeving in de belgische gazet "le Standard", voorheen de Standaard.

Barones Mia Doornaert, de verantwoordelijke voor de buitenlandse berichtgeving die al eens durft bevallen van conservatieve stellingnames, maar lang niet altijd, krijgt tegengewicht vanuit de Verenigde Staten waar de Heer Sarah Bettens  de lezers zal inlichten over zijn strikte voorkeur voor Obama of Hilary. 

In een poging om  van bij de start duidelijk te maken waar de Heer Bettens voor staat, noemt hij beide democratische kandidaten intelligente mensen, dit in schril contrast tot de huidige bewoner van het Witte Huis die een idioot is. Als er nog een republikeinse kandidaat deelneemt, zal deze alleszins grondig door de Heer Bettens in de grond geboord worden.  Dit alles in het raam van de objectieve voorlichting.

De Heer Bettens zingt ook liedjes die hij laat verkopen door de bekende maar bijna failliete CD-keten De Morgen/le Matin.

We kunnen moeilijk wachten tot morgen op de andere nieuwtjes van de nieuwe Amerikaanse correspondent.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar de autokeuring - Dr. David Levendesteen

Verleden week heb ik mijn auto laten keuren. Niet in de autokeuring waar ik gewoonlijk ga : dat is Anderlecht. Niet omdat ik zo aan die instelling gehecht ben, maar wel omdat zij het dichtst bij mijn woonplaats ligt. Om een echte multiculturele ervaring mee te maken is deze instelling echter uitermate geschikt. Men is er als autochtoon verre in de minderheid, men moet uren aanschuiven tussen mensen die luidop met mekaar tateren en op alle mogelijke manieren proberen om anderen uit de weg te dringen om zo een paar plaatsen te kunnen winnen, men moet het norse humeur van de “keurders” gelaten ondergaan, men moet opletten om niet uit te schuiven op de kleurrijke fluimen die de vloer versieren, men moet weer aanschuiven (dit keer in een piepklein, vuil en ijskoud hok) om de prijs voor de “schouwing” te betalen aan een eveneens norse dame die duidelijk te kennen geeft dat ze liefst ergens anders zou willen vertoeven.

Ik heb het ooit meegemaakt dat tijdens het aanschuiven een andere autochtoon, die ook gelaten naast zijn auto stond te wachten, mij in het oog kreeg en met uitgestoken handen naar mij toekwam. Hij greep mijn hand en schudde ze tot mijn arm pijn deed. “Doctor Livingstone, I presume?” zei hij met een stem waarin opluchting en vreugde om de voorrang vochten. Wij hebben toen allebei zo hartelijk gelachen dat de omstaanders ons met verbazing en wantrouwen bekeken.

Dus verleden week besloot ik om met de traditie te breken en ben met de auto naar een autokeuring in Vlaanderen gereden. Wat een verademing! Ik had nauwelijks de tijd om de autopapieren boven te halen of ik was reeds aan de beurt. De “schouwers” waren beleefd, vriendelijk en efficiënt en wezen mij op een klein mankement dat nog steeds door de beugel kon maar dat beter aangepakt werd voor de volgende keuring. De werkplaats was keurig in orde, de vloer was kraaknet.
Ook de ruimte waar men even moest wachten op het in orde maken van het papierwerk alvorens te betalen was bijna klinisch net. Er stonden planten en stoelen, er waren zelfs tijdschriften voor diegenen die hoognodig wat wilden lezen. En de dames aan het loket waren uitermate vriendelijk.

Zo was het waarschijnlijk ook ooit in Anderlecht, maar de algemene verloedering heeft daar toegeslagen, en het zal waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd zijn voordat het in Vlaanderen dezelfde weg opgaat.

Dank u, multicultuurders. U rijdt waarschijnlijk ieder jaar met een geleasde nieuwe auto, en u moet dus nooit aanschuiven tussen de leidende voorwerpen van uw aanbidding om uw karretje gekeurd te krijgen. Toch zou ik u willen aanraden om er een paar uren te gaan vertoeven, zodat u enig idee krijgt waar onze samenleving naar toe aan het gaan is. Maar dat is teveel gevraagd natuurlijk. U dringt mooi uw “visie” van de “brave new world” aan ons op, maar u blijft zelf gespaard van de onaangename gevolgen van uw idiote beslissingen. Moge u daarvoor eeuwig branden in de multiculturele hel die u zelf geschapen hebt.

Dr David Levendesteen.










Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders past Fitna aan


 

DEN HAAG - De Nederlandse politicus Geert Wilders past zijn anti-Koranfilm 'Fitna' op drie punten aan om juridische procedures te voorkomen.

Zo gaat hij de foto van de Nederlands-Marokkaanse rapper Salah Edin vervangen door een foto van de echte Mohammed B., de moordenaar van Theo van Gogh. Ook verwijdert Wilders de omstreden tekening van de Deense cartoonist Kurt Westergaard waarop de profeet Mohammed is afgebeeld met een bom in zijn tulband. Wilders wil wel een andere cartoon van de profeet gebruiken.

Ook komt hij tegemoet aan de kritiek van programmamaker Robbie Muntz. Die is kwaad op Wilders omdat hij in zijn film een audiofragment van hem heeft gebruikt. De stem van Muntz is te horen onder beelden van Theo van Gogh. Wilders zal Muntz in de aftiteling van de aangepaste film noemen.

*******************************************************

De muziek van Edvard Grieg is publiek domein, dus die moet gelukkig niet verwijderd worden ; De Frut van Koekestad en wijzelf houden ons aanbevolen om muzikale fragmenten uit te kiezen, mocht het nodig zijn.  Voor de knieliggers die zich verontschuldigen voor de film waar ze niets mee te maken hebben, wordt het natuurlijk "I'm sorry" van the Platters, afgewisseld met het vrolijke multiculturele  liedje "Kakakulleke "van Stafke Fabbri, alhier te lezen over de diepe liefde van een blanke Antwerpse man voor zijn donkere vrouwtje.
http://www.muzikum.eu/artiesten/stafke_fabri-1674/songteksten/kakakulleke-29375/

Wie zich wil verontschuldigen kan dit langs onderstaande brug : http://www.sorryforthefilm.com/en/gallery/

Deze morgen stond de "galerij" vol met fijne foto's die vermoedelijk strijdig zijn met de goede zeden en die intussen verdwenen zijn ; in feite is geen enkele reactie meer te zien, momenteel (maandag 31.03.08 - 11.45 uur).  Censuur is soms nodig, nietwaar broekhoesten,  we weten er van mee te praten bij Angeltjes, maar wij ontkennen het niet. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit onze virtuele brievenbus

Sent: Monday, March 31, 2008 9:19 AM

Subject: beleefdheid

 

Gisteren stond ik ,chauffeur bij de Lijn omstreeks 17u15 mijn vetrektijd af te wachten .Plotseling daagden er een 15-tal tieners op die een andere tiener achtervolgden. Deze laatste slaagde er nog net in om op bus 28 te springen ,waarop de chauffeur zijn deur sloot.

Er is vanuit de achtervolgende groep het volgende geroepen,  ik citeer :  "IK GA U VERMOORDEN" met de nadruk op U ,dus de beleefdheidsvorm wordt bij deze gerespecteerd .

Wie zei er ook weer dat onze jeugd niet meer beleefd  kan zijn ?

(Naam en adres bekend bij de redactie)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Volk tegen de rest


Gelukkig dat alle Europese regeringen het al jaren gloeiend eens zijn om het versleten continent te laten bevolken door vreemdelingen en speciaal door brave vredelievende moslims.  Na de Maghreblanden en Turkije, zijn nu de Afrikaanse moslimmers aan de beurt. "Entrez, pak een stoel, zet u neer en wat zal het zijn voor Mijnheer ?  En voor zijn madammen ?"
 
Wij stellen gracieus onze sociale en financiële middelen ter beschikking, want dat is gastvrijheid, solidariteit : waar we zelf voor gewerkt hebben, geven wij graag weg.  Zo zijn wij in Europa. Wij betalen de schuld voor een koloniaal verleden, ook als ze al meermaals vereffend is en zelfs als we nooit schuld hebben gehad. Dat wil zeggen : de bazen van het Continent, die wij van haar noch pluim kennen, beslissen nadat ze onze zakken leeg gemaakt hebben, onze zorgvuldig opgebouwde reserves weg te geven.  Voilà.  En wij vragen niets terug in ruil aan de ontvangers die hier arriveren : niemand moet zich aanpassen, doe maar gewoon zoals thuis.  Het zou ordinair plat racisme zijn, om al die brave, hardwerkende vaders uit vreemde landen te vragen om hun grote klep dicht te houden en hun thuisgewoontes op te bergen.  "Iedereen die hier binnenkomt, behoudt zijn identiteit, alleen wij zelf niet, want wij hebben geen identiteit, wij zijn onpersoonlijke, schuldige bleekgezichten".  Al die brave mensen moeten zo vlug mogelijk Europeanen worden met behoud van hun eigen nationaliteit, tradities, gewoontes en godsdiensten, zolang ze voor onze partij kiezen, dan blijft de macht lekker waar ze thuishoort.  En binnenkort kan iedereen op 65 of 70 jaar  vrijwillige euthanasie bekomen op kosten van de  staat. Dan zijn we van de pensioenlast verlost en dan heeft de RSZ  genoeg over om het nog wat langer vol te houden.
 
Eerlang zal Toerkije het feest van de Europese Unie vervoegen.  Er is jarenlang gelebberd en gefleemd en nu nadert het supreme moment.  Erdogan zegt  : "Als Toerkije niet opgenomen wordt in de EU, is dat vooral een groot nadeel voor Europa" en hij voegt er met enige pathos aan toe "Ons kan het niet schelen...".  Zo handig en behendig hebben onze EU politieke diplomaten gemaneuvreerd dat Erdogan zich laat smeken om toe te treden, want Toerkije zal de EU een dienst bewijzen .... "Turkije kan een actieve rol spelen in de botsing der beschavingen" Dat is wat De Toerkse premier nu zelf verkondigt.  
 
Als de muzelmannen niet liegen, heb je kans een stukje waarheid te horen !  Juist ? De Toerken zeggen het nu openlijk om de laatste Europese twijfelaars over de Bosphorus te halen : "Als jullie ons weigeren, dan zit je wel met een burgeroorlog ".  Duidelijker kan het niet. Eigenlijk is die Erdogan een stuk slimmer dan al de zwakke Europese friemelaars die in eigen land te keer gaan als dictators tegen al wie anders denkt dan zij en oog in oog met de Toerk, smeken om mee een ritje te mogen doen op het vliegend tapijt.  Erdogan bereidt zich middelerwijl voor op zijn grote rol in de Unie : hij zal de woordvoerder zijn van de miljoenen moslims, de tolk van de islameisen, en de gerechtsdeurwaarder met de exploten voor inbeslagnemingen als er niet snel genoeg voldaan wordt.  Zijn functie zal centraal staan in de Europese hiërarchie, eerst naast de president en heel rap nadien boven de president.

Net zoals onze regeringsleiders ons het mooie multiculturele Europa afschilderen,  zonder over één bewijs te beschikken, kunnen wij gerust beweren, dat Europa een zinkend moeras zal worden.  En daar zie je wèl dagelijks en overal bewijzen van : de diversiteit schuift van de ene mislukking naar de andere tegenslag. Het wordt donker boven Europa. En dat is jammer, want wij stonden dertig jaar geleden behoorlijk en fatsoenlijk aan de top van de planeet. 

Wij hadden ons continent toen verder moeten uitbouwen tot het centrum van overleg tussen de belangrijke levenbeschouwingen van de wereld.  Wij stonden model met  relaties tussen kapitaal en arbeid, weliswaar met spanningsmomenten maar met begrip dat ontstaat in sferen waar welvaart domineert en de kansen van de bevolking op participatie aan de rijkdom toenemen.  Het sociale overleg bestaat nog maar de deelnemers worden uit mekaar gespeeld omdat de verzwakte partijpolitiek hen roept .  U leest vandaag in een artikel van Pim onder de titel "De Leeuw brult" hoe de vakbonden zich openlijk plooien in  partijpolitieke bochten. 

Vlaanderen bood ongehoorde mogelijkheden op het vlak van onderwijs, opleiding,  intellectuele specialisaties en wetenschappelijk onderzoek voor de komende generaties.  Dit is bruut gestopt, de kwaliteit is pijlsnel gedaald omdat het basiselement van elk onderricht, de kennis van DE TAAL verdwenen is. De meeste van onze scholen blijken enkel nog geschikt  om gladiatoren af te leveren.

In geen enkel deel van de wereld evenaarde men ons cultureel en artistiek aanbod, producten van de ganse weg die onze civilisatie had afgelegd.  Wij hadden de kans om evenwichtig en tolerant onze gemeenschap uit te bouwen met gelijke rechten en plichten voor alle levensbeschouwelijke opvattingen, wat de realisatie is van vele ideologische dromen. De zo vaak gebruikte "eigen waarden en normen" die ons naar de toekomst moeten leiden, hadden voor vele levensbeschouwingen evidente waarheden kunnen zijn.

Men heeft helaas een andere weg gekozen, die van de gemakkelijke toegevingen. De ongebreidelde toestemming om Europa in te laten nemen zonder nadenken over de gevolgen voor de eigen burgers.  De onkundige en emotionele maatschappijhervormers moeten elke dag de ogen sluiten voor de gevolgen van hun beslissingen. Zolang er voldoende kan geproduceerd worden en belastingen betaald, houden we het nog even uit. Eens we de economische regels moeten bepalen voor de  verkoop van zonnebrillen op de stranden, is er een probleem.

De huidige beschavingscrisis leidt voorlopig naar achteruitgang, wantrouwen, geweld, ongelijkheid en helaas, ook wreedheid en achterlijkheid. Abdelkader Belliraj was ook een brave gebuur en een  hardzwoegende familievader in Evergem.

Indien Europa niet op een nadrukkelijke manier stelling zal kiezen en maatregelen zal treffen om de bestaande migratie af te blokken en de eigen bevolking en civilisatie voorop te stellen, zal het niet enkel donker worden, maar stormen. Gooi de huidige slappe regeringen en hun leiders omver en geef Vlaanderen aan de Vlamingen en Europa aan de Europeanen.  Het volk krijgt altijd zijn gelijk en ditmaal rijst het volk in gans Europa recht.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De teloorgang van het Westen.


Op het beschamende filmpje hieronder over een allochtone leerling die zijn leraar brutaliseert en het lokaal uitstuurt, ziet u wat in sommige scholen aan de gang is. 

Dit zal wel weer een uitzondering zijn ?  En het zal niet wenselijk zijn ze te tonen, zeker ?  De realiteit is natuurlijk wat ze is en ze is symptomatisch voor een bepaalde mentaliteit in het onderwijs :  de discussies over sommige aspecten van de leerstof.  Het is niet wenselijk in de  lessen biologie of geschiedenis feiten aan te halen die haaks staan op wat de koran vertelt.  Het is erg vervelend voor een aantal linkse rakkers te moeten horen, dat vermeldingen over de holocaust zoals wij deze kennen door heel wat actieve moslimjongeren bespot worden of leiden tot autocensuur bij  leraars. Leest u even bij de man hieronder :

http://bartjanspruyt.blogspot.com/2008/03/harry-de-winter-ii.html

Denkt u vooral niet dat wij al deze commentaren grappig vinden en dat ze onze dagen verblijden.  Wij willen  aantonen dat de flauwe reacties van opiniemakers, genre de Morgen, getuigen van een radikale ontkenning van de werkelijkheid over de multiculturele mislukking.  "De teloorgang van het Westen mag niet te wijten zijn aan de invasie van migranten, maar is de schuld van extreem-rechts" dat is het geloof van de linkie-winkies en daar bouwen zij hun nieuwsverstrekking rond. Precies zoals de VRT dit doet : elk incident met een zwarte is onmiddellijk een daad van afschuwelijk racisme.

Onze mening daaromtrent is evenveel waard dan die van personen die leven van het verhullen en verdraaien van feiten.  Hun invloed is momenteel groter maar daar zijn we gerust in : hij neemt af met de dag.  Ondermeer dankzij  die vermaledijde maar onthullende Fitna.

Ray




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!