Angeltjes
25-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Crem in New-York : op stap met de dronkenlap

 

We hebben het al gehad over de esbattementen van Pieter de Crem, de belgische minister van oorlog, in New-York.

Volgens een belgische vrouw die dienster is in een bar aldaar, zou tot haar grote verbazing op een avond De Crem in haar kroeg zijn beland, zwaar in de olie en in gezelschap van enkele van zijn medewerkers en een sliertje Amerikanen.  Het verhaal staat ergens tussen onze artikels van de voorbije dagen en is inmiddels genoegzaam belicht door zowat alle media.

De feiten zullen zich beslist hebben afgespeeld zoals de vrouw ze op haar blog vertelt, want achteraf heeft de kabinetschef ze enigszins gemilderd. Dan weten we genoeg.

Vandaag lezen we dat de dame in kwestie op staande voet ontslagen is zonder opgave van reden. Ook dan weten we genoeg.

Wij hebben, zolang De Crem optrad als fractiewoordvoerder van de CD&V oppositie in de Kamer voor die man steeds enige achting gekoesterd : een combattieve tjeef met geheven hoofd en een vranke bek, geef toe, het is ongebruikelijk.  Sedert hij gepromoveerd is tot minister van defensie, hebben we meermaals moeten slikken. De Crem gedraagt zich als een sabelsleper in burger, treedt nog autoritairder op dan zijn ridicule voorganger, Flahaut en houdt totaal geen rekening met de inspraak en controlerechten op het beleid door de Kamerleden. Hij heeft ons respect verloren, door zijn eigen balorig optreden. Het zal hem worst wezen dat wij dit schrijven en het is wederkerig.

Wij hebben de houding van de belgische defensie inzake Afghanistan, kunnen billijken.  Niet omdat wij vechtjassen zijn, maar omdat er valabele argumenten zijn om in een internationale samenhang het fundamentalistisch extremisme te bestrijden bij de wortels.  

Dat wil echter niet zeggen, dat wij voor de rest onvoorwaardelijk steunpilaren zijn van De Crem. Absoluut niet.  Een man in zijn positie kan zich gewoonweg niet veroorloven tijdens een officiële reis stiepeldronken rond te lopen.  Dat hij dat op zijn hotelkamer doet, moet hij weten.

Het positieve van dit domme verhaal is dat het land B zich weer eens in het internationale nieuws heeft gewurmd als een bananenstaat. 

Het negatieve is, dat weer eens de kleine werkende vrouw de peer is van het wangedrag van een autoritaire zuipschuit met macht.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van het Front van multicriminele Verrijking

 

Aanklager acht zes Irakezen schuldig aan foltering

ANTWERPEN - Openbaar aanklager Filip Claes vroeg gisteren aan de Antwerpse assisenjury om elk van de zes Irakezen schuldig te verklaren aan de gijzeling en de foltering van twee Indiërs. De beschuldigden schuiven de schuld naar elkaar door, maar volgens het Openbaar Ministerie zijn ze allemaal betrokken bij de gruwelijke feiten.

Rachhpal Rachhpal (31) en Baljit Singh (30) wilden naar Groot-Brittannië, maar vielen in de handen van een groep gewetenloze mensensmokkelaars. Ze werden tussen 24 en 28 juli 2006 vastgehouden op een appartement aan de Graaf van Hoornestraat. Hun familie en vrienden moesten 50.000euro 'losgeld' inzamelen voor hun vrijlating. Toen dat geld uitbleef, werden de twee Indiërs gemarteld door de zes beschuldigden.

'Het zijn alle zes beulen. Deze Saddam-cipiers hebben de slachtoffers gegeseld voor geld. Zij zijn voor de rest van hun leven getekend. De twee slachtoffers hebben het alleen overleefd door het tijdige ingrijpen van de politie', aldus aanklager Claes.

@ Het Nieuwsblad

Wij hebben Saddam-cipiers in de stad van Allah.  Goed hé ?

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT moet 71,5 miljoen euri besparen op 3 jaar tijd

 

 De VRT heeft drastische besparingsplannen. Gespreid over drie jaar moet de openbare omroep het met 71,5 miljoen euro minder rooien. "Als er niets gebeurde, ging de VRT failliet", waarschuwt een hooggeplaatste bron aan de Reyerslaan.

De raad van bestuur keurde het ingrijpende besparingsplan gisteren goed. Doordat de verschillende indexeringen van de lonen voor de 2.600 werknemers van de VRT elkaar in snel tempo hebben opgevolgd, oogt het financiële plaatje niet rooskleurig. Er wordt eerst bespaard op de productiekosten en sportrechten. "Op alle begrotingsposten zal bespaard worden. We verwachten dus ook maatregelen op het vlak van personeel, maar concrete zaken hebben we nog niet gehoord", zegt Ivo Hendrix van het ACV.

De woordvoerster van de VRT, Diane Waumans, weigerde de besparingsplannen te ontkennen of te bevestigen. Ook onder de vorige gedelegeerd bestuurder, Piet Van Roe, vonden al besparingen plaats. (belga)

***

1°/ Volgens het jaarverslag van 2007 (pagina 75) bedroeg het aantal personeelsleden ingeschreven in het personeelsregister op 31.12.2007 : 2974 eenheden tegenover 3017 het jaar voordien.  Nu is er sprake van 2600. Zijn er 374 personen verdwenen of 12% op 11 maand ?  Ga eens precies met cijfers om en niet zoals op de Nieuwsdienst.

2°/ Dat zich besparingen opdringen, wordt om de zoveel maand met de nodige tremolo's en tam-tams aangekondigd.  De huidige algemene directie wekt alleszins de indruk op een correctere manier te willen omspringen met de openbare gelden dan de zwaar gestoorde snijboon Marie Thumas. Piet van Roe heeft alleen voor de continuïteit gezorgd en voor zijn firmaatje, want hij droeg géén enkele juridische verantwoordelijkheid tijdens zijn interimaat. Wat eigenlijk weinigen beseft hebben. Goed gedaan, Piet !

3°/ Zolang er in de Vlaamse Gemeenschap geen bereidheid bestaat om een diepgaand debat te voeren over het wezen en de opdrachten van een openbare omroep, gekoppeld aan een grondige, onafhankelijke analyse van de huidige megalomane 0000, maakt al het gejank aan de Reyerslaan geen indruuk. De partijpolitiek en de machtswellustelingen van de vakbonden zijn de hoofdschuldigen voor de wanstoestanden bij de VRT en de gigantische verkwistingen van openbare fondsen.  Shame on you en dat zullen wij blijven verkondigen till the end of times... (u merkt het, zelfs tot op deze redactie reikt de invloed van Peter Van de Veire en zijn kleine wansmaak)

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel 1908 - Bruxelles 2008

 

 
Brussel 1908
 
 
 
 
 
 
Bruxelles 2008
 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims protesteren tegen bouw Christelijke kerk in Cairo

 

In Vlaanderen wordt Filip Dewinter bedreigd met de dood, in wat de koeltoerbarbaren een song noemen en wat niet meer is dan racistisch haatgebrul op een primitief ritme. Soit, als het vat hol is, klinkt het ook hol.

Wij hebben nog niet veel reacties gelezen van de voorgangers in de linkse kerk, dat ze de inhoud van de "song" afkeuren, zelfs niet betreuren.  De grote multicriminele roepers wenden stilletjes het hoofd af en gedragen zich, zoals wij ze kennen : laf. Al wat te maken heeft met de mislukking van de immigratiepolitiek, is onbespreekbaar.

Intussen wordt in de Egyptische hoofdstad Caïro door de bevolking heftig geprotesteerd tegen de mogelijke bouw van een Koptische kerk (christelijk).  Deze godsdienst wordt in Egypte oogluikend toegelaten, zij het dat de gelovigen onderworpen blijven aan het gezag van de islam.  Heel deze politiek van zogenaamde islamitische tolerantie is niet meer dan een uithangbord voor tolerantie die in werkelijkheid nooit bestaan heeft.  Net zoals het sprookje waar Marokko prat op gaat over de Joden die bij hen in volle vrijheid zichzelf kunnen zijn.  Zichzelf zijn als opgejaagd en voortdurend gecontroleerd wild. 

In Antwerpen biedt de CD&V-er Het Sprekend Kostuum, alias Heylen, met een elegante révérence onze lege kerken aan voor de dames en heren moslims.  Vermoedelijk wordt dat gulle aanbod hooghartig afgewezen. Het zal een moskee worden voor 10.000 personen met minaretten en een imposante koepel.

Zitten we op schema wat betreft de invoering van Eurabia ? 

Ray 

 Hier het origineel artikel


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amnestie voor 400.000 illegalen in Londen ?

 

De burgemeester van Londen (het blonde kopje links), de conservatief Boris Johnson die de knetterlinkse Livingstone opvolgde is in feite geen haar beter dan zijn voorganger.  U ziet hier hoe hij zich letterlijk laat inpakken door de Invaders. Figuurlijk doet hij het nog beter : hij pleit voor een algemene amnestie voor de circa 400.000 illegalen die in zijn stad wonen. Zo kunnen de oude statistieken opgeruimd worden en vervangen door nieuwe met kleine cijfertjes.  Europa levert zich over met de glimlach. Wie had dit ooit kunnen voorspellen, pakweg twintig, dertig jaar geleden ?

Savat

Hieronder zit een bruggetje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Versailles en kitsch

 

Het kasteel van Versailles dat momenteel gerestaureerd wordt en weldra in zijn volle, lichtjes decadente glorie, zal herrijzen, herbergt een tentoonstelling met werken van de Amerikaanse kitsch-fabikant Jef Koones.  Niet alleen op de buitenkoeren maar ook in het paleis zelf ontsieren grote plastieken objecten de historische interiers.  Moderne kunst mag, waarom niet ?  De vraag is  : waarom steeds die nodeloze confrontaties ?  Waarom de geschiedenis en onze eigen cultuur ridiculiseren, terwijl er van de huidge kunststromingen bitter weinig te vertellen valt ...


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Koninck in de trein

 

Bruggetje naar Mario

 


24-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij Angeltjes : de Waarheid, niets dan de Waarheid. Behalve als we geen zin hebben.

 

Onze alom gewaardeerde internationale beschouwingen zijn even vooringenomen dan deze van barones Mia Doornaert, de adoptiemama van Hoessein Obama, alhoewel minder gericht op de aantrekkelijke fysiek van de Leiders. Wij  hadden het in de voorbije dagen over de treffende gelijkenis tussen Sarkozy en de Franse acteur Louis de Funès.

Vandaag kregen wij het bewijs in handen," dat er meer is tussen Hemel en Aarde, dan gij goede vriend Horatio, bevroedt".  (dat is Shakespeare, en die citeren we graag, want volgens sommige compleet geschifte bronnen werd hij geboren in Antwerpen).

Het niet te weerleggen bewijs ziet u hieronder (niet dat Shakespeare een kind is van Sint Andrieskwartier) maar dat Nicolas Sarkozy het zoontje is van Louis de Funès :

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marino Keulen zet door : de Koekoekburgemeesters worden niet benoemd

 

Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Marino Keulen (Open Vld) heeft het besluit ondertekend, waarmee hij de voordracht van kandidaat-burgemeesters uit Kraainem, Linkebeek en Wezembeek-Oppem afwijst.

Hierdoor weigert Keulen hen voor de tweede maal te benoemen tot burgemeester.

Voor onze Nederlandse vrienden, die dit lezen en niet vertrouwd zijn met dit symbooldossier, geven we een korte toelichting.

Burgemeesters in het land B zijn steeds verkozen gemeenteraadsleden en worden door de raad voorgedragen aan de provinciegouverneur die hen de eed afneemt.

Dit is ook het geval van, wat wij bij Angeltjes de koekoekburgemeesters noemen : door de respectieve gemeenteraden worden 3 Franstaligen voorgesteld  in het exclusief Vlaamse taalgebied (vandaar de naam koekoek, die legt zijn eieren in nesten bij andere vogels).

Hun benoeming wordt niet geweigerd omdat ze Franstalig zouden zijn, maar wèl omdat zij in het verleden  de taalwetten overtreden hebben.  En intussen allerlei martiale verklaringen hebben afgelegd, ondermeer dat zij het wettelijke gezag van de Vlaamse  regering niet zullen aanvaarden. Bovendien laten zij ook oogluikend toe dat gedeeltes van de openbare gemeenteraadszittingen in het Frans verlopen. Maar die twee laatste vaststellingen behoren niet tot de officële argumentatie van de minister. 

Ogenschijnlijke details, die echter zeer delicaat liggen in dit land, waar de Vlamingen de arrogante overheersing van Franssprekenden met hun chi-chi mentaliteit hartsgrondig beu zijn na 178 jaar gedwongen samenleven.

De 3 niet-benoemden behoren tot het FDF, het Front Démocratique Francophone, een fanatieke Brussels-Franstalige partij.  Brussel uitbreiden naar Vlaanderen toe, Vlaamse gemeenten verfransen, kortom de klok terugdraaien en de Franse arrogantie opnieuw installeren in Vlaanderen. Dat is wat men wil. 

En dat zal niet gebeuren. Of de brave bescheiden, vriendelijke Vlamingen ontketenen een revolutie en wat ons betreft, wordt het dan echt : belgië barst. En op het menu zal die avond Brusselse Koekoek staan.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Broessegevoel van Broessel


 

Begin deze maand werden verschillende leden van de – hoofdzakelijk Afrikaanse – jongerenbende ‘Black Wolves’ opgepakt. Ze werden gearresteerd op verdenking van drugshandel, diefstal, groepsverkrachtingen en geweldmisdrijven. Daarmee is het einde van het bendeprobleem in Brussel echter nog lang niet in zicht.

In De Standaard liet Maurice Nlandu, bendespecialist bij de Brusselse politie, zich dit weekeinde pessimistisch uit over de situatie. Naar eigen zeggen zag hij het fenomeen van de zwarte stadsbendes midden jaren negentig ontstaan in de Brusselse Matongéwijk. De voorbije jaren escaleerde het probleem zienderogen. De bendes verspreidden zich over een groot deel van het Brussels Gewest, de overvallen worden steeds driester, terwijl het geweld – ook tussen rivaliserende bendes onderling – een versnelling hoger schakelde. “Hoe driester je tewerk gaat, hoe meer je stijgt in de hiërarchie”, aldus Nlandu. Heel wat bendeleden kwamen reeds op minderjarige leeftijd in aanraking met de politie, maar konden – gezien het klimaat van straffeloosheid in dit land – niet zelden rustig blijven doorgaan.


Tussen de bendes onderling woedt momenteel een territoriumoorlog, die volgens de bendespecialist in de eerste plaats een strijd is om hun ‘business’ veilig te stellen. Momenteel loopt volgens de bendespecialist een fictieve grens door Brussel van het Noordstation naar het Zuidstation: “De bendes aan de ene kant zijn loyaal aan mekaar. De bendes aan de andere kant hebben ook allianties gesmeed. (…) Als twee rivaliserende bendes de confrontatie aangaan met elkaar, laait het geweld echt hoog op. (…) We zien steeds vaker dat er vuurwapens gebruikt worden.”

In haar reportage ‘De heersers van Matonge’ brengt De Standaard ook het getuigenis van Art Aben, de politieman die zes jaar geleden enthousiast de strijd aanging met de Afrikaanse stadsbendes. Hij verhaalt hoe hij tijdens een arrestatie van een bendelid een flink pak rammel kreeg waar hij een blijvend letsel aan overhield, en de daders drie dagen later terug vrij in dezelfde wijk zag rondlopen. De politieman die ondertussen ontmoedigd de handdoek in de ring gooide, vat de heersende toestand samen als volgt: “Ze zeggen fuck you, mij kun je niets maken, en ze doen dat met de glimlach. Het ergste is dat ze gelijk hebben.” Commentaar overbodig.

@ Vlaams belang


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De obsessie van VRT neemt ziekelijke proporties aan

 

Voor alle duidelijkheid : Wij, Vlaams-nationalisten en separatisten hebben bij herhaling duidelijk gemaakt, dat wij op geen enkele manier wat dan ook te maken hebben met Hitler, het derde rijk, de nazi's en de concentratiekampen. Een verderfelijke ideologie en een waanzinnige oorlog, welk soort onmens moet je zijn, om die periode en zijn verantwoordelijken te verheerlijken ? Duidelijk ? 
Iedereen kent inmiddels de obsessie bij de VRT voor Hitler.  Wekelijks is er wel tenminste één documentaire over WO II, ongeacht of die bekeken wordt door de doelgroep die men wil bereiken : de jongeren. Men schroomt zich zelfs niet om  met obsessieve over-aandacht fantasietjes op te dissen. Voor enkele weken haalde het het lievelingsgerecht van de Führer de internationale pers  en dezer dagen scoren de geobsedeerden met bovenstaan prent,  een aankondiging voor een tv-programma. Zelfs Joodse verenigingen spreken schande over dit wansmakelijke gedoe.
 
Bij de VRT geldt de leuze :  hoe ordinairder, hoe liever. Hoe bloter, hoe toffer. Humor staat gelijk met de gewone man en vrouw belachelijk maken, een boekenprogramma is vooral aanleiding om de multiculturele mislukkingsmaatschappij te promoten, actualiteit is reclame voor een partij die 0,6% vertegenwoordigt en geschiedenis beperkt zich tot het besnuffelen van Hitler.
Als ooit de Overbodigheid van een Openbare Omroep moet aangetoond worden, staat de Onvlaamse op de eerste rij.
Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ideetje ?

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle landen van de wereld

 

 

Maandagochtend : aardrijkskundeles

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationale erkenning voor Barbara Sarafian & Aanrijding in Moscou

 

 

 

De Vlaamse actrice Barbara Sarafian kreeg de prijs voor de beste vrouwelijke rol tijdens het filmfestival van Minsk in de Vlaamse film (die wij besproken hebben bij zijn verschijnen) "Aanrijding in Moscou". Moscou is een wijk in Gent.

De langspeelfilm van Christophe van Rompaey kreeg ook "een speciale prijs van de jury" voor de "bijzondere portrettering van een vrouw in een speelfilm".

Aan de competitie in Minsk namen 20 films uit 20 verschillende landen deel.

"Aanrijding in Moscou" viel eerder ook al in Cannes en in Zürich in de prijzen. De film is een coproductie van het Gentse productiehuis A Private View, het Vlaams Audiovisueel Fonds en VTM.

Bron : VRT

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van VLD naar LDD : eerste burgemeester doet het. Wie volgt ?

 

Lijst Dedecker haalt voor het eerst een burgemeester binnen. Marc Vanden Bussche, de burgemeester van Koksijde, verlaat zijn partij Open Vld voor de partij van Jean-Marie Dedecker. Wellicht zullen ook enkele schepenen hem volgen. Maandag geeft Jean-Marie Dedecker meer uitleg.

LDD is de dienaar en tegelijk de vuilbak van de democratie.Voorwaar een schitterende start voor een Nieuwe Partij : alle malcontenten en ongeschikten uit andere partijen gelukkig verenigd.

***

En er is meer nieuws van het Front der Overlopers, Ongeschikten en Malcontenten (de OOM's).

Een belangrijke vette vis aan de haak ? Niet om het even wie en toch de eerste de beste ? Omdat wij ons nooit ende nimmer begeven op het pad van de laster, de roddel en de lage  insinuaties verwijzen wij u omzichtig en delicaat naar de specialisten van de onderzoeksjournalistiek : www.defrut.be

Uw ogen geloven niet wat zij naar uw hersenen moeten doorseinen ...

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie auto's

 

Niettegenstaande de financiële Wereldcrisis  en de grote onrust in de autonijverheid, worden er mooie automobielen geproduceerd die ons doen watertanden.  Wij willen wel, en wij zullen ook,  maar eerst onze boodschappen bij Aldi ophalen. Intussen genieten we virtueel van deze prachtige bolides
 
AUDI
 
fototopic231108_4.jpg
 
CADILLAC
 
 
 
en ons lievelingsmerk  : SAAB
 
 
(het was lang geleden)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En opnieuw een Vlaams Belangschandaal ontsluierd ...

 

Het houdt niet op, beste lezers : Vlaams Belang staat alweer in de schijnwerpers der publieke aandacht met een weinig frisse affaire. Wij hadden al langer geruchten opgevangen en gezuchten gehoord.

Wij willen er niet op ingaan, de zaak is delicaat en persoonlijk.  Dat is alles wat wij er kwijt over willen. U zal over onze wankele brug heen moeten en u zelf vergewissen :

http://hoegin.blogspot.com/2008/11/nieuw-vb-schandaal-ook-annemans-en.html

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims gaan piraten afslachten : Neen, alsublief, niet doen !

 

Islamitische strijders dreigen de Somalische piraten aan te vallen die de Saoedische olietanker Sirius Star in gijzeling houden. In de Koran staat namelijk dat piraterij verboden is. Dat meldt The Associated Press.

De tanker, die voor 100 miljoen dollar aan olie vervoerd, werd vorige week gekaapt. Een Somalische groepering eist dat de piraten zich onmiddellijk overgeven. De islamieten hebben zich gemobiliseerd in de havenstad Harardhere. Daar verzamelden zich eergisteren de eerste strijders.

@ Spitsnieuws


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arré petat : alweer een dreun voor het regime en zijn politieke bonden

Het land B veroordeeld inzake representativiteit vakbonden

@ Het Laatste Nieuws

De Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) veroordeelt ons land voor de criteria die het hanteert om vakbonden als representatief te erkennen omdat die criteria niet objectief zijn. Het systeem is volgens het IAO derhalve strijdig "met de elementaire beginselen van syndicale vrijheid". Dat meldt Roger Blanpain, emeritus hoogleraar arbeidsrecht aan de K.U.Leuven op basis van het jaarverslag van het Comité van Deskundigen van het IAO.

Criteria
Om representatief te zijn in België moet een vakbond 50.000 leden tellen, voor het gehele land opgericht zijn en in de Nationale Arbeidsraad zetelen. De minister van werkgelegenheid beslist echter discretionair en soeverein over wie in de Nationale Arbeidsraad zetelt.

Syndicaal monopolie
Representativiteit geeft het ABVV, het ACV en ACLVB een syndicaal monopolie. Ze verwerven hierdoor het recht om bindende CAO's af te sluiten, kandidaten voor te dragen voor de ondernemingsraad, te zetelen in de paritaire comités, arbeidsrechtbanken en worden bovendien ook financieel gesteund door de overheid en werkgever.

Wetgeving aanpassen
Het IAO roept ons land op zijn wetgeving aan te passen. Het is onaanvaardbaar dat de regering en sociale partners de syndicale vrijheid, die één van de belangrijkste rechten is van de werknemers, aan hun laars blijven lappen.

Gesyndiceerden
Al eerder had het IAO volgens Blanpain het systeem van voordelen aan gesyndiceerden met de vinger gewezen omdat deze slechts een symbolische betekenis mogen hebben. Belangrijke bedragen geven aan bepaalde vakbonden en aan andere niet is discriminerend. (belga/sam)

23/11/08 22u25




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!