Angeltjes
04-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar de ongebreidelde immigratie toe leidt.


De schandelijke en sadistische mishandeling op de bus in Antwerpen van een politieagent en een chauffeur roept bij vele mensen de herinnering op aan de moord op Guido de Moor. 

Bij sommige media merk je een zweem van  opluchting , dat de daders ditmaal ex-Joegoslaven zijn en geen Marokkanen.  Zie je nu wel ... klinken ze enigszins triomfantelijk, alsof de politie-agent nu vrolijk uit zijn bed kan opveren en een rondedans doen van plezier.

Wie het ook is, het zijn alleszins vreemden. Of je dit nu vervelend vindt of net niet, het is de waarheid.  Hoezeer er ook pogingen ondernomen worden door de linkse media bij dergelijk racistisch geweld , om de jeugd in het algemeen te stigmatiseren (ze gebruiken allemààl drugs, las ik daarstraks) toevallig is de (voorlopige) meerderheid van Vlaamse jongeren niet baldadig en niet beestig onbeschaafd zoals een aantal van de (voorlopige) minderheid van vreemden, die geen enkele norm bezitten noch respecteren. Kloppen, spuwen en steken is het motto van dit tuig. 

De daders zijn kinderen van politieke vluchtelingen, die er alle belang zouden bij hebben, om zich correct en keurig te gedragen in het land dat hen opvangt en de kans biedt een nieuw behoorlijk leven te beginnen.   De ouders zijn hoe dan ook verantwoordleijk voor hun kroost en het enige wat er moet gebeuren : onmiddellijk de procedures inzake het verblijf in het land B afbreken en de families uitwijzen met verbod ooit terug te komen.  Houden ze zich niet aan deze verbanning en worden ze terug opgepakt : de familiale cel in.

Opnieuw lezen we in sommige commentaren de vraag "En wat doet Vlaams Belang nu ?" alsof deze partij verantwoordelijk is voor de gladiatorenmaatschappij waarin wij dreigen terecht te komen.  Jàren heeft die partij gewezen op wat fout loopt met de makkelijkheidspolitiek van iedereen toe te laten, iedereen belg te maken en ganse dorpen uit Turkije en Marokko te laten overkomen, want we zijn allemaal familie van mekaar. 

Je ziet wat we  bereiken met de politiek van "och arme".   Onze gemeenschap steunt en kreunt.  Wie protesteert of met de vinger wijst naar de noodlottige gevolgen van de islamisering wordt gebrandmerkt als een leugenaar en een racist.  We moeten zwijgen, onze kritiek inslikken en nog enkele miljoenen vreemdelingen binnenhalen totdat onze sociale en financiële  reserves  uitgeput zijn.  Onze gedachten die we ondermeer op internet verspreiden, worden nauwkeurig gevolgd en genoteerd door een onfrisse bende spionnen uit naam van het hogere belang.

Gelukkig dienen wij een ander belang, dat van een vrij Vlaanderen waar geen plaats zal zijn voor krapuul en tuig. Evenmin spionnen.

Ray




03-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coeltoer


 

In Pakistan zijn tegen de grens met Afghanistan een Pakistaanse man en vrouw door steniging om het leven gebracht. In het gebied maakt de Taliban de dienst uit.  De twee werden beschuldigd van overspel. Daar staat volgens de sharia  de doodstraf op. De man en de vrouw hadden een relatie, terwijl de vrouw getrouwd was met een ander. Ze waren al op de vlucht geslagen. Na een tip werden ze gepakt, waarna een woordvoerder van de Taliban hen  ter dood veroordeelde. Nog dezelfde avond werden ze gestenigd.

Toen de Taliban het in Afghanistan nog voor het zeggen had, waren zulke praktijken daar gangbaar. In Pakistan is voorzover bekend maar één keer eerder gebeurd.

 
Ies nie Ieslam, ies coeltoer.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen is boos



02-04-2008] De Lijn en minister Van Brempt treden op tegen agressie op openbaar vervoer: veiligheidsplan in volle uitvoering
De Lijn en Vlaams minister van Mobiliteit Kathleen Van Brempt veroordelen elk agressie-incident dat zich voordoet op het openbaar vervoer. En zeggen dan ook, naar aanleiding van de gebeurtenissen van gisterenavond op het Astridplein, sterk op te treden tegen elke vorm van overlast en agressie die zich voordoet op en rond bus of tram.

**********************************************

Het is weeral in orde. Trouwens de agent van 62 had het aan zijn hart en daarom zakte hij in mekaar. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wees slim : koop nu al uw kerstcadeaus !



Marisa Miller

De verpakking wordt GRATIS bijgeleverd !  Niet bewaren in diepvries. Op de foto Marisa Miller, te bereiken via onze redactie met voorspraak en vele biljetten.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Senioren mogen niets

Na 55 jaar huwelijk zou je toch zeggen dat je gewend bent aan de nukken en onhebbelijkheden van je partner. Toch kan ook na zo'n lange tijd nog altijd de bom barsten. Dat bleek vorig jaar in Oostenrijk.

Een 94-jarige man sneed toen de keel van zijn 83-jarige vrouw door. Volgens justitie was er sprake van moord, maar de rechter verwierp dat pleidooi vandaag. Er was slechts sprake van doodslag, omdat de man ten tijde van het misdrijf verward en depressief was. De 5 jaar cel die de rechter de bejaarde oplegde, betekent evenwel levenslang. "Ik heb geen vijf jaar meer te gaan. Ik sterf na drie jaar," zei de man in reactie op het vonnis.

En dan ?  Wordt hij gratis begraven op kosten van de staat.  Wat wil je nog ?

(overgenomen www.spitsnieuws.nl)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En toch is ze plat !






Foto genomen vanuit de hemel, het bewijs is dat hemel ook blauw is en dat weerkaatst op de aarde.  Voilà, wij hebben de wetenschap weer een dienst bewezen. Mogen we nu Fitna op de blog plaatsen aub ? Met een verwittiging : "Verboden voor simpelen van geest" ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armoede-staatssecretaris Laloux heeft bijverdienste



U herinnert zich de Nederlandsonkundige staatssecretaris voor bestrijding van de armoede, Laloux  ?  De sloor kwam op televisie verkondigen dat hij geen eigen kantoor heeft en hij liet zich filmen in zijn auto, veinzende dat hij zat te werken met zijn schoot-pc. 

De volgende dag bleek het verhaaltje  een fabel te zijn, ontsproten aan het brein van de socialistische fantast.  In een normaal land neemt zo iemand ontslag, in het land waar de keuning zijn eigen onwettige dochter verloochent, waar de premier met tegenzin zijn internationale verplichtingen voltrekt, en waar liegen en ontkennen meer morele waarde verschaft dan een eed van trouw, in dit land blijft zo'n pummel op post.  Vandaag komt hij weer in het nieuws :

Na eerst te liegen over het gebruik van zijn dienstwagen als kantoor, blijkt de voormalige schepen van Namen ook op een merkwaardige manier zijn tankkaart te hebben gebruikt.
 
Laloux tankte verschillende keren per dag, zelfs tijdens zittingen van het schepencollege.
 
Hij weerlegt de aantijgingen.
 
Hij reed met verschillende wagens en liet zijn medewerkers tanken.
 

Publicatie: De Standaard
Publicatiedatum: 3 april 2008

*********************************************************************************
Zo schieten we goed op met de bestrijding van de armoede : we plunderen de openbare kassen, die worden automatisch bijgevuld in Wallonië.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Belgium"



Gisteravond verklaarde Nonkel Kruk, ook wel eens verkeerdelijk aangeduid als de premier, dat hij dik tegen zijn goesting naar Boekarest trok om zijn internationale eerste vuurdoop mee te maken. U kon deze  zoveelste onhandige onbehendigheid beluisteren in Terzake.  Inmiddels heeft de man zich hernomen en verklaard dat hij het niet zo bedoeld had.  Van verschillende kanten hebben wij reacties ontvangen op dit beschamende gedrag. U moet dit echter positief bekijken : vroeger was het land B vertgenwoordigd door een braakmiddel, nu een slaapmiddel.


HLN in beeld

(foto Het Laatste Nieuws)

Commentaren vrijelijk in te vullen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een intrigerende ministerin : Hilde Crevits



Een van de meest intrigerende ministers van de Vlaamse regering is Hilde Crevits, die na de verhuizing van Nonkel Kruk en Inge Vervotte naar de federale regering,  uit het onbekende opdook.

Zij verschijnt bijna dagelijks in het televisiejournaal. Crevits als minister van openbare werken die in mijn straat hoogst persoonlijk de kasseien komt openbreken. Als Energieminister belde ze in de week  aan om de stand van de electriciteitsmeter op te nemen, ze had geen tijd voor een kop koffie.  Leefmilieu doet ze ook,  ze is elke morgen aan de sluis bij de monding van de IJzer om de kwaliteit van het water te controleren.   En Natuur is met haar frele verschijning in representatieve handen, elke zaterdag plant ze eigenhandig enkele hectaren bos op weilanden in de omgeving van Torhout, de gewijde geboortegrond van Hilde.  De boeren uit de omtrek durven niets zeggen, want zij behoren tot het ras van stugge  zwijgzamen die gelaten hun lot dragen :  Stijn Streuvels beschreef hen ettelijke malen vanuit zijn Lijsternest en hij heeft er ook nooit een Nobelprijs mee gewonnen.   

Minister Crevits is gelukkig niet verantwoordelijk voor mobiliteit. De beweeglijkheid van Vlaanderen is toevertrouwd aan de weledele ministerin Van Brempt, want Crevits zou problemen hebben met de snelheid.  Ze praat namelijk met een debiet dat overeenkomt met het afvuren van twintig Kalashnikovs en dat gebeurt in het bucolische "Torhoets" .  De minister is steeds goed voorbereid, het moet gezegd, ze heeft op alles een antwoord, ze kent haar dossiers, het is een studax, maar mijn oren kruipen strak van angst tegen mijn slapen als Crevits begint. 

Mevrouw Crevits zal het ver brengen in de politiek.  Vanavond zal ze vermoedelijk weer optreden bij de 0000 over de flitspalen en de verklikkerscamera's.  Soms vergist  Hilde zich : ze verwart in haar jachtige  haast flitspalen met bomen.  En zo ziet ze makkelijk over het hoofd dat we in Vlaanderen met 1500 flitspalen meer dan voorzien zijn.  Zou het geen mooie geste van federale solidariteit zijn, als de Vlaamse Gemeenschap aan Wallonië elk jaar 250 flitspalen aanbiedt tot we op gelijke hoogte staan ?

Een uniek kans om minister Crevits  in het Frans te horen ratelen.

http://www.hildecrevits.be/nieuw/03bevoegdheden/kabinetsmedewerkers.php

Post Scriptum : Het moge intussen duidelijk zijn, dat al wie of wat uit West-Vlaanderen afkomstig is (met een kleine voorkeur voor het Brugse Vrije) bij ons op een kleine voorkeurbehandeling mag rekenen ? Zelfs die van de CD&V.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kennedy's zijn hier weer ...
.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedenkingen omtrent een tentoonstelling - Regus Patoff


Ben gisteren gaan kijken naar de tentoonstelling “Leonardo da Vinci” in de basiliek van Koekelberg. Omdat ik reeds vanaf mijn jeugd een fan ben van Leonardo heeft de tentoonstelling mij niet veel nieuws bijgebracht. Het geheel was trouwens erg schools opgezet, en ik ergerde mij voortdurend aan kleine maar storende taalfouten in de Nederlandse teksten. Maar ik erken wel volmondig dat de tenstoonstelling voor mensen die niet zo vertrouwd zijn met Leonardo een wereld kan doen opengaan.

En ik maakte mij de volgende bedenkingen tijdens de rondgang. Leonardo was een briljante geest, een “volledig” mens: beeldhouwer, schilder, wetenschapper, wiskundige, ingenieur, architekt (en geen “scheve” zoals de bouwer van het Justitiepaleis in Brussel). En hij was niet de enige “volledige mens” in dit tijdsgewricht van onze beschaving, de Renaissance, de “Wedergeboorte”, toen de nevels van obscurantisme en religieus dogmatisme langzaam optrokken en de mens vrij zicht kreeg op de natuur zoals zij werkelijk is, de exacte wetenschappen, de kunst die niet langer uitsluitend ten dienste stond van het religieuze. 

Het Westen (lees: Europa) is er toen in geslaagd om de loodzware greep van het religieuze denken geleidelijk losser te maken, en het seculiere en humanistische denken de eerste plaats te geven in onze maatschappij. Dat is natuurlijk niet zonder slag of stoot gegaan, maar het was ons wel gelukt.

Tot voor kort. Want nu zien wij dat een andere godsdienst, nog veel primitiever dan het middeleeuwse christendom, ons continent is binnengeslopen en onze maatschappij in sneltreinvaart terugstuurt naar een pre-middeleeuws tijdperk. Wetenschap wordt belachelijk gemaakt, humanistische waarden ontsproten aan christelijke beginsels maar die een eigen leven zijn gaan leiden worden koudweg afgedaan als ketters of niet ter zake doende. Individualisme wordt vervangen door een beklemmende kuddegeest, laïciteit begint te plooien onder het gebeuk van slecht begrepen religiositeit, verdraagzaamheid verandert in fanatisme, politieke diversiteit neigt naar steriel eenheidsdenken en politieke correctheid, wetenschap verandert in bijgeloof en ontkenning van de werkelijkheid.





Leonardo zou vreemd opkijken als hij nu terug kwam.


 RegusPatoff


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gerecht is op vakantie

 

Er moet helemaal geen verwondering blijken bij het feit dat justitie tijdens elke schoolvakantie terugvalt op snelheid 0.

De mannen in toga, zwart of rood met hermelijnen flosjes en grappige baretten,  reageren verontwaardigd op de opmerkingen over hun non-activiteit.  Hun Korpschef ontkent en stuntelt met zijn argumenten.  Een goed advocaat blijft pleiten.  Stuntels zoeken elders hun weg.

Volgens Liegemans heeft justitie 4 weken vakantie tijdens de zomer, en dat is het.  Ja, en dan ook nog een weekje tijdens Kerst en een weekje tijdens Pasen.  

In een zin  spreekt Liegemans zich tegen :  ofwel zijn het 4 weken en gedaan ofwel zijn het  6 weken. Waarom zou bovendien  het gerecht minder dagen hebben dan andere ambtenaren ?  U weet hoe het systeem misgroeid is bij de ambtenaren : er kon zelden ingegaan worden op baremma-eisen vroeger maar er werden wel gul vakantie- en compensatiedagen rondgestrooid.  Die zijn natuurlijk nooit afgenomen. Vandaar dat een doorsnee Vlaamse ambtenaar 35 dagen vakantie heeft (dat is 7 weken) aangevuld met de nodige feestdagen, verworven brugdagen, traditionele sluitingen, enz.

Liegemans Delvoie lijkt overigens enorm geschikt voor zijn job op justitie : alles behalve de waarheid, rond de pot draaien en ontkennen.  Of ze nu op post zijn of  aan het strand liggen,  bij de burgers geniet justitie niet veel eerbied meer. Een zeldzame uitzondering van een rechter buiten beschouwing gelaten.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De politie : friends forever !



U weet het, de politie is onze vriend !  Dat hoort zo, bij rechtse rakkers, die smelten van adoratie als ze een uniform zien. De arm van de wet zien zij het liefst aanknallen tegen het verbaasde hoofd van een arme Arabische sloeber en rechtse rakkers hebben steeds een fotootje in een geheim bergvak van hun dikke portefeuille van Pinochet, Franco en de burgemeester van Antwerpen.

Nochtans proberen wij ook hard te zijn voor onze vrienden, als het moet.  Zoals in de zaak van de agenten van Brussel-Zuid.  Dat is niet het station, de Midi, maar de verzamelnaam van Anderlecht, Sint Gillis en Vorst, drie ongelooflijke fijne woonwijken  en autonome deelgemeentes in de hoofdstad van Vlaanderen.

Enkele maanden geleden reisde het nieuws door de media en met veel gekruide details opgesmukt op internetwebsteks, dat op biologisch-amoureus vlak de politie aldaar bijzonder actief was. Angeltjes waren er als de dioxinekippen bij om  gore details bij mekaar te sprokkelen en te doen alsof ze vanachter zware draperieën alles zelf hadden bijgewoond. In de kabberdoezen  en peeskamertjes werden grondige controles uitgevoerd en de politie had niet alleen een flinke voet in huis, maar u weet wat  rijmt op huis :  daar dus ook.  Dat werd ontkend en afgezwakt, en een of andere onschuldige en naiëve veiligheidsschepen kwam op de buis alles toedekken.  Liegen moet je kunnen, want enkele dagen later lekten andere details uit.  Het leven zoals het is, je hebt er geen greep op. 

Na de seks en drugsdfuiven is het nu tijd voor het grote werk : een onderzoek betreft handel in verdovende middelen (zal driftig ontkend worden) - corruptie bij aanbestedingen (het wil niet zeggen omdat bij de regie der gebouwen iedereen behalve de portiers en het onderhoudspersoneel heeft vastgezeten, dat ook de politie zich zou laten verleiden) - valse aangifte van overuren (komaan zeg, wie doet dat niet ?) - verduistering van politiemateriaal - en nu wordt zelfs de firma van Eddy Merckx genoemd (waarom de politie moet rijden op peperdure fietsen van Eddy is een tendentieuze vraag).

Wij willen enkel dit zeggen : de taak van een politie-ambtenaar in een door criminaliteit getergde grootstad is zwaar.  Agenten worden beschimpt, aangevallen en hebben evenveel gezag als Nonkel Kruk tegenover Bush.  Het is heel normaal,dat de politie zich derhalve onledig houdt met het uittesten van de systemen.  Een beetje prostitutie, wit poeder snuiven of slikken, centjes meepikken en op een sjieke fiets van Eddy door de prachtwijken van Brussel, onze fiere Vlaamse hoofdstad, paraderen.  Wat is daar eigenlijk allemaal mis mee ?

Komaan, de politie : friends forever.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid-Afrika boekt weer mooie resultaten



In het vroegere Rhodesië (de linksen die dit onder ogen krijgen, beginnen nu te schuimbekken en moeten hopelijk afgevoerd worden, dus : doei !) Opnieuw : In het voormalige Rhodesië dat nu Bimzwambe heet of iets dergelijks, zou finaal de fijne ebbenhouten president, stichter, moordenaar,  geldverduisteraar, gronddief en arrogante kwast  Mugabe de duimen moeten leggen voor een concurrent, die vindt dat het nu aan hem is om in de staatsruif te graaien.   Wait and see en koester geen illusies. Met een inflatie van 10.000% valt er weinig te besturen in het belang van de sukkelaars van dat land.

In buurland Zuid-Afrika gaat het ook schitterend.  Wat goed, dat na de blanke overheersing, de zwarte meerderheid van het ANC dit land eindelijk welvaart, rust en veiligheid weet te bieden om nog te zwijgen over de serene sfeer van verdraagzaamheid en het fantastische beheer van de publieke gelden. Zuid-Afrka verzamelt inmiddels menig wereldrecord en dat is een aangename vaststelling.

Enkele cijfers uit de Engelstalige pers in Zuid-AFrika :

- 55 MOORDEN PER DAG
- 1 NEERGEKOGELDE POLITIE-AGENT PER  TWEE DAGEN
- EN HET LAATSTE CIJFER VAN DE PLAASMOORDEN VAN 1994 TOT NU : 2943 MENSEN WERDEN AFGRIJSELIJK AFGESLACHT OP HUN BOERDERIJEN

Er worden nu regelmatig info-beurzen ingericht om de Zuid-Afrikaanse blanken in te lichten over de mogelijkheden tot verhuizing naar andere continenten, waar ze niet blootgesteld zijn aan de geneugtes van de multiculturele uitroeiing.  Australië, Amerika, Azië bieden heel wat mogelijkhedenDaarmee is natuurlijk het drama van deze natie niet opgelost, want velen kunnen of willen niet weg uit hun land.  We schreven het reeds voorheen : bedrijven worden dagelijks gehinderd in hun werking door de hoge graad van criminaliteit en vele ondernemers sluiten hun zaak en vertrekken.  De weerslag van deze feitelijkheid op het economische leven is vanzelfsprekend fataal.  In het dagelijkse leven is beroving, overval, diefstal, verminking, verkrachting een normaal gegeven geworden. Wie wil in zulk een omgeving blijven leven ?

In de politiek-correcte media komt Zuid-Afrika enkel ter sprake als een stel dronken studenten zich onheus gedragen tegen negers. Dat inmiddels een stille genocide aan de gang is op blanken, dat wordt doodgezwegen, want "Boeren" mag je vermoorden en alle blanken zijn racisten.  De zwarten niet, dat zijn brave hardwerkende lieden.  Waar hebben we deze uitleg nog gehoord ?

Ray


02-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De burger en zijn politici



Het was overduidelijk dat  wat gisteren in de Tweede Kamer van NL opgevoerd werd, een streng geregisseerd en  strak afgesproken stuk was.  Het was duidelijk te merken bij Groen-Links toen de jonge Marokkaan Tofik Dibi onverwacht het woord nam bij een uitlating van Wilders en Halsema hem probeeerde te verhinderen te spreken.  Dit stond niet in het draaiboek.

Alle tegenstanders vertolkten een rol in wat moest leiden tot de liquidatie van de moeilijke man Wilders.  Halve leugens en grote emoties kwamen beurtelings afgerold op de PVV-fractie. Toen één minister zich beriep op notulen van een vroegere vergadering, waarin Wilders zélf zou aangegeven hebben dat hij erge zaken zou tonen die onvermijdelijk tot rellen gingen leiden, was dit het signaal voor de finale stormloop.  Er werd vrolijk en lustig ingehakt op het slachtoffer (tiens, wat een vreemde beeldspraak, niet ?) want een minister "liegt" niet.

Dat bleek vandaag even anders te liggen, toen uit documenten uit 2007 bleek dat diezelfde minister toen eveneens notulen van gesprekken had aangepast ; toen ging het om een meningsverschil met de links-liberale D 66.  Om maar te zeggen, dat het regime zich niet schaamt om zich te bedienen van gore leugens. Alle partijen (ook die uit de oppositie) scharen zich nu achter de regering en een verder onderzoek naar de waarheid is overbodig : Wilders moet hangen. Dat is de conclusie.

De media hakken vandaag ijverig mee op de haatzaaier maar sommigen publiceren ook polls die even wat anders vertellen dan het marionettentheater van de Tweede Kamer.  Hieronder :

Elsevier
 
RTL Nieuws                                 
 
 
   
 
Algemeen Dagblad
 


Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het torenincidentje





Ies normaal, ies coeltoer


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het NL volk : JA - De NL politici : NEEN !




(met dank aan www.hetvrijevolk.com )


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roland Freisler, de papa van ... ?





Alhoewel wij uiteraard doortrapte nazi-aanhangers zijn, kenden we de Hochachtungsvolle die op de foto staat niet.  Hij  komt binnengewandeld met een referentiebrief van onze reagerende  vriend Tom, dus wij zeggen : "Herzlich willkommen, Herr Nazi, wer sind Sie ?" We kennen ze niet allemaal, omdat er velen uitgeweken zijn naar Zuid-Amerika en Wallonië.

Het zat er al direct tegen, want we waren vergeten "Heil, den Dolf" te zeggen en Carnavalmans  is gesteld op "Gründlichkeit".  Om kort te gaan, hij heet   Roland Freisler, en hij kwam enkel om zijn kostuum en zijn baret aan te bieden aan de Führer van het Spionnencentrum.  "Man soll ein bisschen gut gekleidet gehen" sprak hij met een verrassend Antwerps accent.  En bij het bekijken van die grote neus en die starre ogen ... Zou dit de papa kunnen zijn van onze Patrick ?  Het is alleszins een mooie mens, dat zie je zo.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofddoekenverbod personeel Vlaamse Overheid.


Het Vlaams Belang pleit voor een hoofddoekenverbod voor het personeel van de Vlaamse overheid en van alle lokale besturen in Vlaanderen.

Fractieleider in het Vlaams parlement Filip Dewinter dient daarover een voorstel van decreet in. Dewinter wil ook een algemeen verbod op het dragen van een hoofddoek in de scholen.

De stad Antwerpen voerde vorig jaar een hoofddoekenverbod in voor het stadspersoneel met een loketfunctie. Andere gemeenten zoals Gent, Lokeren en Lier voerden later een gelijkaardig verbod in.

Volgens Dewinter is een hoofddoekenverbod "geen pesterij van moslims, maar een zaak van elementair democratisch belang". "De hoofddoek is immers hét symbool bij uitstek van het minderwaardige statuut van de vrouw binnen de islam", zegt hij.

Het voorstel van Dewinter bepaalt dat personeelsleden van de Vlaamse overheid of de lokale besturen die tegen het verbod in toch een hoofddoek dragen een verwittiging krijgen.

Wanneer ze deze negeren, worden ze ontslagen. In het onderwijs zou het hoofddoekenverbod van toepassing zijn op zowel leerkrachten en ander personeel, leerlingen én bezoekers. Wie met een hoofddoek naar school komt, moet de toegang worden geweigerd, stelt het Vlaams Belang-voorstel.

******************************************************

Als het in Toerkije niet mag hoofddoeken dragen in openbare dienst, mag het hier ook niet.  Trouwens, dit is West-Europa, geen filiaal van de islam.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna een nieuw geval Guido de Moor ...


Terwijl sommigen zich als  laffe wezels beroepen op het laatste redmiddel van de dictator : "Es ist veboten", ondergaat de rest van de bevolking elke dag de terreur van de kattenkwaadjongeren.

We maakten er vanmorgen reeds melding van dat in Antwerpen aan het Astridplein (heraangelegd als het Chaotenplein, waar al ettelijke verkeersslachtoffers en - doden gevallen zijn) opnieuw een man werd afgetuigd op een bus van de Lijn.

Inmiddels lekt er meer uit en zelfs le Standard, een van de grote roergangers van de stijve politiek-correctheid, verwijst naar dit "incident" als een bijna-herhaling van het drama met wijlen Guido de Moor, die kilweg  afgetroefd is geworden en vermoord door 5 jongeren.  De "straf" voor een van de moordenaars hield in dat hij gedurende 16 uren "de werken van Guido de Moor" moest bestuderen.

Het huidige geval betreft een 62-jarige politie-agent die tussenbeide kwam toen de jongeren een koppel lastig vielen.  De man werd uitgescholden, geslagen en bespuwd zoals voorzien in de handleiding "Hoe word ik een fijn crapuul ?"  Samen met de chauffeur is hij erin geslaagd het tuig uit de bus te zetten, maar hij werd voortdurend geslagen.  Toen de deuren gesloten konden worden, is de man in mekaar gezakt en moest hij per ambulance naar het ziekenhuis met een hartaanval.  

De linkse experten staan te drummen met hun voorgekauwde verklaringen : de oude flik stond sowieso op het punt van te sterven.  De jongens kunnen daar niets aan verhelpen. Ook zonder "incident" was de man bezweken. 

Intussen wordt eenieder die in dit klotenland  de naam Geert Wilders en Fitna op zijn blog schrijft, vervolgd door de gestapo.

Laten we hopen dat de moedige agent en de chauffeur goed en wel fysiek herstellen.  En heren, vervolg niet alleen de hangsmeerlapjes maar schakel het cgkr in : discriminatie van geuniformeerde gezagsdragers kan dat ? Als het antwoord ja is, kan ik dan ook ongegeneerd de medewerkers van het spionnencentrum  komen bespuwen ?  Kwestie van samen te genieten van een van de verrijkingen van de multikul.

Ray




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!