Angeltjes
05-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.



MORGEN BIJ ANGELTJES 

Veel gezever over steeds hetzelfde !

U komt toch lezen en geeuwen ? 

Een korte inhoudsopgave
(zonder garantie uiteraard ; waarom zouden wij doen wat we zeggen, zijn wij soms beter dan N-VA ?)

Bent u racist ?
 6-4-2008 Jozef de Witte, een klootzak ? Neen !
 6-4-2008 Uw wekelijkse portie fijn geweld en gekreun
 6-4-2008 Anti - tabak actie
 6-4-2008 Een redelijke stem uit de meerderheid : Ann Vijlders
 6-4-2008 Eens met Unizo
 6-4-2008 Verkiezingsuitslag Rhodesië
 6-4-2008 Jonge belgen goed in gemengde loopsporten
 6-4-2008 Linda de Win en Filip Dewinter (in 2005)

******************************************************

De teksten verschijnen iets na middernacht, behalve als de Heer Pascal Vyncke in slaap gevallen mocht zijn, wat zelden het geval is, zeker nu hij zijn dagen (en nachten ?) doorbrengt bij zijn Phaedra.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.



Zak Cartoons

(overgenomen uit het komische blad de Morgen)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


R U S T D A G




bloem.jpg



Wij genieten van het fijne lenteweertje met een maximum van rond de 6 graden : er zijn nog voordelen aan de opwarming van de planeet


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pietje de Leugenaar



Heeft u al eens de Nederlandse uitgave van Pietje de Leugenaar gezien ?  Hier is hij :



Al die kerels liegen en ontkennen tot hun tong helemaal ingekort is en later schrijven ze in hun mémoires, dat ze het deden in 's lands belang.


04-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kilauea vulkaan op Hawai doet het weer

 

. Deze beelden geven niet de ontploffing weder die nu aan de gang is.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balkenende - Opinio en Leugens + AANPASSING UUR

Premier Jan Peter Balkenende (CDA) eist dat weekblad Opinio een publicatie rectificeert over een neptoespraak van de premier. Hij is zelfs zo boos dat hij een kort geding aanspant tegen het weekblad.

Premier Jan Peter Balkenende is boos
Premier Jan Peter Balkenende is boos, want hij wordt ontmaskerd en reageert zoals leugenaars altijd doen : kwaad worden.*

Eerder maakte de RVD al bekend dat Balkenende boos is over het bericht van Opinio. Dat beweert dat de premier een toespraak heeft gehouden waarin hij heeft gezegd dat 'de islam een probleem is'.

Volgens de RVD heeft Balkenende die toespraak nooit gehouden en heeft hij ook nooit zo'n speech geschreven.  Balkenende vindt dat Opinio zich schuldig maakt aan ‘groot gebrek aan verantwoordelijkheidsbesef en journalistiek fatsoen'. Ondanks herhaald verzoek wil Opinio het bericht niet rechtzetten, aldus de RVD.

Hoofdredacteur Jaffe Vink van Opinio zei donderdagmiddag toch te beschikken over een dergelijke speech van de premier. Die zou hem door een betrouwbare bron zijn toegespeeld.
‘Nu ontkent Balkenende dat hij zo'n toespraak heeft geschreven, maar die tekst die wij in bezit hebben ziet er heel aannemelijk uit.'

Vink vindt het ‘volkomen overspannen' dat de RVD met juridische stappen op de proppen is gekomen. ‘Balkenende reageert wel erg krampachtig. Wij willen hem in een volgend nummer alle ruimte geven voor zijn visie op de islam. Hij krijgt zo vier pagina's. Wij vinden dat het CDA te weinig visie heeft ontwikkeld op de islam, waardoor er te veel ruimte ontstaat voor Geert Wilders'

Door Robin van der Kloor (@ Elsevier)
Rood omkaderde tekst : Angeltjes ...
*****************************************************

Dankzij de goede samenwerking met onze achtbare collega Duplo van Aanklacht kunnen wij u het document van Opinio aanbieden via dit bruggetje : http://www.opinio.nu/


Hierin leest u ondermeer deze zin :

Wat is het grote probleem? Ik zeg het zonder omwegen: het grote probleem is de islam. Jullie horen het goed, ik zeg niet: de radicale islam of het islamitische terrorisme of het fundamentalisme in het algemeen – nee, ik zeg: het grote probleem is de islam

******************************************************
 De eerlijkheid noopt ons om te zeggen, dat tijdens het kortgeding Opinio toegegeven heeft dat de redevoering een parodie is, bedoeld om te wijzen op het gebrak aan een standpunt van het CDA inzake de islam.  Waarvan akte.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knack : soms schrijven ze als een zak.



U moet het hoofdartikel van Van Cauwelaert lezen (u moet niks, u mag ons ook geloven) waarin hij de methode van Wilders' Fitna vergelijkt met het racisme uit de jaren '20/30 van vorige eeuw tegen de Joden.  Daar word ik zo moe van ... Even een korte lezersreactie afgegeven.

1°/ Hoeveel Joden zitten in onze gevangenissen wegens agressieve criminaliteit ? Dit is een vals en oneerlijk argument dat ik niet verwacht van Van Cauwelaert.

2°/ Wilders behaalde bij de verkiezingen 7% van de stemmen. Na het onfatsoenlijke door leugens overheerste Kamerdebat zijn circa 30% van de NL-ers zeker dat de regering met onware documenten Wilders wil afmaken.

3°/ Wilders is niet handig noch soepel, hij moet niet in de smaak vallen bij de andere partijen,wél bij de burgers. Wie verdedigt nog onze Westerse beschaving ? In Vlaanderen is er maar een partij en die wordt ook geïsoleerd.

4°/ Gelukkig rijden er voldoende bussen en trams om het gelijk van Wilders te bevestigen tegen alle intellectuele zwammers in. Ik ben ook vrijzinnig en humanist. Doei !

gepost door Ray                              vrijdag 04.03.08 - 18 u  51

http://www.knack.be/blog/blog-algemeen/71-95-3375/verscholen-achter-een-brede-banier---.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met knots en knuppel de bus op


Mensen, wat een gedoe !  Vanmorgen was het verplichte vrijdagochtend karwei : op naar de stad. 

Onze goede vriend Ovi sprak ons gisteren toe vanuit zijn versterkte burcht : "Rij met de auto, da's duur maar nog altijd beter dan u te laten in mekaar timmeren op tram of bus".  Helaas, konden we die wijze woorden niet in praktijk brengen, dus het werd toch achtereenvolgens en enkel ter info voor de inwoners van de belegerde stad van Allah : lijn 6, lijn 11 en lijn 2.

Al jaren vermijden we automatisch de uren dat openbaar vervoer belegerd wordt door de schoolgaande jeugd en ook tijdens de vakantieperiodes houden we die gewoonte overeind.  Net zoals we nooit 's avonds op tram of bus stappen en onze sociale contacten proberen overdag te onderhouden.  Voor een stuk kan dit te maken hebben met leeftijd, maar het is overduidelijk een impulsieve aanpassing aan de onveilige omstandigheden waarin we terecht gekomen zijn in deze stad die, toen ze nog in meerderheid katholiek was in de jaren 1580  geleid werd door de protestantse burgemeester Marnix van Sint Aldegonde. Om te zeggen dat we van niemand lessen in verdraagzaamheid te ontvangen hebben.   Onze grootouders zaten 's zomers voor de deur op straat te praten met de buren, nu zit iedereen gebarrikadeerd in zijn woning.  

Een gedeelte van het personeel van de Lijn stelt voor Marokkaanse   buurtvaders mee te laten rijden met het openbaar vervoer om toezicht uit te oefenen.   Dit is een zoveelste paniekreactie.  Volgens de superslimme Yves Desmet werken al die brave moslim-huisvaders zich te pletter voor hun gezin ; wanneer zouden zij dan bus- en tram controles moeten uitvoeren ?  Een experiment in Mechelen van voor enkele jaren, werd gestaakt bij gebrek aan resultaat.  En zoals een ingewijde terecht opmerkt : hoe zal zo'n Marokkaanse buurtvader optreden wanneer er problemen komen met Joden ?   

Een van onze reageerders verdient een eerste prijs met zijn voorstel : "Laten we een Marokkaan minister van mobiliteit worden in de plaats van madame Schuddenbol".  Zij zal met genoegen een stap terugdoen in het belang van de door haar zo vurig beleden diversiteit.

Langs de andere kant doorkruist dit voorstel van Marokkaans toezicht de zopas ontdekte houvast van "Het zijn oorlogskinderen".  De volksverraders van de Morgen op kop hebben een nieuwe lichtje ontdekt in het duister : we moeten niet meer zeuren over Marokkanen, dat is voorbij, die zijn allen aangepast en braaf, nu hebben we een probleempje met "oorlogskinderen"... Waarom kunnen we geen soldaten met geweren en messen op trams en bussen zetten ?  Daar luisteren de ooorlogskindjes misschien wel naar ?

Via dit bruggetje moet u eens kijken op welk achterlijke manier de Lijn zich wendt tot de jeugd :
http://www.gezijtnenengel.be/homepage/_nl/
Los van het schabouwelijke taaltje dat gebruikt wordt en dat van dezelfde strekking is als de slogans op de bussen (in samenwerking met Janssens) : " Merci, van wat trager te rijden ..."  Daar word je toch ziek bij ? Waar is de voorbeeldfunctie van het openbaar bestuur heen ?  Doorgespoeld in de rioleringen waar meerdere bestuurders graag in vertoeven ?

Er  is slechts één regel die zal helpen : elke overtreding komt voor de rechter, er is niet enkel een financiële boete maar ook een niet kwijt te schelden vergoeding en desnoods, koffers pakken en opkrassen.  Back to the roots.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geef mij nog een kusje"



Neen, het was geen cultureel hoogstaand liedje, dat Louis Baret componeerde, maar het was een leuke meezinger  in de jaren '50 of '60 van vorige eeuw.  We waren nog niet geestelijk versuft door halfblote negerinnen die ons wellustig uitnodigden om wat cocaine in onze hersenen te spuiten.

Louis Baret, ik geloof dat hij kapper was, trad op in Ancienne Belgique in Antwerpen.  Hij schreef teksten en muziek en een van zijn voltreffers was "Geef mij nog een kusje".  Ik schrijf op wat ik me ervan herinner, want ik vind de volledige tekst niet.  Iemand ?

Geef mij nog een kusje
Daar is het autobusje
Ting-ting doet de bel
Schat, slaapwel.
Jij stapt op de marche-pied
en trekt me met je mee





Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen gevloerd door Wallonië

Waalse 'recordhouder' leeft al 36 jaar van werkloosheidsvergoeding

Twee Walen leven al 36 jaar van een werkloosheidsvergoeding. En nog eens vier al 35 jaar. In Wallonië leven zo'n 23.753 mensen al meer dan tien jaar van een werkloosheidsvergoeding. In Vlaanderen zijn er dat maar 5.216.

'In Vlaanderen is de kans veel kleiner dat er mensen zijn die al zo lang werkloos zijn,' zegt de woordvoerder van minister Frank Vandenbroucke. 'De VDAB heeft de langdurig werklozen de voorbije vier jaar immers heel streng gecontroleerd. Bovendien is er in Vlaanderen een regeling waarbij werklozen die niet willen werken, gestraft kunnen worden.'

Hoe lang de Vlaamse 'recordhouder' al zonder werk zit, is niet duidelijk. De VDAB houdt immers nog maar 10 jaar lang statistieken bij over de uitbetalingen van werkloosheidsvergoedingen

Wim


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spirit ondersteunt Tibet met hulp politie + Aanpassing 12 u 30'


Spirit : Vlaams Belang recupereert Tibetaanse zaak

(02/04/2008) De Vrienden van Tibet hebben vanmorgen samen met de Tibetaanse gemeenschap van België, Les Amis du Tibet, International Campaign for Tibet en enkele internatioanle Tibetan supports groups gedemonstreerd voor de gebouwen van de Europese commissie.

Ook spirit steunde de betoging. Vlaams Belang trachtte de betoging te recupereren met slogans die niet werden ondersteund door de organisatie. Na weigering om de slogans te verwijderen werden de Vlaams Belang-demonstranten opgepakt door de politie.

Een half uur na aanvang van de betoging, werd de demonstratie zwaar verstoord door de aanwezigheid van een delegatie van het Vlaams Belang en de Vlaams Belang-jongeren. De slogans van het Vlaams Belang druisten in tegen de wensen en verzuchtingen van de organisatoren. “Zo zwaaiden de belangers met wimpels waarin ze pleitten voor een boycot van de Spelen en de onafhankelijkheid van Tibet. De Tibetanen vragen geen boycot van de spelen en wensen autonomie, geen onafhankelijkheid”, zegt Inge Hermans, partijbestuurslid van spirit en lid van ‘De Vrienden van Tibet'.

Inge Hermans benaderde de Belangers met de vraag om de demonstratie te verlaten uit respect voor de vele aanwezige Tibetanen die daar stonden om op te komen voor hun rechten en de zware repressie van China tegenover de Tibetaanse bevolking aan te kaarten.

Na een lange discussie tussen de Belangers en Inge Hermans begon de zaak te escaleren en heeft de politie versterking moeten oproepen waarna de Belangers, na enkele schermutselingen, met combi's werden afgevoerd. Spirit betreurt dat Vlaams Belang de zaak-Tibet misbruikt om zichzelf in het daglicht te plaatsen met eisen die niet ondersteund worden door de Tibetanen zelf.

*******************************************************
Het is geweten dat de Vrienden van Tibet/Les amis du Tibet geïnfiltreerd zijn door een aantal Spiritisten, die aangetrokken zijn door de mystiek van het Tibetaans Boeddhisme.  Spirit duldt geen andere politieke partij naast zich en demonstreerde dit duidelijk met de belachelijke verwijzing naar het subtiele verschil tussen autonomie en onafhankelijkheid.  Ga dat even uitleggen in Tibet zelf ... uiteraard is de Brusselse politie steeds bereid uit te rukken als ze VB-ers mogen aanpakken. 
*******************************************************

Een zeer uitgebreide en gedocumenteerde uitleg over deze zaak vindt u bij onze goede collega Björn Roose via deze brug :

http://frietmetstoofvlees.blogspot.com/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waarheid over Antwerpen door Gerolf Annemans



Een stukje uit het laatste artikel van Annemans op zijn weblog :

'Incidenten in de binnenstad zijn in de regel incidenten met vreemdelingen', zegt Gerolf Annemans, gemeenteraadslid te Anwerpen.

'Incidenten zijn dingen die in een onophoudelijke stroom over de binnenstad worden uitgegoten.

De omver gestampte bejaarden.
De bestolen en overvallen vrouwen.
De publiek kapotgeslagen openbare goederen.
De blanke meisjes die op de Meir voor hoer worden uitgescholden.

Wie in Antwerpen woont, weet dat er een terreurbewind heerst.
Een terreurbewind van kerels die meestal messen op zak hebben en in karate- en andere clubs leren hoe ze mensen tegen het hoofd moeten stampen.

Niemand durft reageren.

Nooit wordt door de media racistisch genoemd, wat er in de binnenstad gebeurt.

Racistisch is zoiets enkel als een blank koppel een zwarte vrouw aanvalt. 
Als voldoende getuigen komen opdagen en verklaren dat die zwarte vrouw haar laars had uitgetrokken om een blanke zwangere vrouw af te tuigen, wordt het opnieuw een incident.'


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ter Attentie van Directie de Lijn - door Regus Patoff



Ik begrijp niet ...

... waarom De Lijn dit soort voorvallen ten allen prijze wil minimaliseren : dat is immers totaal contraproductief. De ervaringen uit de commerciële sector hebben namelijk uitgewezen dat firma's die problemen hebben met een produkt dat zij op de markt gebracht hebben, er alle belang bij hebben om open kaart te spelen met het publiek, het probleem toe te geven, gedupeerde klanten te vergoeden, schuldigen te straffen en herhaling te voorkomen.

Willen ontkennen dat er problemen zijn met sommige groepen gebruikers zal de bona fide klanten alleen maar wantrouwig maken en zal ze zeker niemand (behalve misschien enkele masochistische poco's) aanzetten om het openbaar vervoer te gaan gebruiken.

Ook het probleem proberen te verzuipen in een stortvloed van woorden, een ellenlange opsomming van hele en halve maatregelen die gaan genomen worden zal weinig potentiële klanten lokken.

Wat bestaande en toekomstige klanten willen horen is dat er nultolerantie voor agressors en vandalen zal komen, dat overtreders streng aangepakt zullen worden en dat de Lijn zich in ieder geval solidair verklaart met de slachtoffers en dat er naast de criminele procedure er telkens een civiele rechtspraak zal aangespannen worden tegen het schorem, al of niet allochtoon.

Camera's en preventieteams zijn slechts aanvullende maatregelen, de kers op de taart, maar zeker niet de hoofdbrok.

04-04-2008, 09:00 geschreven door Regus Patoff


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkeersinformatie

Nuttige Verkeersinformatie overgenomen van de Frut van Koekestad

4 april - Verkeersinformatie

(...) Tot slot meldt De Lijn dat het op dit ogenblik vrij rustig is op lijn 410, al is het wel uitkijken voor glasscherven op een aantal zitbanken. Lijnen 10 en 24 stoppen niet tussen Stenenbrug en het Astridplein omdat de bewakingscamera's zijn uitgevallen. Lijn 12 wordt gecontroleerd op wapens ter hoogte van de al zo geteisterde Nationale Bank, hou dus rekening met de gebruikelijke vertragingen. Er worden beledigende uitspraken gesignaleerd op lijn 8 richting Eksterlaar, hou dus uiterst rechts maar vertel het niet voort om kleine incidentjes te vermijden en een passagier meldt ons dat langs lijn 19 richting Deurne er ter hoogte van het Damplein werpklare kasseien op het traject liggen. Er is een kijkfile richting Antwerpen. Op lijn 3, ter hoogte van Zwijndrecht Centrum hebben zich nog geen problemen voorgedaan. Het parket is ter plaatse. Voorts zijn er de dagelijkse onschuldige bespuwingen op lijnen 2 en 15 in beide richtingen en wordt aan kinderen en zwangere vrouwen aangeraden de omgeving van de metrostations Diamant en Plantin te vermijden richting één. Omzwerven kan via de Pelikaanstraat waar politiebegeleiding voorzien is. De politie meldt overigens dat alles rustig is, net zoals de afgelopen dagen, weken en maanden.



www.defrut.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erg klein mini-agressietje op busje in het land van Ajuintjes
 

Het voorvalletje vond plaats op de lijn Aalst - Ninove. Twee reizigers van allochtone afkomst, vermoedelijk uit IJsland,  werden door het chauffeurtje aangemaand om af te stappen nadat ze zich verbaal tegen hem hadden gekeerd. "Verbaal" is de normale manier om met mekaar te communiceren, dus daar is niets mis mee.

Eerder had het chauffeurtje de IJslanders erop gewezen dat ze moesten afstappen omdat ze niet in regel waren met hun vervoersbewijsjes. Na een stevig woordenwisselinkje betaalden ze toch hun ticketje.

Kort daarna gingen ze opnieuw naar het buschauffeurtje en gaven het enkele rake klapjes, omdat ze gelezen hadden dat dat het gebruik is in Vlaanderen : wie met het busje rijdt, mept het bestuurdertje.  Het chauffeurtje raakte gewond, dus dat was helemaal volgens de regels. Niets aan de hand.

Op de bus zaten zo'n 25 passagiertjes, enkelen waren getuige van het agressietje. De twee IJslanders werden gearresteerd. Het parket van Dendermonde beslist vandaag wat er met hen gebeurt.

In een reactie zegt De Lijn dat het voorval overdreven wordt. De vervoersmaatschappij heeft het over "trekken en duwen" bij een discussietje  over een vervoersbewijsje en ontkent dat het buschauffeurtje gewond is. "Het is een comediantje" zei Minister Schuddenbol. Maar het parket bevestigt dat de man wel degelijk gewond is.

Het best is zoals de LIJN gisteren besliste, dat er geen verslagen meer opgemaakt worden : iedereen snaveltjes dicht en rijden maar.

Savatje, uw reportertje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij doen niet mee met Fitna !


Hallo spionnen, doe eens even de oormicrofoons uit : "WIJ DOEN NIET MEE MET FITNA" want dat is opruiend en haatverspreidend. "Goed zo ?"

We hebben wel iets anders gevonden in The Daily Express, u weet wel uit het hyper politiek-correcte Engeland, waar iedere oorspronkelijke Brit " I'm so sorry" mompelt, omdat hij niet zwart, bruin of geel ziet.  Rood zijn de meesten, ook diegenen die blauw zijn.

Er is een proces aan de gang tegen 8 types die in 2006 enkele vliegtuigen wilden laten "in de lucht vliegen" : dat is een woordspeling. De bedoeling was vele slachtoffers te maken  uit naam van de islam.  Althans volgens de openbare aanklager.  Dankzij de handige anti-spionage zijn de kerels geklist en staan ze nu voor de rechter. Dat  ze uit naam van de islam  handelden, geloven wij  natuurlijk niet, want wie daarin trapt, verspreidt haat.   

The online Daily Express informs us how “a group of Islamist terrorists plotted to blow up several passenger planes with liquid explosives, a court heard today.

A gang of eight men accused of planning to blow up transatlantic aircraft whilst in mid-air wanted to inflict “heavy casualties”, it was alleged at Woolwich Crown Court today.

Prosecutor Peter Wright said the victims of the terror attacks would have been an “unwitting civilian population” and that the men planned to inflict the casualties all in the name of Islam with a series of coordinated explosions.

Woolwich Crown Court heard how homemade devices would have been smuggled on to aircraft and detonated in flight by a suicide bomber, had the alleged plot not been foiled by counter terrorist police in August 2006

accused.jpg

In de Britse pers werden de beklaagden getoond met hun foto, de brave jongens van de buren.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valkeniers versus Nonkel Kruk ... en de winnaar is ...

In De Standaard en Het Nieuwsblad laat eerste minister Yves Leterme vandaag optekenen persoonlijk voorstander te zijn van samenvallende verkiezingen. Het Vlaams Belang is het vanzelfsprekend oneens met de premier en herinnert Leterme graag aan de woorden van CD&V-parlementslid Eric Van Rompuy, die terecht stelde dat men dan “nooit een eigenstandige evaluatie (zal) kennen van het beleid op Vlaams niveau. Wat is dan nog de betekenis van een eigen rechtstreeks verkozen Vlaams parlement en een eigen Vlaamse regering?”

Het Vlaams Belang is van mening dat het neo-unitair pleidooi van Leterme vooral dient om aan de Franstaligen duidelijk te maken dat de leider van het ‘Vlaams kartel’ zijn Vlaamse huid definitief heeft afgeworpen. Niet toevallig lanceerde Letermes partijgenoot en ‘koninklijk verkenner’ Herman Van Rompuy, die zich tijdens zijn verkennersopdracht opwierp als woordvoerder van het unitaire België, enkele maanden geleden een gelijkaardig voorstel.

Het Vlaams Belang stelt in elk geval vast dat Leterme, met zijn voorstellen om de ‘federatie’ te versterken, meestapt in de Belgische logica van Guy Verhofstadt. Letermes bewering dat gescheiden verkiezingen “een rem zijn op goed bestuur”, is onzinnig. Het opnieuw laten samenvallen van alle verkiezingen zal enkel tot gevolg hebben dat de deelstaatparlementen opnieuw braaf aan het handje zullen lopen van de Belgische regering. Voor ons is het vanzelfsprekend dat federale en regionale verkiezingen op een verschillend tijdstip plaatsvinden. Dat de schijnfederatie België bang is voor asymmetrische regeringen, bewijst dat het Belgische politieke model onwerkbaar is en beter ophoudt te bestaan.













Dit is de winnaar, maar dat verwachtte u misschien ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar de ongebreidelde immigratie toe leidt.


De schandelijke en sadistische mishandeling op de bus in Antwerpen van een politieagent en een chauffeur roept bij vele mensen de herinnering op aan de moord op Guido de Moor. 

Bij sommige media merk je een zweem van  opluchting , dat de daders ditmaal ex-Joegoslaven zijn en geen Marokkanen.  Zie je nu wel ... klinken ze enigszins triomfantelijk, alsof de politie-agent nu vrolijk uit zijn bed kan opveren en een rondedans doen van plezier.

Wie het ook is, het zijn alleszins vreemden. Of je dit nu vervelend vindt of net niet, het is de waarheid.  Hoezeer er ook pogingen ondernomen worden door de linkse media bij dergelijk racistisch geweld , om de jeugd in het algemeen te stigmatiseren (ze gebruiken allemààl drugs, las ik daarstraks) toevallig is de (voorlopige) meerderheid van Vlaamse jongeren niet baldadig en niet beestig onbeschaafd zoals een aantal van de (voorlopige) minderheid van vreemden, die geen enkele norm bezitten noch respecteren. Kloppen, spuwen en steken is het motto van dit tuig. 

De daders zijn kinderen van politieke vluchtelingen, die er alle belang zouden bij hebben, om zich correct en keurig te gedragen in het land dat hen opvangt en de kans biedt een nieuw behoorlijk leven te beginnen.   De ouders zijn hoe dan ook verantwoordleijk voor hun kroost en het enige wat er moet gebeuren : onmiddellijk de procedures inzake het verblijf in het land B afbreken en de families uitwijzen met verbod ooit terug te komen.  Houden ze zich niet aan deze verbanning en worden ze terug opgepakt : de familiale cel in.

Opnieuw lezen we in sommige commentaren de vraag "En wat doet Vlaams Belang nu ?" alsof deze partij verantwoordelijk is voor de gladiatorenmaatschappij waarin wij dreigen terecht te komen.  Jàren heeft die partij gewezen op wat fout loopt met de makkelijkheidspolitiek van iedereen toe te laten, iedereen belg te maken en ganse dorpen uit Turkije en Marokko te laten overkomen, want we zijn allemaal familie van mekaar. 

Je ziet wat we  bereiken met de politiek van "och arme".   Onze gemeenschap steunt en kreunt.  Wie protesteert of met de vinger wijst naar de noodlottige gevolgen van de islamisering wordt gebrandmerkt als een leugenaar en een racist.  We moeten zwijgen, onze kritiek inslikken en nog enkele miljoenen vreemdelingen binnenhalen totdat onze sociale en financiële  reserves  uitgeput zijn.  Onze gedachten die we ondermeer op internet verspreiden, worden nauwkeurig gevolgd en genoteerd door een onfrisse bende spionnen uit naam van het hogere belang.

Gelukkig dienen wij een ander belang, dat van een vrij Vlaanderen waar geen plaats zal zijn voor krapuul en tuig. Evenmin spionnen.

Ray




03-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coeltoer


 

In Pakistan zijn tegen de grens met Afghanistan een Pakistaanse man en vrouw door steniging om het leven gebracht. In het gebied maakt de Taliban de dienst uit.  De twee werden beschuldigd van overspel. Daar staat volgens de sharia  de doodstraf op. De man en de vrouw hadden een relatie, terwijl de vrouw getrouwd was met een ander. Ze waren al op de vlucht geslagen. Na een tip werden ze gepakt, waarna een woordvoerder van de Taliban hen  ter dood veroordeelde. Nog dezelfde avond werden ze gestenigd.

Toen de Taliban het in Afghanistan nog voor het zeggen had, waren zulke praktijken daar gangbaar. In Pakistan is voorzover bekend maar één keer eerder gebeurd.

 
Ies nie Ieslam, ies coeltoer.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen is boos



02-04-2008] De Lijn en minister Van Brempt treden op tegen agressie op openbaar vervoer: veiligheidsplan in volle uitvoering
De Lijn en Vlaams minister van Mobiliteit Kathleen Van Brempt veroordelen elk agressie-incident dat zich voordoet op het openbaar vervoer. En zeggen dan ook, naar aanleiding van de gebeurtenissen van gisterenavond op het Astridplein, sterk op te treden tegen elke vorm van overlast en agressie die zich voordoet op en rond bus of tram.

**********************************************

Het is weeral in orde. Trouwens de agent van 62 had het aan zijn hart en daarom zakte hij in mekaar. 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!