Angeltjes
08-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vrienden-van-Balkenende met ludieke actie



 

Vrijheid van Meningsuiting in Pakistan!

Niet helemaal herkenbaar, maar toch. Gisteren werd een pop, die Geert Wilders moest voorstellen, door Vrienden van Balkenende (Balkenende-e-Islami) verbrand. Een en ander speelde zich af in Karachi, het is maar dat u het weet.

Stef P. Spikkel
Visionair

(met dank aan Gregorius Nekschot)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewetenloos



"Het Marokkaanse blad ‘Le Reporter’ onthult dat Belliraj in België actief was bij een vzw voor Arabische arbeiders in de schoot van de CSC, de Franstalige christelijke vakbond. Een marxist die zich later ontpopt tot moslimextremist en die actief is in de christelijke vakbond. Om zieltjes te winnen voor de jihad? We hebben duidelijk het laatste nog niet gehoord in deze zaak..."  (VB webstek)

Zo iemand noem je principeloos.  Gewetenloos.  Voor de rest is het duidelijk dat de Marokkaanse justitie en politie op een doortastende wijze en zonder fluwelen handschoenen en kopjes thee tot de kern van de waarheid doordringen. Ze kennen daar hun pappenheimers.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Incidentje hier, incidentje daar


HET MES IN HOBOKEN

HOBOKEN - Een 18-jarige man is in de Groenstraat in Hoboken door drie jongemannen met een mes bedreigd. De daders vroegen de man om 2euro. Het slachtoffer vertelde dat hij enkel 10euro op zak had en die niet kon geven. Eén van de belagers trok daarop een mes en eiste het geld. De man gaf het geld en kreeg een trap in de rug toen hij vluchtte. (Het Nieuwsblad 07.03.08)

***



Een grappig incidentje op de autoweg, dit wil u ook wel eens meemaken, zeker ?
 
«Op 6 april 2008 reden wij via de E313 van Antwerpen naar Hasselt. Toen we op het linkervak reden om enkele autos voorbij te steken werd er geflikkerd met de grootlichten door een achterliggende auto omdat het voor die persoon niet snel genoeg ging. Daar ik nog steeds aan het inhalen was werd deze allochtone persoon wel echt boos en toen ik naar het rechter baanvak ging deed hij zijn open dak open en smeet met een hard voorwerp tegen mijn auto en probeerde me van de baan te rijden. Daar ik met vrouw en kinderen in de auto was liet ik mij niet verder intimideren maar belde de politie en gaf de gegevens van de auto door. Aangifte ga ik niet doen want ik vrees dat zulke personen wel veel tijd hebben om ons thuis nog wat meer lastig te vallen eens ze onze gegevens hebben.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Darwin, kom het eens uitleggen



 



Twijfel ?


07-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huilebalk en Nonkel Kruk


Het was internationaal feest vandaag, de Benelux kwam bij mekaar zonder Lux. 
 
De belgische tjeef Nonkel Kruk werd ontvangen door de Nederlandse calvinist, Huilebalk en zij voelden zich als broertjes, gelijkgestemden, hypocrieten onder mekaar. Na eeuwen van stoken en branden ontmoeten de opvolgers van de Inquisitie en van de Reformatie mekaar bij een glas geitenmelk en een broodje kaas.
 
En pluimen in mekaars reten duwen : "Jean-Pierre, gij hebt dat goed gedaan met die blonde fascist in de Tweede Kamer : gij hebt hem in zijn hemd laten zetten door de anderen. Minister-presidenten moeten handelen als beroepslafaarden." 
 
"Dank u, lieve Yves, maar gij zijt ook goed door uw bevalling gekomen : 9 maanden en zo'n pracht van een regering bestaat nergens anders ter wereld .  Ceci n'est pas un gouvernement, dit is een klucht". 
 
Pas op : de Nederlandse  paniektoeter in alle moslimlanden spreekt Frans, helaas verstaat hij het Nederlands niet dat het volk hem toeschreeuwt.

Na mekaar lang bepoteld en afgelikt te hebben, is het komisch duo afgezakt naar het koninklijk paleis om
 een goededag te zeggen tegen Beatrix, vroeger de moeder van alle Nederlanders, maar vandaag zijn er heel velen die hun moe graag in de AOW willen duwen.  Nonkel Kruk, zoals steeds niet te beroerd om een kemel te schieten, zei bij het verlaten van Soestdijk toen de koningin nog binnen gehoorsafstand  stond : "Amai, ik zou liever bij dat bloot wuvetje  van Sarkoskussy op bezoek geweest zijn". (in het onthouden van namen is Nonkel Kruk niet in orde)
 
Maar zo'n uitspraak  veroorzaakt al lang geen diplomatiek incident meer : het niveau van de politiek is recht evenredig aan de kwaliteit van de politici. 
 
De Lage Landen van Huilebalk en Nonkel Kruk.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ongelovigen zijn honden" : de gematigde moslims spreken


Voorzitter M. Guennoun van de Osdorpse (NL) moskee El Mouahidine heeft tijdens een rondleiding ongelovigen als "honden" bestempeld. Dat valt morgen in de Sp!ts te lezen. Enkele leerlingen en ouders van de openbare Daltonbasisschool De Horizon die de rondleiding volgden waren met stomheid geslagen.

De directie van de basisschool heeft een brief naar alle ouders en leerlingen geschreven om uitleg te geven over het incident. "Wij vinden het als multiculturele school van groot belang dat kinderen elkaars religieuze achtergrond leren kennen en respectvol leren omgaan met overeenkomsten en verschillen. De woorden van Guennoun zijn onacceptabel", zo valt in de brief te lezen. Volgens de directeur van de basisschool zou er momenteel "mondeling contact" plaatsvinden met de voorzitter.

De ouder die de brief naar Sp!ts mailde, is door de directie van de school op de vingers getikt. "De school wil het klein houden, maar dat is juist het probleem", aldus de moeder. "Is zo'n voorzitter nog wel te vertrouwen?" Laatstgenoemde was vandaag niet bereikbaar voor commentaar.

******************************************************

Tot hier dit uittreksel langs www.geenstijl.nl 

Het is opmerkelijk hoe soft er weer gereageerd wordt op deze uitspraak.  Moeten wij ons dat allemaal laten welgevallen ? Mag dat ?  Tevens is de houding van zo'n "klootzak" typerend voor de opvattingen die in gelovige moslimkringen de ronde doen. Ik heb het hier al eens verteld, dat een (wijze) Egyptenaar mij uitdrukkelijk verzocht NOOIT te zeggen, dat ik atheïst ben, want dat is zoveel als je eigen doodvonnis afroepen.  De manier waarop de gelovige moslims over "honden" praten is een zoveelste illustratie van hun brute en onbeschaafde levenshouding.  Iemand die van dieren houdt, is bijna altijd een goed mens (en om u voor te zijn, den Dolf had weliswaar schepers maar het is niet geweten of hij werkelijk een dierenvriend was). Moslims martelen dieren en pijnigen ze met hun achterlijke slachtingen, op straat wijken ze uit voor een flinke hond en naar een kleintje stampen ze.  Om die redenen moet ik die mensen niet en vind ik ze uitgesproken onaangenaam.

Ray

WOEF WOEF WOEF WOEF WOEF WOEF WOEF WOEF


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe benoemingen bij VLD


De VLD heeft vandaag een trits nieuwe benoemingen gedaan binnen de partij.  De algemeen directeur is de onbesproken Noël Schlangen, die inmiddels zowat 135 jaar oud moet zijn, gezien zijn veelvuldige verjaringen bij justitie. FOTO :



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een schitterend redenaar is overal welkom ! + AANPASSING






Hoe ? In welk parlement ben ik nu eigenlijk ?


Morgennamiddag om 14 uur spreekt Gerolf Annemans voor de Seniorenclub van Antwerpen in Borgerhout in lokaal de Gietschotel - De Vrienden van Gerolf zijn welkom.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dilemma



De ene lacht voluit, de andere wil terug naar de oorsprong, maar mag niet van zijn linkse poco-vriendjes.

 
 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borgloon







In de mooie stad Borgloon (10.000 inwoners) die we kennen uit de degelijke televisiereeks Katarakt met de mooie Karlijn Sileghem is een cultureel gebeuren van start gegaan, een tentoonstelling. In de vroegere kapel van de stad staat plastisch werk met plastische benamingen : "De kiemende peul" (u weet wel), "De schaamlipmossel" en een minder geïnspireerde titel waar hopelijk de uitbeelding veel zal goedmaken : "De hermafrodiet".  Eigenlijk niet verwonderlijk, een van de deelgemeenten van Borgloon heet Kuttekoven en de eerste schepen is de heer De Neuker. 

De burgemeester is Awouters, het had net zo goed Awoert kunnen zijn, want hij is VLD-er.

Fats (uw nieuwe kunstrecensent)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter : Wilders zaait geen haat


WAT EEN VERVELENDE UITSPRAAK


Geert Wilders roept met zijn film Fitna niet op tot haat of geweld tegen moslims. Hij laat zich soms provocerend uit, maar 'een parlementariër moet zijn standpunt naar voren kunnen brengen.'

Geert Wilders

Dat heeft de kortgedingrechter in Den Haag maandag beslist.  De Nederlandse Islamitische Federatie (NIF) had de zaak in eerste instantie aangespannen om vertoning van Fitna tegen te gaan, maar Wilders plaatste zijn film de avond voor de rechtszaak op internet.

In het nieuwe kort geding eiste de organisatie dat de uitspraken van de PVV-leider juist aan banden zouden worden gelegd, maar de rechtbank acht de uitlatingen van Wilders niet onrechtmatig. 'Het recht op vrijheid van meningsuiting van Wilders geeft hier de doorslag.'

De NIF wilde weten of Wilders de wet heeft overtreden toen hij de islam en de Koran in verband bracht met het fascisme. Ook wilde de organisatie dat de rechter zich uit zou spreken over de uitspraak van Wilders dat Mohammed een barbaar zou zijn geweest.

Wilders hoeft van de rechtbank niet te rectificeren, omdat dit gelijk zou staan aan een gedwongen spijtbetuiging. Dat staat op gespannen voet met de vrijheid van meningsuiting. 'Spijt kan niet met een vonnis worden afgedwongen, ' zo luidt de uitspraak.
 
******************************************************

Wat een vervelende rechter ! Verplaats die maar naar Aruba.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begin een nieuw leven, maar hou de Frut erbuiten.


Belangstelling voor politiek is fundamenteel niets anders dan de hang naar geluk en een beter leven :  proberen mee te werken aan het uitbouwen van de maatschappelijke kanalen, sluizen, sasdeuren opdat de scheepvaart van het leven een beetje ordentelijk zou verlopen.  Het leven zoals het is, aan boord van een schip op het kanaal.  En hoog in onze mast wappert natuurlijk de Vlaamse leeuwenvaan, want Vlaanderen Vlagt ook te water.

Iedereen tevreden ?  Iedereen aan boord.  Reddingsvesten om en alarmoefening.

Er zijn echter mensen die zich eensklaps realiseren dat ze op het verkeerde kanaal zitten, dat hun boot een kreunend wrak is, of ze zijn het grijze water beu en willen etwat anders. (etwat bestaat niet in het Nederlands, maar kids of bootcamps ook niet en "etwat" is vermoedelijk een germanisme en ik ben vandaag zéér tegen iedereen die tegen mij is).  Dus duik je onder  en je begint elders een nieuw bestaan.  Anny, een bakkerin uit Aalst deed het zo.  Ze was het beu en vooral haar bakker moet vreselijk op haar systeem gewerkt hebben.  Onregelmatig leven, nooit samen naar bed, altijd bakken en praatjes verkopen in de winkel tegen de andere Ajuinen.  De enige momenten dat Anny kon genieten, was tijdens Carnaval, maar de bakker, niet van Aalst zijnde, begreep niets van die humor en verkleedpartijen.  Witte nachten met de grote houten spatel in de hete bakoven waren zijn lang leven.

Anny is met de Noorderzon vertrokken naar Nederland zonder iemand iets te vertellen. Ze had wel 50.000 euri van het spaarboekje gehaald, maar geef toe, overdreven veel is dat niet om elders uw leven te herbeginnen.   De bakker diende een aanvraag in bij de dienst "verloren voorwerpen" van de federale politie maar die van "moordzaken" kwamen zijn huis, zijn bakkerij en zijn tuin afspeuren op zoek naar een vingerkootje of iets van Anny.  De klanten bleven ook weg : die waren  overtuigd dat de bakker hun Anny had ja ... hoe zeg je dat nu ... vermoord ?  Na enkele tijd was het gedaan met bakken, de winkel bleef dicht en de bakker ging bergaf en failliet.  Hij had zelfs niet de gelegenheid om CD's te verkopen op de markt in Aalst, want daar stond Liesbeth van Impe van de Morgen.

Tot iemand plots ontdekte dat Anny in Nederland woonde, onder haar eigen naam, een nieuw leven zonder brood en bakker begonnen was. Dat denken we toch.  Dus  het  Aalsterse bakkerinnetje  is nu vrije Anny geworden en als u haar eens wil ontmoeten, ga maar op zoek in de Gazet van Allah waar ze met hun onbeschofte mentaliteit iemand die duidelijk op zijn privacy gesteld is en die de maatschappij geen enkel kwaad berokkend heeft, met haar foto afbeelden.  Morgen staan u en ik ook met onze foto in de frutgazet.

De enige die benadeeld is door Anny is de bakker en die kan nu zijn gram halen langs juridische weg. Ongebreidelde sensatiezucht gekoppeld aan botte onbeschoftheid is de enige reden waarom de journalisten van de hedendaagse media onbekende burgers portretteren. U krijgt van ons deze maal geen bruggetje naar de Frut.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legerkamp voor probleemjongeren



Prutsers gebruiken graag de Engelse term "Bootcamp", waar wij gewoon in het Nederlands zeggen "Legerkamp". Eigenlijk is de vraag  "Waar halen prutsers hun ideeën ?" 

Hier  :
http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2008/04/bootcamp_voor_probleemjongeren.html



U weet waar we het over hebben ?  En over wie ?  Dank u.  Wat zal het zijn voor u in het Theesalon ?  "Een kopje Darjeeling ? Of is dit te sterk zo vroeg ?"


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oude doos



Uit de tijd van het NIR en de BRT : zwart-wit



NU IS HET ALLEMAAL ROOD


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Het Mes" - kortverhaal


Er waren eens ... zestien vrolijke vrijgezellen die in de stille Kempen woonden, waar er meestal niet veel te beleven valt, althans niet op straat.  Achter de gesloten gordijnen schijnt het er wel opgewonden aan toe te gaan maar dat hebben we enkel opgevangen met het ruisen van de wind door de Kempense naaldbomen.

Op een dag besloten onze vrolijke vrijgezellen dat het tijd werd dat ook zij wel eens wat meer wilden dan eeuwig het beluisteren van de wind in de bomen.  Op stap wilden zij gaan en vele drankjes bestellen.  De mooie Kempense dochters  met  blonde krullen toeroepen dat het hoeren zijn.  Vragen om  een onelegante en door Anciaux zwaar gesubsidieerde kniezwenkgel van een Kempsense Kate Ryan, met loense blik maar een goed hart. En   misschien zouden ze wel Jos Grobben van Knack op het schriele lijf lopen om er wat mee te dollen.  Met al deze rijke fantasieën en nog veel meer, togen de Zestien  naar de fameuze Wereldstad Heist-op-den-Berg, alom befaamd en gekend om zijn ene stijgende straat die tevens dienst doet als dalende straat en waar de lol naar boven en beneden rolt.

Zo gezegd, zo gedaan.

De zestien vrijgezellen, ieder op zijn paasbest, met veel gel in de zwarte krulharen, hemden uit Zara, schoeisel van Brantano en ondergoed van H & M trokken vrolijk de berg op en de berg af tot ze moe en hongerig het Pita-House binnenstapten.  En daar liep het mis.  Er werd door mekaar geschreeuwd, fout besteld, niet juist afgerekend (dat kan gebeuren), ruzie gemaakt, gespuwd (wat een normaal cultureel verschijnsel is), en het niet te vermijden mes werd getrokken en met enkele handige zoef-zoef bewegingen uit de losse pols, werd de pita-uitbater het zwijgen opgelegd.   Ook werd het geld dat zich in de lade van de domme agressieve uitbater bevond overgeheveld naar de portefeuilles van de Zestien. In het rumoer hadden enkelen van hen weliswaar gezegd met ijzingwekkende stemmen : "Ik vermoord U" (met een hoofdletter, respect is in die kringen geen ijdel woord) maar ze lieten het bij enkele steekwondes. Genereus en genadevol.

In de stad van Allah zijn dergelijke taferelen met een wisselende achtergrond, schering en inslag.  Nu dijen ze uit naaar de stille Kempen van Armand Preud'homme en dat is toch een verheugend verschijnsel. Het mes doet terug zijn intrede in het volkse dorpsvermaak : de gevierde folklore-auteur Dr. K.C. Peters zal zich in de kleine handjes klappen in de hemel als hij dat hoort.

Als u dit verhaal in een gortdroge stijl wil herlezen, kan dit langs dit bruggetje, dat u in de verrassende omgeving brengt van een zichzelf benoemde kwaliteitskrant die weliswaar het failliet nabij is, maar die de schijn ophoudt. 

http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/232740/2008/04/06/16-amokmakers-opgepakt-in-Heist-op-den-berg.dhtml

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan het nog hypocrieter ?



De belgische regering "schenkt" een monumentaal kunstwerk" van 105 meter lang en 20 meter breed aan China dat op 23 mei a.s. officieel zal ingehuldigd worden in Peking.

Nonkel Kruk die natuurlijk van niets weet, zegt dat het een beslissing is van zijn voorganger Guynokkio, die een cadeau wilde overhandigen uit naam van de belgische regering naar aanleiding van de Olympische Spelen.  Ooit gehoord dat landen peperdure cadeaus aan mekaar geven bij een sportmanifestatie ?  Is Guynokkio rond geweest met zijn hoge hoed tijdens een ministerraad en hebben ze daarvan het kunstwerk gekocht ?  Dat zal niet, want het ding kost  minimaal 5.000.000 euri, 5 MILJOEN.  Het geld komt  voornamelijk uit onze zakken.  De Nationale Loterij, Belgacom en Delhaize betalen ook wat. 

U weet het, die Nationale Loterij zit volgestouwd met  afgedankte en ondergeschikte partijcreaturen van de traditionelen en al de winsten die gemaakt worden (de overschotten van het gokken) worden in allerlei potjes gestopt.  Men moet dringend deze constructie die aanleiding geeft tot ongebreidelde willekeur grondig controleren.  Contractueel is de Loterij gehouden bedragen af te staan voor culturele en sportieve elementen die naar de gemeenschappen geschoven worden voor verdeling door de betrokken ministers.  Er zijn ook sociale en andere werken die kunnen aanspraak maken op de steun van de loterij.

Daarnaast "sponsort" de loterij zélf een aantal initiatieven via beslissingen van haar Raad van Bestuur (daar zitten ook uitsluitend  pionnen van de partijen).  Zo laat de regering bijvoorbeeld het Spionnencentrum (het CGKR)  sponsoren, met een jaarlijkse toelage van circa 4,5 miljoen euri, net het bedrag voor de loonkosten van de 100 personeelsleden.  En nu is er weer een grabbel gebeurd in de kassa van de Loterij en worden uitgaven gefinancierd waarvan men goed weet, dat ze zouden stuiten op enorme parlementaire en mediatieke bezwaren.  Welke geheime projecten, doelstellingen, aankopen worden er nog gefinancierd op deze verdoken wijze ?  Wie is de verantwoordelijke minister voor de Nationale Loterij ?

Het komt hier op neer, dames en heren, dat al wat de regering buiten de parlementaire controles wil houden (en dat blijkt onder Guynokkio nogal wat geweest te zijn) laat zij financieren door de ondoorzichtige geldmachine die de Nationale Loterij is.
Om dan doodleuk te zeggen als er in kamer of senaat een vraag gesteld wordt : "Daar heeft u niets mee te maken..."  Dit is een onuitputtelijke reserve aan grijs geld.  Mugabe kan hier nog iets komen leren, hij is de expert van het zwart geld.

En wat zal Anciaux nu doen op 23 mei bij de onthulling van het cadeau ? Als minister van cultuur kan er geen bezwaar zijn om even te komen kijken, niet ? Peking is niet zo ver en hij kan Inge Hermans meenemen van de vrienden van Tibet : in een politieregime voelen beiden zich goed.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stukje geschiedenis uit Limburg


Thor Waterschei


In 1919 werd Waterschei's Sport Vereeniging Thor opgericht.

Thor stond officieel voor 'Tot Herstel Onzer Rechten', als aanklacht tegen de Franstalige overheersing van het mijnbestuur. De clubkleuren waren dan ook niet toevallig geel en zwart.

De politieke slogan, die de voetbalbond liever niet zag, veranderde men later naar 'Tot Heil Onzer Ribbenkast'.

De club werd in 1925 lid van de nationale voetbalbond en kreeg stamnummer 533.

In 1930 wijzigde men de naam naar Waterschei Sport Vereeniging Thor', in 1946 naar Waterschei Sportvereniging Thor.

In 1951 werd dit K. Waterschei SV Thor en uiteindelijk in 1962 K. Waterschei SV Thor Genk. Dit werd vaak kortweg Thor Waterschei genoemd.

In 1954 bereikte Waterschei voor het eerste de hoogste voetbalafdeling. In 1956 degradeerde de ploeg even, maar speelde in Tweede Klasse direct kampioen, en speelde daarna nog 5 seizoenen in Eerste. In 1961 zou de club weer degraderen naar Tweede, en zou de komende jaren zelfs 3 seizoenen in Derde Klasse verzeilen. In 1978 speelde Waterschei opnieuw kampioen in tweede, en zette een sterke periode in. De club zou 8 seizoenen onafgebroken in Eerste aantreden. De club won de Beker van België in 1980 en 1982. In 1980/81 en 1982/83 speelde Waterschei dan ook de Europese Beker voor Bekerwinnaars, waar het in 1983 de halve finale bereikte, maar verloor tegen latere winnaar Aberdeen. In 1986 degradeerde de ploeg opnieuw naar Tweede Klasse, twee jaar later, in 1988, fuseerde Waterschei met FC Winterslag. Het stamnummer 533 van Waterschei verdween, de nieuwe club ging verder als KRC Genk met het nummer 322 van Winterslag.


(bron Wikipedia)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dank u, Pakistan voor uw mooie betoging tegen NL !




In het van moderne democratie doordesemde prachtland Pakistan werd zondag door ruim 20.000 (twenty thousand , voor de prutsers die graag hun taal verbasteren) gekwetste individuen betoogd tegen Fitna, de Hollanders in het algemeen en Wilders in het bijzonderlijke.  In tegenstelling tot de betogingen tijdens de populaire verkiezingen enkele maanden geleden, toen mevrouw Benazir Bhutto tegen de lamp liep, vielen er geen doden en waren er geen noemenswaardige bomexplosies te melden. Het was eigenlijk nogal mak maar   de Nederlandse regering is uitermate opgezet, zeg maar ronduit gelukkig, met deze duidelijke reactie uit Pakistan : Balkenende heeft genoeg gegrossierd in paniek en angst om dergelijke actie te bekomen. (zouden er niet enkele slachtoffertjes van af kunnen aub ?)




Deze mevrouw is gekwetst door Fitna, zegt ze. Wij ook, schat, we zaten er  verslagen bij.

Savat (de vriend van iedereen die Stan heet)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden uitspraken van Vlaamse Toplui


'Ik heb niks tegen Tony Blair als persoon. Maar zijn partij, Labour, probeert Open VLD langs links voorbij te steken.' (BuZa Karel De Gucht)

'Ik zijn blij dat ik terug met Lore zijn. Kindjes, da's wel tof. Maar dan wel om te maken, niet om mee te vrijen.' (Boonen, alias Tommeke, Tommeke wat doet ge nu)

'België - Marokko wordt een geladen wedstrijd, zoals elke derby.' (bondscoach René Vandereycken)

(alweer met veel dank en zonder reechten overgenomen van onze allerbeste en uitermate vriendelijke collega's van www.defrut.be , alias de Frut van koekstad, die u bij onze favorieten vindt. 


06-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een Spotprent : leg de lucifers maar klaar

(met dank aan de brave redactie van www.defrut.be
evenals aan de gewaardeerde Heer Lex Molenaar voor het poseren voor deze mooie prent : de gelijkenis is treffend)




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!