Angeltjes
09-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis SM-sessie bij Angeltjes





  OPGELET - WAARSCHUWING  :  na meer dan 3  minuten kijken, moet u normaal naar de reanimatie.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uw Technicolor info


Antiquair verdacht van vrouwenhandel

ANTWERPEN - Het Antwerpse parket wil ex-antiekhandelaar Jean V. voor drie jaar achter de tralies omdat de man meisjes ronselde in Brazilië, Colombia en Roemenië om ze hier en in Spanje als prostituee te laten werken. De tweede beklaagde, Ravi M., liet zijn Roemeense vriendin Julia tippelen in Nederland. Ze moest hem elke week 1.000euro betalen of haar zoontje in Roemenië zou iets ergs overkomen. Ook voor Ravi M. eiste de openbaar aanklager maandag drie jaar celstraf. Jean en Ravi zullen eerlang aangeworven worden als straathoekwerkers bij de VZW "Ook zonder goesting is het plezant".

Portier steekt klant met glas in de hals

ANTWERPEN - De correctionele rechtbank van Antwerpen veroordeelde maandag Arif M. tot één jaar cel. De kerel stak in 2006 een Tsjetsjeen met een kapot glas in de hals in café Pool Planet aan de Franklin Rooseveltplaats. Allen daarheen !

 Zeer strenge celstraf voor afwezigen

ANTWERPEN - Kaha M. verdwijnt voor tachtig maanden achter de tralies voor een gewapende overval op een diamantair, in november 2002, en een diamantkoerier, in december 2003. De Antwerpse strafrechter veroordeelde twee vrienden van de kerel elk tot veertig maanden cel. De rechtbank gelastte maandag de onmiddellijke aanhouding van het voortvluchtige trio. Aan voortvluchtigen en afwezigen worden altijd strenge straffen opgelegd door de rechters.  Just is just.

Allochtone vrouwen zwanger na seks om huur te betalen

BRUSSEL - In Brussel raken geregeld vrouwen zwanger nadat ze seks hadden met hun huisbaas omdat ze de huur niet kunnen betalen. Dat klaagt Nicky Budts van het dienstencentrum Nasci in Schaarbeek aan.  Wordt de huur in één keer betaald of in schijfjes ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De CVP is terug : de censuur ook ! + Aanpassing 13.45 u




(affiche geïnspireerd op Gejaagd door de Wind)


Deze monoloog door de acteur-schrijver-regisseur Vitalski (in zijn vrije tijd, zelfbenoemd nachtburgemeester van Antwerpen) mag door het CVP gemeentebestuur van Temse niet opgevoerd worden.  Een vervangproductie met de film "Ex-drummer" van Herman Brusselmans vond evenmin genade in de ogen van de tjeven. (over die film schreven wij destijds dat hij nog erbarmelijker was dan het boek, maar daar gaat het niet om)

We drijven duidelijk terug af naar de mentaliteit van de jaren '50 en vroeger, toen politici bepaalden wat de bevolking mocht zien en vooral niet zien.  Als reactie is een storm van bandeloosheid en seksuele aberraties over de podia neergedaald, zodat de meeste theaterbezoekers  afhaakten.  Het is niet voor niets dat de drie grote stedelijke theaters van Vlaanderen (Gent, Brussel en Antwerpen) met miljoenentekorten worstelen. De sector zal zichzelf willens nillens moeten evalueren en als dat niet kan, zullen de overheden het doen. Wat Temse presteert, is echter van een andere orde : pure politieke censuur zoals in de tijd van mijnheer pastoor, de notaris en de burgemeester, die gezamenlijk beslisten dat geen enkel werk van Shakespeare mocht opgevoerd worden, want ze waren alle zedeloos.(Herman Heyermans heeft dit thema beschreven in een grappige eenakter).  Vitalski kan enkel blij zijn met de huidige publiciteit.  De tjeven van Temse mogen zich scharen bij de deputee van Antwerpen, Helsen (ook een tjeef)  die op basis van zijn eigen kortzichtige opvattingen de domme Boon-tentoonstelling verbood. 

Dankzij stommiteiten van de nieuwe CVP zal er van een gewijzigde koers bij de theaters niet veel terecht komen.  Nonkel Kruk heeft de achterban die hij verdient.

Ray

AANPASSING 13.45 UUR

De CVP-burgemeester van Temse kwam tijdens het middagjournaal uitleggen dat hij ettelijke mails en telefoons ontvangen had van verontruste burgers die hem feliciteerden dat eindelijk iemand durfde opkomen voor de waarden en normen van onze gemeenschap. Mooi.  Vooraf had hij uitgebreid zit afgeven op scènes vol "verkrachtingen" en "walgelijk gedrogeerd gedrag" : dat had niets te maken met de voorstelling "Mijn  leven van Leterme" maar wel met de film "Ex-drummer" die, ik herhaal het maar even, wij bij zijn verschijnen behoorlijk de grond hebben ingeboord. 

Het is hier enkel en alleen te doen om een CVP-burgemeester die niet aanvaardt dat er eventueel zou gelachen kunnen worden met een CVP-premier.  Dààr alleen gaat het over en al de rest is typische tjevenpraat, zoals we die kennen van de CVP en van de CD&V, de steunpilaren van de schijnheiligheid.

Een van de niet gestelde vragen is toch weer : Wie bestelt of koopt een voorstelling aan om achteraf vast te stellen, dat het een kat in een zak is ?  Heeft men in Temse een cultuur-ambtenaar die zomaar wat doet, of is het er een van de andere partij ?

Misselijkmakend land.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe politie-agenten in de stad van Allah



 

'Nieuwkomers bijten tanden stuk op taal" @ Het Nieuwsblad

De 45 vrouwen en mannen op de trappen van het stadhuis zijn blanke vrouwen en mannen. Nochtans was één op vijf van de 742 kandidaten nieuwe Belg. Korpschef Eddy Baelemans betreurt dat ook deze lichting aspirant-agenten en aspirant-inspecteurs geen weerspiegeling van de diversiteit in de stad is. Maar voegt er wel aan toe dat de politie er alles aan doet om daaraan de verhelpen. 'De nieuwkomers bijten in de regel hun tanden stuk op een goede kennis van het Nederlands, zowel gesproken als geschreven. En we gaan niet beginnen met een oogje dicht te knijpen omdàt een kandidaat allochtoon is. De lat ligt voor iedereen even hoog, een terechte eis van de Antwerpenaar. Toch kan ik me niet van de indruk ontdoen dat er ruis op de communicatielijnen met de allochtone gemeenschappen zit. Onze uitnodiging om toe te treden tot het Antwerpse korps lijkt ergens halfweg afzender en bestemmeling te blijven steken.' (tot hier Het Nieuwsblad)


 
Het zou verstandig zijn dat de opmerkingen met betrekking tot de kennis van de taal overgemaakt  werden aan zowel onderwijsschepen Voorhamme als aan de Vlaamse onderwijsminister.  Zij beiden zijn verantwoordelijk voor het onderricht,  de opleidingen en ze zijn beiden onvermoeibare voorstanders  van een multiculturele maatschappij.  Bij  de 742 kandidaat-politie-inspecteurs waren er circa 150 zogenaamd nieuwe belgen of tweepaspoortbelgen.  Van wie geen enkele geslaagd is in het examen Nederlands.  Hoeveel bewijzen moeten er nog geleverd worden, om in het onderwijs opnieuw nadruk te leggen op een ONBERISPELIJKE KENNIS VAN DE MOEDERTAAL, Nederlands wel te verstaan ?  En laten we beginnen bij het begin : onderwijzers en leraars worden in eerste instantie herschoold en wie niet bekwaam is zijn lessen in een aanvaardbaar algemeen Nederlands te geven,  heeft een probleem.  Elke leraar of onderwijzer is in de eerste plaats een taalleraar.  Ouderwets, niet ? Maar wel afdoend.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De socialisten in de oppositie


Wij zitten hier niet om de socialistische oppositie van madame Gennez toe te juichen, alhoewel wij toevallig zelf nogal oppositioneel ingesteld zijn.  Zoals geweten, zijn wij  helemaal niet gesteld op de SP-a van madame Gennez.  

De socialistische partij is verworden tot een verzameling arrivisten die langs de ladders van het algemeen belang de eigen carrière nastreven en zich omringen met zoveel mogelijk geestverwanten om pottenkijkers buiten te houden.  Via de politieke macht treedt de  benoemingsmachine op alle bestuursniveaus in werking en verspreidt het virus zich. Het is bijna het biologische scenario van de voortplanting der soorten.
 
De partij heeft al lang de erfenis van het arbeidersverleden verkwanseld en de kleine vrouw en man worden  alleen uit de mottenballen gehaald als voorwendsel om de posities van de  middenklasse te vrijwaren.  Een van de producten van dit geïnstitutionaliseerde egoïsme, Yves Desmet, heeft het geschreven : "We gaan toch niet terug naar het miserabilisme, nietwaar ?" De parochie van miserie is folklore en in de winkel betalen we nonchalant met een briefje van tweehonderd euri. 

Toen in de jaren '70 en '80 van vorige eeuw de lezers van Volksgazet en Vooruit uit de proletenwijken begonnen te morren over de last die ze ondervonden van de vreemdelingen en de moslims werden ze weggehoond uit hun partijafdelingen, volkshuizen en ouderdomsbonden.  De socialisten hebben nooit meer gepoogd hun vroegere partijgenoten te paaien, zij hebben resoluut gekozen voor de nieuwe bourgeois, die met de Morgen onder de arm in hun lelijke Saabs naar hun stresskantoren en -ateliers rijden.  In de Kamer zit professor Christine van Broeckhoven halftijds zichzelf te representeren ten bate van haar wetenschappelijke carrière.  De sympathiek kwebbelende Maya Detiège, dochter van Leona en kleindochter van Frans torst op haar frele schouders de duizenden ontevreden grote familieclans  en overgebleven oud-socialisten uit de stedelijke administraties die zich de macht ontnomen zien door nieuwkomers zonder rode stamboek, die Jean-Marie De Decker een toffe knul vinden maar wél buigen als Patrick Janssens hen niet groetend voorbijloopt.

In de Kamer zitten  veertien vertegenwoordigers van het rode Politburo, onderwie een aantal oud-ministers die zich proberen voor te doen als sluwe opposanten.  Freya Van den Bossche, de dochter vàn, Peter van Velthoven, de zoon vàn, Bruno Tobback de zoon vàn (die enkel gelukt in amateuristische imitaties van het smalende gedrag van vader) en de intrieste personificatie van Bruges-la-morte, Renaat Landuyt, vermoedelijk zonder ouders.  Aan de samenstelling van dit groepje ziet u al onmiddellijk wat er fout loopt met de Vlaamse socialisten : inteelt. 

Naar aanleiding van de waarschijnlijk desastreuze begroting 2008 die nog steeds niet bestaat, en waarover wij het gisteren hadden om vooral te wijzen op de onnauwkeurige interpretaties die de pers rondstrooit, wordt nu door de socialistische fractie gereageerd.  Een begrotingscontrole wordt gevraagd.  Er bestaat niet eens een begroting, wat valt er dan te controleren ?  Dit was trouwens ook het antwoord van Reynders.

Een politieke partij die enkel met de lippen solidariteit bepleit en voor de rest de oorspronkelijke idealen prijs heeft gegeven voor zowel valabele als minabele mandaten, die de eigen mensen wandelen stuurt en resoluut de kaart trekt van "eigen land laatst" zal verkiezing na verkiezing verdampen. 

De  hoop van Caroline Gennez ligt in de toekomstige stamboom van de partij.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diesel of niet ? Een "foute" vraag

Diesel of niet ?  Een “foute” vraag.

 

De tijd dat een dieselmotor ratelde als een overjaarse Remington in de handen van een vingervlugge secretaresse is lang verleden tijd.



Moderne dieselmotoren zijn ondertussen geëvolueerd naar stille, efficiënte maar ook zuinige exemplaren, die niet moeten onderdoen voor hun benzine broertjes. En toch ligt de dieselmotor weer onder vuur. Het antwoord op de vraag of een diesel nu meer vervuilt dan een benzine is ja en neen.


Neen, als we naar de CO2 uitstoot kijken. Want daar is de diesel duidelijk superieur aan de benzine. Ja, als wij kijken naar andere schadelijke uitstoot, zoals stikstof. Diesels zijn ook mede verantwoordelijk voor de productie van wat “fijn stof” wordt genoemd. Maar het zijn lang niet de enige verantwoordelijken en de nodige filters die in hedendaagse wagens worden gebruikt doen meer dan hun werk om fijn stof te neutraliseren.

 

De discussie tussen benzine en diesel is daarom een valse discussie. De snelheidsbeperking tot 90 km/u, die een tijdje geleden met veel bombarie werd aangekondigd ter voorkoming van fijn stof , is daar een mooi voorbeeld van. De uitstoot van een motor (of het nu diesel of benzine is) heeft weinig of niets te maken met snelheid, maar met een hele boel andere factoren, waaronder het toerental waarmee een motor draait. 4000 toeren halen bij een snelheid van zeg 50 km/u is meer vervuilend dan 120 km/u rijden tegen 2000 toeren. Het toerental van een motor wordt bepaald door de “vitesse” waarin de motor is ingeschakeld.

 

Hoewel ik veel bedenkingen heb bij de georchestreerde milieuhysterie is dit niet ingegeven door een gebrek aan bezorgdheid, maar wel door een gezonde kritische opstelling tegen de pletwals van de media die ons willens nillens willen laten geloven dat de “verloedering” van het milieu allemaal onze schuld is. De bekende kritische prof. Bjorn Lomborg (weer een Deen !) heeft berekend dat alle drastische maatregelen om de CO2 uitstoot terug te dringen slechts een effect zou hebben van 5 jaar vertraging in 2100. En dit omdat de klimaatverandering hoofdzakelijk niet-menselijke oorzaken heeft. Het is daarom dat Al Gore, op bezoek in Denemarken, als een bange wezel ging lopen om in discussie te gaan met Lomborg.

 

Het probleem is niet de diesel, maar is een gebrek aan doordachte wegen, die inspelen op de verkeersstromen. Die zijn gekend. Maar incompetentie en groene starheid verhinderen de maatregelen te treffen die zich opdringen. En dat is : de knelpunten aanpakken, zoals bv. de Antwerpse ring. Een klein kind kan zien dat de samenvoeging van verschillende snelwegen tot problemen moet leiden. De verdere ontsluiting van de Antwerpse haven is een topprioriteit in de volgende jaren. Elke automobilist, die dagelijks in het verkeer zit, weet perfect waar de problemen zitten. En die zijn meestal op te lossen met enkele relatief simpele ingrepen en niet met mega-prestige projecten zoals de “Oosterweelverbinding”. Maar ja, het is gemakkelijker de individuele automobilist een schuldgevoel te bezorgen (omdat hij in de file staat die hij niet gevraagd heeft) dan beleidsbeslissingen te nemen gebaseerd op gezond boerenverstand. Niet benzine of diesel is dus de vraag, maar de nood aan een doordacht en rationeel mobiliteitsplan, of beter gezegd ‘wegenplan’. Wie daaraan werkt doet meer voor “het milieu” dan de schijndiscussie aan te zwengelen over het gebruik van diesel of benzine.

 

PIM

  


08-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rubriek der Wetenschappen



In navolging van ons grote mediavoorbeeld, de Gazet van Allah, alias de Frut, de Pravda van de Linkeroever, de Pukkel van de Sukkel, starten wij van heden af met een :

RUBRIEK  DER  WETENSCHAPPEN
**********************************

Beste Vrienden van de Wetenschap,
 
Mijn naam is professor  Suikerbloem en ik zal uw gids zijn doorheen deze nieuwe rubriek van de prachtige, eenzijdige, vooringenomen, uiteraard extreem-rechtse, fascistische, zwaar-discriminatoire  blog "Angeltjes en Hakenkruisjes".
 
Had, vrienden van het Hakenkruisje, Darwin gelijk met zijn theorie van de oorsprong der dingen ?  Natuurlijk had hij dat.  Daar zijn we dus van af. QED.
 
En de evolutieleer, lees ik in sommige glazen bionische ogen die mij aanstaren ?  De evolutie is wat ze is, vrienden.  Rupsen worden vlinders, slangen worden algemeen directeur van de verloren liberale  doordrammers en bedriegers sluiten aan bij de parti socialiste. De evolutie is, houd u vast want hier komt een grote wetenschappelijke waarheid, de evolutie is een feit, net zoals de aarde plat is.  Neem de menselijke vrouwen.  Hier ziet u hoe het begint : klein en in mekaar verfrommeld,  korte beentjes, tuk op aandacht en gek op mannen.
 
 
 
 
Maar na enkele generaties groeit de soort, en ontwikkelt ze lange benen, want ze is steeds op de loop om de jachtige mannen die haar nazitten af te schudden.  Ook de haren worden langer om zich beter te verbergen. Dit bewijst het gelijk van Darwin, beste vrienden.  De vrouw evolueert en wordt gestroomlijnd met een uiterst laag CX-gehalte zoals een Citroën op hoge poten.
 
 
 
 
Volgende week zal ik het hebben over mijn vlucht door het heelal met een UFO in gezelschap van Lex Durex, de grote baas van de Frut en de Oppersultan van het Diversicum.

Professor Suikerbloem


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Molenbeek en zo

Belgique
Uploaded by Rainbird1
. Dit interview van TV-Brussel met de Nederlandse (linkse) journalist Van Amerongen deed enkele maanden geleden heel wat stof opwaaien. Er werd verteld dat de man dronken was, gedrogeerd maar vooral dat hij niet had mogen zeggen, wat hij vertelt. Natuurlijk niet. Laten we vooral de schijnheiligheid in ere houden.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het hoekje van de franskiljons : venez mes amis


Wij zijn zeker niet gecharmeerd door Marino Keulen : noch door zijn beleid als Vlaams minister, noch door zijn persoon. We zeggen er maar niets over, want u kent de geschiedenis(jes) van Keulen beter dan wij. 

Vandaag zitten de Franstaligen, Keulen weer eens op de nek.  Naar aanleiding van zijn weigering om de 3 Franstalige snullen uit de Rand die de wetgeving niet volgen, toch te benoemen als burgemeesters.  Dat hij daarop aangevallen wordt, is te verwachten, de invloed van het FDF in de Franse pers staat tot geen enkele verhouding met de twee Kamerzetels die de Fransdolle Fascisten bezetten.  FF in plaats van FDF, het klinkt goed, zeker met een vodje aan de tong.  Venijnig merken de aanhangers van de humanistische-christenen in de libre belgique op, dat Keulen zélfs weigert om een interview toe te staan aan échte Franse journalisten van Libération in het Frans : dat gaat nu toch heel ver met die flaminganten !  Een Vlaams gemeenschapsminister die weigert Frans te spreken ... Bijna nemen wij Keulen in verdediging als we dergelijke arrogante praat horen.  Moet een Brits minister plots Duits gaan praten als de Frankfurter hem komt interviewen ?

En zo hobbelt dat maar door in dit onheilspellende land ! 

Demotte, die inmiddels ook voorzitter is van de Franse Gemeenschap (ze hebben het eindelijk beet, de superslimme Walen, dat één parlement heel wat vlotter werkt dan het dubbele waterhoofd dat zij hadden bedacht om meer postjes te kunnen bemannen) dus Demotte heeft laten weten, dat er geen enkel bezwaar is om over de gemeenschapsproblemen te leuteren, zolang dit gebeurt ZONDER passie.  Vlaanderen moet wel rekening houden met de commentaren en adviezen van de internationale instellingen. Op die manier kan Brussel zich rustig uitbreiden en worden de faciliteiten opgeheven, want heel de regio wordt alsdan tweetalig.  Is dat geen mooie handreiking ? Als wij beloven alles uit te voeren wat de Walen eisen, dan is er geen vuiltje aan de lucht.  Jammer genoeg wordt Vlaanderen steeds vertgenwoordigd door figuren die telkens door de knieën gaan omwille van belgische argumenten.  De onhandige Nonkel Kruk zal het helaas niet beter doen : men heeft het al in zijn plaats verteld, nu ziet hij beter de belgische realiteit dan toen hij minister-president was van Vlaanderen. Het is niet alleen een beetje schaamteloos, het is bedrog.

Tot slot van dit franskiljonse stukje : U hebt gezien dat het failliete hoofdstadje Brussel dat al jaren jankt voor meer geld, zich in het nieuw aan het steken is ?  Investeringen in weelde en grootheidswaanzin, toegelicht door de minister-president Charles Picqué die nog steeds Nederlands wauwelt als een Franstalige kleuter alhoewel hij  sedert 1989 fungeert als eerste-minister van de tweetalige hoofdstad (met onderbrekingen).  De zetel van de Brusselse kiekefretters wordt beplakt, bekleefd, volgelijmd met bladgoud als ware het een Boeddhistische tempel in Mandalay.  Sponsoring : Vlaanderen natuurlijk.  Want aan de overkant worden de banden tussen Wallo-Brux hecht aan mekaar gesmeed maar centen zijn er niet, die moeten afgedragen worden  door  de Vlaamse veroordeelden van de internationale instellingen. De Wever, houdt uw vrachtwagens klaar met ditmaal een tussenstop in Brussel, uw hoofdstad en tegelijk de  rem op Vlaamse onafhankelijkheid.

http://www.lalibre.be/actu/belgique/article/413445/pour-un-debat-institutionnel-serein.html

En wie zien wij over het hoofd ?  De staatssecretaris van de armoedebestrijding, Laloux, de man die zijn tankkaart laat gebruiken door heel de Naamse socialistische partij.  De Waalse PS had nochtans zorgvuldig al zijn leden-kandidaat-mandatarissen aan een onderzoek onderworpen en daaruit was Laloux naar voren gekomen als diegene met de minste vergrijpen, veroordelingen, verduisteringen en berovingen.  Je ziet aan de lichaamstaal van die man en aan zijn gelaatsuitdrukking, dat je te maken hebt met een geboren leugenaar en bedrieger.  Goed gekozen, zeg ik : dit land verdient niet beter.

A la prochaine, mes amis

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opjutterij van de Flut-Frut

Wetenschap :

08/04 Zien onze kinderen er in 2020 zó uit?



Onder de pretentieuze rubriek "Wetenschap" en de paniektitel die u leest, veroorloven de amateurs van de Gazet van Allah zich tot een zoveelste staaltje wanhoopsjournalistiek in de hoop de oplagecijfers omhoog te krikken.

We gaan geen bruggetje leggen, geen van 3 meter breed noch een verkort, tenzij we erin zouden lukken met de zopas bedachte nieuwe titel voor de Gazet er u heen te lokken : FLUT-FRUT. Als u daarop klikt, kan u het nonsensverhaal lezen. Mocht het niet lukken, dan ligt de schuld bij hen, ze weigeren alsdan onze onreine hand te schudden.

De opwarming van de aarde, de UV-stralen, de kankers, de opgedroogde zoetwaterstromen, de felle regens, premier Bart De Wever  IX die trouw zweert aan de kroon bij Opperkalief Philippe, een te vrezen invasie van vijandige buitenaardsen die ons bespioneren langs onze eigen navels, de wereld kent maar een troost : het vijfvoudig dagelijkse gebed tot Allah. 

Gelukkig wordt er met geen woord gerept in het streng-wetenschappelijk stuk over Lex Molenaar : die heeft zich teruggetrokken in de Sahara met zijn pensioen en de vele gulle gaven van de Oosterse Wijzen in wie hij steeds geloofd heeft.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus



In onze brievenbus zat dit schrijnend verhaaltje (we hebben de namen en de plaatsen veranderd, want we weten intussen hoe er gespeurd wordt naar lekken).

‘k ben vandaag wat kledij gaan wegdoen naar Franske, in de Kapellekesbaan te K.  maar ben wel even geschrokken…

Deze krot-barrak (zie foto) is toegewezen aan een inwoner van K. Zonder verwarming, zonder douche en zonder elektriciteit.


Je kan zeggen beter een barrak dan in een kartonnen doos te slapen…

Dus Franske je mag van de overheid je hiermee gelukkig prijzen.

Hij mag zich wel elke week gaan wassen in ’t Geriatrisch centrum te K.

Wat is de overheid toch enorm royaal voor u

Daarna ben ik speciaal gereden naar een woning opgekocht door het OCMW van K.

Op de Axelsebaan  in K. naast "de Gouden leeuw".

Om het verschil duidelijk te maken…

In deze woning zitten Oostblokkers, ze mogen niet gaan werken omdat ze nog niet geregulariseerd zijn, maar krijgen toch alle luxe…verwarming, mazout, douche, TV, schotelantenne, wasmachine, bedden, tafels, stoelen, kasten, fietsen,

en nog geld ook om gaan te winkelen…

deze kwamen naar hier omdat 2 van hun kinderen wat misvormingen hadden door de ramp van Tchernobyl, opdat ze hier gratis geopereerd kunnen worden.


En voor eigen volk zoals Franske, ons marginaaltje, die kan op z’n kin kloppen…

 Laatst nog zat een oud vrouwtje al 3 maanden met een dikke jas aan in haar huurwoning, haar mazout was op en ze had geen geld om stookolie te kopen, Annie een helpster van ’t OCMW wou dit voor haar regelen maar kreeg als antwoord van ’t OCMW dat ze niets mochten geven omdat deze vrouw geen eigendom had om beslag op te leggen.

Annie heeft dan maar haar eigen leverancier aangesproken en deze heeft dat vrouwtje wel geholpen, opdat ze in kleine schijfjes mocht betalen.

Terwijl een week voordien een Russisch gezin alles kreeg ; een warme woning, en alle toebehoren + kregen ze nog 200 euro extra om gaan te winkelen.

EN IEDEREEN VINDT DIT NORMAAL, HIER IN DIT APELAND.

‘k ben er NIET fier op.

Momenteel is het ANDER VOLK EERST.

Groetjes,


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het land B is nog laffer dan we dachten


Telkens Napoleon de Gucht op het scherm of in de kranten verschijnt met zijn kennis en wijsheden over de internationale toestanden, is hij eigenlijk aan het solliciteren naar de betrekking van president van de EU en waarom niet, van  de Weireld.

In het eigen departement van Buza is en blijft het echter een krabbenmand, een ideologische janboel die middels een kruising van diplomatieke etiquette en onwankelbare partijtrouw het land B tot de Joker van de internationale gemeenschap maakt. 
Waardering ?  De belangrijke landen weten perfect hoe het er hier aan toegaat en de minder belangrijke naties, laten zich oren aannaaien door de Franstaligen.   Toen de belgische ambassade te Parijs uitgegroeid was tot een dagelijkse revueshow van La Cage aux Folles, heeft De Gucht ingegrepen en sedertdien volstaat hij met het promoveren van de eigen glorie.  Het enige wat de minister intresseert, is een internationale job en aanwezig blijven in de media door zich tussendoor geringschattend uit te laten over 's lands interne politiek,  alsof hij lid is van de Mestkevers.

Een bijzonder pijnlijk geval illustreert de wereldvreemdheid die heerst op het departement Buza. Een contractuele vrouwelijke bediende werd in 2002 in Teheran in haar woning mishandeld en verkracht door een Iraanse brave moslim.  Los van de menselijke ellende die zoiets meebrengt en waar wij ons nauwelijks de rauwheid van beseffen, is in de opvolging van dit dossier gebleken, dat de vrouw géén enkel recht kan laten gelden tegen de staat. De zaken die voor haar betaald werden, worden teruggevorderd.

Daar waar zij in het begin zeer correct en met begrip opgevangen is, heeft mettertijd het ministerie zich van haar afgekeerd.  Geen tegemoetkomingen in medische kosten, job kwijt, geen neuscorrectie (ingevolge de mishandelingen), nul, nada, noppes.  Weet u waarom ?  Mevrouw is géén ambtenaar, mevrouw bezat enkel een contractuele overeenkomst, wat wil zeggen : je bent rechteloos overgeleverd aan de willekeur van Buza die enkel juridisch verantwoordelijk is voor de job van 9 tot 5. Verkrachting na een achtervolging op straat is geen arbeidsongeval : da's brute pech. Bovendien werd in een van de documenten een fout geschreven : men had het over "vol" (diefstal) in plaats van "viol" (verkrachting) en dat kan niet gewijzigd worden ... In welk jaar leven wij ?

De socialistische vakbond ACOD zou zich verwaardigen deze zaak te bepleiten tot de hoogste echelons. 

Voor het land B werken via het ministerie van Buitenlandse Zaken onder de bezielende leiding van Napoleon is dus alles behalve risicoloos. Dit gaat nog jaren aanslepen en de ambtenarenmentaliteit kennende, zal men tot de laatste juridische centimeter proberen zijn verantwoordelijkheid te ontvluchten.  Mevrouw zal zich niet alleen Teheran geheugen maar zeker ook de belgische onmensen die in feite niet onderdoen voor de Iraanse vrouwenhaters.

Savat

Bruggetje (klikken en u wacht een grote verrassing !  U komt binnen in de weelderige kantoren van een pracht va een CD-winkel.  Doèn !)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoals te verwachten viel

 Het kastekort van de federale overheid is in het eerste kwartaal met 1,9 miljard euro gestegen, terwijl het zou moeten dalen. Dat betekent dat ingrijpende maatregelen nodig zijn om de begroting weer op het goede spoor te krijgen. Sommige specialisten waarschuwen al dat de begrotingsdoelstelling voor dit jaar bijna niet meer haalbaar is, schrijft De Tijd dinsdag.

De federale overheid boekte in het eerste kwartaal een kastekort van 10,3 miljard euro, blijkt uit een mededeling van de Schatkist. In dezelfde periode van vorig jaar bedroeg het deficit slechts 8,4 miljard. De verslechtering van het begrotingsresultaat is vooral te wijten aan de lage inkomsten. "In januari en februari daalden de fiscale ontvangsten tegenover vorig jaar. In maart stegen de ontvangsten, maar minder dan gebudgetteerd", werd vernomen bij Financiën. De lage inkomsten zijn onder meer een gevolg van de vertraging van de economische groei. Toch moeten de cijfers met enige nuance worden geïnterpreteerd, benadrukt een bron bij de administratie Begroting. (Belga)

*****************************************************

Voor alle duidelijkhied : men vergelijkt het KASTEKORT van het eerste kwartaal met dat van vorig jaar.  Om het beeld volledig te hebben, zou men moeten vergelijken met het geraamde geraamde verschil in inkomsten/uitgaven van het eeste kwartaal 2008.

Als men zich echter beperkt tot rond-de-potdraaierij bij Financiën, zijn er twee redenen.  Ofwel heeft niemand er aan gedacht die evidente cijfers naast mekaar te leggen, ofwel ziet het er inderdaad belabberd uit. 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog méér vrijheid in Toerkije

'Meer vrijheid van meningsuiting in Turkije'
print  Buitenlands - door Redactie op 08-04-2008 @ 00:28
Buitenlands De Turkse regeringspartij heeft maandag het parlement voorgesteld om de beperkingen op de vrijheid van meningsuiting te versoepelen. Het voorstel houdt onder meer in dat de president vervolging onder artikel 301 van de strafwet moet goedkeuren. Artikel 301 maakt beledigen van de Turkse identiteit en instanties strafbaar met maximaal drie jaar cel.

Ook stelt de regeringspartij voor het beledigen van de Turkse natie strafbaar te stellen in plaats van de Turkse identiteit, omdat die eerste term duidelijker zou zijn dan de tweede. De maximumstraf moet worden verlaagd tot twee jaar, wat inhoudt dat veroordeelden helemaal de gevangenis niet meer in hoeven. In het Turkse strafrecht mogen rechtbanken de celstraf voor onbepaalde tijd uitstellen als deze niet langer is dan twee jaar.

Het is onduidelijk of het regeringsvoorstel de vele critici van de beperkingen op de vrijheid van meningsuiting in Turkije tevreden stelt. Turkije moet iets doen aan zijn vrij strikte beperkingen op de vrijheid van meningsuiting omdat de Europese Unie er kritiek op heeft geleverd. Turkije wil graag toetreden tot de unie.

(met dank overgenomen van Fok.nl)

******************************************************

Binnenkort zal het toegelaten zijn op te merken, met een vraagteken in de stem, of Atatürk echt scheel zag of dat het aan de fotograaf lag ?

Wat hierboven vermeld staat, is wat velen vreesden : artikel 301 blijft overeind, het wordt enkel wat afgezwakt.  Twee jaar cel in plaats van drie en voor de rest wordt het principe van de islamitische dictatuur gehandhaafd.  Verboden iets ongunstigs over de natie te zeggen ... Dat klikt als muziek in de oren van regimeslaven zoals De Witte.
 
Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vrienden-van-Balkenende met ludieke actie



 

Vrijheid van Meningsuiting in Pakistan!

Niet helemaal herkenbaar, maar toch. Gisteren werd een pop, die Geert Wilders moest voorstellen, door Vrienden van Balkenende (Balkenende-e-Islami) verbrand. Een en ander speelde zich af in Karachi, het is maar dat u het weet.

Stef P. Spikkel
Visionair

(met dank aan Gregorius Nekschot)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewetenloos



"Het Marokkaanse blad ‘Le Reporter’ onthult dat Belliraj in België actief was bij een vzw voor Arabische arbeiders in de schoot van de CSC, de Franstalige christelijke vakbond. Een marxist die zich later ontpopt tot moslimextremist en die actief is in de christelijke vakbond. Om zieltjes te winnen voor de jihad? We hebben duidelijk het laatste nog niet gehoord in deze zaak..."  (VB webstek)

Zo iemand noem je principeloos.  Gewetenloos.  Voor de rest is het duidelijk dat de Marokkaanse justitie en politie op een doortastende wijze en zonder fluwelen handschoenen en kopjes thee tot de kern van de waarheid doordringen. Ze kennen daar hun pappenheimers.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Incidentje hier, incidentje daar


HET MES IN HOBOKEN

HOBOKEN - Een 18-jarige man is in de Groenstraat in Hoboken door drie jongemannen met een mes bedreigd. De daders vroegen de man om 2euro. Het slachtoffer vertelde dat hij enkel 10euro op zak had en die niet kon geven. Eén van de belagers trok daarop een mes en eiste het geld. De man gaf het geld en kreeg een trap in de rug toen hij vluchtte. (Het Nieuwsblad 07.03.08)

***



Een grappig incidentje op de autoweg, dit wil u ook wel eens meemaken, zeker ?
 
«Op 6 april 2008 reden wij via de E313 van Antwerpen naar Hasselt. Toen we op het linkervak reden om enkele autos voorbij te steken werd er geflikkerd met de grootlichten door een achterliggende auto omdat het voor die persoon niet snel genoeg ging. Daar ik nog steeds aan het inhalen was werd deze allochtone persoon wel echt boos en toen ik naar het rechter baanvak ging deed hij zijn open dak open en smeet met een hard voorwerp tegen mijn auto en probeerde me van de baan te rijden. Daar ik met vrouw en kinderen in de auto was liet ik mij niet verder intimideren maar belde de politie en gaf de gegevens van de auto door. Aangifte ga ik niet doen want ik vrees dat zulke personen wel veel tijd hebben om ons thuis nog wat meer lastig te vallen eens ze onze gegevens hebben.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Darwin, kom het eens uitleggen



 



Twijfel ?


07-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huilebalk en Nonkel Kruk


Het was internationaal feest vandaag, de Benelux kwam bij mekaar zonder Lux. 
 
De belgische tjeef Nonkel Kruk werd ontvangen door de Nederlandse calvinist, Huilebalk en zij voelden zich als broertjes, gelijkgestemden, hypocrieten onder mekaar. Na eeuwen van stoken en branden ontmoeten de opvolgers van de Inquisitie en van de Reformatie mekaar bij een glas geitenmelk en een broodje kaas.
 
En pluimen in mekaars reten duwen : "Jean-Pierre, gij hebt dat goed gedaan met die blonde fascist in de Tweede Kamer : gij hebt hem in zijn hemd laten zetten door de anderen. Minister-presidenten moeten handelen als beroepslafaarden." 
 
"Dank u, lieve Yves, maar gij zijt ook goed door uw bevalling gekomen : 9 maanden en zo'n pracht van een regering bestaat nergens anders ter wereld .  Ceci n'est pas un gouvernement, dit is een klucht". 
 
Pas op : de Nederlandse  paniektoeter in alle moslimlanden spreekt Frans, helaas verstaat hij het Nederlands niet dat het volk hem toeschreeuwt.

Na mekaar lang bepoteld en afgelikt te hebben, is het komisch duo afgezakt naar het koninklijk paleis om
 een goededag te zeggen tegen Beatrix, vroeger de moeder van alle Nederlanders, maar vandaag zijn er heel velen die hun moe graag in de AOW willen duwen.  Nonkel Kruk, zoals steeds niet te beroerd om een kemel te schieten, zei bij het verlaten van Soestdijk toen de koningin nog binnen gehoorsafstand  stond : "Amai, ik zou liever bij dat bloot wuvetje  van Sarkoskussy op bezoek geweest zijn". (in het onthouden van namen is Nonkel Kruk niet in orde)
 
Maar zo'n uitspraak  veroorzaakt al lang geen diplomatiek incident meer : het niveau van de politiek is recht evenredig aan de kwaliteit van de politici. 
 
De Lage Landen van Huilebalk en Nonkel Kruk.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ongelovigen zijn honden" : de gematigde moslims spreken


Voorzitter M. Guennoun van de Osdorpse (NL) moskee El Mouahidine heeft tijdens een rondleiding ongelovigen als "honden" bestempeld. Dat valt morgen in de Sp!ts te lezen. Enkele leerlingen en ouders van de openbare Daltonbasisschool De Horizon die de rondleiding volgden waren met stomheid geslagen.

De directie van de basisschool heeft een brief naar alle ouders en leerlingen geschreven om uitleg te geven over het incident. "Wij vinden het als multiculturele school van groot belang dat kinderen elkaars religieuze achtergrond leren kennen en respectvol leren omgaan met overeenkomsten en verschillen. De woorden van Guennoun zijn onacceptabel", zo valt in de brief te lezen. Volgens de directeur van de basisschool zou er momenteel "mondeling contact" plaatsvinden met de voorzitter.

De ouder die de brief naar Sp!ts mailde, is door de directie van de school op de vingers getikt. "De school wil het klein houden, maar dat is juist het probleem", aldus de moeder. "Is zo'n voorzitter nog wel te vertrouwen?" Laatstgenoemde was vandaag niet bereikbaar voor commentaar.

******************************************************

Tot hier dit uittreksel langs www.geenstijl.nl 

Het is opmerkelijk hoe soft er weer gereageerd wordt op deze uitspraak.  Moeten wij ons dat allemaal laten welgevallen ? Mag dat ?  Tevens is de houding van zo'n "klootzak" typerend voor de opvattingen die in gelovige moslimkringen de ronde doen. Ik heb het hier al eens verteld, dat een (wijze) Egyptenaar mij uitdrukkelijk verzocht NOOIT te zeggen, dat ik atheïst ben, want dat is zoveel als je eigen doodvonnis afroepen.  De manier waarop de gelovige moslims over "honden" praten is een zoveelste illustratie van hun brute en onbeschaafde levenshouding.  Iemand die van dieren houdt, is bijna altijd een goed mens (en om u voor te zijn, den Dolf had weliswaar schepers maar het is niet geweten of hij werkelijk een dierenvriend was). Moslims martelen dieren en pijnigen ze met hun achterlijke slachtingen, op straat wijken ze uit voor een flinke hond en naar een kleintje stampen ze.  Om die redenen moet ik die mensen niet en vind ik ze uitgesproken onaangenaam.

Ray

WOEF WOEF WOEF WOEF WOEF WOEF WOEF WOEF




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!