Angeltjes
09-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Koninck en de terroristenjager : AAaRGH ...

 

@ www.geenstijl.nl

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor onze Nachteditie : Jennifer Naakt (op zijn Amerikaans)

 

Alle beelden van de Jennifer Aniston kalender 2009

 

 

 

   

 http://barenboos.web-log.nl/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parlementszetel te koop ...

 

Gouverneur Rod Blagojevich zou geprobeerd hebben om de senaatszetel van Barack Obama te verkopen, nadat die op 4 november verkozen werd tot president van de Verenigde Staten.

Oeveul ist ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nu even verpozen met Danny Kaye uit 1981

 

 

Danny Kaye dirigeert Rossini met the New York Philharmonic Orchestra.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Brekend Nieuws : Graaf Lipmans gefilmd in Knokke !

 

Vroeg of laat moest hij opduiken.  Hier is hij dan.  Een Primeur.

Graaf Lipmans op wandel op de Kustlaan in het Zoute


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot-Brittannië doet ook weer mee

 

Nu is het de beurt aan Engeland om ook een nette bijdrage te leveren tot het nieuwe Europa zonder identiteit : de brakke grond voor de maatschappij der onderontwikkelden zonder geheugen wordt plantrijp gemaakt.

Pump and Circumstance van Sir Edward Elgar met als hoofdthema "Land of Hope and Glory" zou vrij vertaald kunnen klinken als "Bidonville van vodden en lompen".

In de Oxford University Dictionnary for Children wordt ineens komaf gemaakt met woorden die verwijzen naar de christelijke achtergrond , de monarchie en de historische realiteit binnen het Verenigd Koninkrijk.

 

Wij vinden deze berichten niet uit, want we zouden ze  niet eens kunnen bedenken : het zijn, onbegrijpelijk maar waar, zaken die opkomen in de geesten van zieke mensen, die behept zijn met een heftige drang naar zelfvernietiging.  Je kan dit toch niet anders benoemen ? 

Woorden als bisschop, kapel, keizerrijk, monarch zijn verdwenen, evenals een aantal uitdrukkingen en begrippen uit het buitenleven. De Indische verantwoordelijke voor deze jeugdencyclopedie verklaart dat de uitgave niet té omvangrijk kan worden en dat men gericht is op het multiculturele, ook wat betreft de godsdienst.

Academici en onderwijsmensen zeggen, dat de wijzigingen de jeugd verwijderen van het Britse erfgoed. En daar is het hem om te doen. Academici houden trouwens best hun wafel dicht, want ze staan op de eerste rij te drummen om de identiteit van Engelsen, Schotten en Welshmen de grond in te boren.

Ter ere van multicultureel Nieuw Groot-Brittannië laat ons even de nationalist Elgar door de buis trekken.  Lekker lachen.

 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Multiculti ook in Olé, Olé, Espana

 

Ook in Spanje zijn er plaatselijke probleempjes met de menschen. Wat wilt u ?  Waar menschen zijn, wringen de schoenen. In La Mojonera is een klein incidentje gebeurd, helemaal in de klassieke tradities van de multiculturele, kleurrijke maatschappij.

Drie Marokkaanse burgers hebben zondagavond een Malinese burger neergestoken.  Met een mes, want welke multiculturele burger heeft er nu geen mes op zak ?  De Malinees wordt afgevoerd en sterft. De doodsoorzaak moet nog bepaald worden : misschien was er iets niet in orde met de ademhaling.

De Spaanse politie, ten tijde van de afschuwelijke Caudillo Franco heette die Guardia Civil, heeft de Marokkaanse messteker aangehouden, maar toen de zwarten uit de Sahara-omgeving de dood vernamen van hun vriend, kwamen zij de straat op.  Auto's werden in brand gestoken,  winkels werden beroofd, enfin, we weten het intussen wel. Niets aan de hand, doorlopen, circuleren, het is al voorbij. Morgen iets anders.

De politie heeft enkele oproerkraaiers opgepakt.

Spanje telt 46 miljoen inwoners van wie bijna 15% vreemdelingen.  Velen uit Marokko en het Spaanssprekende Zuid-Amerika. Ook het diepere Afrika is behoorlijk vertegenwoordigd.

 

 http://bnp.org.uk/2008/12/immigrant-rioting-flares-up-again-in-spain/ 

http://africa.reuters.com/wire/news/usnL891061.html

PS : We hebben de bruggetjes in hun geheel voor u gehouden en ze niet verborgen onder rode trefwoorden, want dat wekt de lachlust op bij een aantal lezers. Als er iets is, dat wij, gediplomeerde zuurpruimen, niet kunnen hebben, is het wel "lachen".


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marino Keulen, te dom om het te horen donderen.

 

Gingelom, Parijs en Thessaloniki

 

 

 “In Gingelom en Hamont-Achel, maar ook in Wachtebeke en zelfs Bachten de Kupe (lacht) kom je vandaag de hele wereld tegen. Vlaanderen verkleurt en zal nog verder verkleuren.”  Een citaat uit een interview met Marino Keulen.

Lees verder : http://www.bloggen.be/roeland/

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U doet maar + Aanpassing 12.20 u

 

Ehsan Jami, een bekeerde* moslim, over wie al heel wat te doen is geweest, lanceert vandaag zijn film van 14 minuten over Mohammed.

Het is een filmpje in simpele dialoogvorm en links is er tegen en de moslims ook en rechts zal het vermoedelijk erg goed en moedig vinden.

En ons intresseert het geen barst. Laat mijnheer Ehsan Jami zijn gewetensprobleem vertonen in Mekka.  Daar is momenteel veel volk.  Doei !

Ray

* Terecht wordt er ons op gewezen, dat Jami geen bekeerde moslim is, maar een afvallige.  Excuseer voor het foutieve woordgebruik, over de feitelijkheid van zijn geschiedenis hebben we in het verleden al meermaals gerapporteerd. Wij hebben heel aandachtige lezers.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wreedheden alomtegenwoordig

 

Wij aarzelen heel dikwijls of we een bepaald stuk al dan niet zouden plaatsen. Zeer veel feitjes laten we maar voor wat ze zijn : in de menselijke dierentuin is het veel zuchten en kreunen en soms lachen.  Maar het blijft wel een dierentuin. Met op sommige plaatsen veel tuin en op andere veel roofdieren.

Wreedheid kent geen grenzen maar in bepaalde regio's of bij bepaalde groepen mensen is er nauwelijks respect voor de medemens en diens leven.  Irak is een van die regio's : het zijn niet de bezettingstroepen van Bush die extra-wreedheden hebben ingevoerd, integendeel zij zijn er vaak het slachtoffer van. Het zijn de groepen onderling die mekaar bekampen, het liefst met de koran als argument, en veel bloed.

Twee jaar geleden zijn twee kinderen ontvoerd, hun leeftijd is niet vermeld.  Na lang zoeken zijn ze deze week ontdekt en de ontvoerders zijn opgepakt. 

Het ene kind was ondervoed, het andere vertoonde tekenen van mishandeling op de huid, waar sigaretten op gedoofd waren. Een van de kidknappers gaf als reden voor de ontvoering op, dat het om kinderen van politie-agenten ging, aanhangers van het huidige bewind.

Ho, zit dat zo ? Ja, dan begrijpen we het.

http://en.aswataliraq.info/?p=104348

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Athene : rebellie van Lyceumstudenten ?

 

 

.


08-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FLAAF : eindelijk actie, eindelijk een bondgenoot.

 

 

Met dank aan de Frut van Koekestad


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Circus Leterme stelt voor : Nonkel Kruk de equilibrist

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips voor een Vlaams parlementslid

 

Beste Vlaams Parlementslid,

Hoe voelt ge u op de zetel die u niet toebehoort ?  Lekker ?  En de centjes komen ook elke maand binnen ?  Lekker !  De verkoop van uw literair werk vlot ook goed ?  Nog geen populariteitsprijs kunnen afkopen ? 

Als ik u een tip mag geven om de verkoop wat beter te smeren : waarom niet gedaan, zoals de redacteurs van de Morgen ?  Een CD bijvoegen.  Met nazi-liederen bijvoorbeeld, waar u dan kan bij vertellen, dat u ze op risico van uw eigen leven, hebt opgenomen bij VB-bijeenkomsten. Goeie tip ? Neen, geen dank.  Van u moet ik niets. Zelfs geen schuine blik.

U heeft ongetwijfeld een drukke agenda maar uw belangstelling voor de financieel-economische crisis kennende als ultra-liberaal, wil ik u nog een bis-tip geven. Voortgaande op uw schitterende tussenkomst naar aanleiding van de bancaire moeilijkheden met Dexia en Fortis. U was toen vooral uit op vuurtje-stook, zoals steeds, want u kent natuurlijk geen siesewiet van economie of financiën, en in het vuur van uw speekselbetoog, zette u vlug even KBC in een tendentieus daglicht. De minister-president, trapte toen terug naar u en zei dat uw uitspraken volledig misplaatst zijn.  Kris Peeters is een braaf man : u doet altijd misplaatste uitspraken. Want u heeft een misplaatst karakter en u zit zelfs op een misplaatste zetel.

Maar goed, mijn bis-tip : maandag is de koers van het aandeel KBC met bijna 25% gestegen op de beurs van Brussel. 

Het lijkt me het moment om daar een misplaatste vraag over te stellen.  Niets nauwkeurigs hoor, maar een insinuatie over zwart geld, bijvoorbeeld.  Zo'n populair thema  doet het altijd in uw ruime horeca-& discokringen.

Ik heb nog een tip.  Tegen volgend jaar. Als u niet verkozen bent, wat u eventueel kan doen voor de kost. Voorlopig is het een verrassing, maar het heeft te maken met ... Neen. Nu nog niet. Eerst nog wat verder ruzieën en stuntelen.

Savat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen voor Angeltjeslezers : een Primeur met vele bruggetjes.

 

U gaat dit niet geloven, maar wij bouwen een bruggetje voor u, zodat u onverwijld onze bron kan controleren. Yes, zo zijn wij, de bruggenbouwers van Angeltjes, de mannen en de vrouwen van de mediathieke Genie.

Onze vrienden uit de landen van zand, dorre woestijn en zeldzame oases gaan een moskee bouwen ter hoogte van de Noordpool.  Jawel in Noorwegen.

Hier is de brug, anders denkt u weer dat we er een punt aan zuigen.

Een Arabisch zakenman heeft een bedrag van circa US$ 2, 8 miljoen overgemaakt aan de Islamitische Raad van Noorwegen, die zowat 70.000 van de 130.000 moslims aldaar vertegenwoordigd.  De vestigingsplaats bevindt zich 2 graden boven de poolcirkel en staat ten dienste van de zogenaamde Northwest  Terrorists. Territories.

 

 Op de Noordpool zijn geen schapen. Uitkijken, jongens !

 foto : www.sint-nicolaasschool.nl/zeehonden.jpg


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervangt Carmen, Madame Schuddenbol ?

 

 

In Amerika will de actrice Fran Dretscher, die  u ongetwijfeld hoofdpijn bezorgde met haar snerpende stem in het feuilleton The Nanny, Hillary Clinton opvolgen als senator voor de staat New-York. Na de Hollywoodverkiezing van de a.s. president kan ook dit niet anders dan goed aflopen. Hope and Change voor Fran

 

 

 

Ook in eigen land circuleert geruime tijd het hardnekkige gerucht dat de populaire  Vlaamse ministerin Mevrouw Schuddenbol, zich zou toeleggen op andere besognes.  Dewelke, dat moet nog uitgevogeld worden door Caroline Chérie, die eigenlijk niet wenst dat vrouwen die haar eigen schoonheid evenaren (overtreffen is uitgesloten) nog langer een uitvoerend mandaat krijgen.  De naam die steeds opduikt is die van Loes Vanden Heuvel, de grote Dame Carmen uit FC de Kampioenen.

Savat

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele bodybags meer of minder

 

"Vandaag mag de minister van Ontwikkelingssamenwerking organisaties als Artsen Zonder Grenzen steunen in hun manhaftige poging het ergste lijden te verhelpen, het bloeden te stelpen. Maar het land, de regering en de andere ministers kunnen intussen maar toekijken op de humanitaire ramp. Als een paar bodybags het zoveelste massagraf kunnen vermijden, dan moet dat maar."

De bovenstaande woorden zijn geschreven door een progressieve journalist van de Morgen.  De afweging van "een paar bodybags" tegen "een zoveelste massagraf" is een ranzige uitschuiver, zoals te verwachten van iemand wiens brood afhangt van zijn dienstbaarheid aan het regime.

Na de afgrijselijke slachtpartij in 1994 in Rwanda waarbij 9 belgische para's doodgeknuppeld werden en 1 verpletterd door een zwaar rijtuig, bestond er een unaniem  akkoord bij de volksvertegenwoordiging, dat het land B militair zou afzijdig blijven in de ex-kolonies.  Als nu dit besluit terzijde geschoven wordt, is dit een zoveelste bewijs van de onbetrouwbaarheid van de politiek en het regime.

Waar haalt deze man zijn macht en wapens ?

Geschokt door de ellende van de opgejaagde en mishandelde bevolking aldaar, reageren de meeste politici gedreven door een groot medelijden.  Of dit een einde stelt aan de onmenselijkheden, is gebaseerd op hoop. Politiek is een menu volgens de appetijt van de dag. Zonder cohesie,  met uitbuiting van  sentiment, in de plaats van rationeel en grondig oplossingen na te streven.

"Als we een aantal van onze jongens opofferen en laten wederkeren in een lijkenzak, hebben we onze plicht volbracht."  Dit klinkt cru maar het is een vertaling van de intentie van de kleine poenpakker uit Berlare, gesteund door de jongen van de Morgen. 

Wat is er in die noodlottige regio gewijzigd sedert de genocide in Rwanda van 1994 ?  Waarom herhaalt zich telkens opnieuw de ellende ?

Er circuleren nogal wat namen van belgen die grote belangen bezitten in Katanga en het noordelijk gelegen Oost-Congo.  Heeft iemand een idee wat Louis Michel, de belgische liberale Euro-commissaris, uit naam van Europa bekokstooft met Kabila en anderen ?  Wie controleert de politieke daden van Michel ? Welk soort beleid voert die man uit, in naam van wie ?  In een democratisch bestel zou dit een overbodige vraag moeten zijn. 

En zijn zoon, de belgische staatssecretaris voor ontwikkelingshulp, wat hangt die voortdurend in Congo uit te spoken ?  Waar haalt die ogenschijnlijk softe jongen zijn instructies ?  Zijn eigengereide optreden vergramt zelfs de eerste minister. Zou die man soms, samen met de papa, iets extra's ontvangen ?  Het is een vraag, geen vaststelling en zeker geen insinuatie. In een democratisch bestel zou dergelijke vraag niet eens rijzen.

Het poenpakkertje uit Berlare blaast zich op, dat Ban ki Moon het land B verzoekt om militair de leiding te nemen in Oost-Congo.  Is De Gucht verantwoording verschuldigd aan de secretaris-generaal van de VN of aan de belgische bevolking ?  Of volstaat het voor hem dat Caroline Chérie uit Mechelen en de andere partijleiders hun "doe maar" geven ?  In een democratisch bestel zou poenpakkertje boven de partijpolitiek verheven, een groot humaan discours afsteken, waar we met zijn allen iets van onszelf zouden in terug vinden.  Het poenpakkertje kan helaas enkel nijdig en venijnig uit de hoek komen en de kamerleden bespotten, de kiezers beschimpen en zijn eigen zakken schaamteloos vullen.

Het enige wat de ijskille De Gucht intresseert, is zichzelf internationaal profileren om binnenkort een functie te verwerven die hem bevrijdt van de kleine belgische dorpspolitiek. Het is grappig om hem bezig te zien en te horen met zijn Berlaars Franse accent in de Veiligheidsraad. Hij denkt echt dat de weireld ophoudt met draaien, als hij zijn grote wijsheden verkondigt. Deze man is het slachtoffer van zijn grootheidswaanzin.  Hij heeft nu een voorbeeldige compagnon de route gevonden in een journalist van de Morgen. "Een paar bodybags meer of minder, dat doet er niet toe".

Dit zijn redeneringen die openlijk gehouden worden door personen die de maatschappij opdelen in mestkevers en zichzelf.

En natuurlijk zijn het grote democraten.

Ray

cartoon : Zaza @ http://www.standaard.be/#


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Sint is werkloos

 

Werkloze Sinterklaas gaat aankloppen bij Patrick voor nieuwe job


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The fool on the Hill (The Beatles)

 

 

Op vraag van Stradi : opgedragen aan Janssens


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gezag van Leterme : Niet veel, maar toch ...

 

Leterme heeft geen enkel gezag meer

 

Vandaag is alweer gebleken dat de federale regering geen enkele samenhang bezit. Op het programma De Zevende Dag wilden de Vlaamse meerderheidspartijen zich nog niet uitspreken over hoe groot het begrotingstekort mag zijn. In Mise Au Point wisten alle Franstalige meerderheidspartijen dan weer te melden dat er binnen de meerderheid zowaar een akkoord was om de begroting met 2% in het rood te laten gaan. Ook over de maatregelen die genomen moeten worden om de economische crisis te lijf te gaan, en die ook hun repercussie hebben op de begroting, kregen we vandaag een kakofonie van voorstellen. Waarop premier Leterme dan weer liet weten dat een aantal voorstellen “voorbarig” te vinden.

Het is nu wel meer dan duidelijk dat premier Leterme er niet in slaagt van zijn regering een coherente ploeg te maken. Deze regering zou voluit de sociaal-economische uitdagingen aanpakken. Dat blijkt nu ook een rommeltje te zijn. Terwijl de Kamer een virtuele begroting in evenwicht bespreekt, zijn de meerderheidspartijen aan het bekvechten over hoe groot het tekort wel mag zijn. Dit is kafkaiaans.

Voor het Vlaams Belang is het meer dan duidelijk dat Yves Leterme geen enkele controle meer heeft over zijn regering. De staatshervorming werd “weggezuiverd” naar een nu ook al compleet vastgelopen “gemeenschapsdialoog”, om de regering de mogelijkheid te geven haar aandacht te wijden aan de zogenaamde “echte problemen van de mensen”. Zelfs zonder de staatshervorming op het bord slagen Yves Leterme en zijn meerderheid er niet in om een coherente visie over wat dan ook naar voor te brengen. Zijn meerderheid heeft zich vandaag alweer getoond als een bende kakelende kippen zonder kop, die het ene voorstel na het andere lanceren.

Voor het Vlaams Belang is het duidelijk dat vandaag nogmaals aangetoond is dat welk beleid dan ook – ook het aanpakken van de huidige crisis – binnen een Belgisch kader niet meer mogelijk is.

Bruno Valkeniers Voorzitter Vlaams Belang




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!