Angeltjes
21-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nù : seksroddels !



In Central Park (New York) gebeurt wel een en ander, dat is niet alleen een romantische plek om met de koets doorheen te rijden en uw geliefde te overtuigen dat het leven méér is dan winkelen en hoofdpijn hebben voor het slapengaan.

Vrijdagnacht heeft de politie Richard West aangehouden in het park, u kent hem, de opvalende Britse journalist van CNN, de man met zijn krakende stem, originele presentaties die natuurlijk hyperpolitiek correct is.  Hij werd aangetroffen in het 's nachts gesloten park met enkele drugs in zijn bezit en een touw rond zijn nek en zijn jongeheer.  Dat laatste lees je voorlopig niet in de Amerikaanse pers, behalve bij de New York Post, onze informant voor pikant nieuws. 

http://www.nypost.com


CNN’s Richard Quest Busted for Drug Possession U herkent Richard ?  Hier was alles nog goed.  Niemand ontsnapt aan zijn eigen duivels.  Maar dat touw ? 




  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurlijk censureren de sossen ook : zoals Poetin Janssens


U dacht toch niet, dat censuur het unieke voorrecht was van een huichelachtige CD&V-burgemeester uit Temse, die in het gevlei wil komen bij de premier ?  Of van Ludo Helsen, de antiekhandelaar uit de Kempen die dacht dat LP Boon Liebig chromo's verzamelde ?  De tepelplakkende burgemeester van Borgloon is dan weer een Open-VLD-er, vooral "open". 

En hoe gaan de linkse schreeuwlelijkerds de zaak minimaliseren die zich voordoet in Merksem en die duidelijk van socialistische signatuur is ?  Hier wordt ingegrepen bij VOORBAAT door een ambtenaar die heel goed beseft dat de stad Antwerpen geregeerd wordt door een verzuurde Poetin die het personeel behandelt zoals zijn vuilnisbakschepen het afval : negeren en misprijzen.  Trouwens in het verleden hebben de socialisten in het vroegere stadstheater KNS ook regelmatig ingrepen gedaan om de programmatie te beïnvloeden.

Fats, uw culturele redacteur


Bibliothecaris haalt cartoon Patrick Janssens weg.

MERKSEM - In de bibliotheek van Merksem is een cartoon over de Antwerpse burgemeester verwijderd. De bibliothecaris vond de spotprent, waarbij de neus en de mond van Patrick Janssens een vrouwenlichaam voorstellen, niet kunnen.

De cartoon Boontje komt om zijn loontje, die een profiel toont van burgemeester Janssens waarbij de neus en de mond een vrouwenlichaam voorstellen, werd gisteren verwijderd in de bibliotheek van Merksem. Bibliothecaris Jan Didelez: 'Deze cartoon klopt niet met de werkelijkheid en ik heb hem voorzichtigheidshalve al verwijderd. Morgen (vandaag, nvdr.) zal ik mijn dienstoverste vragen of de cartoon mag blijven of niet.'

De Merksemse cartoonist EVO (Eduard Van Onckelen), rond wie de tentoonstelling in de bibliotheek draait, is geschokt. 'Ik wilde het stilzwijgen van Patrick Janssens over de Feminatheekperikelen illustreren. Janssens heeft trouwens ook een geweldige neus om een vrouwenbeen in te tekenen. Meer moet je daar echt niet achter zoeken', aldus de cartoonist. 'Die aanpak past volledig in de visie van Louis Paul Boon die ooit zei: Een schilderij moet geen betekenis hebben, maar moet u een schok geven.'

Burgemeester Patrick Janssens heeft de cartoon zelf nog niet gezien. 'Waarom hij werd weggenomen, moet je aan de bibliothecaris vragen. Maar ik ben nog nooit beledigd geweest door een cartoon die over mij werd gemaakt.'

Dit is niet het eerste geval van censuur de voorbije maanden. Begin dit jaar werd de Feminatheek van Louis Paul Boon in het Antwerpse FotoMuseum verboden, in Temse werd een voorstelling van Vitalski afgelast en in Borgloon liet de burgemeester de blote borsten van kunstenaar Vermeerbergen afplakken. (env)



@ Het Nieuwsblad


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa vervalst info om Iers referendum te winnen.



We hebben een ontluisterend verhaal over de manier waarop de bazen van de Europese Unie zich lenen tot het vervalsen en beïnvloeden van zogenaamd democratische stemmingen in de lidstaten. U zal er weer veel over lezen in de Vlaamse kwaliteitskranten. 

Ditmaal gaat het over Ierland, dat besloten heeft een referendum te houden over het fameuze Lissabon Verdrag op 12 juni aanstaande.  Als Ierland "neen" zegt tegen het verdrag, dan wordt het opgedoekt en zal het ditmaal zeer lang duren vooraleer een nieuwe poging aangewend wordt om in Europa een dictatoriaal regime in te voeren met minimale parlementaire controles en zeer veel politieke benoemingen. 

Er zijn twee memo's uitgelekt in de pers.  Een werd getipt door een Britse diplomate, Elisabeth Green die het heeft over de schriftelijke instructies van de ondervoorzitster van de Europese Commissie, Margot Wallström, (foto) een dame die hiërarchisch juist onder Barroso staat.  Zij heeft het erover "dat  wij slecht nieuws dat Neen-stemmers zou aantrekken voor het referendum van 12 juni, zullen achterhouden". Wallström belooft verder "de toon te milderen of berichten te vertragen indien dat behulpzaam mocht zijn".  Verder schroomt deze politica zich niet om er op te wijzen dat Ierland alleszins voor 1 juli a.s. het referendum moet organiseren, want dan wordt Frankrijk voorzitter en met Sarkozy weet je maar nooit, hij is "completely unpredictable", volkomen onvoorspelbaar.  Als politieke uitspraken, kan dat allemala tellen.

 Irish Taoiseach Bertie Ahern and EU president José Manuel Barroso: Secret deal to persuade Ireland on EU treaty

De Portugese arrangeur Barroso en de Ierse meeloper Bertie Ahern zijn dikke vrienden, nadat ze besloten hebben het Ierse referendum over het Lissabon Verdrag te vervalsen. In Zimbabwe doet Mugabe hetzelfde, uit naam van "het gezond verstand".

Het tweede geschrift komt van de Duitse voorzitter van de EP-commissie voor grondwettelijke zaken, ene Jo Leinen, die boudweg schrijft, "politiek gevoelige materies worden NIET besproken."  En om zeker te zijn dat alle domoren precies zouden weten wat de Poco-Feldwebel bedoelt noemt hij "de harmonisering binnen de EU van bedrijfsbelastingen die in Ierland 12.5% bedragen, in Groot-Brittannië 25% om te zwijgen over het onzalige land B.  Frits Feldwebel, alias Jo Leinen, wijst op de unieke positie van de Celtic Tiger die Ierland is in de EU, de vele internationale bedrijven die zich aldaar gevestigd hebben (bv Hewlett Packard met 6000 banen) omwille van de taksvriendelijke voorwaarden.  Voor het referendum van 12 juni deze moeilijke en delicate zaken ter sprake brengen, zou de Neen-stemmers in Ierland kunnen doen toenemen, en dat moet ten allen prijze voorkomen worden. 

Achteraf als alles in kannen en kruiken is, kan de uitvoering van het verdrag een aanvang nemen. De overname van de macht en de kroning van de eerste Europese president. En het zullen niet de Ieren zijn die dit scenario gaan verstoren : zij hebben hun huidige welvaart te danken aan de EU.
 
Wij hebben het unieke voorrecht te leven in een tijdssegment dat een van de monsterlijkste staatsstructuren van deze planeet aan het ontstaan is :  de naties van Europa staan hun identiteit en hun autonomie af en kiezen voor de blinde macht zonder dat de 500 miljoen Europeanen over wie het gaat, betrokken worden bij deze belangrijke gebeurtenissen.  Onze welvaart, waar we voor gearbeid hebben, heeft ons soft en zonder verweer gemaakt. En de linksgerichte dictators en centrum-fantasten staan klaar met hun geüniformiseerde wereld van geestelijke armoede en snel afnemende welvaart om de boel in handen te nemen.  Wat een fijne vooruitzichten, wat een hoopvolle verwachtingen voor de toekomst !

We hebben het al verschillende keren gezegd, van in de jaren '50 zijn wij enthousiaste voorstanders geweest van een innige samenwerking binnen Europa met de staten die behoorden tot onze brede cultuurgroep.  We zagen er toen als volksnationalisten de kans in, om Vlaanderen los te wrikken onder het belgische juk. Het Europa dat men tot hiertoe in mekaar knutselt is er een dat volledig tot stand komt zonder de begeestering van de internationale volksgemeenschappen in de diverse landen.  Dat we belogen worden, wordt nog eens aangetoond door de onthullingen in dit stuk. 

Het spijt me diep dit te moeten zeggen : het is enkel onder grote electorale druk en verspreiding van onze  Vlaams-nationalistische standpunten dat Vlaanderen autonoom kan worden.  Er zullen veel zaken grondig moeten aangepakt worden : het herstel van de echte democratie is er een van.  Zeer belangrijk zal ook de houding van de nieuwe staat Vlaanderen  zijn tegenover de Europese Unie.  Maar dan zullen we ons lot in eigen handen hebben.

http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2008/04/20/wirish120.xml

Inauguration of the Renewable Energy House (22/03/2006)

Margot Wallström (r), een Zweedse Bettina Geysen wekt de bewondering op van Guynokkio, wiens tanden naar voren schuiven van verrukking. Zelfs zijn vest begint te kronkelen rond zijn lichaam.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het hoekje voor onze dierenvrienden



Retriever





Rustend poesje




Uitkijken voor de baardmansen !





Volgens de Chinezen spuwt deze lama  gif















Opgepast voor het loze vissertje, dikke visjes !




Cavia (verwijderen voor u het gras maait)




Het varken : schoon én slim (en lekker)




De mestkever is een onverwoestbaar diertje dat steeds terugkeert en waarvoor slechts een middel probaat zal zijn : de vrijheid.


Heeft u een mooie afbeelding van uw lievelingsdier ? U kan de foto bij de  reacties plaatsen.  Neen, mevrouw Slangen, u niet, u en uw echtgenoot hebben een perma-ban op deze blog.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je vrouw verstoppen is een blijk van impotentie.



Verschleierte Frau in Alexandria: Urfi-Ehe betrifft Zehntausende


De vele "brave" moslims begrijpen niet wat hier fout mee is.  De gefotografeerde vrouw wil dit toch zelf zo ?  Welaan, dan !




Vrijheid, blijheid.



Zelfs voor het intieme verkeer blijft een sluier  wenselijk

Voor ons mag dit allemaal, zolang het blijft waar het ontstaan is.


20-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn wij achterlijken ?


Zelfs als di Rupo gelijk mocht hebben, dan krijgt hij het niet bij ons : het is niet voor niets dat wij de reputatie bezitten van onverdraagzame, chagrijnige zuurpruimen te zijn.  Ik vergat nog : ondemocratische racisten.  Zo, en nu ga ik mijn neus snuiten in mijn rode zakdoek met witte bollen en trek ik mijn klompen uit, om op mijn knieën het Gebed voor Vlaanderen te reciteren.

Mon ami di Rupo kwam met zijn zeepsmoeltje de vervanging van Laloux door een volgende graaier aankondigen zoals een zoon die fier als een paôn aan zijn ouders een nieuw lief voorstelt : "ze kan goed koken, ze zal alleen het huishouden doen, ze verdient goed, ze bedrijft de liefde als Madame de Pompadour en als het vuur van de passie verdwenen is, verdwijnt ze uit mijn leven zonder iets mee te scharrelen." Op die manier werd de nieuwe ingeleid en we zouden het nog vergeten : de kersverse is perfect tweetalig.  Waarom de PS hem niet heeft gekozen de eerste keer, is een niet te stellen vraag.

Met een tweede adem hield Di Rupo een pleidooi om de ontslagen staatssjoemelaar een oorkonde van degelijkheid te bezorgen voor de rest van zijn graaibestaan bij de socialisten.  "Hij is warme bakker (pâtissier)" oreerde de PS voorzitter met op de achtergrond zijn trouwe schaduw Rudolphe Demotte, die knikte alsof hij elke week een doos éclairs van patisserie Laloux achterover slaagt.  "Wij willen dat de ministerraden ook toegankelijk zijn voor mindere beroepen, het moeten niet alleen universitairen zijn die minister worden". Wij zijn het daar roerend mee eens, de advocaten, de doktoren, de syndicale fascisten, de waterbouwkundige ingenieurs, enz. zijn beslist geen betere ministers dan de zelfstandige of loontrekkende beroepen.  Een goed minister moet het vooral hoog in zijn bol hebben en de rest komt vanzelf .

Laloux is echter niet aan de deur gezet omdat hij een koekenbakker is maar omdat hij een leugenaar is en als schepen van de stad Namen de gemeente bedrogen heeft door zijn tankkaart door derden te laten gebruiken. Waarom moeten politici zich steeds met valse argumenten aandienen bij de bevolking ?  Denkt di Rupo dat wij achterlijken zijn ?  In Wallonië is de kans groot maar in Vlaanderen woont toevallig een grote groep mensen die van de politiek zeer goed op de hoogte zijn en die de circusmanieren van vele verkozenen door hebben.

Voor Nonkel Kruk is dit een zoveelste tegenslag.  De arme man  is de gevangene van zijn coalitiepartijen en vooral de kroongevangene van de Walen.  Laloux was géén slecht gezelschap in deze regering, waar iedereen liegt en bedriegt.  De begroting 2008 is een ideaal voorbeeld van de manier waarop de Nonkel de bevolking in het ootje neemt.  En het is nog maar een begin.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op het Zangfeest



(Belga)  Op het 71ste Vlaams Nationaal Zangfeest in het Antwerpse Sportpaleis heeft Erik Stoffelen, de voorzitter van het Algemeen Nederlands Zangverbod (ANZ), premier Yves Leterme gewaarschuwd dat hij zijn verkiezingsbeloftes over een staatshervorming en de splitsing van de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde maar beter kan nakomen.

Kiezersbedrog
"15 juli nadert met rasse schreden, meneer Leterme! (De dag waarop een belangrijke tweede stap in de staatshervorming moet gezet zijn, nvdr.) Als u tegen dan uw beloftes niet nakomt, als uw partner u tegen dan niet op betere Vlaamse gedachten kan brengen, zullen de Vlamingen u zoveel kiezersbedrog zwaar aanrekenen. De Vlaamse Beweging zal op straat komen en dan is het ook amen en uit voor wie Leterme nog steeds het voordeel van de twijfel gunt", proclameerde Stoffelen.

B-H-V-dienstweigeraars
Het ANZ wil ook een symbolisch gebaar stellen om duidelijk te maken dat "Vlaams-Brabant geen zoenoffer mag worden op het altaar van de staatshervorming". Per verkochte toegangskaart doneert de organisatie een halve euro om de hoge boetes mee te betalen die de B-H-V-dienstweigeraars kregen opgelegd van de rechtbank. Op 4.130 verkochte kaarten betekent dat dus een bedrag van 2.065 euro.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plakkaat van Verlatinghe + Nieuwe kaart !



Een degelijke geheugenopfrisser van Vincent de Roeck bij www.hetvrijevolk.ncom   Wij copiëren het slot, het hele artikel vindt u langs dit bruggetje : http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=5969


Vlaamse onderhandelaars, stuur de halsstarrige Franstalige imperialisten weg. Koester hen niet langer aan uw borst. Ze zijn onze tijd en moeite niet meer waard. Ze hebben ons in 1581 al eens het mes in de rug gestoken, en in 1795 en in 1830 opnieuw. Van die kant moeten we niets goeds meer verwachten. Laat ons dan toch gewoon het Vlaams Parlement in spoedzitting bijeenroepen en laat ons eendrachtig een nieuw “Plakkaat van Verlatinghe” afkondigen. De tijd en stond is eindelijk daar. De langverwachte vrijheid lonkt.


Vincent De Roeck is beheerder van
Libertarian.be, secretaris van de Mises Youth Club en nationaal politiek secretaris van het LVSV.

*************

Op terechte dwingende eis van Wim Peeters hebben we de oorspronkelijke kaart die het Vrije Volk publiceerde eranderd in een exemplaar met onze Vlaamse Leeuw (zonder rode tong uit zijn bek) en met de gele stip van de Voerstreek.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engelstalig woordgrapje



Nu Labour op een historisch electoraal dieptepunt aan het komen is, durven sommige Britten weer eens een mopje lanceren zonder angst voor vervolging.

Het weerbericht is officieel moslim geworden : bij gelegenheid zonnig of sunny (wat lijkt op de islamtak Soeni) maar meestendeels "shit" wat de andere islamstrekking "Sjiiet" betreft)

The British weather has now been declared officially Muslim


Occasionally Sunni but mostly Shi'ite


(met dank aan Regus Patoff)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russisch protest tegen onveilig Brussel



Sint-Basiliuskathedraal.


Zes vrouwen van Russische diplomaten zijn overvallen in Brussel, ondermeer hier nabij de basiliek van Koekelberg (foto).  De Russen protesteren bij  Biza-minister De Wael over de onveiligheid in de Europese en belgische hoofdstad.  De commentaren gaan over de laksheid van de politiediensten, de manier van onderzoeken  voeren en de bestraffingen, als die volgen...

In Moskou de hoofdstad van het fijne Rusland leven bijna evenveel mensen als in het land B (10 miljoen en een snuif)  en daar wordt de criminalieit met harde hand bedwongen.  Geen zero-tolerantie maar - 40° tolerantie tot in Siberië toe.  Er leven dan ook méér miljardairs in Moskou dan in New-York.
Gisteren meldde iemand van onze lezers de treffende uitspraak van Poetin : "Frankrijk wordt overgenomen door zijn vroegere kolonies".  Bij ons is het geen haar beter, de politie in Brussel is in handen van softe poco's, uitgebluste ouwe venten, ambitieuze arrivisten en een beperkt aantal allochtonen : die groep wordt geleid door 19 burgemeesters en een handvolletje veiligheidsschepenen die in een vorig leven verpleegster of sociaal assistenten waren.  (zonder afbreuk te willen doen aan de grote verdiensten van die beroepen) 

Hoe zou het trouwens zijn met de verbrande Russische miljardair  die gratis door Defensie behandeld wordt ?  Veertiendaagse vluchten van een medisch team per vliegtuig naar Moskou ?  
Heeft hij zijn maanelijkse lidgeld al betaald aan de VLD of gaat het met de nodige omwegen elders naar toe ?

Dag allemaal !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grote frustratie van Bart Peeters



 

" Zo mag hij naar eigen zeggen op Eén niet voor zijn eigen mening uitkomen, zoals politieke statements of gewoon afwijkende smaak verkondigen."



Terwijl politici van hun kant wel programma's mogen presenteren en het volk amuseren (foto) :



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Het Fenomeen" en "Het Gevoel"


De vroegere scheld-& schimpburgemeester van Antwerpen, Bob Cools , noemde het Vlaams Blok "het fenomeen", wat voor zijn doen zéér beschaafd was. De reputatie die hij in het begin genoot van een Britse gentleman te zijn, werd vlug opgeborgen, toen bleek dat zich niet alleen op de pui van het stadhuis  een "Buildrager"bevond maar ook binnen een vloekend exemplaar door de gangen brieste.

Bob is inmiddels rond de 75 en hij ziet er bijzonder patent uit voor zijn leeftijd.  Wat hij "het fenomeen" noemde is inmiddels uitgegroeid tot de grootste partij van Antwerpen met 33,50% van de stedelingen achter zich en Bob realiseert zich nog steeds niet, dat partijdieren zoals hij voor een groot stuk verantwoordelijk zijn voor de groei en bloei van "het fenomeen".  Socialisten en gewone burgers zonder veel politieke belangstelling werden weggehoond door de linkse dictatuur en zij vonden wel weerklank voor hun noden en vaststellingen bij "het fenomeen", dat inmiddels geëvolueerd is tot een fenomenale partij.

Het komt niet uit de lucht gevallen, dat Bob Cools de scheld-& schimpburgemeester werd genoemd.  Hij is ongetwijfeld een intelligent iemand, maar hij kon moeilijk omgaan met succes en populariteit : hij dacht dat iedereen hem grappig zou vinden als hij vriend en vijand  cynisch in de hoek dreef  en luidop  beledigde. (Hij zou in feite niet misstaan hebben bij de redactie van Angeltjes, alleen een volledige ideologische omslag maar er is geen plaats voor twee lastige mensen als baas). 

Van een burgemeester pikt men het niet, dat hij een vrouwelijke directeur in haar bijzijn toeroept "amai, gij hebt nogal een dik gat" of dat hij op volksvergaderingen mensen uit het publiek aanspreekt als "En gij, Simpelmans". Tenzij men over de aparte gave beschikt van de grote welsprekendheid, gedragen door charme,  en lichte ironie kruidt doorheen een beschaafde omgang. Waarom denk ik weer aan Lode Craeybeckx ?  De man die door de kleine roofgarnalen in de socialistische krabbenmand van Antwerpen slechts één keer kon opzijgedrukt worden, omdat ook hij  over de schreef was gegaan. 

Bij de aanhangers van "het fenomeen" doet zich al lang iets voor dat nu ook door andere burgers opgevangen  wordt, namelijk "het gevoel".  We leven in zeer concrete tijden en dan nemen we onze toevlucht tot abstracte begrippen om verklaringen te vinden : abstracties verzachten de harde aanslagen van de werkelijkheid.

De kiezers/leden/sympathisanten van Vlaams Belang belijden nadrukkelijk de wetenschap dat zij hun leefterrein aan het verliezen zijn en dat gaat in heel Vlaanderen zo en buiten dit land is het niet anders :

- wij worden omringd door massa's vreemdelingen ; 
- wij worden bedreigd in onze veiligheid door de ingevoerde criminaliteit die oogluikend vergoelijkt wordt ;  
- wij voelen instinctief en ook letterlijk de bedreigingen aan van een levenswijze (ik vermijd opzettelijk het woord cultuur) die de onze verdringt en niemand voelt dit aan als een verrijking.
- de politici voeren precies het omgekeerde uit van wat de bevolking vraagt.

Neen, wij zijn niet verzuurd, niet verbitterd en zeker niet bang, zoals de Simpelmansen die alleen hun info betrekken uit de Morgen,  het graag laten uitschijnen.  Wij zijn "realo's" en veel meer "tolero" dan de simpelen van geest zelf .  Alleen zitten wij niet voortdurend op onze knieën om alles toe- en weg te geven .  De vreemdelingen lachen Vlaamse politici van de traditionele partijen uit, omdat ze zwak zijn en geen jota begrijpen van wat er in de moslimwereld gebeurt, van de trots te behoren tot de islam.

De mensen van "het fenomeen" zijn perfect in staat  "het gevoel"te benoemen, te beschrijven en te eisen dat er maatregelen getroffen worden. Het fenomeen betekent voor vele burgers de enige steun en toeverlaat  die in alle helderheid, zonder compromissen en zonder kartel-dubbelzinnigheden de hoop vormt voor onze toekomst.  Velen zullen zich bij ons voegen, eens ze de onwaarheden van de door de linkerzijde gedomineerde politiek doorzien hebben : de volledige inpalming van wat eens een behoorlijke Westerse samenleving was door gestresseerde frustro's en de daarmee gepaard gaande economische achteruitgang. 

"Het fenomeen" ter ere, "het gevoel" ten bate, om het eens op zijn Valkeniers' te zeggen, de moedige en integere voorzitter van "het fenomeen"

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vlaminghaters van de RTL - door Wim Peeters


Vandaag gekeken naar RTL....
 
ZIELIG was het hoe Eric van Rompuy in gebroken en hakkelend frans probeerde Vlaanderen te verdedigen.
Pascal Smet (SP-a) was zichzelf...een francofieltje die wanhopig zijn Brussels ministerpostje probeert te verdedigen...
 
Zielig, zielig.....
 
Hoogtepunt was een allochtone deelnemer aan de discussie (van wie ik gelukkig de naam niet verstond) die een sociale woning zocht in Sint-Genesius-Rode en leukweg zei...dat hij het vertikt om Nederlandse te leren omdat hij vond dat hij dan na het eventueel leren van het Nederlands toch onverstaanbaar zou zijn in Limburg.
 
Toch soms nog verassend hoe ver de RTL in zijn haat tegen Vlaanderen kan gaan......
 
Je kan de uitzending zien op :
 
http://www.rtlinfo.be
Aangezien deze brug  buiten Vlaanderen loopt,  kunnen wij geen kotszakken leveren.  Sorry.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit onze brievenbus : anoniem op vraag

Wij verzetten ons tegen de overgave van onze beschaving, wij verzetten ons tegen de beschamende politiek van positieve discriminatie door de Limburgse nulliteit Marino Keulen, die nu zelfs het ambacht der dokwerkers wil laten infiltreren door zijn islamitische vriendjes. "Hij ziet te veel witte gezichten", de bleekblauwe liberaal.  In zijn partij zijn er nochtans nauwelijks islamieten, maar overal anders wil hij ze binnenloodsen, zoals een linke portier.
 
Laden en lossen van schepen en vrachten zal vijf maal 's daags onderbroken worden voor de bidstonden en tijdens de ramadanmaand  blijven de havens gesloten, want dan zijn de dokwerkers te slap en 's nachts moeten ze zcih volvreten en wippen.
Ge zult de Vlaamse havens pijlsnel naar beneden zien vallen in de rangorde van snel en efficiënt transport. Na de poging tot doorbreken van het monpolie door de Europese knoeiers, nu een poging uit eigen Vlaamse middens om onze sterke positie te ondermijnen.
 
Wat meent die omhooggevallen  Limburgse perenplukker zich eigenlijk te mogen permitteren ? Keulen wordt gesponsord door de condoomfabrikant Durex,  http://nl.wikipedia.org/wiki/Marino_Keulen  dat kan u lezen in voorgaande link   Misschien kan hij enkele donkergekleurde Durex-exemplaren over zijn blonde poppenkop trekken, om in de Vlaamse ministerraad wat kleur te brengen ?  Waarom wordt Vlaanderen voortdurend gestraft met volksverraders ? En onkundigen die onze industrie en economie nadeel berokkenen met hun stomme plannen ?
 
(Anoniem op vraag) : den dokwerker


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kapoentjes


 

Jongeren beschieten politie in Anderlecht

vr 18/04/08 - In Anderlecht zijn gisteravond twee politiewagens beschoten met een luchtdrukgeweer. Later kwam het tot schermutselingen bij het politiecommissariaat.

De politiewagens werden omstreeks 19 uur door een groepje van een tiental jongeren beschoten ter hoogte van het kruispunt van de Habermanstraat. Ze werden geraakt door loden kogeltjes.

Toen de agenten uitstapten, werden ze omsingeld en omver geduwd. Twee jongeren van 19 werden opgepakt omdat ze zich agressief gedroegen en de groep ophitsten. Een van hen had ook pepperspray op zak. Het duo was eerder al in aanraking gekomen met de politie wegens geweldpleging en diefstal. Ze werden meegenomen naar het politiecommissariaat.

Bij het commissariaat kwam het echter weer tot een schermutseling, toen vijf jongeren de vrijlating van het opgepakte duo kwamen eisen. Een 21-jarige viel daarbij een agent aan en werd ingerekend. Ook hij is bekend bij de politie. De drie werden doorverwezen naar het Brusselse parket.

(Overgenomen tekst)

****************************************************

Na de zaak met de Krommer Walter de Smedt die in Antwerpen een handelaar en koper van verdovende middelen vrijsprak (niettegenstaande de onweerlegbare bewijzen en bekentenissen) is dit het tweede geval op twee dagen tijd, dat justitie zich manifesteert als een ordinair verlengstuk van de partijpolitiek.  Het is trouwens niet om erg verwonderd te zijn : heel de zwik wordt partijpolitiek en met voorspraak benoemd met intriges, salongefluister, veelbelovende knipogen door de vrouwtjes en dàt zootje zal de wetten toepassen ! 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enoch Powell : verguisd visionair - Regus Patoff



Op onderstaand  adres kan je de volledige tekst (en ook het audiobestand) vinden van de "Rivers of Blood" speech van Enoch Powell, de britse conservatieve politicus die destijds politiek doodgemaakt werd omdat hij de gevaren van de multiculmaatschappij veel te vroeg realistisch had ingeschat (het is immers nooit goed om te vroeg gelijk te hebben). Het is bijna griezelig om te lezen hoe visionair de man was, en het is nog veel griezeliger om met eigen ogen te zien hoe de huidige politici mekaar de loef willen afsteken in het naar de klompen helpen van wat eens een stabiele maatschappij was.


Enoch Powell


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaamteloze politici bij de PvdA


PvdA weigert 'spindoctor' ministers te betalen

zaterdag 19 april 2008 10:53

http://www.elsevier.nl/nieuws/politiek/artikel.asp?artnr=202377

De PvdA is niet van plan te betalen voor de kosten van de ingehuurde communicatie-expert op het ministerie van VROM. De adviseur is ingehuurd om het imago van PvdA-ministers Jacqueline Cramer (Milieu) en Ella Vogelaar (integratie) op te vijzelen.

Het imago van de PvdA-ministers Vogelaar en Cramer moet worden opgevijzeld
Het imago van de PvdA-ministers Vogelaar en Cramer moet worden opgevijzeld door een expert

Dat schrijft De Telegraaf. 'Ben je gek,' luidt de reactie van Wouter Bos, 'de PvdA heeft hem niet ingehuurd.'

De PvdA'er Dig Istha is ingehuurd om de imagoproblemen van de ministers Vogelaar en Cramer aan te pakken. Het uurtarief van Istha is 187,50 euro.

Belastingbetaler
De SP vindt dat de belastingbetaler niet hoeft op te draaien voor de communicatie-adviseur. 'Het zijn PvdA-ministers die PvdA-adviseurs inhuren om een PvdA-probleem op te lossen,' zegt SP-Kamerlid
Ronald van Raak.

De SP en de VVD hebben eerder hun woede geuit over de gang van zaken op het ministerie van VROM. De SP heeft premier Jan Peter Balkenende (CDA) om opheldering gevraagd waarom er gekozen is voor een PvdA'er.

 De VvD steunt dit. 'We willen weten of de aanbesteding goed is verlopen,' zei VVD-Kamerlid Brigitte van der Burg tegen elsevier.nl.

Vogelaar ontkent overigens een spindoctor te hebben en weigert erover te praten.

Door Maartje Willems @ Elsevier


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij de geboorte van nog een prinses



.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miserie Troef maar ... we hebben een bom !


 

 
Vreugde alom bij het grote nieuws
 
Pakistan heeft met succes een langeafstandsraket die een kernlading kan vervoeren getest. Dat heeft het Pakistaanse leger zaterdag bekendgemaakt.  Het gaat om de Hatf-VI (Shaheen-2) die een bereik heeft van 2000 kilometer. Pakistan beschikt al over raketten voor de korte- en middellange afstand. Ook heeft het land kernwapens.Premier Yousaf Raza Gilani noemde de raketproef een belangrijke mijlpaal in Pakistans streven naar het handhaven van het strategisch evenwicht in Zuid-Azië.
 
 
Er valt steeds wat te beleven in de straten van Islamabad.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo komt men tegemoet aan de moslims



Overheid schaft biologielessen af



Twaalfjarige leerlingen krijgen vandaag nog een flinke portie biologie op hun bord. Die lessen worden vanaf 2010 vervangen door een algemenere vorm van natuurwetenschappen, waarbij ook fysica en chemie aan bod komen. Nu worden de andere natuurwetenschappen in het derde of vierde middelbaar gegeven. (belga)

Daarmee verdwijnen waarschijnlijk ook de lessen seksuele voorlichting en de evolutieleer. De baardmensen bergen hun semtex weer op voor een tijdje.

Allah akhbar !

Regus Patoff




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!