Angeltjes
20-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engelstalig woordgrapje



Nu Labour op een historisch electoraal dieptepunt aan het komen is, durven sommige Britten weer eens een mopje lanceren zonder angst voor vervolging.

Het weerbericht is officieel moslim geworden : bij gelegenheid zonnig of sunny (wat lijkt op de islamtak Soeni) maar meestendeels "shit" wat de andere islamstrekking "Sjiiet" betreft)

The British weather has now been declared officially Muslim


Occasionally Sunni but mostly Shi'ite


(met dank aan Regus Patoff)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russisch protest tegen onveilig Brussel



Sint-Basiliuskathedraal.


Zes vrouwen van Russische diplomaten zijn overvallen in Brussel, ondermeer hier nabij de basiliek van Koekelberg (foto).  De Russen protesteren bij  Biza-minister De Wael over de onveiligheid in de Europese en belgische hoofdstad.  De commentaren gaan over de laksheid van de politiediensten, de manier van onderzoeken  voeren en de bestraffingen, als die volgen...

In Moskou de hoofdstad van het fijne Rusland leven bijna evenveel mensen als in het land B (10 miljoen en een snuif)  en daar wordt de criminalieit met harde hand bedwongen.  Geen zero-tolerantie maar - 40° tolerantie tot in Siberië toe.  Er leven dan ook méér miljardairs in Moskou dan in New-York.
Gisteren meldde iemand van onze lezers de treffende uitspraak van Poetin : "Frankrijk wordt overgenomen door zijn vroegere kolonies".  Bij ons is het geen haar beter, de politie in Brussel is in handen van softe poco's, uitgebluste ouwe venten, ambitieuze arrivisten en een beperkt aantal allochtonen : die groep wordt geleid door 19 burgemeesters en een handvolletje veiligheidsschepenen die in een vorig leven verpleegster of sociaal assistenten waren.  (zonder afbreuk te willen doen aan de grote verdiensten van die beroepen) 

Hoe zou het trouwens zijn met de verbrande Russische miljardair  die gratis door Defensie behandeld wordt ?  Veertiendaagse vluchten van een medisch team per vliegtuig naar Moskou ?  
Heeft hij zijn maanelijkse lidgeld al betaald aan de VLD of gaat het met de nodige omwegen elders naar toe ?

Dag allemaal !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grote frustratie van Bart Peeters



 

" Zo mag hij naar eigen zeggen op Eén niet voor zijn eigen mening uitkomen, zoals politieke statements of gewoon afwijkende smaak verkondigen."



Terwijl politici van hun kant wel programma's mogen presenteren en het volk amuseren (foto) :



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Het Fenomeen" en "Het Gevoel"


De vroegere scheld-& schimpburgemeester van Antwerpen, Bob Cools , noemde het Vlaams Blok "het fenomeen", wat voor zijn doen zéér beschaafd was. De reputatie die hij in het begin genoot van een Britse gentleman te zijn, werd vlug opgeborgen, toen bleek dat zich niet alleen op de pui van het stadhuis  een "Buildrager"bevond maar ook binnen een vloekend exemplaar door de gangen brieste.

Bob is inmiddels rond de 75 en hij ziet er bijzonder patent uit voor zijn leeftijd.  Wat hij "het fenomeen" noemde is inmiddels uitgegroeid tot de grootste partij van Antwerpen met 33,50% van de stedelingen achter zich en Bob realiseert zich nog steeds niet, dat partijdieren zoals hij voor een groot stuk verantwoordelijk zijn voor de groei en bloei van "het fenomeen".  Socialisten en gewone burgers zonder veel politieke belangstelling werden weggehoond door de linkse dictatuur en zij vonden wel weerklank voor hun noden en vaststellingen bij "het fenomeen", dat inmiddels geëvolueerd is tot een fenomenale partij.

Het komt niet uit de lucht gevallen, dat Bob Cools de scheld-& schimpburgemeester werd genoemd.  Hij is ongetwijfeld een intelligent iemand, maar hij kon moeilijk omgaan met succes en populariteit : hij dacht dat iedereen hem grappig zou vinden als hij vriend en vijand  cynisch in de hoek dreef  en luidop  beledigde. (Hij zou in feite niet misstaan hebben bij de redactie van Angeltjes, alleen een volledige ideologische omslag maar er is geen plaats voor twee lastige mensen als baas). 

Van een burgemeester pikt men het niet, dat hij een vrouwelijke directeur in haar bijzijn toeroept "amai, gij hebt nogal een dik gat" of dat hij op volksvergaderingen mensen uit het publiek aanspreekt als "En gij, Simpelmans". Tenzij men over de aparte gave beschikt van de grote welsprekendheid, gedragen door charme,  en lichte ironie kruidt doorheen een beschaafde omgang. Waarom denk ik weer aan Lode Craeybeckx ?  De man die door de kleine roofgarnalen in de socialistische krabbenmand van Antwerpen slechts één keer kon opzijgedrukt worden, omdat ook hij  over de schreef was gegaan. 

Bij de aanhangers van "het fenomeen" doet zich al lang iets voor dat nu ook door andere burgers opgevangen  wordt, namelijk "het gevoel".  We leven in zeer concrete tijden en dan nemen we onze toevlucht tot abstracte begrippen om verklaringen te vinden : abstracties verzachten de harde aanslagen van de werkelijkheid.

De kiezers/leden/sympathisanten van Vlaams Belang belijden nadrukkelijk de wetenschap dat zij hun leefterrein aan het verliezen zijn en dat gaat in heel Vlaanderen zo en buiten dit land is het niet anders :

- wij worden omringd door massa's vreemdelingen ; 
- wij worden bedreigd in onze veiligheid door de ingevoerde criminaliteit die oogluikend vergoelijkt wordt ;  
- wij voelen instinctief en ook letterlijk de bedreigingen aan van een levenswijze (ik vermijd opzettelijk het woord cultuur) die de onze verdringt en niemand voelt dit aan als een verrijking.
- de politici voeren precies het omgekeerde uit van wat de bevolking vraagt.

Neen, wij zijn niet verzuurd, niet verbitterd en zeker niet bang, zoals de Simpelmansen die alleen hun info betrekken uit de Morgen,  het graag laten uitschijnen.  Wij zijn "realo's" en veel meer "tolero" dan de simpelen van geest zelf .  Alleen zitten wij niet voortdurend op onze knieën om alles toe- en weg te geven .  De vreemdelingen lachen Vlaamse politici van de traditionele partijen uit, omdat ze zwak zijn en geen jota begrijpen van wat er in de moslimwereld gebeurt, van de trots te behoren tot de islam.

De mensen van "het fenomeen" zijn perfect in staat  "het gevoel"te benoemen, te beschrijven en te eisen dat er maatregelen getroffen worden. Het fenomeen betekent voor vele burgers de enige steun en toeverlaat  die in alle helderheid, zonder compromissen en zonder kartel-dubbelzinnigheden de hoop vormt voor onze toekomst.  Velen zullen zich bij ons voegen, eens ze de onwaarheden van de door de linkerzijde gedomineerde politiek doorzien hebben : de volledige inpalming van wat eens een behoorlijke Westerse samenleving was door gestresseerde frustro's en de daarmee gepaard gaande economische achteruitgang. 

"Het fenomeen" ter ere, "het gevoel" ten bate, om het eens op zijn Valkeniers' te zeggen, de moedige en integere voorzitter van "het fenomeen"

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vlaminghaters van de RTL - door Wim Peeters


Vandaag gekeken naar RTL....
 
ZIELIG was het hoe Eric van Rompuy in gebroken en hakkelend frans probeerde Vlaanderen te verdedigen.
Pascal Smet (SP-a) was zichzelf...een francofieltje die wanhopig zijn Brussels ministerpostje probeert te verdedigen...
 
Zielig, zielig.....
 
Hoogtepunt was een allochtone deelnemer aan de discussie (van wie ik gelukkig de naam niet verstond) die een sociale woning zocht in Sint-Genesius-Rode en leukweg zei...dat hij het vertikt om Nederlandse te leren omdat hij vond dat hij dan na het eventueel leren van het Nederlands toch onverstaanbaar zou zijn in Limburg.
 
Toch soms nog verassend hoe ver de RTL in zijn haat tegen Vlaanderen kan gaan......
 
Je kan de uitzending zien op :
 
http://www.rtlinfo.be
Aangezien deze brug  buiten Vlaanderen loopt,  kunnen wij geen kotszakken leveren.  Sorry.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit onze brievenbus : anoniem op vraag

Wij verzetten ons tegen de overgave van onze beschaving, wij verzetten ons tegen de beschamende politiek van positieve discriminatie door de Limburgse nulliteit Marino Keulen, die nu zelfs het ambacht der dokwerkers wil laten infiltreren door zijn islamitische vriendjes. "Hij ziet te veel witte gezichten", de bleekblauwe liberaal.  In zijn partij zijn er nochtans nauwelijks islamieten, maar overal anders wil hij ze binnenloodsen, zoals een linke portier.
 
Laden en lossen van schepen en vrachten zal vijf maal 's daags onderbroken worden voor de bidstonden en tijdens de ramadanmaand  blijven de havens gesloten, want dan zijn de dokwerkers te slap en 's nachts moeten ze zcih volvreten en wippen.
Ge zult de Vlaamse havens pijlsnel naar beneden zien vallen in de rangorde van snel en efficiënt transport. Na de poging tot doorbreken van het monpolie door de Europese knoeiers, nu een poging uit eigen Vlaamse middens om onze sterke positie te ondermijnen.
 
Wat meent die omhooggevallen  Limburgse perenplukker zich eigenlijk te mogen permitteren ? Keulen wordt gesponsord door de condoomfabrikant Durex,  http://nl.wikipedia.org/wiki/Marino_Keulen  dat kan u lezen in voorgaande link   Misschien kan hij enkele donkergekleurde Durex-exemplaren over zijn blonde poppenkop trekken, om in de Vlaamse ministerraad wat kleur te brengen ?  Waarom wordt Vlaanderen voortdurend gestraft met volksverraders ? En onkundigen die onze industrie en economie nadeel berokkenen met hun stomme plannen ?
 
(Anoniem op vraag) : den dokwerker


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kapoentjes


 

Jongeren beschieten politie in Anderlecht

vr 18/04/08 - In Anderlecht zijn gisteravond twee politiewagens beschoten met een luchtdrukgeweer. Later kwam het tot schermutselingen bij het politiecommissariaat.

De politiewagens werden omstreeks 19 uur door een groepje van een tiental jongeren beschoten ter hoogte van het kruispunt van de Habermanstraat. Ze werden geraakt door loden kogeltjes.

Toen de agenten uitstapten, werden ze omsingeld en omver geduwd. Twee jongeren van 19 werden opgepakt omdat ze zich agressief gedroegen en de groep ophitsten. Een van hen had ook pepperspray op zak. Het duo was eerder al in aanraking gekomen met de politie wegens geweldpleging en diefstal. Ze werden meegenomen naar het politiecommissariaat.

Bij het commissariaat kwam het echter weer tot een schermutseling, toen vijf jongeren de vrijlating van het opgepakte duo kwamen eisen. Een 21-jarige viel daarbij een agent aan en werd ingerekend. Ook hij is bekend bij de politie. De drie werden doorverwezen naar het Brusselse parket.

(Overgenomen tekst)

****************************************************

Na de zaak met de Krommer Walter de Smedt die in Antwerpen een handelaar en koper van verdovende middelen vrijsprak (niettegenstaande de onweerlegbare bewijzen en bekentenissen) is dit het tweede geval op twee dagen tijd, dat justitie zich manifesteert als een ordinair verlengstuk van de partijpolitiek.  Het is trouwens niet om erg verwonderd te zijn : heel de zwik wordt partijpolitiek en met voorspraak benoemd met intriges, salongefluister, veelbelovende knipogen door de vrouwtjes en dàt zootje zal de wetten toepassen ! 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enoch Powell : verguisd visionair - Regus Patoff



Op onderstaand  adres kan je de volledige tekst (en ook het audiobestand) vinden van de "Rivers of Blood" speech van Enoch Powell, de britse conservatieve politicus die destijds politiek doodgemaakt werd omdat hij de gevaren van de multiculmaatschappij veel te vroeg realistisch had ingeschat (het is immers nooit goed om te vroeg gelijk te hebben). Het is bijna griezelig om te lezen hoe visionair de man was, en het is nog veel griezeliger om met eigen ogen te zien hoe de huidige politici mekaar de loef willen afsteken in het naar de klompen helpen van wat eens een stabiele maatschappij was.


Enoch Powell


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaamteloze politici bij de PvdA


PvdA weigert 'spindoctor' ministers te betalen

zaterdag 19 april 2008 10:53

http://www.elsevier.nl/nieuws/politiek/artikel.asp?artnr=202377

De PvdA is niet van plan te betalen voor de kosten van de ingehuurde communicatie-expert op het ministerie van VROM. De adviseur is ingehuurd om het imago van PvdA-ministers Jacqueline Cramer (Milieu) en Ella Vogelaar (integratie) op te vijzelen.

Het imago van de PvdA-ministers Vogelaar en Cramer moet worden opgevijzeld
Het imago van de PvdA-ministers Vogelaar en Cramer moet worden opgevijzeld door een expert

Dat schrijft De Telegraaf. 'Ben je gek,' luidt de reactie van Wouter Bos, 'de PvdA heeft hem niet ingehuurd.'

De PvdA'er Dig Istha is ingehuurd om de imagoproblemen van de ministers Vogelaar en Cramer aan te pakken. Het uurtarief van Istha is 187,50 euro.

Belastingbetaler
De SP vindt dat de belastingbetaler niet hoeft op te draaien voor de communicatie-adviseur. 'Het zijn PvdA-ministers die PvdA-adviseurs inhuren om een PvdA-probleem op te lossen,' zegt SP-Kamerlid
Ronald van Raak.

De SP en de VVD hebben eerder hun woede geuit over de gang van zaken op het ministerie van VROM. De SP heeft premier Jan Peter Balkenende (CDA) om opheldering gevraagd waarom er gekozen is voor een PvdA'er.

 De VvD steunt dit. 'We willen weten of de aanbesteding goed is verlopen,' zei VVD-Kamerlid Brigitte van der Burg tegen elsevier.nl.

Vogelaar ontkent overigens een spindoctor te hebben en weigert erover te praten.

Door Maartje Willems @ Elsevier


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij de geboorte van nog een prinses



.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miserie Troef maar ... we hebben een bom !


 

 
Vreugde alom bij het grote nieuws
 
Pakistan heeft met succes een langeafstandsraket die een kernlading kan vervoeren getest. Dat heeft het Pakistaanse leger zaterdag bekendgemaakt.  Het gaat om de Hatf-VI (Shaheen-2) die een bereik heeft van 2000 kilometer. Pakistan beschikt al over raketten voor de korte- en middellange afstand. Ook heeft het land kernwapens.Premier Yousaf Raza Gilani noemde de raketproef een belangrijke mijlpaal in Pakistans streven naar het handhaven van het strategisch evenwicht in Zuid-Azië.
 
 
Er valt steeds wat te beleven in de straten van Islamabad.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo komt men tegemoet aan de moslims



Overheid schaft biologielessen af



Twaalfjarige leerlingen krijgen vandaag nog een flinke portie biologie op hun bord. Die lessen worden vanaf 2010 vervangen door een algemenere vorm van natuurwetenschappen, waarbij ook fysica en chemie aan bod komen. Nu worden de andere natuurwetenschappen in het derde of vierde middelbaar gegeven. (belga)

Daarmee verdwijnen waarschijnlijk ook de lessen seksuele voorlichting en de evolutieleer. De baardmensen bergen hun semtex weer op voor een tijdje.

Allah akhbar !

Regus Patoff


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."F*ck Holebi's & Hetero's ; ik ben Tolero"


Wie als minister een dergelijke slogan goedkeurt voor een zoveelste anti-discriminatie campagne geeft  blijk  wereldvreemdheid : Kathleen van Brempt, de vrouw die haar hoofd onderdanig schuin houdt en het regelmatig opschudt om de ideeën vers te houden, is die wereldvreemde minister.  Uit de houding binnen het verloop van haar politieke carrière en de interviews die van haar verschijnen, in vooral de bevriende pers van de Morgen en Humo, is makkelijk af te leiden, dat we te maken hebben met een Volgtruus, die zich immer bereidwillig aan de kant van de sterken schaart : het partijbestuur, de voorzitter(s) en de bazen in het algemeen. De minister van discriminatie wordt uiteraard geacht op te komen voor vrouwenrechten, maar ze laat haar seksgenoten in de steek als het haar carrière te goede komt.  Herinner u haar houding pro-Janssens, toen deze Detiège en de vrouwen verweet geen netwerken te kunnen ontwikkelen in de gemeenteraad.  
Alle dames uit meerderheid en oppositie stapten op, Van Brempt bleef hoofdschuddend zitten.
Ze ziet er patent uit, ze praat ingehouden en beschaafd en ze brengt menig man het hoofd op hol met haar vrouwelijke charmes.  Mannen, moet u mij niet leren kennen, ik leef al zeventig jaar met dezelfde idioot.

In hun drang om de homo's, lesbiennes en twijfelende biseksuelen een ietwat overbodige status van gelijkheid te geven, bedenkt men op het ministerie een slagzin "F*ck holebi's en hetero's ... ik ben tolero" waar alle losse handjes en stoere vrouwmensen gillend en tierend van achterover slagen : "Ja, dàt is het !" (op verschillende octaafhoogtes).  Terwijl het dat helemaal niet is.  Wie moet overtuigd worden ?   De conservatieve burger, de bedrijfsleider, de lastige islamkindjes, de diep-christelijke gemeenschap en dat zal het zowat zijn.  Dan moet je die mensen in hùn taal aanspreken en niet in het opgefokte turbo--jargon uit de Rue Vaseline. Er zijn beslist mensen die vragen, wat is "tolero" ?  Aan hen moet u staalhard vertellen, dat Tolero het laatste neusje van de zalm  is inzake seksualiteit maar dat het goede fatsoen u verhindert daar verder over uit te weiden. Voilà, zo doen wij aan seksuele opvoeding en bevorderen wij de discriminatie, zodat er nog vele campagnes kunnen gevoerd worden.
 
Deze overtuigingsslag is duidelijk ontworpen om aan de holebi's te laten zien, hoezeer Van Brempt & C° begaan zijn met hun "probleem".  Het is net dezelfde tactiek die nu nog in China opgang maakt : de muren van bedrijven en fabrieken volschilderen met slogans om het eigen gelijk te bevestigen.  Wij betalen die waanzin die niet meer is als pure verkiezingspropaganda met zijn allen mee.  En intussen kan men weer eens de aandacht afleiden van de heuse problemen in dit land en zich opwinden over vermeende achteruitstellingen die voor het grootste deel van de maatschappij al lang opgelost zijn. 
 
Binnenkort kunnen we wellicht een campagne opzetten voor het traditionele gezin, voor ma en pa Hetero, want op de lange duur durven we niet meer toegeven dat we het geflirt, het gevrij en de relatie met iemand van het andere geslacht  eigenlijk de normale norm is, dankzij dewelke iedereen op deze planeet rondloopt, inclusief  bi- & triseksuelen.  Zonder daarom andersdenkenden te discrimineren.


Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krommer Walter de Smedt


Op 8 mei 2007 ziet een agente in de Oudaan bij de controle van een bewakingscamera op het De Coninckplein dat twee mannen op een verdachte manier een pakje en geld uitwisselen. 
 
De Coninckplein was vroeger een toffe uitgangsbuurt in de stad van Allah en is nu zestig jaar later een dweilplein geworden waar de altijd tot kemelschieten bereidzijnde stad een lelijk gebouw heeft opgetrokken, de hoofdbibioltheek.  Een   rode plastieken roos op een mestvaalt  Voor de rest vormt dit plein en de aanpalende straten nog steeds een oord van verdoken prostitutie, hangplaats voor illegalen, leefbuurt voor vele zwarten, verzamelplaats voor drughandel, kortom een fijn menselijk maaswerk van de diversiteit.   Als u er voorbijwandelt, breekt u in snikken uit. Een vrouwelijk agent stelt dus een verdachte handeling vast en ze stuurt onmiddellijk een interceptieteam af op het dubieuze duo.  (Tussen haakjes, de echtgenoot, als  er een is, van die agente, zal het ook niet onder de markt hebben, maar dat is geheel terzijde).
 
De pakkemannen doen goed werk en er was inderdaad sprake van het verkopen van illegale pillen.  De zaak komt voor (verrassend en ongebruikelijk snel zelfs) en omdat er geen twijfel bestaat en er bekentenissen zijn, zou dit normaliter moeten leiden tot een veroordeling.  Hola !  Stop !  Halt !  U kent Krommer Walter de Smedt nog niet. Die kerel is benoemd tot Rechter niet om de maatschappij een beetje op orde te houden maar om de politiedensten te ontmoedigen en de wetgeving naar zijn Kromme hand te zetten. Rechters denken vaak dat ze boven de maatschappij staan en dan worden ze bij ons Krommer.  Vermoedelijk is deze er weer zo een die op de maan woont. Of in een groene rand. Beschermheer van drughandelaren, De Smedt, aanvaardt geen bewijzen die geleverd worden via bewakingscamera's die her en der in de probleemwijken opgesteld staan.  Weet u waarom ?  Die camera's dienen enkel om verkeershinder vast te stellen  en "overlast".  Overlast ?  Wat is overlast ?  Is het verhandelen van drugs geen overlast ?  De peetvader is bang dat er jacht zou gemaakt worden op de misdaad en  dat hij misschien te veel werk zou krijgen ? Er zijn regels voor het opsporen van misdaad en er moet toestemming zijn van de procureur.  Anders worden opsporingen administratieve daden, zegt Krommer. 
 
Voor onze politie-agenten die zich inspannen om deze gemeenschap een beetje ordentelijk te laten functioneren is de praat van zo'n kerel de grootst mogelijke ontmoediging.  Achteraf wordt dan uitgepakt met dalende misdaadcijfers.  Ziet u hoe het in mekaar zit ?  Ziet u hoe de politiek, de rechterlijke macht (de ufonauten mag u ze ook noemen) deze maatschappij naar de ondergang leiden ?

Tot slot een positieve suggestie van Angeltjes ?  Als u iemand uit de weg wil ruimen of een beetje bewerken met vuisten, knuisten of andere tuigen, sleep hem/haar mee voor een bewakingscamera in een probleemwijk, doe wat een man te doen heeft, wuif naar de camera bij het einde der activiteiten en als een combi komt om te controleren, stop de agenten een briefje in de hand :"Afspraak voor Vrijspraak bij Krommer De Smedt".  Dan weten de jongens ook dat ze er geen werk moeten van maken.

Ray

CO-LEKKER-8.gif

De Coninckplein tijdens een multiculturele manifestatie





19-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondageditie Angeltjes


Dank aan de vele, bereidwillige heren die zich spontaan hebben aangeboden (ook per ie-meel) om ons te helpen met de grote werken in onze badkamer.  Alles is goed verlopen en onze Poolse collega, Anouschka, is met de bus vertrokken naar Warschau, vol vriendelijke gevoelens over de goedheid en werkbereidheid van de Vlamingen.  Een van u stelde zelfs voor met een eigen ploeg af te komen om het werk op te knappen, hij zou zich in de tussentijd ontfermen als gids over Anouschka.  Anderen vroegen of er speciale parkeergelegenheid is voor rolstoelen, enz. Wij weten dat we op u mogen rekenen en dat zal nog van pas komen.
 




Intussen staat er een nieuwe editie van Angeltjes artikels te wachten om uw druilerige zondagochtend op te fleuren want  de Zevende Dag  is integraal gewijd aan de oude partij met de nieuwe naam.  (In de namiddag is het Zangfeest maar dat weet u)
 
Uit onze brievenbus : anoniem op vraag Den dokwerker 0reacties
20-4-2008 De Kapoentjes 0 reacties
20-4-2008 Enoch Powell : verguisd visionair - Regus Patoff 0 reacties
20-4-2008 "Het Fenomeen" produceert "Het Gevoel" 0 reacties
20-4-2008 Schaamteloze politici bij de PvdA 0 reacties
20-4-2008 Bij de geboorte van nog een prinses 0 reacties
20-4-2008 Miserie Troef maar ... we hebben een bom ! 0 reacties
20-4-2008 Zo komt men tegemoet aan de moslims 0 reacties
20-4-2008 "F*ck holebi's en hetero's ... ik ben Tolero" 0 reacties
20-4-2008 Krommer Walter de Smedt
*************************************************************************************

Uw redactie : moe maar voldaan.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 april 2008 - Grote schoonmaak



Mozaiek.jpg picture by Princess1944


Samen met onze Poolse collega (foto) houden wij ons vandaag de ganse dag op in de badkamer. wegens grote schoonmaak-activiteiten.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."De criminaliteit dààlt" liegt Janssens uit de stad van Allah.


Onderstaand artikel komt uit de Gazet van Janssens of van Allah, dat is trouwens hetzelfde.

18/04 Vlaams Belang bekritiseert dalende misdaadcijfers Antwerpen

Het aantal misdaden in Antwerpen is vorig jaar met drie procent gedaald ten opzichte van 2006. Burgemeester Patrick Janssens (sp.a) wil de statistieken echter relativeren en als vanouds heeft ook oppositiepartij Vlaams Belang felle bedenkingen bij de betrouwbaarheid van de gegevens.

Uit de cijfers blijkt dat er in 2007 maar half zoveel handtasdiefstallen waren als het jaar voordien en dankzij de acties tegen rondtrekkende dadergroepen zijn er ook voor het eerst in drie jaar minder inbraken.

Die resultaten ogen spectaculair maar toch wil Janssens de feestvreugde wat temperen: "De cijfers in 2005 en 2006 lagen erg hoog. Het aantal woninginbraken ligt hoe dan ook te hoog in Antwerpen."

Janssens benadrukt dat het aantal criminele feiten nog steeds zeer hoog ligt. Wat hem vooral zorgen baart is dat daders van gewelddadige diefstallen steeds jonger worden en meestal van buitenlandse origine zijn.

Vlaams Belang doet daar nog een ferme schep bovenop. De partij meent, bij monde van fractievoorzitter in de gemeenteraad Filip Dewinter, dat de cijfers, die door de stedelijke overheid steevast geminimaliseerd worden, op geen enkel moment in verhouding staan met het toenemende onveiligheidsgevoel bij de Antwerpenaren.

De partij is er rotsvast van overtuigd dat er zeker niet minder criminele feiten plaats vinden. De burgers zouden echter steeds minder geneigd zijn om aangifte te doen van een misdrijf, omdat overheid en justitie een ontradend effect uitoefenen.

***************


We zullen het horen in de komende dagen of de parameters waarmede de statistieken opgesteld zijn, veranderd werden.

Anderzijds is het een absoluut feit dat de oorspronkelijke Antwerpenaars (de witgezichten) veel opener dan enkele jaren geleden met mekaar praten over de onveiligheid en de complete verloedering van "hun" stad.  Zoals door Filip Dewinter aangestipt, er worden ook heel wat minder aangiftes gedaan, omdat de mensen het beu zijn.  Een van mijn zonen heeft drie mobieltjes + portefeuilles moeten afgeven aan de Marokkaanse rovers.  De twee laatste keren heeft hij geen aangifte meer gedaan.  En wat de "onbehaaglijkheidsfactor" betreft : de menigvuldige incidenten, kloppartijen, uitlokkingen, ordinaire ruzies tot een moord toe op het openbaar vervoer zijn zaken die NIET in deze cijfers vervat zitten maar wel degelijk aangevoeld worden door de mensen. Wie komt nog eens gezellig wandelen 's avonds in de zomer bijvoorbeeld in onze winkelwandelstraten om op een terras iets te drinken ?   En vervolgens met bang kloppend hart naar huis te gaan ? 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte gezichten worden gehaat. - Filip Dewinter




Tijdens een wandeling nabij Stuivenbergplein (Antwerpen, een van de talrijke allochtone prachtwijken) wordt Filip Dewinter enthousiast begroet door een fan.

Witte gezichten en blanke mannen bij dokwerkers, leraren en magistratuur ergeren Vlaamse regering : etnische verrijking of vervuiling ?

“Er is nog een pak werk, ik zie nog altijd te veel witte gezichten bij de magistratuur, bij de leraars, in de universiteiten.”, laat Vlaams minister van Inburgering Marino Keulen (VLD) in De Morgen van 12 april 2008 optekenen. In het VRT-avondjournaal van donderdag 10 april noteerden we een soortgelijke uitspraak van minister van Onderwijs, Frank Vandenbroucke (sp.a) die zei dat hij betreurde “dat bij de Antwerpse dokwerkers alleen maar blanke mannen werken”. Met dergelijke uitspraken geven Vandenbroucke en Keulen duidelijk aan dat het allang niet meer gaat over inburgering maar wel over het realiseren van de zogenaamde culturele en etnische “diversiteit”. De beleidsdoelstelling van Keulen, Vandenbroucke en anderen is het creëren van een cultureel en etnisch zo divers mogelijke samenleving. Homogene “blanke” of “witte” arbeids- of andere gemeenschappen zijn uiteraard des duivels. Van de opgedrongen multicultuur evolueren we nu in snel tempo in de richting van de verplichte multiraciale maatschappij. Hoe lang nog vooraleer koppels uit raciaal gemengde huwelijken extra kindergeld, voorrang bij het verkrijgen van een sociale woning en een multiraciale huwelijkspremie toegestopt krijgen? Hoe lang nog vooraleer er quota op basis van huidskleur worden opgelegd aan het lerarenkorps, de bouwvakkers- of de dokwerkergemeenschap?

Vooraleer over te gaan tot multiraciale positieve discriminatie moet het terrein voorbereid worden. Het hanteren van huidskleur als criterium voor diversiteit en dus voor een geslaagde, harmonieuze en vredevolle samenleving is slechts een eerste stap in de richting van de etnische meltingpotmaatschappij. Steeds meer zijn het de voorstanders van de multicultuur die met gretigheid cultuur, identiteit, huidskleur en etniciteit over één en dezelfde kam scheren in de hoop daarmee een gelijkheidsteken tussen multicultuur en multiracialiteit te kunnen plaatsen. Minister Keulen en co moeten maar eens uitleggen wat hun doelstelling is: een inburgeringsbeleid voeren zodat hier verblijvende allochtonen verplicht worden om zich  aan te passen aan onze manier van leven, zodanig dat er één leidcultuur is voor eenieder, of is het verwezenlijken van een multiculturele en multi-etnische samenleving, waarbij de diverse culturen naast en tegenover elkaar staan, een doelstelling op zichzelf geworden?

Op 8 februari 2008 stelde minister Keulen in het Vlaams Parlement: “De Vlaamse regering acht het van belang dat allochtone Vlamingen hun culturele identiteit niet opgeven, maar deze juist als een meerwaarde integreren in de samenleving”. Minderheden mogen blijkbaar zelfs niet meer integreren, maar moeten volgens de visie van minister Keulen trouw blijven aan hun afkomst en zich vooral niet aanpassen. Diversiteit wordt tegenwoordig van overheidswege gestimuleerd met allerlei maatregelen en vooral veel subsidies, waarbij niet-aanpassing zelfs wordt beloond in plaats van gesanctioneerd. Etnisch-culturele verenigingen worden ruim gefinancierd, bedrijven krijgen subsidies indien zij hun bedrijf etnisch-cultureel divers maken, enz. Het wordt tijd dat iedereen goed beseft dat diversiteit en inburgering in de praktijk diametraal tegenover mekaar staan.

De voorstanders van de multicultuur laten steeds meer hun ware gelaat zien. Niet de inburgering is het doel van hun streven wel de smeltkroes van culturen, etnische minderheden en beschavingen in een zo divers mogelijke samenleving.

 

De gewezen grote baas van het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding, pater Leman, schreef hierover recent in een vrije tribune in De Morgen: “ Het ziet er sterk naar uit dat de notie ‘integratie’ in de komende jaren zal vervangen worden door de notie ‘diversiteit’.” (De Morgen 28-01-2008). In plaats van inburgering te beschouwen als een middel om cultureel zo homogeen mogelijke samenlevingen na te streven, wordt de inburgering nu misbruikt als een hefboom om de samenleving niet alleen  multicultureel maar ook gedwongen multi-etnisch en ‘divers’ te maken.

Stel u eens voor dat de tegenstanders van de multicultuur huidskleur of raciale afkomst ostentatief als criterium zouden vermelden voor het verkrijgen van een werkloosheidsvergoeding, een sociale woning of enig ander sociaal voordeel. De multiculturele kerk zou samen met de politiek correcte media ongetwijfeld moord en brand schreeuwen. De daders van zo’n onnoemelijk misdrijf zouden onmiddellijk aangeklaagd en via een spoedprocedure op basis van de wet op het racisme veroordeeld worden. Wanneer de voorstanders van de multicultuur zich nu ostentatief op televisie en in de kranten beklagen over het teveel aan blanke dokwerkers, witte leraren, professoren en magistraten dan kraait daar geen haan naar. Ik durf het bijna niet te schrijven maar stel u voor dat iemand zou durven beweren dat er niet te veel maar te weinig witte arbeiders meer overbleven in ons land … Stel u voor dat iemand zou durven opperen dat onze steden niet etnisch verrijkt maar etnisch vervuild worden door alsmaar meer “niet witten” en “niet blanken” … Stel u voor dat een onverlaat zou durven beweren dat er geen etnische correctie nodig is in de richting van steeds meer diversiteit maar wel in de richting van meer etnische homogeniteit … Nee, ik durf er niet aan denken wat er dan zou gebeuren.

Filip Dewinter

 


18-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nonkel Kruk, de schijnheilige tjeef.


Je leest het op 's mans gelaat : dit is geen eerlijk mens, dit is niet iemand die recht door zee gaat  Een woordenzwabberaar die overal in de smaak wil vallen, die populair wil zijn maar die niet over de eigenschappen beschikt om die populariteit te voeden en te onderhouden. Een stugge, gesloten koppigaard.

Veel reputatie, weinig eer.

Wat toch schrikken is, is te moeten vernemen, dat Leterme net als zijn voorganger, journalisten telefoneert of bij zich laat komen, als ze iets geschreven hebben, dat mijnheer de premier niet bevalt. Hier word je stil van. Hij heeft vandaag Peter Vandermeersch bij zich geroepen om zijn beklag te maken over een artikel op de één, met betrekking tot de verdubbelde bedragen in de begroting 2008 voor experten.  We hebben deze cijfers ook overgenomen bij Angeltjes. Mijnheer voelt zich misbegrepen en accepteert niet, dat uitgerekend de Standaard hem alzo behandelt.  Uitgerekend de Standaard ... Die gazet spant zich al jaren in om haar CVP en katholiek imago af te schudden maar de huidige CVP-premier houdt geen rekening met deze koerswijziging.  Hij redeneert zoals de paus : eens katholiek, altijd katholiek.

Er nestelt zich  langzaamaan bij een deel van de publieke opinie de opvatting, dat Nonkel Kruk niet opgewassen is tegen zijn taak.  Na zijn verkiezingsoverwinning op 10 juni 2007 is hij vaak zichzelf tegen het lijf gelopen, vooral door zijn onkunde.  Dit nam soms hilarische afmetingen aan : hij werd  zenuwachtig als hij een journalist ontwaarde die hij niet kende, hij werd spastisch als hij vragen voorgeschoteld kreeg in het Frans (nochtans zijn moedertaal) en hij veinsde goedhartigheid en oprechtheid, terwijl hij onverschilligheid uitstraalde.  Hij viel constant door de mand en er verschenen verhalen over hem dat hij niets vergat en een tegenstrever binnen de eigen rangen nooit vergaf.  Het beeld van de brave katoholieke huisvader met het hart van perperkoek verdween zeer vlug.

Wat we nu horen, komt van de chargrijnige kant die de man ook bezit, het bazige, het gelijkhebberige en het autoritaire. Misschien ook angst, omdat niemand beter dan hij, de onmogelijkheid van zijn opdracht beseft.

U zal het zich wellicht ook nog herinneren (we hebben het hier onmiddelijk geschreven vorig jaar), de pijnlijke bijeenkomst met de ouders Leterme tijdens een stug etentje, dat de televisie ons serveerde om inzicht te krijgen in de persoon die het land B verder naar de vaantjes zou helpen.  Een kille, onnatuurlijke, chagrijnige veinzer, in het verplichte gezelschap van ouders die evenmin tot de vrolijke soort behoren.

Zolang hij het land maar naar de vaantjes helpt, zijn wij natuurlijk tevreden.

Formateur Yves Leterme tijdens een herdenkingsceremonie van de Eerste Wereldoorlog.   (Foto Reuters)

Premier of dernier ?

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blanke armoede in Zuid-Afrika



Als we de zelfvoldane smoelwerken bekijken van onze Vlaamse en Europese linkse pausen, en we horen ze de lof zingen van de prachtige multiculturele maatschappij die op ons afkomt, krijgen wij een starende blik in de ogen.  Vroeger vloekten we, maar met het voortschrijden der jaren en het dichter bijkomen van de poort van Sint Pieter, worden we wat voorzichtig.  Zeker als vrijzinnige, want dat wordt makkelijk rijstpap met fluitjesmelk en zonder bruine suiker. Ja, ja, Apartheid in de Hemel, ik wil het best geloven. 

Elke dag zouden wij Angeltjes kunnen vullen met  intrieste, tragische en dramatische verhalen uit Zuid-Afrika.  Wat de blanke gemeenschap daar overkomt, begint stilletjesaan de vorm van genocide aan te nemen.  Wij zijn spaarzaam met onze artikels omdat we uiteraard in de eerste plaats de waanzin in eigen land en regio willen aanklagen maar ons medevoelen met de Afrikaners is er niet minder om. De band heeft steeds bestaan, waarom zouden we die loochenen ?  De linksen hebben nauwelijks banden, als ze" solidariteit "roepen, dan bedoelen ze : "Afgeven aan ons en wij geven een stukje door onder afhouding van al onze kosten en veel meer."  Eigendom is al lang geen diefstal meer, nu is het de beurt aan de centen van de gemeenschap.

We laten het bericht dat  zonet binnenkwam in zijn oorspronkelijke versie, als u er problemen mee heeft, moet u het traag voor u uitspellen of luidop lezen, dan lukt het wel.  De feiten op zich zijn schandelijk. Wat het even zeer is, is de schuldige medeplichtigheid van de Vlaamse en Nederlandse media, die deze wantoestanden verzwijgen.  Die zitten nog met hun woede van twintig jaar geleden toen de Apartheid heerste.  Misschien oordeelt het linkse rapalje-zonder-hart wel dat de huidige blanke Afrikaners dit verdienen ?

Ek het pas 'n nuusberig op 702 Talk Radio gehoor. Solidariteit se Helpende Hand fonds, het Mnr Zuma na 'n blanke plakkerskamp buite Pretoria geneem. Mnr Zuma het sy skok uitgespreek oor die omvang van blanke armoede.
 
Afbeelding:JacobZuma.jpg

ANC-voorzitter Zuma, betrokken in allerlei schandalen, nog nooit veroordeeld.  Hij is de man met vele vrouwen die ook seks had met een HIV-besmette vrouw en achteraf verklaarde "een flinke douche genomen te hebben".  Zo'n leider zouden wij ook wel willen. Die van ons gaan vissen in hun vrije tijd. De zoeloes zorgen voor het nageslacht.

Raai-raai: hoeveel blanke "plakkerskampe" of nedersettings met armes is daar net in die Pretoria-omgewing? Sou u sê 5? 10? Nee, daar is nie minder nie as 80! Tagtig blanke plakkerskampe net rondom Pretoria!
 
Volgens Solidariteit word geen van hierdie inwoners met toelaes deur die staat bygestaan nie. Ons betaal weliswaar 70% plus van die belasting wat die staat invorder, maar ons eie mense kry niks by die staat nie. As ons nog enigsins enige bydraes maak tot swart welsyn, byvoorbeeld met Nedbank se Affinity-skema, of geld skenk aan enige welsynsorganisasie wat nie ekslusief vir blankes is nie, is dit nou tyd om op te hou. As 'n ou met 'n blikkie geld bedel by 'n sentrum, maak seker ons help eerstens ons eie mense. Soos die Engelse sê: "Charity begins at home".

Dank voor uw aller aandacht.

Ray




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!