Angeltjes
24-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braunschweig (D) : fundamenteel niet in orde


Even bondig : Braunschweig in Deutschland heeft een ferme islamschool en misschien nog veel meer dan dat, maar we kunnen niet alles in een keer bekend maken, of u loopt overspannen weg van ons.

Op die school leert men niet om het even wat,  zoals je zou verwachten bij de grote wetenschappers die Mekka heeft voortgebracht, maar de koran wordt wèl bestudeerd en dat is tenslotte ook wetenschap.   In de klas onder begeleiding van een leraar en ook via internet zoals wij hier in het oorspronkelijke Teutoons onder uw welwillende aandacht brengen :

Durch die Gnade Allahs ist es möglich geworden, die islamische Ausbildung und Schulung, die an der Universität in Medina stattfindet, nach Deutschland (und auf deutsch) bzw. online zu bringen.

Dies ist ein einzigartiges Projekt und eine einmalige Möglichkeit den Islam zu studieren.
NUTZT SIE !!!

Islamschule

In Duitsland is er een discussie aan de gang over de aard van dit onderricht, dat gezegd wordt sterk fundamentalistisch en anti-westers gekleurd te zijn.  Het zou ons zeer verbazen, want de koran is een erg vredelievend boek, zoiets als de Rode Ridder maar dan uit Molenbeek.  "Fundamenteel gedachtengoed" zegt nochtans ook de minister van Biza  uit Nedersaksen en dan zwijgen wij.  In de cursussen recht uit Mekka (u weet wel, het centrum van de  platte aarde waaruit een gloed opstijgt die voelbaar is doorheen het gekende heelal tot recht bij de mijnheer die de zaken regelt, zijn naam zal hier niet ijdel gebruikt worden op deze schennende blog) via de Mekka- cursussen worden ook soldaten opgeroepen voor de trainingskampen.  En zou het nu niet leuk zijn, dat het gulle Duitsland deze school zou betoelagen, zodat de leerlingen aldaar gratis kunnen bestuderen hoe zij deze verderfelijke regio kunnen vernietigen ?  Het Westen subsidieert zijn eigen ondergang.  Dat is pas tolero zijn.

http://www.pi-news.net/2008/04/braunschweiger-islamschule-unter-verdacht/#more-8793

Bij Politically Incorrect staat het allemaal in het Duits en wreed ernstig zoals het eigenlijk hoort voor dergelijk onderwerp.

Mat.-Nr.:
 
KennworRayR


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Brouwers door zijn linkse vrienden in de kou gezet



We hebben vorig jaar (toen we nog jong en aantrekkelijk waren) uitgebreid het probleem besproken van de Prijs der Nederlandse Letteren, een driejaarlijks evenement.

De meest prestigevolle erkenning voor een Nederlandstalig auteur, beurtelings een NL en een VL,  waar ook enig geldelijk gewin aan verbonden is en terecht.  Een volk eert niet alleen zijn kunstenaars door een palmtak in hun hand te stoppen maar probeert, als het even kan, deze mensen financieel te ondersteunen. Ook als een overdonderende meerderheid van auteurs en artiesten uit plat opportunisme de zijde kiezen van het regime, dan nog kunnen wij ze waarderen omwille van hun talent (als het er is),  want wij zijn niet de kleinzielige intolerante cultuurlozen waar links ons graag voor verslijt.  De huidige verlinksing van de wereld der kunsten is een gevolg van de greep die de politiek financieel uitoefent op de artistieke sectoren.  De meeste van de creatievelingen hebben nog niet door dat hun lofzangen ter ere van de machtspolitici de oorzaak zijn van hun gesubsidieerde producten.

Het leven kan soms simpel zijn.  Behalve als je Jeroen Brouwers heet, als Nederlander jaren in Vlaanderen geleefd  en gebeefd hebt onder de striemende karwats van de zonet overleden uitgeefster Angèle Manteau, een groot schrijver bent en een even groot querellant die zijn kritiek nooit opgespaard heeft. 

Vorig jaar weigerde Brouwers de prijs van € 16.000 omdat hij dat bedrag te min vond voor de belangrijkste Nederlandse literatuur.  De beide ministers van Cultuur, Plasterk (PvdA) en Anciaux (?) konden via de Taalunie geen verhoging bewerkstelligen (voor een blond zangeresje vindt Anciaux direct 60.000 of 25.000  eurootjes zonder wie dan ook te raadplegen).

Nu laten de cultuurpausen weten dat de 3-jaarlijkse prijs vanaf 2009 zal verhoogd worden tot € 40.000, wat dus een erkenning is van het gelijk van Brouwers.  De kleine wraak schuilt in het feit dat de weigering van Brouwers een feit is, dat de ministers niet willen terugdraaien.  Want Brouwers had er op gerekend (zegt hij nu) dat zijn protest zou leiden tot de verhoging  (250%) en dat hij alsdan die som even wilde komen oppikken ...

En zo wordt de linkse roeper Brouwers (een groot schrijver, dat wel) door de eigen linkse kerk bestraft omwille van zijn grote muil. Misschien zal het bij Jeroen Brouwers nu doordringen dat hij niets meer is dan het handlangertje van het regime, dat op bevel mag keffen maar voor de rest braaf aan de leiband lopen.  

Brouwers staat op de index van de Nederlandstalige afdeling bij Entartete Kunst.

De Prijs der Nederlandse Letteren is sinds 1956 gewonnen door de volgende schrijvers:


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Edegems schepencollege belaagd

Belager Edegemse schepen riskeert internering

ANTWERPEN - De 63-jarige Hendrik V.V. uit Edegem verscheen gisteren voor het hof van beroep voor het jarenlang belagen en bedreigen van schepen Mia De Schamphelaere (CD&V) en andere plaatselijke politici. Het openbaar ministerie vorderde zijn internering, omdat hij een permanent gevaar vormt voor de maatschappij.

Hendrik V.V. maakt al een tiental jaar het leven van de Edegemse politici zuur. Schepen van onderwijs en Kamerlid Mia De Schamphelaere was zijn meest getergde slachtoffer. Hij vernielde haar verkiezingsborden, plakte stickers op de gevel van haar woning en schold haar de huid vol. Hij dreigde ermee haar tong af te snijden met een tuinschaar en stond vorig jaar met een braadpan in haar tuin om haar het hoofd in te slaan. Arrest op 21mei. (belga)

  Edegems schepencollege verschijnt enkel nog in vermomming (Mia : uiterst links)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opiniepeiling


Opiniepeiling
 
 
Vorige maand hielden de V.N. een wereldwijde opiniepeiling. Er werd slechts één vraag gesteld :

'Wilt U alstublieft uw eerlijke mening geven met betrekking tot een oplossing voor het tekort aan voedsel in de rest van de wereld?'

 
De peiling is echter jammerlijk mislukt, want :

in Afrika wist men niet wat 'voedsel' was ; 


in Oost-Europa wist men niet wat eerlijk' was
;

in West-Europa wist niemand wat 'tekort' was ;


in China wist men niet wat 'mening' was ;


in het Midden-Oosten wist  niemand wat een 'oplossing' was ;


in Zuid-Amerika wist men niet wat 'alstublieft' was ; 


in de V.S. wist niemand wat 'de rest van de wereld' was ;

En het Vaticaan heeft de peiling geboycot omdat in de vraag het woord
'betrekking' voorkwam...


(met dank aan de anonieme inzender) 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groen : "Oekandana ?" (Hoe kan dit nu ?)

 

DEURNE - Mieke Vogels (Groen!) stelt de achteruitgang van de wijk Deurne-Noord aan de kaak. 40procent van de inwoners zijn mensen van allochtone origine die opgroeien in kansarme gezinnen. Volgens Vogels is er een globaal plan nodig om het tij te keren en volstaan sociaal werkers niet. (jaa)


@ Het Nieuwsblad


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Napoleon ten strijde tegen de Congo



 

Kabila noemt De Gucht 'man met veel arrogantie'  (GvA)


-----------------------------------

Ik begin Kabila voorwaar sympathiek te vinden. Hopelijk krijgt hij  last met de belgische staatsveiligheid wegens het verklappen van staatsgeheimen.

***


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turnhout in China : Whaw !



Op aanvraag en met een kleine fooi breien wij alles aan mekaar voor u, voor anderen, voor wie van iets kroms iets rechts wil maken, of dof zwart wil omtoveren in blinkend wit : contacteer Angeltjes, wij organiseren alles. Corrupt zijn, is niet ons lang leven maar het scheelt niet veel .

Door de vriendelijke Noordkempense stad Turnhout  wordt in de maand mei een reis in mekaar gestoken naar de zustergemeente Hanzhong in China.  De burgemeester, de stadssecretaris, twee schepenen en drie ambtenaren verzochten ons de nodige ruchtbaarheid aan hun verplaatsing te geven.

Mijne heren, waarvoor zijn we anders op de wereld, dan om  u te ontluizen ?  Onze lezers hunkeren naar de achtergronden bij uw verhaal dat de Gazet van Antwerpen op een zeer eenzijdige manier heeft toegelicht : gelukkig zijn wij er voor u. De waarheid trekt op niks, de waarheid verdraaien en inkleuren is wat de mensen willen, men noemt het "goed bestuur".

Hoe komt een vriendelijke gemeente met 40.000 inwoners uit Vlaanderen op het idee zich te verbinden met een Chinese stad van 3,5 miljoen lieden, Hanzhong in de provincie Shaanxi ?  Omdat natuurlijk  Janssen  Pharmaceutica uit Beerse, vlak naast Turnhout, een vestiging bezit in die omgeving.  Hoe zou Turnhout anders terechtkomen in een totaal onbekende en veeleer saaie Chinese stad zoals er honderden zijn ?

Turnhout wil de samenwerking op het vlak van milieu uitbreiden met gezondheidszorg en armoedebestrijding. Alsjeblief !

Het Turnhoutse gemeentebestuur zal in detail meedelen welke prachtige initiatieven er getroffen zijn en wat dit precies aan de Turnhoutse belastingbetaler kost. En ook wat het oplevert.  U vindt dat allemaal op de webstek van Turnhout.be in ronkende volzinnen en u mag uw eigen schitterende invallen eveneens voorleggen aan het gemeentebestuur. 

Wat jammer dat Laloux net buitengezwierd is in de regering anders had hij ook kunnen meegaan, als specialist armoedebestrijding.  Wie we Turnhout alleszins kunnen aanbevelen is de staatssecretaris Olivier Chastel, een groot specialist in buitenlandse talen.

Een van de betrokken deelnemers aan de leerrijke China-reis van Turnhout is inmiddels met pensioen, maar dat is slechts een detail, in de kostprijs van € 21.600.  Paul Meeus van VB had weer heel wat stekelige vragen aan het schepencollege  en hij vroeg ook of Turnhout van de gelegenheid zou gebruik maken bij de Chinezen iets te zeggen over Tibet ?

"We zijn ook bezorgd om Tibet, maar het heeft geen zin om dat in Hanzhong aan te kaarten. Dat is het verkeerde adres", antwoordde burgemeester Marcel Hendrickx, die mocht u er aan twijfelen een tjeef is. Daarom onderstaande foto ter zijner attentie.



Foto bij de inhuldiging van de kathedraal van Hanzhong lang voor
de oprichting van de Chinese Volksrepubliek  Centraal aan het hoofd van de tafel, de Italiaanse bisschop, Monseigneur Passerini.
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel-Halle-Vilvoorde opnieuw in de Kamer ?

 
De drie letters, die dit onrechtvaardige land laten kreunen en zuchten in zijn verroeste hengels, Béé, Haa, Véé zullen vandaag 24 april 2008 bij motie ingediend door Vlaams Belang op de agenda van de kamer van volksvertegenwoordigers, opnieuw voor het nodige tumult zorgen. Tenzij men vie een of andere "democratische" achterpoort de discussie uit de weggaat.

Inderdaad, na de afwijzing, (hoe moeten we het anders noemen ?) in de  stopplaats van het  Overlegcomité,  staat men nergens met dit probleem.  Het parlementaire initiatief ligt ter tafel, de regering is natuurlijk niet in staat een onderhandelde oplossing voor te leggen die kan rekenen op de steun van een parlementaire meerderheid, dus  neemt Vlaams Belang het initiatief terug in handen via het kamerreglement. De Walen en Franstaligen zullen blaffen als honden tegen de maan en de Vlaamse meerderheid zal verdwaasd rondkijken en doen wat het belgische en Waalse belang hen oplegt.

Zo was het altijd, zo is het vandaag, hopelijk zal het niet lang meer duren.  Hieronder de brief van fractievoorzitter Gerolf Annemans aan de kamervoorzitter :

Geachte Voorzitter,
Geachte heer Van Rompuy,

Mag ik u verzoeken in uitvoering van artikel 17 punt 3 van het Kamerreglement aan het begin van het plenum van morgen (donderdag 24 april 2008) volgende motie ter stemming voor te leggen:
 
“Gelet op het feit dat het overlegcomité op woensdag 23 april geen beslissing heeft genomen over het belangenconflict in verband met het wetsvoorstel tot wijziging van de kieswetgeving met het oog op de splitsing van de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde (doc 0037) met als gevolg dat met toepassing van artikel 102 van het Kamerreglement de Kamer de behandeling van voornoemd wetsvoorstel kan hervatten, verzoekt de Kamer met toepassing van artikel 17 van het Kamerreglement aan de agenda van het plenum van donderdag 24 april het wetsvoorstel tot wijziging van de kieswetgeving met het oog op de splitsing van de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde (doc 0037) toe te voegen”.
 

Met oprechte achting,

Gerolf Annemans


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU wil meer succesvolle migranten op TV


"Meer succesvolle migranten op tv en in de media" " dat wil de Sloveense president Danilo Türk
http://en.wikipedia.org/wiki/Danilo_T%C3%BCrk

Slovenië is nog even voorzitter van de EU en in die hoedanigheid drukt de president met de betenisvolle naam Türk zijn hartenwens uit, die vermoedelijk zal overeenstemmen met deze van vele Europese Leugenleiders.

''Succesvolle migranten moeten gezien worden als voorbeelden van succes. Niets werkt zo goed als succes. 
Europa is er in het verleden in geslaagd creatief oplossingen te vinden voor sociale kwesties. Er is geen reden waarom onze generatie er niet in zou slagen goede oplossingen te vinden voor immigratie en integratie.''

Volgens de Sloveense president heeft Europa veel te winnen door de opname van kundige en opgeleide mensen die willen bijdragen aan toekomstige welvaart.

Slovenië is een van de ex-Joegoslavië-bestanddelen met Ljubljana als hoofdstad en circa twee miljoen inwoners verspreid over 20.000 km2, een voorschot groter dan Vlaanderen.  Er leven nauwelijks migranten in dat land en dat zal de reden zijn dat de president niet zo goed op de hoogte is van de realiteit in vele Europese landen en steden.  De migratie-tsunami is al langer dan één generatie aan de gang en integratie is gebleken niets meer te zijn  dan een inhoudloos woord.  Blij met Türk kennis gemaakt te hebben.  Tot nooit meer.

Zijn toespraak in het Europees Parlement werd druk toegejuicht door de  verzameling wereldvreemde fantasten aldaar.



Wie hier leeft, kan dromen van een ideale maatschappij.  Helaas behoren dromen niet tot de realiteiten in Grotemensenland


23-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 mei : Vlaams-nationaal Feest




 

 Donderdag 1 mei
 
niet socialist of liberaal
maar
 
VLAAMS-NATIONAAL
 
11 uur

Hendrik Conscienceplein Antwerpen met :
 
  
 
 
nadien in zaal Harmonie (Mechelsesteenweg)
 
Gezellig samenzijn
 
(en wie niet gezellig doet, gaat er uit)


***

Aansluiting met tram 2 (metro Groenplaats - richting Hoboken) 
of tram 7 (bovengronds - richting Mortsel)
Allebei afstappen halte Harmonie
(en vriendelijk zijn, met twee woorden klappen en "dank u, mijnheer" zeggen, als u bespuwd wordt)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob ? Flor ?




.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roddel



Eddy Merckx bezocht seksfeestjes in Brussel.


En dan ? 

Eddy Merckx is ook een 100% belg evenals Nihoul en die andere patriotten en dat is voor ons veel verwerpelijker dan met uw  Eusebius rondlopen op seksfeesten.

Eddy Merckx ontkent. Neen, Eddy Merckx zal bekennen.

Het vervelende is, beschuldigd worden van iets dat niet waar is, en daar kunnen vele Vlamingen over meepraten.

De schijnheiligaards van de Gazet van Allah gebruiken met een puberale siddering het woord "seks" als bewijs dat ze ontvoogd zijn tot tolerante roddelsocialisten. Hierbij een confidentiële scan van een van onze geliefde redacteuren van de Frut :



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blij geen 60 meer te zijn !


'Drugsaanpak mislukt; legaliseer wietteelt'

woensdag 23 april 2008 10:27

Wietteelt in Nederland moet legaal worden, vindt Hans van Duijn, baas van de politiebond NPB. Ook zou de overheid onder toezicht harddrugs moeten verstrekken aan verslaafden.

De 60-jarige Van Duijn vertrekt eind mei als NPB-voorzitter.

****************************************************************************************

60 ?  Blij dat we die kaap al lang achter ons hebben, want als het verstand er dan nog niet is, ziet het er slecht uit voor de toekomst. 

Doei, Van Duijn, ga maar lekker paffen en maffen.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Belang dient klacht in bij Raad van State tegen Vaste Nationale Cultuurpactcommissie



We hadden het u gisteren aangekondigd in ons artikel over de VRT, dat ook de Vaste Nationale Cultuurpactcommissie zich in het nieuws aan het werken is.

Deze commissie die in 1973 opgericht werd om de filosofische en  andere minderheden te beschermen, is in handen van de politieke partijen ontaard tot een bolwerk dat zélf discrimineert. Wij nemen de tekst van Bruno Valkeniers over en komen later nog terug op enkele merkwaardige standpunten


22.04.2008 16.41u - Gisteren discussieerde de Vaste Nationale Cultuurpactcommissie, die moet waken over de goede uitvoering van de cultuurpactwet, over een voorstel om klachten van het Vlaams Belang op een andere manier te behandelen dan de andere klachten. De voorzitter stelde dat er zich een probleem voordeed ‘inzake de toetsing van de ontvankelijkheid naar indiener aan de bepalingen van artikel 3 van de cultuurpactwet’. Dit artikel bepaalt dat gebruikers aanspraak kunnen maken op de bepalingen van de cultuurpactwet, op voorwaarde dat zij de principes en de regels van de democratie aanvaarden en naleven.

De Vaste Nationale Cultuurpactcommissie heeft het standpunt, zoals dat verwoord staat in de ontwerpnotulen van het bureau van 8 maart 2008, bevestigd. Op de leden van het Vlaams Belang na, die tegen stemden, keurde de voltallige Commissie het volgende standpunt goed: “De behandeling van dossiers uitgaande van het Vlaams Belang wordt in beraad gehouden, totdat de Raad van State in het dossier van de partijfinanciering van het Vlaams Belang beschikt zal hebben, of totdat er een ander vonnis/arrest met kracht van gewijsde in deze problematiek voorhanden is.” Om zich in te dekken, stelt men dat dit een maatregel is met algemene draagkracht die desgevallend ook in andere dossiers kan aangewend worden. Het is echter duidelijk dat deze maatregel in de praktijk enkel maar van toepassing zal zijn op partijen waar de Franstaligen in de Cultuurpactcommissie een probleem mee hebben.

De vier Vlaams Belang-leden waren aanwezig. Paul Puttemans en Barbara Bonte hebben zich fel tegen deze beslissing verzet en wezen erop dat het anders behandelen van klagers naargelang hun ideologische of politieke overtuiging een overtreding is van de antidiscriminatiewet. Bovendien heeft het Vlaams Belang steeds de regels van de democratie aanvaard en nageleefd. Onze vertegenwoordigers benadrukten dat er geen juridische basis is om artikel 3 van de Cultuurpactwet in te roepen. De hangende procedure bij de Raad van State heeft niets te maken met de werking van de VNC.

De beslissing van de VNC is bovendien in strijd met haar eigen reglementen, die stellen dat men ideologisch niet mag discrimineren. De stelling dat het Vlaams Belang ‘de principes en de regels van de democratie niet aanvaardt’ is een subjectieve, politieke stelling en op geen enkel rechtsfeit gebaseerd.

Het Vlaams Belang zal deze beslissing van de VNC, die neerkomt op rechtsweigering, aanvechten voor de Raad van State. De VNC is immers geen speelgoedje in handen van politieke partijen, die ook dit instrument misbruiken voor puur partijpolitieke doeleinden.

Bruno Valkeniers
Voorzitter Vlaams Belang


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectieve verontwaardiging over Zimbabwe



 Riepen de Zuid-Afrikaanse ANC-partijleider Jacob Zuma als VN-chef Ban Ki-moon vandaag nog in 'zachte bewoordingen', dat de situatie in Zimbabwe "onacceptabel"is; Afrikaanse kerkleiders riepen op tot onmiddellijke actie, omdat een volkerenmoord nabij zou zijn. "Wij waarschuwen de wereld dat wij spoedig getuige zullen zijn van een genocide als die in Kenia, Rwanda, Burundi en andere kritieke gebieden in Afrika en elders, als er niets wordt gedaan om de mensen van Zimbabwe uit hun gevaarlijke situatie te verlossen", schrijven de kerkleiders.

 
Wat fijn van de ANC-wipper Zuma, de politiek-correcte postkaart Ban-ki-moon  en de Afrikaanse kerkleiders om te wijzen op de explosieve situatie in de dictatuurstaat Zimbabwe.  Zolang het land Rhodesië heette, viel het best mee met wildemanstoestanden.  Wat ons echter opvalt, is dat bij de verwijzingen naar andere rumoerige staten, Zuid-Afrika ontbreekt !  Daar weten de heren toevallig niets over te zeggen : stom, doof en blind zijn ze voor de stille genocide, de schandelijke criminaliteit, de bijna 3000 "plaasmoorden" (moorden op boeren), de erbarmelijke sociale toestanden, de volkerenvlucht,  enz.  Selectieve verontwaardiging, zoals te verwachten van deze fraaie creaturen.
 
De uitslag van de presidentsverkiezingen van 29 maart is nog altijd niet bekendgemaakt en het land verkeert in een diepe crisis. President Robert Mugabe en zijn partij ZANU-PF lijken via allerlei manipulaties te proberen de macht te behouden. Mensenrechtenorganisaties hebben gemeld dat ZANU-PF-leden martelkampen hebben opgezet om mensen die ervan verdacht worden afgelopen maand op de oppositionele MDC te hebben gestemd, systematisch te selecteren, af te tuigen en te martelen. Ook heeft Mugabe direct na de verkiezingen 77 ton wapens besteld in China en zijn er Chinese militairen op de been in Zimbabwe, meldden verschillende media op basis van anonieme regeringsbronnen. Het eerste Chinese schip met aan boord drie miljoen kogels, 1500 raketgranaten en 2500 mortiergranaten bestemd voor Zimbabwe vaart nog steeds rond voor de kust van Afrika. Havenarbeiders in de regio weigerden de lading te lossen. Ze vrezen voor gewelddadig ingrijpen van Mugabe in Zimbabwe.



Het is geen getrukeerde foto : daartoe zijn wij niet in staat.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pennsylvania (USA)





Een aparte overwinningsfoto van mevrouw Clinton. Ze is nog niet in het Witte Huis of ze keert de kiezers al haar rug toe. Jammer dat bij de Republikeinen geen vrouw optreedt : dan kon het een echt worstel-moddergevecht worden.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de bussen, de politie, nu de pompiers


Jongeren bekogelen brandweer in Anderlecht

wo 23/04/08 - In Anderlecht is de brandweer gisteravond bekogeld tijdens het blussen van een brandende auto.

Het incident deed zich voor in de Jorezstraat, vlak bij de plaats waar vorige week twee politiewagens werden beschoten.

Jongeren gooiden spullen naar de brandweer. Op hetzelfde moment werd ook brandgesticht in een flatgebouw aan het Albert I-plein. Daar bleef de schade beperkt


****************************************************

- Een autootje was vanzelf in brand gevlogen.

- Als de pompiers komen blussen, wordt ze bekogeld (niet met kogels, dit was slechts een oefening)

- Een brandje wordt  gesticht in een flatgebouw, maar "de schade bleef beperkt".

Eigenlijk veel herrie om niets. Die deugnieten toch.



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapport Van San moet openbaar




Het was een vervelende zaak voor het Politburo dat de Stad Antwerpen regeert, om een rapport dat betaald was met de centen van Mohamed-Jan-en-Alleman, onder  tafel te vegen.

Het rapport gold de toestand in verband met prostitutie en commerciële seks nà de acties die ondernomen worden om deze sector te beteugelen. 

De stad bestelt bij Marion van San van de universiteit van Rotterdam het rapport.  Mevrouw Van San heeft al meerdere samenlevingsverslagen opgesteld, die vaak gecontesteerd werden door de politiek-correcte kniebuigers.  Men was er echter van overtuigd ditmaal een diploma te ontvangen van Marion met felicitaties ; in de stad van Allah  grijpt enkel gereglementeerde seks plaats, op het ritme zoals voorgeschreven door Stalin Janssens (u ziet ,we hebben Poetin vervangen door Stalin, is het beter ?) en in de lokalen in de wijk die hij in zijn goedertierenheid  daarvoor ter beschikking stelt.

Helaas, driewerf, het onderzoek van Marion wijst uit dat het er even wuft, zondig, hypocriet, ellendig blijft aan toegaan over gans het stadsgrondgebied.  De grote schoonmaak heeft een verhuizing met zich meegebracht en Van San gaat dieper in op de verschillende aspecten van allerlei vormen van stilling van de geslachtsdrift.  Stalin heeft Monica De Conicnk opgestuurd om het verslag gemutileerd voor te stellen aan gemeenteraad en pers, zogenaamd om de identiteit van een aantal geïnterviewden te beschemen.  Vooral om zichzelf te behoeden voor kritiek, want daar houdt Stalin niet van.

Er werd klacht ingediend bij de commissie van openbaarheid van bestuur en die heeft beslist, dat het verslag van Van San openbaar moet gemaakt worden met weglating van de namen van de getuigen. We zullen nu vernemen wat elke Antwerpenaar al lang weet, dat de prostitutie hier nog welig tiert in allerlei varianten en  voor ieders wat wil.

Onthullend in deze zaak is weer eens de dictatoriale wijze waarop een man meent deze stad naar zijn hand te kunnen zetten.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie in A met gestapo-methodes (tegen Witmans)



Tekst overgenomen ex : redactie Tscheldt

Een 79-jarige vrouw uit Antwerpen is vorige week gearresteerd omdat ze broodkruimels had gestrooid voor de vogeltjes.

Stadswachters hadden de bejaarde gesommeerd om de kruimels op te ruimen, omdat in hun ogen sprake was van illegale vuilstort. De vrouw ging daar niet op in en stapte op de bus. Daarop waarschuwden de toezichthouders de politie.  Die kwam met loeiende sirene aanrijden en dwong de bus tot stoppen. De bejaarde vrouw werd daarop hardhandig gearresteerd.

Een politiewoordvoerder bevestigt het verhaal maandag in Het Laatste Nieuws. 
"Als het politieoptreden volgens haar onwettig was, kan ze een klacht indienen bij onze dienst Intern Toezicht", is zijn commentaar.

******************************************************

Wij geven hierop geen woord commentaar .  Jullie wel, hopen we.


22-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Publiciteit
.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!