Angeltjes
07-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petitie tegen leeuwenvlag



BRUGGE Een zestal Bruggelingen heeft een petitie ondertekend waarbij ze vragen om de Vlaamse leeuwenvlag te verwijderen van de achtergevel van Vlaams Belang-raadslid Lilianne Cottenie. De vlag is zichtbaar vanaf de Rozenhoedkaai. Ze vragen het stadsbestuur en de syndicus van het gebouw om de nodige stappen te ondernemen. De vlag zou volgens hen het toeristisch zicht schenden en zou er niet thuishoren. Liliane Cottenie wil niet weten van verwijderen en zal daarom er nog een tweede Vlaamse leeuwenvlag bijhangen. (rso)
Publicatie: Het Nieuwsblad / Brugge-Oostkust
Publicatiedatum: 7 mei 2008.

Afbeelding:Vlaamse-vlag.jpg


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De koopjesperiode nadert



 

 
Gisteren geveild bij Christie's :
Claude Monet - Olieverfdoek 71 x 54 cm
uit 1874
Le Pont  de chemin de fer à Argenteuil
USD 41.400.000


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het strand van Oostende - webcambeeld





Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borsbeek : Kort zatlappen nieuws


BORSBEEK - Een 45-jarige vrouw is in de Frans Beirenslaan met haar wagen tegen zes geparkeerde voertuigen gebotst. De vrouw raakte lichtgewond en bleek onder invloed van alcohol. Het rijbewijs vn mevrouw Flor Koninckx werd voor 15 dagen ingetrokken. De wietrokende en urinedrinkende  minister Anciaux tekende onmiddeliljk protest aan bij de politie van Borsbeek.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een goed begin van de dag ? Langs hier !




Dit land is gespecialiseerd in niet-belissen.  In het blokkeren van beslissingen.  Daaraan gaat de economie kapot.  Daaraan gaat het land kapot.


GUY TEGENBOS  @ de Standaard/le Standard
07 mei 2008


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De complete mislukking van het allochtonenbeleid



De complete mislukking van het allochtonenbeleid zie je hier in een 5 minuten durend filmpje met interviews.

Minder ophefmakend dan Fitna.

Uit de realiteit geplukt.

Spontaan,  duidelijk en niet onvriendelijk.

We kunnen deze video helaas niet plaatsen op de blog, u moet het bruggetje over naar Allochtonië.  (Aansporingen om terug te keren, zijn overbodig).

http://www.geenstijl.tv/2008/05/rutger_peilt_5_mei_gevoel_in_s.html

Wil u dit aub zo veel mogelijk verspreiden en kenbaar maken ?
(5 mei is de Nl herdenkingsdag van het einde van WO II)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De godsdienstfanaten steken terug de kop op. Heerlijke tijden wachten Europa.


Barroso: Islam is een onderdeel van Europa

De islam kan niet langer worden gezien als een religie die buiten Europa hoort. Dat zegt José Manuel Barroso, de voorzitter van de Europese Commissie, tijdens een Europese top met twintig religieuze leiders uit heel Europa.

barraso
Barroso : "De politiek hand in hand met de islam en de overige godsdienstjes zullen Europa overleveren aan een kleine groep machthebbers"

‘Tegenwoordig is de islam een onderdeel van Europa. We moeten de islam niet langer zien als een religie buiten Europa,’ aldus Barroso . ‘Moslims en de islam nemen al een belangrijke plaats in onder de Europese bevolking.’

Grootmoefti Ceric van Bosnië-Herzegovina reageerde direct op Barosso’s opmerkingen door te zeggen dat de EU dan ook het lidmaatschap van Turkije niet moet tegenhouden als de islam inderdaad een deel van Europa is.


Mustafa Ceric
 Met deze gezelligaard zal Europa nog veel plezier beleven : de groot-moefti Ceric van Bosnië-Herzegovina.  De benepen kwezel is vooral geïntresseerd in de introductie van de politieke islam in Europa, om vervolgens dit continent over te nemen.  Slaap rustig voort, politici. 

Barroso benadrukte verder dat het belangrijk is om de vrijheid van meningsuiting en het respect voor andere religies met elkaar te combineren.

Op de bijeenkomst spraken bisschoppen, rabbi’s en moefti’s met Barroso, voorzitter van de Europese Raad en premier van Slovenië Janez Jansa en de voorzitter van het Europees Parlement Hans-Gert Poettering.

Naast de relatie tussen de verschillende religies binnen Europa werd ook over de klimaatverandering gesproken.

De leiders van de Europese Unie vonden steun bij de religieuze leiders voor de strijd tegen de opwarming van de aarde. Alle leiders benadrukten dat het van belang is om de uitstoot van CO2 terug te brengen om de schepping te beschermen.

Door Quintin Wierenga
@ Elsevier


06-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk ... BHV oplossing in de maak (Wim)



 

 
 
Heeft men eindelijk dé oplossing gevonden ?

Het dossier BHV is in handen gegeven van de intelligentste van deze regering...
 
Als je goed kijkt....
trekt hij op Leterme... in profiel.....
of is het Reynders ? Milquet ? Di Pupo ?


(Wim)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchtvervuiling bevordert kaalhoofdigheid



Onze heer Hoofdredacteur,  stiekem lid van Blood & Honour en van het Humanistisch Verbond met een gecombineerd kortinglidmaatschap, loopt overdag met opgeblonken schedel maar begeeft zich te bed met een mooi golvende pruik.  Zoals zijn  geliefde zegt : "Met zijn haardos heeft hij zijn tolerantie kwijtgespeeld maar in dromenland wil hij nog steeds de Prince Fourré van zijn wilde fantasieën blijven". Hij heeft geen haar op zijn hoofd, zijn geliefde heeft er des te meer op de tanden. Voorwaar, twee mensen die voor mekaar gebouwd zijn.

Dankzij de wetenschap,  gesponsord door Pétrole Hahn en de Russen van Jet-Oil, weten we nu dat kaalheid sneller optreedt in omgevingen waar de lucht verontreinigd is.  Overal in Vlaanderen dus met een extra concentratie boven de Brusselse Wetstraat en de Grote Markt van de stad van Allah, de privé-pleziertuin van Patrick Janssens. 

Verhuizen kunnen en willen we niet, evenmin vluchten.  U ziet de rampzalige gevolgen van de industriële veruiling bij deze jonge scouts tijdens een papierslag (foto)



Savat (tijdens de afwezigheid van de hoofdredactie)


http://www.gazetvanantwerpen.be/nieuws/wetenschap/default.asp?art={004323B7-BC3E-4E88-839F-25A3DB7115E8


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Napoleon valt Vlaanderen aan



Deze morgen werd in de commissie Buitenlandse Zaken van de Kamer de beleidsnota van Karel De Gucht besproken.

 

In zijn beleidsnota Buitenlandse Zaken heeft de minister het onder meer over de buitenlandse handel en de economische diplomatie waarvan hij een kerntaak van zijn departement wil maken. Hij wil dan ook hierover de samenwerking met de gewesten ‘organiseren’.

 

Het komt er in feite op neer dat hij onder het mom van coördinatie op een subtiele wijze deze materie opnieuw onder de bevoegdheid van de federale regering wil laten ressorteren. Het is met andere woorden zijn bedoeling ‘Buitenlandse Handel’ uit de handen van de gewesten te halen en stilaan onder zijn gezag te brengen.

 

De N-VA had met veel poeha aangekondigd dat zij zich tegen deze plannen met hand en tand zou verzetten. Tot ieders verbazing was de N-VA echter afwezig in de commissie.

 

De taak om in deze materie de belangen van het Vlaams Gewest te verdedigen, rustte bijgevolg volledig op de schouders van volksvertegenwoordiger Francis Van den Eynde van het Vlaams Belang. Hij was de enige die de minister van Buitenlandse Zaken hierover heeft aangepakt.

 

De minister bevestigde in zijn antwoord dat het Belgisch diplomatiek personeel dat hij voor Handel en Economie wil inzetten volledig onder zijn bevoegdheid zal blijven. Er is dus volgens Francis Van den Eynde wel degelijk sprake van het terugdraaien van een stuk autonomie die nochtans voor de Vlaamse belangen meer dan noodzakelijk is.

 

 

 

Dimitri Hoegaerts
Secretaris Kamerfractie VB


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit onze brievenbus
 


Socialisten zijn sociaal en zéér begripvolle mensen
 
000-Vraag: "Mevrouw Gennez, u hebt begrip voor het standpunt van Frank Vandenbroucke ? "
en dan komt het eigenwijze onvoorstelbare antwoord: "Neen, hoegenaamd niet... Hij heeft begrip voor mijn standpunt "
 
Héérlijk diplomatisch antwoord van een voorzitster die alleen door Vande Lanotte werd gekozen als zijn opvolgster.
 
Ze ziet er niet alleen lomp uit....ze is het ook...
 
Vriendelijke groeten van
Wim


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schielijk aan het uitdoven : la belle chique



Schimmenspel omtrent BHV


06.05.2008 11.55u - Belachelijk. Absurd. Complete waanzin. Woorden schieten te kort om het schimmenspel omtrent de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde te beschrijven. De ‘ultieme’ onderhandeling tussen Yves Leterme en zijn (Franstalige) regeringspartijen liep gisteren opnieuw uit op een sisser. Vandaag moeten de fractieleiders in de Kamer overeenstemming trachten te bereiken over de agenda van de plenaire zitting van donderdag. De kans bestaat dat er overmorgen over B-H-V wordt gestemd. Zijn de beloofde “vijf minuten politieke moed” dan eindelijk een feit? Helemaal niet. Een aantal waarnemers voorspelt immers volgend toneelstukje: de Vlaamse partijen zetten B-H-V op de agenda van de Kamerzitting, waarna de Franstaligen alsnog de alarmbelprocedure in gang zetten. Resultaat: er wordt uiteindelijk niet gestemd, maar CD&V kan de handen in onschuld wassen en doen alsof men wel degelijk bereid was de splitsing door te voeren.

Stel dat er donderdag - ondanks alle pogingen van Leterme om het niet zo ver te laten komen - tóch wordt gestemd, dan is de vraag hoe de reactie van de Franstaligen zal zijn. Nu reeds dreigen zij met de val van de federale regering en met het torpederen van het eerste pakket communautaire borrelnootjes. In dit land gijzelt de minderheid de meerderheid, en de Vlamingen kijken lijdzaam toe.

“Stemmen! Zonder splitsing is België niet langer mogelijk”, zo klinkt het intussen stoer bij CD&V-parlementslid Eric Van Rompuy. Ach, de maandenlange regimecrisis hééft reeds ten overvloede aangetoond dat de Belgische staat volstrekt overbodig is, daar zal een eventuele stemming in de Kamer niets meer aan veranderen. Als CD&V écht politieke moed heeft, stapt ze niet enkel uit deze anti-Vlaamse regering, maar trekt men ook de stekker uit België.

@ Vlaams Belang


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerderheidspartijen schakelen parlement nogmaals uit...



De meerderheid beslist om de voltallige kamerzitting van morgen woensdag te verdagen, uit te stellen, niet te laten doorgaan of hoe men het juridsich ook wil noemen.

Precies zoals vorige week.

De voormalige kamervoorzitter Herman Decroo, die zich graag als een legale peetvader gedraagt, had het vorige week moeilijk met het uitschakelen van het parlement.  Vandaag zegt hij, dat deze herhaling eigenlijk niet kan...

De huidige kamervoorzitter, de belgicist Van Rompuy die de eerste burger van het land is, en die moet waken over het democratisch functioneren van de wetgevende macht, zwijgt in alle talen.

Als zelfs de elementaire spelregels niet meer gewaarborgd worden, is het duidelijk dat dit land op zijn laatste benen loopt. Wij hebben van niemand lessen te ontvangen in burgerzin, deze slechte imitatie van een democratie moet er mee ophouden.  Wie niet politiek kan regeren, moet er het bijltje bij neerleggen.   

Nu meer dan ooit : VRIJ VLAANDEREN ! 

Uw revolutionaire redactie




Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De allochtonen hebben Europa bevrijd van de nazi-gesel. Dank u




http://www.elsevier.nl/


Nu zou het moeten lukken... Dankzij ons grote technische vernuft kunnen we u de Else4 video laten zien over de allochtonen die de Duitsers niet verjaagd hebben in 1944/1945. Zie ook onze commentaren op 05.05.08


.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 mei 2002 - Pim Fortuyn





De man die veler ogen openden werd zes jaar geleden vermoord omwille van zijn waarheden en visie.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid-Afrikanen overvallen Marco Borsato



De populaire Nederlandse zanger, Marco Borsato  draait momenteel een film waarvan de opnames gebeuren in  Pretoria, Zuid-Afrika en Uganda.  De film heet "Wit Licht" en zal eind dit jaar in de bioscoop verschijnen.

Je moet wel bijzonder slecht geïnformeerd zijn over de toestanden in Zuid-Afrika om daar met een filmploeg heen te trekken zonder voldoende bewaking.   De misdaad wordt met de dag grimmiger, de ellende onder de bevolking groeit, het racisme bloeit, en wie het zich kan veroorloven, emigreert. Massaal zijn de bedrijven en kleinere zaken die er de brui aan geven, omdat ze de regelmatige overvallen en het daarmee gepaard gaande brute geweld niet langer wensen te verdragen.

Dit is helaas een land in verval. Waar we natuurlijk bijzonder zelden iets over vernemen in onze media.  Behalve als enkele dronken studenten een wansmakelijke grap uithalen met een zwarte : dan is er plots wereldnieuws. 

Wit Licht ?  Binnenkort Geen Licht.

De set van Marco Borsato's film Wit Licht, in de Zuid-Afrikaanse stad Pretoria is overvallen. Dat vertelde producent Chris Brouwer maandagavond in het radioprogramma Met Het Oog Op Morgen. De volkszanger bleef ongedeerd.

De overvallers hadden het gemunt op een huis in Zuid-Afrika waar crewleden van de productie sliepen. Sinds de overval, die aan het begin van de draaiperiode plaatsvond, lopen op de set doorlopend extra bewakers rond. Of er ook daadwerkelijk iets buit gemaakt is, wilde Brouwer niet zeggen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een zonnige optimistische visie - Regus Patoff



De Rik van Knack ...


... was deze morgen "invité d'honneur" bij de RTBF. En hij maakte (in slecht Frans, doorspekt met germanismen) een nogal sombere analyse van de huidige politieke situatie in het land B. De journalist van dienst verloor er bijna de pedalen bij omdat Rik zonder veel omhaal stelde dat Verhofstadt een klungelaar was die hoofdelijk verantwoordelijk was voor de belabberde toestand van 's lands financiën,  Leterme het vertrouwen van de jongere CVP-generatie kwijt was en dat het einde van het land B in zijn huidige structuur nu wel duidelijk in het zicht was. Moge Rik het bij het rechte eind hebben.

Regus Patoff


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over de migratiepolitiek van LDD gesproken



Over de migratiepolitiek van LDD gesproken  :  een extra inwijkingskanaal !




Het is ondertussen geen nieuws meer dat partijen als VLD en LDD voorstander zijn van het opheffen van de immigratiestop en openlijk pleiten voor een politiek van ‘economische immigratie’. Meer zelfs, onder Leterme werd dit pleidooi ook in het regeerakkoord opgenomen.

Een van de argumenten voor deze nieuwe immigratiegolf is dat een versoepeling van de regels voor legale immigratie zal leiden tot een afname van illegale instroom van vreemdelingen, zoals ook VLD-minister Turtelboom onlangs nog beweerde.

Dat klinkt natuurlijk vreemd uit de mond van een minister die tegelijk de lakse regularisatiepolitiek in dit land nog verder wil versoepelen en denkt aan de regularisatie van (mogelijk 100.000) illegalen die sinds 31 maart vorig jaar in dit land verblijven en een ‘werkaanbod’ hebben. Het spreekt immers voor zich dat hiermee de indruk zal gewekt worden dat illegaal verblijf in dit land wordt beloond, wat enkel een nieuwe toestroom van illegalen op gang zal brengen.

Maar er is meer. In het verleden wezen we er reeds meermaals op dat de bewering dat ‘economische immigratie’ de illegale instroom zal verminderen, elke onderbouwing mist en door de realiteit – zie naar een klassiek immigratieland als de VS – wordt tegengesproken. In De Standaard (05.05.2008) twijfelt Patrick Loobuyck, moraalfilosoof aan de Universiteit Gent en de Universiteit Antwerpen, er sterk aan of Turtelboom haar argument zelf wel ernstig neemt. Ook Loobuyck verwijst in dat verband naar de ervaring in andere landen: “Het is duidelijk dat landen met een actief beleid inzake economische migratie niet van het euvel van ongewenste illegale immigratie verlost zijn. Waarom zouden de VS anders een muur laten bouwen op de grens met Mexico? De VS hebben in veel opzichten een liberaal migratiebeleid, maar dit verandert niets aan de migratiedruk vanuit Mexico.”

Weinig verbazend natuurlijk, want diegenen die in aanmerking komen om te immigreren via het officiële kanaal voor arbeidsimmigratie zijn lang niet altijd dezelfden als degenen die illegaal het land proberen binnen te komen. Bovendien vallen ook in een systeem met quota voor economische immigratie mensen uit de boot, en wie durft in alle ernst beweren dat zij van hun verhuisplannen zullen afzien om alsnog via illegale weg en/of de asielprocedure hun geluk te beproeven?

De bewering dat de problematiek van de illegale immigratie kan worden opgelost door de poorten voor economische immigratie open te zetten, raakt dan ook kant noch wal en is ronduit leugenachtig. Of zoals professor Loobuyck het zegt: “Laten we ons geen blaasjes wijsmaken: de arbeidsimmigratie waarvan sprake zal gewoon een extra toegangspoort vormen, maar zal de andere immigratiekanalen niet ontlasten. Wie denkt de migratiedruk te verminderen door wat selectieve economische migratie toe te laten, strooit zand in de ogen.”

@ Vlaams Belang


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een positief begin van een mooie dag ? Lees Angeltjes


U wil deze prachtige warme lentedag beginnen met een positief geluid ?  U heeft genoeg van de zwartgalligheden die de politiek op uw bord schuift ?  U wil het zonnetje ook in hoofd en hart laten schijnen ?   Lees met ons, de roepers aan de kant, de blaffende honden langsheen de karavaanweg, de optimisten zonder kisten wat de Waalse minister van economie, ene Marcourt,  te vertellen heeft :

"La Wallonie est plus compétitive que la Flandre" (Marcourt) - "Wallonië is concurrentiëler dan Vlaanderen"


De man wijst op de komst van Google en Microsoft naar het diepe Wallonië, naar de vele open terreinen die zich alom bevinden voor gegadigden. Het autowegennet (hier overdrijft hij enigszins), 2 luchthavens  en terecht haalt hij ook het voordeel aan van de centrale ligging in het industriële hart van Europa.

Wij hebben geen enkele reden om de heer Marcourt tegen te spreken, alhoewel wij (die geen kapitaalkrachtige investeerders zijn, zoals u allicht vermoedde) wat meer weten over de verborgen gebreken bij de zuiderburen.  In werkelijkheid doet die man wat elke politicus in zijn situatie moet doen : zijn land aanprijzen.  Het kleine voorbehoud dat hij terloops  maakt over de dure "administratie-kosten", is een onrechtstreeks  pleidooi voor fiscale en financiële  autonomie van de gemeenschappen.  Als de Walen ervan overtuigd geraken dat zij het beter aankunnen dan Vlaanderen, is dit een positief geluid.  Hoe meer we ons van mekaar verwijderen in het belgische systeem, hoe dichter de oplossingen naderen.

Ray


05-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De belgicisten spartelen


De politiek is zichzelf zwaar aan het inpakken, vindt u niet ?  Na bijna een jaar stilzwijgend bij en tegenover mekaar gezeten te hebben, kunnen de partijen die de regering van Nonkel Kruk vormen er zeker van zijn dat zij dé mislukking van de laatste honderd jaar  worden. Hopelijk de laatste regering van dit onregeerbare land, alhoewel de taaiheid om stand te houden niet mag onderschat worden.
 
De staatskatholieken, ik zal ze maar zo blijven noemen, worden op de nieuwsredactie van de 0000 door de liberaal Ivan de Vadder openlijk bewierookt, dat "zij zeker geen CVP meer zijn".  Als dat geen compliment is, duidt het alleszins op de wanhoop bij deze partijgebonden zelfbenoemde opiniemaker : we moeten te allen prijze de regering Leterme rechthouden, want anders verdwalen we in mistige onzekerheden en raken we onze voorrechten kwijt.
 
Het minste wat je kan zeggen van de CD&V is dat ze openlijk hun premier in de kou zetten, zij het dat het dubbelspel dat daarbij opgevoerd wordt, verwarrend overkomt.  Laat de CD&V er minder CVP-achtig uitzien, de manier van politiek bedrijven, is duidelijk dezelfde.  Wat vroeger achter de schermen gebeurde, wordt nu deels openlijk getoond. En opnieuw zijn er van Aartrijke tot Zwevegem brave lieden die zich op sleeptouw laten nemen en "bravo" roepen.   
 
Wat de blauwen aanvangen, intresseert niet erg veel mensen.  Als Somers met zijn hoofd komt schudden en de toestand van de stremmende economie inroept om de dualiteit van dit land weer eens te omzeilen, voert de jongen een oud en versleten nummertje op. De VLD wil ongeschonden uit deze crisis komen.  De liberalen hebben zware klappen geïncasseerd bij de verkiezingen maar ze zitten terug in hun ministerzetels en proberen opnieuw de maagdelijke staat te bereiken.  Scheldkanon Napoleon zou zich wat moeten intomen maar dat is veel gevraagd.
 
Zelfs in de oppositie is het "la guerre".  Vandenbroucke dient ontslag in bij zijn partijvoorzitter omdat hij het niet eens is met de Vlaamse non-politiek van de socialistische partij.  Frank was weer even in zijn "Verbrand dat zwarte geld"-stemming. Als de rationele slimmerik emotioneel wordt, is hij erger dan een vrouwelijke gilbezem.  Frank wil macht en wil op alle niveaus aanwezig zijn.  Hij vertolkt de mening van velen uit het middenkader van de partij ; Vandenbroucke is geen eenzame zonderling. 

Gennez wordt enkel gesteund door one-night standers, die als rondtrekkende loverboys "eigen centjes eerst" lispelen bij een natte kus, terwijl ze rondloeren naar wat anders. 
 In de diverse  bastions met rode burgemeesters en meerderheden gaan de lokale hanengevechten, waar nu ook de kippen zich tussen mengen, gewoon voort.   De verdeeldheid is groot in de socialistische krabbenmand : de aanhangers van Erik de Bruyn, de in de steek gelaten ambtenarenfamilies en de gefrustreerde Detièges, de nieuwe pachters rond Janssens & C° en de lokale bonzen met hun eigen agenda's.  Een stukje van de verwarring blijkt uit de (geselecteerde) lezerscommentaren in de Morgen. Mooi, de politiek is mooi.
 
Eind vorige eeuw heeft het nationaliteitenconflict in het land B de traditionele partijen opgesplitst in taalvleugels.  Die staan inmiddels lijnrecht tegenover mekaar : de Vlaamse SP-a voert oppositie tegen een regering waaraan de Waalse PS deelneemt.  De vroegere Waalse christen-democraten hebben zelfs hun christelijke familienaam ingeruild voor een uit de humanistische hoek, wat zouden er nog raakvlakken zijn met de CD&V ?  Onmiddellijk na het opdoeken van de 8-jarige lijdensweg van de Paarse regering,  verscheurt de belgische onnatuurlijke natie  de gereduceerde traditionele partijen verder uit mekaar.  De kwalijke ziekte zit in elk van hen diep verscholen.  
 
Vanavond zaten in Terzake twee heren uit de zogenaamde meerderheid een Chinees schimmenspel op te voeren, waarbij ze beurtelings mekaar beschuldigden van vals spel en tegelijk ook de afwezigen  opriepen tot eerlijk beleid.  Een zoveelste beschamend schouwspel : ik hoop dat de 0000 de zeldzame kijkers naar dit programma nog vaak moge tegen de borst stuiten.  De Vlaamse autonomisten kunnen er maar goed bij varen.
 
Savat
 
 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!