Angeltjes
28-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christen meisje verkachten ies koeltoer

 

Zes onbekende mannen kwamen er tijdens hun rooftocht in het Pakistaanse dorpje Chak achter dat een van de huizen die ze beroofden bewoond werd door christenen. Daarop besloten ze een 14-jarige bewoonster te verkrachten terwijl haar ouders toekeken. Op deze manier wilden ze hun minachting voor het christendom tonen, meldt de (let wel; zeer christelijke) International Christian Concern

De zes mannen waren gewapend met geweren en beroofden drie 'christelijke' huizen en twee 'moslimwoningen'. Daarbij mishandelden ze de bewoners, stalen geld, televisies, mobiele telefoontjes en andere waardevolle bezittingen.

Na hun rooftocht keerde de groep terug naar het eerste christelijke pand om daar de bewoners te confronteren met hun inferieure geloof. Daarna werden de ouders vastgebonden en werd de dochter des huizes door de groep mannen verkracht terwijl de ouders moesten toekijken. Het meisje werd bewusteloos achtergelaten. De mannen zijn nog voortvluchtig.

@ Spitsnieuws.nl

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van Wanten : de sprekende verkeersborden van Crevits

 


27-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.USA haatzaaier predikt in Maaseik - Leo Pieters(VB) niet welkom

 

Wij ontvingen in onze brievenbus volgende reactie naar aanleiding van de spreekbeurt van de Amerikaanse haatzaaier Yasin Khalid te Maaseik.

Vlaams Belang volksvertegenwoordiger Leo Pieters wordt toegang ontzegd tot een voordracht van Yasin Khalid, prominent Amerikaans imam met krasse antiwesterse uitspraken. 

Vlaams Belang stelt zich vragen bij het bezoek van Yasin Khalid aan het multicultureel centrum te Maaseik om een voordracht te geven over Gaza. Yasin Khalid staat bekend om zijn krasse antiwesterse uitspraken die de samenleving met moslims alleen maar kunnen bemoeilijken. Om te luisteren wat de imam te vertellen had, begaf Vlaams Volksvertegenwoordiger Leo Pieters zich naar het multicultureel centrum al Hidaya aan de Sportlaan te Maaseik, waar ook de moskee gevestigd is. In eerste instantie werd aangegeven dat er geen geluidsopnamen mochten gemaakt worden. Iets later werd door leden van het bestuur van het centrum hem weliswaar vriendelijk doch uitdrukkelijk de toegang geweigerd tot de gebedsruimte waar de voordracht zou plaatsvinden. Men wilde geen media aandacht en besloot ter plekke ook geen politici toe te laten. Het bestuur zou nadien een beeld - en geluidsopname bezorgen.

Het Vlaams Belang betreurt deze gang van zaken waarbij de weigering van de toegang enkel de verdachtmaking versterkt van de gecontesteerde uitspraken van de imam. De grote opkomst van toehoorders voor de lezing, ook van over de Nederlandse grens, bevestigt de invloed van sjeik Yasin Khalid op de moslimgemeenschap. De burgemeester was wel op de afspraak, bewijze zijn televisie interview op TV-limburg. Of hij weet wat er door Yasin Khalid gezegd werd, of hoe er gereageerd werd op de uitspraken van de iman, is tot nog toe onduidelijk. Vlaams volksvertegenwoordiger en fractievoorzitter te Maaseik, Leo Pieters zal maandagavond in de gemeenteraad proberen antwoorden te krijgen op deze vragen.

Leo Pieters

 

Mogen wij onze lezer verzoeken ons op de hoogte te houden van de interpellatie in de gemeenteraad en het antwoord van het schepencollege ?

Foto hiernaast : Leo Pieters 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van Wanten : hij helpt Bertje

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Jaar van de Os

 

Today's News in Pictures - Jan. 27, 2009 / 1
 
Hong Kong 27.01.09
Het Jaar van de Os zet in met vuurwerk


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft iemand soms een dwangbuis ?

 

vlag1

Anciaux heeft de woede van de Israëlische ambassade  en de Joodse gemeenschap opgewekt door de tragische gebeurtenis in Dendermonde te vergelijken met het geweld in  de Gazastrook. Anciaux schreef op zijn bizarre blog het volgende  :

Hier gaat het over 15 slachtoffers waarvan 14 kindjes. Het choqueert ons allemaal. Ik moest ook denken aan de honderden dode kinderen in de Gazastrook, ook bewust door een agressor omgebracht en zonder dat die agressor opgepakt werd.

Hoe krijg je zulke woorden op papier ?  Het gaat hier om de Vlaamse minister van Cultuur.

foto Joods Actueel


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verboden inbrekers te bedreigen

 

Een 29-jarige man is opgepakt omdat hij vijf betrapte inbrekers zou hebben bedreigd met een neppistool.

De vijf jongens waren aan het inbreken op een boot aan de Havenweg in Aarle-Rixtel. De 29-jarige betrapte het stel. Hij dreigd met het pistool en sloeg een van hen.

De inbrekertjes (15-18 jaar oud) deden daarover hun beklag op het bureau. "Agenten hebben hem een uur later daarom ook opgepakt. Alle zes zitten vast", aldus het Eindhovens Dagblad.

@ Spitsnieuws.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze eigen Melkweg gezien vanop Hawai

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja, een voorstander van de multicultuur, dat wil ik zijn en wel hierom :

 

 

Ik  ben persoonlijk van mening dat het multicultiralisme een meerwaarde is voor onze maatschappij. Men kan veel van elkaar leren, eens iets anders proberen, etc.. De cultuur die een geloof meebrengt kan echt heel mooi zijn. Ik heb het wel niet zo voor 'het geloof' zelf, niet alleen van de islam, tevens ook niet van het christendom, hindoeïsme, eender welke vorm van geloof, het strookt niet met het bewustzijn van mezelf, van het rationale denken.

Een lezersreactie uit de kwaliteitskrant De Morgen

Een hele geruststelling dat de betrokkene zegt "persoonlijk van mening te zijn" ; dat impliceert een eigen vermogen tot redenering. "Eens iets anders proberen" is een straf argument waar ook wij niet ongevoelig voor zijn. De betrokkene is tenslotte niet gecharmeerd door het geloof islam maar door iets anders waar hij "persoonlijk" niet op ingaat. Daar staan wij nu, de islamofoben, met onze mond vol bruine, scheve tanden en maar "Heu, heu" stamelen. We lijken wel Swyngedouw tijdens een televsiedebat van ATV.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam, een bedreiging voor Europa ?

 

 

Anonieme peiling in het weekblad Knack.  Niet door een ondervrager in uw living die u bestraffend aankijkt, als u niet de gewenste antwoorden geeft op de tendentieuze vragen. Toedeloe,  professor Swyngedouw !  Opent u maar uw eigen ogen in plaats van de onze.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het Darwinjaar

 

Een nieuwe vogelsoort werd ontdekt : de Taliban-eend

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Polizei waakt over uw welzijn

 

Vijftig (50) inwoners uit de stad van Allah zijn door de Polizei van Herr Janssens op de bon geslingerd, omdat ze verzuimden hun stoep ijs- en sneuwvrij te maken tijdens de voorbije vriesdagen. De misdadigers riskeren een boete van 250 euri. Wat ons betreft : stokslagen en een dag aan de schandpaal op de Grote Markt.

Maar er is meer misdaad dan u en ik bevroeden in onze kinderlijke onschuld. De Polizei heeft bovendien ook twee misdadige sujetten betrapt die bij enkele graden onder nul water op het voetpad goten.

Anderzijds bleven er in die periode vele fietspaden, die door de stad zélf ijsvrij moeten gehouden worden, onaangeroerd bijliggen. Om het niet te hebben over de voetpaden die niet palen aan huizen en waarvoor derhalve geen verantwoordelijken zijn.  

Ons doet het denken aan het razend optreden van Janssens tegen de poster in een brandweerkazerne van een halfnaakte cover-girl : deze affiche van een sexy brandweervrouw was een schandelijke, infame minachting van de vrouw in de maatschappij ... Dat zei de man die zelf mensen gebruikt als pionnen op zijn schaakbord.

Woede over details, en wraak op kleinigheden, dat zijn de kenmerken van de eerste burger van deze stad. Over de samenlevingsproblemen en de onveiligheid  die het bestaan in deze stad overschaduwen horen we heel wat minder. Die vergen namelijk visie en moed.

Savat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuvense gemeenteraad weigert boycot Euro-verkiezingen

 

Op initiatief van de 5-koppige Vlaams Belangfractie werd  maandagavond voorgesteld dat de stad Leuven zou weigeren de Euro-verkiezingen in te richten.  Dit bij wijze van symbolisch protest tegen de niet-splitsing van het arrondissement Brussel-Halle-Vilvoorde.

Mijnheer Louis Tobback  had al aangekondigd dat hij dat spelletje niet zou meespelen, want dat haalt toch niets uit en dan moet de provincie die taak overnemen, en trouwens al wat Vlaams Belang zegt en vraagt, kan sowieso niet gezond zijn.

Om in Leuven gemeenteraadslid te worden van een traditionele partij, is het niet belangrijk wat de Leuvenaars van een kandidaat vinden, maar wordt wel de onderdanigheid aan de burgemeester als eerste verkiesbaarheidsfactor gesteld. Het niveau van politieke broekschijterij (excusez le mot) is nergens zo volmaakt als bij de Pietermannen.

De uitslag van de stemming luidde 40 tegen, 5 voor.

Bij die veertig ook de oppositiepartijen VLD, Groen en de enige wezel van de NVA. Of had u iets anders verwacht van deze roep-nationalisten ?

Ray

 Bartje Dewever (in het midden met leuk mutsje) : "Haast u, gij moet blussen, ik ga onderhandelen of we de brand niet kunnen uitblazen".

Afbeelding  users.telenet.be/michel.vanhalme/leuven.jpg


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hinderlijke hobbels op de internet-snelweg

 

Toen wij eind jaren '90 kennis maakten met internet, waren we vrij sceptisch.  Hoezo, al de kennis van de wereld op het wereldwijde web ?  Intussen zijn we mee geëvolueerd met het wonder dat internet is en hebben we leren genieten van de fantastische mogelijkheden die voor iedereen die zich aansluit, openstaan.

Er zijn ook weerhaken aan dit systeem dat zich razendsnel verspreidt over de planeet.  Hoeveel klikken zijn we van mekaar verwijderd ?  Liefdes bloeien open  omdat vele remmingen uit de fysieke wereld ontbreken en passies floepen weg door een druk op escapeknop. 

Politici komen uit hoeken en riolen gekropen om zich van hun virtuele kant te laten bewonderen.  Geen drukwerken meer in de brievenbussen of affiches tegen de muren of in de groene weiden maar rechtstreeks in uw bureau of huiskamer verkondigen zij hun wervende boodschappen. Efficiënt maar even onbetrouwbaar, oppervlakkig en leugenachtig  zoals politici nu eenmaal zijn. Althans de meesten. Want tegelijk zijn een aantal van hen druk in de weer om het fenomeen internet aan banden te leggen : het regime reageert.  Ook de professionele journalisten vragen niet beter dan verlost te worden van de amateurs die onbevangen andere meningen dan de gangbare geven en nieuwsfeiten bovenhalen die selectief verzwegen worden.

Het kan toch niet dat de gewone mensen, zelfs de kleine man of vrouw zonder opleiding, nietwaar, zomaar zijn gedacht komt neerschrijven...  In het land B is er zelfs een Spionnencentrum in het leven geroepen, nota bene door de superliberaal  Verhofstadt die zelf aan mekaar hing van fantasieën en leugens, om onder het mom van racismebestrijding, de vrije meningsuiting te bedreigen : de stok achter de deur om ons geweten bewusteloos te kloppen.

Dit is dan het zogenaamde Vrije Westen.  Binnenkort komen de Aziatische kampioenen van de onvrijheid de Europese Unie binnengemarcheerd, niet alleen met een van de grootste legers ter wereld en een stuk van de maan in hun vaan, maar met vele censuurscharen om het geringste kritische geluid op internet over de staat Toerkije grof weg te knippen.  Het populaire Youtube weet er van mee te praten : één scheef woord over Atatürk en Youtube wordt voor weken op het Toerkse internet verbannen.

We weten allemaal wat er zal gebeuren eens dit dictatoriale islamland mede de lakens uitdeelt in Brussel.

Het wonder van het vrije internet ... we ondervonden gisteren zelf hoe omzichtig je moet te werk gaan.  Bij een van onze stukken over de onvrede die Vlamingen ervaren met de islam, hadden we een leuke cartoon geplaatst die we via Google gevonden hadden en die we zonder bronvermelding overgenomen hadden. Op zich is dit geen ramp, ten hoogste een onbeleefdheid en in ons geval een onattente vergetelheid.

Tot we plots vernamen rond 20u10 zowat dat de cartoon verdwenen was en vervangen door een ordinaire porno-afbeelding.  Dat was het werk van de Nederlandse "eigenaar" (?) van de cartoon.  Hij schreef via een reactie dat wij moesten gestraft worden omdat we zijn materiaal zonder bronvermelding hadden overgenomen.

Angeltjes is geen commerciële blog en als de in zijn wiek geschotene ons gewoon geschreven had wat hem stoorde, hadden wij met de nodige excuses de zaak onmiddellijk rechtgezet.  Maar ja, internet staat ook ter beschikking van onbeschofte boeren.

Aan de enkele lezers die wellicht geschrokken zijn van de grove porno-foto op Angeltjes, onze excuses : die prent is niet door ons geplaatst maar door iemand die zijn weg kent in het internetverkeer, maar niet in het sociaal verkeer.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donkere maandag

 

Er kwam geen eind aan de aankondiging van ontslagen vandaag, bedrijven die hun productie verminderen of besparingen doorvoeren ten laste van de personeelskosten. Het was te verwachten maar de realiteit komt hard aan.  Zeker als het gaat om naakte ontslagen, want die raken rechtstreeks de betrokken werknemers en hun gezinnen.

Het is uitgerekend in deze periode dat de jaarresultaten  kenbaar kenbaar gemaakt worden, dat met kostenbesparende ontslagen de bedrijven hun aandeelhouders pogen te paaien.  We hebben geprobeerd de correlatie tussen beide componenten na te gaan : de ontslagmededelingen en hun weerslag op de beurs. 

In sommige gevallen leidt de bittere realiteit van verminderde personeeluitgaven tot een stijging van het aandeel.

ING vermindert zijn wereldpersoneelsbestand met 7000 eenheden en kijkt aan tegen een vermoedelijk verlies van 1 miljard euri voor het boekjaar 2008.  Voor belgië zouden er 300 natuurlijke afvloeiingen volgen. Vandaag steeg de beurskoers in Amsterdam met 28% na de aankondiging van de ontslagen.

.

 Beurskoers ING (AEX Amsterdam) 26.01.09 - Grafiek Beursduiverl

Philips uit Eindhoven schrapt 6000 werkgelegenheden.  In Brugge wordt gevreesd voor de sluiting van de plaatselijke productielijn. Het beursaandeel steeg met 8,25% op de AEX in Amsterdam.

Caterpillar stelt in Gosselies (Wallonië) 5.000 mensen te werk en zal 20.000 wereldbanen schrappen. De impact voor Gosselies is niet gekend. Het beursaandeel daalde met 8% op de Dow in New-York.

Het Brits-Nederlandse staalbedrijf Corus zal 3.500 jobs schrappen.

Pfizer zal 5 fabrieken sluiten en 8.000 plaatsen schrappen in de afdelingen verkoop, productie, administratie  en onderzoek. Aan de productie van Viagra wordt niet geraakt.  In het land B stelt Pfizer 2.900 mensen te werk, het is niet geweten of hier zal aan geraakt worden. Het aandeel daalde met 10% maar de kostenbesparingen waren al vroeger aangekondigd.

  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze linksche medemenschen : graaien, spijt veinzen, verloochenen

Gewoon doen!

ja, dat zeg ik aan het eind van een radiospot voor de Triodos Bank. Dat zeg ik al jaren, af en toe, ongeveer 1 x per half jaar/9 maanden, nemen we een paar van die commercials op en dan denk ik er eigenlijk nooit meer aan. Behalve in deze tijd: je kan geen reclames horen op de radio of je hoort mij zeggen dat je vooral moet sparen/beleggen bij de Triodos Bank! Ik word er zelf ook een beetje gek van. Dit als antwoord op de mails die ik krijg in de zin van "ik vond u altijd een tof wijf, maar nu kan ik u wel doodschieten..." Dat van dat toffe wijf vind ik onzin, dat van dat doodschieten ook, maar ik geef toe dat er een overdaad aan Triodosspotjes wordt uitgezonden tegenwoordig. Bovendien heb ik ook nog een spotje ingesproken voor Libris (dat wordt maar 2 weken uitgezonden), zodat ik vanochtend, zondag, een STER-blok hoorde waarin alleen maar mijn stem te horen was. AFSCHUWELIJK!!!

En ik ben er niet eens rijk van geworden...

(met dank aan  www.geenstijl.nl )

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrika voor de Afrikanen : zo hoort het.

 

ANP-9067110.jpg

Nu er een eind gekomen is aan het schandelijk koloniaal bewind op het Afrikaanse continent, heerst er rust en welvaart voor alle zwarte medemenschen.

 Foto : Spitsnieuws.nl (www.geenstijl.nl )


26-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan de Mol

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgie MOET Guantanamo-gevangenen opnemen

 

België overweegt opvang Guantanamo-gevangenen, zo luidt de titel in Het Laatste Nieuws en dat vinden wij zwaar discriminerend.

Als er, verdraaid, één land is, dat die mensen moet opnemen, is het het land B met zijn grote ervaring inzake gevangeniswezen, herscholing van misdadigers en herintegratie in de maatschappij. 

Bij ons, beste Wereld, zorgen wij dat van bij het vooronderzoek of de aanhouding, er tenminste een van de 17.342 reglementen inzake de bescherming van de beschuldigde niet gerespecteerd wordt, zodat zelfs bij veroordeling de misdadiger enkel voor de lunch naar de gevangenis trekt en vervolgens lachend de instelling kan verlaten. Na een hartelijke begroeting door de directie.

Veroordeelden hebben in het land B het statuut van interim-gevangenen : even maar en dan "zwaai-zwaai, baai-baai, tot nooit meer of misschien tot wederziens".

Stuur die terroristen uit Guantanamo met zijn allen naar belgië, want de rest van de Europese buurlanden is niet happig om op te draaien voor de clementie-maatregel van Hussein Obama.  Die nieuwe kerel heeft het goed voor : "Ik laat de gevangenen lopen" zegt hij "de Wereld zal ze wel opvangen."  No problemo, mister president. Op ons kan u vertrouwen : eens zij binnen-en-buiten zijn, kunnen ze de ganse EU doortrekken, wij zorgen ook  voor de nodige tijdelijke papieren.

België, de idioot van de Wereld. Je ziet het zelfs aan het figuur van onze Buza-minister.

Ray

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlamingen negatief over islam ? Dat kan niet !

 

Vlaming steeds banger van islam

Bijna de helft van de Vlaamse kiezers heeft een uitermate negatieve opvatting over de islam en de moslims. Nog meer nieuwe migranten, om het tekort op de arbeidsmarkt op te vullen, zien velen dan ook helemaal niet zitten. Dat blijkt uit een onderzoek van de KUL.

Maar liefst 46 procent van de Vlaamse kiezers is van mening dat de islam geen bijdrage kan leveren aan de Europese cultuur. Amper 18 procent denkt dat dat wel het geval is. Nog meer kiezers (48 procent) vinden dat de islamitische waarden een bedreiging zijn voor Europa en 37 procent meent dat de meeste moslims geen respect hebben voor de Europese cultuur en levenswijze.

Dat blijkt uit onderzoek van het Instituut voor Sociaal en Politiek Opinieonderzoek (Ispo) van de KU Leuven. Het Ispoteam onder leiding van Jaak Billiet en Marc Swyngedouw ondervroeg tussen september 2007 en januari 2008 1.084 Vlaamse kiezers over hun stemgedrag. In de marge van dit onderzoek werd ook het concept 'islamfobie' of de negatieve houding tegenover de islam gemeten.

De scherpste uitspraak - de islamitische geschiedenis en cultuur zijn gewelddadiger dan andere culturen - wordt door bijna 42 procent van de ondervraagden aanvaard, terwijl slechts 21 procent deze stelling niet aanvaardt.

Als het over het gezinsleven gaat, vindt 81 procent van de Vlaamse kiezers dat moslimmannen hun vrouwen te veel overheersen.

De onderzoekers peilden ook naar de houding van de kiezer tegenover het dragen van hoofddoeken in publieke functies. Een meerderheid (53 procent) vindt dat islamitische vrouwen in publieke functies geen hoofddoek mogen dragen.

De houding van de Vlaamse kiezers tegenover de islam is negatiever dan de houding tegenover etnische minderheden. Het Ispo onderzoekt de houding tegenover die minderheden of migranten al sinds 1991. De gevoelens van economische bedreiging dalen sindsdien continu.

Uit het onderzoek van 2007 blijkt dat de helft van de kiezers vindt dat migranten geen bedreiging vormen voor de tewerkstelling. Tegelijk is 40 procent van de ondervraagden wel de mening toegedaan dat etnische minderheden geen bijdrage leveren aan de welvaart van ons land.

Nieuwe migratie wordt niet toegejuicht. 38 procent is voor. 47 procent is echter tegen, zelfs als dit de tekorten op de arbeidsmarkt zou opvangen. 'Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) maakte vorige week bekend dat Vlaanderen tegen 2020 een van de rijkste regio's moet zijn. Daar zal je echter buitenlandse werknemers voor nodig hebben', merkt Swyngedouw op. 'Als je ziet hoe negatief het klimaat tegenover buitenlanders is, zit je met een groot probleem.' Volgens Billiet vreest de Vlaming een nieuwe soort migranten: de hooggeschoolden. 'De migranten die hier al zijn, doen vaak werk dat de Vlamingen niet meer willen doen. De nieuwe migranten worden echter als concurrenten op de arbeidsmarkt beschouwd.'

De gevoelens van culturele dreiging daalden sinds 1991 in eerste instantie, net zoals de gevoelens van economische dreiging. Maar sinds de millenniumwissel nemen ze opnieuw toe. De aanslagen van 11 september 2001 in de VS vormden duidelijk een keerpunt.

Jongeren van 18 tot 34 jaar staan het positiefst tegenover migranten, ouderen het negatiefst.


 Steven Samyn @ Het Nieuwsblad

 

 

Niet boos worden, het is maar een cartoon

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!