Angeltjes
15-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihad-aanhangers zouden Australische bosbranden toejuichen

 

Terroristenonderzoekers beweren dat op blogs van fundamentalisten over de ganse wereld gejuicht wordt over de verloren levens en de verwoestingen in de provincie Victoria tijdens de bosbranden.

Senior analist van de SITE- Onderzoeksgroep, Dam Raisman, wijst naar afbeeldingen van afgebrande woningen en slachtoffers die geplaatst worden waarbij men zijn tevredenheid uit over de vertoonde ellende.

Een van de jihad-aanhangers schreef : "Het zou om een weerwraak gaan voor de deelname van Australië in de oorlogen van Irak en Afghanistan."

Overlevenden van de tragedie zijn geschokt door deze verklaringen. De ondervoorzitter van de plaatselijke islamitische raad zegt dat deze commentaren niet deze van de moslimgemeenschap weerspiegelen. "Die mensen weten niet waar ze over praten", beweert hij.

 Oorsponkelijk artikel : Herald Sun

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van Wanten : Anneke de Baetzelier weet van niets.

 

 

Heerlijke Manten : zonder woorden, maar zonneklaar


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ongezouten mening van Frank Thevissen

 

 

Wij worden niet betaald om publiciteit te maken voor deze of gene, omdat niemand ons voldoende kan betalen.  Wat wij doen, dient de goede zaak en staat in functie van (laten we maar even de grote trom roeren) ons volk en ons bezette land.  Wie dit belachelijk vindt of er acné van aan de maagwand krijgt, beklagen wij.  Wij zijn wie we zijn en we verkondigen onze mening.

Voor de intressante nieuwsbron van "Achter het nieuws" (zie bruggetje hieronder) maken wij graag een uitzondering.  Uit deze betalende uitgave nemen wij één stuk over in de hoop dat u hierdoor zin krijgt om u maandelijks te laten verrassen door een hoop nuttige inside-informatie uit de wereld van de media.

http://www.achterhetnieuws.be

Kom op tegen kankerjournalisten
door Frank Thevissen



"We laten het Vlaams Belang zo weinig mogelijk aan het woord; alleen als het moet, maar liefst helemaal niet", aldus Dominique Minten, coördinator van de opiniepagina's bij De Standaard, die zich in december vorig jaar aan de telefoon opvallend transparant uitliet over de redactionele lijn tegenover deze politieke partij. Wanneer u zich afvraagt waarom u nog nooit een opiniestuk van Marie-Rose Morel in De Standaard hebt gelezen, is dit meteen de verklaring.

Die journalistieke isolatielaag rond de politieke activiteiten van het politieke personeel van het Vlaams Belang is bepaald handig, want ze geeft ruimte aan de verwerpelijke journalistieke praktijken van redacteurs zoals Bart Brinckman die onlangs hoopte weg te geraken met de doldwaze bewering dat politica Morel geen klap uitvoert (De Standaard, 24 januari 2008).

Uiteraard stemmingmakerij, geciteerd uit een anonieme bron. Of dacht u dat deze pantoffelheld de euvele moed zou hebben om zijn geliefkoosde politieke prooi zelf recht in de ogen te kijken? Brinckman vertelt zijn redactionele obsessies liefst aan zijn lezers aan de hand van anonieme ingewijden.

Deze journalistiek voor ingewijden leidde op 24 januari in De Standaard tot de volgende high brow bespiegelingen over de politica: Ze is werkelijk zo zot als een achterdeur, ze denkt echt dat ze zich alles kan veroorloven, vertelde een ingewijde. Ze liet zich nauwelijks zien tijdens fractievergaderingen. Ze voerde dan ook geen klap uit.

Tom Cochez tapte in De Morgen met merkbare professionele voldoening nog eens uit hetzelfde vaatje ingewijdenjournalistiek van collega Brinckman: In de off-the-recordcommentaren waarvan sprake werd Morel ervan beticht geen klop te doen en zo zot als een achterdeur te zijn. (De Morgen, 27/01/2009).

Nu na de wilde speculaties van Brinckman, de échte toedracht bekend raakte voor de schaarse momenten waarop Marie-Rose Morel niét politiek actief was en is, zouden excuses trouwens meer dan gepast zijn.

In feite vocht Marie-Rose Morel al jaren tegen dit soort kankerende journalistiek: het kruim van de groezelige en ziekelijke afrekenings- en heksenjachtjournalistiek, dat zich al jaren als een kwaadaardig gezwel in de redactionele kolommen van De Standaard nestelt. De krant nota bene die, bij monde van de verantwoordelijke uitgever Peter Vandermeersch, het opiniemagazine Knack onlangs riooljournalistiek verweet onder de kleinerende titel Knack wordt een boekske (De Standaard, 28 november 2008) .

Het lijkt vandaag meer dan ooit belangrijk om op te komen tegen dit soort van ranzige kankerjournalistiek die in bepaalde media woekert.

Overigens, als Bart Brinckman écht belangstelling heeft voor politici die geen klap uitvoeren, wie of wat houdt hem dan tegen om een reeks te starten? Of zou hem dat meteen kwalijk genomen worden door de voorzitters van de traditionele partijen voor wie het cordon niet geldt?

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adieu aan de Walen, gedaan met betalen

 

De 12,7 miljard euro die elk jaar vanuit Vlaanderen naar Brussel en Wallonië zouden stromen, hebben in het zuidelijke landsgedeelte geen zoden aan de dijk gebracht. Bovendien staat er niets tegenover zodat het geen solidariteit meer kan genoemd worden, maar regelrechte diefstal. Alleen Vlaamse onafhankelijkheid kan daar een einde aan maken. Dat is de conclusie die Vlaams Belang-voorman Filip Dewinter trekt uit het colloquium 'Vlaams Geld in Vlaamse handen' dat de partij vandaag organiseerde in het Vlaams parlement.

"Niet tégen solidariteit"
Volgens Dewinter is het Vlaams Belang niet tegen solidariteit tussen de verschillende landsgdeelten. "Maar dan moet die legitiem zijn, in de tijd beperkt zijn en gebaseerd zijn op een principe van wederkerigheid", zei de politicus. "De geldtransfers van West-Duitsland naar Oost-Duitsland zijn legitiem omdat ze de economische achterstand in het vroegere communistische gedeelte helpen in te halen en omdat ze plaatsvinden binnen dezelfde natie en hetzelfde volk. Bovendien zijn ze in de tijd beperkt en lopen ze af in 2009."

"Hangmatpolitiek ondersteund"
Dat gaat allemaal niet op voor de massale geldstromen van Vlaanderen naar de andere deelgebieden, aldus de Vlaams Belanger. "Die transfers, die al 179 jaar lang plaatsvinden, hebben de sociaal-economische situatie in Wallonië niet verbeterd, wel integendeel. Ze hebben niets anders gedaan dan de status quo in de hand gewerkt, hebben elke Waalse motivatie om zelf te ondernemen weggenomen en hebben de hangmatpolitiek van de Waalse socialisten alleen maar ondersteund. De werkloosheidsgraad in Wallonië is dubbel zo hoog als in Vlaanderen en het gemiddeld inkomen ligt een stuk lager."

"Vlaamse regering perfect zelfstandig"
"Bovendien staat er van Waalse zijde nooit iets tegenover", ging Dewinter verder. "Wat wordt er steeds geantwoord op de legitieme Vlaamse eisen rond Brussel-Halle-Vilvoorde en de staatshervorming? Neen, non, njet, nooit. Wie heeft de federale steun aan de noodlijdende Vlaamse KBC tegengehouden? De Waalse politici. Die transfers hebben dus niets meer te maken met solidariteit, maar zijn een ordinaire diefstal en ze opdoeken is niets anders dan welbegrepen eigenbelang. De Vlaamse regering heeft in het KBC-dossier trouwens bewezen dat ze perfect zelfstandig kan optreden als het moet."

"Adieu aan Walen"
Die Vlaamse regering heeft met de transfers een stevige hefboom in handen om de Franstaligen tot onderhandelen te dwingen, vindt Vlaams Belang. "Maar we moeten ons geen illusies maken", waarschuwde Dewinter. "De meerderheidspartijen zullen blijven kiezen voor het Belgische status quo. Het enige alternatief is een onafhankelijk Vlaanderen. Adieu aan de Walen, gedaan met betalen!" (belga)

@ Het Laatste Nieuws


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van Wanten

 

 

Manten


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steun Fientje Moerman

 

 http://www.nieuws.be/nieuws/Onderzoek_fraude_Fientje_Moerman_f20dcb1f.aspx

.
.
Wij steunen Fientje Moerman als kandidaat-ministerin voor "Persoonlijke Zaken, Affaires van  Eigenbelang,  Intresten voor Vrienden van Fientje en Luxeshopping-Reizen in de mooie Buitenlanden"
Stort uw gulle bijdrage aan de redactie van Angeltjes. Wij zien wat we er mee aanvangen.


14-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesloten wegens sluiting

 

Wij zijn vandaag gesloten, wegens sluiting.

Morgen verrassen wij u met Onze Zevende Dag vol onthutsende verhalen, halve waarheden, verdachtmakingen, vooringenomen praat, de oprichting van een heuse fanclub om Trientje Moerman voor te dragen als Ministerin van Sjoemelende Zaken, een uitgebreide rubriek van de Platenruiter (die zich tussen haakjes distantieert van de redactie inzake de absoluut verwerpelijke video's die  vandaag de blog ontsieren), en nog veel meer. 

Herrie, Ruzie, Schandpraat, wat wil een mens meer na een Valentijndag ? Morgen is er vlugger dan u denkt. De VRT zal er ook nog zijn, helaas, maar die wordt gebanbliksemd.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van Wanten met Tom Barman

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pat Condell over Wilders

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje melig en héél véél melig : Valentijn

 

 

Het is me wat ... de Platenruiter is niet tijdig verschenen ; u zal het derhalve even moeten doen met onze dubieuze keuze voor Valentijn.  "Ik mis je zo". is maar een beetje melig. Of had u liever Tante Leen ? Dat kan ook.  Weet u wat : we maken er een dubbele van. En als de Platenruiter later verschijnt, heeft u beslist nog een klassieke gilbezem te goed.  Maar nu eerst : een Vlaamse klassieker van Will Tura (gezongen door Pete Beense) en een gouwen ouwe van Tante Leen, "Diep in mijn hart." Angeltjes : waar slechte smaak een goed hart verbergt. 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn

 

Voor u allen : een fijne Valentijn

 


13-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oei ... zie nu ... Kapot

 

 

Spijtig, zo'n klein landeke ... en ze waren nochtans goed bezig, de staatsschuld is maar 322 miljard euri, de moeite niet.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De staatsschuld

 

Op 31.01.09 bedraagt de staatsschuld :

€ 322.55 miljard

Op 30.06.08 was het 290 miljard

dit betekent op 7 maanden

+  € 32 miljard (11%)

(en nu een plaatje van Doris Day)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week zit er op, het land is failliet maar hier is Doris Day.

 

Die wone end oonlie, die soeperleedie Doris Day ...

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet van Manten, wèl over Roomse Santen

 

"Ik geloof dat god de wereld geschapen heeft in 6 dagen en dat wij allen afstammen van Adam en Eva ... maar voor de gaskamers, wacht ik op bewijzen ..."


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prof. Matthias Storme over Frank Vanhecke

 

 
 
Lees in  de blog van prof. Storme van 12.02.09  zijn  voorlopige commentaar over het recente arrest van het Hof van Beroep van 12.02.09 o.a. over de aansprakelijkheid van verantw. uitgevers voor artikels waarvan de auteur is bekend.
In dit geval de klacht tegen Frank van Hecke i.v.m. met een artikeltje in een VB krant in Sint-Niklaas.
 
Belangrijk is wel dat het Grondwettelijk Hof benadrukt (in B.68 en B.76) dat de zgn. cascaderegel van art. 25 Grondwet blijft gelden: wanneer de schrijver van een tekst bekend is en in België woont, kunnen de uitgevers, drukkers en verspreiders niét aansprakelijk worden gesteld. In die gevallen kunnen ze dus ook niet strafbaar zijn wegens het aanzetten tot haat. Die immuniteit geldt in die gevallen dus ook voor het verspreiden van denkbeelden die gegrond zijn op rassuperioriteit of rassenhaat.
 
 
Een stelling die hier vorige maand door onze vriend Jos naar voren werd gebracht.  Maar dat is geen perfesser.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Participatie Maatschappij Vlaanderen & Minister Van Mechelen

 

 De krant “De Tijd” berichtte vandaag op haar voorpagina uitvoerig over een klachtenregen van bedrijven en particulieren over herverpakte bedrijfsobligaties (CDO’s) die KBC de voorbije jaren aan de man bracht. Bedrijven zouden hun portefeuille CDO’s voor een groot bedrag moeten afgewaardeerd hebben ten gevolge van een sterke waardevermindering van deze effecten.

 Ook de Vlaamse overheid kocht dergelijke CDO’s bij KBC, onder meer via de Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV), voor een bedrag van minstens  28 miljoen euro. In het jaarverslag van de PMV staat letterlijk: “ In geëffectiseerd papier werd belegd in de KBC Bank CDO’s (Collateralized Debt Obligation) met name de tranches Oxford Street, Pembridge square, Baker Street, Fulham Road en Dorset Street. Er werd belegd in verschillende tranches binnen deze programma’s die een onderscheiden rating meekregen van A tot AAA.”  Er werd dus belegd in CDO’s met als onderpand Brits vastgoed. Als gevolg van de financiële crisis ondergingen deze effecten een sterke waardevermindering. Naar verluidt zou de waarde van de CDO’s nog 7% bedragen van het initiële bedrag (dus nog 1.960.000 EUR), vooropgesteld dat ze überhaupt nog verkoopbaar zijn!

 Wellicht werd door de Vlaamse overheid via nog andere kanalen in dergelijke CDO’s belegd. Om meer transparantie hierover te krijgen stelde Vlaams volksvertegenwoordiger Filip Dewinter op 5 februari jongstleden hierover een schriftelijke vraag aan Vlaams minister van Begroting en Financiën Dirk Van Mechelen.

Het Vlaams Belang stelt zich vragen bij de beleggingspolitiek van de Vlaamse overheid.   Filip Dewinter: “De Vlaamse regering springt roekeloos om met geld van de Vlaamse belastingbetaler. Beleggen is steeds een risicovolle aangelegenheid. Met belastinggeld mag niet zomaar in het wilde weg gespeculeerd worden. De kerntaak van de PMV is nog steeds om voldoende risicokapitaal voor innovatieve projecten in de Vlaamse economie te verschaffen. De Vlaamse overheid moet in de toekomst voorzichtiger omspringen met belastinggeld.”

Het Vlaams Belang kijkt met belangstelling uit naar de reactie van de Vlaamse regering en het antwoord van Vlaams minister Dirk Van Mechelen op de schriftelijke vraag.

Filip DEWINTER

***

De Partcipatiemaatshappij Vlaanderen heeft een statuut als Naamloze Vennootschap. De Raad van Bestuur bestaat uit mensen die verankersd zitten in de politiek of de ambtenarij. Dit zijn ze :

Raad van Bestuur

Clair Ysebaert
Christine Claus
Greta D'Hondt
Luc Jansegers
Gwendolyn Rutten
Rosette S'Jegers
Guido Steenkiste
Raf Suys
Dirk Van Melkebeke

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is Zionist Harry Potter de Messias ?

 

 

 

In Iran maakt men zich zorgen om Harry Potter. 

Spreken de heren Farsi ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke minister van financiën heeft het lastig, behalve die van ons

 

"De sfeer is goed, de Vlaamse oppositie is koewaad, maar dat is altijd zo, oewie veel betaalt, preutelt, de sfeer is goed, ik ben content, de ministers van financies in andere landen, holàlà, die hebben pas problemen, ikke nie."

Bovenstaande zou een uittreksel kunnen zijn van een interview met Didier Reynders, de Luikse liberale minister die van de belgische financiën al jaren een onfatsoenlijk georganiseerd departement maakt. 

Het begrotingstekort van 2008 zou rond de 3 miljard euri liggen maar daar kan de minister mee leven.  Voor het lopende jaar wordt een verlies geraamd van wellicht 10 miljard euri, maar het kan ook hoger zijn.  Premier Van Rompuy zal geen pogingen ondernemen om de uitgaven te beperken : hij vindt dat het al lang goed is, als het bedrag van het verlies bijgehouden wordt. 

- Rond de 2 miljard voor de sociale zekerheid, Laurette, jij schrijft het op, niet ? 

- Didier, de mindere inkomsten van de BTW en de belastingen, jij houdt dat maandelijks in het oog ?  Ja, driemaandelijks is ook goed.

- En Pieter Decrem van la défense Nationale, is die hier, of hangt hij in New-York aan het Vrijheidsbeeld, hoeveel heeft die nodig ?  Opschrijven !

- Stefaan de Clerck : nieuweling, en toch ancien, alweer een andere automatisering voor justitie ? De vorige pc's en systemen staan in de kelders te roesten.  Dat is de schuld van Laurette en een beetje van de Jo van Deurzen.  Die brave man toch. Vooruit, bestellen maar en noteren, de kleinkinderen van de Fortisgeneratie zullen betalen.

We maken er een cabaretnummer van, omdat we niet over alles droef en verontwaardigd kunnen zijn. Een zaak moet de burger goed beseffen, achter al die tekorten,  schuilen leningen die afbetaald moeten worden en die we tientallen jaren meeslepen. Niet alleen de intresten moeten terugbetaald worden, ook de kapitalen.

De kredietwaardigheid van een natie stond tot voor kort buiten kijf. Staatswaarborg was goed voor onbeperkte kredietverstrekking. Voor het ogenblik waarborgen de naties de commerciële geloofwaardigheid van hun banken en daarvoor doen ze beroep op leningen bij àndere banken ... De automatische financiële sérieux van landen staat hiermede op de helling. En wij, de mannen en vrouwen van hard labeur, dokken af en laten ons in slaap wiegen door de mannen en vrouwen die wij verkozen hebben om onze belangen in het oog te houden.  Dit land heeft nood aan duidelijkheid, aan economische en financiële experten. Aan democratisch fatsoen. En aan een gezonde splitsing. 

In Nederland zit de regering bij mekaar om maatregelen uit te dokteren om een dreigend tekort van wellicht 20 miljard euri op te vangen.  Ook daar strijdt iedereen voor zijn eigen achterban.  De socialisten willen niet raken aan de uitkeringen, de bijbelprotestanten strijden voor de gezinnen en de christen-democraten laveren om te blijven regeren. 

In Frankrijk stopt Sarkozy zijn auto-industrie Renault, Peugeot-Citroën, zes miljard euri toe en hij bezweert Neelie Kroes van de Europese Commissie, dat dit geen concurrentievervalsing oplevert. Hij zal het haar desnoods zelf komen vertellen in een intieme tête-à-tête.

In het land B treedt de overheid niet eens op als een degelijke boekhouder, maar veeleer als een kassier : die boekt zijn uitgaven en inkomsten en als de kas leeg is, trekt hij naar de bank voor nieuw geld.

Om die reden heeft onze minister van financiën het niet moeilijk. Zijn job kan net zo goed gedaan worden door Kamiel Spiessens.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gazet van Antwerpen : in de keuken

 

 

Toen Tony Mary er de brui aan gaf als gedelegeerd bestuurder van de VRT, werd hij in allerijl vervangen door de gepensioneerde ex-directeur Televisie, Piet van Roe.  De liberaal Van Roe liet zich niet als werknemer of interimaris inschrijven, maar schakelde als leverancier van diensten, zijn eigen consultantsbedrijf in. 

Een truc die al jaren opgeld maakt in de bedrijfswereld. Men kan dergelijke constructie enkel waarmaken, als er "arbeidsrechterlijk" geen band kan aangetoond worden tussen de firma en de dienstverlener : een juridisch lastige affaire.  De achterliggende bedoeling is dat beide partijen financieel voordeel halen uit dergelijke opbouw.  De zware sociale werkgeversbijdragen (35%) en de eigen RSZ-bijdrage (13%) van de werknemer worden omzeild, want de betrokkene keert zichzelf via zijn bedrijfje een vergoeding uit en is officieel een zelfstandige. Ook de belastingen worden een neus gezet.

De klassieke arbeidsovereenkomst wordt vervangen door een commercieel contract, waarin de afspraken vastgelegd worden. De band tussen de betrokkenen wordt bepaald door het handelsrecht.

Onze excuses voor deze uitgebreide uiteenzetting. We vonden het nodig hier op in te gaan, omdat we via-via in het bezit kwamen van enkele details uit een internet-uitgave die wij u op aanvraag graag aanbevelen.

***

Bij Uitgeverij Concentra (Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg) wordt gebruik gemaakt van deze schijnconstructie. De Algemene Hoofdredacteur, Luc Rademakers, is een zelfstandige leverancier, die geen enkele arbeidsband bezit met de gazet.  Een journalist met vraagtekens.

Op de Buitengewone Algemene Vergadering van 2 januari ll. werd een bestuursmandaat verleend aan de firma BRS International bvba, waarvan Luc Rademakers zaakvoerder is en zijn echtgenote, Muriel Dewimillé, medevennoot. De doelstelling van de vennootschap is het verstrekken van media-advies maar o.a. ook personeelsadministratie, algemeen bedrijfsadvies aan ondernemingen en aan de overheid, immobiliënactiviteiten, vermogensbeheer, kortom al die zaken waar een grote nood aan expertise voor bestaat. Het uitgebreide activiteitengamma van BRS International, met zelfs adviezen voor de overheid, doet ons onwillekeurig denken aan Noël Slangen en diens talrijke opdrachten voor de gemeenschap. Je moet de centen zoeken, waar ze zich bevinden.

U weet nu waar u terecht kan in deze donkere tijden waar financieel advies het wrakhout is op de golven van de economische crisis : Katwilgweg, Antwerpen-Linkeroever, vragen naar BRS International.

Voor de immer slinkende lezersaantallen van de Frut is de achtergrondfunctie van de hoofdredacteur een goede zaak : zij zijn verlost van de kleuteropstelletjes die Rademakers uit zijn pc wrong.  Korte, nijdige zinnetjes en kromme redeneringen, het handelsmerk van een commerçant die zich verhuurt om de krant een links-progressieve koers te laten varen. Tot zijn dienst staat Pascal Kerckhove, titelvoerend hoofdredacteur en de onvergelijkbare Lex Molenaar, die als het Spook van het Stadhuis door de ruien van 't stad dwaalt. Overigens, een braaf man.

Wat de oplage van de Gazet van Antwerpen betreft, daar gaan we niet moeilijk en gedetailleerd over doen. In 2004 waren er gemiddeld 115.000 exemplaren per dag, nu zijn het er (officieel) 103.000. Wat heet officieel ?  Wie controleert aan hand vah welke parameters ?

De bedrijfsstrategie die vastgelegd werd door het reclame-adviesbureau Duval-Guillaume in 2004 om de Antwerpenaars een geweten te schoppen met een linkse stadskrant die de multikul propageert, levert geen resultaat op. 

De vaste lezers haken jaar na jaar af, de gewaardeerde Antwerpse redacteurs zijn aan de deur gezet door de Stalinisten. Aan het hoofd staat een ingehuurde amateur die als een echte socialist gebruik maakt van kapitalistische spitstechnologie om de gemeenschapsverplichtingen te omzeilen.

Voorwaar ...

Savat




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!